Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2018-19 (1ος Όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
tommie1983
Καλησπερα και καλη χρονια με υγεια για ολα τα παιδια!Αφου βγηκαμε και στο live bet να ριξουμε τα προγνωστικα μας και μεις εδω.
Δυσκολα ματσακια σε εναν ιδιαιτερο και ενδιαφερον ομιλο αυτη την χρονια

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Η μια ομαδα ανεβηκε απο Δ 'η αλλη επεσε απο Β,νομιζω οτι θα παμε για ευνοητους λογους στο 2
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ Ομαδες που ισως κανουν ζημιες σε ομαδες που κοιτουν ψηλα.Αντιθετα με τις ιδιες που θα πανε να κανουν οτι μπορυν για την κατηγορια(με επιφυλαξη για πρωτεα) . 1 λοιπον
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1 νομιζω η εδρα θα μετρησει στην αρχη του πρωταθληματος!Για τον αθηναικο που εχει πολυ καλη ομαδα νομιζω οτι μπορει να βρει λυσεις γιανα φυγει με τη νικη!Θα το δουμε !
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1 διαφορετικοι στοχοι για καθε ομαδα
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1 Ωραιες και ποιοτικες ομαδες και οι δυο ,με βαρια χαρτια και ονοματα !παμε με την εδρα.
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1 Τι ταξιδαρες μεχρι εκει κατω θα κανουμε.Διαφορετικοι στοχοι και δω παμε με εδρα
ΠΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1 Καθαριζει δεσποτακης με ωραιο ροστερ την φετινη χρονια!
doctor_dru
Λεόντειος - Νικηφόρος 1
Πρωτέας - Μαίανδρος 2
Ίρις Π. - Αθηναϊκός 1
Δόξα Βύρωνα - Σπάτα 1
Οίον Αγ.Στεφάνου - Βριλλησιακός 1
Λαγονήσι - Κρόνος Γέρακα 1
Άρτεμις - Ζευς 1
gspara
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
Σε ελευθερη πτωση μοιαζει ο Νικηφορος.Θα παω στον ενθουσιασμο των νεοφωτιστων που εφτιαξαν περιφερεια-φωτια με τις προσθηκες Κακολυρη-Παπανογλου.

ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 1
Εντελως ανανεωμενος ο Πρωτεας μετα την αποχωρηση των βασικων και με ρουκι-κοουτς Γερασιμοπουλο!!Δεν εχω εικονα για Μαιανδρο,θα πονταρω εδρα...

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης.Ομαδες με υψηλους στοχους,πιθανο καθε αποτελεσμα.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1
Αποδυναμωμενα τα Σπατα,φαβορι η ισχυρη Δοξα.

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
Derby και στον Αγιο Στεφανο,ομαδες που κυμαινονται στην 1η ταχυτητα του ομιλου.

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Πολυ δυνατο το Λαγονησι.

ΠΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1
Ισχυρο φαβορι και η ομαδα του Δεσποτακη που θα πρεπει να ξεμπλεξει απο το μεγαλο ματς του κυπελλου που γινεται νωριτερα.Σοβαρος και υπολογισιμος ο Ζευς,πιστευω θα κανει καλη πορεια.
petaxtari
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 76-82
madmike1
Ιριδα -αθηναικος .δυο πολυ δυνατες ομαδες του ομιλου.με φορα απ τις εμφανισεις του κυπέλλου η Ίριδα θα κανει τον ασσο 1.
Δοξα βυρωνος -σπατα 1 καθαρα.
Οιον-βριλλησιακος 1 σκλρος στην εδρα του και πιο εμπειρος ο αγ στεφανος
Λαγονήσι-γερακας 1 ευκολα
Αρτεμις αχαρνων-ζευς 1 μια κλαση πανω.
sierso
Πρωτέας - Μαίανδρος 56 - 48
tekton
ΛΑΓΟΝΗΣΙ-ΚΡΟΝΟΣ 44-42
Πολύ δύσκολη νίκη για το Λαγονήσι με ολίγη βοήθεια από τους διαιτητές (2-3 τεχνικές ποινές στο Κρόνο και το Λαγονήσι στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε κυρίως με βολές)
Treloroditis 24
Ίριδα Πετρούπολης-Αθηναικος 78-60

Πολύ κακός ο αθηναικος σε άμυνα και επίθεση πολύ κάτω των προσδοκιών και πολύ πάνω η ίριδα....το σκορ είναι τιμητικό για τον αθηναϊκό....καλό σας βραδυ
gspara
OION AΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ 68-74 (23-23,31-39,49-61,68-74)

Ανωτερος ο Βριλησσιακος,ανεβασε την αποδοση του απο την 2η περιοδο και νικησε δικαια το μαχητικο Οιον.Η ομαδα του κοουτς Μακρυδακη,επαιξε ωραιο μπασκετ,ηταν πιο μονταρισμενη και εβρισκε παντα λυσεις στις αποπειρες ανατροπης της ομαδας του κοουτς Διαγκοζη.

Κυρου Σ.-Γκατζουλης
Βουτσελακος-Κυρακης
Κασαπακης-Μακρυδακης
Ανδρεου-Ζερβος
Παπανογλου-Νικολλι

Υψηλο σκορ στην αμφιρροπη 1η περιοδο που ειχε ωραιο και γρηγορο ρυθμο.Το Οιον εβρισκε σκορ απο τους εμπειρους Ανδρεου-Παπανογλου,ενω ο Βριλησσιακος ειχε μεγαλυτερο πλουραλισμο με κυριες αιχμες σε αυτο το αρχικο διαστημα τους Νικολλι-Κυρακη αλλα και τον Μακρυδακη να ζεσταινει απο νωρις τον φαρμακερο αριστερο του καρπο!!!

Στην 2η περιοδο η αμυνα των φιλοξενουμενων εγινε πιο πιεστικη απεναντι στο Οιον που δυσκολευοταν να κυκλοφορησει σωστα την μπαλα με αρκετες προσπαθειες υπο την πιεση των 24''.Ο αναπληρωματικος ψηλος των φιλοξενουμενων,Κυρατζης,λειτουργησε σαν χταποδι χαλωντας αρκετες επιθεσεις του Οιον.Επιθετικα ο Χαραλαμπους διαβαζε ιδανικα την αντιπαλη αμυνα και χτυπαγε με τα δυναμικα του ντραιβ.Πολυ καλη δουλεια εκανε στην ρακετα και ο Ζερβος,με αποτελεσμα ο Βριλησσιακος να προηγηθει 31-39 στην αναπαυλα.

Οι γηπεδουχοι προσπαθησαν με ζον-πρες να ξαναμπουν στο παιχνιδι με το ξεκινημα της 3ης περιοδου.Ανδρεου απο το ποστ και Τζουρας απο τα 6.75 σκοραραν και ο Ζαχαριας πιεζε σε ολα τα μηκη και πλατη του παρκε.Ο Βριλησσιακος ομως παντα εβρισκε λυσεις με τον Μακρυδακη αρχικα αλλα κυριως τον καυτο Κυρακη shot.gif που πετυχε 12 ποντους με 3/3 τριποντα σε αυτη την περιοδο.Η διαφορα δεν επεσε απο το -6(41-47),αντιθετα εφτασε μεχρι το +13(43-56).

Με ζευγαρι βολων του Νικολλι στο ξεκινημα της τελευταιας περιοδου,η διαφορα εφτασε την μεγιστη τιμη της(49-63).
Το Οιον εκανε την υστατη προσπαθεια και με πρωταγωνιστη τον Ζαχαρια μειωσε 61-66 απεναντι στην ζωνη των φιλοξενουμενων.Σε αυτο το σημειο ομως μια εξαιρετικη ασιστ του Ζερβου στον Νικολλι και 2/2 βολες του Γκατζουλη ενεκοψαν τον οιστρο των γηπεδουχων(61-70) και ουσιαστικα καθαρισαν.

Πολλοι διακριθεντες απο τον Βριλησσιακο που εδειξε ισχυρο συνολο με πρωταγωνιστικες βλεψεις που μπορουν να φτασουν εως την πρωτη 3αδα.
MVP αποψε ο Κυρακης που πετυχε μεγαλα καλαθια σε κομβικες στροφες της αναμετρησης.Μονιμη πηγη κινδυνου ο Μακρυδακης και πολυ καλος ο Νικολλι.Φοβερο κορμι για τα δεδομενα της κατηγοριας(και οχι μονο) ο Ζερβος,εκανε πουλτιμη δουλεια σε αμυνα/επιθεση,αγωνιζομενος για 40 λεπτα,αν δεν κανω λαθος.Εντυπωσιακος μπουκαδορος ο Χαραλαμπους,σιγουρα οργανωτικα χερια ο Γκατζουλης.

Το Οιον παρα τις απουσεις Αναγνωστοπουλου-Κυρου Γ. ηταν πολυ μαχητικο αλλα υπεκυψε σε ανωτερο αντιπαλο.Κορυφαιος ο Θοδωρης Ανδρεου,σκυλι του πολεμου ο συγκινητικος Ανδρεας Ζαχαριας.Παλεψαν Σωτηρης Κυρου και Τζουρας,ξεκινησε καλα αλλα χαθηκε στην συνεχεια ο Παπανογλου.
Nemesakos
Αρτεμις-Ζευς 73-61

Σε ενα πολύ δυνατό ντέρμπι οι γηπεδούχοι κατάφεραν κ πήραν την νίκη χαρη σε ένα ξέσπασμα τους στο τελευταίο 5λεπτο.

Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τον ζευς να προηγείται με 21-15, με αρκετά καλές επιλογές και πάρα το γεγονός πως από το πρώτο 3λεπτο είχε τον βασικό του πλειμεικερ στον πάγκο με 3 φάουλ.

Στο δεύτερο δεκαλεπτο η Άρτεμις ισορροπήσε τον αγώνα και με το 12 να κάνε ζημια κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και 5 πόντους, με το δεκάλεπτο να κλείνει 35-34 για την αρτεμις.

Στην επανάληψη το ματς συνεχίστηκε με τον ιδιο ρυθμό, ο Ζευς πέρασε κ πάλι μπροστά, κατάφερε να βρίσκεται ακόμα κ με 5 πόντους πάνω, με την αρτεμις να επιστρέφει και να κλείνει τελικά το δεκαλεπτο προηγούμενη με 51-50.

Στα πρώτα 5 λεπτά του τελευταιου 10λεπτου οι δύο ομάδες ηταν κοντά στο σκορ με καμιά να μην μπορεί να πάρει διάφορα. Ένα ξέσπασμα της αρτεμις κ ένα μπλοκάρισμα του ζευς έφτασε την διαφορά σε λιγότερο από 1,30 λεπτο στο +12 και κάπου εκεθα κρίθηκαν όλα. Ο Ζευς προσπάθησε να κατεβασει την διαφορά με βιαστικες επιλογές αλλά δεν μπόρεσε νσ ξαναγυρίσει στο ματς.

Για την αρτεμις στο πρώτο ημίχρονο το 12 ηταν ο κύριος εκφραστης των επιθεσεων σκοραρωντας μεσα από την ρακέτα αρκετά.. Στην επανάληψη ο δαιμόνιος pg με το νο9 είχε τρομερή ευστοχία σχεδόν από παντού. Πολύ καλό και το 10 που με την ενέργεια του αλλά και 2 τριποντα μαχαιριές βοήθησε σημαντικα.

Ο Ζευς για πρώτη φορά στην κατηγορία στάθηκε πολύ καλά. Πάρα τιςν αρκετες ελλειψεις αλλά και την ατυχία με τα 3 φάουλ στα πρώτα 3 λεπτά του Καραδημα, κατάφερε να μείνει στο ματς μέχρι κ το τέλος απεναντι σε μισ ομαδα που ολοι την δινουν φαβορι. Για 35 λεπτά πάλεψε το ματς στο τέλος μπλόκαραν και δεν μπορεσαν να το διεκδικήσουν. Από την επόμενη αγωνιστική που επιστρέφουν τα 3 παιδιά που έλειπαν η ομάδα θα ναι ακόμα καλυτερη. .

Καλή συνέχεια στις 2 ομάδες και πάνω από όλα υγεία. .
gspara
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ-ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 76-82
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 56-48
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 78-60
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 78-65
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 68-74
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 44-42
ΠΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 73-61

aristos #10
Καλησπέρα παιδια...Δεν μπηκα σε διαδικασια να κανω ακομα προβλεψεις γιατι ειναι πολυ νωρις,δεν εχουμε εικονα και θεώρησα οτι δεν έχει καποιο νόημα να το κανω στην τυχη!
Οσο αναφορα τα αποτελέσματα που ειδα,μου εκανε πολυ εντυπωση το ψηλο σκορ στο Λεοντειο-Νικηφορος και το πολυ χαμηλο σκορ στο Λαγονησι-Γερακα.Οσο για το Ιρις-Αθηναικος το θεωρω νορμαλ,η Ιρις εχει το πιο δυσκολο γηπεδο στην κατηγορία και θα περασουν πολυ λιγες ομαδες απο εκει μεσα.Οποιος εχει αναλυση για καποιο ματς,το περιμενω με χαρα!
tas13
ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 76-82

Πρωτο παιχνιδι στην ιστορια της για τη Λεοντειο στη Γ' Εσκα και τα μυνηματα παρα την ηττα, απεναντι σε μια ομαδα που περσι ουσιαστικα ηταν δυο κατηγοριες πανω ειναι ενθαρρυντικα και πιστευω να δω και καλυτερα πραγματα.. Αλλο παιχνιδι περιμενα και αλλο ειδα ειναι η αληθεια, καθως πρωτη αγωνιστικη και τις ομαδες ισως αρκετα ανετοιμες δε πιστευα οτι θα παει τοσο ψηλα το σκορ.. Κακες αμυνες!!!, πολυ ευστοχες στην επιθεση!!!, δεν εβγαλα ακρη, το παιχνιδι παντως ειχε ρυθμο, νευρο και ηταν πολυ ανταγωνιστικο αρα μαλλον κλινω προς το δευτερο.. Μαζι οι ομαδες για τρια δεκαλεπτα και κατι, καμια ομαδα δε καταφερε να κανει κατι για να ξεφυγει λιγο.. Εκει προς τα μεσα του τεταρτου δεκαλεπτου οι φιλοξενουμενοι καταφεραν και ξεφυγαν με 12 ποντους, ευστοχη στα τριποντα και σωστες επιλογες, η Λεοντειος με καποια λαθη και κακες επιλογες, παρολο που φαινοταν το παιχνιδι να ξεφευγει αντι να μαζευεται, καταφεραν με ενα καλο σερι να φτασουν στους 5 αν δε κανω λαθος και αν εμπαινε και ενα τριποντο ισως βλεπαμε κατι αλλο.. Ο Νικηφορος επαιξε πολυ καλη περιφερειακη αμυνα και εγκλωβησε πολυ καλα τα σουτ της Λεοντειου, το παιχνιδι πηγε πολυ στη δυναμη και κατω απο τα καλαθια και εκει ειχαν ενα πλεονεκτημα οι φιλοξενουμενοι..
Να πω και για τους διαιτητες, οι αγαπημενοι μου, αποτυχημενοι μπασκετικα που βγαζουν τα αποθημενα τους στη διαιτησια, ηταν τραγικοι και για τους δυο, σφυριξαν 65 φαουλ συνολο απο τα ρεκορ σιγουρα, δεν αφησαν καθολου ρυθμο στο παιχνιδι και αυτο που μου εκανε εντυπωση και στις δυο ομαδες και μπραβο στα παιδια οτι δε δημιουργησε κανεναν εκνευρισμο και δε βγηκε στο παιχνιδι κατι τετοιο, αλλα μαλλον τους ειχαν παρει χαμπαρι.. Αληθεια δε τους βλεπει κανεις και παιδι 21 χρονων τον βαζεις και σφυραει πρωτη αγωνιστικη.. Τι ψαχνω θα μου πειτε..
Απο το Νικηφορο πολυ καλος ο μικρος το #18 και δημιουργησε και σκοραρε, το #15 εβαλε τρια αν δε κανω λαθος κρισιμα τριποντα και οι ψηλοι αν και αμυντικα δεν εκαναν πολλα πραγματα επιθετικα ηταν πολυ καλοι.. Οσο αφορα τη Λεοντειο που τη ξερω και καλυτερα ο Παπαριζος ηταν ολα τα λεφτα, ο Κακολυρης το παλεψε αλλα ηταν πολυ καλα κλεισμενος, απο εκει και περα οι υπολοιποι νομιζω οτι λιγο η καλη αμυνα των αντιπαλων λιγο η κακη μερα που βρεθηκαν δε καταφεραν να κανουν το κατι παραπανω.. Υπαρχει υλικο και πιστευω σιγα σιγα θα ξεμπλοκαρουν και οι υπολοιποι και με τα δειγματα που ειδα πιστευω οτι δε θα ειναι ευκολος αντιπαλος για κανεναν και θα δωσουν γερη μαχη για τη σωτηρια που νομιζω ειναι και ο βασικος στοχος..
Καλη συνεχεια..
rookie
καλησπερα σε ολους συγχαρητηρια στις ομαδες που κερδισαν και κριμα για εμενα που δεν γνωρισα τον μυθικο gspara μιας και ημασταν στο ιδιο γηπεδο αλλα χωρις να το ξερουμε
και γω αποφασισα να ανεβω στα βορεια την τελευταια στιγμη και ειδα ενα πολυ ωραιο αγωνα στο 1ο ημιχρονο
ας ξεκινησουμε με ανδρεου και παπανογλου που στην αρχη ειδαμε την εμπειρια και απο τους 2 παιχτες. ο πρωτος με την ταχυτητα του και την εκρηκτικοτητα καθαριζε τους αντιπαλους και εβαζε ευκολα καλαθια για εεκινον και ο mr.SERΑ που ανεβασε τον πηχη για την ομαδα του οιον ,
το ημιχρονο εκλεισε με μπρστα τους φιλοξενουμενους
οπως εχω αναφερει σε προηγουμενο ποστ μου δυστυχως ο κοουτς του οιον δεν ξερουμε τι τον επιασε παλι για αλλη μια φορα αλλα το γυρισε σε ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΗΔΗ 7 ΤΡΙΠΟΝΤΑ 7 ΤΡΠΟΝΤΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ. εκει ο μαεστρος και πανεξυπνος προπονητης του βριλλησιακου χωρις καθολου να δυσκολευτει ειπε στους παιχτες του να τα βαλουν ολα γιατι οπως ολοι ξερουμε στη ζωνη θα μεινει το ελευθερο σουτ και ετσι εγινε .ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ 6 7 8 ΤΡΙΠΟΝΤΑ δεχθηκε η ομαδα του οιον με τον ανημπορο Λιαγκοζη να κοιταζει αποσβωλομενος το ενα τριποντο μετα το αλλο χωρις να λεει στους παιχτες του να ξεκινησει το man to man . η καταληξη οπως μαθατε ηταν το μεγαλο διπλο του βριλλησιακου που ο μονος ιδρωτας ου ριξανε τα παιδια μαλλον ηταν στην 1η περιοδο που ηταν ισοπαλο το ματς
συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για εναν ομορφο αγωνα που ειδαμε και κυριως στον προπονητη και στους παιχτες του βριλλησιακου που τιμωρησαν με πανω απο 12+τριποντα την αμυνα του οιον
απο την αλλη πλευρα θα συμφωνησω με τον φιλο μας τον gspara ανδρεου και ζαχαριας οι διακριθεντες
ο mr.SERA πνιγηκε εξαιτιας του προπονητη του ξεκαθαρα ενω αξιομαχοι και δυνατοι ζαχαριας ντζουρας και σωτηρης κυρου .
οι απουσιες αναγνωστοπουλου και κυρου γ. μπορει να εδιναν αλλον αερα στην ομαδα του οιον πραγμα το οποιο δε θα μαθουμε και ποτε
καλη συνεχεια σε ολους
Nemesakos
Βριλησσιακός- Ίρις Πετρούπολη: 1 Από νίκες και οι 2 στην πρεμιέρα, η Ίρις προέρχεται από καλή πορεία στο κύπελλο, ο Βριλησσιακός ήταν πολύ καλός με το Οίον. Θα πάω με την έδρα.

Ζευς-Πρωτεύς 1 : Μιας και υποστηρίζω Ζευς δεν μπορώ να δώσω κάτι άλλο από νίκη των γηπεδούχων.

Αθηναϊκός-Άρτεμις 2: Κακή ήττα για τον Αθηναϊκό που είχε σημαντική απουσία, Καλή ομάδα η Άρτεμις. Είναι ντέρμπι, αλλά με προβάδισμα για την Άρτεμις που έχει ψυχολογία. Εύκολα όμως μπορεί ο Αθηναϊκός να γυρίσει την δική του. Αλλά βάση εικόνας από την πρώτη αγωνιστική, Άρτεμις.

Μαίανδρος-Λεόντειος 1 : Δεν έχω δεί τον Μαίνδρο, είδα ένα ημίχρονο της Λεοντείου. Οι γηπεδούχοι έχασαν όπως φαίνεται εύκολα από τον πρωτέα, η Λεόντειος ακόμα ψάχνεται, δεν με έπεισε αυτό που είδα. Θα πάω με τον 1 λόγω έδρας και μόνο.

Σπάτα-Οίον 1 : Διαβάζω για κακή διαχείριση από το Οίον, οπότε θα πάω με την έδρα και πάλι.

Κρόνος-Δόξα Βύρωνα 2 : Το πάλεψε το Λαγονήσι και έχασε στο 2ποντο, από την άλλη η Δόξα είναι καλή ομάδα. Θα πάω στο 2πλο.

Νικηφόρος-Λαγονήσι 2 : Ο Νικηφόρος δεν με έπεισε και αυτός σε όσο αγώνα είδα απέναντι στην Λεόντειο. Αντίθετα το Λαγονήσι που έχω διαβάσει διθυράμβους είδα ότι δυσκολεύτηκε πολύ. Θα πάω στο 2 μόνο και μόνο γιατί εμπιστεύομαι τον gspara που λέει ότι το Λαγονήσι έχει ρόστερ για πάνω.

Flash3P
Βριλησσιακός - Ίρις Πετρούπολη 2 Δεν με έχει πείσει ο Βριλησσιακός μέχρι τώρα. Αν και μπορεί να πάρει την νίκη. Θα πάω οριακά με την Ίρις...

Ζευς - Πρωτεύς 1 Το γουδί και βάση όσων ξέρω για τα ρόστερ, δείχνει Ζευς έστω και οριακά. Το θέλουν περισσότερο και νομίζω πως θα πέσουν κορμιά.

Αθηναϊκός - Άρτεμις 2 Κακή ήττα για Αθηναικό την 1η αγωνιστική. Ατυχία να παιζεί με την ομάδα του κοουτς Δεσποτάκη την 2η. Νομίζω διπλό έστω και οριακά.

Μαίανδρος - Λεόντειος 2 Αν και ψάχνεται ακόμα, θα την εμπιστευτώ την Λεόντειο γτ έχει αξιόλογο ροστερ.


Σπάτα-Οίον 2 Δεν νομίζω να γίνει κακή διαχείριση και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.


Κρόνος-Δόξα Βύρωνα 2 Πολλά με λίγα. Και με μεγάλη διαφορά...


Νικηφόρος-Λαγονήσι 2 Θα το παλέψει ο Νικηφόρος. Νομίζω οριακά Λαγονήσι...

smiley.gif
rookie
Καληπσερα σε ολους ξεκιναμε τις προβλειψεις για αυτην την Πρασκευη.
βριλλησιακος ιρις 1 θα παω με το μομεντουμ και τον κατεγισμο τριποντων
ζευς πρωτευς 1 εδω την γλυτωσε η αρτεμις απο οτι φαινεται και παω με τους γηπεδουχους
αθηναικος αρτεμις 1 θα δειξει την δυναμικη της αραγε ?? η θα μας στειλει κουβα ?
μαιανδρος λεοντειος 2 κακολυρης θα κανει διαφορα για την φιλοξενουμενη ομαδα
σπατα οιον 1 δυσκολο παιχνιδι για τους φιλοξενουμενους πρεπει να καθαρισει απο νωρις αλλα δεν πειθει ελπιζω να μας στειλει κουβα
κρονος βυρωνας 2 λογικα χωρις περαιτερω σχολια
νικηφορος λαγονησι 2 στο οριο το παιχνιδι αυτο
με συστημα 5 6 7 κατι θα βγαλετε καλη συνεχεια σε ολου!!!!
aristos #10
Καλησπέρα σε όλους. Μετά από μια αγωνιστική θα πάρω κ εγώ μέρος στον χορό των προβλέψεων αν και πάλι μεγάλο ποσοστό αυτών θα είναι στην τύχη.

Βριλησσιακός - Ίρις Πετρούπολη 2
Θεωρώ ότι η ίρις έκτος από έδρα έχει και ένα αξιόλογο σύνολο και εμπειρία μιας και η ομάδα πέρσι αγωνίστηκε στην Β εσκα

Ζευς – Πρωτεύς 2
Δεν έχω ιδέα ακόμα για καμιά από τις 2 ομάδες οπότε θα μαντέψω βάση αποτελεσμάτων 1ης αγωνιστικής

Αθηναϊκός - Άρτεμις 1
Δεν έχω καμιά ιδέα για την Άρτεμις αν και θεωρώ από τα αποτελέσματα στο κύπελλο ότι είναι ομάδα που θα πάει για πανω,θα τζογαρω στον Αθηναϊκό που τον θεωρώ καλή ομαδα,παιζει στην έδρα του και πιστεύω ότι η ήττα στο 1ο ματς ήταν γκέλα λόγο έδρας και δυναμικότητας της Ίρις

Μαίανδρος - Λεόντειος 1
Θα παίξω τον άσο από έδρα και μόνο


Σπάτα-Οίον 2
Θεωρώ ότι τα Σπάτα θα παλέψουν να σωθούν και πιστεύω στη εμπειρία Κασαπακη-Παπανογλου απο πλευράς Οιον


Κρόνος-Δόξα Βύρωνα 2
Δύσκολα τα πράγματα για τον Κρόνο όλη την χρονιά νομίζω ,σε δυο επίσημα κύπελο και πρωτάθλημα έχει σημειώσει 35 πόντους μ.ο


Νικηφόρος-Λαγονήσι 2
Πιο πολύ επειδή έχω διαβάσει εδώ για το ράστερ του Λαγονησιου… Με προβλημάτισαν οι 44 πόντοι με τον Γέρακα, περίεργο για ομάδα με Σκουλούδη Κελέση Μαρκομιχαλη να μένει τόσο κάτω παραγωγικά.

Καλή αγωνιστική σε όλους χωρίς τραυματισμούς blove.gif
tommie1983
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2 Νομιζω η εμπειρια θα μετρησει,αν και ο Βριλησσιακος εδειξε οτι μπορει να αντιμετωπισει διαφορες καταστασεις στο παιχνιδι
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1 Εκλεψε τις εντυπωσεις την πρωτη αγωνιστικη και τωρα θα φυγει με το ροζ φυλλο
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 1 Πρεπει να αντιδρασει μεσα στην εδρα του .Προβλεπεται δυνατο ματς
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 2 Πιστευω με την ταχυτητα τους θα καθαρισουν ανετα
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1 Εδειξαν καλα σημεια στον πρωτο αγωνα εν αντιθεσει με το ΟΙΟΝ παμε με εδρα
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2 Αν και εδειξαν καλα σημεια οι γηπεδουχοι παμε με το 2πλο
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1 Με φορα μετα την 1η αγων. ,αν μαζευτουν και παιξουν μπασκετακι στο Λαγονησι τοτε θα δουμε ωραιο ματς
petaxtari
Βριλησσιακός - Ίρις Πετρούπολη 2
Δυσκολο ματς οριακα διπλό.

Ζευς – Πρωτεύς 1
Κι εδω ντερμπακι...θετικη εικονα και οι 2 στο πρωτο τους ματς, παω στην εδρα

Αθηναϊκός - Άρτεμις 2
Σιγουρα θα αντιδρασει ο Αθηναικος μετα τη κακη πρεμιερα αλλα δεν ξερω αν θα φτασει κοντρα στην δυνατη αρτεμις

Μαίανδρος - Λεόντειος 2
Με ρισκο παω στο διπλο της λεοντιου λογω ενστικτου

Σπάτα-Οίον 2
Δυσκολα για τα σπατα ελαφρι προβαδισμα στον οιον

Κρόνος-Δόξα Βύρωνα 2
Ευκολα δυσκολα η δοξα θα το παρει


Νικηφόρος-Λαγονήσι 2
Περιμενω βελτιωμενο το λαγονησι στο δευτερο ματς μιας και στο πρωτο πονεσαν τα ματια οσων ειδαν το ματς


blove.gif
gspara
Δυνατη αγωνιστικη με δυο derby κορυφης σε Βριλησσια και Βυρωνα.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
Μου αρεσε πολυ o Βριλησσιακος στην πρεμιερα αλλα εδω εχει δυσκολη αποστολη.Πονταρω οριακα εστω στην ομαδα των Σταματοπουλου-Τοπακα που υπερτερει σε δυναμη στην ρακετα.

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Εκανε τη νικη του ο Πρωτεας,ωρα να κανει σεφτε και ο Ζευς γιατι καλες οι εντυπωσεις αλλα χρειαζονται και οι βαθμοι.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 1
Δεν ξερω αν αποπροσανατολιστηκε η Αρτεμις απο το κυπελλο,αλλα θα μας το δειξει με ενα δυσκολο κρας-τεστ.Αν παιξει ο Ζεγκινογλου θα παω στον οριακο ασσο....

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 2
Μου αρεσει το ροστερ της Λεοντειου,δεν πιστευω οτι θα κανει 0-2.

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2
Δυσκολη σεζον για τα Σπατα που θα ηθελε να εχει τουλαχιστον τον Μαυρουλεα οσο πιο συντομα.Το Οιον θα χτυπησει στην ρακετα και πιστευω θα ρεφαρει.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2
Ξεκαθαρο φαβορι η Δοξα απεναντι στον μαχητικο,οπως εδειξε,Γερακα.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 2
Πρεπει να περασει το ισχυρο Λαγονησι αν θελει να εχει βλεψεις για 3αδα.
doctor_dru
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
Ντέρμπι. Από μεγάλες νίκες στην πρεμιέρα προέρχονται και οι 2. Οριακό προβάδισμα στην Ίριδα που φαίνεται να έχει μεγαλύτερο βάθος

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1
Ο Ζευς έχει παρουσιάσει καλό πρόσωπο και στο κύπελλο και νομίζω ήρθε η ώρα για την νίκη

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 1
Ντέρμπι. Δεν παρουσίασε καλή εικόνα ο Αθηναϊκός έχοντας στα πιτς τον Ζεγκίνογλου. Αν αγωνιστεί σήμερα θα έχουν προβάδισμα απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Δεσποτάκη

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 2
Πάλεψε η Λεόντειος απέναντι στον πιο έμπειρο Νικηφόρο, ενώ από την άλλη ο Μαίανδρος δεν τρομάζει

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2
Στραβοπάτημα για τον Άγιο Στέφανο που θέλει να ρεφάρει άμεσα

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2
Ο Κρόνος εντυπωσίασε στην πρεμιέρα κρατώντας το Λαγονήσι στους 44 πόντους. Η Δόξα είναι πολύ δυνατή, ακόμα κι αν δυσκολευτεί θα το πάρει

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1
Ενδιαφέρον ματς. Ο Νικηφόρος με την προσθήκη έμπειρων παιδιών (Καμνιωτης,Νικολουσιος) θα κάνει αρκετές ζημιές. Το Λαγονήσι έχει πολύ καλό ρόστερ αλλά τα βρήκε σκούρα στην πρεμιέρα
tekton
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Καλύτερος ο Βριλησσιακός και η Ίρις μακρυά από το γνωστό γήπεδο χάνει πόντους.

ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 1
Καλή ομάδα ο Αθηναϊκός θα κερδίσει παίζοντας στην έδρα του.

ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 2

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2
Λίγο αδύναμα τα Σπάτα φέτος.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 1
Ευκαιρία για το Γέρακα να ξεμπουκώσει επιθετικά.

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 1
Reignman40
Βρηλισσιακός - Ίρις 54 - 69 (28-29)
daniel10



2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΜ ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΑΔΑ 1 ΟΜΑΔΑ 2 ΣΚΟΡ
ΠΑ 12/10/2018 20:30 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ=54-69
ΠΑ 12/10/2018 21:30 ΓΟΥΔΗ Δ.Α.
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ=
ΠΑ 12/10/2018 21:30 Δ.ΚΑΛΤΣΑΣ (ΕΡΓΑΝΗΣ) ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ=
ΠΑ 12/10/2018 21:30 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ - ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ=
ΠΑ 12/10/2018 21:45 ΣΠΑΤΩΝ
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ=
ΠΑ 12/10/2018 21:45 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ.
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ=
ΠΑ 12/10/2018 21:45 ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΛ.
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ=
tekton
ΚΡΟΝΟΣ -ΔΟΞΑ 58-62 μετά από δυνατό ντέρμπυ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
rookie
γρηγορη ενημερωση βλεπω απο ολους ζευς πρωτεας 2πλο εφυγε και πεσαμε σε κουβα παλι
ξεκινησε πολυ δυνατα ο ζευς αλλα μετα οριστικο μπλακ αουτ απο τους γηπεδουχους που εχασαν δυστυχως ενα δικο τους ματς !!συγχαρητηρια στους φιλοξενουμενους για το μεγαλο διπλο σε μια δυσκολη εδρα !!
σπατα οιον 2πλο και εδω κααι κουβας ξεκινησε δυνατα το οιον αλλα την εχασε στην 2η περιοδο με ημιχρονο 19-22 καθαρισαν ανδρεου αντρεας ζαχαριας και κυρου σωτηρης
με παπανογλου 1/στα πολλα τριποντα και κασσαπακης να ειναι οι κακοι του οιον παρολαυτα εφυγαν αλωβητοι με 2πλο στα σκληροτραχυλα σπατα τα οποια εβαλαν ενα τριποντο μονο !! θελουν βελτιωση οι γηπεδουχοι και επιγοντως ενα ροζ φυλλο να αλλαξει η ψυχολογια
gspara
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 71-64 (20-19,37-32,51-48,71-64).

Nτερμπαρα κορυφης στο κλειστο της Εργανης με συγκλονιστικη εξελιξη και εναλλαγες στο σκορ που κρατησαν αμειωτο το ενδιαφερον μεχρι το τελευταιο λεπτο.Δικαιος νικητης ο Αθηναικος που ειχε τον ελεγχο στην μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα και αντεξε στην σφοδρη αντεπιθεση της Αρτεμιδος απο τα τελευταια λεπτα της 3ης περιοδου.

Ζεχερλης-Νασοπουλος
Μιντζαριδης-Μπρατσιακος
Πινης-Μανιας
Καζιανης-Τεπενκιοζης
Ζεγκινογλου-Περγουλης

Σημαντικη απουσια για την Αρτεμις ο Ηλιας Μπουα,ενω και απο τον Αθηναικο δεν αγωνιστηκαν Κοης,Τσανακας.

Φουριοζικο ξεκινημα για την ομαδα του κοουτς Χατζηγιαννακου(7-1,13-4) με τον Ζεχερλη να δινει γρηγορο ρυθμο και τον Ζεγκινογλου να δειχνει την κλαση του με το καλημερα.
Παρα το γρηγορο 2ο φαουλ του εγκεφαλου των φιλοξενουμενων,Νασοπουλου,ηρθε η αντιδραση μετα το ταιμ-αουτ του κοουτς Δεσποτακη.Με αμυνα ζωνης και τον Χαλκια να καλυπτει επαξια τον Νασοπουλο,οι φιλοξενουμενοι βρηκαν ρυθμο και με 3ποντα των Τεπενκιοζη-Μανια-Χαλκια,μειωσαν στον ποντο(18-17).

Αμφιρροπα συνεχιστηκε και η 2η περιοδος(25-25) εως οτου ο Αθηναικος επαιξε με Ζεχερλη-Μελιο ταυτοχρονα στην 5αδα.Ο Ζεγκινογλου εξακολουθησε να κανει θραυση στην ρακετα,το #19 εδωσε εξτρα ενεργεια και το δικο του 3ποντο μαλιστα διαμορφωσε το 34-27.
Το ημιχρονο εκλεισε μαλλον κολακευτικα για την Αρτεμις με ευστοχο μπαζερ-3ποντο του Μπρατσιακου(37-32).

Μετριο μπασκετ στα πρωτα 3-4 λεπτα της 3ης περιοδου,με τον Αθηναικο ομως να διατηρει το πανω χερι και ο Ζεχερλης απο τα 6.75 εγραψε το 44-36.
Ο Δεσποτακης βλεποντας τον Ζεγκινογλου ασταματητο,εριξε αναγκαστικα τον φορτωμενο Περγουλη στο παρκε.Ο δυναμικος σεντερ της Αρτεμις μπηκε δυνατα κερδιζοντας το 3ο φαουλ του Βουλγαρη και μειωσε σε 46-40.
Στην επομενη ομως επιθεση ο Τερζης του πηρε το 4ο φαουλ και καπου εκει πιστεψαμε οτι το ματς κριθηκε.

Οι φιλοξενουμενοι εδειξαν ομως να αφυπνιζονται με πρωταγωνιστη τον παθιασμενο Μπρατσιακο αλλα και τον δαιμονιο Νασοπουλο να ανεβαζει κατακορυφα την αποδοση του.
Δυο 3ποντα του Μπρατσιακου εβαλαν φωτια στην τιτανομαχια(49-48) και το ενδιαφερον χτυπησε κοκκινο με το ξεκινημα της τελευταιας περιοδου στην οποια επεσαν κορμια.

Ο Αθηναικος κρατησε με νυχια και δοντια οριακο προβαδισμα(53-50) αλλα ο Νασοπουλος ειχε τουρμπισει επικινδυνα και ακολουθησε ενα δικο του εντυπωσιακο κρεσεντο που περιλαμβανε ασιστ,κλεψιματα απο το πουθενα και αστραπιαιες σταυρωτες τριπλες!!!!Η πασα του στον αγκυροβολημενο στα 6.75 Μπρατσιακο απεφερε την ισοφαριση(53-53) και το δικο του ντραιβ εδωσε για πρωτη φορα προβαδισμα στην Αρτεμις(53-55).Αυτη ομως εμελλε να ειναι και η τελευταια φορα.....

Ζεγκινογλου-Ζεχερλης πηραν την κατασταση στα χερια τους και μια προσωπικη διπλη φαση του Καζιανη οδηγησε στο 60-55.
Ο Νασοπουλος τον χαβα του ομως.Με 4 δικους του ποντους και ασιστ παρε-βαλε στον αειθαλη Μητρελο,οι φιλοξενουμενοι ισοφαρισαν 63-63 στο 38'.

Μετα το ταιμ-αουτ των γηπεδουχων εγινε μια καθοριστικη φαση που εκρινε το παιχνιδι.Ο εμπειρος Μητρελος επαιξε υποδειγματικη αμυνα μπροστα απο τον Ζεγκινογλου,οι φιλοξενουμενοι πηραν την κατοχη αλλα στην επιθεση ακολουθησε το αβιαστο λαθος του,κορυφαιου κατα τ'αλλα,Μπρατσιακου και η ευκαιρια χαθηκε.Ο Αθηναικος κυκλοφορησε σωστα την μπαλα και το μεγαλο 3ποντο του Μιντζαριδη εγραψε το 66-63(1'26").

Μια βολη του Μητρελου μειωσε 66-64(55'') και στην επομενη φαση εξαιρετικη συνεργασια Ζεγκινογλου-Μελιου καθαρισε την υποθεση νικη(68-64) με τον δευτερο μαλιστα να κλεβει την μπαλα απο τον Νασοπουλο και τις βολες οτυ Ζεχερλη να διαμορφωνουν το τελικο 71-64.

Κορυφαιος του Αθηναικου ο Ζεγκινογλου και πολυ καλοι Ζεχερλης-Μελιος.Απο την Αρτεμις κορυφαιος ο Μπρατσιακος και συναρπαστικο τελευταιο 12λεπτο ο Νασοπουλος.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ 77-69
Ασχημη εμφανιση απο Λαγονησι που εχανε και -22.Οσον αφορα τηνν πρεμιερα που απορησαμε ολοι,το Λαγονησι αγωνιστηκε χωρις Κελεση-Σκουλουδη-Πετρακακη.
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ 58-56 (52-52)
Nemesakos
Ζευς-Πρωτεας 56-59.

Πολύ κακη η εμφάνιση για τον Ζευς που έχασε έναν αγώνα ο οποίος στην πρώτη περίοδο ήταν 21-6 υπέρ του. Από κει κ μετά blackout...

Πάρα πολλά ατομικα λάθη, νομίζω χάσαμε το μέτρημα, αλλά και η εμφανής έλλείψη εμπειρίας στην κατηγορία ήταν τα 2 πράγματα που στοίχησαν κ ήρθε η δεύτερη ήττα για την ομάδα. Ελπίζω συντομα η ομάδα να βρει τα πατηματα της κ να μπει σε ρυθμους Γ ΕΣΚΑ.

Συγχαρητήρια στον Πρώτεα για την νίκη του. Έπαιξε ψυχομενα κ πήρε ένα ματς που η αρχη του έδειχνε πως θα πήγαινε για πολλά με λίγα.

Καλή συνέχεια με υγεία κ στις 2 ομάδες. .
daniel10

ΠΑ 12/10/2018 21:30 ΓΟΥΔΗ Δ.Α.
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ=56-59
ΠΑ 12/10/2018 21:30 Δ.ΚΑΛΤΣΑΣ (ΕΡΓΑΝΗΣ) ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ=71-64
ΠΑ 12/10/2018 21:30 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ - ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ=58-56
ΠΑ 12/10/2018 21:45 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ.
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ=58-62
ΠΑ 12/10/2018 21:45 ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΛ.
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ=77-69
rookie
καλησπερα ξεκιναμε και εδω
πρωτεας αθηναικος 2πλο για νδουμε θατο παρουν οι φιλοξενουμενοι το ροζ ??
ιρις σπατα 1 χωρις πολλα λογια
δοξα νικηφορος 1 λογικα
οιον κρονος 2πλο αν δεν προσεξουν ειναι ακομα ευαλωτοι
λαγονησι λεοντειος 2πλο η εκληξη θα ειναι εδω πιστευω
μαιανδρος ζευς 2πλο ολα στο νημα πρεπει να παρουν ροζ
αρτεμις βριλλησιακος ισως το ντερμπυ της αγωνιστικης 2πλο μαλλον θα ευστοχησουν σε περισσοτερα τριποντα
barbarosa

ΙΡΙΔΑ - ΣΠΑΤΑ 1 σχετικά εύκολα
ΔΟΞΑ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2 οριακά
ΟΙΟΝ - ΚΡΟΝΟΣ 1
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ - ΖΕΥΣ 2
ΠΡΩΤΕΑΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΒΡΙΛΛΗΣΙΑΚΟΣ 2
ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΛΕΟΝΕΙΟΣ 1 δύσκολα ξαναχάνει
Zourinho
ΙΡΙΔΑ - ΣΠΑΤΑ _1
ΔΟΞΑ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ _1
ΟΙΟΝ - ΚΡΟΝΟΣ _2
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ - ΖΕΥΣ _1
ΠΡΩΤΕΑΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ _2
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΒΡΙΛΛΗΣΙΑΚΟΣ _1
ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΛΕΟΝΕΙΟΣ _1
Flash3P
ΙΡΙΔΑ - ΣΠΑΤΑ _1
ΔΟΞΑ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ _1
ΟΙΟΝ - ΚΡΟΝΟΣ _1
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ - ΖΕΥΣ _2
ΠΡΩΤΕΑΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ _2
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΒΡΙΛΛΗΣΙΑΚΟΣ _1
ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΛΕΟΝΕΙΟΣ _1
Nemesakos
ΙΡΙΔΑ - ΣΠΑΤΑ 1: Νομίζω ότι η Ίριδα έχει δείξει τα καλύτερα δείγματα ως τώρα και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα οπότε πάω μαζί της.
ΔΟΞΑ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ :1 Εντός έδρας η Δόξα είναι πολύ δυνατή θεωρώ θα κερδίσει..
ΟΙΟΝ - ΚΡΟΝΟΣ: 1 Έκανε την πρώτη νίκη του το Οίον, οπότε θα πάω με την έδρα εδώ.
ΠΡΩΤΕΑΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ :2 Καλύτερος ο Αθηναϊκός μπορεί να πάρει το διπλό
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΒΡΙΛΛΗΣΙΑΚΟΣ 1: θα είναι από τα πολύ ωραία ματς της αγωνιστικής με 2 καλές ομάδες. Θα πάω με έδρα μόνο και μόνο γιατί έχω δει την Αρτεμις πως αγωνίζεται στο γήπεδό της..
ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΛΕΟΝΕΙΟΣ 1: Η λογική λέει 1.
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ - ΖΕΥΣ 2 : Υποστηρίζω Ζευς και απλά δεν μπορώ να δώσω κάτι άλλο από διπλό. Με την ελπίδα η σφαλιάρα από τον Πρωτεά να λειτούργησε ευεργετικά..
gspara
ΙΡΙΔΑ - ΣΠΑΤΑ 1
Διαφορετικοι στοχοι,ανωτερη η Ιριδα.

ΔΟΞΑ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
Tην εχω αδικησει την ομαδα του Μιχελιδακη που δειχνει οτι εχει την δυναμικη να πρωταγωνιστησει με αρκετα εμπειρα παιδια και δυνατη περιφερεια.Ισχυρο κρας-τεστ στην Εργανη απεναντι σε μια ομαδα που συγκαταλεγεται στα ισχυρα φαβορι.

ΟΙΟΝ - ΚΡΟΝΟΣ 1
Μαχητικος ο Γερακας,αλλα πιστευω το Οιον θα δωσει αξια στο 2πλο στα Σπατα με την πρωτη εντος εδρας νικη.

ΠΡΩΤΕΑΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2
Με ανεβασμενη ψυχολογια ο Αθηναικος,θα περασει λογικα απο τον σκληροτραχηλο Πρωτεα.

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΒΡΙΛΛΗΣΙΑΚΟΣ 1
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης.Απο ηττα προερχονται και οι 2 αντιπαλοι αλλα η Αρτεμις δεν θελει απωλειες σην εδρα της.Με επιστροφη Μπουα,που ειναι πολυτιμος απεναντι στην επικινδυνη περιφερεια του Βριλησσιακου,παω στον ασσο...

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ 1
Περιμενω ενα ψυχολογικο ξεσπασμα απο το Λαγονησι.

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ - ΖΕΥΣ 2
Οταν ξεπερασει το τζετ-λανγκ της νεας κατηγοριας ο Ζευς θα αποδωσει βασει ροστερ και θα ανακαμψει ψυχολογικα και βαθμολογικα.Ισως γινει στην Διανα το εφαλτηριο,απεναντι βεβαια σε ενα σφιχτοδεμενο συνολο.
tommie1983
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2 Ντερμπακι αναμεσα σε δυο πολυ καλες ομαδες,παμε με το διπλο ομως λογω εμπειριας και εχοντας δειξει καλα στοιχεια
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1 Για να δωσει σημασια στο διπλο στα σπατα
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 1
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 2 Νομιζω θα ρεφαρει ο Ζευς εστω και εκτος και θα κερδισει το πρωτο ροζ φυλλο
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1 Ντερμπι και εδω μεταξυ δυο ανταγωνιστικων ομαδων αλλα θα παμε με την εδρα και τον κοουτς
aristos #10
Kαλησπέρα σε όλους.
Αρχικά θα ήθελα να σημειωθεί το 6 στα 7 που έκανα την προηγούμενη αγωνιστική. smiley.gif
Όσο αναφορά αυτή θα δώσω τα εξής :

ΙΡΙΔΑ - ΣΠΑΤΑ 1
Πιστεύω ότι η Ίριδα είναι φαβορί για άνοδο και τα Σπάτα θα παλέψουν να σωθούν

ΔΟΞΑ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2
Μ αρέσει ο Νικηφόρος χωρίς να ξέρω πολλά γ αυτόν μου αρκεί ο μεγάλος μ.ο που έχουν στην επίθεση.

ΟΙΟΝ - ΚΡΟΝΟΣ 1
Κρόνος θεωρώ πως δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό.

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ – ΖΕΥΣ 2
Χωρις σχολια .

ΠΡΩΤΕΑΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2
Τον θεωρώ φαβορι,θα τζογαρω συχνά πάνω του.

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΒΡΙΛΛΗΣΙΑΚΟΣ 1
Πιστεύω ακόμα στην Άρτεμις λόγο αποτελεσμάτων στο κυπελλο.

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΛΕΟΝTΕΙΟΣ 1
Περίεργα πράγματα Λαγονήσι τις 2 πρώτες αγωνιστηκες,κατι παίζει πιστευω,θα το δούμε.

Καλή αγωνιστική χωρίς τραυματισμούς σε όλους! blove.gif
madmike1
QUOTE (aristos #10 @ Oct 18 2018, 13:48 ) *
Kαλησπέρα σε όλους.
Αρχικά θα ήθελα να σημειωθεί το 6 στα 7 που έκανα την προηγούμενη αγωνιστική. smiley.gif
Όσο αναφορά αυτή θα δώσω τα εξής :

ΙΡΙΔΑ - ΣΠΑΤΑ 1
Πιστεύω ότι η Ίριδα είναι φαβορί για άνοδο και τα Σπάτα θα παλέψουν να σωθούν

ΔΟΞΑ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2
Μ αρέσει ο Νικηφόρος χωρίς να ξέρω πολλά γ αυτόν μου αρκεί ο μεγάλος μ.ο που έχουν στην επίθεση.

ΟΙΟΝ - ΚΡΟΝΟΣ 1
Κρόνος θεωρώ πως δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό.

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ – ΖΕΥΣ 2
Χωρις σχολια .

ΠΡΩΤΕΑΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2

Τον θεωρώ φαβορι,θα τζογαρω συχνά πάνω του.

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΒΡΙΛΛΗΣΙΑΚΟΣ 1
Πιστεύω ακόμα στην Άρτεμις λόγο αποτελεσμάτων στο κυπελλο.

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΛΕΟΝTΕΙΟΣ 1
Περίεργα πράγματα Λαγονήσι τις 2 πρώτες αγωνιστηκες,κατι παίζει πιστευω,θα το δούμε.

Καλή αγωνιστική χωρίς τραυματισμούς σε όλους! blove.gif





Παλι ταμειο βλεπω να πηγαινεις.εκτος της δοξας π εγω βλεπω ασσο.
doctor_dru
ΙΡΙΔΑ - ΣΠΑΤΑ 1
ΔΟΞΑ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
ΟΙΟΝ - ΚΡΟΝΟΣ 1
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ – ΖΕΥΣ 2
ΠΡΩΤΕΑΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΒΡΙΛΛΗΣΙΑΚΟΣ 1
ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΛΕΟΝTΕΙΟΣ 1
Bestplayer
QUOTE (doctor_dru @ Oct 19 2018, 14:58 ) *
ΙΡΙΔΑ - ΣΠΑΤΑ 1
ΔΟΞΑ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1
ΟΙΟΝ - ΚΡΟΝΟΣ 1
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ – ΖΕΥΣ 2
ΠΡΩΤΕΑΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΒΡΙΛΛΗΣΙΑΚΟΣ 1
ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΛΕΟΝTΕΙΟΣ 1



ΙΡΙΔΑ -ΣΠΑΤΑ 2 Παντα θα πονταρουμε στη νικη αλλα εχουν μαζευτει πολλα "συννεφα" πανω απο τα Σπατα...
Δοξα - νικηφορος 1 καλη ομαδα η δοξα απο οτι ειδαμε
Οιον -κρονος 2 μας.κερδισαν αλλα δεν επεισαν
Μαιανδρος ζευς 1 ενστικτο
Πρωτεας αθηναικος 2 δυνατος απο οτι ακουγεται
Αρτεμις βριλησσιακος 1 το ιδιο κ.εδω
Λαγονησι λεοντειος 1 το ιδιο
tekton
Αν δε κάνω λάθος στο ακριβές σκορ ......ΟΙΟΝ-ΓΕΡΑΚΑΣ 65-44
Treloroditis 24
Πρωτεας-Αθηναικος 61-63
gspara
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 88-60 (20-17,49-31,69-48,88-60).

Παρα τις απουσιες Γκοφα-Χατζηχρηστου,η Δοξα εκανε επιδειξη δυναμης απεναντι στον ανημπορο να αντιδρασει Νικηφορο που μονο στην 1η περιοδο καταφερε να φανει ανταγωνιστικος.

Η ομαδα του Μιχελιδακη προηγηθηκε 4-9 στα πρωτα λεπτα με σκορ απο τον Καμνιωτη.Η Δοξα με ηγετη τον εκπληκτικο Δανα(#7) πηρε γρηγορα τον ελεγχο και προηγηθηκε 20-15 λιγο πριν τη ληξη της 1ης περιοδου.

Η ομαδα του Μαρινου σανιδωσε το γκαζι στην 2η περιοδο και η διαφορα αρχισε να παιρνει μεγαλες διαστασεις.Ο Δανας βρηκε συμπαραστατες τους Σκορδα(#11),Παπαδοπουλο(#14) και το ημιχρονο εληξε 49-31 με γκολ-φαουλ του Μπελεκα(#4).

Στην 3η περιοδο ο Νικηφορος προσπαθησε να ξαναμπει στο παιχνιδι με καποια μακρινα σουτ του Νικολουσιου αλλα δεν μπορεσε να ριξει την διαφορα κατω απο το 55-42 κανοντας αποκλειστικα καταχρηση απο τα 6.75.

Η Δοξα δεν δυσκολευτηκε να ανεβασει παλι τον ρυθμο και να δωσει διαστασεις θριαμβου στη νικη της.Μαγικη 3αδα για την Δοξα οι φοβεροι Δανας-Παπαδοπουλος-Σκορδας,χωρις να υπαρχει παιχτης που υστερησε.
Απο τον Νικηφορο απλα παλεψαν περισσοτερο ο Νικολουσιος και ο ψηλος με το #27.

ΠΡΩΤΕΑΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 61-63 (23-41).

Εδω παρακολουθησαμε μονο το 1ο ημιχρονο,χασαμε δυστυχως την ανατροπη του 2ου ημιχρονου.
Η 1η περιοδος εληξε 10-13 και στην 2η ο Νικος Κωης μπηκε on fire και με 3/3 τριποντα πρωταγωνιστησε στο +18 του ημιχρονου.

ΛΑΓΟΝΗΣΙ-ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ 69-55
ΙΡΙΔΑ-ΣΠΑΤΑ 69-61
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΖΕΥΣ 36-48
ΑΡΤΕΜΙΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ 1(+5)
Nemesakos
Μαιανδρος - Ζευς 36-48.

Έσπασε το ρόδι στην κατηγορία ο Ζευς κερδιζοντας άνετα τον Μαιανδρο, σε έναν αγώνα που χαρακτηριστικο του ήταν η αστοχία των δύο ομάδων.

Στα πρώτα 2 δεκάλεπτα τα καλάθια έμπαιναν με το σταγονομετρο αφού και οι δύο ομάδες ειχαν αρκετά άτσαλα τελειώματα με το ημιχρονο να τελειώνει 17-23.

Στο τρίτο 10λεπτο ο Ζευς πάτησε γκάζι, έπαιξέ καλή άμυνα μπήκαν τα σουτ και ξέφυγε στο σκορ. Δέχτηκε μόλις 1 διποντο με.τη διάφορα να πήγαίνει στο τέλος του δεκάλεπτου στους 21 ποντους 19-40.
Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστική, το rotation αναγκαστικό και το τελικό αποτελεσμα 36-48

Ο Ζευς μπήκε κ πάλι με άγχος στον αγώνα όπως ήταν λογικο και πάρα το γεγονός ότι βγήκαν αρκετά πράγματα στο παρκέ η τελική προσπάθεια ήταν ατσαλη. Χάθηκαν αρκετά ελεύθερα σουτ, αρκετά lay up και τον σκορ σίγουρα θα μπόρουσε να έίναι μεγαλύτερο. Πλέον πρέπει σιγά σιγά να ανέβει κ άλλο η απόδοση της ομάδας ώστε να μπει σε.μια σειρά. Σίγουρα και σαν σύνολο και ατομικά μπορει πολύ καλύτερα.

Καλή σύνεχεια με υγεία κ στις 2.ομάδες.
rookie
καλησπερα σε ολους
πολυ καλη νικη ψυχολογιας για την συνεχεια ο ζευς κερδισε ανετα τον μαιανδρο και επιτελους πηρε ροζ φυλλο που το αξιζε και με το παραπανω
ευκολο βραδυ για δοξα οιον και λαγονησι κερδιζοντας και 3ευκολα
tongo
QUOTE (gspara @ Oct 20 2018, 00:31 ) *
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 88-60 (20-17,49-31,69-48,88-60).

Παρα τις απουσιες Γκοφα-Χατζηχρηστου,η Δοξα εκανε επιδειξη δυναμης απεναντι στον ανημπορο να αντιδρασει Νικηφορο που μονο στην 1η περιοδο καταφερε να φανει ανταγωνιστικος.

Η ομαδα του Μιχελιδακη προηγηθηκε 4-9 στα πρωτα λεπτα με σκορ απο τον Καμνιωτη.Η Δοξα με ηγετη τον εκπληκτικο Δανα(#7) πηρε γρηγορα τον ελεγχο και προηγηθηκε 20-15 λιγο πριν τη ληξη της 1ης περιοδου.

Η ομαδα του Μαρινου σανιδωσε το γκαζι στην 2η περιοδο και η διαφορα αρχισε να παιρνει μεγαλες διαστασεις.Ο Δανας βρηκε συμπαραστατες τους Σκορδα(#11),Παπαδοπουλο(#14) και το ημιχρονο εληξε 49-31 με γκολ-φαουλ του Μπελεκα(#4).

Στην 3η περιοδο ο Νικηφορος προσπαθησε να ξαναμπει στο παιχνιδι με καποια μακρινα σουτ του Νικολουσιου αλλα δεν μπορεσε να ριξει την διαφορα κατω απο το 55-42 κανοντας αποκλειστικα καταχρηση απο τα 6.75.

Η Δοξα δεν δυσκολευτηκε να ανεβασει παλι τον ρυθμο και να δωσει διαστασεις θριαμβου στη νικη της.Μαγικη 3αδα για την Δοξα οι φοβεροι Δανας-Παπαδοπουλος-Σκορδας,χωρις να υπαρχει παιχτης που υστερησε.
Απο τον Νικηφορο απλα παλεψαν περισσοτερο ο Νικολουσιος και ο ψηλος με το #27.

ΠΡΩΤΕΑΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 61-63 (23-41).

Εδω παρακολουθησαμε μονο το 1ο ημιχρονο,χασαμε δυστυχως την ανατροπη του 2ου ημιχρονου.
Η 1η περιοδος εληξε 10-13 και στην 2η ο Νικος Κωης μπηκε on fire και με 3/3 τριποντα πρωταγωνιστησε στο +18 του ημιχρονου.

ΛΑΓΟΝΗΣΙ-ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ 69-55
ΙΡΙΔΑ-ΣΠΑΤΑ 69-61
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ-ΖΕΥΣ 36-48
ΑΡΤΕΜΙΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ 1(+5)


Παρακολουθησα και εγω τον αγωνα τις Δοξας με τον Νικηφορο.Αυτο που ειδα ηταν ενα ματς run and gun με πολλα τριποντα εκατερωθεν.Η λεξη τακτικη αγνωστη για τις δυο ομαδες.Το τελικο αποτελεσμα δικαιο.Ο"προπονητης" της Δοξας θα πρεπει να παρει και παιδια απο το εφηβηκο ωστε να εχει μελλον το ανδρικο.Η λογικη των μισθοφορων παιχτων ειναι μιας αλλης εποχης
gspara
ΙΡΙΔΑ - ΣΠΑΤΑ 69-61
ΔΟΞΑ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 88-60
ΟΙΟΝ - ΚΡΟΝΟΣ 65-44
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ – ΖΕΥΣ 36-48
ΠΡΩΤΕΑΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 61-63
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΒΡΙΛΛΗΣΙΑΚΟΣ 58-51
ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΛΕΟΝTΕΙΟΣ 69-55

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 6
2. ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 6
3. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 5

4. ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 5
5. ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 5
6. ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 5
7. ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 5
8. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 5
9. ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 4
10.ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 4
11.ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 4
12.ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 3
13.ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 3
14.ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 3



aristos #10
QUOTE(madmike1 @ Oct 18 2018, 16:50 ) *
Παλι ταμειο βλεπω να πηγαινεις.εκτος της δοξας π εγω βλεπω ασσο.


Καλή εβδομάδα σε όλους.
Το 6 στα 7 που έκανα δεύτερη σερί αγωνιστική δεν ήταν αρκετό….
Συγχαρητήρια για το 7 στα 7 φίλε μου! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.