QUOTE(jna23 @ Apr 4 2008, 16:39 )

Πριν 3 χρονια λοιπόν η Βουλιαγμένη είχε παιξει το καλύτερο μπασκετ μετα Σκουζή εποχή. Παρόλο που είχε ξεκινησει με 0-4 έκανε ενα απίστευτο σερι κερδίζοντας με 20 αρες όλους ακόμα και τον αήττητο Ρέντη. Δεν ανέβηκε τότε γιατί απλα οι προπονητές στησανε το τελευταιο παιχνίδι Πειραικός - Ρεντη. (Θυμάσε scales).
Παρόλο λοιπόν την στεναχώρια των παικτων και όλων, είμασταν κατα το ήμισυ ευχαριστημενοι καθως πιστευαμε οτι αξιζαμε την ανοδο με το μπασκετ που παιζαμε.
Αλήθεια που είναι ο Πειραικός τωρα ΟΕΟ.
Στο ματς που αναφέρεις ήμουν παρών τότε.
Υπήρξα μέλος της ομάδας του ΠΑΣ την περίοδο 2004-05 (που πήραμε την 2η θέση και ανεβήκαμε από Β' σε Α' κατηγορία), που ήταν και η μοναδική μου χρονιά σε αυτή την ομάδα.
Μια ομάδα που εντός αγωνιστικού χώρου ήταν πάρα πολύ καλή και πιστεύω άξιζε να ανέβει, αφού είχαμε δημιουργήσει μια πολύ καλή παρέα εντός και εκτός γηπέδου (και όσο αφορά τα εκτός γηπέδου συνεχίζεται με τα περισσότερα παιδιά!! και αυτό είναι που μου έχει μείνει εμένα από το πέρασμά μου από εκεί). Η ομάδα τότε με ένα πυρήνα 7-8 παιδιών που τράβηξαν το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειας, έπαιξε
πολύ καλό μπάσκετ.
Το ματς αυτό λοιπόν είχε κρίνει τότε την άνοδο. Ήταν ένα ματς-ντέρμπι (γειτονικό κιόλας) που απ' όσα εγώ ήξερα (που βρισκόμουν μέσα στην ομάδα ανελλειπώς) δεν είχε κάτι το ύποπτο. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, περίπου 40'' πριν λήξει με 2 εύστοχες δικές μου βολές. Ο Ρέντης δεν έδειξε να το παρατάει (αν και σίγουρος πρωταθλητής). Μπήκαν μέσα, έπαιξαν κανονικά. Άλλωστε και οι διοικήσεις των 2 ομάδων ήταν σε κόντρα απ'όσο θυμάμαι..
Το μόνο που είχε ακουστεί (ως φήμη και μόνο και δεν ξέρω αν ισχύει αφού δε μπορώ να πω αν δεν ξέρω σίγουρα) είναι ότι κάποιος παίκτης του Ρέντη που είχε/έχει φιλικές σχέσεις με τον τότε προπονητή του ΠΑΣ δεν έπαιξε όσο καλά θα μπορούσε. Αυτό κυκλοφόρησε έντονα αλλά και να έγινε δε νομίζω ότι έκρινε το παιχνίδι (είχε φορτωθεί με φάουλ ο συγκεκριμένος και δεν έπαιξε πολύ αλλά ο αντικαταστάτης του έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη σεζόν!!).
Ο ΠΑΣ όμως έξω από τις 4 γραμμές δεν ήταν αυτό που θα περίμενε κανείς. Γι' αυτό άλλωστε έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει σήμερα. Διοίκηση που εξόργισε τους παίκτες, δεν προσέφερε τίποτα (ούτε όσα είχε υποσχεθεί) και που στη συνέχεια λειτούργησε με βάση μόνο το προσωπικό συμφέρον των μελών της και πως θα εκμεταλλευτεί τους παίκτες που ανήκαν στην ομάδα. Πως θα τα αρπάξει δηλ και θα αποχωρήσει ηρωικά...
Και με την ανοχή του προπονητή, που δεν προστάτεψε τους παίκτες και είχε πάρει το μέρος της διοίκησης.. Όταν έφυγε όμως την επόμενη χρονιά, άλλαξε και απόψεις.. Όπως βολεύει και όπως συμφέρει τον καθένα..
Μετά την αποτυχημένη σεζόν στην Α', η διοίκηση πούλησε ότι είχε προς πώληση, μάζεψε όσα χρήματα μπορούσε από τις μεταγραφές και έφυγε... Αυτό ήταν το όραμά τους φαίνεται..
Τώρα έχουν αναλάβει κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Άλλη ομάδα ο ΠΑΣ, τελείως. Σαν να άρχισε από την αρχή. Μόνο 2 παίκτες από παλιά έχουν μείνει (Μύλλερ, Ιμπραημάκης) που συνδέεουν τις 2 εποχές.
Έτσι αυτή η υπέροχη ομάδα με Μπαρμπαρόσο, Αγγελίδη, Τζιώτη, Δρακόπουλο, Σαββίδη, Τζοβάρα, Μύλλερ, εμένα και τα υπόλοιπα παιδιά διαλύθηκε και σε όλους εμάς έμεινε η ανάμνηση της ωραίας -μπασκετικής εντός αγων. χώρου- χρονιάς που βιώσαμε.
Η φιλία που κρατάει με όλα αυτά τα παιδιά είναι ότι σημαντικότερο και αυτά είναι τα πραγματικά οφέλη του αθλητισμού τελικά.
Αυτοί που ήθελαν να εκμεταλευτούν (και πήραν ότι μπορούσαν από την δίψα όλων μας) τώρα είναι μακριά από το χώρο.. Καλύτερα βέβαια..
QUOTE(scales84 @ Apr 4 2008, 16:51 )

οσο για τα υπολοιπα jna23 ο πειραικος βαδιζει στη δ εσκανα εκει που ηταν οταν ασχοληθηκαν μερικοι...μονο που τοτε παιζανε παιδια απο τα σπλαχνα του και ποναγαν την ομαδα.οσο κι αν ενοχλει τον λεον που ηταν μελος της ομαδας που ανεβηκε μετα εγινε μισθοφορικη και οταν γινεται κατι τετοιο η λογικη λεει οτι θα φτασει χαμηλα ξανα...τα παραδειγματα ειναι απειρα.ειδικα απο τη στιγμη που ο πειραικος δεν εχει πορους.εδω δεν εχει ο ιστορικος πειραικος...
Δεν με ενοχλεί καθόλου Νίκο, το πως έγινε μετά η ομάδα.. Ούτε εμένα, ούτε και τα υπόλοιπα παιδιά (που κάποια από αυτά ήταν πολλά χρόνια εκεί)
Μισθοφορική...???

Οι μισθοφόροι το ξέρουν??? Τους μισθούς τους πήραν??