Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 1ος Όμιλος Νότου 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
leonkalf
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Χολαργού αποτελεί ο προπονητής Κώστας Παπαμάρκος σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος λόγω των άσχημων τελευταίων αποτελεσμάτων. Ο πρώην προπονητής της Δάφνης, του Παπάγου, του Γκυζιακού και της Ηλιούπολης, Σάββας Συμεωνίδης φέρεται ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει τη θέση του.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. του Κ.Ο. Χολαργού, σε έκτακτη συνεδρίασή του, και με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας κ. Κ.Παπαμάρκου. Ο κ.Παπαμάρκος συνεργάστηκε με τον σύλλογό μας επί δυόμιση χρόνια, οδηγώντας τον με απόλυτη επιτυχία, σε άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην πολλά υποσχόμενη καριέρα του και ευτυχία στην προσωπική του ζωή".
Jabar
Τον Κώστα (Παπαμάρκο) τον ήξερα μέσω της δουλειάς του,την οποία εκτιμούσα και τον γνώρισα σαν άνθρωπο και πολύ βαθύτερα σαν προπονητή τα δυόμιση τελευταία χρόνια.Σαν προπονητή λοιπόν τον εκτιμώ αφάνταστα.Είναι απίστευτα προσηλωμένος στη δουλειά του και δουλεύει μεθοδικά και με ένταση αφιερώνοντας σε αυτό που αγαπά απίστευτο χρόνο.
Σε πολύ μικρό χρόνο περνά στην ομάδα την φιλοσοφία του,όπως άλλωστε όλοι οι καλοί προπονητές. Είμασταν ένας σύλλογος
με καλές αρχές που κάναμε επί χρόνια αυτό που ξέραμε να κάνουμε πολύ καλά.Καλλιεργούσαμε έντιμα και σωστά το άθλημα,κάναμε καλές ομάδες Α ΕΣΚΑ, αλλά μοιάζαμε με ήσυχη λίμνη.Η επιλογή του Κώστα ήταν από τις σωστότερες αποφάσεις στην ιστορία του συλλόγου.Ήταν η πέτρα που τάραξε τα νερά.Οι αθλητές έμαθαν να δουλεύουν στο κόκκινο και να έχουν αγωνιστικές φιλοδοξίες.Τον στηρίξαμε αλλά αυτό ήταν κάτι φυσιολογικό.Ξύπνησε το αίσθημα του νικητή μέσα μας και μας έδωσε δικαίωμα να απαιτούμε και να βλέπουμε ωραίο μπάσκετ,να αισθανόμαστε περήφανοι για την ομάδα και να θέλουμε να το ευχαριστιόμαστε.Τα 2,5 αυτά χρόνια ήταν γεμάτα χαρά με ελάχιστες πίκρες.Νομίζω ότι παρότι εκτός κυκλωμάτων και αν σε αυτή τη χώρα υπάρχουν ακόμα ψήγματα αξιοκρατίας θα φτάσει ψηλά και όλοι εμείς οι φίλοι του θα είμαστε εκεί να τον βλέπουμε και να τον χαιρόμαστε.Τώρα σαν άνθρωπος με τιμά με την φιλία του και έχω να πω ότι την δικιά μου φιλία δεν του την χάρισα,ούτε προέκυψε γιατί ήταν προπονητής στην ομάδα,αυτό ήταν η αφορμή να γνωριστούμε.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
ΥΓ.Κύριε Τζαλιγόπουλε τώρα που δεν είναι προπονητής του συλλόγου μπορείτε να τον κερδίζεται συνεχώς στο τένις, δεν χρειάζεται ανύψωση ηθικού.Άντε γιατί νομίζει ότι είναι Φέντερερ.
6th player
Δυστυχως για τον συμπαθη χολαργο η εικονα της ομαδας φετος θυμιζε ομαδα β' εσκα ...τις αιτιες μονο εσεις τις ξερετε και σας ευχομαι νε επιστρεψετε γρηγορα στο δρομο των επιτυχιων γιατι ειστε νοικοκυραιοι και γνωριζετε καλα το μπασκετ
billups13
κουιζ......

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ,ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΕΝΤΑΡΟΥΣ ΕΝΟΨΗ ΕΟΡΤΩΝ.................


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
white chocolate
QUOTE(billups13 @ Dec 24 2010, 17:26 ) *
κουιζ......

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ,ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΕΝΤΑΡΟΥΣ ΕΝΟΨΗ ΕΟΡΤΩΝ.................


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!




...Λουξ οσοι την γευονται,μαγευονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a bullet for your head
QUOTE(Jabar @ Dec 24 2010, 10:59 ) *
Είμασταν ένας σύλλογος
με καλές αρχές που κάναμε επί χρόνια αυτό που ξέραμε να κάνουμε πολύ καλά.Καλλιεργούσαμε έντιμα και σωστά το άθλημα,κάναμε καλές ομάδες Α ΕΣΚΑ, αλλά μοιάζαμε με ήσυχη λίμνη.

Φιλε jabar γιατι χρησιμοποιεις την λεξη ''Ειμασταν''?Δεν εξακολουθειτε δηλαδη να ειστε?
Κατα τα αλλα θεωρω οτι αν οι ανθρωποι μιας ομαδας καλλιεργουν εντιμα & σωστα το αθλημα,εχουν καλες αρχες & ειναι συνεπεις στις οποιες υποχρεωσεις τους,τοτε το περιβαλλον μπορει να γινει αρκετα θελκτικο.

QUOTE(billups13 @ Dec 24 2010, 17:26 ) *
κουιζ......

Τι?Βαζετε & κουιζακια σ'αυτο το τοπικ?
Χχμμμ... 39.gif
Καποια στιγμη μπορει να σας βαλω & εγω ενα,η'...& παραπανω κουιζ... biggrin.gif
ΝΕΣΤΩΡ
Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (23.12.10) το βράδυ συνάντηση, που συνοδεύτηκε από δείπνο, με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της Ομάδας Μπάσκετ.
Η συνάντηση έγινε μέσα στο εορταστικό πνεύμα των ημερών στις εγκαταστάσεις του Ομίλου και στα πλαίσια της πολιτικής της Διοίκησης για διαρκή και απρόσκοπτη προσπάθεια αποτελεσματικής στήριξης των επιδιώξεων της Ομάδας Μπάσκετ.
Jabar
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 25 2010, 15:35 ) *
Φιλε jabar γιατι χρησιμοποιεις την λεξη ''Ειμασταν''?Δεν εξακολουθειτε δηλαδη να ειστε?
Κατα τα αλλα θεωρω οτι αν οι ανθρωποι μιας ομαδας καλλιεργουν εντιμα & σωστα το αθλημα,εχουν καλες αρχες & ειναι συνεπεις στις οποιες υποχρεωσεις τους,τοτε το περιβαλλον μπορει να γινει αρκετα θελκτικο.

Το ερώτημα μοιάζει με σοφιστεία,νομίζω ότι δεν χρήζει απάντησης,αλλά μπορεί να μείνουν εντυπώσεις.
Το Είμασταν είναι αναφορά στην περίοδο που ήλθε ο Παπαμάρκος,συντακτικά αν το θεωρείς λάθος πιθανόν να έχεις δίκιο, δεν είμαι φιλόλογος. Επί της ουσίας ο σύλλογος από τότε έχει κάνει βήματα προόδου.Το περιβάλλον είναι αρκετά θελκτικό και πολλοί από τους προπονητές που τότε δεν θα ερχόντουσαν να δουλέψουν,τώρα θεωρούν το σύλλογο καλό σταθμό για την καριέρα τους.Aν και κατά το παρελθόν έχουν περάσει από το πάγκο και ο Κουφός στα πρώτα βήματά του και ο Σορώτος και πολλοί άλλοι.Η ανακοίνωση του συλλόγου είναι η εξής.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
22/12/2010

Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Χολαργού, σε έκτακτη συνεδρίασή του, και με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας κ. Κ.Παπαμάρκου.

Ο κ.Παπαμάρκος συνεργάστηκε με τον σύλλογό μας επι δυόμιση χρόνια, οδηγώντας τον με απόλυτη επιτυχία, σε άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην πολλά υποσχόμενη καριέρα του και ευτυχία στην προσωπική του ζωή.

Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Χ.

23/12/2010

Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Χ. ανακοινώνει την συνεργασία του συλλόγου με τον κ. Σάββα Συμεωνίδη ως head coach της αντρικής ομάδας.

Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Χ.
Jabar
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Χολαργού θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του ΕΣΠΕΡΟΥ ΑΟΠΑ για την άψογη φίλαθλη στάση που επέδειξαν στον μεταξύ μας αγώνα της 12/12/2010 και για την φιλοξενία τους. Ελπίζουμε να ανταποδώσουμε στον αγώνα του δευτέρου γύρου. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αστυνομία της Πάτρας για την εξυπηρέτηση που μας παρέσχε.
Αυτή ήταν η ανακοίνωση του Χολαργού μετά τον αγώνα με τον Έσπερο Πατρών.Θέλω να τονίσω ότι και πέρυσι βρήκαμε ανάλογο κλίμα.Μπασκετική έδρα, ομάδα οργανωμένη, με τεχνικό διευθυντή τον Κώστα Πετρόπουλο,με δικό της γήπεδο και δουλειά σε βάθος στις ακαδημίες.Από τις ομάδες που κάποιος μπορεί να θαυμάζει γιατί βλέπει ξεκάθαρη φιλοσοφία ανάπτυξης του αθλήματος.
Αλλαγή προπονητή και στον Τήρωνα. Χρυσόγελος ο νέος κόουτς.
MIEX_10
QUOTE (Jabar @ Dec 27 2010, 10:37 ) *
Αλλαγή προπονητή και στον Τήρωνα. Χρυσόγελος ο νέος κόουτς.


Καλή τύχη στον Τήρωνα που αν και μαχητικός δεν έχει βρει ακόμα τον δρόμο του φέτος.

Το ίδιο και για τον Χολαργό. Είναι πολύ μπασκετική ομάδα και είναι κρίμα να τους βλέπουμε να μένουν στους 45 και τους 50 πόντους.

Λογικά έχουν και οι 2 ομάδες αρκετό χρόνο στην διακοπή ώστε να παρουσιαστούν έτοιμες και με αλλαγμένη ψυχολογία στα επόμενα παιχνίδια.


QUOTE (white chocolate @ Dec 24 2010, 20:11 ) *
...Λουξ οσοι την γευονται,μαγευονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Αυτό είναι σίγουρο; Γιατί είναι από τα λίγα σωματεία στην Ελλάδα χωρίς οικονομικά προβλήματα, που πληρώνει πάντα στην ώρα του.
MBANDA
QUOTE(Jabar @ Dec 27 2010, 10:37 ) *
Αλλαγή προπονητή και στον Τήρωνα. Χρυσόγελος ο νέος κόουτς.

Εύχομαι στον νέο κόουτς "λιγότερα συνθήματα (διαμαρτυρίες στους διαιτητές) και πιό πολλή δουλειά" γιατί ο προκάτοχός του, προσπαθούσε να κρύψει και με αυτόν τον τρόπο, το κακό κλίμα στην ομάδα (κάτι για το οποίο κανείς προπονητής δεν είναι αμέτοχος).
Καλή συνέχεια στον συμπαθή Τήρωνα.
stantz
Του Νίκου Βαγγέλη
27/12/2010 (21:02)

Μπορεί η Ε.Α. Πατρών να έχει πάρει ουκ ολίγες νίκες που τη διατηρούν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου Νότου, όμως αυτό δε σημαίνει πως τα πράγματα εκεί είναι... βελούδινα. Κάθε άλλο μάλιστα. Η παραίτηση τόσο του Δημήτρη Τσολάκη, όσο και του Ανδρέα Μπερδέση από την τεχνική ηγεσία τα λέει όλα, αλλά και η αποχώρηση ουκ ολίγων πρωτοκλασάτων παικτών είναι δύο στοιχεία που δείχνουν πως έχει η κατάσταση.

Οι Κεφαλάς και Χουλιάρας έχουν μείνει μόνοι τους και κατεβαίνουν στα παιχνίδια, συνοδευόμενοι από κάποιους εφήβους. Οι δυο τους βέβαια επίσης δεν πληρώνονται στην ώρα τους, αλλά τις προηγούμενες ημέρες πήραν από 1.000 ευρώ έναντι ως χριστουγεννιάτικο "δώρο". Να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια...
billups13

Φιλική ήττα από την Ολυμπιάδα
Τετάρτη, 29 Δεκέμβριος 2010 23:48
Σε φιλικό που έγινε την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και είχε τον χαρακτήρα προπόνησης ο Έσπερος ΑΟΠΑ ηττήθηκε από την Ολυμπιάδα με 78-64.
Ο Θανάσης Λιόνας χρησιμοποίησε τους Ιωάννου, Γιαννικόπουλο, Κάλλη, Τρυφωνόπουλο, Αποστολόπουλο, Χαλβατζή, Αγγελόπουλο, Πετρόπουλο, Νιφόρα, Σκόρδα, Πελεκούδα. Απουσίαζαν δικαιολογημένα ο αδειούχος Βασίλιεβ και ο τραυματίας Θωνιάτης.

*Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. ο Έσπερος ΑΟΠΑ θα παίξει νέο φιλικό με την Ολυμπιάδα. Το φιλικό θα γίνει στο κλειστό «Παναγιά Αλεξιώτισσα».

ΝΕΣΤΩΡ
Στην ιστοσελίδα του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (www.porfyras.gr) διαβάσαμε τα παρακάτω:

Σε συνένευξη του προπονητή της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ κ. Δεράου,που υπάρχει δημοσιευμένη στον ιστότοπο www.Basketnet.gr και με επίκεντρο τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο της Ομάδας του στην Πάτρα κατά τον αγώνα της με τον ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ, που έληξε με νίκη της Ομάδας μας, αναφέρονται επί λέξει τα εξής :

...σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με τον Πορφύρα, ο νεαρός τεχνικός ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους των Πειραιωτών: "Κάνοντας μία παρένθεση θέλω να πω πως όλη αυτή η κατάσταση δημιούργησε μία αναστάτωση, που πολλές φορές μας έβγαζε εκτός ορίων, με αποκορύφωμα τα επεισόδια στο ματς με τον Πορφύρα, τη συμπαθή αυτή ομάδα, στην οποία θέλω να αποστείλω τα ειλικρινά συγγνώμη μου γι' αυτά που συνέβησαν".

Ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ στα πλαίσια του ονόματος, των αρχών και της Πειραιώτικης ιστορίας του είναι υποχρεωμένος να δεχθεί τη συγνώμη του συμπαθούς τεχνικού, να προσπεράσει τις κακές βαθμολογικές συνέπειες της Ομάδας μας από τους τραυματισμούς και τις αποβολές των παικτών της, να ευχηθεί στον κ. Δεράο με το νέο χρόνο να βρει γρήγορα η Ομάδα του το δρόμο της και να του υπενθυμίσει ταπεινά ότι το ..."τρις" εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.



Και συμπληρώνουμε εμείς, ΑΝΤΕ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, όπως την εννοούν στο Μεσολόγγι και στον Πειραιά, μακριά από "πισώπλατα" νταηλίκια, με τα αντιαθλητικά φάουλ εντός αγώνα, με τον κόσμο στην εξέδρα και όχι στο παρκέ, και γεμάτη Μπάσκετ και μόνο Μπάσκετ.
ΝΕΣΤΩΡ

Υ.Γ. το βιντεάκι, έστω και κακογυρισμένο, το σβήσαμε !!
akrata
Οι 10 καλύτεροι σκόρερ ως τώρα:

269 Κεφαλάς ΕΑΠ
165 Κυριακίδης Κεραυνός
156 Μιχαηλίδης Παναιτωλικός
130 Βουρλίτης Μίλωνας
130 Βούλγαρης Καλαμάτα
128 Χατζηκωστής Αγία Παρασκευή
126 Χείλαρης Λεωνίδιο
125 Σταμόπουλος Ακράτα
124 Ρουσσόπουλος Μίλωνας
119 Κατσαρός Πορφύρας
billups13
ΚΑΠ - ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 ευκολα....
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ - ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2 στις λεπτομεριες...
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑΣ - ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1 δυνατη εδρα.....
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 1 λογικα...
ΑΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 1 ντερμπακι θα γινει...
ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 2 δυσκολα....
ΑΣ ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1 ο θανατος σου η ζωη μου...
6th player
ΚΑΠ - ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 για πλάκα
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ - ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2 η αλλαγή προπονητή φέρνει πάντα πάθος στην αρχή και δουλειά στη διακοπή
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑΣ - ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ μάλλον 1
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ.- ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 1 σιγά μη κάνανε έστω και μισή προπόνηση οι της Ε.Α.Π. στη διακοπή
ΑΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ντερμπάκι αλλά βλεπω 1
ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ΑΣ ΤΗΡΩΝ αν χάσει ο μίλωνας θα έχει πρόβλημα 2
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και εδώ είχαμε αλλαγή προπονητή που έχει δουλέψει και στον κρόνο:μεγάλο ντέρμπι που δύσκολα θα βγει ο νικητής πιο πιθανό το 1
stantz
ΚΑΠ - ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 (ανετα)
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ - ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2 (στον ποντο, πολυ αμφιρροπος αγωνας)
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑΣ - ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1 (λογω εδρας)
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 1 (δεν νομιζω να νικησει και μεσα στον Εσπερο η ΕΑΠ)
ΑΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 1 (ντερμπι)
ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 2 (υπαρχει διαφορα δυναμικοτητας που δυσκολα καλυπτεται)
ΑΣ ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2 (η εκπληξη της αγωνιστικης)
billups13
Προ των πυλών της διάλυσης!
Του Νίκου Βαγγέλη
06/01/2011 (13:27)

"Μαύρες" γιορτές έκαναν όσοι αγαπούν πραγματικά το ιστορικό σωματείο που λέγεται Ε.Α. Πατρών, καθώς η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της είναι κωμικοτραγική. Η κατρακύλα είναι ατέρμονη για το πατρινό συγκρότημα, καθώς μπορεί αγωνιστικά να έχει πάρει αρκετές σημαντικές νίκες, όμως κατά τ' άλλα επικρατεί το απόλυτο... χάος!

Οι παίκτες είναι απλήρωτοι και ένας, ένας εγκαταλείπουν το... καράβι. Πλέον, όπως φαίνεται οι "μελανόλευκοι" αρχίζουν να βαδίζουν με μαθηματική ακρίβεια προς τη διάλυση, καθώς όχι μόνο δεν έχουν ξεπληρώσει τους περσινούς αθλητές, αλλά χρωστάνε πολλά και στους φετινούς, οι οποίοι έχουν ήδη μετανιώσει για την απόφασή τους να μετακομίσουν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Ο... κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι και για το μεγάλο ηγέτη του συλλόγου, Κώστα Κεφαλά, ο οποίος δεν άντεξε άλλο την κοροϊδία και δεν προτίθεται να επιστρέψει στην ομάδα. Αν αυτό λάβει τελικά "σάρκα και οστά", τότε η ομάδα θα χάσει τον παίκτη που την κράτησε στα δύσκολα, σημειώνοντας "40άρες" -ακόμα και "50άρες"- και πλέον το μέλλον θα φαντάζει κάθε άλλο παρά ευοίωνο, καθώς το βάρος θα πέσει εξ' ολοκλήρου στους έφηβους και σε κάποιους γηγενείς που είναι αδύνατον να ανταποκριθούν ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Γ' Εθνικής.

Κι όλα αυτά για μία ομάδα, η οποία προσπάθησε να απορροφήσει την Ξάνθη και παίξει στο πρωτάθλημα της Α2, αντί του Κοροίβου Αμαλιάδας. Απίστευτα πράγματα...
stantz
QUOTE(billups13 @ Jan 6 2011, 14:41 ) *
Προ των πυλών της διάλυσης!
Του Νίκου Βαγγέλη
06/01/2011 (13:27)

"Μαύρες" γιορτές έκαναν όσοι αγαπούν πραγματικά το ιστορικό σωματείο που λέγεται Ε.Α. Πατρών, καθώς η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της είναι κωμικοτραγική. Η κατρακύλα είναι ατέρμονη για το πατρινό συγκρότημα, καθώς μπορεί αγωνιστικά να έχει πάρει αρκετές σημαντικές νίκες, όμως κατά τ' άλλα επικρατεί το απόλυτο... χάος!

Οι παίκτες είναι απλήρωτοι και ένας, ένας εγκαταλείπουν το... καράβι. Πλέον, όπως φαίνεται οι "μελανόλευκοι" αρχίζουν να βαδίζουν με μαθηματική ακρίβεια προς τη διάλυση, καθώς όχι μόνο δεν έχουν ξεπληρώσει τους περσινούς αθλητές, αλλά χρωστάνε πολλά και στους φετινούς, οι οποίοι έχουν ήδη μετανιώσει για την απόφασή τους να μετακομίσουν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Ο... κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι και για το μεγάλο ηγέτη του συλλόγου, Κώστα Κεφαλά, ο οποίος δεν άντεξε άλλο την κοροϊδία και δεν προτίθεται να επιστρέψει στην ομάδα. Αν αυτό λάβει τελικά "σάρκα και οστά", τότε η ομάδα θα χάσει τον παίκτη που την κράτησε στα δύσκολα, σημειώνοντας "40άρες" -ακόμα και "50άρες"- και πλέον το μέλλον θα φαντάζει κάθε άλλο παρά ευοίωνο, καθώς το βάρος θα πέσει εξ' ολοκλήρου στους έφηβους και σε κάποιους γηγενείς που είναι αδύνατον να ανταποκριθούν ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Γ' Εθνικής.

Κι όλα αυτά για μία ομάδα, η οποία προσπάθησε να απορροφήσει την Ξάνθη και παίξει στο πρωτάθλημα της Α2, αντί του Κοροίβου Αμαλιάδας. Απίστευτα πράγματα...

Δυστυχως ηταν αναμενομενο καποια στιγμη να σκασει αυτο, εφοσον δεν υπηρξε καποια κινηση για την επιλυση των προβληματων.
akrata
ΚΑΠ - ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ - ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑΣ - ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 1
ΑΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 2
ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 2
ΑΣ ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2
billups13


Ο Κώστας Κεφαλάς αποχώρησε τελικά από την ομάδα της ΕΑΠ, καθώς δεν άντεξε άλλο την τραγική κατάσταση στην ομάδα του Αγίου Διονυσίου και ξεπέρασε τα όριά του.

Ο πρώην πλέον σούπερ σταρ των «μελανόλευκων», που εντυπωσίασε με τις μαγικές του εμφανίσεις και έδωσε πολλά ροζ φύλλα αγώνα στην Πατρινή ομάδα, μίλησε στο mats και δήλωσε τα εξής:

«Πήρα την απόφαση αυτή γιατί δεν πάει άλλο. Υπήρχαν προβλήματα από την αρχή της χρονιάς και όσο πέρναγε ο καιρός πολλαπλασιάζονταν. Έκανα πολύ υπομονή και έδωσα τα πάντα για την ΕΑΠ. Κάθε Κυριακή έκανα κατάθεση ψυχής και αυτοί δεν έκαναν τίποτα. Και όταν λέω αυτοί δεν εννοώ τον κ.Ρογδάκη, γιατί είναι ο μόνος που δεν φταίει για εμένα. Από την αρχή με βοήθησε με την προκαταβολή που μου έδωσε και γύρω στις 15 Δεκεμβρίου ήταν ο μόνος που έβαλε το χέρι στην τσέπη και μου έδωσε 1000 ευρώ για ένα προσωπικό πρόβλημα που είχα και επίσης στη συνέχεια μου έδωσε άλλα 500, τα οποία τα είδα σήμερα στο λογαριασμό μου. Επομένως, αυτοί που φταίνε είναι άλλοι , οι οποίοι μας άφησαν στο έλεος του Θεού, χωρίς σπίτια, χωρίς λεφτά, χωρίς φαγητό, χωρίς τίποτα. Πιστεύω πως έκανα το καθήκον μου με το παραπάνω, αφήνω την ομάδα δεύτερη και φεύγω με ψηλά το κεφάλι, γιατί και εγώ πρέπει να κάνω κάτι, δηλαδή να δουλέψω κάπου, προκειμένου να ζήσω και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Μακάρι να είχα την οικονομική άνεση, ώστε να παραμείνω μέχρι τέλους και να βοηθήσω, αν και κάποιοι δεν αξίζουν αυτήν την βοήθεια. Οικονομικά και σωματικά έχω ξεπεράσει τα όρια μου και επιπλέον είμαι απροπόνητος. Πρέπει να προστατέψω τον εαυτό μου, γιατί λόγω της έλλειψης προπονήσεων, φοβάμαι μην χτυπήσω και δεν θέλω να τραυματιστώ. Ζητάω συγγνώμη από αυτούς που ερχόντουσαν στο γήπεδο κάθε Κυριακή και ελπίζω να με καταλάβουν.»
stantz
QUOTE(billups13 @ Jan 7 2011, 17:23 ) *
Ο Κώστας Κεφαλάς αποχώρησε τελικά από την ομάδα της ΕΑΠ, καθώς δεν άντεξε άλλο την τραγική κατάσταση στην ομάδα του Αγίου Διονυσίου και ξεπέρασε τα όριά του.

Ο πρώην πλέον σούπερ σταρ των «μελανόλευκων», που εντυπωσίασε με τις μαγικές του εμφανίσεις και έδωσε πολλά ροζ φύλλα αγώνα στην Πατρινή ομάδα, μίλησε στο mats και δήλωσε τα εξής:

«Πήρα την απόφαση αυτή γιατί δεν πάει άλλο. Υπήρχαν προβλήματα από την αρχή της χρονιάς και όσο πέρναγε ο καιρός πολλαπλασιάζονταν. Έκανα πολύ υπομονή και έδωσα τα πάντα για την ΕΑΠ. Κάθε Κυριακή έκανα κατάθεση ψυχής και αυτοί δεν έκαναν τίποτα. Και όταν λέω αυτοί δεν εννοώ τον κ.Ρογδάκη, γιατί είναι ο μόνος που δεν φταίει για εμένα. Από την αρχή με βοήθησε με την προκαταβολή που μου έδωσε και γύρω στις 15 Δεκεμβρίου ήταν ο μόνος που έβαλε το χέρι στην τσέπη και μου έδωσε 1000 ευρώ για ένα προσωπικό πρόβλημα που είχα και επίσης στη συνέχεια μου έδωσε άλλα 500, τα οποία τα είδα σήμερα στο λογαριασμό μου. Επομένως, αυτοί που φταίνε είναι άλλοι , οι οποίοι μας άφησαν στο έλεος του Θεού, χωρίς σπίτια, χωρίς λεφτά, χωρίς φαγητό, χωρίς τίποτα. Πιστεύω πως έκανα το καθήκον μου με το παραπάνω, αφήνω την ομάδα δεύτερη και φεύγω με ψηλά το κεφάλι, γιατί και εγώ πρέπει να κάνω κάτι, δηλαδή να δουλέψω κάπου, προκειμένου να ζήσω και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Μακάρι να είχα την οικονομική άνεση, ώστε να παραμείνω μέχρι τέλους και να βοηθήσω, αν και κάποιοι δεν αξίζουν αυτήν την βοήθεια. Οικονομικά και σωματικά έχω ξεπεράσει τα όρια μου και επιπλέον είμαι απροπόνητος. Πρέπει να προστατέψω τον εαυτό μου, γιατί λόγω της έλλειψης προπονήσεων, φοβάμαι μην χτυπήσω και δεν θέλω να τραυματιστώ. Ζητάω συγγνώμη από αυτούς που ερχόντουσαν στο γήπεδο κάθε Κυριακή και ελπίζω να με καταλάβουν.»

Πραγματικα δεν μπορω να φανταστω πως θα παρουσιαζεται η ΕΑΠ στους αγωνες χωρις τον παικτη που εβαζε 40 και 50 ποντους. Μαλλον δεν εχει ελπιδα σωτηριας...
stantz
Γ’ Εθνική - 10η Αγωνιστική
Κυριακή 9/1
1ος Όμιλος Νότου
Κοντόπευκου, 5μ.μ.: Αγ. Παρασκευή - Παναιτωλικός (Πρωτούλης - Σπυρόπουλος Αντ.)
Παναχαϊκής, 5μ.μ.: Παναχαϊκή - Χολαργός (Μαντήλας - Νάκας)
Ακράτας, 5μ.μ.: Ακράτα - Πορφύρας (Μπλέτσας - Τσάλας)
Π. Αλεξιώτισσας, 5μ.μ.: Έσπερος Π. Αλ. - ΕΑ Πατρών (Αποστολίδης - Αναγνώστου)
Λεωνιδίου, 5μ.μ.: Λεωνίδιο - Κεραυνός Αιγ. (Παυλόπουλος - Διμπινούδης)
Τέντα Καλαμάτας, 5μ.μ.: Καλαμάτα ‘80 - Μίλων (Κιούρκας - Σοφιανόπουλος)
Αγ. Θεοδώρων, 5μ.μ.: Τήρων Αγ. Θεοδ. - Κρόνος Αγ. Δημ. (Κωνσταντινόπουλος - Κυριακόπουλος)
stantz
Του Νίκου Βαγγέλη
09/01/2011 (19:00)

Η αήττητη προέλαση της Αγίας Παρασκευής συνεχίζεται, καθώς η ομάδα του Νίκου Χατζηπανηγύρη δεν συνάντησε πρόβλημα κόντρα στον Παναιτωλικό, φτάνοντας στην επικράτηση με 75-55. Την ίδια στιγμή, ο Πορφύρας έφυγε με το "διπλό" από τη δύσκολη έδρα της Ακράτας, σ' ένα ματς που δεν διεκδικεί... δάφνες ποιότητας: 43-51.

Τα αποτελέσματα:
Ακράτα - Πορφύρας 43-51
Αγία Παρασκευή - Παναιτωλικός 75-55
Παναχαϊκή - Χολαργός 67-75
Έσπερος ΟΑΠΑ - ΕΑΠ 75-70 παρ.
Λεωνίδιο - Κεραυνός 81-92
Καλαμάτα - Μίλων 46-59
Τήρων - Κρόνος Αγίου Δημ. 65-69

Ακράτα - Πορφύρας 43-51
Διαιτητές: Μπλέτσας - Τσάλας
Τα δεκάλεπτα: 8-15, 19-28, 33-36, 43-51
ΑΚΡΑΤΑ (Αναστασόπουλος): Γιούπης 12 (1), Σταμόπουλος 15 (2), Σταυρουλάκης 5, Τσινούκας, Ζίζηλας 2, Μπιτσάκος 2, Οικονομόπουλος 2, Μαλλής, Γεωργιάδης 5
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πεταλάς - Καλοΐδης): Πασπαλάς, Λαζαρίδης, Καρλάφτης 5, Κατσαρός 9, Τζοβάρας, Γεωργοπαπαδάκος 15 (2), Αθανασάκης 11, Βαμβακάς 2, Βήχος 9 (1)

Παναχαϊκή - Χολαργός 67-75
Διαιτητές: Μαντήλας - Νάκας
Τα δεκάλεπτα: 12-17, 33-35, 46-55, 67-75
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δεράος): Αναγνωστόπουλος 4, Λιούρδης 11 (2), Δεράος 5 (1), Βουρνάς 24, Γατσούλης 8 (1), Μοσχοβάκης 2, Κορακιανίτης 6 (2), Καρνάβας 2, Σοχωράκης 3, Νικολάου 2
ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Συμεωνίδης): Ατζαμόγλου 7 (1), Σπανός 8 (1), Δανιήλ 17 (2), Τασόπουλος 10, Στεφανής 8 (2), Πουλής 7, Κιαπέκος 7, Κακιούζης, Τσιώμος 4 (1), Κουτούζης 7 (1), Βέλλιος

Αγία Παρασκευή - Παναιτωλικός 75-55
Διαιτητές: Πρωτούλης - Σπυρόπουλος Αντ.
Τα δεκάλεπτα: 18-9, 39-29, 59-45, 75-55
ΚΑΠ (Χατζηπανηγύρης): Χατζηκωστής 12 (2), Ρώης 4, Σβερκούνος 5 (1), Κουτσός 3 (1), Σοφρωνάς 5 (1), Ζερβός 2, Μάτος 15, Μούγιος 7, Καραμπάς 6 (1), Γιαννώδης 14, Άρχος, Καρτέρης 2
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Καραπιπέρης - Στάνκοβιτς): Σβορώνος, Μπαρούχας 14 (2), Τζανιδάκης, Μιχαηλίδης 17 (3), Ευστρατίου 9, Κουκουνιάς 2, Βλαχούλης 2, Δάρλας, Σωτηρόπουλος, Μπερερής 5, Καλαπανίδας 6

Έσπερος ΑΟΠΑ - Ε.Α. Πατρών 75-70 παρ. (68-68 κ.α.)
Διαιτητές: Αποστολίδης - Αναγνώστου
Τα δεκάλεπτα: 11-12, 27-31, 55-45, 68-68 (κ.α.), 75-70 (παρ.).
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Λιόνας): Νιφόρας 6, Χαλβατζής 13, Γιαννικόπουλος 6, Αποστολόπουλος 3, Σκόνδρας, Ιωάννου 26 (6), Τρυφωνόπουλος 5 (1), Κάλλης 12 (4), Βασίλιεφ, Πελεκούδας, Αγγελόπουλος 4
ΕΑΠ (Στάμος): Στάμος 6 (1), Βαβάτσικος, Κοροβέσης, Ακριβός 6 (2), Αβραμίδης, Σταυρόπουλος 13 (1), Τσεκλένης 36 (3), Κουράτος, Σταυράκης, Χουλιάρας 9 (1), Κιτσαντάς

Καλαμάτα - Μίλων 46-59
Διαιτητές: Κιούρκας - Σοφιανόπουλος
Τα δεκάλεπτα: 11-21, 27-35, 40-47, 46-59
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αβδάλας): Φωτεινάκης 10 (1), Περσόπουλος 4, Κοροβόνας 2, Γκίνης 11 (2), Βούλγαρης 15, Φωτάκης 4, Πολιτόπουλος
ΜΙΛΩΝ (Πανούλιας): Ρουσόπουλος 18 (1), Καραχοντζίτης 10, Μπίκας 2, Καμαριώτης 11, Μέντζος, Βουρλίτης 7 (1), Βλαβιανός 3 (1), Μπένος 8, Παπαποστόλου, Σαλτουρίδης

Τήρων - Κρόνος Αγ. Δημ. 65-69
Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος - Κυριακόπουλος
Τα δεκάλεπτα: 19-21, 29-41, 53-49, 65-69
ΤΗΡΩΝ (Χρυσόγελος): Αρβανιτάκης, Κακαβάς 10, Σακελαράκης 17 (2), Αντωνίου, Δανιήλ 12 (2), Λυτόπουλος 19 (1), Σταυρόπουλος 11 (1), Ξενάκης, Λεβεντοπουλος 1, Κεράτης
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Παρασκευόπουλος - Φέρτης): Μανίκας, Λαζαρίδης 11 (1), Ντέντα, Μωυσίδης 23 (3), Βασσάλος 6 (1) , Βολιανίτης, Αντωνόπουλος, Λίτσιος 2, Σπανός 4, Καραπλής10 (3), Μπάλλας 1, Μπαλτάς 11 (2), Παπαδάκης

Η βαθμολογία (σε 10 αγώνες): Αγ. Παρασκευή 20, Έσπερος ΑΟΠΑ 17, Πορφύρας 17, Χολαργός 16, Ε.Α. Πατρών 16, Μίλων 16, Κεραυνός Αιγίου 15, Ακράτα 15, Παναιτωλικός 14, Παναχαϊκή 14, Κρόνος Αγ. Δημ. 14, Λεωνίδιο 13, Τήρων Αγ. Θεοδ. 13, Καλάματα ‘80 10

Η επόμενη αγωνιστική (11η, 16/1): Παναιτωλικός - Παναχαϊκή, Χολαργός - Ακράτα, Πορφύρας - Τήρων Αγ. Θεοδ., Ε.Α. Πατρών - Αγ. Παρασκευή, Κεραυνός Αιγίου - Εσπερος ΑΟΠΑ, Μίλων - Λεωνίδιο, Κρόνος Αγ. Δημ. - Καλάματα ‘80

billups13


Η 10η αγωνιστική της Γ_ Εθνικής Μπάσκετ ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και μας άφησε γλυκόπικρη γεύση, αφού οι ομάδες του Νομού μας δεν τα πήγαν και τόσο καλά και κυρίως η Παναχαϊκή, η οποία γνώρισε νέα εντός έδρας αποτυχία με 75-67 από τον Χολαργό, που ήταν εύστοχος από την γραμμή των 6.75 και έμπλεξε σε περιπέτειες, αφού πλέον πρέπει να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, ούτως ώστε να καταφέρει να σώσει την κατηγορία. Την καλύτερη του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ανδρέας Βουρνάς, που σημείωσε 24 πόντους, οι οποίοι όμως δεν αποδείχθηκαν αρκετοί. Στον αντίποδα, καλή παρουσία είχαν οι Δανιήλ και Τασσόπουλος
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Όμως είχαμε και τοπικό ντέρμπι και ο Έσπερος/ΑΟΠΑ επικράτησε της αξιόμαχης ΕΑΠ με 75-70 και στον πάγκο των «μελανόλευκων» βρέθηκε ο Κώστας Κεφαλάς, ο οποίος κατέβασε την πρώην πλέον ομάδα του, η οποία παραλίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη, στάθηκε ανταγωνιστικά για 40 λεπτά (68-68 κ.α.), ωστόσο στην παράταση ξέμεινε από δυνάμεις και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ο Κεραυνός Αιγίου, που πέρασε νικηφόρα με 92-81 από την έδρα του Λεωνιδίου και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, που τον αναζωογονεί αγωνιστικά και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ήττα για την Ακράτα από τον σκληροτράχηλο Πορφύρα με 43-51, σε μία αναμέτρηση που «κακοποίησε» το μπάσκετ και θα ξεχαστεί γρήγορα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Αγ. Παρασκευή - Παναιτωλικός 75-55
Παναχαϊκή - Χολαργός 67-75
Ακράτα - Πορφύρας 43-51
Έσπερος ΑΟΠΑ – ΕΑΠ 75-70 παρ. ( 68-68 κ.α.)
Λεωνίδιο - Κεραυνός Αιγίου 81-92
Καλαμάτα 1980 - Μίλωνας 46-59
Τήρων Αγ. Θεοδ. - Κρόνος Αγ. Δημ. 65-69

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(σε 10 αγώνες)
Αγ. Παρασκευή 20
Πορφύρας 17
Έσπερος /ΑΟΠΑ 17
Χολαργός 16
Μίλωνας 16
ΕΑΠ 16
Κεραυνός Αιγ. 15
Ακράτα 15
Παναιτωλικός 14
Παναχαϊκή 14
Κρόνος Αγ. Δημ. 14
Τήρων Αγ. Θεοδ. 13
Λεωνίδιο 13
Καλαμάτα _80 10

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (11Η)
Παναιτωλικός - Παναχαϊκή
Χολαργός - Ακράτα
Πορφύρας - Τήρων Αγ. Θεοδ.
ΕΑΠ - Αγ. Παρασκευή
Κεραυνός Αιγίου - Έσπερος /ΑΟΠΑ
Μίλωνας - Λεωνίδιο
Κρόνος - Καλάματα _ 80


mats.gr
billups13
QUOTE(billups13 @ Jan 9 2011, 21:36 ) *
Αγ. Παρασκευή - Παναιτωλικός 75-55
Παναχαϊκή - Χολαργός 67-75
Ακράτα - Πορφύρας 43-51
Έσπερος ΑΟΠΑ – ΕΑΠ 75-70 παρ. ( 68-68 κ.α.)
Λεωνίδιο - Κεραυνός Αιγίου 81-92
Καλαμάτα 1980 - Μίλωνας 46-59
Τήρων Αγ. Θεοδ. - Κρόνος Αγ. Δημ. 65-69

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(σε 10 αγώνες)
Αγ. Παρασκευή 20
Πορφύρας 17
Έσπερος /ΑΟΠΑ 17
Χολαργός 16
Μίλωνας 16
ΕΑΠ 16
Κεραυνός Αιγ. 15
Ακράτα 15
Παναιτωλικός 14
Παναχαϊκή 14
Κρόνος Αγ. Δημ. 14
Τήρων Αγ. Θεοδ. 13
Λεωνίδιο 13
Καλαμάτα _80 10


η καπ τραινο,η παναχαικη δυσκολα θα σωθει,στον εσπερο σιγουρα κατι τρεχει εκτος και αν οι εφηβοι της εαπ ειναι καλυτεροι παικτες,τεραστιο διπλο του κεραυνου σε αντιθεση με την κατρακυλα του λεωνιδιου,ο μυλωνας εκανε το καθηκον του ενω κρονος και τηρωνας θα παλεψουν μεχρι τελους.....
stantz
Του Δημήτρη Τσερεντζούλια
10/01/2011 (09:46)

Η εντός έδρας ήττα από τον Κεραυνό Αιγίου σίγουρα ήταν εκτός προγράμματος για το Λεωνίδιο, που βυθίστηκε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων. Το γεγονός αυτό ίσως φέρει αλλαγές στην ομάδα και εννοούμε την αντικατάσταση του Άγγελου Κουλουριώτη στον πάγκο, αφού η ομάδα διανύει αντίθετη πορεία από αυτή που είχε οραματιστεί στην αρχή της σεζόν, όπου έβλεπε ακόμα και άνοδο.

Πάντως, μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρχουν εξελίξεις.
stantz
Του Νίκου Βαγγέλη
10/01/2011 (11:23)

Ήδη από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας σας είχαμε ενημερώσει για την... κωμικοτραγική (και λίγα λέμε) κατάσταση που επικρατεί στην ΕΑΠ. Ο ιστορικός σύλλογος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία ανάγκασαν σχεδόν όλους τους παίκτες που ήρθαν φέτος με μεταγραφή να αποχωρήσουν. Ο μοναδικός που παραμένει στο ρόστερ της ομάδας είναι ο Παναγιώτης Χουλιάρας, καθώς ο Κώστας Κεφαλάς δεν επέστρεψε... ποτέ από τη χριστουγεννιάτικη άδεια.

Παρόλα τα προβλήματα που τους μαστίζουν, οι "μελανόλευκοι" θυμίζουν λερναία ύδρα, καθώς όσα... κεφάλια κι αν τους κόψεις παραμένουν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί. Αυτό φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι ενάντια στον Έσπερο ΑΟΠΑ, όπου το ροζ φύλλο χάθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Εν τη απουσία του Κεφαλά, που είχε τη μερίδα του λέοντος στο σκοράρισμα, τη σκυτάλη πήρε ο Παναγιώτης Τσεκλένης!

Ο 23χρονος φόργουορντ που προέρχεται από τα... σπλάχνα των πατρινών ήταν καταπληκτικός, ξεπερνώντας και πάλι τον εαυτό του, με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 36 πόντων του να μιλάει απλά από μόνος του. Και όλα αυτά για ένα παιδί που είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής όταν η ομάδα ήταν πλήρης...
6th player
πειτε κυριοι προγνωστικα για τη 2η θεση αν θελετε γιατι δεν μπορουμε να μιλαμε για την πρωτη αφου πλην αγιας υπαρχει ανυπαρξια

μαλλον χολαργο βλεπω εγω αφου στους τυφλους ο μονοθφαλμος βασιλευει
billups13
"Μείναμε συγκεντρωμένοι"
Του Νίκου Βαγγέλη
10/01/2011 (11:59)

Παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Νότου της Γ' Εθνικής είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό, ο Κεραυνός τα πηγαίνει μέχρι στιγμής πολύ καλά, όντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τελευταίο "θύμα" της ομάδας του Αιγίου ήταν το Λεωνίδιο και δη εκτός έδρας, με τον Γιάννη Χρυσανθόπουλο να αναλύει στο basketblog τις αιτίες της σημαντικής αυτής επικράτησης...

"Στο πρώτο ημίχρονο λειτουργήσαμε καλά επιθετικά, αλλά στην άμυνα δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τις διεισδύσεις και τα εύκολα καλάθια του Κρίτσαλου", σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός για να συμπληρώσει: "Στο δεύτερο μέρος, παρά την αποβολή του Κανταρτζή με πέντε φάουλ, μείναμε συγκεντρωμένοι και κλείσαμε καλά τους διαδρόμους στη ρακέτα μας. Παράλληλα, στην επίθεση σκόραραν σταθερά όλοι όσοι αγωνίζονταν. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την παραμονή και ελπίζω την τρίτη που επιστρέφουμε στις προπονήσεις, να είναι όλοι στο γήπεδο υγιείς".

Αξίζει να αναφερθεί πως από την εν λόγω αναμέτρηση απουσίασαν για τους Αχαιούς οι Λυμπέρης, Μούτσιος και Καραγιάννης.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Δεν παίξαμε καλά"
Του Νίκου Βαγγέλη
10/01/2011 (12:42)

Η διακοπή, λόγω εορτών δεν επέδρασε θετικά πάνω στους παίκτες του Εσπέρου, οι οποίοι δεν είχαν καθόλου εικόνα απέναντι στην ελλιπέστατη Ε.Α. Πατρών. "Είναι γνωστό ότι μετά από διακοπές έρχονται περίεργα αποτελέσματα. Ήμασταν υποψιασμένοι, δεν παίξαμε καλά, αλλά πετύχαμε την 7η νίκη μας σε 10 αγωνιστικές και παραμένουμε εντός στόχων", τόνισε με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Θανάσης Λιόνας.

Ακολούθως, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: "Στη συνέχεια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να βελτιώσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας".


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Λερναία ύδρα
Του Νίκου Βαγγέλη
10/01/2011 (11:23)

Ήδη από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας σας είχαμε ενημερώσει για την... κωμικοτραγική (και λίγα λέμε) κατάσταση που επικρατεί στην ΕΑΠ. Ο ιστορικός σύλλογος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία ανάγκασαν σχεδόν όλους τους παίκτες που ήρθαν φέτος με μεταγραφή να αποχωρήσουν. Ο μοναδικός που παραμένει στο ρόστερ της ομάδας είναι ο Παναγιώτης Χουλιάρας, καθώς ο Κώστας Κεφαλάς δεν επέστρεψε... ποτέ από τη χριστουγεννιάτικη άδεια.

Παρόλα τα προβλήματα που τους μαστίζουν, οι "μελανόλευκοι" θυμίζουν λερναία ύδρα, καθώς όσα... κεφάλια κι αν τους κόψεις παραμένουν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί. Αυτό φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι ενάντια στον Έσπερο ΑΟΠΑ, όπου το ροζ φύλλο χάθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Εν τη απουσία του Κεφαλά, που είχε τη μερίδα του λέοντος στο σκοράρισμα, τη σκυτάλη πήρε ο Παναγιώτης Τσεκλένης!

Ο 23χρονος φόργουορντ που προέρχεται από τα... σπλάχνα των πατρινών ήταν καταπληκτικός, ξεπερνώντας και πάλι τον εαυτό του, με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 36 πόντων του να μιλάει απλά από μόνος του. Και όλα αυτά για ένα παιδί που είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής όταν η ομάδα ήταν πλήρης...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Αναμένονται αλλαγές
Του Δημήτρη Τσερεντζούλια
10/01/2011 (09:46)

Η εντός έδρας ήττα από τον Κεραυνό Αιγίου σίγουρα ήταν εκτός προγράμματος για το Λεωνίδιο, που βυθίστηκε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων. Το γεγονός αυτό ίσως φέρει αλλαγές στην ομάδα και εννοούμε την αντικατάσταση του Άγγελου Κουλουριώτη στον πάγκο, αφού η ομάδα διανύει αντίθετη πορεία από αυτή που είχε οραματιστεί στην αρχή της σεζόν, όπου έβλεπε ακόμα και άνοδο.

Πάντως, μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρχουν εξελίξεις.
stantz
QUOTE(6th player @ Jan 10 2011, 16:00 ) *
πειτε κυριοι προγνωστικα για τη 2η θεση αν θελετε γιατι δεν μπορουμε να μιλαμε για την πρωτη αφου πλην αγιας υπαρχει ανυπαρξια

μαλλον χολαργο βλεπω εγω αφου στους τυφλους ο μονοθφαλμος βασιλευει

Χολαργος ή Πορφυρας, με περισσοτερες πιθανοτητες στο Χολαργο. Θα ελεγα τον Εσπερο αντι για τον Πορφυρα, αλλα ενω ξεκινησε καλα, κανει απογοητευτικες εμφανισεις στους τελευταιους αγωνες. Κατα τη γνωμη μου η ΕΑΠ καποια στιγμη θα ξεφουσκωσει αποτομα με τοσα προβληματα.
RAPTOR
QUOTE(stantz @ Jan 11 2011, 13:06 ) *
Χολαργος ή Πορφυρας, με περισσοτερες πιθανοτητες στο Χολαργο. Θα ελεγα τον Εσπερο αντι για τον Πορφυρα, αλλα ενω ξεκινησε καλα, κανει απογοητευτικες εμφανισεις στους τελευταιους αγωνες. Κατα τη γνωμη μου η ΕΑΠ καποια στιγμη θα ξεφουσκωσει αποτομα με τοσα προβληματα.

Η Τραγικοτητα των ομαδων της Γ Εθνικης ειναι και ο καθεφτης της βαθμολπγιας.Η Αγια με σχεδον ιδια ομαδα εδω και 3-4 χρονια κανει party στον ομιλο ενω αλλες χρονιες βρισκοταν καπου στην μεση της βαθμολογιας,οΕσπερος μαζι με τον Χολαργο ειναι οι δυο συνυποψηφιοι με τον Χολαργο να εχει ενα ελαφρυ προβαδισμα λογω και της αλλαγης προπονητη,οσο για την ΕΑΠ και μονο οτι ειναι μες την πενταδα χωρις διοικηση ,προπονητη και παικτες δεν θεωρω οτι ειναι θαυμα απλα επιβεβαιωνει την ανυπαρξια των υπολοιπων.Το κακο ειναι οτι οπως φαινεται αυτη η κατασταση θα συνεχιστει και εαν οι ιδιες οι ομαδες δεν προχωρησουν αμεσα σε συγχωνευσεις το επιπεδο της Γεθνικης Νοτου θα πεσει πολυ χαμηλα.
Θα περιμενω να δω και την επομενη περιοδο οπου θα εχουμε μειωση των ομαδων αλλα αυτο απο μονο του δεν λυνει το προβλημα απο την στιγμη που ομαδες τυπου ΕΑΠ λυμαινονται τον μπασκετικο χωρο ατιμωρητες.
billups13
Παναιτωλικός - Παναχαϊκή 1 δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα για τον παναιτωλικο
Χολαργός - Ακράτα 1 χωρις να αποκλειω την εκπληξη!
Πορφύρας - Τήρων Αγ. Θεοδ. 1 δυσκολα....
ΕΑΠ - Αγ. Παρασκευή 2 πολυ ευκολα....
Κεραυνός Αιγίου - Έσπερος /ΑΟΠΑ 1 πολλα ακουγονται για τον εσπερο,και ο κεραυνος παει με κεκτημενη ταχυτητα...
Μίλωνας - Λεωνίδιο 1 λογω ανυπαρξιας του λεωνιδιου...
Κρόνος - Καλάματα 80 1 σιγουρα!




για την δευτερη θεση τον πρωτο λογο εχουν εσπερος(αν βρει γαληνη),και χολαργος(αν βρει την ταυτοτητα του επισης...)

ο πορφυρας και η ακρατα πιστευω θα σωθουν ευκολα,και οι υπολοιποι θα δωσουν μαχη.........
akrata
Η Ακράτα παρά το γεγονός πως κέρδισε την άνοδο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και το ρόστερ σχηματίστηκε στο... παρά πέντε, πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Νότου της Γ' Εθνικής. Ο βασικός σέντερ της ομάδας, Σωτήρης Γεωργιάδης μίλησε για την πορεία των Αχαιών, αναλύοντας τους στόχους που υπάρχουν, αλλά και στο κλίμα στο εσωτερικό της. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να παραθέσει το σχόλιό του για το πρωτάθλημα της τέταρτης τη τάξει κατηγορίας...

Πότε και πώς ξεκίνησες το μπάσκετ; Ποια ήταν τα πρώτα σου μπασκετικά βήματα;
"Η πρώτη μου επαφή με το μπάσκετ έγινε σε ηλικία 12 ετών μετά από παρότρυνση ενός φίλου και φυσικά λόγω ύψους. Τα πρώτα μου μπασκετικά βήματα τα έκανα στην Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης. Σε ηλικία 18 ετών πήρα μεταγραφή στον Απόλλων Πατρών όπου υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο".

Τί σε έκανε να επιλέξεις την Ακράτα ως επόμενο σταθμό της καριέρας σου;
"Βασικό ρόλο για μένα έπαιξε το ότι από την πρώτη στιγμή των συνομιλιών με τους παράγοντες της ομάδας διέκρινα μια ευθύτητα και μια σοβαρότητα ως προς τις προθέσεις τους σχετικά με το πρόσωπό μου και κατ’ επέκταση με τις φιλοδοξίες και τους στόχους της ομάδας. Πράγμα το οποίο με οδήγησε χωρίς πολύ σκέψη στο να έρθω σε συμφωνία μαζί τους".

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και ποιοι οι προσωπικοί σου για το φετινό πρωτάθλημα;
"Ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να μείνει στην κατηγορία μιας και είναι νεοφώτιστη σε αυτήν. Μετά το πέρας των πρώτων αγωνιστικών βέβαια νομίζω ότι ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις θα ήταν κάτι εφικτό αν κρίνουμε από την απόδοση της ομάδας. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την προσπάθεια αυτή ανεβάζοντας τους μέσους όρους των στατιστικών μου".

Η χρονιά δεν ξεκίνησε ιδανικά (μηδέν στα δύο), ωστόσο πλέον βρίσκεστε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτιμάς ότι θα υπάρχει ανάλογη συνέχεια μέχρι το φινάλε και ότι τελικά η ομάδα θα σωθεί;
"Θεωρώ ότι με το υλικό που έχει η ομάδα δεν θα κινδυνέψει. Σίγουρα το ξεκίνημα δεν ήταν το ιδανικό αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία αργότερα από τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα έχει βρει ρυθμό και πιστεύω ότι θα διατηρηθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

Ποια θεωρείς ότι είναι τα "κλειδιά" για να… ανοίξει η πόρτα της παραμονής στην Γ’ Εθνική;
"Σίγουρα η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην παραμονή. Από εκεί και πέρα η αποφυγή τραυματισμών κατά την διάρκεια της σεζόν".

Έχοντας συμπληρώσει αισίως το 1/3 του φετινού Πρωταθλήματος, πιστεύεις ότι η εικόνα που παρουσιάζει η κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;
"Βλέποντας τον βαθμολογικό πίνακα νομίζω ότι θα δοθεί σκληρή μάχη από πολλές ομάδες για την αποφυγή του υποβιβασμού. Κάθε βδομάδα υπάρχουν ανακατατάξεις και οι διαφορές των ομάδων είναι πολύ μικρές".

Πιο είναι το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και είσαι ευχαριστημένος από τον τρόπο λειτουργίας της;
"Στην ομάδα επικρατεί ένα κλίμα οικογενειακό όπου ο καθένας έχει αντιληφθεί τον ρόλο του μέσα στην ομάδα. Σίγουρα δεν μιλάμε για κάτι άκρως επαγγελματικό μιας και η ομάδα είναι ερασιτεχνική ακόμη. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας".

Η διοίκηση της ομάδας πόσο κοντά βρίσκεται στην τεράστια προσπάθεια που χρειαστεί να καταβάλλετε μέχρι τέλους, για να σωθεί η παρτίδα;
"Τα πάντα το καλοκαίρι ξεκίνησαν από την επιθυμία της διοίκησης να δει την ομάδα αγωνιζόμενη ψηλότερα από τις τοπικές κατηγορίες που αγωνιζόταν μέχρι τότε. Αρα λοιπόν είναι ο θεμέλιος λίθος της προσπάθειας αυτής. Βλέπω ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν και φυσικά είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι εγώ και οι συμπαίκτες μου για τις κινήσεις τους".

Αν και είναι χρονικά ακόμα πολύ νωρίς για ασφαλές συμπεράσματα, έχεις ξεχωρίσει κάποιες ομάδες που πιστεύεις ότι θα προβιβαστούν ή θα υποβιβαστούν;
"Βλέποντας την βαθμολογία θα μπορούσαμε να πούμε ότι δύο ομάδες έχουν ξεχωρίσει, μία στην κορυφή και μία στην ουρά. Η Αγία Παρασκευή και η Καλαμάτα αντίστοιχα. Δεν νομίζω όμως ότι έχει κριθεί κάτι ακόμη γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και σίγουρα θα έχουμε αλλαγές στην πορεία".

Θεωρείς ότι στην φετινή Γ’ Εθνική έχουν γίνει μεταγραφές ουσίας ή περισσότερο εντυπωσιασμού;
"Αυτό διαφέρει από ομάδα σε ομάδα, αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι έγιναν μεταγραφές ουσίας. Το γεγονός βέβαια ότι μερικές ομάδες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά απέναντι σε παίκτες δείχνει ότι υπάρχουν και μεταγραφές εντυπωσιασμού, γεγονός που είναι θλιβερό".

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι το πιο δύσκολο από τα υπόλοιπα των άλλων κατηγοριών. Συμφωνείς με την άποψη αυτή και που το εστιάζεις;
"Συμφωνώ με αυτή την άποψη διότι από το πρωτάθλημα αυτό προβιβάζεται μόνο μία ομάδα και όχι παραπάνω όπως σε άλλες κατηγορίες και υποβιβάζονται τέσσερις, ακόμη και πέντε μερικές φορές. Φέτος ιδιαίτερα υποβιβάζονται επτά ομάδες λόγω της αναδιάρθρωσης, πράγμα που θα κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής".



basketblog.gr
stantz
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1 (θα ειναι ντερμπι)
ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΑΚΡΑΤΑ 1 (δυσκολα)
ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΤΗΡΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΩΔΩΡΩΝ 1 (οχι και τοσο ευκολα)
ΕΑΠ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 (στανταρ)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ-ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ 1 (πολυ δυσκολη η προβλεψη, μαλλον θα μιλησει η εδρα)
ΜΙΛΩΝΑΣ-ΛΕΩΝΙΔΙΟ 1 (μαλλον ευκολα, το Λεωνιδιο ειναι τραγικο αναλογικα με το ροστερ του)
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 1 (στανταρ)
grobilis7
QUOTE (RAPTOR @ Jan 11 2011, 13:29 ) *
Η Τραγικοτητα των ομαδων της Γ Εθνικης ειναι και ο καθεφτης της βαθμολπγιας.Η Αγια με σχεδον ιδια ομαδα εδω και 3-4 χρονια κανει party στον ομιλο ενω αλλες χρονιες βρισκοταν καπου στην μεση της βαθμολογιας,οΕσπερος μαζι με τον Χολαργο ειναι οι δυο συνυποψηφιοι με τον Χολαργο να εχει ενα ελαφρυ προβαδισμα λογω και της αλλαγης προπονητη,οσο για την ΕΑΠ και μονο οτι ειναι μες την πενταδα χωρις διοικηση ,προπονητη και παικτες δεν θεωρω οτι ειναι θαυμα απλα επιβεβαιωνει την ανυπαρξια των υπολοιπων.Το κακο ειναι οτι οπως φαινεται αυτη η κατασταση θα συνεχιστει και εαν οι ιδιες οι ομαδες δεν προχωρησουν αμεσα σε συγχωνευσεις το επιπεδο της Γεθνικης Νοτου θα πεσει πολυ χαμηλα.
Θα περιμενω να δω και την επομενη περιοδο οπου θα εχουμε μειωση των ομαδων αλλα αυτο απο μονο του δεν λυνει το προβλημα απο την στιγμη που ομαδες τυπου ΕΑΠ λυμαινονται τον μπασκετικο χωρο ατιμωρητες.

Αγαπητέ φίλε Raptor εχω κάποιες παρατηρήσεις στα λεγόμενα σου, ειδικά για την Αγία Παρασκευή και το επισημαίνω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις σχετικά με την πορεία της και σχετικά με το ρόστερ της.
Η συγκεκριμένη ομάδα την τελευταία τουλάχιστον πενταετία έχει να επιδείξει τα εξής:
Αγωνιστική Περίοδος 2005-2006 Ρόστερ (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Ρουσόπουλος, Καρδαράς, Τζανιδάκης, Εμίρης, Ζερβός, Σβορώνος, Παπαθανασίου, Αναστασόπουλος,Μούγιος,Κόντος και Κομματάς. Η ομάδα κατέλαβε την τρίτη θέση πίσω από τον Πανερυθραϊκό και το Λαύριο.
Αγωνιστική Περίοδος 2006-2007 Ρόστερ: (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Ατζαμόγλου, Σβερκούνος, Ρώης, Πλαγιαννάκος, Αθανασούλας, Ζερβός, Καλατζής, Αναστασόπουλος, Απέργης, Μούγιος,Κομματάς. Η ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα πίσω από τον Ίκαρο Καλλιθέας και οδηγήθηκε στη διαδικασία των μπαράζ που διεξήχθησαν στη Λαμία με Στρατώνι, Ζωγράφου και Μέγα Αλέξανδρο. Να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη χρονιά η ομάδα είχε σοβαρούς τραυματισμούς (Ατζαμόγλου μηνίσκο, Σβερκούνος χιαστό, Αθανασούλας ώμο έτσι ώστε να οδηγηθούν στο χειρουργείο και οι τρεις). Μάλιστα στον κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο δεύτερο γύρο που η ομάδα έπαιζε τις πιθανότητες της για την 1η θέση αγωνίστηκε χωρίς καθαρό play maker αφού εκτός από Ατζαμόγλου, Σβερκούνο που είχαν χειρουργηθεί και ο Τάσος ο Καρδαράς είχε πάθει σκωληκοειδίτιδα. Αντ' αυτού η ομάδα αγωνίστηκε με play maker τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη της τόσα χρόνια Γιώργο Ζερβό που μέχρι να αποβληθεί με 5 φάουλ στο τρίτο δεκάλεπτο (!!!!!!!!!!) είχε την ομάδα με 7 πόντους μπροστά.
Αγωνιστική περίοδος 2007-2008 Ρόστερ: (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Εμίρης, Ατζαμόγλου, Καρδαράς, Ρώης, Πλαγιαννάκος,Ζερβός, Καραχωντζίτης, Σβορώνος,Καραγιώργος, Απέργης,Μούγιος, Αναστασόπουλος. Η ομάδα αυτή κατέλαβε την 3η θέση πίσω από τον Αρκαδικό και τον Γκυζιακό.
Αγωνιστική Περίοδος 2008-2009 Ρόστερ: (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Ατζαμόγλου, Σβερκούνος, Άρχος, Χατζηκωστής, Ρώης,Στρατομήτρος, Τσίακας, Ζερβός, Σαλτουρίδης,Μούγιος, Γιαννιώδης, Λυκερίδης. Η ομάδα αυτή κατέλαβε τη 2η θέση σε ισοβαθμία με το Άργος (δεν ανέβηκε απευθείας λόγω διαφοράς των μεταξύ τους αγώνων). Όμως στη διαδικασία των μπαράζ που διεξήχθησαν στο Μετς κατέλαβε την πρώτη θέση μπροστά από την Ιεράπετρα, τον Αίολο Τρικάλων και την Ελευθερούπολη Καβάλας και έτσι ανέβηκε στη Β΄Εθνική.
Αγωνιστική Περίοδος 2009-2010 Ρόστερ: (Προπονητές Τσαφαράς και Κεραμιδάς) Κτίστου, Γιαουρτόγλου, Καρδαράς, Χατζηκωστής, Σαρικάς, Ρώης, Ζερβός,Μπίκας,Καραμπάς, Χριστόδουλος, Μούγιος, Φιλιππόπουλος, Άρχος. Η ομάδα αγωνίστηκε στη Β' Εθνική και υποβιβάστηκε.
Αγωνιστική Περίοδος 2010-2011 Ρόστερ: (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Σοφρωνάς, Σβερκούνος, Άρχος, Χατζηκωστής, Ρώης, Ζερβός, Κουτσός, Καραμπάς, Μάτος, Μούγιος, Γιαννιώδης, Καφαντάρης, Κουναλάκης. Η ομάδα βρίσκεται στην 1η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά.
Παρατηρήσεις:
Σύμφωνα με τα παραπάνω η Αγία Παρασκευή δεν ήταν ΠΟΤΕ στη μέση της βαθμολογίας, αλλά αντίθετα έκανε πρωταθλητισμό στη συγκεκριμένη κατηγορία αγωνιζόμενη ως 2η στα μπαράζ ανόδου δύο φορές και κερδίζοντας την άνοδο μία, έχοντας δε βάλει τα θεμέλια για μία άνοδο ακόμα. Μάλιστα το ρόστερ μέσα στα χρόνια μεταβάλλεται αλλά παραμένει η ομάδα εξίσου ανταγωνιστική....
Υ.Γ. 1: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...
Υ.Γ. 2: Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...
Υ.Γ. 3: Φίλε Raptor, αν ψάχνεις για μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Γ' Εθνικής, μπορείς να ανατρέξεις στο περσινό πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου του Βορρά που την άνοδο κέρδισε ο Αίολος Τρικάλων... Άλλωστε παραδοσιακά ο όμιλος αυτός του Βορρά είναι μακράν ως πρωτάθλημα το λιγότερο ανταγωνιστικό και αυτό είναι πασίγνωστο...
Υ.Γ. 4: Άντε και καλός πολίτης (ξέρεις εσύ)...
kkary
QUOTE(grobilis7 @ Jan 12 2011, 12:37 ) *
Αγαπητέ φίλε Raptor εχω κάποιες παρατηρήσεις στα λεγόμενα σου, ειδικά για την Αγία Παρασκευή και το επισημαίνω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις σχετικά με την πορεία της και σχετικά με το ρόστερ της.
Η συγκεκριμένη ομάδα την τελευταία τουλάχιστον πενταετία έχει να επιδείξει τα εξής:
Αγωνιστική Περίοδος 2005-2006 Ρόστερ (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Ρουσόπουλος, Καρδαράς, Τζανιδάκης, Εμίρης, Ζερβός, Σβορώνος, Παπαθανασίου, Αναστασόπουλος,Μούγιος,Κόντος και Κομματάς. Η ομάδα κατέλαβε την τρίτη θέση πίσω από τον Πανερυθραϊκό και το Λαύριο.
Αγωνιστική Περίοδος 2006-2007 Ρόστερ: (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Ατζαμόγλου, Σβερκούνος, Ρώης, Πλαγιαννάκος, Αθανασούλας, Ζερβός, Καλατζής, Αναστασόπουλος, Απέργης, Μούγιος,Κομματάς. Η ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα πίσω από τον Ίκαρο Καλλιθέας και οδηγήθηκε στη διαδικασία των μπαράζ που διεξήχθησαν στη Λαμία με Στρατώνι, Ζωγράφου και Μέγα Αλέξανδρο. Να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη χρονιά η ομάδα είχε σοβαρούς τραυματισμούς (Ατζαμόγλου μηνίσκο, Σβερκούνος χιαστό, Αθανασούλας ώμο έτσι ώστε να οδηγηθούν στο χειρουργείο και οι τρεις). Μάλιστα στον κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο δεύτερο γύρο που η ομάδα έπαιζε τις πιθανότητες της για την 1η θέση αγωνίστηκε χωρίς καθαρό play maker αφού εκτός από Ατζαμόγλου, Σβερκούνο που είχαν χειρουργηθεί και ο Τάσος ο Καρδαράς είχε πάθει σκωληκοειδίτιδα. Αντ' αυτού η ομάδα αγωνίστηκε με play maker τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη της τόσα χρόνια Γιώργο Ζερβό που μέχρι να αποβληθεί με 5 φάουλ στο τρίτο δεκάλεπτο (!!!!!!!!!!) είχε την ομάδα με 7 πόντους μπροστά.
Αγωνιστική περίοδος 2007-2008 Ρόστερ: (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Εμίρης, Ατζαμόγλου, Καρδαράς, Ρώης, Πλαγιαννάκος,Ζερβός, Καραχωντζίτης, Σβορώνος,Καραγιώργος, Απέργης,Μούγιος, Αναστασόπουλος. Η ομάδα αυτή κατέλαβε την 3η θέση πίσω από τον Αρκαδικό και τον Γκυζιακό.
Αγωνιστική Περίοδος 2008-2009 Ρόστερ: (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Ατζαμόγλου, Σβερκούνος, Άρχος, Χατζηκωστής, Ρώης,Στρατομήτρος, Τσίακας, Ζερβός, Σαλτουρίδης,Μούγιος, Γιαννιώδης, Λυκερίδης. Η ομάδα αυτή κατέλαβε τη 2η θέση σε ισοβαθμία με το Άργος (δεν ανέβηκε απευθείας λόγω διαφοράς των μεταξύ τους αγώνων). Όμως στη διαδικασία των μπαράζ που διεξήχθησαν στο Μετς κατέλαβε την πρώτη θέση μπροστά από την Ιεράπετρα, τον Αίολο Τρικάλων και την Ελευθερούπολη Καβάλας και έτσι ανέβηκε στη Β΄Εθνική.
Αγωνιστική Περίοδος 2009-2010 Ρόστερ: (Προπονητές Τσαφαράς και Κεραμιδάς) Κτίστου, Γιαουρτόγλου, Καρδαράς, Χατζηκωστής, Σαρικάς, Ρώης, Ζερβός,Μπίκας,Καραμπάς, Χριστόδουλος, Μούγιος, Φιλιππόπουλος, Άρχος. Η ομάδα αγωνίστηκε στη Β' Εθνική και υποβιβάστηκε.
Αγωνιστική Περίοδος 2010-2011 Ρόστερ: (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Σοφρωνάς, Σβερκούνος, Άρχος, Χατζηκωστής, Ρώης, Ζερβός, Κουτσός, Καραμπάς, Μάτος, Μούγιος, Γιαννιώδης, Καφαντάρης, Κουναλάκης. Η ομάδα βρίσκεται στην 1η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά.
Παρατηρήσεις:
Σύμφωνα με τα παραπάνω η Αγία Παρασκευή δεν ήταν ΠΟΤΕ στη μέση της βαθμολογίας, αλλά αντίθετα έκανε πρωταθλητισμό στη συγκεκριμένη κατηγορία αγωνιζόμενη ως 2η στα μπαράζ ανόδου δύο φορές και κερδίζοντας την άνοδο μία, έχοντας δε βάλει τα θεμέλια για μία άνοδο ακόμα. Μάλιστα το ρόστερ μέσα στα χρόνια μεταβάλλεται αλλά παραμένει η ομάδα εξίσου ανταγωνιστική....
Υ.Γ. 1: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...
Υ.Γ. 2: Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...
Υ.Γ. 3: Φίλε Raptor, αν ψάχνεις για μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Γ' Εθνικής, μπορείς να ανατρέξεις στο περσινό πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου του Βορρά που την άνοδο κέρδισε ο Αίολος Τρικάλων... Άλλωστε παραδοσιακά ο όμιλος αυτός του Βορρά είναι μακράν ως πρωτάθλημα το λιγότερο ανταγωνιστικό και αυτό είναι πασίγνωστο...
Υ.Γ. 4: Άντε και καλός πολίτης (ξέρεις εσύ)...


ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ !!!! 77.gif 77.gif
billups13
"Τελειώνει" ο Κουλουριώτης
Του Νίκου Βαγγέλη
12/01/2011 (11:23)

Όταν ξεκινούσε η φετινή σεζόν το Λεωνίδιο είχε θέσει υψηλούς στόχους, αν λάβουμε υπόψη μας και το υψηλό του μπάτζετ. Ωστόσο, οι σπουδαίες -για τα δεδομένα της κατηγορίας- μεταγραφές που έγιναν (Μελάς, Χριστόδουλος, Κρίτσαλος) δεν απέφεραν... καρπούς και η ομάδα αντί να πρωταγωνιστεί, κινδυνεύει με υποβιβασμό. Έτσι, απ' ό,τι φαίνεται το... μάρμαρο θα το πληρώσει ο προπονητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες το συγκρότημα της Αρκαδίας δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Άγγελο Κουλουριώτη, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Οι δύο πλευρές έχουν μπει στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και σύντομα αναμένεται να λυθεί η συνεργασία τους. Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως ο έμπειρος προπονητής έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, καθώς ήταν εκ των βασικών συντελεστών της περσινής ανόδου στη Γ' Εθνική.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Θέλουν Κατσούνη
Του Νίκου Βαγγέλη
12/01/2011 (12:37)

Το ρεπορτάζ "τρέχει" και οι εξελίξεις στο Λεωνίδιο αναμένονται ραγδαίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες πήραν την οριστική τους απόφαση και μέσα στις επόμενες ώρες θα λύσουν τη συνεργασία τους με τον Άγγελο Κουλουριώτη, που ανέβασε την ομάδα στη Γ' Εθνική. Μάλιστα, έχουν βρει ήδη τον "εκλεκτό" τους, στον οποίο προτίθενται να καταθέσουν σύντομα προσφορά.

Απ' ό,τι έχει διαρρεύσει αυτός είναι ο Σάββας Κατσούνης. Ο 43χρονος τεχνικός, που κατά το παρελθόν έχει κοουτσάρει μεταξύ άλλων το Παγκράτι, το Ρέθυμνο και τον Α.Ο. Ζωγράφου, παραμένει ελεύθερος και δεν αποκλείεται να κατηφορίσει προς την αρκαδική πόλη, αν η πρόταση που θα δεχθεί τον καλύπτει...

Βέβαια, πέραν του Κατσούνη εξετάζονται και κάποια άλλα ονόματα, χωρίς -ωστόσο- να έχει υπάρξει προς το παρόν κάποια επίσημη κρούση από τη διοίκηση...


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Βουνό" τα προβλήματα
Του Νίκου Βαγγέλη
12/01/2011 (11:59)

Ο Κρόνος βρίσκεται σε ανοδική πορεία κι από εκεί που είχε αρχίσει να οδεύει προς την Α' ΕΣΚΑΝΑ, πλέον έχει αρχίσει και ανασαίνει καλύτερα. Το συγκρότημα του Αγίου Δημητρίου διαθέτει πολύ καλή ομάδα και σίγουρα αδικείται από τη βαθμολογική του θέση, λόγω κάποιων ατυχών αποτελεσμάτων, αλλά και των ουκ ολίγων τραυματισμών. Μετά από δύο σερί νίκες, επόμενος αντίπαλος είναι η Καλαμάτα '80.

Ο Αλέκος Παρασκευόπουλος προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα, με το έργο του να είναι δύσκολο, λόγω της ίωσης, που έχει χτυπήσει την πόρτα τεσσάρων παικτών του. Καραπλής, Ουστέρης, Λίτσιος και Δολιανίτης δεν είναι σε θέση να βγάλουν ολόκληρο το πρόγραμμα, καθώς ο οργανισμός του είναι εξουθενωμένος από την ίωση και σίγουρα δεν είναι βέβαιο πως θα προλάβουν όλοι τον επικείμενο αγώνα.

RAPTOR
QUOTE(grobilis7 @ Jan 12 2011, 12:37 ) *
Αγαπητέ φίλε Raptor εχω κάποιες παρατηρήσεις στα λεγόμενα σου, ειδικά για την Αγία Παρασκευή και το επισημαίνω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις σχετικά με την πορεία της και σχετικά με το ρόστερ της.
Η συγκεκριμένη ομάδα την τελευταία τουλάχιστον πενταετία έχει να επιδείξει τα εξής:
Αγωνιστική Περίοδος 2005-2006 Ρόστερ (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Ρουσόπουλος, Καρδαράς, Τζανιδάκης, Εμίρης, Ζερβός, Σβορώνος, Παπαθανασίου, Αναστασόπουλος,Μούγιος,Κόντος και Κομματάς. Η ομάδα κατέλαβε την τρίτη θέση πίσω από τον Πανερυθραϊκό και το Λαύριο.
Αγωνιστική Περίοδος 2006-2007 Ρόστερ: (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Ατζαμόγλου, Σβερκούνος, Ρώης, Πλαγιαννάκος, Αθανασούλας, Ζερβός, Καλατζής, Αναστασόπουλος, Απέργης, Μούγιος,Κομματάς. Η ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα πίσω από τον Ίκαρο Καλλιθέας και οδηγήθηκε στη διαδικασία των μπαράζ που διεξήχθησαν στη Λαμία με Στρατώνι, Ζωγράφου και Μέγα Αλέξανδρο. Να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη χρονιά η ομάδα είχε σοβαρούς τραυματισμούς (Ατζαμόγλου μηνίσκο, Σβερκούνος χιαστό, Αθανασούλας ώμο έτσι ώστε να οδηγηθούν στο χειρουργείο και οι τρεις). Μάλιστα στον κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο δεύτερο γύρο που η ομάδα έπαιζε τις πιθανότητες της για την 1η θέση αγωνίστηκε χωρίς καθαρό play maker αφού εκτός από Ατζαμόγλου, Σβερκούνο που είχαν χειρουργηθεί και ο Τάσος ο Καρδαράς είχε πάθει σκωληκοειδίτιδα. Αντ' αυτού η ομάδα αγωνίστηκε με play maker τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη της τόσα χρόνια Γιώργο Ζερβό που μέχρι να αποβληθεί με 5 φάουλ στο τρίτο δεκάλεπτο (!!!!!!!!!!) είχε την ομάδα με 7 πόντους μπροστά.
Αγωνιστική περίοδος 2007-2008 Ρόστερ: (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Εμίρης, Ατζαμόγλου, Καρδαράς, Ρώης, Πλαγιαννάκος,Ζερβός, Καραχωντζίτης, Σβορώνος,Καραγιώργος, Απέργης,Μούγιος, Αναστασόπουλος. Η ομάδα αυτή κατέλαβε την 3η θέση πίσω από τον Αρκαδικό και τον Γκυζιακό.
Αγωνιστική Περίοδος 2008-2009 Ρόστερ: (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Ατζαμόγλου, Σβερκούνος, Άρχος, Χατζηκωστής, Ρώης,Στρατομήτρος, Τσίακας, Ζερβός, Σαλτουρίδης,Μούγιος, Γιαννιώδης, Λυκερίδης. Η ομάδα αυτή κατέλαβε τη 2η θέση σε ισοβαθμία με το Άργος (δεν ανέβηκε απευθείας λόγω διαφοράς των μεταξύ τους αγώνων). Όμως στη διαδικασία των μπαράζ που διεξήχθησαν στο Μετς κατέλαβε την πρώτη θέση μπροστά από την Ιεράπετρα, τον Αίολο Τρικάλων και την Ελευθερούπολη Καβάλας και έτσι ανέβηκε στη Β΄Εθνική.
Αγωνιστική Περίοδος 2009-2010 Ρόστερ: (Προπονητές Τσαφαράς και Κεραμιδάς) Κτίστου, Γιαουρτόγλου, Καρδαράς, Χατζηκωστής, Σαρικάς, Ρώης, Ζερβός,Μπίκας,Καραμπάς, Χριστόδουλος, Μούγιος, Φιλιππόπουλος, Άρχος. Η ομάδα αγωνίστηκε στη Β' Εθνική και υποβιβάστηκε.
Αγωνιστική Περίοδος 2010-2011 Ρόστερ: (Προπονητής Χατζηπανηγύρης) Σοφρωνάς, Σβερκούνος, Άρχος, Χατζηκωστής, Ρώης, Ζερβός, Κουτσός, Καραμπάς, Μάτος, Μούγιος, Γιαννιώδης, Καφαντάρης, Κουναλάκης. Η ομάδα βρίσκεται στην 1η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά.
Παρατηρήσεις:
Σύμφωνα με τα παραπάνω η Αγία Παρασκευή δεν ήταν ΠΟΤΕ στη μέση της βαθμολογίας, αλλά αντίθετα έκανε πρωταθλητισμό στη συγκεκριμένη κατηγορία αγωνιζόμενη ως 2η στα μπαράζ ανόδου δύο φορές και κερδίζοντας την άνοδο μία, έχοντας δε βάλει τα θεμέλια για μία άνοδο ακόμα. Μάλιστα το ρόστερ μέσα στα χρόνια μεταβάλλεται αλλά παραμένει η ομάδα εξίσου ανταγωνιστική....
Υ.Γ. 1: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...
Υ.Γ. 2: Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...
Υ.Γ. 3: Φίλε Raptor, αν ψάχνεις για μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Γ' Εθνικής, μπορείς να ανατρέξεις στο περσινό πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου του Βορρά που την άνοδο κέρδισε ο Αίολος Τρικάλων... Άλλωστε παραδοσιακά ο όμιλος αυτός του Βορρά είναι μακράν ως πρωτάθλημα το λιγότερο ανταγωνιστικό και αυτό είναι πασίγνωστο...
Υ.Γ. 4: Άντε και καλός πολίτης (ξέρεις εσύ)...

Διαβαζοντας αυτα που γραφεις προφανως και εισαι οπαδος της Αγιας.Ως προς την θεση της(με τοσο καλη ομαδαπου ειχε) τα προηγουμενα χρονια απλα με επιβεβαιωνεις ως προς την δυναμικη του φετεινου πρωταθληματος .Οσον αφορα το roster πραγματι μεταβαλλεται αλλα νομιζω διαβαζοντας καποιος σημερα την συνθεση βρισκει πολλους παικτες που εφυγαν και επανηλθαν οπως βεβαια και ο προπονητης.
Οι γνωριζοντες ξερουν οτι παραδοσιακα οι δυο ομιλοι του Νοτου ηταν περισσοτερο δυσκολοι απο αυτους του Βορρα και ενας λογος μειωσης των Ομιλων ειναι και η ισχυροποιηση της Γ Εθνικης.
Οσον αφορα την ευχη σου για καλος πολιτης η σε λαθος ατομο απευθυνεσαι η θα ξερεις κατι που δεν ξερω εγω!!!!!! blink.gif blink.gif
Reporter1983
AFTER 10 GAMES
1. Κεφαλας (ΕΑΠ) 271
2. Κυριακιδης (Αιγιο) 189
3. Βουλγαρης (Καλαματα) 145
4. Ρουσσοπουλος (Μιλων) 142
5. Χατζηκωστης (ΚΑΠ) 140
6. Σταμοπουλος (Ακρατα) 139
-. Μιχαηλιδης (Παναιτωλικος) 139
8. Κατσαρος (Πορφυρας) 128
9. Βουρλιτης (Μιλων) 126
-. Χριστοδουλος (Λεωνιδιο) 126
-. Λυτοπουλος (Τηρων) 126
shell
Σημερινά αποτελέσματα:
Πορφύρας - Τήρων Αγ. Θεοδώρων 59-83
Παναιτωλικός - Παναχαϊκή 80-66
Χολαργός - Ακράτα 76-48
Ε.Α. Πατρών - Αγ. Παρασκευή 71-89
Κεραυνός Αιγίου - Έσπερος ΑΟΠΑ 76-68
Μίλων - Λεωνίδιο 87-69
Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Καλαμάτα '80 79-62

Πηγή: Basketblog.gr
Better
ποσες ομαδες πεφτουν???
Ha6
QUOTE(Better @ Jan 16 2011, 21:47 ) *
ποσες ομαδες πεφτουν???


Από την Β' Εθνική πέφτουν 4 ομάδες.

Από κάθε όμιλο του Νότου της Γ' Εθνικής πέφτουν 6 ομάδες + τόσες όσες έρθουν από την Β' Εθνική.

Από κάθε όμιλο του Βορρά της Γ' Εθνικής πέφτουν 4 ομάδες μαζί με ακόμα 1 που θα προκύψει από μπαράζ των δύο πέμπτων από το τέλος + τόσες όσες έρθουν από την Β' Εθνική.


παράδειγμα:
από Β' Εθνική δύο ομάδες Βορρά δύο ομάδες Νότου.

από Γ' Εθνική 7 ομάδες από κάθε όμιλο του Νότου και 5 ομάδες από κάθε όμιλο του Βορρά + μία εκ των 6ων (μπαράζ)
magickaminia
Αυτος ο ομιλος ειναι ισως ο πιο παραξενος ομιλος των τελευταιων ετων. Αν εξαιρεσει κανεις την Σαντα που δειχνει να καθαριζει απο νωρις την ανοδο. Απο κει και κατω μπορεις να βρεθεις απο δευτερος προτελευταιος σε δυο αγωνιστικες. Τι μπαταριες ηταν αυτες που σκασαν παλι; Ευχομαι να ειναι τοσο αμφιρροπο και ανταγωνιστικο το πρωταθλημα μεχρι τελους και στο τελος να σωθουν οι καλυτεροι. blove.gif
gallis1974
QUOTE(magickaminia @ Jan 17 2011, 13:22 ) *
Αυτος ο ομιλος ειναι ισως ο πιο παραξενος ομιλος των τελευταιων ετων. Αν εξαιρεσει κανεις την Σαντα που δειχνει να καθαριζει απο νωρις την ανοδο. Απο κει και κατω μπορεις να βρεθεις απο δευτερος προτελευταιος σε δυο αγωνιστικες. Τι μπαταριες ηταν αυτες που σκασαν παλι; Ευχομαι να ειναι τοσο αμφιρροπο και ανταγωνιστικο το πρωταθλημα μεχρι τελους και στο τελος να σωθουν οι καλυτεροι. blove.gif

Μπαταριες? Νομιζω φιλε μια εσκασε στην εδρα του Πορφυρα, ολα τα αλλα φυσιολογικα....
billups13
Ακριβό μου διθέσιο
Του Δημήτρη Τσερεντζούλια
18/01/2011 (00:47)

Η πρωτοπόρος και αήττητη Αγ. Παρασκευή και ο ανεβασμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα Κεραυνός Αιγίου είναι αναμφίβολα οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του 1ου Ομίλου Νότου, γεγονός που αποδεικνύουν έμπρακτα και οι αριθμοί.
Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες, που πέρυσι υποβιβάστηκαν από τη Β' Εθνική και φέτος έχουν θέσει στόχο την επάνοδο, είναι οι μοναδικές που μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες!

Ας δούμε τι έχουν κάνει όλες οι ομάδες τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές:
Αγ. Παρασκευή 10 βαθμοί
Κεραυνός Αιγίου 10 βαθμοί
Μίλωνας 9 βαθμοί
Χολαργός 8 βαθμοί
Πορφύρας 8 βαθμοί
ΕΑΠ 8 βαθμοί


Κρόνος Αγ. Δημητρίου: 8 βαθμοί Εσπερος Α.Ο.Π.Α.: 7 βαθμοί Ακράτα: 7 βαθμοί Παναιτωλικός: 7 βαθμοί Λεωνίδιο: 7 βαθμοί Τήρων Αγ. Θεοδώρων: 6 βαθμοί: Παναχαϊκή: 0 βαθμοί Καλαμάτα ’80: 0 βαθμοί
billups13
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΚΡΑΤΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 σημαντικο παιχνιδι,θα μιλησει η εδρα...
ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1 ντερμπυ.....
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 1 κομβικο παιχνιδι αναμεσα σε 2 υπο διαλυση ομαδες.....
ΚΑΠ - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 1 ενδιαφερον ματς,αναμεσα στις 2 πιο φορμαρισμενες ομαδες...
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟ ΠΑ. - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 1 ντερμπυ,μπορει και διπλο ο μυλωνας....
ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1 εαν χασει και τωρα ΕΠΕΣΕ!
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΣ ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ 2 στις λεπτομεριες....
stantz
ΑΚΡΑΤΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 (θα ειναι ντερμπι, η εδρα θα κρινει τον νικητη)
ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1 (περιεργη ομαδα ο Πορφυρας, στον ποντο)
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΕΑΠ 1 (καθαρα λογω εδρας, αν και ειναι πολυ περιεργο ματς λογω των συνθηκων στις 2 ομαδες)
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 1 (ευκολα, παρα την εξαιρετικη κατασταση του Κεραυνου)
ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ-ΜΙΛΩΝΑΣ 1 (εδρα)
ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1 (στον ποντο)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980-ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ 2 (πολυ αδυναμη η Καλαματα, αν και στην εδρα της δυσκολεψε αρκετους).
stoico10
QUOTE (Ha6 @ Jan 17 2011, 11:08 ) *
Από την Β' Εθνική πέφτουν 4 ομάδες.

Από κάθε όμιλο του Νότου της Γ' Εθνικής πέφτουν 6 ομάδες + τόσες όσες έρθουν από την Β' Εθνική.

Από κάθε όμιλο του Βορρά της Γ' Εθνικής πέφτουν 4 ομάδες μαζί με ακόμα 1 που θα προκύψει από μπαράζ των δύο πέμπτων από το τέλος + τόσες όσες έρθουν από την Β' Εθνική.


παράδειγμα:
από Β' Εθνική δύο ομάδες Βορρά δύο ομάδες Νότου.

από Γ' Εθνική 7 ομάδες από κάθε όμιλο του Νότου και 5 ομάδες από κάθε όμιλο του Βορρά + μία εκ των 6ων (μπαράζ)

Αναλυτικοτατος.Ευχαριστω!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.