Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2018-19
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
EAST END
Γαλάτσι - ΦΕΑ 2

Πολυνίκης - Ποσειδώνας 2

Ιωνία - OKAM 1

Φίλιππος - Άρης 1

Χαλάνδρι - Ηλιούπολη 2

Κηφισιά - Νίκη 2

Απόλλωνας - Πεύκη 2
ChrisKof13
Γαλάτσι - ΦΕΑ 2

Πολυνίκης - Ποσειδώνας 2

Ιωνία - οκαμ 1

Φίλιππος - Άρης 2

Χαλάνδρι - Ηλιούπολη 1

Κηφισιά - Νίκη 1

Απόλλωνας - Πεύκη 2
gspara
Γαλάτσι - ΦΕΑ 1
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης..και οχι μονο.Αν και νωρις,κρισιμη καμπη αφου καμμια απο τις 2 ομαδες δεν θελει να χασει επαφη απο την Πευκη που παει τρενο.Χωρις Ζευκιλη συνεχιζει το Γαλατσι,θα εχει ομως Λυμπεροπουλο,ενω συντηρητικα συνεχιζει ο Μπαλαμπανης που συνηθως σηκωνεται μετα το 15λεπτο.Η ΦΕΑ ειχε θεματακια τραυματισμων αλλα βεβαια σε τετοια ματς παιζουν και οι κουτσοι.X-factor ο Στεργιακης που μπορει σε ενα 2λεπτο να διαλυσει την αντιπαλη αμυνα και να αναστρεψει καταστασεις.Απεναντι του Γιαννακης,Οικονομοπουλος.Οριακα παω στον ασσο,το Γαλατσι εχει μια καυτη 4αδα αγωνων και πρεπει να κρατησει την εδρα του αλωβητη....

Πολυνίκης - Ποσειδώνας 2
Αθλητικες ομαδες και ωραιο παιχνιδι.Με ανεβασμενη ψυχολογια ο Ποσειδωνας,ενω ο Πολυνικης θελει να σταματησει το αρνητικο σερι.Παω με το μομεντουμ.....

Ιωνία -ΟΚΑΜ 1
Αποκτησε δυναμη στην ρακετα και αμυντικα η Ιωνια με την επιστροφη Γεωργιου.Δυσκολο παιχνιδι σημερα απεναντι στον επικινδυνο Οκαμ που οταν ειναι πληρης μπορει να κανει ζημιες.

Φίλιππος - Άρης 1
Κρισιμο παιχνιδι.Πιστευω δεν θα κανει τοσο κακο επιθετικο παιχνιδι για δευτερη συνεχομενη φορα ο Φιλιππος.

Χαλάνδρι - Ηλιούπολη 2
Ντερμπι αναμεσα σε δυο ομαδες με σταθερο κορμο που παραδοσιακα χτυπανε την τελευταια θεση των πλει-οφ.Η Ηλιουπολη με πειθει περισσοτερο.

Κηφισιά - Νίκη 2
Επικινδυνη εξοδος για την λαβωμενη Νικη αλλα πιστευω θα μετρησει η εμπειρια και η ποιοτητα της.

Απόλλωνας - Πεύκη 1
Θα παω στην εκπληξη του μαχητικου Απολλωνα που θα επιχειρησει πιστευω να ανοιξει το ροτεισον.Καποια στιγμη θα βγαλουν κουραση οι 7 της Πευκης......
Zourinho
Γαλάτσι - ΦΕΑ : 2
Πολυνίκης - Ποσειδώνας : 1
Ιωνία - οκαμ : 1
Φιλιππος - Άρης : 1
Χαλάνδρι - Ηλιούπολη : 2
Κηφισιά - Νίκη : 2
Απόλλωνας - Πεύκη : 2
doctor_dru
Γαλάτσι - ΦΕΑ 1
Το ντέρμπι της ημέρας. Ελπίζω να είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το περσινό. Οριακό προβάδισμα στους γηπεδούχους

Πολυνίκης - Ποσειδώνας 1
Ισοδύναμες ομάδες που στηρίζονται σε νέα και αθλητικά παιδιά. Σε καλύτερη κατάσταση ο Ποσειδώνας, αλλά θα ποντάρω στην επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους

Ιωνία -ΟΚΑΜ 1
Παραμένει στο κυνήγι της Πεύκης η Ιωνία. Ο Οκαμ εκτός έδρας δεν παρουσιάζεται τόσο ανταγωνιστικός. Προβάδισμα στον άσσο

Φίλιππος - Άρης 1
Τοπικό ντέρμπι αλλά και παραμονής. Έχοντας δει και τις 2 ομάδες, ο Άρης έχει την εμπειρία αλλά ο Φίλιππος με πείθει περισσότερο

Χαλάνδρι - Ηλιούπολη 1
Ισοδύναμες ομάδες. Το Χαλάνδρι θέλει να ξεφύγει από τους τελευταίους

Κηφισιά - Νίκη 2
Η Κηφισιά προσπαθεί και είναι ανταγωνιστική στην έδρα της, αλλά λογικά θα μετρήσει η ποιότητα της Νίκης

Απόλλωνας - Πεύκη 2
Όσο αντέχει η Πεύκη με το μικρό ροτέισον, θα συνεχίσει να είναι αήττητη


Gkos
Γαλάτσι - ΦΕΑ:2

Δύσκολη η έδρα του (ενισχυμένου με Λυμπερόπουλο ; ) Γαλατσίου,όμως η ΦΕΑ δεν έχει περιθώρια όσο η Πεύκη δεν στραβοπατάει.

Πολυνίκης - Ποσειδώνας:2

Νίκη ψυχολογίας οι πράσινοι και πάνε τώρα στην Αγία Βαρβάρα.
Δύσκολη έδρα και δω μα λέω να πάω με το διπλό.

Ιωνία - ΟΚΑΜ:1

Συνεχίζει να νικάει η Ιωνία με τον Τρικαλιώτη να αγωνίζεται τραυματίας.
Εστω και δύσκολα πιστεύω σε συνέχεια του σερι.

Φίλιππος - Άρης Πετρούπολης: 2

Σε πτώση ο Φίλιππος και ο Αρης (μετά από ντέρμπι) μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Χαλάνδρι - Ηλιούπολη:1

Ντέρμπι με το βλέμμα στην 5άδα θα πάω με έδρα.

Κηφισιά - Νίκη Αμαρουσιου:2

Με κάθε τρόπο πρέπει να πάρει το ροζ Φ.Α η Νίκη Αμαρουσιου.

Απόλλωνας - Πεύκη:2

Καπου θα χάσει η Πεύκη ,μα εικάζω όχι εδώ.

Καλη επιτυχία σε όλες τις ομάδες.

[/quote]
draft21
Τελικά υπάρχει Μάκησσσσς Ψωμιάδης σε ομάδα Α Εσκα!!
Τι άλλο θα δούμε... icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Reporter1983
Γιατι αναβλήθηκε το Γαλατσι - ΦΕΑ;
MENEGIN11
QUOTE(Reporter1983 @ Nov 19 2018, 23:59 ) *
Γιατι αναβλήθηκε το Γαλατσι - ΦΕΑ;

Υγρασία?Τελικά κάτι αυτοκόλλητα από το πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών που έγινε το Σαββατοκύριακο,άφησαν πολλά στο παρκέ κ κολαγαν τα παπούτσια των αθλητών.
gspara
ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 71-66 (10-15,27-35,49-51,71-66).

Με ανατροπη στο 2ο ημιχρονο,το Χαλανδρι καταφερε να επιστρεψει απο το -11 και εφτασε δικαια στη νικη επι της Ηλιουπολης που στερηθηκε ακομα μια φορα τις υπηρεσιες του Βουρλιτη.
Κακο 1ο ημιχρονο με την Ηλιουπολη να εχει τον ελεγχο και τον Καρακωστα να κανει θραυση στην ρακετα.Στην επαναληψη ομως οι γηπεδουχοι ανεβασαν την αποδοση τους και ο κορυφαιος Μορφονιος βρηκε καθοριστικο στηριγμα στον Μωραιτη,ο οποιος πετυχε μεγαλα σουτ και εγειρε την πλαστιγγα στον ασσο.

Κονδυλης-Σπανος
Μορφονιος-Βουρδελης
Μωραιτης-Τσιακος
Οκουνγκμποουα-Κουκουρας
Δημητριαδης-Τσαγκαρουλης

Κακο μπασκετ στην 1η περιοδο με τις ομαδες ασυνδετες να δυσκολευονται να βρουν ρυθμο.Μετα το αρχικο 8-4 η Ηλιουπολη πηρε τον ελεγχο με τον εκπληκτικο Καρακωστα να κυριαρχει στην ρακετα και αποκαλυψη τον νεαρο Κονταρινη που πετυχε τους τελευταιους 5 ποντους της 1ης περιοδου(10-15).
Ο Καρακωστας συνεχισε απτοητος και στην 2η περιοδο(13 ποντους στο α ημιχρονο) με την διαφορα να ανεβαινει σε διψηφια επιπεδα(15-26,18-29,22-33).Απο το Χαλανδρι μονο ο Μορφονιος προσπαθουσε να κρατησει την ομαδα μαζι με φιλοτιμες προσπαθειες του Αυδη.Τελικα το ημιχρονο εληξε 27-35 με 3ποντο-μπαζερ του Αρσενιδη.

Ο Δημητριαδης με γκολ-φαουλ στο ξεκινημα της 3ης περιοδου μειωσε ακομα περισσοτερο(30-35) αλλα η Ηλιουπολη βρηκε απαντησεις με 2 σερι 3ποντα του Σπανου(30-41) και εδειξε οτι θα παραμεινει σε θεση οδηγου,
Το Χαλανδρι ομως ηταν αυτο που βρηκε λυσεις και εξτρα πρωταγωνιστες.Αρχικα μιλησε ο Κονδυλης(αποντος μεχρι τοτε) με 5 διαδοχικους ποντους που μειωσαν την διαφορα στο -6(35-41).Αμπελας και Μωραιτης προστεθηκαν στην εξισωση,με τον δευτερο να ευστοχει στο 1ο του τριποντο και να δινει προβαδισμα στην ομαδα του μετα απο αρκετη ωρα(47-45).
Η Ηλιουπολη εκλεισε καλυτερα την 3η περιοδο(49-51) με 3ποντο του Κουκουρα και γκολ-φαουλ του Καρακωστα που εχασε ομως την μπονους βολη.

Το ντερμπι συνεχιστηκε στο ξεκινημα της τελευταιας περιοδου(53-54) αλλα καπου εκει με πρωταγωνιστη τον Αμπελα οι γηπεοδυχοι ξεφυγαν 59-54.Η Ηλιουπολη επανηλθε και ισοφαρισε 61-61 με ευστοχα 3ποντα απο Σπανο-Κουκουρα.
Ο καθοριστικος ομως Μωραιτης αποφασισε να λυσει τον γορδιο δεσμο και με 2 τριποντα-μαχαιριες διαμορφωσε το 69-64 με 1'38'' για την ληξη.Με βολες απο Τσιακο-Πουλη αντιστοιχα, φτασαμε στο τελικο 71-66.

MVP BΑΣΙΛΗΣ ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ.Σπουδαια και ηγετικη εμφανιση σε ολοκληρη την διαρκεια του αγωνα,καθε ποντος που πετυχε εκοβε τα ποδια των αντιπαλων.Απολυτα καθοριστικος στην 4η περιοδο ο Μωραιτης,πολυ καλοι στο 2ο ημιχρονο Αμπελας-Δημητριαδης,εδωσε λυσεις στο 1ο ημιχρονο ο Αυδης.

Κορυφαιος της Ηλιουπολης ο Βασιλης Καρακωστας.Απο κοντα ο Σπανος,σκοραρε αλλα με πολλες προσπαθειες ο Κουκουρας.Κερδος η εμφανιση του Κονταρινη στο 1ο ημιχρονο.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΟΚΑΜ 77-66 (14-19,33-37,55-55,77-66).

Μετα το Περκιζας αρχικη επιλογη ηταν το Ζηρινειο για να δουμε αν ισχυουν οι φημες για γαμο Νικης Αμαρουσιου-Ιωαννου ohmy.gif .Η ενημερωση ομως απο τo sofascore μας ιντριγκαρε και αλλαξαμε καταθευνση για Ριζουπολη αφου το 1ο ημιχρονο ηταν αμφιρροπο.Τελικα το κυμα μας ξεβρασε laugh.gif στα Πευκακια και δεν το μετανοιωσαμε καθολου.
Ωραιο παιχνιδι με το τελικο σκορ να αδικει την προσπαθεια του ΟΚΑΜ που ηταν μπροστα μεχρι τα μεσα της 3ης περιοδου και μεχρι το 33'-34' το ματς ηταν ντερμπι.Η κλαση ομως του Τρικαλιωτη και ο..........MAN ΟF THE MATCH:ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 41.gif εβγαλαν την Ιωνια απο την δυσκολη θεση και την οδηγησαν σε μια καθαρη επικρατηση.

Μπηκα με την ληξη της 1ης περιοδου στο σημειο που ο Γιαννακης εγραφε το 14-19.
Ο ΟΚΑΜ ελεγξε τον ρυθμο στην 2η περιοδο και με 3ποντα των Κεσκινιδη-Παπαγιαννακο κρατησε το προβαδισμα (24-28).Η διαφορα αυτη διατηρηθηκε μεχρι το ημιχρονο.Καρτερης-Γεωργιου εδωσαν λυσεις στην Ιωνια,ενω οι φιλοξενουμενοι χτυπησαν κυριως στην ρακετα με τον Βλαχο να πηγαινει στις βολες με απολυτη επιτυχια.Το γκολ-φαουλ του Σιδερη εγραψε το 31-37 και το ημιχρονο εληξε 33-37 με βολες του Τρικαλιωτη.

Στην 3η περιοδο οι 2 ομαδες παραταχτηκαν με (Τρικαλιωτη-Σταματη-Καρτερη-Γεωργιου-Λιτσο) vs (Tσιρο-Παπακωνσταντινου-Πανταζη-Παπαγιαννακο-Σουλιωτη).
Ο ΟΚΑΜ κρατησε το προβαδισμα μεχρι το 43-45 με πρωταγωνιστη τον εξαιρετικο Παπαγιαννακο.Σε αυτο το σημειο υψωσε αναστημα ο Τρικαλιωτης που ευστοχησε σε 2 σερι 3ποντα και διαμορφωσε το 49-45.
Η ομαδα του Χασιωτη αντεδρασε αμεσα με σταθερα κορυφαιο τον Παπαγιαννακο και καταφερε να ξαναμπει σε θεση οδηγου(52-55) με 2 τριποντα απο Σιδερη-Γιαννακη.Η περιοδος εληξε ισοπαλη(55-55) με τριποντο του Καρτερη.

Μεγαλος πρωταγωνιστης στο ξεκινημα της 4ης περιοδου ο νεαρος ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ που μεχρι περυσι αγωνιζοταν στην Γ' Εσκα με την φανελα της Νεας Μακρης!!!Εκτος λοιπον απο την λυσσασμενη αμυνα που επαιξε σε ολοκληρο το 2ο ημιχρονο,πετυχε 8 υπερπολυτιμους ποντους(2 τριπ) και εβαλε το νερο στο αυλακι(65-59 στο 34')!!!

Η συνεχεια ανηκει στους γηπεδουχους οι οποιοι απαλλαγμενοι απο το αγχος ανεβασαν την διαφορα μεχρι το 74-61 με ποντους απο Τρικαλιωτη-Γεωργιου-Καρτερη.

Ελπιζω να με συγχωρεσει ο Σταυρος Τρικαλιωτης που εκανε ηγετικη εμφανιση,αλλα θα απονειμω τον τιτλο του MVP στον νεαρο-αποκαλυψη ΠΕΤΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗ!!!!!
Στην πρωτη γραμμη διακριθεντων και οι Γεωργιου-Καρτερης,ενω εκτος αποστολης ηταν οι Εμιρης-Μαυριδης.

Ο ΟΚΑΜ επιασε καλη αποδοση,ηταν ανταγωνιστικοτατος,αλλα οπως και στα αλλα εκτος εδρας ματς,ξεμεινε απο λυσεις στην τελευταια περιοδο.Κορυφαιος αποψε ο Αλεξης Παπαγιαννακος,ενω παλεψαν και οι Σιδερης-Πανταζης.
value basket
ΓΑΛΑΤΣΙ - ΦΕΑ =Αναβολή

Αστείες δικαιολογίες για την αναβολή ενός σημαντικού αγώνα και για τις δύο ομάδες.Οι τραυματισμοί ,οι οικογενειακές υποχρεώσεις κ.λ.π. δεν σημαίνουν αναβολή .
Σε ότι κατάσταση και αν είσαι κατεβαίνεις να παίξεις,έτσι είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Και να χάσεις κάτι άλλο θα κερδίσεις π.χ. να σου βγει ένας νεαρός που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής. Το να υπεκφεύγεις ομως ν'αγωνιστείς είναι ντροπιαστικό και ανεύθυνο.
Αλήθεια ο ταμίας της ΕΣΚΑ που ήταν εκεί,τι είδε και τι έπραξε;;Όλα ωραία και καλά ;Δεν καταλαβαίνουν οι της Ένωσης ότι με τέτοιες αστείες αποφάσεις υποβαθμίζεται το κορυφαίο πρωτάθλημα της ;Τι περιμένουμε λοιπόν να συμβεί στις μικρότερες κατηγορίες ;
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

Υ.Γ. Ο κόσμος στο γήπεδο ήταν ελάχιστος,κάτι που ίσως σημαίνει ότι η διακοπή ήταν προαποφασισμένη Υπάρχει επίσημη απάντηση ;
funplayer
QUOTE (value basket @ Nov 20 2018, 15:35 ) *
ΓΑΛΑΤΣΙ - ΦΕΑ =Αναβολή

Αστείες δικαιολογίες για την αναβολή ενός σημαντικού αγώνα και για τις δύο ομάδες.Οι τραυματισμοί ,οι οικογενειακές υποχρεώσεις κ.λ.π. δεν σημαίνουν αναβολή .
Σε ότι κατάσταση και αν είσαι κατεβαίνεις να παίξεις,έτσι είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Και να χάσεις κάτι άλλο θα κερδίσεις π.χ. να σου βγει ένας νεαρός που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής. Το να υπεκφεύγεις ομως ν'αγωνιστείς είναι ντροπιαστικό και ανεύθυνο.
Αλήθεια ο ταμίας της ΕΣΚΑ που ήταν εκεί,τι είδε και τι έπραξε;;Όλα ωραία και καλά ;Δεν καταλαβαίνουν οι της Ένωσης ότι με τέτοιες αστείες αποφάσεις υποβαθμίζεται το κορυφαίο πρωτάθλημα της ;Τι περιμένουμε λοιπόν να συμβεί στις μικρότερες κατηγορίες ;
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

Υ.Γ. Ο κόσμος στο γήπεδο ήταν ελάχιστος,κάτι που ίσως σημαίνει ότι η διακοπή ήταν προαποφασισμένη Υπάρχει επίσημη απάντηση ;
ΤΟΝ-ΑΓΩΝΑ-ΑΝΕΒΑΛΕ-Ο-ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-ΤΣΩΝΟΣ-ΟΤΑΝ-ΤΟΥ-ΕΙΠΕ-Ο-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΤΗΣ-ΦΕΑ-ΟΤΙ-ΜΠΟΡΕΙ-ΝΑ-ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ-ΟΙ-ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΟΥ-Κ-ΠΡΕΠΕΙ-Ο--ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-ΝΑ-ΠΑΡΕΙ-ΤΗΝ-ΕΥΘΥΝΗ-ΚΑΝΕΙΣ-ΛΟΙΠΟΝ-ΑΠΟ-ΓΑΛΑΤΣΙ-ΔΕΝ-ΖΗΤΗΣΕ-ΑΝΑΒΟΛΗ.

QUOTE (draft21 @ Nov 19 2018, 23:25 ) *
Τελικά υπάρχει Μάκησσσσς Ψωμιάδης σε ομάδα Α Εσκα!!
Τι άλλο θα δούμε... icon_drunk.gif icon_drunk.gif

ΥΠΑΡΧΕΙ-ΚΑΙ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΗΘΟΠΟΙΙΑ-ΑΥΤΟΙ-ΠΟΥ-ΖΗΤΗΣΑΝ-ΝΑ-ΜΗΝ-ΓΙΝΕΙ-ΝΑ-ΦΩΝΑΖΟΥΝ-ΓΙΑ-ΤΟΥΣ-ΑΛΛΟΥΣ-ΠΟΥ-ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ-ΝΑ-ΠΑΙΞΟΥΝ-ΚΑΝΟΝΙΚΑ-ΤΙ-ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ-ΜΕ-ΤΕΤΟΙΟ-ΡΟΣΤΕΡ-ΜΗΝ-ΞΑΝΑΧΑΣΟΥΝ-ΟΠΩΣ-ΠΕΡΥΣΙ-ΣΤΟ-ΙΔΙΟ-ΑΓΩΝΑ.!!!!!
value basket
QUOTE(funplayer @ Nov 20 2018, 16:31 ) *
ΤΟΝ-ΑΓΩΝΑ-ΑΝΕΒΑΛΕ-Ο-ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-ΤΣΩΝΟΣ-ΟΤΑΝ-ΤΟΥ-ΕΙΠΕ-Ο-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΤΗΣ-ΦΕΑ-ΟΤΙ-ΜΠΟΡΕΙ-ΝΑ-ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ-ΟΙ-ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΟΥ-Κ-ΠΡΕΠΕΙ-Ο--ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-ΝΑ-ΠΑΡΕΙ-ΤΗΝ-ΕΥΘΥΝΗ-ΚΑΝΕΙΣ-ΛΟΙΠΟΝ-ΑΠΟ-ΓΑΛΑΤΣΙ-ΔΕΝ-ΖΗΤΗΣΕ-ΑΝΑΒΟΛΗ.


ΥΠΑΡΧΕΙ-ΚΑΙ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΗΘΟΠΟΙΙΑ-ΑΥΤΟΙ-ΠΟΥ-ΖΗΤΗΣΑΝ-ΝΑ-ΜΗΝ-ΓΙΝΕΙ-ΝΑ-ΦΩΝΑΖΟΥΝ-ΓΙΑ-ΤΟΥΣ-ΑΛΛΟΥΣ-ΠΟΥ-ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ-ΝΑ-ΠΑΙΞΟΥΝ-ΚΑΝΟΝΙΚΑ-ΤΙ-ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ-ΜΕ-ΤΕΤΟΙΟ-ΡΟΣΤΕΡ-ΜΗΝ-ΞΑΝΑΧΑΣΟΥΝ-ΟΠΩΣ-ΠΕΡΥΣΙ-ΣΤΟ-ΙΔΙΟ-ΑΓΩΝΑ.!!!!!




Από ποιούς να χάσουν; Χωρίς Λυμπερόπουλο ,Λοίζο κ.λ.π. απουσίες; Ρίξανε παρκετίνη ( για τα παρκέ στα σπίτια)για να γλυστράει ακόμη και στο περπάτημα,που μύριζε μέχρι την εξέδρα.
'Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο". Είτε τώρα είτε σε δέκα μέρες
Kouladi
QUOTE (value basket @ Nov 20 2018, 15:35 ) *
ΓΑΛΑΤΣΙ - ΦΕΑ =Αναβολή

Αστείες δικαιολογίες για την αναβολή ενός σημαντικού αγώνα και για τις δύο ομάδες.Οι τραυματισμοί ,οι οικογενειακές υποχρεώσεις κ.λ.π. δεν σημαίνουν αναβολή .
Σε ότι κατάσταση και αν είσαι κατεβαίνεις να παίξεις,έτσι είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Και να χάσεις κάτι άλλο θα κερδίσεις π.χ. να σου βγει ένας νεαρός που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής. Το να υπεκφεύγεις ομως ν'αγωνιστείς είναι ντροπιαστικό και ανεύθυνο.
Αλήθεια ο ταμίας της ΕΣΚΑ που ήταν εκεί,τι είδε και τι έπραξε;;Όλα ωραία και καλά ;Δεν καταλαβαίνουν οι της Ένωσης ότι με τέτοιες αστείες αποφάσεις υποβαθμίζεται το κορυφαίο πρωτάθλημα της ;Τι περιμένουμε λοιπόν να συμβεί στις μικρότερες κατηγορίες ;
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

Υ.Γ. Ο κόσμος στο γήπεδο ήταν ελάχιστος,κάτι που ίσως σημαίνει ότι η διακοπή ήταν προαποφασισμένη Υπάρχει επίσημη απάντηση ;

Κάτι παραπάνω είδε από σένα σίγουρα ο ταμίας τής ΕΣΚΑ που άμα γνωρίζεις δεν συμπαθεί ιδιαίτερα κ το σωματείο του Γαλατσίου κ τον προπονητή του...όσο για τον κόσμο είχε ειδοποιήσει το Γαλάτσι τους οργανωμένους του ότι δεν θα γίνει για να μην πάρουν τα πούλμαν κ κατεβούν τσάμπα από όλη την χώρα.
value basket
QUOTE(Kouladi @ Nov 20 2018, 16:46 ) *
Κάτι παραπάνω είδε από σένα σίγουρα ο ταμίας τής ΕΣΚΑ που άμα γνωρίζεις δεν συμπαθεί ιδιαίτερα κ το σωματείο του Γαλατσίου κ τον προπονητή του...όσο για τον κόσμο είχε ειδοποιήσει το Γαλάτσι τους οργανωμένους του ότι δεν θα γίνει για να μην πάρουν τα πούλμαν κ κατεβούν τσάμπα από όλη την χώρα.

Δεν εχω τιποτα με την ομαδα του Γαλατσιου,αντιθετα μου ειναι συμπαθης και ειχα γραψει καλα λογια σε ανυποπτο χρονο.
Επισης συμπαθω το κοουτς κουμαρα,ασχετα τι λενε διαφοροι. Και πολυ καλος κοουτς ειναι και εχει ηρεμησει και δεν προκαλει.Αλλωστε αυτο δειχνουν και τα αποτελεσματα του.
Απλα θεωρω οτι δεν διακοπτεται ενα ματς τοσο απλα,γινονται προσπαθειες καθαρισμου του παρκε για μιση επιπλεον ωρα και μετα κλεινει το φυλο αγωνα( εκλεισε στις 9.25μμ).
Ειμαι υπερ του υγιους ερασιτεχνικου μπασκετ και δεν πρεπει να δημιουργουνται υπονοιες και αμφισβητησεις.
Kouladi
Μάθαμε πότε θα γίνει το ματς;
basketoterastios
Οποτε βολευει το Γαλατσι..ειναι απλα τα πραγματα..
Kouladi
Ρε τέτοια δύναμη έχει το Γαλάτσι κ δεν το ξέραμε... Οπότε κ να γίνει θα κερδίσει η καλύτερη η ομάδα...
komazec
QUOTE (Kouladi @ Nov 21 2018, 12:29 ) *
Ρε τέτοια δύναμη έχει το Γαλάτσι κ δεν το ξέραμε... Οπότε κ να γίνει θα κερδίσει η καλύτερη η ομάδα...


Κυρίως αυτή με τα καλύτερα ελαστικά.
komazec
QUOTE (komazec @ Nov 21 2018, 12:37 ) *
Κυρίως αυτή με τα καλύτερα ελαστικά.


Για Σάββατο 24/11 το απόγευμα προγραμματίζεται...
Kouladi
QUOTE (komazec @ Nov 21 2018, 14:05 ) *
Για Σάββατο 24/11 το απόγευμα προγραμματίζεται...
laugh.gif biggrin.gif καλό αυτό με τα ελαστικά....κ Δευτέρα παιχνίδι;; Δύσκολα πράγματα..θα το δείξει κιόλας;
gspara
Διακοπτω την ροη της συζητησης για να αναφερω και εναν αφανη ηρωα της περασμενης αγωνιστικης(και οχι μονο).Απειρα συγχαρητηρια σε ενα παιδι απο τα σπλαχνα του Φιλιππου,τον Δημητρη Κατσαρο,για το carrer high που πετυχε εναντιον του Αρη Πετρουπολης,με 35(5) ποντους,απο τους οποιους μαλιστα τους 24 στην 1η περιοδο 41.gif 41.gif
komazec
QUOTE (Kouladi @ Nov 21 2018, 13:08 ) *
laugh.gif biggrin.gif καλό αυτό με τα ελαστικά....κ Δευτέρα παιχνίδι;; Δύσκολα πράγματα..θα το δείξει κιόλας;


Σάββατο στις 19:30. Άγνωστο για τηλεοπτική κάλυψη.
devine1
QUOTE (gspara @ Nov 21 2018, 13:45 ) *
Διακοπτω την ροη της συζητησης για να αναφερω και εναν αφανη ηρωα της περασμενης αγωνιστικης(και οχι μονο).Απειρα συγχαρητηρια σε ενα παιδι απο τα σπλαχνα του Φιλιππου,τον Δημητρη Κατσαρο,για το carrer high που πετυχε εναντιον του Αρη Πετρουπολης,με 35(5) ποντους,απο τους οποιους μαλιστα τους 24 στην 1η περιοδο 41.gif 41.gif

μπραβο αδελφε.ειπα και γω δεν θα αναφερθει κανεις?ενα παιδι με πεντε λεπτα συμμετοχης στο περυσινο της Β ΕΣΚΑ φετος ειναι σταθερα απο τους καλυτερους χωρις ιδιαιτερες μπασκετικες παραστασεις.μπραβο του....
push
Aυριο θα το δειξει το ματς;
gspara
QUOTE (push @ Nov 23 2018, 13:41 ) *
Aυριο θα το δειξει το ματς;

Δεν νομιζω.Το telesport εχει ανακοινωσει μονο για Δευτερα το Νικη-Χαλανδρι.
Kouladi
Καλύτερα γιατί προβλέπεται σόου... ακούστηκαν πολλά κ ανακριβεί..
komazec
QUOTE (Kouladi @ Nov 23 2018, 16:00 ) *
Καλύτερα γιατί προβλέπεται σόου... ακούστηκαν πολλά κ ανακριβεί..


Για πες...
Kouladi
QUOTE (komazec @ Nov 23 2018, 17:01 ) *
Για πες...

Ότι ακούγεται λέω... Περι παρεξηγήσεων το λέω
Gkos
Και που έπαιξε ο Λοίζος;
Και που έπαιξε ο Λυμπερόπουλος(σαφέστατα εκτός ρυθμού) ;

Η ΦΕΑ εκανε περίπατο στο Γαλατσι επικρατώντας με 90-70 και συνεχίζει να ακολουθει την Πεύκη!

Αρκετος κόσμος στο κλειστό,επι το πλείστον ουδετεροι/μπασκετάνθρωποι-προπονητές!

Και Χατζηπανηγύρη είδαμε ,και Γκιουλεα ειδαμε ,και Δαμιανιδη είδαμε και Καραμπελα ειδαμε !
Και πρωην παικτες/συνεργατες του Καρατζιτς είδαμε (Αφαλιδης,Στραγκας,Τουλουζας) ,μεχρι και τον Λευτερη Χρυσό ειδαμε (και αυτος ηταν καποτε παικτης του Καρατζα αλλα δεν τον βαζω σε αυτη την λιστα wink.gif ) !
Αυτα.
Παραπανω θα σας πει ο value basket ,δεν θέλω να του παρω την χαρά!
Ναι ,και αυτον τον ειδαμε wink.gif
value basket
QUOTE(Gkos @ Nov 24 2018, 22:06 ) *
Και που έπαιξε ο Λοίζος;
Και που έπαιξε ο Λυμπερόπουλος(σαφέστατα εκτός ρυθμού) ;

Η ΦΕΑ εκανε περίπατο στο Γαλατσι επικρατώντας με 90-70 και συνεχίζει να ακολουθει την Πεύκη!

Αρκετος κόσμος στο κλειστό,επι το πλείστον ουδετεροι/μπασκετάνθρωποι-προπονητές!

Και Χατζηπανηγύρη είδαμε ,και Γκιουλεα ειδαμε ,και Δαμιανιδη είδαμε και Καραμπελα ειδαμε !
Και πρωην παικτες/συνεργατες του Καρατζιτς είδαμε (Αφαλιδης,Στραγκας,Τουλουζας) ,μεχρι και τον Λευτερη Χρυσό ειδαμε (και αυτος ηταν καποτε παικτης του Καρατζα αλλα δεν τον βαζω σε αυτη την λιστα wink.gif ) !
Αυτα.
Παραπανω θα σας πει ο value basket ,δεν θέλω να του παρω την χαρά!
Ναι ,και αυτον τον ειδαμε wink.gif



Σήμερα θα μας τα πει ο γκουρού του αθηναικού ερασιτεχνικού μπάσκετ - και όχι μόνο - gspara. Respect !!!!!!
Gkos
Τον είδα , 10" αφότου πόσταρα 😘
Πάντως εγώ εσένα θέλω,μεταξύ μας τον έχω ψιλοβαρεθει😂
gspara
ΓΑΛΑΤΣΙ-ΦΕΑ 70-90 (18-28,34-48,46-69,70-90).

Επιδειξη ισχυος εκανε η ΦΕΑ με την εμφατικη της νικη επι τιυ Γαλατσιου που επεσε σχεδον αμαχητι.Η ομαδα του κοουτς Καρατζα, με οπλο την πολυ καλα διαβασμενη της αμυνα και με εξαιρετικα ποσοστα στην επιθεση,εχτισε διψηφια διαφορα απο την 1η περιοοδο και δεν ανησυχησε σε κανενα σημειο της αναμετρησης!!!

Γιαννακης-Δεληγιαννης
Κορκοσουρας-Στεργιακης
Οικονομοπουλος-Στρατομητρος
Παπαδοπουλος-Μιχοπουλος
Θαλασσινος-Δρακακης

Η ΦΕΑ εδειξε με το καλημερα τις αγριες διαθεσεις της,με τους Μιχοπουλο-Στρατομητρο να παιρνουν τις πρωτες προσπαθειες και να οδηγουν στο αρχικο 4-12.Το Γαλατσι απαντησε με τον Παπαδοπουλο(9-12) αλλα η εισοδος του Μπασεα εδεσε την αμυνα και ελυσε το προβλημα.
Επιθετικα ο Στεργιακης ανελαβε να βαλει απο νωρις το νερο στο αυλακι και τα καταφερε με συνοπτικες διαδικασιες.Ο διαστημικος γκαρντ της ΦΕΑ με 3/3 τριποντα εκοψε τα ποδια των γηπεδουχων και η 1η περιοδος ολοκηρωθηκε με το υψηλοτατο 18-28!

Ο Γιαννουλακος εφραξε την ρακετα στην 2η περιοδο και ο Μπασεας συνεχισε την πολυ καλη δουλεια(20-34).Η εισοδος Λοιζου αλλα και Λυμπεροπουλου δεν αλλαξε το μομεντουμ,αφου ειδικα ο γκαρντ του Γαλατσιου ηταν εμφανεστατα ανετοιμος.Ο Καραλευθερης εδωσε εξτρα ωθηση και ενεργεια και το δικο του 3ποντο εγραψε το 26-39.Με πλουραλισμο στην επιθεση η ΦΕΑ πατησε κι αλλο το γκαζι μεχρι το 29-47 απο βολες του Στρατομητρου.Το Γαλατσι εκανε μικρο σερι 5-0 και τελικα πηγε στην αναπαυλα με το,μαλλον κολακευτικο,-14(34-48).

Ο Στρατομητρος ξεκινησε on fire και στην 3η περιοδο ανεβαζοντας την διαφορα στο +17(38-55).Ο κοουτς Κουμαρας γυρισε την αμυνα του σε ζωνη και καπου εκει γυαλισε το ματι του Δεληγιαννη ο οποιος με ευστοχα 3ποντα χαλασε τα σχεδια των γηπεδουχων για ανατροπη(42-63).Ο Μιχοπουλος επισης συνεχισε να ειναι εξαιρετικος και στις 2 ρακετες,με την διαφορα να αυξανει στην μεγιστη τιμη της(45-68).

Στην 4η περιοδο το Γαλατσι προσπαθησε να κατεβασει την διαφορα με χαμηλα σχηματα και τον Παπαδοπουλο στο 5.Ενα κρεσεντο του Μπαλαμπανη απλα μειωσε μεχρι το 62-76.
Εκει μιλησε ο Καραλευθερης με παλικαρισιο γκολ-φαουλ και ευστοχο 3ποντο,μετατρεποντας οριστικα το φιναλε σε διαδικαστικη υποθεση(62-82).

Πολλοι πρωταγωνιστες για την ΦΕΑ.Πρωτος μεταξυ ισων ο Βασιλης Μιχοπουλος και εκπληκτικοι Στρατομητρος-Στεργιακης-Δεληγιαννης-Καραλευθερης.Πολυτιμη δουλεια,ειδικα στο 1ο ημιχρονο,ο Μπασεας.

Απο το Γαλατσι κορυφαιος ο Μπαλαμπανης,ενω παλεψε και ο Κορκοσουρας.
pagartanis
Στο Μαρούσι τη Δευτέρα 26/11 το telesport.gr

https://telesport.gr/niki-amarousiou-aok-xalandri-a-eska/

Με την ευχή αυτή τη φορά να μην κάτσουμε στην... κέντα!

goodfor
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ για την Α’ κατηγορια της ΕΣΚΑ
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ………..…..1
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.…2
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ..…2
ΟΚΑ ΜΕΣΟΓ. – ΦΙΛΙΠΠΟΣ…………...….1
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ….….1
ΦΕΑ – ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ…………………….......1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ – Ν. ΙΩΝΙΑ……………....……2
leas
ΠΕΥΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΑΛΑΤΣΙ 2
ΑΡΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2
ΟΚΑΜ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1
ΝΙΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
ΦΕΑ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 1
Kouladi
ΦΕΑ - πολυνίκης 1

Ποσειδώνας - Ιωνία 1

Οκαμ - Φίλιππος 1

Άρης - Απόλλωνα 1

Ηλιούπολη - Γαλάτσι 1

Νίκη - Χαλάνδρι 2

Πεύκη - Κηφισιά 1
basketoterastios
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟY 1
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1
ΟΚΑ ΜΕΣΟΓ. – ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΦΕΑ – ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ – Ν. ΙΩΝΙΑ 2
chief1922
Πευκη-Κηφισιά 1 Καπου λέμε όλοι ότι θα χάσει αλλά λογικά η Κηφισιά αλλά παιχνίδια θα πρέπει να πάρει για να σωθεί.
Ηλιουπολη-Γαλάτσι 2 Έχει πάρει όλα τα παιχνίδια που επρεπε η Ηλιούπολη.Δύσκολα σήμερα για το Γαλάτσι που παίζει με κλειστό ροτε'ι'σον.
Αρης-Απόλλων 1 Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο κακή ομάδα ο Άρης για να είναι τελευταίος.
Νικη-Χαλάνδρι 1 Αν σταματήσουν τους πιστολέρο του Χαλανδρίου έχουν μεγάλη τύχη.
Φεα-Πολυνικης 1 Τα ίδια με την Πεύκη
Οκαμ-Φίλιππος 1 Έχουν παρελθόν οι δύο ομάδες από πέρισυ στη Β εσκα.Πολύ καλή εικόνα εντός ο Οκαμ Πολύ δυνατός ο φίλιππος Εκτός,αν αντέξουν οι πιτσιρικάδες το δυνατό παιχνιδι θα βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους.
Ποσειδωνας-Ν.Ιωνία 1 Η λογική λέει διπλό αλλά βλέπω νίκη των γηπεδούχων.
push
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟY 1
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1
ΟΚΑ ΜΕΣΟΓ. – ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
ΦΕΑ – ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ – Ν. ΙΩΝΙΑ 2
doctor_dru
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟY 2
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 2
ΟΚΑ ΜΕΣΟΓ. – ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΦΕΑ – ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ – Ν. ΙΩΝΙΑ 2
gspara
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Δεν ταιριαζει η Κηφισια στην πρωτοπορο Πευκη αλλα η λογικη λεει 9/9.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟY 2
Κλειστο και αμφιρροπο παιχνιδι.Μετα την ηττα με κατω τα χερια απο την ΦΕΑ,πιστευω σημερα θα αντιδρασει το Γαλατσι

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1
Ο θανατος σου η ζωη μου....

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓ. – ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1
Δυσκολο παιχνιδι.Διαφορετικες ομαδες,θα κριθει στον ρυθμο και στα ευστοχα σουτ του ΟΚΑΜ απεναντι στην καλυτερη αμυνα της κατηγοριας.

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
Νοσοκομειο η Νικη,ακομα δεν εχει παιξει πληρης,με κομβικες απουσιες.Δεν εχει περιθωρια για αλλη γκελα,ειδικα εντος εδρας.

ΦΕΑ – ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 1
Ασταματητη η ΦΕΑ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ – Ν. ΙΩΝΙΑ 2
Το θελουν διακαως για διαφορετικους λογους.Ο Ποσειδωνας μπλεκει για τα καλα αν χασει.Εχει τα γρηγορα ποδια για να κυνηγησουν την καυτη περιφερεια της Ιωνιας και περιμενω Δαμιγο να πιεζει και στα αποδυτηρια τον Τρικαλιωτη.Η Ιωνια θελει να παει αλωβητη στο ντερμπι με ΦΕΑ και θα επιχειρησει να εγκλωβισει τον γρηγορο ρυθμο των γηπεδουχων και να παει σε χαμηλο σκορ.Παραδοσιακα θα πεσουν κορμια.....
gspara
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 75-68 (18-14,39-29,59-50,75-68).

Απολυτος κυριαρχος ο Ποσειδωνας,πετυχε σπουδαια νικη επι της Ιωνιας και πηρε βαθια βαθμολογικη ανασα.Η ομαδα του Ζηβα ειχε τον ελεγχο στην μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα που κριθηκε ουσιαστικα στο εντυπωσιακο κρεσεντο του Θοδωρη Κουμπουρα(3/3 τριποντα) στην 3η περιοδο απεναντι στην ζωνη της Ιωνιας,οταν και εκτοξευσε την διαφορα στο +19.Η Ιωνια αντεδρασε στην συνεχεια,μειωσε μεχρι το -6,αλλα εκει πηρε την κατασταση πανω του ο Γιωργος Δελης και καθαρισε!!

ΔΑΜΙΓΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-ΚΑΡΤΕΡΗΣ
ΔΕΛΗΣ-ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΒΙΣΝΙΕΒΣΚΙ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ-ΛΙΤΣΟΣ

Εκτος αποστολης απο πλευρας Ποσειδωνα ο τραυματιας Στασινος,ενω και ο Οικονομοπουλος μπηκε 12αδα τελευταια στιγμη,φανερα ανετοιμος.Γνωστη η απουσια Μαυριδη απο τους Ιωνες που ειχαν ομως αυτη την φορα τον Εμιρη στην συνθεση τους.

Οπως αναμενοταν οι γηπεδουχοι ξεκινησαν με τον Δαμιγο πανω στον Τρικαλιωτη και με ταυτοχρονη συμμετοχη Μπαρμπαρη-Βισνιεβσκι.Ο Χατζηπανηγυρης δεν ξεκινησε αυτη την φορα τον Φαναριωτη στο '1' αλλα επιβραβευσε τον Σταματη για την εξαιρετικη του παρουσια την προηγουμενη αγωνιστικη.

Ο Δαμιγος εκανε καλη αμυντικη δουλεια και γενικα η ομαδικη αμυνα του Ποσειδωνα λειτουργησε αψογα στο 1ο ημιχρονο.Το 3ποντο του Δαμιγου εγραψε το 7-0 για να παραδωσει την σκυταλη στον Στεφανη που οδηγησε στο 11-4.Με 5 ποντους του Γεωργιου,η Ιωνια μειωσε 11-9 αλλα προς το τελος της 1ης περιοδου το πηρε προσωπικα ο Κουμπουρας και οι γηπεδουχοι ξεφυγαν 23-16.Αστοχοι οι φιοξενουμενοι απο τα 6,75 και εκατερωθεν αστοχια στις βολες.

Η Ιωνια συνεχισε με πιο ευελικτο σχημα(Γιωργος Νιφορας στο 4) και με 3/3 βολες του Τρικαλιωτη πλησιασε στο καλαθι(26-24).Σε αυτο το σημειο ο Ποσειδωνας βρηκε εξτρα λυσεις απο τον εξαιρετικο Αποστολου και με σερι 9-0 προηγηθηκε 35-24.Οι ψηλοι της Ιωνιας φορτωθηκαν με φαουλ(Λιτσος-Γεωργιου-Σιωμος απο 3) και ο Τρικαλιωτης εκνευρισμενος χρεωθηκε με τεχνικη ποινη.
Στο τελευταιο 1,5 λεπτο οι φιλοξενουμενοι γυρισαν την αμυνα τους σε ζωνη.Παρα το 3ποντο του Αποστολου(39-27) ο Ποσειδωνας εδειξε να αιφνιδιαζεται.Ημιχρονο 39-29 με τον Τρικαλιωτη,οπως και στην 1η περιοδο,να πετυχαινει το τελευταιο καλαθι.

Η ζωνη συνεχιστηκε και στην 3η περιοδο για την Ιωνια,αφου τα πρωτα δειγματα ηταν ενθαρρυντικα.Ο Ποσειδωνας ομως εμφανιστηκε πιο ετοιμος,με τον Κουμπουρα να σμπαραλιαζει την αμυνα της Ιωνιας shot.gif .Με 13 διαδοχικους ποντους(3/3 τριπ) ο εμπειρος γκαρντ των γηπεδουχων εκτοξευσε την διαφορα στο 55-36 εν ριπη οφθαλμου.

Μετα το ταιμ-αουτ ηρθε η αναμενομενη αντιδραση της Ιωνιας.Με τον Καρτερη να παιρνει φωτια(13 με 3 τριπ) και τον Γεωργιου να κανει ζημια στην ρακετα,οι Ιωνες μειωσαν μεχρι το 62-56 στις αρχες της 4ης περιοδου.Ηταν η σειρα του Ποσειδωνα να πληγωθει με φαουλ,χανοντας με 5 τον Μπαρμπαρη (στο 29') και τους Στεφανη-Αποστολου στα 4.

Ηρθε ομως η ωρα του αρχηγου Γιωργου Δελη 77.gif να παρει την τριαινα του και να οδηγησει εκ του ασφαλους την ομαδα του στην νικη.Εκτος απο τις παθιασμενες του αμυνες πετυχε 3 τεραστια καλαθια σε αυτο το σημειο, διαμορφωνοντας το 70-58.
Η Ιωνια χαμηλωσε το σχημα για να πιεσει αλλα δεν μπορεσε να βρει τα μεγαλα σουτ για να επιστρεψει,αφου και ο Τρικαλιωτης εδειξε να ξεμενει απο δυναμεις,αγωνιζομενος σχεδον 38 λεπτα.
Η ομορφη ασιστ του Δελη εδωσε την ευκαιρια τον Βουλγαρακη να γραψει το 73-62 και στο φιναλε η Ιωνια απλα καταφερε να μειωσε 75-68 με 2 τριποντα απο Εμιρη-Γεωργιου.

MVP:ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ σε μια σπουδαια εμφανιση ανταξια της τεραστιας κλασης του!!
Απο κοντα ο καταλυτικος ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΗΣ!!Ιδανικος team-player εκανε τα παντα για την ομαδα του και οταν χρειαστηκε ντυθηκε εκτελεστης και καθαρισε.Μεγαλες επιθετικες βοηθειες απο Στεφανη-Αποστολου,ενω Δαμιγος-Μπαρμπαρης ηταν πολυτιμοι αμυντικα.

Απο την Ιωνια ολα τα λεφτα η εκπληκτικη 3αδα Γεωργιου-Καρτερη-Τρικαλιωτη.Ελαχιστα αγωνιστηκαν ο Γιωργος και ειδικα ο Πετρος Νιφορας.
goodfor
Α’ κατηγορία της ΕΣΚΑ ............ ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ. - ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ. ΒΑΡΒ. 87 - 50 δεκάλεπτα 16 - 12 / 30 - 19 / 58 - 40 & 87 - 50 .Από τη ΦΕΑ διακρίθηκαν : Στρατομήτρος 8, Ρωμοσιός 8, Καραλευθέρης 8, Στεργιάκης 11 (2), Δεληγιάννης 10, Μιχόπουλος 12 (1) & Δρακάκης 13 & από το νεανικο Πολυνικη : Μορφος Β. 7, Δουρουντους 7, Λιβανός 7, Θεοδωριτσης 8 (2).
Μετα τα αποτελεσματα της 9ης αγωνιστικής μόνο η ΦΕΑ στο άμεσο κυνήγι της ΠΕΥΚΗΣ:
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ- ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 74-67
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 89-69
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 64-78
ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ- ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 74-57
ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ- ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 84-70
ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ- ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 87-50
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ- ΕΣΚΔ. Ν.ΙΩΝΙΑΣ 75-68
pagartanis
O αγώνας Νίκη Αμαρουσίου-ΑΟΚ Χαλάνδρι 84-70 από το www.telesport.gr

https://telesport.gr/live-niki-amarousiou-a...-a-eska-andrwn/
D-Master
10η αγωνιστική Α’ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΠΕΥΚΗ 1 Μπορεί...έστω και δύσκολα να υποχρεώσει το Χαλάνδρι τη Πεύκη στη πρώτη του ήττα

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 εύκολα

ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1 έστω και δύσκολα οι πιτσιρικάδες θα βρουν την λύση ...

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1 οριακά

ΓΑΛΑΤΣΙ-ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Χ ντέρμπι και εδώ

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 1 ο θάνατος σου η ζωή μου

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΦΕΑ 1 ματς πρωτοπόρων αλλά πιστευω η ΦΕΑ θα καθαρίσει ευκολα

Καλή αγωνιστική σε όλους χωρίς τραυματισμούς !!!



basketoterastios
ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΠΕΥΚΗ 1

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1

ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2

ΓΑΛΑΤΣΙ-ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 2

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΦΕΑ 2
pagartanis
Στη Νέα Ιωνία το www.telesport.gr για το ματς ΙΩΝΙΑ BC-ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ τη Δευτέρα 3/12!

https://telesport.gr/eskd-neas-ionias-fea-n...elfeias-a-eska/
push
ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΠΕΥΚΗ 2

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1

ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2

ΓΑΛΑΤΣΙ-ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 1

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΦΕΑ 1
Paragodas
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους,

ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΠΕΥΚΗ 2

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1

ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2

ΓΑΛΑΤΣΙ-ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 2

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΦΕΑ 2

Καλά παιχνίδια σε όλους με υγεία... laugh.gif laugh.gif laugh.gif rolleyes.gif smile.gif smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.