και πως εξηγεις το γεγονος οτι ο τσαβι ελεγε οτι αν δεν παει φετος final 4 θα ειναι αποτυχημενος?
Επί λέξει είπε ότι θα ένιωθε άδειος. Τι ήθελες να πει; Αν δεν πάμε Φ4 θα κερνάω σουβλάκια;
πως εξηγεις το γεγονος οτι τον κιθ τον ηθελε απο περσυ?
Δεν το εξηγώ, ξέρω ότι δεν τον ήθελε φέτος, συζητούσε με άλλον παίκτη και με αυτόν που αποκτήσαμε δε μιλησε ποτέ, τον βρήκε κίντερ έκπληξη στην προπόνηση. Αυτό καυτηριάζω.
πως εξηγεις το γεγονος οτι τον πειν, υπαρχει αρθρο για αυτο, τον εκοψε γιατι ελεγε οτι ειναι χαμηλου επιπεδου και δεν κανει για μας(εκει ειχε αποψη!) αλλα για τον λασμε δεν ειπε τιποτα?
Ναι, τον έναν τον έκοψε και του φόρτωσε ο πρόεδρος άλλον. Πού το περίεργο; Πρόεδρος είναι, φορτώνει παίκτες, πάντα το έκανε.
τον παπι δεν τον ηθελε? αφου ελεγαν σε αρθρα οτι τον ηθελε πολυ και του λυνει πολλα σε αμυνα και ποστ.
Και δεν ήθελε το Βεζένκοφ που είναι δικός του και κόστιζε τα μισά και κολλούσε περισσότερο; Επειδή το "έλεγαν σε άρθρα;".
τον ιαν-λεκα-ντενμον τι τους κρατησε? τομας το ειπες μονος σου.
Τον Ντένμον δεν τον κράτησε, τον πούλησε ο πρόεδρας, μακάρι να τον είχαμε δε θα ήμασταν η πιο άσουτη ομάδα της λίγκας. Τον Ίαν ορθώς τον κράτησε, δεν ήξερε αν θα πάρουμε Παπαγιάννη. Ο Λέκα είχε διετές. Δεν είναι και κανένα λαβράκι, αλλά η αποτυχία τη φετινής σαιζόν δεν είναι αυτός, η ΤΡΟΥΠΑ στη ρακέτα είναι.
δηλαδη η ομαδα θα πεταγε αν ειχαμε κοπονεν αντι παππα?
Θα είχε οργανωτή και σουτ, τα δύο βασικά προβλήματα της περιφέρειας. Βέβαι η ΤΡΟΥΠΑ μπροστά θα παρέμενε.
ακομα και ετσι να ειναι ο προπονητης εφοσον ξερει επρεπε να θεσει βετο σε ολα αυτα, αλλιως εφοσον ηξερε που ηξερε, ειναι συνενοχος στο τραγικο αυτο ροστερ. και επισης ποιος καλος κοουτς που εχει παρει και ευρωλιγκα θα κατσει να δεχεται απο τον προεδρο υποδειξεις για ολα?
Ο Πασκουάλ.
ναι κανει παρεμβασεις. ναι δεν θελω ποτε να το κανει αυτο και ναι εχει κανει τρελα λαθη και δεν τα διορθωνει. σαμπως ομως δεν τα εκανε και με αλλους κοουτς? ποτε ομως φτιαξαμε τοσο τραγικο ροστερ? ο αρτζι γιατι και τις 2 φορες εφτιαξε ροστεραρα?
Είναι καλύτερος recruiter, απείρως κιόλας. Είναι κάτι που ξέραμε από πριν για τον ΠΑσκουάλ.
θα παρει και εναν κινεζο ή εστω εναν παπι αλλα ολο το ροστερ μονος του ποτε δεν θα το εφτιαχνε.
Εικάζω, γιατί παρών δεν είμαι, ότι είδε ότι ο Πασκουάλ είναι σοφτ και δεν τσινάει όταν τον ενημερώνουν για το ποιους παίκτες θα έχει, και βρήκε και τα έκανε ο κύριος Δημήτρης. Του Αργύρη του είπε να πάρει ασίσταντ για την επίθεση και σηκώθηκε κι έφυγε (και καλά έκανε).
το θεμα ειναι ενα. ο ΔΓ ειναι ο πρωτος που φταιει για ολα. τελος. αυτο το ξερουμε
Συμφωνούμε φίλε μου.
αλλα δεν γινεται αλλιως. οτι ομως και να εκανε η ομαδα ηταν καλη. παντα επαιζε πανω απο τις δυνατοτητες και ας ελεγε αλλα ο ΔΓ. 3 χρονια ομως τωρα παιζει συνεχεια κατω απο τις δυνατοτητες της και φετος παραπηγε το κακο. και για αυτο ο μοναδικος που φταιει ειναι ο τσαβι. αν δεν ειχε και την ροστεραρα του αρτζι να δεις τι θα λεγαμε τωρα.
Τρία χρόνια δεν παίζει κάτω από τις δυνατότητές της. Δυο χρονιές πήρε πρωτάθλημα και βγηκε στην πρώτη τετράδα της ΚΠ. Είναι καλή πορεία, υπέρβαση δεν είναι, αλλά καλή πορεία είναι. Φέτος ψιλοτράτζικ, γιατί το recruiting αντί για τον Αργύρη, το έκανε ο κύριος Δημήτρης. Αλλά το μεγάλο πρόβλημα δεν ήταν το κοουτσάρισμα.
τεσπα. εγω θελω αυριο μεθαυριο να εχουμε παρει 2 παικτες. ενα γκαρντ και ενα 5αρι. να φυγει λασμε-ιαν, να μεινει κιθ να τον δει ο πιτινο και να φυγει μετα αν δεν του κανει. αν δεν το κανει αυτο ο ΔΓ εχει παρατησει την ομαδα.
Κι εγώ θέλω να έρθουν, μαζί σου. Αλλά Γενάρη μήνα μέχρι να έρθουν, σωθήκαμε. Ειδικά με κόουτς που όσο μύθος και να είναι, είναι πρωτάρης και πρωτοείδε αγώνα Ευρωλίγκας στο δρόμο για την Αθήνα. Μέχρι να δει παίκτες, να κρίνει, να γίνουν διαπραγματεύσεις, να έρθουν, να προπονηθούν, να προσαρμοστούν, στην καλύτερη θα είμαστε 8οι και θα σκουπιστούμε τουρκικά ή μαδριλένικα. Γι αυτό δεν έχει νόημα η απόκτηση Πιτίνο. Πιο νόημα έχει να παίζει 25λεπτα ο Μήτογλου και να πιάσει ο Πιτίνο τον Παπαγιάννη και να του δείξει τι θα πει κολέγιο.