Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Κύπελλο Ελλάδος - Σεζόν 2013-2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ξαφνικό πρόβλημα με Σαρικόπουλο, έμεινε στο ξενοδοχείο!

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Ζήση Σαρικόπουλο προέκυψε στην σημερινή, προτελευταία προπόνηση του Άρη στα Δύο Αοράκια! Ο 24χρονος σέντερ ένιωσε αδιαθεσία, ταλαιπωρείται από ίωση και ανέβασε πυρετό!


Μάλιστα ο Σαρικόπουλος δεν βρέθηκε καν στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης και έμεινε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Άρη. Ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος αύριο. Πάντως η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Η προπόνηση του Άρη διεξάγεται αυτή τη στιγμή στα Δύο Αοράκια και πέραν του Σαρικόπουλου δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα για τον Μίλαν Μίνιτς.


Χωρίς ψηλό ολόκληρη την χρονιά ρε γ@μώτη μου. Τι πράγμα είναι αυτό πια...
ViC
Πάλι με πεντάρι τον Ασημακόπουλο θα παίξουμε...
Δεν πειράζει ρε παιδιά, τι να κάνουμε; Ένα ματς είναι, θα το παλέψουμε με νύχια και με δόντια (ελπίζω)
Μεγάλο πλεονέκτημα να είσαι αουτσάιντερ. Αν μπούμε με πάθος και τους αιφνιδιάσουμε και κατά τη διάρκεια του αγώνα είμαστε κοντά στο σκορ, ποτέ δεν ξέρεις...
SteelGandalf


Για να έχουμε αυξημένες πιθανότητες διεκδίκησης (προσέξτε, δεν λέω καν για να κερδίσουμε), επιβάλλεται να έχουμε δαιμονιώδη ευστοχία από όλες τις "γραμμές" και να γυρίζει η μπάλα, ώστε τα σουτ μας να είναι ελεύθερα.

Επίσης, χρειάζεται να εξασφαλίσουμε τα αμυντικά ριμπάουντς, κατά το δυνατόν και όταν βρίσκουμε την ευκαιρία, να τρέχουμε τον Παναθηναϊκό. Σε set παιχνίδι, είναι δύσκολα τα πράγματα.

Τι να πω, μακάρι να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και να κερδίσει ο Άρης. tongue.gif

QUOTE(www.pressaris.gr)
«Στρατός» Παναθηναϊκών έξω από δύο Αοράκια!

Περισσότεροι από 300 οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από τον χώρο που γίνεται ο έλεγχος από την αστυνομία. Αυτή η μάζα ελέγχθηκε μέσα σε… δέκα λεπτά. Έφτασε σαν… στρατός έξω από το γήπεδο. Αρκετοί είχαν φανερά διακριτικά… Το θέμα είναι πλέον να δούμε που θα καθίσουν όλοι αυτοί, γιατί υποτίθεται ότι τα εισιτήρια δίνονται σε διάσπαρτες θέσεις στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.


Αυτό είναι το ΦΙΑΣΚΟ του τραγελαφικού ελληνικού μπάσκετ!!!

QUOTE(www.pressaris.gr)
Παρωδία! Συνθήματα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και χειροκροτήματα!

Και στην πράξη αποδεικνύεται πως τα μέτρα που προσπάθησε να πάρει η ΕΟΚ πήγαν περίπατο. Ο Στεφάν Λάσμε ήταν ο πρώτος παίκτης που πάτησε το παρκέ του κλειστού «Δυο Αοράκια» και αποθεώθηκε από τους δεκάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονται ήδη στο γήπεδο.


Ακολούθησαν και άλλοι παίκτες των πράσινων, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν και κάποιοι απ” αυτούς ευχαρίστησαν τον κόσμο, Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στα δυο πέταλα του γηπέδου αλλά και στην κεντρική θύρα που βρίσκεται απέναντι από την κερκίδα των επισήμων.


QUOTE(www.pressaris.gr)
Κλεισμένος στο δωμάτιο ο Σαρικόπουλος, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος

Εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ζήση Σαρικόπουλου στον σημερινό τελικό. Ο 24χρονος σέντερ νιώθει καλύτερα σήμερα, αλλά δεν έχει δυνάμεις για να μπει και να αγωνιστεί. Παραμένει κλινήρης στο δωμάτιό του, μακριά από τους υπόλοιπους παίκτες για να μην τους κολλήσει και όλα θα κριθούν τις επόμενες ώρες για την συμμετοχή του στην μεγάλη αναμέτρηση.


Ο Σαρικόπουλος είπε στους ανθρώπους του Άρη σήμερα το πρωί ότι νιώθει ήδη καλύτερα μετά την χθεσινή αδιαθεσία με πυρετό. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να προπονηθεί σε λίγη ώρα στα Δύο Αοράκια και ευελπιστούν οι κίτρινοι ότι η κατάστασή του θα παρουσιάσει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση τις επόμενες ώρες, ώστε να μπορέσει να “ντυθεί” και να μπει στην 12αδα. Είναι πάντως κάτι που θα αποφασίσει και ο Μίλαν Μίνιτς, γιατί είναι λογικό σε μια τέτοια αναμέτρηση να θέλει 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες.
louie
QUOTE (SteelGandalf @ Feb 9 2014, 18:38 ) *


Για να έχουμε αυξημένες πιθανότητες διεκδίκησης (προσέξτε, δεν λέω καν για να κερδίσουμε), επιβάλλεται να έχουμε δαιμονιώδη ευστοχία από όλες τις "γραμμές" και να γυρίζει η μπάλα, ώστε τα σουτ μας να είναι ελεύθερα.

Επίσης, χρειάζεται να εξασφαλίσουμε τα αμυντικά ριμπάουντς, κατά το δυνατόν και όταν βρίσκουμε την ευκαιρία, να τρέχουμε τον Παναθηναϊκό. Σε set παιχνίδι, είναι δύσκολα τα πράγματα.

Τι να πω, μακάρι να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και να κερδίσει ο Άρης. tongue.gif



Αυτό είναι το ΦΙΑΣΚΟ του τραγελαφικού ελληνικού μπάσκετ!!!


συγγνωμη δεν εχω ακουσει πραγματικα τι μετρα εχουν παρει για τον κοσμο, μονο για τα διακριτικα ακουσα κατι αλλα γιατι να μην χειροκροτησουν και να φωναξουν συνθηματα;
bbplayer
αυτό το "Δυο Αοράκια" τι σημαίνει? σαν ινδιάνικο όνομα μου φαίνεται..πώς λέμε "Δέκα Αρκούδες"? κάπως έτσι
Zoys
Να θυμίσω ότι υπάρχει ξεχωριστό topic για τον τελικό εδώ.
SteelGandalf
Ο πρόεδρος του Άρη, έχει ενημερώσει τους υπεύθυνους πως αν δεν βγουν εκτός γηπέδου ορισμένοι από τους υπεράριθμους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στην κερκίδα, τότε η ομάδα του Άρη δεν θα βγει στο γήπεδο.

Ήδη δεν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας, ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει το απαραίτητο ζέσταμα της.

Αυτά δεν γίνονται πουθενά.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Αρβανίτης σε Τσαγκρώνη: «Δεν βγαίνει ο Άρης στο γήπεδο…»

Ο Λευτέρης Αρβανίτης είπε στον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, Τάκη Τσαγκρώνη ότι ο Άρης δεν πρόκειται να βγει στο γήπεδο να παίξει τον τελικό αν δεν αποχωρήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από την κεντρική θύρα στα Δύο Αοράκια!


Το ρεζιλίκι της ΕΟΚ δεν πρέπει να περάσει… Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαβουλεύσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και της ομοσπονδίας με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που φυσικά δεν κάθονται διάσπαρτα στο γήπεδο, αλλά οργανωμένα, μαζί και με διακριτικά!


QUOTE(www.pressaris.gr)
Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ! Συνθήματα εναντίον του Άρη και της Θεσσαλονίκης!

Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΕΟΚ για τα «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας που μόνο γέλια προκαλούν.


Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν ότι θέλουν, εκτοξεύουν υβριστικά συνθήματα εναντίον του Άρη και της Θεσσαλονίκης προσπαθούν να πηδήξουν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου για να ενωθούν με τους αυτούς που βρίσκονται σε μια από τις δυο κεντρικές θύρες.

Ο τελικός προτού ξεκινήσει εξελίσσεται σε «παρωδία!»


Ήδη, φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν επιτεθεί στους, σαφώς λιγότερους, φιλάθλους του Άρη.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα ξεκινήσει ο τελικός...

Η ομάδα του Άρη, βρίσκεται αυτή την στιγμή στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας το ζέσταμα της.

Εντωμεταξύ, από την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ της διοργανώτριας αρχής, συμβαίνουν όλα αυτά.

Να δείτε που στην συνέχεια θα μας πουν πως φταίνει οι φίλαθλοι και όχι η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ τους...
ViC
Στις πρώτες εικόνες από το γήπεδο δε φαίνονται πάντως προβλήματα...
Ότι θα είναι περισσότεροι παναθηναϊκοί στο γήπεδο είναι δεδομένο. Ελπίζω να μην έχουμε τέτοιου είδους θέματα... Είναι λογικό από τη στιγμή που ο τελικός ορίστηκε στην Κρήτη χωρίς οπαδούς ότι θα παίξουμε κόντρα και σε αυτό, ότι θα έχουμε στην ουσία μια αναλογία οπαδών 80-20

χωρίς Γκιστ τελικά ο παναθηναϊκός; Πάλι καλά...

Α! μην τυχόν διαβάσετε απόψε το σημερινό άρθρο του Μαγουλά. Θα σας έρθει αναγούλα... Αφήστε το για αύριο...
thalys
Αν κάποιος ξέρει πού μπορούμε να δούμε τον αγώνα όσοι δεν βρισκόμαστε στην Ελλάδα, τον ευχαριστώ εκ των προτέρω.
SteelGandalf
Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα φίλε μου. Κάποιον με nova δεν έχεις εκεί, ώστε να μπορέσεις να το παρακολουθήσεις το παιχνίδι;
thalys
Δυστυχώς η κοντινότερη NOVA είναι κάπου 40 χιλιόμετρα από εδώ που είμαι. Θα βολευτώ με play by play λογικά.
SteelGandalf
Play by play από που;

Βάλε ραδιόφωνο για να ακούσεις τη μετάδοση.
Timemaster
QUOTE(SteelGandalf @ Feb 9 2014, 19:38 ) *
Play by play από που;

Βάλε ραδιόφωνο για να ακούσεις τη μετάδοση.


play by play έχει στο επίσημο σαιτ της ΕΟΚ
cydonian
υπάρχει αυτό το site που δείχνει σε streaming τη ΔΤ

http://www.tvfromgreece.com/2013/08/live-tv-channel.html
thalys
To sport24 και η ΚΑΕ ΠΑΟ στο twitter προσφέρουν ό,τι κοντινότερο σε play by play. Το ραδιόφωνο δεν το αντέχω. Θέλω να βλέπω τι γίνεται. Ευχαριστώ.
SteelGandalf
QUOTE(cydonian @ Feb 9 2014, 20:41 ) *
υπάρχει αυτό το site που δείχνει σε streaming τη ΔΤ

http://www.tvfromgreece.com/2013/08/live-tv-channel.html


Εξαιρετικός φίλε. Σ' ευχαριστούμε πολύ. wink.gif

Τουλάχιστον τα παιδιά που δεν είναι στην Ελλάδα, θα έχουν μια εικόνα.

Πάντως ο τελικός, για μένα, ξεκινάει με μια ντροπιαστική εικόνα. Είναι λες και ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην έδρα του.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα έχει ανάγκη κάτι τέτοια, αλλά δεν έμαθα πως αντέδρασε κάποια φορά...

Κρίμα για το μπάσκετ, κρίμα και ντροπή πραγματικά...
SteelGandalf
1η Περίοδος

Παναθηναϊκός - Άρης : 20-18

Παίζουμε έξυπνα και ικανοποιητικά μέχρι στιγμής. Έχουμε καταφέρει να πετύχουμε κάποια μακρινά σουτ (3/6 τρίποντα), αλλά και κοντά στο καλάθι. Ελέγξαμε τα ριμπάουντς (κυρίως τα αμυντικά) και είμαστε μέσα στο παιχνίδι.

Πρόχειρη στατιστική

8-7 ριμπάουντς

4-5 ασσίστς

4-4 λάθη

Είναι μερικά αλλά ενδεικτικά.
thalys
Το παιχνίδι το μεταδίδει η ΔΤ διαδικτυακά και στο εξωτερικό: http://www.hprt.gr/webtv-live

(Το γράφω για πληρότητα κι εδώ).
SteelGandalf
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Παναθηναϊκός - Άρης : 40-40

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης, έχει πάει το παιχνίδι ακριβώς εκεί που θέλει.

Έτρεξε όταν βρήκε τις ευκαιρίες και πρόλαβε τον Παναθηναϊκό ανοργάνωτο. Σούταρε εξαιρετικά, ήλεγξε τα αμυντικά ριμπάουντς (παρόλο που παίζει με μισό ψηλό), αλλά πήρε και μερικά επιθετικά (14-13 είναι τα ριμπάουντς για τις δύο ομάδες), ενώ αμυντικά ήταν πολύ καλός, με εξαίρεση τον Κάρυ, που δεν μπόρεσε να τον περιορίσει, με αποτέλεσμα να είναι αυτός, κατά κύριο λόγο, που κράτησε τον Παναθηναϊκό κοντά στο σκορ και τελικά να είναι ισόπαλος με τον Άρη.

Συγχαρητήρια στα παλικάρια μας, που έστω και υπό αυτές τις συνθήκες (και χωρίς ξένους και με τόσο χαοτική διαφορά στο μπάτζετ και στο έμψυχο δυναμικό), στέκονται όχι απλά όρθιοι, αλλά υπερήφανα και Αυτοκρατορικά.
yorgos
Τρομερή άγνοια κινδύνου από κάτι Μούρτους, Βεζέ και Μποχώ βλέπουμε.

Δύσκολα να αντέξει ο Άρης να κρατήσει τον Παναθηναϊκό εκτός ρακέτας για ένα ημίχρονο ολόκληρο, αλλά μέχρι στιγμής η εμφάνιση είναι αντάξια και με το παραπάνω της πολύ βαριάς φανέλας.
SteelGandalf
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Είναι πολύ δύσκολο το να καταφέρει η ομάδα μου να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό και στο 2ο ημίχρονο, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί και στην πράξη.
yorgos
Ο Παναθηναϊκός έσφιξε την άμυνα, πέρασε τη μπάλα στη ρακέτα και πλέον τον Άρη το σώζει μόνο ένας παλαβός συνδυασμός τριπόντων, κλεψιμάτων και... μακρινών ριμπάουντ. Ήδη θα πρέπει να είμαστε όι ευχαριστημένοι αλλά καθυποχρεωμένοι στα παιδιά για την προσπάθεια, αλλά αν προσπαθήσουν να το κρατήσουν σε λογικά επίπεδα μέχρι το τέλος θα είναι ΑΚΟΜΗ πιο αξιέπαινοι.
SteelGandalf
3η Περίοδος

Παναθηναϊκός - Άρης : 75-47

Δυστυχώς, στο 2ο ημίχρονο, ο Άρης είναι σαν να μην βγήκε στο παρκέ και με τα 4 λεπτά που χρειάστηκε για να πετύχει καλάθι, βρέθηκε πίσω με μεγάλη διαφορά, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σερί 15-0.

Έτσι, το 40-40 του ημιχρόνου, έγινε 55-40 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Παρόλο που έχει πολύ χρόνο ακόμη, η διαφορά ολοένα και αυξάνεται, οπότε τώρα μένει να δούμε το τελικό σκορ.

Ο Άρης κατάφερε να δεχθεί 35 πόντους στην 3η περίοδο και πέτυχε μόλις 7 με κάκιστες επιθετικές επιλογές, αλλά και άμυνα που δεν μπορούσε να ελέγξει τίποτα, μια και δέχθηκε ένα τσουβάλι, αμαρκάριστα, τρίποντα από τους αντιπάλους του.
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Παναθηναϊκός - Άρης : 90-53

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Το πάλεψε για ένα ημίχρονο με άψογη εμφάνιση. Για το 2ο, προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω...

Αν πάντως ήμουν ο Μίλαν Μίνιτς, θα ντρεπόμουν να ξανά καθήσω στον πάγκο της ομάδας μου, όταν αυτή πέτυχε μόλις 13 πόντους (7 και 6) στις δύο τελευταίες περιόδους. Θεωρώ πως έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
yorgos
Νέα παιδιά είναι, απογοητεύτηκαν. Κι έπαιζαν και απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Ευρώπης, μην το ξεχνάμε αυτό. Ας κρατήσουμε το πρώτο ημίχρονο και πάμε για του στόχους της σαιζόν:
α) άρθρο 99
β) παραμονή στην Α1 πάση θυσία
γ) μπόλικος χρόνος στα νέα ταλέντα και "ψήσιμο"

Ξαναλέω ότι ο Μούρτος το' χει. Πολύ περισσότερο π.χ. από το Γκίκα. Αν συνεχίσει έτσι έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Άλλη μία...
38aris
Ο Μουρτος και ο Τσακαλέρης είναι σε ανοδική πορεία. Ισως αποδειχτούν καλύτερα προσπεκτ από ότι αρχικά υπολογίζαμε.
Περιμένω παραπάνω από τον Μποχώ, έχει μείνει στάσιμος σε πολλα κομμάτια του παιχνιδιού του.
Αν του χρόνου δεν υπάρχει το μπαν, έχουμε καλό κορμό έστω και εαν χαθεί ο Βεζένκοφ.
SteelGandalf
Δεν είναι της παρούσης να συζητήσουμε για την επόμενη χρονιά.

Καλός ο Μούρτος (έχει προοπτικές), καλός κι Τσακαλέρης (πολύ φιλότιμος και βελτιωμένος), αλλά ο Γκίκας προέρχεται από τραυματισμό και θέλει τον χρόνο του. Είναι εξαιρετική περίπτωση και θα φανεί στην πορεία και στην καριέρα του (μακάρι να είναι υγιής).
Timemaster
QUOTE(SteelGandalf @ Feb 9 2014, 21:31 ) *
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Παναθηναϊκός - Άρης : 90-53

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Το πάλεψε για ένα ημίχρονο με άψογη εμφάνιση. Για το 2ο, προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω...

Αν πάντως ήμουν ο Μίλαν Μίνιτς, θα ντρεπόμουν να ξανά καθήσω στον πάγκο της ομάδας μου, όταν αυτή πέτυχε μόλις 13 πόντους (7 και 6) στις δύο τελευταίες περιόδους. Θεωρώ πως έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.


το πάλεψε και στο δεύτερο όμως...
όμως δε μπορείς να βγάλεις ένα ολόκληρο παιχνίδι με σέντερ τον Ασημακόπουλο,
ούτε και να περιμένεις ο ΠΑΟ να χάνει ελεύθερα σουτ σε όλο τον αγώνα.

Έτσι όπως κύλισε το παιχνίδι δε μπορώ να πω πως φταίει ο Μίνιτς όταν οι παίχτες δε μπορούν άλλο.
Είδαμε για δεύτερο σερί παιχνίδι τον Αθηναίου να έχει 0/3 βολές από τρίποντο.
Είδαμε να χάνουμε συνεχόμενα ελεύθερα τρίποντα.
Είδαμε να κάνουν λάθη στις αλλαγές μαρκαρισμάτων και να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον.

Γενικά ο Μίνιτς τις αλλαγές σωστά τις έκανε και τα ταιμ αουτ τα πήρε όταν έπρεπε.

38aris
QUOTE(SteelGandalf @ Feb 9 2014, 21:51 ) *
Δεν είναι της παρούσης να συζητήσουμε για την επόμενη χρονιά.

Καλός ο Μούρτος (έχει προοπτικές), καλός κι Τσακαλέρης (πολύ φιλότιμος και βελτιωμένος), αλλά ο Γκίκας προέρχεται από τραυματισμό και θέλει τον χρόνο του. Είναι εξαιρετική περίπτωση και θα φανεί στην πορεία και στην καριέρα του (μακάρι να είναι υγιής).

Όντως τώρα στόχος είναι η παραμονή, κάτι όχι τόσο εύκολο, γιατί θέλουμε μινιμουμ 4 νίκες.
Έχουμε Τρίκαλα, Απόλλωνα μέσα και Ηλυσιακό ,Ίκαρο εκτός, που είναι θεωρητικά πιο βατά.
Συμφωνώ για Γκίκα που τον παρακολούθώ από Γ΄Εθνική και κάθε χρόνο είναι καλύτερος.Έχει μεγάλη θεληση.

SteelGandalf
Μα το θέμα δεν είναι να πάρεις ένα time out σε σωστό χρόνο. Το θέμα είναι το πως θα ξυπνήσεις (αν μπορείς δηλαδή) και θα εμπνεύσεις τους παίχτες σου.

Αν με τον όρο "πάλεψε", για τους παίχτες, εννοείς πως πάλεψαν οι παίχτες μας με τους εαυτούς τους και νικήθηκαν κατά κράτος, τότε θα συμφωνήσω 100%.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπασκετικό Άρη, εγώ δεν είδα στο γήπεδο. Κάποιους αθλητές που προσπάθησαν να παίξουν κάτι σαν μπάσκετ, ναι, μπορεί να συμφωνήσω σε αυτό.

Το κερασάκι στην τούρτα, για τον κύριο Μίνιτς, ήταν πως στο τέλος γελούσε και ήταν χαλαρός λες κι έχασε σε φιλικό παιχνίδι.

Και για να μην παρεξηγηθώ, έχω γράψει, ουκ ολίγες φορές, πως το σημερινό παιχνίδι ήταν σχεδόν απίθανο να το κερδίσουμε. Όχι όμως και να το χάσουμε με τέτοια απαράδεκτη εμφάνιση (του 2ου ημιχρόνου) και να βγαίνει και να χαμογελάει ο προπονητής μας.

Εγώ στην θέση του θα μασούσα σίδερα και δεν θα με χωρούσε ο τόπος.
Timemaster
QUOTE(SteelGandalf @ Feb 9 2014, 22:35 ) *
Μα το θέμα δεν είναι να πάρεις ένα time out σε σωστό χρόνο. Το θέμα είναι το πως θα ξυπνήσεις (αν μπορείς δηλαδή) και θα εμπνεύσεις τους παίχτες σου.

Αν με τον όρο "πάλεψε", για τους παίχτες, εννοείς πως πάλεψαν οι παίχτες μας με τους εαυτούς τους και νικήθηκαν κατά κράτος, τότε θα συμφωνήσω 100%.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπασκετικό Άρη, εγώ δεν είδα στο γήπεδο. Κάποιους αθλητές που προσπάθησαν να παίξουν κάτι σαν μπάσκετ, ναι, μπορεί να συμφωνήσω σε αυτό.

Το κερασάκι στην τούρτα, για τον κύριο Μίνιτς, ήταν πως στο τέλος γελούσε και ήταν χαλαρός λες κι έχασε σε φιλικό παιχνίδι.

Και για να μην παρεξηγηθώ, έχω γράψει, ουκ ολίγες φορές, πως το σημερινό παιχνίδι ήταν σχεδόν απίθανο να το κερδίσουμε. Όχι όμως και να το χάσουμε με τέτοια απαράδεκτη εμφάνιση (του 2ου ημιχρόνου) και να βγαίνει και να χαμογελάει ο προπονητής μας.

Εγώ στην θέση του θα μασούσα σίδερα και δεν θα με χωρούσε ο τόπος.


και πολλοί άλλοι θα ήταν έτσι μετά το τέλος του παιχνιδιού όμως δε μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για αυτό.

Γενικά από την αρχή της χρονιάς έχουμε κάποια επαναλαμβανόμενα φαινόμενα που κατά εμένα δεν είναι θέμα προπονητή αλλά παιχτων.

Τέτοιο είναι το χάσιμο πολλών βολών.
Το ότι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ και τον Ολυμπιακό όταν δούμε ότι έχουν πάρει διαφορά τα παρατάμε.
Το ότι στην πρώτη και την τρίτη περίοδο η ομάδα δε μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.
Το ότι χάνουμε πολλά ελεύθερα σουτ.
Το ότι δε χρησιμοποιούμε σωστά τα φάουλ.

και μερικά ακόμα.

Με το πάλεψε αυτό εννοώ (όχι για όλους τους παίχτες αλλά γενικά) αλλά τους έβλεπες να προσπαθούν να κάνουν κάτι, να τρέχουν , να βάζουν τα κορμιά τους, να κάνουν φάουλ. Το ότι το μπάσκετ που παίξαμε δεν είναι μπάσκετ συμφωνώ.
Όμως όταν δε βάζεις τρίποντα, δεν έχεις παιχνίδι μέσα στη ρακέτα και δε μπορείς να βγάλεις την έξτρα πάσα στην επίθεση, ενώ η άμυνα σου έχει ανοίξει και δε μπορείς να τρέξεις στο ανοιχτό γήπεδο το πας σε ατομικές ενέργειες και ηρωισμούς.


Υ.Γ. Πάντως στις δηλώσεις του ο Μίνιτς πήρε το β μέρος πανω του.
SteelGandalf
Δεν μου λέει κάτι αυτό όμως. Δεν αλλάζει την τραγική εικόνα της ομάδας μας.

Έχασες με κάτω τα χέρια. Και θα συμφωνήσω με την ανάλυση σου, αλλά δεν νοείται να μην μπορείς να βάλεις το 1/3, άντε το 1/4, από τα ελεύθερα σουτ που επιχείρησες.
Timemaster
QUOTE(SteelGandalf @ Feb 9 2014, 23:08 ) *
Δεν μου λέει κάτι αυτό όμως. Δεν αλλάζει την τραγική εικόνα της ομάδας μας.

Έχασες με κάτω τα χέρια. Και θα συμφωνήσω με την ανάλυση σου, αλλά δεν νοείται να μην μπορείς να βάλεις το 1/3, άντε το 1/4, από τα ελεύθερα σουτ που επιχείρησες.



συμφωνώ όμως για αυτό δε φταίει ο προπονητής της ομάδος.

δυστυχώς είμαστε ομάδα που δεν έχουμε το σετ παιχνίδι και σε αυτό φταίει το ρόστερ μας και οι ατυχίες μας.
οι μοναδικοί παίχτες μας που έχουν το τρίποντο θέσης είναι ο Βεζένκωφ και ο Γκίκας όπότε κατευθείαν χάνουμε το ένα επιθετικό μας όπλο μιας και κανείς άλλος δε μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά από μακριά.
Ο Χαρίσης φέτος είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και με τον Σαρικόπουλο εκτός όλη την χρονιά δεν έχουμε παιχνίδι από το ζωγραφιστό, ενώ όλα τα τεσσάρια μας (Ασημακόπουλος, Βεζένκωφ, Τσακαλέρης) παίζουν με πρόσωπο προς το καλάθι.

Από εκεί και πέρα λείπει ο πολύ γρήγορος άσσος που θα τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα.

Ο Μοναδικός τρόπος να σκοράρουμε είναι από την άμυνα μας. Να πάρουμε γρήγορα το αμυντικό ριμπάουντ ή να κλέψουμε την μπάλα και σε πρώτο ή δεύτερο χρόνο να σκοράρουμε.

Σήμερα μόλις ο ΠΑΟ άρχισε να πιέζει στο επιθετικό ριμπάουντ και να προσέχει τα λάθη του χάθηκε το παιχνίδι.
SteelGandalf
Συμφωνώ και σε αυτά. Είναι γνωστά και κάνουν μπαμ.

Όμως ο προπονητής τι κάνει για όλα αυτά; Τα αποδέχεται και συνεχίζει; Δηλαδή τι κάνεις όταν παίζεις όλη την χρονιά με μισό ψηλό; Το αποδέχεσαι;

Πόσο καιρό φωνάζω για 5άρι; Πόσα posts έχω γράψει κι έχω αναφερθεί σε αυτό;

Πρέπει να χαθούν όλοι οι στόχοι για να φέρεις έναν ψηλό της προκοπής; Και να πω ότι ο Χαρίσης κάνει καμιά εξαιρετική χρονιά και ο Σαρικόπουλος είναι μέσα σε κάθε παιχνίδι...

Εκεί ας με κατηγορούσατε. Θα είχαμε για λύσεις ανάγκης, όταν φορτώνταν με φάουλ οι δύο αυτοί, τον Ασημακόπουλο και τον Τσακαλέρη. Εμείς, έχουμε κάνει τις λύσεις ανάγκης, ως βασικές επιλογές και τους δύο ψηλούς μας, τους βλέπουμε με τα κυάλια...

Έλεος πια, φωνάζει από χιλιόμετρα μακριά.

Ας παραιτηθεί αν δεν μπορεί, ο εκάστοτε προπονητής, να επιβάλλει την απόκτηση ενός ψηλού παιδιού. Δανεικό ρε γαμώτη μου. Τον Αγραβάνη. Τον Καββαδά. Το κέρατο μου το τράγιο...

Κοιμούνται όρθιοι...
yorgos
Αυτό το θέμα με το μη δανεισμό δεν το καταλαβαίνω κι εγώ. Ο Διαμαντάκος που στον Παναθηναϊκό δεν έχει παίξει δευτερόλεπτο κι είναι ένα κορμί σπάνιο, τι θα έχανε αν είχε και 10-15' σε αυτόν τον Άρη; Ο Παναθηναϊκός τι θα έχανε; Τον Αγραβάνη και τον Καββαδά πες ότι τους υπολογίζουν εκεί που είναι (ειδικά για τον Αγραβάνη δε νομίζω ότι ισχύει), αλλά κάτι περιπτώσεις Διαμαντάκου είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.
Redoctor
QUOTE (yorgos @ Feb 10 2014, 00:54 ) *
Αυτό το θέμα με το μη δανεισμό δεν το καταλαβαίνω κι εγώ. Ο Διαμαντάκος που στον Παναθηναϊκό δεν έχει παίξει δευτερόλεπτο κι είναι ένα κορμί σπάνιο, τι θα έχανε αν είχε και 10-15' σε αυτόν τον Άρη; Ο Παναθηναϊκός τι θα έχανε; Τον Αγραβάνη και τον Καββαδά πες ότι τους υπολογίζουν εκεί που είναι (ειδικά για τον Αγραβάνη δε νομίζω ότι ισχύει), αλλά κάτι περιπτώσεις Διαμαντάκου είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.


Μάλλον πρακτικά δεν γίνεται, καθώς ο Βασιλακοπούλαρος απαγόρευσε τις μεταγραφές[φανταζομαι και τους δανεισμούς] εντός της αγωνιστικής σεζόν μεταξύ ομάδων Α1 λόγω Καββαδά...
tuareg
μολις γυρισα απο ηρακλειο με τη πρωινη πτηση
α) αγωνιστικο
ευθυνη μινιτς η καθιζηση,μπορουσες να κοντραρεις περισσοτερο ,οταν παει το ματς σε ψηλους ρυθμους αφηνεις μεσα αυτους που το ματωνουν κι εχουν γρηγορα ποδια οχι τους ασημακοχαρισηδες.Οταν πηρε τη διαφορα ο ΠΑΟ παιζαμε με 3.

β) παρασκηνιακα
ειναι αμαρτια αυτη η τεραστια ομαδα να μην εχει τους αναλογους παραγοντες.
Οσα καλα εχει κανει ο Αρβανιτης στο οικονομικο εχθες εκτεθηκε ανεπανορθωτα στο κοσμο του Αρη.
Η ομαδα δεν εχει λεφτα και μπορει να στηριχτει μονο στους οπαδους της.
Τελικα καταφεραμε να γινουμε κομπαρσοι στη φιεστα του ΠΑΟ.
Αυτα που επικαλειται στην ανακοινωση ( μη εφαρμογη υπογεγραμμενου πρακτικου για το τροπο διεξαγωγης του τελικου,επρεπε να το κανει πριν)
Vas
Η μόνη ελπίδα του Άρη για να κόντραρε το Παναθηναϊκό ήταν να κρατήσει χαμηλά το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν κάποια μακρινά σουτ και κατάφερε να κρατηθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, από την μία η κούραση από την άλλη η πιο σφιχτή άμυνα του Πάο και τετέλεσται….
Δεν υπήρχε περίπτωση να ακολουθήσει στο σκόρ ο Αρης…

Λέτε να μην έβαζε και Ασημακόπουλο/Χαρίση… Και τους Λάσμε/Μαυροκεφαλίδη/Μπατίστ ποιος θα τους κόντραρε μέσα στο καλάθη; Να έπαιζαν 40 λεπτά ζώνη?

Πάντως, ίσως και οι παίκτες να μην το πολύπίστευαν…. Όταν η διαφορά ανέβηκε στους 9 (αν δεν κάνω λάθος) και κάλεσε timeout θα περίμενα να μπουν πιο «λυσσασμένα». Δυστυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο…



rankin
QUOTE(SteelGandalf @ Feb 10 2014, 00:03 ) *
Δανεικό ρε γαμώτη μου. Τον Αγραβάνη. Τον Καββαδά. Το κέρατο μου το τράγιο...

Κοιμούνται όρθιοι...


Δεν θα διαφωνήσω ότι πχ τον Αγραβάνη θα μπορούσαν να τον είχαν ζητήσει (δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός θα τον έδινε ή αν προτιμά να τον προσθέσει στο δικό του πρόγραμμα) να υπενθυμίσω όμως πως το καλοκαίρι που μιλούσαμε για δανεισμούς παιχτών του Ολυμπιακού στον Άρη, πολλοί φίλοι του Άρη διαφωνούσαν και έλεγαν οτι η ομάδα τους δεν ειναι ακαδημία του Ολυμπιακού για να ψήνει τους παίχτες του..

Σεβαστή σαν άποψη και δεν το γράφω αυτό για να την κριτικάρω... Νομίζω πως αρκετοί φίλοι του Άρη προτιμούν να βλέπουν παιδιά που ανήκουν στην ομάδα τους παρά δανεικούς απο ισχυρότερα οικονομικά σωματεία. Ίσως να τίθεται και ζήτημα σεβασμού στη φανέλα και την ιστορία της ομάδας, δεν το γνωρίζω, αλλά όπως είπα την σέβομαι και αυτη την άποψη του κόσμου.
Αγωνιστικά βέβαια, χαμένος ο Άρης δεν θα έβγαινε στην τρέχουσα φάση αν είχε και 1-2 δανεικούς απο τον Ολυμπιακό (Αγραβάνη - Κατσίβελη ας πουμε), όπως δεν ειχε βγει χαμένος οταν είχε πάρει δανεικό το Σλουκα (δανεισμός απο τον οποίο κέρδισε και ο Ολυμπιακός και ο παίχτης).

Πραγματικά σημαντικό για τον Άρη θα ήταν να έβρισκε 1-2 ανθρώπους να βάζανε πεντε φράγκα στην ομάδα.. Κόσμο έχει, ιστορία έχει, γήπεδο μπασκετικό έχει.. Θα μπορούσε να ήταν πολλές σκάλες καλύτερος απο οτι είναι τώρα, αλλά τι συζητάω ε; Εδω πέρα με το ζόρι και υπάρχουν 2 παλαβοί στην Ελλάδα που ρίχνουν χρήματα. Που να βρεθεί τρίτος
SteelGandalf
Μα δεν χρειαζόμασταν τόσα χρήματα φίλε μου, εδώ στον Άρη. Ειδικά τώρα που ρυθμίστηκε η κατάσταση, με την βοήθεια του άρθρου 99.

Σε ό,τι αφορά τον δανεισμό παιχτών, αν και είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, εντούτοις εγώ το σκέφτομαι πάντα και πρώτα με γνώμονα το καλό του Άρη.

Σωστά ανέφερες την περίπτωση Σλούκα, από την οποία ο Άρης βγήκε κερδισμένος. Στην πορεία βγήκε και ο παίχτης και ο Ολυμπιακός. Πάνω σε αυτό το δεδομένο θα έπρεπε να πατήσουμε και να διεκδικήσουμε παίχτες από αυτές τις δύο ομάδες. Όταν έπρεπε να συμβεί αυτό, δεν υπήρχε η απαγόρευση, μεσούσης της περιόδου (που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω), των μετεγγραφών-δανεισμών (αν ισχύει κιόλας διότι δεν το γνωρίζω).

Σήμερα, δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσεις παίχτες υψηλού επιπέδου, ούτε και ξένους, λόγω του απαγορευτικού. Ο δανεισμός είναι μια λύση για να γίνεις ανταγωνιστικός και να πετύχεις τους στόχους σου (και πρώτα απ' όλα την εξυγίανση σου). Εσύ τι κάνεις; Κοιτάζεις αφ' υψηλού; Δεν γίνονται αυτά...

Εχθές συμμετείχες σε ένα τσίρκο, ως ο απόλυτος κομπάρσος, η μαϊμού (και συγγνώμη για το ακραίο παράδειγμα) που σε έκαναν ό,τι ήθελαν. Εγώ αυτό δεν το δέχομαι (για να μην γράψω δεν το ανέχομαι και το πάρετε κάπως...) σαν Αρειανός. Τι κάνω; Τι μπορώ να κάνω εκτός από το να τοποθετηθώ;

Ο Άρης έχει μπει σε έναν σωστό δρόμο, μετά από μια 20ετία ανυποληψίας. Χρειάζεται ακόμη αρκετός χρόνος για να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μεθοδικές κι έξυπνες κινήσεις, πάνω στους νόμους και στους κανονισμούς που τους διέπουν (μέσα σε αυτούς υπάγονται και οι δανεισμοί, αφού είναι απολύτως νόμιμοι).

Μετά τα χθεσινά περιστατικά, έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο θέμα που αφορά την διοίκηση και τον πρόεδρο (όπως αναφέρει και ο Βασίλης-tuareg). Πρόκειται για ένα πλήγμα, το οποίο ήρθε σε πολύ κακή στιγμή και νομίζω πως δεν υπάρχει δικαιολογία για την συμπεριφορά των επικεφαλής του Άρη.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Συγκλονιστική επιστολή αγανάκτησης από γυναίκα φίλαθλο του Άρη που βρέθηκε στα Δύο Αοράκια!

Η Ειρήνη Τσικοπούλου είναι φίλαθλος του Άρη που βρέθηκε χθες στον τελικό “φιάσκο” του κυπέλλου Ελλάδας στα Δύο Αοράκια. Πριν από λίγη ώρα έστειλε στο PRESSARIS επιστολή μέσα από την οποία περιγράφει τα όσα έζησε στο Ηράκλειο. Μια επιστολή που αξίζει να διαβαστεί…


Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα κι εγώ να παραθέσω την εμπειρία μου από τον όμορφο τελικό που διεξήχθη χθες στα Δύο Αοράκια.

Όλα ξεκίνησαν την ημέρα που βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια…Δύο Αρειανοί μπήκαμε στην ουρά να πάρουμε δύο εισιτήρια (ένα για τον καθένα) και βρεθήκαμε μάρτυρες γεγονότων που το καλοπροαίρετο μυαλό μου έως τότε δεν μπορούσε να φανταστεί! Τι εννοώ; Υποστηρικτές του παναθηναϊκού να αγοράζουν 5, 10 και 15 εισιτήρια ο καθένας. Μέχρι 2 δεν μας λέγαν ότι μπορούμε να πάρουμε; Προσπέρασα το γεγονός…Ώσπου λίγο πριν έρθει η σειρά μου, εμφανίζεται ο κύριος Μαρκάκης (χθες έμαθα ποιος είναι) να διατυμπανίζει πόσο καλά και ήρεμα και νομότυπα γίνεται η διανομή των εισιτηρίων!! Δεν αναφερόταν σε μένα αλλά πολύ ευγενικά του απαντώ πως δεν είναι ανάγκη να κοροϊδευόμαστε και πως ο καθένας βγαίνει με 30 εισιτήρια στο χέρι. Με εξίσου «ευγενικό» τρόπο με κατηγορεί ότι διαδίδω φήμες και δεν έχω δικαίωμα να λέω κάτι τέτοιο τη στιγμή που όλα γίνονται βάση κανόνων…όμως η όραση και τα στοιχεία δεν λένε ψέματα! Ήμασταν οι τέταρτοι στην ουρά και είχαν πουληθεί ήδη 30 εισιτήρια (το παραδέχτηκε ο κύριος που πουλούσε τα εισιτήρια) ο προηγούμενος μάλιστα είχε πάρει 9 (επαναλαμβάνω την πρώτη ημέρα, το πρώτο τέταρτο διάθεσης των εισιτηρίων σε 4 ανθρώπους…αν δεν είναι αυτό οργανωμένη παρουσία στο γήπεδο τότε τί είναι; ).

Προσπερνάμε και αυτό το γεγονός. Μπαίνουμε στο ειδικό γραφειάκι να αγοράσουμε τα εισιτήρια μας. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί αρνήθηκαν να μας πούνε σε ποια πλευρά του γηπέδου αντιστοιχούν τα εισιτήρια, με αποτέλεσμα να μη ξέρουμε σε ποια θύρα να αγοράσουμε ώστε να αποφύγουμε τους θερμόαιμους οπαδούς του παναθηναϊκού. Τελικά αγοράσαμε τυχαία κάποια των 30 ευρώ (θύρα 6, τμήμα Κ12) γιατί θεωρήσαμε ότι θα είναι λίγο πιο επίσημα! Με το που είδαν στις ταυτότητες μας ότι προερχόμαστε από τη Βόρειο Ελλάδα η αντίδραση ενός από αυτούς ήταν: «Σκουλήκια θα είστε!» Θα μου πείτε οκ, οι αστεϊσμοί επιτρέπονται…Μεταξύ αγνώστων όμως; Στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ; Τη στιγμή που έχει γίνει η προηγούμενη συζήτηση περί σωστής διάθεσης εισιτηρίων;

Και φτάνουμε στη χθεσινή ημέρα. Αστυνομία, εξονυχιστικός έλεγχος…για τους κοινούς θνητούς! Πάλι είμαστε μάρτυρες ενός γεγονότος λίγο πριν την είσοδο μας στο χώρο του γηπέδου! Ένα κύριος (από τα καλά παιδιά) μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο και έλεγε: «Έχω βάλει άλλους τρεις μέσα…ναι έβαλα και τον τάδε και τον τάδε (αναφερόταν σε ονόματα), τον τάδε μόνο δεν κατάφερα…ήταν μεθυσμένος». Δεν έχω σχόλια…τα συμπεράσματα δικά σας!

Επιτέλους μπαίνουμε στο γήπεδο. Εντυπωσιαστήκαμε φυσικά από το «λευκό» γήπεδο, το χωρίς διακριτικά και οργανωμένους οπαδούς και ψάξαμε να βρούμε τις θέσεις μας. Βρεθήκαμε κάπου που πιστεύαμε ότι είναι οι θέσεις και ρωτάμε κάποιους τύπους (από αυτούς τους χωρίς πράσινα διακριτικά!!!) σε ποιες θέσεις κάθονται, δεν ήξεραν να μας πουν! Αργότερα ένας security, ο οποίος μας βοήθησε να βρούμε τις θέσεις μας, μας είπε ότι αυτοί ήταν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Αθήνα και πως οι θέσεις μας είναι ακριβώς εκεί. Καλύτερα όμως να μην πάμε προς τα εκεί γιατί δεν είναι διατεθειμένοι να φύγουν και η αστυνομία δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα. Όπως καταλαβαίνετε είχαμε αγοράσει εισιτήρια των 30 ευρώ και κάποιοι άλλοι (χωρίς εισιτήριο; ) είχαν καταλάβει τις θέσεις μας (και δεν ήμασταν οι μόνοι που τις χάσαμε) με τις ευλογίες τις αστυνομίας!!!

Να σημειώσω ότι κάνω απλή παράθεση των γεγονότων. Δεν κατηγορώ κανέναν. Δεν φταίει η αστυνομία για όσα έγιναν χθες, ούτε οι security, ούτε οι φίλοι του παναθηναϊκού ούτε η τοπική κοινωνία. Μία απάντηση ψάχνω. Προς τι όλο αυτό το θέατρο;

Λύση για τις θέσεις μας, όσο κι αν προσπάθησα χθες το βράδυ, δεν βρήκα. Κάπου βολευτήκαμε, είδαμε το παιχνίδι, χάρηκα με την ομάδα (κατοικώντας στην Κρήτη οι ευκαιρίες να δεις την ομάδα σου είναι λίγες), κατάλαβα πόσο της πάει το μετάλλιο και αναμένουμε τα άλλα, τα καλύτερα!

Άρη, θυμήσου, μια ζωή μαζί σου

Ειρήνη


Respect στην Ειρήνη!!!

Απίστευτα πράγματα...

QUOTE(www.pressaris.gr)
Ανακοίνωση της ΚΑΕ! Καταγγέλλει την αστυνομία και αναφέρεται στο «φιάσκο» της ΕΟΚ!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης για όλα όσα έγιναν στον τελικό. Αναλυτικά:


«Η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την υπερηφάνεια της, για την πορεία της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος και την συμμετοχή της στον τελικό του θεσμού. Μιας ομάδας Ελλήνων κατά βάση παικτών, μιας ομάδας που παλεύει τίμια μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, μιας ομάδας που όσο το επέτρεψαν οι αντοχές της, κοίταξε στα μάτια τον υπερπλήρη και απαλλαγμένο από πάσης είδους προβλήματα οικονομικής και αγωνιστικής φύσεως, αντίπαλό της. Το αποτέλεσμα του τελικού μας πληγώνει όλους, μιας και ο ΑΡΗΣ είναι φτιαγμένος όχι για να διεκδικεί αλλά για να κατακτά τίτλους, αλλά ευελπιστούμε ότι η παρουσία σε αυτόν τον τελικό, θα αποτελέσει την αφετηρία για ένα λαμπρότερο αγωνιστικό μέλλον.

Σε ό,τι αφορά τις εικόνες και τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες του γηπέδου που φιλοξένησε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την απαράδεκτη στάση της ΑΝΙΚΑΝΗΣ Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου. Της οποίας οι δυνάμεις και κυρίως, οι υπεύθυνοι επικεφαλείς για την τήρηση της τάξης και των όσων συμφωνήθηκαν στις συσκέψεις για τον τελικό, αποδείχτηκαν θεατές της προκλητικής συμπεριφοράς μερίδας οπαδών της αντιπάλου ομάδας. Όλα όσα συμφωνήθηκαν και υπογράφηκαν από το πρακτικό για τα μέτρα τάξης του τελικού, πήγαν περίπατο με αποκλειστική ευθύνη της Αστυνομίας. Την επόμενη φορά, θα ήταν προτιμότερο να παραδεχθεί την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της και να μην αναλαμβάνει ευθύνες που δεν μπορεί να φέρει σε πέρας, γεγονός που εκ του αποτελέσματος φάνηκε σήμερα.

Σε ότι αφορά την διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου Ελλάδος, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων της για να αποφευχθεί το «φιάσκο» στις εξέδρες του κλειστού «Δυο Αοράκια», δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν την δικαίωσε και μπορούμε να μιλάμε πια για ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ίσους όρους διεξαγωγής του τελικού, εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, όπως τουλάχιστον η ίδια είχε υποσχεθεί. Κύριοι, ας ήταν αυτή η τελευταία αποτυχημένη απόπειρα διεξαγωγής ενός τελικού Κυπέλλου Ελλάδος. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για την επόμενη χρονιά, να καθίσουμε όλοι μαζί – Ομοσπονδία και ομάδες – σε ένα τραπέζι, ώστε να συμφωνήσουμε για τον τρόπο διεξαγωγής ενός θεσμού που θα αποτελεί πραγματική γιορτή του μπάσκετ και όχι τυπική διεκπεραίωση μιας αγωνιστικής υποχρέωσης.

Τέλος, σαν Διοίκηση, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, του ηρωικούς Αρειανούς που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας και μας έκαναν όλους να νοιώθουμε σιγουριά και περηφάνια. Τα συνθήματα αγάπης, πίστης και αφοσίωσης που τραγουδούσαν από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελικού, μας γεμίζουν με πείσμα και αποφασιστικότητα για το παρόν και το μέλλον.

Όσο για τους χιλιάδες Αρειανούς στους οποίους δεν δόθηκε η δυνατότητα να «κιτρινίσουν», όπως πάντα κάνουν, το γήπεδο ενός τελικού;

Για μια ακόμη φορά οφείλουμε σαν Διοίκηση να τους ζητήσουμε συγγνώμη, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι πράξαμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας στα πλαίσια της νομιμότητας και των δικαιωμάτων μας ως Κ.Α.Ε., για να τους έχουμε στο πλευρό μας. Μακάρι αυτή να ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα του ΑΡΗ, αγωνίστηκε χωρίς τον καλύτερό της παίκτη. Τον κόσμο της.


Να με συγχωρείτε εκεί στην Κ.Α.Ε. Άρης, αλλά θεωρώ την συγκεκριμένη ανακοίνωση ως χάδι προς τους υπεύθυνους, αλλά και ως την απόλυτη ντροπή για σας τους ίδιους που την δημιουργήσατε.

Δεν νοείται να γράφετε όλα αυτά, τα οποία κατά κύριο λόγο αποτελούν ευχολόγια, χωρίς να παίρνετε πάνω σας το μερίδιο της δικής σας ευθύνης σε όλο αυτό το "πανηγυράκι".

Μάλιστα, στο κλείσιμο, δεν κάνετε καν αναφορά στους συνΑρειανούς που ενώ είχαν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, δεν τους επετράπηκε η είσοδος σε αυτό.

Θα περίμενα, αν μη τι άλλο, μια τεράστια συγγνώμη από μέρους σας, σε όλον τον λαό του Άρη και ειδικά σε αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν άδικα και πλήρωσαν και τόσα χρήματα, καθώς και να τους ανταμείψετε στο άμεσο μέλλον, με την χορήγηση δωρεάν εισιτηρίων, μέχρι το τέλος της χρονιάς, ή/και διαρκειάς για την επόμενη (απλά για να "διασκεδάσετε", όσο αυτό είναι εφικτό, τις κάκιστες εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν με δική σας υπαιτιότητα.-).
tuareg
Για να διευκρινιστουν καποια πραγματα.
Σε κανεναν δεν απαγορευτηκε η εισοδος.Η αστυνομια αρνηθηκε τη μαζικη εισοδο σε μια κερκιδα των οπαδων του Αρη.
Αυτο εκανε πολλους να φυγουν και να μη μπουν καν μεσα οταν εμαθαν οτι θα ειναι διασπαρτοι
Οι του ΠΑΟ μπηκαν διασπαρτα και πραξικοματικα μετακινηθηκαν ολοι σε 3 μεριες κανοντας 3 πυρηνες,το ιδιο εγινε και με τους φιλους του Αρη οταν εγιναν τα επεισοδια (λειτουργησε συσπειρωτικα για το κοσμο και μαζευτηκαν αρκετοι πισω απο το παγκο)
Απο εκει και περα,αναφερει στην ανακοινωση η καε οτι επραξε οτι μπορουσε στα ορια της νομιμοτητας και δε τηρηθηκαν τα συμφωνημενα και υπογεγραμμενα απο ολους τους φορεις που εμπλεκονταν στο τελικο (ομαδες-εοκ-αστυνομια),σε πρακτικο για το τροπο διεξαγωγης του αγωνα.
Τα πιο προφανη απο αυτα τα συμφωνημενα και αποτυπωμενα στο χαρτι ηταν:
-Διακριτικα
-Μη οργανωμενοι.
Μεχρι την ωρα που εγινε η μανουρα και το πεσιμο στα γυναικοπαιδα με προσκλησεις πισω απο το παγκο του Αρη οι φιλοι του Αρη δεν ηταν οργανωμενοι,αντιθετα οι του ΠΑΟ ειχαν 3 πυρηνες με διακριτικα.
Tι πιο νομιμο (συμφωνα με το χαρτι που εχει υπογραφει απ'ολους) να επικαλεστει εκεινη την ωρα οτι δεν υπαρχουν οι προυποθεσεις που τεθηκαν απο την αρχη?
SteelGandalf
Αν ισχύει αυτό 100% πάω πάσο, αλλά έχω την αίσθηση πως σε κάποιους δεν επετράπηκε η είσοδος. Δεν επιμένω όμως, αφού δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχει συμβεί. Δέχομαι αυτό που λες, μέχρι (αν κιόλας δηλαδή) να βρω κάποιον που υποστηρίζει κάτι διαφορετικό.

Πάντως, ακόμη κι έτσι που λες ότι έγινε, είναι μεγάλο θέμα, διότι διάσπαρτα και, προφανώς, ανάμεσα σε πολλούς ουσιαστικά οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, πόσο εύκολο είναι να βρεθεί ένας οπαδός-φίλαθλος αντίπαλης ομάδας;
yorgos
Κοινως εγώ καταλαβαίνω ότι και οι δύο προσπάθησαν να πάνε οργανωμένα, οι μεν μπήκαν "και καλά" διάσπαρτα και μόλις μπήκαν μέσα το έκαναν Λεωφόρο, ενώ οι δε πήγαν να μπούνε όλοι μαζί και τους είπαν "γιατί δεν κάνετε και σεις τους...διάσπαρτους;". Γελοία πράγματα. Χώρια που θα μπορούσαν να είχαν πλακωθεί άγρια οι "διάσπαρτοι" μεταξύ τους και να είχαμε πολύ χειρότερα. Αλλού κάνουν final-8 κι εμείς είμαστε...διάσπαρτοι.

Κι όλα αυτά σε έναν τελικό ΠΑΟ-Άρη πάλι καλά. Δηλαδή αν ήταν κανένα ΠΑΟ-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Ολυμπιακός ή Άρης-ΠΑΟΚ τι θα γινόταν με τους "διάσπαρτους" θα μπαίνανε όλοι ησύχως και θα καθόντουσαν ο ένας δίπλα στον άλλο και θα χαριεντίζονταν;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.