Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ευρωλίγκα 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
SG3ptshooter
Ξεφτίλα. Η διοργάνωση κάνει ότι μπορεί για να υποβαθμίζεται. Θα με βρίσετε αλλά οι άλλοι Ισπανοί είναι πιο σοβαροί..

Του χρόνου άμα πέσει το φάιναλ φορ του Οσίου Παταπίου απαιτώ γκρίνια γιατί ο Ζοτς είναι πολύ θρήσκος και δε θα θέλει να χάσει την αγρυπνία. Είναι τόσο ιερό γι' αυτόν που δεν κάνει τίποτα εκείνη την ημέρα..
ashton
Sorry, αλλά θα διαφωνήσω..
Η Μακάμπι αρνήθηκε να παίξει φ4 αν δεν άλλαζε η ώρα
οι ελληνικές ομάδες αρνήθηκαν ποτέ να παίξουν αν δεν άλλαζαν οι μέρες να μην είναι Πάσχα, Μεγαλοβδόμαδα κλπ ?
ΟΧΙ .
Η Μακάμπι έδειξε πως σέβεται τους φιλάθλους της σε αντίθεση με τις διοικήσεις των ελληνικών ομάδων (της ΕΟΚ συμπεριλαμβανομένης αφού αυτή διοργάνωσε το Φ4 Μεγαλοβδομαδιάτικα το 1993..)
SG3ptshooter
Προσπαθώντας να κρατήσω έξω από τη συζήτηση τα πολιτικά και κατανοώντας το πόσο πολύπλοκο είναι το θέμα και πόσο διαφορετικές απόψεις μπορούν να διατυπωθούν, για μένα φταίνε και οι δύο.

Φυσικά και φταίει η Ευρωλίγκα αν όντως η Μακάμπι την είχε προειδοποιήσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα πριν. Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γιατί η βεβαιότητα πως ο Μπερτομέου είχε ενημερωθεί από το καλοκαίρι προκύπτει από τα ποστς των οπαδών της Μακάμπι στο γνωστό international forum.. Ακόμα κι αν δεν είχε προειδοποιηθεί για μένα φέρει σοβαρή ευθύνη για το ότι θα γίνουν τα παιχνίδια μεσημέρι. Γιατί κατά την άποψή μου πάντα δεν έπρεπε να υποκύψει στις πιέσεις των Ισραηλινών. Και τώρα περνάω στην άλλη όχθη..
Οι Ισραηλινοί από τη στιγμή που συμμετέχουν σε μια διεθνή λίγκα είναι υποχρεωμένοι στη θεωρία να παρακάμπτουν οτιδήποτε αντιβαίνει στη συμφωνία. Έτσι είναι τα πράγματα επί δικαιοπραξιών και συμφωνιών τη σύγχρονη εποχή κι απ' ότι έχει πάρει το αυτί μου μια χαρά συνέβαλαν σε αυτή τη συστηματική διάρθρωση οι διαμαρτυρόμενοι της εν λόγω υπόθεσης. Όπως π.χ. η Ελλάδα έχει κάποιες υποχρεώσεις (αρεστές σε μας ή μη δεν έχει καμία σχέση με το θέμα) ως μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, έτσι και η Μακάμπι ως μέλος της Ευρωλίγκα δεν έχει δικαίωμα να παίζει πόκερ με τους χορηγούς και να λέει όλα ή τίποτα... Όπως η Ελλάδα θα είχε κυρώσεις αν π.χ. την 25η Μαρτίου αρνούνταν να διεξάγει Ευρωεκλογές, έτσι και η Μακάμπι θα έπρεπε όχι απλά να μην χαϊδευτεί αλλά να τις επιβληθούν και κυρώσεις.
1.γιατί και μόνο με το ότι δημιουργήθηκε ένα θέμα που απασχόλησε από την αρχή των πλέι οφς ως και σήμερα, υποβαθμίζεται το κύρος της διοργάνωσης.
2.γιατί με τις αλλαγές των ωρών χάνονται χρήματα από τους χορηγούς που θα δουν τις διαφημίσεις τους να παίζουν μεσημέρι κι όχι prime time, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τους ήδη υπάρχοντες επενδυτές και να αποθαρρύνει άλλους από το να επενδύσουν στη λίγκα σε μια εποχή που δεν πήγαιναν κι άσχημα τα πράγματα
3.γιατί ψάχνεται όλος ο κόσμος που θα πάει Βαρκελώνη με τις αλλαγές στο πρόγραμμα
4.γιατί ανεξαρτήτως του αν οι δικοί μας είχαν διαμαρτυρηθεί ή όχι, έγκαιρα ή μη, το συμβάν δημιουργεί δύο προηγούμενα. Πρώτον προηγούμενο τήρησης δύο μέτρων και δύο σταθμών μεταξύ των εθνικών γιορτών των κρατών-μελών, που μπορεί να αποτελέσει αιτία προβλημάτων στο μέλλον και δεύτερον προηγούμενο επιβολής της πυγμής μιας εκ των οικονομικά ισχυρών συνιστωσών επί της διοργανώτριας αρχής, πράγμα πολύ επικίνδυνο για το μέλλον. Αν δηλαδή μπει η Μπάγερν του παραχρόνου ακολουθούμενη από μια βαρβάτη χορηγία ΒMW ή Allianz και τους πει ότι δεν τους βολεύουν τα ματς στο Octoberfest ή στη Χ ημέρα, θα έχει πάτημα. Το ίδιο αν στα πλαίσια του ανοίγματος που σχεδιάζεται μπουν τίποτε Άγγλοι και θέλουν να τιμήσουν τίποτα πεσόντες και πάει λέγοντας. Θα ήθελα πολύ να δω το Μπερτομέου σε δύο χρόνια να πάει στα κεντρικά του BBC να τους εξηγήσει γιατί το νέο σπορ που τους πούλησε ως κάτι πρωτότυπο και έχει βασικό σταρ (στον ΠΑΟ ελπίζω μέχρι τότε tongue.gif ) έναν Άγγλο δε θα μεταδοθεί τις ώρες που τους είχαν πει αλλά σε timeslot με υποδεκαπλάσια έσοδα επειδή είναι ημέρα μνήμης στη Σλοβενία.. cool.gif

Και κάτι ακόμα λιγότερο παγκοσμιοποιημένο και περισσότερο ουσιώδες ως προς το αν τιμώνται ή όχι οι πεσόντες. Από τις 4.30 με intro απονομές κλπ θα φάμε κανά τρίωρο. Αυτοί από τις 8 και μετά πρέπει να κάτσουν άπραγοι. 30 λεπτά μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού; Σόρρυ αλλά είναι το άκρον άωτον του τυπολάτρη. Τζάμπα τα χώνω στη μάνα μου τελικά γι' αυτό το θέμα laugh.gif
GMlls
τραυματίστηκε ο σοφοκλής στο σημερινό ματς της μακάμπι στο γόνατο. ελπίζω να μην είναι σοβαρός γιατι με τα κιλά του
θα είναι δύσκολη η αποθεραπεία.
SG3ptshooter
QUOTE(GMlls @ Apr 10 2011, 00:17 ) *
τραυματίστηκε ο σοφοκλής στο σημερινό ματς της μακάμπι στο γόνατο. ελπίζω να μην είναι σοβαρός γιατι με τα κιλά του
θα είναι δύσκολη η αποθεραπεία.

δεν είναι ανάγκη να είναι σοβαρός. Ένα μήνα ας κρατήσει peace.gif cool.gif tongue.gif
GMlls
είσαι παλιόπαιδο
Anaz
QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 10 2011, 00:28 ) *
δεν είναι ανάγκη να είναι σοβαρός. Ένα μήνα ας κρατήσει peace.gif cool.gif tongue.gif
ΚΑΙ Περκινς ΚΑΙ Σχορτσιανίτης?? Τζιζας!!! Ποιος αλλος να σακατέψει τα γονατα του πριν τους βρείτε στο final four?? blink.gif
Μετα πως να μην τον λες Γκαστονε?? tongue.gif
SG3ptshooter
QUOTE(Anaz @ Apr 10 2011, 14:43 ) *
Ποιος αλλος να σακατέψει τα γονατα του πριν τους βρείτε στο final four?? blink.gif

Ο Πάργκο; smiley.gif
Weekendman

Που να το πίστευε κανείς μετά την ήττα από την Λιέτουβος ότι ο Παναθηναικός θα πήγαινε στο φάιναλ φορ ως φαβορί με την βοήθεια και των μάυρων μάγων ειδικευμένων στο βουντού που προσλήφθηκαν απο τον Παναθηναικό πρόσφατα…
baskethood
Επιπολαιος ο τραυματισμος συμφωνα με το gazzetta
Ginobili
Η Ρεάλ είναι αυτή που θα έπρεπε να χαίρεται και όχι εμείς.Εμείς έχουμε το εμπόδιο της Σιένα πρώτα...και εξάλλου η Μακάμπι είναι η λιγότερο "σκληρή" ομάδα στο final4.Την Ρεάλ την φοβάμαι πιο πολύ( όπως και την Σιένα) γιατί είναι σκληροτράχηλη ομάδα,με βάθος στο πάγκο,και μεγάλη έφεση στα ριμπ.Χρειάζεται διαφορετική συνταγή για να την αποκλείσεις(όπως και την Σιένα) από αυτή με την Μπαρτσελόνα.

Πιστεύω ότι η Ρεάλ θα προκριθεί στον τελικό και περιμένω να δω αν θα επιβεβαιωθεί ο Συρίγος για την Μακάμπι,καθώς επίσης έχω περιέργεια να δω και τι αντιμετώπιση θα έχει από την διαιτησία.Μην ξεχνάμε για το αντίστοιχο περιστατικό στο ποδόσφαιρο,όπου η ΟΥΕΦΑ αναγκάστηκε να χάσει πολλά έσοδα για την μεταφορά του Ισραήλ-Κροατία άλλη μέρα....είδαμε τι έγινε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι...τους έσφαξαν κανονικά τους Εβραίους. wink.gif
roben

Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα που θα περάσει στον τελικό από το ζευγάρι της Μακάμπι με την Ρεάλ είναι η Ρεάλ! Πρόκειται για πιό κοντρολαρισμένη ομάδα,παίζει εξαιρετική άμυνα,έχει βάθος στον πάγκο,πολλές επιλογές,πολλά σχήματα,δεν στηρίζεται πολύ σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη,όλοι έχουν ρόλο και όλοι μπορούν να γίνουν ο ήρωας της βραδιάς! Συνδιάζει εμπειρία και ενθουσιασμό και μπορεί να μην ξεχειλίζει από ταλέντο,δεν υστερεί όμως κιόλας,είναι ομάδα που δουλεύει σκληρά μέσα στο γήπεδο και έχει τεράστια θέληση για νίκη! Είναι ΟΜΑΔΑ! Έστω κι αν ο Μεσίνα αποτελεί παρελθόν η Ρεάλ είναι χτισμένη στο δικό του πλάνο! Χθες νίκησε και την Μπαρτσελόνα (που ακόμα είναι ζαλισμένη) και την έπιασε στην κορυφή της ACB! Στο φάιναλ4 η ψυχολογία της θα είναι στα ύψη,η κεκτημένη ταχύτητα παίζει και αυτή τον ρόλο της!

Για τον Παναθηναικό,εφόσον περάσει στον τελικό,η εντύπωσή μου είναι ότι η Ρεάλ είναι χειρότερη αντίπαλος από την Μακάμπι...Ομάδα που έχει εγκέφαλο τον Πριτζιόνι μπορεί να σε βραχυκυκλώσει χωρίς να το καταλάβεις...

Δύο απορίες...

1) Ο Πέρκινς τι έπαθε??
2) Αυτός ο προπονητής της Ρεάλ τι βιογραφικό έχει?? Τον ξέρει κανένας??
xristos_metal
Εγω νομιζω ο πιο δυσκολος αντιπαλος για τον Παναθηναικο ειναι η Σιενα. Εχει εμπειρια απο final 4 και καλη ομαδα. Αλλα και παλι ο Παναθηναικος δυσκολα θα χασει, οχι μονο επειδη ειναι καλυτερη ομαδα σε ολους τους τομεις, αλλα επειδη ειναι και υποψιασμενος. Η Σιενα εφτασε το ταβανι της και το ξεπερασε στα παιχνιδια με τον Ολυμπιακο. Οσοι λαγοι(Γιαριτς/Χερστον) ηταν να βγουν απο το το καπελο της βγηκαν. Αν δε της παει καλα το παιχνιδι απο την αρχη το χανει και ευκολα. Θα πρεπει ο Παναθηναικος να μπει δυνατα απο το πρωτο δεκαλεπτο και θα παρει το ματς χωρις κοπο.

Απο την αλλη πλευρα η Ρεαλ ειναι εντελως απειρη ομαδα. Δεν ειναι τοσο καλη οσο δειχνουν τα αποτελεσματα, που πιστευω στο τελος θα την παραπλανησουν. Νικησε με τα χιλια ζορια μια Μπαρτσελονα χωρις τον Ναβαρο με πολυ ασχημη ψυχολογια που ειχε ως μοναδικο πλανο μεσα στο γηπεδο ..δωστε τη μπαλα στον Anderson να σκοραρει και μετεπειτα δωστε την μπαλα στον Ingles!!!!! Για την Βαλενθια δε, χρειαστηκε να παει σε 5 ματς για να τη περασει.. Στηριζεται πολυ στον Σουαρεθ και τον Λουλ. Ο Πριτζιονι ειναι σταθερη αξια, αν και πεσμενος, αλλα στη μερα του μπορει να σκοτωσει και απο το τριποντο. Ο προπονητης της δεν μπορει να σταθει σε final 4 ( το καλοκαιρι θα ψαχνουν αλλον). Θα εχει τεραστιο κινητρο μεσα στη Βαρκελωνη αλλα θεωρω απιθανο να κανει κατι. Την κρισιμη στιγμη δε θα ξερουν να διαχειριστουν καταστασεις.

Η Μακαμπι ειναι τρελο ομαδα αλλα στα final 4 μεταμορφωνεται. Εχει καλο προπονητη, παραδοση, εμπειρους παιχτες και πολυ κοσμο στο πλευρο της. Παρολα αυτα εχει και πολλα κενα στο ροστερ της που για προπονητες σαν τον Ομπραντοβιτς ειναι βουτυρο στο ψωμι. Παργκο, Μπλουθενταλ και Ελιαχου οι πιο επικινδυνοι παιχτες της.

Λογικα σε τελικο Παο - Μακαμπι παμε, αλλα θα ηθελα να δω Παο- Ρεαλ. Ο Παναθηναικος ειναι το απολυτο φαβορι και δυσκολα θα το χασει αλλα σε ενα ματς ολα γινονται. Αν δεν ανταποκριθει ο Καλαθης ή δεν ειναι σε καλη κατασταση ο Νικολας θα εχει προβληματα.
kolokotronis
QUOTE(xristos_metal @ Apr 11 2011, 13:19 ) *
Εγω νομιζω ο πιο δυσκολος αντιπαλος για τον Παναθηναικο ειναι η Σιενα. Εχει εμπειρια απο final 4 και καλη ομαδα. Αλλα και παλι ο Παναθηναικος δυσκολα θα χασει, οχι μονο επειδη ειναι καλυτερη ομαδα σε ολους τους τομεις, αλλα επειδη ειναι και υποψιασμενος. Η Σιενα εφτασε το ταβανι της και το ξεπερασε στα παιχνιδια με τον Ολυμπιακο. Οσοι λαγοι(Γιαριτς/Χερστον) ηταν να βγουν απο το το καπελο της βγηκαν. Αν δε της παει καλα το παιχνιδι απο την αρχη το χανει και ευκολα. Θα πρεπει ο Παναθηναικος να μπει δυνατα απο το πρωτο δεκαλεπτο και θα παρει το ματς χωρις κοπο.

Απο την αλλη πλευρα η Ρεαλ ειναι εντελως απειρη ομαδα. Δεν ειναι τοσο καλη οσο δειχνουν τα αποτελεσματα, που πιστευω στο τελος θα την παραπλανησουν. Νικησε με τα χιλια ζορια μια Μπαρτσελονα χωρις τον Ναβαρο με πολυ ασχημη ψυχολογια που ειχε ως μοναδικο πλανο μεσα στο γηπεδο ..δωστε τη μπαλα στον Anderson να σκοραρει και μετεπειτα δωστε την μπαλα στον Ingles!!!!! Για την Βαλενθια δε, χρειαστηκε να παει σε 5 ματς για να τη περασει.. Στηριζεται πολυ στον Σουαρεθ και τον Λουλ. Ο Πριτζιονι ειναι σταθερη αξια, αν και πεσμενος, αλλα στη μερα του μπορει να σκοτωσει και απο το τριποντο. Ο προπονητης της δεν μπορει να σταθει σε final 4 ( το καλοκαιρι θα ψαχνουν αλλον). Θα εχει τεραστιο κινητρο μεσα στη Βαρκελωνη αλλα θεωρω απιθανο να κανει κατι. Την κρισιμη στιγμη δε θα ξερουν να διαχειριστουν καταστασεις.

Η Μακαμπι ειναι τρελο ομαδα αλλα στα final 4 μεταμορφωνεται. Εχει καλο προπονητη, παραδοση, εμπειρους παιχτες και πολυ κοσμο στο πλευρο της. Παρολα αυτα εχει και πολλα κενα στο ροστερ της που για προπονητες σαν τον Ομπραντοβιτς ειναι βουτυρο στο ψωμι. Παργκο, Μπλουθενταλ και Ελιαχου οι πιο επικινδυνοι παιχτες της.

Λογικα σε τελικο Παο - Μακαμπι παμε, αλλα θα ηθελα να δω Παο- Ρεαλ. Ο Παναθηναικος ειναι το απολυτο φαβορι και δυσκολα θα το χασει αλλα σε ενα ματς ολα γινονται. Αν δεν ανταποκριθει ο Καλαθης ή δεν ειναι σε καλη κατασταση ο Νικολας θα εχει προβληματα.

xristos_metal διαφωνώ.

Πως είναι η σιέννα ο πιο δύσκολος αντίπαλος?
Αν έχει εμπειρία από Φ4, οι άλλοι δύο τι έχουν?
Ούτε τελικό δεν έχει παίξει.
Μόνος σου λες ότι έφτασε το ταβάνι της.
Μόνος σου λες ότι ότι λαγούς είχε να βγάλει απ το καπέλο της του έβγαλε.

Μια σκληροτράχηλη ομάδα είναι, θα προσπαθήσει νακρατήσει χαμηλά το σκορ και ότι βγει.

Αν κερδίσαμε 3 φορές τη μπάρτσα και χάσουμε από τη σιέννα, μια πέτρα στο λαιμό και στη θάλασσα...
xristos_metal
Δεν εχεις και αδικο αρχηγε, απλα το γεγονος οτι εχει ξεπερασει το ταβανι της την κανει και πιο επικινδυνη. Σε αντιθεση με τις Μακαμπι - Ρεαλ που σε οποια κατασταση και αν βρισκονται ολοι περιμενουν τον τιτλο απο αυτες, και εχουν επιπλεον βαρος. Τα μειονεκτηματα της Σιενα που ανεφερα και το γεγονος οτι πιστευω πως ο παναθηναικος θα νικησει δεν την κανει χειροτερη ομαδα απο τις αλλες. Ισα ισα τη θεωρω πολυ πιο ισορροπημενη σε σχεση με τις αλλες δυο.
oti-nane
My 2 cents

Η Σιένα είναι μια σκληρή και καλά οργανωμένη ομάδα.
πιστεύω πως ο ημιτελικός θα έχει πολύ ξύλο και από τις δύο ομάδες κάτι το οποίο δεν αποτελεί πρόβλημα στον φετινό παναθηναικό. Το πρόβλημα θα είναι να μείνει χαμηλά το σκορ και να μείνει η Σιένα στο παιχνίδι μέχρι το 4ο δεκάλεπτο.Τότε θα αρχίσει να το πιστεύει και θα δημιουργηθεί πρόβλημα...

Στο ζευγάρι Ρεαλ - Μακάμπι το βλέπω 50-50
Μακάμπι καλύτερη ομάδα λίγο τρελή με πολύ ενέργεια
από την άλλη Ρεάλ με δίψα και δεν έχω να χάσω τίποτα ψυχολογία + το ότι παίζει στην ισπανία....

Το τρομερό πάντως τώρα που το σκέφτομαι είναι η Ρεάλ που το παλεύει μέσα στην Βαρκελώνη. Σαν να περνούσε ο παναθηναικός σε F4 στον Πειραιά smiley.gif ( θα έβγαινε σύνθημα "και το 6ο μες το παλέεεεεεεεεε)

smiley.gif
Anubis
http://www.sport-fm.gr/article/469439

Εξω ο Λιουλ ισα-ισα προλαβαινει το F4
il postino
και οι 4 ομαδες θελουν τη δεουσα προσοχη και σεβασμο.

η σιενα γιατι ειναι ο ορισμος της σκληρης πλην αταλαντης ομαδας, της οποιας ομως το στυλ ειναι ο,τι πρεπει για τετοιες διοργανωσεις οπου ο τα νευρα, το αγχος και η αγωνια χτυπανε κοκκινο!!! δε θα με εξεπλητε καθολου αν το παο-σιενα πηγαινε στον ποντο μεχρι τελους με οποιοδηποτε νικητη. εχει και 3-4 παικτες με ταλεντο οι οποιοι μπορουν να τραβηξουν στην επιθεση ανετα, οποτε , ποιος ο λογος να μη της δωσει καποιος τυχη σε αυτο το φ4? προσωπικα θεωρω οτι με μακαλεμπ 100% μαχημο η σιενα εχει τουλαχιστον 25% πιθανοτητες για την κουπα!!ακομα και χωρις αυτον ομως η σιενα εχει μαθει να παιζει πολυ καλα.

η μακαμπι εχει το θεμα με τον περκινς.ο σοφο , απο οτι λενε, θα ναι ετοιμος. εχει πολυ ταλεντο αυτη η ομαδα, αν και το καπως αναρχικο στυλ της ειναι λιγο επισφαλες για φ4, αλλα οπωσδηποτε για να ηττηθει απο τη ρεαλ θελει προσπαθεια μεγαλη απο τους μαδριλενους.θεωρω κλειδι τον (υπερεκτιμιμενο κατ εμε) ειντσον για να κανει την υπερβαση στο τουρνουα!!

ειχα γραψει, πριν παραιτηθει ο μεσινα, οτι η ρεαλ θα ναι η επομενη μεγαλη ευρωπαικη ομαδα!! ο ιταλος εκανε δουλεια στη μαδριτη και ας χρειαστηκαν να δαπανηθουν μεγαλα ποσα για να φερει ο,τι καλυτερο υπαρχει σε νεαρη ηλικια! βγαζουν ενεργεια στο παρκε, εχουν 3 ποιντ για ολα τα γουστα, εχουν εναν σουτερ-φωτια (καποιες φορες), εχουν πολυ καλα φοργουορντ και γενικα αυτη η ομαδα οσο θα περναει ο καιρος μονο καλυτερη μπορει να γινει. μπορει η φανελα της ρεαλ να ειναι η πιο βαρια στην ευρωπη αλλα αυτοι που παιζουν σημερα στη ρεαλ μονο εμπειροι δε μπορουν να χαρακτηριστουν σε αυτο το επιπεδο με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

ο παο κακως θεωρειται ως το μεγαλο φαβορι του φ4. ειναι σε μεγαλο βαθμο νεα ομαδα, οσον αφορα το στυλ της και τις προτεραιοτητες της. απεκλεισε το μεγαλο φαβορι της χρονιας μπαρτσελονα, κατι που δινει καλη ψυχολογια ενω εχουν μπει για τα καλα στο παιχνιδι της ομαδας ολοι του οι παικτες, στοιχειο θεωρω πολυ σημαντικο για ενα τετοιο τουρνουα. δε ξερουμε σε τι κατασταση θα ναι τοτε κυριως ο νικολας αλλα και ο μαριτς, ασχετα αν η ομαδα εχει βγαλει ολη τη σεζον χωρις αυτον. αν αυτοι οι 2 ειναι σε καλη κατασταση τοτε ο παο ισως αρχισει να ξεχωριζει απο τις αλλες 3 ομαδες.

στα σημεια θα προτιμησω παο και μακαμπι στους ημιτελικους με τελικο νικητη ...δεν εχω ιδεα!!!
Ginobili
QUOTE(oti-nane @ Apr 11 2011, 13:11 ) *
από την άλλη Ρεάλ με δίψα και δεν έχω να χάσω τίποτα ψυχολογία + το ότι παίζει στην ισπανία....

Το τρομερό πάντως τώρα που το σκέφτομαι είναι η Ρεάλ που το παλεύει μέσα στην Βαρκελώνη. Σαν να περνούσε ο παναθηναικός σε F4 στον Πειραιά smiley.gif ( θα έβγαινε σύνθημα "και το 6ο μες το παλέεεεεεεεεε)

smiley.gif

Δεν παίζει στην Ισπανία,στην Καταλονία παίζει.Έχει μεγάλη διαφορά.Στον Πειραιά αν πας και αποκαλέσεις έναν περαστικό Έλληνα..τίποτα φυσικά.Άν πεις στην Καταλονία σε έναν ότι είναι Ισπανός..θα σε αρχίσει στα μπινελίκια.Ο μόνος λόγος για τον οποίο οι καταλανοί θα υποστήριζαν τον παναθηναικό...θα ήταν να παίζει με την Ρεάλ. wink.gif
Το περιβάλλον θα είναι πολύ εχθρικό για την Ρεάλ,μέσα κι έξω από το γήπεδο..καλύτερα γι'αυτούς να έπαιζαν σε άλλη χώρα.
oti-nane
QUOTE (Ginobili @ Apr 11 2011, 20:00 ) *
Δεν παίζει στην Ισπανία,στην Καταλονία παίζει.Έχει μεγάλη διαφορά.Στον Πειραιά αν πας και αποκαλέσεις έναν περαστικό Έλληνα..τίποτα φυσικά. Αν πεις στην Καταλονία σε έναν ότι είναι Ισπανός..θα σε αρχίσει στα μπινελίκια.Ο μόνος λόγος για τον οποίο οι Καταλανοί θα υποστήριζαν τον παναθηναϊκό...θα ήταν να παίζει με την Ρεάλ. wink.gif
Το περιβάλλον θα είναι πολύ εχθρικό για την Ρεάλ,μέσα κι έξω από το γήπεδο..καλύτερα γι' αυτούς να έπαιζαν σε άλλη χώρα.

Η λογική μου μου λέει πως είναι πολύ εύκολο να είσαι Ισπανός (Ρεάλ) και να βρεις εισιτήρια από απογοητευμένους οπαδούς της Μπάρτσα οπότε να έχεις και τον κόσμο με το μέρος σου στο γήπεδο.
+ ότι νομίζω πως πιο εύκολα κυκλοφορείς με μπλούζα Ρεάλ στη Βαρκελώνη παρά με μπλούζα παναθηναϊκού στο Πασαλιμάνι

μπορεί να κάνω όμως και λάθος. rolleyes.gif
kolokotronis
QUOTE(oti-nane @ Apr 11 2011, 23:52 ) *
Η λογική μου μου λέει πως είναι πολύ εύκολο να είσαι Ισπανός (Ρεάλ) και να βρεις εισιτήρια από απογοητευμένους οπαδούς της Μπάρτσα οπότε να έχεις και τον κόσμο με το μέρος σου στο γήπεδο.
+ ότι νομίζω πως πιο εύκολα κυκλοφορείς με μπλούζα Ρεάλ στη Βαρκελώνη παρά με μπλούζα παναθηναϊκού στο Πασαλιμάνι

μπορεί να κάνω όμως και λάθος. rolleyes.gif

Η αντιπαλότητα παο-οσφπ είναι μόνο οπαδική.

Η αντιπαλότητα ρεάλ-μπάρτσα εκτός από οπαδική είναι και εθνικοπολιτική.
Οι καταλανοί (και όχι μόνο) θέλουν, στην συντριπτική τους πλειοψηφεία, αυτονομεία-απόσχιση.
Εδώ μιλάνε διαφορετική γλώσσα, τι να λεμε...

Οι διαφορές τους είναι πολύ βαθύτερες.

Καμμία σχέση με τις διαφορές ολυμπιακών-παναθηνα'ι'κών.
oti-nane
QUOTE (kolokotronis @ Apr 12 2011, 00:15 ) *
Η αντιπαλότητα παο-οσφπ είναι μόνο οπαδική.

Η αντιπαλότητα ρεάλ-μπάρτσα εκτός από οπαδική είναι και εθνικοπολιτική.
Οι καταλανοί (και όχι μόνο) θέλουν, στην συντριπτική τους πλειοψηφεία, αυτονομεία-απόσχιση.
Εδώ μιλάνε διαφορετική γλώσσα, τι να λεμε...

Οι διαφορές τους είναι πολύ βαθύτερες.

Καμμία σχέση με τις διαφορές ολυμπιακών-παναθηνα'ι'κών.

Το ξέρω

Ξύλο όμως πέφτει?

smiley.gif
kolokotronis
Η Μακάμπι έχει ορισμένα εντυπωσιακά στατιστικά:

-36,5 ριμπαουντ

-16 ασσίστ, 11 λάθη

-93 ράνκιν

-66% στις βολές

-82 πόντους μ.ο.
kseplenhs
QUOTE(Ginobili @ Apr 11 2011, 20:00 ) *
Δεν παίζει στην Ισπανία,στην Καταλονία παίζει.Έχει μεγάλη διαφορά.Στον Πειραιά αν πας και αποκαλέσεις έναν περαστικό Έλληνα..τίποτα φυσικά.Άν πεις στην Καταλονία σε έναν ότι είναι Ισπανός..θα σε αρχίσει στα μπινελίκια.



αν τον αποκαλέσεις "αθηναίο" όμως πρέπει να αισθανθείς τυχερός αν τη γλυτώσεις με μερικούς μώλωπες ph34r.gif

(Οχι οτι δεν έχουμε σκεφτεί βέβαια να γίνουμε αυτόνομο κράτος και εμείς.Να χρειάζεται διαβατήριο όποιος θέλει να πάει στο λιμάνι.Εν καιρώ τα υπόλοιπα...)
kolokotronis
QUOTE(kseplenhs @ Apr 12 2011, 08:02 ) *
αν τον αποκαλέσεις "αθηναίο" όμως πρέπει να αισθανθείς τυχερός αν τη γλυτώσεις με μερικούς μώλωπες ph34r.gif

(Οχι οτι δεν έχουμε σκεφτεί βέβαια να γίνουμε αυτόνομο κράτος και εμείς.Να χρειάζεται διαβατήριο όποιος θέλει να πάει στο λιμάνι.Εν καιρώ τα υπόλοιπα...)

Έλα ρε kseplenhs, αφού και ο πειραιάς πράσινος είναι. tongue.gif

Αλά τσουκαλάς --> ''Και η μακεδονία κόκκινη είναι''
Ginobili
QUOTE(kseplenhs @ Apr 12 2011, 06:02 ) *
αν τον αποκαλέσεις "αθηναίο" όμως πρέπει να αισθανθείς τυχερός αν τη γλυτώσεις με μερικούς μώλωπες ph34r.gif

(Οχι οτι δεν έχουμε σκεφτεί βέβαια να γίνουμε αυτόνομο κράτος και εμείς.Να χρειάζεται διαβατήριο όποιος θέλει να πάει στο λιμάνι.Εν καιρώ τα υπόλοιπα...)

Σιγά τα αίματα...δεν υπάρχει περίπτωση.Κι αν το πεις σε Σαλονικιό τι θα γίνει? Θα σφάξει και όλο το σόι μαζί..? tongue.gif Εξάλλου η ΑΘΗΝΑ πρέπει να έχει μία μόνο μεγάλη ομάδα...δεν μας αρέσει ούτε εμάς να θεωρείται ο Ολυμπιακός τμήμα της. tongue.gif
Badass
Εγώ ένα ξέρω. Το καλύτερα σημεία της Αθήνας είναι πινακίδες που δείχνουν το δρόμο για Πειραιά smiley.gif

Air Kef
Aκριβώς αυτό που ειπε ο τζινόμπιλι.

Σαν να παίζει ο Ολυμπιακός Φ4 μέσα στην Πυλαία είναι για την Ρεάλ.

+ότι στην Μαδρίτη ονειρεύονται Ευρωλίγκα μεσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα, κάτι που θα απεύχονται όσο τίποτα άλλο στην Βαρκελώνη.
vastravoud
Στην Ελλάδα πλέον διαφορές μεταξύ Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών απλά ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ. Μια φορά κι έναν καιρό ίσως υπήρχαν, όμως ουσιαστικά τώρα δεν υπάρχουν. Εδώ ουσιαστικά ρε παιδιά ο Πειραιάς έχει πάψει να είναι χωριστή πόλη, με όλη την ενδιάμεση περιοχή τσιμεντωμένη μέχρι αηδίας. Αν συνεχίσει έτσι, σε 20 χρόνια από το Κορωπί μέχρι την ΕΛευσίνα θα φαίνεται "μία πόλη".

Απλώς υπάρχουν ορισμένοι ανόητοι που εξαγριώνονται αν στον Πειραια/Πασαλιμάνι φοράς μπλούζα του Παναθηναϊκού ή άλλοι που μπορεί να κάνουν το αντίστροφο στου Γκύζη(ή οπουδήποτε αλλού θεωρείται "Παναθηναϊκή" περιοχή), επειδή απλώς "κληρονομικά" ορισμένες περιοχές έχουν ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό. Το ζήτημα της "μη ανοχής" εντάσσεται στη γενικότερη βλακεία που καταδυναστεύει αυτή τη χώρα.
xristos_metal
Καμμια σχεση η εχθρα της Ρεαλ με τη Μπαρτσελονα. Ακομη και εαν μπαινουν εθνικα ζητηματα αναμεσα τους ειναι πολλα επιπεδα πιο πολιτισμενοι απο εμας τους βαρβαρους. Εδω ο Ρουμπια δηλωσε καλη επιτυχια στη Ρεαλ. Σιγουρα δε θα θελουν να το σηκωσει η Ρεαλ αλλα ως εκει θα φτασει η εχθρα τους.
il postino
QUOTE(xristos_metal @ Apr 12 2011, 18:23 ) *
Καμμια σχεση η εχθρα της Ρεαλ με τη Μπαρτσελονα. Ακομη και εαν μπαινουν εθνικα ζητηματα αναμεσα τους ειναι πολλα επιπεδα πιο πολιτισμενοι απο εμας τους βαρβαρους. Εδω ο Ρουμπια δηλωσε καλη επιτυχια στη Ρεαλ. Σιγουρα δε θα θελουν να το σηκωσει η Ρεαλ αλλα ως εκει θα φτασει η εχθρα τους.

παντου τα ιδια ειναι οταν μιλαμε για μπαλα (οσον αφορα τους οπαδους) !!! πχ εμεις δε θυμαμαι να πεταξαμε καμια γουρουνοκεφαλη ή κανα μπουκαλακι ουισκι στο βασιλακη (να φαει και να πιει στην υγεια μας) στο οακα!!! smiley.gif

η διαφορα εγκειται στην ανοχη, οπου εκει ειναι μηδαμινη ενω εδω...
kolokotronis
QUOTE(Air Kef @ Apr 12 2011, 17:40 ) *
Aκριβώς αυτό που ειπε ο τζινόμπιλι.

Σαν να παίζει ο Ολυμπιακός Φ4 μέσα στην Πυλαία είναι για την Ρεάλ.

+ότι στην Μαδρίτη ονειρεύονται Ευρωλίγκα μεσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα, κάτι που θα απεύχονται όσο τίποτα άλλο στην Βαρκελώνη.

Γιατί ρε συ kef, όταν έπαιξε ο παο δεν θυμάσαι τι έγινε?

Δεν έσπαγαν όσα αμάξια είχαν αθηνα'ι'κές πινακίδες?

Το ευτύχημα είναι ότι αυτοί που τα έκαναν είναι η μειοψηφεία.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι περισσότεροι στη θεσσαλονίκη ''ενέκριναν'' αυτές τις ενέργειες.
kseplenhs
QUOTE(il postino @ Apr 12 2011, 18:32 ) *
παντου τα ιδια ειναι οταν μιλαμε για μπαλα (οσον αφορα τους οπαδους) !!! πχ εμεις δε θυμαμαι να πεταξαμε καμια γουρουνοκεφαλη ή κανα μπουκαλακι ουισκι στο βασιλακη (να φαει και να πιει στην υγεια μας) στο οακα!!! smiley.gif

η διαφορα εγκειται στην ανοχη, οπου εκει ειναι μηδαμινη ενω εδω...


τι σχέση έχει ο σπανούλης με τον ΠΡΟΔΟΤΑΡΟ τον φίγκο?
κανονικά έπρεπε να ξυπνάει κάθε πρωί με μια γουρουνοκεφαλή φρεσκοκομμένη δίπλα στο μαξιλάρι του το γατάκι ο πορτογάλος.... 56.gif


QUOTE(kolokotronis @ Apr 12 2011, 19:01 ) *
Το ευτύχημα είναι ότι αυτοί που τα έκαναν είναι η μειοψηφεία.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι περισσότεροι στη θεσσαλονίκη ''ενέκριναν'' αυτές τις ενέργειες.



κοίτα,στην θεσσαλονίκη βγαίνει ψωμιάδης με ποσοστά φιντέλ κάστρο και κανείς δεν παραδέχεται πως τον ψήφισε. Οπότε μειοψηφίες-πλειοψηφίες και τι πιστεύει η κάθε μία,είναι σχετικό για την συμπρωτεύουσα 71.gif
il postino
QUOTE(kseplenhs @ Apr 12 2011, 19:41 ) *
τι σχέση έχει ο σπανούλης με τον ΠΡΟΔΟΤΑΡΟ τον φίγκο?κανονικά έπρεπε να ξυπνάει κάθε πρωί με μια γουρουνοκεφαλή φρεσκοκομμένη δίπλα στο μαξιλάρι του το γατάκι ο πορτογάλος.... 56.gif

καμια φυσικα!! μια χαρα τα κονομησαν οι καταλωνοι απο τη μεταγραφη! περισσοτερο τον πουλησαν παρα τους πουλησε!!

Ginobili
QUOTE(kolokotronis @ Apr 12 2011, 16:01 ) *
Γιατί ρε συ kef, όταν έπαιξε ο παο δεν θυμάσαι τι έγινε?

Δεν έσπαγαν όσα αμάξια είχαν αθηνα'ι'κές πινακίδες?

Το ευτύχημα είναι ότι αυτοί που τα έκαναν είναι η μειοψηφεία.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι περισσότεροι στη θεσσαλονίκη ''ενέκριναν'' αυτές τις ενέργειες.

Άν ήταν ο Ολυμπιακός...θα ήταν λίγο χειρότερα.Ειδικά αν γινόταν τώρα που η έχθρα έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο
T.W.Is.M.
QUOTE(kseplenhs @ Apr 12 2011, 19:41 ) *
τι σχέση έχει ο σπανούλης με τον ΠΡΟΔΟΤΑΡΟ τον φίγκο?
κανονικά έπρεπε να ξυπνάει κάθε πρωί με μια γουρουνοκεφαλή φρεσκοκομμένη δίπλα στο μαξιλάρι του το γατάκι ο πορτογάλος.... 56.gif


Ετσι πες τα... Χειροτερος κι απ το Λεμπρον στην προδοσια! smiley.gif
Και πες για τον ολισθηρο δρομο που πηρε η καριερα του απο κει και μετα με τη μεταγραφη στην Ιντερ...
lefkadian
Oποιος δεν εχει διαβασει τα αφιερωματα του Σκουντη για τα προηγουμενα f4 στο gazzetta χανει. Με γλαφυροτητα, χωρις ομως φλυαρια, με ατακες αλλα και "ανεκδοτες" ιστοριουλες μας μεταφερει στο κλιμα των τοτε f4. Ειδικα για εμας τους μεγαλυτερους ειναι ενα πραγματικο-νοσταλγικο ταξιδι στον χρονο. Αφιερωστε λιγο χρονο και διαβαστε τα αφιερωματα. Δεν θα χασετε bball.gif bball.gif bball.gif
dekatostritos
παιδια αν υπαρχει κανα εισητηριο για βαρκελωνη στειλτε μου ενα μηνυμα...

παρεπιπτοντως καλως σας βρηκα!
Green Warrior
Οι 10 υποψήφιοι για τις καλύτερες πεντάδες


http://www.euroleague.net/news/i/84905/180

3 Έλληνες, 3 Ισπανοί, 1 Σέρβος, 1 Λιθουανός, 2 Αμερικανοί

2 ΠΑΟ, 2 Μακάμπι, 1 ΟΣΦΠ, 1 Σιένα, 1 Ρεάλ, 1 Μπάρστα, 1 Ταού, 1 Βαλένθια

Τις πεντάδες τις κόβω λογικά έτσι:

Διαμαντίδης, Λουλλ, Σαν Εμετέριο, Μπατίστ, Σόφο

Πάργκο, Σπανούλης, Ναβάρο, Σαβάνοβιτς, Λαβρίνοβιτς

SG3ptshooter
Δεν ξέρω τι μέσο έχει διάολε αυτός ο Γιούιγ αλλά θα βγει στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης και όλοι οι οπαδοί της Ρεάλ τον ψηφίζουν μανιωδώς να βγει και καλύτερος παίκτης της ACB. Ήμαρτον δεν είναι ούτε μες τους 3 καλύτερους της ομάδας του..
Green Warrior
πιστεύω πάντως ότι κάποιος από τους Κοαυκένας ή Τελέτοβιτς θα έπρεπε να είναι στην δεκάδα. Από την άλλη βέβαια κάποιον έπρεπε να έχει η ρεάλ και σίγπυρα ο Γιουλ δεν είναι αμελητέος παίκτης ενώ και ο Σαβάνοβιτς τα πήγε πολύ καλά.
alabamas_13
για μενα οι 5 κορυφαιοι φετος ειναι διαμαντιδης, σαν εμετεριο, ναβαρο, μπατιστ και σοφοκλης...για τους τρεις τελευταιους μπορει να υπαρχουν διαφωνιες αλλα για τους δυο πρωτους πιστευω δεν χωραει αμφιβολια...
Ginobili
QUOTE(alabamas_13 @ Apr 22 2011, 18:20 ) *
για μενα οι 5 κορυφαιοι φετος ειναι διαμαντιδης, σαν εμετεριο, ναβαρο, μπατιστ και σοφοκλης...για τους τρεις τελευταιους μπορει να υπαρχουν διαφωνιες αλλα για τους δυο πρωτους πιστευω δεν χωραει αμφιβολια...

Εγώ θα προτιμούσα μόνο τον Νεστέροβιτς αντί του Σόφο




Και τον Βουγιούκα φυσικά αντί του Πέκοβιτς 71.gif .....έτσι SG3ptshooter..??? 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.