Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ - Β' ΟΜΙΛΟΣ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Reignman40
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 2

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ 2

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2

ΕΦΟΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
gspara
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ 65-58 (19-14,33-27,49-41,65-58).

Με τον καλυτερο τροπο εκλεισε την σεζον ο νεοφωτιστος Πολυνικης που αγωνιστηκε για την υστεροφημια του και την αξιοπιστια του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας ανετη και δικαιη νικη επι της κακιστης Νηαρ που αυτοκτονησε στην τελευταια στροφη της κανονικης περιοδου κατρακυλώντας στην 4η θεση.

Κατεφθασα στο 8' όταν οι γηπεδούχοι ανεβασαν την διαφορα στο 19-13 με 5αδα Δημητρακουλη-Μπαραμπουτη-Βαμβακιδη-Τσολη-Βερβιτα.Η Νηαρ αμυνα ζωνης,χαμηλο σχημα(Ζεχερλης-Χατζηκωστης-Τσαντηλας-Θειακουλης-Αττικος) και ο Μαγκος στον παγκο με 3 φαουλ!!!!

Μια αναλαμπή του Αττικου εβαλε τη Νηαρ μπροστα στο σκορ(21-22) για πρωτη..........αλλα και τελευταια φορα στον αγωνα.
Η ομαδα του Στρατικοπουλου αντεδρασε αμεσα.Με πιεστικη αμυνα και επιθετικες αιχμες τους Τσολη-Μαντζιωρη κυριως,προηγηθηκε 31-24 και στη συνεχεια(18'-24') κρατησε αποντη τη Νηαρ για να μετατρεψει το 31-27 σε 42-27!!!!

Η Νηαρ αφυπνιστηκε και ακολουθησε το καλυτερο της 3λεπτο στον αγωνα.Με σημα κατατεθεν την γνωστη επιθετικη της αμυνα μειωσε μεχρι το 42-38 με καταληξη το 3ποντο του Ζεχερλη.Με τον Χατζηκωστή όμως εντελως ασφαιρο δεν ειχε λυσεις για κατι καλυτερο.
Αντίθετα ο Πολυνικης βρηκε στηριγμα στον εξαιρετικο νεαρο σεντερ Βερβιτα που υψωσε ανάστημα σε αυτό το κρισιμο σημειο και με δικους του ποντους οι γηπεδούχοι εκλεισαν την 3η περιοδο 49-41.

Καταιγιστικος Πολυνικης στο πρωτο 5λεπτο της τελεταιας περιοδου!!Βαμβακιδης on fire shot.gif και με 2 τριποντες χαιλαιτ βομβες η διαφορα εκτοξευτηκε στο 61-44!!!!
Σε αυτό το σημειο το ματς εγινε ροντεο για λιγα λεπτα αφου ο μαινόμενος Καρνεσης επιτεθηκε φραστικα στον 2ο ρεφ Ορφανο και κινηθηκε απειλητικα εναντιον του,με αποτέλεσμα την αποβολή του από τον παγκο της Νηαρ.

Αυτή η αναμπουμπουλα ωφελησε τους φιλοξενουμενους που εκαναν την υστατη προσπαθεια ανατροπης και μειωσαν 61-55 με κλεψιμο και καλαθι του Δημητσα 1,5 λεπτο πριν το φιναλε.
Ο Ζεχερλης με 3ποντο στα 24'' μειωσε ακομα περισσοτερο 63-58.Ο Πανδης αστοχησε σε ζευγαρι βολων αλλα ο ιδιος πηρε το επιθετικο ριμπάουντ και ο ρομποτικα ψυχραιμος Βαμβακιδης με 2/2 βολες στα 19'' εγραψε το τελικο 65-58.

MVP ο θρυλικος Τασος Βαμβακιδης και πολύ καλοι Βερβιτας-Τσολης-Μαντζιωρης χωρις βεβαια να υπαρχει καποιος που υστερησε.
Σε μια τετοια βραδια δεν υπαρχουν διακριθεντες από τη Νηαρ.Απλα παλεψε ο Ζεχερλης.

Τα ζευγάρια των play-off διαμορφωθηκαν ως εξης...............
Αχαρνης-Πετραλωνα (1-1)........Κουρος-Νηαρ Ηστ (1-1).

Υποβιβασμος για Χαλανδρι-Παλατιανη-ΕΦΟΑ,ενω οι Κουκουβαουνες θα περιμενουν το τελος της Γ Εθνικης για να δουν αν θα παιξουν μπαραζ παραμονης με τον 11ο του πρωτου ομιλου(Νικηφορος).
gspara
Ref1981
Ο Α.Ο.Λεοντείου ξεκίνησε δοκιμές αθλητών για το ανδρικό τμήμα.Για την ερχόμενη σεζόν στους αθλητές μας θα παρέχεται δωρεάν γυμναστήριο και κολυμβητήριο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού μας κέντρου.Πληροφορίες στο 6973983745
Paragodas
Καλημέρα σε όλους τους φίλους,

1η αγωνιστική Play off σήμερα με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.....

Κούρος - Νήαρ

Ο Κούρος έχει τρέξει ένα απίστευτο σερί με 11-0 και αυτό του έδωσε την τρίτη θέση. Φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να πάει τελικό. Απέναντί του μια ομάδα σκληρή κατά την άποψη μου η οποία αυτοκτόνησε την προηγούμενη αγωνιστική αλλά κι αυτή με την ιστορία της και την εμπειρία που έχουν οι παίκτες της θα είναι δύσκολος αντίπαλος για τους γηπεδούχους. Κλειδιά της σημερινής αναμέτρησης το πώς θα σταματήσει η Νηαρ τους ψηλούς τους Κούρου και το πώς ο Κούρος θα αντιμετωπίσει Χατζηκωστή - Αττίκο - Μάγκο.

Αχαρνής - Πετράλωνα

Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και μέσα στην έδρα τους απέναντι σε μια ομάδα που είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Πιστεύω οτι αν οι γηπεδούχοι πάνε στη δύναμη και με μυαλό έστω και δύσκολα θα πάρουν το ροζ φύλλο. Όσον αφορά τα Πετράλωνα παρατήρησα οτι την προηγούμενη αγωνιστική δεν έπαιζε ο Τόρα αν λείψει σίγουρα το έργο των γηπεδούχων γίνεται πιο εύκολο.

Όσον αφορά τον υπερ πρωταθλητή της κατηγορίας ανάμεσα σε Ραφήνα - ΟΦΗΗ ποντάρω στον 1.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αλλά κάτι μου λέει οτι κάποια έδρα θα σπάσει μέσα στη σείρα. Θα δούμε...

Καλά παιχνίδια και στις 4 ομάδες με υγεία και αθλητικό πνεύμα.
gspara
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (1-1)
H καλυτερη επιθεση εναντιον της καλυτερης αμυνας.Αερα πρωταθλητισμου εφερε ο κοουτς Καραμπελας και ο Κουρος αν και με συρικνωμενο ροτεισον 6-7 παιχτων εκανε εντυπωσιακο φωτο-φινις αρπαζοντας την μπουκιά από το στομα της Νηαρ.Η ομαδα της Καισαριανής θεωρω ότι αυτοκτονησε(αν μπορει να ειπωθεί ετσι) στον τροπο με τον οποιο δεν καλυψε την διαφορα με την Αχαρνης,κατι που την αδειασε ψυχολογικα.Εκτος εδρας η Νηαρ δεν εχει πεισει ότι μπορει να κανει την ανατροπη.Απολυτο βαρομετρο ο Χατζηκωστής,αν ο Μαρκομιχαλης τον οδηγησει σε παρομοια ποσοστα με τον αγωνα του 2ου γυρου,παμε σε ευκολο ασσο.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (1-1)
Τα Πετραλωνα ξεκινησαν ως δυνατο φαβορι αλλα ατυχησαν με τους σοβαρους τραυματισμούς και τελικα η εισοδος στα μπαραζ μπορει να θεωρηθεί και επιτυχια.Με σοβαρες απουσιες αλλα και αμφιβολους,δυσκολα μπορουν να περιμενουν κατι καλο στη σειρα οσο μαχητικα και αν είναι.Η Αχαρνης με την επιστροφη Ρεντιφη φανταζει πανισχυρη και πληρεστατη,ειδικα στην αηττητη εδρα της.Νομιζω ηρθε η ωρα να παρει αυτό που αγγιζε τις προηγούμενες σεζον.
His Airness
Ο.Φ.Η.Η - Ραφήνα 2

Παιχνίδι γιορτή και για τις δυο ομάδες και αν για την Ραφήνα τα πράγματα ήταν ανανμενόμενα για την Ραφηνα για το Οφηη ήταν μεγάλη έκλπηξη καθώς δεν τον υπολογίζε κανένας, όμως έδειξε ότι είχε ότι δεν είχαν οι υπολοιπές ομάδες, θεωρώ όμως ότι απέναντι στην Ραφήνα δεν έχει κάμια τύχη καθώς διαθέτει καλύτερους και παίχτες μεγαλύτερης κατηγορίας.

Αχαρνής - Πετράλωνα 1

Δεν νομιζώ να δυσκολευτεί μέσα στην έδρα της ώστε να πάρει το προβάδισμα, σοβαροί καθόλη την διάρκεια της σεζον οι γηπεδούχοι παρά τους τραυματισμους τους καταφεραν να παρουν το απολυτο πλεονεκτημα στα play off και νομιζω ότι θα είναι η δευτερη ομαδα που θα ανέβει, από την άλλη τα Πετραλωνα αν και είχαν σκαμπανεβάσματα στην σεζον καταφεραν να μπουν στην 5αδα αλλά δεν νομιζω ότι έχουν την δυναμη να κοντραρουν τους Αχαρνής εκτος και αν έχουμε βροχη τριπόντων




Κούρος - Νηαρ 1


Η Νηαρ καταφερε να χάσει στον Πολυνική και να χάσει και το πλεονεκτημα της εδρας όπου μέσα εκει θα είχε μεγάλο πλεονεκτημα, τώρα τα πραγματα δυσκολευουν καθώς ο Κουρος είναι πολύ δυνάτος και ειδικά μεσ στην εδρα του δεν χαρίζεται.


Νικηφόρος - Κουκουβάουνες 1

Θεωρώ ότι θα γίνει πολύ κλείστο ματς, από δυο νομιζω ισοδυναμες ομάδες με συγκεκριμενες δυνατότητες και συγκεκριμένους παίχτες που μπορούν να κάνουν πράγματα, θεωρώ λίγο ποιοτικότερο το ροστερ των γηπεδούχων και σε συνδυασμό με την έδρα πάω στο επικράτηση των γηπεδούχων.






gspara
ΑΧΑΡΝΗΣ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 58-51 (17-12,25-29,43-35,58-51).

Αγχωμενη η Αχαρνης καταφερε να ανατρεψει στο 2ο ημιχρονο την εικονα υπεροχης των ψυχωμενων Πετραλωνων στο πρωτο μερος και πηρε κεφαλι 2-1 μετα από ένα κακο ποιοτικα παιχνιδι που στιγματιστηκε από την τραγικη αστοχια στις ελευθερες βολες εκατέρωθεν(ειδικα Πετραλωνα).

Αχαρνης.........Ζερβας-Ρωμοσιος-Καυμενακης-Σαρακασιδης-Λιτσος
Πετραπωνα.....Τορα-Ιμπραημακης-Παρασκευοπουλος-Τσιτουρας-Παυλιδης
Μυστιλογλου-Αναστοπουλος(Αχαρνης) και Αναστασόπουλος(Πετραλωνα) οι σημαντικες απουσιες των 2 ομαδων.

Δυναμικο ξεκίνημα η Αχαρνης με τον Ρωμοσιο βδελλα στον Τορα και ταισμα του Λιτσου στην ρακετα.....14-7.
Αποφασισμένα για το μπρεικ τα Πετραλωνα αντέδρασαν με αμυνα ζωνης και σταδιακη εισοδος των μπαρουτοκαπνισμένων Διονυσοπουλου-Πουλερη.Οι γηπεδούχοι εχασαν το αρχικο τους πλανο,τα 3ποντα βρηκαν σιδερο και τα Πετραλωνα με 3ποντο του Τσιτουρα προσπερασαν....17-19.
Αμεσως μετα το καλαθι του Τορα(17-21) ολοκληρωσε σερι 2-9!!Το μοναδικο 3ποντο του ανετοιμου Ρεντιφη εβγαλε προσωρινα την Αχαρνης από το αδιεξοδο(20-21).Τα Πετραλωνα δεν πτοηθηκαν και με 3ποντο του Διονυσοπουλου και 2ποντο του Τορα ξαναπατησαν το γκαζι....20-26.

Οι γηπεδούχοι μπηκαν δυνατα στην επαναληψη και με πρωτοστατη τον εμπειρο Ρωμοσιο εφεραν το ματς στα ισα....31-31.
Ιμπραημακης-Πουλερης εδωσαν το τελευταιο προβαδισμα στα Πετραλωνα....31-35.Ο κοουτς Τσαπακης απαντησε με τον ιδιο τροπο(αμυνα ζωνης) και το μακρινο διποντο του Σαρακασιδη εδωσε προβαδισμα 36-35 στο 27'.
Οι γηπεδουχοι δεν ξανακοιταξαν πισω και στο ξεκίνημα της τελευταιας περιοδου ανεβασαν την διαφορα στην μεγιστη τιμη της.....47-36 με καθοριστικούς ποντους του εξαιρετικου Χριστοφακη.

Τα τριποντα των Παπαδημητριου-Τορα μεσα σε διαστημα 30'' ξαναεβαλαν φωτια στο παιχνιδι.....47-42.Φυσιολογικα όμως ξεμειναν από δυναμεις και λυσεις και δεν μπορεσαν να απειλησουν περισσοτερο.
Η Αχαρνης αν και ειχε πρόβλημα στην οργανωση μετα τα 5 φαουλ του μοναδικου της πλει,Ζερβα,ανεβασε παλι την διαφορα στο 57-48 με μπροστάρηδες τους Σαρακασιδη-Χριστοφακη.

Το mvp θα το απονείμω στον Ρωμοσιο που εβαλε πρωτος το νερο στο αυλακι στο προσπέρασμα του 2ου ημιχρονου αλλα κυριως για την αμυνα στον Τορα!!!
Πολύ καλοι Χριστοφακης-Σαρακασιδης.
Από τα ηρωικα Πετραλωνα κορυφαιος ο Ιμπραημακης με αγκαθι όμως την αστοχια στις βολες.Παλεψαν συγκινητικα Διονυσοπουλος-Πουλερης-Τσιτουρας.

Πολύ ωραια ατμοσφαιρα στο σχεδόν καταμεστο Menidi Sports Hall!!!!

** Στο άλλο ζευγαρι η Νηαρ εκανε το μπρεικ στην Αναβυσσο κερδίζοντας τον Κουρο 58-45.Οι γηπεδούχοι όμως την τελευταια στιγμη στερηθηκαν τον βασικο τους ψηλο,Καπετανο,για επαγγελματικούς λογους.
zarakias
Η Υπεροχη Εξαρχείων ξεκινησε προπονησεις μεταβατικης περιοδου και δοκιμες παιχτων για τα τμηματα των γυναικων, εφηβων και ανδρων. Τηλεφωνο επικοινωνιας 6947937757 Μαζαρακης Δημητρης
gspara
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ........1
Mετα από το κακο πρωτο παιχνιδι που κυριαρχησε το αγχος και η αστοχια,οι 2 αντίπαλοι μεταφέρονται στο ζορικο Ρουφ.Οι ζωνες κυριαρχησαν στο Μενιδι και περιμενουμε να γινει το ιδιο και εδώ.Οποια ομαδα σουταρει καλυτερα εχει προβαδισμα.Αστάθμητος και καταλυτικος παραγοντας αν μπορεσει να αγωνιστει ο Αναστασόπουλος.Ανοιχτο σε κάθε αποτέλεσμα,θα επιλεξω ασσο των ηρωικων Πετραλωνων, τα οποια,παρα τα προβληματα τραυματισμων/ανετοιμοτητας,αντιστεκονται σθεναρα και αν τελικα αποχωρησουν θελουν να το κανουν με ψηλα το κεφαλι.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ.......2
Εξακολουθώ να πιστευω στην αρμαδα του Καραμπελα και πιστευω είναι ικανη αποψε να κανει μπρεικ στο μπρεικ,στην πιο δυσκολη εστω εδρα της κατηγοριας.Η παρουσια του Καπετανου αλλαζει τα δεδομενα αφου δυσκολα οι ψηλοι της Νηαρ θα μπορεσουν να επαναλαβουν το παρτυ του πρωτου αγωνα..Αν μεινει ψυχραιμο το εμπειρο και ποιοτικο fight power του Κουρου και δεν επηρεαστεί από την πιεση της εδρας,πιστευω η σειρα δεν θα τελειωσει εδώ.....
Paragodas
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,

Πάμε για την 2η αγωνιστική σήμερα,

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ
Κατά την άποψή μου θα γίνει πάλι δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως τα Πετράλωνα στο σημερινό παιχνίδι έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας αλλά και λόγω επιβιώσης. Θα τα παίξουν όλα για να πάνε στο 3ο παιχνίδι και απο εκεί και πέρα οτι τους βγει. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ξέρουν οτι υπάρχει και επόμενη μέρα στο σπίτι τους.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ
Κι εδώ θα δώσω ένα προβάδισμα στην έδρα της ΝΗΑΡ. Περιμένω αντίδραση του Κούρου γιατί παίζει το τελευταίο του χαρτί αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ικανή αυτή η αντίδραση για να χαρίσει το ραζ φύλλο και να επιστρέψει τη σειρά πίσω στην Ανάβυσσο. Η ΝΗΑΡ με ανεβασμένη ψυχολογία από το break της προηγούμενης εβδομάδος και με τον κόσμο της θα προσπαθήσει να τελειώσει τη σειρά και να πάει στον τελικό. Πιστεύω οτι πάλι το παιχνίδι θα κριθεί στους ψηλούς. Σίγουρα πάντως θα είναι παιχνίδι με πολλή δύναμη.

Καλά παιχνίδια και στις 4 ομάδες με υγεία και ωραίο θέαμα..
Gkos
59-60 τελικο στο Ρουφ.
Αυτοκτονια τρελη.
Reggie_
Νηαρ Ηστ-Κουρος 86-52 σε ενα γηπεδο με πανω απο 600 ατομα!
gspara
ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΚΟΥΡΟΣ 86-52 (20-17, 38-29, 65-34, 86-52).

Παλιες εποχές εζησε το κλειστο της Καισαριανής με τους πολυπληθείς φιλαθλους της ιστορικης Νηαρ να δημιουργουν καυτη ατμοσφαιρα και να την οδηγουν σε μια εμφατικη νικη-προκριση επι του Κουρου.
Το ματς εξελιχθηκε σε παρασταση για ένα ρολο αφου οι φιλοξενούμενοι εδειξαν να λυγιζουν από την πιεση της εδρας και δεν μπορεσαν να κοντραρουν περισσοτερο από ένα δεκαλεπτο.Ειδικα στην 2η περιοδο εχασαν το δρομο προς το καλαθι και η Νηαρ με κορυφαιο τον διαστημικο Νεκταριο Μαγκο 41.gif πραγματοποιησε εντυπωσιακο σερι 27-5!!!!!

Νηαρ Ηστ........Ζεχερλης-Χατζηκωστης-Μαγκος-Αττικος-Αντωνιαδης
Κουρος...........Σπυριδης-Καλουδης-Μπιρμπας-Παξινος-Μπαλοπητος

Η 1η περιοδος δεν προδικαζε με τιποτα την εξελιξη του αγωνα.Ο Κουρος μπηκε δυνατα και πιεσε με παγιδες σε ολο το γηπεδο.Το τριποντο του Παξινου εγραψε το 2-7 για να ερθει η απαντηση της Νηαρ με τον ιδιο τροπο(πιεση).
Ο Μαγκος με 8 συνεχομενους ποντους οδηγησε στην προσπεραση των γηπεδούχων....12-7.
Η σταδιακη εισοδος Καπετανου-Μαρκομιχαλη ειχε θετικο αποτέλεσμα για τον Κουρο που επανακτησε τον ελεγχο (12-15) με αιχμη τον Μπιρμπα που χτυπησε επιτυχημένα στο 1-1.
Ο Μαγκος βρηκε συμπαραστατη τον εξαιρετικο Αττικο και η Νηαρ εκλεισε προηγουμενη την 1η περιοδο....20-17.

Στα 3 πρωτα λεπτα της β περιοδου κυριαρχησε η αστοχια με το σκορ κολλημενο στο 22-19.
Ακολουθησε ένα καταιγιστικο κρεσέντο των γηπεδούχων με σημα κατατεθεν την σκληρη τους αμυνα.Επιθετικα Μαγκος-Αττικος ηταν ασταμάτητοι και η διαφορα ανεβηκε στο +16(36-20).
Όταν μπηκε στην εξισωση και ο Χατζηκωστής η διαφορα πηρε διαστασεις συντριβης και τελικα το 3ποντο του Ζεχερλη εκλεισε το ημιχρονο στο 47-22!!!!
Η εξεδρα ειχε παρει φωτια και η ψυχολογια των γηπεδούχων εκτιναχτηκε στα υψη.

Η αμυνα ζωνης του Κουρου και το σχημα με 2 χειριστες δεν μπορεσαν να ανακοψουν τον οιστρο της Νηαρ που μασαγε σιδερα πλεον.
Το τριποντο του Μαγκου εγραψε το 62-30 και η Νηαρ δεν αφησε το ποδι από το γκαζι ουτε στην τελευταια περιοδο με αποτέλεσμα η διαφορα να φτασει στην μεγιστη τιμη της με την ληξη....86-52.

Νεκτάριος Μαγκος όπως ειπαμε από άλλο πλανητη στην κορυφαια στιγμη της καριερας του!!!!!!!!
Από κοντα ο αυτοκρατορικος Αντρεας Αττικος!!!!!!
Φυσικα δεν υπαρχει παιχτης που υστερησε από την Νηαρ,σε αντιθεση με τον Κουρο που σε μια τετοια εφιαλτικη βραδια δυσκολα να βρεθει διακριθεντας.

Την Πεμπτη στο Μενιδι ο πρωτος τελικος αναμεσα σε Αχαρνης-Νηαρ.....αναμενουμε συγκλονιστικη τιτανομαχια!!!!
gspara
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (1-1)
Ο πρωτος τελικος ανοδου αυριο βραδυ στις 9.30 στο Menidi Sports Hall.H 2η καλυτερη επιθεση απέναντι στη 2η καλυτερη αμυνα.Δεν χωρανε προγνωστικα και η μοναδικη παραμετρος που μπορει να δωσει 51-49 στην Αχαρνης είναι οι απορθητες εδρες εκατέρωθεν.Η γηπεδούχος ομαδα το κυνηγησε και τις προηγούμενες σεζον αλλα είναι η πρωτη φορα που εχει την ετικετα του φαβορι.Η ιστορικη Νηαρ από την άλλη ισως εχει ψυχολογικο προβαδισμα αφου ερχεται από μπρεικ στον ισχυρο Κουρο και εδειξε να βρισκεται σε καλυτερη φορμα.Ανοιγει πολύ το ροτεισον ο κοουτς Τσαπακης και θελει να εκμεταλλευτεί το μεγαλυτερο βαθος του παγκου.Κλειδι η κατασταση που θα βρεθουν οι Μυστιλογλου-Ρεντιφης,με τον πρωτο να είναι καθοριστικος στο Ρουφ.Ο κοουτς Ραπτης παει σε πιο σφιχτο ροτεισον και θα επιχειρησει να αξιοποιησει την πιεστικη αμυνα της ομαδας του και να παει σε χαμηλο τεμπο και σκορ.Αξονες οι ποιοτικοι Χατζηκωστής-Αττικος και παιχτης-κλειδι ο σεληνιασμένος Μαγκος.Αναμενεται να είναι καταμεστο από νωρις το κλειστο με αρκετο κοσμο και από τις δυο ομαδες.Ευχομαι να απολαυσουμε ένα πολύ ωραιο παιχνιδι σε αθλητικα πλαισια!!!!!!!
Paragodas
Καλημέρα σε όλους τους φίλους,

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ
Φτάσαμε στον τελικό λοιπόν. Κατά την αποψή μου οι 2 αυτές ομάδες έπρεπε να παίζουν στον τελικό και έτσι έγινε. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κρατήσουν την έδρα τους αφού την κέρδισαν έστω και στο goal average απέναντι στους φιλοξενούμενους που με τον Κούρο έδειξαν οτι μπορούν να σπάσουν και έδρες. Συμφωνώ με τον gspara πώς κλειδί για τους γηπεδούχους θα είναι οι Ρεντίφης - Μυστίλογλου και Σαρακασίδης. Από την άλλη πλευρά ο coach Ράπτης έχει και αυτός όπλα στην φαρέτρα του Χατζηκωστής - Αττίκος - Μάγκος που καλοί παίχτες αλλά και παίχτες με προσωπικότητα. Μεγάλη πρόκληση για τους γηπεδούχους είναι πώς θα μπλοκάρουν τον σελινιασμένο Μάγκο αλλά παράλληλα να μην δώσουν χώρο σε Χατζηκωστή- Αττίκο να κάνουν το παιχνίδι τους. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν σε αυτό το παιχνίδι και οι ψηλοί καθώς τα μαρκαρίσματα Μυστίλογλου - Αντωνιάδη και Αττίκου - Σαρακασίδη μπορεί να κρίνουν πολλά.
Αναμένω ένα παιχνίδι με κόσμο και από τις 2 ομάδες, ελπίζω σε αθλητικά πλαίσια και ένα παιχνίδι αντάξιο της χρονίας που έκαναν και τα 2 σωματεία φέτος.

Καλό παιχνίδι και στους δύο με υγεία πάνω απ όλα και καλή απόλαυση σε όσους βρεθούν από κοντά και το παρακολουθήσουν.
gspara
ΑΧΑΡΝΗΣ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ 76-74 (21-18,40-29,60-56,76-74).

Αιμα και παρκε στο κλειστο του Μενιδιου με τις δυο ομαδαρες να μας χαριζουν μια συγκλονιστικη τιτανομαχια με εξελιξη που εκοβε την ανασα 77.gif 41.gif !!!!!!!
Η Αχαρνης επιασε εκπληκτικη αποδοση και ειχε τον απολυτο ελεγχο μεχρι το 28'(50-37,60-50).Αν και φορτωμενη με φαουλ,η ψυχωμενη Νηαρ με ηγετη τον θρυλικο Χατζηκωστή εδειξε ικανη να κανει το μπρεικ με μια επικη ανατροπη(67-69 στο 37').
Η αρμαδα του Μανου Τσαπακη όμως βρηκε τα ψυχικα αποθεματα να αντιδρασει με μεγαλα καλαθια του Ρεντιφη και κολωνα κατω από τα καλαθια τον Λιτσο!!

Αχαρνης.......Ζερβας-Ρωμοσιος-Ρεντιφης-Χριστοφακης-Λιτσος
Νηαρ Ηστ.....Ζεχερλης-Χατζηκωστης-Μαγκος-Αττικος-Αντωνιαδης

Το πρωτο 3ποντο του Χατζηκωστή εδωσε προβαδισμα 4-7 στη Νηαρ.Η Αχαρνης ειχε σαφη προσανατολισμο να περασει τη μπαλα στη ρακετα.Ο Χριστοφακης εκανε εντυπωσιακο ξεκίνημα επιθετικα αλλα και αμυντικα στο μαρκαρισμα του Αττικου.
Από κοντα ο Ρωμοσιος που εφθειρε τους αντιπαλους του,πηγε στις βολες και οι γηπεδούχοι ξεφυγαν.....16-7.
Ο κοουτς Ραπτης ανακατεψε την τραπουλα,χαμηλωσε το σχημα(Μαγκος στο '4') και με αιχμη τον Χατζηκωστή(3 τριποντα στην α περιοδο) η Νηαρ μειωσε 21-18.

Το ξεκίνημα της β περιοδου στιγματιστηκε από τον αερινο Ηλια Μπουα,ο οποιος με 3ποντη βομβα και καρφωμα στον αιφνιδιασμο ανεβασε παλι την διαφορα.....26-18.
Ο Χατζηκωστής δεν σκοραρε σε αυτό το διαστημα αλλα αξιοποιησε εξυπνα τους Αντωνιαδη-Δημητσα και η Νηαρ εμεινε κοντα στο σκορ......30-27.
Τα τελευταια λεπτα όμως ειχαν πρωταγωνιστη τον Αλεξη Ρεντιφη ο οποιος με 2 τριποντα εκτοξευσε για πρωτη φορα την διαφορα σε διψηφια επίπεδα και το ημιχρονο εκλεισε 40-29.

Αντωνιάδης-Αττικος ειχαν ηδη φορτωθεί με 3 φαουλ και ο Ζερβας βρηκε την ευκαιρια να τρυπησει την αμυνα των φιλοξενουμενων και με δυο παλικαρισια ντραιβ κρατησε την διαφορα στο 45-34.Φορτωθηκε όμως με 3 φαουλ αλλα ο Αναστόπουλος καλυψε την απουσια του και η διαφορα διατηρηθηκε στα ιδια επίπεδα με το 3ποντο του Σαρακασιδη να γραφει το 56-45.
Τεχνικη ποινη στον Καρνεση και οι βολες του Ρεντιφη ανακοπτουν(προσωρινα όμως) τον οιστρο του Χατζηκωστή.....60-50 στο 28'.
Εκει όμως ξεκινησε η αντεπιθεση της Νηαρ που εκλεισε την 3η περιοδο 60-56 με 4ποντο w00t.gif του Χατζηκωστή και λει-απ του Μαγκου που εδειξε να ξυπναει.

Ο Μαγκος ξεκινησε δυναμικα και την τελευταια περιοδο και με δικα του καλαθια η Νηαρ ολοκληρωσε ανατρεπτικο σερι 0-12 για να προσπερασει 60-62!!
Η Αχαρνης φανηκε προσωρινα να λυγιζει και το μομεντουμ ηταν με το μερος των φιλοξενουμενων αν και ειχαν ηδη τους Αττικο-Αντωνιαδη-Δημητσα φορτωμένους με 4 φαουλ.
Ο Λιτσος υψωσε ανάστημα για να ισοφαρισει 64-64 και να βγαλει τους γηπεδούχους από το αδιεξοδο ο Ρεντιφης με τριποντη-μαχαιρια...67-64.

Η Νηαρ όμως ειχε πλεον παρει ψυχολογια και ξαναπηρε προβαδισμα 67-69 με τριποντο του Ζεχερλη και καλαθι του δυναμικου Αντωνιαδη.
Ο Λιτσος ξανα ισοφαρισε 69-69 και ο Ρωμοσιος με 1/2 βολες εγραψε το 70-69 με 1,5 λεπτο για την κορνα.

Στα 47'' ο Ρεντιφης εβαλε το 3ποντο του αγωνα......73-69.
Από μια βολη Ζερβας-Μαγκος για το 74-70 στα 23''.
Στα 15'' ο Χατζηκωστής παταει την γραμμη του τρίποντου και μειωνει 74-72!!!
Ο Ρεντιφης με 2 βολες δινει μαξιλαρακι 76-72 και ο Δημητσας απλα με την ληξη εγραψε το τελικο 76-74.

Το mvp αυτόματα απονεμεται στον serial-killer Αλεξη Ρεντιφη που εδειξε να επιστρεφει από τον τραυματισμο του την καταλληλη στιγμη και να αποδεικνυει ότι είναι ο πιο clutch player της κατηγοριας shot.gif !!!
Παλικαρισιο παιχνιδι από τον Γιωργο Λιτσο που ηταν ο κυριαρχος των αιθερων και τα διαστήματα που καθισε στον παγκο πληγωσαν την ομαδα του.
Πολύ καλοι Χριστοφακης-Ρωμοσιος!!!

Από τη Νηαρ τα λογια περιττευουν για τον τεραστιο Χατζηκωστη 77.gif !!!!!Σκοραρε,δημιουργησε,επαιξε αμυνες........αθλητης-προτυπο!!!!!
Πραγματικο παλικαρι και μεγας μαχητης ο Αντωνιάδης και πολύ καλος ο Δημητσας.Σε ρηχα νερα αποψε ο Μαγκος που βοηθησε όμως στην ανατροπη.

Εκπληκτικη ατμοσφαιρα στο ασφυκτικα καταμεστο Menidi Sports Hall που ειχε και πολλους ορθιους.Εκτος από τους 400+ φιλαθλους των γηπεδούχων στο κλειστο βρεθηκαν και 70 περιπου φιλοι της Νηαρ που δεν σταματησαν σε κανενα σημειο να τραγουδάνε συνθηματα υπερ της ομαδας τους!!!!!!
Η σειρα τωρα μεταφερεται στο κλειστο της Καισαριανής την προσεχη Δευτερα στις 9.
gspara
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ.....GAME 2
Στο απορθητο κλειστο της Καισαριανής μεταφερεται η συγκλονιστικα αμφιρροπη σειρα των τελικων ανοδου.Πρωτο match-ball για Αχαρνης που πηρε την ψυχολογια και do or die για τη Νηαρ που θελει να ξαναπαει Μενιδι.Η Νηαρ κραταει από το προηγουμενο παιχνιδι ότι αν και φορτωμενη αλλα και στριμωγμενη στα σχοινια στο μεγαλυτερο διαστημα,εδειξε ψυχη και εφτασε κοντα στην ανατροπη και το μπρεικ.Η Αχαρνης κραταει το ωραιο μπάσκετ που επαιξε στο διαστημα της υπεροχης της,το μεταλλο νικητή και refuse to lose που εδειξε στο οριακο φιναλε.......και την επιστροφη του Ρεντιφη.Σε προβλήματα τραυματισμων η αρμαδα του Τσαπακη πονοκεφαλιαζει για τους λαβωμένους Μυστιλογλου-Σαρακασιδη.Η ομαδα του Ραπτη περιμενει περισσοτερα στηρίγματα στον πολυπειρο Χατζηκωστή και επιστροφη στις καλες εμφανισεις για Αττικο-Μαγκο.Μεγαλες στιγμες αναμενεται να ζησει η ιστορικη εδρα και πολύ πιθανο να σημειωθεί season high προσελευσης θεατων.Αν πρεπει να πονταρω καπου θα δωσω οριακο προβαδισα στη Νηαρ............Ο καλυτερος ας κερδισει!!!
Paragodas
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ.....

Παιχνίδι δίχως αύριο για τους γηπεδούχους που θα πρέπει να διαχειριστούν το πάθος της κερκίδας αλλά και το άγχος για να πάρουν το αποτέλεσμα ώστε να πάνε στο 3ο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι οτι μέσα στην έδρα της η ΝΗΑΡ είναι άλλη ομάδα. Η δύναμη που δίνει η κερκίδα αλλά και η εμπιστοσύνη που έχουν η παίχτες μέσα στην έδρα τους είναι απίστευτα μεγάλη. Απεναντί τους μια ομάδα η οποία ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο... Έδειξε οτι έχει χαρακτήρα στο προηγούμενο παιχνίδι αν και πήγε να αυτοκτονήσει. Κλειδί της σημερινής αναμέτρησης κατά την άποψη μου είναι η κατάσταση που θα βρεθεί ο Ρεντίφης αλλά και οι ψηλοί. Περιμένω ένα παιχνίδι με πολύ μπασκετικό ξύλο και δύναμη από παίχτές αλλά και προπονητές που είναι κόσμημα γι αυτή την κατηγορία. Δεν θέλω να δώσω προβάδισμα σε καμία από τις 2 ομάδες γιατί πιστεύω πως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη θέληση και στις λεπτομέριες.!!Μακάρι όμως να δούμε και 3ο παιχνίδι σαν κι αυτό που απολαύσαμε την προηγούμενη πέμπτη.

Καλό παιχνίδι και στις 2 ομάδες, με υγεία...!!!!!
leonkalf
ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΧΑΡΝΗΣ 16-19 τέλος α' δεκαλέπτου
leonkalf
31-31 το ημίχρονο. Ντέρμπι και σήμερα (ως τώρα) στον τελικό
leonkalf
44-49 μπροστά οι Αχαρνής στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου
leonkalf
Φοβερό ματς..
με σερί 15-0 το 42-49 έγινε 57-49
και με αντεπιθεση φιλοξενουμενων 57-57 1,5 λεπτό για την λήξη!!


-------


60-60 με τρίποντο ισοφάρισης Ρωμοσιού στα 18,9''

Το ματς έχει διακοπεί λόγω εισβολής οπαδών.. ΜΑΤ στο γήπεδο και σήμερα.... 68.gif

Οι διαιτητές και οι ομάδες στα αποδυτήρια...


--------------------

Εκκένωση του γηπέδου... χαμός..

ΝΤΡΟΠΗ - ΞΕΦΤΙΛΑ - ΘΛΙΨΗ.... sad.gif
mono maroussi
θα συνεχιστεί το παιχνίδι?
leonkalf
Συνεχίστηκε τελικά..

62-60 τελικό.

Τι να πεις για μπάσκετ, για τον τελικό νικητή, όταν γίνονται τέτοια γεγονότα... Άραγε ποιος κέρδισε απόψε?

Εικόνες ντροπής και θλίψης..

Οι αρμόδιοι (εσκα, ομάδες) πρέπει να πάρουν αποφάσεις εδώ και τώρα.. Δεν είναι αυτό το μπάσκετ που θέλουμε κύριοι..
leonkalf
Είναι κρίμα κι άδικο για τους παίκτες και τους προπονητές αυτό που γίνεται και φεύγουν τα φώτα από αυτούς και πάνε σε αλητείες...
Καταπληκτικά παιχνίδια και τα χαλάνε εξωγενείς παράγοντες..

Αυτό είναι που στεναχωρεί και ξενερώνει κάθε μπασκετικό φίλαθλο.. δυστυχώς
gspara
Απαράδεκτα και θλιβερα γεγονοτα βιωσαμε οσοι καναμε το λαθος να παρευρεθούμε στο κλειστο της Καισαριανής.
Πολύ κριμα για την πιο συγκλονιστικη σειρα ολων των κατηγοριων της Εσκα.

Στα 18,9'' ο Ρωμοσιος ισοφαρισε 60-60 και στην επιστροφη στην αμυνα καποιοι ανεγκεφαλοι από τον πυρηνα των φανατικών μπουκαραν στο παρκε.
Καραβίτης-Θεοδωρόπουλος διέκοψαν το παιχνιδι και μετα από λιγο μια διμοιρια ΜΑΤ παραταχθηκε μπροστα από τον παγκο της Αχαρνης.
10-15 λεπτα περιμεναμε την αποφαση των ρεφ αλλα ξαφνικα ξεκινησε εκτοξευση αντικείμενων προς την μερια των φιλαθλων των φιλοξενουμενων που βρισκονταν στην εξεδρα πισω από τους 2 παγκους.
Τα ΜΑΤ αστραπιαια ξεκινησαν να χτυπάνε οποιον εβρισκαν μπροστα τους,αναμεσα τους και πιτσιρικάδες 12-13 ετων.Το κυνηγητο συνεχιστηκε και στα στενα εξω από το γηπεδο με ριξεις καπνογόνων.Καταφερνοντας να αποδρασω ειδα την συλληψη ενός οπαδου των γηπεδούχων.

Τα αγωνιστικα βεβαια περνανε σε δευτερη μοιρα αλλα δεν μπορω να μην γραψω και λιγα πραγματα για άλλο ένα απιστευτο ματς με γκρανγκινιολικη εξελιξη που θυμισε λιγο τις ανατροπες του πρωτου αγωνα.

Η Αχαρνης ηταν καλυτερη και ο κοουτς Τσαπακης απολυτα διαβασμένος.Μοναδικη απουσια ο Μυστιλογλου την θεση του οποιου πηρε ο Γιαννης.
Το 1ο ημιχρονο κυλησε αμφιρροπα και προς το τελος της 3ης περιοδου η Αχαρνης με μπροσταρη τον συγκινητικο Σαρακασιδη(αγωνιστηκε με πρόβλημα στην μεση) προσπερασε 42-49.
Ο ρεφ Θεοδωρόπουλος που σφυριξε εδρα,εδωσε σε αυτό το σημειο το ανυπαρκτο 4ο φαουλ του Ζερβα.
Οι φιλοξενούμενοι χωρις τον ηγετη τους πελαγωσαν στην κυκλοφορια.Η Νηαρ αναθαρρησε,ξεκινησε την πιεση και με ένα εντυπωσιακο σερι 15-0 εδειξε να καθαριζει......57-49.
Ο ασταμάτητος Σαρακασιδης όμως δεν ειχε πει την τελευταια του λεξη και με 6 σερι ποντους μειωσε 57-55 για να ισοφαρισει 57-57 ο Ρεντιφης.
Καλαθι του Αντωνιαδη και 1/2 βολες του Γκοφα οδηγησαν στο 60-57 για να ισοφαρισει στα 18,9'' ο Ρωμοσιος με τριποντο......ακολουθησαν οι ομορφιες που περιεγραψα στο ξεκίνημα.

Τελικη νικητρια 62-60 η Νηαρ και την Πεμπτη θα διεξαχθεί(???) ο τελευταίος τελικος στο Μενιδι......Θεου θελοντος........
Reggie_
QUOTE(gspara @ May 16 2017, 00:28 ) *
Απαράδεκτα και θλιβερα γεγονοτα βιωσαμε οσοι καναμε το λαθος να παρευρεθούμε στο κλειστο της Καισαριανής.
Πολύ κριμα για την πιο συγκλονιστικη σειρα ολων των κατηγοριων της Εσκα.

Στα 18,9'' ο Ρωμοσιος ισοφαρισε 60-60 και στην επιστροφη στην αμυνα καποιοι ανεγκεφαλοι από τον πυρηνα των φανατικών μπουκαραν στο παρκε.
Καραβίτης-Θεοδωρόπουλος διέκοψαν το παιχνιδι και μετα από λιγο μια διμοιρια ΜΑΤ παραταχθηκε μπροστα από τον παγκο της Αχαρνης.
10-15 λεπτα περιμεναμε την αποφαση των ρεφ αλλα ξαφνικα ξεκινησε εκτοξευση αντικείμενων προς την μερια των φιλαθλων των φιλοξενουμενων που βρισκονταν στην εξεδρα πισω από τους 2 παγκους.
Τα ΜΑΤ αστραπιαια ξεκινησαν να χτυπάνε οποιον εβρισκαν μπροστα τους,αναμεσα τους και πιτσιρικάδες 12-13 ετων.Το κυνηγητο συνεχιστηκε και στα στενα εξω από το γηπεδο με ριξεις καπνογόνων.Καταφερνοντας να αποδρασω ειδα την συλληψη ενός οπαδου των γηπεδούχων.

Τα αγωνιστικα βεβαια περνανε σε δευτερη μοιρα αλλα δεν μπορω να μην γραψω και λιγα πραγματα για άλλο ένα απιστευτο ματς με γκρανγκινιολικη εξελιξη που θυμισε λιγο τις ανατροπες του πρωτου αγωνα.

Η Αχαρνης ηταν καλυτερη και ο κοουτς Τσαπακης απολυτα διαβασμένος.Μοναδικη απουσια ο Μυστιλογλου την θεση του οποιου πηρε ο Γιαννης.
Το 1ο ημιχρονο κυλησε αμφιρροπα και προς το τελος της 3ης περιοδου η Αχαρνης με μπροσταρη τον συγκινητικο Σαρακασιδη(αγωνιστηκε με πρόβλημα στην μεση) προσπερασε 42-49.
Ο ρεφ Θεοδωρόπουλος που σφυριξε εδρα,εδωσε σε αυτό το σημειο το ανυπαρκτο 4ο φαουλ του Ζερβα.
Οι φιλοξενούμενοι χωρις τον ηγετη τους πελαγωσαν στην κυκλοφορια.Η Νηαρ αναθαρρησε,ξεκινησε την πιεση και με ένα εντυπωσιακο σερι 15-0 εδειξε να καθαριζει......57-49.
Ο ασταμάτητος Σαρακασιδης όμως δεν ειχε πει την τελευταια του λεξη και με 6 σερι ποντους μειωσε 57-55 για να ισοφαρισει 57-57 ο Ρεντιφης.
Καλαθι του Αντωνιαδη και 1/2 βολες του Γκοφα οδηγησαν στο 60-57 για να ισοφαρισει στα 18,9'' ο Ρωμοσιος με τριποντο......ακολουθησαν οι ομορφιες που περιεγραψα στο ξεκίνημα.

Τελικη νικητρια 62-60 η Νηαρ και την Πεμπτη θα διεξαχθεί(???) ο τελευταίος τελικος στο Μενιδι......Θεου θελοντος........

Επειδη μεσα σε τόσο κοσμο μαλλον καποια πραγματα δεν φανηκαν κ για να βλεπουμε ολες τις αιτιες.
1. Ο Ρωμοσιος με το νουμερο 8 μολις εβαλε το τριποντο γυρισε προς την εξεδρα κ πανηγυριζε κρατοντας τα γεννητικα του οργανα κατι πιυ προκαλεσε την αδικαιολογιτη συμπεριφορα απο τα χασισομενα της εξεδρας. Βεβαια,ουτε κανένα ντου εγινε ούτε τπτ. Επεσαν δυο πλαστικά μπουκαλια στπ παρκε κ 2-3 κουραδομαγκες(γτ τετοιοι ειναι) εκαναν οτι κ καλα θα ορμηξουν. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν τους δικαιολογω ουτε στο ελάχιστο. Απλα αναφερω τι πραγματικα εγινε.
2. Ενω το παιχνιδι εχει διακοπει ηδη 3-4 λεπτα,χωρις κανεναν απολύτως λογο παλι το νουμερο 8 ήρθε μπροστά στην εξεδρα κ αρχισε να κανει προκλητικες κινησεις στο στυλ "θα σας ορμηξω" με προφανή σκοπο να γινει μπαχαλο κ μαλλον με την ελπιδα οριστικης διακοπης υπερ της ομαδας του. Νεα ενταση κ διαταγη εκκενωσης του γηπεδου.
Εδω απλα να αναφερω οτι ο ιδιος παικτης στο πρωτο ματς ειχε κανει παρομοια χειρονομια προς την εξεδρα της Νηαρ,χωρις ευτυχως να γινει κατι.
3. Μετα απο ολα αυτα κ χωρις να υπαρχει λόγος,η δυναμεις των ματ εκαναν ντου προς των πυρηνα των οπαδων της Νηαρ οπου ηταν συγγενεις,φιλοι,παιδια των ακαδημιων κ απλος κοσμος κ αρχισαν να χτυπουν ανελεητα με αποτελεσμα να χτυπηθεί κοσμος που ουτε έφταιγε ουτε σχεση ειχε με τα μαστουρια. Τι εγινε εξω δεν ξερω γτ παρεμεινα μεσα στο γηπεδο.
4. Κριμα για τον κοουτς της Αχαρνης που αρνιόταν να παραδεχτει οτι ο παικτης του προκάλεσε κ με ειρωνικο υφος ελεγε συνεχεια οτι δεν εκανε τπτ. Τα υπόλοιπα μελη της αποστολης των Αχαρνης κ οι παικτες ηταν πραγματικοι κυριοι οπως κ ο προεδρος.
5. Απλα για την ενημερωση η Νηαρ Ηστ δεν πρόκειται να βαλει πουλμαν για τους φιλαθλους στον τελευταίο αγωνα.
Gkos
Μάλιστα.
Απότι διαβάζω στην σελιδα των αντιπάλων σας,δεν θα μπουν φιλοξενούμενοι οπαδοί την Πέμπτη έτσι και αλλιώς.
Ψυχραιμία παίδες.
Paragodas
Καλημέρα σε όλους τους φίλους,

Πραγματικά φοβερό παιχνίδι χθες στην Καισαριανή με τις 2 ομάδες να κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν το ροζ φύλλο. Η Νηαρ αν και έχανε στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου κατάφερα να επανέλθει και με ένα φοβερό σεί 13-0 να φαίνεται οτι καθάρισε το παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο η Αχαρνής αντέδρασε και με ένα τρίποντο του Ρομόσιου 18 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα έγραψε το 60-60. Ο Ρομόσιος εκείνη την ώρα πράγματα έκανε χειρονομία προς την κερκίδα των φανατικών της ΝΗΑΡ(φάνηκε και από το σημείο που καθόμουν) με αποτέλεσμα κάποιοι φίλαθλοι της ΝΗΑΡ να φοβερίσουν με ΝΤΟΥ χωρίς να γίνει ποτέ αυτό. Ενώ έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα και το παιχνίδι είναι έτοιμο να συνεχιστεί πάλι ο ίδιος παίκτης ήταν προκλητικός προς την κερκίδα με αποτέλεσμα οι Ρεφ να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου.

Μπασκετικά το παιχνίδι ήταν φοβερό από την αρχή μέχρι το τέλος και δείχνει πόσο ποιοτηκές είναι και οι 2 ομάδες και πόσο αμφίρροπη θα είναι και η τελευταία αναμέτρηση. Συγχαρητήρια στους πάικτες των 2 ομάδων που είναι κόσμημα (εκτός Ρομόσιου, απλά απράδεκτος) συγχρητήρια για το μπάσκετ τους και την λογική τους.

Υ.Γ. Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι κάφροι έκλεψαν την παράσταση από τους παίκτες και τον κόπο τους. Δυστυχώς τα ΜΑΤ για άλλη μια φορά έδειξαν πόσο υποδεέστερα όντα είναι όταν βαράνε παιδάκια 13 χρονών και κοπέλες.Απλά ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!

Ας ελπίσουμε οτι στο τελευταίο παιχνίδι θα επικρατήσει λογική και ηρεμία αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι αυτό.

Καλή συνέχεια σε όλους...
julius ervin
B.C. Near East-Α.Ο. Νήαρ Ηστ
28 λεπτά ·
Νικη εχθες για την ομαδα μας που δυστυχως οι κυριοι των δυναμεων καταστολης δεν μας αφησαν να την χαρουμε.
Με απιστευτο μενος χτυπαγανε οποιον βρισκανε μπροστα τους μητερες με παιδια στην αγκαλια τους ανηλικα παιδια και οποιον αλλον βρισκανε μπροστα τους ,
Μεσα στο πληθος και ο Αντιπεριφερειαρχης Κυριος Τζοκας με τον γιο του ο Δημαρχος Καισαριανης Κυριος Σταμελος και ο Δημοτικος συμβουλος Κυριος καραμανωλης .
Ευτυχως δεν θρηνησαμε θυματα κατα την εξοδο των φιλαθλων απο το γηπεδο που ο κοσμος μεσα απο μια πορτα ανοιγματος 1,80 μετρων προσπαθουσε να αποφυγει το ξυλο τρεχοντας να βγει εξω ενω προ ολιγου ειχε δωθει εντολη εκκενωσης του γηπεδου και χωρις καμια αντιρηση ξεκινησαν να αποχωρουν και εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη χωρις καμια αιτια δεχτηκαν την επιθεση απο τους αστυνομικους. .
Αραγε ο ανεγκεφαλος διοικητης της διμοιριας δεν εξετασε την εξοδο προτου επιχειρησει? Ο οποιος βεβαια κρυβοταν και οταν ρωτουσαμε ποιος ειναι ο διοικητης της διμοιριας κανενας δεν μας απαντουσε , Οι γνωστοι αγνωστοι και στον χωρο της αστυνομιας .
Μετα απο ολα αυτα εμεις σαν φιλαθλοι της ιστορικοτερης ομαδας στην Ελλαδα πρεπει να βοηθησουμε την ομαδα μας στο τελικο που δινει την Πεμπτη στις 2100 με τους Αχαρνεις
Σε περιπτωση νικης η ομαδα ανεβαινει κατηγορια .
Θα υπαρχει πουλμαν με αναχωρηση στις 2000 απο το γηπεδο το οποιο θα μεταφερει τους φιλαθλους μας να βοηθησουν την ομαδα μας σε αυτο το δυσκολο παιχνιδι
Ελπιζω στην επιστροφη να γιορτασουμε την ανοδο μας και ετσι με αυτον τον τροπο μεσα απο το γηπεδο και να απαντησουμε στις χθεσινες ασχημιες της αστυνομιας και ειδικα των δυμανεων καταστολης
Και επειδη δεν ειμαι αγνωστος εχω μαθει να υπογραφω
ΧΑΜΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
julius ervin
B.C. Near East-Α.Ο. Νήαρ Ηστ
26 λεπτά ·
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΧΑΜΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Gkos
Ευτυχώς που το καταλάβανε,γιατι δεν βλέπω πως θα ξεκινούσε ο αγώνας. . .
pk2010
QUOTE (Gkos @ May 16 2017, 18:04 ) *
Ευτυχώς που το καταλάβανε,γιατι δεν βλέπω πως θα ξεκινούσε ο αγώνας. . .



Καταλάβανε, όντως????

Εάν είχαν καταλάβει έστω και στο ελάχιστο πως ΔΕΝ τους χρειάζονται αυτούς στην κερκίδα, δε θα είχαμε διαβάσει πολλά από αυτά που δαβάσαμε...

ΖΗΜΙΑ τους κάνουν, και όσο συνεχίζουν να τους "χαϊδεύουν" και να αναζητούν αιτιάσεις γι αυτές τις συμπεριφορές στους άλλους (βλέπε αθλητή με το Ν.8 των αντιπάλων) τόσο θα διαιωνίζεται η κατάσταση...

Όσο υποστηρίζουν πως τα ΜΑΤ επενέβησαν ΑΝΑΙΤΙΑ, και όχι επειδή είχε αρχίσει η εκτόξευση μπουκαλιών (και όχι μόνο - κι δεν ήταν 1-2) τόσο τους δίνουν θάρρος, να κάνουν τα ίδια και χειρότερα την επόμενη φορά....

ΜΑΚΑΡΙ να μην πάει ... αυτοβούλως το ΑΛΗΤΑΡΙΟ (και φυσικά δεν αναφέρομαι στο σύνολο του κόσμου που ήταν χθες στο γήπεδο αλλά σε αυτούς - τους ΟΧΙ 2-3 αλλά πολύ περισσότερους - που αμαύρωσαν τον αγώνα)...


ΚΡΙΜΑ πραγματκά ΚΡΙΜΑ, γιατί αντί να συζητάμε για ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, αναλωνόμαστε στα καφριλίκια...
Gkos
Εγώ αναφέρομαι στην απόφαση να μην βάλουν πούλμαν και να ζητήσουν από τους οπαδούς τους να μην πάνε Μενίδι.
Όταν έχουν γίνει όσα γίνανε,οτι στο (κλειστό) γκρουπ των Αχαρνης ,διαβάζω ότι δεν θα επιτρεψουν εισοδο φιλοξενουμενων κκαι θα το εχουν γεμισει από νωρις ,και διαβαζω για πούλμαν από Καισαριανη στις 20:00 (αρα 9 παρά γήπεδο) αυτό θα σήμαινε επεισόδια κατευθείαν(ειτε γιατι θα μενανε εξω,είτε για θα μπαινανε μεσα).
Απλα πράματα.
shanti
QUOTE(Reggie_ @ May 16 2017, 01:32 ) *
Επειδη μεσα σε τόσο κοσμο μαλλον καποια πραγματα δεν φανηκαν κ για να βλεπουμε ολες τις αιτιες.
1. Ο Ρωμοσιος με το νουμερο 8 μολις εβαλε το τριποντο γυρισε προς την εξεδρα κ πανηγυριζε κρατοντας τα γεννητικα του οργανα κατι πιυ προκαλεσε την αδικαιολογιτη συμπεριφορα απο τα χασισομενα της εξεδρας. Βεβαια,ουτε κανένα ντου εγινε ούτε τπτ. Επεσαν δυο πλαστικά μπουκαλια στπ παρκε κ 2-3 κουραδομαγκες(γτ τετοιοι ειναι) εκαναν οτι κ καλα θα ορμηξουν. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν τους δικαιολογω ουτε στο ελάχιστο. Απλα αναφερω τι πραγματικα εγινε.
2. Ενω το παιχνιδι εχει διακοπει ηδη 3-4 λεπτα,χωρις κανεναν απολύτως λογο παλι το νουμερο 8 ήρθε μπροστά στην εξεδρα κ αρχισε να κανει προκλητικες κινησεις στο στυλ "θα σας ορμηξω" με προφανή σκοπο να γινει μπαχαλο κ μαλλον με την ελπιδα οριστικης διακοπης υπερ της ομαδας του. Νεα ενταση κ διαταγη εκκενωσης του γηπεδου.
Εδω απλα να αναφερω οτι ο ιδιος παικτης στο πρωτο ματς ειχε κανει παρομοια χειρονομια προς την εξεδρα της Νηαρ,χωρις ευτυχως να γινει κατι.
3. Μετα απο ολα αυτα κ χωρις να υπαρχει λόγος,η δυναμεις των ματ εκαναν ντου προς των πυρηνα των οπαδων της Νηαρ οπου ηταν συγγενεις,φιλοι,παιδια των ακαδημιων κ απλος κοσμος κ αρχισαν να χτυπουν ανελεητα με αποτελεσμα να χτυπηθεί κοσμος που ουτε έφταιγε ουτε σχεση ειχε με τα μαστουρια. Τι εγινε εξω δεν ξερω γτ παρεμεινα μεσα στο γηπεδο.
4. Κριμα για τον κοουτς της Αχαρνης που αρνιόταν να παραδεχτει οτι ο παικτης του προκάλεσε κ με ειρωνικο υφος ελεγε συνεχεια οτι δεν εκανε τπτ. Τα υπόλοιπα μελη της αποστολης των Αχαρνης κ οι παικτες ηταν πραγματικοι κυριοι οπως κ ο προεδρος.
5. Απλα για την ενημερωση η Νηαρ Ηστ δεν πρόκειται να βαλει πουλμαν για τους φιλαθλους στον τελευταίο αγωνα.


Ήμουνα στο γήπεδο σαν απλός ουδέτερος φίλαθλος και δεν γίνανε όπως τα λες...

1. Ο Ρωμοσιός βάζει το τρίποντο στο transition και γυρνώντας άμυνα κοιτάζει προς την κερκίδα και σηκώνει το χέρι με μπουνιά πάνω απλά πανηγυρίζοντας! Του βγήκε απλά αυθόρμητα από την ένταση του παιχνιδιού και επειδή από την αρχή τον βρίζανε οι οπαδοί της Νηαρ. Συν ότι στο προηγούμενο δεκάλεπτο σε αιφνιδιασμό οι διαιτητές δεν δώσανε ξεκάθαρο αντιαθλητικό όταν κάνει μπάσιμο στον αιφνιδιασμό και ο άλλος πάει να του σπάσει το χέρι.

2. Στο δεύτερο που λες, ο Χατζηκωστής έχει πάρει θέση να κάνει άουτ και ο Ρωμοσιός θέλει να πάει να μαρκάρει. Κοιτάζει την κερκίδα που τον βρίζει αλλά δεν προκαλεί κανέναν αλλά και επίσης δεν μπορεί να πλησιάσει κοντά. Μέχρι που 5-10 τελικά πιτσιρικάδες μπαίνουν στο παρκέ για να επιτεθούν. Ακολουθεί απόσυρση των ομάδων στον πάγκο και είσοδο των ΜΑΤ με επακόλουθο μετά από λίγα λεπτά την εκκένωση και το κυνηγητό μέχρι έξω.



ADMIRAL14
QUOTE(shanti @ May 16 2017, 20:27 ) *
Ήμουνα στο γήπεδο σαν απλός ουδέτερος φίλαθλος και δεν γίνανε όπως τα λες...

1. Ο Ρωμοσιός βάζει το τρίποντο στο transition και γυρνώντας άμυνα κοιτάζει προς την κερκίδα και σηκώνει το χέρι με μπουνιά πάνω απλά πανηγυρίζοντας! Του βγήκε απλά αυθόρμητα από την ένταση του παιχνιδιού και επειδή από την αρχή τον βρίζανε οι οπαδοί της Νηαρ. Συν ότι στο προηγούμενο δεκάλεπτο σε αιφνιδιασμό οι διαιτητές δεν δώσανε ξεκάθαρο αντιαθλητικό όταν κάνει μπάσιμο στον αιφνιδιασμό και ο άλλος πάει να του σπάσει το χέρι.

2. Στο δεύτερο που λες, ο Χατζηκωστής έχει πάρει θέση να κάνει άουτ και ο Ρωμοσιός θέλει να πάει να μαρκάρει. Κοιτάζει την κερκίδα που τον βρίζει αλλά δεν προκαλεί κανέναν αλλά και επίσης δεν μπορεί να πλησιάσει κοντά. Μέχρι που 5-10 τελικά πιτσιρικάδες μπαίνουν στο παρκέ για να επιτεθούν. Ακολουθεί απόσυρση των ομάδων στον πάγκο και είσοδο των ΜΑΤ με επακόλουθο μετά από λίγα λεπτά την εκκένωση και το κυνηγητό μέχρι έξω.

κι εγω ως ουδετερος βρεθηκα στο γηπεδο, ακριβως οπως τα λες ειναι φιλε, εξω απο το γηπεδο χτυπαγαν παρκαρισμενα αυτοκινητα και βροχη απο πετρες και καδρονια, να σημειωθει πως η φιλοξενουμενη ομαδα και φιλαθλοι παρα την σφαγιαστικη διαιτησια εναντιον τους δεν δημιουργησαν το παραμικρο ωστε να προκαλεσουν οποιαδηποτε αντιδραση, ντροπη για την επισημη ΕΣΚΑ που δεν ανεφερε τιποτα στο site της, θα θελα να ξερα και την εκθεση του παρατηρητη του αγωνα...
Reggie_
QUOTE(shanti @ May 16 2017, 21:27 ) *
Ήμουνα στο γήπεδο σαν απλός ουδέτερος φίλαθλος και δεν γίνανε όπως τα λες...

1. Ο Ρωμοσιός βάζει το τρίποντο στο transition και γυρνώντας άμυνα κοιτάζει προς την κερκίδα και σηκώνει το χέρι με μπουνιά πάνω απλά πανηγυρίζοντας! Του βγήκε απλά αυθόρμητα από την ένταση του παιχνιδιού και επειδή από την αρχή τον βρίζανε οι οπαδοί της Νηαρ. Συν ότι στο προηγούμενο δεκάλεπτο σε αιφνιδιασμό οι διαιτητές δεν δώσανε ξεκάθαρο αντιαθλητικό όταν κάνει μπάσιμο στον αιφνιδιασμό και ο άλλος πάει να του σπάσει το χέρι.

2. Στο δεύτερο που λες, ο Χατζηκωστής έχει πάρει θέση να κάνει άουτ και ο Ρωμοσιός θέλει να πάει να μαρκάρει. Κοιτάζει την κερκίδα που τον βρίζει αλλά δεν προκαλεί κανέναν αλλά και επίσης δεν μπορεί να πλησιάσει κοντά. Μέχρι που 5-10 τελικά πιτσιρικάδες μπαίνουν στο παρκέ για να επιτεθούν. Ακολουθεί απόσυρση των ομάδων στον πάγκο και είσοδο των ΜΑΤ με επακόλουθο μετά από λίγα λεπτά την εκκένωση και το κυνηγητό μέχρι έξω.

Φιλε μου,ξερω πολυ καλα τι ειδα γτ ημουν στο παρκε προσπαθοντας να συγκρατισω τους πιτσιρικαδες.
Ξαναλεω,δεν του δικαιολογω στο ελαχιστο αλλα να μην δικαιολογουμε και καποιον που τρεις φορες εχει προκαλεσει,εστω κ πανω στην ενταση του ματς. Εξαλλου δεν μπορει να ειδα λαθος τοσος κοσμος κ δεν εννοω τα τρελαμενα πιτσιρικια αλλα τον ηρεμο κοσμο οπως εσυ κ εγω βλεπαμε το παιχνιδι!
Αυτο που λες για την διαιτησία ειναι νομιζω εντελώς άστοχο γτ προχθες η διαιτησια ήταν άψογη κ για τις δυο ομάδες.
Οσο για τις μετακινησεις,νομιζω δεν θα γινει τπτ πλεον κ επιτελους να ασχοληθουμε με το παιχνιδι σε μια σειρα που δυο ματς εχουν κριθει στο καλαθι.
Gkos
.

QUOTE (ADMIRAL14 @ May 17 2017, 12:07 ) *
κι εγω ως ουδετερος βρεθηκα στο γηπεδο, ακριβως οπως τα λες ειναι φιλε, εξω απο το γηπεδο χτυπαγαν παρκαρισμενα αυτοκινητα και βροχη απο πετρες και καδρονια, να σημειωθει πως η φιλοξενουμενη ομαδα και φιλαθλοι παρα την σφαγιαστικη διαιτησια εναντιον τους δεν δημιουργησαν το παραμικρο ωστε να προκαλεσουν οποιαδηποτε αντιδραση, ντροπη για την επισημη ΕΣΚΑ που δεν ανεφερε τιποτα στο site της, θα θελα να ξερα και την εκθεση του παρατηρητη του αγωνα...




Έχεις δει την ΕΣΚΑ να αναφερει ποτέ επεισόδια στο σαιτ της ; Και αναρωτησου ,θα ήταν λογικό να αναφέρει ;😎
Ούτε τις ποινές των ομάδων δεν αναφέρει.
Προστατευει το προιόν της.
(Βασικά από φέτος έχει σταματήσει και τον σχολιασμό αγώνωνχ-αυτόν τον μικρό που έκανε πέρυσι στην Α ΕΣΚΑ πχ - )
shanti
QUOTE(Reggie_ @ May 17 2017, 12:13 ) *
Φιλε μου,ξερω πολυ καλα τι ειδα γτ ημουν στο παρκε προσπαθοντας να συγκρατισω τους πιτσιρικαδες.
Ξαναλεω,δεν του δικαιολογω στο ελαχιστο αλλα να μην δικαιολογουμε και καποιον που τρεις φορες εχει προκαλεσει,εστω κ πανω στην ενταση του ματς. Εξαλλου δεν μπορει να ειδα λαθος τοσος κοσμος κ δεν εννοω τα τρελαμενα πιτσιρικια αλλα τον ηρεμο κοσμο οπως εσυ κ εγω βλεπαμε το παιχνιδι!
Αυτο που λες για την διαιτησία ειναι νομιζω εντελώς άστοχο γτ προχθες η διαιτησια ήταν άψογη κ για τις δυο ομάδες.
Οσο για τις μετακινησεις,νομιζω δεν θα γινει τπτ πλεον κ επιτελους να ασχοληθουμε με το παιχνιδι σε μια σειρα που δυο ματς εχουν κριθει στο καλαθι.



Δεν είπα τίποτα για τη διαιτησία ούτε αν πήρες παραπάνω σφυρίγματα.... Απλά πως γίνανε τα γεγονότα πραγματικά σε αυτά που ανέφερες. Όσο για τα αντιαθλητικά είναι 1ο στο πρώτο ημίχρονο που δε δόθηκε κάτω από το καλάθι στον Χριστοφάκη, 2ο στον Ρωμοσιό στον αιφνιδιασμό σε lay up πεντακάθαρο και 3ο για την Νηαρ πάνω στον Χατζηκωστή δίπλα στην πλαινή γραμμή όταν έφευγε αιφνιδιασμό. Οπότε μη μου λες για άψογη διαιτησία από τόσο έμπειρους διαιτητές....

Πέρα από όλα αυτά συγχαρητήρια στην ομάδα σου γιατί πλην Χατζηκωστή και Αττίκου έχει ένα πολύ μέτριο roster και κατάφερε να φτάσει στον τελικό των play-off για άνοδο στην Α ΕΣΚΑ. smile.gif
Reggie_
QUOTE(shanti @ May 17 2017, 13:56 ) *
Δεν είπα τίποτα για τη διαιτησία ούτε αν πήρες παραπάνω σφυρίγματα.... Απλά πως γίνανε τα γεγονότα πραγματικά σε αυτά που ανέφερες. Όσο για τα αντιαθλητικά είναι 1ο στο πρώτο ημίχρονο που δε δόθηκε κάτω από το καλάθι στον Χριστοφάκη, 2ο στον Ρωμοσιό στον αιφνιδιασμό σε lay up πεντακάθαρο και 3ο για την Νηαρ πάνω στον Χατζηκωστή δίπλα στην πλαινή γραμμή όταν έφευγε αιφνιδιασμό. Οπότε μη μου λες για άψογη διαιτησία από τόσο έμπειρους διαιτητές....

Πέρα από όλα αυτά συγχαρητήρια στην ομάδα σου γιατί πλην Χατζηκωστή και Αττίκου έχει ένα πολύ μέτριο roster και κατάφερε να φτάσει στον τελικό των play-off για άνοδο στην Α ΕΣΚΑ. smile.gif

Συμφωνω για τις φασεις που αναφερεις. Νομιζω εν γενει ηταν σωστη η διαιτησια κ σε καμια περιπτωση δεν ηταν σφαγιαστικη για τις Αχαρνης οπως εγραψε ενας αλλος φιλος. Οπως κ να χει νομιζω δεν θα βγαλουμε ακρη διαιτητοσυζητηση οποτε ας την αφησουμε.
Η καλη πορεια της Νηαρ ειναι πραγματι μια μικρη υπερβαση κ εργο του κοουτς Ραπτη.
Οφειλω να πω ομως οτι κ οι Αχαρνης είναι πολυ καλη κ δουλεμενη ομαδα. Μακαρι τελικως να ανεβουν κ οι δυο!
Paragodas
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,

ΑΧΑΡΝΗΣ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ

Ο τελικός των τελικών λοιπόν σήμερα ανάμεσα σε 2 ομάδες που πραγματικά πιστεύω πώς πρέπει να ανέβουν και οι 2. Ομάδες δουλεμένες με στόχους με πολύ καλό υλικό με σωστούς προπονητές που όπως έχω ξαναπεί είναι κόσμημα γι αυτή την κατηγορία. Στο μπασκετικό κομμάτι τώρα, πιστεύω πώς πάλι θα είναι ένα παιχνίδι πόντο πόντο. Και στα 2 προηγούμενα παιχνίδια οι ομάδες μας έχουν δείξει οτι δεν μπορούν να ξεφύγουν. Προσωπικά δίνω ένα προβάδισμα λόγω έδρας στους γηπεδούχους οι οποίοι όμως θα πρέπει να διαχειριστούν την πίεση του κόσμου και το πρέπει της ανόδου αυτή τη φορά γιατί δεν υπάρχει αύριο. Σημεία κλειδιά για εμένα και σήμερα από τους Αχαρνής Ρεντίφης - Σαρακασίδης και από Νήαρ Χατζηκωστής - Αττίκος. Σημαντικό ρόλο για εμένα σήμερα θα παίξουν και οι βοήθειες από τους πάγκους και κάποιος κρυφός άσσος από το μανίκι των 2 coach.

Υ.Γ. Μακάρι το παιχνίδι να μείνει εκεί και να μην υπάρχουν άλλα έκτροπα. Είναι μεγάλο κρίμα για όλους και ειδικά για τους αθλητές που στο κάτω κάτω κάνουν το χόμπυ τους. Φοβάμαι όμως πώς με όλα αυτά που έχουν λεχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γύρω γύρω, οτι το γήπεδο θα είναι πολύ περίεργο σήμερα. Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στο group της ΝΗΑΡ στο fb αλλά και στα σχόλια εδώ στο forum. Ελπίζω να μην υπάρχουν ειδικές καταστάσεις και ζήσουμε αυτά που ζήσαμε στην Καισαριανή. Μακάρι το παιχνίδι να διεξαχθεί στο παρκέ με ηρεμία.

Ειναι κρίμα για όλους αυτό που γίνεται και πολύ φοβάμαι πώς δεν θα τελείωσει το παιχνίδι σήμερα.

Καλό παιχνίδι σε όλους με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι....!!!!!!!
gspara
ΑΧΑΡΝΗΣ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ.............GAME 3

Οι δυο ομαδες πλεον ξερουν πολύ καλα η μια την άλλη,δυσκολα μπορουν να αιφνιδιασουν.Σημαντικο ρολο θα παιξει ο ρυθμος του αγωνα.Η Νηαρ θα επιχειρησει πολύ κλειστο παιχνιδι με σκοπο να μικρυνει το γηπεδο και να παει σε οσο το δυνατον λιγοτερες επιθεσεις.Η Αχαρνης αντίθετα πρεπει να ανοιξει τον ρυθμο και να πιεσει με οπλο τον Ζερβα και το βαθυ ροστερ στο αδυνατο σημειο της Νηαρ που είναι η ελλειψη κλασσικου ασσου.Αν παμε σε παιχνιδι πανω από 70 ποντους η Αχαρνης εχει προβαδισμα.Σημαντικο ρολο επισης θα παιξει και η κουραση εκει που υπερτερουν οι γηπεδούχοι λογω περισσοτερων λυσεων από τον παγκο.Ελπιζω ο αποψινος τελευταίος τελικος να κριθει αποκλειστικα εντος παρκε και να απολαυσουμε φιναλε ανταξιο της συγκλονιστικότερης σειρας των τελευταίων ετων.
gspara
ΑΧΑΡΝΗΣ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ 55-53 (13-16,29-28,47-38,55-53).

Επειτα από ένα ακομη δραματικο τελικο η αρμαδα του Μανου Τσαπακη νικησε δικαια την ιστορικη Νηαρ Ηστ και πετυχε για πρωτη φορα στην ιστορια της την ανοδο στην Α Κατηγορια 41.gif !!!!!
Το παιχνιδι εγινε μεσα σε πολύ ωραια ατμοσφαιρα στο καταμεστο κλειστο του Μενιδιου με τους γηπεδούχους να είναι καλυτεροι στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα αλλα παραλιγο στο φιναλε να χυσουν την καρδαρα.

Αχαρνης.......Ζερβας-Ρεντιφης-Ρωμοσιος-Χριστοφακης-Λιτσος
Νηαρ Ηστ.....Ζεχερλης-Χατζηκωστης-Αττικος-Μαγκος-Δημητσας

Δυναμικο ξεκίνημα η Αχαρνης που χτυπησε όπως συνηθιζει στο ζωγραφιστο με Λιτσο-Χριστοφακη....7-2.
Η Νηαρ αντεδρασε ψυχραιμα με τριποντα των Χατζηκωστή-Αττικου για το 9-8.Οι φιλοξενούμενοι εδειξαν να πατανε καλυτερα στο παρκε και με αιχμη του δορατος τον Αττικο εκλεισαν την 1η περιοδο 13-16.

Η 2η περιοδος μπορει να ξεκινησε με την ισοφαριση του Σαρακασιδη(16-16) αλλα οι γηπεδούχοι ειδαν το 4αρι τους να φορτώνεται αμεσως με 4 φαουλ αλλα και τον Καυμενακη να αποχωρει τραυματιας.
Το τριποντο του Χατζηκωστή ξαναεδωσε προβαδισμα 16-19 και η Νηαρ κρατησε τον ελεγχο μεχρι το 16-23.

Η επανεισοδος των Ρωμοσιου-Λιτσου εδωσε την απαραιτητη σκληραδα στους γηπεδούχους που αλλαξαν το μομεντουμ και ετρεξαν σερι 13-0 (29-23) με μπροστάρηδες επιθετικα τους Ρεντιφη-Ζερβα.
Ο Χατζηκωστής εδειξε την τεραστια κλαση του και με 5 ποντους εφερε την ομαδα του σε αποσταση ανασας (29-28) σην αναπαυλα.

Οι γηπεδούχοι ετρεξαν νέο σερι(9-0) στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρονου με τους Ρεντιφη-Λιτσο να οδηγουν στο 38-28.
Η αμυνα ζωνης του κοουτς Ραπτη εδειξε σημαδια ανάκαμψης αλλα το μεγαλο 3ποντο του Σαρακασιδη εγραψε το 43-34 και το +9 διατηρηθηκε μεχρι τη ληξη της 3ης περιοδου(47-38).
Το χειροτερο όμως για τη Νηαρ ηταν το 4ο φαουλ του Χατζηκωστή.

Η Νηαρ επιχειρησε με small-ball(Θειακουλης στο 4) να κανει την ανατροπη στην τελευταια περιοδο.Οπως δειχνει και το επιμέρους σκορ(8-5) η κρισιμοτητα του αγωνα ειχε σαν αποτέλεσμα οι δυο ομαδες να βλεπουν το καλαθι σαν δαχτυληθρα και τα ποσοστα ακομα και στις ελευθερες βολες να είναι πολύ χαμηλα.
Το σκορ εμεινε για αρκετη ωρα κολλημενο στο 50-44 και τελικα η Νηαρ με καλαθια των Μαγκου-Γκοφα εβαλε φωτια στο φιναλε...53-50.
Ο Ζερβας με 2/4 βολες εγραψε το 55-50 και ο Μαγκος μειωσε 55-52 στα 55''.Στο 54-50 ο Δημητσας αστοχησε εξεπαφης σε ανενοχλητο λει-απ.
Ο Ρωμοσιος αστοχησε δυο φορες σε φολοου και στα 10'' ο Ζεχερλης αστοχησε στο 3ποντο της ισοφάρισης.Οι φιλοξενούμενοι πηραν το επιθετικο και στα 4'' ο Μαγκος ευστοχησε στην 1η βολη(55-53) και αστοχησε εσκεμμένα στην δευτερη.Νεο επιθετικο ριμπάουντ αλλα το δυσκολο τριποντο του Χατζηκωστή από τη γωνια και υπο την πιεση του Ζερβα δεν βρηκε στοχο.

Εξαλλοι πανηγυρισμοι από τους γηπεδούχους που καταφεραν με υπομονη και επιμονη να φτασουν στην πολυποθητη ανοδο που αγγιξαν τις προηγούμενες χρονιες χωρις να μπορουν να πιουν νερο.
Μεγαλος ηγέτης ο Αποστολης Ζερβας στην καλυτερη του εμφανιση στην σειρα των τελικων!!!!Οργανωσε,πιεσε,εκλεψε και ανοιξε τον ρυθμο σε κάθε ευκαιρια.Του αξιζει ο τιτλος του mvp!!!
Post-bullying ο ασπρωχτος Λιτσος και μονιμη πηγη κινδυνου ο παντα οπλισμενος Ρεντιφης.Ψυχαρα ο καταλυτικος Ρωμοσιος που υψωσε ανάστημα στην κατηφορα της 2ης περιοδου και εγινε σκια του Χατζηκωστή.
Πολύτιμος σε αμυνα και επιθεση ο Χριστοφακης και συγκινητικος για ακομη μια φορα ο Σαρακασιδης που ηταν ο σταθεροτερος παιχτης της Αχαρνης ολη τη σεζον!!!

Ισαξιος αντιπαλος η δυνατη Νηαρ αξιζε και αυτή την ανοδο και μακαρι να ανοιξει θεση στην Α.Για την ωρα επικεντρώνεται στο μπαραζ που θα δωσει με τον ηττημενο του Τυφωνας -Κηφισιά.
Απολαυστικος Χατζηκωστής για ακομα μια φορα.Μισο εκατοστο του είναι αρκετο για να εκθεσει τη αντιπαλη αμυνα.Εδειξε να εχει μικροενοχλήσεις στο 2ο ημιχρονο και φυσικα τα 4 φαουλ από την 3η περιοδο ζημιωσαν την ομαδα του.
Πολύ καλος,ειδικα στο 1ο ημιχρονο,ο Αττικος.Μεγαλοι μαχητες Δημητσας-Αντωνιαδης.
Vasilis_Ps
ΤΟ ΟΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΚΑ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-18.
Στα πλαίσια της συμπλήρωσης του ροστερ μας πραγματοποιούμε στο κλειστό του Αγίου Στεφάνου (τοποθετήθηκε παρκέ τον Δεκέμβριο)
ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 7μμ για γεννηθέντες 1997-1998-1999.
Τηλ. Επικοινωνίας : 6972 133572, 6999 991314.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.