Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 1ος Όμιλος Νότου 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
stantz
QUOTE(billups13 @ Dec 8 2010, 04:37 ) *
«Φιλοξενούμενοι στο σπίτι μας»
22:39:38 (07 Δεκ 2010)



Σε μια «αρρωστημένη» και διαιωνίζουσα κατάσταση βρίσκεται εδώ και περίπου 3 μήνες το τμήμα μπάσκετ της Παναχαϊκής, που φέτος μετά από 8 χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα, αγωνίζεται ξανά στις εθνικές κατηγορίες (Γ_Εθνική) και παρά τα τεράστια προβλήματα, κάθε Κυριακή αγωνίζεται με το 110% των δυνατοτήτων της.

Με τα όρια της ανοχής να τελειώνουν και τα προβλήματα να πολλαπλασιάζονται μέρα με την μέρα, παίκτες και τεχνική ηγεσία, κάλεσαν τους εκπροσώπους του τύπου και τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, για να τους ενημερώσουν για τα όσα συμβαίνουν στο τμήμα…

Την συζήτηση ξεκίνησε ο Νίκος Μοσχοβάκης, ο αρχηγός των «κοκκινόμαυρων» που ουσιαστικά ενημέρωσε για την όλη κατάσταση τους παρευρισκομένους: «Δεν είναι θέμα μόνο το οικονομικό. Έχουμε μόνο τέσσερις μπάλες, Δεν έχουμε νερό και πριν το Λεωνίδιο μας έφεραν 15 εξάδες με νερό οι φίλαθλοί μας (σ.σ. Nortenos). Αλλά πέρα από το οικονομικό, που φέτος δεν έχουμε πάρει καθόλου χρήματα, ενώ υπάρχουν χρωστούμενα και από την περσινή σεζόν. Ακόμα και για τα παπούτσια τα μισά χρήματα μας έδωσαν. Είμαι εδώ από το 2000 και τα τελευταία 2 χρόνια γίνεται τεράστια προσπάθεια από το παιδικό μέχρι το αντρικό τμήμα. Όλη αυτή η προσπάθεια πάει να διαλυθεί. Η σημερινή μας κίνηση είναι συμβολική. Αύριο θα επιστρέψουμε κανονικά για προπόνηση αφού έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Πορφύρα. Ήταν ένας τρόπος αντίδρασης. Έπρεπε τα προβλήματά μας, να βγουν προς τα έξω».

Ακολούθησε ο Γιώργος Δεράος που δήλωσε: «Σας καλέσαμε για να σας γνωστοποιήσουμε την κατάσταση και τα προβλήματά μας. Υπάρχουν παιδιά, όπως ο Καρνάβας, που είναι από άλλη πόλη και έχουν πρόβλημα με το φαγητό και το σπίτι του. Είναι ακάλυπτος. Κάνουμε μια δουλειά είτε παίρνουμε λεφτά, είτε όχι και στο πλευρό μας είναι μόνο ο Σκέτζος. Στην αρχή όλοι μας είχαν φαβορί για υποβιβασμό, τώρα λένε πως η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία. Στέλνουμε ένα μήνυμα. Δεν φοράμε όποια κι όποια φανέλα. Φοράμε τη φανέλα της Παναχαϊκής. Θέλουμε την συμπαράσταση όλων. Αν δεν είχαμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, που κάθε Κυριακή είναι στο πλευρό μας, πολλά πράγματα θα ήταν σήμερα πολύ διαφορετικά. Περιμένουμε μια απάντηση. Ας αναλάβει τις ευθύνες της και η διοίκηση, η οποία μας πάει από αναβολή σε αναβολή».

Στην συνέχεια μίλησε ο Τάσος Ρουμελιώτης: «Αν η διοίκηση ήταν κοντά μας, θα βοηθούσαμε και εμείς την κατάσταση. Αλλά αυτό είναι αδιαφορία».

Τελευταίος από πλευράς παικτών, τοποθετήθηκε ο πιο παλιός αθλητής της ομάδας (αν και μόλις 22 χρονών), Χρύσανθος Χρυσανθόπουλος: «Θέλουμε μία απάντηση. Ας μας πούνε πως δεν έχουνε να μας δώσουνε. Ας το καταλάβουνε, θέλουμε καθαρές απαντήσεις. Το καλοκαίρι που ζητήσαμε εγγυήσεις, μας είπαν πως οι άνδρες κρατάνε τον λόγο τους. Εμείς τον λόγο μας τον κρατήσαμε και τον κρατάμε ακόμα, αλλά πρέπει να πάρουμε μια απάντηση».

Δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Δεράος, που δήλωσε: «Έχουμε μία ευθύνη για τρία πράγματα. Για την ιστορία του συλλόγου, τον κόσμο και τη φανέλα. Κάνουμε μία προσπάθεια σε υγιείς βάσεις πολλές φορές με ψυχική φθορά. Νιώθουμε σαν φιλοξενούμενοι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Δεν μας αξίζει αυτό, ούτε σε εμάς, ούτε στον κόσμο μας. Η ομάδα της Παναχαϊκής είχε χρόνια να ζήσει μία τέτοια υπερηφάνια, όπως αυτή που κατακτήσαμε πέρσι το πρωτάθλημα και την άνοδο. Αλλά τώρα κάνουμε βήματα πίσω. Ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη του. Εγώ μπορώ μόνο μία υπόσχεση να δώσω: Όσο μας το επιτρέπουν οι ανθρώπινες δυνάμεις μας, θα ιδρώνουμε στο γήπεδο, για να κερδίζουμε και να ερχόμαστε στην κερκίδα με τους φιλάθλους μας να κάνουμε "ζντο"».

Τέλος, ο «τιμ μάνατζερ» των «κοκκινόμαυρων» Βασίλης Σκέντζος είπε: «Όταν είχα έρθει για πρώτη φορά στο γήπεδο της Παναχαϊκής μετά από πολλά χρόνια, ήταν πρόπερσι στο Παναχαϊκή- Κένταυρος. Στην κερκίδα ήταν τέσσερα άτομα. Η ομάδα τερμάτισε 6η ίσως την χειρότερη θέση στην ιστορία της. Πέρσι μαζί με τον Σπύρο και τον Μάρκο ξεκινήσαμε μία προσπάθεια και είπαμε να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά. Τώρα πάνε να μας ρίξουν στον γκρεμό. Σε αυτό αισθάνομαι και εγώ υπεύθυνος, αφού έφερα στην ομάδα παίκτες που δεν έχουν ξαναζήσει αυτές τις καταστάσεις. Η Παναχαϊκή γεμίζει κάθε γήπεδο και αυτό δεν είναι τυχαίο. Κάποιοι πρέπει να βρούνε λύση. Το θέμα δεν αφορά μόνο το ανδρικό τμήμα, αλλά και τα 250 παιδιά με τις οικογένειές τους, που προπονούνται στα τμήματα υποδομής. Είμαστε μια οικογένεια, ή δεν θα φύγει κανένας ή θα φύγουμε όλοι».

Πολλα τα προβληματα και στην ΠΓΕ λοιπον, οπως και στην ΕΑΠ. Για να δουμε τι θα γινει γιατι ειναι κριμα πραγματικα ολη αυτη η προσπαθεια που κανουν οι παικτες και των 2 ομαδων κοντρα στις αντιξοοτητες να παει χαμενη. Ειλικρινα πρωτη φορα βλεπω παικτες να παιζουν τοσο πολυ για την φανελα και να βαζουν στην ακρη τα οικονομικα προβληματα στην ωρα του παιχνιδιου. Μακαρι να ηταν ολοι ετσι.
Pilot_11
QUOTE(stantz @ Dec 8 2010, 10:32 ) *
Πολλα τα προβληματα και στην ΠΓΕ λοιπον, οπως και στην ΕΑΠ. Για να δουμε τι θα γινει γιατι ειναι κριμα πραγματικα ολη αυτη η προσπαθεια που κανουν οι παικτες και των 2 ομαδων κοντρα στις αντιξοοτητες να παει χαμενη. Ειλικρινα πρωτη φορα βλεπω παικτες να παιζουν τοσο πολυ για την φανελα και να βαζουν στην ακρη τα οικονομικα προβληματα στην ωρα του παιχνιδιου. Μακαρι να ηταν ολοι ετσι.


τοση αδιαφορια απο τισ διοικησεις που αν ειχαν να κερδισουν πραγματικα κατι απο το αθλημα θα εμπαιναν μπροστα και θα μιλουσαν για φανελες ιστορια κλπ. τωρα ποιος εχει βγει να μιλησει για την ιστορια της παναχαικης και της εαπ και τη φανελα?
αν ηταν κανενας μονος του παντως παικτης θα τον ειχαν φαει. Μπραβο στα παιδια που τολμησαν να βγουν και να μιλησουν για τα προβληματα τους και την αδιαφορια των διοικησεων. κριμα για τη πατρα και για τις δυο αυτες ομαδες.
Gkalia
QUOTE(billups13 @ Dec 6 2010, 22:16 ) *
ΑΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 δεν εχει νοημα αλλιως η νικη μεσα στο χολαργο...
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. - ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1 λογω εδρας και μονο...
ΚΑΠ - ΑΟ ΑΚΡΑΤΑΣ 1 ευκολα.....
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ - ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1 εδω μπορει να γινει και το διπλο παντως...
ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 1 για την τιμη των οπλων....
ΑΣ ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 2 ετσι μου ρθε
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 1 ντερμπυ


ΑΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1? Λόγω ασυνέπειας του Λεωνιδίου σε νικηφόρα αποτελέσματα
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. - ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1 σε κακή περίοδο και οι 2,σε χειρότερη ο Χολαργός
ΚΑΠ - ΑΟ ΑΚΡΑΤΑΣ 1 Παίζει μόνος του ο ΚΑΠ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ - ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1? Πολύ δυνατή έδρα,συμπαγής ομάδες και οι 2
ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 1,2 εξαρτάται πώς και αν κατέβει η ΕΑΠ
ΑΣ ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 1,2 Ντερμπυ,ενθουσιασμός vs Εμπειρία
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 1,2 Αθηναϊκό ντερμπυ

Οτι να'ναι προγνωστικά έδωσα...έτσι τα ποιάνουν όλοι smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
stantz
Του Νίκου Βαγγέλη
12/12/2010 (19:15)

Χαμός στο κλειστό της Αγυίας! Το ματς μεταξύ της Παναχαϊκής και του Πορφύρα έχει διακοπεί 18’’ πριν από το τέλος, με το σκορ στο 70-67 υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο καυγάς ξεκίνησε ύστερα από έντονη αψιμαχία των παικτών των δύο ομάδων πάνω στο παρκέ και επεκτάθηκε στις κερκίδες, με τους οπαδούς των "μελανέρυθρων" να επιτίθενται στον πάγκο των Πειραιωτών!

Οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια και πριν από λίγο επέστρεψαν σε αυτό, αφού πρώτα εκκενώθηκε το γήπεδο από τον κόσμο των γηπεδούχων. Σε λίγο θα παιχτούν τα εναπομείναντα 18’’...

Παλι τα ιδια και χειροτερα!!!
billups13

Ήττα από τον Χολαργό
Κυριακή, 12 Δεκέμβριος 2010 20:56
Με 76-72 ηττήθηκε στην παράταση ο Έσπερος ΑΟΠΑ από τον Χολαργό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.


Ο Έσπερος ΑΟΠΑ ισοφάρισε σε 63-63 27’’ πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου με καλάθι του Ιωάννου, αλλά στην παράταση δεν τα κατάφερε.

«Βρεθήκαμε απέναντι σε μία πολύ καλή και εύστοχη ομάδα» δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Θανάσης Λιόνας και συμπλήρωσε: «Δώσαμε μάχη δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, ήμασταν όμως άστοχοι και άτυχοι. Φαίνεται ότι δεν παίζουμε καλά, αλλά στο χέρι μας είναι να βελτιωθούμε και να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Κοιτάζουμε μπροστά».

Διαιτητές: Κονδύλης και Κυριακόπουλος.

Τα 10λεπτα: 15-18, 20-19, 17-13, 11-13, 9-13

Έσπερος ΑΟΠΑ (Θανάσης Λιόνας): Νιφόρας 12, Χαλβατζής 11, Πετρόπουλος, Γιαννικόπουλος 10, Σκόνδρας, Θωνιάτης 7 (1), Ιωάννου 10 (1), Τρυφωνόπουλος, Κάλλης 16 (3), Βασίλιεβ, Πελεκούδας, Αγγελόπουλος 6.

Χολαργός (Παπαμάκρος): Γιάννης, Θώμος, Στεφανής 3 (1), Ατσαμόγλου 9 (2), Κουτουζής 13 (2), Σπανός 14 (1), Μαλέκος 2, Γιούλης 5 (1), Δανιήλ 18 (4), Γεράτσας 6, Τασσόπουλος 2.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στα άλλα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Καλαμάτα - ΕΑΠ (70-70) 79-81
Λεωνίδιο - Παναιτωλικός 84-72
Αγία Παρασκευή - Ακράτα 94-73
ΠΓΕ - Πορφύρας 67-79
ΑΣ Τήρων- Κεραυνός 62-69
Κρόνος- Μίλων 59-63

stantz
40 ποντους ο Κεφαλας και παλι για την ΕΑΠ με συνολικα 5 παικτες αγωνιστηκε και κερδισε ξανα!!!
stantz
Του Νίκου Βαγγέλη
13/12/2010 (10:28)

Το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε μία νίκη, ύστερα από τη συμπλήρωση οκτώ αγωνιστικών στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, σίγουρα έχει φέρει προβληματισμό στις τάξεις της Καλαμάτας ’80. Ωστόσο, οι Μεσσήνιοι θεωρούν πως δεν έχουν μόνο αυτοί την ευθύνη για το εν λόγω γεγονός…

Στο χθεσινό ματς με την Ε.Α. Πατρών θεωρούν πως άξιζαν τη νίκη, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν, έχοντας πολλά παράπονα από τους διαιτητές, οι οποίοι αναφέρουν πως τους αδίκησαν κατάφορα. "Θέλουμε να μας σέβονται και τίποτα παραπάνω", είναι αυτό που απορρέει από τα χείλη των "νεοφώτιστων", που ζητούν δικαιότερη μεταχείριση στα επόμενα παιχνίδια.
billups13
Τζάμπα μάγκες...
00:04:27 (12 Δεκ 2010)



Η εν λόγω έκφραση αποδίδεται στην αγωνιστική εξέλιξη της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Πορφύρα, όπου οι Πειραιώτες απέδρασαν με το «διπλό» (67-79), έπειτα από 2:30 ώρες!!! αγώνα, στο «πολικό» κλειστό της Αγυιάς.

Και γράφω αγωνιστική, γιατί τα θλιβερά επεισόδια, που διαδραματίστηκαν όταν το σκορ ήταν 67-70 και απέμεναν 18:8 για τη λήξη, αμαύρωσαν την εικόνα του αγώνα, πέρασαν αναπόφευκτα σε πρωταγωνιστικό ρόλο και ζημίωσαν μόνο την «βασίλισσα», η οποία είχε βρει ρυθμό και πάλευε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Αν το παιχνίδι είχε εξελιχθεί κανονικά και αν είχαν αποφευχθεί τα όσα έγιναν σήμερα το απόγευμα, ίσως να μιλούσαμε τώρα σε άλλη βάση. Δυστυχώς όμως, με το αν δεν γράφεται η ιστορία και ο Πορφύρας κατέκτησε το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα, που μπλέκει σε περιπέτειες την Παναχαϊκή.

Όσον αφορά στα τραγικά γεγονότα, ξεκίνησαν με την αψιμαχία του Χρυσανθόπουλου με τον Καρλαύτη, συνεχίστηκαν με το χτύπημα του Καρλαύτη στον Σπύρο Δεράο, το «μποξ» ανάμεσα στους 2 πάγκους και την είσοδο των «κοκκινόμαυρων» οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και κορυφώθηκαν με την γροθιά του Αθανασάκη στον Νίκο Ράπτη (μέλος του Δ.Σ. της Παναχαϊκής).

Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ, ο κ. Ράπτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την κ. Νάντια Ασκούνη (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην ΠΑΕ Παναχαϊκή), «κληρονόμησε» 5 ράμματα στο στόμα από την αντιαθλητική ενέργεια του Αθανασάκη (απορίας άξιο, γιατί σε αυτόν τον παίκτη δεν κρατήθηκε το δελτίο) και συνάμα υπέστη ελαφρά αρρυθμία, ελέω της αναταραχής που ήταν απόρροια των επεισοδίων.

Το διαιτητικό δίδυμο των Μαρνελάκη και Φάκαρου σημείωσαν στο φύλλο αγώνα τις «μαύρες στιγμές» και κράτησαν τα δελτία των Χρυσανθόπουλου, Ρουμελιώτη και Καρλαύτη. Απομένει να δούμε αν θα «κάψει» η καταγραφή των συμβάντων, από τους «άρχοντες» του παιχνιδιού, την Πατρινή ομάδα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η συμπεριφορά των αστυνομικών προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι απλά προσπαθούσαν να κάνουν την δουλειά τους κρίνεται λανθασμένη και απάνθρωπη. Η κατάχρηση της εξουσίας και η υποτίμηση προς τον συνάνθρωπο, μιλώντας απέναντι σε εργαζόμενους, με ύφος «χιλίων» καρδηναλίων και «τουπέ», δεν αρμόζει και δεν έχει καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ απολύτως θέση σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...


www.mats.gr
stantz
QUOTE(billups13 @ Dec 13 2010, 13:06 ) *
Τζάμπα μάγκες...
00:04:27 (12 Δεκ 2010)



Η εν λόγω έκφραση αποδίδεται στην αγωνιστική εξέλιξη της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Πορφύρα, όπου οι Πειραιώτες απέδρασαν με το «διπλό» (67-79), έπειτα από 2:30 ώρες!!! αγώνα, στο «πολικό» κλειστό της Αγυιάς.

Και γράφω αγωνιστική, γιατί τα θλιβερά επεισόδια, που διαδραματίστηκαν όταν το σκορ ήταν 67-70 και απέμεναν 18:8 για τη λήξη, αμαύρωσαν την εικόνα του αγώνα, πέρασαν αναπόφευκτα σε πρωταγωνιστικό ρόλο και ζημίωσαν μόνο την «βασίλισσα», η οποία είχε βρει ρυθμό και πάλευε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Αν το παιχνίδι είχε εξελιχθεί κανονικά και αν είχαν αποφευχθεί τα όσα έγιναν σήμερα το απόγευμα, ίσως να μιλούσαμε τώρα σε άλλη βάση. Δυστυχώς όμως, με το αν δεν γράφεται η ιστορία και ο Πορφύρας κατέκτησε το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα, που μπλέκει σε περιπέτειες την Παναχαϊκή.

Όσον αφορά στα τραγικά γεγονότα, ξεκίνησαν με την αψιμαχία του Χρυσανθόπουλου με τον Καρλαύτη, συνεχίστηκαν με το χτύπημα του Καρλαύτη στον Σπύρο Δεράο, το «μποξ» ανάμεσα στους 2 πάγκους και την είσοδο των «κοκκινόμαυρων» οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και κορυφώθηκαν με την γροθιά του Αθανασάκη στον Νίκο Ράπτη (μέλος του Δ.Σ. της Παναχαϊκής).

Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ, ο κ. Ράπτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την κ. Νάντια Ασκούνη (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην ΠΑΕ Παναχαϊκή), «κληρονόμησε» 5 ράμματα στο στόμα από την αντιαθλητική ενέργεια του Αθανασάκη (απορίας άξιο, γιατί σε αυτόν τον παίκτη δεν κρατήθηκε το δελτίο) και συνάμα υπέστη ελαφρά αρρυθμία, ελέω της αναταραχής που ήταν απόρροια των επεισοδίων.

Το διαιτητικό δίδυμο των Μαρνελάκη και Φάκαρου σημείωσαν στο φύλλο αγώνα τις «μαύρες στιγμές» και κράτησαν τα δελτία των Χρυσανθόπουλου, Ρουμελιώτη και Καρλαύτη. Απομένει να δούμε αν θα «κάψει» η καταγραφή των συμβάντων, από τους «άρχοντες» του παιχνιδιού, την Πατρινή ομάδα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η συμπεριφορά των αστυνομικών προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι απλά προσπαθούσαν να κάνουν την δουλειά τους κρίνεται λανθασμένη και απάνθρωπη. Η κατάχρηση της εξουσίας και η υποτίμηση προς τον συνάνθρωπο, μιλώντας απέναντι σε εργαζόμενους, με ύφος «χιλίων» καρδηναλίων και «τουπέ», δεν αρμόζει και δεν έχει καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ απολύτως θέση σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...


www.mats.gr

Παντως οφειλω να ομολογησω οτι καθε εντος εδρας αγωνας της ΠΓΕ ειναι κατι παραπανω απο συναρπαστικος αγωνιστικα και οχι μονο! smiley.gif
pretzaldo_7
QUOTE (billups13 @ Dec 13 2010, 12:06 ) *
Τζάμπα μάγκες...
00:04:27 (12 Δεκ 2010)



Η εν λόγω έκφραση αποδίδεται στην αγωνιστική εξέλιξη της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Πορφύρα, όπου οι Πειραιώτες απέδρασαν με το «διπλό» (67-79), έπειτα από 2:30 ώρες!!! αγώνα, στο «πολικό» κλειστό της Αγυιάς.

Και γράφω αγωνιστική, γιατί τα θλιβερά επεισόδια, που διαδραματίστηκαν όταν το σκορ ήταν 67-70 και απέμεναν 18:8 για τη λήξη, αμαύρωσαν την εικόνα του αγώνα, πέρασαν αναπόφευκτα σε πρωταγωνιστικό ρόλο και ζημίωσαν μόνο την «βασίλισσα», η οποία είχε βρει ρυθμό και πάλευε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Αν το παιχνίδι είχε εξελιχθεί κανονικά και αν είχαν αποφευχθεί τα όσα έγιναν σήμερα το απόγευμα, ίσως να μιλούσαμε τώρα σε άλλη βάση. Δυστυχώς όμως, με το αν δεν γράφεται η ιστορία και ο Πορφύρας κατέκτησε το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα, που μπλέκει σε περιπέτειες την Παναχαϊκή.

Όσον αφορά στα τραγικά γεγονότα, ξεκίνησαν με την αψιμαχία του Χρυσανθόπουλου με τον Καρλαύτη, συνεχίστηκαν με το χτύπημα του Καρλαύτη στον Σπύρο Δεράο, το «μποξ» ανάμεσα στους 2 πάγκους και την είσοδο των «κοκκινόμαυρων» οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και κορυφώθηκαν με την γροθιά του Αθανασάκη στον Νίκο Ράπτη (μέλος του Δ.Σ. της Παναχαϊκής).

Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ, ο κ. Ράπτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την κ. Νάντια Ασκούνη (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην ΠΑΕ Παναχαϊκή), «κληρονόμησε» 5 ράμματα στο στόμα από την αντιαθλητική ενέργεια του Αθανασάκη (απορίας άξιο, γιατί σε αυτόν τον παίκτη δεν κρατήθηκε το δελτίο) και συνάμα υπέστη ελαφρά αρρυθμία, ελέω της αναταραχής που ήταν απόρροια των επεισοδίων.

Το διαιτητικό δίδυμο των Μαρνελάκη και Φάκαρου σημείωσαν στο φύλλο αγώνα τις «μαύρες στιγμές» και κράτησαν τα δελτία των Χρυσανθόπουλου, Ρουμελιώτη και Καρλαύτη. Απομένει να δούμε αν θα «κάψει» η καταγραφή των συμβάντων, από τους «άρχοντες» του παιχνιδιού, την Πατρινή ομάδα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η συμπεριφορά των αστυνομικών προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι απλά προσπαθούσαν να κάνουν την δουλειά τους κρίνεται λανθασμένη και απάνθρωπη. Η κατάχρηση της εξουσίας και η υποτίμηση προς τον συνάνθρωπο, μιλώντας απέναντι σε εργαζόμενους, με ύφος «χιλίων» καρδηναλίων και «τουπέ», δεν αρμόζει και δεν έχει καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ απολύτως θέση σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...


www.mats.gr




o kyrios loipon filoi mou pou egrpse ayto to yperoxo se senario pou tha to zhleve akoma kai otan o foskolos skeftotan to rolo tou vergitsi kai tou leventaga sto kalimera zwh kai onomazete georgakopoulos giannis den mas eipe omws pou htan thn wra twn epeisodiwn.....nomizw oti htan kai aytos enas apo aytous tous 50-60 gynaikotous pou vargan 15 atoma oloi mazi.....deyteron ntroph tou pou thewrei ton eayto tou dhmosiografo giati mono ayto en einai....mallon montelo gia paxoulous tha ton ekana....tritwn o athlhths athanasakis mpampis pou anagrafete sto arthro thn wra pou xthphthike o exaisios kyrios apo to d.s. ths panaxaikhs htan katw sfadazwntas apo tous ponous pou tou prokalesan h mpounia pou eixe dextei piswplata apo thn mpounia sto kefali kai tis klwtsies pou eixe dextei apo ton yperathlhth ROUMELIWTH.....(fainontai kai sto video to amontaristo vevaia... ola ayta)tetarton kai kyrioteron estw kai an oi athlites kai oi paragontes tous porfyra den tha ithelan na dothei ektash sto thema....tha dwsoume emeis ligo ektash....tha sas poume loipon kai anaferwmai vevaia stous anthrwpous ths panaxaikhs na afhsoun merikous athlites tous.....olou xeroume poious sthn patra traymatismenous....giati tha exei mpanio kai stobn peraia to limani einai vathi....opws vevaia kai na mhn erthei sto myalo kanenos hmosiografou apo to mats.gr na erthei se 3 mhnes sto ghpedo....kai eidika o kyrios georgakopulos.....tha exei kai mpoufe......
stoico10
QUOTE (pretzaldo_7 @ Dec 13 2010, 14:54 ) *
o kyrios loipon filoi mou pou egrpse ayto to yperoxo se senario pou tha to zhleve akoma kai otan o foskolos skeftotan to rolo tou vergitsi kai tou leventaga sto kalimera zwh kai onomazete georgakopoulos giannis den mas eipe omws pou htan thn wra twn epeisodiwn.....nomizw oti htan kai aytos enas apo aytous tous 50-60 gynaikotous pou vargan 15 atoma oloi mazi.....deyteron ntroph tou pou thewrei ton eayto tou dhmosiografo giati mono ayto en einai....mallon montelo gia paxoulous tha ton ekana....tritwn o athlhths athanasakis mpampis pou anagrafete sto arthro thn wra pou xthphthike o exaisios kyrios apo to d.s. ths panaxaikhs htan katw sfadazwntas apo tous ponous pou tou prokalesan h mpounia pou eixe dextei piswplata apo thn mpounia sto kefali kai tis klwtsies pou eixe dextei apo ton yperathlhth ROUMELIWTH.....(fainontai kai sto video to amontaristo vevaia... ola ayta)tetarton kai kyrioteron estw kai an oi athlites kai oi paragontes tous porfyra den tha ithelan na dothei ektash sto thema....tha dwsoume emeis ligo ektash....tha sas poume loipon kai anaferwmai vevaia stous anthrwpous ths panaxaikhs na afhsoun merikous athlites tous.....olou xeroume poious sthn patra traymatismenous....giati tha exei mpanio kai stobn peraia to limani einai vathi....opws vevaia kai na mhn erthei sto myalo kanenos hmosiografou apo to mats.gr na erthei se 3 mhnes sto ghpedo....kai eidika o kyrios georgakopulos.....tha exei kai mpoufe......

σε ποιο βιντεακι αναφερεσαι?και κατι ακομα...ποσες ομαδες πεφτουν τελικα??
stantz
Του Δημήτρη Τσερεντζούλια
13/12/2010 (16:37)

Η Ακράτα δεν τα κατάφερε στο Κοντόπευκο και έφυγε ηττημένη από την έδρα της Αγίας Παρασκευής. Ωστόσο, οι άνθρωποι του συγκροτήματος της Αχαΐας έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία και εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση, μέσω της οποίας καυτηρίσαν τους ρέφερι της εν λόγω αναμέτρησης...

Η ανακοίνωση:
"Με βαθύτατη λύπη είδαμε χθες Κυριακή όλα όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό του Κοντόπευκου στον αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην Αγία Παρασκευή. Και λέμε με λύπη, όχι τόσο για την ήττα που γνώρισε η ομάδας μας, αλλά για την σφαγιαστική, χωρίς υπερβολή, διαιτησία των Νικολακέα και Στρέμπα, που πραγματικά έκανε ότι ήταν δυνατόν ώστε η Αγία Παρασκευή να πάρει τη νίκη. Και μάλιστα το έκαναν με τρόπο φανερό, ειρωνικό και προκλητικό, που μας έκανε να αισθανόμαστε αηδία!

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, όπως λέει και η ελληνική παροιμία και αυτό έκαναν πράξη η κυρία Νικολακέα και ο κύριος Στρέμπας, που από το α’ δεκάλεπτο κιόλας έδειξαν τις προσθέσεις τους. Συγκεκριμένα, η Αγία Παρασκευή πέτυχε τους 10 από τους 21 πόντους της α’ περιόδου με βολές και 31 πόντους συνολικά, ενώ φρόντισαν παράλληλα να φορτώσουν με 4 φάουλ δύο βασικούς μας παίκτες μας, τον Γιούπη και τον Οικονομόπουλο.

Επίσης, αποβλήθηκαν τρεις παίκτες μας με πέντε φάουλ (στο 21’ ο Γιούπης, στο 28’ ο Σταμόπουλος και στο 32’ ο Οικονομόπουλος, δεχτήκαμε τρεις τεχνικές ποινές, τρία αντιαθλητικά φάουλ, είχαμε σχεδόν τα διπλάσια φάουλ από τους γηπεδούχους, ενώ το αποκορύφωμα ήταν ότι η Αγία Παρασκευή εκτέλεσε συνολικά 46 βολές, έναντι 24 που είχαμε εμείς, παρότι η Αγία Παρασκευή πίεζε σε όλο το γήπεδο και όπως καταλαβαίνεται ήταν πιο εύκολο να υποπέσει σε φάουλ.

Παρ’ όλα τα παραπάνω, 2’30’’ πριν τη λήξη το σκορ ήταν 72-66, όμως και πάλι το διαιτητικό δίδυμο δεν μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως άλλωστε έπραξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είμαστε ένα υγιές και νεοφώτιστο σωματείο στην κατηγορία, δεν έχουμε δώσει ποτέ δικαιώματα και δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία, όμως αυτό που διαπράχθηκε χτες ήταν τουλάχιστον ένα προμελετημένο έγκλημα με θύμα εμάς.

Ζητάμε την προσοχή από τους υπευθύνους και τους αρμόδιους, προκειμένου να μην βρεθούν κι άλλες ομάδες στην θέση μας, θέλουμε την ίση και δίκαιη αντιμετώπιση από τους διαιτητές και επιφυλασσόμαστε για την συνέχεια, ελπίζοντας πως αυτή θα είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που επεμβαίνουμε για την διαιτησία…"

Mε βαση την μεχρι τωρα βαθμολογια της Β'Εθνικης, απο καθε ομιλο Νοτου της Γ'Εθνικης πεφτουν 6 ομαδες.
Pilot_11
QUOTE(stoico10 @ Dec 13 2010, 15:32 ) *
σε ποιο βιντεακι αναφερεσαι?και κατι ακομα...ποσες ομαδες πεφτουν τελικα??


Απαραδεκτα πραγματα. Σε καμια περιπτωση δε πρεπει το αθλημα να το καταντησουμε ριγκ. Παντως αυτα γινονται οτνα υπαρχει ενταση. Ευτυχως που ακομα και παικτες και παραγοντες της Παναχαικης ηταν ψυχραιμοι και βοηθησαν τη κατασταση
οπως επισης και τα παιδια του Πορφυρα και ο προπονητης τους που δεν αντεδρασαν γιατι ακομα στα αστυνομικα τμηματα θα ηταν. Παντως ειναι κριμα για κανα 2 ανεγκεφαλους που κανουν τους μαγκες να τα πληρωνουν οι υπολοιποι που δε φταινε σε τιποτα να εμπλεκονται σε τσακωμους για να χωρισουν παικτες. Το ευχαριστο ειναι οτι μετα παικτες Παναχαικης και του πορφυρα συνομιλουσαν ηρεμα κατι που επιβεβαιωνει το γεγονος οτι για μερικους βλακες γινονται επεισοδια. Ελεος αυτα ειναι πρωτογωνα πραγματα.

Κρονος Μιλωνας τα ιδια. Μπασκετ παιζουμε παιδια οχι μποξ.
billups13
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. 2 ο εσπερος η ξεφουσκωσε η κατι συμβαινει... μαλλον το δευτερο νομιζω οποτε...
ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΚΑΠ 1 ανεβασμενος ο χολαργος,προσεχτικη η διατησια....
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 1 εκτος και αν παει στο μποξ το θεμα....
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ 1 με ψυχολογια....
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟ 2 απλα σοβαρο να ειναι το λεωνιδιο θα κερδισει....
ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 1 σχετικα ευκολα....
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ - ΑΣ ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ 2 εμπνευση!!!!!!!!!
stantz
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. 1 (λογω εδρας)
ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΚΑΠ 2 (η Αγια Παρασκευη ειναι μακραν η πιο δυνατη ομαδα του ομιλου)
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 1 (λογω εδρας)
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ 1 (ευκολα)
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟ 1 (θα μας εκπληξει παλι η ΕΑΠ)
ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 1 (στανταρ)
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ - ΑΣ ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ 2 (δεν με πειθει ο Μιλωνας, μυριζει διπλο εδω)
ΝΕΣΤΩΡ
QUOTE(pretzaldo_7 @ Dec 13 2010, 14:54 ) *
o kyrios loipon filoi mou pou egrpse ayto to yperoxo se senario pou tha to zhleve akoma kai otan o foskolos skeftotan to rolo tou vergitsi kai tou leventaga sto kalimera zwh kai onomazete georgakopoulos giannis den mas eipe omws pou htan thn wra twn epeisodiwn.....nomizw oti htan kai aytos enas apo aytous tous 50-60 gynaikotous pou vargan 15 atoma oloi mazi.....deyteron ntroph tou pou thewrei ton eayto tou dhmosiografo giati mono ayto en einai....mallon montelo gia paxoulous tha ton ekana....tritwn o athlhths athanasakis mpampis pou anagrafete sto arthro thn wra pou xthphthike o exaisios kyrios apo to d.s. ths panaxaikhs htan katw sfadazwntas apo tous ponous pou tou prokalesan h mpounia pou eixe dextei piswplata apo thn mpounia sto kefali kai tis klwtsies pou eixe dextei apo ton yperathlhth ROUMELIWTH.....(fainontai kai sto video to amontaristo vevaia... ola ayta)tetarton kai kyrioteron estw kai an oi athlites kai oi paragontes tous porfyra den tha ithelan na dothei ektash sto thema....tha dwsoume emeis ligo ektash....tha sas poume loipon kai anaferwmai vevaia stous anthrwpous ths panaxaikhs na afhsoun merikous athlites tous.....olou xeroume poious sthn patra traymatismenous....giati tha exei mpanio kai stobn peraia to limani einai vathi....opws vevaia kai na mhn erthei sto myalo kanenos hmosiografou apo to mats.gr na erthei se 3 mhnes sto ghpedo....kai eidika o kyrios georgakopulos.....tha exei kai mpoufe......


Φίλε pretzaldo_7

Μην αφήνεις το θυμό σου να τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό σου και τη γλώσσα σου. Δεν χρειάζονται όλα αυτά που προτείνεις. Οι άνθρωποι αποδεικνύονται ιδανικοί υποψήφιοι αυτόχειρες από μόνοι τους και μετά από τρεις-τέσσερις μήνες όλα αυτά δεν θα χρειάζονται.

Κύριοι της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.
Αν επιτρέπετε δύο λόγια από κάποιον που έρχεται από πολύ παλιά. Από τον καιρό του Μποτίνου, του Δαβουρλή και του Καλκαντέρα.

Θεωρώ ότι πρέπει να αφουγκραστείτε άμεσα τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της εξέδρας σας, ναι υπήρχαν και τέτοιοι προχθές στο γήπεδο, ευτυχώς ακόμη για σας. Ρωτήστε τους, πάρτε τη γνώμη τους αν τους άρεσε αυτό που έβλεπαν, είδαν και ένοιωσαν. Βάλτε κάτω αυτά που θα ακούσετε και πράξτε αναλόγως. Με παρρησία και θάρρος πάρτε αποφάσεις. Μην αφήνετε το πράγμα να ξεχειλώσει και άλλο.

Σε ένα βιβλίο του για σκάκι ο αείμνηστος Σιαπέρας είχε ένα κεφάλαιο με τίτλο “πως θα κερδίσετε μία κερδισμένη παρτίδα”. Αναζητήστε το και διαβάστε το, ίσως θα σας χρειαστεί μελλοντικά. Σας βεβαιώνω ότι οι Πορφυριώτες θα ευγνωμονούν αυτόν που είχατε στον πάγκο, δεν λέω κόουτς διότι απέχει από αυτό, που κατάφερε να χάσει το παιγνίδι, ενώ η ομάδα του είχε συνέλθει και μάλιστα είχε προηγηθεί στο τελευταίο πεντάλεπτο και βάδιζε ολοταχώς για επικράτηση. Όταν ο λαός μας έλεγε “έβαλε το δάχτυλο και αυτοκτόνησε” προφανώς τέτοιες αντιδράσεις στιγμάτιζε. Με ύφος παρακλητικό, από την εξέδρα φαινόταν να επαιτεί, ζητούσε συνεχώς από τους διαιτητές κάποια σφυρίγματα παραπάνω. Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν αδυναμίες, που ένας αντίπαλος, παίκτης ή κόουτς, εύκολα τις διακρίνει και αναθαρρεύει. Εξηγήστε του επίσης ότι σε μία, σοβαρή έστω, κοκορομαχία δύο αντιπάλων παικτών, αποσύρεις τον παίκτη σου στον πάγκο, να τον προφυλάξεις αυτόν και την ομάδα από τεχνικές ποινές. Οπωσδήποτε πέστε του ότι δεν πρέπει να ΕΠΙΤΙΘΕTΑΙ σε αντίπαλο παίκτη, διότι εκτός του ότι μπορεί να βρεθεί ανάσκελα στο έδαφος, δίνει και το κακό παράδειγμα στους “φιλάθλους” της εξέδρας σας, ή σε αυτό που θέλετε να λέτε εξέδρα σας. Ευτυχώς για σας θα μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε στο Τμήμα Πυγμαχίας, λίγα μέτρα πιο πέρα. Μόνο πείτε του ότι εκεί θα πρέπει να κτυπά κατά πρόσωπο και όχι πισώπλατα.

Επίσης πρέπει να πείτε στον ψηλό της ομάδας σας, μάλλον στον ψηλότερο από τους κοντούς, διότι όπως είναι γνωστό μετά από ατυχείς συγκυρίες ψηλό δεν είχε η ομάδα σας, ότι αν θέλει να κάνει επίδειξη σκληρότητας μπορεί να το κάνει, έστω και πισώπλατα, αλλά μέσα στη ρακέτα, όχι στον αντίπαλο πάγκο μαζί με άλλους πενήντα. Οπωσδήποτε πάντως αποδείχτηκε κοντότερος των προσδοκιών σας.

Τέλος το μεγάλο σεμινάριο πρέπει να γίνει στην εξέδρα σας. Εξηγήστε τους ξανά και ξανά ότι το παρκέ είναι για τους παίκτες και ότι αν πηδούν τα κάγκελα και μπαίνουν μέσα θα έχει κακές συνέπειες η ομάδα τους. Εμένα πάντως μου θύμισαν τους μελαψούς της παραλίας της πόλης σας που πηδούν στις νταλίκες. Και πάρτε τους ένα ανοιχτόχρωμο πανό. Το γκρίζο μαρτυρά τις γκρίζες και μελαγχολικές σκέψεις και προθέσεις τους. Ευτυχώς, μας διασκέδασαν επί δίωρο με τα ρυθμικά στιχάκια τους με υβριστικό σεξουαλικό περιεχόμενο, που απευθύνονταν σε παίκτες Ομάδας από τον Πειραιά και μάλιστα από τα …βράχια της Πειραϊκής. Ο καθένας με τα απωθημένα του. Κρίμα γιατί είδα και μικρά παιδιά ανάμεσά τους.

Κύριοι της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.
Εφέτος ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ξαναήλθε στην πόλη σας. Έπαιξε σκληρά, με πείσμα, αλλά ηττήθηκε από ένα καλύτερο, εκείνη την ημέρα, αντίπαλο. Τους σφίξαμε το χέρι, τους ευχαριστήσαμε για την φιλοξενία και αποχωρήσαμε. Άρα έχετε απτά και ζωντανά παραδείγματα δίπλα σας, δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ.

Κύριοι, ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ είναι ίσως το μοναδικό αθλητικό σωματείο που φέρει το όνομα ενός ποιητή. Σεβόμενο την ιστορία του, το όνομα και τις αρχές του, υποδέχτηκε αντρίκια και φιλόξενα αντιπάλους φιλάθλους που με τη συμπεριφορά τους του στέρησαν επανειλημμένα παλαιότερη άνοδό του στην Γ’ Εθνική. Έτσι θα κάνει και με τους παίκτες και φιλάθλους σας στο γήπεδό του. Γιατί έτσι έμαθε και έτσι ξέρει.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας
ΝΕΣΤΩΡ
koutsompolis
οποιος εχει βιντεο ας μας δειξει ναποκτησουμε προσωπικη αποψη smile.gif
dapadoupas
άμα χάσει ο έσπερος θα πάει ο γιατράς στη θέση του λιόνα!
billups13
QUOTE(dapadoupas @ Dec 14 2010, 15:15 ) *
άμα χάσει ο έσπερος θα πάει ο γιατράς στη θέση του λιόνα!

ελα ρουφιανιες....
koutsompolis
QUOTE(billups13 @ Dec 14 2010, 17:14 ) *
ελα ρουφιανιες....


και να παει δεν θαντεξει πανω απο 3-4 αγωνιστικες...θα χασει τους αγωνες και θα φυγει 77.gif 77.gif 77.gif
ΝΕΣΤΩΡ
QUOTE(billups13 @ Dec 13 2010, 12:06 ) *
Τζάμπα μάγκες...
00:04:27 (12 Δεκ 2010)



Η εν λόγω έκφραση αποδίδεται στην αγωνιστική εξέλιξη της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Πορφύρα, όπου οι Πειραιώτες απέδρασαν με το «διπλό» (67-79), έπειτα από 2:30 ώρες!!! αγώνα, στο «πολικό» κλειστό της Αγυιάς.

Και γράφω αγωνιστική, γιατί τα θλιβερά επεισόδια, που διαδραματίστηκαν όταν το σκορ ήταν 67-70 και απέμεναν 18:8 για τη λήξη, αμαύρωσαν την εικόνα του αγώνα, πέρασαν αναπόφευκτα σε πρωταγωνιστικό ρόλο και ζημίωσαν μόνο την «βασίλισσα», η οποία είχε βρει ρυθμό και πάλευε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Αν το παιχνίδι είχε εξελιχθεί κανονικά και αν είχαν αποφευχθεί τα όσα έγιναν σήμερα το απόγευμα, ίσως να μιλούσαμε τώρα σε άλλη βάση. Δυστυχώς όμως, με το αν δεν γράφεται η ιστορία και ο Πορφύρας κατέκτησε το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα, που μπλέκει σε περιπέτειες την Παναχαϊκή.

Όσον αφορά στα τραγικά γεγονότα, ξεκίνησαν με την αψιμαχία του Χρυσανθόπουλου με τον Καρλαύτη, συνεχίστηκαν με το χτύπημα του Καρλαύτη στον Σπύρο Δεράο, το «μποξ» ανάμεσα στους 2 πάγκους και την είσοδο των «κοκκινόμαυρων» οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και κορυφώθηκαν με την γροθιά του Αθανασάκη στον Νίκο Ράπτη (μέλος του Δ.Σ. της Παναχαϊκής).

Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ, ο κ. Ράπτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την κ. Νάντια Ασκούνη (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην ΠΑΕ Παναχαϊκή), «κληρονόμησε» 5 ράμματα στο στόμα από την αντιαθλητική ενέργεια του Αθανασάκη (απορίας άξιο, γιατί σε αυτόν τον παίκτη δεν κρατήθηκε το δελτίο) και συνάμα υπέστη ελαφρά αρρυθμία, ελέω της αναταραχής που ήταν απόρροια των επεισοδίων.

Το διαιτητικό δίδυμο των Μαρνελάκη και Φάκαρου σημείωσαν στο φύλλο αγώνα τις «μαύρες στιγμές» και κράτησαν τα δελτία των Χρυσανθόπουλου, Ρουμελιώτη και Καρλαύτη. Απομένει να δούμε αν θα «κάψει» η καταγραφή των συμβάντων, από τους «άρχοντες» του παιχνιδιού, την Πατρινή ομάδα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η συμπεριφορά των αστυνομικών προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι απλά προσπαθούσαν να κάνουν την δουλειά τους κρίνεται λανθασμένη και απάνθρωπη. Η κατάχρηση της εξουσίας και η υποτίμηση προς τον συνάνθρωπο, μιλώντας απέναντι σε εργαζόμενους, με ύφος «χιλίων» καρδηναλίων και «τουπέ», δεν αρμόζει και δεν έχει καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ απολύτως θέση σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...


www.mats.gr


Αγαπητέ billups13

Όπως μάλλον θα γνωρίζετε, στην ιστοσελίδα των φιλάθλων της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

http://navajo3.bestofforum.com/forum-f22/topic-t870.htm

υπάρχει εκτενής και λεπτομερέστατη λεπτό-λεπτό και πόντο-πόντο περιγραφή του αγωνιστικού μέρους του αγώνα ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ.

Το άρθρο υπογράφεται από τους κ. Γιάννη Γεωργακόπουλο και Βαγγέλη Μιχάλη.

Για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο τελευταίο λεπτό, υπάρχει η εξής παράγραφος :

"Διακοπή στο 67-70 ύστερα από αψιμαχία του Χρυσανθόπουλου με τον Καρλαύτη ο Σπύρος Δεράος ζήτησε εξηγήσεις από τον παίκτη του Πορφύρα και ο Καρλαύτης έριξε κάτω τον τεχνικό των κοκκινόμαυρων οι δύο ομάδες διαπληκτίστηκαν (έπεσαν και μερικες ψιλές) ενώ ο κ. Νίκος Ράπτης μέλος του Δ.Σ. της Παναχαϊκής χτυπήθηκε στο χείλος από τον Αθανασάκη του Πορφύρα. Το παιχνίδι έχει διακοπεί και αναμένονται εξελίξεις."

Κύριοι μπράβο, πολύ καλή δουλειά, δημοσιογραφικότατη, θα έλεγα ακόμη και παραμυθένια αν δεν έλειπε ο ΔΡΑΚΟΣ. Ο ΔΡΑΚΟΣ των δεκάδων «κοκκινόμαυρων φιλάθλων» που πήδηξαν τα κάγκελα, μπήκαν μέσα, διέσχισαν διαγώνια το γήπεδο και επέπεσαν με γροθιές και λακτίσματα επί του πάγκου του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ υπήρξε αόρατος για σας? Δεν νομίζω!!

Ίσως να είχατε πάει για τσιγάρο ή για κατούρημα –ο αγώνας είχε σχεδόν τελειώσει- και να μην τους είδατε.

Ίσως να θεωρήσατε ότι οι «κοκκινόμαυροι φίλαθλοι» ακούγοντας διαδοχικά διαιτητικά σφυρίγματα, νόμισαν ότι ο αγώνας τελείωσε και μπήκαν μέσα να ευχηθούν τον κ. Σπύρο, αλλά έκαναν λάθος στους πάγκους.

Ίσως να έχετε συνηθίσει σε τέτοιου είδους «μπούκες» και δεν δώσατε την πρέπουσα σημασία.

Ίσως να θεωρήσατε ότι ήταν Πακιστανοί, που κατά λάθος μπήκαν στο γήπεδο.

Ίσως γράψατε έτσι, λειψά και μονόπλευρα, γιατί ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ. Το βρήκα??

Κάποιες προσπάθειες ανασκευής των γεγονότων με το εδώ, στο basketforum, άρθρο σας, καθότι το ίδιο άρθρο δημοσιεύσατε το ίδιο βράδυ και στην ιστοσελίδα των φιλάθλων της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, υπογεγραμμένο, δεν αναιρούν την πραγματικότητα. Ούτε ακόμη και το λογοπαίγνιο του τίτλου σας, που προσομοιάζει με Πατρινό ανέκδοτο.

Καλή συνέχεια σε όλους
billups13
QUOTE(ΝΕΣΤΩΡ @ Dec 14 2010, 21:57 ) *
[size=4]Αγαπητέ billups13

σε μενα γιατι αναφερεσαι??????????

απλη μεταφορα του αρθρου εκανα να το διαβασουν κι αλλοι... εγραψα και την πηγη οποιος θελει μπαινει διαβαζει και τα υπολοιπα...

ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
stantz
QUOTE(billups13 @ Dec 15 2010, 03:24 ) *
σε μενα γιατι αναφερεσαι??????????

απλη μεταφορα του αρθρου εκανα να το διαβασουν κι αλλοι... εγραψα και την πηγη οποιος θελει μπαινει διαβαζει και τα υπολοιπα...

ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....

Ελα ντε... Εδω ειναι φορουμ που εκτος των αλλων μεταφερουμε καποια ενδιαφεροντα κειμενα δημοσιογραφων, που μπορουν να δωσουν ερεθισμα για συζητηση, χωρις να ειμαστε υπευθυνοι φυσικα για τη γραφη τους. Και εννοειται οτι ο καθενας σχολιαζει τα συγκεκριμενα κειμενα οπως θελει.
ΝΕΣΤΩΡ
QUOTE(billups13 @ Dec 15 2010, 03:24 ) *
σε μενα γιατι αναφερεσαι??????????

απλη μεταφορα του αρθρου εκανα να το διαβασουν κι αλλοι... εγραψα και την πηγη οποιος θελει μπαινει διαβαζει και τα υπολοιπα...

ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....


Φίλε billups13

Με προσεκτικότερη ανάγνωση θα δεις ότι μετά την πρώτη εισαγωγική παράγραφο που πράγματι απευθύνεται σε σένα, το κείμενο γυρίζει σε πληθυντικό (Κύριοι, ... κλπ) και συνεχίζει πάντα σε πληθυντικό, καθώς είναι καθαρό ότι απευθύνεται μέχρι ΤΕΛΟΥΣ στους δύο συντάκτες του άρθρου οι οποίοι και αναφέρονται αμέσως μετά την εισαγωγική παράγραφο.
Sorry αν δεν έγινα πλήρως κατανοητός.

Φιλικά
ΝΕΣΤΩΡ

Υ.Γ. αν ήσουν μέσα, και μόνο τότε, θα ήθελα τη γνώμη σου για ό,τι είδες.




magickaminia
Θελω να ξαναναφερω ενα θεμα που το χω τονισει και πιο παλια. Στους χαλεπους καιρους που ζουμε δεν υπαρχει χωρος στην Πατρα για τοσα σωματεια. Ποτε επιτελους θα καταλαβουν οι οποιοι παραγοντες πως η επιστροφη της Παναχαικης στην Σουπερλιγκα και του Απολλωνα ή της Ολυμπιαδας στην Α1 μπασκετ ειναι ονειρο μακρινο αν οχι απατηλο. Δεν λεω ολα τα Πατρινα σωματεια ειναι ισοτιμα και ιστορικα αλλα μηπως επιτελους πρεπει να διαχωρισθουν οι χωροι που θελουν να πρωταγωνιστουν. Εχω ζησει τον Απολλωνα του Τζακη, των πατρινων παικτων και βεβαια του Νουρεγιεφ και θεωρω οτι αν δεν ξαναχτιστουν δυο το πολυ δυνατες ομαδες στον μπασκετικο χωρο της Πατρας , σε λιγο δεν θα εχει εκπροσωπο η πολη σε καμμια Εθνικη κατηγορια μπασκετ. blove.gif
billups13
QUOTE(ΝΕΣΤΩΡ @ Dec 15 2010, 12:10 ) *
Φίλε billups13

Με προσεκτικότερη ανάγνωση θα δεις ότι μετά την πρώτη εισαγωγική παράγραφο που πράγματι απευθύνεται σε σένα, το κείμενο γυρίζει σε πληθυντικό (Κύριοι, ... κλπ) και συνεχίζει πάντα σε πληθυντικό, καθώς είναι καθαρό ότι απευθύνεται μέχρι ΤΕΛΟΥΣ στους δύο συντάκτες του άρθρου οι οποίοι και αναφέρονται αμέσως μετά την εισαγωγική παράγραφο.
Sorry αν δεν έγινα πλήρως κατανοητός.

Φιλικά
ΝΕΣΤΩΡ

Υ.Γ. αν ήσουν μέσα, και μόνο τότε, θα ήθελα τη γνώμη σου για ό,τι είδες.

οκ τωρα εγινες πληρως κατανοητος....

ευτυχως η δυστυχως δεν ημουν στο γηπεδο,αλλα το εχω ξανα πει... η παναχαικη με ολα τα καραγκιοζιλικια που γινονται στην εδρα της οταν πηγαινει εκτος θα χανει πριν καν κατεβουν οι παικτες απο το πουλμαν....οι συμπεριφορες μεταξυ παικτων ειναι δανεικες....

δεν χρειαζεται καν να διαβασω το λεπτο προς λεπτο αρθρο που ανεφερες για να καταλαβω ποιος ευθυνεται για ολα αυτα...

την καλυτερη απαντηση την εδωσε ο πορφυρας με το διπλο που εκανε...

QUOTE(magickaminia @ Dec 15 2010, 13:35 ) *
Θελω να ξαναναφερω ενα θεμα που το χω τονισει και πιο παλια. Στους χαλεπους καιρους που ζουμε δεν υπαρχει χωρος στην Πατρα για τοσα σωματεια. Ποτε επιτελους θα καταλαβουν οι οποιοι παραγοντες πως η επιστροφη της Παναχαικης στην Σουπερλιγκα και του Απολλωνα ή της Ολυμπιαδας στην Α1 μπασκετ ειναι ονειρο μακρινο αν οχι απατηλο. Δεν λεω ολα τα Πατρινα σωματεια ειναι ισοτιμα και ιστορικα αλλα μηπως επιτελους πρεπει να διαχωρισθουν οι χωροι που θελουν να πρωταγωνιστουν. Εχω ζησει τον Απολλωνα του Τζακη, των πατρινων παικτων και βεβαια του Νουρεγιεφ και θεωρω οτι αν δεν ξαναχτιστουν δυο το πολυ δυνατες ομαδες στον μπασκετικο χωρο της Πατρας , σε λιγο δεν θα εχει εκπροσωπο η πολη σε καμμια Εθνικη κατηγορια μπασκετ. blove.gif

αν μειωθουν οι ομαδες θα μειωθουν και οι παραγοντες(αναγκαιο καλο!),αλλα τοτε τι θα γινει με ολους αυτους που δεν θα εχουν την ευκαιρια να βλεπουν το ονομα τους στα τοπικα μεσα να μεσουρανει?????

akrata
πως την βλεπετε την ακρατα???δυστυχως αδικηθηκε παρα πολυ απο την διαιτισια στην αγια παρασκευη...
stantz
QUOTE(magickaminia @ Dec 15 2010, 13:35 ) *
Θελω να ξαναναφερω ενα θεμα που το χω τονισει και πιο παλια. Στους χαλεπους καιρους που ζουμε δεν υπαρχει χωρος στην Πατρα για τοσα σωματεια. Ποτε επιτελους θα καταλαβουν οι οποιοι παραγοντες πως η επιστροφη της Παναχαικης στην Σουπερλιγκα και του Απολλωνα ή της Ολυμπιαδας στην Α1 μπασκετ ειναι ονειρο μακρινο αν οχι απατηλο. Δεν λεω ολα τα Πατρινα σωματεια ειναι ισοτιμα και ιστορικα αλλα μηπως επιτελους πρεπει να διαχωρισθουν οι χωροι που θελουν να πρωταγωνιστουν. Εχω ζησει τον Απολλωνα του Τζακη, των πατρινων παικτων και βεβαια του Νουρεγιεφ και θεωρω οτι αν δεν ξαναχτιστουν δυο το πολυ δυνατες ομαδες στον μπασκετικο χωρο της Πατρας , σε λιγο δεν θα εχει εκπροσωπο η πολη σε καμμια Εθνικη κατηγορια μπασκετ. blove.gif

Παρα πολυ ευστοχο ποστ. Δυστυχως ομως σας το λεω παιδια, αυτο δεν προκειται να γινει δυστυχως ποτε στην Πατρα, μακαρι να βγω ψευτης. Ειναι τοσο μεγαλος ο φανατισμος καποιων να προβληθουν και να διατηρησουν ζωντανα τα μικροσυμφεροντα τους (ή και μεγαλα σε ορισμενες περιπτωσεις) που προτιμουν να καψουν το ιδιο το μπασκετ απο το να αλλαξουν μυαλο. Και αναφερομαι σε -εμπλεκομενους με το μπασκετ αλλα και μειοψηφια φιλαθλων που εχουν απιστευτες συμπεριφορες- ανθρωπους ομαδων ολων των κατηγοριων αρχιζοντας απο τα τοπικα και φτανοντας μεχρι την Α2. Αν καθαρισει ο χωρος απο αυτους και στην θεση τους μπουν λογικα ατομα, ισως να μπορεσουν να γινουν ολα αυτα τα εξαιρετικα ονειρα, ΜΙΑ πραγματικοτητα. Τοσο ωμη ειναι η αληθεια στο πατραϊκο μπασκετ, ας μην γελιομαστε.

QUOTE(akrata @ Dec 15 2010, 22:59 ) *
πως την βλεπετε την ακρατα???δυστυχως αδικηθηκε παρα πολυ απο την διαιτισια στην αγια παρασκευη...

Η Ακρατα φετος αποδεικνυεται εξαιρετικη ομαδα, ειδικα με τις εμφανισεις της στους τελευταιους αγωνες. Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι δεν θα εχει το παραμικρο προβλημα να παραμεινει στην κατηγορια.
Pilot_11
QUOTE(akrata @ Dec 15 2010, 21:59 ) *
πως την βλεπετε την ακρατα???δυστυχως αδικηθηκε παρα πολυ απο την διαιτισια στην αγια παρασκευη...


η ακρατα εχει βρει ρυθμο τελευταια. αλλωστε εχει παικτες με εμπειρια και γνωστες της κατηγοριας οποτε ειναι θεμα χρονου να παιξει μπασκετ. Το αρνητικο της ομαδας ειναι οτι δεν εχει βαθος παγκου οποτε σε στιγμες κουρασης η μη καλης αποδοσης των βασικων θα εχει προβλημα. συμφωνω και εγω οτι απο αλλες ομαδες της κατηγοριας ειναι σε καλυτερη μοιρα και δε θα εχει προβλημα να μεινει αν συνεχισει ετσι.
Jabar
QUOTE(akrata @ Dec 15 2010, 22:59 ) *
πως την βλεπετε την ακρατα???δυστυχως αδικηθηκε παρα πολυ απο την διαιτισια στην αγια παρασκευη...

Πέφτουν 6 ομάδες .Άρα αυτή τη στιγμή πέφτει ομάδα ισόβαθμη της Ακράτας και κινδυνεύει και ο δεύτερος Πορφύρας που απέχει 2π. από τον υποβιβασμό.Για την Ακράτα πολύ κρίσιμα είναι τα δύο επόμενα συνεχόμενα στην έδρα της,το ματς με την ΕΑΠ στην Πάτρα(αν η ΕΑΠ μέχρι τότε συνεχίζει και αν τυχόν μετά δεν συνεχίσει ) και το μάτς της πρώτης αγωνιστικής στο Αίγιο.Νομίζω ότι τότε θα δείξουν τα πράγματα σαφέστερα.
Reporter1983
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. 1 λογω εδρας
ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΚΑΠ 1 Αλλιως βγαινει πρωταθλητης
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 1 Δυσκολα χανει στην εδρα της η Ακρατα
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ 1 αν και συνηθιζει τις εκπληξεις ο Κρονος
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟ 2 Ποσο να αντεξει ο Κεφαλας,ανεβασμενο Λεωνιδιο
ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 1 ευκολα
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ - ΑΣ ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ 1 Ειναι καλυτερη ομαδα
Pilot_11
http://thebest.gr/news/index/viewStory/45614

Ρεπορταζ για τη παναχαικη.Ο Πελοπιδας Αθανασοπουλος μιλαει για τη φετεινη Παναχαικη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. 2 Ο εσπερος μπορει να το κανει.
ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΚΑΠ 1 ντερμπι
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 1 ντερμπι, αν και η Παναχαικη μπορει να παρει το διπλο.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ 1 Κρονος με απουσιες.
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟ 2 αν το Λεωνιδιο χασει απο την ΕΑΠ να κρεμασουν δελτια.....
ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 1 ευκολα
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ - ΑΣ ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ 2 ο τηρωνας χει δειξει εκτος εδρας πηγαινει πολυ καλα.[/quote]
stantz
Του Νίκου Βαγγέλη
16/12/2010 (21:14)

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών στις θέσεις των γκαρντ δημιούργησαν πρόβλημα στον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο, οι "νεοφώτιστοι" θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά και προχώρησαν σε μία σημαντική κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να γεμίσουν το ρόστερ τους. Πρόκειται για τον Γιώργο Μπερερή...

Ο 25άχρονος παίκτης συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του συγκροτήματος της Αιτωλοακαρνανίας, με την ΕΟΚ να εκδίδει το δελτίο του. Βέβαια, το ντεμπούτο με του άλλοτε παίκτη του Κρόνου Ιωαννίνων με τη φανέλα του Παναιτωλικού, θα πραγματοποιηθεί με το νέο έτος, λόγω υποχρεώσεων του παίκτη κι έτσι ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Έσπερο ΑΟΠΑ

QUOTE(Pilot_11 @ Dec 17 2010, 14:35 ) *
http://thebest.gr/news/index/viewStory/45614

Ρεπορταζ για τη παναχαικη.Ο Πελοπιδας Αθανασοπουλος μιλαει για τη φετεινη Παναχαικη.

Δεν εχω λογο να μην πιστεψω οσα λεει ο κ.Αθανασοπουλος, αλλωστε ειμαστε και σε τραγικη περιοδο οικονομικα, ομως τοσο δυσκολο ειναι να δωσει καποιος 20-30 ευρω για νερα? Συγγνωμη αλλα αυτο δειχνει αδιαφορια και οχι οικονομικη αδυναμια...
akrata
Ακράτα-Παναχαική 84-60!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xrisis1979
QUOTE(akrata @ Dec 19 2010, 18:54 ) *
Ακράτα-Παναχαική 84-60!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕΓΑΣ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΑΘΑ???
MBANDA
QUOTE(xrisis1979 @ Dec 19 2010, 21:11 ) *
ΜΕΓΑΣ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΑΘΑ???


Μέγας και ο Σωκράτης ο Σπανός κέρασε ...φαρμάκι τον Πορφύρα και κράτησε ζωντανό τον ιστορικό Κρόνο.!!!!
xrisis1979
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΕΦΑΛΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ!!!
billups13
Αποτελέσματα 1ου ομίλου Νότου
Του Νίκου Βαγγέλη
19/12/2010 (18:43)

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου έπαιζε με την… πλάτη στον τοίχο και έπρεπε να αντιδράσει. Αυτό έγινε στον Πειραιά, απ’ όπου το συγκρότημα του Αλέκου Παρασκευόπουλου κατάφερε να αποδράσει με το "διπλό", με το τελικό 68-57 να αποτελεί το επιστέγασμα της ανωτερότητάς του…

Ευρείας έκτασης νίκη για την Ακράτα, που συνέντριψε την Παναχαϊκή με το επιβλητικό 84-60, ενώ στο μονοπάτι των επιτυχιών παρέμεινε και ο Μίλων του Τάκη Πανούλια, που έκαμψε έστω και δύσκολα την αντίσταση του Τήρωνα με 68-65.

Τα αποτελέσματα:
Πορφύρας - Κρόνος Αγίου Δημητρίου 57-68
Κεραυνός - Καλάματα ‘80 82-62
Παναιτωλικός - Έσπερος ΑΟΠΑ 64-65 παρ. (58-58)
Χολαργός - Αγία Παρασκευή 56-94
Ακράτα - Παναχαϊκή 84-60
Ε.Α. Πατρών - Λεωνίδιο 87-75
Μίλων - Τήρων Αγ. Θεοδ. 68-65

Μίλων - Τήρων 68-65
Διαιτητές: Μπούσιας - Τσάλας
Τα δεκάλεπτα: 17-17, 33-27, 52-47, 68-65
ΜΙΛΩΝ (Πανούλιας): Ρουσσόπουλος 13, Καραχοντζίτης 13 (1), Μπίκας, Παπαποστόλου 2, Βουρλίτης 11, Βλαβιανός 10 (2), Μπένος 8, Ζαχαρόπουλος, Σαλτουρίδης 11, Κέλλης
ΤΗΡΩΝ (Τόλιας- Ρουστέμης): Καγιώργης, Κακαβάς 31 (4), Αρβανιτάκης, Λεβεντόπουλος , Σακελαράκης 4, Αντωνίου 2, Δανιήλ 3, Λυτόπουλος 6, Σταυρόπουλος 11 (1), Ξενάκης 8

Κεραυνός - Καλαμάτα 82-62
Διαιτητές: Κουτσοδήμος - Στάθη
Τα δεκάλεπτα: 17-18, 38-35, 57-52, 82-62
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Χρυσανθόπουλος): Κυριακίδης 21 (4), Κανταρτζής 12 (4), Κομματάς, Καραγιάννης, Στ. Βρυνάς 13 (4), Μαυρίδης 12, Μπασδέκης, Μούτσιος 5 (1), Βρυνάς Ηλ. 17 (2), Λυμπέρης 2
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αβδάλας): Φωτεινάκης 2, Μπακογιάννης 11, Μαθιόπουλος , Γκίνης 11, Βούλγαρης 21 (1), Φωτάκης 17, Παπατσής

Ακράτα - Παναχαϊκή 84-60
Διαιτητές: Παυλόπουλος - Ζακεστίδης
Τα δεκάλεπτα: 18-19, 37-36, 62-49, 84-60
ΑΚΡΑΤΑ (Αναστασόπουλος): Γιούπης 2, Σταμόπουλος 28 (4 τρ., 10 ασίστ), Σταυρουλάκης 9 (1), Τσινούκας 3, Ζίζηλας 10, Μπιτσάκος 8 (2), Οικονομόπουλος 7, Μαλλής, Γεωργιάδης 17 (9 ριμπάουντ), Μελίστας
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δεράος): Γατσούλης 15 (4), Κορακιανίτης 8 (2), Καρνάβας 13, Μοσχοβάκης 1, Δεράος 5 (1), Νικολάου 2, Σοχωράκης 2, Αναγνωστόπουλος 4, Βουρνάς 10

Ε.Α. Πατρών - Λεωνίδιο 87-75
Διαιτητές: Τσώνος - Τσουραπάς
Τα δεκάλεπτα: 18-14, 39-34, 60-49, 87-75
ΕΑΠ (Στάμος): Στάμος 6 (2), Πραπίγκας 7 (1), Κεφαλάς 51 (6), Σταυράκης, Τσεκλένης 18 (2), Βαβάτσικος, Ροδόπουλος, Χουλιάρας 7, Λόης, Κοροβέσης, Ακριβός, Κουράτος
ΛΕΩΝΙΔΙΟ (Κουλουριώτης): Χασάπης, Χίλαρης, Μιχαλόπουλος 2, Μελάς 14 (3), Κόγκας 11 (1), Μπουτσικάκης 7 (2), Χριστόδουλος 5, Κρίτσαλος 26

Παναιτωλικός - Έσπερος ΑΟΠΑ 64-65 παρ.
Διαιτητές: Μπλέτσας - Μαγγωνάκης
Τα δεκάλεπτα: 9-9, 26-31, 45-44, 58-58 κ.α., 64-65 παρ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Καραπιπέρης - Στάνκοβιτς): Σβορώνος, Καραγιαννίδης 7, Μπαρούχας 10, Τζανιδάκης 10 (3), Μιχαηλίδης 18 (3), Ευστρατίου 9, Κουκουνιάς 3 (1), Βλαχούλης 7 (1)
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Λιόνας): Νιφόρας 2, Χαλβατζής 11, Πετρόπουλος 1, Γιαννικόπουλος 8 (1), Ιωάννου 12 (2), Τρυφωνόπουλος 9 (1), Κάλλης 6, Πελεκούδας, Αγγελόπουλος 16 (2)

Πορφύρας - Κρόνος 57-68
Διαιτητές: Παπαγιαννόπουλος - Μαραμής
Τα δεκάλεπτα: 12-7, 26-24, 45-44, 57-68
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πεταλάς - Καλοΐδης): Πασπαλάς 2, Λαζαρίδης 2, Κατσαρός 27 (3), Τζοβάρας 6 (2), Γεωργοπαπαδάκος 6 (1), Αθανασάκης 5, Βαμβακάς, Βήχος 9 (2), Σ. Κυπριώτης
ΚΡΟΝΟΣ (Παρασκευόπουλος - Φέρτης): Μανίκας, Λαζαρίδης 2, Ντέντα, Μωυσίδης 10 (2), Βασσάλος 9, Βολιανίτης 2, Αντωνόπουλος 2, Λίτσιος 9 (1), Σπανός 22 (4), Καραπλής, Μπάλλας 12

Βαθμολογία (σε 9 αγώνες): Αγία Παρασκευή 18, Πορφύρας 15, Έσπερος AOΠΑ 15, Ε.Α. Πατρών 15, Μίλων 14, Χολαργός 14, Ακράτα 14, Παναιτωλικός 13, Κεραυνός 13, Παναχαϊκή 13, Λεωνίδιο 12, Τήρων 12, Κρόνος Αγ. Δημ. 12, Καλάματα 9

Επόμενη αγωνιστική (10η, 9/1): Αγία Παρασκευή - Παναιτωλικός, Παναχαϊκή - Χολαργός, Ακράτα - Πορφύρας, Εσπερος ΑΟΠΑ - Ε.Α. Πατρών
Λεωνίδιο - Κεραυνός Αιγίου, Καλάματα ’80 - Μίλων, Τήρων Αγ. Θεοδ. - Κρόνος Αγ. Δημ.


QUOTE(billups13 @ Dec 19 2010, 21:33 ) *
Τα αποτελέσματα:
Πορφύρας - Κρόνος Αγίου Δημητρίου 57-68
Κεραυνός - Καλάματα ‘80 82-62
Παναιτωλικός - Έσπερος ΑΟΠΑ 64-65 παρ. (58-58)
Χολαργός - Αγία Παρασκευή 56-94
Ακράτα - Παναχαϊκή 84-60
Ε.Α. Πατρών - Λεωνίδιο 87-75
Μίλων - Τήρων Αγ. Θεοδ. 68-65

κουβα ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μεγαλο διπλο απο εσπερο και κρονο!!
το λεωνιδιο.... 68.gif
η αγια παρασκευη εχει ηδη ανεβει...
akrata
QUOTE (xrisis1979 @ Dec 19 2010, 21:11 ) *
ΜΕΓΑΣ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΑΘΑ???

Μαγικός ήταν ο Σταμόπουλος σήμερα!!!
pastelis
QUOTE (akrata @ Dec 15 2010, 22:59 ) *
πως την βλεπετε την ακρατα???δυστυχως αδικηθηκε παρα πολυ απο την διαιτισια στην αγια παρασκευη...


Αδικηθηκε η Ακρατα και εχασε με 20...
Φωναζει για την διαιτησια ο Χολαργος..στο 41-14 ή οταν εφτασε στους 40..

stantz
QUOTE(billups13 @ Dec 19 2010, 21:37 ) *
Αποτελέσματα 1ου ομίλου Νότου
Του Νίκου Βαγγέλη
19/12/2010 (18:43)

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου έπαιζε με την… πλάτη στον τοίχο και έπρεπε να αντιδράσει. Αυτό έγινε στον Πειραιά, απ’ όπου το συγκρότημα του Αλέκου Παρασκευόπουλου κατάφερε να αποδράσει με το "διπλό", με το τελικό 68-57 να αποτελεί το επιστέγασμα της ανωτερότητάς του…

Ευρείας έκτασης νίκη για την Ακράτα, που συνέντριψε την Παναχαϊκή με το επιβλητικό 84-60, ενώ στο μονοπάτι των επιτυχιών παρέμεινε και ο Μίλων του Τάκη Πανούλια, που έκαμψε έστω και δύσκολα την αντίσταση του Τήρωνα με 68-65.

Τα αποτελέσματα:
Πορφύρας - Κρόνος Αγίου Δημητρίου 57-68
Κεραυνός - Καλάματα ‘80 82-62
Παναιτωλικός - Έσπερος ΑΟΠΑ 64-65 παρ. (58-58)
Χολαργός - Αγία Παρασκευή 56-94
Ακράτα - Παναχαϊκή 84-60
Ε.Α. Πατρών - Λεωνίδιο 87-75
Μίλων - Τήρων Αγ. Θεοδ. 68-65

Μίλων - Τήρων 68-65
Διαιτητές: Μπούσιας - Τσάλας
Τα δεκάλεπτα: 17-17, 33-27, 52-47, 68-65
ΜΙΛΩΝ (Πανούλιας): Ρουσσόπουλος 13, Καραχοντζίτης 13 (1), Μπίκας, Παπαποστόλου 2, Βουρλίτης 11, Βλαβιανός 10 (2), Μπένος 8, Ζαχαρόπουλος, Σαλτουρίδης 11, Κέλλης
ΤΗΡΩΝ (Τόλιας- Ρουστέμης): Καγιώργης, Κακαβάς 31 (4), Αρβανιτάκης, Λεβεντόπουλος , Σακελαράκης 4, Αντωνίου 2, Δανιήλ 3, Λυτόπουλος 6, Σταυρόπουλος 11 (1), Ξενάκης 8

Κεραυνός - Καλαμάτα 82-62
Διαιτητές: Κουτσοδήμος - Στάθη
Τα δεκάλεπτα: 17-18, 38-35, 57-52, 82-62
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Χρυσανθόπουλος): Κυριακίδης 21 (4), Κανταρτζής 12 (4), Κομματάς, Καραγιάννης, Στ. Βρυνάς 13 (4), Μαυρίδης 12, Μπασδέκης, Μούτσιος 5 (1), Βρυνάς Ηλ. 17 (2), Λυμπέρης 2
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αβδάλας): Φωτεινάκης 2, Μπακογιάννης 11, Μαθιόπουλος , Γκίνης 11, Βούλγαρης 21 (1), Φωτάκης 17, Παπατσής

Ακράτα - Παναχαϊκή 84-60
Διαιτητές: Παυλόπουλος - Ζακεστίδης
Τα δεκάλεπτα: 18-19, 37-36, 62-49, 84-60
ΑΚΡΑΤΑ (Αναστασόπουλος): Γιούπης 2, Σταμόπουλος 28 (4 τρ., 10 ασίστ), Σταυρουλάκης 9 (1), Τσινούκας 3, Ζίζηλας 10, Μπιτσάκος 8 (2), Οικονομόπουλος 7, Μαλλής, Γεωργιάδης 17 (9 ριμπάουντ), Μελίστας
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δεράος): Γατσούλης 15 (4), Κορακιανίτης 8 (2), Καρνάβας 13, Μοσχοβάκης 1, Δεράος 5 (1), Νικολάου 2, Σοχωράκης 2, Αναγνωστόπουλος 4, Βουρνάς 10

Ε.Α. Πατρών - Λεωνίδιο 87-75
Διαιτητές: Τσώνος - Τσουραπάς
Τα δεκάλεπτα: 18-14, 39-34, 60-49, 87-75
ΕΑΠ (Στάμος): Στάμος 6 (2), Πραπίγκας 7 (1), Κεφαλάς 51 (6), Σταυράκης, Τσεκλένης 18 (2), Βαβάτσικος, Ροδόπουλος, Χουλιάρας 7, Λόης, Κοροβέσης, Ακριβός, Κουράτος
ΛΕΩΝΙΔΙΟ (Κουλουριώτης): Χασάπης, Χίλαρης, Μιχαλόπουλος 2, Μελάς 14 (3), Κόγκας 11 (1), Μπουτσικάκης 7 (2), Χριστόδουλος 5, Κρίτσαλος 26

Παναιτωλικός - Έσπερος ΑΟΠΑ 64-65 παρ.
Διαιτητές: Μπλέτσας - Μαγγωνάκης
Τα δεκάλεπτα: 9-9, 26-31, 45-44, 58-58 κ.α., 64-65 παρ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Καραπιπέρης - Στάνκοβιτς): Σβορώνος, Καραγιαννίδης 7, Μπαρούχας 10, Τζανιδάκης 10 (3), Μιχαηλίδης 18 (3), Ευστρατίου 9, Κουκουνιάς 3 (1), Βλαχούλης 7 (1)
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Λιόνας): Νιφόρας 2, Χαλβατζής 11, Πετρόπουλος 1, Γιαννικόπουλος 8 (1), Ιωάννου 12 (2), Τρυφωνόπουλος 9 (1), Κάλλης 6, Πελεκούδας, Αγγελόπουλος 16 (2)

Πορφύρας - Κρόνος 57-68
Διαιτητές: Παπαγιαννόπουλος - Μαραμής
Τα δεκάλεπτα: 12-7, 26-24, 45-44, 57-68
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πεταλάς - Καλοΐδης): Πασπαλάς 2, Λαζαρίδης 2, Κατσαρός 27 (3), Τζοβάρας 6 (2), Γεωργοπαπαδάκος 6 (1), Αθανασάκης 5, Βαμβακάς, Βήχος 9 (2), Σ. Κυπριώτης
ΚΡΟΝΟΣ (Παρασκευόπουλος - Φέρτης): Μανίκας, Λαζαρίδης 2, Ντέντα, Μωυσίδης 10 (2), Βασσάλος 9, Βολιανίτης 2, Αντωνόπουλος 2, Λίτσιος 9 (1), Σπανός 22 (4), Καραπλής, Μπάλλας 12

Βαθμολογία (σε 9 αγώνες): Αγία Παρασκευή 18, Πορφύρας 15, Έσπερος AOΠΑ 15, Ε.Α. Πατρών 15, Μίλων 14, Χολαργός 14, Ακράτα 14, Παναιτωλικός 13, Κεραυνός 13, Παναχαϊκή 13, Λεωνίδιο 12, Τήρων 12, Κρόνος Αγ. Δημ. 12, Καλάματα 9

Επόμενη αγωνιστική (10η, 9/1): Αγία Παρασκευή - Παναιτωλικός, Παναχαϊκή - Χολαργός, Ακράτα - Πορφύρας, Εσπερος ΑΟΠΑ - Ε.Α. Πατρών
Λεωνίδιο - Κεραυνός Αιγίου, Καλάματα ’80 - Μίλων, Τήρων Αγ. Θεοδ. - Κρόνος Αγ. Δημ.



κουβα ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μεγαλο διπλο απο εσπερο και κρονο!!
το λεωνιδιο.... 68.gif
η αγια παρασκευη εχει ηδη ανεβει...

Παρα πολλες εκπληξεις... Η ΕΑΠ κραταει ακομα. Η ΠΓΕ απλα δεν υπαρχει εκτος εδρας.
billups13
Νίκη στην εκπνοή με Κάλλη
Κυριακή, 19 Δεκέμβριος 2010 20:55
Με καλάθι που σημείωσε σχεδόν στην εκπνοή της παράτασης ο Σταύρος Κάλλης ο Έσπερος ΑΟΠΑ νίκησε με 65-64 τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.
Το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του ήταν «κλειστό» με κυρίαρχο στοιχείο τις άμυνες με τον Έσπερο ΑΟΠΑ για μεγάλο διάστημα να έχει το προβάδισμα. Πάντως 25΄΄πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας με καλάθι του Φώτη Ιωάννου έφερε το παιχνίδι στα ίσια (58-58) και ακολούθως 2’’ πριν το φινάλε της παράτασης ο Κάλλης διαμόρφωσε το τελικό 65-64 για τον Έσπερο ΑΟΠΑ.

«Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την σπουδαία από κάθε άποψη νίκη» δήλωσε μετά την λήξη ο Θανάσης Λιόνας και συμπλήρωσε: «Καταφέραμε και κερδίσαμε μέσα σε μια δύσκολη έδρα και αυτή η επιτυχία μας δίνει την απαιτούμενη ώθηση και την κατάλληλη ψυχολογία για να δουλέψουμε ακόμη πιο πολύ το διάστημα των εορτών, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βελτιώσουμε και ακόμη περισσότερο το παιχνίδι μας».

Διαιτητές: Μπλέτσας και Μαγγωνάκης.

Τα 10λεπτα: 9-9, 26-31, 45-44, 58-58 κ.α., 64-65 παρ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Σβορώνος, Καραγιαννίδης 7, Μπαρούχας 10, Τζανιδάκης 10 (3), Μιχαηλίδης 18 (3), Ευστρατίου 9, Κουκουνιάς 3 (1), Βλαχούλης 7 (1).

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: Νιφόρας 2, Χαλβατζής 11, Πετρόπουλος 1, Γιαννικόπουλος 8 (1), Ιωάννου 12 (2), Τρυφωνόπουλος 9 (1), Κάλλης 6, Πελεκούδας, Αγγελόπουλος 16 (2).Ο προερχόμενος από τραυματισμό Γιάννης Θωνιάτης δοκίμασε πριν το τζάμπολ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

www.esperosaopa.gr










"Κίτρινο" βάφτηκε το ντέρμπι της Γ_Εθνικής Μπάσκετ, αφού η... διαλυμένη από τα γεγονότα με τον Πορφύρα Παναχαϊκή, άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο και μετά παραδόθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων, που πήραν ρεβάνς για τις περσινές "σφαλιάρες" από τους Πατρινούς.

Οι "ροσονέρι" δεν άντεξαν στον ρυθμό των γηπεδούχων, με τους Σταμόπουλο (28π.) και Γεωργιάδη (17π.) να οργιάζουν στην επίθεση και να μην αντιμετωπίζουν καμία αντίδραση από την Πατρινή ομάδα...

Καθοριστικό για όλα το 3ο δεκάλεπτο, εκεί που οι "κίτρινοι" με ένα επιμέρους σκορ 25-13 ξέφυγαν στο σκορ από τους Πατρινούς, βάζοντας τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη.

Τα 10λεπτα: 18-19, 19-17, 25-13, 22-11

Οι συνθέσεις...
Ακράτα: Γιουπης 2, Σταμοπουλος 28 (4), Σταυρουλάκης 9 (1), Τζινουκας 3, Ζίζηλας 10, Μπιτσάκος 8 (2), Οικονομόπουλος 7, Γεωργιάδης 17.
Παναχαϊκή (Δεράος): Δεράος 3 (1), Μοσχοβάκης 1, Βουρνάς 10, Καρνάβας 13, Αναγνωστόπουλος 4, Λυκούδης, Γατσούλης 15 (4), Κορακιανίτης 8 (2), Νικολάου 2, Σοχωράκης 2.
Διαιτητές: Παυλόπουλος- Ζακιστίδης

Μικρά-Μικρά...
* Χωρίς τους Τάσο Ρουμελιώτη (2 αγωνιστικές τιμωρία), Χρύσανθο Χρυσανθόπουλο (1 αγωνιστική τιμωρία) και Δημήτρη Λιούρδη (ανέτοιμος) αγωνίστηκε η Παναχαϊκή.

* Γεμάτη η κερκίδα στην Ακράτα, με τους φίλους των γηπεδούχων να δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα με τα τύμπανα, τα χαρτάκια και τα συνθήματα τους.

www.mats.gr
billups13
Μαζί με... ΠΑΟ και Ολυμπιακό!
Του Νίκου Βαγγέλη
20/12/2010 (13:15)

Το 2010 οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και υπάρχουν κάποιες ομάδες που πραγματικά κλέβουν την παράσταση λίγο πριν από την έλευση του νέου έτους. Μία εξ αυτών είναι η Αγία Παρασκευή, η οποία προελαύνει στον 1ο όμιλο Νότου της Γ' Εθνικής, όντας μάλιστα ο μοναδικός σύλλογος στα εθνικά πρωταθλήματα, πέραν Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που παραμένει αήττητος.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή παραμένει το πρώτο φαβορί για άνοδο στη Β' Εθνική και σίγουρα η μέχρι στιγμής πορεία έχει φέρει χαμόγελα. Ωστόσο, ο Νίκος Χατζηπανηγύρης ξέρει τις δυσκολίες της κατηγορίας και δεν αφήνει τους παίκτες του να χαλαρώσουν, καθώς ο δρόμος μέχρι το όνειρο είναι ακόμα μακρύς και σε καμία περίπτωση δεν είναι στρωμένος με... ροδοπέταλα.
stantz
Αυτη τη φορα ο Κεφαλας εβαλε 49 ποντους!!!
Billy_eap_leser
QUOTE (stantz @ Dec 20 2010, 14:56 ) *
Αυτη τη φορα ο Κεφαλας εβαλε 49 ποντους!!!

Vasika htan 51 paizw sthn eap kai eimoun ekei!!!;) (Akrivos)!!!!
stantz
QUOTE(Billy_eap_leser @ Dec 20 2010, 20:33 ) *
Vasika htan 51 paizw sthn eap kai eimoun ekei!!!;) (Akrivos)!!!!

Πολυ καλος παικτης! Και γενικα αξιζουν μπραβο σε ολους τους παικτες της ομαδας, καθως η πορεια ξεπερνα καθε προσδοκια με δεδομενο και το οικονομικο!
Billy_eap_leser
QUOTE (stantz @ Dec 20 2010, 21:39 ) *
Πολυ καλος παικτης! Και γενικα αξιζουν μπραβο σε ολους τους παικτες της ομαδας, καθως η πορεια ξεπερνα καθε προσδοκια με δεδομενο και το οικονομικο!

Οντως φιλε ετσι οπως το λες ειναι 4 παιχτες με ψυχη και κανουν τι διαφορα!!!!!!οσο μπορουμε βοηθαμε και εμεις(εφηβοι)!!!;)
magickaminia
QUOTE(xrisis1979 @ Dec 19 2010, 21:11 ) *
ΜΕΓΑΣ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΑΘΑ???

Εκτος απο Πατρινος τυγχανει να εχω και το ιδιο επιθετο με το συγκεκριμενο παικτη. Εχω συναντηθει με το πατερα του Χριστοφορο παλιοτερα οταν ηταν διαιτητης. Επειδη παρακολουθω λογω τηςσυνεπωνυμιας μας την πορεια του απο την Εθνικη Εφηβων ακομη, πιστευω οτι ειναι ενα παιδι που αδικηθηκε και που θα μπορουσε να ειχε κανει μεγαλη καριερα στην Α1 . Δεν ξερω αν τελικα η μεταγραφη του στο Περιστερι ηταν αυτη που τον εκαψε , γιατι μετα ολες οι επιλογες του απο αποψη ομαδων δεν του δωσαν την ωθηση και την πορεια που θα μπορουσε να εχει αυτο το παιδι. Ευχομαι σαυτον και την ομαδα του την Ακρατα να κανουν μια καλη χρονια και να συνεχισει να αγωνιζεται σε υψηλο επιπεδο. Κλεινοντας η καταγωγη μου ειναι απο την Ανω Ζηρια και ειμαι περηφανος για αυτο. blove.gif
billups13
Φωνάζουν στο Αγρίνιο
Του Νίκου Βαγγέλη
21/12/2010 (12:44)

Μία εντός έδρας ήττα δεν είναι ό,τι καλύτερο κι αυτό το γνωρίζουν από πρώτο χέρι οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Ο Έσπερος ΑΟΠΑ κατάφερε να αποδράσει με το "διπλό" από το κλειστό του Αγρινίου, με τους γηπεδούχους να πιστεύουν πάντως πως άξιζαν τη νίκη, επιρρίπτοντας σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την ήττα στη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, τα "βέλη" των "νεοφώτιστων" επικεντρώνονται περισσότερο κατά του Γιώργου Μπλέτσα. Οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν πως ο 44χρονος ρέφερι τους αδίκησε με τις αποφάσεις του και γι' αυτό το λόγο εξέφρασαν τα παράπονά τους μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Pilot_11
QUOTE(magickaminia @ Dec 21 2010, 13:14 ) *
Εκτος απο Πατρινος τυγχανει να εχω και το ιδιο επιθετο με το συγκεκριμενο παικτη. Εχω συναντηθει με το πατερα του Χριστοφορο παλιοτερα οταν ηταν διαιτητης. Επειδη παρακολουθω λογω τηςσυνεπωνυμιας μας την πορεια του απο την Εθνικη Εφηβων ακομη, πιστευω οτι ειναι ενα παιδι που αδικηθηκε και που θα μπορουσε να ειχε κανει μεγαλη καριερα στην Α1 . Δεν ξερω αν τελικα η μεταγραφη του στο Περιστερι ηταν αυτη που τον εκαψε , γιατι μετα ολες οι επιλογες του απο αποψη ομαδων δεν του δωσαν την ωθηση και την πορεια που θα μπορουσε να εχει αυτο το παιδι. Ευχομαι σαυτον και την ομαδα του την Ακρατα να κανουν μια καλη χρονια και να συνεχισει να αγωνιζεται σε υψηλο επιπεδο. Κλεινοντας η καταγωγη μου ειναι απο την Ανω Ζηρια και ειμαι περηφανος για αυτο. blove.gif


μεγαλο ταλεντο αλλα δε νομιζω οτι αδικηθηκε απο κανεναν. εχει παει σε ουκ ολιγες ομαδες, Κεραυνο Αιγιου, Δουκα, Περιστερι Παναχαικη. Ολοι τον αδικησαν? Απο συζητησεις εχω ακουσει οτι μαλλον ο ιδιος αδικει τον εαυτο του. Στο αιγιο ηταν τρεις χρονιες και μετα απο καλες χρονιες αφου το αιγιο ανεβηκε Α2 δε μπορεσε να παρει μια μεταγραφη σε ομαδα Α2. αυτο για μενα λεει πολλα. Εξαλου το παιδι στην επιθεση ειναι πολυ καλο με αριστη τεχνικη και πολυ καλη πασα αλλα αμυντικα μεγαλυτερη τρυπα δεν υπαρχει για αυτο και στις ομαδες που ηταν και ειναι, υπαρχουν παικτες που παιρνουν τα πλειμεικερ και γενικως τον καλυπτουν συνεχως. Και ειναι ο λογος που δε προκειται να παιξει ποτε σε μεγαλη κατηγορια εκτος και αν οι μανατζερ κανουν το θαυμα τους οπως και με πολλους αλλους. περπτιπτοντως ειμαι απο ψηλα αλωνια!!! κ εγω υπερηφανος ειμαι αλλα οχι για αυτο..... smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.