......
@Esperara: Ποτε δεν αναφέρθηκα σε εσενα οτι δεν εισαι σοβαρός. Γα τον Φιλολογο το είπα.
Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό γτ μίλησες σωστά κ είσαι Κύριος. Ήδη με έβαλες να απαντησω και να ξαναβγώ από το stealth mode.
Επιπλέον, δεν ήθελα να σε προσβάλω με το Kyle και τον James και ελπίζω να μην το πήρες έτσι.
Τέλος, νομίζω πως είσαι υπερβολικός που είπες οτι ήταν σαν να παίζαμε εντός. Αυτό.
Για το trash talking: Δεν ξέρω τι έγινε με το #15, αλλά μέσα στο παιχνίδι δικαιολογούνται μερικά πράγματα από την στιγμή που δεν ξεφεύγει η κατάσταση.
Σου χρωστάω και το ποιός είμαι. Είμαι το #10 αλλά δεν έπαιξα προχθές. Να ξέρεις πως εγώ θα σε μάρκαρα όμως.
Καλό είναι να συνεχίζεις να γράφεις στο forum, (σου επιτρέπω ). Χρειάζονται άτομα με το ήθος των απαντήσεων σου.
@Filologos:
Για το φάουλ: Ο Νίκος, ισχυρίστηκε σε κάποιον απο εσάς ότι δεν του έγινε ψηλά το φάουλ (στα χέρια) αλλά χαμηλά, στα πόδια. Τώρα γιατί δημιουργείς εντυπώσεις δεν ξέρω.
Για τον πάγκο μας: Δεν ξέφυγε ποτέ πιστεύω και γιαυτό δεν χρεώθηκε τεχνική ποινή. Κοίταζε μόνο πως να στηρίξει τους παίχτες μας. Δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία να ασχοληθεί με την διαιτησία.
Για τα φάουλ στο παίχτη σας: Δεν αναφέρομαι στο τέλος που έγιναν σκόπιμα για να σταματήσει ο χρόνος, αλλά τελοσπάντων. Όπως σου είπα το θεωρώ ικανότητα και μπράβο του.
Προσπάθησα να απαντήσω σε όλα που έλεγες με επιχειρήματα. Τώρα αν δεν το καταλαβαίνεις τι να σου πω. Εδώ λες πως δεν αναγνωρίζω μερικά πράγματα ενώ έγραψα ότι κερδίσατε δίκαια και με κεφαλαία γράμματα. Δλδ τι άλλο να πω. Να διαβάζεις πιο προσεκτικά σε παρακαλώ ειδικά αν είναι και το επάγγελμά σου.
Stealth Mode: ON