Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2012-13
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
MENEGIN11
ναι ρωσης
jhantzop
Δύσκολα θα πιάσουμε το απόλυτο στις προβλέψεις και σήμερα!

blove.gif

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1: Αν δεν κερδίσει σήμερα το βράδυ η Κηφισιά αυτό το παιχνίδι, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τη σωτηρία. Με νίκη της όμως, θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες υπάρχουν. Η διαφορά του πρώτου αγώνα ήταν εννέα πόντοι υπέρ της ομάδας από τη Ραφήνα. Άσσος.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 1: Δύσκολη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με το Μαρκόπουλο, παρά τους τραυματισμούς που χτύπησαν την ομάδα. Με άσσο θα διατηρηθούμε στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Ο ΔΑΣΑΛ είχε επικρατήσει με τρεις πόντους διαφορά την 1η αγωνιστική.

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 1: Δύσκολα το Μαρκόπουλο θα καταφέρει να αποσπάσει κάτι θετικό από τον σημερινό αγώνα. Μετά και την πρόκριση στους 4 του κυπέλλου, η Πεύκη φαντάζει σαν το πρώτο φαβορί για τη νίκη. Άσσος.

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1: Ήρθε η ήττα για την ομάδα του Σπόρτιγκ, αλλά στο κύπελλο. Σήμερα, απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα προτιμήσω την "έκπληξη", αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι μία νίκη των γηπεδούχων.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1: Δεν βλέπω άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης των γηπεδούχων.

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1: Δύσκολη εξόρμηση για τον Προμηθέα στο Ηράκλειο και απέναντι σε έναν Τυφώνα που δεν αφήνει παιχνίδι που να μην το παλέψει. Πιστεύω πως το παιχνίδι, όπως και ο νικητής, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο ψυχραιμότερος και αυτός που θα είναι στην καλύτερη μέρα, θα κερδίσει. Επειδή όμως πρέπει να δώσουμε ένα σημείο, θα πω Τυφώνας.

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2: Πιθανή έκπληξη σε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα του Ζωγράφου δεν φαίνεται να είναι η ομάδα της έδρας, έχοντας ήδη κάνει δύο εντός έδρας ήττες και κινδυνεύοντας ισάριθμες φορές. Από την άλλη, η ομάδα των Αγίων Αναργύρων κάνει εκτός έδρας ζημιές (νίκη στα Λιόσια) και πιθανό να κάνει και σήμερα. Παρακινδυνευμένο διπλό.

Καλή επιτυχία!

smiley.gif
gspara
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 1
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ-ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 1
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1
ΤΥΦΩΝ ΑΣ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΓΕ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1

Ενδιαφεροντα ματς και σημερα.Λεω να παω Πετρουπολη εκτος αν απιστησω και παω στο ντερμπι της εσκανα.
MENEGIN11
Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Α' ΕΣΚΑ Ανδρών, καθώς στην Πετρούπολη ο τοπικός Άρης φιλοξενεί τον πρωτοπόρο και πανίσχυρο Σπόρτιγκ.
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας ρεκόρ 12-1 και θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους, ωστόσο το έργο τους αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο, διότι δεν θα αγωνιστούν τέσσερις βασικοί παίκτες. Επίσης, η ομάδα του Γιάννη Καράμπελα προέρχεται από 5 σερί νίκες και σίγουρα θα τα δώσει όλα κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.
Ο Ζωγράφου υποδέχεται τους Αγίους Αναργύρους σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, ενώ ο Προμηθέας δοκιμάζεται από τον Τυφώνα.


Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής (28/1):
21:30 ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ
20:30 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ.Β_ ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
19:45 ΠΕΥΚΗΣ Β ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
20:30 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
21:15 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α_ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ
20:30 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
21:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
gspara
periman γνωριζεις ποιοι θα απουσιασουν απο Σπορτιγκ?
papajohn89
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ 80-51

ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΜΗ, ΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΠΑΝΟΓΛΟΥ ΠΟΥ "ΕΣΦΙΞΕ" ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..
MENEGIN11
[quote name='gspara' date='Jan 28 2013, 18:27 ' post='585593']
periman γνωριζεις ποιοι θα απουσιασουν απο Σπορτιγκ?


μετεφερα αρθρο απο το σουπερ μπασκετ,για να διατηρειται κ δω μια κινητικοτητα
Thunder
Πευκη - Μαρκοπουλο 80-64 , Μελισσια - ΔΑΣΑΛ 1 στην παραταση(νομιζω 57-55) bball.gif
gspara



μετεφερα αρθρο απο το σουπερ μπασκετ,για να διατηρειται κ δω μια κινητικοτητα
[/quote]
με προφυλαξες παντως,ημουν ετοιμοσ να παω Πετρουπολη να δω ντερμπι.Και στην Μανδρα βεβαια σουπα ηταν....την αλλη βδομαδα τωρα μαλλον Ζωφρια.
MENEGIN11
Κηφισιά-Αργοναύτης Τριγλιάς 57-64
Μελίσσια-ΔΑΣΑΛ 57-55 (παράταση)
Πεύκη-Μαρκόπουλο 80-64
Αρης Πετρούπολης-Σπόρτιγκ 80-51
Ηλιούπολη-Πανελλήνιος 2-1
Τυφώνας-Προμηθέας 81-57
Ζωγράφου-Αγιοι Ανάργυροι 2-1 (+21)

gspara
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ-ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
Αν και ειναι το λογικο φαβορι οι φιλοξενουμενοι παω με τον ασο καθως τους βλεπω πεσμενους το τελευταιο διαστημα.

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2
Ντερμπι.Δεν εχω δει τους γηπεδουχους που θελουν οπωσδηποτε νικη για την 5αδα.Η Πευκη μου αρεσει και πιστευω θα παρει ρεβανς για την ηττα του α' γυρου.

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
Επικινδυνοι οι γηπεδουχοι στην εδρα τους.Ο Αρης ειναι η πιο hot ομαδα αυτη τη στιγμη τπυ πρωταθληματος και βλεπω να παιρνει το 2πλο,δυσκολα ομως.

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΑΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 1
Δεν ξερω τι απουσιες θα εχει ο Σπορτιγκ,δεν νομιζω ομως να εχει προβλημα με την ασταθη Ηλιουπολη.Θελει και την ρεβανς...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2
Δεν ρισκαρω,παω για σιγουρα λεφτα!!

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
Ο Ζωγραφου παρα την αποχωρηση των δυο βασικων δειχνει να παιζει καλυτερα και εχει 3/3.Ο Προμηθεας μετα την ηττα απο τον Αρη δεν εχει αλλα περιθωρια για να χασει απο ανταγωνιστρια ομαδα.Θα κυνηγησει και το +13.

ΓΕ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Στανταρακι!!

jhantzop
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2: Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω πως η νίκη θα πάει με το μέρος μας.

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1: Ένα δυνατό παιχνίδι θα γίνει σήμερα στη Ζωφριά, ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνηγούν την είσοδό τους στα play-offs. Ένα παιχνίδι ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα. Θα κερδίσει ο ΔΑΣΑΛ στην παράταση! τρίτος συνεχόμενος αγώνας με παράταση.

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1: Σε μεγάλη φόρμα οι φιλοξενούμενοι, μετά και τη νίκη τους επί του πρωτοπόρου Σπόρτιγκ, θα έχουν ένα δύσκολο βράδυ στα Μεσόγεια. Το Μαρκόπουλο προέρχεται από δύο εκτός έδρας ήττες (Μελίσσια, Πεύκη) και θα θέλουν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες. Θα διακινδυνέψω την πρόβλεψη εδώ και θα πω πως το Μαρκόπουλο θα τα καταφέρει!

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 1: Μετά την ήττα από το δεύτερο της βαθμολογίας, Άρη Πετρούπολης, ο Σπόρτιγκ επιστρέφει στα Πατήσια με αντίπαλο την Ηλιούπολη, την ομάδα που τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα πριν ακριβώς έναν ολόκληρο γύρο. Άποψή μου πως οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να φύγουν νικητές από το γήπεδο, αν και μπορεί να συναντήσουν δυσκολίες.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2: Δυνατός ο Τυφώνας, εντός και εκτός έδρας. Ο Πανελλήνιος μπορεί να περιμένει για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1: Οι γηπεδούχοι μετά τη μεγάλη σε έκταση ήττα στο Ηράκλειο, δοκιμάζονται στην έδρα τους με αντίπαλο την ομάδα του Ζωγράφου. Ένα αμφίρροπο παιχνίδι το οποίο θα κριθεί, κατά τη γνώμη μου, στις λεπτομέρειες. Θα προτιμήσω τους γηπεδούχους.

ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ -: Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί σήμερα.

"Η αναμέτρηση ανάμεσα στο Γ.Σ Αγίων Αναργύρων και τον Γ.Σ Κηφισιάς δεν πρόκειται να διεξαχθεί τη Δευτέρα το βράδυ! Με αφορμή την συμμετοχή του διεθνή και εντυπωσιακού νεαρού μπασκετμπολίστα του σωματείου, Βασίλη Μουράτου, στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Εθνικής Παίδων, οι άνθρωποι του άκρως οργανωτικού συλλόγου έχουν ζητήσει την αναβολή της αναμέτρησης της α’ ομάδας με τον Γ.Σ Κηφισιάς! Τα αρμόδια όργανα της ΕΣΚΑ έχουν δεχτεί το αίτημα των ιθυνόντων του Γ.Σ Αγίων Αναργύρων και η μάχη των δύο συγκροτημάτων θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Πέμπτη!", από athlisi.com
MENEGIN11
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΚΡΙΤΩΝ 04-02-13

Α΄ΑΝΔΡΩΝ

04/02/13 21:00 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ ΤΥΦΩΝ ΑΣ ΤΣΟΥΡΑΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΜΟΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΩΦΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

04/02/13 19:45 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΝΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΙΡΗ

04/02/13 21:30 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΝΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΕΠΠΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

04/02/13 21:15 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΖΩΦΡΙΑΣ ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΠΑΛΤΑΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΙΑΡΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

04/02/13 21:00 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΚΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΜΙΓΚΑΡΔΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΡΟΥΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

04/02/13 21:00 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΡΗΣ

papajohn89
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ-ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ)

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ (ΔΙΠΛΟ, ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ)

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΑΣΣΟΣ)

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΑΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ (ΑΣΣΟΣ, ΕΥΚΟΛΑ-ΔΥΣΚΟΛΑ)


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ (2ΠΛΟ, ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ)

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΑΣΣΟΣ)

ΓΕ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΑΣΣΟΣ, ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΥΦΩΝΑ)
kondoros
Ωραια αγωνιστική...Παμε για προβλέψεις

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ-ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ Ματσάρα, θα πάω με τον 1
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΑΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 1

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ωραιο παιχνιδι... 1Χ2

ΓΕ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Μυριζει εκπληξη...
MENEGIN11
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ-ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (ΔΙΠΛΟ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ)

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ (ΔΙΠΛΟ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΨΥΧΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΚ Κ Ο ΡΩΣΗΣ)

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ Ο ΣΤΕΦΑΤΟΣ Κ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Κ ΕΚΤΟΣ)

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΑΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ (ΑΣΣΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΝΘΕΡΜΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗς ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ)


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ (ΛΙΓΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ Κ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ)

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΣΕ ΠΤΩΣΗ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΙΟ ΠΑΡΕΑ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΛΕΟΝ Κ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ)

ΓΕ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ)
gspara
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΠΕΥΚΗ 72-54(12-19,28-34,52-42).
Η Πευκη ειχε τις σοβαρες απουσιες των Τσελεμπη,Μπαρμπαρη αλλα αυτο δεν δικαιολογει την αγωνιστικη καθιζηση του β' ημιχρονου.Ξεκινηση με τον Κερατσα 5αδατο και ειχε ευκολα το προβαδισμα σε ολο το α' ημιχρονο μεχρι και 10(17-27) απεναντι στους ανευρους και αστοχους γηπεδουχος.Πολυ καλοι σε αυτο το διαστημα Κερατσας-Τασιοπουλος.
Στο β' καταιγιστικος ο ΔΑΣΑΛ,ενω η Πευκη εμεινε στα αποδυτηρια.Ομαδικοι σε αμυνα και επιθεση οι γηπεδουχοι προηγηθηκαν πρωτη φορα 37-36 με 3ποντο του Γραμματικα και εκτοτε εξαφανιστηκαν ολοκληρωνοντας ενα σερι 18-2!!!!!Η διαφορα εφτασε μεχρι το 64-42.Φοβεροι Διολετης-Σαρακασιδης,πολυ καλοι Γραμματικας-Καραγρηγοριου αν και στο τελειο β' ημιχρονο δεν υστερησε κανεις.
jhantzop
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 75-85
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 72-54
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 52-61
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 79-69
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 75-77 (κ.α. 66-66)
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 68-61
ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (αναβολή)

Βαθμολογία (σε 15 αγώνες)
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 28 (13-2)
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 26 (11-4)
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 25 (10-5)
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 25 (10-5)
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 25 (10-5)

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 24 (9-6)
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 24 (9-6)
ΤΥΦΩΝ ΑΣ 23 (8-7)
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 22 (7-8)
ΓΕ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 20 (6-8) *
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 20 (5-10)
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 19 (4-11)
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 16 (2-12) *
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 15 (0-15)


* ομάδες με έναν (1) αγώνα λιγότερο
MENEGIN11
QUOTE(jhantzop @ Feb 4 2013, 23:32 ) *
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 75-85
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 72-54
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 52-61
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 79-69
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 75-77 (κ.α. 66-66)
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 68-61
ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (αναβολή)

Βαθμολογία (σε 15 αγώνες)
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 28 (13-2)
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 26 (11-4)
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 25 (10-5)
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 25 (10-5)
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 25 (10-5)

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 24 (9-6)
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 24 (9-6)
ΤΥΦΩΝ ΑΣ 23 (8-7)
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 22 (7-8)
ΓΕ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 20 (6-8) *
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 20 (5-10)
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 19 (4-11)
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 16 (2-12) *
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 15 (0-15)


* ομάδες με έναν (1) αγώνα λιγότερο


-με βαση τα σημερινα δεδομενα απο τις παραπανω κατηγοριες,κινδινευουν οι αγ αναργυροι?

σε ρωταω γιατι εισαι ο πιο καταρτισμενος κ εχω μπερδευτει με τις προκυρηξεις.....ποσοι απο Α2 πανε στο νοτο της β εθνικης,για να γινουν εκει 12 ομαδες ποσοι θα πεσουν στη γ εθνικη νοτου,για να ειναι εκει 12 σε καθε ομιλο νοτου ποσοι θα πεσουν,κ ποιες ειναι οι ομαδες που πεφτουν στην α εσκα κ ποσες,αν μπορεις κανε ενα παραδειγμα με τα σημερινα σα να εληξε το πρωταθλημα
jhantzop
QUOTE(periman @ Feb 5 2013, 15:18 ) *
-με βαση τα σημερινα δεδομενα απο τις παραπανω κατηγοριες,κινδινευουν οι αγ αναργυροι?

σε ρωταω γιατι εισαι ο πιο καταρτισμενος κ εχω μπερδευτει με τις προκυρηξεις.....ποσοι απο Α2 πανε στο νοτο της β εθνικης,για να γινουν εκει 12 ομαδες ποσοι θα πεσουν στη γ εθνικη νοτου,για να ειναι εκει 12 σε καθε ομιλο νοτου ποσοι θα πεσουν,κ ποιες ειναι οι ομαδες που πεφτουν στην α εσκα κ ποσες,αν μπορεις κανε ενα παραδειγμα με τα σημερινα σα να εληξε το πρωταθλημα


Αν τα έχω υπολογίσει καλά... αυτήν τη στιγμή θα έπεφταν οι τέσσερις τελευταίοι... θα τα πούμε αναλυτικότερα αύριο!
MENEGIN11
QUOTE(jhantzop @ Feb 5 2013, 21:17 ) *
Αν τα έχω υπολογίσει καλά... αυτήν τη στιγμή θα έπεφταν οι τέσσερις τελευταίοι... θα τα πούμε αναλυτικότερα αύριο!

μεγαλο μπερδεμα,παιζει ρολο 1.αν θα πεσει η λευκαδα απο την Α2 κ αν ναι που θα δηλωσει,2.ποιος θα ανεβει ως τριτος απο τη β εθνικη ο δευτερος του νοτου η του βορρα,3 ποια ομαδα θα ανεβει απο τη δυτικη ελλαδα(απο λευκαδα κ πανω πανε στο βορρα τωρα με την εγνατια οδο),4η τελικη καταταξη στη γ εθνικη με πεντελη κ χαλανδρι βαση των μεχρι τωρα αποτελεσματων να κινδινευουν αμεσα.
γριφος,οποτε για να ειναι καποιος σιγουρος θελει 4 με 5 απο κατω.


για δες το προγραμμα του τυφωνα,αν κανει το πολυ μια ηττα μηπως προλαβαινει πλαι οφ?λιγο ξεκαρφωμα
μου φαινεται το αποτελεσμα με πανελληνιο.αν κ ειναι ολα πολυ ανοιχτα κανε τις προβλεψεις για πλαι οφ.
για μενα μονο σιγουρο το πρωταθλημα στο σπορτιγκ κ οι δυο τελευταιοι.ολα τα αλλα ανοιχτα μεχρι τελευταια στιγμη.ποια
η γνωμη σου για τον μουρατο της εθνικης παιδων που παιζει στους αγιους,παιζει πενταδα στην εθνικη κ ειναι κομπο γκαρντ
MJ 23
καλησπερα και απο μενα...τι εννοεις περιμαν λιγο ξεκαρφωμα οτι σου δειχνει το ματς με το πανελληνιο?εχει ακομα δρομο το πρωταθλημα..και γω πιστευω οτι ηδη οι 2 που πεφτουν ειναι σιγουροι...απο κει και περα παιζει ακομα αλλα βλεπω φετος να πεφτουν 4 ομαδες για β εσκα... blove.gif
MENEGIN11
QUOTE(MJ 23 @ Feb 6 2013, 18:13 ) *
καλησπερα και απο μενα...τι εννοεις περιμαν λιγο ξεκαρφωμα οτι σου δειχνει το ματς με το πανελληνιο?εχει ακομα δρομο το πρωταθλημα..και γω πιστευω οτι ηδη οι 2 που πεφτουν ειναι σιγουροι...απο κει και περα παιζει ακομα αλλα βλεπω φετος να πεφτουν 4 ομαδες για β εσκα... blove.gif

δεν εννοω κατι κακο,απλα εχοντας τα πιο δυσκολα παιχνιδια εντος το επομενο διαστημα βλεπουν οτι εχουν πιθανοτητες για κατι καλο,προφανως δουλευουν για τα επομενα παιχνιδια,πηγαν χαλαρα στο πανελληνιο κ παραλιγο να το πληρωσουν
MENEGIN11
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΚΡΙΤΩΝ 11-02-13

Α΄ΑΝΔΡΩΝ

11/02/13 20:30 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ.Β΄ ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΝΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

11/02/13 21:45 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΣΙΧΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΤΑΜΕΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

11/02/13 21:00 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ ΤΣΑΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΘΩΜΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

11/02/13 20:30 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΥΦΩΝ ΑΣ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΣΚΟΥΤΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΠΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΓΓΕΡ ΠΩΛΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

11/02/13 21:15 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α΄ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΠΑΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

11/02/13 20:30 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΟΛΓΑ ΚΑΛΙΑΡΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΤΑΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΙΓΚΑΡΔΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

11/02/13 20:15 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΥΚΗΣ Β ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΚΑΛΔΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΓΙΑΚΕΙΜΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

jhantzop
Το ότι ήμουν εύστοχος σε κάποιες προβλέψεις μου, δεν σημαίνει πως θα συνεχίσω να είμαι! Το λέω πριν τα σημερινά παιχνίδια, για να αποφύγω το "μοιραίο"!

smiley.gif

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1: Δύσκολη βραδιά για την Πεύκη απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει για να αποφύγει τις περιπέτειες. Πιστεύω πως είναι ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους που αν εμφανιστούν με τις απουσίες τους θα πρέπει να προσπαθήσουν αρκετά.

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 1: Επτά συνεχόμενες νίκες για τον Άρη Πετρούπολης, ο οποίος έχει να χάσει από τις 26/11 (Ηλιούπολη) και έχει βρεθεί μόνος δεύτερος στη βαθμολογία με τέσσερις ήττες. Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα των Λιοσίων, η οποία αν καταφέρει και επικρατήσει, θα δώσει μεγαλύτερο ακόμα ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι, δυνατοί στην έδρα τους, θα ήθελαν να διατηρήσουν το αήττητο τους (7-0 εντός έδρας). Ο ΔΑΣΑΛ είναι ομάδα ικανή να κάνει τη ζημιά απόψε, όπως την έχει ήδη κάνει μέσα στην Πεύκη. Ένα παιχνίδι δύσκολο σε προβλέψεις, στο οποίο και η τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο. Άσσος στις λεπτομέρειες.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 2: Να η ευκαιρία για το Μαρκόπουλο να πάρει ένα παιχνίδι εκτός έδρας και να κάνει ένα βήμα πιο μακριά από τις τελευταίες θέσεις. Η Ηλιούπολη δεν έχει εκμεταλευτεί την έδρα της μέχρι σήμερα. Δεν έχει πετύχει καμία εύκολη νίκη στην έδρα της (αν εξαιρέσουμε τη νίκη επί του Πανελληνίου). Αν η περιφέρεια της ομάδας των Μεσογείων βρει ρυθμό, τότε οι γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Διπλό.

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1: Ο Τυφώνας είναι μία ομάδα, που πέρσι και φέτος, μου άρεσε και μου αρέσει αρκετά, διότι παλεύει όλα του τα παιχνίδια, είτε παίζει με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο, εντός και εκτός έδρας. Έχει καταφέρει και φέτος να κάνει ζημιές στο γήπεδό του (Πεύκη, Προμηθέας). Σε εκτός έδρας παιχνίδια αντίσοιχα, έχει χάσει στον πόντο από ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα από αυτόν στη βαθμολογία (Ζωγράφου, Σπόρτιγκ, Προμηθέας, ΔΑΣΑΛ, Μελίσσια). Άσσος, με επιφύλαξη προφανώς, μιας και αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ο οποίος δεν είναι κατά τύχη σε αυτήν τη βαθμολογική θέση!

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1: Ο Πανελλήνιος έφθασε πολύ κοντά στην πρώτη του νίκη την προήγουμενη αγωνιστική, αλλά δεν τα κατάφερε. Ούτε και σήμερα βλέπω να την παίρνει. Θα φλερτάρει με την πρώτη νίκη την επόμενη αγωνιστική! Άσσος.

ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2: Πιστεύω πως ο Προμηθέας δεν θα συναντήσει προβλήματα στο Καματερό και θα καταφέρει να πάρει τη νίκη που θα τον διατηρήσει μέσα στο κόλπο των play-offs. Μην ξεχνάμε πως την Πέμπτη υπάρχει και το αναβληθές παιχνίδι ανάμεσα στους γηπεδούχους και την Κηφισιά. Διπλό.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1: Με νίκη η ομάδα μου θα κλείσει ένα επιτυχημένο σερί τεσσάρων νικηφόρων αγώνων μετά την ήττα στα Πατήσια. Η Κηφισιά φαίνεται να χάνει την υπόθεση σωτηρία μετά και την εντός έδρας ήττα της από τον Αργοναύτη στον τελευταίο της αγώνα. Άσσος.

blove.gif
gspara
AO ΠΕΥΚΗΣ-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1
Παρα τις απουσιες της η Πευκη ειδικα εντος δεν πιστευω να συναντησει προβληματα.

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2
Παω με την μινι-εκπληξη ειδικα αν οι φιλοξενουμενοι παιξουν οπως στο β' ημιχρονο με την Πευκη.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ-ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 1
Αν και δεν πειθουν οι απροβλεπτοι γηπεδουχοι πιστευω σημερα δεν θα εχουν προβλημα.

ΤΥΦΩΝ ΑΣ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
Δυσκολο παιχνιδι για τους πρωτοπορους που ειχαν δυσκολευτει και στον πρωτο γυρο.Αν ειναι πληρεις ομως ειναι φαβορι καθως δεν θελουν να δωσουν δικαιωμα αμφισβητησης για την πρωτια.

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 1
ΓΕ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
Καλυτεροι οι φιλοξενουμενοι θελουν νικη για τα πλειοφ.Οριακα παντως.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
gspara
AΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΔΑΣΑΛ 86-62(28-17,48-37,71-49).
Μονο για 5' αντεξε ο ΔΑΣΑΛ με τον σκληροτραχηλο ΑΡΗ(15-15).Οταν σταματησε στην αμυνα και τον Διολετη με την εισοδο του εξαιρετικου Τασουλα το ματς απεκτησε διαδικαστικο χαρακτηρα.
Ομαδα με ολη την σημασια της λεξης ο ΑΡΗΣ,με αυτοματισμους,δυνατη αμυνα και ριμπαουντ.Δεκα παιχτες το ιδιο σημαντικοι στην λειτουργια της ομαδας.
jhantzop

ΠΕΥΚΗ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 85-65
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΑΣΑΛ 86-62
ΤΥΦΩΝΑΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 59-47
ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 78-56
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 61-72
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ 61-56


jhantzop
Βαθμολογία (σε 16 αγώνες)
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 29 (13-3)
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 28 (12-4)
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 27 (11-5)
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 27 (11-5)
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 27 (11-5)

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 26 (10-6)
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 25 (9-7)
ΤΥΦΩΝ ΑΣ 25 (9-7)
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 23 (8-8)
ΓΕ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 21 (6-9) *
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 21 (5-11)
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 20 (4-12)
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 17 (2-13) *
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 16 (0-16)


* ομάδες με έναν (1) αγώνα λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική (17η)
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ
MENEGIN11
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΚΡΙΤΩΝ 18-02-13

Α΄ΑΝΔΡΩΝ

18/02/13 21:00 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΖΕΡΒΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΦΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

18/02/13 20:30 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ.Β΄ ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ ΜΑΓΚΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΡΗΓΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

18/02/13 21:30 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΥΦΩΝ ΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΖΕΠΠΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗ ΜΙΡΚΑ ΜΗΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

18/02/13 21:15 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΖΩΦΡΙΑΣ ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ ΔΙΜΠΙΝΟΥΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΟΛΕΓΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΙΑΡΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΤΑΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

18/02/13 21:00 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΙΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΙΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

18/02/13 21:00 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΑΝΔΡΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΣΩΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΓΚΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ο αγωνας κηφισια -προμηθεας θα γινει κυριακη 17/2 στις 20.00
gspara
Φωτια εχει παρει το πρωταθλημα μετα και τη νικη του Τυφωνα.Οχτω ομαδες για τις 5 θεσεις.
Ακομα και ο Σπορτιγκ δεν μπορει να ειναι ανετος ουτε καν για την 5αδα.
Πολυ ενδιαφερουσα η επομενη αγωνιστικη με τα παιχνιδια ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ,ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΠΕΥΚΗ να ξεχωριζουν.
jhantzop
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 86 (48)
ΔΑΣΑΛ 62 (37)

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Φραγκούλη
Αρης Πετρούπολης (Καράμπελας): Βενιτουράκης 12 (2), Λιαπούρης 8, Γεωργαλλάς 5, Σκαλωμένος 6, Βασλιείου 7, Παπαδολιάς 13 (2), Τάσσιος 5 (1), Τασούλας 9, Ντανάς 12 (2), Φουντάς 9
ΔΑΣΑΛ (Παπανικολάου): Ζέρβας 6, Γραμμάτικας 4, Καραγρηγορίου 8, Σαρακασίδης 8, Βεντούρης 13 (1), Διολέτης 13, Αρτεμάκης 10

ΖΩΓΡΑΦΟΥ 98 (42)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 61 (31)

Διαιτητές: Τάτσης, Μητρόπουλος
Ζωγράφου (Σταϊκόπουλος - Τσιούμας): Προκόπης 8, Αντωνόπουλος 16, Μπολμάτης 10, Θωμόπουλος 5 (1), Αγαπίου, Κωλοτούρος, Αρβανίτης 9 (1), Παπαδόπουλος 6, Παπαδημητράκης 14, Κιούσης 8 (2), Αλεξόπουλος 8, Λυπημένος 14 (2)
Πανελλήνιος (Ανυφαντάκης): Σιγάλας 9 (2), Γκόλιας 2, Κόγκας 27 (4), Παναγιώτου 11 (2), Οικονομάκης 4, Κατσάνος 2, Γκιζέλης 6 (1), Δημητρόπουλος

ΤΥΦΩΝΑΣ 59 (25)
ΣΠΟΡΤΙΓΚ 47 (27)

Διαιτητές: Σκούτας, Καλογερόπουλος
Τυφών (Κτιστάκης - Τελάκης): Ζιώγας, Κούτρας, Λαμπίρης, Λίγγος 6, Λουίζος 2, Νικολαΐδης 5(1), Πισιτέλης 2, Ροΐδης 12(1), Χανιώτης 15(1), Χαραλαμπάκης 8, Χασαπόπουλος 7(1), Χριστοφάκης 2
Σπόρτιγκ (Καρατζάς): ???

ΠΕΥΚΗ 86 (43)
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 62 (35)

Διαιτητές: Καλδίρης, Γιακείμη
Πεύκη (Κοντομηνάς - Αρβανιτής): Πατωνίδης, Τσιγωνάκης 2, Κυριαζόπουλος 4, Τζόλης 4 (1), Χαντζης 10 (1), Τασιόπουλος 20 (3), Πιτσινός, Κεράτσας 12 (2), Δήμας 6, Ρώσσης 13, Κακκαβάς 4, Τσελεμπής 10 (1)
Αργοναύτης (Γιωτάκης - Γιαννακόπουλος): Αργυρόπουλος, Σιγκούνας 4, Ροδάκης 7 (1), Λιοσάτος, Παπαβασιλείου 2, Σπίγγος 12, Κουτουζής 5, Δαγκλής 7 (1), Τσίρος 5, Παβλίσεβιτς 23 (3)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 61 (40)
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 72 (34)

Διαιτητές: Μανουσόπουλος, Χρηστίδης
Άγιοι Ανάργυροι (Κοκκινοβασίλης): Κουγιανός, Γκινούτσης 5, Παμαίος, Σμάγκιν 14(2), Στρατομήτρος, Ρομποτής 5, Φωτής 8(1), Φίλιος 16(1), Μουράτος 8, Κρητικός 5
Προμηθέας (Νικητόπουλος - Αβραμίδης): Θ. Καραθανασόπουλος 16(3), Αλ. Καραθανασόπουλος 8(1), Σπετσιέρης 1, Καρούζος 5, Βουρδουμπάς 17(3), Καλφόπουλος 3, Παπαλουκάς 2, Κορρές 9(1), Ανδρουλάκης 9(1), Κοκλώνης 2

ΜΕΛΙΣΣΙΑ 61 (28)
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 56 (29)

Διαιτητές: Αναγνώστου, Καλογριάς
Μελίσσια (Σουρμελής - Γεωργογάλας): Νίκολι, Καραντζάς 7, Τσομώκος, Νάνης, Παπαδόπουλος 9, Μανώλας 7 (1), Ασημένιος 18, Γκατζούλης 3, Πέτρου 15 (3), Ζερβός 2
Κηφισιά (Μπιλάλης - Δρούμπαλης): Παπαδόπουλος 9 (1), Γεωργόπουλος Α 4 (1), Κυριακάκης 2, Γκίνης 25 (3), Μακρίδης 9, Γεωργόπουλος Χ 2, Κόλλιας 5 (1), Παναγιώτου

HΛΙΟΥΠΟΛΗ 78 (38)
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 56 (24)

Διαιτητές: Θεονάς, Καλαϊτζάκης
Ηλιούπολη (Παναγιωτόπουλος): Ουζούνης , Παπαθανάσης , Παπαδημητρίου 7, Ρούσσος 6(2), Τσιάκος 7(1), Παπαδάκης 11, Ντάσσης 19(5), Οικονόμου 15(2), Τζανετάκος 10, Μαντάς 3, Πολυκράτης , Κουκουλάς
Μαρκόπουλο (Αγιασωτέλης): Πλέστης 2, Γιαννάκης 13(2), Καλλινίκης 1, Πλαγιανάκος 3, Σούρλας 2, Παπαγιαννάκος 18, Παπακωνσταντίνου , Αμπλιανίτης 8, Σέχος 9(1), Καλλινιδης
MENEGIN11
QUOTE(gspara @ Feb 12 2013, 14:35 ) *
Φωτια εχει παρει το πρωταθλημα μετα και τη νικη του Τυφωνα.Οχτω ομαδες για τις 5 θεσεις.
Ακομα και ο Σπορτιγκ δεν μπορει να ειναι ανετος ουτε καν για την 5αδα.
Πολυ ενδιαφερουσα η επομενη αγωνιστικη με τα παιχνιδια ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ,ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΠΕΥΚΗ να ξεχωριζουν.

εχω την εντυπωση οτι ειδικα για σπορτιγκ τα παραλες!!! η εκτη ΠΕΥΚΗ μπορει να φτασει στα πλαι οφ αλλα δυσκολα θα μεινει απο αυτην εξω ο σπορτιγκ που εχουν 4 ηττες διαφορα,την εχει κερδισει εκτος κ με καλη διαφορα κ ολα αυτα δεν καλυπτονται σε 10 αγωνες με το σπορτιγκ να εχει στο προγραμμα του κηφισια κ πανελληνιο επισης μαρκοπουλο εντος ραφηνα εντος,4 νικες.ο0 σπορτιγκ ειναι η πιο σιγουρη ομαδα της πενταδας
jhantzop
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 74-82
jhantzop
Σε εξ' αναβολής αγώνα για τη 15η αγωνιστική: ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 71- 54
Σε χθεσινό αγώνα για τη 17η αγωνιστική: ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 74-82

17η αγωνιστική

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2: Δύσκολη αποστολή για τον ανεβασμένο Άρη Πετρούπολης. Η ομάδα από τη Ραφήνα δείχνει ικανή για τη ζημιά. Αν οι φιλοξενούμενοι καταφέρουν να κλείσουν τον "ξένο" των γηπεδούχων, τότε η νίκη θα γείρει προς το μέρος τους. Διπλό, αν και μυρίζει άσσος!

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 1: Η ομάδα των Λιοσίων, έχοντας χάσει βαθμολογικό έδαφος, θα θελήσει να εκμεταλευτεί την έδρα της για να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Ηλιούπολης και να διατηρηθεί σε τροχιά play-offs. Δύσκολα η Ηλιούπολη θα καταφέρει να ακολουθήσει τους γηπεδούχους. Άσσος.

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2: Με κεκτημένη ταχύτητα ο Τυφώνας, πιστεύω πως δεν θα του ξεφύγει αυτή η νίκη. Η ομάδα από το Ηράκλειο έχει δείξει πως παλεύει όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός. Σήμερα θα πάει για τη νίκη, η οποία θα μεγαλώσει τις ελπίδες του για είσοδο στα play-offs. Διπλό.

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1: Το ντέρμπι της αγωνιστικής στα Πατήσια. Ο Σπόρτιγκ με δύο ήττες στο δεύτερο γύρο, έδειξε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, ακόμα και αν επικρατήσει στο σημερινό αγώνα. Αντίπαλός του σήμερα η ομάδα του Ζωγράφου, που παρά τις "απώλειές" της, βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που κηνυγάνε θέση στα play-offs. Πιστεύω πως στο σημερινό ντέρμπι θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι, αν και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και τίποτα δεν αποκλείεται. Άσσος.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1: Κάπου θα κάνει την πρώτη του νίκη και ο Πανελλήνιος. Έφθασε πολύ κοντά με τον Τυφώνα και δυσκόλεψε και άλλες ομάδες, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο. Θα ρισκάρω λέγοντας πως οι Άγιοι Ανάργυροι θα είναι η ομάδα που θα χάσουν από τον Πανελλήνιο. Άσσος.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1: Ελπίζω σε νίκη της ομάδας μου στο σημερινό ντέρμπι. Άσσος.
papajohn89
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 : Θα επιλέξω το.."μπαμ" σε αυτό το παιχνίδι!

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 1: Δεν φαίνεται ικανή στα εκτός έδρας η Ηλιούπολη να χτυπήσει παιχνίδια..

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2 : Μετά τη νίκη επί του Σπόρτιγκ, θα επικρατήσει και μέσα στο Μαρκόπουλο..

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1 : Λίγο η αήττητη έδρα, λίγο ο κόσμος στο πλευρό.. Άσσος!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2 : Ακόμα ψάχνει το πρώτο ρόζ φύλλο η ομάδα του Πανελληνίου.. Διπλό!

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1 : Θα επιλέξω τον άσσο..


bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif
gspara
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
Με σπασμενα φρενα παει ο Αρης...

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 1
Οι γηπεδουχοι εχουν κινητρο για 5αδα,ενω οι φιλοξενουμενοι μαλλον αδιαφοροι πλεον.

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2
Ανεβασμενη ψυχολογια ο Τυφωνας.Οριακα ομως πιστευω το 2πλο...

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2
Χανει λαδια τελευταια ο Σπορτιγκ.Ο Ζωγραφου με νικη μπαινει στο παιχνιδι της πρωτιας,θελει και 'εκδικηση' για την ηττα του πρωτου γυρου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ-ΓΕ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2
Υποψιασμενοι οι φιλοξενουμενοι αν παιξουν σοβαρα θα νικησουν.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1
Το δευτερο ντερμπι της αγωνιστικης.Ομαδες με ιδιους στοχους.Οι γηπεδουχοι αν και δυσκολο θα κυνηγησουν και το +15.
MENEGIN11
QUOTE(papajohn89 @ Feb 18 2013, 13:43 ) *
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 : Θα επιλέξω το.."μπαμ" σε αυτό το παιχνίδι!

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 1: Δεν φαίνεται ικανή στα εκτός έδρας η Ηλιούπολη να χτυπήσει παιχνίδια..

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2 : Μετά τη νίκη επί του Σπόρτιγκ, θα επικρατήσει και μέσα στο Μαρκόπουλο..

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1 : Λίγο η αήττητη έδρα, λίγο ο κόσμος στο πλευρό.. Άσσος!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2 : Ακόμα ψάχνει το πρώτο ρόζ φύλλο η ομάδα του Πανελληνίου.. Διπλό!

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1 : Θα επιλέξω τον άσσο..


bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif

ραφηνα -αρης πετρουπολης ......κρισιμα ολα τα ματσ της ραφηνας που θελει 3 ομαδες απο κατω για να εχει ελπιδες να σωθει εχει 4 νικες,2 με κηφισια 1 με πανελληνιο 1 με αγ αναργυρους τους οποιους κυνηγαει για να βαλει απο κατω μαζι με το μαρκοπουλο,εχασε με 26 ποντους στη πετρουπολη το πρωτο γυρο,πιο πολυ στο 2

δασαλ -ηλιουπολη .......χειρουργειο του δασαλ το πρωτο γυρο στην ηλιουπολη κ αρα απωθημενα, που πλεον δε προλαβαινει τιποτα κ εχει αλλαξει 3-4 προπονητες.ο δασαλ εχει προγραμμα για να φτασει τη πεμπτη θεση(κ ομαδα) οποτε μαλλον 1

μαρκοπουλο -τυφων.....σε ρεντα ο τυφωνας ,χωρις να εντυπωσιαζει ακομα εχει εκμεταλευτει το προγραμμα του κ κυνηγαει την 5η θεση.το μαρκοπουλο αν θελει να σωθει πρεπει να κερδισει εντος την 8η ομαδα της βαθμολογιας αλλιως θα περιμενει να δει τι θα γινει απο τη γ εθνικη

σπορτιγκ - ζωγραφου........αν κερδισει ο σπορτιγκ κ δεν εχει αλλες ατυχιες απο τραυματισμους κλειδωνει τη δευτερη θεση κ ειναι 70% πρωταθλητης,αν κερδισει ο ζωγραφος μπλεκει το πραγμα,αφου μετα θα ειναι ολα ανοιχτα στη πρωτη τετραδα
που για μενα εχει κλεισει σπορτιγκ πετρουπολη ζωγραφος προμηθεας

παννελληνιος -αγ αναργυροι 2

μελισσια- πευκη.......ο νικητης μαλλον παιρνει προβαδισμα 5ης θεσης κ ισως κ λιγο καλυτερα αν αυτος ειναι τα μελισσια.θα παιξουν μεγαλο ρολο οι κατασταση που βρισκονται οι τραυματιες των δυο ομαδων.τελευταια ευκαιρια της πευκης να πλησιασει κ να τονωσει το ενδιαφερον των δασαλ ηρακλειου κ να γινει σκοτωμος στη πρωτη οχταδα

ωραια αγωνιστικη που κρινει πολλα σε ολο τα φασμα της βαθμολογιας.
Αγγελος Γ.
Λιοσια-Ηλιουπολη 1 με 2 ποντακια διαφορα.

Μετά απο πολύ καιρό παρακολούθησα πάλι αγώνα των Λιοσίων και είδα ένα πολύ δυνατό ματς. Η Ηλιούπολη συνεχώς μπροστά καμία δεκαρια πόντους, και ο Δασαλ με πολλά ξεσπάσματα την κατεβαζε στους 2-3 και μετά ξανα πάλι στους 10...

Απο τους γηπεδούχους νομίζω ελλειπε ο Βεντούρης.. Διολέτης , Δράκος , Καραγρηγορίου πολύ καλό ματς, και ο Αρτεμάκης έδωσε πολύτιμες λύσεις σε κρίσιμα σημεία. Ο Ντάσης ήταν η δύναμη των φιλοξενουμενων για ακομη μια φορα οργανωσε και εκτέλεσε.

Ένα σερί 19-6 γύρισε το ματς υπερ των Λιοσίων που φάνηκαν κουρασμένοι. Μαθαίνω σπουδαία αποτελέσματα απο τα υπολοιπα γήπεδα, νομιζω το πρωταθλημα σε τετοιους χαλεπους καιρους αποκτά μια αγρια ομορφιά....
jhantzop
Ήρθε και η ώρα του κουβά!

blove.gif

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 58-67
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 78-76
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 63-62
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 81-84
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1-2
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 62-65
jhantzop
Βαθμολογία (σε 17 αγώνες)
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 30 (13-4)
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 30 (13-4)
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 29 (12-5)
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 29 (12-5)
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 28 (11-6)

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 28 (11-6)
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 27 (10-7)
ΤΥΦΩΝ ΑΣ 26 (9-8)
ΓΕ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 25 (8-9)
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 25 (8-9)
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 23 (6-11)
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 21 (4-13)
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 19 (2-15)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 17 (0-17)
Thunder
Μεγαλη νικη για την Πευκη στο χθεσινο ματς απεναντι στα Μελισσια σ'ενα γεματο παθος και ενταση παιχνιδι που κριθηκε στο τελευταιο σουτ.Οι επομενες 8 αγωνιστικες αναμενονται με μεγαλο ενδιαφερον σ'ενα συναρπαστικο πρωταθλημα. bball.gif

Μελισσια - Πευκη 62-65 (30-25)

Μελισσια(Σουρμελης): -

Πευκη(Κοντομηνας-Αρβανιτης): Πατωνιδης 2,Τσιγωνακης,Τζωλης,Χαντζης 3,Τασιοπουλος 10(2),Πιτσινος 2,Κερατσας 5(1),Δημας 14,Ρωσσης 10(1),Κακκαβας 2,Τσελεμπης 17(1)
MENEGIN11
εχει ενδιαφερον να κοιταμε πλεον τι γινετε στις ισοβαθμιες

αρης πετρουπολης - σπορτιγκ 1-1 (+8 η πετρουπολη)

σπορτιγκ - ζωγραφου 1-1 (+3 ο σπορτιγκ)

αρης πετρουπολης -ζωγραφου 1-0 (+7 η πετρουπολη,παιζουν στη πετρουπολη 15/4)

σπορτιγκ - προμηθεας 1-0 (+6 ο σπορτιγκ,παιζουν στο σπορτιγκ 4/3

ζωγραφου - προμηθεας 1-1 (+5 ο ζωγραφου)

αρης πετρουπολης - προμηθεας 1-0 (+1 η πετρουπολη,παιζουν στη πετρουπολη 22/4

η πευκη που ακολουθει τη τετραδα εχει την ισοβαθμια με τα 6α μελισσια,κ εχει μεσα τη πετρουπολη(εχει χασει εκτος -3)
εξω το σπορτιγκ (εχει χασει εντος -10) εξω ζωγραφο(εχει κερδισει εντος +13) εξω προμηθεα (εχει κερδισει εντος +4)

μεταξυ των πρωτων 5 απομενουν 7 αγωνες,αρα πολλες πιθανοτητες νεας επανακαταταξης,χωρις να μπορει να προβλεψει κανεις τιποτα.αν παιξουν καποιο ρολο οι εδρες τοτε,
πετρουπολη 2 εντος 1εκτος
σπορτιγκ 2 εντος
ζωγραφου 1 εντος 1εκτος
προμηθεας 1 εντος 2εκτος
πευκη 1 εντος 3εκτος

η προβλεψη μου λεει οτι αν δε κανουν γκελες καπου αλλου,αν ο σπορτιγκ κερδισει τα εντος θα βγει πρωτος ενω ο νικητης
του πετρουπολη-ζωγραφου 15/4 θα εχει προβαδισμα για τη δευτερη θεση.
δεν αποκλειω κ την επανακαμψη των μελισσιων,ομως η ηττα κ το 0-2 απο τη πευκη τα αφηνει πολυ πισω σε πιθανες ισοβαθμιες.

aionio talento
QUOTE(Thunder @ Feb 19 2013, 13:13 ) *
Μεγαλη νικη για την Πευκη στο χθεσινο ματς απεναντι στα Μελισσια σ'ενα γεματο παθος και ενταση παιχνιδι που κριθηκε στο τελευταιο σουτ.Οι επομενες 8 αγωνιστικες αναμενονται με μεγαλο ενδιαφερον σ'ενα συναρπαστικο πρωταθλημα. bball.gif

Μελισσια - Πευκη 62-65 (30-25)

Μελισσια(Σουρμελης): -

Πευκη(Κοντομηνας-Αρβανιτης): Πατωνιδης 2,Τσιγωνακης,Τζωλης,Χαντζης 3,Τασιοπουλος 10(2),Πιτσινος 2,Κερατσας 5(1),Δημας 14,Ρωσσης 10(1),Κακκαβας 2,Τσελεμπης 17(1)



TEΡΑΣΤΙΑ μεταγραφη ο ρωσσης . . δεν εχω δει σχεδον καθολου ματας της ''Α'' αλλα με αυτον στην συνθεση και μονο

περιμενα την ΠΕΥΚΗ σχετικα ψηλοτερα !!!
kudelin8
QUOTE (aionio talento @ Feb 19 2013, 17:54 ) *
TEΡΑΣΤΙΑ μεταγραφη ο ρωσσης . . δεν εχω δει σχεδον καθολου ματας της ''Α'' αλλα με αυτον στην συνθεση και μονο

περιμενα την ΠΕΥΚΗ σχετικα ψηλοτερα !!!

Πλειμεικερ αλλης κλασης ο ρωσσης.λογος ναπας στ γηπεδο καθε δευτερα.τ κατσαν 2τραυματισμοι στν αρχη της σεζον κ κοστισε στν πευκη η απουσια του.
jhantzop
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1: Δύσκολη αποστολή για την ομάδα της Ραφήνας σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Ηλιούπολης. Πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν εύκολα ή δύσκολα να πάρουν τη νίκη.

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 1: Δυνατή έδρα το Ηράκλειο, ευκαιρία για τον Τυφώνα να αναρριχηθεί περισσότερο στη βαθμολογία, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι η ομάδα των Λιοσίων. Δεν νομίζω πως οι γηπεδούχοι θα χάσουν τέτοια ευκαιρία, αν και το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο και όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα.

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 1: Η ομάδα του Ζωγράφου, έχοντας δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια, δεν νομίζω πως θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα επικρατήσει της ομάδας των Μεσογείων ώστε να διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs.

ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2: Μετά από δύο εκτός έδρας ήττες για την ομάδα του Σπόρτιγκ, πιστεύω πως έφτασε η ώρα και για τη νίκη με την οποία οι φιλοξενούμενοι θα διατηρηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με ή χωρίς συγκάτοικο.

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1: Άσσος για τους φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΣΚΑ.

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1: Μετά και τη νίκη μέσα στα Μελίσσια, δεν νομίζω πως η Πεύκη μπορεί να χάσει αυτό το παιχνίδι.

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2: Απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, θα πρέπει η ομάδα μου να προσπαθήσει αρκετά για να πάρει τη νίκη και να σπάσει τη μοναδική αήττητη έδρα μιας και Πατήσια και Μελίσσια έσπασαν την προηγούμενη αγωνιστική.
gspara
Λειπει το μεγαλο ματς σημερα...

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1
Ευκολα πιστευω για τους γηπεδουχους που θελουν να διατηρησουν αποσταση ασφαλειας απο την επικινδυνη ζωνη.

ΤΥΦΩΝ ΑΣ-ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2
Το πιο αμφιρροπο ματς της αγωνιστικης με τους φιλοξενουμενους να θελουν τη νικη για να διατηρησουν τις ελπιδες τους για τα πλειοφ.

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 1
Χωρις προβλημα για τους φορμαρισμενους γηπεδουχους που ευελπιστουν σε στραβοπατημα των πρωτοπορων.

ΓΕ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
Μονο νικη για τον Σπορτιγκ αλλιως κινδυνευει να πεταξει στα σκουπιδια τον εκπληκτικο πρωτο γυρο.

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
Ευκολα η δυσκολα για το 10/10!!!
papajohn89
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ : Άνετος άσσος σε μία αδύναμη Ραφήνα..

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ : Όλα ανοιχτά θα επιλέξω. Θα πάω με τον άσσο..

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ : Άσσος..

ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ : Διπλό για την ομάδα μου..

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ : Άσσος εύκολα..

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ : Άσσος και εδώ με μία Κηφισιά που πλέον δεν μπορεί ειδικά εκτος..

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ : Διπλό θα επιλέξω και τέλος στο σερί του Άρη..
jhantzop
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 77-68 (ημ. 36-36)

Υπό τους ήχους του "we are the champions", ο Άρης Πετρούπολης συνέχισε την ανοδική του πορεία με μία ακόμα νίκη. Αν και δεν το συνηθίζω, να πω πως οι μύτες όσο εύκολα ανεβαίνουν, τόσο εύκολα (για να μην πω χειρότερα) κατεβαίνουν...
Αγγελος Γ.
Άρης Πετρούπολης-Μελίσσια 77-68 πολύ καλό παιχνίδι-μπράβο και στις 2 ομαδες. Αν θέλετε τη γνώμη μου ο ¨Αρης θα χάσει πολύ πολύ δύσκολα καποιο ματς φέτος. Ο Καράμπελας έχει φτιάξει ενα καλοδουλεμένο σύνολο που όλοι παίζουν για την ομάδα γνωρίζοντας το ρόλο του μέσα στο γήπεδο.

Ο Σπόρτιγκ πέρασε μέσα απο τους Αγίους?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.