Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Α2 - Β' - Γ' Εθνικής 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γενικές Συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4
pointguard
blove.gif na sai kala aderfe gia to deutero skelos! upervaleis logo filias gia to proto!!
christina n10
QUOTE(pointguard @ Jul 17 2007, 01:47 PM) *
blove.gif na sai kala aderfe gia to deutero skelos! upervaleis logo filias gia to proto!!
pointguard ο ψηλεας εχε μεινει λαυριο?το μονο κακο για την ομαδα φετος ειναι οτι εφυγε ο βοηθος που ειχανε την σεζον που περασε ο παραλικας, αλλα βεβαια το καλο γι αυτον ,ειναι οτι ανελαβε τον μιλωνα β εθνικη.ενα πολυ σημαντικο βημα για την προπονητικη του πορεια....του ευχομαι ειλικρινα, γιατι και φιλαρακι,μεσα απο το forum,να εχει μια πολυ καλη σεζον και να δει ολα του ονειρα και τους στοχους που εχει θεσει φετος για την ομαδα να πραγματοποιουνται... 41.gif 41.gif
duke10
Να ευχηθω και γω με τη σειρα μου καλη επιτυχια στον φιλο μου το Δρακακη στη νεα του ομαδα 41.gif .Ελπιζω μονο ψηλε να μην παρεις μεταγραφη και απο την αλλη μας "ομαδα" τη μεταμεσονυχτια...
dolly12
ΓΔ εγώ καλή επιτυχία σου έχω πει

θα σου νοικιάσω το σπίτι στη σαρωνίδα για να γλιτώνεις αποστάσεις άμα με συνοδέψεις στο γάμο του ΧΜ???!!!! smiley.gif
pointguard
Oxi soto mhn anushxeis ekei eimai sigoura vasikos! Christina nai paizei kanonika o Pshleas kai exei erthei voithos o mpitzanhs pou htan dafnh kai meta guziako kai thn prohgoumenh xronia pali lavrio!
christina n10
QUOTE(pointguard @ Jul 18 2007, 03:02 PM) *
Oxi soto mhn anushxeis ekei eimai sigoura vasikos! Christina nai paizei kanonika o Pshleas kai exei erthei voithos o mpitzanhs pou htan dafnh kai meta guziako kai thn prohgoumenh xronia pali lavrio!
α,ωραια...ευχαριστω πολυ για την πληροφορια....να σαι καλα.καλη αγωνιστικη σεζον να εχεις....τωρα ομως η ξεκουραση ειναι απαραιτητη γιατι απο α εσκα σε β εθνικη, ε,εχει μεγαλυτερο ζορι....καλες διακοπες... wink.gif icon_wave.gif
pointguard
Kales diakopes na exeis Christina kai kala na peraseis..
basket_7
Θα ήθελα να ακούσω προβλέψεις για Α' όμιλο Νοτου Γ' Εθνικής με Αγία Παρασκευή, Γκυζιακό, Κόρινθο, Αρκαδικό ,Κεφαλονιά,Παπάγου κτλ... smile.gif smile.gif smile.gif
P.Faliro13
Στο Π. Φάληρο οι Ζούκης και Παγώνης

Παίκτης του Παλαιού Φαλήρου θα είναι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι οι Ανδρέας Ζούκης και Φαίδωνας Παγώνης. Ο πρώτος αποκτήθηκε με υποσχετική από τον Αρίωνα, ενώ για τον δεύτερο, το Παλαιό Φάληρο, ανανέωσε τον δανεισμό του από τον Αμύντα.
Πέρα από αυτούς τους δυο παίκτες η ομάδα ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του κι άλλους παίκτες, αφού στο στόχαστρο του συλλόγου των νοτίων προαστίων είναι οι Αλέξης Παπαδάτος, Γιώργος Τσιριγωτάκης, Νάσος Μέντζος, Βαγγέλης Μόρφης, Πέτρος Ρόντος, Γιώργος Χαλκιαδάκης και Άγγελος Σιμανδούρας. Όσον αφορά το θέμα του Δήμου Αγγελόπουλου, οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να τον κρατήσουν στις τάξεις τους.

απο basketblog.gr
dimitris 888
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κομοτηνής θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα ο Στάθης Καμαράκης. Η διοίκηση της ακριτικής ομάδας έκρινε πώς ο σύλλογος χρειάζεται μια αλλαγή και όπως γίνεται συνήθως το… "μάρμαρο" πλήρωσε ο προπονητής. Ο Καμαράκης πάντως, τηρουμένων των αναλογιών (οι Ακρίτες είχαν από τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας), οδήγησε την Κομοτηνή σε μια πολύ καλή πορεία αφού η ομάδα σώθηκε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
drakonikolis
Ο Ιωνικός Λαμίας έκλεισε και τον Κώστα Πασχάλη και με τους παίκτες που έχει θα μπορούσε να σταθεί κάλλιστα στην Α1.Έπεται και συνέχεια. 41.gif
reth1
Με τον προπονητη που έχει όμως;;; tongue.gif
man10
QUOTE(reth1 @ Jul 28 2007, 06:30 PM) *
Με τον προπονητη που έχει όμως;;; tongue.gif

Γιατι τι εχει ο προπονητης??
reth1
QUOTE(man10 @ Jul 29 2007, 12:04 PM) *
Γιατι τι εχει ο προπονητης??


θα δείξει...wink.gif
man10
QUOTE(reth1 @ Jul 29 2007, 09:38 PM) *
θα δείξει...wink.gif

Ελα βρε μην γινεσαι κακοπροαiρετος... Μια χαρα ειναι ο Πρελεβιτς... Ο ΠΑΟΚ ειχε παιξει κατα διαστηματα πολυ καλο μπασκετ με τον Μπανε για coach...
Για μενα ειναι ξεκαθαρα τα φαβορι για ανοδο... Ρεθυμνο και Λαμια... Διαφωνει κανεις???
zigolo7
θα βαλω και τον Ηρακλη εγω μέσα!!!
reth1
ο ΑΓΟΡ μπορεί να περνάει μέρες 2006 (που θα παίζουμε του χρόνου; ), αλλά το ρόστερ γεμίζει σιγά σιγά.

Κούμουλος, Τσακιρίδης, Σπανούλης και Χρ. Πετρόπουλος στα γκαρντ, Γκιζογιάννης στα φόργουορντ και Βαρδαβάς Κακαρούδης στους ψηλούς, ενώ φέρεται κλεισμένος ο Juriza Zuza (C, 2.07) που αγωνίστηκε παλαιότερα στο Ηράκλειο, στον ΠΑΟ, στον Ιωνικό ενώ για 2 χρόνια έπαιζε στην Cibona Zagrb. Πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε ότι ο γνωστός από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ Andy Panko έχει επίσης κλείσει... Ίδωμεν
leonkalf
Ο Ίκαρος Καλλιθέας πήρε τον Βασίλη Εμμανουηλίδη. Εξαιρετική κίνηση!!!

Στον Αμύντα ο Σαμοθράκης (του Φιλαθλητικού).
zigolo7
η ερυθραια παιρνει τσοτσο...
man10
Η Λαμια απεκτησε τον πρωην γυμναστη του ΠΑΟΚ Γιωργο Χρυσαφη.
zigolo7
ο πανερυθραικος ανακοινωσε τησ αποκτηση του Κωστα Τσοτσου απο τον Κολοσσο Ροδου. Ενας παικτης που θα βοηθησει αρκετα κατα τη γνωμη μου και θα γεμισει τη ρακετα της ερυθραιας μαζι με το 5αρι που θα αποκτηθει που ισως να ειναι εκπληξη!!
leonkalf
"Τελείωσε η συνεργασία του Δημήτρη Σπανούλη με τον ΑΓΟΡ πριν καν αρχίσει. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ήταν από τα πρώτα αποκτήματα των Κρητικών αλλά τελικά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με την ομάδα του Ρεθύμνου. Ο λόγος, που οδήγησε στην διακοπή, δεν αναφέρεται αλλά σίγουρα προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

«Η διοίκηση του ΑΓΟΡ ανακοινώνει τη λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της, με τον αθλητή Δημήτρη Σπανούλη», ήταν η λιτή ανακοίνωση, που εξέδωσε η κρητική ομάδα και στην οποία δεν αναφέρεται ο λόγος για τη διακοπή της συνεργασίας. Το σίγουρο είναι ότι ο έμπειρος γκαρντ αναμένεται να είναι περιζήτητος, πλέον, από αρκετές ομάδες τόσο της Α1 όσο και της Α2, που θα θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους."

πηγή: sportime.gr


Γιατί να έγινε αυτό? Κάποιος που ξέρει ας μας πληροφορήσει..
reth1
ελα ντε; ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif τούβλο!
reth1
ασυμφωνία χαρακτήρων, δηλ. προβλήματα από την αρχή της συνεργασίας με τον ΑΓΟΡ (η νοοτροπία του παικτη φαίνεται να ήταν διαμετρικά αντίθετη με αυτή της ομάδας), πιθανόν κάποια προβλήματα και με τον Κουφό (που δε σηκώνει και πολλά πολλά) μάλλον είναι οι λόγοι του πρόωρου διαζυγίου με το Δ. Σπανούλη...
jump_ball
Βόμβα μεγατόνων στην Α2 από το Περιστέρι. Οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» ανακοίνωσαν το πρωί την απόκτηση του Πολωνού σέντερ Τσέζαρι Τριμπάνσκι που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Μέμφις Γκρίζιλς, τους Φοίνιξ Σανς, τους Νιου Γιορκ Νικς και τους Σικάγο Μπουλς.
Ο θηριώδης Τριμπάνσκι είναι σίγουρα η πιο ηχηρή φετινή μετεγγραφή στην Α2 φανερώνοντας τις προθέσεις της διοίκησης του Περιστερίου για το νέο πρωτάθλημα...

Η ανακοίνωση του Περιστερίου...
Ο Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Cezary Trybanski για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.
Η διοίκηση του Συλλόγου μας έχει δεσμευτεί ότι θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει η ομάδα μπάσκετ στη φυσική της θέση, στην Α1 κατηγορία και η απόκτηση του Trybanski, ο οποίος έχει απασχολήσει το ΝΒΑ και θεωρήθηκε τεράστιο ταλέντο όταν πέρασε τον Ατλαντικό, πιστεύουμε ότι είναι η ενδεδειγμένη κίνηση για τη θέση του σέντερ.
Πιστεύουμε, επίσης, ότι δείχνουμε την επιθυμία μας να έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά -χωρίς τυμπανοκρουσίες- περιμένουμε να δώσουμε και στο γήπεδο τις εξετάσεις μας.
Το γεγονός, όμως ότι ο ότι Cezary Trybanski υπέγραψε το 2002 τριετές συμβόλαιο με τους Μέμφις Γκρίζλις, αξίας 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων, από μόνο του, τον κάνει πολύ ξεχωριστό.
Ηταν ο πρώτος Πολωνός παίκτης που πέρασε ποτέ το κατώφλι του ΝΒΑ, έπειτα από θητεία στην Λέγκια Βαρσοβίας (1997-98) και την MKS Προυσκόφ (1999-2002).
Στο ΝΒΑ δεν κατάφερε να καθιερωθεί, αλλά το (τεράστιο) συμβόλαιό του τον υποχρέωσε να ακολουθήσει τις επιταγές της εκάστοτε ομάδας του για να το διατηρήσει.
Από το 2002 ως το 2004 αγωνίστηκε στους Μέμφις Γκρίζλις, στους Φοίνιξ Σανς και στους Νιου Γιορκ Νικς.
Τον Αύγουστο του 2004 πήγε με ανταλλαγή έξι παικτών στους Σικάγο Μπουλς.
Το 2005 έγινε ντραφτ Νο-63 για το NBDL (Τούλσα 66ers). Επαιξε 45 παιχνίδια εκεί με μ.ό. 4,9 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 2,5 κοψίματα.
Το 2006 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ (Τορόντο Ράπτορς) αξίας 600.000 δολαρίων, αλλά τελικά ξαναγύρισε στην Τούλσα, όπου πήρε χρόνο συμμετοχής.

ΟΝΟΜΑ: Cezary Trybanski
ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 22 Σεπτεμβρίου 1979
ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ: Πολωνική

...απο superbasket.gr
zigolo7
μαλλον ο λογος που εφυγε ο Σπανουλης ειναι ο κυκλοθυμικος χαρακτηρας του. κατι δεν του αρεσε και στραβωσε. δεν θελει και πολυ ο σπανουλης. γι`αυτο και περσι ηταν στην ξανθη και οχι σε καμια καλυτερη ομαδα. γιατι απο ταλεντο εχει αρκετο. αλλα ο χαρακτηρας του τον εχει φερει να παιζει στην Α2 και οχι στην Α1.
zigolo7
ο γιαννης πλουτετσκι παει στην ενωση καβαλας. περσι αγωνιζοταν στον πανερυθραικο(β`εθνικη)
balou
Ξερει κανεις το roster της ΑΓΕΧαλκιδας?
reth1
αν δεν έχω παραλήψει κάποιον, έως τώρα έχουμε...

1. ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ;;; ΤΟΜΑΡΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ,
2. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,
3. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
4. ΨΑΘΑΣ, ΠΕΡΑΚΗΣ,
5. ΓΕΡΕΜΙΤΣ

Θέλει Αγγελόπουλο (5αρι) από Π. Φάληρο και Σπανούλη (2αρι)
balou
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ;
fistikis
QUOTE(reth1 @ Aug 19 2007, 19:29 ) *
αν δεν έχω παραλήψει κάποιον, έως τώρα έχουμε...

1. ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ;;; ΤΟΜΑΡΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ,
2. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,
3. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
4. ΨΑΘΑΣ, ΠΕΡΑΚΗΣ,
5. ΓΕΡΕΜΙΤΣ

Θέλει Αγγελόπουλο (5αρι) από Π. Φάληρο και Σπανούλη (2αρι)



Ο Παπαντωνίου είναι άσσος...
Aristofanis
Έλεω στρατιωτικού δεν έχω διαβάσει καθόλου τα προήγουμενα post απλά είδα τις μεταγραφές μέχρι στιγμής στην Α2. Μεγαλύτερες μεταγραφές είναι του Τριμπάνσκι στο Περίστερι, του Σπανού στον Ιωνικό, του Τράινα στον Ηρακλή, του Σπανούλη στον ΑΓΟΡ και του Μουλάκη στην Ξάνθη. Φαβορί για άνοδο βλέπω Ιωνικό, Περιστέρι, ΑΓΟΡ ενω θα ακολουθήσουν Ηρακλής, Δάφνη και Ηλυσιακός. (θυμηθείτε με) Για Απόλλων χλωμά τα πράγματα και βλέπω την Χαλκίδα να υποβιβάζεται.
dolly12
Η χαλκιδα δεν εκλεισε τελικα τον σπανουλη η κανω λαθος?
DimBog
O spanoulis eixe paei ston AGOR alla telika efige logo kakhs symperiforas.Twra einai pio konta sthn MENT alla exei protaseis apo Hraklh kai Xalkida.

PS:Sorry gia to greeklish
matse7
Παίκτης της Χαλκίδας θα είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου Φώτης Βασιλόπουλος. Πρόκειται για μια πολύ καλή μεταγραφική κίνηση που αναμένεται να βοηθήσει το συγκρότημα του Δημήτρη Λιόγα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας την νέα σεζόν.
Ο Έλληνας παίκτης επέστρεψε στην ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν μεταγραφεί στον Πανιώνιο. Ο Βασιλόπουλος είναι 21 χρονών έχει ύψος 1μ87 και αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ.
Στο μεταξύ, στην ομάδα περιμένουν την απάντηση του Τάσου Κανταρτζή ο οποίος απ’ ότι όλα δείχνουν θα παραμείνει στην Χαλκίδα και την επόμενη χρονιά. Ο παίκτης αναμένεται να απαντήσει θετικά τις επόμενες ημέρες, οπότε θα λυθεί το σημαντικότερο πρόβλημα του Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος θέλει να ισχυροποιήσει την περιφέρειά του. Και όλα ξεκινούν από τον "άσσο"...

Στο Πανόραμα ο Κακαρούδης
Τον Κώστα Κακαρούδη απέκτησε η ομάδα του Πανοράματος για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο και στη συνέχεια πήγε στο Λιτόχωρο, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας. Ο Κακαρούδης είναι 24 χρονών, έχει ύψος 2μ 04 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ. Παλαιότερα έχει φορέσει τις φανέλες των ΚΑΟΔ, Άρη, Ιωνικού Λαμίας και Ρεθύμνου.

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...5385&Itemid=116
giorgio
ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΜΟΥΛΑΟΜΕΡΟΒΙΤΣ!!!!!!!!!
matse7
Εκεί που ο Ηρακλής τις τελευταίες μέρες τον πίεζε για να αποσπάσει το ναι του ο Δημήτρης Σπανούλης αποφάσισε να το πει στην πρόταση της ΜΕΝΤ.

Ο Δημήτρης Σπανούλης πραγματοποίησε μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση με την ΜΕΝΤ κάτω από τις οδηγίες του Παρασκευά Μουρατίδη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτησή του.

Ο Σπανούλης πριν από μερικές μέρες είχε μείνει ελεύθερος από το Ρέθυμνο ενώ τις τελευταίες μέρες ο πρώτος σκόρερ της Α2 με την Ξάνθη είχε βρεθεί στο στοχαστρο των Ηρακλή, Ιωνικού Λαμίας, Τρίκαλα και ΑΠΟΕΛ.

Όσο για τα παιχνίδια της μοίρας; Στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α2 στο κλειστό της Τούμπας η ΜΕΝΤ θα υποδεχθεί τον Ηρακλή με κεντρικό πρόσωπο φυσικά τον Δημήτρη Σπανούλη.

http://www.sport24.gr/html/ent/043/ent.193043.asp
dimitris 888
Η Κομοτηνή συμφώνησε με τον Σουφλιά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αλλά και να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Α2 κατηγορία.
Πέρυσι, ο νεαρός παίκτης φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης και φέτος αναμένεται να βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων της Κομοτηνής στο πρωτάθλημα.
matse7
Την απόκτηση του Γιάννη Κρητικού ολοκλήρωσε η ομάδα της Χαλκίδας. Ο πρώην παίκτης του Παγκρατίου υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Εύβοιας ενώ την Τρίτη πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους “κυανόλευκους”.

Ο Ελληνας άσος θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα την πρώτη κιόλας αγωνιστική της Α2. Με την απόκτηση του Κρητικού η Χαλκίδα ενισχύεται σημαντικά στην θέση “3” και πλέον στρέφουν την προσοχή του στην περίπτωση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της Ολυμπιάδας Κόρει Αλμπάνο.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A2B...ida/167334.html
matse7
Με έναν έμπειρο παίκτη θα ενισχύσει τη ρακέτα της η Χαλκίδα για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Ο Στεφάν Γκεόργκιεφ είναι ο παίκτης που θα καλύψει τις θέσεις "4" και "5" της ομάδας της Εύβοιας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα.
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ριμπάουντερ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Λέφσκι Σόφιας. Πέρυσι σε 35 παιχνίδια είχε μέσο όρο 14.3 πόντους, 8.6 ριμπάουντ, τα οποία του έδωσαν την πέμπτη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας.

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...6007&Itemid=116
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.