Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μπαρτσελονα-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
T.W.Is.M.
QUOTE(milc @ Feb 27 2016, 01:00 ) *
Νομίζω ότι το λάθος έγινε στην αρχή της χρονιάς με την επιλογή του Σφαιρόπουλου να δημιουργήσει μία αμυντικογενή ομάδα έχοντας ως βάση τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Lojetski.



Καλως τον! Αυτο ελεγα ακριβως πριν απο λιγο...
Petran911
QUOTE(shtarkws @ Feb 26 2016, 23:58 ) *
Πάντως όσο κακός και να ήταν ο Σπανουλης δεν γίνεται τις τελευταίες 3 επιθέσεις να τις παίρνει ο Αθηναίου


Για μένα ο φετινός Ολυμπιακός εξελίσσεται στην τέλεια καταιγίδα, με ευθύνες παντού αλλά με βασικό υπαίτιο της πορείας του τελευταίου μήνα τον Σφαιρόπουλο, ο οποίος δείχνει να μην έχει εναλλακτικό πλάνο όταν τα παιχνίδια χαλάνε (τα ταιμ αουτ τα ξεχνά και τα συστήματα δεν αλλάζουν ακόμη και όταν δεν βγαίνουν), να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στον τομέα της ψυχολογίας (οι βολές σήμερα είναι καθαρό παράδειγμα, γιατί αν είχαν μπει ο ΟΣΦΠ θα κρατούσε τη διαφορά), δεν μπορεί να αλλάξει ρυθμό ή να βρει σχέδιο για την ομάδα όταν τα πράγματα κολλάνε, ενώ σαφώς έχει ευθύνη για τη στελέχωση, αφού πράγματι ο Οντομ είναι αχρείαστος, ο Μιλουτινοφ δεν μπορεί ενώ ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί έφυγε ο Τζέιμς. Παράλληλα φταίει η διοίκηση γιατί ενώ και ένα μήνα τουλάχιστον γνωρίζαν ότι έχουν σημαντικό πρόβλημα, αντί να δώσουν κάτι παραπάνω για να πάρουν έναν παίχτη της προκοπής ή έστω έναν που να γεμίζει την ρακέτα, κατέληξαν στο να πάρουν 4άρη, με βασικό προσόν ότι πριν από 10 χρόνια ήταν world class dunker, και ο οποίος θα παίξει μετά από 10 μέρες. Στα θετικά τους η μεταγραφή Παπ.

Το σημαντικότερο δε είναι ότι η ομάδα έχει χάσει το killer instinct της, την νοοτροπίας της άμυνας που δαγκώνει δόντια, και αυτό είναι θέμα στελέχωσης και Σφαιρό καθαρά. Η περσινή ομάδα διέθετε Πετγουέι και Ντάρντεν, δύο φοβερούς αμυντικούς παίχτες στα forward, Dunston στο σέντερ.
Με τον τραυματισμό του Γιανγκ, κανείς από αυτούς δεν αντικαταστάθηκε. Το δε game changing ability του Σλούκα δεν το έχουμε βρει, όπως φυσικά και την χημεία που διαταράχθηκε.

Ο καημένος ο Αγραβάνης έκανε τον Ντόρσευ να φαίνεται Χάουαρντ στα ντουζένια του ενώ πλέον πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα και με την χρησιμοποίηση του Σπαν.
Σήμερα δεν ήταν κακός και δεν του αξίζει σαν συμπεριφορά να προσπαθείς να βρεις 3πόντο στο τέλος και να μην τον βάζεις μέσα. Πιστεύω ότι ίσως να υπάρχει και πρόβλημα ανάμεσα στον κόουτς και στον Βασίλη.
Ακόμη και τον Παπ σήμερα, όσο και αν προσπαθούσε ο άνθρωπος, ο Σφαιρό τον τράβαγε έξω άμεσα.

Κατ εμέ, τα πράγματα έχουν γίνει πλέον πολύ δύσκολα, αν και θεωρώ ότι η Μπαρτσελόνα θα κάνει τις ήττες τις. Δεν μπορώ όμως να είμαι αισιόδοξος με μία ομάδα που έχει κάνει τρεις εμφανίσεις επιπέδου πέτρινων ετών μέσα στον τελευταίο 1 1/2 μήνα.
Dominique
QUOTE(Coach Periklis @ Feb 27 2016, 01:56 ) *
Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω ; Ο Ναβάρο των 19 λεπτών Μ.Ο. (σύμφωνα με το site της euroleague) είναι ρολίστας ή ηγέτης ;;; Ο Διαμαντίδης των 21 λεπτών ΜΟ (σύμφωνα με το site της euroleague) είναι ρολίστας ή ηγέτης ;;
Η προστασία λόγω ηλικίας και αντοχών των τεράστιων παικτών σου είναι καθαρά θέμα αντίληψης αν θα το θεωρήσεις υποβάθμιση



Eιναι και οι δυο ηγετες.Και οταν πλεον δεν μπορουσαν να παιξουν στον ιδιο ρυθμο αυτα τα λεπτα οι ομαδες τους απο πρωταθλητριες εγιναν τοπ8 αντε και Φ4 η Μπαρτσα λογω μπατζετ.Αν και ο Διαμαντιδης δε γινεται να συγκρινεται με κανεναν ειναι πρωτοφανης και μοναδικη περιπτωση παιχτη στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ, χωρις να λεω οτι ειναι ο καλυτερος ολων.
Επομενως αν αποδεχονταν οι Ολυμπιακοι οτι οσο εχουν Σπανουλη στην ομαδα θα ριξουν επιπεδο σε σχεση με την προηγουμενη 5ετια δε θα χαμε κουβεντα.Τρωγονται γιατι τωρα βιωνουν την αρχη της πτωσης μιας μεγαλης ομαδας που τους ειχε συνηθισει αλλιως.Εστω και για οχι τοσο πολλα χρονια.

ΥΓ. Σχολιασε καποιος τις 0 ασσιστ του Σπανουλη;Δε το ξαναθυμαμαι προσωπικα.
Coach Periklis
QUOTE (pan24 @ Feb 27 2016, 00:59 ) *
Το θεμα ειναι αν το αποδεχονται οι ιδιοι οι παικτες και αν μπορουν ερχομενοι απο τον παγκο να αποδωσουν οπως πχ χτες ο ΔΔ που το τελευταιο 5λεπτο μπηκε και εδωσε το ματς


καθαρά θέμα αντίληψης δλδ. Ο Σπανούλης απλά αντί να ακολουθήσει το δρόμο των άλλων 2 ακολουθεί το δρόμο του Κομπε
Αλλά επειδή δεν είναι 35 και έχει 1-2 σεζόν (ΙΣΩΣ) ας προστατευθεί με το να μη κουβαλάει τη μπάλα 23 δευτερόλεπτα ή με τον να μην τον ψάχνουν οι συμπαίχτες του δίνοντας του τη μπάλα στα 2 δευτ. πριν τη λήξη της επίθεσης....Στελέχωσε την ομάδα με παίκτες που να μην κρύβονται ψάχνοντας τον "ηγέτη". Φτιάξε plays ώστε να τα εκτελεί ο Χάκετ που είναι πολύ καλός point guard
Petran911
QUOTE(Dominique @ Feb 27 2016, 00:46 ) *
Μου κανει εντυπωση που οι Ολυμπιακοι επικεντρωνεστε σε καποιες τεχνικες λεπτομερειες που φυσικα καποιοες ισχυουν αλλα δεν καταφερνετε να δειτε τη γενικοτερη εικονα: Ο μεγαλος Ολυμπιακος ηταν μεγαλος οσο ο Σπανουλης ηταν μεγαλος.Φυσικα ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ καλους παιχτες να τον πλαισιωνουν δεν ηταν μονος.Αλλα ο Ολυμπιακος εγινε μεγαλος στηριζομενος στην ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΡΟΛΩΝ.ΠΡΩΤΑ ο Σπανουλης ΜΕΤΑ ο Πριντεζης και ΜΕΤΑ ολοι οι αλλοι. Και φυσικα αυτο λειτουργουσε οσο ο Σπανουλης ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ειναι πρωτος. Γινεται ο Σπανουλης να αποδεχτει ρολο ρολιστα οπως λετε ορισμενοι;ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Δεν ειναι Διαμαντιδης. Γινεται να τον αφησουν το καλοκαιρι οι Αγγελοπουλοι; ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.Η ομαδα χρειαζεται καποιον να μπορει να εμπιστευτει, θελει εναν μεγαλο παιχτη στην περιφερεια που να μπορει να αγωνιστει στον ιδιο ρυθμο για 27-30 λεπτα.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ.
Απο κει και περα για στελεχωση και σχεδιασμο μπορουμε να μιλαμε μερες. Η αποσυρση του Αθηναιου πχ. για χαρη του Οντομ(που ειναι καλυτερος παιχτης εννοειται) ειναι ενδεικτικη του μπερδεματος.


Ωραία το γράφεις. Σήμερα ο Σπαν έφταιγε που έφαγε πάγκο ένα ημίχρονο; Ήταν κακός; Η δεν μπορούσε να μπει στο τέλος όταν κυνήγαγε ο Ολυμπιακός την διαφορά;
Coach Periklis
Βασικά ήταν κακός ασχέτως το αρκετά καλό ξεκίνημα του όπου το γλέντι που έκανε με τις μπούκες του σταμάτησε όταν μπήκε ο Ντορσευ. Μηδέν δημιουργία σε όλο το ματσ....Το ότι έφαγε πάγκο όταν είχες μια μικρή ελπίδα να κρατήσεις διαφορά κάτι δυσοίωνο δείχνει για το κλίμα
ssoulliss
Κακός ο Ολυμπιακός σήμερα. Νομίζω πως να επικαλούμαστε τους τραυματισμούς(Λοτζέσκι,Γιανγκ) ,είναι το δέντρο. Ίσως αυτό που βολεύει.

Κατά τη γνώμη μου το δάσος είναι η ποιότητα της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι ο Σπανούλης- όχι ο φετινός- ο Πρίντεζης και πάπαλα. Εντάξει και ο Χάκετ ξεχωρίζει, όμως οι υπόλοιποι ξένοι του Ολυμπιακού είναι τίμιοι ρολίστες. Τίποτα παραπάνω. Νομίζω πως κανένας άλλος ξένος δεν μπορεί κάνει η διαφορά. Κάποιοι παίζουν και παραπάνω από το ταβάνι τους(Χάντερ) , κάποιοι προσπαθούν πολύ(Στρόμπερι) και κάποιοι δεν μπορούν καθόλου σε αυτό το επίπεδο(Μιλουτίνοφ).

Ενδεικτικά θα αναφέρω τους ξένους των ανταγωνιστών του Ολυμπιακού στον όμιλο, εκτός της Λαμποράλ που από μόνη της είναι μια ξεχωριστή κατηγορία.

ΤΣΣΚΑ: Τεόντοσιτς, Ντε Κολό, Χίγκινς, Χάινς, Φρίλαντ, Τζάκσον
Ρεάλ: Ρίβερς, Τέιλορ, Αγιον, Νοτσιόνι, Μασιούλις, Κάρολ, Τομκινς
Μπαρτσελόνα: Σατοράνσκι, Περπέρογλου, Σάμουελς, Λαβάλ, Ντόρσει, Αρόγιο, Ντόελμαν
Χίμκι: Ντράγκιτς, Ράις, Μπουν, Ντέιβις, Ωγκουστίν, Κόπονεν

Νομίζω πως η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής. Και οι τέσσερις αυτές ομάδες έχουν και καλούς γηγενείς παίκτες. Όμως από τους ξένους τους το λιγότερο δύο παίκτες κάνουν τη διαφορά συστηματικά στα παιχνίδια.

Το τελευταίο που θέλω να επισημάνω είναι πως κάποιοι παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός φαίνεται μέχρι στιγμής να μην μπορούν να αποδώσουν παραπάνω. Και αναφέρομαι στους Παπαπέτρου, Αγραβάνη και Μάντζαρη. Αυτό μαζί με την έλλειψη λύσεων στους ψηλούς και την κακή κατάσταση του Σπανούλη ,δένει το γλυκό. smile.gif
Dominique
QUOTE(Petran911 @ Feb 27 2016, 02:13 ) *
Ωραία το γράφεις. Σήμερα ο Σπαν έφταιγε που έφαγε πάγκο ένα ημίχρονο; Ήταν κακός; Η δεν μπορούσε να μπει στο τέλος όταν κυνήγαγε ο Ολυμπιακός την διαφορά;



Φυσικα και δεν εφταιγε ο Σπανουλης. Πολυ καλος ηταν μεχρι να κουραστει
akratacity
Σκληρη ηττα η σημερινη για την ομαδα και η απωλεια της διαφορας ειναι πολυ πιθανο να μας στοιχισει στο τελος. Ο Πασκουαλ οσο και αν τον εχουμε βγαλει αχρηστο εδω στην Ελλαδα σημερα εκανε απανωτα ματ στον Σφαιροπουλο (πιεση σε ολο το γηπεδο, ζωνη στο δευτερο δεκαλεπτο, χαμηλα σχηματα με περπερογλου στο 4).
Ακομα πιστευω οτι εχουμε ελπιδες για προκριση και με κανει αισιοδοξο η χθεσινη κακη εικονα της Λαμποραλ η οποια απο την αρχη της σεζον παιζει πολυ καλα και δεν εχει κανει κοιλια στην αποδοση της. Το επομενο παιχνιδι ειναι τελικος και αν το παρουμε θα εχουμε ελπιδες να τους φτασουμε καθοτι εχουν πιο δυσκολο προγραμμα στη συνεχεια. Αλλα και η Μπαρτσα αν χασει την επομενη αγωνιστικη στη Ρωσια (Χιμκι) θα εχουμε ελπιδες να την περασουμε με διπλα σε Μπαμπεργκ και Χιμκι ομως.
Ο παραγοντας ΣΕΦ θα καθορισει σε μεγαλο βαθμο αν θα μπορεσουμε να μεινουμε ως το τελος στο παιχνιδι της προκρισης. Για τον λογο αυτο η ομαδα θελει στηριξη αυτη τη στιγμη και οχι γκρινια. Οσο για το αγαπημενο μας χομπι, τις μεταγραφες, θα εχουμε αρκετο χρονο για αυτο το καλοκαιρι, οποτε δεν εχουν νοημα τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο συζητησεις για τον Στρομπερι, τον Αγραβανη, τον Οντομ και τον...Ντορσεϊ.

υ.γ. οσο για αυτους που θα την πεσουν στο Σφαιροπουλο για την αμυντικολαγνεια του, θελω να πω οτι καποιος που εχει παιξει μπασκετ εστω και στο χαμηλοτερο επιπεδο, καταλαβαινει ποσο σημαντικη ειναι (αμυνα) για την καλη επιθετικη λειτουργια μιας ομαδας...η κακη αμυνα του δευτερου δεκαλεπτου οδηγησε σε κακες επιλογες στην επιθεση και σε μολις 12 ποντους ενεργητικο...
Sokos
Μερικές πιο νηφάλιες σκέψεις, τώρα που πέρασε και κάμποση ώρα, μετά από άλλη μια αποκαρδιωτική εμφάνιση.

Πιστεύω φάνηκε σήμερα η ομάδα να μην ξέρει τι θέλει μέσα στο παρκέ. Δεν είχε πλάνο για το πως θα παίξει ούτε στην επίθεση (ένας παίκτης φαίνεται να κατέστρεψε ό,τι σχέδιο είχαμε), ούτε και στην άμυνα.

Τώρα τελευταία συμβαίνει συχνά πυκνά αυτό δυστυχώς και δείχνει πως φέτος δεν είμαστε για πολλά. Τόσο μπερδεμένους δεν θυμάμαι να μας έχω δει την τελευταία 5ετία. Δεν είμαστε αποτελεσματικοί σε καμία άκρη του παρκέ.


Ο αποκλεισμός από τόσο νωρίς είναι πλέον πολύ κοντά (δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν περάσαμε στους 8).

Ένα βασικό θέμα φαίνεται να είναι η αδυναμία να παλέψουμε παιχνίδια και η απώλεια αυτού του refuse to lose χαρακτήρα που είχαμε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω προφανώς αλλά ψιλιάζομαι πως το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια έχει πλέον χαθεί. Θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση.

Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα προς το καλύτερο προβλέπω και σκούπα με συνοπτικές διαδικασίες από τον ΠΑΟ στους τελικούς.



Η ιστορία με τον Warrick δείχνει την τρικυμία που επικρατεί στην διοίκηση/τεχνικό team.

Έφυγε ο James πριν από 40 μέρες αν δεν κάνω λάθος και τότε βγήκαμε και είπαμε ότι δεν θα πάρουμε αντικαταστάτη. Είχα μιλήσει για λευκή πετσέτα τότε και αρκετοί πέσανε να με φάνε. Περάσανε τόσα ματς που είχαμε την τρύπα του όζοντος στην ρακέτα και καταλήξαμε μισή ώρα πριν την λήξη της διορίας στον Warrick, έναν παίκτη πολύ συγκεκριμένων δυνατοτήτων και ο οποίος θα μπορεί να μπει σε ματς απο την 10η αγωνιστική και μετά (που εκτός απροόπτου θα έχουμε ήδη αποκλειστεί).

Το μέγιστο που μπορούμε λοιπόν να πάρουμε από αυτή την χρονιά, είναι να καταλάβουμε τι ακριβώς πήγε λάθος. Είμαστε ήδη εκτός 2 στόχων (στην ευρώπη κίολας θα σταματήσουμε πολύ πριν τον στόχο μας) και αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικά θα πάμε για πανηγυρικό 0/3.

Η ομάδα αυτή δομήθηκε πάνω σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Ο Σπανούλης ακρογωνιαίος λίθος, ο οποίος συμπληρώνεται από τίμους ως καλούς και πολύ καλούς ρολίστες. Μόνη εξάιρεση ο Πρίντεζης. Το μοντέλο αυτό είναι πολύ λογικό με βάση τα οικονομικά δεδομένα των τελευταίων ετών και αναγκαστικά θα βασιζόμαστε σε κάτι τέτοιο (ίσως τον ρόλο του Σπανούλη να αναλάβει κάποια στιγμή κάποιος ξένος) όσο τα οικονομικά δεδομένα παραμένουν τα ίδια (αν από του χρόνου έχουμε περισσότερα έσοδα, ίσως μπορέσουμε να αλλάξουμε κάτι. Όσο ο Σπανούλης ήταν σε θέση να περνάει το 99% των αμυντικών στο σκριν, να μπαίνει για drive, να τρακάρει με 1-2 αντιπάλους και να παίρνει το goal-foul, ήταν άκρως επιτυχημένο μοντέλο (2012-2013). Δυστυχώς δεν είναι πια αυτός ο παίκτης, είναι πλέον 34, τα πόδια του έχουν βαρύνει και έχουν προσαρμοστεί και οι άμυνες. Ιδιαίτερα καλός σουτέρ δεν ήταν ποτέ για να γίνει τώρα. Πάντα στην εκρηκτικότητά του βασιζόταν.

Πάνω σε αυτό το μοντέλο θα συνεχίσουμε να βασιζόμαστε όσο υπάρχουν οικονομικοί περιορισμοί, καθώς στα ίσια δεν μπορούμε να χτυπήσουμε καμία από τις τοπ ομάδες στην ευρώπη. Θα προσπαθούμε λοιπόν να το βελτιώνουμε όσο μπορούμε αλλάζοντας διάφορα κομμάτια του παζλ αλλά πάντα στον κλεφτοπόλεμο θα βασιζόμαστε. Ίσως και ο Σπανούλης να μην δέχεται να συμμετέχει σε άλλο μοντέλο κιόλας (είχε ακουστεί ότι κι από την έθνική έφυγε τσαντισμένος που δεν ήταν ο ξεκάθαρος ηγέτης στα μάτια όλων).

Υ.Γ. Συγγνώμη για το σεντόνι.

SteveNashidis
Υπάρχει και μια ωραία λεπτομέρεια . Παίρνει ο Ολυμπιακός time out για να αλλάξει πρόσωπο και εμφανίζεται να κάνει ακριβώς τα ίδια λάθη που είδαμε πριν το time out. Ούτε ένα διαφορετικό σύστημα , ούτε περισσότερη ενέργεια ούτε σταματά η κατρακύλα και το άνοιγμα της ψαλίδας. Εκεί χάνεται και η ψυχολογία της ομάδας. Ο Ντούντα και ο Μπαρτζώκας τουλάχιστον ένα σερί 10-0 ακόμα και με 25 πόντους διαφορά , το έκαναν και οι παίκτες είχαν αποκτήσει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους . Εξ'ου και οι ανατροπές*.
Τώρα βλέπεις αντίθετη ψυχολογία όταν πατάν οι παίκτες στο παρκέ και μόνο με την Κίμκι** είδαμε τις αληθινές δυνατότητες της ομάδας όπου ο αντίπαλος πραγματικά φοβήθηκε . Και ο Ιτούδης φοβήθηκε αλλά εκεί τον προστάτεψαν.


* με χειρότερο ρόστερ αλλά με καλύτερο Σπανούλη.
**Και η εύλογη απορία . Όταν έχεις δει την ομάδα να παίζει τόσο πολύ με ενέργεια και πάθος ενώ οι ήττες σου είναι με κατεβασμένα χέρια ,δεν αναρωτιέσαι αν υπάρχει θέμα; Γιατί μπορούμε και το βλέπουμε. Αν δεν μπορούσαμε θα λέγαμε , δε πειράζει.
MaJesty23
δρυός πεσούσης πᾶς ἀνήρ ξυλεύεται...O Σπανούλης είναι ο Σπανούλης...έτσι έχει μάθει να παίζει και έτσι θα παίζει και καλά θα κάνει.Οταν έπαιρνε ευρωπαικά ήταν καλά...Το θέμα δεν είναι εαν θα αποδεχτει ο Σπανούλης τον ρόλο του βάσει ηλικίας και φθοράς του χρόνου ,αλλά πως θα στηθεί η ομάδα γύρω απο αυτόν ,με τα κατάλληλα κομμάτια.Ο Σπανούλης πάντα είχε ρόλο πρώτου βιολιού ,σε συλλογικό και εθνικο επίπεδο.

Και εκεί έγκειται η ευθύνη του Βullet(όπως και του Τζορτζεβιτς αντίστοιχα,που έπρεπε να φτάσουμε στο αμήν για να πάρει γρήγορα πόδια) στην στελέχωση!Ο Σπανούλης δεν είναι ο Σπανούλης του 2012,αλλά πλαισιώσε τον με σουτέρ στο 2 και στο 3 και με stretch 4αρι.Μην του παίρνεις οικοδόμους και μούσκουλα για ξύλο.Απλα ο Σφαιρό στην προσπάθεια του ,να καλύψει αμυντική αδυναμία του Billaρου ,ξέχασε να τον βοηθήσει μπροστά.

Παπανικολάου πόσο διστακτικός....σε παιχνίδι στους 25 πόντους ,έκανε 3 προσποιήσεις μέχρι να σουτάρει.Ποτε δεν μπορούσα παίχτες ψυχολογίας και δυστυχώς και εγώ ημουν έτσι όσο έπαιζα tongue.gif .Εαν έβαζα 2-3 σούτ στην αρχή. τελειώνα με 15-20 πόντους...εαν όχι ,έκανα και εγώ προσποιήσεις και σπλιτάρισματα tongue.gif
louie
πριν λιγο καιρο καποιοι ειχαν σχολιασει οτι ο σφαιροπουλος παει να παιξει σαν τον πεδουλακη με μονο αμυνα και χωρις επιθεση. καποιοι φιλοι του ολυμπιακου ξυνισαν με αυτο. τοτε εγω ειπα οτι η διαφορα του σφαιροπουλου με τον πεδουλακη ηταν οτι και οι δυο προσπαθουσαν να παιξουν φουλ αμυνα μονο που ο πεδουλακης τα καταφερνε...

ο ολυμπιακος εχει χασει 5 αγωνες στο τοπ 16 δεχομενος στις ηττες του μ.ο 82 ποντους... αυτο ειναι πολυ κακο ακομα και για μια ομαδα που παιζει σε υψηλο ρυθμο και βασιζεται στην επιθεση της. για μια ομαδα που παει να κερδισει με την αμυνα και την ενεργεια της ειναι απλα αστειο. ο ολυμπιακος λοιπον δεν ειναι ουτε αμυντικη ομαδα. εχει καποιους πολυ καλους αμυντικους(χαντερ, στρομπερι κτλ) αλλα εχει και παιχτες τρυπες στην αμυνα.

επισης εξισου σημαντικο για φετος και ειδα οτι καποιος το ανεφερε ηδη ειναι οτι ο ολυμπιακος φετος εκανε κινησεις εκτος της λογικης του. πηρε και χρυσοπληρωσε παπανικολαου στην θεση που ειναι πιο πληρης απο οπουδηποτε αλλου για να μην τον παρει ο παναθηναικος. την ιδια στιγμη το κενο στο 5 φωναζε και διοικηση και προπονητης ελεγαν οτι θα ενισχυθουν μονο αν προκυψει κατι πολυ καλο. τελευταια στιγμη εφεραν εναν παιχτη που ειναι μονο για να λενε οτι καποιον εφεραν. αλλες χρονιες ο σχεδιασμος και οι χειρισμοι ηταν αξιοθαυμαστοι. οπου υπηρχε κενο εκλεινε χωρις πολλα πολλα.

η προκριση μοιαζει δυσκολη αλλα ακομα κι ετσι εχετε μπροστα σας εναν αγωνα με την λαμποραλ εντος χωρις τον μπουρουση. μια νικη μπορει να ξαναλλαξει ισορροπιες σε αυτο τον ομιλο
yorgos
Εγώ να θυμίσω ότι για το Μιλουτίνοφ μαλλιοτραβήχτηκαν οι Τόμιτς και Τζόρτζεβιτς, ο δε Σάλε λύσσαξε να τον πάρει...

Για μένα το λάθος ήταν το πόσο γρήγορα έφυγε ο Τζέιμς, χωρίς να καταλάβουμε το γιατί. Παίκτης που μπορούσε να προσφέρει διώχτηκε κι έμεινε η ομάδα χωρίς πεντάρι πίσω από τον καλό -για δεύτερο, αυτός ήταν ο ρόλος του από το καλοκαίρι- Χάντερ.

Ο Ολυμπιακός μάλλον έχει αποκλειστεί, περιμένει πολλά δώρα για να έχει ελπίδες σε έναν όμιλο-παλούκι, όπου πλην της τελευταίας ομάδας όλες θα περνούσαν από τον όμιλο του ΠΑΟ.
TakeshyKurosawa
QUOTE (akratacity @ Feb 27 2016, 01:49 ) *
υ.γ. οσο για αυτους που θα την πεσουν στο Σφαιροπουλο για την αμυντικολαγνεια του, θελω να πω οτι καποιος που εχει παιξει μπασκετ εστω και στο χαμηλοτερο επιπεδο, καταλαβαινει ποσο σημαντικη ειναι (αμυνα) για την καλη επιθετικη λειτουργια μιας ομαδας...η κακη αμυνα του δευτερου δεκαλεπτου οδηγησε σε κακες επιλογες στην επιθεση και σε μολις 12 ποντους ενεργητικο...

Το θέμα είναι ότι δεν παίζουμε και άμυνα! Πέρσι παίζαμε καλύτερη άμυνα και η ομάδα δεν θα διασυρόταν από κανέναν, καλά σε κάτι τσίρκα όπως Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις η περσινή ομάδα θα κανε πλάκα..
rankin
Τι κάθεστε και σκάτε;
Ειναι προφανές εδω και κάμποσο καιρό οτι κάτι δεν πάει καλά.
πχ. o Μάντζαρης, τη μια ηταν στο στόχαστρο των ομάδων του ΝΒΑ και απο τότε έχει εξαφανιστεί...
Κάτι έχει συμβεί. Το τι ακριβώς ειναι αυτό δε μπορώ να το μαντέψω, αλλά έχει πάει περίπατο και η χημεία της ομάδας, και η φόρμα, και τα πάντα και φυσικά μαζί με αυτά έχει χαθεί και η πρόκριση.

Θεωρώ πως αυτοί που γνωρίζουν και ζουν την ομάδα απο κοντά, έχουν γνώση ώστε να θεραπευτεί αργά ή γρήγορα η όποια νόσος..
Dred11
QUOTE (yorgos @ Feb 27 2016, 04:17 ) *
Ο Ολυμπιακός μάλλον έχει αποκλειστεί, περιμένει πολλά δώρα για να έχει ελπίδες σε έναν όμιλο-παλούκι, όπου πλην της τελευταίας ομάδας όλες θα περνούσαν από τον όμιλο του ΠΑΟ.

Ό,τι να ναι για να δείξουμε ότι είμαστε αντικειμενικοί. Η Φενέρ και η Λόκο είναι μέχρι στιγμής καλύτερες από οποιονδήποτε από τον όμιλο του Ολυμπιακού, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας, ο Παναθηναικός και η Εφές οποιονδήποτε από τον όμιλο του Ολυμπιακού τον παίζουν στα ίσα και όχι μόνο ανέκδοτα τύπου Λαμποράλ και Μπάμπεργκ.
Conan1982
QUOTE (Dred11 @ Feb 27 2016, 09:51 ) *
Ό,τι να ναι για να δείξουμε ότι είμαστε αντικειμενικοί. Η Φενέρ και η Λόκο είναι μέχρι στιγμής καλύτερες από οποιονδήποτε από τον όμιλο του Ολυμπιακού, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας, ο Παναθηναικός και η Εφές οποιονδήποτε από τον όμιλο του Ολυμπιακού τον παίζουν στα ίσα και όχι μόνο ανέκδοτα τύπου Λαμποράλ και Μπάμπεργκ.


Θεωρητική είναι η κουβέντα βέβαια, αλλά δεν νομίζω να έχεις δίκιο. Αποκαλείς την Λαμποράλ και την Μπάμπεργκ ανέκδοτα όταν η παρουσία τους και οι εμφανίσεις τους κάθε άλλο παρά ανέκδοτο μοιάζουν, ειδικά η Μπάμπεργκ νομίζω ότι εντυπωσιάζει ανάλογικά πάντα με τις δυνατότητες που (πιστεύαμε) ότι είχε. Σε κάθε περίπτωση η αλήθεια θα φανεί στα πλέι οφ και το πόσο ανταγωνιστικές θα είναι οι ομάδες στα μετξύ τους νοκ αουτ παιχνίδια.
Dred11
QUOTE (Conan1982 @ Feb 27 2016, 11:17 ) *
Θεωρητική είναι η κουβέντα βέβαια, αλλά δεν νομίζω να έχεις δίκιο. Αποκαλείς την Λαμποράλ και την Μπάμπεργκ ανέκδοτα όταν η παρουσία τους και οι εμφανίσεις τους κάθε άλλο παρά ανέκδοτο μοιάζουν, ειδικά η Μπάμπεργκ νομίζω ότι εντυπωσιάζει ανάλογικά πάντα με τις δυνατότητες που (πιστεύαμε) ότι είχε. Σε κάθε περίπτωση η αλήθεια θα φανεί στα πλέι οφ και το πόσο ανταγωνιστικές θα είναι οι ομάδες στα μετξύ τους νοκ αουτ παιχνίδια.

O άνθρωπος έγραψε ότι όλες οι ομάδες του ομίλου του Ολυμπιακού πλην Ζαλγκίρις είναι καλύτερες από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου του ΠΑΟ. Η Λαμποράλ αν προκριθεί θα είναι ο πιο επιθυμητός αντίπαλος για τον όμιλο του Παναθηναικού. Η Μπάμπεργκ μόνο τον Ολυμπιακό κέρδισε και την προ Ντόρσι Μπάρτσα (που ήταν για γέλια) και την πήρε ο κατήφορος.
sircharles
QUOTE (Dred11 @ Feb 27 2016, 09:51 ) *
Ό,τι να ναι για να δείξουμε ότι είμαστε αντικειμενικοί. Η Φενέρ και η Λόκο είναι μέχρι στιγμής καλύτερες από οποιονδήποτε από τον όμιλο του Ολυμπιακού, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας, ο Παναθηναικός και η Εφές οποιονδήποτε από τον όμιλο του Ολυμπιακού τον παίζουν στα ίσα και όχι μόνο ανέκδοτα τύπου Λαμποράλ και Μπάμπεργκ.

εσυ παντως φιλε μου φορας πρασινα γυαλια
Conan1982
QUOTE (Dred11 @ Feb 27 2016, 11:35 ) *
O άνθρωπος έγραψε ότι όλες οι ομάδες του ομίλου του Ολυμπιακού πλην Ζαλγκίρις είναι καλύτερες από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου του ΠΑΟ. Η Λαμποράλ αν προκριθεί θα είναι ο πιο επιθυμητός αντίπαλος για τον όμιλο του Παναθηναικού. Η Μπάμπεργκ μόνο τον Ολυμπιακό κέρδισε και την προ Ντόρσι Μπάρτσα (που ήταν για γέλια) και την πήρε ο κατήφορος.


Εντάξει, δεν είναι τόσο χάλια ο όμιλος του Παναθηναϊκού, κι εγώ θεωρώ ότι Φενέρ και Λοκομοτίβ είναι αρκετά καλές ομάδες αλλά αυτό δεν αναιρεί την δυσκολία του δικού μας ομίλου. Δεν θεωρώ ούτε την Λαμποράλ εύκολη ομάδα αλλά ούτε την Μπάμπεργκ τσίρκο, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που έχει φέρει είναι καλοδουλεμένη και ξέρει τι να κάνει μες στο γήπεδο.
Zephyr
Για τα του αγώνα δεν έχω όρεξη να σχολιάσω, χάλια όλα από το 2ο δεκάλεπτο και μετά.
Καλύτερα να αποκλειστούμε και να ησυχάσουμε. Τόσα μπορούμε τόσα κάνουμε, δεν έχει υπέρβαση φέτος. Τι να το κάνω να πάμε στην επόμενη φάση και να μετράμε 30αρες στο κεφάλι, θα έχει κάποια διαφορά με το να αποκλειστούμε στους 16? Θα νιώσουμε καλύτερα?
Σπίτια μας και να ξεμπερδεύουμε, δικαιολογίες δεν υπάρχουν, να τα βάλουν κάτω προπονητικό και διοικητικό τιμ, να δουν τι πήγε τόσο χάλια φέτος και να κοιτάξουν να το αλλάξουν για του χρόνου. Όποιος δεν μπορεί ή να πάει δανεικός ή να φύγει.
provat
QUOTE(Zephyr @ Feb 27 2016, 13:07 ) *
Για τα του αγώνα δεν έχω όρεξη να σχολιάσω, χάλια όλα από το 2ο δεκάλεπτο και μετά.
Καλύτερα να αποκλειστούμε και να ησυχάσουμε. Τόσα μπορούμε τόσα κάνουμε, δεν έχει υπέρβαση φέτος. Τι να το κάνω να πάμε στην επόμενη φάση και να μετράμε 30αρες στο κεφάλι, θα έχει κάποια διαφορά με το να αποκλειστούμε στους 16? Θα νιώσουμε καλύτερα?
Σπίτια μας και να ξεμπερδεύουμε, δικαιολογίες δεν υπάρχουν, να τα βάλουν κάτω προπονητικό και διοικητικό τιμ, να δουν τι πήγε τόσο χάλια φέτος και να κοιτάξουν να το αλλάξουν για του χρόνου. Όποιος δεν μπορεί ή να πάει δανεικός ή να φύγει.



Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εχασα ενα βράδυ Παρασκευής άσκοπα στην τηλεόραση.
Dred11
QUOTE (sircharles @ Feb 27 2016, 12:17 ) *
εσυ παντως φιλε μου φορας πρασινα γυαλια

Αυτό δεν το αρνούμαι, αλλά όχι και να λέμε ότι η Μπάμπεργκ θα περνούσε τη Φενέρ. Άσε τον Παναθηναικό.
TakeshyKurosawa
Ο Ολυμπιακός φέτος είναι για γερά στομάχια.. Προσφέρει απλόχερα στεναχώριες.. Πάνε οι καιροί που και στις ήττες είχες μία ικανοποίηση επειδή η ομάδα πάλευε το ματς μέχρι τέλους..
TAKIS7
Νομίζω ότι για την εικόνα της ομάδας λίγο πολύ όλοι οι παράγοντες που έχουν αναφερθεί, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο έχουν παίξει το ρόλο τους.
Εγώ αυτό που βλέπω πολύ έντονα είναι η απουσία απειλής στην επίθεση. Το πλάνο του καλοκαιριού και η φιλοσοφία του προπονητή έδινε και δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα. Κάπου φανταστήκαμε ότι θα μπορούμε να οδηγούμε όλα τα παιχνίδια σε χαμηλό σκορ λόγω της άμυνας και εκεί με την ποιότητα των παικτών μας να τα παίρνουμε.
Από το ρόστερ που έχουμε οι μόνιμες απειλές είναι ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Λοτζέσκι (που έχει συμπληρώσει κάνα τρίμηνο εκτός),ο Χάκετ και ενίοτε ο Χάντερ. Από εκεί και μετά το χάος όταν όλες οι άλλες ομάδες έχουν 7-8 παίκτες που μπορούν να απειλήσουν. Αν μπει και στην εξίσωση και το γεγονός ότι ο Σπανούλης μεγαλώνει και προέρχεται από κοπιαστικό καλοκαίρι όπως και ο Πρίντεζης ο οποίος δεν έχει "προστατευθεί" μέχρι σήμερα συν το γεγονός ότι όλο αυτό το στυλ της πιεστικής άμυνας εφαρμόζεται από τα πιο εύκολα ματς του πρωταθλήματος μέχρι τα πιο δύσκολα στην Ευρώπη έχουν δημιουργήσει και σκάσιμο νομίζω της ομάδας. Φαίνεται ξεκάθαρα στον Χάντερ και στο Πρι.
Θεωρώ επιβεβλημένη την παραμονή του αρχηγού το καλοκαίρι. Το θέμα εκεί είναι πόσα λεφτά θα μπορούσες να εξοικονομήσεις για να τα δώσεις προκειμένου να πάρεις παίκτη που μπορεί να τον υποστηρίζει με διαφορετικά στοιχεία παιχνιδιού. Από εκεί και μετά αποδείχτηκε λάθος και η μεταγραφή του Μιλουτίνοφ Θα έπρεπε σαν τρίτο ψηλό να χρησιμοποιείς Έλληνα (Αγραβάνη ή κάποιον άλλο ας πούμε Μπόγρη πχ)
Αν διώξεις τον Σφαιρόπουλο το καλοκαίρι σε ποιον θα μπορούσες να αναθέσεις ένα νέο σχεδιασμό της ομάδας;
pan24
QUOTE (TAKIS7 @ Feb 27 2016, 14:15 ) *
Αν διώξεις τον Σφαιρόπουλο το καλοκαίρι σε ποιον θα μπορούσες να αναθέσεις ένα νέο σχεδιασμό της ομάδας;

Στον μπλατ νομιζω
TAKIS7
QUOTE (pan24 @ Feb 27 2016, 14:19 ) *
Στον μπλατ νομιζω


Ακριβή λύση. Και θα την πέσει και η Μακάμπι. Υπάρχει ένα όνομα στο μυαλό το δικό μου, Έλληνας βοηθός μεγάλου προπονητή και με θητεία στον Ολυμπιακό.
TakeshyKurosawa
QUOTE (pan24 @ Feb 27 2016, 14:19 ) *
Στον μπλατ νομιζω

24.gif
Καλό! Πολύ καλό για να είναι αληθινό!

QUOTE (TAKIS7 @ Feb 27 2016, 14:22 ) *
Ακριβή λύση. Και θα την πέσει και η Μακάμπι. Υπάρχει ένα όνομα στο μυαλό το δικό μου, Έλληνας βοηθός μεγάλου προπονητή και με θητεία στον Ολυμπιακό.

Αγγέλου?
TAKIS7
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Feb 27 2016, 14:26 ) *
24.gif
Καλό! Πολύ καλό για να είναι αληθινό!


Αγγέλου?



Ναι, πάντα στο δικό μου μυαλό. Δεν έχω ακούσει κάτι. Το συνδυάζω και με το γεγονός ότι ο Ίβκοβιτς από ότι κατάλαβα θα φύγει το καλοκαίρι από την Εφές και θεωρώ ότι θα αποσυρθεί. Αλλά όλα αυτά είναι πιο μακρινές κουβέντες και μπορεί να ακυρωθούν από τα γεγονότα. Και το εύχομαι.
rahxephon13
Νομιζω οτι υπαρχει υπερβολικη απαισιοδοξια (αν και δικαιολογημενα) σχετικα με την μετεπειτα πορεια του ολυμπιακου ειδικα απο την στιγμη που εχει ενα προγραμμα που ευνοει το comeback, αυτο φυσικα αν αλλαξει εικονα γιατι με εμφανισεις οπως η χθεσινη δεν εχει τυχη.

Για να γινει αυτο θεωρω οτι ειναι πρωτίστως θεμα προπονητη δεν πιστευω οτι εχει κακο ροστερ ο ολυμπιακος αν εξαιρέσεις το προβλημα στους ψηλους και ουτε η αφιξη του ουορικ πιστευω θα λυσει το προβλημα τουλαχιστον οχι στο βαθμο που απαιτείται,το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανει κατ εμε ειναι να ξεκαθάριση με ποιους παιχτες θα πορευτει στην συνεχεια να περιοριση καπως το ροτεισον ειδικα σε θεσεις οπου υπαρχει συνωστισμος και να βρει σαφεις ρολους για τον καθενα ακομη και αν αυτο σημαινει περιορισμενο χρονο για καποιους η και κατεβασμα διαφορετικων 12 σε α1 και ευρωλιγκα.

Τωρα ηρθε η ωρα να παρει δυσκολες αποφασεις οσο υπαρχει χρονος και αποψη μου ειναι οτι ο τροπος που θα χειριστη αυτη την κριση θα δειξει αν αξιζει να συνεχιση η οχι και του χρονου.
provat
QUOTE(pan24 @ Feb 27 2016, 14:19 ) *
Στον μπλατ νομιζω


Από την εποχή Ιβκοβιτς έχω την εντύπωση οτι ο κάθε προπονητής διαχειριζόταν πολύ καλύτερα το ρόστερ που έβρισκε απο τον προηγούμενο, παρα αυτο που δημιουργούσε ο ίδιος.
TAKIS7
QUOTE (provat @ Feb 27 2016, 14:56 ) *
Από την εποχή Ιβκοβιτς έχω την εντύπωση οτι ο κάθε προπονητής διαχειριζόταν πολύ καλύτερα το ρόστερ που έβρισκε απο τον προηγούμενο, παρα αυτο που δημιουργούσε ο ίδιος.


Λες να είναι και θέμα πίεσης;
rankin
Δεν υπαρχει θέμα Μπλατ, ουτε θέμα απολυσης Σφαιρόπουλου. Ο δε Αγγέλου κανει μόνο για δεύτερος, για να δουλεύει τους "μικρούς".
Το θεμα αυτή τη στιγμή ειναι άλλο και ενδεχομένως βαθύτερο.
Εχω την αίσθηση οτι εχει πεσει καποια μορφή επιδημίας στα αποδυτήρια, αρχής γενομένης με την άφιξη του Όντομ.
Βλέπω καποια "κοντρίτσα" των ελλήνων γκαρντ με τον κόουτς.
Ελπίζω να κανω λάθος αλλα αυτή ειναι η μονη εξήγηση που έχω αυτή τη στιγμή.
Σπανούλης-Μαντζαρης-Αθηναίου Vs Σφαιρόπουλου μοιάζει η φάση (συν καποιους οπως ο Αγραβάνης που νοιώθουν αδικήμενοι)
SteveNashidis
QUOTE(rankin @ Feb 27 2016, 16:04 ) *
Βλέπω καποια "κοντρίτσα" των ελλήνων γκαρντ με τον κόουτς.
Ελπίζω να κανω λάθος αλλα αυτή ειναι η μονη εξήγηση που έχω αυτή τη στιγμή.
Σπανούλης-Μαντζαρης-Αθηναίου Vs Σφαιρόπουλου μοιάζει η φάση (συν καποιους οπως ο Αγραβάνης που νοιώθουν αδικήμενοι)


Δεν ξέρω γράφοντας αυτό, αν είχες στο μυαλό σου μια φάση , με ένα drive του Σπανούλη όπου πέταξε την μπάλα στον Odom ο οποίος ήταν σε λάθος θέση και η μπάλα πήγε στον Σφαιρόπουλο. Ο Σπανούλης δεν έδωσε καν το χέρι στον Όντομ απλά τον κοίταξε με απογοήτευση σηκώνοντας τα χέρα ι. Το ξεψειρίζουμε είναι η αλήθεια αλλά δεν βλέπουμε και τρομερή χημεία εντός παρκέ.

Ο Μάντζαρης όμως γιατί να είναι ξενερωμένος; 20 λεπτά με το στανιό παίζει ενώ είναι άτολμος, στατικός και ούτε παίζει σκυλίσια άμυνα όπως 1-2 χρόνια πριν.
Δεκάδες φάσεις υπάρχουν με τον μάντζαρη να περνάει τον αμυντικό που τον πιέζει , να φτάνει σε mid-range σουτ ή ακόμα και μέσα στο ζωγραφιστό αλλά είτε να γυρνάει στο τρίποντο ξανά για να οργανώσει είτε να πασάρει σε κάποιον κλειστό παίκτη. Ο ορισμός της παθητικότητας και της ατολμίας.
Για αγραβάνη δεν τον δικαιολογώ να νιώθει αδικημένος. Και στην προεπιλογή της εθνικής πάλι το ίδιο ένιωθε;; Το έγραψαν παιδιά, που τον είδαν στα φιλικά της Εθνικής στην Ξάνθη , ότι φαινόταν σχεδόν αδιάφορος και ξενερωμένος.
TakeshyKurosawa
QUOTE (rankin @ Feb 27 2016, 16:04 ) *
Δεν υπαρχει θέμα Μπλατ, ουτε θέμα απολυσης Σφαιρόπουλου. Ο δε Αγγέλου κανει μόνο για δεύτερος, για να δουλεύει τους "μικρούς".
Το θεμα αυτή τη στιγμή ειναι άλλο και ενδεχομένως βαθύτερο.
Εχω την αίσθηση οτι εχει πεσει καποια μορφή επιδημίας στα αποδυτήρια, αρχής γενομένης με την άφιξη του Όντομ.
Βλέπω καποια "κοντρίτσα" των ελλήνων γκαρντ με τον κόουτς.
Ελπίζω να κανω λάθος αλλα αυτή ειναι η μονη εξήγηση που έχω αυτή τη στιγμή.
Σπανούλης-Μαντζαρης-Αθηναίου Vs Σφαιρόπουλου μοιάζει η φάση (συν καποιους οπως ο Αγραβάνης που νοιώθουν αδικήμενοι)


Και όμως υπάρχει θέμα Σφαιρόπουλου. Αν συνεχίσει έτσι θα τον αναγκάσει να παραιτηθεί ο κόσμος.
rankin
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Feb 27 2016, 16:54 ) *
Και όμως υπάρχει θέμα Σφαιρόπουλου. Αν συνεχίσει έτσι θα τον αναγκάσει να παραιτηθεί ο κόσμος.

Καθώς επιμένω οτι υπαρχει θέμα στα αποδυτήρια, αν τον φαει καποιος, αυτοί θα είναι οι (έλληνες) παίχτες του.
Όπως ακριβώς εφαγε ο Λεμπρόν τον Μπλατ

Δεν ειναι μονο η φαση του Σπανουλη με τον Οντομ. Ειναι πολλά και διάφορα και απο τις δυο μεριες. Για παραδειγμα παιζεις τεταρτη περίοδο για να μαζέψεις τη διαφορά και ο Σπανούλης παρακολουθεί απο τον παγκο. Νομιζω και ο Μαντζαρης το ίδιο.
Καταλαβαίνω οτι μπορεί να υπήρχε αγωνιστικός λόγος για να γίνει αυτό, αλλά δεν ήταν μόνο αγωνιστικός. Ήταν καψώνι.
Παίζεις στη Μόσχα (νομιζω) βγαίνει αλλαγή ο Αθηναίου και μανουριάζει. (Ο οποίος δεν την ειδε ξαφνικά σταρ, αλλά προφανώς κάπως πήρε αερα για να το κάνει αυτό)
Υπαρχει ενα κλίμα βαρύ νομίζω στα αποδυτήρια, που εν τελει αποτυπώνεται στο παρκέ.
Ας σημειωθεί οτι και ο Μπαρτζώκας καπως ετσι έφυγε..

Νομίζω οτι επιβάλλεται να επέμβει η διοίκηση μπας και μαζευτεί το πραγμα.
Η υπόθεση βρωμαει μπαρούτι
Ilias7
Ας χαλαρωσουμε λιγο..Βλεπω αρκετοι γραφουν να φυγει ο Σφαιροπουλος κλπ..Δηλαδη τι θα γινει απο εδω και περα;;Καθε χρονο θα αλλαζουμε προπονητη οταν δε παει κατι καλα;;Αυτη ειναι η λυση;;Αυτη ειναι η σωστη φιλοσοφια για μια ομαδα υψηλου επιπεδου;;

Λαθη εχουν γινει,κανεις δε το αρνειται αυτο..Αλλα δεν ειναι λυση να αλλαζουμε καθε χρονο προπονητη..Ημαρτον δηλαδη..

Οπως περσι ηταν ο μεγαλυτερος υπευθυνος για τη πολυ καλη χρονια της ομαδας ο Σφαιροπουλος ετσι και φετος εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης για καποια λαθη..

Δειτε λιγο τι γινετε γυρω σας στο εξωτερικο..Ο Λασο απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα πηγαινε τα προηγουμενα χρονια αλλα ειναι στη θεση του..Ο Πασκουαλ σε μεγαλο βαθμο το ιδιο..Ο Ομπραντοβιτς και ο Ιβκοβιτς περσι χασανε το πρωταθλημα απο τη Καρσιγιακα παρα ολα αυτα στη θεση τους..

Γι αυτο ας ηρεμησουμε λιγο και μη τα ισοπεδώνουμε ολα..Αθλητισμος ειναι και μαλιστα πολυ υψηλου επιπεδου..Κανεις δεν εχει συμβολαιο με την επιτυχια..Θα υπαρξουν χρονια με μεγαλες επιτυχιες (2012,2013,2015) θα υπαρξουν και χρονιες αποτυχιας οπως ηταν το 2011 και ισως και φετος..

Ο Σφαιροπουλος πρεπει να στηριχτει..Υπαρχει ενα δυνατος κορμος στην ομαδα που με συγκεκριμενες και προσεγμενες προςθηκες μπορει να γινει επιπεδου Final 4 για του χρονου..
rahxephon13
QUOTE (rankin @ Feb 27 2016, 16:04 ) *
Δεν υπαρχει θέμα Μπλατ, ουτε θέμα απολυσης Σφαιρόπουλου. Ο δε Αγγέλου κανει μόνο για δεύτερος, για να δουλεύει τους "μικρούς".
Το θεμα αυτή τη στιγμή ειναι άλλο και ενδεχομένως βαθύτερο.
Εχω την αίσθηση οτι εχει πεσει καποια μορφή επιδημίας στα αποδυτήρια, αρχής γενομένης με την άφιξη του Όντομ.
Βλέπω καποια "κοντρίτσα" των ελλήνων γκαρντ με τον κόουτς.
Ελπίζω να κανω λάθος αλλα αυτή ειναι η μονη εξήγηση που έχω αυτή τη στιγμή.
Σπανούλης-Μαντζαρης-Αθηναίου Vs Σφαιρόπουλου μοιάζει η φάση (συν καποιους οπως ο Αγραβάνης που νοιώθουν αδικήμενοι)

Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο θεμα αν ισχυει αυτο τοτε δεν σωζεται τιποτα και αυτο θα φανει συντομα, θεωρω ομως οπως εχουν πει και αλλοι οτι με την αποκτηση οντομ δημιουργηθηκε (χωρις να φταιει ο παιχτης) θεμα χημειας και κατανομης ρολων.

Ο ολυμπιακος εχει θεμα με την επιθεση του και φαινεται να μην εχει εναλλακτικες περα απο το να αναζητα ποντους στο τρανζίσιον εκει που υστερει ειναι στο σετ παιχνιδι αυτο συμβαινει γιατι πιστευω οτι υπαρχει ελειψη καθαρου pg πλην του μαντζαρη οπου μετα την αφιξη οντομ εχει χασει κακως για μενα την θεση του.

Αλλα ας τα παρουμε ενα ενα, ο σπανουλης δεν ειναι καλως να κατεβαζει την μπαλα ενω εχει αποδειχθει οτι λειτουργει καλυτερα οταν εχει καποιον καλο δημιουργο διπλα του μαντζαρης , λο να τον αποφορτίζει απο την πιεση της αντιπαλης αμυνας, ο χακετ επισης ειναι περισσοτερο δυαρι και κουμπωνει τελεια για backup του σπανουλη δινει στοιχεια που ο σπαν δεν εχει, στρομπερι δυαροτριαρι που δινει ενεργεια στην αμυνα και παιζει τελεια το παιχνιδι στον εφνιδιασμο ενω υστερει φανερα στο σετ γι'αυτο και η φαινομενικες μεταπτωσεις στην αποδοση του οπου αλλες φορες μοιαζει φοβερος και αλλες εξαφανιζεται ενω ο αθηναιου απλως δεν ειναι ετοιμος για αυτο το επιπεδο ακομη.

Και παμε στον οντομ ο οποιος κατα την γνωμη μου ειναι μια λαιτ εκδοση του στρομπερι οργανωση παντως δεν δινει οπως λιγο η πολυ και οι περισσοτεροι απο τους απο πανω, ο μονος καθαρος pg ειναι ο μαντζαρης ο οποις μετα την ελευση οντομ εχει χασει την θεση του πραγμα λαθος για μενα παρα το παρατεταμενο ντεφορμαρισμα του πιστευω οτι επρεπε να στηριχτεί περισσοτερο απο τον προπονητη του πραγμα που ο σφαιρο δεν εκανε ουτε στην περιπτωση τζειμς τουλαχιστον οσο επρεπε.

Το ιδιο νομιζω εχει συμβει και στις θεσεις τον ψηλων οπου παιχτες εχουν αλλαξει θεσης παπαπετρου λογω συνωστισμου στο 3 τον πανε μια θεση παραπανω μονο που αυτα τα κανεις στην αρχη της χρονιας οχι στην μεση, ενω κακως παλι αν και δεν ξερω ποσο αυτο ειναι αποκλειστικα θεμα προπονητη εχει επιλεχτη να στηριχτουν αγραβανης και τσαιρελης σαν προτζεκτ αλλα με τον λαθος για μενα τροπο καθως εχουν παραπανω αρμοδιοτητες απο τι ειναι εφικτο λογω ηλικιας και παραστασεων με αποτελεσμα να κινδυνευουν να καουν.

Εν κατακλειδι νομιζω οτι ο κοουτς εχει παρει καποιες λαθος αποφασεις απο τον τραυματισμο του γιανγκ και μετα και ειναι ο μονος που μπορει να της διορθωση αρκει φυσικα να τις δει διαφορετικα δεν εχει νοημα να μιλαμε.

Sence Of Defence
[color="#FF0000"][/color]
QUOTE (Ilias7 @ Feb 27 2016, 17:07 ) *
Ας χαλαρωσουμε λιγο..Βλεπω αρκετοι γραφουν να φυγει ο Σφαιροπουλος κλπ..Δηλαδη τι θα γινει απο εδω και περα;;Καθε χρονο θα αλλαζουμε προπονητη οταν δε παει κατι καλα;;Αυτη ειναι η λυση;;Αυτη ειναι η σωστη φιλοσοφια για μια ομαδα υψηλου επιπεδου;;

Λαθη εχουν γινει,κανεις δε το αρνειται αυτο..Αλλα δεν ειναι λυση να αλλαζουμε καθε χρονο προπονητη..Ημαρτον δηλαδη..

Οπως περσι ηταν ο μεγαλυτερος υπευθυνος για τη πολυ καλη χρονια της ομαδας ο Σφαιροπουλος ετσι και φετος εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης για καποια λαθη..

Δειτε λιγο τι γινετε γυρω σας στο εξωτερικο..Ο Λασο απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα πηγαινε τα προηγουμενα χρονια αλλα ειναι στη θεση του..Ο Πασκουαλ σε μεγαλο βαθμο το ιδιο..Ο Ομπραντοβιτς και ο Ιβκοβιτς περσι χασανε το πρωταθλημα απο τη Καρσιγιακα παρα ολα αυτα στη θεση τους..

Γι αυτο ας ηρεμησουμε λιγο και μη τα ισοπεδώνουμε ολα..Αθλητισμος ειναι και μαλιστα πολυ υψηλου επιπεδου..Κανεις δεν εχει συμβολαιο με την επιτυχια..Θα υπαρξουν χρονια με μεγαλες επιτυχιες (2012,2013,2015) θα υπαρξουν και χρονιες αποτυχιας οπως ηταν το 2011 και ισως και φετος..

Ο Σφαιροπουλος πρεπει να στηριχτει..Υπαρχει ενα δυνατος κορμος στην ομαδα που με συγκεκριμενες και προσεγμενες προςθηκες μπορει να γινει επιπεδου Final 4 για του χρονου..



Όχι φυσικά, αυτοί που πρέπει να φύγουν είναι οι βεντετούλες μέσα από την ομάδα. Όλοι οι άλλοι κάνουν τίμια την δουλειά τους.
sinkazama82
Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, εχτές δεν έγινε τίποτα παράξενο, τίποτα το ανεξήγητο, τίποτα παράδοξο. Γενικότερα κανένα παράδοξο αποτέλεσμα δεν έφερε ο Ολυμπιακός με βάση την εικόνα που παρουσιάζει τους τελευταίους 2 μήνες εκτός απ'την νίκη του εναντίον της Χίμκι που ήταν πέρα από κάθε μπασκετική λογική και ήταν απόρροια της απειρίας της Χίμκι και του εγωισμού των Πρίντεζη-Χάκετ-Χάντερ. Πάμε λίγο να δούμε μερικά πράγματα με τη σειρά.

Αμέσως μετά το παιχνίδι με την CSKA και μετά τις γραφικότητες του προπονητικού team και των ρεπόρτερ για την διαιτησία, έγραφα πως αν δεν πάρουμε Center και δεν σταματήσει τις παλινωδίες ο Σφαιρόπουλος στο rotation και στην επιθετική και αμυντική τακτική της ομάδας θα μας φταίει και στη Βαρκελώνη η διαιτησία. Φευ, η Μπαρτσελόνα πήρε την πιο εύκολη νίκη της στο top-16 και ούτε στους γκρι δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο.

Μέχρι τώρα όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας είχαμε τα εξής δεδομένα.

A) O Ολυμπιακός δεν έχει 2ο center. ( Πήραμε έναν άνθρωπο που θεωρητικά μόνο μπορεί να παίξει center)

Β) Ο Ολυμπιακός δεν έχει 2ο τεσσάρι. (Πήραμε ένα τεσσάρι για να παίξει center!)

Γ) Ο Στρόμπερι χαραμίζεται στο 3 για να παίζει κάποιος Όντομ.

Δ) Ο Αθηναίου μένει στον πάγκο για να παίζει κάποιος Όντομ.

Ε) Ο μοναδικός σουτέρ της ομάδας είναι παροπλισμένος και για κάλυψη έχουμε τον Όντομ.

Στ) Ο Μάντζαρης είναι άφαντος και χωρίς κανέναν προσανατολισμό στο παιχνίδι του. (Πάνω σε αυτό θα σταθώ στο τέλος)

Ζ) Ο Σπανούλης δεν μπορεί να βοηθήσει και ο Χάκετ που παλεύει μόνος έπαιξε εχτές όσο και ο Όντομ που απλά δεν παλεύεται.

Η ανάλυση τώρα στα επιμέρους του χθεσινού παιχνιδιού δεν θα είχε καμία αξία πέρα από το να μοιάζει με την γνωστή ταινία '«η μέρα της μαρμότας» αν δεν υπήρχε ένα κραυγαλέο νέο στοιχείο που κάνει πλέον μη αναστρέψιμα τα πράγματα. Ποιο ήταν αυτό; Ο Ολυμπιακός έπαιζε λες και μόλις είχε επιστρέψει από κηδεία.Η ομάδα δεν είχε καμία ψυχολογία, οι παίχτες (πλην Χάκετ) ούτε καν πάλευαν μέσα στο παιχνίδι, όλοι μα όλοι κοιτούσαν σαν χαμένοι τον διπλανό τους και ο Σφαιρόπουλος κοιτούσε το ρολόι πιο πολύ ψυχαναγκαστικά παρά για να δει τι προλαβαίνει να κάνει. Σε όλα μα όλα τα ομαδικά αθλήματα όταν συμβαίνει αυτό σημαίνει απλά πως ο προπονητής της ομάδας έχει χάσει την ομάδα του, έχει χάσει την εμπιστοσύνη των παιχτών, έχει χάσει ο ίδιος την εμπιστοσύνη του στους παίχτες και κατ'επέκτασιν στον ίδιο του τον εαυτό.

Δυστυχώς αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει αν δεν αλλάξει ο ίδιος ο προπονητής.

Για το πως έχει συμβεί αυτό μπορεί να γραφτεί όχι άρθρο αλλά το έπος του Γκιλγκαμές, δεν είναι αυτό το ζήτημα όμως, το ζήτημα είναι να μην χαθεί η χρονιά εντελώς. Ο Ολυμπιακός πρέπει να αλλάξει προπονητή τώρα, για να παλέψει ότι έχει μείνει να παλέψει μέχρι το τέλος της χρονιάς και να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα απέναντι σε έναν Παναθηναικό που επιχειρεί (με σχέδιο και μεθοδικότητα σε αντίθεση με εμάς) την ολική επαναφορά.

Αυτό έχει άμεση σχέση με τον παίχτη που ονομάζεται Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο Μάντζαρης είναι παίχτης προπονητή και μόνο, δεν θα πάρει πρωτοβουλίες, δεν θα εκβιάσει καταστάσεις, θα παίξει άμυνα, θα βγάλει τα συστήματα και θα εφαρμόσει κατά γράμμα τα πλάνα του προπονητή μέσα στο παιχνίδι. Σε αυτό είναι ένας απ'τους καλύτερους στην Ευρώπη.Το απίστευτο ντεφορμάρισμα του Μάντζαρη ουρλιάζει πως δεν υπάρχει κανένα πλάνο μέσα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.Αν νομίζουν κάποιοι πως ο Σφαιρόπουλος μετά από 6 μήνες τραγικού σχεδιασμού, ατυχιών και απουσίας οποιουδήποτε εναλλακτικού πλάνου εκτός του τρίπτυχου (Ξύλο-τρέξιμο-πικ ν ρολ) μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση, καλώς και ελπίζω να με εκθέσει.Αλλά προς το παρόν εκτίθενται κραυγαλέα αυτός και η ομάδα και ξενερώνουν ένας ένας και οι παίχτες. Αλίμονο αν ξενερώσει και ο Χάκετ. Εκεί θα γελάνε μαζί μας.

Υ.Γ. Πληροφορίες απ'το Τέξας λένε οτι ο Πόποβιτς ζήτησε ανταλλαγή του Ντάνκαν με τον Μιλουτίνοφ.

Για μια ελαφρώς πιο αναλυτική περιγραφή, με εικόνες και βίντεο εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2016/02/blog-post_27.html
rahxephon13
Ξερει κανεις κατι συγκεκριμενο η απλως πεταμε φημες? γιατι μου φαινεται καπως περιεργο να χει χαθει ο ελεγχος τοσο πολυ στα αποδυτηρια.
provat
QUOTE(Sence Of Defence @ Feb 27 2016, 18:15 ) *
[color="#FF0000"][/color]


Όχι φυσικά, αυτοί που πρέπει να φύγουν είναι οι βεντετούλες μέσα από την ομάδα. Όλοι οι άλλοι κάνουν τίμια την δουλειά τους.


Ποιοί είναι, κατα την άποψη σου, αυτοί;
RipCity
Ότι αν φύγει ο Σφαιρόπουλος θα σωθεί η χρονιά? Και ποιος θα έρθει να την σώσει? Γενικότερα ποιος προπονητής στην Ευρώπη είναι ελεύθερος ή υπάρχει δυνατότητα να αποκτηθεί και είναι τόσο καλός για να κάνει την οποιαδήποτε διαφορά? Προφανώς έγιναν λάθη και δυστυχώς συνεχίζουν να γίνονται και τον κράζω γι' αυτά, αλλά να φύγει ο Σφαιρόπουλος δεν είναι λύση. Εδώ 5άρι των 15 λεπτών δεν μπορούσαμε να βρούμε Φλεβάρη μήνα, θα βρούμε προπονητή?
rankin
QUOTE(rahxephon13 @ Feb 27 2016, 18:30 ) *
Ξερει κανεις κατι συγκεκριμενο η απλως πεταμε φημες? γιατι μου φαινεται καπως περιεργο να χει χαθει ο ελεγχος τοσο πολυ στα αποδυτηρια.

Υπαρχουν κάποια περιστατικά οπως αυτά που ανέφερα καθώς και η συμπτωση της άφιξης του Όντομ με την αγωνιστική μας καταρευση

QUOTE(RipCity @ Feb 27 2016, 19:06 ) *
Ότι αν φύγει ο Σφαιρόπουλος θα σωθεί η χρονιά? Και ποιος θα έρθει να την σώσει? Γενικότερα ποιος προπονητής στην Ευρώπη είναι ελεύθερος ή υπάρχει δυνατότητα να αποκτηθεί και είναι τόσο καλός για να κάνει την οποιαδήποτε διαφορά? Προφανώς έγιναν λάθη και δυστυχώς συνεχίζουν να γίνονται και τον κράζω γι' αυτά, αλλά να φύγει ο Σφαιρόπουλος δεν είναι λύση. Εδώ 5άρι των 15 λεπτών δεν μπορούσαμε να βρούμε Φλεβάρη μήνα, θα βρούμε προπονητή?

Κανεις προπονητης δε μπορεί να περασει τη φιλοσοφία του Μαρτη μήνα.
Μόνο προσωρινό ψυχολογικό boost μπορεί να δωθεί και περαιτέρω αγωνιστικό μπερδεμα
mpam
QUOTE (Voyager @ Feb 27 2016, 17:53 ) *
Δεν ξέρω γράφοντας αυτό, αν είχες στο μυαλό σου μια φάση , με ένα drive του Σπανούλη όπου πέταξε την μπάλα στον Odom ο οποίος ήταν σε λάθος θέση και η μπάλα πήγε στον Σφαιρόπουλο. Ο Σπανούλης δεν έδωσε καν το χέρι στον Όντομ απλά τον κοίταξε με απογοήτευση σηκώνοντας τα χέρα ι. Το ξεψειρίζουμε είναι η αλήθεια αλλά δεν βλέπουμε και τρομερή χημεία εντός παρκέ.

Ο Μάντζαρης όμως γιατί να είναι ξενερωμένος; 20 λεπτά με το στανιό παίζει ενώ είναι άτολμος, στατικός και ούτε παίζει σκυλίσια άμυνα όπως 1-2 χρόνια πριν.
Δεκάδες φάσεις υπάρχουν με τον μάντζαρη να περνάει τον αμυντικό που τον πιέζει , να φτάνει σε mid-range σουτ ή ακόμα και μέσα στο ζωγραφιστό αλλά είτε να γυρνάει στο τρίποντο ξανά για να οργανώσει είτε να πασάρει σε κάποιον κλειστό παίκτη. Ο ορισμός της παθητικότητας και της ατολμίας.
Για αγραβάνη δεν τον δικαιολογώ να νιώθει αδικημένος. Και στην προεπιλογή της εθνικής πάλι το ίδιο ένιωθε;; Το έγραψαν παιδιά, που τον είδαν στα φιλικά της Εθνικής στην Ξάνθη , ότι φαινόταν σχεδόν αδιάφορος και ξενερωμένος.

Τι προβλημα υπαρχει ρε παιδια με τον Μαντζαρη κ φταιει ο προπονητης? Παντα 20λεπτα δεν επαιζε? Η ομαδα δεν εχει 2ο πενταρι (που να ειναι καλυτερο απο το πρωτο....) κ 2ο 4αρι. Επισης δεν εχει λοτζεσκι...! Οποιοσδηποτε προπονητης δεν θα μπορουσε να κανει τιποτα με αυτες τις απωλειες.

Στον σφαιροπουλο εγω χρεωνω μονο τις επιλογες που εκανε στην θεση 4 και 5 (μετα τον τραυματισμο του Γιανγκ).
Sokos
Δεν νομίζω ό,τι τίθεται θέμα Σφαιρόπουλου. Δεν θα έπρεπε κιόλας καθώς μάλλον χειρότερα θα ήταν τα πράγματα μετά το οποιοδήποτε ψυχολογικό boost. Αν συνεχίσει έτσι η ομάδα βέβαια θα έχει τεθεί μέχρι το καλοκαίρι αφού έτσι όπως πάμε δεν παίζει ούτε το πρωτάθλημα. Με ένα 0/3 στους φετινούς στόχους δηλαδή λογικά θα υπάρξει θέμα (και πάρα πολλή γκρίνια), και ορθώς κατά την γνώμη μου.

Αυτή την στιγμή πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος από τον ίδιο για να ξεμπερδέψει την κατάσταση. Όλη η ομάδα φάινεται μπλεγμένη, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο. Δεν φαίνεται να ξέρει τι θέλει. Μοιάζει να έχει χάσει τα αποδυτήρια αλλά και την ψυχραιμία του. Η απόλυτη αφοσίωση στην άμυνα, χωρίς κανένα πλάνο στην επίθεση, μπορεί να είναι αρκετή όταν φέρνει αποτελέσματα. Όταν παίζουμε κακό μπάσκετ, τρώμε 80άρες και χάνουμε και τους στόχους είναι απολύτως λογικό να υπάρχει πολλή γκρίνια.


Μακάρι να γίνει το reboot και να μας εκθέσει όλους. Αλλιώς βλέπω να αποχωρεί είτε το καλοκαίρι, είτε όπως ο Μπαρτζώκας στην πρώτη ήττα από τον ΠΑΟ.

Υ.Γ. Δεν νομίζω ότι θα δούμε ποτέ ελκυστικό μπάσκετ από ομάδα του Σφαιρόπουλου πάντως. Στο σετ παιχνίδι φαίνεται να έχουμε λιγότερα plays κι από ομάδες τοπικών πρωταθλημάτων.
T.W.Is.M.
Μακαρι να μπορουσε να ερχοταν ο Μπλατ το καλοκαιρι. Τωρα ομως δεν μπορει να αλλαξει ο προπονητης. Εχει δικιο οποιος εγραψε πιο πανω οτι μια αλλαγη θα εδινε μονο ψυχολογικο boost και μετα η κατασταση θα ηταν χειροτερη. Αν λοιπον πρεπει να γινει αλλαγη, αυτη ας γινει μετα το τελος του ομιλου της Ευρωλιγκα και πριν τα ελληνικα πλει οφ. Με αυτο το σκεπτικο, καλυτερα να μην ερχοταν ο Γουορικ, αλλα να ερχοταν τοτε ενας ψηλος(που ετσι κι αλλιως δε θα προσεφερε και πολλα) και ισως ενας σουτερ στη θεση του Τζονσον-Οντομ για να φερει και το αγωνιστικα απροβλεπτο στους τελικους. Κατι σαν αυτο που εκανε προπερσι ο ΠΑΟ με Καρι και Γκουιν.
Για τον ομιλο και τα σεναρια της συνεχειας θα γραψω τωρα στο subforum της Ευρωλιγκα.
Coach Periklis
Αν υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια, καλό θα ήταν να αναθεωρήσουμε στόχους και να κάνουμε rebuiliding...Η ομάδα που ανέβασε επίπεδο το σύλλογο και γενικά ο ΟΣΦΠ που λατρέψαμε και έγινε ελιτ ευρωπαϊκή ομάδα έχει τελειώσει προ πολλού

Δε χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις, αλλά όσο κι αν συμπαθώ τον Σφαιρόπουλο, προτιμώ να χτίσω γύρω απ το υπάρχον ρόστερ που imo δε θέλει πάνω από 3 προσθήκες επιπέδου για να ξαναφτάσει στις κορυφαίες ομάδες, παρά να διώξω "βεντετούλες" που σου άλλαξαν την ιστορία σου

Να μείνει ο κοουτσ μέχρι το καλοκαίρι καινα φύγει σαν ΚΥΡΙΟΣ και όχι σαν κυνηγημένος γτ δεν του αξίζει να φύγει σαν τον Μπαρτζώκα. Τον οποίο έχω χιλιοβρίσει αλλά ούτε εκείνου του άξιζε να ταπεινωθεί έτσι απ τον κόσμο (το έκανα κι εγώ απλά 2 χρονιά μετά σκέφτομαι πιο ορθολογικά)

Έχουμε καλό κορμό δεν είμαστε για τα μπάζα. Χτίζεις γύρω από Χάκετ και Γιανγκ, κρατάς Παπανικολάου (που για μένα θα ανέβει στα παλιά στανταρ) Μάντζαρη backup, Παπαπέτρου και Χάντερ, έχεις ηγέτες Πριντεζη & Σπανούλη ΧΩΡΙΣ να τους εκθέτεις και στελεχώνεις το ρόστερ με παίκτες που συμπληρώνουν το παζλ κοιτώντας τι έκανες σωστά πριν 2-3 χρόνια και έγινες back2 back πρωταθλητής

Αν υπάρχει έστω και μια στο εκατ/ριο ελπίδα να είναι free προπονητής σαν τον Μπλατ το καλοκαίρι, κάνεις τα πάντα να τον φέρεις και του δίνεις τα κλειδιά .

just my 2 cents
akratacity
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Feb 27 2016, 16:54 ) *
Και όμως υπάρχει θέμα Σφαιρόπουλου. Αν συνεχίσει έτσι θα τον αναγκάσει να παραιτηθεί ο κόσμος.

Να υποθεσω εισαι απο αυτους που επικροτησαν τις...σφαλιαρες στον Μπαρτζωκα πριν παραιτηθει. Ο κοσμος καλα θα κανει να καθεται στα αυγα του και να πηγαινει στο γηπεδο μονο για να στηριξει την ομαδα και οχι για να κανει λαϊκα δικαστηρια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.