Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2018-19
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Gkos
Νικήτρια η Πεύκη με 95-88 !
Δεν θα σας γράψω και την παράταση,βάλτε να το δείτε,να πάρουν και views τα παιδιά!

 https://youtu.be/zLSObAKubSA

Ο Ποσειδώνας προηγήθηκε 26-10 στην 1η περίοδο,πήγε για μια ακόμα αυτοχειρία αλλα τα κατάφερε οριακά !
gspara
ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 59-60 (13-14,34-34,50-51,59-60).

ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΓΕ Ο ΘΕΟΣ !!
Η θεα τυχη ειχε γυρισει την πλατη παμπολες φορες στην ομαδα του Στρατικοπουλου,αλλα εστω στην οριακοτερη στροφη του πρωταθληματος,ηρθε η ωρα να χαμογελασουν και οι πρασινοι!Το ματς ηταν ακαταλληλο για καρδιακους αφου οι δυο αντιπαλοι ακροβατουσαν σε τεντωμενο σχοινι επι 40 λεπτα και ειδικα στο breathless φιναλε,χασαμε το μετρημα απο τις εκατερωθεν αυτοκτονιες,με την μια ομαδα να χαριζει τη νικη στην αλλη.Τελικα με 4,5'' για την κορνα ο Τζεμ Τσοχονελιτζε με παγωμενο αιμα ευστοχησε στο ζευγαρι βολων που ελυσε τον γορδιο δεσμο και εστειλε τον ψυχωμενο Πολυνικη στον παραδεισο.
Η νικη των φιλοξενουμενων συνιστα και ενα μικρο θαυμα αφου αγωνιστηκαν χωρις τον Δουρουντους απο το 9ο λεπτο και εβγαλαν ολοκληρο το παιχνιδι με 7 αθλητες(απουσιαζε ο Ηλιοπουλος),απεναντι σε μια ομαδα μαλιστα που σου βγαζει τα συκωτια απο την πιεση!!

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΔΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ
ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΤΣΗΣ
ΚΑΚΑΒΟΥΛΑΣ-ΜΟΡΦΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-ΛΙΒΑΝΟΣ
ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΟΧΟΝΕΛΙΤΖΕ

Ο αγωνας ξεκινησε με τον κοουτς Κουστενη να πονοκεφαλιαζει απο τα 2 αστραπιαια φαουλ του Καρακατσανη επειτα απο μολις 44''.
Ο Φιλιππος ομως κυκλοφορησε καλα την μπαλα και βρηκε καλα σουτ απο τα 6,75 με Βαλληνδρα-Κακαβουλα-Μποτσα,ενω απο πλευρας Πολυνικη μαγευε με τις ομορφες κινησεις του ο Θεοδωριτσης.
Οδηγηθηκαμε λοιπον ισορροπημενα στο 13-11,σημειο(9') που ηρθε η ασχημη στιγμη με τον τραυματισμο του Γιωργου Δουρουντους.

Οι φιλοξενουμενοι ομως συσπειρωθηκαν και αντι να λυγισουν,ατσαλωθηκαν!Ο Γιαννης Πατατας μπηκε on fire απο τον παγκο(2 τριπ) και με την συμβολη του Βαμβακιδη,ο Πολυνικης προηγηθηκε 20-23 στο 13'.
Σε αυτο το σημειο ηρθε η ωρα των γηπεδουχων να πληγωθουν με τον (ελαφρυτερο) τραυματισμο του Κατσαρου,ο οποιος ειχε ευστοχησει λιγο νωριτερα σε εντυπωσιακο 3ποντο.Ο γκαρντ/φοργουορντ των γηπεδουχων ξαναμπηκε στο 23' αλλα ηταν φανερα επηρεασμενος.

Ο Πολυνικης ειχε βρει ρυθμο και με 5 ποντους του Τσοχονελιτζε προηγηθηκε 19-28.Η 2η περιοδος ηταν το μοναδικο διαστημα στο οποιο αμφοτερες οι ομαδες ετρεξαν τα δικα τους σερι.Μετα λοιπον το 19-28 ηρθε η 3ποντη αντιδραση του Φιλιππου με Θεοδωρακη-Μποτσα να ευστοχουν απο 2 φορες εκαστος για το 31-30.Το ημιχρονο εληξε 35-34 με ποντους απο Ζεμπερη-Τσοχονελιτζε αντιστοιχα.

Εσπασαν καρδιες στο συγκλονιστικο μπραντεφερ του 2ου ημιχρονου και η λογικη ελεγε οτι καποια στιγμη θα σκασουν οι φιλοξενουμενοι.Στο μπασκετακι βεβαια δεν υπαρχει λογικη..........
Οι 2 αντιπαλοι εναλλασονταν οριακα και βασανιστικα στην πρωτοπορια.Ο Φιλιππος ειχε σταθερη αξια σε αμυνα/επιθεση τον Θεοδωρακη (39-36),ενω ο Πολυνικης αν και ειχε χαμηλα ποσοστα στις βολες,βρηκε λυσεις απο τον θρυλικο Βαμβακιδη και με το 3ο τριποντο του Πατατα προηγηθηκε 39-41.
Οι γηπεδουχοι με την σειρα τους ξαναχτυπησαν απο το 3ποντο με Μποτσα αρχικα και Βαλληνδρα στην συνεχεια να βαζει τελος στην συνεχιζομενη αστοχια του.Με δυναμικη προσπαθεια του Ζεμπερη,ο Φιλιππος προσπερασε 50-45.
Ο Πολυνικης απαντησε με παιχνιδι στο ποστ απο τον μαγνητη-ριμπαουντ Μορφο και τον ολοενα εξελισσομενο Λιβανο,που διαμορφωσαν το 50-51 της 3ης περιοδου.

Το επιμερους 8-9 του τελευταιου δεκαλεπτου τα λεει ολα και ηταν λογικο αφου πλεον η μπαλα ζυγιζε τονους!
Καρακατσανης 52-51.....Μορφος 1/2 βολες(52-52).....Θεοδωρακης επισης 1/2 βολες (53-52).
Και ολα αυτα ενω ειχαμε ηδη φτασει στο 34' με τον Θεοδωρακη να χρεωνεται το 4ο του φαουλ και να καθεται για πρωτη φορα στον παγκο.
Ο Λιβανος αστοχησε σε ζευγαρι βολων,ο Ζεμπερης με νεα προσπαθεια στο ζωγραφιστο εγραψε το 55-52,για να ισοφαρισει με τεραστιο 3ποντο ο Βαμβακιδης (55-55).

Ο Πολυνικης κολλησε προς στιγμην και τα χερια των παιχτων του εδειχναν πλεον ασηκωτα.Ο Φιλιππος με πρωταγωνιστη τον Βικτωρα Καρακατσανη που ευστοχησε σε 2 πολυ δυσκολα και εντυπωσιακα ντραιβ,προηγηθηκε 59-55 με 2'18'' και η πλαστιγγα εδειξε να γερνει στον ασσο.

Με 1'54'' ο Τσοχονελιτζε με 1 βολη μειωσε 59-56 και στην αμυνα ο Λιβανος εκανε καθοριστικο μπλαοκ σε προσπαθεια του Θεοδωρακη.
Ο Πολυνικης εβγαλε σεμιαναριακα το επιθετικο συστημα και ο θεοδωριτσης με λειζερ-ασιστ βρηκε κατω απ το καλαθι τον Τσοχονελιτζε για το 59-58 με 42'' για την ληξη.

Εκει ηρθε η ωρα για τους γηπεδουχους να γινουν ιδανικοι αυτοχειρες με Μποτσα(37'') και Καρατσανη(20'') να εχουν 0/4 βολες και τον Βαμβακιδη ενδιαμεσα να κανει λαθος και να χανει την μπαλα σε προσπαθεια για μπασιμο.
Στα 4,5'' ο Τσοχονελιτζε κερδισε φαουλ και αυτη την φορα ηταν απολυτα ευστοχος διαμορφωνοντας το τελικο 59-60.Στην τελευταια επιθεση ο Μποτσα ςπηρε τον δεξιο διαδρομο και εκανε ερμπολ σε δυσκολο σουτ υπο πιεση.

MVP:ΤΖΕΜ ΤΣΟΧΟΝΕΛΙΤΖΕ....μονιμη πηγη κινδυνου,χωρις αμφιβολια παιχτης αλλης κατηγοριας.Φυσικα εβαλε και τις χρυσες βολες!!!
Απο κοντα το μεγαλο μου πουλεν,ο Διονυσης Θεοδωριτσης που επαιξε και για τον Δουρουντους στο '1' και με τις βιρτουοζικες κινησεις του εδειξε οτι,αν και 18χρονος, ειναι παιχτης υψηλης κλασης!!!
Ηγετικη μορφη ο Βαμβακιδης,απολυτος ελεγκτης εναεριας κυκλοφοριας ο Ροντμαν Μορφος,αλματωδη εξελιξη ο Λιβανος,μεγαλα σουτ με περισσευμα θρασους ο Πατατας,εδωσε αμυντικες λυσεις ο Χιωτης.

Ο Φιλιππος,δυστυχως γι'αυτον βιωσε αποψε την αγρια πλευρα του μπασκετ,αλλα ευελπιστω στο φιναλε να κερδισουν την παραμονη τους και οι 2 ομαδες.....γιατι το αξιζουν!!!!
Κορυφαιος του σημερα ο εκπληκτικος Ζαχος Θεοδωρακης και πολυ καλος ο Μποτσας.Παραλιγο ηρωας ο Καρακατσανης με σταθερη προσφορα επισης σε πιεση και οργανωση.Βοηθησαν Ζεμπερης-Φιλοπουλος.
value basket
ΦΕΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ 84 -64


Κάκιστη εντύπωση μας δημιούργησε η συμπεριφορά του κόουτς και αρκετών αθλητών της Κηφισιάς,καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Πάντα είχα συμπάθεια στην ομάδα αυτή,γιατί είχε νέα παιδιά,έπαιζαν με ψυχή,είχαν πάθος,αθλητικότητα ,ευγένεια και άγνοια κινδύνου( όπως έλεγε και φίλος του forum).
Πρώτη φορά είδα εκτός εαυτού τον κόουτς Μπιλάλη ,να φωνάζει ,να βρίζει και να επιτίθεται στους διαιτητές.
Αντίστοιχα ,ίδια ήταν και η συμπεριφορά κάποιων παιχτών της Κηφισιάς,έφθασαν δε να επιτεθούν και στο πάγκο της ΦΕΑ. Νομίζω ότι από όλο αυτό το μπουλούκι ,απείχε ο πολύ καλός παίχτης Λαμπρόπουλος , και 2-3 άλλοι αθλητές.Γκρίνια, διαμαρτυρίες,βρισιές,απειλές και ειρωνικά σχόλια προς διαιτητές και αντιπάλους. Κρίμα.

Μπράβο στη ΦΕΑ που δεν ακολούθησε αυτό τον κατήφορο ,με τον πάντα ήρεμο Καρατζά να δίνει το τόνο και ν'ακολουθούν οι παίχτες του. Εξαιρετική εντύπωση μου άφησαν οι νεαροί παίχτες της ΦΕΑ ,που δεν τσίμπησαν στις εσκεμμένες προκλήσεις αλλά ούτε "μάσησαν".

Υ.Γ.1 . Οι απειλές κάποιων παιχτών της Κηφισιάς προς τους αθλητές της ΦΕΑ του τύπου "θα σε στείλω στο νοσοκομείο κλπ", οι βρισιές προς τον πάγκο και οι προπυλακισμοί ,δεν αρμόζουν στο ερασιτεχνικό μπάσκετ της Αθήνας.

Υ.Γ. 2. Ακόμη και ο πάντα ήρεμος και σοβαρός Μιχόπουλος ( επιστήμονας και πολύ έμπειρος) βγήκε από τα ρούχα του,δεν άντεξε και πήρε Τ και αποβολή.

Ας ελπίσουμε ότι ήταν μια κακή βραδιά και μία παρένθεση η χθεσινή συνολική εικόνα και συμπεριφορά της συμπαθούς ομάδας της Κηφισιάς.


pagartanis
Το video του αγώνα Νίκη Αμαρουσίου - Πεύκη από το telesport.gr

https://telesport.gr/live-niki-amarousiou-a...-a-eska-andrwn/
gspara


Αξιζει να το δειτε !!
gspara
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Bραδια των Oσκαρ η αποψινη και εγω θα απονειμω στον Αρη αυτο της αξιοπιστιας και του fair play.Η πιο hot ομαδα του πρωταθληματος τα παιζει ολα για ολα και να δουμε αν θα μας τρελανει εντελως.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ. 2
Η σοβαρη ΦΕΑ θα αποδρασει ευκολα.

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ-ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1
Οι Ιωνες γκελαραν ασχημα και εχυσαν την καρδαρα των 8 συνεχομενων νικων.Το ματς εδω ειναι ζορικο αφου ο Φιλιππος καιγεται και θα πιεσει επι 40λεπτο.

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 1
Eκει που πιστευα οτι ο ΟΚΑΜ θα χτυπησει 5αδα,τωρα εμπλεξε για τα καλα με τον συνωστισμο του υποβιβασμου.Το ματς ειναι κατι παραπανω απο κρισιμο.Το Μαρκοπουλο βρισκεται σε κακο φεγγαρι αλλα ειναι πληρεστερο απεναντι στον ελλειπεστατο Πολυνικη.Τετοιες καταστασεις βεβαια συσπειρωνουν και οι γηπεδουχοι στην Χωραφα απεδειξαν οτι ειναι πολυ σκληροι για να πεθανουν.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1
Φωτια και εδω το παιχνιδι,ειδικα για τον Ποσειδωνα που πρεπει να κυνηγησει υπερβασεις αν θελει να σωσει την χρονια.Το Γαλατσι ειναι πλεον σε καλη κατασταση (4/5),εχει ανασανει,αλλα δεν θελει να χασει την ευκαιρια να πατησει ακομα καλυτερα στην κατηγορια.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
Καιγεται ο Απολλων.Αν εμφανιστει απογοητευμενη η Νικη,σε συνδυασμο με την επιστροφη Κεφαλα,μπορει να παρει 2 υπερπολυτιμους βαθμους.

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1
Η Κηφισια ειναι δυνατη στο Ζηρινειο και εκει θα στοχευσει για να κερδισει την παραμονη της.
goodfor
ΠΕΥΚΗ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠ…….…1
Άλλη ποιότητα.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΦΕΑ……….….2
Ευκολάκι

Ν.ΙΩΝΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ……….……1
Δια περιπάτου

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ – ΟΚΑΜ………..……1
Πολύ δύσκολα με πολλές ανατροπές.

ΓΑΛΑΤΣΙ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ……….….2
Μεγαλη μάχη ωραίο παιχνίδι.

ΑΠΟΛΩΝ – ΝΙΚΗ ΑΜΑΡ……...…2
Μονομαχία μέχρι εσχάτων.

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ..2
Θα μιλήσει το καλύτερο ρόστερ.
Kidd4
ΠΕΥΚΗ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠ…….…1


ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΦΕΑ……….….2


Ν.ΙΩΝΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ……….……1


ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ – ΟΚΑΜ………..……2


ΓΑΛΑΤΣΙ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ……….….1


ΑΠΟΛΛΩΝ – ΝΙΚΗ ΑΜΑΡ……...…1


ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ..1


Στις 2 τελευταιες αγωνιστικές ο Απόλλωνας είχαμε μια τρομερή νίκη στην έδρα μας με τους πρωτοπόρους και μια ήττα από την Ηλιούπολη εκτός που δυστυχώς ήμασταν κακοί και ο αντίπαλος είχε μόλις αλλάξει προπονητή.
Στο εντός ήμασταν τυχεροί αφού είχε προηγηθεί το ντέρμπι αλλά είχαμε και σε τρομερή κατάσταση αρκετούς παίκτες που βοήθησαν τον Μακρή.
Κεφάλας επέστρεψε,είναι ανέτοιμος σίγουρα.
Ας ελπίσουμε σήμερα με έναν δύσκολο αντίπαλο θα μπορέσουμε να κερδίσουμε ώστε να γίνει σημαντικό βήμα για την σωτηρία.
jhantzop
ΠΕΥΚΗ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΦΕΑ 2
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ – ΟΚΑΜ 1
ΓΑΛΑΤΣΙ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1
doctor_dru
ΠΕΥΚΗ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΦΕΑ 2
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ – ΟΚΑΜ 2
ΓΑΛΑΤΣΙ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2
basketoterastios
ΠΕΥΚΗ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΦΕΑ 2
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ – ΟΚΑΜ 1
ΓΑΛΑΤΣΙ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2
gspara
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΟΚΑΜ 61-73 (19-27,32-39,43-62,61-73).

Κομπιουτερικη εμφανιση απο τους ''κοκκινους διαβολους'' του Χασιωτη που επαιξαν ομορφο και απλο μπασκετ,χωρις να αφησουν κανενα περιθωριο αντιδρασης στον Πολυνικη,με την διαφορα μαλιστα να ανεβαινει μεχρι το +22 στην 3η περιοδο !!
Οι γηπεδουχοι,μετα την επικη αλλα και ψυχοφθορα αποδραση απο την Χωραφα,εδειξαν να εχουν αδειασει απο μπαταριες και πνευματικα ηταν σε αλλο γηπεδο.Εξαιρεση η τελευταια περιοδος,οταν και μειωσαν την διαφορα κατα το ημισυ,αλλα βεβαια δεν ειχαν ουτε χρονο αλλα ουτε λυσεις για να γινουν απειλητικοτεροι.
Η γενικη μου εκτιμηση ομως παραμενει οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι επρεπε να κρινει τουλαχιστον εισοδο στα πλει-οφ και οχι παραμονη στην κατηγορια.

ΘΕΟΔΩΡΙΤΣΗΣ-ΤΣΙΡΟΣ
ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ-Π''ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΟΡΦΟΣ-ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΤΣΟΧΟΝΕΛΙΤΖΕ-ΣΙΔΕΡΗΣ
ΛΙΒΑΝΟΣ-ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Πολυ δυνατη και πληρεστατη ομαδα το Μαρκοπουλο αλλα οι συνεχεις απουσιες δεν του επετρεψαν να βρισκεται στην θεση που του αξιζει.Και σημερα βεβαια απουσιαζαν Παπαγιαννακος/Μπαλοπητος,αλλα με επιστροφες Σουλιωτη/Βλαχου εδειξε μερος των δυνατοτητων του.
Ο αξιοθαυμαστος Πολυνικης απο την αλλη,πληγωμενος και αυτος απο τραυματισμους,αδικειται καταφωρα απο την βαθμολογικη του θεση.Απολυτα κομβικη η απουσια Δουρουντους,ενω μην ξεχναμε οτι απο τις πρωτες αγωνιστικες εχει χασει και τον Παπαδοπουλο.Αποψε επεστρεψε μεν ο Ηλιοπουλος,αλλα ηταν φανερα ανετοιμος και ουσιαστικα δεν βοηθησε καθολου.

Οπως δειχνει το επιμερους σκορ του α' δεκαλεπτου,ο ΟΚΑΜ ηταν κυριολεκτικα on fire !!Mεγαλος πρωταγωνιστης ο Γιωργος Τσιρος.Μετα το αρχικο 7-6,ο εμπειρος γκαρντ ων φιλοξενουμενων πηρε την κατασταση στα χερια του και με 3/3 τριποντα εβαλε με το καλησπερα σε θεση οδηγου τους φιλοξενουμενους.Με στηριγματα τους εξαιρετικους Κεσκινιδη-Σιδερη,ο ΟΚΑΜ προηγηθηκε 19-27 με την ληξη της 1ης περιοδου.
Ο Πολυνικης χωρις παθος και ενεργεια δεν μπορουσε να αντιδρασει και οταν φορτωθηκε με το 2ο του φαουλ ο Τσοχονελιτζε,εχασε το βασικο του επιθετικο οπλο.

Στην 2η περιοδο οι γηπεδουχοι με ζον-πρες εριξαν καπως τον ρυθμο χωρις ομως να μπορεσουν να φανουν απειλητικοι.Σουλιωτης-Βλαχος κυριαρχησαν στην ρακετα,με τον Γιαννακη να δινει λυσεις σε αμυνα/επιθεση και ο ΟΚΑΜ προηγηθηκε 23-33.
Ο Πολυνικης με προσπαθειες των Χιωτη-Θεοδωριτση και τον νεαρο Δημουλη να δινει ενεργεια,μειωσαν 32-37 αλλα το ημιχρονο εληξε 32-39 με καλαθι του Σουλιωτη επειτα απο ασιστ παρε/βαλε του Παπακωνσταντινου.

Τα παντα κριθηκαν στην διαστημικη 3η περιοδο του ΟΚΑΜ !!Με αιχμες τους φοβερους Σιδερη-Πανταζη αρχικα και τα 3ποντα των Παπακωνσταντινου(2)-Τσιρου(1) στην συνεχεια,οι φιλοξενουμενοι σανιδωσαν το γκαζι και προηγηθηκαν 36-58 !!

Ο Πολυνικης εμφανιστηκε ουσιαστικα μονο στην τελευταια περιοδο και εκανε την προσπαθεια του να μειωσει την διαφορα.Με τα ευστοχα 3ποντα του Πατατα και το παιχνιδι στην στεφανη του Λιβανου,οι γηπεδουχοι μειωσαν μεχρι το 53-66 του 37' και το 58-69 με 4'37'' για το φιναλε.
Ο ΟΚΑΜ ομως δεν ειχε διαθεση για αστεια.Την πρωτη φορα ο Ρουμπεας με 3ποντο και την δευτερη ο Τσιρος πατωντας την γραμμη των 6.75,φρεναραν τις οποιες προσδοκιες του Πολυνικη.Οι γηπεδουχοι με Βαμβακιδη-Θεοδωριτση ασφαιρους,δεν ειχε λυσεις για κατι καλυτερο και φτασαμε στο τελικο 61-73.

MVP:ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΟΣ...με την ηγετικη του κλαση και ποιοτητα,απλοποιησε την κατασταση στο εκπληκτικο του κρεσεντο της 1ης περιοδου....και οχι μονο!!
Απο κοντα ο εκπληκτικος Σιδερης και πολυ καλοι Κεσκινιδης-Παπακωνσταντινου-Πανταζης-Σουλιωτης,χωρις βεβαια να υπαρχει παιχτης που υστερησε !!

Απο τον Πολυνικη περισσοτερο προσπαθησαν Τσοχονελιτζε,Χιωτης,Πατατας.Η ομαδα του Στρατικοπουλου την επομενη αγωνιστικη παει στο Ψυχικο για να παιξει τον υπερ παντων τελικο επιβιωσης με τον Ποσειδωνα που πετυχε σπουδαια νικη μεσα στο Γαλατσι.
pagartanis
Το video του αγώνα Γαλάτσι-Ποσειδώνας ΝΨ 68-77 από το telesport.gr

https://telesport.gr/live-galatsi-poseidwn-...-a-eska-andrwn/
goodfor
ΠΕΥΚΗ – ΑΠΟΛΩΝ…1
Με την απαραίτητη προσοχή & σοβαρότητα.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ…1
Πολύ δύσκολα θα έχουμε νικητή.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. – ΦΙΛΙΠΠΟΣ…2
Τα μωρά του ΚΟΥΣΤΕΝΗ πρέπει να το πάρουν, με πολύ ιδρώτα βέβαια & αν τρέξουν πολύ.

ΟΚΑΜ – Ν.ΙΩΝΙΑ…1
Ναι γιατί όχι ποντάρω στην έκπληξη.

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡ. – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ…1
Εύκολα.Η ΚΗΦΙΣΙΑ εκτός δεν πατάει καλά.

ΦΕΑ – ΓΑΛΑΤΣΙ...1
Θα το πάρει εύκολα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ…2
Μάχη μέχρι εσχάτων για μια θέση στον ήλιο.

gspara
ΠΕΥΚΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1
Χωρις Μακρη ο Απολλων χανει και τις λιγοστες ελπιδες να κανει την εκπληξη και θα παιξει τα ρεστα του στα επομενα 2 παιχνιδια στην Ριζουπολη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
Ντερμπι με επαθλο την 5η θεση.Το Χαλανδρι ειναι σε καλυτερη κατασταση την δεδομενη χρονικη στιγμη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. – ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2
Δεν αποκλειεται και ο ασσος αφου ο Αρης εχει δειξει οτι θα μαχεται μεχρι τελους.Θα πονταρω ομως στο μεγαλο 'πρεπει'.

ΟΚΑΜ – Ν.ΙΩΝΙΑ 1
Με την επιστροφη των αποντων,ειναι σε φαση ανακαμψης ο ΟΚΑΜ και θελει να εχει συνεχεια η εξαιρετικη εμφανιση στην Αγια Βαρβαρα.Αν παιξει και ο Παπαγιαννακος παω στο 1 αφου η Ιωνια πιθανοτατα τερματιζει 3η.

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡ. – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Θα το παλεψει η Κηφισια,αλλα η Νικη ειναι ανωτερη.

ΦΕΑ – ΓΑΛΑΤΣΙ 1
Στεργιακης rules !

ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 2
Nικη ή θανατος και για τις 2 ομαδες.Παρα τις σοβαρες απουσιες του ο Ποσειδωνας πηρε σπουδαιο διπλο στο Γαλατσι και αποψε ελπιζει να εχει τουλαχιστον τον Δελη.Λαβωμενος και ο Πολυνικης,με τον Δουρουντους αμφιβολο,ενω εχει και το δυσκολοτερο προγραμμα απο ολους τους ανταγωνιστες.Αν και το μομεντουμ δειχνει Ψυχικο,πιστευω οτι οι πρασινοι του Στρατικοπουλου θα επιστρεψουν,την υστατη στιγμη εστω,στις εμφανισεις που μας γοητευσανε !!
doctor_dru
ΠΕΥΚΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. – ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2

ΟΚΑΜ – Ν.ΙΩΝΙΑ 1

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡ. – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1

ΦΕΑ – ΓΑΛΑΤΣΙ 1

ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 1
Hakim

ΠΕΥΚΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. – ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1

ΟΚΑΜ – Ν.ΙΩΝΙΑ 1

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡ. – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1

ΦΕΑ – ΓΑΛΑΤΣΙ 1

ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 1

gspara
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 56-67 (16-16,32-27,48-45,56-67)

Ο Πολυνικης ηρθε για να μεινει !!!!
Συνεχιζει να μας συγκινει και να μας γοητευει η σκληροπυρηνικη εφηβικη αρμαδα του Στρατικοπουλου!!Και με το ομορφο μπασκετ που παιζει αλλα και με την καταθεση ψυχης που κανει,ομορφαινοντας τις Δευτερες μας!!!
Ο θανατος σου η ζωη μου ηταν το αποψινο παιχνιδι,με τις 2 ομαδες να ακροβατουν ισορροπημενα σε τεντωμενο σχοινι για 3 περιοδους.Αυτη την φορα ομως ο Πολυνικης δεν ειχε διαθεση για χιτσκοκικα φιναλε.Με σημα κατατεθεν την πολυ καλα στημενη του αμυνα,ετρεξε σερι 1-14(!!!) στην 4η περιοδο,μετατρεπωντας το αγχωτικο 52-49 στο επιβλητικο 53-63 και εκανε τεραστιο βημα για την παραμονη του!!
Συγκλονιστικη μορφη του αγωνα ο Γιωργος Δουρουντους,που αγωνιστηκε για 32 λεπτα κουτσαινοντας και με την καταλυτικη του παρουσια,ενεπνευσε με σιγουρια και win spirit τους συμπαιχτες του!!

ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΤΣΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-ΔΗΜΟΥΛΗΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ-ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ-ΧΙΩΤΗΣ
ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ-ΤΣΟΧΟΝΕΛΙΤΖΕ

Ο κοουτς Ζηβας επιβραβευσε τον Πανταζη για την κομβικη του παρουσια στο Γαλατσι και τον εχρισε βασικο.Ο νεαρος γκαρντ ξεκινησε θετικα και μαζι με τον Αποστολου που εφθειρε τον αντιπαλο του και πηγε με επιτυχια στις βολες,εδωσαν τις πρωτες λυσεις.
Απο τον Πολυνικη ο Τσοχονελιτζε αν και φορτωθηκε νωρις με 2 φαουλ,προλαβε πριν παει στον παγκο,να νικησει σε 2 διαδοχικες φασεις τον Μπαρμπαρη και τον πληρωσε με το ιδιο νομισμα.
Εναλλαγες πρωτοποριας απο το ξεκινημα,με τους γηπεδουχους να προηγουνται 9-6 και τον Πολυνικη να απανταει με Βαμβακιδη-Ηλιοπουλο για το 13-16.Στο 8ο λεπτο εκανε την εισοδο του ο Δουρουντους και με εξαιρεση 1-2 λεπτα στην 3η περιοδο,εμεινε στο παρκε μεχρι τελους,αν και κουτσαινε εμφανως,μετα τον τραυματισμο του στον αγωνα με τον Φιλιππο

Η εισοδος του Δελη ανεβασε επιπεδο τον Ποσειδωνα και οι γηπεδουχοι πηραν τον ελεγχο στην 2η περιοδο,με τον Πολυνικη να προβληματιζεται απο το 3ο φαουλ του Τσοχονελιτζε.Ο Κουμπουρας βρηκε 2 φορες τον στοχο απο τα 6,75 και οι γηπεδουχοι προηγηθηκαν 29-22,32-25.Με βολες του Μορφου οδηγηθηκαμε στο 32-27 του ημιχρονου.

Ο Δουρουντους ανεβαζε ταχυτητες,πραγματοποιησε εξαιρετικη 3η περιοδο και ο Πολυνικης μπηκε δυνατα με το γρηγορο 0-7 να διαμορφωνει το 32-34 με καταληξη το 3ποντο του Θεοδωριτση που ηταν και αυτος on fire σε αυτο το διαστημα.Ο Μορφος επισης εκανε εξαιρετικη δουλεια σε αμυνα/ριμπαουντ και οι φιλοξενουμενοι διατηρησαν αυτο το οριακο προβαδισμα μεχρι το 43-45.
Ο εκπληκτικος Κουμπουρας ομως κραταγε σχεδον μονος του τον Ποσειδωνα και με δικο του κρεσεντο,οι γηπεδουχοι προσπερασαν 48-45 στην ληξη της 3ης περιοδου.

Ο Ποσειδωνας με καλαθια των Αποστολου-Βισνιεβσκι διατηρησε αυτο το +3 μεχρι το 32' (52-49).Οταν ομως κολλησε ο Κουμπουρας απο τις εναλλαγες μαρκαρισματων(Θεοδωριτσης-Δημουλης),οι γηπεδουχοι εχασαν εντελως τον δρομο για το καλαθι.Με διδυμο ψηλων Λιβανο-Τσοχονελιτζε ο Πολυνικης μετετρεψε την ρακετα του σε ταφρο για κροκοδειλους,με τον πρωτο ειδικα να μπλοκαρει και να αλλοιωνει ολα τα αντιπαλα σουτ,θυμιζοντας Rudy Gobert!!!
O Λιβανος δεν παρελειπε τα επιθετικα του καθηκοντα,σκοραρωντας με συνεχομενα χουκ και τελικα το παλικαρισιο γκολ/φαουλ του Δημουλη,εδωσε ψυχολογια νικητη.....52-58 στο 35'.
Βαμβακιδης-Τσοχονελιτζε πηρε την σκυταλη και στο 38' ο Πολυνικης προηγηθηκε 53-63 και καθαρισε μεσα σε εξαλλους πανηγυρισμους.

MVP:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ....ραγδαια εξελιξη ειχα γραψει πριν 2 αγωνιστικες αλλα ο νεαρος Ρεθυμνιωτης με διεψευσε και εχει ΗΔΗ καθιερωθει ως κυριαρχος σεντερ!!!Αλλαξε ριζικα με την παρουσια του την εικονα της αναμετρησης στην τελευταια περιοδο οταν και εγινε ο απολυτος ελεγκτης της αεροποριας!!!
Οσκαρ παλικαριας και αυταπαρνησης αξιζει παναξια ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ που εβαλε πανω απο ολα την ΟΜΑΔΑ και πραγματοποιησε αρχηγικη εμφανιση,αν και οι γκριματσες πονου ηταν εντονα αποτυπωμενες στο προσωπο του μετα απο καθε του προσπαθεια!!!
Για τον Τσοχονελιτζε θα (ξανα)γινω κουραστικος αλλα δεν μπορω να μην επαναλαβω οτι η κατηγορια ειναι πολυ μικρη για να χωρεσει το υψηλο του επιπεδο!!Καθε φορα τον απολαμβανω και αγχωνομαι οταν καθεται στον παγκο.Ατελειωτο επιθετικο ρεπερτοριο!!!!
Πολυ καλος ο Θεοδωριτσης,σιγουρια κ εμπειρια Βαμβακιδης-Χιωτης,αποκαλυψη ο Δημουλης,αμυντικαρα ο Μορφος,ανεβαζει σταδιακα στροφες ο Ηλιοπουλος.

Ο Ποσειδωνας,λαβωμενος απο τις απουσιες στον ασσο(Στεφανης-Τσελιος-Δαμιγος), δεν καταφερε να δωσει αξια στο μεγαλο 2πλο στο Γαλατσι και τωρα γινετε χαμος με 4πλη ισοβαθμια.
Μακραν κορυφαιος στο αποψινο παιχνιδι ο Θοδωρης Κουμπουρας,ενω παλεψαν και οι Δελης-Βισνιεβσκι-Αποστολου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 21 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ. 40
2. ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 40
3. ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 37
4. ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 35
5. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 33

6. ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 31
7. ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 30
8. ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 30
9. ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 29
10.ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 28
11.ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 28
12.ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 28
13.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 28
14.ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 23
pagartanis
https://telesport.gr/live-gs-ilioupolis-aok...-a-eska-andrwn/

Το video του αγώνα Ηλιούπολη-ΑΟΚ Χαλάνδρι 62-59 από το telesport.gr
gspara


Ακομα ενα βιντεακι απο τα αλανια της Αγιας Βαρβαρας......γιατι ετσι πρεπει!!!!!!!
goodfor

20:30 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ/ ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.....1

21:00 ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΥ/ ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ.....2

21:30 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ/ ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.....2

21:30 ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ/ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.....1

21:30 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ./ ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ.....1

21:45 ΖΗΡΙΝΕΙΟ / ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ.....2

21:30 ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΛ./ ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. - ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ......2
gspara
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2
Καλυτερη η Νικη,θελει το 2πλο για να κυνηγησει την 3η θεση.

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 1
Μεγαλυτερη αναγκη ο Φιλιππος.Εχει δυσκολο προγραμμα και αν θελει να ελπιζει πρεπει να κερδισει παση θυσια.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1
Και εδω παω με το κινητρο επιβιωσης.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Αν δεν θελει να αυτοκτονησει.

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1
Σε εξαιρετικα δυσχερη θεση ο Ποσειδωνας,αλλα η Ιωνια το θελει γιατι η 3η θεση απειλειται.

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1
Σκληρα καρυδια οι γηπεδουχοι στο Ζηρινειο,μπορουν να κανουν την εκπληξη.

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. - ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ 1
Με την εκπληξη και σε αυτο το παιχνιδι αναμεσα στους μεγαλους νικητες του κυπελλου!Στηριζουμε τις ομαδες που κινδυνευουν και ειδικα τον αγαπημενο μας Πολυνικη!
doctor_dru
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 1

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. - ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ 2
gspara
ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΟΚΑΜ 63-54 (15-20,29-33,49-45,63-54).

Ακομα ενα σκληροπυρηνικο ματς ''Made by Χωραφα'' ειχαμε την τυχη να απολαυσουμε αναμεσα σε δυο εντελως διαφορετικες ομαδες.
Ο γηπεδουχος Φιλιππος επαιζε κυριολεκτικα την ζωη του και αντιπαρεταξε παθος,ψυχη και σκληρη αμυνα απεναντι σε μια εμφανως ποιοτικοτερη ομαδα που υπερτερουσε σε εμπειρια και κορμια.Ο ΟΚΑΜ ειχε τον ελεγχο και διαφορες εως 8 ποντους μεχρι τα τελη περιπου της 3ης περιοδου.Οταν κουραστηκε ομως το fight power Τσιρου-Π''κωνσταντινου,ο Φιλιππος πηρε τα ηνια και στο κρισιμο σημειο (36') μιλησε ο Βασιλης Μποτσας με 2 τεραστια 3ποντα που διαμορφωσαν το 59-53.

ΜΠΟΤΣΑΣ-ΤΣΙΡΟΣ
ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ-ΡΟΥΜΠΕΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-ΣΙΔΕΡΗΣ
ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Αποντες Παπαγιαννακος-Μπαλοπητος απο τον ΟΚΑΜ.Απο πλευρας Φιλιππου,στον παγκο με πολιτικα Πατωνιδης/Μαζιανης/Τσιμπερης,ενω απουσιαζε και ο Χασαπης.Επιπροσθετα ο Τσεμπερης αγωνιστηκε σκαρτο 10λεπτο λογω τραυματισμου απο προηγουμενο παιχνιδι.
Ισορροπημενο ξεκινημα με παιχνιδι κυριως στο ποστ,εως οτου το 3ποντο του Κατσαρου εγραψε το 9-6.Το Μαρκοπουλο πηρε φωτια στην συνεχεια απο τα 6,75 με Τσιρο-Ρουμπεα(2)-Π''κωνσταντινου να καθοριζουν το 15-20 του α δεκαλεπτου.

Οι φιλοξενουμενοι με γκολ/φαουλ μαλιστα του διακριθεντα στο ξεκινημα της β περιοδου, νεαρου Χατζη, προηγηθηκαν 15-23.
Η εισοδος του Κακαβουλα εδωσε ενεργεια στους γηπεδουχους που καταφεραν να μειωσουν 21-23 με 3ποντο του επισης θετικου Μπουγιουρη.Ο ΟΚΑΜ με πιο χαμηλο σχημα(Σουλιωτης+4 γκαρντ) καταφερε να ξεφυγει εκ νεου με 3ποντα των Τσιρου-Ρουμπεα(22-29,25-32).
Ο Φιλιππος περασε την μπαλα στην ρακετα και ο αποτελεσματικος Φιλοπουλος μειωσε σε 29-32 αλλα οι γηπεδουχοι προβληματιστηκαν με το 3ο φαουλ του Βαλληνδρα.Ημιχρονο 29-33 με μια βολη του Τσιρου.

Ο Φιλιππος μπηκε δυνατα στην 3η περιοδο με τον Μποτσα να ανεβαζει την αποδοση του και να παιρνει προσπαθειες,με αποτελεσμα οι γηπεδουχοι να προηγηθουν 36-35 μετα απο πολυ ωρα.Ψυχραιμη αντιδραση απο τον ΟΚΑΜ με αξιοποιηση Σουλιωτη-Σιδερη στην ρακετα και....38-42.Οι φιλοξενουμενοι διατηρησαν το προβαδισμα μεχρι το οριακο 44-45,σημειο που επρεπε να παρουν τις ανασες τους Τσιρος-Παπακωνσταντινου.Ο Φιλιππος αρπαξε την ευκαιρια και εκλεισε το 3ο δεκαλεπτο προηγουμενος 49-45 με 3ποντο του Κακαβουλα και 2ποντο του Βαλληνδρα.

Στο 31'(51-45) επεστρεψε το ηγετικο διδυμο του ΟΚΑΜ στην 5αδα και οι φιλοξενουμενοι ανακαμψαν με πρωταγωνιστη τον συγκινητικο Βλαχο(6 ποντοι).Τα καλαθια στενεψαν και μετα απο αστοχες επιθεσεις εκατερωθεν,ο Σουλιωτης με ζευγαρι βολων ισοφαρισε 53-53(35').
Σε αυτο το σημειο πηρε την κατασταση πανω του ο Μποτσας με τα δυο 3ποντα που εγγειραν καθοριστικα την πλαστιγγα στον ασσο(59-53).Στα 3'19'' οι γηπεδουχοι μπορει να εχασαν με 5 φαουλ τον Φιλοπουλο,αλλα πλεον ειχαν παρει ψυχολογια.
Ζεμπερης-Βλαχος με 1/2 βολες οδηγησαν στο 60-54 και ο ΟΚΑΜ απωλεσε και την τελευταια του ελπιδα με την αποχωρηση του Τσιρου(1'26'') λογω μικροτραυματισμου.Ο Ζεμπερης τελικα με 3ποντο στα 27'' εδωσε πανηγυρικο τονο διαμορφωνοντας το τελικο 63-54.

Παλικαρισια νικη του Φιλιππου που πηρε τεραστια ανασα στην μαχη της σωτηριας και μετα τη νεα διακοπη παει στο Ψυχικο για ακομα ενα τελικο.
MVP:ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΤΣΑΣ....δεν θα μπορουσε να ειναι αλλος απο τον θρασυτατο νεαρο γκαρντ που ειχε ηγετικη παρουσια,ειδικα στο β ημιχρονο και ειχε τα guts να παρει τα 2 μεγαλα σουτ που ελυσαν τον γορδιο δεσμο.
Ισως αδικω τον Χρηστο Φιλοπουλο που ειχε τον δυσκολοτερο ρολο απεναντι σε μια δυνατη φροντ-λαιν,αλλα υψωσε αναστημα και καταφερε να καλυψει και το κενο ουσιαστικα του Ζεμπερη.
Στην πρωτη σειρα διακριθεντων και οι Κακαβουλας-Κατσαρος-Καρακατσανης-Μπουγιουρης.

Απο τον ΟΚΑΜ ξεχωρισαν Τσιρος-Σουλιωτης-Παπακωνσταντινου-Σιδερης-Ρουμπεας και αποκαλυψη στην β περιοδο ο Χατζης!!


ΒΑΜΟΛΟΓΙΑ(ΣΕ 22 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ. 42
2. ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 42
3. ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 39
4. ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 36
5. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 34

6. ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 33
7. ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 32
8. ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 31
9. ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 30
10.ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 30
11.ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 30
12.ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 29
13.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 29
14.ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 24
Hakim
Με ένα 33-10 στο τελευταίο δεκάλεπτο τελικό σκορ74-81,απέδρασε η Πεύκη από την κηφισια κ ενώ μέχρι το 30ο λεπτό το σκορ ήταν 64-48
Gkos
Μεγαλη ανατροπη που κραταει ακομα την Πευκη στην απευθειας ανοδο !
Την εχει γλυτωσει ποσες φορές ετσι στο τελος !
larry33
10-33...33 αποχρώσεις του γκρι!!
pagartanis
Το video του αγώνα Απόλλων-Άρης Πετρούπολης από το telesport.gr

https://telesport.gr/live-apollon-aris-petr...-a-eska-andrwn/
Hakim
QUOTE (larry33 @ Mar 19 2019, 13:13 ) *
10-33...33 αποχρώσεις του γκρι!!

Με πιανεις......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.