Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2018-19 (1ος Όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
aristos #10
Kαλησπέρα παίδες ο κουβάς μεγαλώνει 68.gif

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ – ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1
Έτσι για την φάση θα παίξω πρώτη φορά κόντρα τον Αθηναϊκό…Εχει κάνει πολύ καλές νίκες η Λεόντειο τις πέμπτες.

ΙΡΙΣ – ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Ευκολα.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Αν και έκανε μεγάλη νίκη με το Λαγονήσι δεν νομίζω πως μπορεί μέσα στον Βύρωνα..

ΟΙΟΝ – ΑΡΤΕΜΙΣ 2
Αν και η λογική λέει έδρα μιας και είναι ντέρμπυ θα ποντάρω στο διπλό γιατί μ αρέσει πολύ η Άρτεμις ποιοτικά.

ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΖΕΥΣ 2
Το Λαγονήσι πάει αντίθετα απ ότι περίμενα (αρνητικά) όπως και ο Ζευς (θετικά)….Δεν ξέρω ποιον άλλο παίχτη πρέπει να πάρει το Λαγονήσι για να ανεβεί, Ζευς εύκολα – δύσκολα λοιπόν!

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦ. – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ 1
Θα ποντάρω στο ότι οι γηπεδούχοι πλέον πάνε ξεκάθαρα για την σωτηρία τους και το θέλουν πιο πολύ απέναντι σε έναν Βριλησσιακο που πιστεύω θα βολτάρει άνετα στην μέση της βαθμολογίας.

ΚΡΟΝΟΣ – ΣΠΑΤΑ 1

Ντέρμπυ ουραγών και θα παίξω την έδρα μιας και εκεί μέσα έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση κόντρα στον Αθηναϊκό.

Καλή αγωνιστική σε όλους χωρίς τραυματισμούς blove.gif
tommie1983
Νομίζω και εγώ θα προτιμήσω Άγιο Στέφανο,στην ματσάρα της αγωνιστικής Οιον- Άρτεμις.
Μιας και αναφέρθηκε και ο gspara στην αδυναμία μου τον Κύρου, είναι παίκτης που θα μπορούσε να παίζει αρκετά πιο πάνω. Εξαιρετικός χειριστής, πολύ καλά πόδια στην άμυνα και άπιαστος στο ανοιχτό γήπεδο, μόλις αποφασίσει και με ποιο χέρι θα σουτάρει και δουλέψει σε αυτό όλα καλά.
korfas
QUOTE (ENTI @ Dec 1 2018, 10:24 ) *
Άρτεμις Αχαρνών-δόξα Βύρωνος 61-55.με μπάτζετ 14.000ευρω η δόξα Βύρωνος αν όχι πρώτη θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στην πρώτη τριάδα αλλά τα πολλά προβλήματα εσωτερικά ξεπερνούν το μπάτζετ! Παίκτες μεγάλους σε ηλικία που δε πατάνε σε προπονήσεις και ένα προπονητή που έχει χάσει τα αποδυτήρια παίζοντας ένα παλαιομοδιτικο μπάσκετ θα παλέψει σίγουρα να από φύγει την τελευταία πεντάδα...


Καλημερα θα μου επιτρεψεις να.διαφωνισω με την αποψη διοτι ναι ηπηρξαν καποια ατυχα αποτελεσματα
αλλα αυτο το εξαιρετικο υλικο και ο παρα πολυ καλος προπονητης θα κλεισουν ποα στοματα της επομενες αγωνιστικες
Northface
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2: καλος ο κακολυρης αλλα ενας κουκος δεν θα φερει την ανοιξη για την λεοντειο παω με την πιο καλη ομαδα
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1: Χωρις περαιτερω αναλυση..

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1:καλος π πρωτευς αλλα περιμενω αντιδραση


ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 1: καλυτερο ροστερ το οιον καλυτερο προπονητη η αρτεμις θα εμπιστευτω την εδρα σε ενα ματς που θεωρω θα παει σε ψηλο σκορ και θα εχει ρυθμο

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1: πολυ τριποντο προβλεπεται στην αγια βαρβαρα και εδω προβλεπεται αμφιρροπο
ματς παω με την εδρα

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1: μετριες ομαδες δεν εχω πολυ εικονα

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1: δυσαρεστη εκπληξη το λαγονησι αποκαρδιωτικες εμφανισεις βαση του ροστερ του .Αντιθετα εξαιρετικος βαση του ροστερ του ο ζευς.Δεν μου παει η καρδια αλλα θα πω 1
doctor_dru
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ – ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ(06/12) 1
Η Λεόντειος έχει κάνει μεγάλες νίκες στην έδρα της αλλά ο Αθηναϊκός θα πάει υποψιασμένος. Πάω με την καλύτερη φροντλαιν

ΙΡΙΣ – ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Έπαιξαν και στο κύπελλο. Σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους που δεν θέλουν απώλειες πριν το ντέρμπι με Άρτεμις

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Μεγάλη νίκη για τον Πρωτέα που του έδωσε ανάσα. Η Δόξα έρχεται από 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα και δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος για την 3αδα. Πιστεύω ήρθε η ώρα να ξεσπάσει

ΟΙΟΝ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1
Ντερμπάρα. Το Οίον ξέμεινε από λύσεις στο 2ο ημίχρονο με την Ίριδα και έχασε μεγάλη ευκαιρία. Μικρό προβάδισμα για τους γηπεδούχους απέναντι στην μαχητική ομάδα του Δεσποτάκη

ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΖΕΥΣ 2
Άλλο ένα ενδιαφέρον ματς. Ο Ζευς έχει τρυπώσει στις πρώτες θέσεις ενώ το Λαγονήσι έχει εκλάμψεις μόνο. Ποντάρω στην έκπληξη και την ομάδα που είναι σε καλύτερη κατάσταση

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦ. – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ 1
Ο Νικηφόρος καίγεται. Ήρθε η ώρα της αντίδρασης των έμπειρων παικτών του

ΚΡΟΝΟΣ – ΣΠΑΤΑ 1
Ντέρμπι παραμονής. Ο Κρόνος έχει χύσει την καρδάρα με το γάλα τις τελευταίες αγωνιστικές. Ευκαιρία να ξαναμπεί στο κόλπο της παραμονής
gspara
Με κορυφαιο τον Σπυρο Ζεχερλη,ο Αθηναικος κερδισε 81-59,την (χωρις Παπαριζο) Λεοντειο,επειτα απο επεισοδιακο αγωνα.
tommie1983
Καλησπερα δε προλαβα τα προγνωστικα μου για λεοντειο σε ενα επεισοδιακο αγωνα απο τι μαθαινω με κουτουλιες κλπ και νικητη τον αθηναικο!2πλο θα διναμε λογω βαθμολογικης θεσης αλλα καμια σημασια δεν εχει πια.Ας παμε στα σημερινα τοτε :

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1 Συνεχιζει να ναι πρωτη πριν το ντερμι με αρτεμις

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1 Να επαναφερουν το καλο κλιμα στην ομαδα ! Καλη ομαδα ο πρωτευς που αν παιξει οπως στην εδρα του θα μπορεσει να κανει καποα ζημια.

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 1 Το ντερμπι της αγωνιστικης αναμεσα σε 2 ομαδες που θα πρωταγωνιστησουν.Ελαφρο προβαδισμα στους γηπεδουχους !

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 2 Μεγαλη και ευχαριστη εκπληξη ο ζευς.Οριακα στο 2πλο γιατι και οι γηπεδουχοι θελουν τη νικη παση θυσια.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 2 Ενα ακομα δυνατο ματς στην αγ.βαρβαρα με τους μεν γηπεδουχους να μην μπορουν να παρουν το ροζ φυλλο αγωνα και να εχουν κατρακυλησει βαθμολογικα ,σε αντιθεση με τους φιλοξενουμενους που θελουν να διατηρηθουν ψηλα.Ωραιο ματς και αυτο οριακα πιστευω!

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1 Εχει δειξει οτι μπορει να κανει ζημιες παρα τη θεση του.Τα σπατα με το αυτι στην αγ,βαρβαρα γιανα σωσουν οτι μπορουν φετος θα παλεψει για τη νικη.
tekton
Μετά από ένα κακής ποιότητας κλειστό παιχνίδι (ίσως και λόγω της κρισιμότητας του):
ΚΡΟΝΟΣ-ΣΠΑΤΑ 45-39
gspara
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦ.-ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 88-90 β' παρ.(14-23,34-39,50-49,67-67 κ.δ.,82-82 α' παρ.)

Μετα το Επος του Στρεφη αναμεσα σε Τριτωνα-Εσπερο πιστεψαμε οτι τα ειχαμε δει ολα στην μπασκετικη μας ζωη.Μεγα λαθος.Παντα υπαρχει κατι πιο διεστραμμενο.Και μπορει στο συγκεκριμενο ντερμπι να πηγαμε υποψιασμενοι για εμφραγματα,αλλα αυτο που ζησαμε δεν εχει προηγουμενο!!!!!
Δυο εκπληκτικες Ομαδαρες σε μια συγκλονιστικη παρασταση πολλων κατηγοριων παραπανω,με τη νικη να αλλαζει χερια απειρες φορες.Παρτε βαθια ανασα,βαλτε ποτο και ταξιδεψτε μαζι μας 42.gif 42.gif 42.gif

Ξεκιναμε με τις αρχικες πενταδες:
ΚΥΡΟΥ-ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΡΑΒΑΣ-ΧΑΛΚΙΑΣ
ΝΤΖΟΥΡΑΣ-ΜΑΝΙΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΕΠΕΝΚΙΟΖΗΣ
ΠΑΠΑΝΟΓΛΟΥ-ΜΗΤΡΕΛΟΣ

Ο κοουτς Λιαγκοζης ξεκινησε με τον Καραβα(αντι Ζαχαρια) πανω στον νο1 δημοσιο κινδυνο,Νασοπουλο.Ο γκαρντ ομως των φιλοξενουμενων εδειξε με το καλημερα οτι ειναι αποφασισμενος να σπειρει τον τρομο.Επειτα απο μολις 5 αγωνιστικα λεπτα το ταμπλο εγραψε 2-15!!Ο Νασοπουλος εμοιαζε 2 ταχυτητες πανω,ο Μητρελος σκοραρε με χαρακτηριστικη ανεση και ο Μανιας.....απλα πηρε το οπλο του shot.gif ευστοχωντας σε 3/3 τριποντα στην 1η περιοδο.
Μετα το ταιμ-αουτ ο Αναγνωστοπουλος με παλικαρισιο καλαθι προσπαθησε να δωσει ψυχολογια(4-15).Ο Λιαγκοζης σηκωσε τον Ανδρεου,αλλα ο Παπανογλου με 5 σερι ποντους(9-15) τον επεισε να ακυρωσει την αλλαγη.
Η ανατροπη ομως δεν συνεχιστηκε,αφου το ταιμ-αουτ του κοουτς Δεσποτακη εκοψε την φορα των γηπεδουχων,με τον Περγουλη να δινει λυσεις στον οιστρο του Παπανογλου.Επιθετικα ο Μανιας με 2 τριποντα εγραψε το 11-23.Ομορφο καλαθι του Ανδρεου σφραγισε το 1ο δεκαλεπτο(14-23).

Με διδυμο ψηλων Ανδρεου-Μπος,οι γηπεδουχοι εγιναν πιο ευελικτοι και 5 διαδοχικοι ποντοι του δευτερου,μειωσαν σε 21-25.Ο Νασοπουλος εδωσε ανασα απο τα 6.75(21-28) και η Αρτεμις γυρισε την αμυνα σε ζωνη για να λυθει το προβλημα με τα επιθετικα ριμπαουντ του Οιον.Ειδικα ο Αναγνωστοπουλος ανανεωνε πληθος επιθεσεων.
Ακολουθησε ενα μικρο διαστημα αστοχιας εκατερωθεν,πριν μειωσει σε 26-28 με σουτ 3 ποντων ο Καραβας(16').Η Αρτεμις αντεδρασε ψυχραιμα,με τον Νασοπουλο να πρωταγωνιστει,βρισκοντας σε αυτο το σημειο στηριγματα σε Μητρελο και Μπουα που εκανε σκυλισια δουλεια στην αμυνα.Οι φιλοξενουμενοι ξεφυγαν εκ νεου(26-34,31-38) και το ημιχρονο εληξε 34-39 με τον Αναγνωστοπουλο να προσπαθει να κρατησει ορθιο το Οιον.

Οι γηπεδουχοι εμφανιστηκαν με το μαχαιρι στα δοντια στην 3η περιοδο και μεγαλο πρωταγωνιστη στο πρωτο 7λεπτο τον Ζαχαρια,που ειχε μικρη συμμετοχη μεχρι τοτε.Ο ταχυτατος γκαρντ των γηπεδουχων πιεσε τον Νασοπουλο και εδωσε πολυτιμες λυσεις στην επιθεση(8 ποντοι με 2 τριπ).Η Αρτεμις κολλησε επιθετικα(4 ποντοι σε 7') και το Οιον πηρε προβαδισμα για πρωτη φορα με 45-43 στο 27'.
Σε αυτο το σημειο ομως οι γηπεδουχοι πονοκεφαλιασαν με το 4ο φαουλ του Ζαχαρια.Ενα 0-5 του Νασοπουλου εβαλε παλι σε θεση οδηγου την Αρτεμις(45-48) για να ισοφαρισει με 3ποντο ο Μπος(48-48).Ο Κυρου αρχισε να παιρνει προσπαθειες και με ωραιο ντραιβ διαμορφωσε το 50-49 του 3ου δεκαλεπτου.

Ξεκινημα 4ης περιοδου και αλλο ενα αστραπιαιο 0-5 του Νασοπουλου εδωσε την εντυπωση οτι η Αρτεμις θα καθαρισει(50-54).Ομως ο Μπος συνεχισε να κανει ζημια με τα μακρινα σουτ και αλλο ενα δικο του 3ποντο μειωσε 55-56.
Η τιτανομαχια αναψε και το παρκε μετατραπηκε σε Ρωμαικη Αρενα με δυνατες μονομαχιες και συνεχεις εναλλαγες.
Ο Νασοπουλος με το χιλιοστο του ανικητο δεξι ντραιβ εγραψε το 57-60 για να μειωσει με το πρωτο του καλαθι(!!!!!) ο εντελως αστοχος μεχρι τοτε μπομπερ των γηπεδουχων,Ντζουρας....59-60 στο 36'.
Σε αυτο το σημειο αποβληθηκε με 5 φαουλ ο Παπανογλου και το Οιον γυρισε την αμυνα του σε ζωνη.Αναγνωστοπουλος-Μπος οδηγησαν στο 63-61 (2'35'') και ηρθε η ωρα της Αρτεμιδος να πληγωθει με το 5ο φαουλ του Ηλια Μπουα.

Μπορει η αποβολη Παπανογλου να αφησε το Οιον χωρις την κολωνα του,αλλα η εισοδος του εξαιρετικου Ανδρεου μας εκανε να απορησουμε για τον παραγκωνισμο του.Ο εμπειρος φοργουορντ των γηπεδουχων εγραψε το 65-61 για να μειωσει 65-63 με ζευγαρι βολων ο Μητρελος με 1'48'' για το φιναλε.
Με την συμπηρωση 39 λεπτων ηρθε η ωρα του Μπρατσιακου να ευστοχησει με παγωμενο αιμα,σε εντυπωσιακο 3ποντο απο την γωνια(65-66).
Στα 41'' ο Ντζουρας εγραψε το 67-66 και στα 26'' ο Μπρατσιακος με 1/2 βολες ισοφαρισε 67-67.
Στην τελευταια επιθεση του Οιον ο Ντζουρας σηκωθηκε απο τα 6.75 αλλα ο Μανιας εμφανιστηκε απο το πουθενα και ειπε ΟΧΙ στους γηπεδουχους με ενα μεγαλοπρεπεστατο μπλοκ!!!Με 2'' για την ληξη,ο Χαλκιας επανεφερε την μπαλα στον Μανια αλλα το ''καλο'' 3ποντο που επιχειρησε βρηκε σιδερο.......και παραταση........

Α' ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Δυναμικο ξεκινημα το Οιον με Αναγνωστοπουλο-Ντζουρα να δινουν ψυχολογια(71-67).Με φοβερη αυτοπεποιθηση ο Μανιας πετυχε 4ποντο ohmy.gif και ισοφαρισε 71-71.
Σφιχταγκαλιασμενες συνεχισαν το θριλερ οι 2 ομαδες.Ο Μανιας ηταν on fire στην 1η παραταση και με 3ποντη-μαχαιρια εγραψε το 74-76.Ασταματητος και ο Μπος ομως που απαντησε με τον ιδιο τροπο....77-76.

Νασοπουλος 77-78.......Ντζουρας 79-78.....Νασοπουλος(βολες) 79-70 στα 50''.....Ανδρεου 81-80 στα 31''.
Στα 16'' ο Νασοπουλος πατησε γραμμη και στα 14'' ο Μπος με 1/2 βολες εγραψε το 82-80.
Τελευταια επιθεση Αρτεμις.Ο Χαλκιας δινει ασιστ παρε-βαλε στον Μητρελο.Το φαουλ που του εγινε απεσοβησε το γκολ-φαουλ και τελικα με 2/2 βολες ο σεντερ των φιλοξενουμενων εστειλε το ματς σε 2η παραταση(82-82) αφου το επισης ''καλο'' 3ποντο του Ντζουρα ηταν αστοχο.

Β' ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Μεγαλο 3ποντο του Νασοπουλου για το 82-85 και απαντηση με 2ποντο ο Ανδρεου(84-85).Αστοχια και νευρικοτητα απο τις 2 ομαδες στην συνεχεια.Με 2 λεπτα για το φιναλε ο Χαλκιας εκανε εντυπωσιακο κλεψιμο (κυριολεκτικα με τα δοντια) στο κεντρο για να φυγει στον αιφνιδιασμο,να κερδισει φαουλ και με 1 βολη να γραψει το 84-86.

Μπρατσιακος 2/2 βολες και 84-88(1'04'')......Κυρου 1/2 βολες και 85-88 (1'04'')......Μανιας 1/2 βολες και 85-89 (48'').
Ακολουθησε αστοχο 3ποντο του Μπος,λαθος του Μητρελου και στα 23'' ο Κυρου μειωσε 87-89.Το ματς εμοιαζε ατελειωτο και εγινε ορατη και 3η παραταση.Στα 14'' ο Μανιας με 1 βολη εγραψε το 87-90 και ξεκινησε η τελευταια επιθεση των γηπεδουχων.
Η Αρτεμις αφησε τα δευτερολεπτα να κυλησουν χωρις φαουλ αρχικα.Σε νεκρο χρονο σχεδον(ελαχιστα εκατοστα εμειναν)τελικα ο Μανιας προλαβε να κανει φαουλ κατω στον Ντζουρα.Μεσα η 1η βολη(88-90),εξω η 2η,αλλα η μπαλα διεκδικηθηκε απο αρκετα χερια χωρις να καταληξει καπου και το ροζ φυλλο αγωνα κατεληξε στα χερια της ομαδας του Δεσποτακη...... 18.gif 18.gif 18.gif

MVP:ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.....αρκετοι φιλοι μου εχουν αδυναμια στον δαιμονιο γκαρντ της Αρτεμιδος.Οσοι νομιζουν οτι τον εχουν δει....ξεχαστε το.Αφου δεν τον ειδατε αποψε δεν εχετε ιδεα τι μπορει να κανει ο μαγκας!!!ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
Σε αριθμους και αν δεν κανω λαθος,πετυχε 32 ποντους και σιγουρα αγγιξε το triple-double....σε ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 77.gif 41.gif
Απο κοντα ο ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΝΙΑΣ με 20(5) ποντους αληθινο χρυσαφι και φυσικα το καθοριστικο μπλοκ στην ληξη της κανονικης διαρκειας.
Μητρελος-Περγουλης εδωσαν παλικαρισιες μαχες στην ρακετα.Ο Μπουα δεν υπηρχε βοηθεια στην αμυνα που δεν εδωσε και ριμπαουντ που δεν ηταν 2 κεφαλια πανω απο ολους.Καταλυτικη βοηθεια,ειδικα στις παρατασεις,απο τους ψυχωμενους Μπρατσιακο-Χαλκια.Τεπενκιοζης-Zoρμπας εναλλαχτηκαν στο '4' και βοηθησαν αμυντικα.

Το Οιον ανεβασε αισθητα την αποδοση του απο το 2ο ημιχρονο και αξιζε εξισου τη νικη που χαθηκε στις λεπτομερειες.
Σε περιπτωση νικης,πιστευω το MVP θα πηγαινε παναξια στον Αναγνωστοπουλο που πραγματοποιησε ηγετικη εμφανιση και ειδικα στα επιθετικα ριμπαουντ,πρεπει να εκανε ρεκορ κατηγοριας!!Εκπληκτικος ο Μπος,ηταν μονιμη πηγη κινδυνου και δημιουργουσε ανισορροπιες στην αντιπαλη αμυνα.Αστοχος ο Ντζουρας,αλλα βρηκε το χερι του στις παρατασεις.Παλεψε ο Κυρου,χωρις ομως να πιασει τα υψηλα του στανταρ.Κομβικος ο Ζαχαριας στην ανατροπη της 3ης περιοδου.Ερωτηματικο η χρησιμοποιση του Ανδρεου σε ρυθμους χαντμπολ,ενω οσο αγωνιστηκε ηταν εξαιρετικος.

Συγχαρητηρια και στις δυο ΟΜΑΔΑΡΕΣ για την αξεχαστη παρασταση που θα την μνημονευουμε για πολλα χρονια!!!!!!!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ – ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 59-81
ΙΡΙΣ – ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 71-56
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΠΡΩΤΕΥΣ 61-59
ΟΙΟΝ – ΑΡΤΕΜΙΣ 88-90
ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΖΕΥΣ 77-62
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦ. – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ 62-67
ΚΡΟΝΟΣ – ΣΠΑΤΑ 45-39

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 10 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 19
2. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 19
3. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 16*

4. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 16
5. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 16
6. ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 16
7. ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 16
8. ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 15
9. ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 14
10. ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 13*
11. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 12
12.ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 12
13. ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 12
14.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 11


*Ενα αγωνα λιγοτερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(11η)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
tommie1983
Αγαπητέ gspara ήθελα και εγώ να γράψω πολλά αλλά πραγματικά με κάλυψες σχεδόν σε όλα. Γενικά άλλωστε τα ποστ σου είναι απολαυστικά, είναι τα μόνα που αποτυπώνουν τόσο καλά τι συμβαίνει σε έναν αγώνα και δείχνουν πόσο πολύ το αγαπάς, οπότε απλά συνέχισε.
Θα μείνω σε 2-3 παρατηρήσεις μόνο. Απόρησα με την πολύ μικρή, έως μηδενική συμμετοχή του Ζαχαρια στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση όταν το Οιον έκανε την ανατροπή. Το ίδιο και για την μικρή συμμετοχή Ανδρέου που ήταν τρομερά αποτελεσματικός. Και αντίθετα με την πολύ μεγάλη συμμετοχή Παπάνογλου, προφανώς επειδή είναι το πιο βαρύ όνομα, αλλά ήταν και άστοχος στην επίθεση και το- κυριότερο- τρύπα στην άμυνα.
Ο Νασοπουλος πραγματικά ήταν άλλη ταχύτητα, ενώ είναι απορίας άξιο πώς βρήκε τόσες φορές ξεχασμένος στη γωνία αυτός ο εξαιρετικός σουτέρ Μανιάς.
Κακή ήττα για το Οιον, αν και είναι νωρίς ακόμη αλλά σίγουρα θα χρειαστεί υπέρβαση στη συνέχεια.
tekton
"MVP:ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.....αρκετοι φιλοι μου εχουν αδυναμια στον δαιμονιο γκαρντ της Αρτεμιδος.Οσοι νομιζουν οτι τον εχουν δει....ξεχαστε το.Αφου δεν τον ειδατε αποψε δεν εχετε ιδεα τι μπορει να κανει ο μαγκας!!!ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
Σε αριθμους και αν δεν κανω λαθος,πετυχε 32 ποντους και σιγουρα αγγιξε το triple-double....σε ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ"

Πολύ ευχάριστο ένας 98άρης (20 ετών) από τη μικτή ΕΣΚΑ της ηλικίας του να πρωταγωνιστή πλέον σε ανδρικό πρωτάθλημα. Πράγματι είναι εξαιρετικό πλέι μέικερ που προέρχεται από τις υποδομές του Απόλλωνα και θα μπορούσε ...να παίζει σε πολύ ψηλότερη κατηγορία.
Bestplayer
QUOTE (tekton @ Dec 7 2018, 23:28 ) *
Μετά από ένα κακής ποιότητας κλειστό παιχνίδι (ίσως και λόγω της κρισιμότητας του):
ΚΡΟΝΟΣ-ΣΠΑΤΑ 45-39


Παιχνιδι τραγωδια, Σπατα ομαδα " φάντασμα"
Nemesakos
Λαγονησι - Ζευς 77-62

Εξαιρετικό παιχνίδι με το Λαγονησι να δείχνει ένα μεγάλο μέρος της ποιότητας του. Αν συνεχίσει έτσι προφανώς θα βάλει δύσκολα σε πολλές ομάδες στις πάνω θέσεις, αρκεί να βγάλει την ενέργεια που έβγαλε κ χτες.

Στα του αγώνα το Λαγονησι ξεκίνησε δυνατά προηγήθηκε νωρίς με 10-12 πόντους αλλά ο Ζευς με καλύτερη άμυνα κ σουτ από το τρίποντο κατάφερε να το γυρίσει κ να κλείσει το ημίχρονο μπροστά με 35-37

Το κακό για τον Ζευς έγινε στα πρώτα 2:30 λεπτά της 3ης περιόδου. Έχοντας γυρίσει διάφορα 12 πόντων, έχοντας πάρει ψυχολογία, έχοντας αγχώσει τον αντίπαλο, αντί να μπει με το μαχαίρι στα δόντια μπηκ χαλαρά και σε 2:30 λεπτά είχε δεχτεί σερι 15-0. Από κείνο το σημείο και έπειτα ο Ζευς προσπάθησε να μειωσει σταδιακα αλλά το Λαγονησι είχε τις λύσεις.

Η διαφορά έφτασε 3 λεπτά πριν την λήξη ακόμα και στους 6 ποντους, ο Ζευς έβγαλε 2 άμυνες αλλά στη επίθεση έγιναν λάθη που δεν τους έδωσαν το δικαίωμα να πλησιασουν περισσότερο. Στο τέλος οι επιθέσεις ηταν βιαστικες, οι επιστροφές αργές και το Λαγονησι αύξησε την διαφορά στο τελικό 77-62.

Γενικά το 3ο δεκαλεπτο για τον Ζευς είναι περιττό να πως δεν πρέπει να επαναληφθει. Η ομάδα μπήκε χωρίς ενέργεια κ συγκέντρωση κ το πλήρωσε. Ακόμα ένα μάθημα..

Καλή συνέχεια κ στις 2 ομάδες χωρίς τραυματισμούς.
Nemesakos
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2: Δύσκολη έδρα ο Πρωτέας, αλλά ποιοτικότατη ομάδα το Οίον. Δεν πιστεύω ότι θα την πατήσει

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1: Θα πάω απλά με την έδρα. Δυνατές ομάδες και οι 2


ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2: Ο Κρόνος έχει την ευκαιρία να πάρει την 3η του νίκη

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1: Είπα κ προχτες πως αν το Λαγονήσι παίξει όπως με τον Ζευς θα κάνει ζημιές. Νομίζω ωστόσο ότι στην έδρα του Αθηναϊκού είναι δύσκολο να πάρει κάποιος αποτέλεσμα.

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2: Καλά στην έδρα τους τα Σπάτα αλλά ο Νικηφόρος δεν έχει άλλα περιθώρια. Ποντάρω 2

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1: Σούπερ ντέρμπι. Με διπλό η Ίρις απομακρύνεται από την Άρτεμις, με άσο η Άρτεμις και με έναν αγώνα λειψό, πιάνει την Ίριδα. Προβλεπεται συναρπαστικότατο παιχνίδι και σίγουρα θα πέσουν κορμιά. Και υποψιάζομαι πως ο GSPARA θα μας δώσει αναλυτικότατο ριπόρτ από αυτό το ματς. Ποντάρω έδρα

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 1: Ίδιες νίκες ίδιες ήττες. Οπότε ντέρμπι. Ως τώρα είναι μάχη για την 4η θέση παρέα με Οίον. Πρόβλεψη ακόμα και να μην υποστήριζα το Ζευς δεν θα μπορούσα να δώσω. Αλλά Ζευς γιατί μόνο Ζευς..tongue.gif

Καλούς αγώνες να έχουμε. Με υγεία..
petaxtari
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2: Θα περασει ευκολα ή δυσκολα ο αγιος στεφανος

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1: Σκληρο ματς, αν παιξει παπαριζος (που λογικα δεν θα παιξει) παμε στο διπλο αλλιως στον ασσο

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2: ευκαιρια για τον κρονο δεν θα παει χαμενη

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1: με πληρες το λαγονησι θα δουμε ωραιο ματς αλλα και παλι εστω οριακα αθηναικος

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2: απογοητευτικη πορεια και για τις 2 ομαδες αλλα νικηφορος ειναι μια κλαση πανω

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Χ: Μεγαλο ματς δε χωρανε προγνωστικα

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2: Κι εδω ντερμπακι αλλα δοξα πιστευω στο τελος θα το παρει για ν μην χασει το τρενο ανοδου..ζευς απλα θα προσπαθησει ν καθιερωθει στη μεση της βαθμολογιας
madmike1
ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2:

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 1
aristos #10
Kαλησπερα σε ολους,παμε για τον κουβά μας… biggrin.gif

ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2

Όσο καλά και να τα πηγαίνει ο Πρωτέας στα τελευταία ματς θεωρώ πως ο Οίον είναι καλύτερη ομάδα με μεγαλύτερο στόχο και εύκολα δύσκολα θα το πάρει.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1
Ντέρμπι με δυο πολύ καλές ομάδες.Η Λεόντειος χάνει λίγο στα έκτος έδρας οπότε θα ποντάρω εκεί.

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Αγώνας ουραγών.Καλύτερη ομάδα ο Μαίανδρος .

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1
Απ ότι έχω μάθει είναι σε κακή κατάσταση (λόγο τραυματισμών ) Μαρκομιχαλης – Κελεσης …Ο Αθηναϊκός από την αρχή για μένα είναι φαβορί για πάνω και δεν νομίζω ότι θα χάσει ματς μέσα στην έδρα του ειδικά από το τωρινό Λαγονήσι.

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2

Ντέρμπι για ελπίδες σωτηρίας…Θα πάρω τον Νικηφόρο.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1

Ντερμπαρα…Πολύ ποιοτική ομάδα η Άρτεμις και σε συνδυασμό με το πιστεύω μου ότι την Ίρις την βοήθα πολύ η έδρα της θα ποντάρω στον άσο.

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 1
Πιο ομάδα και σε καλύτερη κατάσταση…Ακούγονται πολλά για το κλίμα στην Δόξα,για να δούμε!!!

Καλή αγωνιστική σε όλους χωρίς τραυματισμούς!!! blove.gif
tommie1983
ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2 Το οιον εχει ενα απο τα ποιοτικοτερα roster της κατηγοριας,αν εχει καταφερει να φτιαξει κλιμα θαπερασει διαφορετικα ο παντα επικινδυνος πρωτευς θα κανει ζημιες!

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟY 1 Με νικη συνεχιζει να κυμαινεται στις ψηλες θεσεις.Απο κοντα και η λεοντειος με ενα ματς λιγοτερο.
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2 Μικρη ευκαιρια να ξεφυγει απο τις κατω θεσεις σε ενα πολυ δυσκολο γηπεδο,οριακα κρονος.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1 Δε ξερω κατα ποσο θα βαλει δυσκολα το λαγονησι στον αθηναικο που δε βλεπω να σταματαει πουθενα .

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1 Οριακη υποθεση θα πεσουν κορμια για το ποιος το θελει πιο πολυ!

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 Ντερμπαρα!!! Πιστευω οτι η αρτεμις θα καθαρισει στην εδρα της!Προερχεται απο ενα μυθικο ματς στο οιον που εφυγε με το διπλο κα θα θελει να διευρυνει τις νικες και να ανεβασει την ψυχολογια της και αλλο!Αντιθετα η ιριδα στην κορυφη της βαθμολογιας παει για τη νικη που θα την κρατησει πρωτη.

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 1 Παμε με την εδρα με μια ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος!Παμε Nemesakos!
sthnapexw
6/7 την περασμένη εβδομάδα.

Η αγωνιστική(ο όμιλος γενικά??) των 1-5 πόντους σε όλα τα παιχνίδια...

ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1 ο Πρωτέας όπως έδειξε και στον Βύρωνα την περασμένη αγωνιστική παλεύει όλα τα παιχνίδια...ο Άγιος στέφανος έχασε δυο οριακά παιχνίδια.....άσος στο φινάλε.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟY 1 Έχει δύσκολο φινάλε πρώτου γύρου ο Βριλλησιακός,χρειάζεται την νίκη..η Λεόντειος αν είναι κομπλέ έχει δείξει ότι κοιτάει όλες τις ομάδες στα μάτια...αν βάλει ο Κακολύρης τα μεγάλα σουτ έχει τύχη.πάμε με το μομέντουμ που χτίζουν οι γηπεδούχοι

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1 Αν χάσει ο Μαίανδρος χάνεται..ο Γέρακας είναι ανεβασμένος και έρχεται από νίκη..επιβίωση 1.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 2 Με διπλό ξαναμπαίνει στο κόλπο καθώς έχει την ποιότητα και το πρόγραμμα να τρέξει ένα σερί νικών..αν είναι υγιής,προπονημένοι και για να γίνει ακόμα περισσότερο κόλαση ο όμιλος πάμε για το διπλό. Ο Αθηναϊκός πάντως έχει την εικόνα ομάδας που είναι σταθερή και θέλει να πάει με νίκες στο τοπικό ντέρμπυ της άλλης βδομάδας.

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2 ήταν στα φαβορί για άνοδο ο νικηφόρος..και τώρα παίζει παιχνίδι σωτηρίας...κάτι δεν κόλλησε στην χήμεία..δύσκολο γήπεδο..αξιόμαχα τα Σπάτα...ήρθε η ώρα να μιλήσει η ποιότητα των παικτών του Νικηφόρου.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2 .. τι άλλο μπορούμε να δούμε στην κατηγορία αυτή...η Άρτεμις είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και δεν τα παρατάει ποτέ...αήττητη στην έδρας της έχει σε μια εβδομάδα 3 παιχνίδια εντός και με ψυχολογία στα ύψη από την εκτός έδρας νίκη στο θρίλερ.. η Ίριδα διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και από την αρχή του πρωταθλήματος είναι στην πρώτη θέση...όλα ανοικτά.... έχουν πρωταγωνιστές και οι δύο ομάδες ικανούς να αλλάξουν τις ισορροπίες ...

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2 νίκη στο φινάλε για Δόξα με Πρωτέα..προσαρμόστηκε στην κατηγορία?θα φανεί εναντίον της ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος..κανείς δεν χαρίζει σε κανέναν..νίκη για Δόξα αν θέλει να διεκδικήσει γιατί μετά ακολουθεί πόλεμος..

Σύστημα με ζητούμενα 3-4/7 παρατάσεις για καλά Χριστούγεννα...
doctor_dru
ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2
Ο Πρωτέας πάλεψε μέχρι τέλους την περασμένη βδομάδα αλλά δεν τα κατάφερε. Στην έδρα του παρουσιάζεται πιο δυνατός αλλά το Οίον είναι ένα κλικ πιο ποιοτικό

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟY 1
Αν κατέβει πλήρης η Λεόντειος ίσως να το παλέψει. Αλλιώς άσσος από ημίχρονο..

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Ματς επιβίωσης. Αν χάσει ο Μαίανδρος δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1
Ποιοτικότατες ομάδες και ο 2. Ο Αθηναϊκός όμως δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα και είναι το φαβορί. Περιμένοντας τα νέα από Κόκκινο Μύλο...

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2
Με άλλους στόχους ξεκίνησε ο Νικηφόρος και πλέον παλεύει για την παραμονή έχοντας 8 σερί ήττες. Ήρθε η ώρα να βγουν μπροστά οι έμπειροι

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Το ντέρμπι της ημέρας. Αήττητη στην έδρα της η καλοκουρδισμένη μηχανή του Δεσποτάκη απέναντι στην καλύτερη άμυνα του ομίλου που πρέπει να σταματήσει τον Νασόπουλο. Οριακά άσσος

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2
Ο Ζευς αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος και στην έδρα του έχει μόλις 1 ήττα κι αυτή οριακά. Η Δόξα κυνηγά την άνοδο και δεν θέλει να μείνει άλλο πίσω. Αν παίξει ο Χατζηχρήστος προβάδισμα στο διπλό..
rookie
ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2 σε καλο φεγγαρι να ανεβασουν ψυχολογια

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 2 πιστευω στην νικη τους ειναι σκληρη ομαδα

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1 θα το παρουν να σωθουν

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1 ευκολα πιστευω το λαγονησι για μενα δεν πειθει καθολου

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2 θα το παρει στην κακη εδρα των σπαταναιων

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 αν χτυπησει σε γρηγορο παιχνιδι ο Δεσποτακης δεν θα εχει προβλημα +10

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 1 θα κανει τα μαγικα του ο coach του ζευς και πιστευω θα το παρει στο οριο
gspara
ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1
Πολυ πιθανο να εχει απουσιες σημερα το Οιον.Ο Πρωτεας ειναι ικανος για ζημιες,ειδικα στο κατηφορικο Μετς.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1
Πολυ καλες ομαδες για τα ψηλα στρωματα της βαθμολογιας.Η ατυχη Λεοντειος κατεβαινει με αδεια φροντλαιν,αφου εκτος Παπαριζου,ισως λειψει και ο Ντοκας.Το μομεντουμ δειχνει ασσο...

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Με ψυχολογια ερχεται ο Γερακας,ενω και ο Μαιανδρος εδειξε μαχητικο προσωπο στην Ιριδα και ηταν μπροστα στο ημιχρονο.Ντερμπι επιβιωσης,θα το παρει οποιος το πιστευει περισσοτερο.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 2
Δυνατο ντερμπι στον Βυρωνα.Το πληρες και ανεβασμενο Λαγονησι μπορει να κερδισει οπουδηποτε.Χρειαζεται μεγαλες νικες για να καλυψει το χαμενο εδαφος και θα πονταρω στην ρεβανς του κυπελλου.

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
Αλλαζει το ετος και ακομα περιμενουμε την αντιδραση του Νικηφορου.Μηπως υπαρχουν αλλοι λογοι και απλα δεν μπορει,κατι που δειχνει και η χειροτερη αμυνα?Τουλαχιστον τα Σπατα ειναι συμβιβασμενα οτι θα παλεψουν για την σωτηρια με οσα οπλα διαθετουν.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης.Η Ιριδα πρεπει να παιξει μπασκετικο ξυλο και να κανει το ματς physical με χαμηλο σκορ.Κλειδι ο ρυθμος και η αντιμετωπιση του Νασοπουλου....

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2
Δεν εχει περιθωρια η Δοξα που θελει διακαως τη νικη για να παει με θετικη ψυχολογια στο τοπικο ντερμπι.Δυσκολο παιχνιδι,ο Ζευς εντυπωσιαζει και δεν εχει να χασει τιποτα.Διπλο οριακα...
Zourinho
ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ : 1
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ : 1
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ : 2
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ : 1
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ :1
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ : 1
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ : 2
tekton
Μετά τα 6/7 (μου ξέφυγε μόνο η ήττα του ΟΙΟΝ) της προηγούμενης αγωνιστικής, έχουμε για σήμερα:

ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ : 2
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ : 1
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ : 2
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ : 1
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ :2
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ : 1
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ : 2
gspara
ΑΡΤΕΜΙΣ-ΙΡΙΔΑ (11-11,16-17,24-29 με 1'41''......to be continued)

Διακοπη στον Κοκκινο Μυλο με 1'41'' για την ληξη της 3ης περιοδου και σκορ 24-29.Σε αυτο το σημειο οι ρεφ εκριναν ακαταλληλο λογω ολισθηροτητας ενα κομματι του παρκε κατω απο το καλαθι που εκαναν επιθεση οι γηπεδουχοι και διεκοψαν το παιχνιδι.

Το ματς ηταν παρα πολυ δυνατο μεχρι εκεινο το σημειο και οπως δειχνει το σκορ,καλαθια δεν εμπαιναν ουτε με αιτηση.Η Ιριδα επεβαλλε κλειστο ρυθμο και ειχε τον ελεγχο.Μετα το 5' (2-9) οι γηπεδουχοι γυρισαν την αμυνα σε ζωνη,ισορροπησαν,αλλα καπου στα μεσα της 2ης περιοδου τραυματιστηκε Νασοπουλος.Στην 3η περιοδο η Ιριδα με κορυφαιους Καραμουζα-Λυσανδροπουλο,προηγηθηκε 24-29 και στο σημειο της διακοπης ειχε παρει ξεκαθαρα το μομεντουμ του αγωνα......

ΧΑΛΚΙΑΣ-ΒΟΥΡΤΣΑΣ
ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΥΣΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΠΟΥΑ-ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ
ΜΑΝΙΑΣ-ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ
ΜΗΤΡΕΛΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Απουσιες Τεπενκιοζη-Σιγανου απο την Αρτεμις,ενω απο την Ιριδα δεν αγωνιστηκαν Τσιριγκας και Παρασκευοπουλος(αποχωρησε).

Ο κοουτς Δεσποτακης ξεκινησε με τον Χαλκια στο κατεβασμα με σκοπο να αποφορτισει τον Νασοπουλο γνωριζοντας οτι η αμυνα θα ειναι προσαρμοσμενη πανω του.Ο κοουτς Σταματοπουλος εριξε τον νεαρο Λυσανδροπουλο πανω στον νο1 δημοσιο κινδυνο και οι φιλοξενουμενοι μπηκαν πιο αποφασιστικα στην εκκινηση.Με πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας και κλειστη αμυνα,προηγηθηκαν 2-9 με σκορ απο ολους και 4'25'' για την ληξη της 1ης περιοδου.

Ταιμ-αουτ Αρτεμις και αμυνα ζωνης με Περγουλη-Ζορμπα διδυμο ψηλων.Ο επισης νεοεισελθοντας Μπρατσιακος με χερι-αλφαδι ευστοχησε αμεσως απο τα 6.75 (5-11) και στην συνεχεια ο Περγουλης χτυπησε στο ζωγραφιστο(9-11).Η 1η περιοδος σφραγιστηκε απο την μαγικη λειζερ-ασιστ του Νασοπουλου στον Κουδα που ισοφαρισε 11-11.

Ο Νασοπουλος αρχισε να παιρνει περισσοτερες πρωτοβουλιες,ισοφαρισε 13-13 αλλα μετα το 13-15 απο ομορφο ντραιβ του Κιουκη,τραυματιστηκε επειτα απο δυνατο μαρκαρισμα του γιγαντα Μπουρβανη.
Απο την Ιριδα ο Καραμουζας συνεχισε να κανει μεγαλο παιχνιδι με πολυτιμη βοηθεια σε ριμπαουντ.Απο δικο του επιθετικο οι φιλοξενουμενοι προηγηθηκαν 13-17.
Η Αρτεμις συνεχισε να ταιζει τον Περγουλη που εφθειρε αντιπαλους αλλα δεν αξιοποιησε τις βολες(1/4).Τελικα με ωραιο χουκ του Ζορμπα φτασαμε στο φτωχικο 16-17 του ημιχρονου.Ο Νασοπουλος μπηκε στη τελευταια επιθεση των 18'' αλλα κουτσαινε και ηταν φανερο οτι δεν μπορουσε να επιστρεψει.

Στην 3 περιοδο,χωρις Νασοπουλο,βγηκε μπροστα ο Χαλκιας και με περισσιο παθος πετυχε τους 6 απο τους 8 ποντους της Αρτεμιδος μεχρι την διακοπη.Οι γηπεδουχοι προηγηθηκαν για πρωτη φορα(18-17,24-23) αλλα η Ιριδα ηταν πολυ δυνατη στο ριμπαουντ,με τον Μπουρβανη να βοηθαει αμυντικα και τον Καραμουζα να εξακολουθει να δινει κομβικες επιθετικες λυσεις.Καθοριστικοτερος ισως σε αυτο το διαστημα ο Λυσανδροπουλος με 2 τεραστια τριποντα (18-20,24-29) που εκτοξευσαν την ψυχολογια των φιλοξενουμενων.........

Ηταν ημερα αναβολων ομως,αφου οπως πληροφορηθηκα ειχαμε διακοπη και στον αγωνα Ζευς-Δοξα...............
tekton
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 42-51
tommie1983
ΠΡΩΤΕΑΣ- ΟΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2 (+3)
gspara
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 70-73
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 67-60
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 42-51
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 58-52
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Διακοπη 5'15'' πριν τη ληξη 3ης περιοδου και σκορ 35-46)
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 78-87
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Διακοπη 1'41'' πριν τη ληξη 3ης περιοδου και σκορ 24-29)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 11 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 21
2. ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 19*
3. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 18

4. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 18
5. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 16**
6. ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 16
7. ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 16*
8. ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 16 *
9. ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 15
10.ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 14
11. ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 14*
12.ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 14
13.ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 13
14.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 12


** Δυο αγωνες λιγοτερους
* Ενα αγωνα λιγοτερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(12η)
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
Bestplayer
QUOTE (gspara @ Dec 15 2018, 00:32 ) *
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 70-73
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 67-60
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 42-51
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 58-52
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Διακοπη 5'15'' πριν τη ληξη 3ης περιοδου και σκορ 35-46)
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 78-87
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Διακοπη 1'41'' πριν τη ληξη 3ης περιοδου και σκορ 24-29)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 11 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 21
2. ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 19*
3. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 18

4. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 18
5. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 16**
6. ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 16
7. ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 16*
8. ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 16 *
9. ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 15
10.ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 14
11. ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 14*
12.ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 14
13.ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 13
14.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 12


** Δυο αγωνες λιγοτερους
* Ενα αγωνα λιγοτερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(12η)
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ




 
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 78-87....
Ας κανει καποιος κατι , σας παρακαλω , ας του πει καποιος να ασχοληθει με κατι αλλο...
Treloroditis 24
Αθηναικος-λαγονησι 58-52

Ο αθηναικος παραταχθηκε χωρίς τον ζεγκινογλου και καζιανη....Όμως παρόλα αυτά η ομάδα του αθηναϊκόυ ήταν συγκινητική πραγματικά με μελλο να δαγκώνει σίδερα με Βούλγαρη να είναι πραγματικά ανίκητος κατω από το καλάθι και τον ζεχερλη να δείχνει την ποιότητα του στα κρίσιμα σημεία...Όμως από όλο το ροστερ του αθηναϊκόυ όλοι ήταν συγκινητικοι....Για μένα το λαγονησι έχει το πιο δυνατό ροστερ στην κατηγορία όμως δεν έχει το πιο βασικό δεν είναι ομάδα δεν παίζουν ο ένας για τον άλλον αν έπαιζαν ο ένας για τον άλλον το λαγονησι θα μπορούσε σίγουρα να διεκδικεί άνοδο πράγμα που τώρα μοιάζει μακρινό....



Στα του παιχνιδιού τώρα ο αθηναικος έδειξε από την αρχή ότι παρόλο τις απουσίες που είχε το θελε σαν μην υπάρχει αύριο το παιχνίδι με μια άμυνα που πραγματικά έτρωγε σίδερα βέβαια η ομάδα του λαγονησιου είχε την ποιότητα να βρει λύσεις τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο κοντά σκορ 27-18...στην επανάληψη ο αθηναικος μπήκε πολύ δυνατά εκλεισε πολύ καλά τους σκουλουδη και πετρακακη και κατάφερε να φτάσει την διαφορά μέχρι και τους 20 ποντους....το τέλος όμως ήταν χιτσκοκικο....τα λαγονησι μπήκε πάρα πολύ δυνατά με τον Μπουρούση να ευστοχει σε 3 τρίποντα και το νούμερο 10 σε αλλά 2 και κάπως έτσι το ματς γύρισα και έγινε 56-52 21 δευτερόλεπτα πριν το τέλος...Ο Μπουρούσης θα σου σουτάρει η μπάλα θα μπει και θα βγει ο αθηναικος θα ευστοχησει σε 2 βολές και αργότερα το λαγονησι θα αστόχησει σε εκ νέου τρίποντο του αθλητή με το νούμερο 5....Καπως έτσι ο αθηναικος παρόν στο τοπικό ντέρμπι με 10-1 μελλος βουλγαρης ζεχερλης οι κορυφαίοι και από το λαγονησι Μπουρούσης σκουλουδης και το νούμερο 10
dru_15
Για μενα ο Μελλος ειναι ενα ασταματητο μηχανακι για τον Αθηναικο. Αθορυβος αλλα πολυ σημαντικος παιχτης για την ομαδα. Νεαρος εχει ολο το μελλον μπροστα του.
Nemesakos
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ (Πέμπτη ο αγώνας) 1 : επιστροφή στις νίκες για την Λεόντειο. Δεν θα έχει εύκολο έργο αλλά θα νικήσει

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1: σκληρές ομάδες και οι 2, η Ίρις δεν θέλει απώλειες στην έδρα της

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1: Το Λαγονήσι από ότι διάβασα πάλεψε με τον Αθηναϊκό. Ποιοτικότερο ρόστερ έχουν οι γηπεδούχοι όχι μόνο από τον Βριλησσιακό αλλά γενικά στην κατηγορία.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ Χ: όπως λέει και ο Θοδωρής θα έπρεπε να υπάρχει και το Χ στο μπάσκετ. Και ντέρμπι και τοπικό ντέρμπι με κάποια αντιπαλότητα. Ο Αθηναϊκός είναι σε καλύτερο φεγγάρι (αρκεί να μην έχει τις ίδιες απουσίες όπως με το Λαγονήσι), η Δόξα έρχεται από αγώνα που διακόπηκε, αλλά διαθέτει και την ποιότητα για να πάρει την νίκη. Δεν δίνεται εύκολα σημείο.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1: Έκανε την νίκη που έψαχνε ο Νικηφόρος, τώρα μπορεί να χτίσει πάνω σε αυτή και να συνεχίσει νικηφόρα.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1 χωρίς ανάλυση.

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ : Ομάδες με κοινή συγκομιδή νικών και ηττών. Ντέρμπι και αυτό. Μακάρι ο Ζευς να πάρει το διπλό.
doctor_dru
QUOTE (Nemesakos @ Dec 19 2018, 14:03 ) *
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ (Πέμπτη ο αγώνας) 1 : επιστροφή στις νίκες για την Λεόντειο. Δεν θα έχει εύκολο έργο αλλά θα νικήσει

Θα γίνει Παρασκευή το ματς, καθώς σήμερα η Λεόντειος έχει το εξ αναβολής με την Άρτεμις
gspara
AΡΤΕΜΙΣ-ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ 66-54 (15-10,42-28,56-43,66-54).

Χωρις να συναντησει δυσκολιες,η Αρτεμις επικρατησε της Λεοντειου και αναρριχηθηκε στην 3η θεση της βαθμολογιας,εχοντας και ενα αγωνα λιγοτερο.Το ματς κριθηκε ουσιαστικα στην 2η περιοδο με τον ασταματητο Νασοπουλο να μας χαριζει ακομα μια απολαυστικη παρασταση!!

ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ Ι.
ΧΑΛΚΙΑΣ-ΚΑΙΜΑΚΑΜΗΣ
ΜΑΝΙΑΣ-ΜΠΕΣΤΙΤΖΑΝΟΣ
ΚΟΥΔΑΣ-ΞΕΝΑΚΗΣ
ΜΗΤΡΕΛΟΣ-ΝΤΟΚΑΣ

Σημαντικες απουσιες και για τις 2 ομαδες.Στεργιος Παπαριζος-Γιοβας απο την Λεοντειο και Μπρατσιακος-Τεπενκιοζης-Σιγανος απο τους γηπεδουχους.Επιπροσθετα ο Μπουα κατεφτασε στο 5ο λεπτο και αγωνιστικη απο το 2ο δεκαλεπτο.

Αμυνες ζωνης εκατερωθεν στο ξεκινημα,κατι που εδειξε ευεργετικο για την Λεοντειο που κρατησε χαμηλα το τεμπο στα πρωτα 5-6 λεπτα(4-6),με τον Ντοκα ιδιαιτερα δραστηριο στην ρακετα.
Σε αυτο το σημειο ομως η Αρτεμις εσπασε την ζωνη με 2 τριποντα των Νασοπουλο-Μανια απο τις γωνιες(10-6) και το ματς απο κει και περα ξεφυγε.

Αλλοι 5 ποντοι του Νασοπουλου διαμορφωσαν το 15-8 λιγο πριν τη ληξη της 1ης περιοδου.Με την σταδιακη εισοδο Κακολυρη-Παπανογλου ηρθε η τελευταια αντιδραση της Λεοντειου(17-15).Ο Νασοπουλος ανεβαζε στροφες και οι γηπεδουχοι σανιδωσαν το γκαζι(36-21,40-24) με τον νεαρο γκαρντ να πετυχαινει τους 24 απο τους 34 ποντους του στο 1ο ημιχρονο!!!

Οπως καταλαβαινετε και απο την επιμερους διακυμανση,το 2ο ημιχρονο δεν διεκδικει ιδιαιτερες δαφνες ποιοτητας.Η Αρτεμις δεν ανησυχησε σε κανενα σημειο και η διαφορα δεν επεσε ποτε απο το διψηφιο(44-34) και μεγιστη τιμη το +17 (60-43).
Αρκετα νευρα κ διαμαρτυριες απο πλευρας φιλοξενουμενων στην επαναληψη,οδηγησαν σε 4 τεχνικες ποινες και την αποβολη με ντισκαλιφιε του Γιαννη Παπαριζου.

Κορυφαιος φυσικα ο Πλουταρχος Νασοπουλος,κυριαρχος στην ρακετα ο Περγουλης,σαρωσε τα ριμπαουντ ο Μανιας,μεγαλο κερδος ο νεαρος Κουδας που εδωσε αθλητικοτητα και ενεργεια στο '4'!!
Απο την Λεοντειο παλεψαν Παπανογλου-Κακολυρης-Ντοκας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 11 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 21
2. ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 19*
3. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 18*

4. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 18
5. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 18
6. ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 16
7. ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 16*
8. ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 16 *
9. ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 15
10.ΠΡΩΤΕΥΣ 15
11. ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 14
12.ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 14
13.ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 13
14.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 12


* Ενα αγωνα λιγοτερο.
aristos #10
Τελευταία αγνωστική για το 2018… biggrin.gif

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1
Πιστεύω και σχετικά εύκολα , πολύ καλύτερη ομάδα.

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Τίμιος ο Πρωτέας αλλά ως εκεί , ελάχιστοι ίσως και κανένας δεν θα περάσει μέσα από αυτή την έδρα

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
Αναξιόπιστο τελείως και ανάλογα τα κέφια ομάδα αλλά στην έδρα τους έχουν δείξει ότι μπορούν να τους κερδίσουν όλους και εύκολα.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2
Τοπικό ντέρμπι με κοινή έδρα… Μ αρέσει πολύ ο Αθηναϊκός και τον θεωρώ την πιο ομάδα της κατηγορίας.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Η μονή ομάδα από τις τελευταίες που έχει ελπίδες και δυναμική να σωθεί… Αν είναι να το πετυχει ,αυτά τα ντέρμπι στην έδρα του θα τα πάρει.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Τα λόγια είναι περιττά, η Άρτεμις έχει βάλει πολύ καλές βάσεις για την τρίτη θέση και την άνοδο .

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1
Ισοδύναμες ομάδες πιστεύω οπότε θα πάρω Οίον λόγο έδρας και μόνο.

Καλή αγωνιστική σε όλους χωρίς τραυματισμούς και καλές γιορτές με υγεία μαγκες blove.gif
rookie
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1 ευκολα μετα την ηττα απο εξ αναβολης

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 2 παμε για την μπομπα εδω

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 2 με αυτα που λενε καλυτερα να προσεχει το λαγονησι,στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1 θα το παρει και θα αναρριχηθει στη 1η 5αδα

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1 το παιρνει και εχει αβανταζ για τον 2 γυρο

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1 μετα απο διακοπη αγωνα λογω γηπεδου ευκολο το παιχνιδι εκτος αν γλιστραει ΠΑΛΙ και χανει(δυσκολο) η αρτεμις και διακοπη παλι

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1 θα καθαρισει αν δεν βρει ρυθμο ο ζευς
gspara
QUOTE (rookie @ Dec 20 2018, 12:23 ) *
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1 μετα απο διακοπη αγωνα λογω γηπεδου ευκολο το παιχνιδι εκτος αν γλιστραει ΠΑΛΙ και χανει(δυσκολο) η αρτεμις και διακοπη παλι

Χθες βραδυ εγινε κανονικα ο αγωνας.
gspara
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1
Εμπλεξε με την κατω ζωνη η Λεοντειος και δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα.Με επιστροφη των κομβικων αποντων,θα ανακαμψει.

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Σκληρο παιχνιδι,ανωτερη η Ιριδα.

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
Σε ανοδικη πορεια ο Βριλησσιακος,αλλα του λειπουν τα κορμια να κοντραρει την ποιοτικοτερη φροντλαιν της κατηγοριας.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης.Μεγαλυτερη αναγκη η Δοξα,αλλα θα πρεπει να επιβαλλει τον γρηγορο ρυθμο της και να βρει λυσεις απεναντι σε Ζεγκινογλου-Βουλγαρη.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2
Δεν μας τα λεει καλα η ΚΑΠ απο Γ εθνικη και παιζει το ενδεχομενο μπαραζ των 11ων.Δεν τον εμπιστευομαι τον Νικηφορο,θα τζογαρω στην μαχητικοτητα του Γερακα.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Ξερος ασσος.

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1
Χωρις Ανδρεου-Κασαπακη θα συνεχισει το Οιον.Επικινδυνο παιχνιδι,αλλα πρεπει να το παρουν οι γηπεδουχοι αν θελουν να μεινουν σε τροχια 3αδας.Πονταρω στον Μπος που εχει τραβηξει τα βλεμματα με την σουπερ σεζον που πραγματοποιει!!
tommie1983
ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1 Ανωτερη η γηπεδουχος!

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1 Θα επιβαλλουν ρυθμο αμεσως.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ Το ντερμπι της εργανης!Καιγεται η δοξα που θα ηθελε να κλεισει με χαμογελα το χρονο.Ο αθηναικος θελει να μεινει κορυφη μαζι με ιριδα.Παμε με το 2πλο γιατι μας πειθει παρπανω

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1 Θα παω με την εδρα αναμεσα σε δυο ομαδες που θελουν νικη! Αν οι πηγες μου ειναι σωστες το οιον εχει καινουργιο προπονητη.

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1 Το θελει πολυ το λαγονησι για να ειναι πιο κοντα στις προνομιουχες θεσεις!

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1 Πιστευω οτι θα ηθελαν να κλεισουν την χρονια ιδανικα.Το ιδιο και οι φιλοξενουμενοι ομως,ωραια και δυνατο ματς!

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1

madmike1
ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2 καθαρα.

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1 αν και ο ζευς ειναι αξιομαχος και θα χάσει δύσκολα

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 2 σε φορμα ο βριλησιακος

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
tekton
ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1 Σχετικά καλύτερη ομάδα η ΙΡΙΣ με δύσκολη έδρα.

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1 Τα Σπάτα απογοητεύουν και δε βλέπω πως μπορούν να σωθούν.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2 Λίγο καλύτερος προς το παρών ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1 Αρκετά ισχυρότερο το ΟΙΟΝ, θα νικήσει.

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1 Αν το ΛΑΓΟΝΗΣΙ παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2 Πολύ μαχητικός ο ΓΕΡΑΚΑΣ που φαίνεται να έχει αποβάλει το φόβο της νίκης.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1 Σημαντικά δυνατότερη η ΑΡΤΕΜΙΣ.
gspara
QUOTE (tommie1983 @ Dec 21 2018, 11:57 ) *
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1 Θα παω με την εδρα αναμεσα σε δυο ομαδες που θελουν νικη! Αν οι πηγες μου ειναι σωστες το οιον εχει καινουργιο προπονητη.

Σωστοτατος tommie.....Παπανδρεου αντι Λιαγκοζη.Αν επιστρεψει και ο Ανδρεου,βλεπω Οιον φαβορι ακομα και για πρωτια!
Zourinho
ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 2
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 2
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
doctor_dru
ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1 Τα Σπάτα απογοητεύουν και δε βλέπω πως μπορούν να σωθούν.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2 Λίγο καλύτερος προς το παρών ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1 Αρκετά ισχυρότερο το ΟΙΟΝ, θα νικήσει.

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1 Αν το ΛΑΓΟΝΗΣΙ παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2 Πολύ μαχητικός ο ΓΕΡΑΚΑΣ που φαίνεται να έχει αποβάλει το φόβο της νίκης.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1 Σημαντικά δυνατότερη η ΑΡΤΕΜΙΣ.
goodfor
ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠ. – ΠΡΩΤΕΑΣ…1

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ – ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ…1

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ…2
Το ντερμπυ του ομιλου.

ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦ – ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ…1

ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ…1

ΝΕΦΟ ΝΙ/ΦΟΡΟΣ – ΚΡΟΝΟΣ…1

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ…1

tekton
Φαίνεται πως ο Γέρακας δεν έχει ξεπεράσει το φόβο της ήττας. Σ ένα ματς που ήταν μπροστά σχεδόν στα 3/4 του αγώνα στο τέλος το έχασε 67-61

Nemesakos
Οιον - Ζευς 64-56

Δεν μπόρεσα να πάω στο αγώνα σημέρα, ωστόσο έμαθα σκορ ημιχρόνου 31-33 κ τελευταία περιοδος 9-3, όπου εκει κρίθηκε κ το ματς.

Προσωπικά γνωριζοντας πως ο Ζευς είχε 4+1 σημαντικές απουσίες δεν περίμενα πολλά. Χωρίς τον βασικο pg, χωρίς ένα 2αρι χωρίς ενα 3αρι κ χώρις τον σέντερ, όπως φάνηκε η ομάδα πάλεψε πολύ και το κυνήγησε ως το τέλος αλλά στοιχισε το κακο 4ο δεκάλεπτο. Συγχαρητήρια σε οσα παιδιά παλεψαν.

Καλές γιορτες να έχουμε,να περάσουμε καλά κ με τον νέο χρόνο να μαστε εδώ να τα λέμε..Υγεία σε όλους τους παίκτες κ σε όλους εμάς εδώ. .
gspara
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 75-60 (19-21,34-35,54-49,75-60).

Το ηθελε περισσοτερο και το πηρε η Δοξα το Βυρωνιωτικο ντερμπι, με εμφατικο μαλιστα τροπο στο εκπληκτικο της 2ο ημιχρονο.Η ομαδα του Μαρινου αριστευσε σε παθος και ομαδικοτητα,ηταν συμπαγης αμυντικα και το σεληνιασμενο διδυμο Χατζηχρηστου-Δανα εβγαζε φωτιες!!!!!

ΔΑΝΑΣ-ΖΕΧΕΡΛΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΙΝΤΖΑΡΙΔΗΣ
ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ-ΚΟΗΣ
ΠΑΖΑΡΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
ΑΤΤΙΚΟΣ-ΖΕΓΚΙΝΟΓΛΟΥ

Με το μαχαιρι στα δοντια μπηκαν οι γηπεδουχοι και επειτα απο μολις 3,5 αγωνιστικα λεπτα,το ταμπλο εδειξε 10-0 με 5 ποντους του Δανα,3ποντο του Παπαδοπουλου και το μοναδικο(!!!!) καλαθι του Αττικου.
Το εσπευμενο ταιμ-αουτ του Χατζηγιαννακου λειτουργησε ευεργετικα και ο Αθηναικος εμφανιστηκε πιο αποφασιστικος,με την αμυνα ζωνης να κολλαει την τυπικα γηπεδουχο Δοξα.Οι εξαιρετικοι Μελλος-Καζιανης ,μαζι με τον κερβερο στην ρακετα Βουλγαρη,ισορροπησαν την κατασταση και οι φιλοξενουμενοι προσπερασαν 14-16.
Ο Μαρινος απαντησε με την εισοδο των Σκορδα-Σιαμαντα,με τον δευτερο κυριως να δινει σημαντικες αμυντικες λυσεις.Ο Παζαρας εγραψε το 19-18 αλλα η 1η περιοδος εληξε 19-21 με ευστοχο 3ποντο του Μιντζαριδη αφου το αντιστοιχο του Χατζηχρηστου το εφτυσε βασανιστικα η στεφανη.

Ο Μελλος συνεχισε την καλη δουλεια στην 2η περιοδο(Ζεχερλης 2 φαουλ) και ο Ζεγκινογλου εδειξε να παταει καλυτερα και να οδηγει στο 23-28.Ο Σκορδας με το μοναδικο του 3ποντο μειωσε 26-28 και οι γηπεδουχοι με πρωταγωνιστη τον Χατζηχρηστο ξαναπηραν το προβαδισμα στην συνεχεια με 33-31.Η 2η περιοδος γενικα κυλησε αμφιρροπα και νευρικα,με αστοχια εκατερωθεν(34-35).

Στην 3η περιοδο,ο Αθηναικος με επιστροφη Ζεχερλη προηγηθηκε 37-40 αλλα καπου εκει κολλησε στην αμυνα ζωνης της Δοξας.Παραλληλα,η ταυτοχρονη συμμετοχη Γκοφα-Δανα,απελευθερωσε τον δευτερο που αρχισε τα οργια,ευστοχωντας σε 3 εντυπωσιακα 3ποντα.....το ενα πιο μακρυα απο το αλλο guns.gif shot.gif
Το 3ο μαλιστα το εκτελεσε απο τα 9 περιπου μετρα διαμορφωνοντας το 52-44!!!
Μοναδικο αγκαθι σε αυτο το σημειο το 4ο φαουλ του Σιαμαντα.Ζεγκινογλου-Παζαρας αντιστοιχα οδηγησαν στο 54-46 και ο Παπαδοπουλος αστοχησε σε εξεπαφης φολοου που θα εδινε για δευτερη φορα διψηφια διαφορα.Ο Ζεχερλης δεν αφησε την ευκαιρια να παει χαμενη και σφραγισε το 3ο δεκαλεπτο με 3ποντο ψυχολογιας....54-49.

Πραγματι ο Αθηναικος πηρε ξανα ψυχολογια μετα το σφυροκοπημα του Δανα που επαιρνε τις απαραιτητες ανασες.Η 4η περιοδος ξεκινησε με μεο 3ποντο,του Μιντζαριδη αυτη την φορα και το ντερμπι αναψε(54-52).Ο Μιντζαριδης ομως φορτωθηκε με 4ο φαουλ και η Δοξα πηρε προσωρινη ανασα με 3/4 βολες(57-52).Ο δαιμονιος Μελλος με τεραστιο 3ποντο(+ 1/2 βολες) μειωσε στον ποντο (57-56) και η αγωνια χτυπησε κοκκινο.

Ο Παζαρας με 1/2 βολες εγραψε το 58-56 αμεσως μετα.Το ματς στην κοψη του ξυραφιου και ηταν ωρα να βγουν μπροστα οι μεγαλοι παιχτες.......δηλαδη ο Χατζηχρηστος 41.gif
Ο εκπληκτικος φοργουορντ με υψηλη αυτοπεποιθηση,πετυχε το 3ποντο του αγωνα(62-56) που εκοψε κυριολεκτικα τα ποδια των αντιπαλων του στο 35'.Ο Παζαρας με τον ιδιο τροπο εβαλε το κερασακι στην τουρτα(64-46)!!!

Ταιμ-αουτ και επιστροφη Ζεγκινογλου, αλλα οι φιλοξενουμενοι ειχαν χασει ψυχολογια και καθαρο μυαλο,με τις επιθεσεις τους βεβιασμενες και τραβηγμενες απο τα μαλλια.

Η Δοξα κυριαρχησε απολυτα και με 5 διαδοχικους ποντους του Παπαδοπουλου,ολοκληρωσε εντυπωσιακο σερι 14-0(!!!!) και καθαρισε μεσα σε πανηγυρικη ατμοσφαιρα(71-56).
Οι κορυφαιοι Χατζηχρηστος-Δανας εγραψαν το 75-57 και το τελικο 75-60 διαμορφωσε ο Ζεχερλης με γκολ-φαουλ.

Δυσκολη η επιλογη του πολυτιμοτερου παιχτη απο την στιγμη που Δανας και Χατζηχρηστος εκαναν σπουδαια και ηγετικη εμφανιση!!
Με βραχεια κεφαλη εστω.....MVP:ΙΩΣΗΦ ΔΑΝΑΣ.....ειδικα για το one-man-show ασταματητο κρεσεντο της 3ης περιοδου που εβαλε το νερο στο αυλακι και εδωσε εικονα νικητριας στην Δοξα.Τελειωσε τον αγωνα με 22(4) ποντους!!!
Απο κοντα ο,επισης κομβικος,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,ειδικα γιατι ''μιλησε'' στο ζορικο σημειο επιστροφης του Αθηναικου στην τελευταια περιοδο.Οριακα 1ος σκορερ με 23(2) ποντους.
Την 3αδα των κορυφαιων συμπληρωνει ο εξαιρετικος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με 13(1) ποντους σκετο χρυσαφι.
Μεγαλες μαχες εδωσε ο Παζαρας,ενω ειδικη μνεια πρεπει να γινει στον Ανδρεα Αττικο.Αν και δεν του πηγαν τα σουτ(μολις 2 ποντους) επαιξε παλικαρισιες αμυνες,ηταν κολωνα στην ρακετα και βοηθησε ιδιαιτερα και δημιουργικα!!!!!

Απο τον Αθηναικο κορυφαιοι Μελλος-Ζεγκινογλου(συγκινητικος αν και ανετοιμος) και ο Ζεχερλης στο 2ο ημιχρονο.

Ζεστη ατμοσφαιρα στο κλειστο της Εργανης,με αρκετο κοσμο και απο τις δυο ομαδες!!!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 81-52
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 64-62
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 76-87
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 75-60
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 64-56
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 67-61
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 60-46

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 12 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 22
2. ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 21*
3. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 20*

4. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 20
5. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 20
6. ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 18*
7. ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 17
8. ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 17 *
9. ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 17
10.ΠΡΩΤΕΥΣ 16
11. ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 16
12.ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 15
13.ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 14
14.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 13


* Ενα αγωνα λιγοτερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(13η)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ
tommie1983
QUOTE (Nemesakos @ Dec 22 2018, 00:04 ) *
Οιον - Ζευς 64-56

Δεν μπόρεσα να πάω στο αγώνα σημέρα, ωστόσο έμαθα σκορ ημιχρόνου 31-33 κ τελευταία περιοδος 9-3, όπου εκει κρίθηκε κ το ματς.

Προσωπικά γνωριζοντας πως ο Ζευς είχε 4+1 σημαντικές απουσίες δεν περίμενα πολλά. Χωρίς τον βασικο pg, χωρίς ένα 2αρι χωρίς ενα 3αρι κ χώρις τον σέντερ, όπως φάνηκε η ομάδα πάλεψε πολύ και το κυνήγησε ως το τέλος αλλά στοιχισε το κακο 4ο δεκάλεπτο. Συγχαρητήρια σε οσα παιδιά παλεψαν.

Καλές γιορτες να έχουμε,να περάσουμε καλά κ με τον νέο χρόνο να μαστε εδώ να τα λέμε..Υγεία σε όλους τους παίκτες κ σε όλους εμάς εδώ. .

Πράγματι, ο Ζευς έκανε τεράστια προσπάθεια, πριν το ημίχρονο προηγήθηκε με 7, έκλεισε στο +2, ενώ μέχρι τις αρχές του τέταρτου διεκδίκησε στα ίσια το ματς. Οι απουσίες που αναφέρεις εξηγούν πολλά, γιατί χθες εγώ είδα μία ομάδα πολύ πιο αποδυναμωμένη σε σχέση με τα περσινά πλέι οφ ανόδου από Δ', αλλά δικαιολόγησε απόλυτα ότι βρίσκεται στο πάνω μισό του πίνακα. Συγκινητικός για το Ζευς το Νο. 16, που έβαλε 20+ πόντους, κατέθεσε ψυχή στην άμυνα και έφαγε πολύ ξύλο από τον διπλάσιο και ποιοτικότερο Παπάνογλου, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος. Ένας πλήρης Ζευς πάντως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ομάδες που θα χτυπήσουν άνοδο.
Το Οιον με την χθεσινή του εικόνα δεν πρόκειται να ανέβει. Πρέπει να αλλάξουν πολλά και η αλήθεια πρέπει να περιμένουμε γιατί τώρα ήρθε ο νέος προπονητής. Ο Παπάνογλου κυριάρχησε μπροστά, ήταν πολύ ορεξάτος, αλλά πίσω και πάλι κακός. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κύρου, με τεράστια δουλειά σε άμυνα και ριμπάουντ(αν και pg) και τρομερός στο ανοιχτό γήπεδο όπως πάντα. Πολύ καλοί κατά διαστήματα το 4άρι και το 3άρι.
Καλές γιορτές και από εμένα, με υγεία!
Bestplayer
QUOTE (gspara @ Dec 22 2018, 01:42 ) *
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 75-60 (19-21,34-35,54-49,75-60).

Το ηθελε περισσοτερο και το πηρε η Δοξα το Βυρωνιωτικο ντερμπι, με εμφατικο μαλιστα τροπο στο εκπληκτικο της 2ο ημιχρονο.Η ομαδα του Μαρινου αριστευσε σε παθος και ομαδικοτητα,ηταν συμπαγης αμυντικα και το σεληνιασμενο διδυμο Χατζηχρηστου-Δανα εβγαζε φωτιες!!!!!

ΔΑΝΑΣ-ΖΕΧΕΡΛΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΙΝΤΖΑΡΙΔΗΣ
ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ-ΚΟΗΣ
ΠΑΖΑΡΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
ΑΤΤΙΚΟΣ-ΖΕΓΚΙΝΟΓΛΟΥ

Με το μαχαιρι στα δοντια μπηκαν οι γηπεδουχοι και επειτα απο μολις 3,5 αγωνιστικα λεπτα,το ταμπλο εδειξε 10-0 με 5 ποντους του Δανα,3ποντο του Παπαδοπουλου και το μοναδικο(!!!!) καλαθι του Αττικου.
Το εσπευμενο ταιμ-αουτ του Χατζηγιαννακου λειτουργησε ευεργετικα και ο Αθηναικος εμφανιστηκε πιο αποφασιστικος,με την αμυνα ζωνης να κολλαει την τυπικα γηπεδουχο Δοξα.Οι εξαιρετικοι Μελλος-Καζιανης ,μαζι με τον κερβερο στην ρακετα Βουλγαρη,ισορροπησαν την κατασταση και οι φιλοξενουμενοι προσπερασαν 14-16.
Ο Μαρινος απαντησε με την εισοδο των Σκορδα-Σιαμαντα,με τον δευτερο κυριως να δινει σημαντικες αμυντικες λυσεις.Ο Παζαρας εγραψε το 19-18 αλλα η 1η περιοδος εληξε 19-21 με ευστοχο 3ποντο του Μιντζαριδη αφου το αντιστοιχο του Χατζηχρηστου το εφτυσε βασανιστικα η στεφανη.

Ο Μελλος συνεχισε την καλη δουλεια στην 2η περιοδο(Ζεχερλης 2 φαουλ) και ο Ζεγκινογλου εδειξε να παταει καλυτερα και να οδηγει στο 23-28.Ο Σκορδας με το μοναδικο του 3ποντο μειωσε 26-28 και οι γηπεδουχοι με πρωταγωνιστη τον Χατζηχρηστο ξαναπηραν το προβαδισμα στην συνεχεια με 33-31.Η 2η περιοδος γενικα κυλησε αμφιρροπα και νευρικα,με αστοχια εκατερωθεν(34-35).

Στην 3η περιοδο,ο Αθηναικος με επιστροφη Ζεχερλη προηγηθηκε 37-40 αλλα καπου εκει κολλησε στην αμυνα ζωνης της Δοξας.Παραλληλα,η ταυτοχρονη συμμετοχη Γκοφα-Δανα,απελευθερωσε τον δευτερο που αρχισε τα οργια,ευστοχωντας σε 3 εντυπωσιακα 3ποντα.....το ενα πιο μακρυα απο το αλλο guns.gif shot.gif
Το 3ο μαλιστα το εκτελεσε απο τα 9 περιπου μετρα διαμορφωνοντας το 52-44!!!
Μοναδικο αγκαθι σε αυτο το σημειο το 4ο φαουλ του Σιαμαντα.Ζεγκινογλου-Παζαρας αντιστοιχα οδηγησαν στο 54-46 και ο Παπαδοπουλος αστοχησε σε εξεπαφης φολοου που θα εδινε για δευτερη φορα διψηφια διαφορα.Ο Ζεχερλης δεν αφησε την ευκαιρια να παει χαμενη και σφραγισε το 3ο δεκαλεπτο με 3ποντο ψυχολογιας....54-49.

Πραγματι ο Αθηναικος πηρε ξανα ψυχολογια μετα το σφυροκοπημα του Δανα που επαιρνε τις απαραιτητες ανασες.Η 4η περιοδος ξεκινησε με μεο 3ποντο,του Μιντζαριδη αυτη την φορα και το ντερμπι αναψε(54-52).Ο Μιντζαριδης ομως φορτωθηκε με 4ο φαουλ και η Δοξα πηρε προσωρινη ανασα με 3/4 βολες(57-52).Ο δαιμονιος Μελλος με τεραστιο 3ποντο(+ 1/2 βολες) μειωσε στον ποντο (57-56) και η αγωνια χτυπησε κοκκινο.

Ο Παζαρας με 1/2 βολες εγραψε το 58-56 αμεσως μετα.Το ματς στην κοψη του ξυραφιου και ηταν ωρα να βγουν μπροστα οι μεγαλοι παιχτες.......δηλαδη ο Χατζηχρηστος 41.gif
Ο εκπληκτικος φοργουορντ με υψηλη αυτοπεποιθηση,πετυχε το 3ποντο του αγωνα(62-56) που εκοψε κυριολεκτικα τα ποδια των αντιπαλων του στο 35'.Ο Παζαρας με τον ιδιο τροπο εβαλε το κερασακι στην τουρτα(64-46)!!!

Ταιμ-αουτ και επιστροφη Ζεγκινογλου, αλλα οι φιλοξενουμενοι ειχαν χασει ψυχολογια και καθαρο μυαλο,με τις επιθεσεις τους βεβιασμενες και τραβηγμενες απο τα μαλλια.

Η Δοξα κυριαρχησε απολυτα και με 5 διαδοχικους ποντους του Παπαδοπουλου,ολοκληρωσε εντυπωσιακο σερι 14-0(!!!!) και καθαρισε μεσα σε πανηγυρικη ατμοσφαιρα(71-56).
Οι κορυφαιοι Χατζηχρηστος-Δανας εγραψαν το 75-57 και το τελικο 75-60 διαμορφωσε ο Ζεχερλης με γκολ-φαουλ.

Δυσκολη η επιλογη του πολυτιμοτερου παιχτη απο την στιγμη που Δανας και Χατζηχρηστος εκαναν σπουδαια και ηγετικη εμφανιση!!
Με βραχεια κεφαλη εστω.....MVP:ΙΩΣΗΦ ΔΑΝΑΣ.....ειδικα για το one-man-show ασταματητο κρεσεντο της 3ης περιοδου που εβαλε το νερο στο αυλακι και εδωσε εικονα νικητριας στην Δοξα.Τελειωσε τον αγωνα με 22(4) ποντους!!!
Απο κοντα ο,επισης κομβικος,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,ειδικα γιατι ''μιλησε'' στο ζορικο σημειο επιστροφης του Αθηναικου στην τελευταια περιοδο.Οριακα 1ος σκορερ με 23(2) ποντους.
Την 3αδα των κορυφαιων συμπληρωνει ο εξαιρετικος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με 13(1) ποντους σκετο χρυσαφι.
Μεγαλες μαχες εδωσε ο Παζαρας,ενω ειδικη μνεια πρεπει να γινει στον Ανδρεα Αττικο.Αν και δεν του πηγαν τα σουτ(μολις 2 ποντους) επαιξε παλικαρισιες αμυνες,ηταν κολωνα στην ρακετα και βοηθησε ιδιαιτερα και δημιουργικα!!!!!

Απο τον Αθηναικο κορυφαιοι Μελλος-Ζεγκινογλου(συγκινητικος αν και ανετοιμος) και ο Ζεχερλης στο 2ο ημιχρονο.

Ζεστη ατμοσφαιρα στο κλειστο της Εργανης,με αρκετο κοσμο και απο τις δυο ομαδες!!!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 81-52
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 64-62
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 76-87
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 75-60
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 64-56
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 67-61
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 60-46

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 12 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 22
2. ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 21*
3. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 20*

4. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 20
5. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 20
6. ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 18*
7. ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 17
8. ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 17 *
9. ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 17
10.ΠΡΩΤΕΥΣ 16
11. ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 16
12.ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 15
13.ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 14
14.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 13


* Ενα αγωνα λιγοτερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(13η)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ



Χρονια πολλα καλη χρονια νε υγεια για ολους
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.