http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleag...-hanei-ti-sezonΟ Αμερικανός προπονητής εξήγησε ότι «πιθανόν ο Λάνγκφορντ θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν» ενώ για τον αρχηγό της ομάδας, είπε: «Αν είχε δίπλα του καλούς σουτέρ θα είχε 15 με 17 ασίστ σε κάθε ματς. Μπορεί και βρίσκει τους ελεύθερους παίκτες, είναι ένας από τους καλύτερους πασέρ που έχω δει...»
Όλοι οι προπονητές εκθειάζουν των καλαθη άλλα εμείς ξέρουμε καλύτερα...μάλλον δεν έχουμε κάλους προπονητές να δουν ότι ο νικ δεν κάνει για την ομάδα ευτυχώς που έχουμε των πρόεδρο να μας προστατεύει από κάτι άσχετους σαν των πασκουαλ και προσεχώς των πιτινιο.
Δεν των βλέπω καλά και των ρικ την χρονιά δεν ξέρω αν προλαβαίνει να την βγάλει κι αυτός και μετά να πάμε σε ειδικές καταστάσεις μέχρι τους τελικούς ώστε αν το πάρουμε να πάει η δόξα σε αυτόν που την αξίζει.
Όλοι οι προπονητές εκθειάζουν των καλαθη άλλα εμείς ξέρουμε καλύτερα...μάλλον δεν έχουμε κάλους προπονητές να δουν ότι ο νικ δεν κάνει για την ομάδα ευτυχώς που έχουμε των πρόεδρο να μας προστατεύει από κάτι άσχετους σαν των πασκουαλ και προσεχώς των πιτινιο.
Δεν των βλέπω καλά και των ρικ την χρονιά δεν ξέρω αν προλαβαίνει να την βγάλει κι αυτός και μετά να πάμε σε ειδικές καταστάσεις μέχρι τους τελικούς ώστε αν το πάρουμε να πάει η δόξα σε αυτόν που την αξίζει.
Η διαφορά είναι ότι από το παραπάνω σχόλιο καταλαβαίνεις εσύ αυτό που θες να καταλάβεις, δηλαδή ότι ο Καλάθης είναι ηγέτης.
Έλα μου όμως που ο Πιτίνο δεν είπε ότι είναι ηγέτης και είπε ότι είναι από τους καλύτερους πασερ.
Το θέμα με τον Καλάθη δεν είναι ότι δεν αξίζει τα 2 εκατομμύρια, αλλά δεν αξίζει με τίποτα το 1/4 του μπάτζετ και τελικά είναι και μεγάλο σφάλμα που τον ανανεώσαμε. Με τα λεφτά του θα μπορούσαμε να έχουμε δίδυμο τζέημς-μίσιτς