Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 1ος Όμιλος Νότου 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
stantz
QUOTE(stantz @ Feb 21 2011, 16:27 ) *
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΛΕΩΝΙΔΙΟ 1 (ευκολα)
ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ 1 (αναξιοπιστος ο Πορφυρας, πολυ περιεργος αγωνας)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΜΙΛΩΝΑΣ 2 (καλυτερη ομαδα ο Μιλωνας)
ΕΑΠ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 2 (δυσκολο ματς, μαλλον θα κριθει στην φορμα του Κεραυνου)
ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1 (δυσκολα)
ΑΚΡΑΤΑ-ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΩΔΩΡΩΝ 1 (κατω του μετριου σαν ομαδα ο Τηρων)
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 1 (στανταρ)

Παραλιγο!!! smiley.gif
ΝΕΣΤΩΡ
QUOTE(dimisd @ Feb 28 2011, 14:31 ) *
Δεν ήμουν αλλά είναι δεύτερη σερί ήττα και δεύτερο σερί παιχνίδι που το κάνει. Φυσικά δεν το δηλώνει ευθέως αλλά το κρύβει εντέχνως. Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω και το αντίθετο ότι δλδ έγινε φάουλ (εξάλλου με ενδιέφερε περισσότερο η νίκη του Εσπέρου).

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει ότι "ο χαμένος έχει ένα λόγο παραπάνω".

Ήταν τέτοιο το ματς, οι μπασκετόφιλοι είδαν σκηνές απο το θρίλερ "ο δρόμος με τις λεύκες", η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο, τα διαιτητικά λάθη αρκετά και τέτοια, που και οι Πορφυριώτες (προσοχή : οι Πορφυριώτες, όχι ο Προπονητής) αν έχαναν τα ίδια πάνω-κάτω θα έλεγαν.
Γιατί και αυτοί έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Στο επόμενο.
ΝΕΣΤΩΡ
dimisd
QUOTE (ΝΕΣΤΩΡ @ Feb 28 2011, 18:45 ) *
Ο θυμόσοφος λαός μας λέει ότι "ο χαμένος έχει ένα λόγο παραπάνω".

Ήταν τέτοιο το ματς, οι μπασκετόφιλοι είδαν σκηνές απο το θρίλερ "ο δρόμος με τις λεύκες", η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο, τα διαιτητικά λάθη αρκετά και τέτοια, που και οι Πορφυριώτες (προσοχή : οι Πορφυριώτες, όχι ο Προπονητής) αν έχαναν τα ίδια πάνω-κάτω θα έλεγαν.
Γιατί και αυτοί έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Στο επόμενο.
ΝΕΣΤΩΡ


Εγώ ήμουν σε ακόμη πιο τραγικό παιχνίδι (για τη διαιτησία) που ο ένας ρωτούσε τον άλλο "'Ηταν λάθος;", σκηνές για γέλια και για κλάματα.
ΝΕΣΤΩΡ
QUOTE(xal7 @ Feb 26 2011, 00:21 ) *
Φιλε Νεστωρ ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι μπορεσες μεσα απο αυτες τις 3-4 αραδες που εγραψα να με καταλαβεις και να με δικαιωσεις ανατρεχωντας και σε παλαιοτερα post μου και σε ευχαριστω για αυτο,αλλα πιστεψεμε προθεση μου δεν ειναι να με δικαιωση κανεις παρα μονο η προοπτικη της ομαδας.
Δικαιωση 1η οντως αναφωνησα <τι ενας?εδω ΟΛΟΙ πανε αναποδα>η διαφορα ομως ειναι οτι ενοουσα τον Πορφυρα και οχι την Πανεπιστημιου οπως λαθος καταλαβες(γιατιιι?)
Δικαιωση 2η οντως εγραφα διθυραμβους και για Β εθνικη για τον νταμπλουχο Πορφυρα εκεινο ομως τον καιρο δεν περιμενα οτι μετα το τελος της χρονιας ΟΛΟΙ θα πανε αναποδα
Και εξηγουμαι με μια προταση-αποψη πωσ δεν χαλας ποτε μια ομαδα ετοιμη κατα γενικη ομολογια για την Γ εθνικη σαν την περσυνη
και πας στην τυχη οπου ναναι και οπως ναναι αφου με τρεις προσθηκες η ομαδα θα πρωταγωνηστουσε
και τελος ανεκαθεν καθε κριτικη που δεν χαιδευε αυτια ηταν στειρα και ανεξοδη
Αυτα και σ ευχαριστω που μπορεσες να με καταλαβεις
φιλικα xal7


Φίλε xal7

Αν κατάλαβες ότι κατάλαβα, δυστυχώς δεν κατάλαβες τίποτε. Τυχαίο ?

Λοιπόν, επειδή τα γραπτά μένουν.

ΓΡΑΦΕΙΣ : …δεν ειναι να με δικαιωση κανεις παρα μονο η προοπτικη της ομαδας.
Και ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ : …Δεν κανουν οι ανθρωποι ασχετοι με το αθλημα,ασχετες επιλογεσ το καλοκαιρι,ανυπαρκτοι στις οικονομικεσ τους υποχρεωσεις και τωρααααααα τους φταιει ο κοουτσ

ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ? Ιδιαίτερα τώρα, σε μία τόσο κρίσιμη καμπή για το μέλλον της Ομάδας ?

ΓΡΑΦΕΙΣ : αντε καληνυχτα κοροιδα ολους μας δουλευουν ρεεεεεεεεε.
Και ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ : Δικαιωση 1η οντως αναφωνησα <τι ενας?εδω ΟΛΟΙ πανε αναποδα>η διαφορα ομως ειναι οτι ενοουσα τον Πορφυρα

ΑΡΑ : όλοι οι περί τον ΠΟΡΦΥΡΑ είναι κορόϊδα -και πάνε ανάποδα- και εσύ ο μόνος ξύπνιος που πάει κανονικά !!! και το φωνάζεις !!! χωρίς να προσέχεις από πού φυσάει !!

ΓΡΑΦΕΙΣ : Και εξηγουμαι με μια προταση-αποψη πωσ δεν χαλας ποτε μια ομαδα ετοιμη κατα γενικη ομολογια για την Γ εθνικη σαν την περσυνη
ΑΡΑ : μάλλον νυχτωμένος σε χαράδρα είσαι (ηθελημένα ??), καθότι ΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ έπρεπε να είχες αντιληφθεί κάτι πολύ γνωστό στους παροικούντες την Φρεαττύδα, την Πειραϊκή και το Χατζηκυριάκειο. Ότι από την περυσινή Ομάδα, κάποιοι είχαν τάξει τον εαυτό τους αλλού και καλά έκαναν, κάποιοι έφυγαν στο εξωτερικό και καλά έκαναν, κάποιοι δεν μπορούσαν να μετακινούνται το Σαββατοκύριακο και καλά έκαναν, κάποιοι ως οικογενειάρχες ελάττωσαν το μπάσκετ και καλά έκαναν, κάποιοι έκαναν πίσω γιατί έκριναν τον εαυτό τους λίγο για την Γ΄ Εθνική και καλά έκαναν και ένας-δύο νόμισαν ότι χτύπησαν φλέβα χρυσού και καλά έκαναν. Και τέλος ένα-δύο τους ΕΞΥΣΕ ο ίδιος ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ καθότι τους θεώρησε ΛΙΓΟΥΣ για την Γ΄ Εθνική και καλά έκανε. ΘΥΜΑΣΑΙ ?

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ι : θα ήταν πιο αντρίκιο και πιο αντρικό να τα έλεγες αυτά, χωρίς αυτιστικές κραυγές, στην αρχή του Πρωταθλήματος και όχι να περιμένεις τώρα, που η Ομάδα γέρνει και προσπαθεί να ξανάρθει στα ίσια της. Αν ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ ήταν ..τελευταίος τι άλλο θα άκουγαν οι φίλοι του ?

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΙΙ : Τον επόμενο Σεπτέμβρη να πας να κάνεις εσύ κουμάντο στις μετακινήσεις των παικτών, αλλά μην ξεχάσεις το πορτοφόλι σου. Διότι κουμάντο στο κράξιμο ξέρεις να κάνεις, αλλά κουμάντο στην τσέπη των άλλων μάλλον είσαι ανώριμος για να κάνεις.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΙΙΙ : …άστο, αφού σε κουράζει.

Πατρικά
ΝΕΣΤΩΡ
MIEX_10
Σας είπε κάποιος ότι το να γράφετε με τεράστια γράμματα βοηθάει σε κάτι πέρα από το να βγάζουμε τα μάτια μας;
billups13
"Με πάθος και άμυνα"
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
01/03/2011 (15:29)

Την Κυριακή το απόγευμα η ομάδα του Χολαργού πέτυχε μία σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Κρόνο Αγ. Δημητρίου για την οποία μας μίλησε ο coach της ομάδας, Σάββας Συμεωνίδης: "Ήταν ένα κλειστό και δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Αυτή η νίκη είναι πέρα ως πέρα δουλειά των παικτών μου καθώς έδωσαν και την ψυχή τους για να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα.

Γι' αυτό το λόγο θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη αλλά κυρίως για την εικόνα που έδειξαν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τα παιδιά έβγαλαν τρομερή ενέργεια και πάθος σε άμυνα και επίθεση. Αυτό πιστεύω πως ήταν το κλειδί για την ανατροπή και τη νίκη.

Δυστυχώς μέχρι τώρα ήμασταν πολύ άτυχοι καθώς είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Αυτή τη στιγμή είμαστε με μείον πέντε παίκτες λόγω τραυματισμών, έτσι είναι δύσκολο να κάνω σχέδια με ασφάλεια για τα επόμενα παιχνίδια. Πάμε σιγά σιγά για να επιτύχουμε τον στόχο της παραμονής. Ίσως αποδειχθεί ευεργετική και η διακοπή των 15 ημερών για να γυρίσουν κάποια παιδιά από τους τραυματισμούς".

Σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα του πρωταθλήματος δήλωσε: "Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρις στιγμής. Οι μόνες ομάδες που δεν ανησυχούν για την παραμονή τους είναι η Αγ. Παρασκευή, που έχει και μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την άνοδο στη Β' Εθνική, και ο Έσπερος. Οι 14 νίκες είναι ένα όριο που δίνουν την παραμονή.

Εξάλλου, οι έδρες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην κατηγορία. Εμείς για παράδειγμα έχουμε χάσει εντός έδρας από Τήρωνα και Λεωνίδιο στον α' γύρο και έτσι είμαστε σε μειονεκτική θέση καθώς παίζουμε εκτός έδρας και με τους δύο τις επόμενες αγωνιστικές.

Θεωρώ πως ακόμα και ο Τήρων έχει ελπίδες παραμονής γιατί μέχρις στιγμής παλεύει όλα τα ματς και χάνει οριακά. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Πιστεύω πάντως πως σε 2-3 αγωνιστικές τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά. Είμαι αισιόδοξος πάντως πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε".
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


"Για τη δεύτερη θέση"
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
01/03/2011 (16:03)

Ο φόργουορντ του Έσπερου ΑΟ ΠΑ, Βασίλης Νιφόρας, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού το οποίο θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για κάποιες μέρες. Υπάρχει πάντως αισιοδοξία στους κόλπους της πατρινής ομάδας πως μετά τη διακοπή θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Εξάλλου ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς, σε δηλώσεις του στο basketblog.gr είπε: "Είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα βαθμολογική μας θέση που συνδυάζεται και με ωραίο μπάσκετ.

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την τωρινή βαθμολογική μας θέση (2η). Πάμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το ότι είμαστε καλή και ποιοτική ομάδα το αποδεικνύει η εικόνα μας μέσα στο γήπεδο αλλά και οι δηλώσεις των αντιπάλων μας. Παρ' όλα αυτά, δυστυχώς στα τελευταία δύο ματς ηττηθήκαμε και δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Συνεχίζουμε πάντως ακάθεκτοι".

Τέλος τόνισε: "Η Αγ. Παρασκευή έχει ξεφύγει στη βαθμολογία και δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι μπορεί να χάσει την πρωτιά καθώς έχει και παίκτες με εμπειρία στην κατηγορία".
stantz
QUOTE(MIEX_10 @ Mar 2 2011, 17:44 ) *
Σας είπε κάποιος ότι το να γράφετε με τεράστια γράμματα βοηθάει σε κάτι πέρα από το να βγάζουμε τα μάτια μας;

Πολυ σωστη παρατηρηση!!! Κεφαλαια, greeklish ή τεραστια γραμματα πραγματικα ειναι πολυ κουραστικα στην αναγνωση...
billups13
Σφραγίζει τον τίτλο
Toυ Άρη Δούλιογλου
04/03/2011 (21:45)

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να μην υπάρχει αγωνιστική, ωστόσο την επόμενη η Αγία Παρασκευή δίνει στην Πάτρα τον αγώνα που μπορεί να της χαρίσει πρόωρο τίτλο, έστω και αν αυτός δεν θα έχει κατοχυρωθεί ακόμα μαθηματικά.
Ουσιαστικά αυτό είναι και το παιχνίδι που "κλειδώνει" την άνοδο για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής και ήδη προετοιμάζονται σκληρά για τον αγώνα με τον Έσπερο Πατρών, ο οποίος βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω και θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που του έχουν απομείνει για την άνοδο.

Η Αγία ακόμα και αν ηττηθεί με δια φορά μικρότερη των 12 πόντων θα εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι, καθώς δεν θα έχει χάσει τη διαφορά του πρώτου αγώνα (73-61). Μένει να δούμε αν θα έχουμε πρόωρη στέψη, ή αν θα εξακολουθήσει να υπάρχει ενδιαφέρον για την πρωτιά.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ως το τέλος…
Του Άρη Δούλιογλου
05/03/2011 (18:32)

Ο Χολαργός και ο Μίλωνας εκτός από τη δική τους ομάδα "κοιτούν" και τους… ανταγωνιστές καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν τα στραβοπατήματά τους και να έχουν το… πάνω χέρι στο φινάλε της χρονιάς.

Στην επόμενη αγωνιστική αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα και οι δύο ομάδες θέλουν να παλέψουν μέχρι τέλους και να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα, αφού με τις αναδιαρθρώσεις που υπάρχουν κάθε χρόνο στα εθνικά πρωταθλήματα, η δεύτερη θέση μπορεί να αποκτήσει και νόημα.

Ωστόσο το "παιχνίδι" θα γίνει στην 15η αγωνιστική όπου ο Χολαργός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τήρωνα στους Αγίους Θεοδώρους και ο Μίλωνας θα υποδεχθεί την ΕΑΠ.

Σε ότι αφορά στην πρώτη αναμέτρηση, πρόκειται για δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους, ωστόσο αναζητούν και οι δύο με τον ίδιο ζήλο το ροζ φύλλο αγώνα.

Στο παιχνίδι του Μίλωνα, η ομάδα του Τάκη Πανούλια θέλει τη νίκη για να παραμείνει στα πρώτα στρώματα της βαθμολογίας. Το έργο του όμως, δεν θα είναι εύκολο, αφού η ΕΑΠ με τη μαχητικότητα που τη διακρίνει θα παλέψει για τη νίκη για να βρεθεί σε απόσταση ενός βαθμού με τον Μίλωνα αλλά και για να αποφύγει τυχόν περιπέτειες.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Οπωσδήποτε νίκη"
Του Άρη Δούλιογλου
04/03/2011 (23:06)

Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στα χείλη της ομάδας του Έσπερου Πατρών εν όψει της αναμέτρησης με την Αγία Παρασκευή την ερχόμενη εβδομάδα. Ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς γνωρίζει πολύ καλά τη σπουδαιότητα του αγώνα και κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει την ομάδα του "ζεστή".

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας δόθηκε σήμερα και ένα φιλικό με αντίπαλο την Ακράτα και δεν κρατήθηκε σκορ (αν και η διαφορά ήταν μεγάλη υπέρ του Έσπερου). Είναι φανερό ότι ο προπονητής κάνει ότι μπορεί για να μην επηρεάσει η διακοπή τους παίκτες και να διατηρηθεί στο μέγιστο βαθμό η συνοχή της ομάδας.

Δηλώσεις για το φιλικό, αλλά και την αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή έκανε στο basketblog ο Μάκης Γιατράς και τόνισε: "Δεν με ενδιαφέρει το σκορ του φιλικού αλλά αυτά που είδα και είδα ότι τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση σαν να έπαιζαν επίσημο αγώνα".

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή είπε: "Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Ο αντίπαλος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό αποτυπώνεται στη βαθμολογία. Παρ΄όλα αυτά πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου και υπολογίζω το γεγονός ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση

QUOTE(billups13 @ Mar 5 2011, 18:43 ) *
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας δόθηκε σήμερα και ένα φιλικό με αντίπαλο την Ακράτα και δεν κρατήθηκε σκορ (αν και η διαφορά ήταν μεγάλη υπέρ του Έσπερου). Είναι φανερό ότι ο προπονητής κάνει ότι μπορεί για να μην επηρεάσει η διακοπή τους παίκτες και να διατηρηθεί στο μέγιστο βαθμό η συνοχή της ομάδας.

Δηλώσεις για το φιλικό, αλλά και την αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή έκανε στο basketblog ο Μάκης Γιατράς και τόνισε: "Δεν με ενδιαφέρει το σκορ του φιλικού αλλά αυτά που είδα και είδα ότι τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση σαν να έπαιζαν επίσημο αγώνα".


Φιλική νίκη με Ακράτα
Παρασκευή, 04 Μάρτιος 2011 00:20
Ο Έσπερος ΑΟΠΑ σε φιλικό που έδωσε στην Πάτρα την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου νίκησε την Ακράτα με σκορ 84-58.

Ο προπονητής τους Έσπερου ΑΟΠΑ Μάκης Γιατράς χρησιμοποίησε τους Θωνιάτη, Ιωάννου, Πετρόπουλο, Χαλβατζή, Αγγελόπουλο, Κάλλη, Αποστολόπουλο, Βασίλιεβ, Γιαννικόπουλο, Πελεκούδα. Απουσίαζαν οι Νιφόρας, Τρυφωνόπουλος, Σκόνδρας
ΝΕΣΤΩΡ
Αυτή τη φορά οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ-ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ, όχι μόνο ΕΚΛΕΨΑΝ, αλλά και ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ (!!!) τα ΠΑΝΤΑ στα γραφεία του Ομίλου.

Σάββατο προς Κυριακή της Αποκριάς, αλήτες-μπουκαδόροι επέδραμαν στα Γραφεία του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ και όχι μόνο έκλεψαν ο,τιδήποτε βρήκαν μπροστά τους, αλλά και κατέστρεψαν τα πάντα !!!

Οι παράγοντες του Ομίλου καταμετρούν τις ζημιές ενώ κλήθηκε και η αρμόδια Αστυνομική αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια επιδρομή είχε γίνει και τη νύκτα 17 προς 18 Οκτωβρίου 2010.


Αντιγράφοντας από την ιστοσελίδα του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (www.porfyras.gr)



Jabar
Αυτές τις ημέρες έχουν ανοίξει όλα τα μικρομάγαζα της γειτονιάς,αλλά στα γραφεία ενός συλλόγου δεν μπορώ να καταλάβω τι περίμεναν να βρουν.Πάλι καλά που δεν έριξαν χειροβομβίδα στην πόρτα να την ανοίξουν.
billups13

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ------->1 ο θανατος σου η ζωη μου...
ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ -ΧΟΛΑΡΓΟΣ----------------->2 δεν την σωζει ο τηρωνας...
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΚΡΑΤΑ-------------------------->2 ενδεχομενη εκπληξη?
ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ---------------------------->1 πριν παει καν η ομαδα εκει...
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. - ΚΑΠ------------------------------>1 ντερμπυ...
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ--------------------->1 εδρα...
ΜΙΛΩΝ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ---------------------------------->1 θα το παλεψει η εαπ αλλα...
akrata
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ------->1
ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ -ΧΟΛΑΡΓΟΣ----------------->2
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΚΡΑΤΑ-------------------------->2
ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ---------------------------->2
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. - ΚΑΠ------------------------------>2
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ--------------------->1
ΜΙΛΩΝ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ---------------------------------->1

stantz
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 (αν χασει ο Κρονος δυσκολα γλυτωνει!)
ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ -ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2 (σαφως καλυτερη ομαδα ο Χολαργος, κακο μπασκετ γενικα απο τον Τηρωνα)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΚΡΑΤΑ 2 (διαφορα δυναμικοτητας)
ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1 (εδρα)
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. - ΚΑΠ 1 (πολυ αμφιρροπο, μαλλον στην παραταση θα παει!!!)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1 (εδρα)
ΜΙΛΩΝ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 1 (ευκολα)
dimisd
QUOTE (stantz @ Mar 9 2011, 14:31 ) *
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 (αν χασει ο Κρονος δυσκολα γλυτωνει!)
ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ -ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2 (σαφως καλυτερη ομαδα ο Χολαργος, κακο μπασκετ γενικα απο τον Τηρωνα)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΚΡΑΤΑ 2 (διαφορα δυναμικοτητας)
ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1 (εδρα)
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. - ΚΑΠ 1 (πολυ αμφιρροπο, μαλλον στην παραταση θα παει!!!)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1 (εδρα)
ΜΙΛΩΝ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 1 (ευκολα)


+1
Με εξαίρεση τα παιχνίδια 2 και 3 όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αντιπάλων, η έδρα θα αποτελέσει το ειδικό βάρος για τη ζυγαριά του αποτελέσματος. Βέβαια μην ξεχνάμε και τις εκπλήξεις.
Jabar
Ημίχρονο
Λεωνίδιο-Παναχαϊκή 41-27
Χολαργός +11 τον Τήρωνα.
Jabar
ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 65-63 (ΤΕΛΙΚΟ)
ΤΗΡΩΝΑΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ 61-84
ΕΣΠΕΡΟΣ-ΑΓΙΑ 1 +1
ΑΙΓΙΟ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1 +3
akrata
QUOTE (Jabar @ Mar 13 2011, 18:55 ) *
ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 65-63 (ΤΕΛΙΚΟ)
ΤΗΡΩΝΑΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ 61-84
ΕΣΠΕΡΟΣ-ΑΓΙΑ 1 +1
ΑΙΓΙΟ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1 +3

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΚΡΑΤΑ 2 +15
billups13

Μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου
Κυριακή, 13 Μάρτιος 2011 22:46
Μία από τις μεγαλύτερες νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Έσπερος ΑΟΠΑ επικρατώντας σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι της Αγίας Παρασκευής με 60-59.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στα 9΄΄πριν το φινάλε με 1/2 βολές ο Ιωάννου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκδηλώσουν επίθεση και στα 0.7΄΄ο Κάλλης αστόχησε και στις δύο βολές μετά από φάουλ, που κέρδισε, ο χρόνος κύλησε και το παιχνίδι τελείωσε με τον Έσπερο ΑΟΠΑ να πανηγύριζει μια σπουδαία νίκη.
«Θα μπορούσαμε να νικήσουμε πιο εύκολα, αλλά από δικά μας λάθη δεν τα καταφέραμε» δήλωσε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ Μάκης Γιατράς και συμπλήρωσε: «Όμως έτσι και αλλιώς η νίκη μας ήταν μεγάλη απέναντι στην πρωτοπόρο του Ομίλου. Κάναμε ένα καταπληκτικό α’ μέρος, αλλά στην επανάληψη δεν συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό. Ο αντικειμενικός μας στόχος είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».
Διαιτητές:Μακρής και Μάλαμας.
Τα 10λεπτα: 19-14, 21-14, 8-14, 12-17.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: Νιφόρας, Χαλβατζής 14, Πετρόπουλος, Γιαννικόπουλος 8 (1), Αποστολόπουλος, Θωνιάτης 13 (1), Ιωάννου 3, Τρυφωνόπουλος, Κάλλης 22 (1), Σκόνδρας, Πελεκούδας, Αγγελόπουλος.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καρτέρης, Χατζηκωστής 5 (1), Ρόης 6 (1), Σβερκούνος 7 (1), Κουτσός 8 (2), Σοφρωνάς 2, Ζερβός 15 (1), Γιαννιώτης 2, Σταφυλάς, Μούγιος 8, Καραμπάς 6.
ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στα άλλα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Κρόνος- Παναιτωλικός 79-77
ΑΣ Τήρων- Χολαργός 61-84
Καλάματα - Ακράτα 50-64
Λεωνίδιο - ΠΓΕ 65-63
Κεραυνός- Πορφύρας 73-70
Μίλων–ΕΑΠ 85-62


QUOTE(billups13 @ Mar 8 2011, 23:52 ) *
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ------->1 ο θανατος σου η ζωη μου...
ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ -ΧΟΛΑΡΓΟΣ----------------->2 δεν την σωζει ο τηρωνας...
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΚΡΑΤΑ-------------------------->2 ενδεχομενη εκπληξη?
ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ---------------------------->1 πριν παει καν η ομαδα εκει...
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. - ΚΑΠ------------------------------>1 ντερμπυ...
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ--------------------->1 εδρα...
ΜΙΛΩΝ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ---------------------------------->1 θα το παλεψει η εαπ αλλα...

δεχομαι συγχαρητηρια blove.gif smiley.gif

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (18 ματς)
Αγία Παρασκευή 33
-----------
Εσπερος 30
Χολαργός 29
Μίλωνας 29
Αιγιο 29
Πορφυρας 28
Ακράτα 28
----------------
ΕΑΠ 26
Παναχαϊκή 26
Παναιτωλικός 26
Λεωνίδιο 26
Κρόνος 26
Τήρων 23
Καλαμάτα 19

ΕΠΟΜΕΝΗ (19Η)
Παναιτωλικός - Τήρων
Χολαργός - Καλάματα 80
Ακράτα - Λεωνίδιο
Παναχαϊκή – Έσπερος/ΑΟΠΑ
Πορφύρας - Αγ. Παρασκευή
ΕΑ Πατρών - Κρόνος
Κεραυνός Αιγίου - Μίλων
stantz
QUOTE(stantz @ Mar 9 2011, 14:31 ) *
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 (αν χασει ο Κρονος δυσκολα γλυτωνει!)
ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ -ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2 (σαφως καλυτερη ομαδα ο Χολαργος, κακο μπασκετ γενικα απο τον Τηρωνα)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΚΡΑΤΑ 2 (διαφορα δυναμικοτητας)
ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1 (εδρα)
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. - ΚΑΠ 1 (πολυ αμφιρροπο, μαλλον στην παραταση θα παει!!!)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1 (εδρα)
ΜΙΛΩΝ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 1 (ευκολα)

Ταμειο!!! smiley.gif
MBANDA
QUOTE(stantz @ Mar 14 2011, 13:17 ) *
Ταμειο!!! smiley.gif

10% παρακράτηση για την ....παράταση που ...έχασες στο Εσπερος-ΚΑΠ smiley.gif
billups13
Παναιτωλικός - Τήρων--------------> 1 εχει πεσει ο τηρωνας...
Χολαργός - Καλάματα 80-----------> 1 χωρις λογια...
Ακράτα - Λεωνίδιο-------------------> 1 αν χασει το λεωνιδιο εχασε το τραινο...
Παναχαϊκή – Έσπερος/ΑΟΠΑ--------> 2 ντερμπυ,και οι δυο εχουν κινητρο...
Πορφύρας - Αγ. Παρασκευή--------> 1 ο πορφυρας αν χασει μπορει να μπλεξει,η καπ εχει ανεβει...
ΕΑ Πατρών - Κρόνος----------------> 1 οποιος χασει επεσε...
Κεραυνός Αιγίου - Μίλων-----------> 1 δεν θα χασει απο κανεναν στο αιγιο...

MBANDA
QUOTE(billups13 @ Mar 13 2011, 23:28 ) *
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (18 ματς)
Αγία Παρασκευή 33
-----------
Εσπερος 30
Χολαργός 29
Μίλωνας 29
Αιγιο 29
Πορφυρας 28
Ακράτα 28
----------------
ΕΑΠ 26
Παναχαϊκή 26
Παναιτωλικός 26
Λεωνίδιο 26
Κρόνος 26
Τήρων 23
Καλαμάτα 19


Νομίζω ότι με 13 νίκες σώζεται η κατηγορία (από τον 8ο από την κορυφή ή τον 7ο από το τέλος, αν πέφτουν 6)
Τι λέτε????
Jabar
Κινδυνεύει πλέον το Αιγάλεω.Η Καλαμαριά το έφτασε στον πόντο και έχει τη μεταξύ τους διαφορά. Σε αυτή την περίπτωση η σωτηρία ανεβαίνει μάλλον στις 14 νίκες.Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο βαθμοί διαφορά.Από τις κάτω ομάδες αυτή που μπορεί να ξεκολλήσει κατά την γνώμη μου,είναι η ΕΑΠ και από τις πάνω να πάει προς τα κάτω η Ακράτα.Σε αυτή τη περίπτωση τελευταία αγωνιστική Ακράτα-ΕΑΠ θα είναι αίμα και άμμος.
stantz
QUOTE(MBANDA @ Mar 14 2011, 23:43 ) *
10% παρακράτηση για την ....παράταση που ...έχασες στο Εσπερος-ΚΑΠ smiley.gif

Αυτο εννοειται!!! smiley.gif

QUOTE(billups13 @ Mar 14 2011, 23:44 ) *
Παναιτωλικός - Τήρων--------------> 1 εχει πεσει ο τηρωνας...
Χολαργός - Καλάματα 80-----------> 1 χωρις λογια...
Ακράτα - Λεωνίδιο-------------------> 1 αν χασει το λεωνιδιο εχασε το τραινο...
Παναχαϊκή – Έσπερος/ΑΟΠΑ--------> 2 ντερμπυ,και οι δυο εχουν κινητρο...
Πορφύρας - Αγ. Παρασκευή--------> 1 ο πορφυρας αν χασει μπορει να μπλεξει,η καπ εχει ανεβει...
ΕΑ Πατρών - Κρόνος----------------> 1 οποιος χασει επεσε...
Κεραυνός Αιγίου - Μίλων-----------> 1 δεν θα χασει απο κανεναν στο αιγιο...

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 1 (ευκολα)
ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 1 (πολλα με λιγα)
ΑΚΡΑΤΑ-ΛΕΩΝΙΔΙΟ 1 (δυνατη η εδρα της Ακρατας, αναξιοπιστο το Λεωνιδιο παρα το ποιοτικο ροστερ)
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ 1 (ισως η ΠΓΕ να χρειαζεται περισσοτερο τη νικη)
ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 (ο Πορφυρας συνηθως δεχεται συντριβες απο τις ομαδες της κορυφης)
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1 (σε αγωνες ζωης και θανατου, τα αποτελεσματα κρινονται απο την εδρα)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ-ΜΙΛΩΝΑΣ 1 (πηρε μπρος ο Κεραυνος)
akrata
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 1
ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 1
ΑΚΡΑΤΑ-ΛΕΩΝΙΔΙΟ 1
ΠΓΕ-ΕΣΠΕΡΟΣ 2
ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ-ΜΙΛΩΝΑΣ 1
billups13
"Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος"
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
18/03/2011 (20:48)

Ο Έσπερος ΑΟ ΠΑ μετά την σπουδαία και δύσκολη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Αγία Παρασκευή αντιμετωπίζει σε πατρινό εμφύλιο την Παναχαϊκή. Ο Μάκης Γιατράς σε δηλώσεις του στο basketblog.gr είπε: "Θα παλέψουμε και οι δύο ομάδες για τη νίκη… και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν πως υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες επειδή είναι τοπικό ντέρμπι, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Οι δύο προπονητές έχουμε πολύ καλές σχέσεις, ενώ και πολλοί παίκτες είναι φίλοι μεταξύ τους".

Για το πρωτάθλημα σχολίασε: "Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές οφείλουμε να παραδεχθούμε πως η Αγία Παρασκευή πολύ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Είναι σχεδόν αδύνατο να κάνει τέσσερις ήττες στις επόμενες οκτώ αγωνιστικές. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος τα παιχνίδια θα γίνονται όλο και πιο δύσκολα και απαιτητικά. Στόχος μας παραμένει το να παίζουμε καλό μπάσκετ και οι νίκες θα έρθουν".

Για τις απουσίες: "Αυτή τη στιγμή ο Αγγελόπουλος και ο Θωνιάτης είναι αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση ενώ ο δεύτερος στο πόδι. Δεν ξέρω αν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν στέκομαι στις απουσίες. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν στην ομάδα 12 παίκτες. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς και θα δούμε τι πετύχαμε".

Τέλος έκανε ειδική μνεία για την έδρα του Εσπέρου και τις ακαδημίες: "Η έδρα μας θα έλεγα ότι γενικά είναι πολύ φιλόξενη. Μαζεύονται πολλές οικογένειες και το θέαμα που αντικρίζει κανείς βλέποντας τις κερκίδες είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Υπάρχουν 600 παιδιά στις ακαδημίες και η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή και ποιοτική. Ο Έσπερος αποτελεί πρότυπο για το πώς λειτουργεί στις μικρές ηλικίες. Όταν έχεις υπεύθυνο τον Κώστα Πετρόπουλο, τότε δεν πρέπει ανησυχεί κανείς. Αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο".
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


"Ακολουθεί μήνας - φωτιά"
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
18/03/2011 (16:24)

Ο Χολαργός μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων δίνει ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι καθώς υποδέχεται την Καλαμάτα ’80. Ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Συμεωνίδης, μίλησε στο basketblog.gr για την κομβικής σημασίας νίκη κόντρα στον Τήρωνα αλλά και τις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος:

"Ο Τήρων είναι άτυχος καθώς έχει χάσει πολλά παιχνίδια οριακά και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να είχε κάνει 2-3 νίκες παραπάνω ώστε τώρα να ήταν σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Εμείς ως ομάδα ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο και ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Παίξαμε σε πολύ υψηλό ρυθμό. Είχαμε δώσει μεγάλη έμφαση στον συγκεκριμένο αγώνα, κάτι που φάνηκε 100% και από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες μου. Δώσαμε βαρύτητα στην άμυνα και αυτό πιστεύω πως ήταν -εν τέλει- το κλειδί της νίκης. Κλέψαμε πολλές μπάλες και έτσι πετύχαμε εύκολα καλάθια.

Εκτός αυτού, με την έλλειψη του Δανιήλ ο Τήρων είχε περιορισμένες λύσεις, πράγμα που εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρον. Με αυτή τη νίκη αποκτούμε ένα σχετικό προβάδισμα για την παραμονή. Ακολουθεί και το θεωρητικά βατό παιχνίδι με την Καλαμάτα ’80 οπότε μπορούμε να φτάσουμε τις τρεις σερί νίκες και μετά με καλή ψυχολογία να πάμε στα δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Λεωνίδιο, Έσπερο ΑΟ ΠΑ και Αγ. Παρασκευή.

Επειδή έχω εμπειρία από τη Γ' Εθνική γνωρίζω πολύ καλά πως δεν πρέπει να εφησυχάσουμε σε κανένα σημείο. Μία εντός έδρας ήττα μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και μετά να μην υπάρχει επιστροφή. Από την άλλη, όσο κερδίζουμε παραμένουμε στο κόλπο και για την δεύτερη θέση.

Τα παιχνίδια που ακολουθούν αυτό με την Καλαμάτα είναι για μας όλη η σεζόν. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα".
billups13
Τα αποτελέσματα:
ΕΑ Πατρών - Κρόνος Αγ. Δημητρίου 73-59
Κεραυνός Αιγίου - Μίλωνας 78-73
Πoρφύρας - Αγία Παρασκευή 77-82
Χολαργός - Καλαμάτα '80 107-74
Ακράτα - Λεωνίδιο 71-68
Παναχαϊκή - Έσπερος ΑΟ ΠΑ 55-67
Παναιτωλικός - Τήρων Αγ. Θεοδώρων 72-67

Ε.Α. Πατρών - Κρόνος Αγ. Δημητρίου 73-59
Διαιτητές: Ξάνθος - Χριστοδούλου.
Τα δεκάλεπτα: 21-12, 37-32, 50-43, 73-59.
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ (Λιόνας): Ζούκας 26 (2), Στάμος, Σταυρόπουλος, Κεφαλάς 33 (2), Τσεκλένης 3, Κυρίτσης 6, Χουλιάρας 5.
ΚΡΟΝΟΣ (Παρασκευόπουλος): Μπαλτάς 7 (1), Λαζαρίδης, Μωυσίδης 6 (1), Βασάλος 14 (2), Παπαδάκης 2, Καραπλής 6, Μπάλλας 15, Αντωνόπουλος, Σπανός 9 (1), Λίτσιος.

Χολαργός - Καλαμάτα 107-74
Διαιτητές: Τρίγκα - Σταθόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 22-21, 59-35, 82-58, 107-74.
ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Συμεωνίδης): Βέλιος 9 (2), Ατζαμόγλου 7 (1), Σαρακατσίδης 8, Πουλής 11 (3), Κερατσάς 10, Δανιήλ 13, Κιαπέκος 3, Γιάννι 11 (1), Στεφανής 16 (1), Τασσιόπουλος 4, Σπανός 10 (1), Πολυμενάκος.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Αβδάλας): Περσόπουλος 2, Μπακογιάννης 16, Τσελίκης 2, Πουλουπάτης, Γκίνης 23 (3), Βούλγαρης 26, Πολιτόπουλος 2.

Παναχαϊκή - Έσπερος ΑΟ ΠΑ 55-67
Διαιτητές: Παπαφωτίου - Ζακεστίδης.
Τα δεκάλεπτα: 16-21, 25-30, 43-49, 55-67.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δεράος): Νικολάου, Χρυσανθόπουλος, Γατσούλης, Κορακιανίτης 5 (1), Καρνάβας 10, Μοσχοβάκης 8 (1), Δεράος 7, Καρατζιάς, Αναγνωστόπουλος 6, Λιούρδης 3, Βουρνάς 12 (1), Σοχωράκης 3.
ΕΣΠΕΡΟΣ (Γιατράς): Χαλβαζής 13, Γιαννικόπουλος, Αποστολόπουλος, Θωνιάτης 18 (1), Ιωάννου 13 (1), Τρυφωνόπουλος 7 (1), Κάλης 14 (1), Αγγελόπουλος, Νιφοράς 2, Σκόνδρας, Βασίλιεβ, Πελεκούδας.

Παναιτωλικός - Τήρων Αγ. Θεοδώρων 72-67
Διαιτητές: Παυλόπουλος - Βίλιας.
Τα δεκάλεπτα: 16-17, 37-33, 53-53, 72-67.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Καραπιπέρης): Κοτσέτας 3 (1), Σβορώνος 13 (2), Καλαπανίδας 18, Μπαρούχας 17 (1), Μιχαηλίδης 6, Ευστρατίου 9, Κουκουνέας 2, Βλαχούλης 4.
ΤΗΡΩΝ (Κακαλιάς): Ράπτης Κ.13, Κακαβάς 13, Αρβανιτάκης 2, Λεβεντόπουλος, Σακελλαράκης 16, Λιτόπουλος 9 (1), Σταυρόπουλος 14 (2).

Κεραυνός Αιγίου - Μίλωνας 78-73
Διαιτητές: Σαλαβός - Πρωτούλης.
Τα δεκάλεπτα: 26-14, 43-33, 60-50, 78-73.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ (Χρυσανθόπουλος - Φιλίππου): Κυριακίδης 10, Κανταρτζής 28 (1), Κομματάς 1, Βρυνάς Σ. 15 (5), Μαυρίδης 12, Βρυνάς Ηλ. 12 (1), Καραγιάννης.
ΜΙΛΩΝΑΣ (Πανούλιας): Ρουσσόπουλος 11 (1), Μπίκας 6, Καμαριώτης 2, Μέντζος 2, Παπαποστόλου, Βουρλίτης 19 (1), Βλαβιανός 20 (2), Μπένος 11, Ζαχαρόπουλος, Σαλτουρίδης 2.

Πορφύρας - Αγία Παρασκευή 77-82
Διαιτητές: Παπαγιαννόπουλος Λ. - Χρηστίδης Ηλ.
Τα δεκάλεπτα: 18-21, 38-42, 50-59, 77-82.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Παπαμάρκος): Λαζαρίδης 14, Καρλάφτης 15 (2), Κατσαρός 22 (2), Γεωργοπαπαδάκος 14 (2), Αθανασάκης, Βήχος 9 (1), Τζοβάρας 4, Πασπαλάς.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Χατζηπανηγύρης): Άρχος, Χατζηκωστής 12 (2), Ρώης 4, Σβερκούνος 11, Κουτσός 4, Σοφρωνάς 4, Ζερβός 9, Γιαννιώδης 6, Μάτος 20, Μούγιος, Καραμπάς 12 (1).

Ακράτα - Λεωνίδιο 71-68
Διαιτητές: Κουνελές - Αντωνόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 19-17,35-37,53-53,71-68.
ΑΚΡΑΤΑ (Αναστασόπουλος): Γιούπης 16 (1), Σταμόπουλος 19 (2), Βασιλακόπουλος, Σταυρουλάκης 5, Ζίζηλας, Μπιτσάκος16 (2) , Οικονομόπουλος, Μαλλής, Γεωργιάδης 9, Τσινούκας 6.
ΛΕΩΝΙΔΙΟ (Νικολαΐδης - Δολιανίτης): Κυρίος, Χείλαρης 10 (1), Μουλάς 13 (3), Σακελλάρης, Κούτρας 4, Μελάς 18 (4), Κόγκας, Μιχαλόπουλος 3, Ογεφούγκα 2, Μπουτσικάκης, Χριστόδουλος 12, Κρίτσαλος 6.
denny
ΕΑΠ - ΚΡΟΝΟΣ 73-59

Συγχαρητηρια στην ΕΑΠ για την νικη και στους μεγαλοΜΑΓΚΕΣ της εξεδρας...Χιλια μπραβο αξιζουν και στους διαιτητες που εκαναν ΟΤΙ καλυτερο μπορουσαν για να μεινει η ΕΑΠ στην κατηγορια...
billups13
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 19 ματς)...
Αγία Παρασκευή 35
----------------------
Έσπερος 32
Χολαργός 31
Κεραυνός Αιγίου 31
Μίλωνας 30
Aκράτα 30
Πορφύρας 29
----------------------
Παναιτωλικός 28
ΕΑΠ 28
Παναχαϊκή 27
Λεωνίδιο 27
Κρόνος 27
Τήρων 24
Καλαμάτα 20

ΕΠΟΜΕΝΗ (20η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...
Καλαμάτα_80-Παναιτωλικός
Λεωνίδιο-Χολαργός
Έσπερος-Ακράτα
ΚΑΠ-Παναχαϊκή
Μίλωνας-Πορφύρας
Τήρωνας-ΕΑΠ
Κρόνος-Κεραυνός Αιγίου
stantz
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
20/03/2011 (21:44)

Έξω φρενών είναι οι άνθρωποι του Μίλωνα και ειδικά ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Πανούλιας, για τη διαιτησία των Σαλαβού και Προτούλη στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Κεραυνό Αιγίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο έμπειρος προπονητής:

"Για ακόμα μία φορά η διαιτησία σε επαρχιακό παιχνίδι ήταν απαράδεκτη. Σήμερα υπήρχε εκ διαμέτρου αντίθετη αντιμετώπιση των δύο ομάδων. Υπήρχαν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Και οι δύο τεχνικές ποινές που δέχθηκα ήταν υπερβολικές. Σε καμία περίπτωση δεν έβρισα τους διαιτητές, απλά έκανα παράπονα για κάποια σφυρίγματα. Ο αντίπαλος προπονητής τα ίδια έκανε και δεν χρεώθηκε με τεχνική ποινή.

Αν αυτό δεν είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά τότε τι είναι; Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν υπήρξε ισονομία και ίδια αντιμετώπιση και γι αυτό χάσαμε. Τί άλλο να πω; Είμαι απογοητευμένος"!

"Ντεφορμε" οι διαιτητες και στην Γ' Εθνικη απ'οτι φαινεται...
Jabar
Δεν είναι απαραίτητο να έχει δίκιο ο προπονητής.Ο Σαλαβός είναι πολύ καλός διαιτητής ,με μεγάλη άνεση και ευγενικός.Κρατάει το παιχνίδι με άνεση και συνήθως χωρίς τεχνικές ποινές.Από την άλλη ο προπονητής του Μίλωνα δεν είναι και πολύ μειλίχιο άτομο.Οπότε αν δεν μάθουμε από κάποιον που είδε το παιχνίδι κράτα μία επιφύλαξη.
ΝΕΣΤΩΡ
QUOTE(stantz @ Mar 21 2011, 14:34 ) *
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
20/03/2011 (21:44)

Έξω φρενών είναι οι άνθρωποι του Μίλωνα και ειδικά ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Πανούλιας, για τη διαιτησία των Σαλαβού και Προτούλη στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Κεραυνό Αιγίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο έμπειρος προπονητής:

"Για ακόμα μία φορά η διαιτησία σε επαρχιακό παιχνίδι ήταν απαράδεκτη. Σήμερα υπήρχε εκ διαμέτρου αντίθετη αντιμετώπιση των δύο ομάδων. Υπήρχαν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Και οι δύο τεχνικές ποινές που δέχθηκα ήταν υπερβολικές. Σε καμία περίπτωση δεν έβρισα τους διαιτητές, απλά έκανα παράπονα για κάποια σφυρίγματα. Ο αντίπαλος προπονητής τα ίδια έκανε και δεν χρεώθηκε με τεχνική ποινή.

Αν αυτό δεν είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά τότε τι είναι; Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν υπήρξε ισονομία και ίδια αντιμετώπιση και γι αυτό χάσαμε. Τί άλλο να πω; Είμαι απογοητευμένος"!

"Ντεφορμε" οι διαιτητες και στην Γ' Εθνικη απ'οτι φαινεται...


Κύριοι, κομίζετε γλαύκα στην Αθήνα. Δυστυχώς δεν μας λέτε κάτι πρωτότυπο και πρωτάκουστο.

Στο ίδιο γήπεδο στο τέλος προηγούμενου αγώνα, στελέχη της τοπικής ομάδας ακούστηκαν να ...ευχαριστούν τους διαιτητές για τη ...συμπαράσταση και ...βοήθειά τους !!

'Αντε και βοήθειά μας.




white chocolate
QUOTE(Jabar @ Mar 21 2011, 19:57 ) *
Δεν είναι απαραίτητο να έχει δίκιο ο προπονητής.Ο Σαλαβός είναι πολύ καλός διαιτητής ,με μεγάλη άνεση και ευγενικός.Κρατάει το παιχνίδι με άνεση και συνήθως χωρίς τεχνικές ποινές.Από την άλλη ο προπονητής του Μίλωνα δεν είναι και πολύ μειλίχιο άτομο.Οπότε αν δεν μάθουμε από κάποιον που είδε το παιχνίδι κράτα μία επιφύλαξη.




Εχουμε βαρεθει να ακουμε τον Πανουλια να εχει παντα παραπονα μετα απο ηττα της ομαδας του.Τα ιδια εκανε κ με τν εσπερο σε ενα παιχνιδι που το δα κ η αποψη μου ειναι 50% εκαστος επαιξαν.
Αλλα οπως παντα στην Ελλαδα μας φταινε οι αλλοι.Ποτε ο εαυτος μας κ η ομαδα μας!!!!Ποτε θα σταματησουμε επιτελους ολοι μας να γινομαστε γραφικοι?????Μαλλον ποτε......... 68.gif
ΝΕΣΤΩΡ
Σε συνέχεια του post μου 482 επιτρέψτε μου να προσθέσω τα εξής :

O κόσμος του ΠΟΡΦΥΡΑ, ομολογουμένως λιγοστός αλλά υπακούοντας σε Πειραιώτικους κώδικες, πάντα χειροκροτεί και δίνει το χέρι στον αντίπαλο, χάσει-κερδίσει. (Βλέπε εντός έδρας ήττες από ΤΗΡΩΝΑ, ΚΡΟΝΟ, αλλά και άλλες, έστω και λυμφατικές, εντός έδρας νίκες. Ο ΕΣΠΕΡΟΣ, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ αλλά και η ΚΑΛΑΜΑΤΑ -όπως και άλλοι- χειροκροτήθηκαν !!)

Δεν νομίζω ότι σαν γήπεδο το «Π. Σαλπέας» θεωρείται καυτή έδρα. Πολλές φορές οι φίλαθλοι των αντιπάλων είναι περισσότεροι από τους Πορφυριώτες !!

Αυτό όμως που ο κόσμος του ΠΟΡΦΥΡΑ απαιτεί πάντα είναι μία διαιτησία 50-50. Και ΔΕΝ αναφέρομαι σε ανθρώπινα λάθη που ΟΛΟΙ μπορεί να κάνουν.

Αναφέρομαι σε ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ. Διότι αυτό που έγινε την Κυριακή με την ΑΓΙΑ μόνο ως ψυχρή καρατόμηση μπορεί να χαρακτηριστεί. Με λιγότερους από 10 παίκτες, με μπόλικο άγχος, με πρόβλημα “ψηλών” εξ αρχής και με τον μοναδικό καθαρόαιμο ψηλό αποβληθέντα σε όλο το 4ο δεκάλεπτο, όποτε ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ “γκάζωνε” και μείωνε τη διαφορά ή και πέρναγε μπροστά (1-2 φορές έγινε και αυτό) στο σκορ, ΚΑΠΟΙΟΣ με μαύρα και σφυρίχτρα τράβαγε “χειρόφρενο”. Χοντροκομμένη και αναιδέστατη ασέβεια στις προσπάθειες, τουλάχιστον, των παικτών. Ντροπή !!

Δεν νομίζω ότι η ΑΓΙΑ χρειάζεται υποστήριξη και αρωγή. Έχει αποδείξει, και απέδειξε και πάλι, ότι μπορεί και μόνη της. Γι΄αυτό και στο τέλος χειροκροτήθηκε !!

Οι “συμπτώσεις” πάντως ξεκίνησαν από τον ΕΣΠΕΡΟ, όπου ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ υπερέβαλε εαυτόν για να νικήσει, ξεγυμνώθηκαν αδιάντροπα στο ΑΙΓΙΟ και δοξάστηκαν με την ΑΓΙΑ. Και “συμπτώσεις” επαναλαμβανόμενες μόνο ως “συμπτώσεις” δεν ερμηνεύονται.

ΑΥΤΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
billups13
Καλαμάτα_80-Παναιτωλικός------------>2 τα ρεστα του...
Λεωνίδιο-Χολαργός---------------------->1 τα ρεστα του.....
Έσπερος-Ακράτα-------------------------->1 εδρα..
ΚΑΠ-Παναχαϊκή--------------------------->1 ευκολα...
Μίλωνας-Πορφύρας----------------------->1 ντερμπυ,ο πορφυρας θα κινδυσεψει...
Τήρωνας-ΕΑΠ------------------------------>2 αν θελει να μεινει,αδιαφορος ο τηρωνας...
Κρόνος-Κεραυνός Αιγίου----------------->1 την κατηγορια παιζει..



stantz
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2 (διαφορα δυναμικοτητας)
ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2 (δεν πειθει το Λεωνιδιο μεχρι στιγμης οτι μπορει να σωθει)
ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ-ΑΚΡΑΤΑ 1 (εδρα)
ΚΑΠ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1 (στανταρ)
ΜΙΛΩΝΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1 (ευκολα, ο Πορφυρας εχει συνεχως πτωτικη πορεια)
ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ-ΕΑΠ 2 (αν δεν θελει να αυτοκτονησει η ΕΑΠ πρεπει να κερδισει τον ηδη πεσμενο Τηρωνα)
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 1 (ο Κρονος αν χασει χανεται!!!)

dimisd
QUOTE (stantz @ Mar 23 2011, 13:02 ) *
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2 (διαφορα δυναμικοτητας)
ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2 (δεν πειθει το Λεωνιδιο μεχρι στιγμης οτι μπορει να σωθει)
ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ-ΑΚΡΑΤΑ 1 (εδρα)
ΚΑΠ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1 (στανταρ)
ΜΙΛΩΝΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1 (ευκολα, ο Πορφυρας εχει συνεχως πτωτικη πορεια)
ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ-ΕΑΠ 2 (αν δεν θελει να αυτοκτονησει η ΕΑΠ πρεπει να κερδισει τον ηδη πεσμενο Τηρωνα)
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 1 (ο Κρονος αν χασει χανεται!!!)


Καλαμάτα - Παναιτωλικός 2 (πριν κατεβούν από το λεωφορείο)
Λεωνίδιο - Χολαργός 1 (έδρα)
'Εσπερος - Ακράτα 1 (δεν νομίζω ότι η έδρα παίζει ρόλο, ο 'Εσπερος κατά την προσωπική μου άποψη είναι κλάσεις ανώτερος από Ακράτα)
ΚΑΠ - Παναχαϊκή 1 (με εκπλήξεις, η Παναχαϊκή είναι απρόβλεπτη όπως και ο ΚΑΠ αν δε του βγεί το παιχνιδάκι με τα 3ποντα, τις διαγώνιες πάσες στη weak side και τις πάσες baseball δύσκολα τα πράγματα)
Μίλωνας - Πορφύρας 1 (ο Μίλωνας εντός είναι φωτιά με ομάδες στα μέτρα του)
Τήρων - ΕΑΠ 2 (Εκτός κι αν οι Τηρωνίτες παίξουν τις κάλτσες τους και οι Λυτόπουλος, Σταυρόπουλος κάνουν όργια μπροστά, πράγμα χλωμό, περισσότερο στα χέρια της ΕΑΠ είναι αν θα το πάρει)
Κρόνος - Κεραυνός 1 (α. 'Εδρα, β. ο Κρόνος καίγεται τρελά)
Jabar
Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 20ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών έχουν ως εξής:
Κυριακή 27 Μαρτίου
1ος Όμιλος Νότου
Τέντα Καλαμάτας 17.00 Καλαμάτα 1980 – Παναιτωλικός Κόλλιας, Αναστασίου (Γιαλικάρης)
Λεωνιδίου 17.00 Λεωνίδιο – ΚΟ Χολαργού Χαραλαμπάκης, Σπυρόπουλος Α (Ζάρκος)
Π. Αλεξιώτισαας 17.00 Έσπερος ΑΟ ΠΑ – ΑΟ Ακράτας Μπούκας, Διμπινούδης (Θεοδοσόπουλος)
Κοντόπευκο 17.00 ΚΑΠ – Παναχαϊκή Μπλέτσας, Γιαννακουδάκης (Χαρέμης)
Μίλωνα 17.00 Μίλων – Πορφύρας Κουνέλες, Αποστολίδης (Ζώης)
Αγ. Θεοδώρων 17.00 ΑΣ Τήρων – ΕΑ Πατρών Ντάβαρης, Ιατρού (Πετρόπουλος)
Αγ. Δημητρίου (ΝΕΟ) 17.00 Κρόνος – Κεραυνός Αιγίου Μακρής, Λιότσος (Βαρυπάτης)
Jabar
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
24/03/2011 (16:03)

Το basketblog.gr σας είχε ενημερώσει από την Τρίτη πως μία… βόμβα επρόκειτο να σκάσει στη Γ' Εθνική. Έτσι και έγινε. Ο Παναγιώτης Κακαλιάς είναι ο τρίτος προπονητής που αποχωρεί φέτος από τον πάγκο του Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων.
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο έμπειρος προπονητής δήλωσε:

"Αποχώρησα από τον πάγκο της ομάδας για οικογενειακούς λόγους. Η συνεργασία μας όλον αυτό τον καιρό ήταν άρτια τόσο με τους παίκτες μου όσο και με τη διοίκηση. Μου είχε γίνει πρόταση να συνεχίσουμε και του χρόνου τη συνεργασία μας, αλλά δυστυχώς οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Εύχομαι πάντως τα καλύτερα στην ομάδα για τη συνέχεια".

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες του basketblog.gr ο coach Κακαλιάς αποχώρησε από την ομάδα εξαιτίας των χρόνιων οικονομικών προβλημάτων, που ταλανίζουν το σύλλογο τη φετινή αγωνιστική σεζόν και της αβεβαιότητας που επικρατεί σχετικά με την καταβολή των οφειλομένων.

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας, Γιώργος Στάμου, δήλωσε: "Είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να σωθούμε και κάνουμε τον προγραμματισμό μας για την επόμενη σεζόν και τις τοπικές κατηγορίες. Ο coach Κακαλιάς ήθελε να του δώσουμε κάποιες διαβεβαιώσεις, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία μας, οι οποίες όμως ήταν αδύνατο να δοθούν, επειδή επίκεινται εκλογές στο Δ.Σ. του συλλόγου τον ερχόμενο Μάιο και δεν μπορούσε το τωρινό να πάρει αποφάσεις, από τη στιγμή που υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές.

Είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα, τα οποία προσπαθούμε να ξεπεράσουμε. Μας δημιούργησε μεγάλα προβλήματα το γεγονός πως τρεις βασικοί χορηγοί, που αναλάμβαναν το 40% του ετήσιου προϋπολογισμού μας, σταμάτησαν να συνεισφέρουν οικονομικά".
akrata
Η νίκη επί του Λεωνιδίου, εκτός της μεγάλης αξίας που είχε αφού φέρνει την ομάδα της Αιγιάλειας πιο κοντά στον στόχο της παραμονής, αφιερώθηκε από όλους τους συντελεστές στον μεγάλο απόντα Ανδρέα Οικονομόπουλο.

Ο 27χρονος φόργουορντ της Ακράτας χειρουργήθηκε επιτυχώς στο κεφάλι για ανεύρυσμα στο νοσοκομείο “Υγεία” στην Αθήνα και όπως είναι φυσικό, από εδώ και πέρα δεν θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Μάλιστα, οι παίκτες, αλλά και τεχνικό τιμ, σε μία συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς, προς τιμήν τους, συγκέντρωσαν ένα σεβαστό οικονομικό πόσο προκειμένου να ενισχύσουν τον Ανδρέα για την εγχείρηση.




infobasket.gr
pistolinas7
[quote name='akrata' date='Mar 25 2011, 12:12 ' post='473107']
Η νίκη επί του Λεωνιδίου, εκτός της μεγάλης αξίας που είχε αφού φέρνει την ομάδα της Αιγιάλειας πιο κοντά στον στόχο της παραμονής, αφιερώθηκε από όλους τους συντελεστές στον μεγάλο απόντα Ανδρέα Οικονομόπουλο.

Ο 27χρονος φόργουορντ της Ακράτας χειρουργήθηκε επιτυχώς στο κεφάλι για ανεύρυσμα στο νοσοκομείο “Υγεία” στην Αθήνα και όπως είναι φυσικό, από εδώ και πέρα δεν θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Μάλιστα, οι παίκτες, αλλά και τεχνικό τιμ, σε μία συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς, προς τιμήν τους, συγκέντρωσαν ένα σεβαστό οικονομικό πόσο προκειμένου να ενισχύσουν τον Ανδρέα για την εγχείρηση.


Περαστικα στο παιδι και οτι καλυτερο..καλα εχω εξοχικο στην ακρατα,ακθε καλοκαιρι εκει..παιζς μονα στο κλειστο συνεχεια τα καλοκαιρια..και δεν ηξερα οτι η ομαδα ειναι στην γ εθνικη..μπραβο και καλη συνεχεια!!να ρθω για μεταγραφη του χρονου να δοκιμααστω???
george69
QUOTE (stantz @ Mar 23 2011, 13:02 ) *
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2 (διαφορα δυναμικοτητας)
ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2 (δεν πειθει το Λεωνιδιο μεχρι στιγμης οτι μπορει να σωθει)
ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ-ΑΚΡΑΤΑ 1 (εδρα)
ΚΑΠ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1 (στανταρ)
ΜΙΛΩΝΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1 (ευκολα, ο Πορφυρας εχει συνεχως πτωτικη πορεια)
ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ-ΕΑΠ 2 (αν δεν θελει να αυτοκτονησει η ΕΑΠ πρεπει να κερδισει τον ηδη πεσμενο Τηρωνα)
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 1 (ο Κρονος αν χασει χανεται!!!)



stantz , καλησπερα . ποια η γνωμη σου για τον κεφαλα και
τον ζουκα της ΕΑΠ ?


stantz
QUOTE(george69 @ Mar 26 2011, 22:12 ) *
stantz , καλησπερα . ποια η γνωμη σου για τον κεφαλα και
τον ζουκα της ΕΑΠ ?

Καλησπερα φιλε!

Και οι δυο ειναι εξαιρετικοι παικτες! Ειδικα ο Κεφαλας, ειδικα για μια περιοδο, ηταν μια ομαδα μονος του! Γενικα αυτοι οι 2 παικτες εχουν συμβαλλει τα μεγιστα στο φετινο θαυμα της ΕΑΠ απεναντι σε μεγαλες δυσκολιες, κυριως λογω του οικονομικου. Ή καλυτερα, για να ειμαι ειλικρινης, κρατουν μονοι τους σχεδον την ομαδα μαζι με Τσεκλενη και Χουλιαρα.

Και ενα σχετικο κειμενο που ειδα τις προηγουμενες ημερες, ειναι τρομερο πως προσπαθουν τα παιδια της ΕΑΠ παρα τις δυσκολιες και τους αξιζουν συγχαρητηρια:

Του Αλέξανδρου Τρίγκα
24/03/2011 (16:45)

Οι ομάδες με οικονομικά προβλήματα ξεφυτρώνουν μία - μία. Αυτή τη φορά μεγάλο και άλυτο οικονομικό πρόβλημα (ξανα)αντιμετωπίζει η Ε.Α. Πατρών. Πριν από μερικούς μήνες μπήκαν νέα άτομα στη διοίκηση, που αρχικά εμφανίστηκαν ζεστοί για πληρωμές, αλλά όπως φαίνεται ο χρυσός αποδείχθηκε… άνθρακας για ακόμα μία φορά. Οι ελπίδες των παικτών για αποπληρωμή των οφειλομένων αποδείχθηκαν φρούδες.

"Έχουμε χορτάσει από υποσχέσεις", ανέφερε χαρακτηριστικά παίκτης της ομάδας του Θανάση Λιόνα.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός πως η προετοιμασία για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων ξεκίνησε χθες!

Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να διατηρήσουν την ομάδα στην κατηγορία, αλλά είναι κυριολεκτικά αβοήθητοι. Εάν συνεχιστούν τα ίδια προβλήματα και δεν επιλυθούν άμεσα, το μόνο σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι της ομάδας θα βρεθούν προ εκπλήξεως. Δυσάρεστης!
george69
QUOTE (stantz @ Mar 26 2011, 22:46 ) *
Καλησπερα φιλε!

Και οι δυο ειναι εξαιρετικοι παικτες! Ειδικα ο Κεφαλας, ειδικα για μια περιοδο, ηταν μια ομαδα μονος του! Γενικα αυτοι οι 2 παικτες εχουν συμβαλλει τα μεγιστα στο φετινο θαυμα της ΕΑΠ απεναντι σε μεγαλες δυσκολιες, κυριως λογω του οικονομικου. Ή καλυτερα, για να ειμαι ειλικρινης, κρατουν μονοι τους σχεδον την ομαδα.

Και ενα σχετικο κειμενο που ειδα τις προηγουμενες ημερες, ειναι τρομερο πως προσπαθουν τα παιδια της ΕΑΠ παρα τις δυσκολιες και τους αξιζουν συγχαρητηρια:

Του Αλέξανδρου Τρίγκα
24/03/2011 (16:45)

Οι ομάδες με οικονομικά προβλήματα ξεφυτρώνουν μία - μία. Αυτή τη φορά μεγάλο και άλυτο οικονομικό πρόβλημα (ξανα)αντιμετωπίζει η Ε.Α. Πατρών. Πριν από μερικούς μήνες μπήκαν νέα άτομα στη διοίκηση, που αρχικά εμφανίστηκαν ζεστοί για πληρωμές, αλλά όπως φαίνεται ο χρυσός αποδείχθηκε… άνθρακας για ακόμα μία φορά. Οι ελπίδες των παικτών για αποπληρωμή των οφειλομένων αποδείχθηκαν φρούδες.

"Έχουμε χορτάσει από υποσχέσεις", ανέφερε χαρακτηριστικά παίκτης της ομάδας του Θανάση Λιόνα.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός πως η προετοιμασία για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων ξεκίνησε χθες!

Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να διατηρήσουν την ομάδα στην κατηγορία, αλλά είναι κυριολεκτικά αβοήθητοι. Εάν συνεχιστούν τα ίδια προβλήματα και δεν επιλυθούν άμεσα, το μόνο σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι της ομάδας θα βρεθούν προ εκπλήξεως. Δυσάρεστης!



Stantz , πιστευεις οτι και οι δυο ειναι επιπεδου Α2 ? ακομα θα ηθελα και την γνωμη σου για τον Θωνιατη του ΕΣΠΕΡΟΥ .
stantz
QUOTE(george69 @ Mar 26 2011, 22:54 ) *
Stantz , πιστευεις οτι και οι δυο ειναι επιπεδου Α2 ? ακομα θα ηθελα και την γνωμη σου για τον Θωνιατη του ΕΣΠΕΡΟΥ .

Ακριβως και ο Θωνιατης αυτες τις δυνατοτητες εχει. Στην Α2 μπορουν να σταθουν ανετα κατα τη γνωμη μου και οι 3, οπως και ο Χουλιαρας.
george69
QUOTE (stantz @ Mar 27 2011, 01:06 ) *
Ακριβως και ο Θωνιατης αυτες τις δυνατοτητες εχει. Στην Α2 μπορουν να σταθουν ανετα κατα τη γνωμη μου και οι 3, οπως και ο Χουλιαρας.



φιλε stantz , καταπληκτικο παιχνιδι του Θωνιατη και σημερα με την Ακρατα , εχει ταχυτητα και μεγαλο αλμα .
Ολοι οι Πατρινοι ελπιζουμε σε ανοδο του ΕΣΠΕΡΟΥ στην Β' Εθνικη γιατι εχει το υλικο και την οικονομικη
δυνατοτητα γι'αυτο (ελεω ΜΑΡΛΑΦΕΚΑ-ΛΟΥΞ) .


QUOTE (akrata @ Mar 25 2011, 13:12 ) *
Η νίκη επί του Λεωνιδίου, εκτός της μεγάλης αξίας που είχε αφού φέρνει την ομάδα της Αιγιάλειας πιο κοντά στον στόχο της παραμονής, αφιερώθηκε από όλους τους συντελεστές στον μεγάλο απόντα Ανδρέα Οικονομόπουλο.

Ο 27χρονος φόργουορντ της Ακράτας χειρουργήθηκε επιτυχώς στο κεφάλι για ανεύρυσμα στο νοσοκομείο “Υγεία” στην Αθήνα και όπως είναι φυσικό, από εδώ και πέρα δεν θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Μάλιστα, οι παίκτες, αλλά και τεχνικό τιμ, σε μία συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς, προς τιμήν τους, συγκέντρωσαν ένα σεβαστό οικονομικό πόσο προκειμένου να ενισχύσουν τον Ανδρέα για την εγχείρηση.




infobasket.gr



πολυ καλη εμφανιση της ΑΚΡΑΤΑΣ κοντρα στον ΕΣΠΕΡΟ , παραλιγο να φυγει με την νικη
akrata
QUOTE (george69 @ Mar 27 2011, 20:07 ) *
πολυ καλη εμφανιση της ΑΚΡΑΤΑΣ κοντρα στον ΕΣΠΕΡΟ , παραλιγο να φυγει με την νικη




ησουν στο γηπεδο?ακουσα οτι η διαιτησια ηταν πολυ κακη....
george69
QUOTE (akrata @ Mar 27 2011, 21:58 ) *
ησουν στο γηπεδο?ακουσα οτι η διαιτησια ηταν πολυ κακη....



δεν νομιζω οτι επαιξε ρολο η διαιτησια απλως η ακρατα ηταν ατυχη και εχασε καποια κρισιμα
σουτ . αλλα ηταν παρα πολυ καλη και κοντραρε τον εσπερο στα ισια . το νουμερο
9 της ακρατας με το tatoo στο αριστερο χερι ηταν καλος αλλα εχασε καποια σουτ
στο τελος . αλλα επαναλαμβανω πολυ καλη ομαδα
george69
QUOTE (billups13 @ Mar 23 2011, 01:15 ) *
Καλαμάτα_80-Παναιτωλικός------------>2 τα ρεστα του...
Λεωνίδιο-Χολαργός---------------------->1 τα ρεστα του.....
Έσπερος-Ακράτα-------------------------->1 εδρα..
ΚΑΠ-Παναχαϊκή--------------------------->1 ευκολα...
Μίλωνας-Πορφύρας----------------------->1 ντερμπυ,ο πορφυρας θα κινδυσεψει...
Τήρωνας-ΕΑΠ------------------------------>2 αν θελει να μεινει,αδιαφορος ο τηρωνας...
Κρόνος-Κεραυνός Αιγίου----------------->1 την κατηγορια παιζει..




φανταστικος και σημερα ο Κεφαλας της ΕΑΠ με 41 ποντους , αυτος ο
παικτης ειναι επιπεδου Α2
ΝΕΣΤΩΡ
QUOTE(white chocolate @ Mar 22 2011, 01:31 ) *
Εχουμε βαρεθει να ακουμε τον Πανουλια να εχει παντα παραπονα μετα απο ηττα της ομαδας του.Τα ιδια εκανε κ με τν εσπερο σε ενα παιχνιδι που το δα κ η αποψη μου ειναι 50% εκαστος επαιξαν.
Αλλα οπως παντα στην Ελλαδα μας φταινε οι αλλοι.Ποτε ο εαυτος μας κ η ομαδα μας!!!!Ποτε θα σταματησουμε επιτελους ολοι μας να γινομαστε γραφικοι?????Μαλλον ποτε......... 68.gif


Σήμερα ο συγκεκριμένος κύριος ξεπέρασε τα μέχρι σήμερα εσκαμμένα "του"!!!

Βρέθηκε στη σέντρα, ενώ το παιγνίδι παιζόταν !!! (βλέπε σχετική photo στο www.porfyras.gr), μάλλον για να ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ τους διαιτητές,
και ενώ κάποιοι παίκτες/παράγοντες από τον πάγκο, άξια τέκνα και μιμητές του ΔΑΣΚΑΛΟΥ τους μπήκαν και αυτοί στο παρκέ και κατάβρεχαν τους αντιπάλους τους, ελπίζουμε με νερό (??)!!!
Κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τους ..."παραλίες".

Σχετικό σφύριγμα γι΄αυτές τις ομορφιές ?? ΟΟΟΟΟΧΙ, δεν ακούσαμε.

άντε ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ στα λίγα που μείνανε.
ΝΕΣΤΩΡ



This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.