Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Παναθηναϊκός - Playoffs 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
SteelGandalf
Κι όμως γυρίζει!!!

Με 4 συνεχόμενα τρίποντα ο Άρης, έχοντας δεχθεί μόλις ένα δίποντο, έκανε το σκορ 31-31 μέσα σε 3 λεπτά αγώνα!!!
pan24
4 συνεχομενα τριποντα απο τον αρη και ισοφαριση...Να δουμε ποσο θα κρατησει το χερι
@Dred11
Μα και στα προηγουμενα κυριως τον χαραλαμποπουλο και τον φωτση ειχε αντιπαλο...
Dred11
Ο Μακνίλ σε ημιάγρια κατάσταση που θα λέγε και ο Χάτζι;
SteelGandalf
Άλλαξαν οι ρόλοι. Ο Άρης ξεκόλλησε επιθετικά και ο Παναθηναϊκός έχει μείνει στους 3 πόντους σε 6+ λεπτά αγώνα.

Σκορ 35-32 και απομένουν περίπου 3 λεπτά για την ολοκλήρωση της 3ης περιόδου.
ashton
αφού πέρασε μπροστά θα το πάρει το ματς ο Αρης πιστεύω - ο ΠΑΟ δεν έχει βάθος σημερα με τους 3 κομμενους
pan24
Ρε κοουτς πεδουλακειο μπασκετ αλλα οχι 5 ποντους στο 10λεπτο...Ημαρτον
SteelGandalf
3η Περίοδος

Άρης - Παναθηναϊκός : 38-34

Όσους πόντους πέτυχε στο ημίχρονο ο Άρης, τόσους πέτυχε και στην 3η περίοδο. Επιμέρους σκορ 19-5 με απίστευτη άμυνα από τους γηπεδούχους, αλλά και απίστευτη αστοχία από τους φιλοξενούμενους.

Το μομέντουμ του αγώνα δείχνει Άρη, αλλά η διαφορά των 4 μόλις πόντων, είναι απαγορευτική για οποιαδήποτε πρόβλεψη...
rahxephon13
ρε τι πονόματος είναι αυτός σήμερα εντάξει έχουν και οι δυο πολλές απουσίες άλλα να μην έχουν περάσει τους 40 στην 3 περίοδο είναι κατάντια.
Mr_Cadwell
Αμα το παρει ο Αρης σημερα το ματς βλεπω να επικρατει αγχος στις ταξεις των Παναθηναικων.
Ενα παιχνιδι-προκριση ειναι παντα ρισκο.
Για να δουμε!!

Γουσταρω νικη Αρη σημερα ΜΕ ΤΡΕΛΑ biggrin.gif
ashton
42-37 στο 7'45"
σαφεστατο προβαδισμα ο Αρης
pan24
Δυσκολα γινεται το come back τωρα...Ας παμε σε 5ο
Dred11
Ο Καλάθης πρέπει να ήπιε όλο τον Θερμαϊκό κρίνοντας από την αστοχία του. Ρε Καλαθη παίρνεις 2 μύρια. Πλήρωσε έναν προπονητή για το σουτ ρε άνθρωπε. Πάρε και κανένα μηχάνημα, δεν θα σου λείψουν.
SteelGandalf
Σκορ 45-42 και απομένουν κάτι λιγότερο από 5 λεπτά. Το παιχνίδι έχει πολύ δρόμο...
Coach Periklis
Στην κόψη του ξυραφιού το ματσάκι...Μακάρι να μπορούσα να το δω
SteelGandalf
Προσπέρασε με 3 ο Παναθηναϊκός με 5 συνεχόμενους πόντους από τον Williams (σκορ 45-48), αλλά ο Άρης βρήκε τρόπο να επανακτήσει το προβάδισμα (σκορ 51-48) με λιγότερα από 2 λεπτά για το τέλος...
Dred11
Ο νερουλάς πολύ καλός σήμερα.
SteelGandalf
Απίστευτες ανατροπές και διακυμάνσεις στο σκορ. 51-50 με τον Άρη, μετά το time-out να έχει κατοχή για 3.7 δευτερόλεπτα, ενώ απομένουν 50.7 δευτερόλεπτα για την λήξη!
Janjuri
Λύπη και κρίμα
SteelGandalf
Ο Άρης κατάφερε να πετύχει καλάθι στην προηγούμενη επίθεση και τώρα το σκορ είναι 54-50, με τη μπάλα να βρίσκεται στα χέρια του Παναθηναϊκού για μια από τις τελευταίες του επιθέσεις. Απομένουν 17.5 δευτερόλεπτα...
AJSlaughter6
Οποτε πολυ πιθανο να εχουμε αρη στους τελικους φετος. Ο βλακας ο Αρτζι τωρα βρηκε να τους τιμωρησει. Ας τους ερχνε εκει ενα προστιμο να τελειωναμε.Εξαιτις του χασαμε το παιχνιδι
Dred11
Σε ματς που είχαμε τόσες ελλείψεις έπαιξε 5 λεπτά ο Μποχωρίδης που ήταν το απόλυτο μηδενικό. Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτόν τον παίκτη θα θέλα να ήξερα.
Boom Dizzle
Καταντια να πηγαινεις σε 5ο παιχνιδι στους ημιτελικους της Α1.
Καταντια η σημερινη και γενικα η φετινη χρονια του Παναθηναικου...Κριμα για το Διαμαντιδη
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Παναθηναϊκός : 56-50

Ο Άρης έκανε το 2-2!!!

Μετά από 8 χρόνια που είχε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και το πέτυχε προχθές (Δευτέρα), χρειάστηκαν μόλις 2 ημέρες για να τον ξανακερδίσει!!!

Μετατρέπει την σειρά σε τελικό και πάει το Σάββατο στην Αθήνα, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που σίγουρα κέρδισε!!!

Key facts of the match



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 11/5/2016)
Διπλό μες το ΟΑΚΑ Άρη ολέ ολέ! Τεράστιος Άρης, νίκη με 56-50 και 2-2!

Μ’ ένα όνειρο τρελό! Αυτός ο Άρης τρελαίνει κόσμο, τρελαίνει τους πάντες και θέλει να συνεχίσει να το κάνει! Κέρδισε ξανά τον Παναθηναϊκό με σκορ 56-50, ισοφάρισε την σειρά σε 2-2 και θα πάει στο ΟΑΚΑ το Σάββατο να διεκδικήσει την είσοδό του στους τελικούς του πρωταθλήματος!


Δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς πολύ μπάσκετ για να καταλάβει τι παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έληξε με 19-29 για τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης ήταν πολύ άστοχος και αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο πρόβλημά του. Το δεύτερο ήταν το αμυντικό ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός πήρε 13 επιθετικά ριμπάουντ (7 ο Χάντερ) στο πρώτο ημίχρονο.

Η παρουσία των Διαμαντίδη – Καλάθη στην ίδια πεντάδα έκαναν τον Παναθηναϊκό πολύ σκληρό στην περιφερειακή άμυνα, αλλά οι κίτρινοι έβγαλαν αρκετά ελεύθερα σουτ, τα οποία δεν μπήκαν. Ο Άρης είχε 2/17 τρίποντα στο πρώτο μέρος και συνολικά 8/35 εντός παιδιάς (22%).

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός απλώς λιγότερο άστοχος και με τα επιθετικά ριμπάουντ βρήκε πόντους που του έδωσαν διαφορά μέχρι και 13 πόντους (13-29 δευτερόλεπτα πριν το ημίχρονο). Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι σούταραν με 32% εντός παιδιάς (11/34), είχαν 8 λάθη, αλλά ήταν μπροστά με απόσταση ασφαλείας.

Τα ελεύθερα σουτ βγήκαν και στο δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη, αλλά αυτή τη φορά μπήκαν! Γουότερς, Μούρτος, και δύο φορές ο Μακ Νιλ στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ευστόχησαν σε τρίποντα και το Παλέ πήρε φωτιά! Σε συνδυασμό με το τέταρτο φάουλ του Χάντερ, που ήταν “κλειδί” για τον Παναθηναϊκό αμυντικά, οι κίτρινοι πήραν το μομέντουμ του αγώνα και όχι απλά γύρισαν, αλλά προηγήθηκαν με 33-32 με τον Μακ Νιλ (25’), ενώ έφτασαν και στο +6 με τρίποντο του Φλιώνη (38-32 στο 29’) πριν μειώσει με βολές ο Φώτσης σε 38-34. Οι πράσινοι στο τρίτο δεκάλεπτο πέτυχαν μόλις ένα καλάθι εντός παιδιάς και τρεις βολές!

Ο Άρης είχε πάρει φόρα! Με τρίποντο του Μακ Νιλ ξέφυγε με 45-37 (33’), αλλά ο Γουότερς είχε χρεωθεί με τέταρτο φάουλ και αυτό δημιούργησε πρόβλημα στην οργάνωση. Ο Παναθηναϊκός χωρίς να είναι καλός εκμεταλλεύτηκε την κούραση βασικών παικτών του Άρη και σταδιακά μείωσε τη διαφορά (45-42, 4.46 πριν το τέλος), ενώ με σερί 0-11 προηγήθηκε με 45-48 (37’). Η απάντηση του Άρη ήταν άμεση και ήρθε με δύο μεγάλα σουτ του Γουότερς (49-48, 2.24) και ένα από τον Γουάιτ (51-48, 1.53)! Φώτσης και Γουότερς αστόχησαν στις επόμενες επιθέσεις, ο Χαραλαμπόπουλος με 2/2 βολές μείωσε στον πόντο (51-50, 1.12) δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι… Ο Γουάιτ με εκπληκτική ασίστ του Γουότερς έγραψε το 53-50 (53’’) και στα 20’’ ο Γουίλιαμς έχασε δύο σερί τρίποντα! Ο Μακ Νιλ κέρδισε φάουλ στα 15’’ πριν το τέλος και με 1/2 βολές έγραψε το 54-50! Ο Χαραλαμπόπουλος αστόχησε σε τρίποντο και ο Γουάιτ με 2/2 βολές έγραψε το τελικό 56-50!

Τα δεκάλεπτα: 8-12, 19-29, 38-34, 56-50.

ΑΡΗΣ: Γουάιτ 10 (14ρ., 3ασ., 2κοψ.), Γουότερς 12 (3/7δπ., 2/5τρ., 5ασ.), Μούρτος 7 (6ρ.), Σίμτσακ 2 (5ρ.), Μακ Νιλ 16 (1/2β., 3/11δπ., 3/6τρ., 8ρ., 3κλ.), Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς, Φλιώνης 6 (2/2δπ.), Κοέν 3 (3ρ.).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαραλαμπόπουλος 2, Διαμαντίδης 9 (3), Καλάθης 3, Γουίλιαμς 19 (2), Χάντερ (11ρ.), Μποχωρίδης, Φώτσης 8 (2), Ραντούλιτσα 8, Παππάς 1.
AJSlaughter6
Χωρις να θελω να προσβαλλω το αλεξανδρειο, που ειναι εξαιρετικη εδρα, αν δεν μπορουμε να κερδισουμε εκει με τον ΟΣΦΠ στο ΣΕΦ(εφοσον παμε τελικους) τι θα κανουμε;
rahxephon13
Μπράβο στον αρη για την νίκη και γενικά για την προσπάθεια που έχει κάνει σε ολη την σειρά τώρα για μας και να περάσουμε που πιστεύω ότι έστω και δύσκολα θα τα καταφέρουμε θα πρέπει να κάνει κάνα θαύμα ο πεδουλακης στους τελικούς ώστε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί γιατί και πολλά προβλήματα έχουμε και δεν έχει χρόνο ο αργυρης για να παρουσιάσει αυτό που θέλει.
ashton
56-50 λοιπόν / αναμενόμενη η νίκη του Αρη σημερα . Μπράβο στον Πρίφτη για τη δουλειά που κάνει.
pan24
QUOTE (AJSlaughter6 @ May 11 2016, 20:51 ) *
Οποτε πολυ πιθανο να εχουμε αρη στους τελικους φετος. Ο βλακας ο Αρτζι τωρα βρηκε να τους τιμωρησει. Ας τους ερχνε εκει ενα προστιμο να τελειωναμε.Εξαιτις του χασαμε το παιχνιδι

Ειμαστε παναθηναικος και γιαυτο επρεπε να κερδισουμε σημερα τελεια και παυλα
Ομως ακριβως επειδη ειμαστε παναθηναικος ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ο γκιστ και ο καθε γκιστ
Η τιμωρια ηταν σωστοτατη εστω αν μας στερησε το παιχνιδι
Λογικα απο το επομενο επιστρεφουν
Ναι ξεφτιλα που παει σε 5ο αλλα εχουν ευκαιρια στο οακα οχι μονο να παρουν προκριση αλλα να ξεπλυνουν και την ξεφτιλα...

Παντως μπραβο στον αρη για την προσπαθεια του και την δικαιη νικη του σημερα
whaler
QUOTE (AJSlaughter6 @ May 11 2016, 20:51 ) *
Οποτε πολυ πιθανο να εχουμε αρη στους τελικους φετος. Ο βλακας ο Αρτζι τωρα βρηκε να τους τιμωρησει. Ας τους ερχνε εκει ενα προστιμο να τελειωναμε.Εξαιτις του χασαμε το παιχνιδι


Όχι, ο Πεδουλάκης είναι ο τελευταίος που φταίει. Ένας συνδυασμός πραγμάτων και καταστάσεων που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ φέτος φταίει. Λυπάμαι για τον Διαμαντίδη, μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ τώρα.
επαθα λαστιχο
Δεν πειράζει,μου αρκεί που ταξίδεψα στον χρόνο με σκορ αλά Λιμόζ,στο Σπόρτινγκ αιώνιοι 42-40,5ος τελικός 45-44 κτλ.
air_23
Ειδατε ποσο σεβομαστε τον μεγαλο ΔΔ?Καναμε τα παντα ωστε να παιξει αγωνα στις ημερομηνιες που ειναι το FINAL 4 και να μην νιωθει μειονεκτικα...

QUOTE (Dred11 @ May 11 2016, 20:07 ) *
Τελικά όσοι έλεγαν ότι ο Πέτγουει είναι καλύτερος του Γουάιτ δικαιώνονται. Χωρίς Γκιστ αντίπαλο και τα χει σπάσει.

δικιο εχεις..απλα το καθαρισε στο τελος...
shtarkws
+1 φάουλ ajslaughter για τον χαρακτηρισμό στον Πεδουλακη
t0ny3
Εδω δε μπορουμε να παρουμε διπλο στη Θεσσαλονικη, θελαμε και break στα play-offs της Euroleague. Πραγματικη καταντια για την ομαδα φετος. Ανωμαλη προσγειωση μετα το τελος του Top 16...

Δεν ειδα το παιχνιδι, αλλα συγχαρητηρια στον Αρη.

Τωρα σοβαρα θελετε Πεδουλα και του χρονου για να αγκομαχαμε να φτασουμε τους 50 ποντους; Καμια δικαιολογια οι τρεις απουσιες, δειτε ποση διαφορα εχουν τα μπατζετ των δυο ομαδων.
Dred11
Θα συμφωνήσω ότι ο Αρτζι έκανε βλακεία. . Ο Ζοτς δεν απέκλεισε από καμία αποστολή τον Γκάουντλοκ άσχετα αν δεν τον ανανέωσε. Ο Άρτζι έπαιξε το παιχνίδι των εχθρών της ομάδας αντί να υποβαθμίσει το περιστατικό. Καλά να πάθει.
massey
Να ενημερωσουμε τους φιλους δημοσιογραφους οτι ενταξει μπορει να μην το ξερετε αλλωστε δεν ειναι και δουλεια σας (sic) αλλα και ο καημενος ο Αρης επαιζε και παιζει σε ολη τη σειρα με μειον 3 παικτες..Και εχει 8 κατοσταρικα μπατζετ, ουτε εχει το περιθωριο να αφηνει εκτος δωδεκαδας τους παικτες που αφηνει ο παο

Αυτα
pk13
QUOTE(AJSlaughter6 @ May 11 2016, 18:51 ) *
Οποτε πολυ πιθανο να εχουμε αρη στους τελικους φετος. Ο βλακας ο Αρτζι τωρα βρηκε να τους τιμωρησει. Ας τους ερχνε εκει ενα προστιμο να τελειωναμε.Εξαιτις του χασαμε το παιχνιδι


Ηρεμια φιλε....Οκ σιγουρα οι 2 ηττες σε ημιτελικους Α1 ειναι κακες και δειχνουν πως εχουμε προβλημα στα εκτος αλλα ενταξει θα περασουμε τελικους μην υπερβαλλεις....
Reggie Miller 31
Προσωπικα παντως πολυ με φτιαχνει που επιτελους βλεπω κανονικα playoffs μετα το 2003 με το Περιστερι που κοντεψε να μας αποκλεισει. Γενικα μου αρεσει το μπασκετ κ οχι να βλεπω τον ΠΑΟ να κερδιζει με 20 ποντους καθε αγωνα μεχρι τον τελικο.

Λογικα οι 3 θα φανε κ κανα προστιμο κ θα παιξουν στον 5ο αγωνα. Επισης, τυχον τελικοι με τον ΟΣΦΠ ειναι εντελως αλλο παιχνιδι. Αυτο που με προβληματιζει στον ΠΑΟ ειναι μονο η νοοτροπια καποιων παικτων.

ΥΓ Τελικα ευκαιρια το 2.40 του Άρη σημερα wink.gif
ΥΓ2 Παικτουρα ο Ουαιτ... ελπιζω ο ΔΓ να καταλαβει οτι το να παρει 1-2 πολυ καλους σκαουτερς, θα τον γλυτωσουν πολλα λεφτα!
SteelGandalf
Το έγραψα πως από την στιγμή που δεν παίζουν οι 3 (κυρίως οι 2), αλλάζουν οι ισορροπίες. Εντάξει, το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει χαθεί, αλλά δεν ήταν η πραγματική εικόνα της ομάδας μου στο 1ο ημίχρονο.

Τώρα να κάνουμε υποθέσεις και να επιρρίπτουμε ευθύνες στο ποιος φταίει, δεν έχει καμία σημασία.

Σημασία έχει πως ο Άρης κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό δύο φορές μέσα σε δύο μέρες και αυτό συνέβαινε μόνο την παλιά εποχή, της Αυτοκρατορίας.

Το Σάββατο είναι ένα άλλο παιχνίδι. Ναι μεν, θεωρητικά, είναι τελικός, αλλά στην πράξη ο Άρης έχει πολύ δύσκολο έργο, αλλά δεν έχει να χάσει τίποτα!

Μην λυπάστε τον Διαμαντίδη. Έχει κατακτήσει τα πάντα και πολλές φορές στην καριέρα του. Υπάρχουν παίχτες που ενώ το άξιζαν, δεν μπορέσαν να κατακτήσουν τίποτα απολύτως ή ελάχιστους τίτλους.
fastbreak70
εστω θα γνωρίζετε τι μπάσκετ θα παιζει ο παο με πεδουλακη...

ετσι και βγειται με αυτόν στην ευρωπη καλυτερα να πατε στο πρωταθλημα χάντμπολ...
kotzito
Πονόματος απίστευτος το ματς. Όχι ότι θα πείραζε κάποιον από τους δύο αν έπαιρνε το ματς ακόμα κι έτσι. Ο Άρης το πίστεψε πιο πολύ όταν πλησίασε στο σκορ απέναντι σε έναν πολύ κακό Παναθηναϊκό με πολλά λάθη και χαμένα σουτ.


Λογικά στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ εύκολα ή δύσκολα θα το καθαρίσει το ματς, αλλά για τον Άρη μόνο και μόνο που πήγε την σειρά σε 5ο παιχνίδι είναι υπέρβαση.


Υ.Γ. : Κατ' εμε ορθώς έπραξε ο Πεδουλάκης. Οκ, παίζεις ένα κρίσιμο ματς αλλά δεν γίνεται η ομάδα να είναι ξέφραγο αμπέλι παραμονές του. Ειδικά όταν έχεις τον Γκιστ που ήδη έχει κάποιο παρελθόν σε τέτοια γεγονότα και τον Φελντέιν που και για αυτόν ακούγονται διάφορα για νυχτοπερπατήματα.
pk13
QUOTE(air_23 @ May 11 2016, 18:58 ) *
Ειδατε ποσο σεβομαστε τον μεγαλο ΔΔ?Καναμε τα παντα ωστε να παιξει αγωνα στις ημερομηνιες που ειναι το FINAL 4 και να μην νιωθει μειονεκτικα...


δικιο εχεις..απλα το καθαρισε στο τελος...


Μην ανησυχεις αδερφε δεν αισθανεται μειονεκτικα ο Διαμαντιδης....Εχει φαει τα φαιναλ φορ με το κουταλι....Πιο χορτατος δεν παει....
t0ny3
QUOTE(massey @ May 11 2016, 21:00 ) *
Να ενημερωσουμε τους φιλους δημοσιογραφους οτι ενταξει μπορει να μην το ξερετε αλλωστε δεν ειναι και δουλεια σας (sic) αλλα και ο καημενος ο Αρης επαιζε και παιζει σε ολη τη σειρα με μειον 3 παικτες..Και εχει 8 κατοσταρικα μπατζετ, ουτε εχει το περιθωριο να αφηνει εκτος δωδεκαδας τους παικτες που αφηνει ο παο

Αυτα


Αυτο!

Οποτε μη μου λετε για βλακειες του Αρτζι. Εγω μαζι του ειμαι αλλωστε για την αποφαση που πηρε. Ασχετο που δεν μου αρεσε το μπασκετ που παιζει και δεν τον θελω του χρονου στον παγκο. Η κατασταση της ομαδας και το κλεισιμο της χρονιας δεν ειναι ευθυνη του Αρτζι, αλλα μια σειρα απο διαφορα γεγονοτα ολο το προηγουμενο διαστημα.

Θα περασουμε στον τελικο, δεν ειναι αλαζονεια, οποτε μην τα βαφετε μαυρα. Παντως ο Αρης εκανε το χρεος του και εχει ενα ακομη 40λεπτο για να ακουμπησει το θαυμα. Στο στρατοπεδο του Παναθηναικου τρεμουν τα ποδια στο ενδεχομενο ηττας. Εμεις εχουμε ολο το αγχος.
Dred11
QUOTE (air_23 @ May 11 2016, 20:58 ) *
Ειδατε ποσο σεβομαστε τον μεγαλο ΔΔ?Καναμε τα παντα ωστε να παιξει αγωνα στις ημερομηνιες που ειναι το FINAL 4 και να μην νιωθει μειονεκτικα...


δικιο εχεις..απλα το καθαρισε στο τελος...

Ο χειρότερος παίκτης του Άρη ήταν και σήμερα. Αν σου αρέσει πάντως εύχομαι να τον έχεις στην ομάδα σου του χρόνου.
tuareg
QUOTE (Dred11 @ May 11 2016, 21:07 ) *
Ο χειρότερος παίκτης του Άρη ήταν και σήμερα. Αν σου αρέσει πάντως εύχομαι να τον έχεις στην ομάδα σου του χρόνου.


αλλο παιχνιδι πρεπει να εβλεπες ε?
10π ,14ρ,2 ταπες,3 κλεψιματα,25 ρανγκινγ....
RipCity
QUOTE (Dred11 @ May 11 2016, 20:07 ) *
Ο χειρότερος παίκτης του Άρη ήταν και σήμερα. Αν σου αρέσει πάντως εύχομαι να τον έχεις στην ομάδα σου του χρόνου.


Καλά για ρολίστας που θα είναι στον Ολυμπιακό δε νομίζω να μας χαλάει. Εδώ παίζει στον ΠΑΟ ο Φώτσης και στον Ολυμπιακό ο Αγραβάνης. Δε θα προσφέρει ο White?
whaler
Πήραμε προπονητή για μέχρι το τέλος της σεζόν μέχρι νεωτέρας. Τι θέλουμε να κάνει δηλαδή, να κλείνει μάτια και αυτιά σε ό,τι γίνεται και να τον κρίνουμε για 3,4,5 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό; Αυτή είναι η ουσία;
Ή μήπως είναι καλύτερο να λειτουργούμε σαν σύλλογος που παίρνει αποφάσεις πρωτίστως ο προπονητής και μετά η διοίκηση για τέτοια θέματα;
Είναι σειρά πλει-οφ, είναι και αυτά στο παιχνίδι, δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Δηλαδή να έπαιζαν οι 3 σήμερα, αλλά να χάναμε με σκούπα απο τον Ολυμπιακό. Αυτή δεν είναι πρόοδος ομάδας, αυτό δε βγάζει υγεία. Άμα θέλουμε και στην μετά ΔΔ εποχή να παραμείνουμε-όσο μπορούμε- σε υψηλό επίπεδο, σαν ΣΥΛΛΟΓΟΣ, πρέπει αυτά τα θέματα να αντιμετωπίζονται από τους υπεύθυνους και όχι να παραγκωνίζονται για να πάμε μια μέρα νωρίτερα στο ΣΕΦ.
Εμένα θα με πείραζε να έπαιζαν σήμερα οι 3 και ας περνούσαμε τελικούς από σήμερα.
Dred11
To παιχνίδι το είδα μέχρι τις αρχες του 3ου δεκαλέπτου που ο Γουάιτ τα είχε σπάσει. Φαίνεται ότι έκανε τρομερό καμ μπακ, οπότε my bad αλλά εμένα και πάλι δεν θα μου άρεσε να τον είχα στην ομάδα μου. Για eurocup στο παρόν στάδιο είναι μια χαρά. Αν ήταν Έλληνας θα τον προτιμούσα κι από τον Φώτση κι από τον Αγραβάνη.
t0ny3
Τραγικα πραγματα στη συνεντευξη τυπου...
Οπαδοί του Άρη βρίζουν τον Αργύρη Πεδουλάκη στη Συνέντευξη Τύπου!

tuareg
QUOTE (Dred11 @ May 11 2016, 21:20 ) *
To παιχνίδι το είδα μέχρι τις αρχες του 3ου δεκαλέπτου που ο Γουάιτ τα είχε σπάσει. Φαίνεται ότι έκανε τρομερό καμ μπακ, οπότε my bad αλλά εμένα και πάλι δεν θα μου άρεσε να τον είχα στην ομάδα μου. Για eurocup στο παρόν στάδιο είναι μια χαρά. Αν ήταν Έλληνας θα τον προτιμούσα κι από τον Φώτση κι από τον Αγραβάνη.


4/6δ 0/3 τριποντα 2/4 βολες δε το λες και σπασιμο
rankin
Με αυτό το μπατζετ, αυτά που κανει ο Άρης φετος είναι εκπληκτικά.
Τεχνικες αναλύσεις κλπ δεν εχουν αξία αυτή τη στιγμή. Το 2-2 απο μονο του ισοδυναμεί με αθλο
SteelGandalf
QUOTE(Dred11 @ May 11 2016, 20:20 ) *
To παιχνίδι το είδα μέχρι τις αρχες του 3ου δεκαλέπτου που ο Γουάιτ τα είχε σπάσει. Φαίνεται ότι έκανε τρομερό καμ μπακ, οπότε my bad αλλά εμένα και πάλι δεν θα μου άρεσε να τον είχα στην ομάδα μου. Για eurocup στο παρόν στάδιο είναι μια χαρά. Αν ήταν Έλληνας θα τον προτιμούσα κι από τον Φώτση κι από τον Αγραβάνη.


Ο White είναι Αμερικανός με μικρή εμπειρία από Ευρώπη. Δεν είναι ούτε 24 ετών ακόμη. Έχει περιθώρια εξέλιξης, αλλά δεν μπορεί να συγκρίνεται με τον γερόλυκο και πολύπειρο Φώτση, ούτε με τον Αγραβάνη.

Έχει τρομερά σωματικά προσόντα, αλλά πρέπει να δουλέψει το μυαλό και κάποια ακόμη πράγματα. Επίσης, οι εμπειρίες που αποκομίζει θα τον βοηθήσουν τα επόμενα χρόνια. Τα σωματικά του προσόντα είναι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Παρακαλώ μείνετε στο αγωνιστικό σκέλος του σημερινού αγώνα. Δεν αφορούν την συγκεκριμένη θεματική ενότητα οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, το πως θα πορευτεί μελλοντικά και τι θα συμβεί στον κόουτς Πεδουλάκη την επόμενη χρονιά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.