Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ - Β' ΟΜΙΛΟΣ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
filologos
24/2 21:00 ΚΕΡΑΤΕΑ-ΣΠΑΤA 1
24/2 21:30 ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤ. 1
24/2 21:30 ΕΥΝΙΚΟΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ 1
24/2 21:30 ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΓΛΥΚA ΝΕΡA 2
24/2 21:45 ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝ.-ΛΑΓΟΝΗΣΙ 1X2
24/2 21:45 ΤΟΥΦΑ-ΚΑΛΥΒΙA 1
24/2 22:00 ΔΙΑΣ ΧΑΙΔ.-ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ. 2
Αγγελος Γ.
ΚΕΡΑΤΕΑ-ΣΠΑΤA 1. Ωραιο ματσακι

ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤ. 1 δυσκολο

ΕΥΝΙΚΟΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ 1 ευκολο

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΓΛΥΚA ΝΕΡA 2 χωρις σχολιο

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝ.-ΛΑΓΟΝΗΣΙ χ μαχη μεγαλη

ΤΟΥΦΑ-ΚΑΛΥΒΙA 1 πανευκολο

ΔΙΑΣ ΧΑΙΔ.-ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ. 1 δυσκολο
Reignman40
ΚΕΡΑΤΕΑ-ΣΠΑΤA 2
Δύσκολη έδρα αλλά πιστεύω πως τα σπάτα έχουν ένα μικρό προβάδισμα

ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤ. 1
Εύκολα ή δύσκολα λογικά θα το καθαρίσει το ματς η πολιτεία.

ΕΥΝΙΚΟΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ 1
Με αποσκίτη να ανεβάζει στροφές στο ροτέισον του Ευνικού δεν βλέπω πως μπορεί να κερδίσει η Παλλήνη

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΓΛΥΚA ΝΕΡA 2
Κάθε άλλο πέρα διπλού θα είναι μεγάλη έκπληξη

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝ.-ΛΑΓΟΝΗΣΙ Χ1
Περιέργο ματς απ αν ο θριάμβος δεν έχει απουσίες λογικά θα το πάρει λόγω έδρα και ότι είναι πιο ομάδα. Παρόλα αυτά το Λαγονήσι έχει ανέβει τελευταία και ίσως έχουμε καμιά παράταση.

ΤΟΥΦΑ-ΚΑΛΥΒΙA 1
Την θέλει η Τούφα αυτή τη νίκη οπωσδήποτε.

ΔΙΑΣ ΧΑΙΔ.-ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ. 2
Ο Δίας ψάχνει νίκες για να σιγουρευτεί και λογικά θα ζορίσει την Ίριδα αλλά δεν νομίζω να στραβοπατήσει η Ίρις σε αυτό το ματς.
Basketman11
Ευνικος - Παλληνη 65 - 45
filologos
Θριαμβος-Λαγονησι 62-52

Επιτελους πληρης η ομαδα μετα απο πολυ καιρο και πηραμε το πολυποθητο φυλλο. Στο α δεκαλεπτο ισορροπημενα τα πραματα οπου πηραμε κεφαλι στο 2ο δεκαλεπτο οπου εληξε +8 για μας (34-26).Στο 2ο ημιχρονο κραταγαμε τη διαφορα φτανοντας και μεχρι το +14. Ετσι πηγε μεχρι το τελος με καλες αμυνες και σωστες επιθεσεις απ την ομαδα μας κανοντας το τελικο 62-52. Βελτιωμενο το Λαγονησι απ τον α γυρο,δεν θα παραδοθει τοσο ευκολα.Συγχαρητηρια σε ολους. Καλη Σαρακοστη. blove.gif
gspara
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 51-75
North_gato

Από τον ανταποκριτή στο Οσλο:

Α.Ο. ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 1 (+17)
Reignman40
ΤΟΥΦΑ -ΚΑΛΥΒΙΑ 1 +15
Πιο δύσκολα από ότι δείχνει η διαφορά πήρε το ματς η Τούφα απέναντι στα Καλύβια. Σε κακή μέρα γενικά με πολλά χαμένα σουτ και βεβιασμένα λάθη.Διακριθέντες από Τούφα, Χατζής και από καλύβια το 10 και 6. Μπράβο στη κοούτς των Καλύβιων παρόλο το μικρό της ρόστερ διαχειριστήκε το ματς αξιοπρεπώς και έδειξε καλά δείγματα προπονητική σε σχέση με διάφορους τυχάρπαστους που το παίζουν ειδήμονες της προπονητικής σε ομάδες της ΕΣΚΑ.
Αγγελος Γ.
Ευνικος -Παλλήνη 65-45

Παιχνιδι για ενα ρόλο στο κλειστό της Ζωφριάς.
2ο παιχνιδι του Ευνικου πουπαρακολουθω μετά απο 1 σχεδον γυρο

Η διαφορα στους 30 ποντους απο το 23' και μετα επαιζε 17 λεπτα με τα πιτσιρικια μονο. Γυμνασμενη ομάδα, ευστοχη και πραγματικα ποιοτική. Επιθετικα δε ξερω που να εστιάσω, 8 παικτες με ρολους. Στην εξεδρα ελεγαν οτι στα 2 προηγουμενα παιχνιδια ειχαν 6 παικτες με διψηφιο αριθμο ποντων.

Η παλλήνη , αδιαφορη , πιστευω δε το παλεψε καθολου.

Επομενη βδομαδα θα δω τα γλυκα νερα απέναντι στην Τουφα, και θα γραψω ξεκαθαρη προβλεψη για τους 3 της ανοδου!

Καλο 3ημερο σε ολους!!

azeppos
Κερατέα-Σπάτα 2 +6
Δίας Χαιδ.-Ίρις Πετρ. 2 +10
bball.gif bball.gif
Gluka Nera BC
Χαραυγιακός - ΓΣ Γλυκών Νερών 51-75 (21-49)
http://glukanerabc.blogspot.gr/2017/02/17-18.html
azeppos
Δεσπόζουν οι ντερμπάρες σε αυτή την αγωνιστική ανάμεσα στις τεσσερις πρώτες ομάδες...
Για πάμε να δούμε λοιπόν...

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤ.-ΔΙΑΣ ΧΑΙΔ. 2 +9
Σημερινό ματς...Χωρίς να ξέρω το αποτέλεσμα θα πάω με τη λογική

20:30 ΙΡΙΣ ΠΕΤ.-ΕΥΝΙΚΟΣ 2 +3
Ματσάρα Νο1....Πολύ αμφίρροπο ματς....Σε εξαιρετική κατάσταση ο Εύνικος...Αποψή μου οτι ο Εύνικος είναι πιο καλή ομάδα...Η Ίριδα έχει ομως δυνατή έδρα και ως τώρα αρκετή βοήθεια από τους διαιτητές όπως έχουν πει κ άλλες ομάδες....Εγώ θα πάω με Εύνικο μόνο και μόνο λόγω καλύτερης φόρμας....Αν βεβαια τους αφήσουν....

21:00 ΚΕΡΑΤΕΑ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1 +11
Νομίζω οτι γενικα αδικείται από τη θέση της η Κερατέα..Θα μπορούσε ναχει περισσότερες νίκες...Ξεκάθαρο φαβορι απέναντι στη χειρότερη ομάδα του ομίλου...

21:30 ΚΑΛΥΒΙΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2 +6
Η Πολιτεία στα τελευταία παιχνίδια δειχνει την σταθερότητα που της έλειπε.Την πιστεύω απέναντι στα Καλύβια...

21:30 ΠΑΛΛΗΝΗ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝ. 1 +5
Έχω ξαναπεί και με δικαιώνει απόλυτα οτι η Παλλήνη είναι ομάδα έδρας κ δύσκολα μπορεί να κερδίσει εκεί μεσα κάποιος..Αν δν κάνω λάθος μονο τα Γλυκά Νερά και τα Σπάτα πέρασαν...Δν νομίζω οτι θα κερδίσει ο Θρίαμβος..Εύκολα η δύσκολα λοιπόν Παλλήνη....

21:45 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΤΟΥΦΑ 1 +3
Ματσάρα Νο2....Πολύ κλείστο ματς προβλέπω...Και οι δύο ομάδες γνωρίζονται πάρα μα πάρα πολυ καλά....Πλεονέκτημα μικρό στα Γλυκά Νερά λόγω έδρας....

21:45 ΣΠΑΤΑ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ 1 +7
Εξίσου ενδιαφέρον ματς.Με διαφορετικές βλέψεις βέβαια..Τα Σπάτα εντός είναι καλά...Το Λαγονήσι παρά την αρκετή βελτίωση νομίζω πως θα χάσουν....
bball.gif bball.gif
SweetRelease
Αρκετα ενδιαφερουσα αγωνιστικη η αυριανη...

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ - ΔΙΑΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ Υπαρχει θεωρω ξεκαθαρη διαφορα δυναμικου ,το ματς εγινε, δε γνωριζω αποτελεσμα, βασει λογικης , διπλο..(2)

ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΥΝΙΚΟΣ Το ενα απο τα 2 μεγαλα ντερμπι στα ψηλα της βαθμολογιας. Θεωρω πως ο Ευνικος , με τις προσθηκες του ανεβηκε επιπεδο, και μπορει να κερδισει αυριο , σε δυσκολη εδρα...διπλο (2)

ΚΕΡΑΤΕΑ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ Πολυ αδυναμος ο Χαραυγιακος , χωρις πολλα λογια, ασσος..(1)

ΚΑΛΥΒΙΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ Οι φιλοξενουμενοι , εχουν μεγαλυτερη ποιοτητα κατα τη γνωμη μου και περισσοτερες λυσεις...θεωρω πως αυριο θα κερδισουν ...διπλο (2)

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ Πολυ δυνατη στην εδρα της , αν και δε με ενθουσιαζει η Παλληνη και απ την αλλη , αλλη μια ομαδα που δε με ενθουσιασε μπασκετικα....με δυσκολια θεωρω, ασσος (1)

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΤΟΥΦΑ Το δευτερο μεγαλο ντερμπι... Τα Γλυκα Νερα δε θα χασουν την ανοδο και λογικα ουτε τη πρωτη θεση..θεωρω πως δε θα εχουν ιδιαιτερο αγχος οι γηπεδουχοι, σε αντιθεση με τους φιλοξενουμενους, που με νικη , θα εχουν θεωρω ενα προβαδισμα για τη 3η εστω θεση..(ειδικα αν πεσω εξω και χασει ο Ευνικος)...το αγχος λοιπον στο στρατοπεδο των φιλοξενουμενων...αγωνιστικα τωρα, η Τουφα στηριζεται σε 4-5 παιχτες , και κυριως στο περιφερειακο (καλο) σουτ της...τα Γλυκα Νερα θεωρω πως εχουν λυσεις περισσοτερες σε ολες τις θεσεις, μεγαλυτερο πλουραλισμο επιθετικα, και ποιοτικα υπερεχουν...θεωρω πως θα κερδισουν οπως και στο πρωτο γυρο, αυριο...ασσος (1)

ΣΠΑΤΑ - ΛΑΓΟΝΗΣΙ Αμφιρροπο και ενδιαφερον ματς....πολλα σκαμπανεβασματα το Λαγονησι...απ την αλλη σταθερα καλα τα Σπατα εντος...θεωρω πως εστω και δυσκολα θα παρουν αυριο το ροζ...ασσος (1)
Αγγελος Γ.
Η δυνατοτερη αγωνιστικη!!!!!!

ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΥΝΙΚΟΣ 2 Δυνατη η Ιριδα, ομαδαρα ο Ευνικος

ΚΕΡΑΤΕΑ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1 δε θα δυσκολευτει

ΚΑΛΥΒΙΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2 ευκολο

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 2 ντερμπαρα

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΤΟΥΦΑ 2 υπαρχει το κινητρο

ΣΠΑΤΑ - ΛΑΓΟΝΗΣΙ 2 ειναι καλυτερη ομαδα
filologos
ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΥΝΙΚΟΣ 1

ΚΕΡΑΤΕΑ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1

ΚΑΛΥΒΙΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1Χ2

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΤΟΥΦΑ 1

ΣΠΑΤΑ - ΛΑΓΟΝΗΣΙ 1
Reignman40
ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΥΝΙΚΟΣ 1
Φουριόζος ο Ευνικός μεν για προλάβει το τρένο της ανόδου αλλά από την άλλη η Ίριδα δεν νομίζω ειδικά μέσα στην έδρα της παραδοθεί στις ορέξεις κανενός

ΚΕΡΑΤΕΑ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1
Άνευ ανταγωνισμού

ΚΑΛΥΒΙΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2
Ωραίο ματς θα ποντάρω στην ανεβασμένη πολιτεία, τα καλύβια παρόλο που είναι γηπεδούχος μου λόγω του μικρού rotation που έχουν δεν με πείθουν εύκολα.

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1
Ο γεμάτος θριάμβος είναι ικανός για διπλό αλλά μην ξέροντας τι θα κάνει , ποντάρω Παλλήνη που είναι πολύ σκληρή στην έδρα της. Κλειστό ματς προβλέπεται.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΤΟΥΦΑ 1
Ντέρμπι. Τα Γλυκά Νερά αν χάσουν μπαίνουν σε μικρό περιπέτεις για την πρώτη θέση. Από την άλλη αν η Τούφα πάρει το διπλό έχει εξασφίλισει άνοδο ανεξάρτητα το ματς με τον Ευνικό στο Χαλάνδρι και το τελευταίο με Θριάμβο(όντας ρυθμιστικός παράγοντας ο θριάμβος). Πάω με τον άσσο αρχικά λόγω γηπέδου που δυσκολεψει την ευστοχία της Τούφας στα σουτ και δεύτερον λόγω πιο γεμάτου ρόστερ ειδικά στους ψηλούς και στον έλεγχο των ριμπάουντ που χωλαίνει η Τούφα.

ΣΠΑΤΑ - ΛΑΓΟΝΗΣΙ 2
Θα πάω με το διπλό γιατί το Λαγονήσι έχει βελτιωθεί αισθητά στο δεύτερο γύρο και κάπου θα πάρει ένα διπλό μπορεί να τα Σπάτα να είναι δύκολη έδρα αλλά γιατί όχι να μην κάνουν την έκπληξη?
Basketman11
Με εμετικη διαιτησια Ιριδα - Ευνικος 68 - 69
filologos
Παλληνη-Θριαμβος 62-72

Νικη σημερα και ας μην ενθουσιαζουμε...
Απ την αρχη ημασταν σταθερα μπροστα χωρις να χασουμε το προβαδισμα.Η διαφορα εφτασε μεχρι το +19 στο 3ο οπου επεσε στους 10 απο ελλειψη καθαρου μυαλου και λαθων σε καποια σημεια προς το τελος.Το πιστευω και το λεω..οταν ειναι πληρης η ομαδα μας, πρεπει να ματωσει καποιος να μας κερδισει.Καλη συνεχεια στην Παλληνη. Συγχαρητηρια στην ομαδα μου σημερα για το μπασκετ που επαιξε. blove.gif
Αγγελος Γ.
Διπλό ανόδου της Τουφας μέσα στα Γλυκά Νερά που ηταν κατώτερα των περιστάσεων και εχασε την ευκαιρια να καθαρισει την πρωτιά και την άνοδο απο χθες.

Ξαφνικά το πρωτάθλημα παίρνει φωτια, καθώς τα Γλυκά νερά εχουν ταξίδι σε Λιοσια και Πετρουπολη, και ειναι λογικο οτι τους περιμενουν με αγριες διαθεσεις....

Σκληρότερη ομαδα: Ιριδα
Ευνοϊκότερο προγραμμα : Τούφα
Πιο φορμαρισμένη : Εύνικος
Πιο Ποιοτικη : Γλυκα Νερά

Reignman40
QUOTE (Αγγελος Γ. @ Mar 4 2017, 04:45 ) *
Διπλό ανόδου της Τουφας μέσα στα Γλυκά Νερά που ηταν κατώτερα των περιστάσεων και εχασε την ευκαιρια να καθαρισει την πρωτιά και την άνοδο απο χθες.

Ξαφνικά το πρωτάθλημα παίρνει φωτια, καθώς τα Γλυκά νερά εχουν ταξίδι σε Λιοσια και Πετρουπολη, και ειναι λογικο οτι τους περιμενουν με αγριες διαθεσεις....

Σκληρότερη ομαδα: Ιριδα
Ευνοϊκότερο προγραμμα : Τούφα
Πιο φορμαρισμένη : Εύνικος
Πιο Ποιοτικη : Γλυκα Νερά

Αν κάποιος φορουμίτης μπορεί να μας δώσει εικόνα τι έγινε αναλυτικά στα Γλυκά Νερά(πέρα από το δελτίο που θα βγάλουν τα Γλυκά Νερά) ας το κάνει παρακαλώ γιατί πραγματικά τώρα ό Όμιλος πήρε φωτιά!

Βασικά ξέχασα πως και ο ΦΟΤ βγάζει ένα τύποις δελτίο και άμεσα μετά τα ματς να το λοιπόν :



http://fot.gr/?p=801
LordOfTheCourts
Ροη αγώνα Παλληνη-Θριαμβος και στατιστικά Παλλήνης www.stat.gr/agonas_stat.php?agonasid=585
North_gato
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 57-63 (33-30)

Καλο ξεκινημα για τα Καλυβια και κακο για την Πολιτεια. Το σκορ ηταν 26-10 στο 12' οταν η Πολιτεια εκανε αλλαγες, εσφιξε την αμυνα και αρχισε νε μειωνει τη διαφορα. Το ημιχρονο τελειωσε με τα Καλυβια να προηγουνται ακομα, αλλα με μικρη διαφορα. Στο τριτο δεκαλεπτο η Πολιτεια περασε μπροστα, και αν δεν κανω λαθος, η διαφορα εφτασε και τους 14 ποντους, οποτε και ουσιαστικα τελειωσε το παιγχνιδι, με μοναδικη πλεον βλεψη το μπριζολαδικο της εκει πλατειας. Διαχρονικη αξια.
Gluka Nera BC
ΓΣ Γλυκών Νερών - ΦΟ Τούφας 58-72 (24-30)
http://glukanerabc.blogspot.gr/2017/03/blog-post.html
filologos
Ωραιο ματς σημερα αναμεσα σε Παλληνη και Δια καθως το θελουν και οι δυο.Αν δεν παιξει ο ψηλος της Παλληνης ρισκαρω στο 2.
North_gato
QUOTE (filologos @ Mar 7 2017, 17:50 ) *
Ωραιο ματς σημερα αναμεσα σε Παλληνη και Δια καθως το θελουν και οι δυο.Αν δεν παιξει ο ψηλος της Παλληνης ρισκαρω στο 2.


ΠΑλλΗΝΗ - ΔΙΑΣ 62-64

Εξ αναβολης αγωνας της 17ης αγωνιστικης
Basketman11
ΕΥΝΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 1
ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΠΑΛΛΗΝΗ 1
ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΣΠΑΤΑ 2
ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΙΡΙΔΑ 1
ΤΟΥΦΑ - ΚΕΡΑΤΕΑ 1
ΔΙΑΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 1
azeppos
QUOTE(Basketman11 @ Mar 9 2017, 14:18 ) *
ΕΥΝΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 1
ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΠΑΛΛΗΝΗ 1
ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΣΠΑΤΑ 2
ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΙΡΙΔΑ 1
ΤΟΥΦΑ - ΚΕΡΑΤΕΑ 1
ΔΙΑΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 1

Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο...Το Θρίαμβος-Ίριδα ίσως να άλλαζα αλλά πάω με την έκπληξη...
bball.gif bball.gif
Αγγελος Γ.
QUOTE (azeppos @ Mar 10 2017, 00:36 ) *
Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο...Το Θρίαμβος-Ίριδα ίσως να άλλαζα αλλά πάω με την έκπληξη...
bball.gif bball.gif


Καλημερα.Με όλη τη συμπάθεια που τρέφω στον Θριαμβο ,Δε συμφωνώ στο ότι μπορεί να κοντράρει ούτε για μισό ημίχρονο την Ίριδα. Ακόμη και αν παίξουν 100% πλήρης, το βάθος της Ίριδας στον πάγκο θα κουράσει τον αντίπαλο. Στο πρώτο γύρο τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί...
filologos
ΕΥΝΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 1

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΠΑΛΛΗΝΗ 1

ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΣΠΑΤΑ 2

ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΙΡΙΔΑ 1X2

ΤΟΥΦΑ - ΚΕΡΑΤΕΑ 1

ΔΙΑΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 1
patrikyoung4
Ευνικος-Αστερας Πατησιων 1
Λαγονησι-Παλληνη 2
Πολιτεια-Γλυκα Νερα 2
Χαραυγιακος -Σπατα 2
Θριαμβος - Ιριδα 2
Τουφα -Κερατεα 1
Διας - Καλυβια 1
Καλη αγωνιστικη!!
North_gato
QUOTE (patrikyoung4 @ Mar 10 2017, 14:28 ) *
Ευνικος-Αστερας Πατησιων 1
Λαγονησι-Παλληνη 2
Πολιτεια-Γλυκα Νερα 2
Χαραυγιακος -Σπατα 2
Θριαμβος - Ιριδα 2
Τουφα -Κερατεα 1
Διας - Καλυβια 1
Καλη αγωνιστικη!!


Πρωτον, δεν τα γραφεις εδω, αλλα στην ενοτητα Γ ΕΣΚΑ, Β Ομιλος.
Δευτερον εισαι ηττοπαθης.
SweetRelease
Ευνικος-Αστερας Πατησιων Θεωρω πως υπαρχει ξεκαθαρη διαφορα δυναμικου, ιδιαιτερα ανεβασμενος ο Ευνικος, δε θεωρω οτι θα δυσκολευτει καθολου...με τη λογικη ασσος (1)

Λαγονησι-Παλληνη Ομάδες που θελουν εξισου τη νικη , θεωρω πως αν και πιο ωριμη η Παλληνη, στην εδρα του το Λαγονησι <πρεπει> και θα τα κατεφερει. Ασσος (1)

Πολιτεια-Γλυκα Νερα Ομάδα πολύ ευχάριστη εκπληξη η Πολιτεια, πληρης εδω και 2 αγωνιστικες νομιζω, απεναντι στους πρωτοπορους που προερχονται απο εντος εδρας ηττα και θεωρω πως σιγουρα θα θελουν να ανακαμψουν...θεωρω πως με τη Πολιτεια, εστω και στο ακαταλληλο γηπεδο της εχουν την ευκαιρια να κανουν το διπλο και να παραμεινουν εκτος εδρας αηττητοι...διπλο (2)

Χαραυγιακος -Σπατα Ο Χαραυγιακος μου εχει κανει πολυ κακη εντυπωση , με το σκληρο κατα τη γνωμη μου (στα ορια του αντιαθλητικου) παιχνιδι του...ισως ετσι κατα τη γνωμη μου να προσπαθει να αντισταθμισει το οτι ειναι ομολογουμενως η χειροτερη ποιοτικα ομαδα του ομιλου...αποψε, απεναντι σε μια δυνατη ομαδα δε θεωρω πως θα εχει ελπιδα και τα Σπατα με τον εναν η με τον αλλο τροπο θα παρουν το διπλο (2)

Θριαμβος - Ιριδα Επειδη υπηρξαν παρεξηγησεις δε θα επαναλαβω την αποψη μου για το Θριαμβο...σεβομαι απολυτα τη προσπαθεια του και τις μεγαλες νικες που εχει πετυχει, απλα εξεφρασα την αποψη μου μπασκετικα...(μια απ αυτες τις νικες ηταν και στο πρωτο γυρο με τους αποψινους του αντιπαλους)...παρ ολα αυτα, θεωρω πως η Ιριδα μετα απο εντός εδρας ηττα απο τον Ευνικο, θα κερδισει εστω και δυσκολα ...διπλο (2)

Τουφα -Κερατεα Η Τούφα έδειξε τη ποιοτητα της αλλα κυριως τη μαχητικοτητα της τη προηγουμενη βδομαδα οπου και πετυχε μια μεγαλη νικη...μια νικη που δε θα θελει να πεταξει στα σκουπιδια φυσικα, και ειδικα στην εδρα της...αρα παροτι η Κερατεα ειναι μια αρκετα σκληρη ομαδα και μπορει να κανεις ζημιες, δινω ασσο (1)

Διας - Καλυβια Ο διας θα ξαναπω οτι ειναι ομαδα εδρας..τα Καλυβια οχι και τοσο ποιοτικα και αρκετα μονοδιαστατα επιθετικα...θεωρω πως ο διας θα παρει το ματς ασσος (1)
Reignman40
Ευνικός - Αστέρας Πατησίων 1
Διαφορά δυναμικότητας συν ότι ο Ευνικός θέλει τριάδα δεν βλέπω λόγο για πιθανές εκπλήξεις.

Λαγονήσι -Παλλήνη 1
Αν και ανώτερη ή Παλλήνη είναι ντεφορμε το τελευταίο διάστημα. Ποντάρω Λαγονήσι που είναι ανεβασμένο και θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη χρονιά.

Πολιτεία -Γλυκά Νερά Χ2
Ωραίο ματς λογικά τα Γλυκά Νερά θα ξεσπάσουν και θα πάρουν τη νίκη. Βέβαια αυτή η νίκη δεν θα έρθει εύκολα απέναντι σε μία Πολιτεία έκπληξη σε συνδυασμό με τη δυσκολία του γηπέδου.

Χαραυγιακός - Σπάτα 2
Διαφορά ποιότητας άνετο διπλό λογικά για τα Σπάτα.

Θριάμβος- Ίριδα 1Χ
Ποντάρω στο πλήρη θριάμβο σε ένα ματς κλειστό που θα πάει και στη δύναμη. Η Ίριδα δεν με πείθει πολύ στο δεύτερο γύρο και ας είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες του ομίλου και ο ευνικός παραμονεύει.

Τούφα -Κερατέα 1
Έστω και δύσκολα για την Τούφα που ίσως έχει αδειάσει συναισθηματικα από τις μεγάλες νίκες με Ίριδα και Γλυκά Νερά.

Δίας Χαϊδαρίου - ΓΑΣ Καλυβίων 1
Άσσος για ένα Δία που θέλει να καθαρίσει την παραμονή!
Basketman11
Ευνικος - Αστερας 69-58
North_gato

Πολιτεία - Γλυκα Νερα 63-72
filologos
Θριαμβος-Ιρις 55-60

Δυο φορες ημασταν μπροστα με καλη διαφορα (22-9) και (41-31) και τις δυο την χασαμε απο ελλειψη καθαρου μυαλου. Η ανοχη επισης των διαιτητων στα σκληρα μαρκαρισματα,τραβηγματα και επαφες απ την αρχη του ματς δεν μας αφησε να γευτουμε την νικη την οποια μπορουσαμε να την παρουμε.Δουλεια και συνεχιζουμε.
Reignman40
Τούφα - Κερατέα 69 -57
Η κερατέα ήταν παρούσα στο πρώτο ημίχρονο όντας πίσω μόνο δύο πόντους με σκορ ημιχρόνου 32-30. Στο δεύτερο ημίχρονο η Τούφα μπήκε δυναμικά και με την αμυνα της πήρε διαφορές μέχρι και 20 πόντους.
She-Wolf
QUOTE (filologos @ Mar 11 2017, 00:00 ) *
Θριαμβος-Ιρις 55-60

Δυο φορες ημασταν μπροστα με καλη διαφορα (22-9) και (41-31) και τις δυο την χασαμε απο ελλειψη καθαρου μυαλου. Η ανοχη επισης των διαιτητων στα σκληρα μαρκαρισματα,τραβηγματα και επαφες απ την αρχη του ματς δεν μας αφησε να γευτουμε την νικη την οποια μπορουσαμε να την παρουμε.Δουλεια και συνεχιζουμε.



Καλησπέρα..με όλο το σεβασμό,θεωρώ ότι όλο αυτό με την ανοχή των διαιτητών υπέρ της ίριδας έχει γίνει καραμέλα..έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της ίριδας φέτος και η διαιτησία πολλές φορές ηταν ενάντια αυτής..δεν έχει βγει κάποιος ποτέ να πει όμως ότι αδικήθηκε η ομάδα της Πετρούπολης..στα του ματς η ίριδα μπήκε πολύ νωχελικά και ο θρίαμβος με ηγέτη τον τατα και το 10 προηγήθηκε 22-9..η ίριδα άπλωσε τη πίεση της στα 4/4 του γηπέδου και έκλεισε το ημίχρονο πλησιάζοντας στον 1 πόντο.δυναμικο ξεκίνημα στο 3ο δεκάλεπτο για το θρίαμβο που προηγήθηκε 41-31.καπου εκεί οι φιλοξενούμενοι με πίεση και εύστοχα σουτ προσπέρασαν με γκολ φάουλ του 4..από κει και πέρα ο θρίαμβος με κακές επιλογές και κουρασμένο τον ηγέτη του(τατα) δε κατάφερε να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αφού η ίριδα κρατπυσε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας.
filologos
QUOTE (She-Wolf @ Mar 11 2017, 00:41 ) *
Καλησπέρα..με όλο το σεβασμό,θεωρώ ότι όλο αυτό με την ανοχή των διαιτητών υπέρ της ίριδας έχει γίνει καραμέλα..έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της ίριδας φέτος και η διαιτησία πολλές φορές ηταν ενάντια αυτής..δεν έχει βγει κάποιος ποτέ να πει όμως ότι αδικήθηκε η ομάδα της Πετρούπολης..στα του ματς η ίριδα μπήκε πολύ νωχελικά και ο θρίαμβος με ηγέτη τον τατα και το 10 προηγήθηκε 22-9..η ίριδα άπλωσε τη πίεση της στα 4/4 του γηπέδου και έκλεισε το ημίχρονο πλησιάζοντας στον 1 πόντο.δυναμικο ξεκίνημα στο 3ο δεκάλεπτο για το θρίαμβο που προηγήθηκε 41-31.καπου εκεί οι φιλοξενούμενοι με πίεση και εύστοχα σουτ προσπέρασαν με γκολ φάουλ του 4..από κει και πέρα ο θρίαμβος με κακές επιλογές και κουρασμένο τον ηγέτη του(τατα) δε κατάφερε να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αφού η ίριδα κρατπυσε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας.


Το να λεγεται κατι απο αρκετες ομαδες ισως δεν ειναι τοσο τυχαιο..Ειχα πει εξαλλου οτι η Ιρις ειναι απ τις ομαδες που μ αρεσουν πιο πολυ.Παιζει δυνατα στο οριο του φαουλ με αρκετο μπασκετικο ξυλο κατι που αν το αφησεις παιρνει αυτοματως πλεονεκτημα.Τα ιδια εξαλλου ειχα πει και οταν κερδισαμε στο 1ο παιχνιδι οπου πηγε να χαθει το ματς απ τις συνεχομενες βολες. Τα υπολοιπα σωστα τα αναλυεις και θα προσθετα και την αστοχια μας στις βολες σημερα.Καλο σου βραδυ.
Gluka Nera BC
Α.Ο Πολιτείας - ΓΣ Γλυκών Νερών 63-72 (32-40)
http://glukanerabc.blogspot.gr/2017/03/blog-post_12.html
azeppos
20:30 ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ.-ΛΑΓΟΝΗΣΙ 1 +8
21:00 ΚΕΡΑΤΕΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1 +4
21:30 ΚΑΛΥΒΙΑ-ΕΥΝΙΚΟΣ 2 +11
21:30 ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΤΟΥΦΑ 2 +13
21:45 ΣΠΑΤΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ 1 +5
21:45 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΔΙΑΣ ΧΑΙΔ. 1 +9
22/03 22:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤ.-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝ. +7
bball.gif bball.gif
Basketman11

20:30 ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ.-ΛΑΓΟΝΗΣΙ 1 +2
21:00 ΚΕΡΑΤΕΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1 +10
21:30 ΚΑΛΥΒΙΑ-ΕΥΝΙΚΟΣ 2 +25
21:30 ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΤΟΥΦΑ 2 +18
21:45 ΣΠΑΤΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ 2 +5
21:45 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΔΙΑΣ ΧΑΙΔ. 1 +10
22/03 22:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤ.-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝ. 2 +10
Αγγελος Γ.
Μια στροφή ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα. Έχουμε και λεμε

ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ.-ΛΑΓΟΝΗΣΙ 1
Πώς να κερδίσει το αδύναμο Λαγονήσι με τα ψηλά κορμιά μέσα στην Αγ. Τριάδα?? 3 ταχύτητες πιο γρήγορη ομάδα η Ίριδα..

ΚΕΡΑΤΕΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ Χ
Το πιο ισορροπημένο ματς της αγωνιστικής, μικρό προβάδισμα στον άσσο λόγω προπονητή . ..


ΚΑΛΥΒΙΑ-ΕΥΝΙΚΟΣ 2
Πρέπει να τα καθαρίζει αυτά τα ματς. Άλλωστε το μυαλό ήδη υπάρχει το επόμενο ματς με τα Γλυκά Νερά.. ..

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΤΟΥΦΑ 2 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

ΣΠΑΤΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ 1
Τα Σπάτα στη έδρα τους εμφανίζονται διαφο2ετικα ...

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΔΙΑΣ ΧΑΙΔ. 1
Ο Δίας αδύναμος πολύ...

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤ.-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝ. 2 απλά και όμορφα

filologos
20:30 ΙΡΙΣ ΠΕΤΡ.-ΛΑΓΟΝΗΣΙ 1
21:00 ΚΕΡΑΤΕΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1
21:30 ΚΑΛΥΒΙΑ-ΕΥΝΙΚΟΣ 2
21:30 ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΤΟΥΦΑ 2
21:45 ΣΠΑΤΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ 1
21:45 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΔΙΑΣ ΧΑΙΔ. 1
22/03 22:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤ.-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝ. 1X2
SweetRelease
Ιριδα - Λαγονησι -Η Ίριδα δε θα θελησει θεωρω να χασει την επαφη της με τη πρωτη θεση , ειδικα στην εδρα της..απ την αλλη το Λαγονησι καιγεται για νικες και θα δυσκολεψει τους γηπεδοχους, ως ενα σημειο ομως...δε γνωριζω για ανοχη ή οχι της διαιτησιας που σηζητιεται, θεωρω ομως πως στο τελος ευκολα ή δυσκολα, θα ερθει ο ασσος (1)

Κερατεα-Πολιτεια - Θεωρω εδω το πιο αμφιρροπο ματς θα γινει... Ντερμπι στην ουρα των ομαδων με 8-9 νικες...δυο ευχαριστες εκπληξεις για το πρωταθλημα, και οι 2 θελουν τη νικη και τη κατηγορια και θεωρω πως θα γινει ενα κλειστο ματς , στο οποιο λογω μεγαλυτερου παθους, νεανικοτητας, ταχυτητας και πιεσης +εδρα , στο τελος θα <<χαμογελασουν>> οι γηπεδουχοι, που εχουν εμπειρια στο παγκο τους..με επιφυλαξη , ασσος (1)

Καλύβια-Ευνικος - Ο Ευνικος , εχοντας στο μυαλο του θεωρω κυριως τα ντερμπι που τον περιμενουν ,και θα καθορισουν εν πολλοις την υποθεση ανοδο, δε θα σκονταψει αποψε, εχοντας θεωρω και ξεκαθαρη διαφορα δυναμικοτητας και βαθος σε αντιθεση με τα Καλυβια που στηριζονται αποκλειστικα σε 2-3 παικτες...διπλο (2)

Χαραυγιακος -Τουφα - Η Τουφα θεωρω χωρις πολλα , θα περασει ενα ευκολο βραδυ απεναντι σε μια (με ολο το σεβασμο) ομαδα δ εσκα...διπλο (2)

Σπατα-Παλληνη - 2 ομαδες καθαρα έδρας. Ντερμπι και εδω και σκληρο ματς προβλεπω...η Παλληνη δυσκολευεται αρκετα εκτος, αντιθετως τα Σπατα στην εδρα τους δυσκολα , πολυ δυσκολα αφηνουν καποιον να περασει...λογω αυτου και μονο, ασσος (1)

Γλυκα Νερα - Διας - Ματς που οι γηπεδουχοι το θελουν , καθως ακολουθουν δυσκολες εκτος εδρας αποστολες σε Ζωφρια και Αγια Τριαδα, ματς που θα τους φερει -με νικη- ολο και πιο κοντα στη μαθηματικη ανοδο..Παρ ολα αυτα , αν ο διας ειναι πληρης , παροτι δεν ενθουσιαζει εκτος εδρας , μπορει να βαλει παγιδες και να δυσκολεψει αρκετα τους γηπεδουχους... τα Γλυκα Νερα θεωρω πως για να κερδισουν θα πρεπει να επιβαλλουν το γρηγορο ρυθμο που συνηθιζουν , και με τη σωστη καθοδηγηση που εχουν απο το παγκο , θεωρω πως θα κερδισουν , αν εγκλωβιστουν σε αργο τεμπο, θα δυσκολευτουν , ασσος (1)

Αστερας - Θριαμβος Ο Θριαμβος θεωρω πως ειναι ανωτερος απο τα Πατησια απο καθε αποψη....δε νομιζω πως θα δυσκολευτει να κανει το διπλο ....(2)
Reignman40
Ίριδα -Λαγονησι 1

Κερατέα - Πολιτεία 2

Καλύβια - Ευνικος 2

Χαραυγιακός - Τούφα 2

Σπάτα - Παλλήνη 1

Γλύκα Νερά - Δίας 1

Αστέρας - Θριάμβους 2
patrikyoung4
Ένα εκπληκτικό ματς για την Πολιτεία
ΚΕΡΑΤΕΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 48-78
patrikyoung4
Εκπληκτικό ματς για την Πολιτεία
ΚΕΡΑΤΕΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 48-78
Basketman11
Καλυβια - Ευνικος 68 - 65
North_gato
QUOTE (patrikyoung4 @ Mar 17 2017, 23:56 ) *
Εκπληκτικό ματς για την Πολιτεία
ΚΕΡΑΤΕΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 48-78


Ειδατε τι επαθε ο Ολυμπιακος και βαλατε μυαλο?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.