Υπάρχει ήδη τόπικ στο "Off-Topic" μάλιστα...
Παιδιά, είδε κανείς τον Ορφανό πως πετάχτηκε σαν....μη πω τί...μετά τον αγώνα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και κορδωμένος σαν χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα?
Α ρε τί έχουμε να δούμε κι αύριο...
QUOTE(Earnang)
Αν αυτό το φόρουμ δεν γουστάρει εμένα έτσι όπως είμαι πολύ απλά μπορώ να αποχωρήσω.
QUOTE(treathitch)
Αν αυτό δεν ισχύει, πείτε το μου για να αποχωρήσω..
Αν δε σας αρέσει το χρώμα του background του φόρουμ, δεν πρόκειται να ξανανεβάσω άλλο βίντεο και θα σταματήσω να σας μιλάω...
Σαν παιδιά θα συμπεριφερόμαστε τώρα ή σαν ενήλικες που έχουν την ικανότητα να λύνουν τις διαφορές-παρεξηγήσεις-διαφωνίες μέσω της συζήτησης?
- Earnang, αν προτιμάς το δεύτερο, διάβασε το υπόλοιπο ποστ μου.
- Hitch, νομίζω πως με κάλυψε ο Warrior στο θέμα. Είναι αλήθεια πως ένα 40% αυτών που έχουν γραφτεί στο τόπικ είναι εκτός θέματος, αλλά κι εγώ πιστεύω πως δεν ξεφύγαμε.
Μία παρατήρηση θα γινόταν εκ μέρους μου αλλά δε βρισκόμουν στο σπίτι μου τις τελευταίες δύο μέρες, οπότε δε μπορούσα να παρακολουθήσω τη συζήτηση.
QUOTE(Earnang)
Δεν εχω προσβάλει κανέναν στο φόρουμ και ουτε πρόκειται. Προσβάλω αυτούς που προσβάλουν την νοημοσύνη μου εδω και χρόνια.
Δε σου είπα ότι προσέβαλες κάποιον από το φόρουμ.
Ο τρόπος που εκφραζόσουν
στο συγκεκριμένο τόπικ(καθώς οπουδήποτε αλλού έχεις δείξει το άκρως αντίθετο) απλά δεν ταιριάζει στο επίπεδο (σε θέμα έκφρασης, όχι απόψεων...αυτές μπορούν να ποικίλλουν ασφαλώς από την απλούστερη και φαινομενικά λανθασμένη-χαζή-αστεία μέχρι την πιο σοβαρή-πολύπλοκη-τεκμηριωμένη-ακαταλαβίστικη) που θέλω να κρατήσουμε στις συζητήσεις μας.
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, όσο και να ξενίζει η άποψή του τους συνομιλητές του, αλλά ο τρόπος που εκφραζόμαστε μπορεί πάντα να προσαρμόζεται στα στάνταρ που θέλω να έχουμε, χωρίς να επηρρεάζεται ούτε η συνείδησή μας ούτε οι απόψεις μας ούτε τα μηνύματα που θέλουμε να περάσουμε.
QUOTE(Earnang)
Πίστεψε με επιθυμώ να διαβάσει αυτά που γράφω ο Χατζήβλακας
Στείλε του mail. Απλά και καθαρά.
Ή πάλι, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά σου με καλύτερο τρόπο.
QUOTE(Earnang)
και αυτό δεν ζημειώνει σε τίποτα το φόρουμ αλλά μόνο εμένα, και πίστεψε με έχω πολλά να χάσω κάνοντας αυτό. Πολλύ απλά αυτό αφορά εμένα. 'Εχω απόλυτη επίγνωση των πραξεών μου.
Το φόρουμ μπορεί να "μην φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων των μελών του" αλλά ασφαλώς φέρει ευθύνη για τα μηνύματα που δε συμμορφώνονται με τους κανονισμούς και τα οποία δε λογοκρίνει.
Νομίζω πως δεν αξίζει ολόκληρα ποστ το θέμα των "κακών λέξεών" σου στο άλλο τόπικ, καθώς η πλειοψηφεία των δημοσιεύσεών σου δε δείχνει ότι είσαι ένα άτομο που χρειάζεται τέτοιας "συνέτησης" (αμφιβάλλω αν το έγραψα σωστά
).
Ίσα ίσα, επειδή τα περισσότερα ποστ σου δεν περιέχουν τέτοια γλώσσα, σου ζητάω να είσαι γενικώς περισσότερο φειδωλός στα γραφόμενά σου.
Έχεις δείξει ότι μπορείς
.
Ας σταματήσουμε εδώ γιατί είμαστε off topic.
Αν χρειάζεσαι να μου πεις τίποτα άλλο (οτιδήποτε) στείλε μου πμ
.