QUOTE (Thodoros @ Nov 15 2018, 18:55 )
- Μάλιστα το θέμα του Νήματος δλδ έχει τίτλο απαράδεκτες ενέργειες DPG και μόνο ε? και όχι '' Παναθηναϊκός και γενικά θέματα... ''
- Απ την άλλη το ότι κάποιος έκανε τέτοιου είδους επίθεση δεν είναι καν σοβαρό θέμα? ούτε στα γενικά δεν αξίζει κουβέντα αυτό. (εντάξει καταλάβαμε)
Απλά μην έχουμε Δύο μέτρα και δύο σταθμά! Και οι περιπτώσεις είναι απαράδεκτες άσχετα που σε ενδιαφέρει μόνο η πρώτη.
Πάνω στο θέμα μας υπάρχουν άτομα τις αντίπαλης ομάδας που έκαναν την παρατήρηση τους (και καλά έκαναν) είπαν την άποψη τους ( ας είναι και σκληρή , είναι δεκτή τουλάχιστον από τους περισσότερους εδώ μέσα ) άλλωστε η γνώμη είναι δικαίωμα του καθενός , αλλά βλέπω ότι για κάποια άλλα άτομα προσπαθούν συνεχόμενα να γίνεται η συζήτηση πάνω σε αυτό και μόνο το θέμα!
Λες και πχ δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το Σεφ .....
Καλά με δουλεύεις προφανώς ? Εγώ στο ποστ λέω για την σύγκριση του Γιαννακόπουλου με την ηθική των άλλων προέδρων.
Για τον Θανάση και καταδικάζω την κάθε ρατσιστική επίθεση και δεν είπα πουθενά να μην μιλησουμε για τον γραφικότητα και την βλακεία του κάθε Τσουκαλά. Εγώ ξεκάθαρα έκανα ποστ για αυτούς που ενώ μιλάμε για τον Γιαννακόπουλο λένε ότι δεν ειναι καλύτεροι και οι υπόλοιποι πρόεδροι.
QUOTE (Dreamerpanos @ Nov 15 2018, 18:07 )
Αν αυτή η απάντηση πάει προς εμένα:
Δεν συγκρίνω τίποτα.
Είναι τελείως διαφορετικές περιπτώσεις. Μα τελείως όμως. Δεν μπορώ να κράζω κάθε τρεις και λίγο τον ΔΓ για την συμπεριφορά του. Το έκανα μια,δυο,τρεις, δέκα ε φτάνει. Έχει γίνει κατανοητή η άποψή μου για εκείνον.
Η σύγκριση γίνεται στο πως παρουσιάζονται τα θέματα. Του ΔΓ έγινε μεγάλο θέμα και δικαίως. Δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι θέλει και όπως θέλει χωρίς συνέπειες πολύ καλά θα κάνουν να το σύρουν και παρακάτω το θέμα.
Στο θέμα του Θανάση είμαι πιο ευαίσθητος γιατί είναι ρατσιστική επίθεση(κάτι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πιο σοβαρό από το οποιοδήποτε αθλητικό/μπασκετικό/διαιτητικό/whatever θέμα) που μετά την απάντηση του Γιάννη(ενός εκ των κορυφαίων σταρ του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του πλανήτη) έπρεπε να έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις. Κι όμως το 99% των (ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ) μέσων ενημέρωσης πέρα από την απάντηση του (δικηγόρου του) "ανθρώπου" που έκανε την επίθεση δεν το έχουν αναγάγει ως θέμα υψίστης σημασίας. Ούτε οι ενέργειες που έπρεπε να γίνουν δεν έχουν γίνει. Ούτε καν ξεκινήσει. Το μόνο που έχει ξεκινήσει είναι οι απειλές προς το μέσο που το ανέδειξε ότι σε λίγο καιρό θα κυκλοφορούν κουτσοί(sic)!
Και ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ επιτέλους τα μυαλά σας. Ο ρατσισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΓ ΚΤΛ. Είναι απίστευτα σοβαρό θέμα. Μπορεί αυτός που το είπε να είναι αυτός που είναι αλλά ο ρατσισμός από όπου και αν προέρχεται πρέπει να πατάσσεται εν τη γενέσει του. Αν έβγαινε ο οποιοσδήποτε άνθρωπος του Παναθηναϊκού και έλεγε πίθηκο ή δεν ξέρω κι εγώ τι κάποιον παίχτη του Ολυμπιακού ή του οποιουδήποτε θα του είχα ρίξει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το κράξιμο του αιώνα και θα είχε γίνει delete. Ειδικά όταν έχει το status του συγκεκριμένου που πρέπει να εξαφανιστεί από όλα τα γήπεδα,μικρά,μεγάλα,5Χ5,8Χ8 κτλ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΓ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ. Είναι και παραείναι. Και καλά να πάθει ότι και να πάθει. Απλά ο ρατσισμός είναι μια μάστιγα που υπάρχει στον πλανήτη (και σε τρομακτικό βαθμό στη χώρα μας) εδώ και πολλά χρόνια και πρέπει να παταχθεί. Δεν θα τα καταφέρει κανείς με ένα ποστ σε ένα φόρουμ. Αλλά δεν μπορώ να το βλέπω να περνάει ντούκου. Μου τη δίνει δεν μπορώ. Και δεν πάει να είναι ο Θανάσης ή οποιοσδήποτε και ας παίζει οπουδήποτε.
Όχι δεν πάει σε εσένα και εννοείται καταδικάζεται η οποιαδήποτε ρατσιστική επιθεση . Το ποστ γίνεται για όλους που παίρνανε στο ψιλό τι κάνει ο Γιαννακόπουλος λέγοντας ότι και οι υπόλοιποι πρόεδροι δεν είναι παραδείγματα ηθικής και μπαίνουν σε συγκρίσεις πχ με τους αφους. Ενώ όλη η συζήτηση πάει στο κομμάτι της τιμωρίας λόγο των ακραιοτητων του.
QUOTE (papp7 @ Nov 15 2018, 17:41 )
Πως γινεται καθε φορα που γινεται ενα περιστατικο με πρωταγωνιστη τον γιαννακοπουλο ενω σχολιαζουμε για τις ενεργειες του, ξαφνικα καποιοι να μπαινουν σε συγκρισεις και να φευγουν τελειως απο το θεμα, που το θεμα ειναι η ενεργεια που εκανε? Αυτα που κανει ο γιαννακοπουλος δεν τα κανει ουτε ο προεδρος της τσσκα ουτε της ρεαλ ουτε της φενερ ουτε της μπαρτα ουτε της εφες ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ?Ουτως ή αλλως δεν λεμε εδω μεσα ποιος ειναι ο πιο ηθικος ή ο πιο ανηθικος, κρινουμε τις ενεργειες ενος ανθρωπου, εκει επικεντρωνομαστε στις ενεργειες. Οποιος προεδρος και να εκανε αυτες τις ακραιοτητες το ιδιο χαζος θα ηταν και τις ιδιες τιμωριες θα απαιτουσα. Αν δεν μπορω να πεισω τους φιλους του τριφυλλιου και νομιζουν οτι δινω τοση διασταση λογο παναθηναικου( γιατι ειδα και εναν πανεξυπνο aka ριχνω λαδι στην φωτια που μιλησε για κρυφοηδονισμους ολυμπιακων στην σκεψη να αποβληθει ο παο. Που πιστευεις οτι θα ηδονιστω πιο πολυ ?Οταν δεν θα παιζεις ευρωλιγκα ή αν σε πετυχω στην 8αδα στις διασταυρωσεις και σε πεταξω εξω? ) ειναι δικο τους προβλημα.
Εγώ στο παραπάνω ποστ δεν μιλάω πουθενά για τον Θανάση και δεν μπορώ να καταλάβω και πως κάνατε την συσχέτιση αυτή .το ποστ από την αρχή μέχρι το τέλος μιλάει για τα ποστ που προσπαθούν να εξισωσουν την περίπτωση του Γιαννακόπουλου με αυτή των άλλων προέδρων μόνο για αυτό μιλαει.
Καταδικαστέα η ενέργεια προς τον Θανάση και να επιβληθούν και βαριές τιμωρίες στους υπεύθυνους καλά κάνετε και το συζητάτε όμως πουθενά δεν είπα να μην το σχολιάζετε και γενικά δεν μίλησα ούτε έβγαλα την δυσαρέσκεια μου σε αυτή την τοποθέτηση .