Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2018-19 (1ος Όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
doctor_dru
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ (31/1) 2
Το Λαγονήσι παρά το καλό του ρόστερ έχει μπλέξει και θέλει να πάρει απόσταση ασφαλείας από την 11η θέση

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 2
Το ματς της αγωνιστικής. Ο Βριλησσιακός μάλλον παίζει την τελευταία του ζαριά για την 3αδα και η Άρτεμις έρχεται από κακό σερί και με το ντέρμπι με την Ίριδα να παραμονεύει

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Μεγάλο διπλό για Αθηναϊκό που έκανε το 2-0 απέναντι στην Άρτεμις. Θα πάρει την νίκη, αναμένοντας και ευχάριστα από τα Βριλήσσια

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
Η αλλαγή προπονητή και η προσθήκη Μπίτσικα δείχνουν ότι τα Σπάτα θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Απ'την άλλη η Ίριδα, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, παίρνει στο τέλος τις νίκες

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2
Καλύτερη η Δόξα αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2
Ο Κρόνος φτάνει στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό. Το Οίον τα χρειάστηκε με Σπάτα αλλά διεύρυνε το σερί του (5 νίκες) και θέλει να συνεχίσει να πατάει γερά στην 3αδα ανόδου

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Ελάχιστες οι ελπίδες παραμονής για τον Μαίανδρο πλέον. Ο Ζευς έρχεται από 2 καλές εμφανίσεις και νίκες
tekton
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ (31/1) 2
Το Λαγονήσι είναι καλύτερο και δεν έχει άλλα περιθώρια ήττας.
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 1
Θα γίνει μάχη, πάω με την έδρα
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ -ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Είναι από τα ματς που μπορεί και πρέπει να πάρει ο Αθηναϊκός αν θέλει άνοδο.
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Με τις αλλαγές που έγιναν τα Σπάτα θα παλέψουν το παιχνίδι που αν δεν το φοβηθούν θα το πάρουν.
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2
Είναι καλύτερη η Δόξα αλλά πρέπει να το αποδείξει.
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ χ
Μετά τη σοκαριστηκή ήττα του Κρόνου απ τη Δόξα το βλέπω δύσκολο να συνέλθει άμεσα ψυχολογικά. Μόνο αν σκεφτούν πως δεν έχουν να χάσουν τίποτα πλέον μετά απ αυτό που συνέβη, μπορούν να το πάρουν.
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Καλύτερος αισθητά ο Ζευς.
gspara
ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ 70-68.....παρα την απουσια Στεργιου Παπαριζου,την αποβολη Ντοκα(25') και τους τραυματισμους Ξενακη(15')-Καιμακαμη(30')!
goodfor
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ …1
Ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ θα τα καταφέρει η ΑΡΤΕΜΙΣ έκανε κοιλιά.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ…1
ΑΣΣΟΣ εύκολα

ΣΠΑΤΑ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ….1
Στα βαθειά, ο Georgemilk forza Mpitsikas .


ΝΕΦΟ ΝΙΚ. – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ…1
Δύσκολη επικράτηση των γηπεδούχων.

ΚΡΟΝΟΣ – ΟΙΟΝ…2
Ο ΚΡΟΝΟΣ μπροστά σε ολο το παιχνίδι & στο τέλος κερδίζει το ΟΙΟΝ με 6 πόντους.

ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ – ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ...1
Ο ΖΕΥΣ είναι καλύτερος και είναι και σε καλό μομεντουμ.
petaxtari
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ Αδυνατω να καταλαβω τι γινεται με το λαγονησι..70-68 λοιπον με μια ελλειπη λεοντειο

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Χ Ματς για γερα νευρα η μπιλια μπορει να κατσει οπουδηποτε..σημαντικο τι απουσιες θα εχουν οι ομαδες

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ -ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1 Δε προκειται να δυσκολευτει

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2 Ανανεωμενα τα σπατα αλλα το τρενο της ιριδας δυσκολα θα σταματησει εδω

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2 Δυο ομαδες που ολοι τις περιμεναμε καλυτερες,,δοξα γλιτωσε απο θαυμα τη προηγουμενη βδομαδα..πιστευω θα παει υποψιασμενη και δεν θα τη πατησει

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2 Συνεχιζονται οι τασεις αυτοκτονιας του κρονου..οριακα διπλο εδω

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1 Διαφορα ποιοτητας εδω..μαιανδρος σχεδον καταδικασμενος..ζευς θελει να ξεμπλεξει οριστικα με τα κατω στρωματα
Nemesakos
Ζευς-Μαιανδρος 64-48

Σε έναν αγώνα που κύλησε σε σχετικά χαλαρους ρυθμούς ο ζευς πήρε το ροζ φύλλο αγώνα που τον φέρνει κοντά στον πρωταρχικό στόχο του, αυτόν της σωτηρίας στην πρώτη του χρονιά στην γ εσκα.

Στην αναμέτρηση οι γηπεδουχοι δεν μπήκαν καλα στο ματς και βρέθηκαν πίσω στο σκορ χάρη σε έναν επιθετικό μονόλογο του νο10 του μαιανδρου. Αρκετή νευρικότητα κ αρκετά λάθη από τον ζεις έφεραν το 5-10 της πρώτης περιόδου.

Στον ιδιο ρυθμό κύλησαν τα πρώτα 5 λεπτά της β περιοδού όπου ο μαιανδρος διατηρούσε ένα μικρο προβαδισμα 3 ως 5 πόντων. Ο Ζευς σοβαρευτηκε και ως το ημίχρονο περάσε μπροστά με 29-20.

Οι φιλοξενουμενοι μπήκαν παλι δυνατά στη επανάληψη κ μείωσαν στους 3. Κάπου εκεί έκανε την εμφανιση της η καλή άμυνα του ζευς κ με σωστές επιλογές στη επίθεση πήρε διψηφια διάφορα στο τελος του δεκάλεπτου 51-41.

Στη τελευταία πέριοδο ο Ζευς έφτασε ακόμα και τους 20 πόντους διαφορά με το τελικό σκορ να είναι 64-48.

Το σημαντικό προφανώς είναι η νίκη και αυτή πρέπει να μεινει μόνο μετά από το σημερινο ματς. Η χαλαροτητα είναι κ αυτή μέσα στο παιχνίδι ειδικα όταν αντιπαλος εινια μια ομάδα με μόνο νίκες, ωστοσο παντα ειναι επικίνδυνα αυτά τα ματς. Η χαλαρότητα η υποτίμηση είναι ικανή να προκαλεσει ζημιές Ακολουθεί η αναμέτρηση με τον αθηναικο τσυ Γουδί.

Από τον Μαιανδρο το νο10 έκανε εξαιρετικη δουλειά κ κοντά κ μακρυά από το καλάθι

Καλή συνέχεια κ στις 2 ομάδες.
gspara
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ-ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 51-75 (17-15,32-35,42-50,51-75).

Σαν σιφουνας περασε η Αρτεμις απο τα Βριλησσια και καταφερε με εμφατικο τροπο να μετατρεψει το μεγαλο ντερμπι της αγωνιστικης σε παρασταση για ενα ρολο!!!
Με σημα κατατεθεν την made by Despotakis αμυνα του 2ου ημιχρονου(19-40),πλουραλισμο στην επιθεση και εκτελεστικα ποσοστα Warriors στην 4η περιοδο,η Αρτεμις επεστρεψε στις νικες και εμεινε ζωντανη στην μαχη της απευθειας ανοδου.

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ-ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΧΑΛΚΙΑΣ
ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΑΣ
ΖΕΡΒΟΣ-ΜΑΝΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΛΙ-ΠΕΡΓΟΥΛΗΣ

Αποντες Κυρακης απο Βριλησσιακο και Μπουα-Κουδας(αποχωρησε) απο Αρτεμις.
Στο 1ο ημιχρονο και ειδικα μεχρι τα μεσα της 2ης περιοδου,τιποτα δεν προδικαζε την συντριβη των γηπεδουχων.Με τον Μακρυδακη να ευστοχει σε 2 τριποντα και τους Νικολλι-Δημητρακοπουλο δραστηριους στην ρακετα,ο Βριλησσιακος προηγηθηκε 16-11.Η Αρτεμις με αιχμες Νασοπουλο-Περγουλη ισορροπησε και με βολες του Μανια ισοφαρισε 17-17 στις αρχες της 2ης περιοδου.
Το 2ο φαουλ του Νασοπουλου βραχυκυκλωσε σε αυτο το σημειο την Αρτεμιδα.Οι γηπεδουχοι που ηταν πολυ αστοχοι στις βολες δεν το εκμεταλευτηκαν περισσοτερο απο το 26-21.

Ο Χαλκιας με 3ποντο μειωσε 26-24 και η επιστροφη του ασταματητου Νασοπουλου ειχε σαν αποτελεσμα το 30-35 λιγο πριν την αναπαυλα.

Ο Βριλησσιακος ξεκινησε με αμυνα ζωνης το 2ο ημιχρονο......και ηρθε η ωρα του Μαριου Τεπενκιοζη να παρει το οπλο του shot.gif
Ο νεαρος φοργουορντ εβαλε δυο μεγαλα 3ποντα σε αυτο το διαστημα και διατηρησε την Αρτεμις σε θεση ισχυος(34-40,40-46) απεναντι στον εξαιρετικο αλλα και μοναχικο Δημητρακοπουλο που αποτελεσε την μοναδικη απειλη των γηπεδουχων(πετυχε και τους 10 ποντους του Βριλησσιακου στην γ περιοδο!!!!!).

Το 3ο φαουλ του Νασοπουλου δεν πληγωσε καθολου την Αρτεμις,αφου ο Χαλκιας τον αντικατεστησε επαξια και η 3η περιοδος εληξε 42-50 με καλαθι του Μανια.
Η 4η περιοδος ξεκινησε με 3ποντο του Ζερβου(45-50) και.......τετελεσται!Ο Βριλησσιακος δεν ξανασκοραρε μεχρι το........45-75 ohmy.gif
Σερι 0-25........ w00t.gif

Μεγαλος πρωταγωνιστης αρχικα ο καυτος Τεπενκιοζης με αλλα 2 τριποντα που διαμορφωσαν το 45-48 και εκτιναξαν την ψυχολογια των φιλοξενουμενων στα υψη,μετατρεπωντας το καλαθι του Βριλησσιακου σε βαρελι!!
Καπου εκει επεστρεψαν ξεκουραστοι Νασοπουλος-Περγουλης για να σανιδωσουν το γκαζι.Ο σεντερ της Αρτεμιδας εκανε θραυση στην ρακετα,ενω ο Νασοπουλος μοιραζε απλοχερα και εκτελουσε παραλληλα.Μανιας-Μπρατσιακος-Ζορμας εκτος απο μεγαλες αμυνες,πηραν και την επιθετικη σκυταλη,με την διαφορα να φτανει σε αστρονομικα επιπεδα(45-75).

Μετα απο αυτη την σημαντικη νικη και οπως δειχνει η τωρινη κατασταση,μετα την(σχεδον σιγουρη) πρωτοπορο Ιριδα,θα παρακολουθησουμε φοβερη τιτανομαχια αναμεσα σε Οιον-Αθηναικο-Αρτεμις για τα υπολοιπα 2 εισιτηρια ανοδου.Την Δευτερα στις 22:30 η Αρτεμις θα υποδεχτει την Ιριδα για τα εναπομειναντα 11'41'' της 11ης αγωνιστικης(σκορ 24-29).

MVP:Μαριος Τεπενκιοζης......σουταρε με απαραμιλλη αυτοπεποιθηση και ηταν ο βασικος υπευθυνος της εκτοξευσης της διαφορας στο 2ο ημιχρονο,ευστοχωντας σε μεγαλα σουτ.
Αλλη μια ηγετικη εμφανιση ο Πλουταρχος Νασοπουλος,ηταν ειδικα αυτος που πρωτος εβαλε το νερο στο αυλακι στην 2η περιοδο.Αλληλοσυμπηρωθηκε ιδανικα με τον Γρηγορη Χαλκια που αποδειχτηκε ιδανικος κουμανταδορος στο διαστημα που ηταν στον παγκο ο Νασοπουλος και απλοποιησε την κατασταση.
Σταθερα φορμαρισμενος και κυριαρχος στις ρακετες ο Αγγελος Περγουλης,με τον Μητρελλο να δινει επισης παλικαρισιες μαχες!
Πολυτιμος για 40 ασταματητα λεπτα ο Λουκας Μανιας,σκοραρε οικονομικα και ηταν ο συνεπεστερος αμυντικα!
Θετικοτατοι Μπρατσιακος-Ζορμπας εδωσαν σημαντικες λυσεις.Ογκωδες κορμι ο νεαρος Ντασης,μολις ξεψαρωσει θα γινει πολυτιμη μοναδα στο '5'.

Αυτη ηταν η 3η συνεχομενη ηττα για τον Βριλησσιακο που εχασε σημαντικο εδαφος και πλεον δεν εξαρταται απο τον ιδιο αν θα μπορεσει να ξαναμπει στην μαζη της ανοδου.Μακραν κορυφαιος σημερα ο Δημητρακοπουλος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 70-68
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 51-75
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 72-52
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 47-59
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 1(+6)
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 47-65
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 64-48

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 16 ΑΓΩΝΕΣ)
1.ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 29*
2. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 28
3. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 28

4. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 26*
5.ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 25
6. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 25
7. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 25
8. ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 24
9. ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 22
10.ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 21
11.ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 21*
12.ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 20
13. ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 18*
14.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 18


* Ενα αγωνα λιγοτερο(Αρτεμις-Ιριδα 4/2)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(17η)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ
gspara
ΑΡΤΕΜΙΣ-ΙΡΙΔΑ 51-50(εξ'αναβολης 11ης αγωνιστικης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 16 ΑΓΩΝΕΣ)
1.ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 30
2. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 28
3. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 28

4. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 28
5.ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 25
6. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 25
7. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 25
8. ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 24
9. ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 22
10.ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 21
11.ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 21*
12.ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 20
13. ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 18*
14.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 18


* ΣΠΑΤΑ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ (12/02/2019)
Nemesakos
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 2: Από βαριές ήττες και οι 2 ομάδες, ο Βριλησσιακός θεωρώ ότι είναι ποιοτικότερος. Αν καταφέρει να αντεπεξέλθει στην πιεστική άμυνα των γηπεδούχων θα φύγει με το διπλό. Οριακά δίνω διπλό σε ματς που εύκολα έρχεται και άσος

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1: Έκανε την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα η Ίριδα. Ίσως φταίει ο σχεδόν μεταμεσονύκτιος ορισμός της αναμέτρησης.. rolleyes.gif Απέναντι στον Κρόνο δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1: Θέλει να μην χάσει έδαφος με την 3άδα, θα κερδίσει για να βάλει πίεση στους από πάνω

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1: Με αρκετές απουσίες η Δόξα έχασε στον Νικηφόρο. Γενικά τα ματς της πλέον είναι ολίγον τι Τζόκερ καθώς δεν ξέρουμε αν θα μαζευτούν όλοι. Αν μαζευτούν τότε 1 απέναντι στην Λεόντειο, η οποία θέλει προφανώς κ αυτή την νίκη για να ξεφύγει μια κ καλή από τα κάτω στρώματα. Ντέρμπι θα είναι όμως θα πάω με την έδρα.

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 2: Ευκαιρία για το Λαγονήσι (αν κ αυτοί μαζευτούν όλοι) να ξεφύγει από την κόκκινη γραμμή.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1: Πήρε το ντέρμπι με την Ίριδα, θα καθαρίσει και τα Σπάτα.

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1: Ωραίο ματς προβλέπεται ανάμεσα σε 2 ανεβασμένες ομάδες. Συνεχόμενες νίκες για Ζεύς, το ίδιο και ο Αθηναϊκός. Θέλουμε Ζευς προφανώς. tongue.gif

Καλή επιτυχία σε όλους και υγεία σε όλους τους παίκτες και τεχνικά τιμ γιατί αυτή τη περίοδο οι γρίπες θερίζουν.
doctor_dru
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 2
Ο Βριλησσιακός ξεκίνησε με 0/3 τον 2ο γύρο και απομακρύνθηκε από την 4αδα. Πιο ποιοτικός από τον Πρωτέα, έχει το προβάδισμα

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
2η ήττα για την Ίριδα στις λεπτομέρειες. Μαχητικός ο Κρόνος αλλά οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
Προελαύνει ο Αγ.Στέφανος που αγνοεί την ήττα εδώ και 2 μήνες. Ποντάρω ότι θα συνεχιστεί το σερί παρόλο που ο Νικηφόρος δείχνει σημάδια ζωής τον τελευταίο μήνα

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1
Ντέρμπι. Η Λεόντειος παλεύει όλα τα ματς, ακόμα κι όταν έχει απουσίες. Η Δόξα θέλει ρεβάνς για την ήττα του 1υ γύρου

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 2
Ευκαιρία για το Λαγονήσι, μαζί με το εξ αναβολής με τα Σπάτα(12/02) να ξεμπλέξει οριστικά

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1
Με φόρα από την νίκη της Δευτέρας. Τα Σπάτα έχουν βελτιώσει την εικόνα τους αλλά δεν θα αντέξουν μέχρι το τέλος

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2
Επικίνδυνη έξοδος για Αθηναϊκό, εκεί που στραβοπάτησε η Άρτεμις. Αν καταφέρουν να περιορίσουν τον Ζεγκίνογλου θα έχουν τύχη
sierso
Tο ΔΟΞΑ ΒΥΡ.- ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ έχει αναβληθεί ?
Nemesakos
QUOTE (sierso @ Feb 7 2019, 14:12 ) *
Tο ΔΟΞΑ ΒΥΡ.- ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ έχει αναβληθεί ?


Νομίζω ναι..
gspara
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
Ανωτερος ο Βριλησσιακος,καιγεται για ποντους επιβιωσης ο Πρωτεας.Τα 3 τελευταια ανεπιτυχη αποτελεσματα εβγαλαν εκτος τροχιας τους φιλοξενουμενους και αν εχουν πεσμενη ψυχολογια θα πονταρω στην ομαδα του Γερασιμοπουλου.

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Εκανε μια σταση το τρενο,ωρα για νεο σερι....

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
Πηρε τα ματς που επρεπε ο Νικηφορος,αλλα τωρα ακολουθει δυσβατο προγραμμα.Το Οιον δεν γκελαρει τωρα που εχει παρει ψυχολογια.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1
Ασσος για οταν γινει,ισως εχει αγωνα χαντμπολ ο κοουτς Μερτινιαν.Ρολο φυσικα θα παιξουν οι εκατερωθεν απουσιες.

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 2
Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα για τους underachievers του Λαγονησιου.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1
Μετα απο τον γολγοθα,ηρθε η ωρα του βατου (σχετικα παντα) προγραμματος για την Αρτεμις.

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1
Την εχω κοντραρει πολυ την ομαδα του Δουνδουλακη και μειναμε αφραγκοι απο τους κουβαδες.Ωρα να στηριξουμε Ζευς σε ενα παιχνιδι βεβαια που δεν ειναι φαβορι.Γνωριζουν ομως καλα τον Ζεγκινογλου και μπορει να αποδειχτουν αφιλοξενοι.
petaxtari
QUOTE (sierso @ Feb 7 2019, 14:12 ) *
Tο ΔΟΞΑ ΒΥΡ.- ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ έχει αναβληθεί ?

Ναι
tommie1983
Λιγο πριν την εναρξη των παιχνιδιων τα προγνωστικα μας.

ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1 Λιγο ποιοτικοτεροι οι φιλοξενουμενοι αλλα η εδρα και ο πρωτευες παλευουν και νομιζω θα το παρουν!

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1 Μετα απο την ηττα της δευτερας θελει να επιστρεψει στις νικες.Ο κρονος θα βρει αλλου να κανει νικες αν θελει να σωθει.

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1 Να διατηρηθει στις προνομιουχες θεσεις το οιον.Ο νικηφορος μετα τη νικη απεναντι στην δοξα θα δικεδικησει με αξιωσεις τη νικη για να αποφυγει τυχον μπλεξιματα.

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟY 2 Η λογικη λεει λαγονησι αλλα ποτε δεν ξερεις.

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1 Πονηρη εξοδος για τον αθηναικο.Εκπλησσει ο ζευς που δειχνει να παταει καλα το τελευταιο διαστημα.Παμε με την εδρα.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1 Μετα τη νικη απεναντι στην ιριδα θελουν να συνεχισουν ετσι.Τα σπατα ειναι αξιομαχα και θα θελουν και αυτη τη νικη.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1 Για οταν γινει παμε με την εδρα.
gspara
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ 46-78 (12-20,18-42,29-57,46-78).

Σοβαρος για 40 λεπτα ο Βριλησσιακος,αποτυπωσε την ποιοτικη του υπεροχη στο παρκε και επεστρεψε εμφατικα στις επιτυχιες επειτα απο 3 συνεχη κιτρινα φυλλα.Δεν μπορεσε ωστοσο να χαρει τη νικη του.Στο 32' ο Παπαμιχαηλ σε μια προσπαθεια να μπλοκαρει σουτ του Μισσα,επεσε ατσαλα στο παρκε και χτυπησε στον δεξιο αστραγαλο(διαστρεμμα).

Δυστυχως αυτος δεν ηταν ο μοναδικος τραυματισμος,αφου και ο Πρωτεας εχασε 2 αθλητες του,κατι που δυσκολεψε ακομα περισσοτερο την,ετσι κι αλλιως,ζορικη αποστολη του.Μολις στο 1ο λεπτο αποχωρησε ο βασικος του ψηλος(Νταγιαννης),ενω τον ακολουθησε στις αρχες του 2ου ημιχρονου ο Σιραγας με ενοχλησεις στην μεση.
Περαστικα και στους 3 αθλητες !!

Στα αγωνιστικα δεν χωραει ιδιαιτερη κριτικη,αφου το ματς ηταν πορτοκαλι μονολογος.Νικολλι-Μακρυδακης-Χαραλαμπους ξεχωρισαν μεταξυ ισων,ενω ο κοουτς Μακρυδακης βρηκε την ευκαιρια να αδειασει απο νωρις τον παγκο του και να δωσει χρονο συμμετοχης σε παιδια που παιζουν ελαχιστα.Αρπαξαν ιδιαιτερα την ευκαιρια και ξεχωρισαν ο Σεγκουνας (3 τριποντα) αλλα και ο Κωστας Δραγατης(αδελφος του Αγγελου Δραγατη του Δουκα) !!
Απο τον Πρωτεα οαση ο Γιωργος Μισσας που πετυχε τους 31 απο τους 46 ποντους της ομαδας του,ενω συγκινητικα παλεψε (αν και ασθενης) ο Μαζαρακης !!
gspara
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 46-78
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 65-44
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 71-59
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ (αναβολη)
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 63-61
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 63-65
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 59-43

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 17 ΑΓΩΝΕΣ)
1.ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 32
2. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 30
3. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 30

4. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 30
5. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 27
6. ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 26
7. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 25*
8. ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 24*
9. ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 23
10.ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 22
11.ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 22*
12.ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 21
13. ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 20
14.ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 19*


* Ενα αγωνα λιγοτερο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(18η)
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ
tommie1983
OION AΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 71-59

Καθαρή νίκη για το Οιον, που απέδειξε ότι είναι καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα. Ο Νικηφόρος μπήκε αποφασισμένος να το παλέψει και άντεξε μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου. Από εκεί και πέρα το Οιον πάτησε γκάζι με την διαφορά να φτάνει και το +26-27 στα τέλη της τρίτης περιόδου, για να χαλαρώσει στο τέταρτο και να δώσει ευκαιρίες σε όλους που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Κορυφαίος του Οίον και του αγώνα ο Κύρου, με σπουδαία δουλειά σε οργάνωση, άμυνα αλλά και σκοράρισμα. Όπως έχω ξαναγράψει μόλις βελτιώσει την μοναδική του αδυναμία, το μακρινό σουτ, είναι για παραπάνω κατηγορία. Ο Μποζ είναι πάντα απολαυστικός όταν σηκώνεται να σουτάρει, ενώ και ο Παπάνογλου σε πολλές φάσεις έδειξε την κλάση και την εμπειρία του. Γενικότερα δεν υστέρησε κανείς από το Οιον. Από τον Νικηφόρο, διασώθηκε ο ψηλός με το 15, τον οποίο απέσυρε ο προπονητής όταν το παιχνίδι κρίθηκε και το γκαρντ με το 26 που πάλευε μόνος στην άμυνα στο β' μισό.
gspara
ΣΠΑΤΑ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ 72-64 (εξ'αναβολης 13ης αγωνιστικης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 17 ΑΓΩΝΕΣ)
1.ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 32
2. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 30
3. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 30

4. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 30
5. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 27
6. ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 26
7. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 25*
8. ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 24*
9. ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 23
10.ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 23
11.ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 22
12.ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 21
13.ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 21
14.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 20


* Ενα αγωνα λιγοτερο


Nemesakos
Ζευς-Αθηναϊκός 63-65

Με μερικές έως αρκετές μέρες καθυστέρηση, λόγω ταξιδιού ας γράψω λίγα πράγματα για τον αγώνα.

Ήταν ένα εξαιρετικό ματς από πλευράς έντασης, αυταπάρνησης και θέλησης για την νίκη, με τις δύο ομάδες να κάνουν τα πάντα για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Στην αναμέτρηση ο Αθηναϊκός ξεκίνησε λίγο καλύτερα τον αγώνα και είχε το προβάδισμα στις αρχές του πρώτου δεκαλέπτου βρίσκοντας λύσεις με μακρινά σουτ αλλά και με τα επιθετικά ριμπάουντ του νο.5. Ο Ζευς από την άλλη αντιμετώπισε μερικά κενά διαστήματα στην απόδοσή του, γεγονός που δεν του επέτρεπε να πλησιάζει περισσότερο από τους 2-4 πόντους την απόσταση.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Αθηναϊκό να είναι μπροστά με 3 πόντους, χωρίς να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν διαφορά ακόμα και 10 πόντων όμως η άμυνα του Ζευς άρχισε να αποδίδει και να σιγά σιγά να ροκανίζει την διαφορά. Μάλιστα 2 λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά ακόμα και με 4 πόντους, χάρη σε εξαιρετικές άμυνες και σωστές επιλογές στην επίθεση. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ο Αθηναϊκός διατηρούσε το προβάδισμα ή έμενε κοντά στον Ζευς χάρη σε ατομικές ενέργειες του Ζεχερλή ο οποίος πήρε την ομάδα του στις πλάτες του.

Στα τελευταία λεπτά οι επιλογές του Ζευς δεν ήταν σωστές και το +4 έγινε -4 με 29 δευτερόλεπτα να απομένουν. 2 εύστοχες βολές των γηπεδούχουν έγραψαν το 63-65. Ο Αθηναϊκός έκανε βιαστική επίθεση με εκτελεσμένο άστοχο τρίποντο και ο Ζευς είχε 12 δευτερόλεπτα για επίθεση. Το σύστημα βγήκε, ο παίκτης του Ζευς σούταρε ανενόχλητος τρίποντο νίκης ωστόσο η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι και εκεί που πήγαμε να πανηγυρίσουμε, τελικά δεν πανηγυρίσαμε.

Συνολικά ο αγώνας ήταν εξαιρετικός με τον Αθηναϊκό να παραμένει μέσα στην 3άδα ανόδου και τον Ζευς να κρατάει την καλή εμφάνιση για τη συνεχέια του πρωταθλήματος.

Πάμε τώρα στην νέα αγωνιστική.

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2 : Συνεχίζει με νίκες το Οίον αντίθετα σε αγωνιστική απραξία η Λεόντειος. Το μομέντουμ λέει 2.

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 1 Ήττα από τον Μαίανδρο, ήττα και στο εξ αναβολής με τα Σπάτα για το Λαγονήσι. Στην έδρα του παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο. Η Δόξα έχει μείνει αρκετά πίσω στην διεκδίκηση ανόδου και δεν νομίζω ότι πλέον προλαβαίνει. Θα πάω με την έδρα καθώς το Λαγονήσι καίγεται για νίκες.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1 Εύκολο βράδυ για τον Αθηναϊκό.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2: Θέλει να συνεχίσει με νίκες η Ίριδα ώστε να παραμείνει πρώτη και με διαφορά.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 2: Τα ίδια κ η Άρτεμις. Σε ισοβαθμία με το Οίον, θέλει νίκη για μπορεί να παραμείνει στην 3άδα.

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ
1: Ανεβασμένα τα Σπάτα, αντίθετη ακριβώς πορεία ο Πρωτέας που από κει που ήταν μαχητικός χάνει πλέον με μεγάλες διαφορές. Πάω με την έδρα όπου με νίκη τα Σπάτα θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις 3 τελευταίες θέσεις.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ : Ντέρμπι 5ης και 6ης θέσης. Ο Βριλησσιακός πέρασε άνετα από τον Πρωτέα, ο Ζευς έχασε στο νήμα από τον Αθηναϊκό. Ίσως το ντέρμπι της αγωνιστικής. Στηρίζουμε Ζευς. biggrin.gif
goodfor

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ – ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦ……2
Στο δεύτερο ημίχρονο θα κτυπήσει ο Άγιος Στέφανος.

ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ…..1
Ο θάνατος σου η ζωή μου.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ……1
Υγιεινός περίπατος.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ……..2
Όχι τοσο εύκολα οσο νομίζουμε.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ…..2
Μάχη, μπασκετικό ξύλο & στο τέλος κερδίζει η ΑΡΤΕΜΙΣ.

ΣΠΑΤΑ – ΠΡΩΤΕΑΣ……1
GEORGEMILK VS MAZARAKI δεν θα είναι εύκολο για τα ΣΠΑΤΑ.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ – ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ……1
Εχω την εντύπωση ότι θα τους πάρει ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ με τα τρίποντα.
gspara
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ(14/2) 2
Δυσκολη εξοδος για το Οιον,περιμενω αμφιρροπο παιχνιδι.Εδω που φτασαμε ομως,πιστευω η ομαδα του Παπανδρεου εχει μεγαλυτερο κινητρο και θα παρει την ρεβανς.

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 1
Εμπλεξε ασχημα το Λαγονησι και το ματς ειναι must win.H Δοξα θελει την 5η θεση και,αν δεν εχει απουσιες,θα γινει μαχη.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Το πιο ξεκαθαρο της αγωνιστικης.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
Καιγεται ο Νικηφορος αλλα ποσα 3ποντα θα βαλει?Μπαμπακος-Μπουρβανης θα αλληλοεξουδετερωθουν και θα ερθει το 2πλο....

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 2
Διαφορα δυναμικοτητας.

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Τελικος επιβιωσης.Αν κανουν το 2-0 τα Σπατα θα δουν για πρωτη φορα φως στο τουνελ.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1
Ωραιο παιχνιδι στα Βριλησσια.Οι γηπεδουχοι δεν εδειξαν απογοητευμενοι,αντιθετα επαιξαν ωραιο μπασκετ στο Μετς,αλλα πληγωθηκαν με τον τραυματισμο του Παπαμιχαηλ.Εκαναν μαζεμενες ομως ηττες στην εδρα τους και δεν πιστευω θα τριτωσει το κακο.
doctor_dru
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ(14/2) 2
Πάει υποψιασμένη η ομάδα του Παπανδρέου και εύκολα ή δύσκολα θα διευρύνει το εντυπωσιακό σερί των 7 νικών

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2
Τα έκανε μαντάρα το Λαγονήσι χάνοντας από Μαίανδρο και Σπάτα. Αν δεν έχει επηρεαστεί η Δόξα από την διακοπή, θα το πάρει

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Το πιο στάνταρ της βραδιάς. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
Καίγονται οι γηπεδούχοι αλλά το ίδιο και η Ίριδα που θέλει να διατηρήσει την διαφορά από τους διώκτες της. Μικρό προβάδισμα στους πρωτοπόρους

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 2
Αν επιστρέψουν οι τραυματίες θα είναι ανταγωνιστικός. Αλλιώς θα έχουμε επανάληψη του 1ου γύρου

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Ντέρμπι παραμονής. Τα Σπάτα με Μπίτσικα δείχνουν να μπορούν να χτυπήσουν αυτά τα ματς και να κυνηγήσουν την παραμονή

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1
Επέστρεψε στις νίκες ο Βριλησσιακός και θέλει να μείνει 5ος. Αναμένεται ενδιαφέρον παιχνίδι απέναντι στον Ζευς που δυσκόλεψε πολύ τον Αθηναϊκό
gspara
ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ-ΟΙΟΝ 44-71
petaxtari
Αρχιζουν να ξεκαθαριζουν σιγα σιγα τα πραγματα σε αυτον τον πολυ δυσκολο ομιλο

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 2
Ευκολα και τα 3 αυτα ματς

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2
Σε κακή κατασταση και οι 2 ομαδες..μετα την ηττα και απο τον μαιανδρο δεν ξαναεμπιστευομαι το λαγονησι

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Ανεβασμενα τα σπατα, do or die ματς

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1
Ωραιο ματς θα γινει στα βριλησσια..πιστευω βριλησσιακος θα παρει ρεβανς για την ηττα του πρωτου γυρου
tommie1983
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 44 - 71 Eπιβλητικο το Οιον,πηρε ατυπη ρεβανς.Αν προλαβαιναμε 2 θα το διναμε.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1 Παμε με την εδρα.Προερχομενοι απο νικη οι γηπεδουχοι θελουν ενα ροζ φυλλο ακομα.Αντιθετα οι φιλοξενουμενοι μετα απο την ηττα απο τον αθηναικο θεουν να επιστρεψουν στις νικες.

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2 Δε πειθει καθολου το λαγονησι.Οι φιλοξενουμενοι το θελουν και αν προσεξουν θα το παρουν! Βεβαια ποτε δεν ξερεις.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1 Ξεκαθαρο φαβορι.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2 Καιγεται ο νικηφορος για να παρει μια ανασα.Η ιριδα θελει να συνεχισει το εργο της.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 2 Να φυγει αλωβητη απο τον γερακα.Το θελει και ο γερακας αλλα δεν ξερω ποσο μπορει να χτυπησει αυτο το ματς.

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1 Μεγαλο ματς στα Σπατα .Πατανε καλυτερα.Παμε με την εδρα αλλα ισως ο μισσας να χει αλλη γνωμη για αυτο.
gspara
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 44-71
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 77-71
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 79-62
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 83-52
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 54-61
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 39-43
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ (Αναβολη λογω βροχης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 18 ΑΓΩΝΕΣ)
1.ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 34
2. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 32
3. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 32

4. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 32
5. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 29
6. ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 27
7. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 26*
8. ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 25
9. ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 25*
10.ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 24
11. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 22
12.ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 22*
13.ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 21*
14.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 21


* Ενα αγωνα λιγοτερο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(19η)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Για αναλυτικο ρεπορταζ απο την εξαιρετικη εμφανιση του ''πραγματικου'' Λαγονησιου απεναντι στην ελλειπεστατη αλλα ηρωικη Δοξα Βυρωνα......stay tuned smile.gif cool.gif
Nemesakos
Βριλησσιακος-Ζευς 77-71

Σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης Βριλησσιακος και Ζευς έδωσαν μια όμορφη παράσταση στους περίπου 50 φίλους του μπάσκετ που βρέθηκαν στο κλειστό των βριλησσιων.

Έφτασα στο γήπεδο στα μισά της πρώτης περιόδου με το σκορ στο 15-9 για τους γηπεδούχους μιας κ η βροχή δεν μου επετρεψε να είμαι στην ώρα μου. Με 3 λεπτά να απομένουν για το τέλος του δεκάλεπτου ο Ζευς με σερί 2-10 έκλεισε την περίοδο μπτοστα με 17-19.

Στο δεύτερο δεκαλεπτο οι 2 ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Ο Ζευς πηρε διάφορα 7 ποντων ωστόσο σταδιακά οι γηπεδούχοι μειωναν κσι έφεραν το ματς στη ισοπαλία. Με καλές άμυνες ο Βριλήσσιακος πήρε κ πάλι το προβάδισμα ωστόσο ο Ζευς πήγε στα απόδύτήρια αν θυμάμαι καλά μπροστά στο σκορ με ένα καλάθι.

Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο ακριβώς σκηνικό. Ο Ζευς μπροστά με 5 πόντους, ο Βριλήσσιακος να ανατρέπει την κατάσταση κ να περνάει αυτός μπροστά με 5 και ξανά ο Ζευς να πλησιάζει κ να προηγείται αυτός.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Βριλήσσιακος επέλεξε να παίξει αμυνα ζώνης τον ζευς κάτι που φάνηκε προς στιγμήν να βραχυκυκλωνει τους φιλοξενουμενους, όμως μετα από 4 συνεχόμενα εύστοχα σουτ η ιδέα της ζώνης εγκαταλειφθηκε. Σε εκείνον το σημείο ο ζευς είχε σταθεροποιησει την απόδοση του και διατηρούσε του προβαδισμα στο σκορ. Με το σκορ στο 67-70 κοντά στο κλείσιμο του αγωνα, ο Βριλήσσιακος έκλεψε μια μπαλά πετυχαίνοντας εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμο για το 69-70. Ακολουθησαν λανθασμένες και βιαστικες επιλογές για τον Ζευς που εδώσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να περάσουν μπροστά στο σκορ με λιγότερο από 1 λεπτο να απόμένει. Με το σκορ στο 75-71 και 30 δευτερόλεπτα για την λήξη ο Ζευς προσπάθησε να μειωσει με μακρινο σουτ, η μπάλα δεν κατέληξε στο καλάθι αλλά είχε κ παλι κατοχή. Στο 15 δεύτερα ούτε αυτή η προσπάθεια βρηκε στόχο, ο Βριλήσσιακος πήρε την μπάλα κέρδισε φάουλ και οι 2 εύστοχες βολές έγραψαν το τελικό 77-71.

Απο πλευράς εξέλιξης ο αγώνας ηταν απολαυστικός. Και οι 2 ομάδες πέτυχαν μεγάλα σουτ, βρήκαν τρομερά ψυχικά αποθέματα όταν βρίσκονταν με 5 -7 πόντους πίσω στο σκορ και έμπαιναν ξανά στην διεκδίκηση της νίκης. Νομίζω όσοι ηταν στο κλειστό των βριλησσιων είδαν έναν απολαυστικό αγώνα.

Για τον Βριλήσσιακο ξεχώρισαν το 7 το 8 και το 14 που στις κρίσιμες επιθέσεις πήραν την ευθύνη και ευστοχησαν. Αρκετά ευστοχη συνολικά η ομάδα από την γραμμή των βολών, δεν κέρδισαν πάντως από τα τρίποντα όπως έλεγαν οι περισσότεροι 😛 έβγαλε ψυχή στο τέλος και πήρε το ματς.

Για τον Ζευς τα 38 λεπτά του αγώνα ήταν εξαιρετικά. Ωραίες και σωστές επιθέσεις, σωστή κυκλοφορία μπάλας, σωστή αντιμετώπιση της ζώνης. Στα 2 τελευταία λεπτά έγιναν μάζεμενα λάθη σε άμυνα κσι επίθεση γεγονός που έφερε την ήττα. Σαν να υπήρχε άγχος η προσμονη για την νίκη. Με λίγο πιο καθαρό μυαλό θα είχε φύγει νικητης. Όπως έχω αναφέρει ξανά η φετινή χρονιά είναι ένα μεγάλο και συνεχές μάθημα για τους παίκτες και συνολικά την ομάδα..

Κ κατι τελευταιο το οποίο μου έκανε εντύπωση μιας και δεν το έχω ξαναδεί και αφορά έναν από τους 2 διαιτητές, τον έμπειρο της υπόθεσης. Σε επαναφορά από τελική γραμμή πηγαίνει κ αφήνει την μπάλα στα πόδια του παίκτη, κ ο παίκτης τον κοιτάει απόρημμενος και του σφυρίζει τεχνική ποινή...😂😂 και ένα δεύτερο σε κάθε μα κάθε επαναφορά απ την τελική γραμμή μόλις η μπάλα εβγάινε, πριν προλάβουν καν οι παίκτες να πάρουν θέση η έστω να τρέξεί κάποιος να κάνει την επαναφορά, ο ίδιος ρεφ πετούσε ψηλά την μπάλα και μετρουσε τα 5 δευτερόλεπτα επαναφοράς. Αποτέλεσμα φυσικά οι επαναφορες να εκδηλώνονται με βιασύνη με άγχος κλπ. Το αναφέρω γιατί είναι η πρώτη φορά που το βλέπω και σίγουρα δεν είναι απο τα σκηνικα που βοηθούν ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό ματς από πλευράς θεάματος και συμπεριφορων. Αν ο κύριος ρεφ βιαζοταν να πάει σπίτι του νομίζω καμιά απ τις 2 ομάδες δεν φταίει για να πληρώνει τα σπασμένα..😉
gspara
ΛΑΓΟΝΗΣΙ-ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ 79-62 (19-19,47-37,67-51,79-62).

Αγωνας που επρεπε,με βαση τα ροστερ και την ποιοτητα,να ειναι ντερμπι ανοδου!
Απο την μια ο ΑΟΛ με προπονητη τεραστιου βεληνεκους και ιστοριας,τον Χρηστο Χρηστιδη,αλλα και αθλητες παραπανω κατηγοριων.Απο την αλλη η Δοξα Βυρωνα,η οποια τις σπανιες φορες που την ειδαμε με πληρη συνθεση,μας χαρισε το ελκυστικοτερο μπασκετ της κατηγοριας.Κι ομως οι μεν γηπεδουχοι βρεθηκαν με την πλατη στον τοιχο κυνηγωντας βαθμους παραμονης,ενω οι φιλοξενουμενοι εχοντας χασει το τρενο ανοδου,ελπιζουν μονο σε ενα καλο πλασσαρισμα,χωρις ομως να παραλειπουν κρυφες ματιες στις ομαδες που ακολουθουν.

Ενα πολιτισμικο σοκ ομολογω το επαθα μπαινοντας στο κλειστο ''Νικολαος Κακλαμανακης'' παρασυρομενος και απο δυνατη μπασκετικη παρεα icon_wave.gif .Συνηθισμενος κυριως σε παγωμενες στρουγκες,ενοιωσα οτι μπηκα στο ΟΑΚΑ.Απο τις ελαχιστες φορες που παρακολουθησα αγωνα χωρις να σημειωνω σκορ και να εχω την ''πολυτελεια'' να βλεπω τα.....φαουλ των παιχτων στο ταμπλο!!

Αγωνιστικα τωρα,με μια πρωτη ματια εχασα το μετρημα με τις απουσιες.Το Λαγονησι εκτος του γνωστου αποντα Τσολη,ειχε απωλεια εντελως τελευταιας στιγμης,με τον τραυματισμο στο δαχτυλο του Σκουλουδη.
Πολυ χειροτερη η κατασταση στην Δοξα που παραταχτηκε με 8αδα,συμπεριλαμβανομενων του εφηβου Γκαζιου και του παιδα(νομιζω) Πολυμενακου.Εκτος αποστολης Χατζηχρηστος-Γκοφας-Σιαμαντας-Σκορδας.

ΔΑΓΤΖΗΣ-ΔΑΝΑΣ
ΜΑΡΚΟΜΙΧΑΛΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ-ΠΑΖΑΡΑΣ
ΚΕΛΕΣΗΣ-ΑΤΤΙΚΟΣ
ΠΕΤΡΑΚΑΚΗΣ-ΜΑΡΜΑΤΑΚΗΣ

Παρα τις βασικες της απουσιες η Δοξα βρηκε ρυθμο με το τζαμπολ,επαιξε πολυ ωραιο μπασκετ και μεχρι το 15' ειχε τα ηνια της αναμετρησης.Παζαρας-Δανας εκαναν εκπληκτικη εμφανιση,με τον Αττικο να παιρνει και αυτος την σκυταλη με την σειρα του και οι φιλοξενουμενοι προηγηθηκαν 13-19.
Το Λαγονησι προσπαθουσε να ακολουθησει,αλλα αρχικα εδειξε πνιγμενο στο αγχος του,με εξαιρεση τον φετινο του παιχτη/αποκαλυψη Μιχαλη Δαγτζη!!Ο νεαρος πρωην γκαρντ της Ευρυαλης,κρατησε το Λαγονησι σε αυτο το διαστημα και 2 τριποντα,ενα δικο του και αλλο ενα του Μπουρουση,οδηγησαν στο 19-19 της 1ης περιοδου.

Αμφιρροπα κυλησαν τα πρωτα λεπτα της 2ης περιοδου με την Δοξα να βρισκει λυσεις απο τον εξαιρετικο Ζευγωλη.Το δικο του 3ποντο εδωσε για τελευταια φορα προβαδισμα στους φιλοξενουμενους με 25-26.
Σε αυτο το σημειο ηρθε η ωρα του καλυτερου παιχτη της κατηγοριας,Νικου Μαρκομιχαλη,να παρει την κατασταση στα χερια και να αποφορτισει τους συμπαιχτες του.
Με δυο 3ποντες-βομβες διαμορφωσε αρχικα το 33-26 για να ερθει ομως η αντιδραση της Δοξας με καλαθι του δυναμικου Γκαζιου και 3ποντο του Παζαρα(33-31).Ο Τσαφιλκος με νεο 3ποντο εγραψε το 36-31 και ο Αττικος μειωσε αμεσως σε 36-33.Μεχρι εκει ομως.....το 3ο τριποντο του Μαρκομιχαλη εγραψε το 39-33 και ο παθιασμενος Πετρακακης σανιδωσε το γκαζι για το 45-35.

Ο ιδιος παιχτης(Πετρακακης) ανοιξε τον λογαριασμο της 3ης περιοδου (49-37) αλλα στην συνεχεια η ομαδα του Μαρινου με αμυνα ζωνης φρεναρε,εστω προσωρινα,τον οιστρο των γηπεδουχων.Επιθετικα ομως ηταν αναμενομενο να στερεψει απο λυσεις και δυναμεις,με αποτελεσμα να μην καταφερει να μειωσει παρακατω απο το -6 (51-45,53-47).

Οι γηπεδουχοι πλεον μασαγαν σιδερα στην αμυνα,με Δαγτζη-Μαρκομιχαλη να βγαζουν τα συκωτια σε Παζαρα-Δανα που αγωνιζοντουσαν χωρις ανασα.Επιθετικα σε αυτο το διαστημα πηρε φωτια και ο Πετρος Μπουρουσης που εμοιαζε ασταματητος.Το 4ο τριποντο του Μαρκομιχλαη διαμορφωσε το 60-49 και η 3η περιοδος εληξε 67-51 μετατρεποντας σε διαδικιστικη υποθεση το τελευταιο δεκαλεπτο.

Επιτελους λοιπον το Λαγονησι ''ξεμπουκωσε'',επαιξε με ματι που γυαλιζε και η ομαδα των Χρηστιδη-Γκολεμα εδειξε δειγματα των τεραστιων δυνατοτητων της!!!
MVP:ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΜΙΧΑΛΗΣ....oταν λεω οτι ειναι ο καλυτερος και πιο ολοκληρωμενος παιχτης της κατηγοριας,περισσοτερο προσβλητικο μου ακουγεται παρα κολακευτικο,αφου ξεκαθαρα ειναι αθλητης Εθνικων κατηγοριων.Ηγετικα προσοντα,σπανια επαφη με το καλαθι,δημιουργιες και .......δυναμικες αμυνες που τον κανουν να ξεχωριζει απο μια γκαμα πολυ καλων παιχτων!!
Μαζι με τον απολαυστικο Μιχαλη Δαγτζη συνεθεσαν ενα τουρμποκινητο διδυμο γκαρντ!!!Φοβερος Μπουρουσης στο 2ο ημιχρονο και Πετρακακης στο πρωτο.Θετικος με πολυπλευρη προσφορα ο Κελεσης,χωρις να υπαρχει παιχτης που υστερησε.

Η Δοξα με την εμφανιση της στο 1ο ημιχρονο ειδικα,απεδειξε οτι ,αν δεν ειχε συνεχομενες απωλειες,η θεση της ειναι στην πρωτη 3αδα.
Παλικαρισια εμφανιση απο τους παιχταραδες Ιωσηφ Δανα-Αποστολη Παζαρά!!!!Πολυ καλος ο Μανος Ζευγωλης,που εδειξε οτι ειναι αδικημενος απο τον χρονο συμμετοχης του στα προηγουμενα παιχνιδια.Αποκαλυψη ο εφηβος Γκαζιου,εδειξε οτι εχει τσαγανο και δυνατοτητες που αν τις δουλεψει θα μπορεσει να εξελιχθει ραγδαια.Εδωσε λυσεις στο 1ο ημιχρονο ο Αττικος,εδειξε κουρασμενος στην επαναληψη και λογικα βεβαια απεναντι σε ισχυρη φροντ-λαιν.

ΛΑΓΟΝΗΣΙ:Μαρκομιχαλης 18(4),Μπουρουσης 17,Πετρακακης 17,Δαγκτζης 14(1),Κελεσης 6,Τζαφιλκος 3(1),Θεοφανιδης 2.Κατσαρος 2.
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ:Δανας 19(1),Παζαρας 15(2),Αττικος 10,Ζευγωλης 10(2),Γκαζιου 4,Μαρματακης 4.
Nemesakos
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2: Ο θάνατός σου η ζωή μου. Ντέρμπι για τις κάτω θέσεις. Ο Πρωτέας δείχνει να μην έχει την δυναμική των πρώτων αγώνων κι οι τελευταίοι αγώνες του είναι ήττες με μεγάλες διαφορές.Αντίθετα ο Κρόνος το παλεύει αλλά και αυτός χάνει με την τελευταία ήττα από την Άρτεμις όπως φάνηκε να είναι σχεδόν στο καλάθι. Θα πω λόγω φόρμας το διπλό.

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1: Ξεκάθαρο φαβορί η Ίριδα που με νίκη πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στην Β ΕΣΚΑ..Βασικά είναι ήδη στην Β ΕΣΚΑ αλλά προφανώς δεν θα χαριστεί σε κανέναν

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1: Αν ο Αθηναϊκός δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες θα κερδίσει.

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1: Όσο και να είναι ανεβασμένο το Λαγονήσι μετά την νίκη επί της Δόξας, το Οίον θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης 3άδας

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2: Σε άλλη περίπτωση δεν θα συζητούσα καν για το αποτέλεσμα του αγώνα. Ωστόσο η Δόξα έχει χάσει ίσως τον καλύτερό της παίκτη, στον τελευταίο αγώνα κατέβηκαν 8. Διαφορά ποιότητας υπάρχει, ωστόσο ο Μαίανδρος δείχνει να χαίρεται την κάθε συμμετοχή του. Θα πω και πάλι διπλό.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1: Δεν έχει περιθώρια για γκέλα η Αρτεμις

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1 : Ο Ζευς θέλει να παλέψει για την 5η θέση. Τα Σπάτα από την άλλη καίγονται για νίκη για να προσπαθήσουν να σωθούν. Θεωρώ ότι θα είναι ντέρμπι λόγω των «πρέπει» των 2 ομάδων. Έχουν και οι 2 κίνητρο. Θα πάμε φυσικά με τον Ζευς. cool.gif tongue.gif
gspara
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Τελικος επιβιωσης.Αν κανει το 2-0 ο Γερακας αποκτα σημαντικες ελπιδες.Ο Πρωτεας με νικη ανασαινει και παει με καλη ψυχολογια στο κρισιμο ματς με Νικηφορο(ενω εχει και το αναβληθεν με Σπατα).Ανοιχτο για καθε αποτελεσμα,θα κριθει στις απουσιες και στο παθος.

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1
Θελει την ρεβανς η Ιριδα και θα την παρει.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
Ειχε νικησει σχετικα ευκολα στον 1ο γυρο ο Αθηναικος αλλα τωρα πιστευω θα ειναι αμφιρροπο.Ο Αθηναικος ομως εχει υψηλοτερο κινητρο,αφου ο Βριλησσιακος μαλλον εδραιωνεται 5ος.

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 2
Ξεσκαλωσε ψυχολογικα το Λαγονησι και παει με αλλον αερα στο σεληνιασμενο Οιον(8/8).Αν και χωρις Σκουλουδη,θα ρισκαρω στην ομαδα του Χρηστιδη,αλλα θα πρεπει να κρατησουν χαμηλα την καλυτερη επιθεση της κατηγοριας.

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2
Δυσκολη η συνεχεια για Δοξα χωρις Χατζηχρηστο.Περιμενουν τουλαχιστον την επιστροφη των υπολοιπων αποντων για να κυνηγησουν ενα καλο πλασσαρισμα.Εδω λογικα δεν θα εχουν προβλημα,υπαρχει μεγαλη διαφορα ποιοτητας.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ(25/2) 1
Την Δευτερα ο αγωνας.Ακλονητο φαβορι η Αρτεμις,πολυ δυσκολα θα πιασει τους μεσους ορους του ο Νικηφορος απεναντι στην 2η καλυτερη αμυνα.

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1
Υψηλοτερο βαθμολογικο κινητρο τα Σπατα που καιγονται για βαθμους επιβιωσης.Ο Ζευς ομως δεν χαριζεται και,εστω δυσκολα,πιστευω θα ντουμπλαρει.
tommie1983
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1 Παμε με την εδρα.Ειναι καθοριστικο και για τις δυο ομαδες . Η παρεα του Μισσα ξερει να βαζει δυσκολα.Μαχη λοιπον και ματσαρα.

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1 Προερχομενη απο νικη η πρωτοπορος που δυσκολευτηκε καλειται να παρει ατυπη ρεβανς απο την λεοντειο που μετα την ηητα απο το οιον μπλεκει.Θελει υπερβαση και το ξερουν καλα για να παρουν κατι απο αυτο το ματς.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1 Οπως ειπε ο gspara το κινητρο του αθηναικου ειναι μεγαλο και νομιζω θα τα καταφερει.Πρεπει να προσεξει γιατι ο βριλησσιακος ειναι επικινδυνος αν του μπουν τα σουτ.

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1 Παμε με την εδρα και τον φιλο μας nemesakos.Δυσκολο ματς και για τους δυο που θελουν τις νικες για διαφορετικους λογους!

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1 Να παραμεινει στις προνομιουχες θεσεις και καλειται να περασει το εμποδιο του λαγονησιου που ψαχνει νικες ανασες .

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2 Ωραιοματσακι αν μεινεικοντα στοσκορ.Καλυτερη η δοξα και ποιοτικοτερη.

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1 Για να συνεχισεις στις υψηλες θεσεις.
gspara
QUOTE (gspara @ Feb 20 2019, 13:18 ) *
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Τελικος επιβιωσης.Αν κανει το 2-0 ο Γερακας αποκτα σημαντικες ελπιδες.Ο Πρωτεας με νικη ανασαινει και παει με καλη ψυχολογια στο κρισιμο ματς με Νικηφορο(ενω εχει και το αναβληθεν με Σπατα).Ανοιχτο για καθε αποτελεσμα,θα κριθει στις απουσιες και στο παθος.

O παλιοσειρες της Πρωτεαρας,Μαζαρακης-Γερασιμοπουλος-Αναγνωστου,''εψησαν'' τον φοβερο και τρομερο Γιαννη Νταφλο 77.gif να επιστρεψει στα παρκε για να βοηθησει την ομαδα της καρδιας του στην μαχη της παραμονης και αυριο ντεμπουταρει !!!
Ωρα να τραβηχτει η γραμμη του 3ποντου στα 7,5 μετρα guns.gif
rookie
πρωτεας γερακας φαινεται οτι με το ψησιμο που μας ανεφερε ο φιλος μας gsparas οι κανονισμοι θα αλλαξουν παλι για το τριποντο . 1
ιρις λεοντειος θα στραβοπατησει η ιριδα στην μαχητικη λεοντειο εγω πιστευω πως ναι πρεπει να κανει μια καλη εμφανιση διοτι με το οιον ηταν ντροπιαστικη. 2
ζευς σπατα παλευουν οι φιλοξενουμενοι αλλα στο γουδι περνας δυσκολα εκει μεσα . 1
αθηναικος βριλλησιακος πιο δυνατοι οι γηπεδουχοι κυνηγανε την απευθειας ανοδο ενω οι φιλοξενουμενοι εχασαν το τρενο. 1
οιον λαγονησι απο τοτε που εδιωξαν τον προπονητη αηττητοι ειναι μαλλον ο παλιος κοουτς ηταν σχετικος με το αθλημα εναντι θεση με το λαγονησι που αφου δε βρισκεται στις πρωτες θεσεις με τετοιο ροστερ κυνηγαει την παραμονη . λετε να ανταλαξξαν προπονητες?? με κλειστα ματια. 1
μαιανδρος δοξα κυνηγαει τα αδυνατα ο γηπεδουχος ενω η δοξα σε ελευθερη πτωση λες και παιζει δ εσκα με 8 παιχτες αν δυνατον . 1
αρτεμις νεφο ο κ.δεσποτακης θα το καθαρισει και αυτο το παιχνιδι δευτερας σε μετα μεσονυχτια εκδοση αν αργησει πολυ μετα τις 00.00 δηλαδη .1
καλη επιτυχια σε ολους να βγουν τα προγνωστικα μου με αποδοση πανω απο 37
goodfor
ΠΡΩΤΕΑΣ – ΚΡΟΝΟΣ…..1
Forza DAFLOS.

ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠ – ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ…..1
Θα πάρει το αίμα της πίσω.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ…..1
Η μπαλα μεσα στη ρακετα.

ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦ. – ΛΑΓΟΝΗΣΙ…..1
Ματσαρα, δύσκολα οι γηπεδούχοι.

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ…..2
Ποιοτικότερη η ΔΟΞΑ , ειναι και τα λεφτά βλέπεις.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ…..1
Οι ομάδες του Δεσποτάκη παίζουν άμυνα.

ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ – ΑΟ ΣΠΑΤΩΝ…..2
Η έκπληξη της αγωνιστικής.Vamos amigos!!
tekton
Ήταν πολλές οι αυτοχειρίες του ΚΡΟΝΟΥ για να κάνει κι άλλη μια:
ΠΡΩΤΕΥΣ-ΚΡΟΝΟΣ 49-64
gspara
ΟΙΟΝ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ 63-72 (13-13,24-28,40-49,63-72).

Πηρε φορα το Λαγονησι και απεδρασε με κεκτημενη ταχυτητα απο τον σουπερ φορμαρισμενο Αγιο Στεφανο διακοπτωντας το αηττητο σερι του κοουτς Παπανδρεου(7/7).Μετριο μπασκετ στο 1ο ημιχρονο με το Λαγονησι να εχει επιβαλλει τον ρυθμο του κρατωντας τους γηπεδουχους σε χαμηλη συγκομιδη.Ματσαρα στο 2ο ημιχρονο με το Λαγονησι να δειχνει μεταλλο και να βρισκει μεγαλα σουτ,αντιδρωντας ψυχωμενα σε ολες τις αποπειρες ανατροπης του Οιον.

ΚΥΡΟΥ-ΔΑΓΤΖΗΣ
ΝΤΖΟΥΡΑΣ-ΜΑΡΚΟΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΠΟΖ-ΚΕΛΕΣΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ
ΠΑΠΑΝΟΓΛΟΥ-ΠΕΤΡΑΚΑΚΗΣ

Ο ΑΟΛ μπηκε δυνατα με ξεκαθαρη την ψυχολογικη ωθηση που του εδωσε η καλη εμφανιση της προηγουμενης αγωνιστικης.Πολυ καλα διαβασμενη η ομαδα του Χρηστιδη,προσεξε τις επιστροφες της,πιεσε τον Κυρου και δεν επετρεψε στους γηπεδουχους να ανοιξουν τον ρυθμο.Ο Μαρκομιχαλης κουμανταρε ιδανικα και Πετρακακης-Θεοφανιδης εδωσαν τις πρωτες επιθετικες λυσεις για το 2-10.
Μετα το ταιμ-αουτ του κοουτς Παπανδρεου και την εισοδο του πιεστικου Σωτηρος,οι γηπεδουχοι αντεδρασαν και ροκανισαν την διαφορα με αιχμη του δορατος τον Παπανογλου.Το 1ο δεκαλεπτο εληξε ισοπαλο(13-13) με καλαθι του Γκοκα.

Κυρου+Σωτηρος μαζι στο ξεκινημα της 2ης περιοδου αλλα το Λαγονησι ηταν αυτο που ξαναπηρε τα ηνια της αναμετρησης με πρωταγωνιστες Μαρκομιχαλη-Πετρακακη(13-18).Το Οιον δυσκολευοταν στην αμυνα ζωνης των φιλοξενουμενων και λιγο αργοτερα το ευστοχο 3ποντο του Μαρκομιχαλη εγραψε το 16-23.
Με Μπουρουση-Πετρακακη μαλιστα διδυμο ψηλων,το Λαγονησι προηγηθηκε 18-25 αλλα εκει κολλησε για λιγο στην ζωνη των γηπεδουχων αυτη την φορα.Δυο παιδαριωδη λαθη του ΑΟΛ εδωσαν την ευκαιρια στο Οιον να μειωσει 22-25 με καλαθι του Ζαχαρια που μπηκε φουριοζος και καρφωμα του Μποζ.
Ο Μπουρουσης με 3ποντο φρεναρε ομως το μομεντουμ των γηπεδουχων(22-28) και τελικα ο Παπανογλου σφραγισε το 1ο ημιχρονο για το 24-28.

Σχεδον αλλο παιχνιδι παρακολουθησαμε στο 2ο ημιχρονο και η ενταση εκτιναχτηκε στο κοκκινο με αρκετα μικρα σερι εκατερωθεν.
Οι γηπεδουχοι αρχικα μπηκαν αποφασισμενοι για ενα ξεσπασμα που θα τους βαλει σε θεση οδηγου.Ο Κυρου ανεβασε αισθητα την αποδοση του και με καλαθι του Αναγνωστοπουλου,το Οιον ολοκληρωσε σερι 11-4 για να προσπερασει 35-32.

Και ενω το γηπεδο αρχισε να μοιαζει κατηφορικο,το Λαγονησι αντεδρασε στοχευμενα σαν ετοιμο απο καιρο και ετρεξε ενα δικο του 3-13 σερι.Εφαλτηριο αποτελεσε μια χαιλαιτ-ασιστ πισω απο την πλατη του Κελεση στον ακροβολισμενο στα 6,75 Δαγτζη που πυροβολησε ψυχραιμα ισοφαριζοντας 35-35.
Παιχτης-κλειδι σε αυτο το σημειο ο Στεφανος Τσαφιλκος ο οποιος εκτος απο πιεστικες αμυνες,ευστοχησε σε 2 τεραστια 3ποντα ψυχολογιας που διαμορφωσαν το 38-44.Το Λαγονησι ειχε παρει φωτια και Τσακναριδης-Κατσαρος πατησαν κι'αλλο το γκαζι για το 40-49 του 3ου δεκαλεπτου.

Το Οιον φυσικα δεν θα αφηνε ετσι το παιχνιδι και με μπροσταρη τον Αναγνωστοπουλο δεν χρειαστηκε παρα 2 λεπτα στην 4η περιοδο για να φερει το ματς στον ποντο(48-49).Ταιμ-αουτ Χρηστιδης και εσπευμενη επιστροφη Μαρκομιχαλη.Η μπαλα περασε στον ανικητο Πετρακακη και 50-55.
Το ματς πλεον στην κοψη του ξυραφιου και με το σκορ στο 54-57 (35') ηρθε η ωρα να μιλησει μετα απο ωρα ο γιγαντας Παπανογλου για να ισοφαρισει 57-57 με 3ποντη-βομβα.
Ο Μπουρουσης απαντησε με το ιδιο νομισμα(57-60) και αμεσως μετα ο Δαγτζης εκλεψε την μπαλα και σερβιρε αβιαστο καλαθι στον διακτινιζομενο Τσαφιλκο για το 57-62.

Παπανογλου 59-62....Μαρκομιχαλης 1/2 βολες 59-63.....Παπανογλου 61-63.Μπουρουσης-Μποζ αστοχησαν απο το 3ποντο αλλα δεν εκανε το ιδιο ο Κελεσης.Ο φοργουορντ του Λαγονησιου ζυγισε την μπαλα απο τα 7 μετρα για να ευστοχησει με ταμπλο στο 3ποντο του αγωνα που διαμορφωσε το 61-66 με 1'28'' για την ληξη.
Παπανογλου-Ντζουρας και Μαρκομιχαλης δεν βρηκαν στοχο στην συνεχεια και τελικα στα 28'' ο Πετρακακης ηταν αλανθαστος απο την γραμμη της φιλανθρωπιας(61-68).Τελικο 63-72 με τον Μαρκομιχαλη να πετυχαινει τους τελευταιους 3 ποντους μεσα σε πανηγυρισμους!!!

Ελπιζω να με συγχωρεσουν Πετρακακης-Μαρκομιχαλης που εκαναν σπουδαια εμφανιση,αλλα.................................
MVP:ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΑΦΙΛΚΟΣ που εδωσε φοβερη ενεργεια και μεγαλα σουτ στο πιο ζορικο σημειο για το Λαγονησι.
Γενικα ο κοουτς Χρηστιδης καταφερε να παρει πραγματα απο ολους τους αθλητες του.Σταθερη αξια και πολυτιμη αλλα και ηγετικη παρουσια το πουλεν μας ο Μιχαλης Δαγτζης !!!Καταλυτικοι Μπουρουσης-Κελεσης στην 4η περιοδο,εδωσε λυσεις στο 1ο ημιχρονο ο Θεοφανιδης που φορτωθηκε ομως με φαουλ νωρις στην 3η περιοδο.Αποντες Σκουλουδης-Τσολης.

Απο το Οιον κορυφαιοι Παπανογλου-Κυρου-Αναγνωστοπουλος.Εδωσε λυσεις χωρις να παρει πολλες προσπαθειες ο Ντζουρας,ενω πετυχε και 3 τουλαχιστον καλαθια πατωντας την γραμμη του 3ποντου.Βοηθησε αμυντικα ο παθιασμενος Σωτηρος,οπως και ο Ζαχαριας στην ολιγολεπτη ομως συμμετοχη του.

ΟΙΟΝ:Παπανογλου 16(2),Κυρου 12,Αναγνωστοπουλος 11,Ντζουρας 8,Μποζ 7(1),Σωτηρος 4,Ζαχαριας 3,Γκοκας 2,Καραβας.
ΛΑΓΟΝΗΣΙ:Πετρακακης 17,Μαρκομιχαλης 15(1),Τσαφιλκος 12(2),Μπουρουσης 7(2),Κελεσης 6(1),Θεοφανιδης 6,Δαγτζης 4(1),Τσακναριδης 3,Κατσαρος 2.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 49-64
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 66-47
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 68-55
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 64-60
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 63-72
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 48-53
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (25/02)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 19 ΑΓΩΝΕΣ)
1.ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 36
2. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 34
3. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 33

4. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 32*
5. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 30
6. ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 29
7. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 28*
8. ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 27
9. ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 26*
10.ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 24*
11. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 24
12.ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 23*
13.ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 22*
14.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 22


* Ενα αγωνα λιγοτερο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(20η)
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ
Nemesakos
Ζευς - Σπάτα 64-60

Πολύ ωραίο ματς με αρκετο σασπενς στην εξέλιξη του, με τον Ζευς τελικά να επιστρεφει στις νίκες.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικει δάφνες ποιότητας αφού το πρώτο δεκάλεπτο ελήξε 12-6 κ το ημίχρονο 22-19. Άρκετα άστοχες οι 2 ομάδες με αρκετή νευρικότητα κ εμφαση στην αμυνα ήταν τα χαρακτηριστικα του.

Στην επανάληψη όμως η εικόνα άλλαξε εντελώς. Οι 2 ομάδες μπήκαν αποφασισμενες για την νικη, με τα σπατα να δείχνουν πιο παθιασμένα για το ροζ φυλλο αγώνα. Με εξαιρετικο passing game εβρισκαν αρκετα ελεύθερα σουτ τα οποία τους έδωσαν κ το προβαδισμα μετά από αρκετή ώρα. Τα σπατα το διατήρησαν απαντωντσς σε κάθε ευστοχη πρόσπαθεια του ζευς και μάλιστα μπήκαν στην τελευταια περίοδο μπροστά με 40-47.

Ο Ζευς με 2 γρήγορα καλάθια μείωσε στους 3 πόντους ωστόσο κ πάλι οι φιλοξενουμενοι με το νο.12 (ρεπουσκος αν δεν κανω λαθος)κατάφεραν καί πήραν διάφορα ακόμα και 8 πόντων. Από εκείνο το σημείο κ μετά ο Ζευς μείωνε αλλά η διαφορά παρεμενέ στους 4 πόντους. Ένα καλάθι κ φαουλ και στη συνέχεια 2 εύστοχες βολές έβαλαν μπροστα τον ζευς με 1 πόντο περίπου 3 λεπτά για την λήξη. Οι γηπεδούχοι εσφιξαν την άμυνα τους και δεν δέχτηκαν κάλαθι εως κ 50 δεύτερα πριν την λήξη που τα σπάτα με 1/2 βολές μείωσαν στο καλαθι . Ακολουθησαν 2 άστοχες βολές από τον ζευς, χαμένη επιθεση από τα σπατα και στα 10 δευτερα γισ την λήξη φάουλ για να σταματησει ο χρόνος. Ο Ζευς πέτυχε 2/2 βολές έκανε το 64-60 που ήταν κ το τελικό σκορ.

Σε σχέση με το πρώτο γυρο τα Σπατα είναι μια εντελώς άλλη ομάδα. Οι παίκτες έχουν ρόλους και το μπάσκετ που παίζουν έχει λογική. Το νούμερο 12 έκανε εξαιρετικη δουλειά,με σουτ από μακρυά αλλά και αρκετα μπασιματα στο καλαθι, ενώ καλός ήταν και ο μικρός με το νό. 14. Θεωρω πως με τέτοιες εμφανισεις προφανώς έχουν ελπίδες για να διεκδικησουν ως το τέλος την παραμονή. Αν πάρουν το λειψό ματς με τον πρώτεα την τρίτη προφανώς είναι σε καλύτερο σημείο.

Ο Ζευς από την άλλη χτυπημένος από τις ιώσεις της εποχής τα έβγαλε πέρα πάρα τις απουσίες. Στα κρίσιμα σημεία έδειξε χαρακτήρα, όταν βρέθηκε στο -8 περίπου 6 λεπτά για την λήξη, δεν θόλωσε και μεθοδικα πήρε την πολύτιμη νίκη στο κυνήγι της 5αδας. Ακολουθεί ο Κρόνος που και αυτό θα είναι ντέρμπι.

Καλή συνεχεια στις ομάδες με υγεία. 😀
gspara
ΑΡΤΕΜΙΣ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 65-68 (60-60)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 19 ΑΓΩΝΕΣ)
1.ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 36
2. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 34
3. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 33

4. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 33
5. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 30
6. ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 29
7. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 28*
8. ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 27
9. ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 26
10.ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 26*
11. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 24
12.ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 23*
13.ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 22*
14.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 22


* Ενα αγωνα λιγοτερο


goodfor
ΓΣ ΆΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΌΡΟΣ. Γ1 ΕΣΚΑ εξ αναβολής. 65 - 68.
Δεκάλεπτα 16 - 20, 30 - 34, 51 - 46, 60 - 60 κανονικός αγώνας.
Α' Παράταση ... 65 - 68 τελικό.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 1οςΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ .
2ος ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Με ελλείψεις η ομάδα του ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ οργανωμένη με καλές άμυνες & αιχμές τον υπερηχητικό Πλούταρχο Νασόπουλο αλλά και τον επίσης πολύ γρήγορο Γρηγόρη Χαλκιά έμεινε από την αρχή δυο καλάθια πίσω στο σκορ με προβλήματα στο ζωγραφιστό.Οι Γεργεριτακης & Παναγοπουλος και ο Καμνιωτης από την ομάδα του ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗ έδειχναν μεγαλύτερη εμπειρία και αποτελεσματικότητα.Ο Ηλιας Μπουα μας εντυπωσίασε με τα αθλητικά του προσόντα από τη γηπεδούχο όπως και ο #18 των φιλοξενουμένων ο οποίος πήδαγε στο θεό ( πρέπει να εκανε 5 – 6 τάπες).
Ισοδύναμοι οι δυο αντίπαλοι η ΑΡΤΕΜΙΣ πλησίασε και ισοφάρισε στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου.Συμφωνα με την ροή του αγώνα όταν πέρασε και τρεις τέσσερις πόντους μπροστά φαινόταν ότι δεν γίνεται να χάσει αυτό το παιχνίδι.Ο Νασοπουλος έδειχνε να τρέχει δυο ταχύτητες παραπάνω και να βάζει ότι ώρα θέλει καλάθι.Παρ ολα αυτά, κάτι τα λάθη κάτι η ευστοχία του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ φτάσαμε στη παράταση .Η πείρα των παιχτών του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ νίκησε & η λαβωμένη ΑΡΤΕΜΙΣ κέρδισε μόνο τις εντυπώσεις
.Τη Παρασκευη 1/3 ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ θα φιλοξενήσει τον ΠΡΩΤΕΑ & η ΑΡΤΕΜΙΣ θα πάει στα Πατήσια να παίξει με τη ΛΕΟΝΤΙΟ.
https://www.facebook.com/groups/15507895049.../?ref=bookmarks
gspara
ΣΠΑΤΑ-ΠΡΩΤΕΑΣ 64-65 (εξ'αναβολης 18ης αγωνιστικης)......με βολες Μισσα στα 0,3'' και mvp Γιαννης Νταφλος!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 19 ΑΓΩΝΕΣ)
1.ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 36
2. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 34
3. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 33

4. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 33
5. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 30
6. ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 29
7. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 28*
8. ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 27
9. ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 26
10.ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 26*
11. ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 25
12.ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 24
13.ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 23
14.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 22


* Ενα αγωνα λιγοτερο
Nemesakos
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 2 :Τάσεις αυτοκτονίας από την Άρτεμις για την απευθείας άνοδο στην Β μετά την εντός έδρας ήττα από τον Νικηφόρο. Αντίθετα η Λεόντειος βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι καθώς έχει 2 βαριές ήττες από ομάδες που ζητάνε την άνοδο. Αν η Άρτεμις θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά θα πρέπει να κερδίσει. Πάω με το κίνητρο της ανόδου

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1 Εύκολο βράδυ για τον Βριλησσιακό.

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 Μάλλον ξύπνησε το Λαγονήσι. Αργά βέβαια για να κοιτάξει προς τα πάνω αλλά και πάλι είναι τρομερά υπολογίσιμη δύναμη. Μιλώντας για δύναμη η Ίριδα με το μπασκετικό ξύλο που ρίχνει κάνει ήδη πλάνα για την Β ΕΣΚΑ, ωστόσο αν κάποια ομάδα μπορεί να αντιμετωπίσει το «ξύλο» αυτή είναι το Λαγονήσι. Άλλωστε το χω γράψει ξανά, έχω δει όλες τις ομάδες, το Λαγονήσι διαθέτει το καλύτερο ρόστερ. Μομέντουμ και άσος.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1/2 Περίεργο ματς καθώς όλα εξαρτώνται από την Δόξα. Με τον Χατζηχρήστο πλέον να βρίσκεται στην ομάδα, αλλά και με συχνές απουσίες τίποτα δεν είναι σίγουρο. Στην έδρα του είναι δυνατή αλλά το θέμα είναι να συμπληρώσουν 12άδα ή όπως πάει τώρα στα τελευταία ματς έστω 10άδα. Το Οίον από την άλλη έχασε από το Λαγονήσι και έχασε και έδαφος για την 3άδα. Ωστόσο του έκανε την χάρη η Άρτεμις με την ήττα από τον Νικηφόρο. Λογικά η Δόξα χωρίς απουσίες θα κερδίσει, αλλά αν δεν μαζευτούν πιθανολογώ εύκολο βράδυ για το Οίον.

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2
Πάνω που έγραψα καλά λόγια για τα Σπάτα, ήρθε και η ήττα από τον Πρωτέα που μάλλον του βυθίζει στην Δ ΕΣΚΑ. Απέναντι στον Αθηναϊκό δεν μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Από νίκες και οι 2 σε ματς που έκαιγαν και για τους 2. Θα πάω με την έδρα. Αν ο Νικηφόρος κερδίσει τότε θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα παραμονής. Αν χάσει θα έχει ευκαιρίες. Ο Πρωτέας πρέπει να παλέψει και να ιδρώσει περισσότερο. Ανεβασμένες και οι 2 ομάδες λόγω θετικών αποτελεσμάτων, θα είναι ένα πολύ ωραίο ματς.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 2: Ο Κρόνος θέλει την νίκη μήπως μπορέσει να σώσει την κατηγορία. Από την άλλη ο Ζευς θέλει να συνεχίσει να νικά και βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη. Ντέρμπι θα είναι το ματς, αλλά Ζευς..
tekton
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 2
Είναι καλύτερη η ΑΡΤΕΜΙΣ κι έχει ανάγκη τη νίκη.
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Εύκολα.
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
Αν και το ΛΑΓΟΝΗΣΙ έχει καλύτερο ρόστερ δεν είναι αξιόπιστο και η ΙΡΙΣ είναι πιο σκληρή ομάδα.
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2
Το ΟΙΟΝ θα είναι μια από τις ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία.
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1
Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση αυτή τη στιγμή ο ΚΡΟΝΟΣ είναι καλύτερη ομάδα από το ΖΕΥΣ και έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη.
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2
Αυτοκτόνησαν τα ΣΠΑΤΑ με τον ΠΡΩΤΕΑ. Δεν ξέρω αν τους έχουν μείνει ψυχικά αποθέματα να παλεψουν πλέον για τη σωτηρία.
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Αν και ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ δεν είναι για να του έχεις εμπιστοσύνη, πρέπει να νικήσει αν θέλει σωτηρία.
madmike1


ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 2

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Ταβανισιος
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 2 καληυερη ομαδα ο ζευς
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
gspara
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (04/03) 2
Την Δευτερα ο αγωνας.Εκτος ρυθμου δειχνει η Λεοντειος μετα το αναβληθεν με Δοξα και αποτελεσμα αυτου να μειωθει η διαφορα απο την θεση του μπαραζ.Η Αρτεμις,ταλαιπωρημενη απο απουσιες,δεν καταφερε να επωφεληθει της ηττας του Οιον και δεν εχει περιθωρια για στραβοπατημα.Πιστευω ο Δεσποτακης θα τους ριξει στο παρκε με ματι γυαλισμενο....

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Ρυθμιστης του υποβιβασμου ο Βριλησσιακος,αλλα αυτο που τον ενδιαφερει ειναι οι νικες που θα τον διατηρησουν στην 5η θεση.

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Δυσκολο προγραμμα το Λαγονησι,αλλα τωρα που πηρε τα πανω του,θελει να ξεμπερδευει μια και καλη με την παραμονη.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2
Ομαδες απο τις οποιες παρακολουθησαμε το ελκυστικοτερο μπασκετ τη φετινη σεζον.Η Δοξα βεβαια αγνοει την λεξη ''πληρης'' και αν δεν κανω λαθος,μονο ο Δανας δεν ελλειψε καθολου.Ευελπιστει τουλαχιστον στην επιστροφη Σκορδα και στην καλυτερη ετοιμοτητα των τραυματιων.Ομαδαρα το Οιον, που αν σε παει στον ρυθμο του,δεν σε σωζει τιποτα.Το ζητουμενο ειναι να διαχειριστει την πρωτη ηττα επι Παπανδρεου,αν και πιστευω οτι στον Βυρωνα θα εμφανιστει αποφασισμενο.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1
Παιζει την ζωη του ο Γερακας,Εχει ''καλο'' προγραμμα και θα δωσει την μαχη του,εστω για το μπαραζ.

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2
Ηττα-μαχαιρια την Τριτη τα Σπατα και πλεον θα χρειαστουν υπερβασεις.Ο Αθηναικος ηταν ο μεγαλος κερδισμενος της προηγουμενης αγωνιστικης και δεν θελει να αφησει χαμενη την ευκαιρια να μην παιξει την ανοδο τελευταια αγωνιστικη στον Αγιο Στεφανο.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 2
Ο θανατος σου η ζωη μου.Ο Νικηφορος με νικη (και +4) κανει σημαντικο βημα για την σωτηρια.Ο Πρωτεας εχει πιο παλουκι προγραμμα και εδω ειναι η ευκαιρια του αν κανει το 2-0.Με ανεβασμενη ψυχολογια και οι 2 ομαδες,θα πονταρω στα αλανια του Γερασιμοπουλου !!
goodfor
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (04/03) 2
Νασοπουλος με ασταμάτητο τρέξιμο.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Χωρις να ιδρώσουν μονο με τρίποντα.

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
Ωραιο παιχνίδι.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2
Δυσκολα να ξεχωρίσει καποιος.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 2
Αυτοχειρία του γηπεδουχου στα τελευταία λεπτα.

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1
Η έκπληξη της αγωνιστικής.Vamos.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Θα πεσει πολυ ξυλο(μπασκετικό).

sthnapexw

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (04/03) 2

Κάκιστη εικόνα της Λεόντειου στα τελευταία παιχνίδια...επαναπαύτηκαν?λογικά δεν θα μπλέξουν πάντως.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1

Βριλλησιακός αν είχε πάρει μερικά ντέρμπυ θα ταν υποψήφιος..νομίζω η 5η θέση του ανήκει.

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2

Πήρε τον πρώην προπονητή του Οίον? μεγάλες νίκες μετά από κάκιστα αποτελέσματα.. τώρα πως θα εμφανιστούν?ήταν και τσικνοπέμπτη..στις περιοχές εκεί είναι πάντα λίγο επικίνδυνα τέτοιες μέρες.. κανείς δεν ξέρει..Ίριδα ήρθε η ώρα να φάει 70 πόντους..αν βάλει 71 θα κερδίσει.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1

Πρόγραμμα φωτιά ο Άγιος Στέφανος...σε καλύτερο φεγγάρι αλλά εξαρτάται από την Δόξα και με πόσους/ποιούς θα κατέβει.. Αττίκος- Παπανογλου ωραίο match up

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1

Είμαστε όλοι ΖΕΥΣ... ο Γέρακας το παλεύει και αξίζουν συγχαρητήρια..

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2

Κρίμα για τα Σπάτα..χάσανε μοναδική ευκαιρία την Τρίτη

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1

Καλύτερες μονάδες...πολύ καλός ο Καππής θα κάνει την διαφορά.
tommie1983
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (04/03) 1 Θαπαω με την εκπληξη ,ειναι και δευτερα το ματς.


ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1


ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 Ωραιος ματς προβλεπεται αναμεσα σε δυο εξαιρετικες ομαδες.Παμε με την εδρα και την ανεβασμενη ψυχολογια.


ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2 Οριακα.Οι φιλοξενουμενοιι θελουν να μεινουν ψηλα.Οι γηπεδουχοι δεν εχουν να χασουν τιποτα.Ωραιο ντερμπακι στην εργανη.


ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1 Οριακα παλι και εδω.Περιεργο παιχνιδι ,ο κρονος καιγεται και το θελει περισσοτερο.Δεν εχει να χασει τιποτα ο ζευς καθως εχει εδραιωθει στην 6-7 θεση


ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2 Αν δεν εχει ξεμεινει απο ψυχικα αποθεματα μπορει να κανουν ζημια οι γηπεδουχοι.Για τους φιλοεξνουμενους μονοδρομος η νικη.


ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 2 Ρεσιταλ τριποντων σε αυτο το ματς.Με πειθει περισσοτερο ο πρωτευς.Ο νικηφορος μετα την τεραστια νικη θελει τη νικη για να παρει μια ανασα.
doctor_dru
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (04/03) 2
Απογοητεύει η Λεόντειος τελευταία που μοιάζει να παίζει χωρίς κίνητρο. Καλύτερη η ομάδα του Δεσποτάκη, δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος ενόψει των ντέρμπι

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Ανώτερος ο Βριλησσιακός, θα παραμείνει στην 5η θέση

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Ντέρμπι #1. Ανεβασμένο το Λαγονήσι που έρχεται από μεγάλο διπλό, απέναντι στην πρωτοπόρο που θέλει να καθαρίσει όσο πιο σύντομα. Οριακά στον άσσο

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2
Ντέρμπι #2. Από την 1η ήττα επί Παπανδρέου ο Άγιος Στέφανος που πρέπει να αντιδράσει για να μην μείνει πίσω. Η Δόξα κάθε βδομάδα αποτελεί ερωτηματικό, αν κατέβει πλήρης θα είναι ωραίο ματς

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1
Μεγαλύτερο κίνητρο ο Κρόνος, ενώ και ο Ζευς θα χει τις απουσίες του

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2
Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τα Σπάτα καθώς έχασαν τεράστια ευκαιρία την Τρίτη. Ανώτερος και πιο έμπειρος ο Αθηναϊκός, θα το πάρει εύκολα ή δύσκολα

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Σε καλή κατάσταση ο Νικηφόρος που κόντραρε την πρωτοπόρο Ίριδα και επικράτησε της 3ης Άρτεμις. Ευκαιρία να ξεμπερδέψει αν καλύψει και το -3 από τον 1ο γύρο
tekton
Με άνεση θα μπορούσαμε να πούμε
ΓΕΡΑΚΑΣ-ΖΕΥΣ 58-49
Ο ΓΕΡΑΚΑΣ ήταν μπροστά στο σκορ με 10-15 πόντους σε όλο τον αγώνα πλην του τέλους του 2ου δεκάλεπτου όπου τον έπιασε ο ΖΕΥΣ.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με ιδιαίτερο πάθος που μερικές φορές έγινε υπερβάλλων και ξέφευγαν.
Οι Διαιτητές δεν επηρέασαν τον αγώνα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.