Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μπαρτσελονα-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
T.W.Is.M.
vs

Παρασκευη 26/2 21:45 ΕΡΤ2

Εφτασε η ωρα του πιο κρισιμου ματς μεχρι τωρα. Ή μηπως οχι; Το παιχνιδι που αν το κερδισουμε αλλαζει ολοκληρη τη ροη του ομιλου. Το παιχνιδι που αν το χασουμε μας φερνει ενα βημα πριν τον αποκλεισμο. Ή μηπως οχι; Μηπως θα επρεπε αντι να προτρεχουμε και να προβλεπουμε αποτελεσματα αγωνων που θα γινουν πανω απο 1 μηνα μετα να παρακολουθουμε αγωνιστικη-αγωνιστικη και να κανουμε απολογισμο;
Επιτελους η μεταγραφολογια τελειωσε, ηρθε ο Γουορικ και θα επικεντρωθουμε στο αγωνιστικο κομματι. Προφανως και το παιχνιδι ειναι σημαντικο, αλλα τιποτα δεν κερδιζεται μονο αυριο και τιποτα δε χανεται αυριο. Σημερα η Λαμποραλ παραλιγο να χασει απο τη Ζαλγκιρις μεσα στη Βιτορια! Υπαρχουν ακομα 6 αγωνιστικες εκτος απο την αυριανη και μπορει να συμβουν τα παντα. Θα ελεγα λοιπον οτι πιο πολλα μπορουν να κερδηθουν σε αυτο το παιχνιδι παρα να χαθουν. Απο την αλλη πλευρα περιμεναμε οτι θα βρισκαμε μια Μπαρτσελονα κουρασμενη απο το Copa del Rey και αντι γι αυτο βρισκουμε μια ομαδα που εχει να παιξει επισημο ματς απο την περασμενη Πεμπτη, ενω εμεις παιξαμε τη Δευτερα! Θα βρουμε μια Μπαρτσελονα χωρις την κουραση του πρωτου αγωνα, αλλα και με χαμενο μομεντουμ σε σχεση με το πρωτο ματς. Ηδη ακουγεται μουρμουρα για τον Πασκουαλ, ενω οι ηττες στον πρωτο γυρο ειναι περισσοτερες απο καθε αλλη φορα σε ομιλο.
Θα ελεγα λοιπον οτι ειναι μια καλη ευκαιρια αν επαναλαβουμε μια εμφανιση παρομοια με αυτη της Μοσχας να παρουμε ενα μεγαλο διπλο, που θα καλυψει τη δευτερη μεγαλη γκελα(Καουνας) του πρωτου γυρου(η ηττα απο την Μπαμπεργκ απλα ακυρωσε τη νικη επι της Λαμποραλ).
Στα αξιοσημειωτα του ματς η επανεμφανιση στην Ευρωλιγκα των Παπανικολαου και Ντορσει ως αντιπαλοι και με αντιθετες φανελες απο αυτες που θα μπορουσαν να φορανε!

Στο καθιερωμενο βιντεο δεν εχω το παιχνιδι του πρωτου γυρου, αλλα τον περσινο δευτερο ημιτελικο. Ετσι, για να δειξουμε πως γινεται...
rahxephon13
Το ματς μπορει να μην ειναι τελικος για εσας αλλα ειναι καθοριστικο για την μετεπειτα πορεια σας καθως με νικη δεν κανεις απλως ενα σπουδαιο διπλο στο οποιο δεν θα περασουν πολλοι αλλα ριχνεις και ενα αμεσο ανταγωνιστη σου στα σχοινια και γι'αυτο πιστευω οτι το ματς θα ειναι δυσκολο περα απο το οτι παιζεις εκτος με μια δυνατη ομαδα.

Οπως ειπε και ο προπονητης σας η πιεση βρισκεται στο πλευρο της μπαρτσα προφανως αυτο θα θελήσει να το εκμεταλλευτεί αλλα αυτο το ΘΕΛΩ μπορει να λειτουργησει ευεργετικα για τον αντιπαλο, θεωρω οτι η μπαρτσελονα θα παιξει πολυ δυνατα αν καταφερει ο ολυμπιακος να αντεξει μεχρι το τελος πιστευω οτι θα εχει πολλες συνατοτητες να το παρει.

off topic:Λογω της σημασιας του ματς μην εκπλαγουμε αν παιχτει παρομοια διαιτησια με το αυτη της μοσχας ισα ισα που πρεπει να το περιμενει και να προετοιμαστει γι'αυτο πρεπει να συστήσει ηρεμια στο παιχνιδι ακομη και αν δουν τιποτα αναποδα σφυριγματα.
Zephyr
Και να θέλαμε να χτυπήσουμε την Μπάρτσα στην ρακέτα, δεν μπορούμε για ευνόητους (μεταγραφικούς) λόγους (όχι, δεν θα γκρινιάξω σήμερα πάλι, δεν θα γκρινιάξω).
Άρα πάμε παλι στο ίδιο μοτίβο. Άμυνα και Άγιος ο Θεός. Η φετινή Μπάρτσα γενικά δεν τρομάζει κόσμο αλλά σαφώς δεν είναι να την πάρουμε αψήφιστα. Ξύλο στους περιφερειακούς για αρχή, να μην μπει σε mood ο Σατοράνσκι, προσοχή στον Πέρπε που από τότε που έφυγε ψήνεται να κάνει κηδείες σε Ολυμπιακό και Παο και από κει και πέρα πρέπει να μπουν τα σουτ. Ο Λοτζέσκι για άλλη μια φορά λείπει (λειπεί πολύ) οπότε Παπανικολάου, Παπαπέτρου και Όντομ πρέπει να βρουν χέρι από την γραμμή του τριπόντου ώστε Σπαν και Χάκετ να αξιοποιήσουν τα ρήγματα που δημιουργούν.
ΥΓ. Χ Factor o Φράουλας, ή θα χτίσει με το σουτ ή θα συνεχίσει τις τρομερές εμφανίσεις του κάνοντας το παιχνίδι που ξέρει.
TakeshyKurosawa
Δύσσκολο το παιχνίδι. Φαβορί προφανώς η Μπάρτσα. Λογικά θα κερδίσουν, γιατί αν χάσουν πάλι θα βαρέσουν διάλυση! biggrin.gif
akratacity
Το ιδανικο σεναριο για τον Ολυμπιακο ειναι νικη σημερα και την επομενη εβδομαδα να παει η Μπαρτσα στη Χιμκι να κερδισει, οποτε με νικη επι της Λαμποραλ να τις βαλει απο κατω και τις δυο. Βεβαια, το σημερινο παιχνιδι ειναι πολυ δυσκολο και για να κερδισουμε πρεπει να κανουμε παιχνιδι αντιστοιχο με της Μοσχας επιθετικα.

υ.γ. η χθεσινη Λαμποραλ με οποιαδηποτε αλλη ομαδα του ομιλου να επαιζε (πλην Ζαλγκιρις) θα εχανε με 20 ποντους διαφορα. Οι Βασκοι παρουσιαστηκαν τραγικοι στην επιθεση με πολυ ασχημα ποσοστα, ομως στο τελος οι Λιθουανοι δεν εβαζαν γκολ με τιποτα και ετσι το παιχνιδι γυρισε.
υ.γ.1 η ρεαλ περασε απο τη Γερμανια κανοντας ενα πολυ σημαντικο διπλο...ας οψεται ο νικος ο ζησης που με το σκορ στο -2 για τους γερμανους ενα λεπτο περιπου πριν το τελος εχασε τριποντο τελειως ελευθερος...
TakeshyKurosawa
Βαρόμετρο για άλλη μία φορά η παρουσία του Σπανούλη. Δυστυχώς πλέον ο κακός Σπανούλης εμφανίζεται με 70-30 έναντι του καλού Σπανούλη. Αν πέσουμε στο 30 σήμερα λογικά θα πάρουμε το ματς..
Weekendman
Σιγά-σιγά ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει οριστικά, και ο ευρωπαϊκός ρόλος του Όντομ. Ο όποιος είναι μια ζωντανή απόδειξη, γιατί δεν έπρεπε να αντικατασταθεί ο Λαφαγιετ, τον περσινό Ιανουάριο, με παίκτη που δεν ήταν ξεκάθαρα καλύτερος. Γιατί μπορείς να έχεις τα φαινόμενα σαν τα φετινά, περιμένοντας ένα γύρο για να προσαρμοστεί, μπερδεύοντας την ομάδα, και μένοντας πίσω βαθμολογικά. Τουλάχιστον όμως, αφού φάγαμε τον χρόνο μαζί του ας δρέψουμε τους καρπούς της υπομονής μας. Μια και μετά τους Χάκετ και Στρόμπερι, είναι ένας ακόμα παίκτης ,που μπορεί να πάρει την μπάλα από τα χέρια του Σπανούλη, χάρη στο 1 εναντίον 1 επιθετικό ταλέντο. Αν και κανονικά διαθέτει και σουτ για επιθετική χρησιμοποίηση άνευ μπάλας…

Καλά θα ήταν επίσης, να βρίσκαμε την Μπάρτσα, όπως βρήκε ο Παναθηναϊκός την Φενέρ. Δηλαδή με τρία ματς κυπέλλου, και ένα ντέρμπι με την Γαλατά αύριο, και να ερχόταν ένα ακόμα δώρο χθες από Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις. Όμως ο Ολυμπιακός πρέπει να βγει μόνος του από τον λάκκο, η έστω ο Μάντζαρης για αρχή να θυμηθεί την περσινή σειρά προημιτελικών με την Μπαρτσελόνα…



bodiroga10
Βαρομετρο απ την μια ο τομιτς και απ την αλλη ο σπανουλης

Αν ο τομιτς συνεχισει τις τραγικες του εμφανισεις του τελευταιου μηνα τοτε ανετα ο ολυμπιακος παιρνει 2πλο. Αν αντιθετα κοντρα στον μιλουτινοφ και τον χαντερ καταφερει και βρει ρυθμο τοτε η μπαρτσελονα δυσκολα χανει στη βαρκελωνη.

Η αθλια εικονα της μπαρτσελονα τον τελευταιο μηνα κυριως οφειλεται στο ντεφορμαρισμα του τομιτς που εχει βραχυκυκλωσει ολη την ομαδα
rahxephon13
http://euroleague.sport24.gr/article/39278...-olympiako.html
Δεν παιζει ο αμπρινες να και ενα ευχαριστο για τον ολυμπιακο νεο.
rankin
Δίνω στον Ολυμπιακό 1% πιθανότητα να κοιμηθεί ο θεός και να κάνει διπλό.
Αν επαιζε και ο Χακιμ δε Ντριμ θα είχαμε 2%

Φετος δεν εχουμε κάνει ακόμα καμία ανατροπή, ισως γιατί πολύ απλά, δε μπορούμε...
Δυστυχώς αλλά δε το βλέπω το σημερινό.
Γενικά δε βλέπω φως και play off φέτος.
Θα παρει ρεπό η ομάδα
rahxephon13
Αν και νωρις πολυ τρακαρισμενη την βλεπω την μπαρτσα αποψε, μιλουτινοφ δεν κανει για ευρωλιγκα ακομη.
Coach Periklis
Ένα απ τα λίγα ματσ που έχεις σοβαρή ανάγκη το κορμί και ύψος ου Μιλουτινοφ και αυτός κάνει 2 φάουλ in the blink of an eye
rahxephon13
Ο ολυμπιακος εχει μπει πολυ δυνατα με εξαιρετικο σπανουλη μεχρι στιγμης, τον πασκουαλ ασχετα απο το σημερινο δεν τον βλεπω καλα ισως ηρθε η ωρα για αλλαγη στην μπαρτσελονα.

Ασχετα με το αν θα του βγει ο ουορικ η οχι ειναι κριμα που δεν εγινε η υπερβαση για τον ντορσευ θα ηταν το perfect fit για αυτον τον ολυμπιακο.
Dred11
O Ντόρσει είναι ο καλύτερος ΜΑΠ στην Ευρώπη. Μόνος του έδεσε την άμυνα της Μπάρτσα. Αξίζει κάθε δολλάριο που παίρνει.
Conan1982
Μας έχουν χτυπήσει πολύ μέσα στην ρακέτα κυρίως με τα φάουλ που μας έχουν φορτώσει, να δω πως θα αντέξουμε μέχρι το τέλος
rankin
Η ειρωνία του να σε διαλύει ο παίχτης που δεν ησουν σίγουρος ότι ηθελες να πάρεις
mixalisgate7
Πολύ κακός ο Χάντερ σε άμυνα και επίθεση. Δεν είναι καλό σημάδι αυτό. Μέτριος και ο Χάκετ.
rahxephon13
Εχω τον απολυτο σεβασμο στο τροπο λειτουργιας των αγγελοπουλων που τους εχει φερει επιτυχιες τοσα χρονια αλλα καμια φορα χρειαζεται και η υπερβαση και πιστευω οτι στο χρονικο σημειο που βρισκοταν επρεπε να την κανουν την κινηση για ντορσευ, το ματς θα ηταν τελειως διαφορετικο σημερα μιας και η μπαρτσα δεν πειθει.

Ο παπανικολαου νομιζω δεν ειναι απολυτα ετοιμος ακομη ειδικα γι'αυτο το επιπεδο θελει χρονο.
rankin
Εκτος απο Σπανούλη και Πρίντεζη δεν εχουμε τίποτα άλλο.

Αυτός ο Μιλουτίνοφ πλάκα μας κάνει; Εχω να δω τέτοιο κρυάρι απο την εποχή του Τσακαλίδη.. Εντάξει. Γελαει ο κόσμος
salonikatasos
Ο ντορσι βγαζει μισος. Φαινεται στο βλεμμα του σε καθε φαση
t0ny3
Τι κτηνος ειναι ο Dorsey! Εχει σκεπασει το καλαθι της Μπαρτσα. Οταν εχεις λεφτα ομως...
mixalisgate7
Χάνουμε βολές, δεν παίζουμε άμυνα. Δεν βλέπω να κερδίζουμε.

QUOTE(rankin @ Feb 26 2016, 22:26 ) *
Αυτός ο Μιλουτίνοφ πλάκα μας κάνει;


Μάλλον μας τρολάρει tongue.gif
TakeshyKurosawa
Μπορεί και να διασυρθούμε όπως φαίνεται!
Dred11
"Οι μεταγραφές Φεβρουαρίου δεν βοηθάνε", ναι καλά. Το παιχνίδι που έκανε ο Ντόρσευ δεν υπάρχει. Ο τύπος είναι αμυντικό υπερόπλο.
rankin
Κοιτάξτε.
Ας το παραδεχτούμε.
Δεν μπορούμε φετος.
Ξεφτυλιστήκαμε απο τα τσιρκουλα και είμαστε λίγοι για τους δυνατούς.
Δε μπορεί παραπάνω αυτή η ομαδα.
Σάκος του μποξ είμαστε.
Όλα ειχαν τελείωσει εκείνο το βραδυ της τραγωδίας με τη Μπαμπεργκ, αλλα δε το πήραμε χαμπαρι. Η ομαδα ξεφούσκωσε-έσκασε. Πείτε το οπως θέλετε. Δε μπορούμε ομως παραπάνω.
Σε αυτη τη Β περίοδο μας ξεφτύλισαν με καθε τρόπο σε άμυνα και επίθεση.
Πρόκριση δεν υπαρχει. Παμε για 7η θεση (γιατι οι άλλοι οι γελίοι δε πρόκειται να κανουν δεύτερη νικη)
pk13
Μη χαθει και η διαφορα ετσι οπως παει το πραγμα....Ανυπαρκτος στη ρακετα ο Ολυμπιακος...Ο Μιλουτινοφ πιο χαλια δεν παει το εχει τερματισει..
Coach Periklis
Μεγάλη απογοήτευση φέτος. Ολες οι αποφάσεις του coach ήταν λανθασμένες.... Δεν υφίσταται παίκτης Μιλουτινοφ και Αγραβανης που για να τους στηρίξει επειδή τους πίστευε έμεινε η ομάδα ξεκρέμαστη

Δεν είμαστε για 8αδα αντικειμενικά. Δεν αξιζουμε με τέτοιες εμφανίσεις στο τοπ-16
Anubis
Αν δεν ανεβουν οι Χακετ, Χαντερ και δεν μπει κανα περιφερειακο σουτ ο ολυμπιακος δεν εχει τυχη. Εχει μεγαλο θεμα κατω απο την ρακετα με το διδυμο ντορσι - σαμιουελς
zarmas
Δεν είναι καλή η Μπάρτσα,το πάθος του Ντόρσει γύρισε το ματς,υπάρχουν ελπίδες ακόμα
sircharles
Θελω παλι τη γνωμη των φιλων που φωναζανε το καλοκαιρι οτι ο μιλουτινωφ ειναι καλη επιλογη για τριτος ψηλος. Για ελληνικη α2 ΙΣΩς ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!
Ο προπονητης που περσι πιστωθικε την καλη πορεια με την ομαδα που βρηκε, φετος εκτειθεται τρελα με τις επιλογες του. Πισω απο το σπανουλη εχει γεμισει την περιφερεια με ξυλοκοπους. Καθολου ισσοροπημενο ροστερ.
Ομαδα με αμυντικη φιλοσοφια 44 στο ημιχρονο. Με ελαφρα 4αρια να μαρκαρουν τα αντιπαλα σεντερ. Να χαρω φιλοσοφια!
Και ο γουορικ τεσσαρι ειναι!!!!
ΜΠΡΑΒΟ σφαιροπουλε
TakeshyKurosawa
Το θέμα είναι πλέον να μην χαθεί η διαφορά! Αν χαθεί η διαφορά χαιρετάμε! Ο Ντόρσι φαίνεται να είναι αυτό που έλειπε από την Μπάρτσα. Εμφανώς ανώτερος από τον Λαβάλ σε αυτό που χρειάζεται να δίνει παίχτης του στυλ του.. Βέβαια το θέμα είναι να έχει την ψυχική του υγεία!
rahxephon13
Χωρις να θελω να υποτιμησω κανενα καμια απο τις δυο ομαδες δεν πειθει ακομη και η μπαρτσελονα που πηρε λιγο μπρος στο τελος κυριως λογω χαλαρωσης του ολυμπιακου παρα γιατι εκανε τιποτα σπουδαιο η ιδια, φαινεται οτι αμφοτεροι εχουν σημαντικα θεματα να λυσουν αν θελουν να προχωρησουν μακρια.

Νομιζω οτι εινι εξοφθαλμο πια οτι ο λυμπιακος εχει προβλημα στους ψηλους αν δεν τραβηξουν χαντερ πριντεζης οι υπολοιποι λιγο πολυ δεν μπορουν, μιλουτινοφ δεν ειναι ετοιμος ψυχολογικα ακομη για τετοια ματς ενω ο αγραβανης ειναι ενας παιχτης που πρεπει να δουλευτεί γιατι πιστευω οτι αξιζη ο παπαπετρου ειναι ο καλυτερος μεχρι στιγμης αλλα του λοιπουν παραστασεις.

Δυστηχως ο τραυματισμος γιανκ αλλαξε πολυ τις ισορροπίες αλλα η ομαδα και ο προπονητης δεν βοηθησαν τον εαυτο τους οσο θα επρεπε, τωρα θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε πως θα εμφανιστη ο ουορικ για να δουμε σε τι μπορει να στοχευση ο ολυμπιακος.
Dred11
Μέχρι την είσοδο του Ντόρσι στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε. Είχε εξαφανίσει τον Τόμιτς, ο Ντόλμαν είχε βγει με 3 φάουλ, ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης αλώνιζαν. Ο άχρηστος προπονητής της Μπάρτσα είχε και την έμπνευση να ξεκινήσει με τον σάπακα τον Όλεσον στη θέση 3, όπου φυσικά δεν έκανε τίποτα. Να τον χαίρεται με την άλλη σπουδαία μεταγραφή που έκανε τον Βεζένκοφ, που είναι επιπέδου Παπαγιάννη του ΠΑΟ. Μετά όμως μπήκε ο Ντόρσι και σταμάτησε η παιδική χαρά. Δεν νομίζω να χω ξαναδεί παίκτη με το αμυντικό impact του Ντόρσι. Βέβαια βοήθησε ότι ο άλλος ο σάπακας ο Περπέρογλου κάνει ξανά εναντίον ελληνικής ομάδας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής του.
Coach Periklis
QUOTE (sircharles @ Feb 26 2016, 22:43 ) *
Θελω παλι τη γνωμη των φιλων που φωναζανε το καλοκαιρι οτι ο μιλουτινωφ ειναι καλη επιλογη για τριτος ψηλος. Για ελληνικη α2 ΙΣΩς ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!


Δεν ήμουν από αυτούς που είχαν άποψη για τον Σέρβο, αλλά για να είμαστε αντικειμενικοί για 3ος σέντερ πίσω από Χάντερ και Γιανγκ δεν ήταν παράλογο να πάρεις έναν 7 footer......Τα λάθη έγιναν μετά στον σχεδιασμό κι όχι το καλοκαίρι
rahxephon13
Μιλουτινοφ και τομιτς συναγονιζονται ποιος ειναι πιο θα παιξει πιο χαλια tongue.gif

Πλακα πλακα ξερει κανεις γιατι ειναι τοσο κακος ο τομιτς φετος, ληγει το συμβολαιο του μηπως και σκεφτεται nba? η ειναι κατι αλλο?

Τραγικη εμφανιση στο 3 δεκαλεπτο 20 ποντους απο αυτη την μπαρτσα δεν δικαιολογείται.
mixalisgate7
Μετά το 10-16, είμαστε σε άλλο γήπεδο.

QUOTE(rahxephon13 @ Feb 26 2016, 22:55 ) *
Πλακα πλακα ξερει κανεις γιατι ειναι τοσο κακος ο τομιτς φετος, ληγει το συμβολαιο του μηπως και σκεφτεται nba? η ειναι κατι αλλο?


Ανανεώσε το καλοκαίρι.
pk13
Λευκη πετσετα...Αν συνεχισει ετσι παει η διαφορα....Πολυ δυσκολα αυτος ο Ολυμπιακος θα προκριθει..
Coach Periklis
Περπέρογλου τέκνον Βρούτε :-p
TakeshyKurosawa
Λογικά σήμερα τελειώνει ο Σφαιρόπουλος. Μπορεί να μην φύγει σήμερα, αλλά έχει τελειώσει.
T.W.Is.M.
Η σεμνη τελετη ελαβε τελος στο τριποντο του Ναβαρο στη ληξη του ημιχρονου. Ο Περπερογλου με τα 2 τριποντα καθαρισε και τη διαφορα. Να δουμε αν θα πιασουμε τους 60...
Ποσα εδωσε αληθεια η Μπαρτσελονα για τον Ντορσει;;;
rahxephon13
QUOTE (mixalisgate7 @ Feb 26 2016, 22:58 ) *
Μετά το 10-16, είμαστε σε άλλο γήπεδο.



Ανανεώσε το καλοκαίρι.

Μαλλον σκεφτεται πως θα ξοδεψη ολα αυτα τα λεφτα τοτε laugh.gif
Coach Periklis
Ενώ τον συμπαθω , Συμφωνώ ότι το έχασε κατά κράτος τον έλεγχο φέτος και δε γίνεται να συνεχίσει με τόσες κακές επιλογές στο ρόστερ και τέτοιες αποκαρδιωτικές εμφανίσεις...πηγαμε απ τον κακό αλλα επιθετικό ΟΣΦΠ του Μπαρτζώκα με το "ρολόι", στον ΟΣΦΠ του Σφαιροπουλου που είναι ο πιο αθλητικός και πιο ΑΣΟΥΤΟΣ στην ιστορία του συλλόγου

Ελπίζω ο επόμενος να είναι ορθολογικός και all around
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 26 2016, 22:59 ) *
Ποσα εδωσε αληθεια η Μπαρτσελονα για τον Ντορσει;;;


Νομίζω 180.000 δολάρια, δεν είμαι σίγουρος.
T.W.Is.M.
Λενε οτι η επιθεση ειναι κυριως θεμα ταλεντου και η αμυνα κυριως θεμα διαθεσης(και αθλητικων προσοντων θα ελεγα εγω). Οι κορυφαιες ομαδες την εχουν τη διαθεση. Και να μην την εχουν καθε βραδυ, θα την εχουν οταν πρεπει. Το ταλεντο ομως ή το εχεις ή δεν το εχεις...
rankin
5/14 βολες εμεις
9/13 τριποντα η Μπαρτσελονα
Αν επαιζε διπλο με τα παιδικά της, καλύτερη εικόνα απο εμας θα ειχαν
Sence Of Defence
QUOTE (sircharles @ Feb 26 2016, 22:43 ) *
Θελω παλι τη γνωμη των φιλων που φωναζανε το καλοκαιρι οτι ο μιλουτινωφ ειναι καλη επιλογη για τριτος ψηλος. Για ελληνικη α2 ΙΣΩς ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!
Ο προπονητης που περσι πιστωθικε την καλη πορεια με την ομαδα που βρηκε, φετος εκτειθεται τρελα με τις επιλογες του. Πισω απο το σπανουλη εχει γεμισει την περιφερεια με ξυλοκοπους. Καθολου ισσοροπημενο ροστερ.
Ομαδα με αμυντικη φιλοσοφια 44 στο ημιχρονο. Με ελαφρα 4αρια να μαρκαρουν τα αντιπαλα σεντερ. Να χαρω φιλοσοφια!
Και ο γουορικ τεσσαρι ειναι!!!!
ΜΠΡΑΒΟ σφαιροπουλε


Φταίει ο Σφαιρόπουλος για τους άπειρους τραυματισμούς? Το ότι τραυματίστηκε ο Γιανκ το 5άρι μας φταίει και σε αυτό ο Σφαιρόπουλος? Το ότι δεν δώσανε χρήμα οι Αφοί για καλύτερους σέντερ φταίει ο Σφαιρόπουλος? Δε νομίζω.
Έπρεπε να ματσάρουμε τη διαφορά για να πάρουμε ντόρσευ.
Conan1982
Πέραν του κατά πόσο μας επηρέασε ο τραυματισμός του Γιανγκ που σίγουρα μας επηρέασε όλα τα παιχνίδια του ομίλου είναι για μένα μια απόδειξη ότι έχουν περάσει οι εποχές που μια ομάδα μπορούσε να κερδίσει τίτλους αποκλειστικά σκοπεύοντας να οδηγήσει τα παιχνίδια σε χαμηλό σκορ.
Η ομάδα ήταν εξαρχής σχεδιασμένη γι' αυτό κάτι που αποδείχτηκε λάθος, δεν ξέρω αν είναι ο Σφαιρόπουλος ή κάποιος άλλος που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό του χρόνου αλλά πιστεύω να έγινε σαφές ότι πρέπει να παρουσιάσουμε μια πιο επιθετικογενή ομάδα.
shtarkws
Βλέποντας τον αγώνα αναρωτιέμαι αν ο Ολυμπιακός έχει περισσότερη ανάγκη τον Παπανικολάου από τον Ντορσει. Γενικά φέτος ο Ολυμπιακός κάνει κινήσεις που δεν συμβαδίζουν με την διαύγεια που τον χαρακτηριζε τα τελευταία χρόνια.

Ομάδα με 5! τεσσάρια ( Παπανικολάου / Πριντ/ Αγραβανης/ Παπαπετρου/ Ουορικ ), χωρίς να αναπληρώσει το κενό του Γιανγκ και φερνοντας τον όντομ που είναι ίδιο στυλ με Ματζαρη. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ομάδα θέλει να κάνει ο Σφαιροπουλος

Το πιο ανησυχητικό όμως απ όλα είναι ότι ξαφνικά μοιάζει μια ομάδα εύθραυστη ψυχολογικά ενώ τις προηγούμενες σεζόν έβγαζε το λάδι σε κάθε αντίπαλο ακόμη και αν έχανε
MaJesty23
Τι ψυχάρα ο Hackett...

Εχει τεράστιες ευθύνες ο Σφαιρόπουλος στην στελέχωση και οχι στο coachaρισμα...που να χωρέσει τοσο κόσμο στα forward(wtf?)...Anyway για μενα τα κρίσιμα είναι με Κιμκι και με Μπαμπεργκ και τιποτα δεν τελειώσε.
RipCity
Ο Σφαιρόπουλος φταίει γιατί ούτε την άμυνα βλέπουμε, ούτε επίθεση. Απογοήτευση στο τοπ16 ο coach, τον έχουν διασύρει όλοι τακτικά. Επίσης τι δουλειά έχει γίνει με Παπι κι Αγραβάνη? Τα παλικάρια όλο και χειρότερα είναι. Κι ο Σέρβος το ίδιο.

Τραγική εμφάνιση σήμερα και κάπου εδώ σταματώ να ελπίζω πια, νόμιζα θα γυρίσει το τσιπάκι και θα σοβαρευτεί κι ο coach, αλλά τα ίδια πάλι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.