Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ελλάδα - ΗΠΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
MAVERICK
File NBAer,

kat arhas prepei na katalabeis pos oti i sygkrisi tou NBA me tin ethniki Ellados den einai sosti.

An theleis na sygkrineis NBA me kati allo, tote na to kaneis me tin Euroliga.

Simera epaikse i Ellada me tin Ameriki kai nikise i Ellada.
Dikaiologies typou den epaikse o Jordan kai kati tetoia pou les, den yparhoun. Nikise i Ellada. Kai malista epiblitika. Oloi emeis pou eimaste Ellines, symmetehoume kai panigirizoume se autin tin niki.

Esy omos, deihneis na ypofereis pou eisai Ellinas, pou oi goneis sou einai Ellines, pou prospatheis na pareis tin prasini karta kai den mporeis, pou prospatheis na matheis ton amerikaniko ethniko imno alla re pousti mou ton bariesai, pou prospatheis na milas me amerikaniki profora, all dystoihos gia sena parameneis ellinas.

Prospathise na min moioneis tin aksia tis katagogis sou, dioti etsi den ksehorizeis stous ksenous. Antitheta ferneis apotelesmata antitheta apo ayta pou epidiokeis.

Ego eida ton agona meso enos kanaliou apo S.Afrika. Ta sholia pou akouga se oli ti diarkeia tou agona me ekanan na anatrihiazo. (OK, eipan pos o Sofo paizei ston Irakli kai tsantistika ligo).

Tora giati prospatheis na meioseis tin aksia tin nikis? Ti tha katafereis? Nomizeis pos tha gineis pio arestos stous amerikanous?

Ego den prolabaino na svino ta sms pou dehomai apo filous se olo kosmo.
Fantasou na pao kai na tous po, pos i niki den einai simantiki dioti den epaize Dream Team 1!!!
Ti m*****s einai autos tha skeftoune, pou den hairetai gia tin hora tou.

Loipon halarose kai hamogela!!! Simera einai i mera sou. Aurio sto grafeio na pas perifanos. cool.gif

filika panta
Maverick
Dejan
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ! icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif w00t.gif w00t.gif
Δεν ειναι δυνατον μια χωρα των 10 εκ. να κανει τετοια πραγματα....
Απιστευτο!
videaακια εχουμε????????!!!!!!!>......


GREEK TEAM!
77.gif
NBAer
QUOTE(MAVERICK @ Sep 1 2006, 09:49 PM) *
File NBAer,
Dikaiologies typou den epaikse o Jordan kai kati tetoia pou les, den yparhoun.


Δεν ειπα τετοιο πραγμα ποτε! Αλλο ειπα. Δες καλυτερα....

QUOTE
Esy omos, deihneis na ypofereis pou eisai Ellinas, pou oi goneis sou einai Ellines, pou prospatheis na pareis tin prasini karta kai den mporeis, pou prospatheis na matheis ton amerikaniko ethniko imno alla re pousti mou ton bariesai, pou prospatheis na milas me amerikaniki profora, all dystoihos gia sena parameneis ellinas.


Ε, γενικα υποστηριζα ΗΠΑ και Ελλαδα τρομερα, εκτος ενος ματς: ΗΠΑ-Ελλαδα, πού υποστηριζα ΗΠΑ. Οποτε σε καθε περιπτωση αποτελεσματος θα ημουν χαρουμενος. Αν νικουσε η ΗΠΑ θα ημουν χαρουμενος αμεσως. Τωρα εχω πλεον ξεπερασει την θλιψη και μπαινω πλεον 100% στην υποστηριξη της Ελλαδος. Αμα χασουμε βεβαια ολα πηγαν χαμενα αλλα θα δουμε....sad-smiley-009.gif

Και μια σημειωση: Για να μην νομιζεις οτι συμπαθω τις ΗΠΑ γενικα κλπ: Εγω ειμαι με τις ΗΠΑ μονο στο μπασκετ! Τους μισω στο Βολευ (επειδη μας κερδισαν οπως μας κερδισανsad-smiley-009.gifsad-smiley-009.gif στους ολυμπιακους-2004) τους μισω στην πολιτικη τους και δεν εχω καμια αλλη συμπαθεια προς αυτους γενικα....


QUOTE
Loipon halarose kai hamogela!!! Simera einai i mera sou. Aurio sto grafeio na pas perifanos. cool.gif

filika panta
Maverick


ΟΚ σωστα! biggrin.gif wink.gif biggrin.gif
Τωρα αλλωστε αρχιζει η αγωνια του τελικου και δυστυχως εχω παλι ενα πληρως απαισιοδοξο προαισθημα(οπως με Γαλλια, Λιθουανια, Αυστραλια,Τουρκια).... sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
PARISINOS
Τεραστια επιβλητικη νικη.Τα πολλα λογια ειναι απολυτως περιττα και σκορπιζουν μπρος στο συγκινητικο μεγαλειο της στιγμης.

Η Ελλαδα ειναι καλυτερη Ομαδα και αυτη η TEAM USA δεν εχει ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ και ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ.(Καντε ενα trade PAUL - HINRICH μεταξυ μας- To αποτελεσμα αγωνιστικα υποσχεται εκπληκτικα τραγελαφικο...)

Η αρμαδα του δρακου ειχε ετσι και αλλιως 35-40% πιθανοτητες πριν τον αγωνα.Και σε ενα μεγάλο αγωνα αποτελει κοινο μυστικο πως δε κερδιζει παντα ο καλυτερος,αλλα ο πιο εμπειρος και σφυρηλατημενος στις επιτυχιες.

υγ.Τελειως ακαιρο να επιχειρουνται συγκρισεις μεταξυ σχεσης ORIGINAL DREAM TEAM - ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ "ΕΦΗΒΙΚΩΝ" και τη τωρινη κατασταση.
qspock
wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif
smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif

Η κορυφαια ομαδα της διοργανωσης βγαινει απο αυτον τον ημιτελικο. Βλεποντας ψυχραιμα το σημερινο θαυμα της εθνικης μας (μα ποιος ειναι ψυχραιμος τετοιες ωρες?), ο τελικος δε χανεται γιατι πολυ απλα η ΕΘΝΙΚΑΡΑ μας ειναι μια κλαση πανω απο τους Ισπανους. Και πλεον ολοι ελπιζουν και πιστευουν οτι θα το σηκωσει.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Keyser_Soze
Ειλικρινά δε μπορώ να το καταλάβω αυτό το σκεπτικό, το αποδέχομαι μεν, αλλά δε μπορώ να το καταλάβω με καμία παναγία. Το να έχεις γεννηθεί στην Ελλάδα από Ελληνες γονείς (υποθέτω), να έχεις πάει σε ελληνικό σχολείο, να έχεις μάθει την ελληνική ιστορία και την ελληνική γλώσσα αλλά παρ' όλα αυτά να υποστηρίζεις μιά ξένη ομάδα εναντίον της ομάδας της χώρας σου είναι απλά ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ. Τι με νοιάζει εμένα αν αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δεν την υποστηρίζεις κι αν είναι το μοναδικό άθλημα στο οποίο υπερτερεί μέσα στην καρδιά σου η Αμερική και όχι η ομάδα που εκπροσωπεί τη χώρα σου.... Αυτά εγώ τα βλέπω ως ηλίθιες (σόρι κιόλας) δικαιολογίες. Κι εγώ ο μοναδικός λόγος που ασχολούμαι με το μπάσκετ είναι το ΝΒΑ, κι εγώ υποστηρίζω την Αμερική περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα αλλά όταν παίζει η ομάδα που εκπροσωπεί τη χώρα μου, η ομάδα που εκπροσωπεί εμένα (πάνω απ΄όλα) τότε είναι που "θολώνω" και βλέπω μόνο... Ελλάδα.
Όπως είπα τρελαίνομαι για ΝΒΑ και είμαι τεράστιος φαν του Σάκαρου (αν διαβάσεις ποστ μου θα καταλάβεις) και της κάθε ομάδας στην οποία αγωνίζεται (στην προκειμένη περίπτωση τους Μαιάμι Χιτ). Και εδώ και 2 χρόνια καραγουστάρω (ίσως και αναπόφευκτα) τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ Ντουέιν Γουέιντ. Ανατρίχιασα και δάκρυσα όταν κατακτήσαμε φέτος τον τίτλο στο ΝΒΑ και αγόρασα και φανέλα Γουέιντ, ενώ έχω κατεβάσει και τα απίστευτα βίντεο που αφορούν τον συγκεκριμένο παίχτη. Αλλά μετά τη λήξη του ημιτελικού άρχιζα να φωνάζω με όλη μου τη δύναμη, η οποία πήγαζε από τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής μου: "Ποιος μαλάκας Γουέιντ και τι ΝΒΑ και παπαριές..., ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Air Kef
Πες τα αγόρι μου.Συμφωνώ 100%.


Warrior:
QUOTE
Αν καποιος μου ελεγε χθες οτι θα κερδιζαμε τις ΗΠΑ 101-95...θα τον ελεγα τρελο.


Θα το πω κι ας μην το πιστεύετε.

Αρχές 4ου 10λέπτου με την Γαλλία και μου έρχετε μήνυμα στο κντ από μια φίλη μου,μπασκετικιά,την Παρασκευή.

Ελλάδα-ΗΠΑ : 101 - 97
!!!

Λέω: Τι λέει τώρα μωρέ..Κάτσε να καθαρίσουμε με την Γαλλία! biggrin.gif

Πάνω στην τρέλα μου κατά την διάρκεια του ματς είχα ξεχάσει ότι έδινα μάθημα στις 3,όχι το μήνυμα της Παρασκευής!
Το σκορ είναι 99-95 και μου έρχετε μηνυμα.Λέω:"Ποιος μαλάκας στέλνει τέτοιες ώρες μηνύματα;Πως μπορεί να πατάει τα πλήκτρα,δεν τρέμει;"

Ήταν η Παρασκευή και μου έλεγε:" 101-97,μην το ξεχνάς...!" ohmy.gif Τα είδα όλα.!

Βέβαια μετά μου είπε Ελλάδα - Αργεντινή 84-78,αλλά δεν πειράζει,δεν είναι πολύ μακρυά!

Συγχαρητήρια στον Νότη-θρύλος7- που είχε πει πως ο Δήμος θα είναι το κρυφό χαρτί της ομάδας.Ο μόνος που το είπε και ήταν όλο δικό του,όχι σαν κάτι άλλους..
Anaz
Asxeto: Το καρφωμα που εχασε ο Σοφο ηταν το ΠΡΩΤΟ χαμενο του σουτ στη διοργανωση!! ohmy.gif
edit: Λαθος,το 2ο! 18/20 συνολικα σε 6 παιχνιδια!
Εχω τρελαθει με τον Σοφο!Οταν πρωτοηρθε στον Ολυμπιακο κ τον βλεπαμε στο Σεφ,μονιμως πηγαινε για καρφωμα με αποτελεσμα πολλα ευκολα καλαθια χαμενα,αφου κοβοταν!Πιστευα οτι ο ογκος του ειναι αρκετος να τον κανει dominant player στην Ευρωπη,αλλα δεν θα μπορουσε να κανει καριερα στην Αμερικη! Τωρα εκτος του οτι εχει βελτιωθει σε ολα τα επιπεδα κ εχει ακομα κ μεγαλα περιθωρια,το παιχνιδι του δειχνει πιο ωριμο απο ποτε!!Απορροια κ του μυαλου του! Πολλα μπραβο!!Τα σημαδια φανηκαν μετα τον δευτερο γυρο της Ευρωλιγκας κ η παρουσια του σε αυτο το Μουντο ηρθε κ εδεσε!!Πλεον εχει ολο το μελλον μπροστα του αφου παραμενει προσγειωμενος κ με μεγαλη διαθεση να συνεχισει τη δουλεια!!!Ηδη ελαχιστοι ειναι οι παιχτες στον κοσμο που μπορουν να τον μαρκαρουν αν βαλει πλατη! 41.gif

Ασχετο2: Δεν αναφερατε τα ποσοστα ευστοχιας μας.. 71%2π, 45%3π. ohmy.gif 77.gif
NBAer
QUOTE(Keyser_Soze @ Sep 2 2006, 12:54 AM) *
Ειλικρινά δε μπορώ να το καταλάβω αυτό το σκεπτικό, το αποδέχομαι μεν, αλλά δε μπορώ να το καταλάβω με καμία παναγία. Το να έχεις γεννηθεί στην Ελλάδα από Ελληνες γονείς (υποθέτω), NAI ΣΩΣΤΑ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ να έχεις πάει σε ελληνικό σχολείο, να έχεις μάθει την ελληνική ιστορία και την ελληνική γλώσσα αλλά παρ' όλα αυτά να υποστηρίζεις μιά ξένη ομάδα εναντίον της ομάδας της χώρας σου είναι απλά ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ.


Καθολου εξωφρενικο αν βλεπεις την ζωη ελευθερα και δεν κολλας σαν στρειδι στις ιδεες που οι γονεις και τα σχολεια, εχουν σφηνωσει στο μυαλο σας.....



QUOTE
Όπως είπα τρελαίνομαι για ΝΒΑ και είμαι τεράστιος φαν του Σάκαρου (αν διαβάσεις ποστ μου θα καταλάβεις) και της κάθε ομάδας στην οποία αγωνίζεται (στην προκειμένη περίπτωση τους Μαιάμι Χιτ). Και εδώ και 2 χρόνια καραγουστάρω (ίσως και αναπόφευκτα) τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ Ντουέιν Γουέιντ. Ανατρίχιασα και δάκρυσα όταν κατακτήσαμε φέτος τον τίτλο στο ΝΒΑ και αγόρασα και φανέλα Γουέιντ, ενώ έχω κατεβάσει και τα απίστευτα βίντεο που αφορούν τον συγκεκριμένο παίχτη. Αλλά μετά τη λήξη του ημιτελικού άρχιζα να φωνάζω με όλη μου τη δύναμη, η οποία πήγαζε από τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής μου: "Ποιος μαλάκας Γουέιντ και τι ΝΒΑ και παπαριές..., ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ναι δεν μας λες ομως τον λογω του "ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ Γ_ _ _ _ _!!!!"
Ποια τα βαθυτερα αιτια για να υποστηριξεις την Ελλαδα, αν οπως λες εχεις τετοια συμπαθεια για τους αμερικανους παιχτες....?
Air Kef
Φίλε άλλο θρησκεία και προκαταλήψεις και άλλο πατρίδα.

Τα 2 πρώτα μας βάζουν τα σχολεία και οι γονείς μας,όχι την αγάπη μας για την χώρα μας.

Δηλαδή ρε συ,άκουγες τον Εθνικό μας Ύμνο και ήσουν ατάραχος και στο God bless America συγκινήθηκες;

Έβλεπες τον Τζείμς και έλεγες πάμε ρε παικταρά μου,ενώ όταν έδειξε τον Σόφο είπες άντε για κάνα πιτόγυρο ρε χοντρέ;

Υ.Γ.:Τι μου έχεις κοτσάρει την αστεροέσσα όταν μισείς την πολιτική τους και όλα τα άλλα τους πλην του μπάσκετ;Με αυτήν την σημαία ρε Καραμητρο εχουν βομβαρδίσει άμαχους.Τι την έχεις εκει;Αμα γουστάρεις Αμερικάνικο Μπασκετ βάλε το σήμα του ΝΒΑ,το σήμα της ομοσπονδοιας τους ή κάτι τέτοιο.
jokey
QUOTE(PARISINOS @ Sep 1 2006, 09:16 AM) *
Το γεγονος οτι η Ελλαδα παει για ενα χρυσο που ισως χασει δε αφαιρει απο το εγχωριο μπασκετικο κοινο το δικαιωμα να πανηγυριζει ηδη τη καθιερωση στην απολυτη ελιτ ενος δημοφιλους αθληματος στο οποιο ο συναγωνισμος ειναι πλεον τεραστιος και οι ισσοροπιες κατ'επεκταση πολυ ευθραυστες.Τα παντα βεβαια εχουν ενα οριο.


Αυτό εννοούσα όταν πριν τον ημιτελικό έλεγα ότι η Ελλάδα έχει πετύχει τον αντικειμενικό στόχο της σε αυτό το Μουντομπάσκετ αλλά πολλοί με παρεξηγήσανε. Οτι και μόνο το οτι μπήκαμε στην τετράδα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η διεθνής καθιέρωση τα δύο τελευταία χρόνια. Βέβαια τότο δεν ήξερα τι θα επακολουθούσε σήμερα ε? 19.gif Όχι να κατεβάσουμε τα βρακιά στους Αμερικανούς blink.gif

QUOTE(morfi @ Sep 1 2006, 01:50 PM) *
Βλεποντας το παιχνιδι καταλαβα ποσο πολυ μου ελειψε ο στανταμαιρ... ελπιζω τουλαχιστον και μετα απο αυτο οι αμερικανοι να σοβαρευτουν... ακομα περισσοτερο...

Αλλη μια ομαδα μπηκε στην μαυρη λιστα μου...
Τα λεμε στα επομενα...


Ίσως και να έλειψε ο Στουτνταμάιρ. ίσως πάλι με αυτόν οι ΗΠΑ και εμείς με Ζήση, πάλι το ίδιο αποτέλεσμα να είχαμε. Ας μη μιλάμε όμως γι' αυτά από σήμερα...


Πάμε τώρα στα καλά:

Πραγματικά σήμερα δεν ξέρω τι να γράψω. Είναι μια πολύ μεγάλή νίκη για την Εθνική αφού είναι η πρώτη ομάδα που νικάει τους Αμερικανούς όταν αυτοί κατεβαίνουν με σοβαρή ομάδα. Στα ίσια και καθαρά. Δεν θα πω ότι ήμουν σίγουρος ότι θα νικήσουμε και άλλα τέτοια αλλά είχα πεί ότι αν οι άλλοι δεν βάλουνε τα σουτ (τότε νόμιζα ότι αυτό οφειλόταν στο άγχος στον ημιτελικό με τους Γερμανούς, τώρα έμα;θα ότι είναι απλώς πολύ άστοχοι) τότε έχουμε το πάνω χέρι. Οι Αμερικανοί δεν τα βάλανε λοιπόν ενώ κάνανε και άλλα κουφά.
Εκνευριστική επιμονή στα one on one ενώ η βλακεία του Σιζέφσκι δεν έχει όρια. Στο πρώτο δεκάλεπτο μας πήρανε 3 επιθετικα και φάγαμε ισάριθμα καλάθια μαζεμένα. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο όμως ο απίθανος έπαιξε με ψηλότερο παίχτη τον Τζέιμς των 2.05. Έτσι ούτε ριμπάουντ είχανε από εκείνο το σημείο και εκεί, ούτε διαδρόμους ανοίγανε για τα ντράιβ τους (αφού μάλιστα παίξαμε και ζώνη για λίγο) και το πιο σημαντικό, φάγανε 25 πόντους από Ντικούδη, Τσαρτσαρή και Σχορτσιανίτη. Αν κάποιος έχει καμιά διαφωνία σε αυτά ή είδε κάτι που εγώ δεν μπόρεσα ας με διορθώσει.

Η Εθνική μας τώρα, έκανε το καλύτερο της παιχνίδι που έχω δει εγώ (δεν είμαι και μεγάλος) και σίγουρα το καλύτερο τα 2 αυτά μαγικά χρόνια. Με υπομονή, πάθος, τόλμη, εκνευριστική σε κάποια σημεία ευστοχία, ψυχραιμία και κοουτσάρισμα έδωσε ρεσιτάλ ομαδικότητας και μπασκετικού παιχνιδιού. Πραγματικά ο καθένας τους έπαιξε σαν σεληνιασμένος σήμερα. Ο Παπαλουκάς που με το που μπήκε άλλαξε το ματς με τις ασίστ και τα μπασίματα, ο Σπανούλης που πήρε μερικά τραβηγμένα και πολύ κρίσιμα σουτ αλλά τι μας πειράζει αφού ήταν έυστοχα, Ο Σχοτσιανίτης και ο Ντικούδης που έκαναν ότι ήθελαν στην ρακέτα αφού μόνο ονόματα είχαν να αντιμετωπίσουν εκεί αλλά όχι σοβαρούς αντιπάλους, ο μεγαλος αρχηγός Κακιούζης που όταν έπαιρνε μπάλλα το καλάθι ήταν σίγουρο από οποιαδήποτε απόσταση, χώρια τις βολλές στο τέλος που χτυπιόμουνα που δεν δίνανε την μπαλλα σε ένα κοντό, που να ξερα τότε, τον Φώτση που ίσως πρώτη φορά έχει καταφέρει να τιθασεύσει σε τόσο μεγάλο βαθμό το ταλέντο του για χάρην της ομάδας. Αλλά δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στο τεράστιο ταλέντο του Δημήτρη Διαμαντίδη. Δεν θα πω τίποτα άλλον για αυτόν παρά μόνο ότι είναι ίσως ο μοναδικός παίχτης κατά τη γνώμη μου σε αυτή την ομάδα που έχει πολύ μεγαλύτερη συμβολή σε αυτές τις επιτυχίες από τους συμπαίκτες του. Επίσης την καταπληκτική δουλειά του Γιαννάκη και των συνεργατών του που έχουν καταφέρει να αναδείξουν στο μέγιστο τους ήδη πολύ καλούς αυτούς παίχτες, χώρια την φοβερή δουλειά που έχουν κάνει στον πνευματικό και ομαδικό τομέα.Και με απόλυτη προσήλωση στο πλάνο. Με εξέπληξε που δεν παίξαμε άμυνα σε όλο το γήπεδο (από φόβο για εύκολα καλάθια μάλλον) αν και δε τη χρειαστήκαμε.

Ίσως αυτά θα έπρεπε να τα έγραφα μετά τον τελικό αλλά ίσως τότε να μην νικήσουμε και να έχει φύγει το μομέντουμ της επιτυχίας. Εξ' άλλου αφορμή για αυτό το ποστ είναι ο αγώνας και το καταπληκτικό μπάσκετ που έπαιξε η εθνική περισσότερο και όχι και τόσο ο αντίπαλος.

ΥΓ 2-3 σφυριγματάκια τα δώσανε οι διατητές στις ΗΠΑ από ότι κατάλαβα αλλά τι να κάνουμε? Παρ' όλα αυτά οι δικοί μας δεν διαμαρτυρήθηκαν και δεν αποσπάστηκαν από τον αγώνα καθόλου. Πραγματικά το έβλεπα αυτό και δεν το πίστευα τέτοια συγκέντρωση για 40 ολόκληρα λεπτά.
NBAer
QUOTE(Air Kef @ Sep 2 2006, 01:22 AM) *
Φίλε άλλο θρησκεία και προκαταλήψεις και άλλο πατρίδα.


Ισως.... Αν και δεν το βλεπω.

QUOTE
Δηλαδή ρε συ,άκουγες τον Εθνικό μας Ύμνο και ήσουν ατάραχος και στο God bless America συγκινήθηκες;


Αταραχος και στα δυο....


QUOTE
Έβλεπες τον Τζείμς και έλεγες πάμε ρε παικταρά μου,ενώ όταν έδειξε τον Σόφο είπες άντε για κάνα πιτόγυρο ρε χοντρέ;


Οχι βεβαια....!


QUOTE
Υ.Γ.:Τι μου έχεις κοτσάρει την αστεροέσσα όταν μισείς την πολιτική τους και όλα τα άλλα τους πλην του μπάσκετ;Με αυτήν την σημαία ρε Καραμητρο εχουν βομβαρδίσει άμαχους.Τι την έχεις εκει;Αμα γουστάρεις Αμερικάνικο Μπασκετ βάλε το σήμα του ΝΒΑ,το σήμα της ομοσπονδοιας τους ή κάτι τέτοιο.


Μια σημαια δεν σημαινει οτι υποστηριζω ολα αυτα που ειπες.... Βεβαια μπορει να συμβολιζει την υποστηριξη μου σε ολα αυτα που ειπες, αλλα στην προκειμενη περιπτωση στο λεω εγω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο...
Απλα υποστηριζω Ελλαδα και ΗΠΑ στο μπασκετ. Και οταν παιζουν μεταξυ τους ΗΠΑ. Τιποτα αλλο..... Απλα!
petrosfm
Ειναι σημαντικο να αναγνωρισουμε οτι ολα τα παδια σημερα υπερβαλλανε εαυτους. Δεν ειναι μονο ο Σοφο η ο Παπαλουκας. Ο Ντικουδης, Ταρτσαρης και Κακιουσης βαλανε σημαντικα, εντυπωσιακα καλαθια. Αυτη ειναι η ομορφια της ομαδας η αλληλεξαρτηση και αλληλοκαλυψη. Με τετοια αποδοση και ευστοχια καμμια ομαδα του mundobasket δεν θα καταφερνε να μας νικησει.
Αν πιασει το 80% της σημερινης αποδοσης 8α παρουμε το κυπελλο.
trefoil 13
Μην τσακώνεστε! Όποιος θέλει υποστηρίζει αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα. Όποιος δεν θέλει...απλά σκασίλα μας! Αυτός χάνει!
jokey
QUOTE(petrosfm @ Sep 1 2006, 10:48 PM) *
Ειναι σημαντικο να αναγνωρισουμε οτι ολα τα παδια σημερα υπερβαλλανε εαυτους. Δεν ειναι μονο ο Σοφο η ο Παπαλουκας. Ο Ντικουδης, Ταρτσαρης και Κακιουσης βαλανε σημαντικα, εντυπωσιακα καλαθια. Αυτη ειναι η ομορφια της ομαδας η αλληλεξαρτηση και αλληλοκαλυψη. Με τετοια αποδοση και ευστοχια καμμια ομαδα του mundobasket δεν θα καταφερνε να μας νικησει.
Αν πιασει το 80% της σημερινης αποδοσης 8α παρουμε το κυπελλο.



QUOTE(trefoil 13 @ Sep 1 2006, 10:57 PM) *
Μην τσακώνεστε! Όποιος θέλει υποστηρίζει αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα. Όποιος δεν θέλει...απλά σκασίλα μας! Αυτός χάνει!


Συμφωνώ απολύτως και με τα δύο.

Επίσης να πω ότι οι NBAers (τρομάρα τους tongue.gif ) μετά το τέλος του αγώνα αναγνωρίσανε την Εθνική και δεν υποβαθμίσανε το γεγονός και άλλα τετοια. Ελπίζω οι Αμερικανοί να μη κάνουνε σπασμωδικές κινήσεις και διαλύσουν αυτή την ομάδα. Έχουνε πολύ ταλέντο και μικρή ηλικία αυτοί οι παίχτες και σε μερικά χρόνια, με μερικές προσθέσεις ποιοτικών παιχτών, χρόνο μαζί, και μεγαλύτερη εξοικίωση με το ευρωπασικό μπάσκετ προβλέπω να γίνονται ο φόβος και ο τρόμος όλως των ομάδων σε κάθε διοργάνωση.
milan 7
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif bball.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
apollonaras
ΠΕΙΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ....!!ΑΝΤΕ Κ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ!!ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣ!!!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Rainbow
Καθιστε να το σηκωσουμε πρωτα και μετα βγειτε στους δρομους,μην ειστε τοσο βιαστικοι ολα θα γινουν στην ωρα τους,αρκει να μας φερουν το κυπελακι,ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα τη κυριακη
HOULIGAN76
Αγαπητέ μου ΝΒΑερ πιστευω οτι οχι μόνο θα κερδίζαμε την ΤΕΑΜ 1,αλλά θα αεσλγούσαμε!!
Ακόμη και εαν είχαν τον Αιρ στην καλύτερη του φάση.Εσύ αγαπητέ μου συμφορουμίστα μπορείς να αποδείξεις
το αντίθετο? smile.gif 19.gif

Πάντως είναι άδικο που κάποιοι κυρίως οι γιάνκηδες, υποβιβάζουν αυτήν την ομάδα των ΗΠΑ συγκρίνοντας την με την ομάδα του 1992.Αλλωστε το ευρωπα΄ι΄κό μπάσκετ έχει βελτιωθεί και αν παίζανε οι παίκτες του
92 με Ελλάδα,Ισπανία ακόμη και την Γαλλία του σήμερα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα γινότανε το σόου της
τότε περιόδου.

Τέλος κάποιοι παίκτες της ΗΠΑ του 2006 θα αφήσουν εποχή στο ΝΒΑ.
Buk
Kala, ta ipate ola!
bathia ypoklish stin ethnikh! kai ego etrema sta teleftea lefta kai ebala 1-2 ores na sineltho!

Ontos simera kaneis den ysterise... tromeros o Papaloukas afou aftos edose to sinthima gia na gyrisoume ton agona ! ti pases ebgale o Theo blink.gif blink.gif

Poly gelasa otan diabasa afto sto sportsillustrated: The U.S. seemed in control after Joe Johnson's 3-pointer gave the Americans a 33-21 lead with about 61/2 minutes left in the second quarter. It was around then that James told his teammates on the bench: "They don't know what to do."

Well, they figured it out in a hurry.



Pantos enyposiasame tous pantes EPITELOUS! akomi edo sto Belgio pou den einai tipota basketiki xora milane gia tin ethniki... eno sta gallika MME h basketika forums epitelous anagnorizoun to terastio talento aftis tis omadas!! dioti perysi mono gia tin amyna, to bareto mas paixnidi kai to bal'to agori mou milousan! Mas paromiazan me tin ethnikh podosfairou!
Alla allo basket allo podosfairo: 2004 protathlites evropis sto podosfaire
2005 protathlites evropis sto basket kai xanoume 0-3 ap'th brazilia
2006 ston teliko tou pagkosmiou kypellou basket nikontas tin brazilia tou basket (blepe USA) kai oute pou simetexoume sto mundial podosfairou! blove.gif

Goustaro tromera pou to basket epanilthe teloios se ola ta epipeda...dioti kaka ta psemata perysi htan mono h arxh: kai toso kosmos den eixe xexythei stous dromous, kai den eixame nikisi enan toso megalo antipalo (oute kan ispania h lithouania h serbia at home), oute oi syllogoi eixan kanei tetoies metagrafes, oute eixan poulisei tosa diarkeias, oute o baby shaq den eixe ginei o agapitos tis exedras, oute o spanoulis den eixe ypograpsei sto nba, oute o aris den eixe kataferei na prokrithei stin evroliga oute oute oute... Kai afta ta paidia na ginoun paradigma gia tous nearous opos htan o galis kai o giannakis gia tous torinous gia na exoume synexeia rolleyes.gif )

ante kaly epityxia tin kyriakh w00t.gif smilie_schal1.gif
mono maroussi
QUOTE(pierce21 @ Sep 1 2006, 01:21 AM) *
καθισα και διαβασα ολο το τοπικ ετσι για να εχω μια πιο εμπρεριστατωμενη αποψη για το τι πιστευουν οι υπολοποι. θεωρω τις πιθανοτητες 70-30. νομιζω οτι οι βασιζονται στο physical game και απο τη στιγμη που βρουν χωρο το παιχνιδι θα πεταξει. εχουν καλο σουτ και δυνατα center βλεπε howard που δεν νομιζω αυτος ο μετριος παπαδοπουλος να μπορει να τον παιξει και γενικα καποιος ελληνας. το θεμα ειναι μπορουμε να τους κρατησουμε κατω απο 85-90 ποντους? δεν πιστευω οπως δε πιστευω οτι μπορουμε να τους βαλουμε τοσους. εχω την εντυπωση οτι ο Morfi ειναι καπως ακραιος στισ αποψεις του(σιγουρα θα υποστηριζει εσωτερικα την ελλαδα). δυστυχως αυτο που παρατηρω ειναι μια αδικαιολογητη εμπαθεια προς οποιονδηποτε αμερικανο απο την πλειοψηφια των ελληνων ,εχω χαρακτηριστει πολλες φορες ως αμερικανοφιλος επειδη απλα προσπαθω να υποστηριξω κατι που εχω γνωρισει και αρκετοι που το κατηγορουν οχι.(βλ. τροπο ζωης, σκεψεις των αμερικανων) Κατι τελευταιο. Πριν δυο χρονια ειχα εισητηρια για τους ημιτελικους των ολυμπιακων και ειχα παει με τον mono_marousi (αργεντινη ηπα , ιταλια - λιθουανια). Ολο το γηπεδο γιουχαρε εβριζε τους αμερικανους λογω της πολιτικης τους. βλεπανε παιχτες σαν ton iverson, duncan ,marbury παιχτες που ουτε τους ειχαν ονειρευτει. και οταν ρωτησα τον διπλανο μου αν ξερει καθολου απο μπασκετ και γιατι βριζει τους αμερικανους και η απαντηση που πηρα ηταν. ''οχι δεν ξερω απο μπασκετ και τους βριζω γιατι ειναι μ@λ@κες παλιο αμερικανοι''. αυτα ειχα να πς συγνωμη που ξεφυγα λιγο απο το τοπικ αλλα ηθελα να τα γραψω

PS1: μην πολιτικοποιειται τα σπορ
PS2: καλη επιτυχια στην ελλαδα
PS3: και παλι συγνωμη για την μακρυγορια μου

και κατι ακομα . αν καποιος ακουσει ραδιο ή τηλεοραση θα νομισει οτι ειμαστε το μεγαθηριο και οτι δεν πρεπει να υποτιμησουμε τους αμερικανους γιατι θα βρεθουμε προ εκπληξεων. ΕΛΕΟΣ.

σε ολα μεσα επεσες για οσα εγραψες για το ματς..χαχαχαχαχαicon_drunk.gif
jokey
QUOTE(Buk @ Sep 2 2006, 12:22 AM) *
Kala, ta ipate ola!
bathia ypoklish stin ethnikh! kai ego etrema sta teleftea lefta kai ebala 1-2 ores na sineltho!

Ontos simera kaneis den ysterise... tromeros o Papaloukas afou aftos edose to sinthima gia na gyrisoume ton agona ! ti pases ebgale o Theo blink.gif blink.gif

Poly gelasa otan diabasa afto sto sportsillustrated: The U.S. seemed in control after Joe Johnson's 3-pointer gave the Americans a 33-21 lead with about 61/2 minutes left in the second quarter. It was around then that James told his teammates on the bench: "They don't know what to do."

Well, they figured it out in a hurry.

Pantos enyposiasame tous pantes EPITELOUS! akomi edo sto Belgio pou den einai tipota basketiki xora milane gia tin ethniki... eno sta gallika MME h basketika forums epitelous anagnorizoun to terastio talento aftis tis omadas!! dioti perysi mono gia tin amyna, to bareto mas paixnidi kai to bal'to agori mou milousan! Mas paromiazan me tin ethnikh podosfairou!
Alla allo basket allo podosfairo: 2004 protathlites evropis sto podosfaire
2005 protathlites evropis sto basket kai xanoume 0-3 ap'th brazilia
2006 ston teliko tou pagkosmiou kypellou basket nikontas tin brazilia tou basket (blepe USA) kai oute pou simetexoume sto mundial podosfairou! blove.gif

Goustaro tromera pou to basket epanilthe teloios se ola ta epipeda...dioti kaka ta psemata perysi htan mono h arxh: kai toso kosmos den eixe xexythei stous dromous, kai den eixame nikisi enan toso megalo antipalo (oute kan ispania h lithouania h serbia at home), oute oi syllogoi eixan kanei tetoies metagrafes, oute eixan poulisei tosa diarkeias, oute o baby shaq den eixe ginei o agapitos tis exedras, oute o spanoulis den eixe ypograpsei sto nba, oute o aris den eixe kataferei na prokrithei stin evroliga oute oute oute... Kai afta ta paidia na ginoun paradigma gia tous nearous opos htan o galis kai o giannakis gia tous torinous gia na exoume synexeia rolleyes.gif )

ante kaly epityxia tin kyriakh w00t.gif smilie_schal1.gif


Πέρυσι είχε βγει πολύ περισσότερος κόσμος, τουλάχιστον στην Πάτρα που είμαι εγώ, σήμερα δεν ήταν πάνω από 50 άτομα στο κέντρο. Και στις άλλες πόλεις μου φαίνεται δύσκολο να είχε περισσότερο κόσμο, μέρα μεσημέρι και τον κόσμο να δουλεύει. Δεν είδα ειδήσεις κίολας, για πες τε μου τι έγινε εσείς.
hellenic
Pedia ego eida to match se elliniko cafe sto Ambourgo (meta apo kopana sto sxoleio) kai trelathika!Eimastan giro sta 30 atoma kai eitan treli atmosfera!Mprabo sta pedia poy mas kanoyn perifanoys!
NBAholic
QUOTE
Αγαπητέ μου ΝΒΑερ πιστευω οτι οχι μόνο θα κερδίζαμε την ΤΕΑΜ 1,αλλά θα αεσλγούσαμε!!
Ακόμη και εαν είχαν τον Αιρ στην καλύτερη του φάση.Εσύ αγαπητέ μου συμφορουμίστα μπορείς να αποδείξεις
το αντίθετο?


Αυτό που μοιάζεις να αγνοείς είναι ότι οι Αμερικανοί κάποτε είχαν κι αυτοί ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Η Dream Team ήταν πραγματική ομάδα, η οποία βασιζόταν πρωταρχικά στα βασικά κι όχι στην αθλητικότητα, η οποία ήταν απλώς δεδομένη. Οι σημερινές Team-USA αντιθέτως βασίζονται στην αθλητικότητα και θεωρούν δεδομένα τα βασικά και αποδεικνύεται ότι δεν είναι έτσι.
Η ομάδα του '92, π.χ, δε θα είχε τα προβλήματα εναντίον ζώνης που είχαν οι σημερινοί Αμερικανοί. Ο Μάλιν, ο Μπερντ, ακόμη και οι Μπάρκλεϊ, Στόκτον μπορούσαν με άνεση να σουτάρουν από την περιφέρεια. Ακόμη και ο Τζόρνταν που δε σούταρε τρίποντα συχνά, εκτελούσε πολλές φορές απ'την απόσταση των 6.25, που φυσικά στο ΝΒΑ μετρά για 2 πόντους. Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά νομίζω ότι δεν έχει νόημα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα του '92 συνδύαζε ταλέντο και σύστημα όπου χρειαζόταν-δες τα παιχνίδια τους, οι παίχτες συνεννοούνταν σε κλειστά τα μάτια.

Να κάνω και 'γω μια αυθαίρετη πρόταση για να μου τη διαψεύσεις: Οι τωρινές ΗΠΑ θα έχαναν από την Ντριμ Τιμ με 40. icon_wave.gif
Buk
QUOTE
Πέρυσι είχε βγει πολύ περισσότερος κόσμος, τουλάχιστον στην Πάτρα που είμαι εγώ, σήμερα δεν ήταν πάνω από 50 άτομα στο κέντρο. Και στις άλλες πόλεις μου φαίνεται δύσκολο να είχε περισσότερο κόσμο, μέρα μεσημέρι και τον κόσμο να δουλεύει. Δεν είδα ειδήσεις κίολας, για πες τε μου τι έγινε εσείς.


Mipos einai diko mou lathos...den eimai ellada opote apo tis eikones tis ERT Sat ebgala to symperasma dioti athina kai thessaloniki emoiazan pio gemates ap'oti perysi...bebaia les oti theleis m'enan tileoptiko fako!
Kai paremptitontos eida afto to deltio eidiseon tis NET: ti rezili einai afto?? shot.gif shot.gif karmanlis, soufias,papandreou,bakogianni,synaspismos,kke,papoulias,boulh,yposfifioi dimarxoi,xristodoulos,.......:gia 15lepta mono tetoies politikes asxetes diloseis eixame!ma kala de mporoun namilisoun gia thn omada, na kanoun kanena sobaro montaz tou agona para afto to aisxos? a nai kala mas edeixan ton patera tou kakiouzi tin mitera tou tsarstari kai enan sympoliti tou sxortsaniti tromara mas icon_drunk.gif
Alexmei
Η αμερική στα ΓΟΝΑΤΑ!! 19.gif

Bonzo
Αφού κατάφερα και ηρέμησα θα κάνω και τις δικές μου7 παρατηρήσεις..
ΚΑταρχήν πιστεύω ότι πρεπει να ανεβάσει κάποιος το βιντεάκι από τη μεικτή ζώνη..Πιστεύω ότι έχει απίστευτο γέλιο...Αυτός ο φώτσης αν δεν γινόταν μπασκετμπολίστας μάλλον έπρεπε να γίνει κωμικός..

Από αγωνιστικά απλά να πω ότι κάτι που δεν έχει αναφερθεί είναι η απόδοση του διαμαντίδη και θα σταθώ σε δύο σημεία..Καταρχήν ήταν ο μονος παίχτης που στην αρχή κράτησε την ομάδα και εδωσε το σύνθηνημα της αντεπίθεσης με την τάπα του...επίσης γενικά τα στατιστικά του ήταν απίστευτα (με το σύστημα της euroleague θα είχε περίπου 20 ranking)..
Το πιο σημαντικό και εντυπωσιακό στατιστικό παντως(που για μένα έκανε σε μεγάλο βαθμό και τη διαφορά)είανι ότι ο βασικος 1 της ομάδας που μάλιστα αγωνίζεται για 39 λεπτά έχει 0 λάθη εναντίον της κατα γενική ομολογια πιο αθλητικής ομάδα που παίζει την πιο πιεστική ατομική άμυνα...Και μη ξεχνάμε ότι ο Μητσος δεν έχει σταματήσει να παίζει εδώ και γύρω στα 5 χρόνια... Δεν κουράζεται αυτό το παιδί.Πως να χάσουμε..
Επισης ήταν ο μόνος μαζί με το Βασιλόπουλο παίχτης που δεν έκανε καμμια δήλωση..Γιατί οι μεγάλοι παίχτες μιλάνε στο γήπεδο..Προσωπικά δεν μου άρεσε που μετά τον αγώνα έκαναν όλοι δηλώσεις αριστερά-δεξιά λες και το χαμε σηκώσει..Ειδικά ο ΠΑπαλουκάς πιστεύω ότι το χει παρακάνει με τα "παιχνιδάκια" με τους δημοσιογράφους
και τις δηλώσεις.Πολύ επικοινωνιακός ρε παιδί μου..
Τεσπα συγγνώμη για τη μουρμούρα απλά θα είναι πολύ κριμα να χάσουμε το χρύσο ειδικά αν δεν παίξει ο Γκασόλ κυρίως διότι θα χάσει και λίγη από τη γλύκατης η νικη με τις ΗΠΑ..
Απλά υποκλίνομαι στον πιο μεγάλο και πιο αθόρυβο παίχτη της εθνικής και όχι μονο
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Dtremens
Exei kaneis olo to match Ellada - USofA se video?avi mpeg.. oti na nai!! icon_headbang.gif
kolossos
QUOTE
Όσο για τη ντριμ τιμ 1, εγώ πιστεύω κάθετα ότι πιθανόν δεν θα κέρδιζε την Ενωμένη Γιουγκοσλαβία και θα ζοριζότανε και αρκετές άλλες ομάδες του international (Αργεντινή, Ισπανία, ίσως και τη σημερινή Ελλάδα)


Έεεεεεεεεεελεος. Σίγουρα σήμερα δεν θα νικούσε με διαφορές σαν τότε αλλά μιλάμε για την καλύτερη ομάδα που έχει υπάρξει στην ιστορία του μπάσκετ.
Γενικά κάτι που εχω παρατηρησει εδώ μέσα αλλά και γενικότερα... Ξαφνικά όταν έρχεται μία επιτυχία, έχουμε την τάση να τα ισοπεδώνουμε όλα. Ναι κάναμε το παιχνίδι της ζωής μας σήμερα σε όλους τους τομεις και κερδίσαμε την Αμερικη. Μια Αμερική που ναι μεν δεν είχε το χάλι του 98 ή του 2002 αλλά δεν ήταν και 100% πλήρης. Φυσικά και είναι τεράστια επιτυχία. Καλό όμως θα είναι να μείνουμε προσγειομένοι και ξέρουμε τι ακριβώς σημαίνει η κάθε επιτυχία. Το να βγαίνουμε και να γράφουμε ποιος Jordan και ποιος bird είναι το λιγότερο αστεία πράγματα.
Η σημερινή εμφάνιση ήταν μία μαγική εικόνα. Όπως δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για μία ομάδα στο χειρότερο της παιχνίδι, έτσι δεν μπορείς και στο καλύτερο. Κακά τα ψέματα όλα σήμερα μας πήγαν κατ' ευχήν, από τα απίστευτα ποσοστά ευστοχίας μέχρι ον ηλίθιο τρόπο που παίζαν τα αμερικανάκια. Προσωπικά εμένα η Ελλάδα δεν μου έδειξε κάτι διαφορετικό από αυτά που μου δείχνει τα 2 τελευταία χρόνια. Το ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα με γρανιτένια άμυνα, αρκετό ταλέντο και περίσσιο πάθος το ξέρουμε. Η αυτογνωσία όμως είναι το παν... Δεν γίναμε ξαφνικά dream team σήμερα επειδή κερδίσαμε την Αμερική.
Ελπίζω να καταλάβετε το γενικό νόημα και τον σκοπό του ποστ μου και να μην κολλήσετε σε λεπτομέριες.
MAVERICK
Paidia min ksehname ton Papadopoulo. Mas kratise epithetika kai amyntika sta prota lepta ebale 3 kalathakia poly dyskola, kai otan bgike me 2 faul, tote pirane tin diafora ton 12p. O Sofos sta prota lepta pou mpike ekane liges malakies. Proseksate pou bgike 2 i 3 fores na markarei sto triponto me apotelesma na hanoume ta rebounds kai oi amerikanoi na auksanoun ti diafora?
Ksanadeite to 1 eftalepto kai tha katalabete ti ennoo.

O sofos einai fobero talento, tha paei poly mprosta, alla den einai olokliromenos paiktis. tha ginei omos, kai tha bgazei matia. Pros to paron o Papadopoulos einai eggyisi kato apo ta kalathia.

Poso einai to buy-out tou Sofou ston Olympiako? Elpizo toulahiston na ta skasoun hontra oi clippers.
apollonaras
Ωραιος ο χελενικ!!Γεια σοθυ ρε ελληναρααααα!!! biggrin.gif
Air Kef
Καλως ορίζω τους νέους,και σαν άλλος dizzy_fingers θα σας παρακαλούσαμε να μην γράφετε με greeklish εκτός κι αν δεν έχετε την δυνατότητα του ελληνικού πληκτρολογίου. smile.gif

QUOTE(ΝΒΑχολικ)
Οι τωρινές ΗΠΑ θα έχαναν από την Ντριμ Τιμ με 40. icon_wave.gif


Προσωπικά συμφωνώ.


QUOTE(ΝΒΑερ)
Μια σημαια δεν σημαινει οτι υποστηριζω ολα αυτα που ειπες.... Βεβαια μπορει να συμβολιζει την υποστηριξη μου σε ολα αυτα που ειπες, αλλα στην προκειμενη περιπτωση στο λεω εγω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο...
Απλα υποστηριζω Ελλαδα και ΗΠΑ στο μπασκετ. Και οταν παιζουν μεταξυ τους ΗΠΑ. Τιποτα αλλο..... Απλα!


Η σημαία είναι σύμβολο που αντιπροσωπεύει τα πάντα.Εννοειται πως εσύ δεν υποστηρίζεις τα υπόλοιπα που γράφω,ο έχεις ξαναπεί βέβαια.Τέλος πάντων,δεν θα κολλησουμε στη σημαία τώρα,εδώ μας λες ότι αρχικά στενοχωρήθηκες που κέρδισε η Ελλάδα και όχι οι ΗΠΑ.
liolias
Μπραβο στα παιδια του Γιαννακη!! Μπραβο ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!
NBAer
QUOTE(kolossos @ Sep 2 2006, 07:07 AM) *
Έεεεεεεεεεελεος. Σίγουρα σήμερα δεν θα νικούσε με διαφορές σαν τότε αλλά μιλάμε για την καλύτερη ομάδα που έχει υπάρξει στην ιστορία του μπάσκετ.
Γενικά κάτι που εχω παρατηρησει εδώ μέσα αλλά και γενικότερα... Ξαφνικά όταν έρχεται μία επιτυχία, έχουμε την τάση να τα ισοπεδώνουμε όλα.

Φυσικα και συμφωνω! 41.gif


QUOTE
Ναι κάναμε το παιχνίδι της ζωής μας σήμερα σε όλους τους τομεις και κερδίσαμε την Αμερικη.

Με αυτο που κανεις τωρα υποβιβαζεις την επιτυχια. Και καλως να την υποβιβαζες αν αυτο που ελεγες ηταν αληθεια. Αλλα δεν ειναι! Σημερα(χθες anyway) η Ελλαδα δεν εκανε το παιχνιδι της ζωης της για να κερδισει τις ΗΠΑ!
Πραγματι της βγηκαν καποια σουτ και ειχε ανεβασμενα ποσοστα. Αλλα οχι οτι εκανε το παιχνδι της ζωης της και οτι αυτο γινεται μια στο εκατομμυριο. Οχι! Επαιξε οπως παιζει συνηθως και απλα ειχε ανεβασμενα ποσοστα. Δεν ηταν το παιχνιδι της ζωης της....

QUOTE
Μια Αμερική που ναι μεν δεν είχε το χάλι του 98 ή του 2002 αλλά δεν ήταν και 100% πλήρης.

Φυσικα! Δεν ηταν με τιποτα 100% πληρης, αλλα οπως ειπα και πριν αυτο δεν πρεπει να χρησιμοποιειται σαν αλλοθι, απλα σαν ενα γεγονος που ισχυει....!


QUOTE
Η σημερινή εμφάνιση ήταν μία μαγική εικόνα.

Μπα, δεν ηταν μαγικη εικονα δυστυχως....
Αμα συνεχιζουν να μην κατεβαινουν ολοι οι top NBAers και επισης να το περνουν τοσο αψηφιστα οι Αμερικανοι το θεμα και δεν δουλεψουν καπως στην τακτικη τοτε μαλλον θα αποτυχουνε και στο μελλον..... Χθες φανηκε οτι το isolation παιχνιδι που προτιμουν, σε μια δυσκολη στιγμη απεναντι σε αμυνα οπως της Ελλαδας δεν λειτουργει....


QUOTE
Ελπίζω να καταλάβετε το γενικό νόημα και τον σκοπό του ποστ μου και να μην κολλήσετε σε λεπτομέριες.


Οι λεπτομερειες δινουν την γενικη εικονα οποτε εγω κολλησα.... smile.gif
treathitch
Αυτά που λέγονται από χθες ακούγονται επικίνδυνα εθνικιστικά...
Dizzy, αναμένω να σταματήσεις όλα αυτά τα ποστ που βρίζουν τον NBAer, το Μοrfi και όποιον άλλον δεν υποστηρίζει την Εθνική Ελλάδος. Τα παιδιά αυτά έχουν άλλη προτίμηση και δεν έχει κανείς δικαίωμα να τους μιλάει έτσι... Αρκετά με τον ενθουσιασμό, υπάρχουνε και όρια τα οποία ξεπεράσατε. Εδω μέσα ο καθένας δικαιούται να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει, χωρίς να δίνει εξηγήσεις. Αν αυτό δεν ισχύει, πείτε το μου για να αποχωρήσω..
NBAer
QUOTE(treathitch @ Sep 2 2006, 05:16 PM) *
Αυτά που λέγονται από χθες ακούγονται επικίνδυνα εθνικιστικά...


Ναι....


QUOTE
Dizzy, αναμένω να σταματήσεις όλα αυτά τα ποστ που βρίζουν τον NBAer, το Μοrfi και όποιον άλλον δεν υποστηρίζει την Εθνική Ελλάδος.


Δεν μας βριζανε, απλα μας επικρινανε(χωρις λογο, εγω λεω) οποτε νομιζω αυτο ειναι απολυτα ανεκτο....

Εξαλλου εγω υποστηριζω την εθνικη Ελλαδος το ιδιο ακριβως με οσο υποστηριζω την εθνικη ομαδα των ΗΠΑ εκτος απο ενα ματς. Αυτο ΗΠΑ-Ελλαδα οπου και υποστηριζω ΗΠΑ.
Αλλα οπως λες, ακομη και να μην την υποστηριζα καθολου, το να βγαινει καποιος και να μου υποδεικνυει τι πρεπει να υποστηριζω ή οχι ειναι αντιδημοκρατικο....
kolossos
QUOTE
Με αυτο που κανεις τωρα υποβιβαζεις την επιτυχια. Και καλως να την υποβιβαζες αν αυτο που ελεγες ηταν αληθεια. Αλλα δεν ειναι! Σημερα(χθες anyway) η Ελλαδα δεν εκανε το παιχνιδι της ζωης της για να κερδισει τις ΗΠΑ!
Πραγματι της βγηκαν καποια σουτ και ειχε ανεβασμενα ποσοστα. Αλλα οχι οτι εκανε το παιχνδι της ζωης της και οτι αυτο γινεται μια στο εκατομμυριο. Οχι! Επαιξε οπως παιζει συνηθως και απλα ειχε ανεβασμενα ποσοστα. Δεν ηταν το παιχνιδι της ζωης της....

QUOTE
Μπα, δεν ηταν μαγικη εικονα δυστυχως..


Ξαναδιάβασε το ποστ μου. Ουσιαστικά τα ίδια με εσένα γράφω. Το μαγική εικόνα το γράφω επειδή τέτοια ποσοστά ευστοχίας (κυρίως αυτά, όχι ότι δεν υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πήγαν καλύτερα του αναμενόμενου χθες, αλλά τα ποσοστά φτάσαν σε απίστευτα μεγέθη για αυτή την εθνική χθες) τα βλέπεις μία φορά στα 20 παιχνίδια.

QUOTE
Αμα συνεχιζουν να μην κατεβαινουν ολοι οι top NBAers και επισης να το περνουν τοσο αψηφιστα οι Αμερικανοι το θεμα και δεν δουλεψουν καπως στην τακτικη τοτε μαλλον θα αποτυχουνε και στο μελλον..... Χθες φανηκε οτι το isolation παιχνιδι που προτιμουν, σε μια δυσκολη στιγμη απεναντι σε αμυνα οπως της Ελλαδας δεν λειτουργει....


Συμφωνώ αλλά σε αυτά που έγραψα δεν με ενδιέφερε η Αμερική. Απλά τόνιζα κάποια πράγματα για την Ελλάδα.
morfi
QUOTE
Dizzy, αναμένω να σταματήσεις όλα αυτά τα ποστ που βρίζουν τον NBAer, το Μοrfi και όποιον άλλον δεν υποστηρίζει την Εθνική Ελλάδος. Τα παιδιά αυτά έχουν άλλη προτίμηση και δεν έχει κανείς δικαίωμα να τους μιλάει έτσι... Αρκετά με τον ενθουσιασμό, υπάρχουνε και όρια τα οποία ξεπεράσατε. Εδω μέσα ο καθένας δικαιούται να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει, χωρίς να δίνει εξηγήσεις. Αν αυτό δεν ισχύει, πείτε το μου για να αποχωρήσω..


QUOTE
Δεν μας βριζανε, απλα μας επικρινανε(χωρις λογο, εγω λεω) οποτε νομιζω αυτο ειναι απολυτα ανεκτο....



Το εχω ξαναπει... οσον αφορα εμενα και μονο εμενα μπορειτε να πειτε οτι θελετε... σας δινω το ελευθερο... και επειδη μαλλον δεν επιτρεπεται στο φορουμ οποιος θελει μπορω να του δωσω το e-mail μου και να ξεσπασει ελευθερα... η ακομα και στο μεσσεντζερ...

Ημουν, ειμαι και θα ειμαι μονο με το μερος των ΗΠΑ και θα συνεχιζω να βλεπω σαν ειδωλα πρωην και νυν παικτες του ΝΒΑ... πειτε με κομπλεξικο η αμερικανοφιλο... πολυ απλα δεν με ενδιαφερει η γνωμη σας... εγω ποτε δεν ξεχναω τον λογο που ξεκινησα να ασχολουμε με το μπασκετ ουτε τον ραπερ που μου αλλαξε τα γουστα στην μουσικη... και στην τελικη δεν εγινε και κανενας πολεμος και καταταχτηκα στον στρατο των ΗΠΑ. Ενα παιχνιδι μπασκετ ητανε... αλλα οπως ξαναειπα... τα λεμε στα επομενα...

Και κατι τελευταιο... μερικοι λενε οτι δεν πιστευω αυτα που λεω... τα πιστευω και θα τα υπερασπιζομαι μεχρι να πεθανω... (τωρα το παρατραβηξα λιγο ε? banana.gif)

treathitch σε ευχαριστω πολυ...
NBAer οτιδηποτε γραφεις αντιπροσωπευουν και εμενα... μακαρι να ειχα τον χρονο να εγραφα και εγω...
kolossos
QUOTE
ουτε τον ραπερ που μου αλλαξε τα γουστα στην μουσικη...


Άσχετο αλλά ποιος είναι ο ράπερ; Αν εννοείς τον 2pac τότε έχεις κερδίσει αυτομάτως την συμπάθεια μου w00t.gif
morfi
QUOTE(kolossos @ Sep 2 2006, 07:13 PM) *
Άσχετο αλλά ποιος είναι ο ράπερ; Αν εννοείς τον 2pac τότε έχεις κερδίσει αυτομάτως την συμπάθεια μου w00t.gif

χεχε θα σε απογοητευσω... ασπρος ειναι... ο eminem η Marshall Mathers η Slim Shady η οπωσδηποτε αλλιως θελετε... αλλα τωρα δηλωνω φαν του μεγαλου 2Pac, των Wu Tang, N.W.A, Mobb Deep κτλ κτλ... αλλα οπως ειπα... ποτε δεν ξεχναω απο που ξεκινησα...

Και μην ακουσω τιποτα για τον εμινεμ... το παλικαρι εχει αφησει ιστορια...
Dromeas7
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif


Μας μέθυσε η ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

Μπράβο στα παληκάρια του Δράκου ίσως του μαγαλύτερου Ευρωπαίου προπονητή αυτή την εποχή.

Ο Σόφο θα αφήσει εποχή στο Διεθνές μπάσκετ!!!Ο Μπράντ έχει ήδη αρχίσει να τρέμει ότι θα χάσει τη θέση του...

Ο Παπαλουκάς είναι 3 φορές καλύτερος απο τον Νας και η μεταγραφή του στο Φίνιξ είναι θέμα ωρών!!

Ο Σπανούλης λατρεύεται σαν ήρωας στο Χιούστον και στην ευρύτερη περιοχή του Τέξας!!!

Ο διαμαντίδης ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του Πρινς στο Ντιτρόιτ μιας και ο Πρινς δεν είναι αρκετός...

Ο κακιούζης είναι ο Λάρι Μπέρντ της Ευρώπης...

Ο Ντικούδης δεν ξέρει σε ποιά ομάδα του ΝΒΑ να πάει μιας και 5 ομάδες σφάζονται για πάρτη του!!!!!


ΕΧΩ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩς!!!!!!!ΕΚΑΤΟ-ΕΚΑΤΟ-ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ-ΕΚΑΤΟ!!!!!

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....
Achilleas13
εχεις παρανοήσει σίγουρα.Δεν είναι πράγματα αυτά που γράφεις.Ιερόσυλε.Άκου εκεί ο παπαλουκάς καλύτερος του Nash 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Dromeas7
Η πιο κάτω αποψη είναι απο τον paparazzi tou contra.gr και με καλύπτει κατά πολύ.




Ουδέποτε το μπάσκετ ήταν το πρώτο άθλημα στις προτιμήσεις μου. Όπως οι περισσότεροι Ελληνες, έτσι κι εγώ, είμαι ποδοσφαιρόφιλος. Όπως οι περισσότεροι Ελληνες, έτσι κι εγώ, άρχισα να βλέπω μπάσκετ μετά τον θρίαμβο του ΣΕΦ το 1987. Όπως οι περισσότεροι Ελληνες, έτσι κι εγώ, καθόμουν τα βράδια της Πέμπτης μπροστά στην τηλεόραση για να βλέπω τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Αρη.

Κάποια στιγμή το μπάσκετ χάθηκε. Το ενδιαφέρον μου σταμάτησε. Μέχρι που ήρθε ο Νίκος Γκάλης στον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός άρχισε να παίρνει τα πρωταθλήματα με τον Ιωαννίδη στον πάγκο και τον Πάσπαλι σε μεγάλα κέφια. Τότε που άπαντες ασχολούνταν με την πορτοκαλί μπάλα και τις κόντρες των «αιωνίων» στη Γλυφάδα και στο ΣΕΦ. Τότε που τα παιχνίδια τα έδειχνε το MEGA. Τότε που τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Παναθηναϊκού συνόδευε η γνωστή διαφήμιση καφέ και αυτούς του Ολυμπιακού η διαφήμιση για τη σοκολάτα.

Όλα αυτά μέχρι τις αρχές της νέας χιλιετίας. Το ενδιαφέρον χάθηκε ξανά. Λάθος θα πείτε γιατί πάντα το μπάσκετ είχε περισσότερο ενδιαφέρον από το ποδόσφαιρο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ισως. Πείτε το μαζοχισμό, αλλά προτιμούσα να δω έναν αγώνα ανάμεσα στον Ιωνικό και την Καλλιθέα (τυχαία τα παραδείγματα) παρά έναν αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Πανιώνιο και το Περιστέρι (τυχαία τα παραδείγματα).

Πέρυσι, όταν η Εθνική του Παναγιώτη Γιαννάκη έδινε τις μάχες της για την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού στο Βελιγράδι, είχα δει σχεδόν όλους τους αγώνες γιατί βόλευε και η ώρα μετάδοσής τους. Χάρηκα το τρόπαιο, χάρηκα το μπάσκετ που παίξαμε, χάρηκα που έβλεπα μια ομάδα «δεμένη» με παίκτες γεμάτους ταλέντο και ενθουσιασμό. Χάρηκα και τον τρόπο σκέψης των παικτών σε κάθε τους δήλωση. Απέφευγαν τα κοινότυπα λόγια και έδειχναν περισσότερο... φιλόσοφοι. Χάρηκα... μέχρι την επόμενη μέρα. Την μέρα δηλαδή που η επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έγινε υπόθεση λίγων ατόμων. Τότε που η επιτυχία στο Βελιγράδι απέκτησε συμπτώματα... ρατσισμού. Τότε που «απαγορευόταν» να πανηγυρίσεις τη νίκη στον τελικό αν δεν ήσουν μέσα στον κύκλο των... χαμένων «μασόνων».

Ποτέ δεν μ’άρεσε αυτή η λέξη. «Μασονία». Δηλαδή, τι πάει να πει; Τι σημαίνει; Δυστυχώς, όμως, σε κάθε επιτυχία του μπάσκετ είτε σε συλλογικό είτε σε εθνικό επίπεδο, αποδεικνύεται ότι δεν βγήκε άδικα. Δυστυχώς. Γιατί αυτή η λέξη «φύτρωσε» και έμεινε στις συνειδήσεις μας λόγω του τρόπου που κάποιοι αποφάσισαν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα είτε με την πένα του δημοσιογράφου, είτε από κάποια παραγοντική θέση. Κρίμα γιατί έδιωξαν τον κόσμο.

Το ίδιο πάει να γίνει και τώρα. Η ίδια νοοτροπία κάνει την εμφάνισή της μετά την απίστευτη νίκη των Ελλήνων κόντρα στη συDream Team. Γιατί; Ελα ντε! Κάποιοι επιμένουν να υψώνουν ένα τεράστιο τείχος γύρω από το μπάσκετ και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Κάποιοι υιοθετούν την «μασονία» και προσπαθώ να καταλάβω που αποσκοπεί αυτό.

Όταν η ποδοσφαιρική Εθνική ομάδα κατέκτησε το Euro, όλη η Ελλάδα και όλοι οι Ελληνες έγιναν μια αγκαλιά. Όταν η μπασκετική Εθνική ομάδα κάνει μια τεράστια επιτυχία –όπως αυτή στο Μουντομπάσκετ- η αγκαλιά χωράει λίγα και εκλεκτά άτομα. Εκείνα που γνωρίζουν πως παίζεται το pick ‘n roll και όλα τα αμερικανοφερμένα συστήματα.

Με συγχωρείτε, αλλά ο κύριος Τάκης που μένει απέναντι από το σπίτι μου και πλησιάζει στην όγδοη δεκαετία της ζωής του, έχει μείνει στις παλιές εποχές του «άκυρου πηδήματος», των «1+1 βολών». Δεν ξέρει το pick ‘n roll, αλλά ούτε και το 4-3-3 ή το… περίεργο 4-2-1-2-1. Πανηγυρίζει, όμως, το ίδιο όταν κερδίζει η Ελλάδα στη μπάλα, στο μπάσκετ, στο πόλο, στο βόλλεϋ, στο στίβο. Δεν έχει το δικαίωμα; Το έχει.

Όπως κι εγώ έχω το δικαίωμα να πανηγυρίσω και να κλάψω για τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Αμερική, ακόμα κι αν το μπάσκετ δεν είναι πρώτο στις προτιμήσεις μου. Δηλαδή επειδή γουστάρω περισσότερο το ποδόσφαιρο από το μπάσκετ -όπως πολλοί Ελληνες- δεν επιτρέπεται να πανηγυρίσω για τις επιτυχίες του Γιαννάκη και των άλλων παιδιών; Πρέπει να κάνω εντατικά μαθήματα μπάσκετ, να δω μία ολόκληρη σεζόν ΝΒΑ και να δω τουλάχιστον τους μισούς αγώνες της Α1 για να "χωρέσω" στην αγκαλιά των υποτιθέμενων "μπασκετικών".

Ξεκολλάτε! Μην διαχωρίζετε τον αθλητισμό και τις επιτυχίες του! Ξεκολλάτε!

Όταν σβήσουν τα φώτα και η σκόνη καταλαγιάσει, λίγοι θα μείνουν στο πλευρό του Γιαννάκη και των διεθνών. Όπως λίγοι έμειναν στο πλευρό της εθνικής ποδοσφαίρου μετά τον θρίαμβο του 2004. Και ως εκ θαύματος όλοι οι υπόλοιποι θα εμφανιστούν ξανά στην επόμενη επιτυχία.

Εθνική Ελλάδος γεια σου...

ΥΓ1: Αυτή η νίκη και η πορεία της Ελλάδος από το 2005 και μετά δεν ανήκει σε κανέναν λεγόμενο «μασόνο» και σε κανέναν μπασκετόφιλο που θυμάται το άθλημα μόνο στις επιτυχίες του. Ανήκει στον Παναγιώτη Γιαννάκη και στους παίκτες του. Αυτοί την πέτυχαν και αυτοί θα την γλεντήσουν. Εμείς –«μασόνοι» και μη, μπασκετικοί και μη- το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σιγοντάρουμε με παλαμάκια στην άκρη της πίστας...
ΥΓ2: Ποια η διαφορά εθνικής ποδοσφαίρου και εθνικής μπάσκετ; Αυτή του μπάσκετ ξέρει να διαχειρίζεται μια επιτυχία και να παραμένει στην κορυφή.
ΥΓ3: Αυτή η Εθνική έχει πρόβλημα στην επίθεση. Το είδαμε... Αυτή η Εθνική δεν έχει καλά ποσοστά στα τρίποντα. Το είδαμε... Αυτή η Εθνική πηγαίνει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ... Το είδαμε... Αυτή η Εθνική δεν παίζει ελκυστικό μπάσκετ... Αυτό κι αν το είδαμε...
ΥΓ4: Πως είδε το ματς η μητέρα του Κακιούζη; Τι είπε για τη νίκη η κοπέλα του Τσαρτσαρή; Πως πανηγύρισε ο πατέρας του Παπαδόπουλου; Τι ευχήθηκε ο παπάς που βάπτισε τον Διαμαντίδη; Και άλλα πολλά. Αυτή είναι η σωστή κάλυψη ενός θριάμβου από τα ΜΜΕ. ‘Η μήπως όχι;
ΥΓ5: Αγαπητή Βανδή, αγαπητή Κοκκίνου: Πως και δεν πήγατε στην Ιαπωνία, βαμμένες με τα γαλανόλευκα χρώματα, όπως είχατε πάει στην Πορτογαλία; Σας έπεφτε μακριά ή το μπάσκετ είναι πιο πολύπλοκο άθλημα από το ποδόσφαιρο για τα δεδομένα σας; Η ίδια ερώτηση ισχύει για όλους τους "εποχιακούς" φιλάθλους... Κι εγώ "εποχιακός" φίλαθλος είμαι -ειδικά στην εθνική μπάσκετ- αλλά ποτέ δεν στέρησα εισιτήριο από κάποιον που στέκεται σχεδόν πάντα δίπλα στην ομάδα.
ΥΓ6: Ελλαδάρα θα μας τρελάνεις με αυτά που πας και κάνεις.
jokey
QUOTE(Bonzo @ Sep 2 2006, 02:42 AM) *
Αφού κατάφερα και ηρέμησα θα κάνω και τις δικές μου7 παρατηρήσεις..
ΚΑταρχήν πιστεύω ότι πρεπει να ανεβάσει κάποιος το βιντεάκι από τη μεικτή ζώνη..Πιστεύω ότι έχει απίστευτο γέλιο...Αυτός ο φώτσης αν δεν γινόταν μπασκετμπολίστας μάλλον έπρεπε να γίνει κωμικός..

Από αγωνιστικά απλά να πω ότι κάτι που δεν έχει αναφερθεί είναι η απόδοση του διαμαντίδη και θα σταθώ σε δύο σημεία..Καταρχήν ήταν ο μονος παίχτης που στην αρχή κράτησε την ομάδα και εδωσε το σύνθηνημα της αντεπίθεσης με την τάπα του...επίσης γενικά τα στατιστικά του ήταν απίστευτα (με το σύστημα της euroleague θα είχε περίπου 20 ranking)..
Το πιο σημαντικό και εντυπωσιακό στατιστικό παντως(που για μένα έκανε σε μεγάλο βαθμό και τη διαφορά)είανι ότι ο βασικος 1 της ομάδας που μάλιστα αγωνίζεται για 39 λεπτά έχει 0 λάθη εναντίον της κατα γενική ομολογια πιο αθλητικής ομάδα που παίζει την πιο πιεστική ατομική άμυνα...Και μη ξεχνάμε ότι ο Μητσος δεν έχει σταματήσει να παίζει εδώ και γύρω στα 5 χρόνια... Δεν κουράζεται αυτό το παιδί.Πως να χάσουμε..
Επισης ήταν ο μόνος μαζί με το Βασιλόπουλο παίχτης που δεν έκανε καμμια δήλωση..Γιατί οι μεγάλοι παίχτες μιλάνε στο γήπεδο..Προσωπικά δεν μου άρεσε που μετά τον αγώνα έκαναν όλοι δηλώσεις αριστερά-δεξιά λες και το χαμε σηκώσει..Ειδικά ο ΠΑπαλουκάς πιστεύω ότι το χει παρακάνει με τα "παιχνιδάκια" με τους δημοσιογράφους
και τις δηλώσεις.Πολύ επικοινωνιακός ρε παιδί μου..
Τεσπα συγγνώμη για τη μουρμούρα απλά θα είναι πολύ κριμα να χάσουμε το χρύσο ειδικά αν δεν παίξει ο Γκασόλ κυρίως διότι θα χάσει και λίγη από τη γλύκατης η νικη με τις ΗΠΑ..
Απλά υποκλίνομαι στον πιο μεγάλο και πιο αθόρυβο παίχτη της εθνικής και όχι μονο
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif


Συμφωνώ απολύτως. Όπως είπα θεωρώ τον Διαμαντίδη τον ηγέτη αυτής της ομάδας και νομίζω, χωρίς να θέλω να μειώσω στο ελάχιστο τους άλλους παίχτες, ότι χωρίς αυτόν η Ελλάδα θα είχε αρκετά περιορισμένες επιτυχίες αυτά τα δύο χρόνια.

QUOTE(NBAer @ Sep 2 2006, 01:34 PM) *
Φυσικα και συμφωνω! 41.gif
Με αυτο που κανεις τωρα υποβιβαζεις την επιτυχια. Και καλως να την υποβιβαζες αν αυτο που ελεγες ηταν αληθεια. Αλλα δεν ειναι! Σημερα(χθες anyway) η Ελλαδα δεν εκανε το παιχνιδι της ζωης της για να κερδισει τις ΗΠΑ!
Πραγματι της βγηκαν καποια σουτ και ειχε ανεβασμενα ποσοστα. Αλλα οχι οτι εκανε το παιχνδι της ζωης της και οτι αυτο γινεται μια στο εκατομμυριο. Οχι! Επαιξε οπως παιζει συνηθως και απλα ειχε ανεβασμενα ποσοστα. Δεν ηταν το παιχνιδι της ζωης της....
Φυσικα! Δεν ηταν με τιποτα 100% πληρης, αλλα οπως ειπα και πριν αυτο δεν πρεπει να χρησιμοποιειται σαν αλλοθι, απλα σαν ενα γεγονος που ισχυει....!
Μπα, δεν ηταν μαγικη εικονα δυστυχως....


Μα είναι αλήθεια για μένα ότι η Ελλάδα έκανε το παιχνίδι της ζωής της. Αλλά μόνο όσον αφορά τα ποσοστά. Τις ασίστ του Παπαλουκά τις ξέρουμε, τα κλεψίματα και την ηρεμία του Διαμαντίδη ομοίως, τα δύσκολα μπασίματα του Σπανούλη ή τη δύναμη του Σόφο επίσης. Αλλά η Ελλάδα, τουλάχιστον φέτος, από την αρχή της προετοιμασίας είχε χαμηλά ποσοστά στα σουτ, ειδικά αν σκεφτείς ότι τα περισσότερα από αυτά, ήταν ελεύθερα (τρανό παράδειγμα το Ακρόπολις). Και έρχεται ο ημιτελικός και οι παίχτες να τα βάζουν από παντού. Ο Διαμαντίδης με ντρίμπλα και φεντ εγουέι, ο Σπανούλης από τα 7μισι, ο Τσαρτσαρής από τα 7 στην 1 προσπάθεια, ο Κακιούζης με παίχτη ακριβώς μπροστά του και χωρίς καν προσποίηση. Δηλαδή όχι απλώς τα ποσοσοστά ήτανε θεαματικά ανεβασμένα, αλλά πολλά από αυτά ήτανε και τραβηγμένα, ειδικά όταν κανένας από τους παίχτες δεν είναι σουτέρ.


Επίσης, καλά τα λέει ο παπαράτζι (που τον διαβάζω φανατικά), και δεν θέλω να διαχωρίσω τους φιλάθλους από τις επιτυχίες, αλλά εμένα με εκνευρίζει που άκουγα ένα παιδί που βλέπει μια φορά το χρόνο μπάσκετ και αν, να λέει ότι οι Αμερικανοί χάσανε επειδή τους παίξαμε ζώνη (!) και γενικά να εκφέρει γνώμη ο κάθε άσχετος, ειδικά όταν δεν έχουν δει το ματς (γιατί ο πατέρας μου το έκανε και αυτό) ή όταν πήγα χτες κέντρο να βλέπω μαζί με τους άλλους μπασκετικούς και δύο γκόμενες μαζί, που είμαι σίγουρος ότι κάθε Κυριακή και Σάββατο απόγευμα που έχει μπάσκετ, αυτές είναι για καφέ και ανάθεμα αν έχουνε παρακολουθήσει 2 αγώνες στη ζωή τους.


Επίσης μη χαλάτε το τόπικ με τα εθνικιστικά bball.gif
Alexmei
παιδιά η τρέλες του Ντικούδι άφησαν ιστορία! laugh.gif

μία η κορδέλα του Λάζου



μία που έβγαλε την φανέλα μόλις τελείωσε ο αγώνας

εδώ δν έχω φώτο biggrin.gif !

και το κορυφαίο....
τι έγραψε στον πίνακα που υπύρχε στα αποδυτήρια των Ελλήνων..... δν πολύκαταλαβαίνω σε ποιους αναφέρεται.... rolleyes.gif

Anaz
Ο καθενας υποστηριζει οτι θελει!Χαλαρωστε,για μπασκετ μιλαμε εδω!Οχι βεβαια οτι θεωρω εθνικιστικα αυτα που λετε αλλα δεν χρειαζοταν καν να σχολιασετε τις αθλητικες προτιμησεις του ΝΒΑer κ του morfi!!

Πραγματι η Εθνικη μας επιασε ασυνηθιστα μεγαλα ποσοστα αλλα σιγουρα δεν εκανε δα και το παιχνιδι της ζωης της,με την εννοια οτι ξεπερασε τον εαυτο της!!Τα ποσοστα ηταν αποτελεσμα κ της χαλαροτατης αμυνας των Αμερικανων κ κυριως της ψυχολογιας της ομαδας!Το βλεπες οτι γυαλιζε το ματι τους μετα το 22-5 σερι!!Εξαλλου τα περισσοτερα ηρθαν απ'την ρακετα οπου μετα κ την εξοδο του Χαουαρντ απ'το παρκε ηταν φανερο οτι ειχαν προβλημα οι Αμερικανοι!Βαλαμε κ καποια μεγαλα σουτ αλλα αυτα οπως ειπα ηταν ψυχολογιας! Απ'την αλλη μπορω να πω οτι δεν ηταν κ το καλυτερο μας παιχνιδι αμυντικα!! Συνολικα εγω ειπα οτι ηταν η καλυτερη εμφανιση Εθνικης μπασκετ ever!! Ή τουλαχιστον των τελευταιων 12 χρονων που παρακολουθω εγω!Αυτο ομως δεν σημαινει οτι εκαναν τιποτα εξωπραγματικο ή οτι αυτη η εμφανιση ηταν ενα θαυμα που γινεται μια στις χιλλιες!Καθε αλλο..Η Εθνικη οσο κυλουσε η διοργανωση γινοταν ολο κ καλυτερη για να φτασει στο απογειο της τωρα.. wink.gif

Σωστος ο Paparazi!! 41.gif
QUOTE
όταν πήγα χτες κέντρο να βλέπω μαζί με τους άλλους μπασκετικούς και δύο γκόμενες μαζί, που είμαι σίγουρος ότι κάθε Κυριακή και Σάββατο απόγευμα που έχει μπάσκετ, αυτές είναι για καφέ και ανάθεμα αν έχουνε παρακολουθήσει 2 αγώνες στη ζωή τους.
Κ τι σε πειραζει δηλαδη??Μην ασχολεισαι..Κ που ξερεις ίσως αυτο το πανηγυρι,ακομη κ αν δεν το καταλαβαινουν τωρα απολυτα,να τους κανει στο μελλον πραγματικους φιλαθλους του αθληματος..!
thrylos7
QUOTE
Όσο για τη ντριμ τιμ 1, εγώ πιστεύω κάθετα ότι πιθανόν δεν θα κέρδιζε την Ενωμένη Γιουγκοσλαβία και θα ζοριζότανε και αρκετές άλλες ομάδες του international (Αργεντινή, Ισπανία, ίσως και τη σημερινή Ελλάδα)

Για το κάθετα δεν ξέρω(κάθετα πιθανόν; ) αλλά ναι, μάλλον θα ζοριζότανε περισσότερο... Για νίκη ας το αφήσουμε... Δεν έχει αξία να συγκρίνουμε ομάδες που έχουν υπάρξει σε διαφορετικό χρόνο.... Ως προς το ποια θα νικούσε δηλαδή.. Ίσως το ποια παίζει καλύτερα ή ποια θα ήταν πιο δυνατή εκεί κι εκεί θα μπορούσαμε να το πούμε... Αλλά και πάλι, οι αντίπαλοι είναι άλλοι εποχής.
Αυτό που πιστεύω είναι ότι όποιο μέλος της μιας και μοναδικής Dream Team έπαιζε χθες στη θέση οποιουδήποτε άλλου παίκτη(πχ του Brad Miller) το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο... στην κατάσταση που βρισκόταν το '92...

Είναι πολύ δύσκολο να χάσει η ομάδα μας ... κι όταν είναι κοντά, πάλι, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά και θα τα καταφέρει... φτιαγμένη από ατσάλι. Δεν καταλαβαίνει τίποτα!
Έχω την εντύπωση ότι αν εμείς κυνηγούσαμε στο σκορ χθες, θα είχαμε πολλές πιθανότητες(δε λέω σίγουρα γιατί οι ήνωμενοπολειάτες είναι οι πιο ικανοί να σου βάλουν τη μπάλα στο καλάθι) να το πάρουμε κι έτσι το ματς.
Τώρα ο τελικός.. είναι με την άλλη ομάδα που αποδεικνύεται επίσης πολύ δύσκολο να χάσει... Νομίζω καμία ήττα, ούτε καν στα φιλικά;

QUOTE
Και μονο που η Dream Team I ειχε τον Michael Jordan στο ροστερ της το αποτελεσμα εναντια σε καθε ομαδα ειναι ενα: DA EASY WIN!

??? blink.gif
Νομίζω οι ομάδες που έχει αγωνιστεί ο Jordan έχει γνωρίσει και ήττες...

Γενικά συμφωνώ ότι ο καθένας υποστηρίζει αυτόν που θέλει(βέβαια, η θλίψη μου φαίνεται υπερβολική) αλλά κάτι τέτοια δεν έχουν χώρο εδώ:
QUOTE
Overexcitement brings overstatements, that means stupidness....

Αυτά για τα δελτία ειδήσεων και γι' αυτούς που τώρα(χθες) έμαθαν ότι η Ελλάδα παίζει στο Μουντομπάσκετ στην Ιαπωνία...

QUOTE
Συγχαρητήρια στον Νότη-θρύλος7- που είχε πει πως ο Δήμος θα είναι το κρυφό χαρτί της ομάδας.Ο μόνος που το είπε και ήταν όλο δικό του,όχι σαν κάτι άλλους..

Με συγκίνησες βρε! biggrin.gif
Ήταν πολλά τα χαρτιά... αν κάποιο ήταν κρυφό βέβαια σίγουρα ήταν αυτός!

QUOTE
Επίσης να πω ότι οι NBAers (τρομάρα τους ) μετά το τέλος του αγώνα αναγνωρίσανε την Εθνική και δεν υποβαθμίσανε το γεγονός και άλλα τετοια.

Όπως και όλοι οι αντίπαλοι μέχρι τώρα... Αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα...
Γιατί τρομάρα τους.. είναι αυτό ακριβώς.. ΝΒΑers... άλλο μπάσκετ!
Βέβαια, δεν τους βλέπω να βάζουν μυαλό... Απ' ότι καταλαβαίνω, πάλι ευθύνονται οι ίδιοι, "αχ τι κάναμε εκεί, αν κάναμε αυτό εδώ θα κερδίζαμε, δικό μας λάθος, εμείς φταίμε" κτλ κτλ... Μπορεί, αλλά όσο δεν υπολογίζουν τις υπόλοιπες ομάδες (ως ίσες, το ίδιο ικανές) απέναντί τους οι κατραπακιές θα συνεχίζουν να έρχονται...
Μόνο ο Σιζιέφσκι...

QUOTE
karmanlis, soufias,papandreou,bakogianni,synaspismos,kke,papoulias,boulh,yposfifioi dimarxoi,xristodoulos,.......:gia 15lepta mono tetoies politikes asxetes diloseis eixame

Υπήρχαν πολιτικοί που απλά έτυχε να βρεθούν μπροστά σε κάμερες(όπως κατά τις καθιερωμένες συναντήσεις υπουργών ή βουλευτών κτλ που υπάρχουν κάμερες για πολιτικό δελτίο) και υπήρχαν άλλοι που βγήκαν στα πανηγύρια του κόσμου, ενόψει εκλογών...
Όσο για τις απόψεις... σήμερα παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον(για να μάθω ντε!) τι είπε η Βάνα Μπάρμπα και η ενδυματολόγος του "Sex & the City" για τη μεγάλη νίκη της ομάδας... (όχι δεν ήταν στο Star)
Ελλαδιστάν!

Αυτό συνδέεται λίγο με το κείμενο του paparazzi... Ασφαλώς ο καθένας έχει το δικαίωμα να πανηγυρίζει(και μάλιστα το χαίρομαι ιδιαίτερα)... αλλά όταν έρχεται ο κάθε άσχετος να σου λέει ότι του κατέβει...
Προφανώς σ' αυτό υπάρχει η "μασονία"...
Τ' ότι κάποιος δεν ξέρει κάτι ιδιαίτερο από μπάσκετ δε σημαίνει ότι δε θέλει να κερδίσει η ομάδα και δε μπορεί να πανηγυρίζει...
Αλλά το να σου κάνει το ίδιο άτομο τον ειδικό... ε, είναι υπερβολικό κι ενοχλητικό.. (και φυσιολογικό στην Ελλάδα).

QUOTE
ΚΑταρχήν πιστεύω ότι πρεπει να ανεβάσει κάποιος το βιντεάκι από τη μεικτή ζώνη..Πιστεύω ότι έχει απίστευτο γέλιο...Αυτός ο φώτσης αν δεν γινόταν μπασκετμπολίστας μάλλον έπρεπε να γίνει κωμικός..

laugh.gif
Πράγματι! Φοβερές ατάκες... Όπως και το σπρώξιμο στον Ιωάννου!!! Εξαφανίστηκε από το πλάνο.. Χάθηκε να ήταν ο άλλος δημοσιογράφος εκεί;
Βέβαια, όλα τα λεφτά ήταν η ατάκα του Κακιούζη.. Στο περίπου:
Δ(Ιωάννου νομίζω): Πόσοι παίκτες από αυτή την Εθνική μπορούν να παίξουν στο ΝΒΑ;
Κ: Μπα! Κανείς! Όλοι άσχετοι είμαστε... Κάτι τώρα πάει να κάνει ο Σπανούλης αλλά.. στο ΝΒΑ παίζουν μόνο οι παικταράδες...
24.gif Δεν παίζεται!
Όπως και η απάντηση που φέρεται να έδωσε ο Σοφοκλής στον Brand, όταν ο τελευταίος του είπε να πάει στο ΝΒΑ να πάρουν το πρωτάθλημα...

QUOTE
Η σημερινή εμφάνιση ήταν μία μαγική εικόνα.

Αυτή η φράση συνηθίζεται για κάτι που ήταν ψεύτικο... Όχι αληθινό.. και η νίκη και η μεγάλη εμφάνιση της Ελλάδας ήταν πέρα για πέρα πραγματική!
(Είδα τι εννοείς-προφανώς το "μαγική" δεν ήταν αυτό που το αντιπροσωπεύει... Δε διαφωνούμε)

QUOTE
Poso einai to buy-out tou Sofou ston Olympiako? Elpizo toulahiston na ta skasoun hontra oi clippers.

Τα έχουμε συμφωνήσει ήδη... Θα μας δώσουν του χρόνου τον Brand και την 1η τους επιλογή στο μεθεπόμενο draft(πιέζαν για το φετινό αλλά δεν πιαστήκαμε κορόιδα... τόσα χρόνια εκτός πλέι οφ, τώρα που μπήκαν θα το πάρουμε; )


Εκτός quotes τώρα.. Χθες παρακολούθησα αρκετά δελτία και εκπομπές για τη μεγαλύτερη επιτυχία του ομαδικού ελληνικού αθλητισμού(Γι' αυτό το θέλουμε το χρυσό εκτός των άλλων! Να βγει το "ομαδικού")..
Αλλού ειπώθηκαν μπούρδες(συνυφασμένες με το πνεύμα και τη ψυχολογία του Έλληνα), αλλού μέτρια πράγματα, αλλού ωραία... Το πιο ωραίο "σχόλιο" που είδα ήταν στη (μουντομπασκετούπολη; ) ΝΕΤ το βράδυ...
Σ' ένα βίντεο παρουσίαζε όλους τους παίκτες με έναν τίτλο κάτω από το καθένα...
Τί έγραφε κάτω από τον Διαμαντίδη;
"Το Υπερατού" ! Ταιριάζει, δε λέτε;

Για τον αγώνα... εντάξει, τι να πω! Όλοι τα είδαμε, όλοι τα ζήσαμε, όλοι τα ακούσαμε, όλοι τα βλέπουμε στον ύπνο μας(ούτε κι εγώ καλοκοιμήθηκα dizzy... ούτε χθες, ούτε σήμερα.. Αν και στριφογυρνούσα βέβαια, τις 3 ώρες τις έπιασα σίγουρα!)
Πέρα από την άμυνα, πέρα από το ταλέντο, πέρα από την ομαδική προσπάθεια, πέρα από την "καρδιά", πέρα από τον χαρακτήρα, η ομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από τη μοναδική ικανότητά της να προσαρμόζεται στον αντίπαλο και στο παιχνίδι του, ή και το ανάποδο... Γενικά, θα φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, ότι κι αν γίνει, θα έχει πάντα αυτή το πάνω χέρι... Όλο αυτό το "πράγμα" αποτελείται-συναρμολογείται από τους ...παραμερισμένους όρους παραπάνω... (κάποιοι χθες είπαν ότι αυτό οφείλεται στους φοβερούς περιφερειακούς μας... Σωστά! Και σ' αυτούς! Ίσως περισσότερο σ' αυτούς!)
Έγινε μια παρομοίωση της ατάκας του Λίνεκερ, ότι όπως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 2 ομάδες και κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί έτσι και το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παίζουν 2 ομάδες και κερδίζουν πάντα οι Έλληνες...
Δεν ξέρω αν ισχύει το πάνω, αλλά σιγουρα το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παίζουν 2 ομάδες, με τον τρόπο που θέλει η Ελλάδα...
Αλλά αν γίνει αυτό, τότε θα κερδίσουμε...

Αυτό πρέπει να γίνει και αύριο...
Αν δεν παίξει ο Γκαζόλ, όσο κι αν μπορεί να τους συσπειρώσει, όσο κι αν μπορεί να μας μπερδέψει(τροποποιήσει τα πλάνα) θα έχουμε πολύ σημαντικό πλεονέκτημα κάτω από το καλάθι και με τους δύο σέντερ(και όχι μόνο!)
Βέβαια, όσον αφορά τη συσπείρωση, κι εμείς δεν έχουμε τον Νικόλα(αν και δεν παίρνω κι όρκο ότι δεν θα πατήσει το πόδι του σε αγωνιστικό χρόνο στο παρκέ)... Εξάλλου, αυτή η Εθνική θα κωλώσει σ' αυτό;

Όχι ότι δε γίνεται να χάσουμε... Αήττητοι είναι και οι Ισπανοί! Το κακό σε μια τέτοια περίπτωση, όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω είναι ότι θα έχει λίγη πίκρα αν χάσουμε από την Ισπανία, ειδικά χωρίς τον Γκαζόλ.
Μπορεί αυτή η Εθνική να είναι στις καρδίες όλων μας και να παραμείνει εκεί ότι κι αν συμβεί αύριο, αλλά όπως και να το κάνουμε, θα είναι διαφορετικά αν πάρουμε το κύπελλο...
Πρώτα απ' όλα, το τυπικό της ιστορίας... Πρωταθλητές κόσμου! Αυτό θα μείνει στην Ιστορία...
Έπειτα, η ιδέα του άτρωτου, που κανείς δε θα' χει καταφέρει να κερδίσει την ομάδα(και πιστεύω όλοι εμείς εδώ μέσα θα είμαστε επιπλέον υπερήφανοι γι αυτό...)
Ας το πάρουμε πρώτα, κι αναλύουμε τα υπόλοιπα...

Το μόνο κακό(!), είναι ότι θα είναι πιθανό να παραμεριστεί ή και να απαξιωθεί ο περσινός τίτλος στο Βελιγράδι... κι εδώ δεν αναλύω περισσότερα... Αύριο με το καλό...

Edit: Δεν την άκουσα live, αλλά έμαθα για μια (χαρακτηριστική του ήθους των παικτών και του πνεύματος της ομάδας) δήλωση του Κακιούζη... "υπάρχουν και τ' άλλα αθλήματα όπως το πόλο και το βόλλεϋ... "... Χωρίς καμιά διάθεση ειρωνίας-πλάκας
jokey
QUOTE(Anaz @ Sep 2 2006, 05:57 PM) *
Πραγματι η Εθνικη μας επιασε ασυνηθιστα μεγαλα ποσοστα αλλα σιγουρα δεν εκανε δα και το παιχνιδι της ζωης της,με την εννοια οτι ξεπερασε τον εαυτο της!!Τα ποσοστα ηταν αποτελεσμα κ της χαλαροτατης αμυνας των Αμερικανων κ κυριως της ψυχολογιας της ομαδας!Το βλεπες οτι γυαλιζε το ματι τους μετα το 22-5 σερι!!Εξαλλου τα περισσοτερα ηρθαν απ'την ρακετα οπου μετα κ την εξοδο του Χαουαρντ απ'το παρκε ηταν φανερο οτι ειχαν προβλημα οι Αμερικανοι!Βαλαμε κ καποια μεγαλα σουτ αλλα αυτα οπως ειπα ηταν ψυχολογιας! Απ'την αλλη μπορω να πω οτι δεν ηταν κ το καλυτερο μας παιχνιδι αμυντικα!! Συνολικα εγω ειπα οτι ηταν η καλυτερη εμφανιση Εθνικης μπασκετ ever!! Ή τουλαχιστον των τελευταιων 12 χρονων που παρακολουθω εγω!Αυτο ομως δεν σημαινει οτι εκαναν τιποτα εξωπραγματικο ή οτι αυτη η εμφανιση ηταν ενα θαυμα που γινεται μια στις χιλλιες!Καθε αλλο..Η Εθνικη οσο κυλουσε η διοργανωση γινοταν ολο κ καλυτερη για να φτασει στο απογειο της τωρα.. wink.gif


Εγώ νομίζω ότι ορισμένα από τα σουτ ήταν αρκετά τραγηγμένα, και έτσι λέω ότι η Ελλάδα έκανε το παιχνίδι της ζωής της, στα τρίποντα μόνο όμως. Ίσως να ήτανε και ψυχολογίας (όλα?) αλλά τα ποσοστά ήταν εξωπραγματικά για αυτή την εθνική. Ειδικά σε σχέση και με τα φιλικά.

QUOTE(Anaz @ Sep 2 2006, 05:57 PM) *
Σωστος ο Paparazi!! 41.gif
Κ τι σε πειραζει δηλαδη??Μην ασχολεισαι..Κ που ξερεις ίσως αυτο το πανηγυρι,ακομη κ αν δεν το καταλαβαινουν τωρα απολυτα,να τους κανει στο μελλον πραγματικους φιλαθλους του αθληματος..!


Ναι, γιατί αυτοί που βγήκαν στους δρόμους το 2004 και το 2005 γίνανε πραγματικοί φίλαθλοι? Με τίποτα. Η ξέρανε πολλοί από αυτούς ότι υπάρχει και ευρωμπάσκετ?Πολλοί δε, πέρυσι, θυμάμαι ότι το είχανε δει σαν άλλη μια ευκαιρία για έξοδο. Ωραία, θα πάμε στη πλατεία μισί ωρίτσα, θα δούμε αυτούς που φωνάζουνε και μετά θα πάμε για κλαμπ. Σαν χτες θυμάμαι πολλές με βάψιμο και ντύσιμο στη τρίχα. Αυτό εμένα με εκνευρίζει.

QUOTE(thrylos7 @ Sep 2 2006, 06:39 PM) *
Αυτά για τα δελτία ειδήσεων και γι' αυτούς που τώρα(χθες) έμαθαν ότι η Ελλάδα παίζει στο Μουντομπάσκετ στην Ιαπωνία...


Μπράβο

QUOTE(thrylos7 @ Sep 2 2006, 06:39 PM) *
Όπως και όλοι οι αντίπαλοι μέχρι τώρα... Αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα...
Γιατί τρομάρα τους.. είναι αυτό ακριβώς.. ΝΒΑers... άλλο μπάσκετ!
Βέβαια, δεν τους βλέπω να βάζουν μυαλό... Απ' ότι καταλαβαίνω, πάλι ευθύνονται οι ίδιοι, "αχ τι κάναμε εκεί, αν κάναμε αυτό εδώ θα κερδίζαμε, δικό μας λάθος, εμείς φταίμε" κτλ κτλ... Μπορεί, αλλά όσο δεν υπολογίζουν τις υπόλοιπες ομάδες (ως ίσες, το ίδιο ικανές) απέναντί τους οι κατραπακιές θα συνεχίζουν να έρχονται...
Μόνο ο Σιζιέφσκι...


Στο τρομάρα τους έβαλα tongue.gif αμέσως μετά. Δεν ξέρω γιατί δεν είναι στο quote σου. Για πλάκα το είπα και δεν τους μειώνω ούτε κατά διάνοια σαν παίχτες.

QUOTE(thrylos7 @ Sep 2 2006, 06:39 PM) *
Όσο για τις απόψεις... σήμερα παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον(για να μάθω ντε!) τι είπε η Βάνα Μπάρμπα και η ενδυματολόγος του "Sex & the City" για τη μεγάλη νίκη της ομάδας... (όχι δεν ήταν στο Star)
Ελλαδιστάν!

Αυτό συνδέεται λίγο με το κείμενο του paparazzi... Ασφαλώς ο καθένας έχει το δικαίωμα να πανηγυρίζει(και μάλιστα το χαίρομαι ιδιαίτερα)... αλλά όταν έρχεται ο κάθε άσχετος να σου λέει ότι του κατέβει...
Προφανώς σ' αυτό υπάρχει η "μασονία"...
Τ' ότι κάποιος δεν ξέρει κάτι ιδιαίτερο από μπάσκετ δε σημαίνει ότι δε θέλει να κερδίσει η ομάδα και δε μπορεί να πανηγυρίζει...
Αλλά το να σου κάνει το ίδιο άτομο τον ειδικό... ε, είναι υπερβολικό κι ενοχλητικό.. (και φυσιολογικό στην Ελλάδα).


Αυτές είναι οι βλακείες. Αυτά αμά δεν είχαμε (και πολλά άλλα βέβαια) θα ήμασταν πιο μπροστά σα χώρα.

QUOTE(thrylos7 @ Sep 2 2006, 06:39 PM) *
Πέρα από την άμυνα, πέρα από το ταλέντο, πέρα από την ομαδική προσπάθεια, πέρα από την "καρδιά", πέρα από τον χαρακτήρα, η ομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από τη μοναδική ικανότητά της να προσαρμόζεται στον αντίπαλο και στο παιχνίδι του, ή και το ανάποδο... Γενικά, θα φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, ότι κι αν γίνει, θα έχει πάντα αυτή το πάνω χέρι... Όλο αυτό το "πράγμα" αποτελείται-συναρμολογείται από τους ...παραμερισμένους όρους παραπάνω... (κάποιοι χθες είπαν ότι αυτό οφείλεται στους φοβερούς περιφερειακούς μας... Σωστά! Και σ' αυτούς! Ίσως περισσότερο σ' αυτούς!)
Έγινε μια παρομοίωση της ατάκας του Λίνεκερ, ότι όπως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 2 ομάδες και κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί έτσι και το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παίζουν 2 ομάδες και κερδίζουν πάντα οι Έλληνες...
Δεν ξέρω αν ισχύει το πάνω, αλλά σιγουρα το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παίζουν 2 ομάδες, με τον τρόπο που θέλει η Ελλάδα...
Αλλά αν γίνει αυτό, τότε θα κερδίσουμε...


Έγραψε κάτι ωραίο ο Καρπετόπουλος στην SportDay σήμερα: Θέλετε άμυνα κύριοι Γάλλοι? Πολύ ωραία αλλά δε θα βάλετε ούτε 60 πόντους. Θέλετε να τρέξουμε κύριοι Αμερικανοί? Καμία αντίρρηση αλλά φέρτε μαζί το αριθμητήριο. Πείτε μου πως θέλετε να χάσετε και εγώ θα σας το δείξω. Η Εθνική δίνει το δικαίωαμα στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι της για να της δείξει μετά πως αυτό γίνεται σωστά. (Αν και με τους Αμερικανούς, κάθε άλλο παρά τρέξαμε).
thrylos7
QUOTE
Εγώ νομίζω ότι ορισμένα από τα σουτ ήταν αρκετά τραγηγμένα

Ίσως φάνηκαν τραβηγμένα επειδή σχεδόν πάντα υπήρχε ένα χέρι κάπου δίπλα να ενοχλεί...

Γενικά πάντως δε νομίζω... 2 τρίποντα του Σπανούλη(με αυτό του 94-86) ήταν μια χαρά, άσχετα αν έγιναν ενδεχομένως γρήγορα... ο Διαμαντίδης έβαλε πάλι στη λήξη του χρόνου ένα απολαυστικότατο τρίποντο...

Τραβηγμένο ήταν του Σπανούλη με ταμπλό(νομίζω όμως στη λήξη του χρόνου)... μπορεί και άλλα που δε θυμάμαι...
Τ' ότι ήταν εύστοχα δε σημαίνει ότι ήταν και τραβηγμένα... Αν ήταν έτσι θα ήταν άστοχα.. αλλιώς θεωρούμαστε τυχεροί...
Γενικά όμως πιστεύω πως ένα σουτ μόνο θέμα τύχης δεν είναι...

QUOTE
Ναι, γιατί αυτοί που βγήκαν στους δρόμους το 2004 και το 2005 γίνανε πραγματικοί φίλαθλοι? Με τίποτα. Η ξέρανε πολλοί από αυτούς ότι υπάρχει και ευρωμπάσκετ?Πολλοί δε, πέρυσι, θυμάμαι ότι το είχανε δει σαν άλλη μια ευκαιρία για έξοδο.

Συμφωνώ...
Αφού είμαστε ο ορισμός των πανηγυρτζήδων...

QUOTE
Στο τρομάρα τους έβαλα αμέσως μετά. Δεν ξέρω γιατί δεν είναι στο quote σου. Για πλάκα το είπα και δεν τους μειώνω ούτε κατά διάνοια σαν παίχτες.

Έχεις να μάθεις πολλά ακόμα για το baskeforum... tongue.gif biggrin.gif

QUOTE
ο Καρπετόπουλος

Άντε, επειδή είμαι στις καλές μου δε θα γίνω κακός σήμερα για να παραθέσω σε θέματα... μασονίας...
Warrior
(

QUOTE(Earnang @ Sep 1 2006, 01:20 PM) *
Αν αυτό το φόρουμ δεν γουστάρει εμένα έτσι όπως είμαι πολύ απλά μπορώ να αποχωρήσω. icon_wave.gif


Κανεις δεν σου ειπε κατι τετοιο.Βρισιες ομως σαν αυτη που χρησιμοποιησες,δεν γινεται να επιτρεπονται....
Και μονος σου νομιζω το καταλαβαινεις.Μπορεις να πεις αυτο που θες με απειρες διαφορετικες λεξεις.Ειναι
πολυ πλουσια η Ελληνικη γλωσσα....


QUOTE(treathitch @ Sep 2 2006, 02:16 PM) *
Αυτά που λέγονται από χθες ακούγονται επικίνδυνα εθνικιστικά...
Dizzy, αναμένω να σταματήσεις όλα αυτά τα ποστ που βρίζουν τον NBAer, το Μοrfi και όποιον άλλον δεν υποστηρίζει την Εθνική Ελλάδος. Τα παιδιά αυτά έχουν άλλη προτίμηση και δεν έχει κανείς δικαίωμα να τους μιλάει έτσι... Αρκετά με τον ενθουσιασμό, υπάρχουνε και όρια τα οποία ξεπεράσατε. Εδω μέσα ο καθένας δικαιούται να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει, χωρίς να δίνει εξηγήσεις. Αν αυτό δεν ισχύει, πείτε το μου για να αποχωρήσω..


Νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος.
Δεν νομιζω οτι γραφτηκε κατι επικινδυνα εθνικιστικο εδω μεσα...Ουτε εβρισε κανεις τον morfi και τον
NBAer.Το "πικαρισμα" ηταν αναμενομενο και μεσα στο ορια πιστευω.

Φυσικα και ο καθενας εχει δικαιωμα να υποστηριζει οποια ομαδα θελει χωρις να δινει εξηγησεις σε κανεναν.

Αν επιθυμει ομως να εξηγησει τον τροπο σκεψης του σε καποιον που δεν τον ξερει καλα(νεο μελος) και που
βγαζει αυθαιρετα συμπερασματα,παλι δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα(ειδικα οταν δε δινεται συνεχεια απο
καμια πλευρα και δεν παρεκτρεπεται η συζητηση).

Οι υποδειξεις εννοειται πως δεν πρεπει να υπαρχουν(ειναι απολυτα αντιδημοκρατικο),ομως εχεις διαπιστωσει
οτι ειναι αυτο το πνευμα του φορουμ?Μην πιανεσαι απο ενα ποστ...

)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.