Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2012-13
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
kudelin8
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΠΕΥΚΗ 68-72
οργια στο τελευταιο τριλεπτο απο χατζη με 4απανωτα τριποντα..ουτε στο playstation δεν γινονται αυτα που εκανε ο τρελος...τρομερο παιχνιδι και απο τασιοπουλο αλλη κλαση το παλικαρι μας κρατησε ολο το παιχνιδι κοντα στο σκορ.καλη συνεχεια στα παιδια μακαρι νασυνεχισουν ετσι
gspara
QUOTE (kudelin8 @ Oct 9 2012, 02:19 ) *
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΠΕΥΚΗ 68-72
οργια στο τελευταιο τριλεπτο απο χατζη με 4απανωτα τριποντα..ουτε στο playstation δεν γινονται αυτα που εκανε ο τρελος...τρομερο παιχνιδι και απο τασιοπουλο αλλη κλαση το παλικαρι μας κρατησε ολο το παιχνιδι κοντα στο σκορ.καλη συνεχεια στα παιδια μακαρι νασυνεχισουν ετσι

o Xατζης ειναι το 8?
kudelin8
QUOTE (gspara @ Oct 9 2012, 06:48 ) *
o Xατζης ειναι το 8?

αυτος ειναι..
Kiddakos
Ξέρει κανείς πόσο ήρθαν οι Άγιοι Ανάργυροι με τον Α.Ο Ζωγράφου?? wos_sport3.gif
karfi
QUOTE(Kiddakos @ Oct 9 2012, 12:25 ) *
Ξέρει κανείς πόσο ήρθαν οι Άγιοι Ανάργυροι με τον Α.Ο Ζωγράφου?? wos_sport3.gif

Aγιοι Ανάργυροι - Ζωγράφου 62-72 (33-29)
Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος - Αναγνώστου
Αγιοι Ανάργυροι (Κοκκινοβασίλης - Μηλιωρίτσας): Μουράτου, Τσιαπατώρης, Θάνος 4, Γκινούτσης 3 (1), Μαντέλος 4, Κουγιάνος 3 (1), Ρομπότης 20 (1), Φώτης, Στάγκινγκ, Μπουράς 6, Κρητικός 12 (1), Φίλιος 10 (1)
Ζωγράφου (Σταϊκόπουλος - Τσιούμας): Προκόπης 6, Αντωνόπουλος 10, Πλάτης 14 (2), Παπαϊωάννου 10 (1), Αγαπίου 3 (1), Ζητημένος 6 (1), Αρβανίτης 7 (1), Θεοδωράκος, Παπαδημητράκης 10, Κιούσης, Αλεξόπουλος 6, Μπαλματής.
Giannisbasket123
Πολύ καλή πρεμιέρα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι
Οι δέκα πρώτοι σκόρερ της Α' ΕΣΚΑ: http://www.basketworld.gr/2012/10/blog-post_4870.html
jhantzop
QUOTE(loufer @ Oct 8 2012, 19:57 ) *
Φίλε μου τι έγινε, επηρεάστηκες από τις μνημονιακές περικοπές και δεν έχει σχόλια φέτος?
Σε παρακαλώ, έρχεται και η Άνγκελα άυριο οπότε όλα θα φτιάξουν. Αναμένω αναλυτικότατους σχολιασμούς από την επόμενη αγωνιστική...


Χαχα! Ε από την επόμενη... είχα ξεχάσει πως θα θέλεις και σχόλια!

tongue.gif


jhantzop
Για τον φίλο loufer blove.gif και όχι μόνο!

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1: Πιστεύω πως τα Μελίσσια θα κάνουν την πρώτη τους νίκη στην κατηγορία με αντίπαλο τον Αργοναύτη. Θα μπορούσαν να την πετύχουν την προήγουμενη αγωνιστική μέσα στα Λιόσια, αλλά ένα τελευταίο άσχημο δεκάλεπτο τους στέρησε τη νίκη. Ο Αργοναύτης έρχεται από την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Κηφισιά (60-51). Πιστεύω πως δύσκολα θα φύγει με τη νίκη από τη Melissia BC Arena 19.gif

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2: Με απουσίες η Πεύκη στον πρώτο της εντός έδρα αγώνα στην κατηγορία που όμως προέρχεται από νίκη μέσα στο Μαρκόπουλο με 72-68. Ο ΔΑΣΑΛ ή αλλιώς Εύνικος, επικράτησε των Μελισσίων εντός έδρας με 64-61 σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε και 9 πόντους πίσω (45-54 στο 26'). Πιστεύω πως το παιχνίδι αυτό θα είναι από τα αμφίρροπα της αγωνιστικής. Θα προτιμήσω το διπλό.

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 1: Σε αυτό το παιχνίδι πιστεύω πως η έδρα θα μετρήσει και ο Άρης θα επικρατήσει. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες, ο Άρης στα Πατήσια με διαφορά είκοσι περίπου πόντων και το Μαρκόπουλο εντός έδρας από την Πεύκη (68-72). Άσσος.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2: Ο Σπόρτιγκ έδειξε δυνατός στην πρεμιέρα επικρατώντας του Άρη Πετρούπολης με 76-55. Η Ηλιούπολη από την άλλη δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους μικρούς του Πανελληνίου (91-53). Πιστεύω πως ο Σπόρτιγκ θα διπλασιάσει τις νίκες του και θα καταφέρει να φύγει με το διπλό από την Ηλιούπολη, κυρίως χάρη στην εμπειρία των παικτών του.

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1: Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τον άσσο. Ο Πανελλήνιος έδειξε αδύναμος στην πρεμιέρα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παραλίγο να φύγουν με το διπλό από το Χαλάνδρι. Άσσος.

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2: Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σήμερα το βράδυ στο Κλειστό του Ζωγράφου. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες. Οι γηπεδούχοι μέσα στους Αγίους Αναργύρους (72-62) και ο Προμηθέας εντός έδρας επί του Τυφώνα (77-74). Μου αρέσει πιο πολύ το διπλό, θα πάω με τους νεοφώτιστους! rolleyes.gif

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1: Ντέρμπυ νεοφώτιστων στην Κηφισιά. Και οι δύο ομάδες με ήττα στην πρεμιέρα. Η Κηφισιά στη Ραφήνα με 51-60 και οι Άγιοι Ανάργυροι εντός έδρας από το Ζωγράφου με 62-72. Πιστεύω πως η Κηφισιά θα καταφέρει να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης και δεν θα χάσει έδαφος από τόσο νωρίς. Δεν ξέρω και κατά πόσο οι δύο αυτές ομάδες κατάφεραν να ετοιμαστούν για την Α' ΕΣΚΑ. Άσσος για σήμερα.

smiley.gif
tommie1983
Υπάρχει φέτος τηλεοπτική μετάδοση, όπως τα 2 προηγούμενα χρόνια?
JBORN13
KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ Α ΕΣΚΑ
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 2

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1
gspara
Για να υπαρχει και λιγη κοντρα εγω βλεπω νικη της Πευκης.
Επισης βαζω ασο σε Αρη Πετρουπολης και Ζωγραφου.
MENEGIN11
πευκη - δασαλ 59-73, για μενα πρωτο φαβορι το δασαλ φετος.χωρις πολλα λεφτα,με διολετη κ βεντουρη δυο εμπειρους
παιχτες συν την περσινη μαχητικη ομαδα,ηδη ξεκινησε πολυ καλα κ δειχνει οτι μαζι με ζωγραφο
κ σπορτιγκ ειναι τα φαβορι για τις τρεις πρωτες θεσεις
jhantzop
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 82-76
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 59-73
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 65-50
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 61-59
ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 103-33
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 57-45
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ???
Sor
Καλησπέρα! Υπάρχουν οι πόντοι από τα παιχνίδια Κηφισιά - Αγ. Ανάργυροι και Μελίσσια - Αργοναύτης??
jhantzop
QUOTE(Sor @ Oct 16 2012, 14:35 ) *
Καλησπέρα! Υπάρχουν οι πόντοι από τα παιχνίδια Κηφισιά - Αγ. Ανάργυροι και Μελίσσια - Αργοναύτης??


http://www.melissiabc.gr/press.asp?subpage=3&aid=241


Sor
QUOTE(jhantzop @ Oct 16 2012, 13:04 ) *


Ευχαριστώ πολύ!

Μελίσσια (Σουρμελής): Νίκολι 7 (1), Καραντζάς 3, Τσομώκος 4, Νάνης, Παπαδόπουλος 6, Πανάγος 15 (1), Μανώλας 10 (2), Ασημένιος 20, Γκατζούλης, Πανταζής 2, Πέτρου 15 (2)

Αργοναύτης Τριγλίας (Γιωτάκης): Ροδάκης 10 (1), Σπίγγος 10, Παπαβασιλείου 4, Παγόπουλος 8, Κουτούζης 6 (1), Γουδέλης 6, Δαγκλής 1, Τσίρος 23, Κατσόγιαννης 5, Συγγούνας 5
jhantzop
Άφαντος ο loufer...

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1: Μετά την ήττα στα Μελίσσια (82-78), η ομάδα της Ραφήνας υποδέχεται την Πεύκη και νομίζω πως θα καταφέρει να κάνει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της. Η Πεύκη ξεκίνησε με διπλό μέσα στο Μαρκόπουλο, αλλά δεν τα κατάφερε στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του ΔΑΣΑΛ (59-73). Άσσος.

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1: Αφού ξεπέρασε τη δύσκολη εντός έδρας πρεμιέρα με τα Μελίσσια (64-61) και αφού πήρε το διπλό μέσα στην Πεύκη (59-73) την προήγουμενη αγωνιστική, βλέπω την ομάδα από τα Λιόσια να τριπλασιάζει τις νίκες της με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης. Η ψυχολογία με το μέρος των γηπεδούχων. Άσσος.

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 2: Η Ηλιούπολη μετά τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα (61-59 το Σπόρτιγκ), φαντάζει το φαβορί του σημερινού αγώνα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα επικρατήσει έτσι απλά μέσα στο Μαρκόπουλο. Θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να πάρει το διπλό που το βλέπω όμως ως το πιθανότερο αποτέλεσμα.

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1: Νομίζω πως ο Τυφώνας δεν θα μπορέσει να φύγει με τη νίκη από το κλειστό των Πατησίων παρά τη μεγάλη σε εύρος νίκη του την προήγουμενη αγωνιστική (Πανελλήνιος 103-33). Ο Σπόρτιγκ έχασε στο τέλος από την Ηλιούπολη (61-59) και δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του, κάτι που πιστεύω θα κάνει σήμερα. Άσσος.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2: Οι μικροί του Πανελληνίου δεν έχουν δείξει πως θα μπορέσουν να κοντράρουν κάποια ομάδα. Διπλό.

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1: Μεγάλη σε διαφορά (+23) η νίκη για τους Αγίους Αναργύρους μέσα στη Κηφισιά την προήγουμενη αγωνιστική. Ο Προμηθέας ηττήθηκε από ένα (κατά την άποψή μου) εκ των φετινών φαβορί. Θα είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι το οποίο πιστεύω πως θα γείρει προς τους γηπεδούχος. Άσσος.

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2: Δύο ήττες για την Κηφισιά, δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, έρχεται από βαριά ήττα (-23). Πιστεύω πως τα Μελίσσια θα καταφέρουν το διπλό μέσα στο Ζηρίνειο. Στο παιχνίδι του κυπέλλου είχαμε Μελίσσια - Κηφισιά 51-44.


gspara
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ-ΠΕΥΚΗ 2
ΔΑΣΑΛ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2
ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΤΥΦΩΝΑΣ 1
ΠΑΝΕΛΗΝΙΟΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1
ΚΗΦΙΣΙΑ-ΜΕΛΙΣΙΑ 2
loufer
Loufer is back...

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ-ΠΕΥΚΗ 1 (Εάν ο Κατσόγιαννος πιάσει τις assist που θα του δώσει ο Παγόπουλος)
ΔΑΣΑΛ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 (Με φόρα από το σερί, δύσκολο ματσ)
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2 (In Ντάσης we trust)
ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΤΥΦΩΝΑΣ 1 (Καλή ομάδα, καυτή έδρα, Χανιώτη αγόρι μου θα μπορέσεις να κάνει το μπαμ?)
ΠΑΝΕΛΗΝΙΟΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2 (Μέγας Αντωνόπουλος)
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1 (Σπετσιέρη, Σπετσιέρη, Σπετσιέρη...)
ΚΗΦΙΣΙΑ-ΜΕΛΙΣΙΑ 2 (Πανταζάκο μία μία σε πάει, από τα 5 λεπτα στα 25 λεπτα και τούμπαλιν, ήρθε η ώρα σου πάλι...)
ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ
QUOTE(gspara @ Oct 22 2012, 13:36 ) *
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ-ΠΕΥΚΗ 2
ΔΑΣΑΛ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2
ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΤΥΦΩΝΑΣ 1
ΠΑΝΕΛΗΝΙΟΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1
ΚΗΦΙΣΙΑ-ΜΕΛΙΣΙΑ 2

Μεγάλη νίκη του ΠΡΟΜΗΘΕΑ επί των Αγ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ με 60-59!
Κορυφαίος από τους γηπεδούχους ο Καλφόπουλος ο οποίος έπαιζε μόνος του τους Αγίους στο τελευταίο 4λεπτο, αφού σκόραρε και τους 9 τελευταίους πόντους του Προμηθέα με 1/1 τρίποντο , 1/1 δίποντο και 4/4 βολές στο τελευταίο λεπτό!
Μοιραίος για τους φιλοξενούμενους ο Στρατομήτρος με 2-3 πολύ κακές επιλογές στα τελευταία λεπτά και 2 τρίποντα στο τελευταίο λεπτό χωρίς λογική και συνάμα άσχημα εκτελεσμένα (το 2ο ερμπολ στα 20'''!!!).Σε αυτή τη φάση μάλιστα γίνεται ένα down screan και ανεβαίνει και παίρνει τη μπάλα ο Στρατομήτρος στα 7 μέτρα στο 45 , 8'' πριν τελειώσει η επίθεση των Αγίων.Σ'αυτή τη φάση ο Προμηθέας κάνει αλλαγή παίκτη και πάνω στο Στρατομήτρο βρίσκεται ο Καλφόπουλος.Αντι να τον παίξει στα πόδια με το σκορ 58-56 , κάνει βήμα πίσω και σουτάρει έρμπολ όπως προείπα πάνω από τα χέρια του ψηλού των 2.08cm!!Στη συνέχεια παίρνει επιθετικό ριμπάουντ ο Φίλιος , ο οποίος ήταν ο καλύτερος από τους Αγίους σε γενικές γραμμές και στις 2 πλευρές του γηπέδου, και του σφυρίζονται βήματα(λανθασμένα κατά την άποψή μου)...
Θα ήθελα να παρατηρήσω ότι σήμερα στο γήπεδο υπήρχε εισητήριο!!, ενώ σε άλλα ματσ της ΕΣΚΑ δεν έχω δει κάτι τέτοιο.Το αναφέρω γιατί κάποια στιγμη υπέπαισε στην αντίληψή μου ότι πήγαν να μπουν κάποια πιτσιρίκια στο 2ο ημίχρονο και ο κύριος αυτός με τα εισητήρια ζητούσε επίμονα εισητήριο από παιδιά που του έλεγαν ότι δεν έχουν χρήματα!Το αποτέλεσμα ήταν να παρεξηγηθεί ένας μεγαλύτερος που επίσης αρνήθηκε να πληρώσει εισητήριο (δικαίως κατά την άποψή μου καθώς ο συγκεκριμένος ήρθε στο τελευταίο 10λεπτο και ο εισπράκτορας φώναζε σαν τρελός!!), και παρολίγον να γίνει μικροσύραξη.
Να παρατηρήσω εδώ ότι ακόμα και σε αγώνες Α1 αν πας στο 2ο ημίχρονο δεν πληρώνεις εισητήριο.Επιπλέον μου φαίνεται παράξενο από τη μεριά της ΕΣΚΑ πώς βάζει εισητήριο σ'αυτούς τους καιρούς σε αγώνες τοπικού πρωταθλήματος και μάλιστα με τέτοια απαίτηση έστω και γι'αυτά τα 2-3 ή 5 Ευρώ...Είναι άλλο η οικονομική ενίσχυση για το σωματείο όπου βέβαια όποιος θέλει δίνει και άλλο το υποχρεωτικό εισητήριο, όταν κάποιος σκέφτεται πλέον για παράδειγμα και το 1.30 που έχει μια αθλητική εφημερίδα...
pk2010
QUOTE (ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ @ Oct 22 2012, 22:49 ) *
Θα ήθελα να παρατηρήσω ότι σήμερα στο γήπεδο υπήρχε εισητήριο!!, ενώ σε άλλα ματσ της ΕΣΚΑ δεν έχω δει κάτι τέτοιο.Το αναφέρω γιατί κάποια στιγμη υπέπαισε στην αντίληψή μου ότι πήγαν να μπουν κάποια πιτσιρίκια στο 2ο ημίχρονο και ο κύριος αυτός με τα εισητήρια ζητούσε επίμονα εισητήριο από παιδιά που του έλεγαν ότι δεν έχουν χρήματα!Το αποτέλεσμα ήταν να παρεξηγηθεί ένας μεγαλύτερος που επίσης αρνήθηκε να πληρώσει εισητήριο (δικαίως κατά την άποψή μου καθώς ο συγκεκριμένος ήρθε στο τελευταίο 10λεπτο και ο εισπράκτορας φώναζε σαν τρελός!!), και παρολίγον να γίνει μικροσύραξη.
Να παρατηρήσω εδώ ότι ακόμα και σε αγώνες Α1 αν πας στο 2ο ημίχρονο δεν πληρώνεις εισητήριο.Επιπλέον μου φαίνεται παράξενο από τη μεριά της ΕΣΚΑ πώς βάζει εισητήριο σ'αυτούς τους καιρούς σε αγώνες τοπικού πρωταθλήματος και μάλιστα με τέτοια απαίτηση έστω και γι'αυτά τα 2-3 ή 5 Ευρώ...Είναι άλλο η οικονομική ενίσχυση για το σωματείο όπου βέβαια όποιος θέλει δίνει και άλλο το υποχρεωτικό εισητήριο, όταν κάποιος σκέφτεται πλέον για παράδειγμα και το 1.30 που έχει μια αθλητική εφημερίδα...


To θέμα του εισιτηρίου αφορά την ομάδα.

Είναι επιλογή κι ευθύνη της κάθε ομάδας αν θα εκδώσει εισιτήρια, πόσο θα τα χρεώσει (με μέγιστο ποσό να καθορίζεται βάση προκήρυξης του πρωταθλήματος) και ποια πολιτική θα ακολουθήσει σχετικά...

Αντιγράφω από την προκήρυξη της Α Ανδρών...

QUOTE
ΑΡΘΡΟ 14ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟI ΟΡΟΙ
Η οικονομική διαχείριση των αγώνων (έκδοση και θεώρηση εισιτηρίων κλπ) ανατίθεται στα γηπεδούχα σωματεία.
Τα σωματεία που θα έχουν την οικονομική διαχείριση των αγώνων τους, πρέπει να εκδώσουν και να θεωρήσουν στην αρμόδια ΔΟΥ, εισιτήρια που θα φέρουν την επωνυμία τους, σαν υπευθύνων (και όχι της Ε.Σ.Κ.Α.)
Η τιμή του εισιτηρίου απαγορεύεται να υπερβαίνει τα πέντε (5) ευρώ.
gspara
Απ'οσο γνωριζω τα ερασιτεχνικα σωματεια δεν μπορουν να εκδοσουν εισητηρια,μονο οικονομικη ενισχυση που ειναι οπως ειπες προαιρετικη.Απαραδεκτη συμπεριφορα.Ετσι διωχνουν και τον λιγο κοσμο που παει στο γηπεδο.Ο τροπος ειναι που μετραει.Εγω εχω πληρωσει και σε Β' Εσκα αλλα ο τυπος ηταν ευγενικοτατος.
Απο τον Προμηθεα επαιξε ο Κορρες απο το Ψυχικο?
jhantzop
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 60-59
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 73-69
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 37-62
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 80-82
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 57-48
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 92-72
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 48-77

Προμηθέας 60 (31)
Αγ. Ανάργυροι 59 (30)
Διαιτητές: Μανουσόπουλος-Γρίβα
Προμηθέας (Νικητόπουλος, Αβραμίδης): Καραθανσόπουλος Αθ. 7 (1), Καραθανασόπουλος Αλ. 2. Σπετσιέρης, Καρούζος, Βουρδουμπάς 3 (1), Καλφόπουλος 18 (1), Κορρές 10, Ανδρουλάκης 14 (4), Κοκλώνης 6,
Αγιοι Ανάργυροι (Κοκκινοβασίλης, Μηλιωρίτσας): Γκινούτσης 8, Θάνος 8, Σμάγκιν 5, Στρατομήτρος 12, Ρομπότης 2, Φώτης 5 (1), Κρητικός 4, Φίλιος 15 (1).

Σπόρτιγκ 73 (38)
Τυφώνας 69 (30)
Διαιτητές: Καλδίρης-Αντωνόπουλος
Σπόρτιγκ (Καρατζάς): Παπάνογλου 7 (1), Τσακίρης 4, Μητσόπουλος 9 (1), Κλήμης 19 (4), Τσεκούρας, Γκίκας 3 (1), Ενεζλης 6 (1), Καδηγιαννόπουλος 2, Μυστίλογλου 23.
Τυφώνας (Κτιστάκης): Χαραλαμπάκης 9 (1), Λουίζος 7 (1), Χασαπόπουλος, Ροΐδης 15 (4), Μακρής 12, Ζιώγας, Νικολαΐδης 3, Λίγγος 2, Χανιώτης 21 (2).

Πανελλήνιος 37 (12)
Ζωγράφου 62 (28)
Διαιτητές: Αναστασίου Α, Σκαλτσής
Πανελλήνιος (Ανυφταντάκης): Γκόλιας, Βαρουξάκης, Καρανικόλας 4, Αβραμίδης 2, Παναγιώτου 16 (2), Οικονομάκης 2, Σιγάλας 11, Πανοσκάλτσης 2.
Ζωγράφου (Σταϊκόπουλος): Προκόπης 2, Αντωνόπουλος 4, Πλατύς 3 (1), Παπαϊωάννου 8 (2), Λιβιτσάνος 5 (1), Βρύνας 15 (1), Αρβανίτης 4, Θοδωράκος, Παπαδημητράκης 4, Κιούσης 4, Αλεξόπουλος 4, Λυπημένος 9 (2).


QUOTE(ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ @ Oct 22 2012, 22:49 ) *
... μου φαίνεται παράξενο από τη μεριά της ΕΣΚΑ πώς βάζει εισητήριο σ'αυτούς τους καιρούς σε αγώνες τοπικού πρωταθλήματος και μάλιστα με τέτοια απαίτηση έστω και γι'αυτά τα 2-3 ή 5 Ευρώ ...


Τα εισιτήρια έχουν περάσει πλέον (από πέρσι) από την ΕΣΚΑ στις ομάδες (ως οικονομική ενίσχυση) μιας και όλα τα έξοδα των αγώνων έχουν περάσει και αυτά στις ομάδες (π.χ. για Α' ΕΣΚΑ τα έξοδα ενός αγώνα για το γηπεδούχο σωματείο είναι 60 ευρώ - κριτές/διαιτητές).
assistant
Ελα μωρη σειρουλα Μυστιλογλου......2η νιοτη περνας μου φαινεται.
nsat 65
Στον 1ο αγωνα του Προμηθεα φετος εντος εδρας με αντιπαλο τον Τυφωνα εφτασα στο γηπεδο καθυστερημενα στο 3ο δεκαλεπτο οπου ο ιδιος εισπρακτορας αρχισε να ουρλιαζει κυριος-κυριος εισητηριο.
Μηπως ο Προμηθεας πρεπει να αναθεωρησει την τακτικη του στο θεμα εισητηριο σε αγωνα Α εσκα?
varabas
Το εισιτήριο υπάρχει για να πληρωθούν τα έξοδα του αγώνα (διαιτητές-γραμματεία) που τα τελευταία τρία χρόνια επιβαρύνουν την εκάστοτε γηπεδούχο ομάδα. Αυτό το γνωρίζετε ΟΛΟΙ σας εδώ μέσα αλλά κάνετε τους ανήξερους στην πόρτα των γηπέδων για να έχετε άλλοθι να μην πληρώνετε. Δεν σας βάζει κανείς μέσα στα γήπεδα με το ζόρι. Άμα δεν γουστάρεις να πληρώσεις για κάτι απλά μην το αγοράζεις.
Αυτή η ηλίθια συζήτηση κάθε χρόνο που γίνετε ας σταματήσει. Όποιος έχει πρόβλημα ας κάτσει σπίτι του να δει την Πάνια που μόλις άρχισε τις εκπομπές της.
Ο χώρος μας για να επιβιώσει χρειάζεται ανθρώπους που ΕΜΠΡΑΚΤΑ νοιάζονται και όχι ειδήμονες που πάνε στα γήπεδα για να κριτικάρουν αθλητές που παίζουν στην καλύτερη περίπτωση για τα οδοιπορικά τους, παράγοντες που από το υστέρημα τους συντηρούν τα ερασιτεχνικά σωματεία χωρίς την παραμικρή βοήθεια της πολιτείας και προπονητές που ‘’εργάζονται’’ πολλές φορές κάτω από απίθανες συνθήκες. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΖΑΜΠΑ
Όποιος δεν διαθέτει 50-80€ το χρόνο για να δει αγώνες της ομάδας του τότε αν δεν βλέπει Πάνια με πάρει το playstation3(200€) και να παίζει nbalive(48€) κάθε μέρα για να γουστάρει όπως λέει και ένας φίλος.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ με ελάχιστα έσοδα.

ΥΓ: Πολλοί ανοιχτοχέρηδες το έχουν σύστημα να εμφανίζονται στα ημίχρονα των παιχνιδιών
aionio talento
QUOTE(varabas @ Oct 23 2012, 12:01 ) *
Το εισιτήριο υπάρχει για να πληρωθούν τα έξοδα του αγώνα (διαιτητές-γραμματεία) που τα τελευταία τρία χρόνια επιβαρύνουν την εκάστοτε γηπεδούχο ομάδα. Αυτό το γνωρίζετε ΟΛΟΙ σας εδώ μέσα αλλά κάνετε τους ανήξερους στην πόρτα των γηπέδων για να έχετε άλλοθι να μην πληρώνετε. Δεν σας βάζει κανείς μέσα στα γήπεδα με το ζόρι. Άμα δεν γουστάρεις να πληρώσεις για κάτι απλά μην το αγοράζεις.
Αυτή η ηλίθια συζήτηση κάθε χρόνο που γίνετε ας σταματήσει. Όποιος έχει πρόβλημα ας κάτσει σπίτι του να δει την Πάνια που μόλις άρχισε τις εκπομπές της.
Ο χώρος μας για να επιβιώσει χρειάζεται ανθρώπους που ΕΜΠΡΑΚΤΑ νοιάζονται και όχι ειδήμονες που πάνε στα γήπεδα για να κριτικάρουν αθλητές που παίζουν στην καλύτερη περίπτωση για τα οδοιπορικά τους, παράγοντες που από το υστέρημα τους συντηρούν τα ερασιτεχνικά σωματεία χωρίς την παραμικρή βοήθεια της πολιτείας και προπονητές που ‘’εργάζονται’’ πολλές φορές κάτω από απίθανες συνθήκες. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΖΑΜΠΑ
Όποιος δεν διαθέτει 50-80€ το χρόνο για να δει αγώνες της ομάδας του τότε αν δεν βλέπει Πάνια με πάρει το playstation3(200€) και να παίζει nbalive(48€) κάθε μέρα για να γουστάρει όπως λέει και ένας φίλος.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ με ελάχιστα έσοδα.

ΥΓ: Πολλοί ανοιχτοχέρηδες το έχουν σύστημα να εμφανίζονται στα ημίχρονα των παιχνιδιών




ΑΡΙΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ! 100% αληθες.

απο εκει και περα και λογω του οτι η ομαδα μου παιζει πια κυριακες . . .

πηγαινω σε αγωνες Α εσκα οποτε μπορω. Ετυχε λοιπον εχθες να ειμαι μπροστα στο περιστατικο

εκτος οτι ο ανθρωπος στην πορτα ειναι Η Λ Ι Κ Ι Ω Μ Ε Ν Ο Σ και τον βαζει το εκαστοτε σωματειο να ζηταει αντιτιμο

αυτος που τον ''τραμπουκισε'' εκτος οτι ηλικιακα ειναι ΓΙΟΣ του καποτε ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ τον μπασκετμπολιστα και τωρα εδω και

καποια χρονια ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ και τον ΜΑΝΑΤΖΕΡ παικτων !!! γνωστο το στυλ τσαμπουκας σε ολα και οτι γινει αλλα εκτος

του οτι δεν του περασε και εμεινε εκτος ! ! Καλο ειναι που και που να τα βαζουμε και με κανεναν ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΑΣ !!
Nikomelic
QUOTE(aionio talento @ Oct 23 2012, 14:46 ) *
ΑΡΙΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ! 100% αληθες.

απο εκει και περα και λογω του οτι η ομαδα μου παιζει πια κυριακες . . .

πηγαινω σε αγωνες Α εσκα οποτε μπορω. Ετυχε λοιπον εχθες να ειμαι μπροστα στο περιστατικο

εκτος οτι ο ανθρωπος στην πορτα ειναι Η Λ Ι Κ Ι Ω Μ Ε Ν Ο Σ και τον βαζει το εκαστοτε σωματειο να ζηταει αντιτιμο

αυτος που τον ''τραμπουκισε'' εκτος οτι ηλικιακα ειναι ΓΙΟΣ του καποτε ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ τον μπασκετμπολιστα και τωρα εδω και

καποια χρονια ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ και τον ΜΑΝΑΤΖΕΡ παικτων !!! γνωστο το στυλ τσαμπουκας σε ολα και οτι γινει αλλα εκτος

του οτι δεν του περασε και εμεινε εκτος ! ! Καλο ειναι που και που να τα βαζουμε και με κανεναν ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΑΣ !!


''Φίλε'' πραγματικά δεν σε γνωρίζω και ούτε ξέρω αν με ξέρεις προσωπικά και παίρνεις το θάρρος και γράφεις με αυτόν τον άσχημο - το λιγότερο που μπορώ να πω- τρόπο για εμένα...
Αρχικά δεν θα ασχολιόμουν απλά με πήραν 2-3 φίλοι και μου είπαν ότι κάποιος έγραψε για εσένα και γι'αυτό το λόγο θα γράψω για να βάλω κάποια πράγματα σε μια σειρά και στη σωστή τους διάσταση (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα) , χωρίς πραγματικά να θέλω να μπω σε κάποιου είδους αντιπαράθεση!
Πάμε αρχικά στο χθεσινό περιστατικό.Εγώ ήμουν στο ΟΑΚΑ και είδα το παιχνίδι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.Το παιχνίδι τελείωσε γύρω στις 8:45!Ήξερα ότι το παιχνίδι στο Χαλάνδρι άρχιζε 7:45!Φεύγοντας με τη μηχανή είπα να πεταχτώ δίπλα μπας και προλάβω να δω κανά δεκάλεπτο και κυρίως τα φιλαράκια μου Μπούρα και Φίλιο από τους Αγίους.Μάλιστα είχα στο μυαλό μου μήπως πάμε να φάμε και κανά μεζε μετά στο καινούργιο εστιατόριο που έχει ανοίξει ο Νίκος (σ.σ. Μπούρας) στο Χαλάνδρι!(Παρεπιπτόντως πολύ ωραίο μαγαζί του Νικόλα με ωραίους ψαρομεζέδες και όχι μόνο...)!Σκεφτείτε ότι δεν ήξερα καν ότι ο Νίκος είχε κάποιο πρόβλημα και δεν είχε έρθει ούτε στο γήπεδο...Το τι και πως το έμαθα αφού τελείωσε το παιχνίδι!
Μπαίνοντας τώρα στο γήπεδο βλέπω το σκορ 48-47 και ο χρόνος που απομένει 6 λεπτα και 10''...Ρωτάω σε ποιο δεκάλεπτο είμαστε και μου απαντάει κάποιος στο 4ο!Ξεκινάω λοιπόν να μπω να καθίσω και ο εν λόγω ηλικιωμένος κύριος -αν και η λέξη κύριος είναι πολύ κολακευτική- του οποίου όντως είμαι σαν υιος του μου λέει:''Που πάτε κύριε; '' Απαντώ φυσιολογικά να κάτσω..Μου λέει έχει εισητήριο!Ασυναίσθητα κοιτάζω το τσαντάκι μου και βλέπω ότι έχω αφήσει το πορτοφόλι μου στη μηχανή!Γυρνάω λοιπόν φυσιολογικά του λέω ότι δεν έχω πάνω μου χρήματα και πάω να προχωρήσω ακάθεκτος.Σηκώνεται λοιπόν όρθιος και αφού με απειλεί λεκτικώς του λέω δεν έχω λεφτά και αν θέλεις έλα να με βγάλεις!!Όντας όρθιος λοιπόν ο ''ηλικιωμένος κύριος'' αρχίζει και φωνάζει για να τον ακούσει όλο το γήπεδο και δήθεν να με κάνει ρεζίλι...Το αποκορύφωμα σε αυτά που μου λέει είναι συγκεκριμένα: "Που πας ρε φτωχομπινέ?Οι άλλοι είναι μαλάκες που πλήρωσαν?''
Μετά από αυτή τη κουβέντα απλά του είπα "Συγχαρητήρια βλάκα , λέγε ότι θέλεις απλά σε γράφω στ'αρ...δια μου''!Νομίζω πως μετά από αυτή τη συμπεριφορά ότι ηλικία και να έχει ο απέναντί μου ήταν το λιγότερο που μπορούσα να του πω!!Ο άνθρωπος επέμενε να ζητάει εισητήριο για 5 λεπτά αγώνα!!Κάπου εκεί βάζει ένα τρίποντο ο φίλος και σύντροφος Χάρης (σ.σ. Βουρδουμπάς) και σταμάτησα να ασχολούμαι με τον εν λόγω κύριο για να δω το υπόλοιπο παιχνίδι!Αυτό το σημειώνω γιατί το ''aionio talento'' γράφει ότι δεν μου πέρασε και έμεινα εκτός!!Αυτό μάλλον θα ήταν λίγο δύσκολο...
Φτάνοντας στο τελευταίο 2λεπτο και συγκεκριμένα σε κάποιο ταιμ-αουτ ,ενώ εχω σταματήσει να ασχολούμαι μπαίνουν 2-3 πιτσιρικάδες όπου ο εν λόγω κύριος ξαναζητάει εισητήριο 2 λεπτά πριν λήξει ο αγώνας!!Δεν μιλάω και κρατιέμαι για να του τα πω στο τέλος!...
Αφού τελειώνει το παιχνίδι και χαιρετάω κάποιους γνωστούς πάω και τον ρωτάω αν αυτά είναι εισητήρια από την ΕΣΚΑ ή αν είναι οικονομική ενίσχυση για το σωματείο?Επίσης για ποιο λόγο η συγκεκριμένη απαίτηση από τον κόσμο και αν αυτό (το ν'αφήσεις έξω από αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ανθρώπους που δεν έχουν ή αρνούνται να πληρώσουν) είναι νόμιμο?Το αν είναι ηθικό σίγουρα την απάντηση την ξέρουμε όλοι μας...Όσο για τα γραφόμενα του φίλου varaba , πραγματικά συμφωνούμε όλοι για το τι βιώνουν σήμερα τα σωματεία τα οποία όντως εν πολλοίς κρατιούνται και συντηρούνται από ανθρώπους του καθημερινού μόχθου και μεροκαματιάρηδες πολλές φορές!Είδικά όπως βάζει το ζήτημα σε σχέση με την Πάνια, τη Μενεγάκη και όποια άλλη υποκουλτούρα προβάλλεται στις μέρες μας από την ΤV και από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης...Είναι όμως άλλο αυτό και άλλο η συγκεκριμένη συμπεριφορά.Επιπλέον δεν είναι δυνατόν να μην έχει εισητήριοι υποχρεωτικό η Α2 , η Β' και η Γ' Εθνική , η ΕΣΚΑΝΑ δεν έχει καθόλου και να έχει επιλεγμένα σε κάποια γήπεδα της ΕΣΚΑ!Επίσης όπως και να το κάνουμε είναι απαράδεκτο να μην έχει κάποιος χρήματα ειδικά ένα παιδί και να μην τον αφήνεις να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι Μπάσκετ και μάλιστα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
Τελειώνοντας για το χτεσινό θα αναφέρω ότι μετά τις ερωτήσεις μου, ο ηλικιωμένος άρχισε να μου λέει -λες και με ήξερε και από χτες- αν είσαι άντρας έλα να τα πούμε και ότι θα μου κάνει και θα μου ράνει...Μετά από αυτά και βέβαια και το ''φτωχομπινέ'' που έιχε πει στην αρχή της ''γνωριμίας μας'' άκουσε και αυτός τα καντήλια του αιώνα...Όσο για αυτά που λές ''φίλε aionio talento'' περί τραμπουκισμού είναι μάλλον στη σφαίρα της φαντασίας σου!
Υγ.Αυτός που αναφέρεσαι και σου μιλάει επώνυμα χωρίς να κρύβεται πίσω απ'την ανωνυμία του κάνοντας το μάγκα δεν παρίστανε τον παίκτη!Κάπου θα παίξει και φέτος απλά για να ιδρώνει και να ευχαριστιέται το μπασκετάκι, αλλά όχι στην ΕΣΚΑ.Επιπλέον από το 1995-96 στον Παντζιτζιφιακό και την ενωμένη ΕΣΚΑ , μέχρι και πέρυσι στον Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω στη Γ' ΕΣΚΑ και στα 34 μου αισίως, από τις 12 ομάδες που φόρεσα τη φανέλα τους είτε ήταν Γ' ΕΣΚΑΝΑ ή Β' ΕΣΚΑ ή Γ'ΕΘΝΙΚΗ, τις 7 ανόδους και την καμία πτώση αυτής της μικρής περιπλάνησής μου στα γήπεδα της Αθήνας , του Πειραιά αλλά και αρκετής επαρχίας ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας...Αυτός λοιπόν που όπως χιλιάδες παιδιά λάτρεις της πορτοκαλί θεάς κατάφερε μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια -χωρίς να παίξω ΝΒΑ ή Α1- να πάρει βραβεία 1ου σκόρερ, να τσακωθεί παίζοντας και μπουνιές πολλές φορές πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, να μείνει εκτός αποστολής ,να χαρεί ,να προβληματιστεί ,να βριστεί με προπονητές, να βάλει μπάζερ ,να χάσει μπάζερ και γενικά να χάσει άπειρες θερμίδες πάνω στα παρκέ παίρνοντάς της συνήθως πίσω στις ταβέρνες και τα ψητοπωλεία όλης της Ελλάδας...Μα πάνω απ'όλα να έχει κάνει πάνω από 150 συμπαίκτες και πραγματικά χιλιάδες αντιπάλους όλα αυτά τα χρόνια, από τους οποίους έχουν μείνει πολλές φιλίες χρόνων!!Και το ταξίδι συνεχίζεται...
Δεν ξέρω αν έχουμε παίξει αντίπαλοι ή βρεθήκαμε συμπαίκτες (το 2ο μάλλον δύσκολο) και για ποιο λόγο μίλησες έτσι για εμένα.Δεν είναι ωραίο να μπαίνεις και να κράζεις ανώνυμα μάλιστα.Αν θέλεις στείλε μου και προσωπικό pm...
Τέλος η δουλειά μου ''φίλε'' δεν είναι μάνατζερ.Μάλιστα διαφωνώ και με τον τρόπο που δρουν σήμερα οι περισσότεροι εξ αυτών...Εγώ έχω δουλειά, οικογένεια και σπίτι που δεν ζουν από κανένα μανατζεριλίκι.Μάνατζερ έγινα πριν κάποια χρόνια λόγω γνωριμιών και πολλών ετών στο άθλημα για να βοηθήσω πραγματικά φίλους αθλητές και ομάδες που στη διοίκηση βρίσκονται φίλοι!Πιστεύω ότι μέσα σε μια 6ετία βοήθησα αρκετούς.Επίσης συνειδητά σταμάτησα να παίζω σε κατηγορίες που είχα παίκτες από τότε που ασχολήθηκα μ'αυτό!Πραγματικά πλέον τα τελευταία 2 χρόνια δεν βγάζω ούτε το κινητό μου απ'αυτό γι'αυτό δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα!Τέλος δεν νομίζω με τη δική σου ομάδα να είχα ποτέ παρτίδες (νομίζω είσαι οπαδός του Παπάγου), εκτός πριν 4 χρόνια όπου -με άψογη πραγματικά συνεργασία άσχετα αν τελικά πέσατε εκείνη τη χρονιά - σας είχα φέρει ένα παιδί (Γιάννης Βασσάλος).Άρα πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί μίλησες έτσι επιθετικά...Δεν πειράζει πάντως ίσως κάποια στιγμή με γνωρίσεις και τα πούμε!Καλή καρδιά...
aionio talento
QUOTE(Nikomelic @ Oct 23 2012, 14:58 ) *
''Φίλε'' πραγματικά δεν σε γνωρίζω και ούτε ξέρω αν με ξέρεις προσωπικά και παίρνεις το θάρρος και γράφεις με αυτόν τον άσχημο - το λιγότερο που μπορώ να πω- τρόπο για εμένα...
Αρχικά δεν θα ασχολιόμουν απλά με πήραν 2-3 φίλοι και μου είπαν ότι κάποιος έγραψε για εσένα και γι'αυτό το λόγο θα γράψω για να βάλω κάποια πράγματα σε μια σειρά και στη σωστή τους διάσταση (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα) , χωρίς πραγματικά να θέλω να μπω σε κάποιου είδους αντιπαράθεση!
Πάμε αρχικά στο χθεσινό περιστατικό.Εγώ ήμουν στο ΟΑΚΑ και είδα το παιχνίδι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.Το παιχνίδι τελείωσε γύρω στις 8:45!Ήξερα ότι το παιχνίδι στο Χαλάνδρι άρχιζε 7:45!Φεύγοντας με τη μηχανή είπα να πεταχτώ δίπλα μπας και προλάβω να δω κανά δεκάλεπτο και κυρίως τα φιλαράκια μου Μπούρα και Φίλιο από τους Αγίους.Μάλιστα είχα στο μυαλό μου μήπως πάμε να φάμε και κανά μεζε μετά στο καινούργιο εστιατόριο που έχει ανοίξει ο Νίκος (σ.σ. Μπούρας) στο Χαλάνδρι!(Παρεπιπτόντως πολύ ωραίο μαγαζί του Νικόλα με ωραίους ψαρομεζέδες και όχι μόνο...)!Σκεφτείτε ότι δεν ήξερα καν ότι ο Νίκος είχε κάποιο πρόβλημα και δεν είχε έρθει ούτε στο γήπεδο...Το τι και πως το έμαθα αφού τελείωσε το παιχνίδι!
Μπαίνοντας τώρα στο γήπεδο βλέπω το σκορ 48-47 και ο χρόνος που απομένει 6 λεπτα και 10''...Ρωτάω σε ποιο δεκάλεπτο είμαστε και μου απαντάει κάποιος στο 4ο!Ξεκινάω λοιπόν να μπω να καθίσω και ο εν λόγω ηλικιωμένος κύριος -αν και η λέξη κύριος είναι πολύ κολακευτική- του οποίου όντως είμαι σαν υιος του μου λέει:''Που πάτε κύριε; '' Απαντώ φυσιολογικά να κάτσω..Μου λέει έχει εισητήριο!Ασυναίσθητα κοιτάζω το τσαντάκι μου και βλέπω ότι έχω αφήσει το πορτοφόλι μου στη μηχανή!Γυρνάω λοιπόν φυσιολογικά του λέω ότι δεν έχω πάνω μου χρήματα και πάω να προχωρήσω ακάθεκτος.Σηκώνεται λοιπόν όρθιος και αφού με απειλεί λεκτικώς του λέω δεν έχω λεφτά και αν θέλεις έλα να με βγάλεις!!Όντας όρθιος λοιπόν ο ''ηλικιωμένος κύριος'' αρχίζει και φωνάζει για να τον ακούσει όλο το γήπεδο και δήθεν να με κάνει ρεζίλι...Το αποκορύφωμα σε αυτά που μου λέει είναι συγκεκριμένα: "Που πας ρε φτωχομπινέ?Οι άλλοι είναι μαλάκες που πλήρωσαν?''
Μετά από αυτή τη κουβέντα απλά του είπα "Συγχαρητήρια βλάκα , λέγε ότι θέλεις απλά σε γράφω στ'αρ...δια μου''!Νομίζω πως μετά από αυτή τη συμπεριφορά ότι ηλικία και να έχει ο απέναντί μου ήταν το λιγότερο που μπορούσα να του πω!!Ο άνθρωπος επέμενε να ζητάει εισητήριο για 5 λεπτά αγώνα!!Κάπου εκεί βάζει ένα τρίποντο ο φίλος και σύντροφος Χάρης (σ.σ. Βουρδουμπάς) και σταμάτησα να ασχολούμαι με τον εν λόγω κύριο για να δω το υπόλοιπο παιχνίδι!Αυτό το σημειώνω γιατί το ''aionio talento'' γράφει ότι δεν μου πέρασε και έμεινα εκτός!!Αυτό μάλλον θα ήταν λίγο δύσκολο...
Φτάνοντας στο τελευταίο 2λεπτο και συγκεκριμένα σε κάποιο ταιμ-αουτ ,ενώ εχω σταματήσει να ασχολούμαι μπαίνουν 2-3 πιτσιρικάδες όπου ο εν λόγω κύριος ξαναζητάει εισητήριο 2 λεπτά πριν λήξει ο αγώνας!!Δεν μιλάω και κρατιέμαι για να του τα πω στο τέλος!...
Αφού τελειώνει το παιχνίδι και χαιρετάω κάποιους γνωστούς πάω και τον ρωτάω αν αυτά είναι εισητήρια από την ΕΣΚΑ ή αν είναι οικονομική ενίσχυση για το σωματείο?Επίσης για ποιο λόγο η συγκεκριμένη απαίτηση από τον κόσμο και αν αυτό (το ν'αφήσεις έξω από αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ανθρώπους που δεν έχουν ή αρνούνται να πληρώσουν) είναι νόμιμο?Το αν είναι ηθικό σίγουρα την απάντηση την ξέρουμε όλοι μας...Όσο για τα γραφόμενα του φίλου varaba , πραγματικά συμφωνούμε όλοι για το τι βιώνουν σήμερα τα σωματεία τα οποία όντως εν πολλοίς κρατιούνται και συντηρούνται από ανθρώπους του καθημερινού μόχθου και μεροκαματιάρηδες πολλές φορές!Είδικά όπως βάζει το ζήτημα σε σχέση με την Πάνια, τη Μενεγάκη και όποια άλλη υποκουλτούρα προβάλλεται στις μέρες μας από την ΤV και από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης...Είναι όμως άλλο αυτό και άλλο η συγκεκριμένη συμπεριφορά.Επιπλέον δεν είναι δυνατόν να μην έχει εισητήριοι υποχρεωτικό η Α2 , η Β' και η Γ' Εθνική , η ΕΣΚΑΝΑ δεν έχει καθόλου και να έχει επιλεγμένα σε κάποια γήπεδα της ΕΣΚΑ!Επίσης όπως και να το κάνουμε είναι απαράδεκτο να μην έχει κάποιος χρήματα ειδικά ένα παιδί και να μην τον αφήνεις να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι Μπάσκετ και μάλιστα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
Τελειώνοντας για το χτεσινό θα αναφέρω ότι μετά τις ερωτήσεις μου, ο ηλικιωμένος άρχισε να μου λέει -λες και με ήξερε και από χτες- αν είσαι άντρας έλα να τα πούμε και ότι θα μου κάνει και θα μου ράνει...Μετά από αυτά και βέβαια και το ''φτωχομπινέ'' που έιχε πει στην αρχή της ''γνωριμίας μας'' άκουσε και αυτός τα καντήλια του αιώνα...Όσο για αυτά που λές ''φίλε aionio talento'' περί τραμπουκισμού είναι μάλλον στη σφαίρα της φαντασίας σου!
Υγ.Αυτός που αναφέρεσαι και σου μιλάει επώνυμα χωρίς να κρύβεται πίσω απ'την ανωνυμία του κάνοντας το μάγκα δεν παρίστανε τον παίκτη!Κάπου θα παίξει και φέτος απλά για να ιδρώνει και να ευχαριστιέται το μπασκετάκι, αλλά όχι στην ΕΣΚΑ.Επιπλέον από το 1995-96 στον Παντζιτζιφιακό και την ενωμένη ΕΣΚΑ , μέχρι και πέρυσι στον Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω στη Γ' ΕΣΚΑ και στα 34 μου αισίως, από τις 12 ομάδες που φόρεσα τη φανέλα τους είτε ήταν Γ' ΕΣΚΑΝΑ ή Β' ΕΣΚΑ ή Γ'ΕΘΝΙΚΗ, τις 7 ανόδους και την καμία πτώση αυτής της μικρής περιπλάνησής μου στα γήπεδα της Αθήνας , του Πειραιά αλλά και αρκετής επαρχίας ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας...Αυτός λοιπόν που όπως χιλιάδες παιδιά λάτρεις της πορτοκαλί θεάς κατάφερε μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια -χωρίς να παίξω ΝΒΑ ή Α1- να πάρει βραβεία 1ου σκόρερ, να τσακωθεί παίζοντας και μπουνιές πολλές φορές πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, να μείνει εκτός αποστολής ,να χαρεί ,να προβληματιστεί ,να βριστεί με προπονητές, να βάλει μπάζερ ,να χάσει μπάζερ και γενικά να χάσει άπειρες θερμίδες πάνω στα παρκέ παίρνοντάς της συνήθως πίσω στις ταβέρνες και τα ψητοπωλεία όλης της Ελλάδας...Μα πάνω απ'όλα να έχει κάνει πάνω από 150 συμπαίκτες και πραγματικά χιλιάδες αντιπάλους όλα αυτά τα χρόνια, από τους οποίους έχουν μείνει πολλές φιλίες χρόνων!!Και το ταξίδι συνεχίζεται...
Δεν ξέρω αν έχουμε παίξει αντίπαλοι ή βρεθήκαμε συμπαίκτες (το 2ο μάλλον δύσκολο) και για ποιο λόγο μίλησες έτσι για εμένα.Δεν είναι ωραίο να μπαίνεις και να κράζεις ανώνυμα μάλιστα.Αν θέλεις στείλε μου και προσωπικό pm...
Τέλος η δουλειά μου ''φίλε'' δεν είναι μάνατζερ.Μάλιστα διαφωνώ και με τον τρόπο που δρουν σήμερα οι περισσότεροι εξ αυτών...Εγώ έχω δουλειά, οικογένεια και σπίτι που δεν ζουν από κανένα μανατζεριλίκι.Μάνατζερ έγινα πριν κάποια χρόνια λόγω γνωριμιών και πολλών ετών στο άθλημα για να βοηθήσω πραγματικά φίλους αθλητές και ομάδες που στη διοίκηση βρίσκονται φίλοι!Πιστεύω ότι μέσα σε μια 6ετία βοήθησα αρκετούς.Επίσης συνειδητά σταμάτησα να παίζω σε κατηγορίες που είχα παίκτες από τότε που ασχολήθηκα μ'αυτό!Πραγματικά πλέον τα τελευταία 2 χρόνια δεν βγάζω ούτε το κινητό μου απ'αυτό γι'αυτό δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα!Τέλος δεν νομίζω με τη δική σου ομάδα να είχα ποτέ παρτίδες (νομίζω είσαι οπαδός του Παπάγου), εκτός πριν 4 χρόνια όπου -με άψογη πραγματικά συνεργασία άσχετα αν τελικά πέσατε εκείνη τη χρονιά - σας είχα φέρει ένα παιδί (Γιάννης Βασσάλος).Άρα πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί μίλησες έτσι επιθετικά...Δεν πειράζει πάντως ίσως κάποια στιγμή με γνωρίσεις και τα πούμε!Καλή καρδιά...



Σε αντιπαραθεσεις δεν μπαινω (ουτε σκοπευω να γραψω ) κειμενο ''πιλαφι'' οπως λενε και δημοσιογραφοι οπως γραφεις εσυ . .

Απλα ξενερωνω να βλεπω ατομα κοντινα στη ηλικια μου να δειχνουν μπροστα σε κοσμο και μικρα παιδια τα γεννητικα

τους οργανα και να αποκαλουν ενα 70αρη σε ηλικια ΒΛΑΚΑΚΟ ! ! ! ο οποιος σημειωτεον δεν μου ειναι κατι ! ουτε συγγενης

ουτε φιλος ! απλα προσπαθει να κανει τη δουλεια του κι αυτος οπως ολοι ! το καλυτερο πραγμα πολλες φορες ειναι

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ! το να παραθετεις το ''μπασκετικο σου'' βιογραφικο και να κανεις και on line διαφημηση

ενος ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟΥ !!!!! καλο ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εχουμε .. αλλα δεν πολυ βοηθησε (οσων αφορα το περαστικο παντα) !


Υ.Γ. στα του παπαγου και στον παικτη που αναφερεις ( τωρα τι σε κοφτει εσενα αν πεσαμε δεν πολυκαταλαβα αλλα οκ )

φρεσκαρε λιγο την μνημη σου στο πως ειχατε συμπεριφερθει εκεινο το καλοκαιρι γιατι ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ !!!

Γιατι ο υποφαινομενος εκτος απο οπαδος ( που σωστα ειπες ) ειναι και αλλα πολλα ακομα !!!
montana
Ρε παιδιά, τα πράγματα είναι πολύ απλά και δε χρειάζεται να το κουράζουμε.

Στο σινεμά πας ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ πληρώνεις 8 € και βλέπεις ταινία.
Στην ταβέρνα πας ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ πληρώνεις από 15 ως 105 € και τρως.
Στην καφετέρια πας ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ πληρωνεις 3-5 € και πίνεις καφέ.

Ετσι λοιπόν και στο γηπεδάκι πας ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ και πληρωνεις 3-4 € για να δεις μπασκετάκι Α'ΕΣΚΑ.

Σημείωση: Με 3 και με 4 € δε γίνεται ούτε πλούσιος κανείς, ούτε σώζεται.
Άλλωστε δε νομίζω να είδε κανείς οικονομική ενίσχυση για πρώτη φορά χθες σε γήπεδο. wink.gif

Βοήθεια για να βγουν τα έξοδα του αγώνα είναι τα οποία συγκεκριμένα χθες μιας και τυχαινει να ξέρω ήταν 70 € για το Ανδρικό και 60 € για το Γυναικείο.
Το σύνολο 130 € κύριοι !!!

Και για την αποκατάσταση της αλήθειας, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζητήθηκε από πιτσιρίκι να πληρώσει !!!

Οι γνώμες όλες είναι σεβαστές και οι καιροί δύσκολοι, αλλά λεφτά δυστυχώς δε βρέχει και πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό !
gspara
Ο Προμηθεας απεκτησε τον Κωστα Παπαλουκα,αδελφο του Θοδωρη,που αγωνιστηκε περσι στο Κορωπι.Σημαντικη προσθηκη.Εξυπνος παιχτης,εξπερ των αμυντικων αποστολων,θα προσθεσει δυναμη στη ρακετα του Προμηθεα.
Αντε να πουμε και κατι αλλο να αποφορτιστει η ατμοσφαιρα.LOVE-PEACE-UNITY!!
aionio talento
QUOTE(montana @ Oct 23 2012, 16:04 ) *
Ρε παιδιά, τα πράγματα είναι πολύ απλά και δε χρειάζεται να το κουράζουμε.

Στο σινεμά πας ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ πληρώνεις 8 € και βλέπεις ταινία.
Στην ταβέρνα πας ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ πληρώνεις από 15 ως 105 € και τρως.
Στην καφετέρια πας ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ πληρωνεις 3-5 € και πίνεις καφέ.

Ετσι λοιπόν και στο γηπεδάκι πας ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ και πληρωνεις 3-4 € για να δεις μπασκετάκι Α'ΕΣΚΑ.

Σημείωση: Με 3 και με 4 € δε γίνεται ούτε πλούσιος κανείς, ούτε σώζεται.
Άλλωστε δε νομίζω να είδε κανείς οικονομική ενίσχυση για πρώτη φορά χθες σε γήπεδο. wink.gif

Βοήθεια για να βγουν τα έξοδα του αγώνα είναι τα οποία συγκεκριμένα χθες μιας και τυχαινει να ξέρω ήταν 70 € για το Ανδρικό και 60 € για το Γυναικείο.
Το σύνολο 130 € κύριοι !!!

Και για την αποκατάσταση της αλήθειας, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζητήθηκε από πιτσιρίκι να πληρώσει !!!

Οι γνώμες όλες είναι σεβαστές και οι καιροί δύσκολοι, αλλά λεφτά δυστυχώς δε βρέχει και πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό !



+ 1
MAGI
QUOTE(montana @ Oct 23 2012, 19:04 ) *
Ρε παιδιά, τα πράγματα είναι πολύ απλά και δε χρειάζεται να το κουράζουμε.

Στο σινεμά πας ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ πληρώνεις 8 € και βλέπεις ταινία.
Στην ταβέρνα πας ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ πληρώνεις από 15 ως 105 € και τρως.
Στην καφετέρια πας ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ πληρωνεις 3-5 € και πίνεις καφέ.

Ετσι λοιπόν και στο γηπεδάκι πας ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ και πληρωνεις 3-4 € για να δεις μπασκετάκι Α'ΕΣΚΑ.

Σημείωση: Με 3 και με 4 € δε γίνεται ούτε πλούσιος κανείς, ούτε σώζεται.
Άλλωστε δε νομίζω να είδε κανείς οικονομική ενίσχυση για πρώτη φορά χθες σε γήπεδο. wink.gif

Βοήθεια για να βγουν τα έξοδα του αγώνα είναι τα οποία συγκεκριμένα χθες μιας και τυχαινει να ξέρω ήταν 70 € για το Ανδρικό και 60 € για το Γυναικείο.
Το σύνολο 130 € κύριοι !!!

Και για την αποκατάσταση της αλήθειας, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζητήθηκε από πιτσιρίκι να πληρώσει !!!

Οι γνώμες όλες είναι σεβαστές και οι καιροί δύσκολοι, αλλά λεφτά δυστυχώς δε βρέχει και πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό !

Οταν μιλάμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό,δεν μπορούμε κατά τη γνώμη μου πάντα,να το συγκρίνουμε με το αντίτιμο που δίνουμε στο καφέ ή στο σινεμά. Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και τουλάχιστον σε αυτές τις κατηγορίες πρέπει να προσπαθούμε να διατηρούμε ελεύθερη τη πρόσβαση για τον οποιοδήποτε και όχι μόνο για τα πιτσιρίκια. Πόσο μάλλον όταν οι αγώνες διεξάγονται τις περισσότερες φορές σε δημοτικά ή ακόμα και σε σχολικά γήπεδα. Θα μπορούσε να πει ο κύριος στη πόρτα ότι υπάρχει προαιρετική οικονομική συνεισφορά και όποιος θέλει και αν μπορεί να δώσει. Αν πάντως ήταν ο γνωστός κύριος που πηγαίνει σε ορισμένα γήπεδα όταν ξέρει ότι θα έχουν κόσμο,δε φημίζεται για την ευγένεια του ούτε τον έχω δει να αφήνει τα πιτσιρίκια να μπαίνουν χωρίς εισιτήριο. Φυσικά υπάρχει και το ζήτημα αν αυτό που κάνει είναι νόμιμο. Τέλος νομίζω ότι ο σεβασμός δε κερδίζεται από την ηλικία αλλά από τη συμπεριφορά του ατόμου


Η Κηφισιά για άλλη μια φορά τραγική,αν και αναμενόμενο με το ρόστερ που έχει. Τουλάχιστον παίζουν οι μικροί που θα ψήνονται για τη Β έσκα. Απλά μάλλον δε θα ξαναπάω σε παιχνίδι της γιατί το θέαμα δεν αντέχεται.
Orlock
Αν τα εισητήρια ήταν θεωρημένα από την εφορία (γνωστές τρυπούλες) μπορούσε ο υπεύθυνος να απαιτήσει την πληρωμή τους. Αν δεν ήταν δεν έχει κανένα δικαίωμα.

Αν πρέπει να υπάρχουν ή όχι δεν θα πω την άποψή μου γιατί δεν βλέπω τι έχει να προσφέρει.

ΥΓ: σύντροφός του από την ΑΣΟΕΕ ήσουν και εσύ ή από την μετέπειτα θητεία του στα κεντρικά;
misterbasket
QUOTE (MAGI @ Oct 24 2012, 10:41 ) *
Οταν μιλάμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό,δεν μπορούμε κατά τη γνώμη μου πάντα,να το συγκρίνουμε με το αντίτιμο που δίνουμε στο καφέ ή στο σινεμά. Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και τουλάχιστον σε αυτές τις κατηγορίες πρέπει να προσπαθούμε να διατηρούμε ελεύθερη τη πρόσβαση για τον οποιοδήποτε και όχι μόνο για τα πιτσιρίκια. Πόσο μάλλον όταν οι αγώνες διεξάγονται τις περισσότερες φορές σε δημοτικά ή ακόμα και σε σχολικά γήπεδα. Θα μπορούσε να πει ο κύριος στη πόρτα ότι υπάρχει προαιρετική οικονομική συνεισφορά και όποιος θέλει και αν μπορεί να δώσει. Αν πάντως ήταν ο γνωστός κύριος που πηγαίνει σε ορισμένα γήπεδα όταν ξέρει ότι θα έχουν κόσμο,δε φημίζεται για την ευγένεια του ούτε τον έχω δει να αφήνει τα πιτσιρίκια να μπαίνουν χωρίς εισιτήριο. Φυσικά υπάρχει και το ζήτημα αν αυτό που κάνει είναι νόμιμο. Τέλος νομίζω ότι ο σεβασμός δε κερδίζεται από την ηλικία αλλά από τη συμπεριφορά του ατόμου


Η Κηφισιά για άλλη μια φορά τραγική,αν και αναμενόμενο με το ρόστερ που έχει. Τουλάχιστον παίζουν οι μικροί που θα ψήνονται για τη Β έσκα. Απλά μάλλον δε θα ξαναπάω σε παιχνίδι της γιατί το θέαμα δεν αντέχεται.

Το αγαθό είναι κοινωνικό όταν οι προπονητές είναι εθελοντές, τα ατυχήματα και τα χειρουργεία καλύπτονται από τα Ταμεία (χαχαχα), οι φυσικοθεραπείες το ίδιο, οι γραμματείες και οι διαιτητές από την Ομοσπονδία,οι παίκτες παίζουν για το κέφι τους, φέρνουν τις εμφανίσεις και τις φόρμες από το σπίτι τους κ.ο.κ. Και σε τελευταία ανάλυση γιατί να μην είναι και ο καφές κοινωνικό αγαθό. Ας το πληρώσει από την τσέπη του ο καφετζής.
jhantzop

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1: Δύο ομάδες με μία νίκη και δύο ήττες μέχρι τώρα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στα Λιόσια (55-48) και οι φιλοξενούμενοι από την εντός έδρας ήττα από την Πεύκη (80-82). Πιστεύω πως λόγω έδρας ο άσσος είναι πιο κοντά ως αποτέλεσμα. Άσσος.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2: Τα αήττητα Λιόσια πάνε σε μία δύσκολη έδρα να αντιμετωπίσουν την Ηλιούπολη η οποία προέρχεται από μία μεγάλη σε διαφορά ήττα (92-72 στο Μαρκόπουλο). Η Ηλιούπολη η οποία επικράτησε εντός έδρας του Σπόρτιγκ πριν δύο αγωνιστικές, θέλει να πετύχει το ίδιο και με τα Λιόσια. Δύσκολο παιχνίδι, τα Λιόσια πιστεύω πως είναι ένα κλικ παραπάνω και θα καταφέρουν να κερδίσουν. Διπλό.

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 1: Σε καλή κατάσταση το Μαρκόπουλο, μετά το νικηφόρο τελευταίο του αγώνα (92-72 με Ηλιούπολη), πιστεύω πως θα δυσκολέψει αρκετά τον Τυφώνα ο οποίος είναι και αυτός σε καλή κατάσταση. Πιστεύω πως η αναμέτρηση θα γύρει προς τον άσσο και η ομάδα του Ηρακλείου θα καταφέρει να επικρατήσει έστω και δύσκολα.

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2: Ντέρμπι στο Ζωγράφου όπου η αήττητη γηπεδούχος ομάδα αντιμετωπίζει την ομάδα του Σπόρτιγκ. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη. Πιστεύω πως ο Σπόρτιγκ θα παλέψει τον αγώνα και θα καταφέρει να φύγει νικητής από το γήπεδο. Διπλό.

ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1: Δεν νομίζω να χρειάζονται σχόλια για αυτό το παιχνίδι. Άσσος και εύκολα.

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1: Μετά από τρεις απανωτές ήττες, δύο μάλιστα στην έδρα της με μεγάλη διαφορά, η Κηφισιά δεν ξέρω κατά πόσο έχει τα αποθέματα να διεκδικήσει τη νίκη μέσα στον Προμηθέα ο οποίος ξεκίνησε με δύο νίκες και μία ήττα. Πιστεύω πως ο άσσος δύσκολα θα σπάσει.

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2: Επιστρέφουν οι απόντες της Πεύκης η οποία έχοντας πετύχει δύο εκτός έδρας νίκες δείχνει σε καλή κατάσταση. Τα Μελίσσια προέρχονται από τη νίκη στην Κηφισιά και με μία νίκη σήμερα θα αποκτήσουν προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους. Διπλό.


loufer
Αφού ξέρεις, περιμένω να κάνεις την αρχή...

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1: Θα μιλήσει η έδρα νομίζω, εκτός και εάν ο Κατσόγιαννος δεν ξενύχτησε το ΣΚ...

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2: Διπλό λόγω momentum.

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 1: Δεν χάνει στην έδρα του ο Χανιώτης, ειδικά μετά τα διθυραμβικά σχόλια του site Athlisi.

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1: Θα ρισκάρω τον άσσο, και θα προβλέψω και triple double του Αντωνόπουλου.

ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1: Χαλαρά.

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1: Εύκολα νομίζω, ένας κούκος δε φέρνει το διπλό.

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2: Το παιχνίδι της ημέρας μαζί με αυτό του Ζωγράφου-Σπόρτινγκ, ξεκουράστηκε αυτό το ΣΚ του Κουτί ο Πανταζής, ήρθε η ώρα να γράψεις double-double αγόρι μου.
gspara
Eγω πιστευω αυτη θα ειναι η αγωνιστικη των γηπεδουχων.Ολα ασο λοιπον.
Κατα πασα πιθανοτητα θα πεταχτω Ζωγραφου.Ελπιζω να γινει καλο ματς.
aionio talento
QUOTE(jhantzop @ Oct 29 2012, 09:24 ) *
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1: Δύο ομάδες με μία νίκη και δύο ήττες μέχρι τώρα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στα Λιόσια (55-48) και οι φιλοξενούμενοι από την εντός έδρας ήττα από την Πεύκη (80-82). Πιστεύω πως λόγω έδρας ο άσσος είναι πιο κοντά ως αποτέλεσμα. Άσσος.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2: Τα αήττητα Λιόσια πάνε σε μία δύσκολη έδρα να αντιμετωπίσουν την Ηλιούπολη η οποία προέρχεται από μία μεγάλη σε διαφορά ήττα (92-72 στο Μαρκόπουλο). Η Ηλιούπολη η οποία επικράτησε εντός έδρας του Σπόρτιγκ πριν δύο αγωνιστικές, θέλει να πετύχει το ίδιο και με τα Λιόσια. Δύσκολο παιχνίδι, τα Λιόσια πιστεύω πως είναι ένα κλικ παραπάνω και θα καταφέρουν να κερδίσουν. Διπλό.

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 1: Σε καλή κατάσταση το Μαρκόπουλο, μετά το νικηφόρο τελευταίο του αγώνα (92-72 με Ηλιούπολη), πιστεύω πως θα δυσκολέψει αρκετά τον Τυφώνα ο οποίος είναι και αυτός σε καλή κατάσταση. Πιστεύω πως η αναμέτρηση θα γύρει προς τον άσσο και η ομάδα του Ηρακλείου θα καταφέρει να επικρατήσει έστω και δύσκολα.

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2: Ντέρμπι στο Ζωγράφου όπου η αήττητη γηπεδούχος ομάδα αντιμετωπίζει την ομάδα του Σπόρτιγκ. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη. Πιστεύω πως ο Σπόρτιγκ θα παλέψει τον αγώνα και θα καταφέρει να φύγει νικητής από το γήπεδο. Διπλό.

ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 1: Δεν νομίζω να χρειάζονται σχόλια για αυτό το παιχνίδι. Άσσος και εύκολα.[/b]

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1: Μετά από τρεις απανωτές ήττες, δύο μάλιστα στην έδρα της με μεγάλη διαφορά, η Κηφισιά δεν ξέρω κατά πόσο έχει τα αποθέματα να διεκδικήσει τη νίκη μέσα στον Προμηθέα ο οποίος ξεκίνησε με δύο νίκες και μία ήττα. Πιστεύω πως ο άσσος δύσκολα θα σπάσει.

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2: Επιστρέφουν οι απόντες της Πεύκης η οποία έχοντας πετύχει δύο εκτός έδρας νίκες δείχνει σε καλή κατάσταση. Τα Μελίσσια προέρχονται από τη νίκη στην Κηφισιά και με μία νίκη σήμερα θα αποκτήσουν προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους. Διπλό.



Οχι οτι διαφωνω απαραιτητα αλλα τους ειδα και τους 2 σε φιλικα εναντιον μας και υπαρχει διαφορα κατα την γνωμη μου !

χωρια που ο γηπεδουχος εχει σαφως ( εκτος παρκε ) ΛΙΓΟΤΕΡΑ προβληματα να αντιμετωπισει στην καθημερινοτητα του !!!
byron
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΔΑΣΑΛ 67-62
gspara
ZΩΓΡΑΦΟΥ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ 63-69(16-15,42-25,55-52).
Επικη ανατροπη του Σπορτιγκ στο β' ημιχρονο.
Η α περιοδος κακη με τις 2 ομαδες νευρικες κ αστοχες.Στην β υπηρχε μονο μια ομαδα.Σ'αυτο το διαστημα ο Ζωγραφου επαιξε πιεστικη αμυνα κ με την εισοδο των εξαιρετικων Βρυνα κ Αρβανιτη πατησε το γκαζι.Το διδυμο-βαρομετρο του Σπορτιγκ,Κλημης-Τσακιρης, ηταν εκτος αγωνα.
Και ξαφνικα ολα ηρθαν τουμπα καθως εμφανιστηκαν οι φιλοξενουμενοι.Με δυνατη αμυνα εκλεισαν τους διαδρομους στους γρηγορους γκαρντ του Ζωγραφου κ με 3 κοντους στην 5αδα(Κλημης-Τσακιρης-Ενεζλης) κ ανεβασμενο τον Μητσοπουλο ετρεξαν ενα γρηγορο 12-0(42-37).Ο Σταικοπουλος πηρε καθυστερημενο ταιμαουτ κ οι γηπεδουχοι με τους Προκοπη-Βρυνα φανηκε να ελεγχουν παλι την κατασταση,προσωρινα ομως.
Ο Κλημης με 3ποντο μειωνει 55-52 στα 40''πριν τη ληξη της γ' κ στηντελευταια επιθεση αστοχουν σε ελευθερα 3ποντα για την ισοπαλια Τσακιρης-Μητσοπουλος.Η ψυχολογια ομως φανερα ηταν υπερ τους.
Με τον Κλημη περασαν πρωτη φορα 57-59 κ εχοντας σε καταληκτικο τελευταιο 15λεπτο τον κορυφαιο του ματς Μυστιλογλου καθαρισαν το ματς παρα τις προσπαθειες του Πλατη.Ο τελευταιος εβαλε τελεια στον αγωνα με καθαρο αντιαθλητικο στον Τσακιρη στο 61-63.
Κορυφαιος λοιπον ο Μυστιλογλου με στυλ Φελιπε Ρεγιες,εκτος απο τους ποντους πηρε 2 κρισιμα ριμπαουντ κ εκανε ενα καθοριστικοτατο κλεψιμο στο φιναλε.Φοβερος κ ο Τσακιρης του β' ημιχρονου.Αγωνιστηκε ελαχιστα λογω φαουλ ο Π''νογλου.
Απο τον Ζωγραφου κορυφαιος ο Βρυνας κ πολυ καλος ο Αρβανιτης του α'.
Καλυτερο ροτεισον ο Ζωγραφου αλλα περα απο τακτικες κ συστηματα μετραει η καρδια κ η επιθυμια για τη νικη.
Thunder
Πευκη - Μελισσια 71-57 (28-28)
Νικη για την ομαδα της Πευκης απεναντι στη καλη ομαδα των Μελισσιων.Ντερμπυ στο πρωτο ημιχρονο το ματς,κριθηκε στην πολυ καλη αμυνα της Πευκης στην 3η περιοδο.

Πευκη(Κοντομηνας-Αρβανίτης): Ψυχογιοπουλος 1,Τσιγωνακης 3(1),Πατωνιδης,Χαντζης 9(3),Τασιοπουλος 22(4),Πιτσινος 4,Ταγαρης 3,Δημας 19,Ρωσσης 6(1),Τσελεμπης 4
gspara
AΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 2
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΓΕ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
EAST END
QUOTE(gspara @ Nov 5 2012, 16:09 ) *
AΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 2
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΓΕ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1


Δικά μου:
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2
ΛΙΟΣΙΑ-ΤΥΦΩΝ 1
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2
ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΕΥΚΗ 2
ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 1
jhantzop
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 1: Δύσκολη έξοδος για την Ηλιούπολη. Η ομάδα της Ραφήνας θέλει τη νίκη έχοντας ήδη χάσει από την Πεύκη εντός έδρας. Η Ηλιούπολη μέχρι τώρα δείχνει πιο αδύναμη στα εκτός έδρας παιχνίδια. Άσσος.

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1: Τα Λιόσια δύσκολα θα χάσουν αυτό το παιχνίδι. Δείχνουν δυνατοί φέτος και πιστεύω πως θα προσθέσουν άλλη μία νίκη. Άσσος.

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1: Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Ζωγράφου η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα. Πιστεύω πως θα γίνιε η έκπληξη σε αυτό το παιχνίδι. Άσσος.

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1: Παρά την καλή εικόνα των φιλοξενούμενων, πιστεύω πως το Σπόρτιγκ θα πάρει σήμερα τη νίκη. Άσσος.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2: Πολλά με λίγα... Εύκολο βράδυ για τον Προμηθέα. Διπλό.

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2: Η Πεύκη έχει περάσει από Μαρκόπουλο και Ραφήνα χωρίς απώλειες. Δεν νομίζω πως μπορεί η Κηφισιά να είναι η ομάδα που θα κόψει βαθμό από τους φιλοξενούμενους. Διπλό.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1: Μετά την ήττα στην Πεύκη πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης από την ομάδα της Πετρούπολης που δεν έχει γευτεί ακόμα τη νίκη σε εκτός έδρας αγώνα. Άσσος.
jhantzop
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 67-52 (ημ. 41-30)
gspara
ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 81-65(40-33).
Τριποντη εκτελεση απο τον φουριοζο Σπορτιγκ,κακη αμυνα οι φιλοξενουμενοι αν και εδειξαν στοιχεια καλης ομαδας.
MENEGIN11
Κ.Α.Ο. Μελισσίων-Άρης Πετρούπολης 67-52


Αργοναύτης Τριγλιάς-Γ.Σ Ηλιούπολης

Εύνικος-Τυφών Α.Σ 71-69

Α.Ο Μαρκόπουλου-Α.Ο Ζωγράφου (69-67 παράταση, 59-59 κανονικός αγώνας)

Σπόρτιγκ-Γ.Ε Αγίων Αναργύρων 81-65

Πανελλήνιος-Γ.Σ Προμηθέας 1-2

Γ.Σ Κηφισιάς-Α.Ο Πεύκης 47-71

acyacy
Την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας ΕΣΚΑ γνώρισε η ομάδα του ΓΣΑΑ στο κλειστό των Πατησίων από την ομάδα του Σπόρτιγκ με σκορ 81-65. Η ομάδα του Σπόρτιγκ ερχόμενη με τον αέρα του νικητή μετά από μία ανέλπιστη επικράτηση επί του Ζωγράφου την προηγούμενη αγωνιστική, δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει των Αγίων Αναργύρων. Με ηγέτη και σκόρερ τον Τσακίρη που απ΄ ότι φαίνεται αποτελεί το βαρόμετρο της ομάδας των Πατησίων, κατάφερε να βρεθεί από νωρίς μπροστά στο σκορ το οποίο και διατήρησε καθ΄όλη την διάρκεια της συνάντησης. Στα θετικά και κέρδος για την ομάδα των Αγίων, ήταν η καλή επιθετική παρουσία του Σμάγκιν στο δεύτερο ημίχρονο (παίζοντας ως power forward) παρά τα πολλά προσωπικά λάθη που υπέπεσε σε όλη την διάρκεια του αγώνα Στα αρνητικά της συνάντησης, η αμυντική λειτουργία της ομάδας και η μη σταθερότητα στην απόδοση κάποιων παικτών (δεν ειναι τυχαίο το γεγονός ότι στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα υπήρξαν πέντε διαφορετικοί παίκτες διακριθέντες ανά παιχνίδι).
junior #
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=it3kV4yBUHQ
δειτε αυτο!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.