Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ - Β' ΟΜΙΛΟΣ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
The Grey
Ως γέροντας πια θα πως δυο πραγματάκια.
Μου Άρεσε :
Η επιστροφή μου στο γήπεδο της Νήαρ (ως αντίπαλος) που μου θύμισε όμορφες στιγμές που έζησα μέσα από διαφορετικές συγκυρίες.
Η αποφασιστικότητα της Νήαρ Ηστ, που μπήκε στο παιχνίδι με τσαμπουκά και παθιασμένα. Οι παίκτες να δίνουν δυνατές μάχες και να τα δίνουν όλα για την νίκη.
Το γεμάτο γήπεδο με την δυναμική ατμόσφαιρα που μόνο η Νηαρ την έχει στην κατηγορία.
Το come back του Αργοναύτη που εάν είχε ξυπνήσει πιο νωρίς ίσως βλέπαμε και παράταση.
Οι παίκτες και οι πάγκοι των δύο ομάδων που σε ένα τόσο δυνατό-κρίσιμο αγώνα δεν παρασύρθηκαν και μέσα σε αθλητικά πλαίσια έδειξαν σε όλους πως το Μπάσκετ είναι ένα όμορφο παιχνίδι
Οι μπασκετικές συζητήσεις που έκανα με φίλους της γηπεδούχου και τον Τόλη Καρνέση που τον συνάντησα ξανά.

Δεν Μου Άρεσε :
Που είδα τη Νηαρ στο Κλειστό της Καισαριανής σε αυτή την κατηγορία
Η συμπεριφορά μερικών οπαδών της Νηαρ που εγώ προσωπικά δεν τα έχω δει σε άλλα γήπεδα (ασταμάτητο χυδαίο βρίσιμο στους αντιπάλους, διαιτητές και να πετάνε αναμμένα τσιγάρα σε παίκτες και πάγκο)... Φιλική υπόδειξη: Παιδιά της Νήαρ, να είστε πάντα έτσι δυνατοί, ζωντανοί και κοντά στην ομάδα αλλά χωρίς ακρότητες, δεν σας ταιριάζουν μιας και μετά μιλώντας μαζί σας είδα πως είστε αγνοί φίλοι της ομάδας.
Η αστοχία του Αργοναύτη στις ελεύθερες βολές (8/28)
Η απειρία των νέων παικτών του Αργοναύτη που άργησαν να προσαρμοστούν σε ένα καυτό περιβάλλον.
Το διαιτητικό δίδυμο.. σα να είχαν να χωρίσουν κάτι .. διαφώνησαν αρκετές φορές σε φάσεις και δεν είχαν ομοιόμορφη εικόνα σαν να ξέχασαν αυτά που μαθαίνουν για συνεργασία και επικοινωνία. Απαξιωτική συμπεριφορά της Α’ στον Β’.
Η Α’ διαιτητής που η συμπεριφορά της ήταν προκλητική και έβγαζε μάτια με την αδικαιολόγητη αυστηρότητα στις τεχνικές ποινές (4 σύνολο, 1πάγκος, 3 παίχτες) από τις οποίες η μία να είναι σωστή και μη καταλογισμό αρκετών φάουλ ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο που έγιναν κάτω από το καλάθι της Νήαρ.
Η συμπεριφορά δύο μελών του πάγκου του Αργοναύτη που με ανοησίες προκάλεσαν την εξέδρα, ευτυχώς που οι υπόλοιποι τους “μάζεψαν”.... τους βλέπω για Γκούλαγκ

Αυτά τα ολίγα και σε καμία περίπτωση δεν μειώνω τη γηπεδούχο για τη νίκη της. Καλή συνέχεια και μακριά από μας :-)
filologos
QUOTE (filologos @ Mar 2 2017, 15:23 ) *
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ...1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. ..2
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ ..... 1
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. .....1
ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ.....2
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ......2
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.- ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ...1


ταμειοοο smiley.gif
Paragodas
Καλησπέρα και απο εμένα, αν και λίγο καθυστερημένα κάνω την ανάρτηση βρέθηκα κι εγώ στις κερκίδες της Νηαρ την προηγούμενη εβδομάδα.
Υπήρχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα που θύμισε άλλες εποχές και κατηγορίες. Άποψη μου είναι οτι οι παίχτες της Ραφήνας δεν περίμεναν τέτοια ατμόσφαιρα και "κόλλησαν". Είχαν απέναντί τους και μια ομάδα η οποία πραγματικά μπήκε για να πάρει το παιχνίδι. Συνεχίζω να πιστεύω οτι είναι οι 2 πιο μπασκετικές ομάδες της κατηγορίας που θα μπορούσαν να σταθούν και στην Α ΕΣΚΑ.
Μου άρεσε πάρα πολύ το πνεύμα που έδειξαν όλοι οι παίκτες. Πραγματικά υπήρξε ευγενής άμιλλα που περιορίστηκε μέσα στις 4 γραμμές και σε πλαίσια αγώνα. Έβλεπες και απο τις 2 ομάδες τους παίχτες να μάχονται με μπασκετικό τρόπο άξιος του επιπέδου όλων. Μην ξεχνάμε οτι έπαιζαν με παιδιά με βαρύ βιογραφικό.

Όσον αφορά το παιχνίδι θα έλεγα οτι και οι 2 ομάδες είχαν στόχο να επιβάλλουν το ρυθμό τους με διαφορετικό τρόπο η κάθεμια. Η Νηαρ επικράτησε σε αυτό τον τομέα και με την δύναμη της έδρας ξέφυγε. Αυτά τα παιχνιδιάι πολύ δύσκολα γυρνάνε και ειδικά σε μια τέτοια έδρα.
Ομάδα σοβαρή και με πλάνο ο Αργοναύτης αλλά με τόσες άστοχες βολές σε τέτοιο παιχνίδι λογικά δεν έχεις ελπίδα. Φάνηκε και πόσο καλή ομάδα αφού σχεδόν γύρισε το παιχνίδι.
Από την άλλη η Νηαρ έχει ένα προπονητή ο οποίος έχει δώσει ρόλους σε όλους τους παίχτες. Έχω την εντύπωση οτι το μεγάλο όπλο του είναι η άμυνα και έχει παίχτες που κάνουν πολύ βρώμικη δουλειά και έτσι απελευθερώνουν Χατζηκωστή - Αττίκο στην επίθεση. Είναι ένα σύνολο που πιστεύω οτι μέσα στην έδρα του αφού δεν πέρασε η Ραφήνα δεν θα περάσει κανένας.

Καλή συνέχεια και στους 2. Μακάρι να υπήχαν και άλλα τέτοια παιχνίδια για να μπορούμε να βλέπουμε.
gspara
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1
Ενδιαφερον ματς στην Αναβυσσο με τις δυο ομαδες να βρίσκονται σε καλη κατασταση και να προερχονται από σερι νικων.Ο Κουρος θελει να κλειδωσει την 4η θεση και να εξαντλησει τις πιθανότητες για κατι καλυτερο,ελπιζοντας να αποφυγει την Ραφηνα.Ο Πολυνικης μπηκε με αξιωσεις στο κολπο των μπαραζ και θελει ένα μεγαλο διπλο με οπλο την 2η καλυτερη αμυνα του ομιλου.Θα παω στον ασσο,θεωρω ο Κουρος θα ντουμπλαρει.

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ-ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1
Κρισιμο ματς για την σωτηρια.Η Παιανια καίγεται περισσοτερο ενώ ο Εθνικος,αν και καλυτερος,δειχνει να αγκομαχαει.

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ.-ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
Επιστροφη στις νικες για την Ραφηνα,ξεκαθαρος ασσος.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
Στανταρ και εδώ.Η Αχαρνης δειχνει να βρισκεται σε μινι ντεφορμαρισμα μετα την οριακη ηττα στη Ραφηνα.Θα περιμενει το δωρο των Πετραλωνων ώστε να παει με οπλο την διαφορα στην Καισαριανή για τον τελικο της 2ης θεσης.

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ-ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2
Το θελουν πολύ οι Κουκου αλλα η Αμιλλα είναι ανωτερη.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης.Η καλυτερη αμυνα απέναντι στην χειροτερη.Η Νηαρ με ανεβασμενη ψυχολογια,δεν πιστευω ότι θα σκονταψει σε τοσο κομβικο σημειο.

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ-ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1
Πρεπει να κερδισει η ΕΦΟΑ αν θελει να ελπιζει εστω για την περιπτωση μπαραζ.
Paragodas
Καλημέρα σε όλους τους φίλους... Για να δούμε τι θα γίνει και σήμερα...

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1
Έστω και δύσκολα θα το πάρουν οι γηπεδούχοι οι οποίοι κυνηγάνε ένα καλύτερο πλασάρισμα στην 5αδα. Δυνατός ο Πολυνικής και ειδικά μετά την επιστροφή του Δημητρακούλη αλλά δε νομίζω οτι θα καταφέρει στο τέλος να μπει 5αδα.

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ-ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1
Ξεφούσκωσε ο Εθνικός. Για την Παιανία είναι τελικός για να μην έχει θέματα παραμονής. Πρέπει να το πάρει στην έδρα της.

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ.-ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
Εύκολο βράδυ για τους γηπεδούχους και επιστροφή στις νίκες.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
Το ίδιο κι εδώ. Ξεκούραστο βράδυ.

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ-ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2
Ανώτερη η Άμιλλα το θέλει για να παραμείνει σε τροχιά play off.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
To derby της αγωνιστικής. Πιστεύω οτι η Νηαρ είναι αρκετά έμπειρη για να διαχειριστεί τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής και να παραμείνει στη δεύτερη θέση μέχρι το παιχνίδι με τους Αχαρνής.

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ-ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2
Θα στηρίξω Θεμιστοκλή από έμπνευση. Έχουν κίνητρο και οι 2 για διαφορετικούς λόγους αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση και νίκη των γηπεδούχων.

Καλή επιτυχία σε όλους με υγεία.

filologos
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ-ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ.-ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ-ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ-ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1
His Airness
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1
Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρηθούν στα play off και να διεκδικήσούν εκεί ότι καλύτερο, οι φιλοξενούμενοι μάχονται για την είσοδο τους εκει, θα παω με την έδρα και το καλυτερό ρόστερ

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ-ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ
1
ντρερμπι μεταξυ ισοδύναμων ομάδων ο εθνικός είναι σε λίγο πιο ασφαλή θέση όμως δεν πατάει καλά και αν συνεχίσει έτσι μπορεί και να έχει πρόβλημα, οι γηπεδούχοι το θέλουν πιστεύω πιο πολύ και εστω και δύσκολα θα επικρατήσουν

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ.-ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
χωρίς σχόλιο

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
επίσης

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ-ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2
οι κουκού αν και είναι δυνατές εντός δεν νομίζω ότι έχουν τις δυνατότητες να κοντραρουν τους φιλοξενούμενους που θέλουν την νίκη για να παραμείνουν κοντά στην 5αδα.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
το ντέρμπυ της αγωνιστικής θα μπορέσει η Νηαρ να συνεχίσει στο μομέντουμ της προυγούμενης Πέμπτης ή τα Πετράλωνα θα επιβάλουν τον τρελό ρυθμό τους. Θεωρώ ότι η Νηαρ είναι πιο σταθερή ομάδα ενώ τα πετράλωνα είναι ομάδα τους ή υψούς ή του βάθους. Το σιγούρο είναι ότι το σκορ θα ανοίξει, όπως τα περισσότερα εντος έδρας των Πετραλώνων.

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ-ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1
με νίκη είναι κόντα στην υπέρβαση της, θα την πιστέψω κόντρα σε μια ασταθή ομάδα την φετινή χρονιά.
Reignman40
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1
Ένα από τα δύο πιο ανταγωνιστικά ματς της αγωνιστικής.Ο Κούρος θέλει να εξασφίλισει την 4η θέση ενώ ο Πολυνίκης θέλει το διπλό για να διεκδικήσει πεντάδα. Πάω με άσσο λόγω έδρας και πιο μπασκετικού ρόστερ. Προβλέπω πάντως με ντέρμπι με υψηλό σκόρ.

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ 2
Σημαντικό ματς για την παραμονή και για τους δυό. Ντεφορμε ο Εθνικός αλλά η Παιανία παρά την έκπληξη που έκανε την προηγούμενη αγωνιστική , έχει μία συνήθεια να χύνει την καρδάρα στα ματς σωτηρίας. Εκεί ο Εθνικός λογικά πάντα θα είναι εκεί να κλέψει το ματς.

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
Άνευ ανταγωνισμού ματς.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
Άνευ ανταγωνισμού ματς.

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2
Ένα τέτοιο διπλό ψάχνει η άμιλλα για να εξασφαλίσει τα πλέι-οφ. Οι κουκου όσο σκληροτράχηλοι και να είναι στην έδρα τους είναι από τις λίγες ομάδες που το παιχνίδι τους βολεύει την Άμιλλα. Αν η ζώνη τους τιμωρηθεί γρήγορα από τους περιφερειακούς της Άμιλλας τότε θα κριθεί νωρίς.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ Χ2
Δύσκολη έξοδος για ΝΗΑΡ απέναντι σε μία ποιοτικοτατη ομάδα μεν αλλά αλλοπροσαλη δε.Το προβάδισμα το έχει η ΝΗΑΡ λόγω σταθεροτερης απόδοσης και ψυχολογικής διαχείρισης των ματς.Η Αναγγενηση θα το παλεψει αυτό το ματς λόγω βλέψεων πλέι-οφ αλλά αν δεν βάλει +8 τρίποντα δύσκολα να κερδίσει το ματς.

ΕΦΟΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 1
Ματς ψυχολογίας και για τις δύο ομάδες . Όποιος από την αρχή πατήσει δυνατότερα στο γήπεδο θα έχει και το προβάδισμα για την νίκη. Ελπίζω η ΕΦΟΑ να πετύχει ότι δεν έκανε στην αγία Βαρβάρα και να σωθεί!!
LORRY
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ-ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ.-ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ-ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ-ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1
gspara
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ 53-52 (17-10,34-24,43-37,53-52).

Το ηθελαν περισσοτερο και το πηραν δικαια τα ψυχωμενα Πετραλωνα.Το ματς ηταν κακο ποιοτικα αλλα μας αποζημιωσε η συγκλονιστικη του εξελιξη.
Η Νηαρ δεν ειχε καμμια σχεση με την εμφανιση της προηγουμενης αγωνιστικης,αλλα παραλιγο να κλεψει το ματς στην τελευταια περιοδο.

Πετραλωνα...........Τορα-Παρασκευοπουλος-Τσιτουρας-Πουλερης-Αναστασοπουλος
Νηαρ....................Γκοφας-Χατζηκωστης-Μαγκος-Αττικος-Δημητσας
Εκτος του γνωστου αποντα Λυτρα,απο τα Πετραλωνα δεν αγωνιστηκε ουτε ο Χοτζα.

Τα πρωτα 8 λεπτα κυλησαν αμφιρροπα(8-10) με τους γηπεδούχους όμως να δειχνουν πιο παθιασμένοι.Ο κοουτς Τσιτσοπουλος εριξε τον αθλητικο Παρασκευοπουλο στο μαρκαρισμα του Χατζηκωστή και τον κρατησε αποντο.
Το 2ο φαουλ του γκαρντ της Αναγεννησης σε αυτό το σημειο δεν δημιουργησε πρόβλημα αφου ο Διονυσοπουλος συνεχισε την καλη δουλεια.
Επιπρόσθετα η εισοδος του δαιμονιου Ιμπραημακη βελτιωσε κατά πολύ την πιεση και την δημιουργια των γηπεδούχων που ετρεξαν σερι 9-0 και εκλεισαν την περιοδο 17-10.

Το 1ο ημιχρονο σφραγιστηκε από την σεληνιασμενη αποδοση του θρυλικου Αναστασοπουλου shot.gif 77.gif ο οποιος με 5 τριποντα εκανε σμπαραλια την αμυνα της Νηαρ!!!!!!!
Η διαφορα επιασε την μεγιστη τιμη της λιγο πριν την αναπαυλα.....34-19 με καλαθι του Ιμπραημακη.
Από τη Νηαρ προσπαθουσε μονο του ο Ζεχερλης,ενω ο Δημητσας αν και μαζευε τα επιθετικα ριμπάουντ ηταν εντελως αστοχος στις βολες.

Οι φιλοξενούμενοι μπηκαν στο 2ο ημιχρονο αποφασισμένοι για την ανατροπη και το 3ποντο του Ζεχερλη εγραψε το 34-29.
Εκει όμως εδειξε την κλαση και την ποιοτητα του ο Τορα που διαβασε αποτελεσματικα την αντιπαλη αμυνα και την τρυπησε με τα δυναμικα του ντραιβ.
Το 3ποντο του Τσιτουρα λιγο πριν τη ληξη της 3ης περιοδου δημιουργησε την εντυπωση ότι θα εκοβε τα ποδια των φιλοξενουμενων....43-35.

Η Νηαρ όμως ξεκινησε την αντεπιθεση της με παιχτη-αποκαλυψη ένα παιδι του Τακη Ζηβα,τον Στρατο Θειακουλη!!!!!
Ο νεαρος μπηκε για να παιξει αμυνα στον Τσιτουρα,αλλα δεν παρελειψε με 2 τριποντες μαχαιριες να μειωσει αρχικα σε 43-40.

Στο 32' ο Γκοφας με το μοναδικο του καλαθι εδωσε την πρωτοπορια στη Νηαρ(43-44) και το ματς πηρε φωτια.
Τα καλαθια συνεχισαν να μπαινουν με το σταγονομετρο με τον Χατζηκωστή να παραμενει στο μηδεν ohmy.gif και τον Αναστασοπουλο κουρασμενο να μην εχει σκοραρει στο 2ο ημιχρονο.

Στο 38' το σκορ εγινε 47-46 με καλαθι του Πουλερη που αστοχησε σε ζευγαρι βολων λιγο μετα.


Ο κορυφαιος Τορα αποφασισε να λυσει τον γορδιο δεσμο και πηρε από το χερακι την ομαδα του για να την οδηγησει στη νικη.
Αρχικα με ένα δυσκολο ντραιβ(1'13'')και επειτα με κλεψιμο στο κεντρο στον Γκοφα και γρηγορο λειαπ(36'') που εδωσε προβαδισμα 51-46.

Ξαφνικα εμφανιστηκε ο Χατζηκωστής και παραλιγο να γινει ο ηρωας της αναμετρησης.Με τους 5 μοναδικούς του ποντους στα 12'' και 6'' εφερε τη Νηαρ σε αποσταση ανασας.....53-52.
Λαθος επαναφορά για τους γηπεδούχους αλλα δεν αυτοκτονησαν αφου το κοντινο σουτ του Χατζηκωστή βρηκε ταμπλο και σιδερο...........

MVP των Πετραλωνων ο Τορα.Ηγετικη παρουσια,ματι που γυαλιζε σε ολη την διαρκεια και ποντοι-χρυσαφι που πληγωσαν τον αντιπαλο.
All-star Αναστασόπουλος στο 1ο ημιχρονο με τα περισσοτερα 3ποντα να είναι πανω από τα 7 μετρα!!!!
Καθοριστικος Ιμπραημακης,οπως ειπαμε αριστευσε σε πιεση και δημιουργια.Πολυτιμη εμπειρια του Πουλερη που νικησε τον Αττικο.
Κρίσιμοι ποντοι στο 2ο ημιχρονο ο Τσιτουρας και αμυνα-μεγγενη από Παρασκευοπουλο-Διονυσοπουλο που περασαν χειροπεδες στον Χατζηκωστή.

Κορυφαιοι της Νηαρ οι Ζεχερλης-Μαγκος.Αποκαλυψη ο νεαρος Θειακουλης που δεν καταλαβαινω γιατι αντικατασταθηκε.
LORRY
Άλλο ένα ταμείο αυτή την εβδομάδα!!!!
7/7.
gspara
gspara
Φτασαμε αισιως 5 αγωνιστικες πριν το φιναλε της regular season και το ενδιαφερον εχει ανεβει στο κατακορυφο αφου ουσιαστικα δεν υπαρχει αδιαφορη ομαδα.Κρισιμη αγωνιστικη,ξεχωριζει το derby στην Αγια Βαρβαρα,αλλα και τα υπολοιπα παιχνίδια εχουν υψηλο βαθμολογικο κινητρο.

ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Δεν εχει κλειδωσει ακομα την παραμονή ο Εθνικος που μπορει να αποδειχθεί ρυθμιστης της 2ης θεσης με τα 2 συνεχομενα παιχνίδια στην εδρα του με Αχαρνης-Νηαρ.Η Αχαρνης θελει να διατηρηθεί σε αποσταση ενός βαθμου από τη Νηαρ ώστε να παει με το αβανταζ του +12 στο μεταξυ τους derby.Πιστευω θα γινει αμφιρροπη μαχη.Πιο πληρης η ομαδα του Τσαπακη και με την πληρη ενσωματωση του Λιτσου,αν ελεγξει και κρατησει χαμηλα τον ρυθμο του αγωνα πιστευω θα περασει.

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 2
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης.Ο φορμαρισμένος Πολυνικης παιζει τα ρεστα του για εισοδο στα play-off και εχει ζορικο πρόγραμμα με 3 derby εντος.Η Ραφηνα εδώ και στο Μαζαρακη εχει τα δυσκολοτερα εμποδια για την απευθειας ανοδο.Κλειδι ο ρυθμος του αγωνα,καθως θεωρω οι φιλοξενούμενοι θα επιχειρησουν να τρεξουν ώστε να εκμεταλλευτουν τα γρηγορα ποδια του Συγγουνα.Εστω οριακα κλεινω στο 2πλο,η Ραφηνα πιστευω δυσκολα θα αφησει από τα χερια της την πρωτια.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1
Το πιο ξεκαθαρο της αγωνιστικης.Η Νηαρ θα επιστρεψει στις νικες,ενω η μαχητικη Παιανια περισοστερο στοχευει στο ματς της επομενης αγωνιστικης με Παλατιανη.

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2
Απροβλεπτη και ασταθης στον 2ο γυρο η Αμιλλα.Παρολαυτα παραμενει στο παιχνιδι των play-off αλλα ακολουθει δυσκολο πρόγραμμα.Η ΕΦΟΑ παλευει συγκινητικα για την σωτηρια και στοχευει τουλάχιστον την 11η θεση,εστω για την πιθανοτητα του μπαραζ.Πολλα εμπειρα και ποιοτικα παιδια εκατέρωθεν,θα παω με το ενστικτο επιβιωσης.

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 2
Ο θανατος σου η ζωη μου.Οι Κουκου βρίσκονται σε καλυτερη κατασταση,αγωνιστικα και βαθμολογικα και πιστευω θα δωσουν αξια στη νικη της προηγουμενης αγωνιστικης.

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
Derby στο Πολυκλαδικο.Ο ηρωικος Θεμιστοκλής,εστω και λαβωμένος, είναι παντα σκληροτραχηλος,ειδικα στην εδρα του.Ο Κουρος είναι σε εξαιρετικη κατασταση(6/6),εχει βατο πρόγραμμα και παραμονευει για την 3η θεση.Φορμα+κινητρο=2

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
Ελάχιστες ελπιδες παραμονης η Παλατιανη.Ανωτερα τα Πετραλωνα θα παρουν λογικα τη νικη για να κρατησουν την 5η θεση.
filologos
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 2

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
His Airness
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
o εθνικός αν και ξεκίνησε δυνατά κάπου το έχασε στο δρόμο, έχει μείνει χωρίς κλασικό play maker πλέον και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα καθώς έχει δύσκολο πρόγραμμα και σίγουρα θα χρειαστεί μια ίσως και δυο νίκες για να είναι ασφαλής, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και έχοντας βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος περιμένουν δώρα από Πολυνίκη και Άμιλλα.

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 2
με νίκη στην δυνατή έδρα των γηπεδούχων κατά 90% έχουν ανέβει, οι γηπεδούχοι όμως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος καθώς παίζουν τα ρέστα τους για είσοδο στα play off, θεωρώ όμως ότι δεν θα μπορέσουν να κοντράρουν την καλύτερη ομάδα του ομίλου που θα πάει υποψιασμένη μετά και το τελευταίο εκτός με την Νήαρ.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1
αν θέλει να ανέβει τέτοια ματς θα πρέπει να τα κερδίζει εύκολα.

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2
τι να πει κάνεις για την λερναία ύδρα της κατηγορίας, που χωρίς προπόνηση, με τραυματισμούς αφαιρέσεις βαθμών και και.... έχει καταφέρει να φέρει τα πάνω κάτω και πιο συγκεκριμένα τα κάτω πάνω η θέση της είναι ακόμα δύσκολη έχει όμως παίχτες παιγμένους και με νοοτροπία νικητή, με νίκη σήμερα και έχοντας στην συνέχεια 2 ματς συνεχόμενα με ομάδες που μάχονται για την παραμονή θα τα δώσουν όλα καθώς τα 2 τελευταία είναι πολύ δύσκολα, οι γηπεδούχοι αν και είναι κοντά στην 5αδα δεν νομίζω ότι το θέλουν και δεν είναι και καθόλου σταθερή, θα υποστηρίξω λοιπόν την ομάδα-παρέα.

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 2
το Χαλάνδρι με το πρόγραμμα που έχει αντικειμενικά δεν προλαβαίνει να ξεκολλήσει από τις 2 τελευταίες θέσεις, όχι ότι δεν θα προσπαθήσει αλλά νομίζω δεν μπορεί, οι κούκου από την άλλη έκαναν μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα παίζουν το δικό τους τελικό καθώς αυτό το ματς είναι ένα από τα δυο θεωρητικά που είναι must win στην προσπάθεια τους να σώσουν την κατηγορία, σε διαφορετική περίπτωση θα έχουν θέμα και θα περιμένουν το τελείωμα της Γ εθνικής.

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
δυνατό ματς αναμένεται, με τους γηπεδούχους μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής να θέλουν οπωσδήποτε την νίκη γιατί ακολουθούν αλλά δυο δυνατά παιχνίδια, ο Κούρος έχει σαφώς πιο βατό πρόγραμμα στην συνέχεια μέχρι το τέλος και θα βρει τις νίκες που θέλει για να τερματίσει 3ος ή 4ος

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
δεύτερος σερί υποβιβασμός για την ομάδα από το Ίλιον, τα Πετράλωνα έχουν δυνατά και επικίνδυνα παιχνίδια στην συνέχεια οπότε αν θέλουν να είναι στην 5αδα θα πρέπει σήμερα να κερδίσουν.

Paragodas

ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 2

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2

LORRY
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 2

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
Reignman40
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 2

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
doctor_dru
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 2

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
North_gato
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
gspara
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΡΑΦΗΝΑ 51-61 (11-17,27-28,38-48,51-61).

Ξεπαγωνει τις σαμπανιες η Ραφηνα αφου περασε με επιτυχια το δυσκολοτερο εμποδιο που της ειχε απομεινει για την στεψη της πρωταθλήτριας.Ανεβασε την αποδοση της στο 2ο ημιχρονο,ετρεξε στο αγαπημενο της τρανζισιον και εφτασε δικαια στη νικη.Ο μαχητικος Πολυνικης παλεψε αλλα ατυχησε με τον τραυματισμο του ηγετη του,Παναγιωτη Δημητρακουλη στην τελευταια επιθεση της 1ης περιοδου.

Πολυνικης............Βερβιτας-Μπαραμπουτης-Βαμβακιδης-Τσολης-Μαντζιωρης
Ραφηνα...............Χωματας-Τσιρος-Συγγουνας-Ζερβος-Κορβινγκτον

Νευρικο και κακο ξεκίνημα με λαθη και αστοχια.Ο Πολυνικης επιχειρησε να χτυπησει στη ρακετα με τον Μαντζιωρη,αλλα η Ραφηνα ηταν αυτή που εβαλε πρωτη το ποδι στο γκαζι χτυπώντας στις κακες επιστροφες των γηπεδούχων με τον Τσιρο να διακτινιζεται στο ανοιχτο γηπεδο....2-8.
Ο κοουτς Στρατικοπουλος απαντησε με ταυτοχρονη παρουσια Δημητρακουλη-Βερβιτα και το 3ποντο του πρωτου,εδωσε για μοναδικη φορα προβαδισμα στον Πολυνικη....9-8.
Η εισοδος του Μπαλαμπανη εδωσε εξτρα λυσεις από την περιφερεια και οι φιλοξενούμενοι ξαναπροσπερασαν 9-17.
Στην τελευταια επιθεση ο Δημητρακουλης μειωσε 11-17 αλλα μετα το σουτ που επιχειρησε,πατησε ατσαλα στο παρκε και αποχωρησε τραυματιας.

Η Ραφηνα εδειξε ότι θα καθαρισει ευκολα και το καλαθι του Τσιρου εγραψε το 13-23.
Ο Πολυνικης αντεδρασε ψυχωμενα.Πιεσε στην αμυνα και με 2 τριποντα του Πανδη ισοφαρισε 23-23.Ο Χωματας με τριποντο εδωσε ανασα(23-26) και τελικα το ημιχρονο εκλεισε 27-28 με καλαθι του νεαρου Κουλουρη!!Εντυπωσιακη αμυντικη επιδοση από τον Μορφο με 3 μπλοκ στην 2η περιοδο!!!

Στο 2ο ημιχρονο όμως ο Πολυνικης δεν μπορεσε να βρει επιθετικες λυσεις περαν του Πανδη που πετυχε αλλα 2 τριποντα στην 3η περιοδο για να κρατησει προσωρινα τον Πολυνικη κοντα στο σκορ.....37-42.
Η Ραφηνα με αιχμες τους Συγγουνα-Τσιρο αρχισε να χτιζει διαφορες και με 4 ποντους του Μπαλαμπανη στο ξεκίνημα της 4ης περιοδου ανεβασε την διαφορα στην μεγιστη τιμη της(38-52) και καθαρισε.

Κορυφαιος του αγωνα ο Γιωργος Τσιρος και πολύ καλοι Συγγουνας-Ζερβος-Μπαλαμπανης.
Από τον ατυχο Πολυνικη ξεχωρισε ο Πανδης.

QUOTE (North_gato @ Mar 16 2017, 20:47 ) *
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1

Εχεις μεινει λιγες αγωνιστικες πισω biggrin.gif
North_gato
QUOTE (gspara @ Mar 16 2017, 23:57 ) *
Εχεις μεινει λιγες αγωνιστικες πισω biggrin.gif



Γεραματα, αφηρημαδα και βιασυνη...!!
Και δεν μπορουσα να καταλαβω τι δεν μου πηγαινε καλα στο ματι!
gspara
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Εχει μπλεξει ο Εθνικος,ειδικα αν παμε σε μπαραζ ενδεκατων,αλλα κραταει την τυχη στα χερια του.Η Νηαρ δεν θελει γκελα πριν τον τελικο με Αχαρνης και λογικα θα περασει.

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1
Ο Κουρος αν κερδισει την Αμιλλα και περασει από το Πολυκλαδικο την Δευτερα,κλειδωνει την 4η θεση και κρυφοκοιταζει την 3η.Η Αμιλλα εχει ζορικο πρόγραμμα,θα το παλεψει αλλα εκτος εδρας δεν εχει δειξει ότι μπορει να κανει το παραπανω βημα.

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
Πιο ευνοικο πρόγραμμα η Παιανια,εχει προβαδισμα για την σωτηρια.Για την Παλατιανη είναι η τελευταια της ζαρια.

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ.-ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1
Με το 1,5 ποδι στην Α η Ραφηνα,εχει το κινητρο και την ψυχολογια.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1
Ακλονητος ασσος.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1
Ατυχος ο Πολυνικης,εμεινε πισω και αν δεν παιξει ο Δημητρακουλης δυσκολα θα κοντραρει τα Πετραλωνα που βρίσκονται σε πολύ καλη κατασταση και θελουν να κλειδωσουν τα μπαραζ.

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
Σε κακη κατασταση το Χαλάνδρι το οποιο και βασει προγράμματος εχει πεσει.Η ΕΦΟΑ θα κερδισει για να τα παιξει όλα για όλα την επομενη αγωνιστικη στις Κουκουβαουνες.
Paragodas
Καλημέρα σε όλους τους φίλους....

ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Πολλά με λίγα. Θα το πάρει η ΝΗΑΡ για να πάει στον τελικό της άλλης εβδομάδας.

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1
Εύκολος άσσος πιστεύω για τους γηπεδούχους και περιμένουν καλύτερο πλασάρισμα στα play off.

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
Κι εδώ με την έδρα. Το θέλει η Παιανία για να διασφαλίσει και την κατηγορία.

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ.-ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1
Κερδίζει και κάνει ένα ακόμη βήμα για την απευθείας άνοδο.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1
Οτιδήποτε άλλο εκτός από εύκολο βράδυ θα μου προκαλέσει μεγάλη εντύπωση.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 2
Θα στηρίξω Πολυνίκη από έμπνευση. Δεν είναι σταθερά τα Πετράλωνα.

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
Εύκολος άσσος κι έδω.

Καλή επιτυχία σε όλους με υγεία.


filologos
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ.-ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1

doctor_dru
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ.-ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
Reignman40
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Σχετικά εύκολο διπλό δεν ξέρω στη παρούσα κατάσταση μπορούν να απειλήσουν οι ελληνορώσοιπου βάσει αποτελεσμάτων φαίνεται να έχουν κάνει κοιλιά.

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1
Και εδώ ο Κούρος δεν νομίζω χάσει το ματς αντίθετα κοιτάει και για καλύτερο πλασάρισμα, από την άλλη η άμμιλα του δεύτερου γύρου δεν πείθει.

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
Λογικά θα το πάρει το ματς η Παιανία. Λογικά επαναλαμβάνω γιατί καμμιά φορά στη παιανία γίνονται και παράλογα και μπορεί η Παλατιανή να ζευγαρώσει τα διπλά με τους ουραγούς μετά από το Χαλάνδρι.

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 1
Άνετος άσσος για Ραφήνα για να κλείνει και μαθηματικά σχεδόν το ζήτημα της απευθείας ανόδου. Από την άλλη ο Θεμιστοκλής φαίνεται να έχει κουραστεί από διαφόρες ατυχίες και επιλογές και θέλει απλά να φύγει μια ακόμα σεζον. Επειδή έτυχε να παρακολουθησω προσφατα πιστεύω πέρα από το αγωνιστικό ( γτ φέτος είχαν ρόστερ να διεκδησουν ανοδο)πρέπει να αλλάξουν και να ωριμάσουν σαν σωματείο.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΩΝΩΝ 1
Άνετος άσσος με το μυαλό στη καταχύρωση της δεύτερης θέσης.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1Χ
Το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Δίνω προβάδισμα στα Πετράλωνα λόγω δύσκολης έδρας αλλά ποιότητας συγκεριμένων παικτών να πάρουν τη μπάλα στα δύσκολα που στον Πολυνίκη είναι λιγότεροι. Από την άλλη αν ο Πολυνίκης επιβάλλει γρήγορο ρυθμό και πάρει εύκολο σκορ όλα είναι πιθανά. Για αυτό βάζω και υποψία παράτασης.

ΕΦΟΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1
Λογικά θα το πάρει η ΕΦΟΑΡΑ και πάει για ματς ζωής και θανάτου στις κουκου. Η απόδοση του Ντιφαντή θα κρίνει το πόσο γρήγορα θα πάρει το ματς η ΕΦΟΑ.
gspara
QUOTE (Reignman40 @ Mar 23 2017, 18:39 ) *
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1Χ
Το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικης...........................Για αυτό βάζω και υποψία παράτασης.

Respect στον Reignman40 που εκανε την προβλεψη της χρονιας για την παραταση 77.gif
Τα ευσημα και στον Παραγοντα για το 7/7!!!!

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ-ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 69-72παρ. (16-17,26-29,42-45,62-62 κ.δ.)

Ένα από τα συγκλονιστικοτερα παιχνίδια της κατηγοριας απολαυσαμε στο Ρουφ που εληξε με την παλικαρισια νικη του ηρωικου Πολυνικη 41.gif !!!!
Ηρωικος γιατι αγωνιστηκε χωις τους Δημητρακουλη-Τσολη-Μπαραμπουτη-Μορφο ohmy.gif
Τα Πετραλωνα βεβαια ειχαν και αυτά τα προβλήματα τους με τους ανέτοιμους Αναστασοπουλο-Διονυσοπουλο-Χοτζα να αγωνιζονται σφιγγοντας τα δοντια.Ειδικα ο Αναστασόπουλος αγωνιστηκε μονο στην 4η περιοδο και στην παραταση.

Πετραλωνα.............Χοτζα-Ιμπραημακης-Παρασκευοπουλος-Τσιτουρας-Πουλερης
Πολυνικης..............Μενος-Πανδης-Βαμβακιδης-Χιωτης-Μαντζιωρης

Καλυτερα ξεκινησε ο Πολυνικης που επεβαλλε τον ρυθμο του με τον εξαιρετικο Μενο και ηταν πολύ δυνατος αμυντικα.Επιθετικα χτυπησε στην ρακετα με Χιωτη-Μαντζιωρη(11-15).
Ο Σιμος εδωσε δυναμη στη ρακετα των Πετραλωνων και οι γηπεδούχοι ισορροπησαν(16-15).

Στην β περιοδο ο Πολυνικης ειχε το πανω χερι με αιχμες τους Βαμβακιδη-Βερβιτα και με 3ποντο του φοβερου Πανδη προηγηθηκε 22-29.
Ο Τσιτουρας με τριποντα και παθος κρατησε κοντα τους γηπεδούχους...28-29.

Στην γ περιοδο τα Πετραλωνα πιεσαν περισσοτερο και καταφεραν να προσπερασουν 39-37 με γκολ-φαουλ του Διονυσοπουλου.
Ο Πολυνικης ψυχραιμος ξαναπηρε προβαδισμα με τον νεαρο Μενο να δινει πολυτιμες λυσεις....42-47.

Στην 4η περιοδο ο κοουτς Τσιτσοπουλος εριξε για πρωτη φορα στο παρκε τον Αναστασοπουλο και το ματς πηρε φωτια με τις 2 ομαδες να βαδιζουν σφιχταγκαλιασμένες.
Ο Τορα σεληνιαστηκε σε αυτό το διαστημα και με δικο του 3ποντο τα Πετραλωνα προηγηθηκαν 53-52.
Το ιδιο εκανε όμως και ο Πανδης που ανελαβε μονος του να καθαρισει το ματς,αρχικα με τριποντη μαχαιρια στο 37' για το 53-58.

Μεγαλο τριποντο του Αναστασοπουλου στο 1'18''.....56-58.
3ποντο Πανδης(56-61)...3ποντο Τορα(59-61).......1/2 βολες Πανδης (59-62) στα 48''.
Τελικα με μακρινο 3ποντο του Τορα στα 26'' το ματς πηγε στην παραταση(62-62) αφου Πανδης-Τορα που ηταν οι μεγαλοι πρωταγωνιστες της τελευταιας περιοδου αστοχησαν στα σουτ της νικης.

Στην παραταση με 5 σερι ποντους ο φοβερος και τρομερος Βαμβακιδης εδωσε ψυχολογικο προβαδισμα (64-67),ενώ τα Πετραλωνα ειχαν 2/5 βολες.
Ο ενας και μοναδικος Αναστασόπουλος ισοφαρισε με τριποντο.....67-67.
Μεγαλο καλαθι του Μενου(67-69) και ο Αναστασόπουλος με 1/2 βολες μειωνει 68-69 στα 27''.
Στα 20'' ο Βαμβακιδης με 1/2 βολες γραφει το 68-70 και ο Μενος παιρνει το επιθετικο ριμπάουντ του αγωνα!!!Φαουλ και 1/2 βολες για το 68-71 στα 17''.
Ο Τορα παλι με 1/2 βολες στα 8'' μειωνει 69-71 και με τον ιδιο τροπο ο Μαντζιωρης στα 6'' γραφει το τελικο 69-72 αφου τα Πετραλωνα δεν προλαβαν να σουταρουν στην τελευταια επιθεση.

Η παρουσια του κοουτς Μπεκε εφερε τελικα γουρι στον βοηθο του στην Μανδρα,κοουτς Στρατικοπουλο!!
Σε μια τετοια επικη νικη είναι φυσικο να μην υπαρχουν υστερησαντες.........
ΜΕΝΟΣ..........αν δεν κανω λαθος επαιξε ασταμάτητα.Ρεσιταλ καθοδηγησης επαιξε και για τον Δημητρακουλη!!Απολαυστικος πασαδορος,αμετρητες ασιστ.
ΒΑΒΑΚΙΔΗΣ........αποψε ηταν ο Βαμβακιδης του Νικηφορου.Ηγετης και καταλυτικος εκτελεστης.
ΠΑΝΔΗΣ............αν το παιχνιδι εληγε στα 40' θα ηταν ο αδιαμφησβητος mvp.........on fire στην 4η περιοδο
ΧΙΩΤΗΣ............παλικαρι από τα λιγα.....δεν καταλαβαινει από αντιπαλους,το λεει η καρδια του
ΒΕΡΒΙΤΑΣ...........ο νεαρος σεντερ εκανε το καλυτερο του παιχνιδι με την φανελα του Πολυνικη και ηταν πληγμα τα 3 φαουλ από το α ημιχρονο
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ......φοβερο τσαγανο ο πιτσιρικας -αποκαλυψη.Μπορει να μην το δειχνει η στατιστιστικη αλλα κερδισε με τον τσαμπουκα του 20λεπτο συμμετοχης δικαιώνοντας τον κοουτς.Εβγαλε τα συκωτια στην πιεση των αντιπαλων γκαρντ.

Μεσα στα δικα τους προβλήματα και τα Πετραλωνα αγωνιστηκαν ψυχωμενα και παραλιγο να κλεψουν το ματς ετσι όπως εξελιχθηκε.
Κορυφαιος ο ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ που ηταν σταθερα πολύ καλος σε ολη την διαρκεια του αγωνα.
Απιστευτη 4η περιοδο ο ΤΟΡΑ θα ηταν αντιστοιχα mvp σε περιπτωση νικης των γηπεδούχων.
Συγκινητικοι ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΟΤΖΑ που αγωνιστηκαν αν και ανέτοιμοι.
Μεγαλος μαχητης ο ΠΟΥΛΕΡΗΣ,ο οποιος αν καταλαβα καλα δεν αγωνιστηκε στην παραταση λογω μικροτραυματισμου.

Απειρα συγχαρητηρια και στις 2 ομαδαρες για την συγκλονιστικη παρασταση που μας χαρισαν 41.gif 77.gif !!!!!!!

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ 47-77 (12-16,23-31,34-53,47-77)

Εθνικος..........Σερεπας-Γκοφας-Πολυχρονοπουλος-Τσενες-Τζαγκαρακης
Νηαρ.............Γκοφας-Χατζηκωστης-Μαγκος-Αττικος-Δημητσας

Ανετη επικρατηση της Νηαρ που ανεβασε την αποδοση της στην επαναληψη μετα από ένα κακο 1ο ημιχρονο.
Ο Εθνικος με πολύ σημαντικες απουσιες (Μπαλτας-Μπρατσιωτης-Αναγνωστου) ηταν δυσκολο να φανει αντγωνιστικος.

Μονο στην 1η περιοδο καταφεραν να προηγηθουν οι γηπεδούχοι με 3ποντο του Σερεπα...10-6.
Η εισοδος του Ζεχερλη ανεβασε κατακορυφα τους φιλοξενουμενους και με 3ποντο του Χατζηκωστή ξεφυγαν...16-25.
Από τα μεσα της 3ης περιοδου ανεβασαν σημαντικα τα ποσοστα τους από τα 6.75 απέναντι στην ζωνη των γηπεδούχων και η διαφορα πηρε τεράστιες διαστασεις.

Κορυφαιοι της Νηαρ Ζεχερλης-Μαγκος και πολύ καλοι Τσαντηλας-Θειακουλης.
Χατζηκωστής-Αττικος ανεβηκαν στο 2ο ημιχρονο.
Από τον Εθνικο μαχητικότεροι Τζαγκαράκης-Τσενες.
Paragodas
QUOTE (gspara @ Mar 24 2017, 01:34 ) *
Respect στον Reignman40 που εκανε την προβλεψη της χρονιας για την παραταση 77.gif
Τα ευσημα και στον Παραγοντα για το 7/7!!!!


Friend gspara συνεχίζω ακάθεκτος και την προηγούμενη εβδομάδα πήγα ταμείο...!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Respect κι εγώ στον Reignman40..!!!!!!!!!!

Αποκτάει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο όμιλος τώρα πάντως....!!!! Και γίνονται και φοβερά παιχνίδια..
Συγχαρητήρια σε όλους..
bsktmn
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1Χ
Το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Δίνω προβάδισμα στα Πετράλωνα λόγω δύσκολης έδρας αλλά ποιότητας συγκεριμένων παικτών να πάρουν τη μπάλα στα δύσκολα που στον Πολυνίκη είναι λιγότεροι. Από την άλλη αν ο Πολυνίκης επιβάλλει γρήγορο ρυθμό και πάρει εύκολο σκορ όλα είναι πιθανά. Για αυτό βάζω και υποψία παράτασης.

Σίγουρα θα είχες εσωτερική..πληροφόρηση!! δεν εξηγείται! smiley.gif 69.gif
Αν τυχει και σκεφτείς τα # του τζοκερ δεν θα μας χαλάσεις να μας τα πείς!!

QUOTE (gspara @ Mar 24 2017, 01:34 ) *
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ-ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 69-72παρ. (16-17,26-29,42-45,62-62 κ.δ.)

.........


Συγχαρητήρια πολλά στο μέρακι του gspara, το τρέξιμο από γήπεδο σε γήπεδο και τις μεστές αναλύσεις των αγώνων.
Για τυπικούς και μόνο λόγους, και για την προσπάθεια των παιδιών, νομίζω ο Θοδωρής έχει γράψει "λάθος" τα ονόματα των Βερβίτα και Μένου.
Ο Μένος είναι ο "1" και ο Βερβίτας ο "ψηλός".
Όπως και νάχει μπράβο σε όλους όσους με το μεράκι τους συντηρούν το μπάσκετ σε αυτές της κατηορίες και το αναδεικνύουν.
gspara
QUOTE (bsktmn @ Mar 24 2017, 12:17 ) *
Συγχαρητήρια πολλά στο μέρακι του gspara, το τρέξιμο από γήπεδο σε γήπεδο και τις μεστές αναλύσεις των αγώνων.
Για τυπικούς και μόνο λόγους, και για την προσπάθεια των παιδιών, νομίζω ο Θοδωρής έχει γράψει "λάθος" τα ονόματα των Βερβίτα και Μένου.
Ο Μένος είναι ο "1" και ο Βερβίτας ο "ψηλός".
Όπως και νάχει μπράβο σε όλους όσους με το μεράκι τους συντηρούν το μπάσκετ σε αυτές της κατηορίες και το αναδεικνύουν.

Φιλε bsktmn ευχαριστω πολύ για την διορθωση...........μετα από τετοια ματσαρα εχασα την μπαλα icon_drunk.gif
gspara


Αξιζει πραγματικα να δειτε το βιντεο του συγκλονιστικου αγωνα στο Ρουφ!!
gspara
Κομβικη αγωνιστικη που αναμενεται να ξεκαθαρισει το τοπιο,μολις 3 αγωνιστικες πριν το φιναλε της κανονικης περιοδου.Μεγαλα ματς σε Καισαριανή για την ανοδο και Κουκουβαουνες για την σωτηρια.

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1
Παρα την επικη νικη στο Ρουφ ο Πολυνικης δυσκολα προλαβαινει τα μπαραζ αφου χρειαζεται 2 νικες παραπανω από τα Πετραλωνα στις 3 τελευταιες αγωνιστικες.Ευνοικοτερο σεναριο η 3πλη ισοβαθμια, με την Αμιλλα στην εξισωση.Η Παιανια θελει και αυτή τη νικη για να κλειδωσει την παραμονή.Απο την στιγμη που οδηγούμαστε σε υποβιβασμο 3 ομαδων ευελπιστεί και σε ηττα της ΕΦΟΑ.Εχει όμως την τυχη στα χερια της και πολύ πιθανο να χρειαστεί απλα νικη την επομενη αγωνιστικη με τον αδιαφορο Θεμι.Ο Πολυνικης είναι ανωτερος και παρα τα προβλήματα τραυματισμων πιστευω θα ντουμπλαρει.

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 2
Η Αμιλλα θελει τη νικη ώστε να παει την επομενη αγωνιστικη στο Ρουφ για τελικο 5ης θεσης.Και η πρωτοπόρος Ραφηνα όμως χρειαζεται το 2πλο ώστε,σε περιπτωση και νικης της Νηαρ,να κανει φιεστα στην εδρα της.Ανωτερη η Ραφηνα,θεωρω θα περασει και σχετικα ευκολα.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 1
Σπουδαιο ματς στην αηττητη εδρα της Καισαριανής και τελικος για το απολυτο πλεονεκτημα.Πιο γεματη ομαδα η Αχαρνης με πλεονεκτημα στους ψηλους.Ισχυροποιειται κατακόρυφα στην εδρα της η Νηαρ με οπλο την καλυτερη αμυνα της κατηγοριας και την καυτη περιφερεια.Κλειδι ο ρυθμος και το μαρκαρισμα του Χατζηκωστή.Η Αχαρνης κυνηγαει 2 αποτελέσματα αφου την βολευει και η διατηρηση του +12 σε περιπτωση που στραβωσει το παιχνιδι.Θα πονταρω ασσο αλλα όχι και την καλυψη της διαφορας.

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2
Τελικος επιβιωσης αφου λογικα ο ηττημενος αποχαιρετα.Υπερεχει σε ποιοτητα η ΕΦΟΑ και πιστευω οι μπαρουτοκαπνισμένοι φιλοξενούμενοι θα ολοκληρωσουν την ηρωικη τους ανατροπη.

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
Παρακαλαει να τελειωσει οσο το δυνατον συντομοτερα η χρονια ο ατυχος Θεμιστοκλής,αν και κανονικα επρεπε να κυνηγαει ένα καλο πλασαρισμα στα play-off.Όχι ότι τα λαβωμένα Πετραλωνα είναι τυχεροτερα.Στο Πολυκλαδικο μονο οι φιλοξενούμενοι εχουν κινητρο και με τραυματιες η χωρις,επιβαλλεται να κερδισουν.

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
Ανωτεροτητα και μονοπλευρο κινητρο θα φερουν το 2πλο...........σε αναμονη και για δωρακι από Αχαρνης.

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ-ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 2
Άλλη μια από τις πολύ ατυχες ομαδες και ο Εθνικος με σημαντικες απώλειες.Με νικη στην αδιαφορη Παλατιανη θα κλειδωσει την παραμονή του.
Reignman40
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1
Θα τα παίξει όλα για όλα ο πολυνίκης για πλέι οφ μπας και , από την άλλη η παιανία καίγεται και με διπλό μένει ανεξαρτήτως τι αποτέλεσμα θα έρθει στη μεταμόρφωση. Προβάδισμα στο Πολυνίκη που δεν είναι αδιάφορος αγωνιστικά και ότι του αναλογεί θα το διεκδικήσει για την πολυπόθητη είσοδο στα πλειοφ.Από την άλλη η Παιανία θα κατέβει σίγουρα αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους για χαλαρώσει με την υπόθεση παραμονή αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ κάτι για την απόδοση της γιατί είναι ικανή να ζορίσει ομάδες πλειοφ και μετά να χάσει από τον τελευταίο με 20 πόντους.


ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2
Η Άμιλλα όσο και να το παλέψει υποσυνείδητα έχει συμβιβαστεί πως η χρονιά μέχρι εδώ ήταν. Τι θέλω να πω πως μπορεί ο πρώτος γύρος να δημιούργησε υπερμέτρες προσδοκίες αλλά στο τέλος της χρονιάς ίσως όταν κάνει ταμείο νηφάλια να καταλάβει πως η φετινή χρονιά να είναι κέρδος σε σχέση με άλλες που ήταν μεταξύ ζώνης υποβιβασμού και αδιαφορίας.Στα του παιχνιδιού ο Αργοναυτής σε ένα προηγούμενο εκτός του με τον Πολυνικη είδα στο βίντεο πως το χτύπησε στο δυνατό του στοιχείο για να το κερδίσει στο τρέξιμο. Στο Μπουρνάζι δεν θα χρειαστεί να τρέξει αλλά να βάλει γρήγορα πολλά τρίποντα(που είναι το όπλο της Άμμιλας) και να πάρει διαφορα. Τεσπά κάπως με κάποιο τρόπο λογικά θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Το ματς της χρονιάς κρίνει ανόδους πλεονοκτήματα έδρας κλπ. Είναι γνωστά τα αβανταζ και ντεσαβανταζ και των δύο. Η λογική λέει πως η ΝΗΑΡ έχει γενικά προβάδισμα για το συγκεκριμενο ματς όχι μονο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και γιατί είναι άλλου επιπέδου σωματείο και ξέρει να διαχειριστεί μια χρονιά με τα πάνω και τα κάτω της. Προσωπικά θα ποντάρω με όρους στοιχήματος τα λεφτά μου στους Αχάρνης σε αυτό το ματς θα δείξουν αν έχουν ωριμάσει σαν σωματείο και όχι μονο αγωνιστικά για να ανέβουν παραπάνω μετά από συνεχόμενες παρουσίες στα πλέιοφ της Β τα τελευταία χρόνια.

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΩΝΩΝ - ΕΦΟΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ 2
Το ματς της χρονιάς για την παραμονή. Οι κουκου που τους είδα στο ματς με το χαλάνδρι έπρεπε να βάλουν όλα τα τρίποντα για να κερδίσουν στο πόντο και το Χαλάνδρι να τα περιμένει όλα από τον Τσιάτσιο που αν έβαζε το τελευταίο σουτ μπορεί και να τους κέρδιζε. Μέσα στην έδρα τους σίγουρα θα είναι δυνατότεροι αλλά η ΕΦΟΑ μπορεί να κάνει την απόδραση από τον υποβιβασμό και όλα τα δεινά που την κυνηγάνε. Πέρα από την απόδοση τριγάζη-ντιφαντή κλειδί θα είναι η απόδοση του δίδυμου Αντρέου- Βλαχονάτσιου

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 1Χ
Παίζω δεύτερη παράταση στη σειρά την αναγέννηση. Αδιάφορος βαθμολογικά μεν ο Θεμι και θέλει όπως είχα γράψει άλλη φορά να ωριμάσει σαν σωματείο γενικά για να κάνει τη άνοδο στην Α εσκα. Αλλά δεν σημαίνει πως δεν έχει αξιοπρεπεια και φιλοτιμο και δεν θα κυνηγησει κάθε ματς. Τα πετράλωνα πάντα έχουν κίνητρο αλλά είναι και ομάδα ημέρας.Παράταση και με προβάδισμα στον άσσο λόγω έδρας

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
Ανευ ανταγωνισμου.

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ 2
Για να κλείσει και μαθηματικά η παραμονή για τους Ελληνορώσους. Τυχεροί παρά την κοιλιά τους στο δεύτερο γύρο ότι μάζεψαν πολλούς βαθμούς στο πρώτο και έτσι ήταν σε θέση να δούνε πως θα διαχειριζόντουσαν το ντεφορμάρισμα τους. Μπραβό επίσης που έδωσαν ευκαίρια σε αρκετά νεαρά παιδιά να πάρουν το βάπτισμα του πυρός.
Paragodas
Καλημέρα σε όλους τους φίλους,

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1
Και οι 2 έχουν κίνητρο αλλά πιστεύω η έδρα θα υπερισχύσει.

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2
Για να τελειώνει η Ραφήνα γιατί σε ενδεχόμενη νίκη της ΑΧΑΡΝΗΣ και ήττα της Ραφήνας αλλάζει η κορυφή. Δε νομίζω οτι θα στραβοπατήσουν οι φιλοξενούμενοι.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 1
Μέσα στη ΝΗΑΡ είναι πάρα πολύ δύσκολο να περάσουν οι φιλοξενούμενοι. Δεν ξέρω τι θα γίνει με την διαφορά αλλά αν κρίνω από το παιχνίδι με τη Ραφήνα μέσα στην Καισαριανή πιστεύω οτι είναι εφικτός στόχος για τους γηπεδούχους.

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΕΦΟΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ 1
Οριακό παιχνίδι και οι 2 το θέλουν. Θα πάω με τους γηπεδούχους το αίσθημα την επιβίωσης και τη δύναμη που τους δίνει η έδρα.


ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 2
Πάω με 2πλό γιατί αν χάσει και σήμερα η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα έχει θέμα. Αν και πολύ δύσκολα θα πάρουν το 2πλο.


ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
Χωρίς σχόλια.


ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ 2
Αν δεν κερδίσει και σήμερα χάνεται.. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο...

Καλή επιτυχία σε όλους με υγεία..

doctor_dru
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 1

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΕΦΟΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 2

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ 2
filologos
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 1

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΕΦΟΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 2

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ 2
His Airness
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

μήπως και προλάβει την 5η θέση σε πιθανό στραβοπάτωμα των Πετραλώνων

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2

για να κλειδώσει την άνοδο

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 1

πιστευω ότι λογω εδρας μιας και αναμενεται να είναι γεματο το γηπεδο θα κερδίσει για να κάνει το 1-1 στις νικές, δυστυχως δεν νομιζω να μπορέσει να καλυψει την διαφορα του πρώτου αγώνα ώστε να τερματίσει στην δέυτερη θέση

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΕΦΟΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ 1

το ντέρμπι της αγωνιστικής για κάτω, οι Κουκου θέλουν την νική γιατί ακολουθουν 2 δύσκολα ενω οι φιλοξενούμενοι πάνε για το θαυμα της 5ετιας.

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 1

το θέλουν περισσότερο τα πετράλωνα όμως ο θεμιστοκλής στα μεγαλα παιχνίδια ειδικά εντος έδρας είναι δυνατός και θελει να δείξει πως αν δεν είχε τις ατυχίες θα ειχε ενα πολύ καλύτερο πλασαρισμα

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2

καλυτερη ομαδα θα πάνε για το καλυτερο δυνατο πλασαρισμα.

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ 1

πολυ κακός ο εθνικός με προβλήματα, έχει την δυνατότητα εντος για να δημιουργήσει προβλήματα η παλατιαννη.
Gkos
Με μια καταπληκτικη τελευταια περιοδο η Νηαρ Ηστ επικρατησε με 66-54 των Αχαρνης αλλα δεν κάλυψε το -12 του πρωτου γυρου παροτι προηγηθηκε με 61-46 στο 37' και 66-51 λιγα δευτερολεπτα πριν την ληξη!
Οι φιλοξενουμενοι μειωσαν 61-51 στα 27" αλλα η Νηαρ πετυχε τριποντο στα 12" για το 64-61
ενω με βολες εκανε το 66-51 στα 7,7" αλλα δεν κανανε φαουλ και ο 18 διεσχισε το γηπεδο και με τριπ στην εκπνοη εγραψε το τελικο σκορ ισοφαριζοντας την διαφορα του πρωτου αγωνα !!!
gspara
ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΧΑΡΝΗΣ 66-54 (9-15,28-31,47-46,66-54).

Συγκλονιστικο ματς για ακομα μια αγωνιστικη, στο καμινι της Καισαριανής αυτή την φορα,αναμεσα σε 2 ομαδες που αξιζουν εξισου την ανοδο στην Α Κατηγορια 41.gif!!!!
Η Αχαρνης ηταν ανωτερη στο 1ο ημιχρονο αλλα η Νηαρ μασαγε σιδερα στην επαναληψη και ειδικα στην 4η περιοδο,διαστημα στο οποιο κρατησε τους φιλοξενουμενους αποντους για 7 λεπτα!!!!!!!
Με την σφραγιδα του πολυπειρου ηγετη Χατζηκωστή,η Νηαρ υπερκαλυψε την διαφορα στα 7''(66-51) αλλα στο φιναλε δεν εκανε φαουλ και ο Σαρακασιδης με τρομερο 3ποντο ισοφαρισε την διαφορα του πρωτου αγωνα(66-54).
Αν δεν κανω λαθος όμως σε αυτή την περιπτωση μετραει το συνολικο goal-average και στην συγκεκριμενη περιπτωση υπερισχυει για την ωρα η Αχαρνης με +187 εναντι +168 της Νηαρ.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ.........ΓΚΟΦΑΣ-ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ-ΜΑΓΚΟΣ-ΑΤΤΙΚΟΣ-ΔΗΜΗΤΣΑΣ
ΑΧΑΡΝΗΣ..........ΖΕΡΒΑΣ-ΡΩΜΟΣΙΟΣ-ΜΠΟΥΑ-ΣΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ-ΛΙΤΣΟΣ

Η Αχαρνης ξεκινησε καλυτερα απέναντι σε μια αγχωμενη και νευρικη Νηαρ.Ο Ζερβας κρατουσε την μπαγκετα του ρυθμου στα μετρα των φιλοξενουμενων,ενω ο Ρωμοσιος κυνηγουσε παντου τον Χατζηκωστή και μαζι με τον Λιτσο αποτελουσαν τις κυριες επιθετικες αιχμες.......3-12,7-14.
Πληγμα τα γρηγορα 2 φαουλ του Σαρακασιδη.

Ο κοουτς Ραπτης εβαλε Ζεχερλη-Τσαντηλα-Αντωνιαδη και η Νηαρ σκληρυνε αμυντικα,με αποτέλεσμα να προσπερασει 19-18 με δυο συνεχομενα τριποντα από Χατζηκωστή,Μαγκο στο 14'.

Εσπευμενα ταιμ-αουτ ο κοουτς Τσαπακης και με παραλληλη συμμετοχη Αναστοπουλου-Ζερβα οι φιλοξενούμενοι ξαναπηραν τα ηνια με τον Γιωργο Λιτσο να κανει θραυση στην ρακετα και να είναι με διαφορα ο κορυφαιος του 1ου ημιχρονου.......22-27,27-31.
Η διαφορα θα ηταν ακομα μεγαλυτερη στην αναπαυλα αν η Αχαρνης ηταν στοιχειωδώς ευστοχη στις ελευθερες βολες.

Στο 2ο ημιχρονο η Νηαρ μπηκε με το μαχαιρι στα δοντια και με σημα κατατεθεν την απροσπελαστη αμυνα της,αλλαξε αρδην το σκηνικο του αγωνα.
Η Αχαρνης από την άλλη με τον εγκεφαλο της Ζερβα,φορτωμενο με 3 φαουλ από το φιναλε του 1ου ημιχρονου,εδειξε βραχυκλωμενη στην αμυνα ζωνης των γηπεδούχων.

Επιθετικα η Νηαρ ευτυχησε να δει τον Αττικο να παιρνει φωτια,μετα από ένα κακο πρωτο μερος και με το καλημέρα προηγηθηκε 34-31 με σερι 6-0.
Παρολαυτα η Νηαρ δεν μπορεσε να παρει προβαδισμα μεγαλυτερο από το 41-38 και η αιτια βρισκεται στην σεληνιασμενη εμφανιση του Σαρακασιδη στην 3η περιοδο shot.gif!!!
Ο φοργουορντ της ομαδας του Μενιδιου με 11 ποντους(3 τριποντα) σε αυτό το διαστημα κρατησε την ομαδα του μεσα στην διεκδικηση μιας νικης που τελικα θα εδινε την ανοδο......45-46.

Στα πρωτα 7 λεπτα της τελευταιας περιοδου μονο η Νηαρ εμφανιστηκε στο παρκε.Με αμυνα από ατσαλι κρατησε αποντους τους φιλοξενουμενους και με συνολικο σερι 16-0(!!!!!!!) καλυψε την διαφορα του 1ου αγωνα(61-46 στο 36') με τους Χατζηκωστή-Αττικο-Μαγκο να είναι ασταμάτητοι!!!!

Μπροστα στο φασμα μιας οδυνηρης συντριβης η Αχαρνης αντεδρασε με τον ψυχωμενο Χριστοφακη να μειωνει 61-48(37') και να δινει ετοιμο καλαθι στον Λιτσο(61-50 στα 1'22'')

Ο Λιτσος με 1/2 βολες στα 26'' μειωσε 61-51 αλλα στα 12'' ο Χατζηκωστής εδειξε την μεγαλη κλαση του και με 3ποντη βομβα από την γωνια εγραψε το 64-51.
Λαθος επαναφορά για την Αχαρνης και ο Μαγκος με 2/2 βολες στα 7'' εδειξε να δινει την 2η θεση στη Νηαρ....66-51
Οι γηπεδούχοι όμως παρελειψαν να κανουν φαουλ στην τελευταια επιθεση και ο Σαρακασιδης με κομβικο 3ποντο στα 0,8'' εσωσε την παρτιδα για την Αχαρνης...66-54.

Από τη Νηαρ φοβερος ο Μαγκος σε ολη την διαρκεια του αγωνα και μεγαλος ηγέτης ο θρυλικος Χατζηκωστής.Καταπληκτικο 2ο ημιχρονο ο Αττικος και 1ο ημιχρονο ο Αντωνιάδης.
Ηρωικη μορφη της Αχαρνης ο Σαρακασιδης που ηταν ουσιαστικα ολη η ομαδα στο 2ο ημιχρονο.Ασταματητος στο 1ο ημιχρονο ο Λιτσος,ξεκινησε δυναμικα αλλα χωρις αναλογη συνεχεια ο Ρωμοσιος.
Gkos
Χαζευοντας το σαιτ της Εσκα ,νομιζω πως στην Καισαριανη εχτες ειχε 3-4 φορες παραπανω κοσμο αποτι αρθροιστικα σε ολα τα αλλα γηπεδα της Β σε αμφοτερους τους ομιλους !
Reggie_
QUOTE(Gkos @ Mar 31 2017, 13:45 ) *
Χαζευοντας το σαιτ της Εσκα ,νομιζω πως στην Καισαριανη εχτες ειχε 3-4 φορες παραπανω κοσμο αποτι αρθροιστικα σε ολα τα αλλα γηπεδα της Β σε αμφοτερους τους ομιλους !

Η μια εξεδρα ηταν γεματη δλδ περιπου 700 ατομα!!!
Reignman40
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2
Ένα από τα δύο πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής. Το θέλουν οι ελληνορώσοι για να σωθούν χωρίς να μπουν σε περιπέτειες τύπου play out. Αλλά το κίνητρο του πολυνίκη για καλο finish και πιθανή είσοδο στα playoff θα υπερισχύσει.


ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΩΝΩΝ 1
Δεν νομίζω να δυσκολευτεί ο Κούρος σε ένα τέτοιος ματς που και οι κούκου πήραν την πολυπόθητη νίκη απέναντι στην ΕΦΟΑ. Θα πάω με έδρα και διαφορά ποιότήτας.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
Απλά και επαγγελματικά δεν νομίζω να έχουμε καμμιά έκπληξη της χρονιάς.


ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 20 -0
Καλά έκανε το Χαλάνδρι και στο πρώτο ματς μεταξύ τους που κέρδιζε μέχρι το 33 με 12 πόντους η διαιτησία αβάνταρε το φαβορί μην και γίνει η έκπληξη της χρονιάς. Πόσο μάλλον τώρα που πέταξαν λευκή πετσέτα.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΕΦΟΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ 1
Έγω ένα μπράβο στα παιδιά της ΕΦΟΑ έχω να πω μόνο για τον υπεραγώνα που έδωσαν φέτος για να σώσουν το σωματείο-αγάπη τους. Δίχως φράγκα, διοικήση και παπάντζα καμμιά. Όχι τπτ άλλο γτ διάφοροι στη αρχή της χρονιάς εδώ μέσα λοιδορούσαν την ΕΦΟΑ και έλεγα πως έπρεπε να αποβληθεί από το πρωτάθλημα.


ΑΣ ΠΑΙΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 1
Πάω με το κίνητρο της Παιανίας για επιβιώση.Do or Die το ματς. Αν ξεφυγεί από νωρίς η παιανία με διαφορά τότε θα κερδίσει γτ συνήθως όποτε συμβαίνει αυτό ο θεμιστοκλής τα παρατά.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2
Το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Κονταροχτύπημα για την πέμπτη θεση. Η άμμιλα με διέψευσε τη προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη της απέναντι στον αργοναύτη. Τα πετράλωνα είναι απρόβλεπτοι σε κάθε αγωνιστική και ικανοί για όλα για αυτό θα πάω με την Άμιλλα για να αποκτήσει και άλλο ενδιαφέρον το κυνήγι της πέμπτης θέσης.
gspara
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2
Ο Εθνικος θελει να αποφυγει την 11η θεση για την περιπτωση που οδηγησει σε μπαραζ.Ο Πολυνικης θελει τη νικη ώστε να εκμεταλλευτεί τυχον δωρακι της Αμιλλας στο Ρουφ και να πιασει 5αδα.Με απουσιες οι γηπεδούχοι,ανωτερος ο Πολυνικης πιστευω θα περασει σχετικα ευκολα.

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1
Τον ιδιο στοχο με Εθνικο και οι Κουκου αλλα δυσκολα μπορουν να περιμενουν κατι καλο στον Κουρο που θα περιμενει την τελευταια αγωνιστικη ηττα της Νηαρ για να σκαρφαλωσει στην 3η θεση.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
Η Νηαρ θα επιχειρησει να βαλει οσο πιο πολλα γκολ μπορει!!

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 20-0

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1
Νικη με οσο το δυνατον μεγαλυτερη διαφορα ο στοχος και της Αχαρνης για να διατηρηθεί στην 2η θεση.

ΑΣ ΠΑΙΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 1
Ατελειωτη η λιστα απουσιων του Θεμιστοκλή.Η Παιανια είναι η 3η ομαδα που στοχευει την αποφυγη της 11ης θεσης και λογικα θα επικρατησει το κινητρο.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2
Όλα τα φωτα στραμμενα στο Ρουφ αποψε.Ξεκαθαριζει οριστικα ή περιπλεκει η 5η θεση με αμεσα ενδιαφερομενο τον Πολυνικη που υπερτερει σε 3πλη ισοβαθμια.Αν δεν παιξει ο Αναστασόπουλος τα πραγματα δυσκολευουν για τα Πετραλωνα.
Paragodas
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2
Δε νομίζω οτι έχει κάποια τύχη ο Εθνικός. Ο Πολυνίκης χρειάζεται το ματς για να διεκδικήσει τα play off.

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1
Εύκολο βράδυ και περιμένει τυχόν στραβοπάτημα των απο πάνω.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
Πολλά με λίγα.

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 20-0
Ασχολίαστο.

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1
Κι εδώ η Αχαρνής θα προοσπαθήσουν να βάλουν όσο περισσότερα γίνεται.

ΑΣ ΠΑΙΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 1
Το θέλει η Παιανία για να μην έχει θέμα με τα μπαράζ. Πιστεύω οτι θα το πάρει.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1
Έχουν αυτοκτονικές τάσεις εκεί στα Πετράλωνα αλλά πιστεύω οτι θα πάρουν το παιχνίδι σήμερα για να κλειδώσουν την 5η θέση.

Καλή επιτυχία σε όλους με υγεία.
doctor_dru
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 20-0

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1

ΑΣ ΠΑΙΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 1

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1
gspara
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ-ΑΜΙΛΛΑ 66-59 (14-15,31-26,47-41,66-59).

Γνωρίζοντας την ηττα του Πολυνικη οι 2 ομαδες αγωνιστηκαν παλικαρισια και μας προσφεραν μια συγκλονιστικη μαχη σωμα με σωμα,με τροπαιο την 5η θεση των play-off!!!Tα ψυχωμενα Πετραλωνα ξεπερασαν τις σοβαρες απουσιες των Αναστασοπουλου-Πουλερη και με ηγετη τον Τορα,κατεκτησαν δικαια την τελευταια προνομιουχο θεση.Η Αμιλλα (απουσιαζε ο Τσατσουκ) επεστρεψε 2 φορες από το -10 αλλα στο φιναλε δεν ειχε το καθαρο μυαλο ουτε τις λυσεις για να κλεψει τη νικη.

Πετραλωνα......Ιμπραημακης-Τορα-Τσιτουρας-Παρασκευοπουλος-Ροκας
Αμιλλα............Μηλης-Χυτας-Φιλιος-Βοσκακης-Μαργωνης

Μπασκετικο ξυλο,δυνατες μονομαχιες και αστοχια από το τζαμπολ.Τα πρωτα 12 λεπτα κυλησαν αμφιρροπα(20-19) με τους 2 κοουτς να ανοιγουν από νωρις το ροτεισον.Τελικα αυτος που βρηκε πρωτος ιδανικο σχημα ηταν ο κοουτς Τσιτσοπουλος με Διονυσοπουλο-Χοτζα-Σιμο και αποκαλυψη τους νεαρους Παυλιδη(κυριως)-Παπαδημητρίου!!!

Με κυρια επιθετικη αιχμη τον δυναμικο Μιχαλη Χοτζα και εξτρα σκορ+ενεργεια από τον Παυλιδη οι γηπεδούχοι κρατησαν αποντη για 6 λεπτα την Αμιλλα και ξεφυγαν.....29-19.
Ο Καμπιτης ξεκολλησε τους φιλοξενουμενους που μαζεψαν την μιση διαφορα(31-26) στην αναπαυλα.

Η Αμιλλα συνεχισε δυνατα και στο ξεκίνημα του β ημιχρονου με τον κοουτς Μακρη να επιλεγει παραλληλη συμμετοχη των Μαργωνη-Καβουρη και τον δευτερο να ηγειται της αντεπίθεσης των φιλοξενουμενων που προσπερασαν 33-35 με 3ποντο του Χυτα.

Το ματς αναψε για τα καλα και οι αντίπαλοι βαδιζαν σφιχταγκαλιασμένοι μεχρι λιγο πριν τη ληξη της γ περιοδου.......42-41.

Ο μεγαλος ηγέτης Τορα όμως ειχε ηδη ζεσταθεί στο πιο κρισιμο σημειο και με 16 ποντους(από τους 20) στο 2ο ημιχρονο πηρε από το χερι τα Πετραλωνα και τα οδηγησε στη νικη.
Οι γηπεδούχοι ξεφυγαν παλι με +10(53-43) και εδειξαν να εχουν παρει ψυχολογια με 5 λεπτα περιπου για την ληξη.

Η Αμιλλα εκανε την υστατη προσπαθεια να επιστρεψει και με 2 τριποντα των Καβουρη-Παριανοπουλου μειωσε 55-52 στο 37',με τον δευτερο μαλιστα να αστοχει στο 3ποντο της ισοφάρισης λιγο μετα.

Φτασαμε στο 1'42'' με τον Τορα να ευστοχει σε 1/2 βολες.......57-54.
1'12''.....μεγαλο καλαθι του Τσιτουρα μετα από μαγικη ασιστ του Τορα......59-54.
40''......παλικαρισιο γκολ-φαουλ ο Βλασερος........59-57.
38''.....2/2 βολες Τορα.......61-57.
28''.....2/2 βολες Καμπιτης......61-59.
28''......1/2 βολες Τσιτουρας.....62-59.
Μοιραιος στο φιναλε ο Φιλιος με χαμενο ελευθερο λει-απ στα 18'' και στα 16'' ο Τορα με άλλο ένα ζευγαρι βολων γραφει το 64-59.
Παλι ο Φιλιος λαθος πασα και στα 7'' ο Ιμπραημακης με λει-απ σφραγισε την μεγαλη νικη των Πετραλωνων.....66-59.

MVP φυσικα ο Ενεας Τορα που αποτελεσε τον σημαιοφορο της νικης και δεν υπηρχε περιπτωση να φυγει ηττημενος από το παρκε.Ασσος στο μανικι ο αθλητικοτατος Παυλίδης και παλικαρισιο παιχνιδι από Χοτζα-Τσιτουρα.
Από την Αμιλλα που εκανε το step-up την φετινη σεζον αλλα εμεινε με πικρη γευση στο τελος,κορυφαιοι Καβουρης-Καμπιτης-Βλασερος.
gspara
Τελευταια αγωνιστικη και περιμενουμε να δουμε την τελικη καταταξη στο 1-4 αλλα και την ομαδα που θα τερματισει ενδεκατη και θα περιμενει τις εξελιξεις στην Γ Εθνικη για την πιθανοτητα μπαραζ παραμονης.

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
Ατυχη αλλα και πετυχημενη χρονια για τον νεοφωτιστο Πολυνικη που εκλεισε όμως με πικρη γευση.Η Νηαρ εχασε για φαουλ που δεν εκανε ένα 3ποντο την δευτερη θεση και τωρα απειλείται από τον Κουρο και για την τριτη.Εχει όμως το κινητρο και θεωρω θα νικησει.

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 2
Νικη για την Αχαρνης με οσο το δυνατον μεγαλυτερη διαφορα,αλλα και με το ακουστικο στην Μεταμορφωση......

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
Αδιαφορο βαθμοογικα,τα Πετραλωνα περιμενουν να μαθουν την διασταυρωση τους....(θα κατεβει ο ΓΣΧ?)

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ-ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 2
Αδιαφορη η Αμιλλα.Η Παιανια θελει τη νικη για να αποφυγει την 11η θεση που μπορει να οδηγησει σε μπαραζ(αν χασει θελει και ηττα του Εθνικου σε περιπτωση που νικησουν οι Κουκου για να πανε σε 3πλη ισοβαθμια).

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1
Αδιαφοροι και οι δυο αφου ο Εθνικος σε καμμια ισοβαθμια δεν ερχεται 11ος.

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 2
Ισχυρο κινητρο εκατέρωθεν.Οι Κουκου για να αποφυγουν την 11η θεση θελουν νικη δικη τους και του Εθνικου,αλλα και ηττα της Παιανίας.Η Ραφηνα βεβαια είναι ανωτερη και με νικη πανυγηριζει την απευθειας ανοδο.

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ-ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 2
Ελπιζοντας και στο δωρο του Πολυνικη.
His Airness
QUOTE (gspara @ Apr 26 2017, 13:32 ) *
Τελευταια αγωνιστικη και περιμενουμε να δουμε την τελικη καταταξη στο 1-4 αλλα και την ομαδα που θα τερματισει ενδεκατη και θα περιμενει τις εξελιξεις στην Γ Εθνικη για την πιθανοτητα μπαραζ παραμονης.


τώρα ποια είναι η κατασταση με βάση την Γ εθνικη;
gspara
QUOTE (His Airness @ Apr 26 2017, 16:36 ) *
τώρα ποια είναι η κατασταση με βάση την Γ εθνικη;

Αν τελειωνε τωρα το πρωταθλημα στην Γ Εθνικη (υποβιβασμος δλδ Αρη,Νικης,Προμηθεα) θα επεφταν οι 3 τελευταίοι από κάθε ομιλο και θα εδιναν μπαραζ οι 4οι από το τελος.

Επομένως οι ομαδες που θα τερματισουν στην 11η θεση θα πρεπει να περιμενουν το τελος της Γ Εθνικης για να δουν αν θα χρειαστεί μπαραζ για την παραμονή τους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.