Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Πρωτάθλημα Α1 - Σεζόν 2012-2013
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
gallistis
με αφορμή το σημερινό παιχνίδι...

το youtube εχει διαμάντια.αλεξανδρειο με πλαστικο,καλάθια καρφωμένα στο έδαφος...

gallistis
και το ερώτημα ειναι:

θα φτάσουμε τους 60 πόντους σε αυτό το παιχνίδι?κρίμα για τον κόσμο που έχει πάει γήπεδο

τέλος τρίτης περιόδου 43-56

και πως να μη χάνεις με 13,όταν τα ριμπάουντ σου ειναι 12 συνολικά?(8-4)
Magnus92
Τεραστιο το 3ποντο του Κασελακη, τους εκοψε τα ποδια... Και με τα γνωστο χουκ μετα του Λαζου, και στο +9 παλι ο ΠΑΟΚ...

gallistis
χαμένο καλάθι από κάτω,χαμένο αμυντικο ριμπάουντ και φάουλ

τέζα...δε γυρίζει
Magnus92
Κακιστη ηττα... Και βαθμολογικα ( προφανες ) , αλλα κυριως ψυχολογικα...

Δυστυχως παιδες, θα μπλεξει απ οτι φαινεται η ομαδα... Εκτος αν αλλαξει κατι δραματικα...
gallistis
τέλος

63-72 τελικό σκορ

δίκαιη νίκη απο τον πάοκ...με διπλάσια αμυντικά ριμπάουντ (15-31),ο πάοκ απο εμάς κέρδισε σχετικά άνετα.για ένα ακόμη παιχνίδι ήμασταν δυσκοίλιοι στην επίθεση.με 61 πόντους μ.ο στα παιχνίδια δε μπορείς να κερδίσεις.ο παοκ ειχε κανονικούς παίχτες,τον λάζο,τον χαραλαμπίδη κ τον μαγκραθ.ιδιαίτερα ο λάζος μπροστά σε τσακαλέρη,σαρικόπουλο κ τους υπόλοιπους έμοιαζε με χακιμ.
καλός ο πάσαλιτς από εμάς ο οποίος αντικαταστάθηκε στο τέλος για να μπεί ο βεργίνης(?).γιατι,μονο ο αγγέλου μπορεί να μας πει.ο τσιάρας έπαιξε 3 λεπτα...γιατι αποκτήθηκε τότε?

μια από τα ίδια.επαναλαμβάνω...κρίμα για τον κόσμο
Zoys
Πλάκα τους έκανε ο Παπαδόπουλος. Έκανε κυριολεκτικά ότι ήθελε στο ζωγραφιστό του Άρη σημειώνοντας 10 εύστοχα δίποντα σε σύνολο 15 προσπαθειών ενώ στα στατιστικά του διαβάζω ακόμα 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα! Η κυριαρχία του και η αδυναμία να αντιμετωπιστεί από την άμυνα του Άρη έκρινε εν πολλοίς τον αγώνα. Όπως είχα γράψει και χθες ο Λάζος με όλα τα ελαττώματα του είναι πολύ βαρύ χαρτί στο ρόστερ του Μαρκόπουλου και έδειξε την υπεροχή των φιλοξενούμενων στη θέση 5 ειδικά όταν ο βασικός σέντερ του Άρη, ο Χαρίσης, έμεινε στο 0 σε πόντους. Καλή η προσπάθεια του Σαρικόπουλου, αλλά κάτι δεν με πείθει ακόμα σε αυτό το παιδιί, μου φαίνεται αργός και όχι ιδιαίτερα ευέλικτος.

Ο Χαραλαμπίδης (15 π.), το σκοράρισμα του οποίου έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ, δείχνει να συνέρχεται από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, ενώ καλός και ο ΜακΓκραθ που πέτυχε 17 πόντους χωρίς ψηλά ποσοστά πάντως (4/10 εντός παιδειάς). Οι δυό τους κάλυψαν τη χαμηλή αγωνιστική απόδοση του Χάτσερ που έδειξε ξανά ότι του λείπει η σταθερότητα.

Το ματς έδειξε περίτρανα ποια ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο (σε κάθε επίπεδο) και ποια χρειάζεται ανασύνταξη και δουλειά για βελτίωση. Ο Άρης δεν έχει χειρότερο υλικό από τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι το ζήτημα. Απλά χρειάζεται καλύτερη αξιοποίηση όπως συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, ένας Αμερικανός στα γκαρντ θα έλυνε τα χέρια του Αγγέλου, μιας και απ' ότι άκουσα στο σχολιασμό ο Χαντ έδινε το τελευταίο του ματς με τη φανέλα του Άρη.
gallistis
QUOTE(Zoys @ Nov 24 2012, 21:05 ) *
Το ματς έδειξε περίτρανα ποια ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο (σε κάθε επίπεδο) και ποια χρειάζεται ανασύνταξη και δουλειά για βελτίωση. Ο Άρης δεν έχει χειρότερο υλικό από τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι το ζήτημα. Απλά χρειάζεται καλύτερη αξιοποίηση όπως συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, ένας Αμερικανός στα γκαρντ θα έλυνε τα χέρια του Αγγέλου, μιας και απ' ότι άκουσα στο σχολιασμό ο Χαντ έδινε το τελευταίο του ματς με τη φανέλα του Άρη.


πιστεύω οτι ο άρης εχει χειρότερο υλικό.ηλυσιακός,καβαλα,εμεις,ελευσινα θα παλέψουμε για τη σωτηρία
ειναι,δεν είναι ο χαντ,ένα κ το αυτό
SteelGandalf
Δεν το είδα το παιχνίδι.

Προτίμησα να πάω να παίξω μπάσκετ, από το να παρακολουθήσω, για μια ακόμη φορά, το ίδιο έργο.

Βέβαια, επειδή πήγα νωρίς, την ώρα που ξεκινούσε το παιχνίδι, ήμασταν σε φάση ολοκλήρωσης, οπότε και λίγο πριν το ημίχρονο ήμουν ήδη σπίτι.

Εντούτοις, έκανα το μπανάκι μου και δεν έδωσα σημασία στο παιχνίδι, από το οποίο έχω "εικόνα" μόλις για 5 λεπτά συνολικά (τα τελευταία 2:30 από κάθε ημίχρονο).

Δεν μετάνιωσα στιγμή. Λυπάμαι που το λέω έτσι κυνικά, αλλά αυτό νιώθω.

Όσο για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, σήμερα, έχω την αίσθηση, από το λίγο που άκουσα στο ραδιόφωνο και είδα στην τηλεόραση, πως τον κάναμε να μοιάζει με Λάζαρος Shaquille Παπαδόπουλος.

Δεν επιθυμώ να σχολιάσω τίποτε περισσότερο, παρά να κάνω τα συνηθισμένα:

1η Περίοδος

Άρης - ΠΑΟΚ : 16-15

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - ΠΑΟΚ : 30-35

3η Περίοδος

Άρης - ΠΑΟΚ : 43-56

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - ΠΑΟΚ : 63-72

Και για να συνεχίσω την σκέψη μου, από ένα προηγούμενο μου post, μέχρι σήμερα είχαμε επιτύχει 180 πόντους στην έδρα μας (μέσος όρος 60) και αν προσθέσουμε και τους 63 σημερινούς, τότε φτάνουμε σε ένα σύνολο 243, το οποίο διαιρώντας το με το 4 μας δίνει το "αστρονομικό" νούμερο των 60,75 (ούτε 61) πόντων ανά, εντός έδρας, παιχνίδι.

Μόνο κατά λάθος θα κερδίσεις με τέτοια "παραγωγικότητα".
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
«Άρη θυμήσου μια ζωή μαζί σου»!

Ο κόσμος του Άρη γέμισε το Αλεξάνδρειο, «πάλεψε» στις κερκίδες, έδωσε την δική του μάχη, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα τον πίκρανε και δικαιολογημένα.


Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα για να φτάσει στην νίκη… Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον και παρά την ήττα οι φίλαθλοι φώναζαν: «Αρη θυμήσου μια ζωή μαζί σου» στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Περισσότεροι από 4.500 οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο για να βοηθήσουν την ομάδα να βγει από το αγωνιστικό τέλμα. Τα έδωσαν όλα, δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, αλλά μέσα στο γήπεδο αυτό δεν μετουσιώθηκε σε νίκη, που ήταν και το ζητούμενο.

Στο Αλεξάνδρειο παραδόθηκαν και σήμερα μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς, δεν συνέβη το παραμικρό και στάλθηκε και μήνυμα στο τέλος για στήριξη στην προσπάθεια με το σύνθημα «Άρη θυμήσου μια ζωή μαζί σου».


QUOTE(www.pressaris.gr)
«Κολλημένος» στην επίθεση, νέα ήττα (63-72) στο κατάμεστο Παλέ

Ούτε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε ο Άρης να βρει λύση στο επιθετικό του πρόβλημα και γνώρισε την ήττα με σκορ 72-63 στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο! Οι κίτρινοι είχαν κενά διαστήματα στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, βρέθηκαν πίσω με 16 πόντους, γύρισαν το παιχνίδι στο 35′, αλλά δεν είχαν τις λύσεις για την ολική ανατροπή.


Ο Άρης προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό στο ξεκίνημα μέσα από τον παλμό της κερκίδας και δύο γρήγορα εύστοχα τρίποντα του Πελεκάνου, προηγήθηκε με 8-4, αναγκάζοντας τον αντίπαλό του να κάνει 6 λάθη στα πρώτα 7 λεπτά, ωστόσο οι παίκτες του Μαρκόπουλου ήταν πολύ εύστοχοι. Ο ΠΑΟΚ είχε 6/10 δίποντα και 1/1 τρίποντο στο πρώτο δεκάλεπτο, περνώντας κυρίως τη μπάλα στον Παπαδόπουλο και έτσι ισορρόπησε το παιχνίδι (16-15 στο 10′).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι κίτρινοι δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την εκτέλεση του ΠΑΟΚ από τα 6,75μ., ενώ οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο του Δικέφαλου έδωσαν λύσεις (18π. από τους 35π. στο α” μέρος). Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι με 34-25 (16′), εκμεταλλευόμενοι και τα λανθασμένα σφυρίγματα του Σώμου. Ο Άρης προσπάθησε να μειώσει και το έκανε εν μέρει, κλείνοντας το ημίχρονο στο 30-35.

Η τρίτη περίοδος ήταν καταστροφική για τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ με την τριάδα Χαραλαμπίδη, Μακ Γκραθ και Παπαδόπουλου πήρε διαφορά 16 πόντων (36-52), εκμεταλλευόμενος την αστοχία των παικτών του Βαγγέλη Αγγέλου. Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τον Άρη πίσω με 56-43, όμως οι κίτρινοι με αντεπίθεση στο πρώτο μισό της τέταρτης περιόδου κατάφεραν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Μείωσαν σε 56-52 (35′), όμως σε εκείνο το σημείο ήρθε ένα τρίποντο από τον Κασελάκη στη λήξη της επίθεσης και έγινε το 59-52. Αυτό το σουτ «έκοψε» τα πόδια των παικτών του Αγγέλου, ο ΠΑΟΚ βρήκε άλλο ένα «μεγάλο» σουτ από τον Μακ Γκραθ που έκανε το 56-65 (37′) και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Τα δεκάλεπτα: 16-15, 30-35, 43-56, 63-72.

ΑΡΗΣ: Πάσαλιτς 16 (5/5δπ., 2/7τρ.), Χαντ 3, Πελεκάνος 18 (3/3β., 3/4δπ., 3/5τρ.), Τσιάρας, Ασημακόπουλος 2, Καραποστόλου 3 (1), Χαρίσης, Μποχωρίδης 4, Σαρικόπουλος 8 (6ρ., 2ασ.), Βεργίνης 6, Τσακαλέρης 3.

ΠΑΟΚ: Χάτσερ 2, Κασελάκης 3 (1), Χαραλαμπίδης 15 (2), Μακ Γκραθ 17 (2/3β., 6/7δπ., 1/3τρ., 5ασ.), Τσαϊρέλης, Δέδας 6 (2), Μαργαρίτης 4, Παπαδόπουλος 20 (10/15δπ.), Χαριτόπουλος 5 (10ρ., 3ασ.).


QUOTE(www.pressaris.gr)
Αγγέλου: «Παίζουμε υπό πίεση»

Ο Άρης παίζει υπό πίεση όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου και οι ήττες έχουν δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα στους παίκτες.


Ο προπονητής των κίτρινων είπε αρχικά: «Ευχαριστώ τον κόσμο που βοήθησε την ομάδα αλλά στεναχωρέθηκε. Κάναμε καλή προσπάθεια και είμαι ικανοποιημένος. Η ομάδα είναι σε άσχημη θέση, με την πίεση των νικών που δεν έρχονται και αυτό μεταφέρει ψυχολογικό πρόβλημα. Στα θετικά σημεία μετά από τέσσερα παιχνίδια είναι το γεγονός ότι είχαμε θετικό πρόσημο στα λάθη. Είχαμε 11 κατοχές περισσότερες από τον ΠΑΟΚ, είχαμε όμως 42 άστοχα σουτ και διεκδικήσαμε μόνο οκτώ. Δεν πηγαίναμε στα επιθετικά ριμπάουντ και το ποσοστό μας σε αυτό τον τομέα ήταν στο 20%.

Η άμυνα μας σε δεύτερες φάσεις δεν λειτούργησαν. Κρατάμε την προσπάθεια και την διάθεση των παικτών μας. Βλέπουμε δύο σημεία. Δεν βγάλαμε ελεύθερα σουτ και δεν διεκδικήσαμε επιθετικά ριμπάουντ. Επίσης δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πικ εν ρολ του αντιπάλου μας.

Ο Άρης είναι σε δύσκολη θέση και χρειάζεται βοήθεια. Ξέρετε ότι λειτουργούμε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Δεν μπορεί να αλλάξει η ομάδα, θα παρέχουμε στήριξη στους παίκτες που έχουμε μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος και στα δύο επόμενα παιχνίδια με Ίκαροο και ΚΑΟΔ θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο. Ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο, λυπάμαι για το αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για το μπλακ άουτ που υπέστη ο Άρης την τρίτη περίοδο απάντησε: «Παθαίνουμε μπλακ άουτ σε ορισμένα σημεία. Κοιτάμε να φτιάξουμε μία βάση, για να ελέγχεις την απόδοση σου κοιτάς τους αριθμούς. Θέλαμε να τρέξουμε τον ΠΑΟΚ, να τον πολεμήσουμε και μαζί με τον κόσμο να δημιουργήσουμε καταστάσεις πίεσης. Η εμπειρία όμως των παικτών του ΠΑΟΚ, όπως των Χαραλαμπίδη, ΜακΓκραθ και Παπαδόπουλου έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Συμβαίνει το μπλακ άουτ μέσα στον αγώνα. Προσπαθούμε να βρούμε μία σταθερότητα και να δουλέψουμε σωστά μέσα από τις προπονήσεις. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε».

Συμπλήρωσε πως: «Χάσαμε αρκετά σουτ, αν έμπαιναν έξι για παράδειγμα όλα θα ήταν διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ ήξερε ότι μέσα στην ρακέτα αμυντικά δεν ήμαστε πολύ δυνατοί. Ο Χαραλαμπίδης είχε καλές συνεργασίες με τους ψηλούς και είναι ένα σημείο που πρέπει να βελτιωθούμε. Μαθαίνεις από αυτό που κάνει ο αντίπαλος και αυτό είναι δύο φορές άσχημο. Το πρόβλημα του Άρη είναι ότι παίζει υπό πίεση. Εμείς θα μιλήσουμε με την διοίκηση, γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Να αναθεματίζουμε και να ρίχνουμε ευθύνες σε κάποιους δεν είναι η λύση. Το όνομα της ομάδας είναι μεγάλο καλώς ή κακώς. Έχουμε έναν δύσκολο στόχο που είναι συγκεκριμένος και διοικητικά και αγωνιστικά. Να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από την προπόνηση και αγωνιστικά μέσα από τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο Άρης δεν απείλησε μέσα από την ρακέτα είπε: «Είναι η επιλογή που σου δίνει κάποιος. Αν σου αφήνει κανείς να σουτάρεις και δεν σου δίνει την δυνατότητα να πας κοντά στο καλάθι, εμείς πήγαμε μέσα και βγάζαμε έξω την μπάλα. Αυτή ήταν η επιλογή του παίκτη. Μας εκτέλεσε ο ΠΑΟΚ με τα σουτ εμείς δεν το κάναμε».

Για τον Τζέρεμι Χαντ και το μέλλον του στην ομάδα είπε: «Ο Χαντ με έχει εκπλήσσει θετικά την τελευταία εβδομάδα με την παρουσία του στις προπονήσεις. Ήρθε με σοβαρό πρόβλημα, είναι όμως έναν μήνα στην ομάδα και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Είναι καλός τελευταία,πήρε χρόνο συμμετοχής και προσπάθησε. Θα συνεκτιμήσουμε όλα αυτά και θα αποφασίσουμε. Η καρδιά του, ο χαρακτήρας του είναι εξαιρετικά στοιχεία και η προσπάθεια του συγκινητική».
tuareg
QUOTE (gallistis @ Nov 24 2012, 21:22 ) *
πιστεύω οτι ο άρης εχει χειρότερο υλικό.ηλυσιακός,καβαλα,εμεις,ελευσινα θα παλέψουμε για τη σωτηρία
ειναι,δεν είναι ο χαντ,ένα κ το αυτό


το υλικο δεν ειναι το χειροτερο,ολες οι ομαδες ειναι μετριες.
Εκτος απο το Λαζο και το Μπιδη,εχασες απο το Μαργαριτη,το Χαριτοπουλο,το Δεδα και εναν μετριομετριο κοινοτικο που εχει παιξει καλο μπασκετ μονο στην Ελλαδα.
Εβαλε το Χατσερ ο Σουλης και κοντεψε να χασει το ματς στο δ δεκαλεπτο.
Σιγα τους ξενους που εχει ο ΠΑΟΚ (επειδη εχουμε κανει καραμελα την ελλειψη Αμερικανων).
Η διαφορα με εμας ειναι οτι δεν εχουμε ρολους και εναν προσανατολισμο στο γηπεδο καθως και ψυχολογια.
Η ομαδα στερειται αθλητικων προσοντων (εκτος Πελεκανου) και τεραστιο προβλημα στο 1 και στο 5.
Πηγε και πηρε ο Αλεξανδρης δυο παικτες με ιδια χαρακτηριστικα και καλα το Σαρικοπουλο το ξεραμε,ο Χαρισης ειναι η πιο μεγαλη πατατα του καλοκαιριου.
Ακομα κι ετσι οπως ειμασταν εχθες το ματς κερδιζοταν,οπως κερδιζοταν και της Πατρας.
Τεραστια λαθη Αγγελου (μια ζωνη ρε αδερφε,στειλε το Λαζο στις βολες αφου εχεις 3 κορμια για ξυλο),συνεχιζεται η ιδια εικονα που υπηρχε με Αλεξανδρη που κανεις δεν ηξερε τι επρεπε να κανει μεσα στο γηπεδο.
Μηδεν αποστασεις στην επιθεση,μηδεν σκριν,κοιμισμενοι στην αμυνα.
ViC
Το πρώτο ματς που πήγα στο γήπεδο μετά από πολύ καιρό...
Κρίμα για τον κόσμο που δεν ήταν πολύς, αλλά είχε πολύ παλμό.
Όσο για το παιχνίδι, η ήττα ήταν αναμενόμενη με τέτοια εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι εξαιρετικό. Έκανε τα βασικά. Μέτρησα 6 ή 7 φάσεις στις οποίες δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε ένα απλό πικ εν ρολ με άξονα τον Παπαδόπουλο.
Χαρίσης και Ασημακόπουλος κάκιστοι. Ο Καραποστόλου είναι για να παίζει ένα πεντάλεπτο, όχι για παραπάνω. Είναι άστοχος και δε βοηθάει και σε άλλους τομείς. Ο Βεργίνης βρήκε ματς να μην παίξει.
Μόνο ο Πελεκάνος και ο Πάσαλιτς διασώθηκαν χθες.
Ο Σαρικόπουλος βοήθησε επιθετικά αλλά είναι πολύ αργός και βαρύς.
Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν άσσο. Δε γίνεται να παίζει βασικός άσσος ο Μποχωρίδης (με όλο το σεβασμό στο παλικάρι που κάνει ό,τι μπορεί). Πήρανε δύο παίκτες με τα ίδια χαρακτηριστικά πάνω κάτω (Βεργίνης, Πάσαλιτς) μόνο που είναι και οι δύο δυάρια και όχι άσσοι. Επίσης χρειαζόμαστε ένα πεντάρι διαφορετικό από τους Σαρικόπουλο, Χαρίση, πιο γρήγορο και ευέλικτο.

Αλλά ό,τι και να λέμε για μένα έχει τεράστια ευθύνη ο Αγγέλου. Είναι η πρώτη φορά που μου ήρθε να βρίσω προπονητή στο γήπεδο. Αλλαγές ό,τι να'ναι (συγκεκριμένα έβγαλε τον Πελεκάνο σε κάποια στιγμή που ήταν ο μόνος που προσπαθούσε και στη συνέχεια μόλις πήρε μπροστά ο Πάσαλιτς τον έβγαλε για να βάλει τον κακό χθες Βεργίνη). Επίσης καθόταν και κοιτούσε το πικ εν ρολ του παοκ χωρίς να κάνει τίποτα. Παίξε μια ζώνη!!! ΚΑΤΙ! Στην επίθεση πλήρης ανυπαρξία συστήματος! Ένα σκριν στην κορυφή (ούτε καν πικ εν ρολ) από τον ψηλό και μετά αυτός που είχε την μπάλα έκανε ό,τι του ερχόταν στο κεφάλι. Το οποίο ήταν συνήθως ή ένα σουτάκι από τα 5-6 μέτρα ή ένα μικρό μπάσιμο, σπάσιμο της μπάλας έξω και από εκεί και μετά το σταυρό μας. Κανένας παίκτης δεν έχει συγκεκριμένους ρόλους και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο. Ο Τσιάρας, που είναι ένας παίκτης με κάποια συγκεκριμένα καλά στοιχεία δεν έχει μπει ποτέ στην ομάδα και φτάνουμε να παίζουμε με τεσσάρι τον 35χρονο Ασημακόπουλο και τον λίγο Τσακαλέρη. Επίσης με ποια λογική ο χθεσινός Χαρίσης και ο χθεσινός Σαρικόπουλος έπρεπε να μοιραστούν το χρόνο συμμετοχής (από 16-17 λεπτά ο καθένας) τη στιγμή που ο πρώτος είχε 0 πόντους με 0/3, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος και ο άλλος 8 πόντους με 3/4 και 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και κανένα λάθος; Θέμα άμυνας; Αφού και οι δύο την έτρωγαν από τον Λάζαρο. Βάλε τουλάχιστον το Σαρικόπουλο που μπορούσε να βάλει την μπάλα στο καλάθι και δεν έκανε ερ-μπολ από τα 2 μέτρα! Από που να αρχίσω και που να τελειώσω με τον Αγγέλου;

Βλέπω και τη στατιστική: Ασημακόπουλος, Τσακαλέρης, Καραποστόλου και Χαρίσης συνολικά 0/12 δίποντα σε συνολικό χρόνο 63 λεπτά παιχνιδιού!!! Απίστευτο έτσι; Ούτε ένα μέσα κατά λάθος. Και μιλάμε για το βασικό πεντάρι, τα δύο τεσσάρια (βασικό και αναπληρωματικό) και το αναπληρωματικό σούτινγκ γκαρντ...
SteelGandalf
Να μας κλαίνε οι ρέγγες δηλαδή... Καλά που δεν το είδα... Γλύτωσα, προς το παρόν, το εγκεφαλικό...

Αφού τους έφταιγε ο κύριος Αλεξανδρής ρε παιδιά, τι να κάνουμε τώρα...

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ουδεμία σχέση έχω με τον κόουτς Αλεξανδρή, εκτός του γεγονότος πως τον έχω στους φίλους μου στο fb (χωρίς αυτό να λέει κάτι). Όταν θεώρησα πως έπρεπε να του τα "χώσω" το έκανα. Ήμουν βέβαιος όμως πως δεν έφταιγε, μόνο, αυτός για το χάλι που παρουσιάζαμε μέχρι να φύγει.

Πρώτη η διοίκηση φέρει την καίρια ευθύνη και μετά ο προπονητής και οι παίχτες. Απόδειξη πως και ο νέος μας προπονητής, με την πρόσληψη του οποίου ήμουν αντίθετος, δεν φαίνεται να μπορεί να προσφέρει κάτι. Πιστεύω πως μετά από τόσο καιρό θα έπρεπε να έχουμε δει κάτι "καινούργιο". Κάτι δικό του, την σφραγίδα του βρε αδερφέ. Έστω και σε κάτι απλό...

Αν' αυτού, δεν είδαμε ούτε κάποια αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας. Το απόλυτο τίποτα...
alien-tour
Πάμε και στους δικούς μας κάφρους του πετάλου... 2200 θα πληρώσει η ΚΑΕ για κροτίδες και καπνογόνα!

Πρόστιμο σε Άρη και Καβάλα- από basketblog.gr
SteelGandalf
Μακάρι να είχαμε έναν Αγκάνθο και στο μπάσκετ (που παίζουν και λιγότεροι, οπότε θα έκανε και μεγαλύτερη διαφορά).

Πάμε λοιπόν.

Δευτέρα, 3/12/2012, 19:00 (ΕΤ1)

Ολυμπιακός - Άρης


Ο πρωτοπόρος [και θα παραμείνει έτσι, ακόμη και αν χάσει (χαχαχα, εδώ γελάνε) από τον Άρη], μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική, Ολυμπιακός, υποδέχεται τον, τελευταίο, Άρη. Νομίζω πως η συγκεκριμένη φράση τα λέει όλα.

Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο (αλλά θα προσθέσω). tongue.gif

Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη (μην πω χαοτική), από την στιγμή που οι παίχτες του Άρη, πρώτον αδικούν τους εαυτούς τους με τις εμφανίσεις τους και δεύτερον αγωνίζονται χωρίς ξένους (αυτό ναι μεν δεν είναι καινούργιο, αλλά ειδικά σε παιχνίδια τέτοιας δυσκολίας είναι εξόχως σημαντικό).

Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Άρη, ισχύει αυτό που λέχθηκε πιο πάνω. Η μοναδική απουσία του θα είναι ο Γιώργος Τσιάρας (ο οποίος όμως, μέχρι στιγμής, δεν έπαιρνε παρά ελάχιστο χρόνο συμμετοχής), αφού οι Ασημακόπουλος και Πελεκάνος ξεπέρασαν, σε μεγάλο βαθμό (σύμφωνα με το ρεπορτάζ) τα προβλήματα τους κι έτσι ταξίδεψαν για την Αθήνα. Δεν ξέρουμε βέβαια τον βαθμό ετοιμότητας τους. Στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκαν και οι Βεζένκοφ και Μούρτος.

Φυσικά δεν τρέφουμε αυταπάτες. Ξέρουμε πως η ήττα είναι δεδομένη και αυτό (το δεδομένο της αποδοχής της ήττας) σε συνδυασμό με την θέση μας στην βαθμολογία συμπεριλαμβάνονται στα μελανότερα δεδομένα της ιστορίας της ομάδας μας. Όσο κι αν θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, στο μόνο που μπορούμε να ποντάρουμε είναι το να πραγματοποιήσουμε μια αξιοπρεπή, τηρουμένων των αναλογιών, εμφάνιση και να αποφύγουμε τον διασυρμό. Κάτι άλλο δεν μπορώ να δω, δυστυχώς. Προβλέπω μια καλή προπόνηση για τους παίχτες της αντίπαλης ομάδας και αν μας βοηθήσουν οι συνθήκες (το γεγονός ότι θα παίζουμε χωρίς άγχος), θα πρέπει να πάρουμε πράγματα (αγωνιστικά και ψυχολογικά) από το παιχνίδι αυτό.
alien-tour
QUOTE(SteelGandalf @ Dec 2 2012, 20:09 ) *
Προβλέπω μια καλή προπόνηση για τους παίχτες της αντίπαλης ομάδας και αν μας βοηθήσουν οι συνθήκες (το γεγονός ότι θα παίζουμε χωρίς άγχος), θα πρέπει να πάρουμε πράγματα (αγωνιστικά και ψυχολογικά) από το παιχνίδι αυτό.


Να δούμε πως θα παίξουν και χωρίς άγχος...

Υ.Γ. MVP Καραποστόλου! tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Υ.Γ.2. Διπλό στο ΣΕΦ! cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
Υ.Γ.3. Το'χω ζητήσει από τον Αη Βασίλη αν και είναι ερυθρόλευκος!(κατά τα δυτικά πρότυπα) laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ερυθρόλευκε Άγιε Βασίλη!
SteelGandalf
1η Περίοδος

Ολυμπιακός - Άρης : 28-24

Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Θετική η παρουσία μας σε αυτή την περίοδο, χωρίς αμφιβολία.

Προβλέπω, αν συνεχίσουμε έτσι, ένα σκορ 120-90...!!!
SteelGandalf
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Ολυμπιακός - Άρης : 46-40

Συμμαζεύτηκε, κάπως, το σκορ, αλλά και πάλι θα πάει ψηλά.

Πολύ καλή η μέχρι τώρα παρουσία μας.

Πάρτε κι ένα screenshot με τα στατιστικά του ημιχρόνου.



Στο πρώτο ημίχρονο, παρακολουθήσαμε έναν Άρη από άλλο πλανήτη.
SteelGandalf
3η Περίοδος

Ολυμπιακός - Άρης : 73-51

Αρχίζει και ανοίγει η διαφορά και αυτό, αν και αναμενόμενο, δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε σε αυτά τα επίπεδα. Αχ, αυτή η καταραμένη 3η περίοδος.
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Ολυμπιακός - Άρης : 100-65

Βρέθηκα πολύ κοντά στην τελική διαφορά που προέβλεψα. Στον αγωνιστικό χώρο εκτυλίχθηκε αυτό ακριβώς που περίμενα

QUOTE(SteelGandalf @ Dec 2 2012, 21:09 ) *
Όσο κι αν θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, στο μόνο που μπορούμε να ποντάρουμε είναι το να πραγματοποιήσουμε μια αξιοπρεπή, τηρουμένων των αναλογιών, εμφάνιση και να αποφύγουμε τον διασυρμό. Κάτι άλλο δεν μπορώ να δω, δυστυχώς. Προβλέπω μια καλή προπόνηση για τους παίχτες της αντίπαλης ομάδας και αν μας βοηθήσουν οι συνθήκες (το γεγονός ότι θα παίζουμε χωρίς άγχος), θα πρέπει να πάρουμε πράγματα (αγωνιστικά και ψυχολογικά) από το παιχνίδι αυτό.


και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μας. Εύχομαι όμως κι ελπίζω να μην αποτελεί μια, καλή, παρένθεση η συγκεκριμένη μας εμφάνιση. Αν αγωνιστούμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια με αυτό το σκεπτικό και τον τρόπο παιχνιδιού, τότε θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Το θέμα είναι αν και κατά πόσο μπορούμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο, αφού ο παράγοντας άγχος παίζει καταλυτικό ρόλο.

alien-tour
Ότι δεν θα κερδίζαμε ήταν γνωστό...

Θα μείνω στο πρώτο ημίχρονο,όπου είδαμε να βγάζει η ομάδα το καλό της πρόσωπο...και μετά μπήκε ο Καραποστόλου! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Στο δεύτερο ημίχρονο μας έκαναν voodoo! tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Θα ήθελα να δω περισσότερες προσπάθειες με τον Βεζένκοφ ώστε να πάρει τα πάνω του.Ελπίζω ο Χάντ να μας αποχαιρετήσει τον Νέο έτος...Για Keys δεν το βλέπω γιατί ήδη έχει κάνει κίνηση ο Πανιώνιος,για τη θέση του Gibbs.

Υ.Γ. Νέος χορηγός στην ΚΑΕ είναι το "Φρέσκο ψάρι"! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif (έχει διαφήμιση στο παρκέ του ΠΑΛΕ,χωρίς πλάκα!).


SteelGandalf
Φτάσαμε στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σάββατο, 8/12/2012, 17:00

Άρης - Ίκαρος Καλλιθέας


Η ομάδα του Άρη, αύριο το απόγευμα, θα υποδεχτεί αυτήν του Ικάρου, σε ένα παιχνίδι το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως παιχνίδι χωρίς αύριο. Βέβαια, από 'δω και πέρα, όλα τα παιχνίδια, ειδικά μέσα στο Παλέ, έτσι θα είναι χαρακτηρισμένα, αφού ο Άρης, αν θέλει να μην μπλέξει σε περιπέτειες, θα πρέπει να τα κερδίσει όλα.

Το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό, "σηκώνει" πολλή συζήτηση. Θεωρώ, ως βάση αυτής (της συζήτησης), δεδομένο πως ο Άρης θα πρέπει να εμφανιστεί σαφώς βελτιωμένος σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια του, στα οποία, ως επί το πλείστον, εμφάνισε κακό πρόσωπο, κυρίως χωρίς αγωνιστικό προσανατολισμό, συγκέντρωση και μεθοδικότητα.

Αν πάρουμε σαν μπούσουλα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (το 1ο ημίχρονο του), στο οποίο είδαμε φέτος, επιτέλους, νομίζω για πρώτη φορά, ένα "συγκρότημα" που θύμιζε σε μεγάλο βαθμό ομάδα, τότε είμαι βέβαιος πως και θα τα παλέψει με αξιώσεις και θα κερδίσει πολλά από αυτά. Βέβαια, από την από την άλλη πλευρά, δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως δεν παίζουμε μόνοι μας.

Η ομάδα του Ικάρου, έρχεται "τρέχοντας" ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών, έχοντας μέχρι τώρα ένα συνολικό 5-3 και 13 βαθμούς, τη στιγμή που ο Άρης είναι μόλις (και μετά βίας) στο 2-6, με 10 βαθμούς.

Από τις 5 νίκες του Ικάρου, οι 4 είναι εντός έδρας (με ρεκόρ 4-1), ενώ εκτός έδρας έχει 1-2 (την 7η αγωνιστική κέρδισε την Καβάλα με έναν πόντο). Αυτό ακριβώς θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Άρης, ο οποίος όμως με την σειρά του έχει 1-3 (εντός κι εκτός), κάτι που αποδεικνύει πως κι εντός έδρας έχει πρόβλημα και γι' αυτόν τον λόγο βρίσκεται σε αυτή την δεινή θέση.

Από το αυριανό παιχνίδι, από πλευράς Ικάρου, θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ και καλύτερος παίχτης του, Αλέξης Κυρίτσης (μ.ο. 18.6 πόντοι), καθώς και ο Νέιτς Στρναντ, ο οποίος έχασε εντελώς ξαφνικά (μέσα στην εβδομάδα) τη νεαρή σύζυγο του. Σαφώς και μιλάμε για πλήγματα, ειδικά αυτό του Κυρίτση, ο οποίος έχει φανταστική παρουσία φέτος.

Από την πλευρά του Άρη, ο μοναδικός απόντας θα είναι ο Γιώργος Τσιάρας, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη μέση του κι έτσι κρίθηκε σκόπιμο το να μην χρησιμοποιηθεί και υπάρξει κίνδυνος υποτροπής.

Η ομάδα του Άρη θα πρέπει, όπως δήλωσε και ο κύριος Αγγέλου, να παίξει έχοντας δημιουργικό άγχος. Νομίζω πως πρέπει, επιτέλους, οι παίχτες να πιστέψουν στις δυνατότητες τους (το φωνάζω καιρό τώρα πως δεν υστερούν σε αυτό τον τομέα) και να πάψουν να αδικούν τους εαυτούς τους. Αν το κάνουν αυτό, χωρίς να τους καταβάλλει το άγχος, πράττοντας τα βασικά του αθλήματος (συν αυτά που τους ζητάει ο προπονητής τους), τότε θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Ως συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων θα ακολουθήσει και η αλλαγή στην ψυχολογία τους (εύλογο είναι αυτό), αφού θα δουν την βαθμολογική τους θέση να διαφοροποιείται (προς το καλύτερο), διότι ναι μεν δεν περιμένουμε από αυτούς να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, αλλά και η τωρινή τους θέση, δεν αρμόζει στους ίδιους και, φυσικά, στην ιστορία της ομάδας, έστω και αν αγωνίζονται, ουσιαστικά, χωρίς ξένους.

Είμαι σίγουρος πως παρόλο που δεν υπάρχει η σημαντική βοήθεια των ξένων, η ομάδα μας θα μπορούσε να βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση, αν έκανε τα βασικά του αθλήματος. Το πιστεύω ακράδαντα αυτό, από την στιγμή που υπάρχουν ομάδες πολύ κοντά στην δική μας (αγωνιστικά), ακόμη και με την βοήθεια των ξένων τους. Με άλλα λόγια (και απευθυνόμενος προς τους παίχτες), πιστέψτε το επιτέλους. Μπορείτε να παίξετε πολύ καλύτερα...

Στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό, αποδείξατε πως δεν στερείστε ικανοτήτων κι έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε, παράγοντας όμορφο και συνάμα ουσιαστικό μπάσκετ.
gallistis
από το σάιτ του εσακε βλέπω οτι δε το δείχνει το παιχνιδι

δυστυχώς θα είναι πάλι ντερμπι...με παιχτες που έχουν μικρές δυνατότητες και μηδαμινή βοήθεια από τον πάγκο,δε μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά
alien-tour
Καλημέρα...

Αν μου έλεγαν πέρσι ότι θα παίζαμε με τον Ίκαρο στο ΠΑΛΕ και δε θα ήμασταν φαβορί θα το θεωρούσα εκτός λογικής.Στο σημερινό αγώνα,δυστυχώς,φαβορί ειναι ο Ικαρος...

Πιστεύω το γεγονός ότι δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη ίσως "βοηθήσει" στην ψυχολογία των παικτών.Δυστυχως για μένα,δεν θα έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω live τον αγώνα λόγω γρίπης.Ελπιζω να κερδίσουμε.

gallistis
τρίτο δεκάλεπτο 56-52.οπως τα λέγαμε ντέρμπυ

από τα στατιστικά βλέπω ότι ο χαρίσης έχει βάλει 10 πόντους...ψωμί δε θα έχει να πάρουμε αύριο
gallistis
70-60 τελικό σκορ

http://www.esake.gr/main/index.php?pl=4&am...WF0Y2hpZD0xMjcz

πασαλιτς/πελεκάνος σταθερά καλοί

χαρίσης(στο πρωτο μερος) και ασημακόπουλος βοήθησαν

SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Ίκαρος Καλλιθέας : 17-22

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Ίκαρος Καλλιθέας : 39-34

3η Περίοδος

Άρης - Ίκαρος Καλλιθέας : 56-52

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Ίκαρος Καλλιθέας : 70-60
SteelGandalf
QUOTE(www.sport.gr)
Αγγέλου: Δάκρυσαν λόγω της πίεσης

Η πίεση του αποτελέσματος είναι από τους βασικότερους αντιπάλους του Αρη. Αυτό υποστήριξε ο Βαγγέλης Αγγέλου, που στάθηκε στην ομαδικότητα που επέδειξε η ομάδα του. Ο Δημήτρης Πρίφτης έκρινε ότι η ομάδα του - μετά από ένα σημείο - έμεινε από παίκτες.


Ο Βαγγέλης Αγγέλου υποστήριξε αρχικά ότι μέσα από την ομαδικότητα και την οικογενειακή ατμόσφαιρα, μπορεί να ξεπεραστεί το καθεστώς έντονης πίεσης. "Μία από τις αδυναμίες μας είναι και η πίεση που νιώθουμε.

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και είμαι περήφανος για την προσπάθεια. Ξεκινήσαμε με πίεση, το παιχνίδι γύρισε ανάποδα και τελικώς ο Καραποστόλου έδωσε την οργάνωση που θέλαμε πράγμα που φαίνεται και από τις πέντε ασίστ.

Σε κάποιες εύκολες φάσεις, βλέπεις τους παίκτες να νιώθουν ότι πετάνε 10-15 κιλά, δείγμα της έντονης πίεσης. Μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε μέσα από την δουλειά και άμυνα. Στους παίκτες λέμε μπορείτε να κάνετε όσα άστοχα σουτ θέλετε, αλλά δεν μπορείτε να σταματήσετε στην άμυνα.

Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους είναι δίπλα μας, στους παίκτες και στο σταφ της ομάδας που δουλεύουν αθόρυβα κι ελπίζω να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη συνέχεια, με μια ομαδικότητα και οικογενειακή ατμόσφαιρα", είπε και συμπλήρωσε.

"Ο Ικαρος έχει μια πολυδιάστατη σκέψη στην επίθεση. Σήμερα έλειπε ένας παίκτης που έχει οκτώ κερδισμένα φάουλ σε κάθε αγώνα (σ. σ. Κυρίτσης) κι αυτό σήμαινε πολλά, διότι μετακινούν την επίθεσή τους από πλευρά σε πλευρά κι έχουν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού.

Εμείς διαλέξαμε ότι έπρεπε να χτυπήσουμε με την άμυνά μας και ξεκινάμε από δύο απλούς κανόνες. Ο πρώτος είναι να ξοδεύουμε στην άμυνα όσο ενέργεια διαθέτουμε και ο δεύτερος είναι να πάρουμε τα ριμπάουντ αλλά και να έχουμε καλό πρόσημο σε ασίστ και λάθη από εκεί που ήμασταν στο 8-22 αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι μέσα από την ομαδικότητα μπορούμε να ξεπεράσουμε το καθεστώς πίεσης. Τα παιδιά δείχνουν ότι έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να το αντιλαμβάνονται.

Δεν πρέπει να παίζουμε με την πίεση. Ο Αρης είναι ένα σημείο που όταν δεν παίζεις έναν μήνα, φεύγεις. Πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια του παίκτη".

Είπε μάλιστα ότι είδε παίκτες να δακρύζουν λόγω της πίεσης. "Για να καταλάβετε την έντονη πίεση που νιώθουν οι παίκτες, είδα δύο παίκτες να δακρύζουν από την πίεση κι αυτό είναι συγκλονιστικό".

Ο Δημήτρης Πρίφτης υποστήριξε ότι "ο Αρης έπαιξε ένα πολύ σκληρό, αμυντικό παιχνίδι, στο όριο του φάουλ, σε αθλητικά πλαίσια, καθώς εμείς αγωνιζόμαστε με δύο γκαρντ λιγότερα. Δεν ανταποκριθήκαμε, κάναμε πολλά λάθη συνολικά.

Η πίεση δημιούργησε συνθήκες κούρασης η οποία ήρθε και μας συνάντησε στο τέλος του παιχνιδιού και κυρίως σε παίκτες-κλειδιά. Στο τέλος χάσαμε και την ηρεμία μας, γι' αυτό είχαμε χαμηλό συντελεστή πόντων.

Ο Αρης είναι μια ομάδα με κατεύθυνση, είναι αμυντικογενής και νομίζω ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στο τέλος", είπε και ρωτήθηκε για το αν επηρεάστηκε η ομάδα.

"Μας επηρέασε το θλιβερό γεγονός με τον Στρναντ, κλονιστήκαμε και από την ανθρώπινη πλευρά. Δεν είχαμε και τον Κυρίτση, ο αντίπαλος το είχε διαβάσει και βασίστηκε πάνω σε αυτό".

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι δεν πήρε τάιμ άουτ από το 8-17 έως το 33-32. "Τη στιγμή έκρινα ότι δεν χρειάζομαι τάιμ άουτ, δεν μου έφυγε το παιχνίδι, καλύφθηκε διαφορά γιατί έκανα αλλαγές διότι σκεφτόμουν τη συνέχεια του αγώνα.

Πολλές φορές λειτουργείς με το ένστικτο, όχι με κανόνες. Το ένστικτο πολλές φορές κάνει λάθος ή το σωστό".

Ο Κώστας Χαρίσης έκρινε πως "εμείς δεν έχουμε καταφέρει να αποδώσουμε τα αναμενόμενα σαν σύνολο και σήμερα - μετά από καιρό - βρήκαμε ρυθμό κυρίως στην άμυνα. Δείξαμε μεγάλη διάθεση κι αυτό φάνηκε στην άμυνα.

Αυτό θέλουμε να κρατήσουμε για τη συνέχεια. Προσπαθούμε να γυρίσουμε την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί", είπε και ρωτήθηκε για τη δική του εμφάνιση.

"Δεν πρέπει να σταθούμε στη δική μου απόδοση, ένιωσα έτοιμος να βοηθήσω, πρέπει να σταθούμε στην συνολική προσπάθεια.

Δεν είναι καλά η ψυχολογία της ομάδας, μπορούμε να ξεκινήσουμε από τώρα, να σκεφτόμαστε εντελώς διαφορετικά", είπε και ρωτήθηκε για την πίεση στην οποία είχε αναφερθεί ο Βαγγέλης Αγγέλου.

"Είμαστε περήφανοι που αγωνιζόμαστε σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και ο καθένας θέλει να αποδώσει τα μέγιστα. Ο Αρης θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον από τη μέση και πάνω".

Ο Ζόραν Βρκιτς υποστήριξε ότι "ο Αρης είχε την πίεση, εμείς είχαμε καλό απολογισμό πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Αρης ήταν πολύ σκληρός κι εμείς δεν απαντήσαμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν ήμασταν το ίδιο σκληροί.

Προσπαθήσαμε να τους σταματήσουμε μέσω της άμυνάς μας, είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν είχαμε διάρκεια", είπε και ρωτήθηκε για την αφλογιστία στα τελευταία επτά λεπτά του αγώνα.

"Ηταν ένας συνδυασμός της καλής άμυνας του Αρη που έπαιζε σκληρά και των δικών μας επιλογών, αφού χάσαμε αρκετά λέι απ".

Να σημειωθεί πάντως ότι κόπηκαν μόλις 270 εισιτήρια, γεγονός που σημαίνει ότι η ΚΑΕ θα χρειαστεί να βάλει χρήματα από το ταμείο της για να καλύψει τα έξοδα του αγώνα!


Όταν σε ένα παιχνίδι χωρίς τηλεοπτική κάλυψη (όχι πως θα αποτελούσε άλλοθι κάτι τέτοιο) έχεις τέτοιο αριθμό εισιτηρίων, τότε θαρρώ πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα...

Τα 270 άτομα είναι συγγενείς και φίλοι των παιχτών και όλων των εμπλεκόμενων με την ομάδα. Άντε να βάλω μέσα σε αυτούς και καμιά κατοσταριά φίλους της ομάδας. Ντροπή ρε παιδιά, ντροπή. Δεν μπορείς να λέγεσαι Άρης (και μάλιστα μπασκετικός) και ολόκληρη η Θεσσαλονίκη να μην μπορεί να γεμίσει ένα Παλέ (έστω και όχι ασφυκτικά).
alien-tour
QUOTE(SteelGandalf @ Dec 8 2012, 22:16 ) *
Όταν σε ένα παιχνίδι χωρίς τηλεοπτική κάλυψη (όχι πως θα αποτελούσε άλλοθι κάτι τέτοιο) έχεις τέτοιο αριθμό εισιτηρίων, τότε θαρρώ πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα...

Τα 270 άτομα είναι συγγενείς και φίλοι των παιχτών και όλων των εμπλεκόμενων με την ομάδα. Άντε να βάλω μέσα σε αυτούς και καμιά κατοσταριά φίλους της ομάδας. Ντροπή ρε παιδιά, ντροπή. Δεν μπορείς να λέγεσαι Άρης (και μάλιστα μπασκετικός) και ολόκληρη η Θεσσαλονίκη να μην μπορεί να γεμίσει ένα Παλέ (έστω και όχι ασφυκτικά).


O "Νταλκάς" των Αρειανών της Θεσσαλονίκης είναι το ποδόσφαιρο πλέον...
Βέβαια να μην ξεχνάμε οτι φταίει και η διοίκηση για οτι συνέβει με τα καλοκαιρινά,το ανύπαρκτο marketing,Κηφισιές και πάει λέγοντας...Ο κόσμος έχει ξενερώσει σε μεγάλο βαθμό...

Επίσης ισχύει το "οπου γάμος & γιορτή"....

...Να θυμήσω οτι έχουμε "ευχαριστηθεί" και θέαμα από την ομάδα μας τις πρώτες 9 αγωνιστικές....

Βέβαια τα 270 εισιτήρια είναι μεγάλη ντροπή...

Υ.Γ. Επίσης μεγάλη ζημιά κάνουν και οι Σουπεράδες που απέχουν,μόνο με ΠΑΟΚ γέμισε το πέταλο...
SteelGandalf
QUOTE(alien-tour @ Dec 8 2012, 23:35 ) *
Βέβαια τα 270 εισιτήρια είναι μεγάλη ντροπή...


Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα απ' όσα είπες (και μπορούμε να πούμε και πολλά περισσότερα).

Η ουσία όμως είναι το από πάνω quote.
gallistis
αντιγράφω από το sport.gr

http://www.sport.gr/Article/Ειδήσει.../29-153151.html

Ακρως τρελό και επεισοδιακό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα λεπτά, ο Αρης έδειξε αποφασισμένος να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες (8-2) κι ενώ είχε βρει ρυθμό, ο Βαγγέλης Αγγέλου προχώρησε σε αλλαγές!

Δεν βγήκαν σε καλό, κρίνοντας από τη διακύμανση του σκορ, αφού ο Ικαρος με σερί 15-0, προηγήθηκε με 8-17, παίρνοντας καλή οργάνωση από τον Λαρεντζάκη, αλλά και βοήθειες από τον Βρκιτς.





και ο ελληνιάδης στο κόσμο του

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με πρωταγωνιστήτον μάνατζερ του Ικαρου, Σταύρο Ελληνιάδη. Δυσαρεστημένος από τα σφυρίγματα, τα έβαλε με όλον τον κόσμο, φωνάζοντας "θα σας πω εγώ".



τι άλλο να πούμε?

σε λίγο τα 270 εισητήρια θα τα θεωρούμε πολλά...θα επιστρέψουμε στο κατσάνειο
alien-tour
QUOTE(gallistis @ Dec 9 2012, 10:59 ) *
σε λίγο τα 270 εισητήρια θα τα θεωρούμε πολλά...θα επιστρέψουμε στο κατσάνειο


Ούτε καν στο ιβανώφιο,σε ακόμα πιο μικρό γήπεδο!

Να πω πάλι την κακία μου...Βλέπεις ότι παραμονές αγώνα δε φεύγουν τα εισιτήρια και δε θέλεις σαν διοικηση να φαίνεται άδειο.Τι κάνεις;

Σκεφτείτε ότι με 800 διαρκείας το γήπεδο είχε 270 άτομα σε κομμένα εισιτήρια.
Έχει 1002 events που μπορεί να κάνει για να μαζέψει κόσμο...

Επίσης πρέπει να μιλήσει και με τους συνδέσμους.Οι ιερολοχιτες μαζεύονται σε κάθε αγώνα,οι Σουπεράδες που είναι; 50€ έχει το διαρκείας στο πέταλο!

SteelGandalf
Χ...σε τους σουπερντουπεράδες.

Τον απλό (και υγιή) κόσμο του Άρη πρέπει να βρουν τρόπο να φέρουν στο γήπεδο. Τρόποι υπάρχουν. Απλά εκεί στην Κ.Α.Ε. πρέπει να ξυπνήσουν...

Όταν ούτε οι μισοί από αυτούς με τα 800 διαρκείας που λες (αν υποθέσουμε πως είναι αυτό το νούμερο, πάνω-κάτω) δεν βρίσκονται στο γήπεδο, τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά και θα πρέπει να προβληματιστεί η διοίκηση (γι' αυτό είπα πιο πάνω πως πρέπει να ξυπνήσουν).
SteelGandalf
Σάββατο, 15/12/2012, 19:00 (ΕΤ3)

Κ.Α.Ο.Δ. - Άρης


Στο αυριανό παιχνίδι, ο Άρης θα πρέπει να εμφανίσει το θετικό πρόσωπο που προσπαθεί να δείξει στους τελευταίους αγώνες. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα mini comeback.

Φυσικά, το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, καθώς ο ΚΑΟΔ έχει ιδιαίτερα μαχητική ομάδα (πέρσι μας κέρδισε στην έδρα του) και βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με μας, οπότε έχει το έξτρα κίνητρο.

Είναι και ενισχυμένο στους ψηλούς με τους Ντέγιαν Μπορόβνιακ και Εντίν Μπάβτσιτς, οπότε οι δικοί μας ψηλοί θα πρέπει να προσέξουν ακόμη περισσότερο. Τέτοια παιχνίδια κερδίζονται από την άμυνα, γι' αυτό και χρειαζόμαστε συγκέντρωση πίσω και πειθαρχία μπροστά. Να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, πιάνοντας επιθετικό ρυθμό, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορέσουμε να τους ακολουθήσουμε (κυρίως λόγω ψυχολογίας).

Εύχομαι να αποδειχθεί η ομάδα μας ικανή να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και όλα να πάρουν τον δρόμο τους, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Απρόοπτα της τελευταίας στιγμής με Μποχωρίδη, Ασημακόπουλο!

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ξεκίνησε την προπόνηση, έβγαλε αρκετό από το ομαδικό πρόγραμμα, αλλά στο τέλος αποχώρησε, γιατί ακόμα αισθάνεται αδυναμία, κάτι που σημαίνει ότι τίθεται και πάλι εν αμφιβόλω η συμμετοχή του. Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ένα σφίξιμο στη γάμπα στον Αντώνη Ασημακόπουλο, ο οποίος θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί αύριο!


Δύο δυσάρεστες εξελίξεις είχε η προπόνηση στο φινάλε της, παραμονή του αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποχώρησε, γιατί ήταν αδύναμος από την ίωση, ενώ ο Αντώνης Ασημακόπουλος ένιωσε σφίξιμο στη γάμπα και αποχώρησε επίσης.

Και οι δύο παίκτες θα ακολουθήσουν την αποστολή κανονικά, αλλά για το αν θ αγωνιστούν είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει λίγη ώρα πριν το τζάμπολ. Αυτός ήταν και ο λόγος που η ομάδα πάει στη Δράμα με 13 παίκτες.
I love this game
Απαράδεκτος ο σκηνοθέτης..... μου έχει σπάσει τα νεύρα!!
ViC
δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν να χάνεις έτσι!
Βέβαια το ίδιο θα μπορουσε να πει και ο καοδ αν έχανε...
Η ομάδα μπαίνει σε περιπέτειες μετά από αυτό το αποτέλεσμα που αφορούν σε σενάρια υποβιβασμού...
tuareg
QUOTE (ViC @ Dec 15 2012, 20:52 ) *
δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν να χάνεις έτσι!
Βέβαια το ίδιο θα μπορουσε να πει και ο καοδ αν έχανε...
Η ομάδα μπαίνει σε περιπέτειες μετά από αυτό το αποτέλεσμα που αφορούν σε σενάρια υποβιβασμού...


σε καμμια περιπετεια δε μπαινουμε,ο καοδ το ματς το εχασε στο γηπεδο απλα δε το καταλαβε ο γκοντας.
Δλδ το νον κολλ εκρινε αποτελεσμα και δε δωθηκε,το σημερινο τι ηταν??
Α ρε Γκοντα κομπλεξικε....
Johnaros
Αδιανόητο.
Με το γράμμα του κανονισμού, ίσως και καλά να έκανε ο Γκόντας, αλλά αν είναι δυνατόν να κρίνεις ένα παιχνίδι που είναι στον πόντο με 2.2 με τεχνική ποινή, δηλαδή βολές + μπάλα.
Για την ακρίβεια, είναι ηλίθιος ο κανονισμός, να κάτι που πρέπει να φέρουμε από το ΝΒΑ. 2 βολές και η μπάλα είναι υπερβολή, και φαίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Δεν ξέρω τι είπε και τι έκανε ο Πάσαλιτς, αλλά δεν είναι δυνατόν μια βρισιά ή μια χειρονομία να στοιχίζει έτσι το παιχνίδι.
Ας ήταν τουλάχιστον μια βολή.
Η πιο τσάμπα ήττα που έχω δει.
Το ίδιο συναίσθημα με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πέρσι.
Κρίμα.
Όπως έλεγε και αυτος που μας δίδασκε στα σεμινάρια διαιτησίας, καλός διαιτητής είναι αυτός που μετά τον αγώνα κανείς δε θυμάται το όνομά του.
SteelGandalf
Δεν το παρακολούθησα το παιχνίδι. Ήμουν εκτός σπιτιού.

Ένα έχω να πω από αυτά που διάβασα.

Ήμαρτον!!! Μπορούμε να χάσουμε με τον πιο απίθανο τρόπο και είμαστε οι μόνοι γμ την ψυχή μου γμ...

1η Περίοδος

Κ.Α.Ο.Δ. - Άρης : 24-13

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Κ.Α.Ο.Δ. - Άρης : 45-43

3η Περίοδος

Κ.Α.Ο.Δ. - Άρης : 66-59

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Κ.Α.Ο.Δ. - Άρης : 84-81

================================================================================

QUOTE(www.pressaris.gr)
Ανακοίνωση ΚΑΕ Άρης: «Χυδαία και ωμή αλλοίωση αποτελέσματος»

Ανακοίνωση για την διαιτητική σφαγή χθες στην Δράμα εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης, κάνοντας λόγο για απόφαση – κόλαφο του Σπύρου Γκόντα που αποτελεί ύβρη για τον ιδρώτα των παικτών και των χιλιάδων φιλάθλων, αλλά και για την ιστορία της ομάδας.


Η ανακοίνωση: «Το βράδυ του Σαββάτου της 15ης Δεκεμβρίου, η Ελληνική μπασκετική κοινή γνώμη παρακολούθησε ζωντανά από τους τηλεοπτικούς δέκτες και το τρίτο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης, την πιο χυδαία και ωμή αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα μπάσκετ.

Κάποιος διαιτητής ονόματι Γκόντας, τυγχάνει να είναι ο ίδιος που «εκτέλεσε» εν ψυχρώ τον ΑΡΗ προ διετίας στην Πυλαία στον αλήστου μνήμης αγώνα των… «κεκλεισμένων θυρών», 2.2 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ, αποφάσισε να στερήσει από την ομάδα μας την νίκη. Με μια διαιτητική απόφαση – κόλαφο που αποτελεί ύβρη για τον ιδρώτα των παικτών μας, τους χιλιάδες φιλάθλους μας, αλλά και την ίδια την Ιστορία του ΑΡΗ.

Δεν χρειάζεται να μπούμε στην διαδικασία ανάλυσης της φάσης με πρωταγωνιστή τον αθλητή μας, Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος δέχθηκε την τεχνική ποινή της ντροπής. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τον κανόνα της «δράσης και της αντίδρασης». Δεν χρειάζεται να μπούμε καν στον κόπο να αναφέρουμε αν και ποιοι παίκτες ενεπλάκησαν στο επεισόδιο της επίμαχης φάσης. Οι μόνοι που δεν είδαν τον… μαινόμενο Μισέλ και τους παίκτες από τον πάγκο του ΚΑΟΔ που μπήκαν στο γήπεδο ή κλωτσούσαν διαφημιστικές πινακίδες, μόλις η ομάδα μας πέτυχε το νικητήριο (ναι, νικητήριο) καλάθι του αγώνα, ήταν ο διαιτητής ονόματι Γκόντας και οι δυο «συνεργοί» του.

Σαν Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έχουμε αναλάβει τις ευθύνες που μας αναλογούν απέναντι στην ομάδα μας και το ίδιο το άθλημα. Καιρός να το κάνουν και οι αρμόδιοι θεσμοθετημένοι φορείς του αθλήματος. Καλούμε την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και την ίδια την Ε.Ο.Κ να πάρουν την σφυρίχτρα και να στείλουν στο σπίτι του, τον «επικίνδυνο» για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος, Γκόντα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Τέλος, θα θέλαμε να (ξανά)στείλουμε και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως, σε όλους όσους επενδύουν στην συρρίκνωση της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ: Κύριοι, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Αυτοκράτορας, αργά ή γρήγορα, θα επιστρέψει στον θρόνο του.

ΥΓ. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ΚΑΟΔ για τη φιλοξενία του, την οποία και υπόσχεται να ανταποδώσει στο εντός έδρας παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και τα όποια διαιτητικά λάθη δεν πρόκειται να διαταράξουν τις σχέσεις των δύο ομάδων.


QUOTE(www.pressaris.gr)
Τυφλός, βλάκας ή εσκεμμένα δεν μπορεί να… αντιληφθεί κανείς τον Μισέλ στο… ένα μέτρο. Ή μήπως όχι κύριε Γκόντα;

Να δεχτώ (ως καλή προαίρεση, που και πάλι αυτό που δόθηκε… δεν δίνεται) ότι ήταν απρεπής η ενέργεια του Μοχάμεντ Πάσαλιτς να πανηγυρίσει υπέρ του δέοντος ένα καλάθι το οποίο έδωσε (γιατί ο Άρης κέρδισε χθες…) τη νίκη στην ομάδα του. Να δεχτώ ότι ο Βόσνιος ξέφυγε από τα… πρέποντα και τους κανονισμούς που διέπουν τον πειθαρχικό κώδικα και ορθώς δέχτηκε από τον Σπύρο Γκόντα η τεχνική ποινή. Άλλωστε όπως είπε ήταν στο… ένα μέτρο και άκουσε τον Πάσαλιτς να βρίζει. Δεκτόν! Τον Γκι Μαρκ Μισέλ δεν τον είδε;


Γι' αυτό και μόνο από χθες θα πρέπει να θεωρείται πρώην διαιτητής, γι” αυτό και μόνο θα πρέπει να του πάρουν την σφυρίχτρα. Όπως φυσικά και των άλλων δύο ανεπαρκέστατων «γκρι σκιών», του Ταβουλαρέα και του Τσώνου.

Βέβαια, θα μου πει κανείς, ο Ταβουλαρέας επιβιώνει ακόμα στο σαθρό ελληνικό πρωτάθλημα μετά το «έγκλημα» στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας το 2005 στο Λίντο!

Ο έγχρωμος σέντερ του ΚΑΟΔ, είναι ένα παλικάρι 2,13μ., που αν μη τι άλλο γίνεται… αντιληπτός στο ένα μέτρο. Μόνο ένας τυφλός ή ένας βλάκας δεν μπορεί να τον αντιληφθεί. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ένας τέτοιος τύπος, με 213 εκατοστά κινείται μαινόμενος! Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο μισός πάγκος του ΚΑΟΔ τρέχει για να τον μαζέψει και να τον στείλει άρον άρον στα αποδυτήρια… Αυτόν τον παίκτη δεν τον… είδε ο Γκόντας; Ούτε ο Ταβουλαρέας; Ούτε ο Τσώνος;

Ο Γκόντας, όμως, ήθελε χθες να κερδίσει ο ΚΑΟΔ. Τόσο απλά. Αν ήθελε να έχει καθαρή τη συνείδηση του θα έπρεπε να δώσει τεχνική ποινή και στον Μισέλ. Αν ο Πάσαλιτς έπρεπε να δεχτεί τεχνική ποινή γιατί πιο πριν διαμαρτυρήθηκε, ας την δεχόταν τότε. Όχι εκείνη την ώρα, που έχει κριθεί ένα παιχνίδι και επειδή ετσιθελικά και με χυδαίο τρόπο ένας διαιτητής αποφάσισε να αλλάξει το αποτέλεσμα. Ότι ισχύει για τον Γκόντα, ισχύει και για τους άλλους δύο. Τον Ταβουλαρέα, τον τρίτο διαιτητή του τελικού της ντροπής στο Λίντο, όπου εκλάπη ένας τίτλος από τον Άρη και τον ανεπαρκή Τσώνο…

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και η ελληνική ομοσπονδία με όσα έγιναν χθες στη Δράμα, γιατί φάνηκε ξεκάθαρα ότι η κριτική που ασκήθηκε από ανθρώπους του Άρη στο θέμα της συμβολής της για την αναστολή του απαγορευτικού της FIBA ενόχλησε και πείραξε. Και ο Άρης προφανώς το… πληρώνει αυτό! Έχει κόντρα διαιτησία σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του. Δεν είναι μεμψιμοιρία αυτό, ούτε κανείς ισχυρίζεται ότι έχει χάσει όλους τους αγώνες του λόγω διαιτησίας. Θυμηθείτε τι έγινε στην Πάτρα με τις τεχνικές ποινές σε Πελεκάνο, Χαρίση όταν το ματς είχε γυρίσει… Θυμηθείτε τι έγινε με τον Ηλυσιακό, όταν ετσιθελικά οι «γκρι σκιές» κρατούσαν την αθηναϊκή ομάδα στο παιχνίδι…

ΥΓ1: Πρέπει να έχουν όλοι στο μυαλό τους από αυτούς που τώρα χαίρονται και χασκογελούν πίνοντας καφέ σε καμιά Γλυφάδα ή Νέα Σμύρνη, ότι τέτοια γεγονότα σαν το χθεσινό με έναν μαγικό τρόπο συσπειρώνουν δυνάμεις, ειδικά σε μια ομάδα σαν τον Άρη. Μη το ξεχάσουν ποτέ αυτό…

ΥΓ2: Ο Στέλιος Συμεωνίδης είδε τελικά ή όχι τι συνέβη; Ή απλά έχει «τυφλή» εμπιστοσύνη στον διαιτητή Γκόντα;

ΥΓ3: Καρατόμηση είναι η τιμωρία του Γκόντα. Οτιδήποτε άλλο θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη αηδία και δυσοσμία στο πρωτάθλημα.


QUOTE(www.pressaris.gr)
Στέλνει το βίντεο και στην Ευρωλίγκα! Θα κυνηγήσει όπως μπορεί τον Γκόντα!

Η ΚΑΕ Άρης θα κινηθεί όπως μπορεί και όσο της επιτρέπουν, εναντίον του Σπύρου Γκόντα, όχι μόνο εντός Ελλάδας, αλλά και εκτός συνόρων. Το βίντεο του χθεσινού αγώνα και της επίμαχης φάσης θα σταλεί στην Ευρωλίγκα, για να θαυμάσουν και εκεί τον Έλληνα διαιτητή. Βέβαια, εκεί κουμάντο κάνει ο Κώστας Ρήγας, που έβαλε τον Γκόντα στην Ευρωλίγκα…


Οι κίτρινοι δεν πρόκειται να παρατήσουν την υπόθεση. Η απόφαση του Γκόντα καταστρατήγησε τον βασικό κανόνα της διαιτησίας, ότι ποτέ οι διαιτητές δεν αποφασίζουν τον νικητή ενός αγώνα, ειδικά όταν αυτό αφορά απόφαση για πειθαρχικό έλεγχο. Ο Γκόντας καταστρατήγησε αυτόν τον κανονισμό και πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι άλλοι δύο ανεπαρκέστατοι διαιτητές. Ο Ταβουλαρέας (τρίτος διαιτητής στον τελικό της ντροπής στο Λίντο, όπου εκλάπη κύπελλο από τον Άρη) και ο Τσώνος όφειλαν να δουν τον Σταμάτη Μπένα να χτυπάει τον Πάσαλιτς, όπως και το ότι όρμηξε ο Γκάι Μαρκ Μισέλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έκαναν τα στραβά μάτια όμως… Και οι τρεις πρέπει να καρατομηθούν άμεσα από την ΚΕΔ. Αλλιώς και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα είναι συνεργός στο έγκλημα που διατελέστηκε χθες στη Δράμα, όπως φυσικά και η ΕΟΚ.
gallistis
ο,τι θέλουν βλέπουν οι διαιτητές...οχι οτι το χτυπημα είναι δυνατο...αλλά ρε φίλε η κίνηση γίνεται




http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=129242544
SteelGandalf
Μετά την διακοπή λόγω Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς, έχουμε επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων.

Σάββατο, 5/1/2013, 19:00 (ΕΤ3)

Άρης - Περιστέρι


Ο Άρης υποδέχεται το Περιστέρι, σε ένα must win παιχνίδι, αν θέλει να βρει τον δρόμο του προς τις πιο πάνω θέσεις του πρωταθλήματος.

Οι περισσότεροι παίχτες είναι στην διάθεση του προπονητή μας, εκτός του Λευθέρη Μποχωρίδη, αλλά δεν ξέρουμε σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται. Όπως και να 'χει όμως, αυτά δεν αποτελούν άλλοθι και δικαιολογίες. Το αυριανό παιχνίδι θα πρέπει να κερδιθεί πάσει θυσία.

QUOTE(www.sport24.gr)
Κουστένης: "Φαβορί ο Άρης"

Ο Άρης βγάζει ενέργεια στην άμυνα σύμφωνα με τον προπονητή του Περιστερίου, Τζίμη Κουστένη.


Ο προπονητής του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, τονίζοντας πώς οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου βγάζουν ενέργεια.

"Κατ’ αρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Η έναρξη του 2013 μας βρίσκει να αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα σε μια σκληρή έδρα", δήλωσε αρχικά ο Τζίμης Κουστένης και πρόσθεσε:

"Ο Άρης είναι σίγουρα το φαβορί της αναμέτρησης. Ειδικά στο Αλεξάνδρειο βγάζει πολλή ενέργεια στην άμυνα δημιουργώντας προβλήματα στους αντιπάλους του. Εμείς θα επιδιώξουμε να κάνουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί. Είναι σημαντικό να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας σε κανένα σημείο του ματς διότι ακόμη και ένα μικρό “νεκρό” διάστημα είναι ικανό να μας κάνει τη ζημιά".

Από την πλευρά του, ο Τάιλερ Χάινς είπε: "Είναι το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους και από μόνο του αυτό το γεγονός το καθιστά ιδιαίτερο. Θα ήταν ιδανικό αν ξεκινούσαμε το 2013 με την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο, ωστόσο θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε.

Σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια μας, εξαιρουμένου εκείνου απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήμασταν ανταγωνιστικοί διεκδικώντας τη νίκη. Άλλοτε τα καταφέραμε και άλλοτε όχι. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ώστε να έχουμε πιθανότητες επιτυχίας".


Χωρίς τον Ανδρέα Ψαρόπουλο και τον Ντουάιτ Θορν αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη το Περιστέρι.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ξαφνικό πρόβλημα με Πελεκάνο! Χτύπησε στα πλευρά και (μάλλον) δεν παίζει με Περιστέρι!

Ο Μιχάλης Πελεκάνος πολύ δύσκολα θα παίξει στον αυριανό αγώνα με το Περιστέρι! Όχι για τις ενοχλήσεις στον ώμο του, αλλά γιατί σε μια ανύποπτη φάση στην διάρκεια της προπόνησης, χτύπησε στα πλευρά και η κατάστασή του αυτή τη στιγμή δεν του επιτρέπει να παίξει.


Ο Έλληνας φόργουορντ παρότι δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ώμο του το τελευταίο διήμερο, δέχτηκε ένα χτύπημα στην διάρκεια της προπόνησης στα πλευρά και αποχώρησε με έντονους πόνους. Από τον Άρη προκύπτει ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος σήμερα για να παίξει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Πελεκάνος θα δοκιμάσει πριν το παιχνίδι, αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.


Ενός κακού, μύρια έπονται...

Μεταξύ των άλλων, είμαστε και πολύ γκαντέμηδες ρε γμτ...
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Περιστέρι : 18-8

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Περιστέρι : 33-23

Παρόλες τις απουσίες και, κυρίως, την ανετοιμότητα μερικών εκ των βασικών παιχτών, η ομάδα κρατάει καλά. Η αλήθεια είναι πως και το Περιστέρι με τις δύο απουσίες του, δείχνει αρκετά αδύναμο. Ο Άρης θα πρέπει να συνεχίσει να ελέγχει το παιχνίδι κι επιβάλλεται να πάρει την πολύτιμη νίκη.
SteelGandalf
3η Περίοδος

Άρης - Περιστέρι : 54-31

Με έναν Jeremy Hunt βγαλμένο από τα παραμύθια!!!

Έχει, μέχρι στιγμής, 12 πόντους, 5 ριμπάουντς, 4 κλεψίματα, 1 ασσίστ!!!
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Περιστέρι : 70-46

Μπήκαμε με το δεξί στο νέο έτος κι ας ελπίσουμε η ομάδα να ρολάρει στην συνέχεια και να πάρει κάποιες νίκες που θα την βοηθήσουν, κυρίως, ψυχολογικά.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Αποθέωση Αγγέλου για… ιατρικό τιμ, Μούρτο και Χαντ!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έπλεξε το εγκώμιο καταρχήν του ιατρικού τιμ της ομάδας και αμέσως μετά του Σπύρου Μούρτου και του Τζέρεμι Χαντ, όχι μόνο για την απόδοσή τους σήμερα, αλλά για την γενικότερη παρουσία τους τη φετινή χρονιά!


Ο τεχνικός του Άρη δήλωσε αρχικά πως «πρωταγωνιστές σε αυτό το παιχνίδι είναι το ιατρικό μας τιμ, ο γιατρός και ο φυσιοθεραπευτής που έκαναν εξαιρετική δουλειά όλο αυτό το διάστημα, που είχαμε απρόοπτους τραυματισμούς. Χρειάστηκε αρκετά καλή οργάνωση και μεγάλη υπομονή για να αντεπεξέλθουμε των δυσκολιών όλο αυτό το διάστημα» και πρόσθεσε: «Παίζαμε απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, που της αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο που αγωνίζεται με όλα τα προβλήματα που έχει. Για μας όμως ήταν μονόδρομος η νίκη και πρέπει να μείνουμε αρκετά προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι, γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα είναι έτσι μέχρι το τέλος, παρά τα όποια προβλήματα έχει. Εμείς σήμερα λόγω των τραυματισμών αναγκαστήκαμε να τραβήξουμε τον Μούρτο από τους αναπληρωματικούς μας. Μας βοήθησε πολύ στον ρυθμό του παιχνιδιού, ξεπεράσαμε και την πίεση που έχουμε σε κάθε παιχνίδι, πίεση που φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν δώσαμε εύκολα καλάθια στο Περιστέρι».

Για τον Μούρτο και την απόδοσή του είπε: «Πρώτη δουλειά στο μπάσκετ είναι να έχεις αρχές και ο καθένας να έχει τον ρόλο του. Ο Μούρτος πήρε τον ρόλο του Μποχωρίδη, έπρεπε να πιέσει και να οργανώσει. Δεν σχεδιάσαμε να παίξει τόσο πολύ, αλλά κέρδισε τον χρόνο μου με την απόδοσή του. Ήταν σα να σου έλεγε “κράτα με μέσα’».

Για τον Χαντ που επίσης είχε εξαιρετική απόδοση είπε: «Με έχει εκπλήξει με τον επαγγελματισμό του. Όταν ήρθα μου είπε ο πρόεδρος ότι θα φέρει τον Χαντ και του είπα ότι κάνει λάθος γιατί έχει βεβαρυμένο ιατρικό παρελθόν. «Νομίζω ότι κάνεις λάθος» είπα στον πρόεδρο. Με την συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του έχει αυτήν την απόδοση. Στο ματς με την Δράμα είχε εκπληκτική αμυντική παρουσία, αμυντική ανιδιοτέλεια. Του είπα πως πρέπει να δουλέψει και λίγο στο σουτ. Είναι παίκτης με αρχές και μεγάλη πιστότητα στην ομαδική δουλειά. Είχε χθες μια άτυχη στιγμή με τον Πελεκάνο στην προπόνηση, υπέστη διάστρεμμα, αλλά μόνος του ήρθε και μου είπε ότι θα παίξει. Ο επαγγελματισμός του με κάνει περήφανο και δικαιώνει και τον πρόεδρο που τον έφερε».

Για το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του παιχνιδιού είπε πως «αυτή η ομάδα έχει μεγάλο και βαρύ όνομα και ο σεβασμός κερδίζεται μέσα στο γήπεδο. Εμείς λέμε στους παίκτες ότι το business plan είναι να κερδίσει η ομάδα τον σεβασμό του κόσμου. Για μας αυτό το χειροκρότημα είναι μια κατάκτηση, είναι όμως τόσο δύσκολο το πρωτάθλημα, τόσο μεγάλα τα προβλήματα, γίνονται και λάθη σαφώς και πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι, για να κρατήσουμε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο».


QUOTE(www.pressaris.gr)
Η αποκάλυψη του Μούρτου και η σκληρή δουλειά στις γιορτές!

Ο Σπύρος Μούρτος ήταν δίχως αμφιβολία ο κρυφός άσος που έβγαλε από το μανίκι του ο Βαγγέλης Αγγέλου. Αγωνίστηκε 32 λεπτά, εξαφάνισε από το παιχνίδι τον πρώτο σκόρερ του Περιστερίου (Παπαντωνίου) και οργάνωσε πολύ καλά το παιχνίδι των κίτρινων. Ο ίδιος στις δηλώσεις του δεν στάθηκε στον εαυτό του, αλλά στην δουλειά που έγινε μέσα στις γιορτές.


Ο γκαρντ του Άρη τόνισε πως «δουλέψαμε πολύ στις γιορτές και αυτό φάνηκε σήμερα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι με το Περιστέρι, δεν το υποτιμήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και κερδίσαμε» και πρόσθεσε: «Δεν σταματάμε εδώ. Θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο από εδώ και πέρα, περιμένουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες για να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος».


Μπράβο και στον νεαρό Μούρτο, ο οποίος πραγματικά "εξέθεσε" με την σημερινή του παρουσία τον προπονητή του. Εννοείται πως θα πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, διότι ο Άρης σε αυτή την θέση, ειδικά, "πονάει" πολύ.

Για τον Χαντ το είπα και πιο πριν. Έκανε, σαφώς, το καλύτερο του παιχνίδι στην μέχρι τώρα παρουσία του στον Άρη (15 πόντοι, 5 ριμπάουντς, 5 κλεψίματα, 1 ασσίστ).
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Τι είπε ο Αμερικάνος: Ποιος Χαντ; Η ομαδική δουλειά τα κάνει όλα!

Ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη για το 2013 με τον Τζέρεμι Χαντ να έρχεται από τον πάγκο και να αναπληρώνει επάξια το κενό του Μιχάλη Πελεκάνου που δημιουργήθηκε στην θέση «3».


Ο 29χρονος γκαρντ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη των κίτρινων όμως σύμφωνα με τον ίδιο σημασία έχει η αγωνιστική άνοδος που παρουσιάζει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα. «Σήμερα ήμουν εγώ αυτός που σκόραρε κάποια πόντους όμως αυτό έγινε μέσα από την ομαδική δουλειά και την βοήθεια των συμπαικτών μου» ήταν το πρώτο σχόλιο του απόφοιτου του Μέμφις που στην συνέχεια τόνισε:

«Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα και πιο άνετα με τους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε όμως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και καθημερινά προσθέτουμε καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι μας».

Ο αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε και στο κλειδί της σημερινής επιτυχίας του Άρη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το κλειδί της σημερινής νίκης αλλά και της αγωνιστικής ανόδου της ομάδας είναι ότι δουλεύουμε όλα τα παιδιά σκληρά στις προπονήσεις δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα με την Καβάλα που είναι εκτός έδρας και θα πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά με σήμερα για να πάρουμε ακόμα μία νίκη».
gallistis
ευτυχώς κερδίσαμε ...και άνετα...αν ειχαμε νικήσει και τη δράμα ,θα ήμασταν σαφώς περισσότερο άνετοι...

για να γκρινιάξω λίγο,πιστεύω ότι θα μπορούσε να μοιράσει λίγο καλύτερα το χρόνο συμμετοχής...ο τσακαλέρης με 24 πόντους διαφορά,δε θα έπρεπε να παίξει έστω και λίγο?η ο τσιάρας περισσότερο?τελοςπάντων,αν κλείσουμε το α' γυρο με θετικό πρόσημο,θα είναι μια θετική εξέλιξη
SteelGandalf
Σάββατο, 12/1/2013, 17:00 (ΕΤ3)

Καβάλα - Άρης


Το παιχνίδι της 12η αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μεταξύ της Καβάλας και του Άρη, θα λάβει χώρα, αύριο στις 17:00, στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Η γηπεδούχος ομάδα προέρχεται από ένα πολύ σημαντικό "διπλό" μέσα στη Ρόδο, επί του Κολοσσού, και μάλιστα με τεράστια διαφορά (72-86), οπότε θα έχει, σαφώς, βελτιωμένη ψυχολογία κι έξτρα κίνητρα για μια ακόμη, εντός έδρας, αυτή τη φορά, νίκη.

Πρόκειται για μία νίκη, η οποία αν δεν αποτελέσει εξαίρεση, που θα την βάλει ξανά σε τροχιά τέτοια ώστε να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, και ο Άρης προέρχεται από την άνετη επικράτηση, του Αλεξανδρείου, επί του Περιστερίου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από την Καβάλα και αν καταφέρει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, κατακτώντας τη νίκη, θα βρεθεί ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία, ξεφεύγοντας, αρκετά, από τις χαμηλές θέσης αυτής.

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, η ομάδα μας, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, με κύριο αυτόν του Μιχάλη Πελεκάνου, ο οποίος ακολούθησε, παρόλα αυτά, την αποστολή. Το αν θα αγωνιστεί και για πόσο χρονικό διάστημα, θα το αποφασίσει ο προπονητής μας, ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Στην αποστολή, συμπεριλήφθηκε επίσης ο Νίκος Μποχωρίδης αντί του Τάσου Δήμα.

Θεωρώ πως αν η ομάδα μας καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, μη επιτρέποντας στην Καβάλα να επιβάλλει τον ρυθμό της (ο Γκαγκαλούδης θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα και στον οργανωτικό και στον εκτελεστικό τομέα) και αν είμαστε προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα, μπορούμε να πάνω σε αυτήν την βάση να "χτίσουμε" και το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού μας και εν τέλει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.
gallistis
φτιάξε μας ρε αρειανάρα!!!

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.