Μισό λεπτό να σε διαβάσω κι επιστρέφω. Προς το παρόν, διόρθωσα τα "code" που χρησιμοποίησες, κάνοντας τα "quote". Για μια στιγμή τρόμαξα, μήπως συνέβη κάτι με το φόρουμ.
Τα quote να χρησιμοποιείς.
![wink.gif](../style_emoticons/default/wink.gif)
==================
Πάμε:
Θες να μου πεις ότι μπορεί ο Πρίφτης και ο κάθε Πρίφτης να μαντέψει ότι ο καλύτερος του παίχτης σήμερα θα κάνει τέτοιο λάθος (δε θυμάσαι καλά το έκανε αρκετά μετά αφού πέρασε το κέντρο) και στο καπάκι ο Μούρτος θα πετάξει την μπάλα με μπέιζ μπολ πάσα γιατί κανένας από τους συμπαίχτες του πήγε για την βοήθεια;
Δεν χρειαζόταν να μαντέψει γιατί γίνεται σε τρίτο συνεχόμενο ματς.
Απάντηση:
Έχεις δίκιο, αλλά δεν έχει εναλλακτικές. Την απάντηση μου σου την δίνω ακριβώς στο επόμενο.
Αν είναι έτσι να κάνουμε βασικό άσσο τον Ξανθόπουλο και να να έχουμε στον πάγκο τον Ουότερς.
Για μένα ξεκάθαρα ο Ξανθόπουλος πρέπει να είναι μέσα στα τελευταία λεπτά. Αν ξέρει ότι αντέχει συγκεκριμένα λεπτά ας τον βάζει λιγότερο στο υπόλοιπο παιχνίδι.
Απάντηση:
Αν φτάσουμε στα τελευταία λεπτά, ώστε να χρησιμοποιηθεί ξεκούραστος ο Ξανθόπουλος, όπως επιθυμείς, το πιθανότερο, μην πω το σίγουρο, είναι πως δεν θα έχει νόημα η χρησιμοποίηση του, ούτε τότε, διότι θα έχει πετάξει το πουλάκι.
![wink.gif](../style_emoticons/default/wink.gif)
Όπως θα τον πουλούσε ο Ξανθόπουλος αν ήτανε μέσα και έκανε αυτά τα λάθη.
Αυτό το εικάζεις, δεν ξέρεις τι θα γινόταν.
Απάντηση:
Το εικάζει, όπως εικάζεις κι εσύ πως θα τα έκανε όλα σωστά. Σήμερα είχε τρία λάθη -όσα και ο Waters- στο μισό, σχεδόν, χρόνο συμμετοχής. Ξεχνάς πως και ο Βασίλης, πολλές φορές υποπίπτει σε ενέργειες εκτός λογικής, όταν δεν έχει προλάβει να πασάρει τη μπάλα και προσπαθεί να την "ξεφορτωθεί" κακήν κακώς.
Δεν θυμάμαι ποια εννοείς ως πρώτη φορά που σχολίασα. Αν θες μου θυμίζεις (αν και δεν είναι της παρούσης).
Όταν με κατηγόρησες για εμπάθεια. Και για να τελειώνουμε μ'αυτό, θεωρώ τον Πρίφτη πολύ καλό προπονητή (ουσιαστικά τον τρίτο καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Α1, μετά από Σφαιρόπουλο, Μαρκόπουλο και καλύτερο από Τζόρτζεβιτς), και θεωρώ πως έχει βάλει την ομάδα να παίζει πάνω από τις δυνατότητές της στην Ευρώπη, αλλά είμαι της άποψης πως έχει θέμα στο κλείδωμα των παιχνιδιών στα τελευταία λεπτά, όταν η ομάδα προηγείται, γεγονός που η ομάδα το έχει πληρώσει. Τώρα αν εσύ το θεωρείς εμπάθεια αυτό, γιατί αυτό κατακρίνω ουσιαστικά όλες τις φορές που τον ανέφερα, δεν ξέρω τι να πω.
Απάντηση:
Δεν είμαι ο μόνος που σε κατηγόρησε για εμπάθεια. Για να σου είμαι ειλικρινής, χωρίς να προσπαθώ να δικαιολογηθώ με αυτό, πρώτα ο Κώστας (Timemaster) το έκανε. Σε ό,τι αφορά το "κλείδωμα" των παιχνιδιών στα τελευταία λεπτά, εκτός από καλή καθοδήγηση, χρειάζεται και εμπειρία από πλευράς παιχτών, ώστε να υπάρξει σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και όχι λάθη, άγχους, βιασύνης και απειρίας. Αυτό, τις καλύτερες εντολές να τους δώσει κάποιος από τον πάγκο, πίστεψε με, δεν μπορεί να το αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη. Συν τοις άλλοις, η εμπειρία, φέρνει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σου και τα υπόλοιπα έρχονται φυσιολογικά. Η συγκεκριμένη ομάδα όμως, δεν το διαθέτει αυτό το στοιχείο.
Επειδή δεν γνωρίζω αν έχεις ασχοληθεί με τον αθλητισμό, γι' αυτό και σε ρωτάω. Αν το γνώριζα, δεν θα ρωτούσα. Απάντησε αν θες, χωρίς υπέκφυγες.
Έχω ασχοληθεί ναι, απλά δεν είμαι εδώ για να συζητάω για τη ζωή μου, οπότε δεν θέλω να αναφέρω κάτι άλλο και για αυτό εγώ δεν ρώτησα ποτέ κανέναν κάτι αντίστοιχο. Να πω την αλήθεια η ερώτησή σου μου φάνηκε ειρωνική. Αν έκανα λάθος σου ζητώ συγνώμη.
Απάντηση:
Σαφώς και δεν υπήρξε ειρωνική διάθεση από μέρους μου. Ούτε εγώ υπήρξα επαγγελματίας αθλητής. Παρόλα αυτά, έχω τη δυνατότητα να διακρίνω ορισμένα πράγματα που αφορούν την αντοχή ενός ανθρώπου, ενώ έχω διαπιστώσει στην πράξη, παρακολουθώντας αγώνες, σε εκατοντάδες (μη πω χιλιάδες) περιπτώσεις, αθλητές να έχουν πρόθυμο πνεύμα, αλλά "ασθενική" σάρκα. Με αυτό το σκεπτικό σε ρώτησα. Δεν σε προβληματίζει αυτό; Ένας Messi, αν μείνει 2-3 ημέρες απροπόνητος, έχει θέματα φυσικής κατάστασης σε τέτοιο επίπεδο. Ο Βασιλάκης ο Ξανθόπουλος δεν θα είχε;
Φιλικά όλα όσα συζητάμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ούτε έχει νόημα να αρχίσει ο ένας να προσβάλλει τον άλλον. Δικαίωμα σου, απολύτως σεβαστό, να μην θες να μιλάς για τον εαυτό σου. Για χάρη της συζήτησης σε ρώτησα.