Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Κύπελλο Ελλάδος - Σεζόν 2013-2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Στις 22 Δεκεμβρίου (19:30) ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον Πανιώνιο

Στις 22 Δεκεμβρίου, στις 19:30 στο «Nick Galis Hall». θα πραγματοποιηθεί ο νοκ άουτ ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο, όπως έγινε γνωστό σήμερα.


Στις 23 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ο άλλος ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Ο αγώνας θα γίνει Δευτέρα, λόγω των υποχρεώσεων των δύο «αιωνίων» που προηγούνται για την Ευρωλίγκα.

Σημειώνεται πως και στους δύο αγώνες δεν επιτρέπεται μετακίνηση φιλάθλων και στο γήπεδο θα είναι μόνο οπαδοί των γηπεδούχων.

Οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη Δημόσια Τηλεόραση. Οι νικητές των δύο ημιτελικών θα αναμετρηθούν στον τελικό που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου 2014 σε έδρα που θα καθοριστεί μετά τους ημιτελικούς.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Γράφημα της ΚΑΕ με Πελεκάνο, Βεζένκοφ για τα εισιτήρια του ημιτελικού!

Από σήμερα διατίθενται τα εισιτήρια για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο και η ΚΑΕ ετοίμασε ένα γράφημα με πρωταγωνιστές τους Μιχάλη Πελεκάνο και Σάσα Βεζένκοφ για να προωθήσει την πώλησή τους.


SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Δεν κρατιέται ο Βεζένκοφ!

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν… κρατιέται! Νιώθει έτοιμος να μπει από σήμερα στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα μετά την περιπέτεια που πέρασε με την φλεγμονή στο έντερο και φυσικά, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Πανιώνιο.


Ο 18χρονος φόργουορντ αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, που πέρασε την φλεγομή στο έντερο λόγω μιας ίωσης και σήμερα θα προσπαθήσει να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης. Από τη στιγμή που αισθάνεται καλά ο ίδιος, είναι βέβαιο ότι θα δοκιμάσει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και σταδιακά θα ανεβάσει και ρυθμούς, για να είναι 100% έτοιμος την Κυριακή.
antonis88
προσπαθω να βρω τον τροπο που θα κερδισει ο αρης την κυριακη τον πανιωνιο κ δεν μου καθεται με τπτ....
tuareg
QUOTE (antonis88 @ Dec 18 2013, 15:56 ) *
προσπαθω να βρω τον τροπο που θα κερδισει ο αρης την κυριακη τον πανιωνιο κ δεν μου καθεται με τπτ....


οταν εισαι σιγουρος και μπλαζε τρως κατι σφαλιαρες που δε ξερεις απο που ερχονται
antonis88
QUOTE (tuareg @ Dec 18 2013, 19:31 ) *
οταν εισαι σιγουρος και μπλαζε τρως κατι σφαλιαρες που δε ξερεις απο που ερχονται

αυτος ειναι κ ο μοναδικος τροπος να κερδισετε...
Hakeem
Κακα τα ψεμματα, θα ειναι υπερβαση του Αρη να περασει. Ο Πανιωνιος ειναι ομαδα με καλους Ελληνες (οπως και ο Αρης) αλλα και 4 καλους ξενους που κανουνε ολη τη διαφορα. Και ο Γκικας θα ειναι μεγαλη απωλεια, γιατι το ματς θα κριθει στην περιφερεια
tuareg
QUOTE (antonis88 @ Dec 18 2013, 22:15 ) *
αυτος ειναι κ ο μοναδικος τροπος να κερδισετε...


ενταξει ρε φιλε,δε παιζουν οι σπερς με το βαο,ο Πανιωνιος με τον Αρη παιζει,με εναν Αρη που περσυ του εβγαλε τη ψυχη στα π.ο και εχασε τη τετραδα στο σουτ και φετος το κερδισε καταλαθος κι αφου πρωτα αυτοκτονησαμε......
Στα χαρτια και θεωρητικα υπερεχεις αλλα μεχρι εκει....
natouralistis
Από τη στιγμή που το παιχνίδι γίνεται στο Αλεξάνδρειο φαβορί είναι ο Άρης και δεν χωράει καμιά αμφιβολία. Προβλέπω και εύκολα.
labros
παιδια μη τρελαίνεστε..! πλησιαζει το παιχνίδι.. κ ετσι που εχετε δωσει κ χαρακτηρα τελικού εκει πανω καταφερατε να περασετε το αγχος του φαβορι στον αρη. καλο αυτό πολυ καλο. Ο πανιωνιος ειναι μια σαφως πιο πληρης ομάδα, με ορισμένες πολυ ποιοτικές μοναδες οπως ο καρτερ, ο μακ κολουμ ή ο μιλπουρν που ο αρης δεν τις εχει. επισης εχει κ ενα ακομα πλεονεκτημα, εχει παιξει αρκετα παραπανω παιχνιδια απ οτι ο αρης κ μαλιστα με ομαδες ενα επιπεδο πανω απο αυτες που αντιμετωπιζουν κ οι δυο στην Α1 με εξαιρεση τους γαυροβαζελους. εχει δεσει αυτη τη στιγμη ο πανιωνιος και θα ειναι πιστεύω πολυ καλυτερος απο το παιχνιδι του πρωταθλήματος. Αν αυτο το παιχνδι γινοταν στο καμινι της αρτακης δεν ειχε τυχη ο αρης ουτε μια στο εκατομυριο. ουτε περσι ειχε στα πλει οφ γιατι εκει ημουνα κ μονο αν του το δινε ο πανιωνιος θα το περνε ο τσιαρας κ η παρεα του.. Αλλα γινεται στο αλεξανδρειο οπότε όλα μπορούν να συμβουν. προσωπική εκτίμηση δινω 40% να το παρει η πανιωναρα περιπατο 40% να το παρει με μια σχετική δυσκολία και 20% να το χτυπησει ο αρης λόγο εδρας κ ενθουσιασμού.

υγ: γινεται μια πολύ ωραια προσπαθεια στον αρη που πρεπιε να στηριχτεί ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στον ημιτελικό. Το ίδιο φυσικα ισχυει κ στην ομάδα μου, που η στηριξη να γιγαντωθεί να περάσουμε στον τελικό και θα μηδενιστεί αν αποκλειστουμε. Ελπίζω να δουμε καλό παιχνίδι κ στο τέλος η πανιωναρα να ναι τελικό!!
antonis88
QUOTE(natouralistis @ Dec 19 2013, 01:37 ) *
Από τη στιγμή που το παιχνίδι γίνεται στο Αλεξάνδρειο φαβορί είναι ο Άρης και δεν χωράει καμιά αμφιβολία. Προβλέπω και εύκολα.

καλα φιλε εσυ ζεις καπου στη δεκαετια του 80..

QUOTE(tuareg @ Dec 19 2013, 00:53 ) *
ενταξει ρε φιλε,δε παιζουν οι σπερς με το βαο,ο Πανιωνιος με τον Αρη παιζει,με εναν Αρη που περσυ του εβγαλε τη ψυχη στα π.ο και εχασε τη τετραδα στο σουτ και φετος το κερδισε καταλαθος κι αφου πρωτα αυτοκτονησαμε......
Στα χαρτια και θεωρητικα υπερεχεις αλλα μεχρι εκει....

εχεις δικιο ,επισης η σταση που κρατας ειναι κ σωστη..για την ιστορια μπατης κ σκορδιλης αμφιβολοι..
SteelGandalf
Ημιτελικός Κυπέλλου

Κυριακή, 22/12/2013, 19:30 (Δημόσια Τηλεόραση)

Άρης - Πανιώνιος


Ο Πανιώνιος έχει πλεονέκτημα και είναι σαφώς το φαβορί, καθώς έχει τους ξένους, κάτι που δεν έχει ο Άρης.

Η διαφορά που δημιουργεί η παρουσία τους, είναι μεγάλη. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ο Άρης έχει έναν και αυτός είναι μισός (για να μην πω 1/3, λόγω, κυρίως, των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει), χώρια που θα στερηθεί και την βοήθεια του Νίκου Γκίκα.

Θα παρακολουθήσουμε εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος ή τουλάχιστον έτσι θα πρέπει, εφόσον θέλει ο Άρης να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για να βρεθεί στον τελικό.

Αν θέλετε τη γνώμη μου, ο Άρης για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό, θα πρέπει να "πεθάνουν" οι παίχτες του στον αγωνιστικό χώρο, όχι απλά τρέχοντας, αλλά παίζοντας άμυνα σεμιναριακού επιπέδου, με τρεξίματα, πίεση και αλληλοκαλύψεις. Δεν ξέρω αν οι παίχτες μας είναι σε θέση να το κάνουν αυτό, σε όλη την διάρκεια του αγώνα και όχι τμηματικά, κάτι το οποίο προφανώς και δεν θα είναι αρκετό.

Στο 1ο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος, αυτός ήταν ο λόγος που ο Άρης βρισκόταν, σχετικά άνετα, μπροστά στο σκορ (29-20), αφού Πανιώνιος σε ελάχιστες περιπτώσεις, κατάφερε να πετύχει καλάθι με την πρώτη του επίθεση.

Θα πρέπει, επίσης, να προσεχτεί και το ατομικό παιχνίδι (κυρίως) των Ντούβνιακ και Μακ Κόλουμ, κάτι που θεωρώ κλειδί στην διεξαγωγή του αγώνα, αφού όχι μόνο αποτελεί ατού του Πανιωνίου, στον επιθετικό τομέα, αλλά φορτώνει και με φάουλ τους αντίπαλους παίχτες. Ο Άρης δεν έχει αυτήν την πολυτέλεια, απόντος και του Γκίκα, αφού στην Περιφέρεια, υπάρχουν κατά βάση οι Αθηναίου, Μποχωρίδης και Μούρτος. Δεν ξέρω κατά πόσο θα χρησιμοποιηθεί και σε τι βαθμό μπορεί να βοηθήσει ο Πουλιανίτης, αλλά μάλλον απίθανο το θεωρώ.

Πέρα από τα ριμπάουντς που θα πρέπει αυτή την φορά να κατεβάσουν οι παίχτες των γηπεδούχων, ώστε να μην δώσουν δεύτερες και τρίτες επιθέσεις στον Πανιώνιο (με τις οποίες κατάφερνε να παραμένει στην διεκδίκηση του παιχνιδιού πρωταθλήματος, απόρροια των επιθετικών ριμπάουντς που κέρδιζε), ο Άρης θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός και να μην χαρίζει απλόχερα μπάλες στον αντίπαλο του (κάτι που μέχρι στιγμής δεν μπορεί να ελέγξει, υποπίπτοντας σε 16 λάθη ανά παιχνίδι), αλλά να είναι και πέρα από στοιχειωδώς εύστοχος. Στην αντίπερα όχθη, δεν περιμένω να δω έναν Πανιώνιο τόσο άστοχο, όσο ήταν στο 1ο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος, όταν και στην κυριολεξία έσπασε τα καλάθια.

Να δούμε σε ποιο βαθμό θα μπορέσει και η έδρα να παίξει το ρόλο της, αφού ο αγώνας, αναμένεται να διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο από φιλάθλους του Άρη, Nick Galis Hall.

Νομίζω πως μέσες-άκρες αυτά είναι τα δεδομένα. Μένει να δούμε τις απουσίες, αν υπάρξουν, από τις δύο ομάδες, αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας όσων παιχτών επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, μετά από τραυματισμό.

Στον τελικό πάντως, όποιος και να περάσει, υποθέτω πως απλά θα συμμετάσχει (για την ιστορία του και την χαρά της συμμετοχής) και τίποτα περισσότερο.
yorgos
QUOTE
ο Άρης θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός και να μην χαρίζει απλόχερα μπάλες στον αντίπαλο του


Εκεί είναι το κλειδί για μένα. Ο Πανιώνιος έχει φρέσκα γκαρντ, κλέβει πολύ στην περιφέρεια και με την επιπολαιότητα που υπάρχει στα περιφεριακά λάθη στον Άρη, αυτό μπορεί να στοιχίσει από νωρίς. ΟΚ, ο Πανιώνιος έχει (πολύ) περισσότερες επιθετικές λύσεις, αλλά δεν προβλέπω και κανένα περίπατο.
tuareg
QUOTE (labros @ Dec 19 2013, 13:40 ) *
παιδια μη τρελαίνεστε..! πλησιαζει το παιχνίδι.. κ ετσι που εχετε δωσει κ χαρακτηρα τελικού εκει πανω καταφερατε να περασετε το αγχος του φαβορι στον αρη. καλο αυτό πολυ καλο. Ο πανιωνιος ειναι μια σαφως πιο πληρης ομάδα, με ορισμένες πολυ ποιοτικές μοναδες οπως ο καρτερ, ο μακ κολουμ ή ο μιλπουρν που ο αρης δεν τις εχει. επισης εχει κ ενα ακομα πλεονεκτημα, εχει παιξει αρκετα παραπανω παιχνιδια απ οτι ο αρης κ μαλιστα με ομαδες ενα επιπεδο πανω απο αυτες που αντιμετωπιζουν κ οι δυο στην Α1 με εξαιρεση τους γαυροβαζελους. εχει δεσει αυτη τη στιγμη ο πανιωνιος και θα ειναι πιστεύω πολυ καλυτερος απο το παιχνιδι του πρωταθλήματος. Αν αυτο το παιχνδι γινοταν στο καμινι της αρτακης δεν ειχε τυχη ο αρης ουτε μια στο εκατομυριο. ουτε περσι ειχε στα πλει οφ γιατι εκει ημουνα κ μονο αν του το δινε ο πανιωνιος θα το περνε ο τσιαρας κ η παρεα του.. Αλλα γινεται στο αλεξανδρειο οπότε όλα μπορούν να συμβουν. προσωπική εκτίμηση δινω 40% να το παρει η πανιωναρα περιπατο 40% να το παρει με μια σχετική δυσκολία και 20% να το χτυπησει ο αρης λόγο εδρας κ ενθουσιασμού.

υγ: γινεται μια πολύ ωραια προσπαθεια στον αρη που πρεπιε να στηριχτεί ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στον ημιτελικό. Το ίδιο φυσικα ισχυει κ στην ομάδα μου, που η στηριξη να γιγαντωθεί να περάσουμε στον τελικό και θα μηδενιστεί αν αποκλειστουμε. Ελπίζω να δουμε καλό παιχνίδι κ στο τέλος η πανιωναρα να ναι τελικό!!


ε πως δεν ειχε τυχη περσυ,?οταν κρινονται τα παιχνιδια οπως κριθηκαν ο καθενας εχει τυχη....
απο κει και περα το 20-80 στο παλε υπερ του πανιωνιου ειναι καπως σαν προβλεψη....
45-55 ειναι το παιχνιδι κι αυτο γιατι οπως ειπα ο πανιωνιος ειναι καλυτερος στα χαρτια...
Τεχνικα τωρα αν θες τη γνωμη μου το δινω τη μπαλα στο μακαλουμ,στο καρτερ και στο ντουβνιακ να αποφασισουν τι θα γινει δεν ειναι μπασκετ και καπου θα το πληρωσει...
antonis88
QUOTE(tuareg @ Dec 19 2013, 17:36 ) *
ε πως δεν ειχε τυχη περσυ,?οταν κρινονται τα παιχνιδια οπως κριθηκαν ο καθενας εχει τυχη....
απο κει και περα το 20-80 στο παλε υπερ του πανιωνιου ειναι καπως σαν προβλεψη....
45-55 ειναι το παιχνιδι κι αυτο γιατι οπως ειπα ο πανιωνιος ειναι καλυτερος στα χαρτια...
Τεχνικα τωρα αν θες τη γνωμη μου το δινω τη μπαλα στο μακαλουμ,στο καρτερ και στο ντουβνιακ να αποφασισουν τι θα γινει δεν ειναι μπασκετ και καπου θα το πληρωσει...

αυτη νομιζεις ειναι η τεχνικη του πανιωνιου...??απλα η τριαδα αυτη ξελασπωνει την ομαδα οταν η μπαλα ζυγιζει 100 κιλα οπως κ σε ολες τις ομαδες μπασκετ ανα τον κοσμο καποιος θα παρει το βαρος!!ολα ξεκινανε απο την πρεςς αμυνα που εκ του αποτελεσματος ειναι πετυχημενη.μιλμπουρν κ λανγκφορντ στο 4 ειναι επισης πολυ αποτελεσματικοι..οργανωτικα ο μπατης ελειψε πολυ με τον τραυματισμο κ οταν γυρισε φανηκε η ποιοτητα του πανιωνιου..τεσπα παιδια τα λεμε απο κυριακη βραδυ,να εχουμε ενα καλο παιχνιδι..ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
alien-tour
Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από basketballaris.gr

Η τελευταία φορά που παίξαμε με Πανιώνιο για το κύπελλο

Το σχόλιο κάτω από το video είναι όλα τα λεφτά... smiley.gif
"Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως από τους 22 παίκτες που έπαιξαν στο παιχνίδι , 14 έχουν παίξει σε κάποια φάση στην καριέρα τους στον Άρη και οι 6 μας έχουν κάνει προσφυγή γιατί τους χρωστάμε ! 6/14…εκπληκτικό ποσοστό!"

Του Ban γίνεται,ο Χαριτόπουλος λείπει για να δέσει το γλυκό.

Όσον αφορά τα δεδομένα της Κυριακής:

Απουσίες ΑΡΗ:Γκίκας (Κάταγμα στον καρπό)
Επιστροφές σε ρυθμούς αγώνα για ΑΡΗ:Βεζένκοφ (Φλεγμονή),Αθηναίου(Κράμπες-δεν έχει συνέλθει πλήρως) & Χάντ(γόνατα-προφυλάχτηκε).
Επιστροφές σε ρυθμούς αγώνα για Πανιώνιο:Σκορδίλης (Ίωση) & Μπατής(τράβηγμα).

Πάμε να δούμε τα match-up

Αθηναίου - Μπατής Γνωρίζονται καλά,ενδιαφέρον match-up.
Μποχωρίδης - Μακ Κόλουμ Το'χει κάνει απέναντι στον Bolds,πιστεύω θα πάρει τα πάνω του αμυντικά αν κι ο Έρρικ είναι σε τρελή φόρμα.
Πελεκάνος - Κάρτερ Και οι δυό κάνουν πολύ καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση,δυναμικοί παίκτες.
Βεζένκοφ - Μίλμπουρν Ο μικρός επιθετικά το'χει,αμυντικά θα τα βρεί σκούρα απέναντι στον αθλητικό Μίλμπουρν.
Τσακαλέρης - Σκορδίλης Ο Κερκυραίος μας "συμπαθεί" ιδιαίτερα,θέλει γρήγορα πόδια και εκεί μπαίνει ο Τσακαλέρης.
Μούρτος - Ντούβνιακ Ο Ούρος έχει κάνει ήδη 2 φορές ζημιά επιθετικά.Εδώ μπαίνει ο Μούρτος,αν και κάνει γρήγορα fouls

Πρόβλεψη: Νίκη του ΑΡΗ 55%,αρκεί να μην παίξουμε όπως με Πανελευσινιακό.Χαλαρή νίκη δεν προβλέπω,είτε κερδίσει ο ΑΡΗΣ είτε ο Πανιώνιος.

Να δούμε έναν καλό αγώνα και να μην πονέσουν τα μάτια μας...Και να να μην ασχοληθούμε καθόλου με τους γκρί,είτε υπέρ είτε κατά.






antonis88
QUOTE(alien-tour @ Dec 20 2013, 14:54 ) *
Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από basketballaris.gr

Η τελευταία φορά που παίξαμε με Πανιώνιο για το κύπελλο

Το σχόλιο κάτω από το video είναι όλα τα λεφτά... smiley.gif
"Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως από τους 22 παίκτες που έπαιξαν στο παιχνίδι , 14 έχουν παίξει σε κάποια φάση στην καριέρα τους στον Άρη και οι 6 μας έχουν κάνει προσφυγή γιατί τους χρωστάμε ! 6/14…εκπληκτικό ποσοστό!"

Του Ban γίνεται,ο Χαριτόπουλος λείπει για να δέσει το γλυκό.

Όσον αφορά τα δεδομένα της Κυριακής:

Απουσίες ΑΡΗ:Γκίκας (Κάταγμα στον καρπό)
Επιστροφές σε ρυθμούς αγώνα για ΑΡΗ:Βεζένκοφ (Φλεγμονή),Αθηναίου(Κράμπες-δεν έχει συνέλθει πλήρως) & Χάντ(γόνατα-προφυλάχτηκε).
Επιστροφές σε ρυθμούς αγώνα για Πανιώνιο:Σκορδίλης (Ίωση) & Μπατής(τράβηγμα).

Πάμε να δούμε τα match-up

Αθηναίου - Μπατής Γνωρίζονται καλά,ενδιαφέρον match-up.
Μποχωρίδης - Μακ Κόλουμ Το'χει κάνει απέναντι στον Bolds,πιστεύω θα πάρει τα πάνω του αμυντικά αν κι ο Έρρικ είναι σε τρελή φόρμα.
Πελεκάνος - Κάρτερ Και οι δυό κάνουν πολύ καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση,δυναμικοί παίκτες.
Βεζένκοφ - Μίλμπουρν Ο μικρός επιθετικά το'χει,αμυντικά θα τα βρεί σκούρα απέναντι στον αθλητικό Μίλμπουρν.
Τσακαλέρης - Σκορδίλης Ο Κερκυραίος μας "συμπαθεί" ιδιαίτερα,θέλει γρήγορα πόδια και εκεί μπαίνει ο Τσακαλέρης.
Μούρτος - Ντούβνιακ Ο Ούρος έχει κάνει ήδη 2 φορές ζημιά επιθετικά.Εδώ μπαίνει ο Μούρτος,αν και κάνει γρήγορα fouls

Πρόβλεψη: Νίκη του ΑΡΗ 55%,αρκεί να μην παίξουμε όπως με Πανελευσινιακό.Χαλαρή νίκη δεν προβλέπω,είτε κερδίσει ο ΑΡΗΣ είτε ο Πανιώνιος.

Να δούμε έναν καλό αγώνα και να μην πονέσουν τα μάτια μας...Και να να μην ασχοληθούμε καθόλου με τους γκρί,είτε υπέρ είτε κατά.

φιλε αστο εχει βαθος ο πανιωνιος κ αλλαγες στις θεσεις..π.χ στον ασσο θα δεις μπατη η μακολουμ η ντουβνιακ..ο καρτερ απο 2 γινεται ενα πολυ καλο 3..επιπλεον ο λανγκφορντ ειναι καλητερος απ τον μιλμπυρν στο 4..στο 5 θα δεις σκορδιλη σιμτσακ μισελ..σαλουστρος βγαζει ματια..δεν ειναι απλα οπως τα λες..ξεχνας τον αξιοπιστο κυρητση κ αθανασουλα..μηπως δεν εχετε δει πανιωνιο φετος..??
alien-tour
QUOTE(antonis88 @ Dec 20 2013, 14:23 ) *
μηπως δεν εχετε δει πανιωνιο φετος..??


Μια χαρά έχω δει Πανιώνιο και σε Eurocup.

Επιγραμματικά τ'ανέφερα,τα πιο ενδιαφέροντα match-up για μένα.Αλλιώς θα'γραφα όλο το roster.

Εσύ περίληψη πως κάνεις;Γράφεις όλο το κείμενο ξανά;Τα σημαντικά σημεία γράφεις.

Tον Κυρίτση δεν τον υπολογίζω,δεν έχει βρεί το καλό του πρόσωπο ακόμα.
Ο Μισέλ που αναφέρεις,πάει από το κακό στο χειρότερο (όταν παίζει),για εκεί έχω τους δεινόσαυρους Σαρικόπουλο & Χαρίση.Και αυτοί σε κακη κατάσταση είναι.
Ο Σαλούστρος απλά δε μ'αρέσει! rolleyes.gif (υποκειμένη γνώμη,όσο καλά κι αν παίζει)
Για Μίλμπουρν & Λάνγκφορντ,ο Λάνγκφορντ πάει και στο 5,ο Μίλμπουρν είναι πιο ελαφρύς και καλύτερος για να μαρκάρει Βεζένκοφ.
Ο Σίμτσακ πάει σταθερά καλά στο 5,εργάτης.
alien-tour
Άλλαξε το φαβορί Στοιχηματικά-Baskeplus.gr
QUOTE
Όταν βγήκαν τα στοιχήματα για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, φαβορί από τις ξένες εταιρίες δινόταν ο Άρης. Νοκ άουτ το ματς, «καυτό» Αλεξάνδρειο και οι «μπουκ» ψήφιζαν... κίτρινο. Όμως αυτήν την εβδομάδα τα δεδομένα άλλαξαν. Η εξαιρετική πορεία του Πανιωνίου, ή ήττα του Άρη στην Ελευσίνα αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών άλλαξαν τα δεδομένα και πλέον οι «κυανέρυθροι» έχουν το ρόλο (και) του στοιχηματικού φαβορί. Τόσο στον ΟΠΑΠ, όσο και στις ξένες εταιρίες όπου μέσες - άκρες ο «άσος» πληρώνει με 2.10 και το «διπλό» με 1.75. - See more at: http://basketplus.gr/index.php/rssall/item...h.PBGizKgE.dpuf


tuareg
QUOTE (antonis88 @ Dec 20 2013, 16:23 ) *
φιλε αστο εχει βαθος ο πανιωνιος κ αλλαγες στις θεσεις..π.χ στον ασσο θα δεις μπατη η μακολουμ η ντουβνιακ..ο καρτερ απο 2 γινεται ενα πολυ καλο 3..επιπλεον ο λανγκφορντ ειναι καλητερος απ τον μιλμπυρν στο 4..στο 5 θα δεις σκορδιλη σιμτσακ μισελ..σαλουστρος βγαζει ματια..δεν ειναι απλα οπως τα λες..ξεχνας τον αξιοπιστο κυρητση κ αθανασουλα..μηπως δεν εχετε δει πανιωνιο φετος..??


σου ξαναειπα για το πανιωνιο μιλας οχι για τους σπερς....
alien-tour
Το τρίο Χριστοδούλου, Γκόντα και Φούφη θα διευθύνει τον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο την επόμενη Κυριακή (22/12, 19:30, ΔΤ) στο Αλεξάνδρειο.
SteelGandalf
Αύριο είναι η Κυριακή (κοντή γιορτή).

QUOTE(www.pressaris.gr)
Χαρίσης: «Το περιμένουμε και το θέλουμε για να το γιορτάσουμε όλοι μαζί»

Ο Κώστας Χαρίσης, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Άρη, ανυπομονούν για τον ημιτελικό. Θέλουν να κερδίσουν όσο και οι φίλαθλοι της ομάδας και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.


Ο έμπειρος σέντερ τόνισε αρχικά πως “είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό να έρθει. Επιτέλους φτάσαμε δύο μέρες πριν. Είμαστε όλοι έτοιμοι, ήδη έχουν μπει και τα παιδιά που έλειπαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και θα δείξουμε ένα πολύ ωραίο πρόσωπο”.

Για την πίεση που μπορεί να υπάρχει είπε ότι “την μετατρέπουμε σε θετική πίεση, θέλουμε και εμείς να περάσουμε στον τελικό και στο τέλος του παιχνιδιού θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί”.

Για το ότι ουσιαστικά ο Άρης προετοιμάζεται εδώ και βδομάδες για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Χαρίσης τόνισε πως “ο κόουτς είχε πει ότι μπαίνουμε σε μία φάση προετοιμασίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δυστυχώς το παιχνίδι με την Ελευσίνα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της προσπάθειας που κάνουμε τον τελευταίο καιρό. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή φάση αυτή τη στιγμή και θα δείξουμε πολύ καλή αγωνιστική ομαδικότητα”.

Κατέληξε λέγοντας πως “πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να προσέξουμε τα ριμπάουντ, να είμαστε ομαδικοί, να είμαστε ο εαυτός μας. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα με καλό προπονητικό τιμ αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εμείς. Θα είναι παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες”.


Λοιπόν, κύριε Χαρίση, με όλο τον σεβασμό και την συμπάθεια που τρέφω προς το πρόσωπο σου, θέλω να σου πω το εξής:

Θα προτιμούσα αυτές τις δηλώσεις να τις έκανες μετά τον αγώνα, αφού προηγουμένως θα είχαμε πετύχει την νίκη-πρόκριση.

Τώρα, με προβληματίζουν ιδιαίτερα, διότι δεν είναι λίγες οι φορές που άλλα μας υποσχεθήκατε κι εντελώς διαφορετικά πράγματα είδαμε από σας.

Εγώ σαν Αρειανός, ακόμη και αν προκριθούμε αύριο, δεν θα πανηγυρίσω. Θα χαρώ και θα νιώσω ικανοποίηση, ειδικά εφόσον κάτι τέτοιο επιτευχθεί μετά από ένα ποιοτικό παιχνίδι της ομάδας μου, αλλά μέχρι εκεί.

Για να πανηγυρίσω, θα πρέπει στον τελικό να σηκώσετε κούπα. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα κι έχει στην κατοχή του έναν τεράστιο αριθμό τίτλων, για να χαίρεται και να πανηγυρίζει με μια συμμετοχή σε τελικό (που, σημειωτέον, εμπεριέχει και τον κίνδυνο, εφόσον επαναλαμβάνω προκριθούμε, να αποτελέσει και τον φτωχό συγγενή, τον κομπάρσο αν θέλετε, της συγκεκριμένης βραδιάς).

Όσο για το να είστε ο εαυτός σας, αυτό με τρομάζει περισσότερο. Ελπίζω πως αύριο το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι κι έναν Άρη αντάξιο της ιστορίας, της φανέλας και του ένδοξου παρελθόντος του.
bbplayer
Kαλή επιτυχία στον Άρη. Ελπίζω να φέρω γούρι smile.gif
SteelGandalf
Μακάρι φίλε μου, αν και την τύχη τους και, ειδικά, το παιχνίδι τους, οι παίχτες το ορίζουν.

Σε λιγότερο από 30 λεπτά θα ξεκινήσει ο αγώνας.
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Πανιώνιος : 34-11
GreekNick
Σουπερ ταλέντο ο Βεζενκοφ
SteelGandalf
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Πανιώνιος : 50-30

Ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι με εκπληκτικό τρόπο.

Επιθετικά έβγαζε τρομερή ενέργεια και με καλές επιλογές σε γρήγορο παιχνίδι, εκτέλεσε στην κυριολεξία τον αντίπαλο του. Πάρα πολλά ελεύθερα σουτ, τα περισσότερα εκ των οποίων εύστοχα (κυρίως από Βεζένκοφ, αλλά και από Πελεκάνο, Αθηναίου). Εξαιρετικές ατομικές ενέργειες από τον Πελεκάνο, ο οποίος πέτυχε πάρα πολλούς πόντους από διειδύσεις. Γενικά ένας πολύ κοντρολαρισμένος επιθετικά Άρης.

Τα κλειδιά της διαφοράς σε αυτά τα δύο πρώτα δεκάλεπτα (ειδικά στο 1ο, αφού στο 2ο, για την ώρα κάνει συντήρηση της διαφοράς), ήταν πρώτον η άμυνα και δεύτερον τα αμυντικά ριμπάουντς.

Η εξαιρετική άμυνα, εφόσον δεν συνδυάζεται με κατέβασμα των αμυντικών ριμπάουντς, χάνει σε πολλούς τομείς. Κυρίως σε ενέργεια, αλλά και σε ψυχολογία, όταν ο αντίπαλος καταφέρνει με δεύτερες και τρίτες επιθέσεις να βρίσκει τελικά κάποιους πόντους. Αυτό ακριβώς έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής ο Αυτοκράτορας. Δεν δίνει, κατά κανόνα, τέτοια δικαιώματα στους αντιπάλους του. Τους έχει σφίξει πίσω και δεν τους επιτρέπει να πετύχουν εύκολα καλάθια. Κατάφερε να κάνει ένα ακόμη καλύτερο παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος και πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στο 2ο ημίχρονο για να μην δούμε καμία επανάληψη εκείνου του παιχνιδιού.

Ο Άρης θα πρέπει να βγει στο 2ο ημίχρονο με την ίδια θέληση, το ίδιο πάθος, την ίδια πίστη στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Να βγει για να πάει την διαφορά στους 30 πόντους. Αν δεν το κάνει αυτό και βγει από την αρχή του 2ου ημιχρόνου για να φάει τον χρόνο, θα κάνει μέγα λάθος και πολύ φοβάμαι πως θα το πληρώσει. Άλλωστε στο μπάσκετ έχουν επιτευχθεί ανάλογες και μεγαλύτερες επικές ανατροπές. Με τον χρόνο θα παίξει, αν χρειαστεί, στα τελευταία 4-5 λεπτά του παιχνιδιού.

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι τα λάθη που ο Άρης απέφυγε σε αυτό το 1ο ημίχρονο και είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας για την επικράτηση του.
ΚιτρινιΑΡΗΣ
stream?

ούτε λάιφ σέντερ δεν έχει πουθενά!!! μόνο στο πρεσσάρις
SteelGandalf
Στην δημόσια τηλεόραση το δείχνει το παιχνίδι.

3η Περίοδος

Άρης - Πανιώνιος : 70-56

Άργησε να μπει στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης περίπου 7 λεπτά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταφέρει να μειώσει ο Πανιώνιος την διαφορά στους 6 πόντους (58-52). Κάπου εκεί, οι παίχτες μας αφυπνίστηκαν. Κάτι ο κόσμος, κάτι οι παίχτες του πάγκου και ο Βεζένκοφ πήρε το όπλο του. Έτσι έκλεισε η 3η περίοδος.
antonis88
μπραβο στην ομαδα του αρη..
ssoulliss
Μπράβο στον Άρη!!!! Πολύ ωραίος αγώνας αντάξιος ημιτελικός... Ο Άρης χτίζει στα νιάτα και το εξαργυρώνει με έναν τελικό Κυπέλλου.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον κόουτς Αγγέλου, αν αληθεύουν οι φήμες ότι τον θέλει η Εφές και πάει, μπράβο του! Πολύ σπουδαίο να έχουμε προπονητές σε τοπ συλλόγους!
labros
μπραβο στον αρη, στους παιχτες τον προπονητη κ τον κοσμο του.. ο πανιωνιος μπηκε σαν μαλακας κ το πληρωσε.. 9 στις 10 φορες που θα βρεθουνε αυτες οι 2 ομαδες θα κερδισει ο πανιωνιος.. ο αρης ομως κερδισε αυτη τη μια που κανει τη διαφορα γιατι ειναι μεγαλη ομαδα κ μπραβο του.. εμεις, παθαμε οτι παθαινουν αλλες ομαδες στο αρτακης.. κριμα.. καλη τυχη στον αρη στη κρητη
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Πανιώνιος : 88-79

Σήμερα ο Άρης απέδειξε ότι σημασία έχει και η ψυχή και η καρδιά και η θέληση. Ναι μεν στην θεωρία δεν ήταν καλύτερος και πιο "γεμάτος" ως ομάδα από τον Πανιώνιο (παίζοντας ουσιαστικά χωρίς ξένους), αλλά μέσα στο παρκέ κατάφερε να τον υποτάξει.

Δίκαιη και πανάξια η νίκη της ομάδας μας, η οποία μπορεί στο 2ο ημίχρονο να μην έπιασε τα στάνταρντς απόδοσης του 1ου ημιχρόνου, αλλά κατάφερε, έστω και με δυσκολία, να διαχειριστεί το παιχνίδι και να προκριθεί στον τελικό!!!

Δεν μπορώ να φανταστώ που θα μπορούσε να βρίσκεται αυτή ομάδα αν είχε 2-3 καλούς ξένους...
natouralistis
QUOTE (natouralistis @ Dec 19 2013, 01:37 ) *
Από τη στιγμή που το παιχνίδι γίνεται στο Αλεξάνδρειο φαβορί είναι ο Άρης και δεν χωράει καμιά αμφιβολία. Προβλέπω και εύκολα.


QUOTE (antonis88 @ Dec 19 2013, 13:59 ) *
καλα φιλε εσυ ζεις καπου στη δεκαετια του 80..

sarounas
μπράβο στην Αρειανάρα!!! βέβαια σε δύσκολες συνθήκες πάντα τα καταφέρνει, ποιος ξεχνά άλλωστε και το final four του 98...

βεβαια για τον τελικό στο Ηράκλειο αυτό που μου έμεινε από την προηγούμενη φορά είναι τα απερίγραπτα μούτρα του δαμιανίδη στις δηλώσεις μετά την λήξη του αγώνα που ήταν λες και ήθελε να σκοτώσει τους διαιτητές smiley.gif

ξέρουμε ποιος θα αναλάβει τώρα που φεύγει ο Αγγέλου?
tuareg
τελικα λυθηκε η απορια των φιλων του πανιωνιου πως θα γινοταν να χασει η ομαδα τους.
Συγκινητικη προσπαθεια στο β ημιχρονο να γυρισει το παιχνιδι απο το διαιτητικο τριο (βοηθησε κι ο μακαλουμ λιγο) αλλα δε τα καταφεραν
kotzito
Μπραβο στον Αρη για την παναξια προκριση του. Εκανε ενα εκπληκτικο πρωτο δεκαλεπτο και ουσιαστικα εβαλε τις βασεις για την νικη εκει. Ακομα και οταν πλησιαζε ο Πανιωνιος, μπορεσε και κραταγε τις διαφορες που ειχε φτιαξει. Εκπληκτικο ματς απο τον Βεζενκοφ, τολμω να πω οτι σε 2-3 χρονια απο τωρα μπορει να βρισκεται και στο ΝΒΑ. Ο Πελεκανος εδειξε κι αυτος οτι αποτελει πολυτελεια για οποιαδηποτε ομαδα. Νομιζω οτι αν ο Αρης μπορεσει και κανει μεταγραφες ξενων του χρονου, κρατησει τον κορμο του φετινου ροστερ και παρει 3-4 καλους ξενους θα ειναι σε θεση να παρει την 3η θεση.
Απο την αλλη ο Πανιωνιος αργησε να μπει στο παιχνιδι και το πληρωσε. Εκανε δυο φορες προσπαθεια να γυρισει το ματς, αλλα οταν βρισκεσαι να χανεις τοσο πολυ απο νωρις δυσκολο να τα καταφερεις. Πολυ καλος ο ΜακΚολουμ στο δευτερο ημιχρονο, ο οποιος για μενα ειναι ο καλυτερος ξενος του πρωταθληματος εκτος αιωνιων. Δεν ξερω τωρα πως θα διαχειριστουν αυτη την ηττα στην Νεα Σμυρνη, απο την στιγμη που ηταν φαβορι στα χαρτια και βρεθηκαν να χανουν 23 ποντους στο δεκαλεπτο.
tuareg
QUOTE (sarounas @ Dec 22 2013, 21:59 ) *
μπράβο στην Αρειανάρα!!! βέβαια σε δύσκολες συνθήκες πάντα τα καταφέρνει, ποιος ξεχνά άλλωστε και το final four του 98...

βεβαια για τον τελικό στο Ηράκλειο αυτό που μου έμεινε από την προηγούμενη φορά είναι τα απερίγραπτα μούτρα του δαμιανίδη στις δηλώσεις μετά την λήξη του αγώνα που ήταν λες και ήθελε να σκοτώσει τους διαιτητές smiley.gif

ξέρουμε ποιος θα αναλάβει τώρα που φεύγει ο Αγγέλου?


ε ειχε ενα δικιο στο ηρακλειο ο καραφλας....
λες να ρθει ο πεδουλακης? smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Zoys
Επαυξάνω για Βεζένκοφ. Μπορεί να έχει μόλις μερικούς μήνες που ενηλικιώθηκε, αλλά το παιχνίδι του και η ευστοχία του βγάζουν στόφα μεγάλου παίκτη.

Η προσπάθεια του McCollum ήταν συγκινητική, αλλά για να νικήσεις έναν αποφασισμένο και συσπειρωμένο Άρη στο Αλεξάνδρειο χρειάζεσαι όλους τους παίκτες και οι περισσότεροι του Πανιωνίου δεν υπήρχαν στο γήπεδο για παραπάνω από ένα ημίχρονο. Πάντως ο πόιντ γκαρντ του Πανιωνίου νομίζω ότι θα έχει μερικές εξαιρετικές προτάσεις το καλοκαίρι.
sarounas
QUOTE(tuareg @ Dec 22 2013, 22:10 ) *
ε ειχε ενα δικιο στο ηρακλειο ο καραφλας....
λες να ρθει ο πεδουλακης? smiley.gif smiley.gif smiley.gif

μπααα δεν το βλέπω με το νταμπλ που κανε πέρσι, έχει καπαρωμένη την θέση για φέτος 6.gif

νομίζω ήρθε η ώρα του Γιαννάκη smiley.gif
bbplayer
με αφορμή αυτό το ματς αλλά και γενικότερα, όταν παίζουμε με ομάδες που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο ελληνικό μπάσκετ και έχουν και φανέλα που ζυγίζει κάμποσο, καλό θα είναι να κρατάμε λίγο χαμηλά τη "μύτη". Κοινώς να ξεκαβαλάμε. Ειδικά όταν πρόκειται για παιχνίδι μέσα στο σπίτι τους. Σε τέτοια ματς δεν παίζουν μόνο τα ρόστερ αλλά και άλλα πράγματα
SteelGandalf
Προφανώς και φεύγει ο κύριος Αγγέλου. Δεν το ανακοίνωσε σήμερα, αλλά θα το κάνει αύριο μαζί με την διοίκηση όπως είπε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα.

Το ποιος θα αναλάβει μετά, αποτελεί μια καλή ερώτηση. Δεν έχω ιδέα και αν με ρωτήσετε δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Προφανώς εξαρτάται και από το πόσα χρήματα θα διαθέσει η ομάδα για την συγκεκριμένη θέση (πέρα από το ποιοι προπονητές υπάρχουν διαθέσιμοι στην αγορά).

Για τον Αλέξανδρο τα ξανά είπαμε (να 'ναι καλά το παλικάρι και θα μας αναγκάσει να τα ξανά πούμε πολλές φορές ακόμα). Είναι για πολύ μεγάλες ομάδες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στον κόσμο της ομάδας μας, ο οποίος γέμισε το Nick Galis Hall και ώθησε με τεράστια ορμή τους παίχτες προς τη νίκη. Ειδικά στην 1η περίοδο, όπου και κρίθηκε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αφού εκεί μπήκαν οι βάσεις.

Αυτό το 1ο δεκάλεπτο θα πρέπει να αποτελεί ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ το δίχως άλλο. Δεν θυμάμαι από πότε έχω να δω τον Άρη να παίζει έτσι, σε άμυνα κι επίθεση.

Περιμένω την νέα χρονιά να αρθεί το απαγορευτικό της FIBA και να εντάξει στο δυναμικό του ο Άρης τουλάχιστον δύο ξένους παίχτες. Το θεωρώ επιβεβλημένο να συμβεί, αλλά και άδικο αν δεν συμβεί, αφού θα αδικηθεί η ίδια η προσπάθεια και η "τύχη" της ομάδας αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο. Χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω και στο πρωτάθλημα και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με αυτά τα δεδομένα. Θα πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες μας για να ενισχυθεί το ρόστερ μας, εφόσον αυτό είναι και οικονομικά εφικτό φυσικά.

Όσο για αυτό που πιο πάνω λέχθηκε, αν εντάξει στο δυναμικό του αυτός ο Άρης 3-4 ξένους παίχτες (εγώ 2-3 λέω πως είναι μια χαρά) όχι τίποτα παιχταράδες τους οποίους δεν μπορεί να "πιάσει" από οικονομικής άποψης, αλλά 2-3 καλούς π.χ. Αμερικανούς, τότε, εφόσον θα μπορούσαν να μπολιαστούν στην ομάδα, θα θεωρούσα δεδομένη την 3η θέση στο πρωτάθλημα.
tuareg
δυο παικτες χρειαζεται ο Αρης ενα ασοδυο με σκορ και ενα 4-5αρι μαπ
rchos
QUOTE(bbplayer @ Dec 22 2013, 22:19 ) *
με αφορμή αυτό το ματς αλλά και γενικότερα, όταν παίζουμε με ομάδες που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο ελληνικό μπάσκετ και έχουν και φανέλα που ζυγίζει κάμποσο, καλό θα είναι να κρατάμε λίγο χαμηλά τη "μύτη". Κοινώς να ξεκαλαβάλαμε. Ειδικά όταν πρόκειται για παιχνίδι μέσα στο σπίτι τους. Σε τέτοια ματς δεν παίζουν μόνο τα ρόστερ αλλά και άλλα πράγματα



Αυτό είναι το γνωστό ρητό τα λέω στη νύφη να τα ακούσει η πεθερά? tongue.gif


Μπράβο στον Άρη πολύ σημαντική νίκη πρόκριση.
Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι ενώ ο Πανιώνιος δεν εμφανίστηκε καν.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακόλουμ έκανε μεγάλο παιχνίδι αλλά ήταν πολύ αργά.

προσωπική άποψη και οι δύο ομάδες επιθετικά δεν είναι σωστά δουλεμένες ή δεν έχουν σωστή ισσοροπία.
Νομίζω ότι στηρίζονται πολύ σε ατομικό ταλέντο κάποιων παιχτών γιαυτό και έχουν σκαμπανεβάσματα στις αποδώσεις τους ακόμη και μέσα σε παιχνίδια πολύ μεγάλες.

akratacity
σπουδαια νικη για τον αρη δεν ειναι και λιγο πραγμα η συμμετοχη σε τελικο για την ομαδα τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο

πλεον η επιλογη προπονητη ειναι πολυ κρισιμη για τη συνεχεια του πλανου που βρισκεται σε εξελιξη γτ ο αγγελου ειχε τον σεβασμο μεγαλης μεριδας φιλαθλων

αν παει πχ σε επιλογη τυπου αλεξανδρη θα ειναι μεγαλο πισωγυρισμα

οσον αφορα αυτους που αγωνιστηκαν ειναι εντυπωσιακο το πως ο αθηναιου απο απλος ρολιστας στον πανιωνιο εχει γινει πρωταγωνιστης στον αρη

ο βεζενκοφ απλα τρομερος και απιστευτα ωριμος για την ηλικια του

ο αρης αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται πολλους ξενους ενας αθλητικος ψηλος του λειπει μονο
tuareg
QUOTE (akratacity @ Dec 22 2013, 22:36 ) *
σπουδαια νικη για τον αρη δεν ειναι και λιγο πραγμα η συμμετοχη σε τελικο για την ομαδα τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο

πλεον η επιλογη προπονητη ειναι πολυ κρισιμη για τη συνεχεια του πλανου που βρισκεται σε εξελιξη γτ ο αγγελου ειχε τον σεβασμο μεγαλης μεριδας φιλαθλων

αν παει πχ σε επιλογη τυπου αλεξανδρη θα ειναι μεγαλο πισωγυρισμα

οσον αφορα αυτους που αγωνιστηκαν ειναι εντυπωσιακο το πως ο αθηναιου απο απλος ρολιστας στον πανιωνιο εχει γινει πρωταγωνιστης στον αρη

ο βεζενκοφ απλα τρομερος και απιστευτα ωριμος για την ηλικια του

ο αρης αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται πολλους ξενους ενας αθλητικος ψηλος του λειπει μονο


μου κανει εντυπωση πως ο σφαιρο αφησε τον Αθηναιου.
Θελει και 1-2 ο Αρης ,ειδικα μετα το τραυματισμο Γκικα.....
bbplayer
QUOTE (rchos @ Dec 22 2013, 22:35 ) *
Αυτό είναι το γνωστό ρητό τα λέω στη νύφη να τα ακούσει η πεθερά? tongue.gif


όχι, όχι . είναι αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο ματς και τα ποστ που προηγήθηκαν, που το νόημά τους ήταν , ότι ντάξει δεν τρέχει και τίποτα, το'χουμε το ματσάκι
SteelGandalf
QUOTE(tuareg @ Dec 22 2013, 23:38 ) *
μου κανει εντυπωση πως ο σφαιρο αφησε τον Αθηναιου.
Θελει και 1-2 ο Αρης ,ειδικα μετα το τραυματισμο Γκικα.....


Θέλει combo guard ο Άρης ανεξαρτήτως τραυματισμού του Γκίκα, θα πω εγώ. Το αν μπορεί να τον βρει με τα μετρημένα χρήματα, είναι άλλο κεφάλαιο.

Και φυσικά χρειάζεται και αθλητικό ψηλό.

Σε ό,τι αφορά τον Αθηναίου, από τον Πανιώνιο ακόμα, όταν αγωνιζόταν εκεί, τον είχα σε εκτίμηση. Μου άρεζε πολύ το γεγονός που έμπαινε μέσα και έδινε ενέργεια και βοήθειες στην ομάδα του. Τις περισσότερες φορές ήταν πολύ θετικός και ουσιαστικός στο παιχνίδι του.

Το καλοκαίρι όταν "παιζόταν" η απόκτηση του από την ομάδα μας κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν.

Θέλω να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά. Διάβασα πριν λίγες μέρες πως ο Άρης ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση, με δανεισμό, του Κατσίβελη από τον Ολυμπιακό. Πολύ καλός παίχτης, δεν το συζητώ και δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί μια τέτοια περίπτωση. Εγώ όμως, αν είχα την δυνατότητα να επιλέξω έναν παίχτη από τον Ολυμπιακό (όχι δεν θα σας πω τον Σπανούλη tongue.gif), αυτός θα ήταν ο Αγραβάνης. Εκεί πονάμε πραγματικά. Ο παίχτης παίρνει λίγο χρόνο συμμετοχής, οπότε αυτό θα ήταν πολύ καλό για όλες τις πλευρές. Τώρα αν μπορούσαμε να τους πάρουμε και πακέτο, ακόμη καλύτερα.
gallistis
μεγάλο παιχνίδι...και προφανώς δε μπορούσε να διατηρηθεί η διαφορά σε τέτοια επίπεδα σε όλο το παιχνίδι...δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα τέτοια ομάδα

1)ο βεζένκοφ πόσα θα πιάσει το καλοκαίρι?

2)ο μποχωρίδης δεν είναι point guard.τουλάχιστον ακόμα και δε ξέρω αν μπορεί γίνει στο μέλλον.θέλουμε έναν κανονικό άσσο.στο τέλος πνιγόμασταν και δε κατέβαινε η μπάλα

QUOTE(SteelGandalf @ Dec 22 2013, 22:47 ) *
Σε ό,τι αφορά τον Αθηναίου, από τον Πανιώνιο ακόμα, όταν αγωνιζόταν εκεί, τον είχα σε εκτίμηση. Μου άρεζε πολύ το γεγονός που έμπαινε μέσα και έδινε ενέργεια και βοήθειες στην ομάδα του. Τις περισσότερες φορές ήταν πολύ θετικός και ουσιαστικός στο παιχνίδι του.

Το καλοκαίρι όταν "παιζόταν" η απόκτηση του από την ομάδα μας κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν.


ο αθηναίου είχε άλλο ρόλο στον πανιώνιο.γενικά δεν έπαιρνε τις προσπάθειες που παίρνει σε εμάς τώρα.στο basketballaris,είχαν γράψει σχετικά επιτυχημένα για τον παίχτη όταν τον πήραμε

http://basketballaris.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B...AF%CE%BF%CF%85/
tuareg
απο ρολιστας παιρνει το ρολο του ηγετη....
ο βεζε 300χιλ ρητρα εχει
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.