Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μπαρτσελονα-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
sircharles
Θα πρεπει να επανεκτημηθει και η προσφορα του χαντερ
Χρησιμος? Σιγουρα Παικταρα? Την πηραμε και αυτη την απαντηση σημερα που αντιμετωπισε ενα σοβαρο σεντερ οπως και οταν αντιμετωπισε τον μπουρουση
Nik Tepits
Αγνωριστος ο Ολυμπιακος, τραγικη η περιφερεια αμυντικα. Ο Ντορσευ βεβαια αλλαξε το ματς, μεχρι τοτε ηταν στα ισα. Αυτο που πορβληματιζει οτι δεν φαινεται να το παλευουν πια, κανενα παθος, τιποτα.
rankin
QUOTE(MaJesty23 @ Feb 26 2016, 23:07 ) *
Τι ψυχάρα ο Hackett...

Εχει τεράστιες ευθύνες ο Σφαιρόπουλος...που να χωρέσει τοσο κόσμο στα forward(wtf?)...Anyway για μενα τα κρίσιμα είναι με Κιμκι και με Μπαμπεργκ


Δεν υπαρχουν κρίσιμα. Ο Ολυμπιακός δε μπορεί και δεν αξίζει να περασει

Ο Χακετ μοιαζει σαν να ειναι απο αλλο κοσμο. Ολοι σερνονται και αυτος παλευει μόνος
mixalisgate7
QUOTE(rankin @ Feb 26 2016, 23:12 ) *
Ο Χακετ μοιαζει σαν να ειναι απο αλλο κοσμο. Ολοι σερνονται και αυτος παλευει μόνος


Ναι τώρα που διαφορά πήγε στον + 20. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκτός τόπου και χρόνου.
TakeshyKurosawa
QUOTE (RipCity @ Feb 26 2016, 23:09 ) *
Ο Σφαιρόπουλος φταίει γιατί ούτε την άμυνα βλέπουμε, ούτε επίθεση. Απογοήτευση στο τοπ16 ο coach, τον έχουν διασύρει όλοι τακτικά. Επίσης τι δουλειά έχει γίνει με Παπι κι Αγραβάνη? Τα παλικάρια όλο και χειρότερα είναι. Κι ο Σέρβος το ίδιο.

Τραγική εμφάνιση σήμερα και κάπου εδώ σταματώ να ελπίζω πια, νόμιζα θα γυρίσει το τσιπάκι και θα σοβαρευτεί κι ο coach, αλλά τα ίδια πάλι.


Φίλε ο Αγραβάνης είναι ξυλοκόπος δεν πρόκειται να γίνει καλός παίχτης! Ο Παπαπέτρου ναι είναι αδούλευτος...
rankin
Αποψη μου ειναι οτι ο Ολυμπιακός πρεπει να χτιστεί γυρω απο τον Χακετ

Κατα τ'αλλα ειμαστε η ομαδα με τη λιγότερη επιθετική φαντασία στο top16..
Φτωχοί συγγενείς για ακόμα μια βραδιά
SteveNashidis
Οι περισσότερες μας επιθέσεις είναι μεγαλύτερες των 15-16 δευτερολέπτων .
Θα σκεφτόταν κανείς ότι θέλουμε να κρατήσουμε το σκορ, τον ρυθμό και τα λάθη μας σε χαμηλό επίπεδο.
Αντί αυτού το σκορ είναι ηδη 73-52 , 7 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι και οι παίκτες μας έχουν περιοριστεί σε ένα τόσο άχαρο ρόλο.
Η ευθύνη πέφτει φυσικά σε έναν μόνο άνθρωπο αλλά δεν χρειάζεται να τον αφορίσουμε . Αλλά οι 20άρες μαζεύτηκαν πολλές και πλέον ούτε ηρεμία έχει ο ίδιος στον πάγκο .

Υ.Γ. Για την μη αναπλήρωση του Young υπάρχουν σοβαρά λάθη. Όμως οι υπόλοιποι τραυματισμοί είναι όντως μη επουλώσιμοι γιατί είναι μικροί σε διάρκεια αλλά πολλοί σε αριθμό. Για το παρατεταμένο ντεφορμάρσιμα των Μάντζαρη,Αγραβάνη, Μουλιτίνοφ ποιος ευθύνεται ;; Οι παίκτες δείχνουν έλλειψη κινήτρου και είναι σοβαρό.
shtarkws
Ο σφαιροπουλος πρέπει μετά το ματς να τους βάλει να βαράνε 2 ώρες βολές
sircharles
Ο οντομ κανει συνεχως φαουλ με τα χερια στην αμυνα 1-1, γκολ βαζει μονο στον κοροιβο,

μπραβο και παλι κοουτς
kotzito
Και η πλάκα εντωμεταξύ είναι ότι σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Πασκουάλ σήμερα έπαιζε το κεφάλι του.

Πλέον η μόνη περίπτωση να περάσουμε είναι να κερδίσουμε οπωσδήποτε Λαμποράλ, Κίμκι και τα άλλα 3 παιχνίδια στο ΣΕΦ, ελπίζοντας και ότι οι Ισπανοί θα κάνουν στραβοπάτημα κάπου. Αν και με τέτοια εικόνα που παρουσιάζουμε δύσκολο.

Για μένα δεν είναι τόσο θέμα ποιότητας. Πιστεύω ότι κατά 9/12 το ρόστερ είναι επιπέδου οκτάδας τουλάχιστον. Σε αυτό που έχουμε χάσει είναι στην φιλοσοφία και στον τρόπο παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός φέτος στηρίζεται καθαρά στις ατομικές εμπνεύσεις των παικτών του. Έτσι όπως παίζουμε σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πάρουμε το 100% από κάθε παίκτη. Ο Σπανούλης θέλει έναν δημιουργό οπωσδήποτε πλέον δίπλα του, αφού αλλιώς αναγκάζεται να κάνει πράγματα που δεν μπορεί. Ο Πρίντεζης βαράει υπερωρίες ακόμα και στο 5, με αποτέλεσμα σε πολλά ματς μετά το 25 - 30 να είναι πτώμα. Τέλος πάντων. Τουλάχιστον να δούμε καλύτερη εικόνα στην συνέχεια κι ας μην περάσουμε και το καλοκαίρι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές.
CG.
Ο ολυμπιακος πληρωσε την αμυντικη αδυναμια του στο 5 σημερα.απο την αμυνα το εχασε το ματς
Καλος ο ντορσευ αλλα βρηκε και τα εκανε με αγραβανη που ειναι φανερο οτι δεν ειναι 5 το παιδι και δεν μπορει να μαρκαρει την θεση.ο χαντερ σημερα ηταν εκτος τοπου και χρονου.
Τσπ ετσι οπως ειναι ο ομιλος του ολα γινονται.τελικος την αλλη εβδομαδα με λαμποραλ
TakeshyKurosawa
Προλαβαίνει να αυτοκτονήσει η Μπάρτσα και να δώσει τη διαφορά? laugh.gif
mixalisgate7
QUOTE(shtarkws @ Feb 26 2016, 23:24 ) *
Ο σφαιροπουλος πρέπει μετά το ματς να τους βάλει να βαράνε 2 ώρες βολές


Μόνο δυο; Τουλάχιστον 4.

QUOTE(kotzito @ Feb 26 2016, 23:26 ) *
Για μένα δεν είναι τόσο θέμα ποιότητας. Πιστεύω ότι κατά 9/12 το ρόστερ είναι επιπέδου οκτάδας τουλάχιστον. Σε αυτό που έχουμε χάσει είναι στην φιλοσοφία και στον τρόπο παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός φέτος στηρίζεται καθαρά στις ατομικές εμπνεύσεις των παικτών του. Έτσι όπως παίζουμε σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πάρουμε το 100% από κάθε παίκτη. Ο Σπανούλης θέλει έναν δημιουργό οπωσδήποτε πλέον δίπλα του, αφού αλλιώς αναγκάζεται να κάνει πράγματα που δεν μπορεί. Ο Πρίντεζης βαράει υπερωρίες ακόμα και στο 5, με αποτέλεσμα σε πολλά ματς μετά το 25 - 30 να είναι πτώμα.


Συμφωνώ σε όλα.
shtarkws
QUOTE(rankin @ Feb 26 2016, 23:23 ) *
Αποψη μου ειναι οτι ο Ολυμπιακός πρεπει να χτιστεί γυρω απο τον Χακετ

Κατα τ'αλλα ειμαστε η ομαδα με τη λιγότερη επιθετική φαντασία στο top16..
Φτωχοί συγγενείς για ακόμα μια βραδιά


Imo ο Ολυμπιακός πρέπει να στηθεί γύρω από τον Παπαπετρου
sircharles
QUOTE (shtarkws @ Feb 26 2016, 23:30 ) *
Imo ο Ολυμπιακός πρέπει να στηθεί γύρω από τον Παπαπετρου


Μπα.... ο σχεδιασμος θα ξεκινησει προσφεροντας νεο συμβολαιο με 3 μυρια στο σπανουλη....

ΥΣ Α... και να δεσουμε και οντομ , παιζει καλη .... αμυνα!
MaJesty23
Ο Παπαπέτρου δεν είναι για να χτιστει ομάδα γύρω του...απο Hackett συμφωνώ.

Η ασχετοσύνη του Ιωάννου ειναι απίστευτη...τελικα είναι και στραβος.2-3 σουτ ήταν σχεδον απο βολή και έλεγε 3ποντο.Οτι να ναι!!! tongue.gif
TakeshyKurosawa
Ο Σφαιρόπουλος μπορεί να υποβάλλει την παραιτησή του σήμερα και να φύγει κύριος! Διαφορετικά ο προπηλακισμός του πλησιάζει και μπορεί να φύγει χειρότερα και από τον Μπαρτζώκα!
rankin
Παντως δε μπορεί να ειναι τυχαία ουτε τα μονίμως ασχημα ποσοστα μας στις βολές, ούτε τα μονίμως καλά ποσοστά των αντιπάλων στο τρίποντο.
Υπαρχει ενα trend εδω που εχει παψει προ πολλού να ειναι τυχαίο.
Όχι οτι εχει πια σημασία..
Παραδώσαμε πνεύμα σήμερα.
Οριστικά και αμετάκλητα.
AJSlaughter6
Tραγική εμφανιση απο τον ΟΣΦΠ που πλεον κινδυνευει για τα καλα. Μονος του επαιζε ο Χακετ. Για Σφαιροπουλο δν νομιζω να φυγει.Ο Οσφπ στην μεση της σεζον σπανια απολυει προπονητες. Ακομα και με Μπαρτζωκα αρχη ηταν ακομα, μπορουσε να σωθει η σεζον(που σωθηκε τελικα)
tempelhs
QUOTE(shtarkws @ Feb 26 2016, 23:30 ) *
Imo ο Ολυμπιακός πρέπει να στηθεί γύρω από τον Παπαπετρου

Διαφωνώ. Για να χτιστεί μία ομάδα γύρω απο κάποιον θα πρέπει αυτός ο κάποιος να έχει 1-2 καταπληκτικές σταθερές. Είτε σουτ, είτε δημιουργία, είτε drive, είτε post παιχνιδι κλπ, ώστε ανάλογα να χτίσεις γύρω του. Ο παπαπέτρου είναι ωραίος all around παίκτης,έχει αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του, αλλα ΙΜΟ δεν είναι σε καμία περίπτωση παίκτης που μπορείς να χτίσεις γύρω του, καθώς δεν κάνει τίποτα τέλεια. Θα είναι πάντα ένα πολύ καλο fit σε ομάδες final-four.
Εγώ αν είχα το κουμάντο θα έστηνα την ομάδα γύρω απο Χάκετ και Πρίντεζη. Και σε καμία περίπτωση δεν θα ανανέωνα τον σπανούλη ΑΝ με τα λεφτά που μου ζητήσει μπορώ να φέρω έναν εκ των ντιλεινι, τεοντοσιτς, ερτέλ.
pk13
QUOTE(MaJesty23 @ Feb 26 2016, 21:35 ) *
Ο Παπαπέτρου δεν είναι για να χτιστει ομάδα γύρω του...απο Hackett συμφωνώ.

Η ασχετοσύνη του Ιωάννου ειναι απίστευτη...τελικα είναι και στραβος.2-3 σουτ ήταν σχεδον απο βολή και έλεγε 3ποντο.Οτι να ναι!!! tongue.gif


Το ειδα και εγω αυτο με τον Ιωαννου και ελιωσα στο γελιο.. tongue.gif ..Αν μπερδευει και τη γραμμη των βολων με του τριποντου.... icon_drunk.gif
bodiroga10
ενταξει δεν φταιει για ολα ο σφαιροπουλος

τον οντομ τον εφερε με ψιχουλα οταν ειχε μπατζετ το καλοκαιρι εφερε γιανγκ,χακετ,στρομπερι και μιλουτινοφ. εκτος απ τον τελευταιο που ηρθε για 3ο σεντερ και ηταν υπερβολη θεση ξενου για τον 12ο παικτη σου οι υπολοιποι ηταν ανετα μεσα στους 5-6 καλυτερους παικτες της ομαδας

επισης νομιζω τον παπανικολαου του τον φορτωσε η διοικηση περισσοτερο για να μην τον παρει ο παναθηναικος,με τα λεφτα του παπανικολαου αγοραζες ντορσει

επισης ηθελε αθλητικο ψηλο 2 μηνες τωρα και του πηραν τον ουορικ τελευταια μερα των μεταγραφων χωρις να μπορει να παιξει στο σημαντικοτερο αγωνα του τοπ16 μεχρι τωρα

σουτερ επρεπε να ειχε παρει απ την αρχη της σεζον αλλα το προβλημα εχει γιγαντωθει λογω των συνεχομενων τραυματισμων του λοτζεσκι

επισης οταν ξεκινουσε η σεζον δεν μπορουσε να ξερει ο σφαιροπουλος οτι ο σπανουλης θα εχει αυτη την εικονα μην ξεχναμε μιλαμε για παικτη που παιρνει το 1/4 του μπατζετ της ομαδας
anton2
Οι πολλές και μεγάλες αρυθμίες οδηγούν στον θάνατο. Ήταν το 3ο ολικό μπλάκ άουτ που βλέπω φέτος, όλα στο τοπ-16....

Η ομάδα προφανώς δεν είναι καλά και δεν ξέρω τι συμβαίνει, εσωτερικά θέματα; Κόντρες με Σπαν; Κλίκες; Πάντως τέτοια θέματα φαίνεται να έχει η ομάδα.

Επίσης, η φάτσα του Σφαιρόπουλου, όσο και αν από την φύση της μοιάζει με Φούντα στο "Στέλα φύγε κρατάω μαχαίρι" δείχνει μεγάλο άγχος το τελευταίο διάστημα.

Η σούπα χάλασε όταν έφερε τον Όντομ παράλληλα με την ΗΧΗΡΗ απουσία του Λοτζέσκι.

Προσωπική μου άποψη χωρίς να γνωρίζω τίποτα, μόνο εικασίες κάνω περί του κλίματος, είναι ότι αυτή την φορά δεν πρέπει να φύγει ο προπονητής αλλά ο αρχηγός, ηγέτης είναι και αυτός.

TakeshyKurosawa
Πόσο πιο πολύ να καταρριφθεί αυτό που λένε " ο χειρότερος προπονητής ξέρει καλύτερα από τον καλύτερο φίλαθλο-δημοσιογράφο". Εντάξει για συστήματα κλπ ισχύει, αλλά με τόσα που έχω δει σε στελέχωση ομάδων και διαλογή παιχτών πιστεύω ότι πολλοί προπονητές και μεγάλο παράδειγμα ο Σφαιρό δεν έχουν καθόλου μα καθόλου μπασκετικό μάτι..
SteveNashidis
QUOTE(kotzito @ Feb 26 2016, 23:26 ) *
Και η πλάκα εντωμεταξύ είναι ότι σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Πασκουάλ σήμερα έπαιζε το κεφάλι του.

Πλέον η μόνη περίπτωση να περάσουμε είναι να κερδίσουμε οπωσδήποτε Λαμποράλ, Κίμκι και τα άλλα 3 παιχνίδια στο ΣΕΦ, ελπίζοντας και ότι οι Ισπανοί θα κάνουν στραβοπάτημα κάπου. Αν και με τέτοια εικόνα που παρουσιάζουμε δύσκολο.

Για μένα δεν είναι τόσο θέμα ποιότητας. Πιστεύω ότι κατά 9/12 το ρόστερ είναι επιπέδου οκτάδας τουλάχιστον. Σε αυτό που έχουμε χάσει είναι στην φιλοσοφία και στον τρόπο παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός φέτος στηρίζεται καθαρά στις ατομικές εμπνεύσεις των παικτών του. Έτσι όπως παίζουμε σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πάρουμε το 100% από κάθε παίκτη. Ο Σπανούλης θέλει έναν δημιουργό οπωσδήποτε πλέον δίπλα του, αφού αλλιώς αναγκάζεται να κάνει πράγματα που δεν μπορεί. Ο Πρίντεζης βαράει υπερωρίες ακόμα και στο 5, με αποτέλεσμα σε πολλά ματς μετά το 25 - 30 να είναι πτώμα. Τέλος πάντων. Τουλάχιστον να δούμε καλύτερη εικόνα στην συνέχεια κι ας μην περάσουμε και το καλοκαίρι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές.


Συμφωνώ σε όλα αλλά όχι στις επιπλέον αλλαγές. Το ότι φαίνονται οι παίκτες κακοί ενώ στην ουσία σε άλλες ομάδες θα ήταν υπερόπλα , δεν χρειάζονται νέοι παίκτες αλλά κανένα σοβαρό game plan όπου θα δούμε και κανένα κόψιμο στη ρακέτα , κανένα σύστημα της προκοπής και μία αμυντική σταθερότητα.

Ούτε οι 8 νίκες μας φτάνουν τώρα. . 6/6 πρέπει
Johnnys
Καλα ο Ιωαννου ηταν τοσο ξενερωμενος που ηλπιζε οτι σουταρουν 3ποντα μηπως μαζευτει η διαφορα tongue.gif

Γι αλλη μια φορα τραγικοι στην επιθεση.Απο πιο νωρις τα ελεγα και εγω οτι δεν γινεται οταν παιζεις με μια σοβαροτερη ομαδα που σιγουρα ξερει να διαχειριστει 5καταστασεις παραπανω να ελπιζεις οτι με τοσο λιγο ταλαντουχο ομαδα μπορεις να παρεις εκτος εδρας νικες.

40 λεπτα αμυνα δεν μπορεις να παιζεις στα ιδια επιπεδα και ακομα και καλη αμυνα να παιξεις θα σου βαλουν τα καλαθια ο Ναβαρο,ο Ολεσον,ο Περπερογλου.Και δεν γινεται να κυνηγας σε καθε παιχνιδι διαφορα 20ποντων στο τελος.

Μια θα νικησεις που θα βρεις μια ομαδα απειρη που πελαγωνει οταν την πιεσες 3 θα χασεις.Ετσι ειναι και ετσι θα βγει η χρονια.
Η μονη ελπιδα για φετος ειναι να μην χασουμε απο την Αεκ ωστε να μεινει το πλεονεκτημα και να τελειωσει με εναν τιτλο η χρονια.

Ο Σφαιροπουλος δειχνει εδω και αρκετα παιχνιδια μια τρικυμια εν κρανιω.Ο Παπαπετρου δεν ξερω γιατι, με εχει απογοητευσει.
Οντομ,Στρομπερι οσο φιλοτιμοι και να ναι για μενα δεν κανουν σε ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ομαδας.Καποιες επιφυλαξεις για τον δευτερο μπορεις να τις κρατησεις αλλα οχι με ετσι διαμορφωμενο το ροστερ σου.Ο Παπανικολαου να δουμε αν ειναι ετσι και τι ρολο θα βαρεσει στην ομαδα.Και τα αλλα ολα γνωστα.

Για τις βολες στεκονται παλι ελαχιστοι αλλα νισαφι πια.Χρονια, οχι τωρα.


tempelhs
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Feb 26 2016, 23:49 ) *
Πόσο πιο πολύ να καταρριφθεί αυτό που λένε " ο χειρότερος προπονητής ξέρει καλύτερα από τον καλύτερο φίλαθλο-δημοσιογράφο". Εντάξει για συστήματα κλπ ισχύει, αλλά με τόσα που έχω δει σε στελέχωση ομάδων και διαλογή παιχτών πιστεύω ότι πολλοί προπονητές και μεγάλο παράδειγμα ο Σφαιρό δεν έχουν καθόλου μα καθόλου μπασκετικό μάτι..


Εγώε είμαι φανατικός υπέρμαχος αυτής της άποψης, με το σκεπτικό ότι κάτι έχει στο μυαλό του ο εκάστοτε προπονητής που δεν του βγήκε και ότι δεν μιλάμε για έναν προπονητή αλλα για ολόκληρο stuff. Οκ, ο σφαιρό δεν έχει μπασκετικό μάτι... Δεν έχει ο τόμιτς??? Δεν έχει ο Μαρμαρινός??? Ειδικά όταν έχεις τραυματισμούς στο μέσο της χρονιάς....
pan24
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Feb 26 2016, 23:49 ) *
Πόσο πιο πολύ να καταρριφθεί αυτό που λένε " ο χειρότερος προπονητής ξέρει καλύτερα από τον καλύτερο φίλαθλο-δημοσιογράφο". Εντάξει για συστήματα κλπ ισχύει, αλλά με τόσα που έχω δει σε στελέχωση ομάδων και διαλογή παιχτών πιστεύω ότι πολλοί προπονητές και μεγάλο παράδειγμα ο Σφαιρό δεν έχουν καθόλου μα καθόλου μπασκετικό μάτι..

Κοιτα οι αμερικανοι που εχουν παει το αθλημα σε αλλο επιπεδο για καποιο λογο εκτος απο προπονητη εχουν και GM που αποφασιζει για τις μεταγγραφες
Κατι ξερουν
T.W.Is.M.
QUOTE(tempelhs @ Feb 26 2016, 23:41 ) *
Εγώ αν είχα το κουμάντο θα έστηνα την ομάδα γύρω απο Χάκετ και Πρίντεζη. Και σε καμία περίπτωση δεν θα ανανέωνα τον σπανούλη ΑΝ με τα λεφτά που μου ζητήσει μπορώ να φέρω έναν εκ των ντιλεινι, τεοντοσιτς, ερτέλ.


Ο Ντιλεινι θελει εναν παιχτη διπλα του να κανει οτι ο Τομιτς στο Ριβερς.
Τους αλλους 2 θα τους εστελνα πακετο στον αντιπαλο! cool.gif

Εγω θα ξαναπω κατι που ελεγα απο την αρχη της χρονιας. Θεωρω οτι εχουμε να κανουμε με λαθος στησιμο ομαδας. Λαθος φιλοσοφια και κακη ισορροπια μεταξυ αμυνας και επιθεσης. Επισης, βλεπουμε εδω και χρονια οτι τις κορυφαιες ομαδες δεν τις σταματας κατω απο τους 70 αν δεν ειναι κι εκεινες κακες. Δεν μπορει λοιπον να υπολογιζεις οτι θα κρατας τον αντιπαλο στους 65 και θα κερδιζεις βαζοντας 70.

Παρατηρω επισης οτι το ευρωπαικο μπασκετ εχει την ταση να ακολουθει το ΝΒΑ με διαφορα φασης λιγων χρονων. Αυτο που βλεπουμε δηλαδη τωρα στο ΝΒΑ θα κυριαρχει στην Ευρωπη σε λιγα χρονια. Δειτε ποιος κυριαρχει λοιπον στο ΝΒΑ και συγκρινετε το με αυτο που παιζει ο Ολυμπιακος. Ειναι αλλο αθλημα...
rahxephon13
Πραγματικα δεν περιμενα τετοια εμφανιση σημερα απ'τον ολυμπιακο αλλα το κυριοτερο προβλημα για μενα ειναι τα σκαμπανεβασματα στην αποδοση του φετος που πηγε η ενεργεια και το παθος της μοσχας σημερα? πως γινετε να κανει τετοιες εμφανισεις και να χανει μια βδομαδα μετα απο μπαμπεργκ και ζαλγκιρις?

Για μενα ο shtarkws δινει την πιο πειστικη εξηγηση και εγω θεωρω οτι ειναι θεμα κυριως χημειας και οτι ο σφαιρο εχει κανει μεγαλα λαθη στην στελεχωση της ομαδας με της χειμερινες προσθηκες και την εχει μπερδεψει, δεν καταφερε να βρει τον αντικαταστατη του γιανγκ ενω ειχε αφθονο χρονο και θεωρω οτι η χρησιμοποιηση του τζειμς ηταν λαθος και στην τελικη απο την στιγμη που ο παιχτης δεν ηταν ευχαριστημενος ισως θα επρεπε να του μιλησει και να τον πεισει να μεινει τουλαχιστον μεχρι να βρουν αντικαταστατη αν αυτος θεωρουσε οτι δεν μπορουσε με τιποτα να του βρει ρολο στην ομαδα.

Κατι παρομιο συμβαινει και στα γκαρντ οπου εχουν μαζευτη πολλοι παιχτες για συγκεκριμενες θεσεις με αποτελεσμα να μην μπορουν να βρουν ρυθμο η αποκτηση οντομ για μενα ηταν λαθος αφου αθηναιου φαινεται μπορει να ανταποκριθη για ενα 5/10 χωρις να ειναι μαυρη τρυπα ενω το ντεφορμαρισμα του μαντζαρη παρατηνεται γι'αυτο τον λογο.

Μονο η μεταγραφη παπανικολαου ειχε νοημα καθως απετρεψε ενα αμεσο ανταγωνιστη να ενισχυθει και ο παιχτης αποκτηθηκε με προοπτικη για πολλα χρονια, βασικα θεωρω οτι ειναι μια περιπτωση πριντεζη.

Σημερα ο ολυμπιακος απογουτευσε και μπηκε σε περιπετειες το ποσο θα καταφερει να ανασυνταχθει και να παει τουλαχιστον για 4 θεση (το πλεονεκτημα θεωρω οτι χαθηκε σημερα) δεν το γνωριζω, αυτο που ξερω ειναι οτι ο σφαιρο εχει πολλα θεματα να λυσει και καποια απο αυτα τα εχει δημιουργησει ο ιδιος αν δεν λυθουν αυτα ο ουορικ δεν νομιζω οτι θα βοηθησει αρκετα για να αλλαξει η εικονα.
shtarkws
Πάντως όσο κακός και να ήταν ο Σπανουλης δεν γίνεται τις τελευταίες 3 επιθέσεις να τις παίρνει ο Αθηναίου
TakeshyKurosawa
Πολύ πιθανό εκτός αν γίνουν πράγματα και θαύματα είναι ότι η χρονιά στην Ευρώπη τελείωσε! Πιστεύω ότι για να στρώσει η ομάδα θα χρειαστεί να φύγει ο Σφαιρόπουλος, να αντικατασταθεί ο Όντομ με παίχτη κάποιας αξίας που να μπορεί να προσφέρει εκτελεστικά κάποια πράγματα σταθερά, ο Γουόρικ αν είναι καλός να πάρει τη θέση του Αγραβάνη ως δεύτερο τετράρι, να παραγκωνιστεί ο Μιλουτίνοφ και να έρθει σοβαρός παίχτης στο 5. Αν ΔΕΝ γίνει τίποτα και μείνουμε ως έχουμε πιστεύω ακράδαντα ότι είναι πάρα πολύ δυνατό το ενδεχόμενο της σκούπας από τον ΠΑΟ!
kotzito
QUOTE(Voyager @ Feb 27 2016, 00:49 ) *
Συμφωνώ σε όλα αλλά όχι στις επιπλέον αλλαγές. Το ότι φαίνονται οι παίκτες κακοί ενώ στην ουσία σε άλλες ομάδες θα ήταν υπερόπλα , δεν χρειάζονται νέοι παίκτες αλλά κανένα σοβαρό game plan όπου θα δούμε και κανένα κόψιμο στη ρακέτα , κανένα σύστημα της προκοπής και μία αμυντική σταθερότητα.

Ούτε οι 8 νίκες μας φτάνουν τώρα. . 6/6 πρέπει

Πιο πολύ σε αλλαγές στο game plan αναφερόμουν κι εγώ. Αν και είναι νωρίς ακόμα και η μεταγραφολογία μόνο κακό κάνει στην ομάδα, πιστεύω το καλοκαίρι δεν χρειαζόμαστε παραπάνω από 3-4 προσθαφαιρέσεις. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες τους οποίους μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο, όταν το παιχνίδι του αποκτήσει μια ταυτότητα. Και δεν νομίζω ότι ο Σπανούλης πρέπει να φύγει. 1-2 χρόνια ακόμα τα έχει. Σίγουρα όχι στον ρόλο του παίκτη που θα κρατάει την μπάλα 15 δευτερόλεπτα, κάθε επίθεση θα ξεκινάει από εκείνον και θα παίζει 25-30 λεπτά, αλλά με έναν παίκτη στην περιφέρεια που θα μπορεί να τον αποφορτίσει στην επίθεση, θα προσφέρει κάποια πράγματα. Άλλωστε μιλάμε για έναν από τους πιο clutch, αν όχι τον πιο clutch, στην Ευρωλίγκα.


Για να δούμε τώρα. Η μόνη περίπτωση για να περάσει ο Ολυμπιακός θεωρητικά είναι είτε να κάνει ένα 6/6 και να περιμένει τουλάχιστον άλλες 2 ήττες της Λαμποράλ, είτε να ελπίζει ότι θα του κάτσει κανένα αποτέλεσμα και θα αφήσει έξω την Ρεάλ. Πλέον όμως οι 7 νίκες κατά 99% δεν αρκούν.
tempelhs
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 26 2016, 23:56 ) *
Ο Ντιλεινι θελει εναν παιχτη διπλα του να κανει οτι ο Τομιτς στο Ριβερς.
Τους αλλους 2 θα τους εστελνα πακετο στον αντιπαλο! cool.gif


Μα δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου tongue.gif .... Είπα η ομάδα γύρω απο πρίντεζη και χάκετ, άρα στα τελειώματα η μπάλα σε αυτούς! Για 35 λεπτά ο Μίλος μια χαρά ΥΠΕΡΟΠΛΟ ειναι, στα τελευταία 5', στον πάγκο να εμψυχώνει την ομάδα/
assistant
η ομαδα για μενα πασχει στην τακτικη αντιμετωπιση των παιχνιδιων.....1)ολοι οι αντίπαλοι μας χτυπάνε με τον παιχτη που πιανει ο Σπαν,εμεις σημερα δε βαλαμε καμια δυσκολια στην αμυνα του Ναβαρο....επιανε συνεχως τον Μαντζαρη που δεν μπορει να βαλει δυσκολα ουτε στο Ναβαρο...
2)ενώ το ποσταρισμα του Χακετ μας εχει δωσει λυσεις στο προσφατο παρελθον σημερα δεν το επιχειρήσαμε καθολου κι ενώ τον μαρκαραν παιχτες όπως ο Αρογιο ή ο Ολεσον....
3)ο Παπαπέτρου περυσι ποσταριζε τον Κιριλενκο,φετος μια μπαλα στο ποστ δεν του εχουμε περασει.....
4)εμας μας παιζουν ολοι με παγιδες στο ποστ τον Πριντεζη και περιστρέφονται οι υπολοιποι,εμεις όταν μας ποσταρουν παιζουμε παντα 1vs1 σαν να φοβομαστε τις περιστροφες με αποτέλεσμα καλοι επιθετικοι παιχτες στο ποστ να εκθετουν τους δικους μας.....
5)παντα ακολουθούμε τις αλλαγες που κανει ο αντιπαλος coach και αυτό για μενα δειχνει φοβο.....σημερα που ο Πριντ ξεκινησε κανοντας παπαδες αντι να εκμεταλλευτούμε το 3ο φαουλ του Ντοελμαν,το εκμεταλλευθηκε η Μπαρτσα γιατι στο ''μπλοκακι'' τον Σαμουελς τον εχει χρεωθεί ο Αγραβανης με αποτέλεσμα ο Πριντ(που μπορουσε να εκθεσει τον Σαμουελς) να παει τον παγκο για 6-7 συνεχομενα λεπτα......

με 1-2 αλλαγες στο ροτεισον που χρησιμοποιει ο Σφαιροπουλος ισως και να σωσουμε τη χρονια.....για παράδειγμα πρεπει να αποφασισουμε ότι βασικος μας ασσος είναι ο Χακετ,αλλαγη του είναι ο Οντομ και ο Μαντζαρης παει για 5ο γκαρ αυτή τη στιγμη.....

όπως εγραφα και τις προαλλες οσο μαθηματικα ειμαστε στο κολπο δε μας ξεγραφω......την άλλη βδομαδα εχουμε το πρωτο από μια σειρα do or die παιχνιδιων......απλα coach βοηθα κι εσυ λιγο την ομαδα,βαλε το μυαλο σου λιγο να στροφαρει και μην κολλας στο plan A που εχεις ετοιμο......

περιττο να πω ότι την άλλη βδομαδα το ΣΕΦ θα πρεπει να κοχλαζει(αλλα δυστυχως προβλεπω ότι θα είναι μισογεματο.....)

ΥΓ αυτό που μ αρεσει να βλεπω όταν βρεχει είναι να εμφανίζονται τα σαλιγκάρια.......εμπρος καλα μου σαλιγκαράκια εμφανιστείτε τωρα που το εδαφος είναι γλιστερο.......
Johnnys
QUOTE(shtarkws @ Feb 27 2016, 07:28 ) *
Πάντως όσο κακός και να ήταν ο Σπανουλης δεν γίνεται τις τελευταίες 3 επιθέσεις να τις παίρνει ο Αθηναίου

Και αυτο ηθελα να το αναφερω.Για ποιον λογο εκει να πας να καψεις τον Αθηναιου?Και νταξει ο Σπανουλης αναλογικα με τον χρονο που εχει παιξει εχει κανει κ πολυ χειροτερα τελευταια.Προφανως και δεν ηταν καλος προφανως και θελει κατι να αλλαξει,,αλλα εκει στο τελος ισως και λιγο πριν τον βαζεις στην θεση του Οντομ ο οποιος εκτιθοταν και αυτος.
tempelhs
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Feb 27 2016, 00:00 ) *
Πολύ πιθανό εκτός αν γίνουν πράγματα και θαύματα είναι ότι η χρονιά στην Ευρώπη τελείωσε! Πιστεύω ότι για να στρώσει η ομάδα θα χρειαστεί να φύγει ο Σφαιρόπουλος, να αντικατασταθεί ο Όντομ με παίχτη κάποιας αξίας που να μπορεί να προσφέρει εκτελεστικά κάποια πράγματα σταθερά, ο Γουόρικ αν είναι καλός να πάρει τη θέση του Αγραβάνη ως δεύτερο τετράρι, να παραγκωνιστεί ο Μιλουτίνοφ και να έρθει σοβαρός παίχτης στο 5. Αν ΔΕΝ γίνει τίποτα και μείνουμε ως έχουμε πιστεύω ακράδαντα ότι είναι πάρα πολύ δυνατό το ενδεχόμενο της σκούπας από τον ΠΑΟ!


Μόνο εγώ πιστευώ πως οι Όντομ και Στρόμπερι είναι αχτύπητοι στο transition??? Kαι πως τους κάνει να φαίνονται τόσο λίγοι η αδυναμία της ομάδας στα ρημπαουντ???
Johnnys
Και επισης ολη η τελευταια περιοδος του Μαντζαρη δνε νομιζω οτι ειναι ντεφορμαρισμα.Πιο πολυ μπερδεμενος νομιζω οτι ειναι ετσι που εχει γινει η κατασταση στα γκαρντ και του εχει βγει πολυ ασχημα.Εχει τις εμμονες του ο Σφαιρο που οντως θα παει με το χαρτακι το κοουτσαρισμα και μπερδευεται ακομα παραπανω μην προσπαθωντας να αξιοποιησει καποια πραματα επιθετικα που στις αρχες της χρονιας ειχε παει να τα βγαλει.
TakeshyKurosawa
Τι να κάνει και ο Σπανούλης. Έτσι όπως έχει στελεχωθεί η ομάδα παίζει να μην έπαιρνε κούπα ούτε και με τον Κόμπε στα πράιμ του!

QUOTE (tempelhs @ Feb 27 2016, 00:04 ) *
Μόνο εγώ πιστευώ πως οι Όντομ και Στρόμπερι είναι αχτύπητοι στο transition??? Kαι πως τους κάνει να φαίνονται τόσο λίγοι η αδυναμία της ομάδας στα ρημπαουντ???

Ο Στρόμπερι είναι πολυεργαλείο και χρήσιμος παίχτης! Ο Όντομ δεν μπορεί! Ποιο transition φίλε? Τα σοβαρά παιχνίδια στην Ευρώπη παίζονται πάντα σετ παιχνίδι! Ο Στρόμπερι τουλάχιστον μπορεί να βγάλλει απίστευτη ενέργεια και άμυνες, να ρίξει τάπες να σώσει μπάλες κλπ. Ο Όντομ σωματικά είναι λίγος και επιθετικά ανήμπορος να προσφέρει στο υψηλό επίπεδο!
tempelhs
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Feb 27 2016, 00:06 ) *
Τι να κάνει και ο Σπανούλης. Έτσι όπως έχει στελεχωθεί η ομάδα παίζει να μην έπαιρνε κούπα ούτε και με τον Κόμπε στα πράιμ του!


Η ομάδα δεν είναι τόσο άσχημα στελεχωμένη όσο δείχνει. Ξεχνάμε τους τραυματισμούς του γιανγκ και την μόνιμη απουσία του Λότζο. Χαλάσαν αρκετές σταθερές αυτές οι απουσίες...

QUOTE(TakeshyKurosawa @ Feb 27 2016, 00:09 ) *
Τι να κάνει και ο Σπανούλης. Έτσι όπως έχει στελεχωθεί η ομάδα παίζει να μην έπαιρνε κούπα ούτε και με τον Κόμπε στα πράιμ του!


Ο Στρόμπερι είναι πολυεργαλείο και χρήσιμος παίχτης! Ο Όντομ δεν μπορεί! Ποιο transition φίλε? Τα σοβαρά παιχνίδια στην Ευρώπη παίζονται πάντα σετ παιχνίδι! Ο Στρόμπερι τουλάχιστον μπορεί να βγάλλει απίστευτη ενέργεια και άμυνες, να ρίξει τάπες να σώσει μπάλες κλπ. Ο Όντομ σωματικά είναι λίγος και επιθετικά ανήμπορος να προσφέρει στο υψηλό επίπεδο!


Ο στρόμπερι είναι μεγάλη αδυναμία μου. Τον θεωρώ αμυντικό δυναμίτη, αλλάζει παντού, χωρίς πρόβλημα εκτός απο δεινοσαύρους... ΜΕγάλη υπόθεση! Θα διαφωνήσω για τον Όντομ. Εμένα μου φαίνεται ασύλληπτη η ταχύτα του Όντομ, και ακόμα και σήμερα έφτανε πολύ εύκολα στο lay up, όποτε άνοιξε τον αιφνιδιασμό. Σε καμία περίπτωση 5δάτος, ούτε παίκτης κλάσης, άλλα νομίζω είναι ένα πολύ καλό fit για ειδικές καταστάσεις, κυρίως ροντέο καταστάσεις. Από τον αθηναίου τον προτιμώ π.χ...
Coach Periklis
QUOTE (tempelhs @ Feb 27 2016, 00:11 ) *
Η ομάδα δεν είναι τόσο άσχημα στελεχωμένη όσο δείχνει. Ξεχνάμε τους τραυματισμούς του γιανγκ και την μόνιμη απουσία του Λότζο. Χαλάσαν αρκετές σταθερές αυτές οι απουσίες...



Στην αρχή της χρονιάς ήταν νορμαλ ο σχεδιασμός με κάποια prospects και στοιχήματα...

Αλλά μετά τον τραυματισμό Γιανγκ και σε συνδυασμό ότι δε βγήκαν όλα τα στοιχήματα (Στρόμπερυ, Όντομ και Αθηναίου οι χρήσιμοι/θετικοί, Μιλουτίνοφ, Αγραβάνης σκέτη απογοήτευση) , η στελέχωση ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και έχει χιλιοειπωθεί το γιαατί.......Ακόμα και για Τζόνσον-Όντομ πιστεύω ότι ήταν αχρείαστη η επιλογή, επειδή κατά την άποψη μου όταν ήρθε στην ομάδα δεν είχαμε ανάγκη γκαρντ, είχε αρχίσει να παίζει ανέλπιστα καλά τότε ο Αθηναίου που θάφτηκε άδικα
TakeshyKurosawa
QUOTE (tempelhs @ Feb 27 2016, 00:17 ) *
Θα διαφωνήσω για τον Όντομ. Εμένα μου φαίνεται ασύλληπτη η ταχύτα του Όντομ, και ακόμα και σήμερα έφτανε πολύ εύκολα στο lay up, όποτε άνοιξε τον αιφνιδιασμό. Σε καμία περίπτωση 5δάτος, ούτε παίκτης κλάσης, άλλα νομίζω είναι ένα πολύ καλό fit για ειδικές καταστάσεις, κυρίως ροντέο καταστάσεις. Από τον αθηναίου τον προτιμώ π.χ...


Φίλε εύκολα φτάνει στο lay up, αλλά πλεκτό δεν βρίσκει! Και ο Παπαπέτρου έχει όμορφη τεχνική εκτέλεσης στο μάτι, αλλά αστοχεί συνήθως! biggrin.gif
tempelhs
QUOTE(Coach Periklis @ Feb 27 2016, 00:18 ) *
Στην αρχή της χρονιάς ήταν νορμαλ ο σχεδιασμός με κάποια prospects και στοιχήματα...

Αλλά μετά τον τραυματισμό Γιανγκ και σε συνδυασμό ότι δε βγήκαν όλα τα στοιχήματα (Στρόμπερυ, Όντομ και Αθηναίου οι χρήσιμοι/θετικοί, Μιλουτίνοφ, Αγραβάνης σκέτη απογοήτευση) , η στελέχωση ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και έχει χιλιοειπωθεί το γιαατί.......Ακόμα και για Τζόνσον-Όντομ πιστεύω ότι ήταν αχρείαστη η επιλογή, επειδή κατά την άποψη μου όταν ήρθε στην ομάδα δεν είχαμε ανάγκη γκαρντ, είχε αρχίσει να παίζει ανέλπιστα καλά τότε ο Αθηναίου που θάφτηκε άδικα

Ισχύει. παρόλο που δεν με τρελαίνει ο αθηναίου και προτιμώ όντομ, εκείνη την περίοδο ο αθηναίου ήταν εξαιρετικός στον ρόλο του, και ίσως η μεταγραφή όντομ να του έκοψε τα φτερα. Αλλά, έχει περιορισμένο ταβάνι (αν και σουτερ ηταν εκπληκτικός, μιλάμε το παιδί στα παιδικοεφηβικά έβαζε 8-10 τρίποντα για ΠΛΑΚΑ ) και ενώ πιέζει καλά την μπάλα, είναι μετρίως μέτριος στην ομαδική άμυνα και στις αλλαγές.
Όσον αφορά στον αγραβάνη τον θεωρώο πολυ λίγ, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι του βλέπουν, αλλα στην ελλάδα των μνημονίων θα πρέπει αναγκαστικά η ομάδα να επενδύει κι σε φτηνούς Έλληνες.
sircharles
Ελεος με τον αγραβανη. Λες και το προβλημα μας ειναι αυτος
Ενα παιδι 21 ετων (ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ), κλασικο 4αρι , 2 χρονια σε ανδρικο επιπεδο και καπιοι ειδημονες τον βαζουν στο 5 να μαρκαρει θηριωδεις σεντερ
Εχει σουτακι, κατα καιρους εχει δειξει οτι και πλατη μπορει και να τριπλαρει. Παιζει κακη αμυνα, βαζει τελειως λαθος τα χερια του με αποτελεσμα τα πολλα φαουλ, εχει προβλημα συγκεντρωσης αλλα ....ΕΙΝΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ. Ολα αυτα ειναι απολυτως φυσιολογικα
Ο Πριντεζης και ο Καιμακογλουστην ηλικια του ηταν πολυ χειροτεροι. Ο Φωτσης ηταν λιγο πιο ετοιμος αλλα ο Αγραβανης εχει τα φοντα να γινει πιο πληρης παικτης απο τον φωτση
Πιστευω ενα νεο, και επενδυω πανω του για το μελλον σημαινει οτι ειμαι προθυμος να ανεχτω τα λαθη του.
Αλλα εμεις εχουμε κακομαθει απο το 2012-13 και νομιζουμε οτι μονιμως με πιτσιρικια θα σηκωνουμε ευρωπαικα
Coach Periklis
QUOTE (tempelhs @ Feb 27 2016, 00:24 ) *
Ισχύει. παρόλο που δεν με τρελαίνει ο αθηναίου και προτιμώ όντομ, εκείνη την περίοδο ο αθηναίου ήταν εξαιρετικός στον ρόλο του, και ίσως η μεταγραφή όντομ να του έκοψε τα φτερα. Αλλά, έχει περιορισμένο ταβάνι (αν και σουτερ ηταν εκπληκτικός, μιλάμε το παιδί στα παιδικοεφηβικά έβαζε 8-10 τρίποντα για ΠΛΑΚΑ ) και ενώ πιέζει καλά την μπάλα, είναι μετρίως μέτριος στην ομαδική άμυνα και στις αλλαγές.
Όσον αφορά στον αγραβάνη τον θεωρώο πολυ λίγ, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι του βλέπουν, αλλα στην ελλάδα των μνημονίων θα πρέπει αναγκαστικά η ομάδα να επενδύει κι σε φτηνούς Έλληνες.


ίσως λάθος θρεντ αλλά ωραία τροφή για συζήτηση,
Κοίτα, όσον αφορά τον Αθηναίου ίσως αυτό που είπες να έκανε τον coach να φέρει παίκτη με τα στοιχεία του Οντομ. Απλά είχες μεγάη ανάγκη αλλού και δεν έπρεπε να χαλάσεις τις ισορροπίες στα γκαρντ που λειτουργούσαν καλά τότε

όσον αφορά Αγραβάνη, ο Σφαιρόπουλος τον πίστεψε πολύ για δεύτερο 4αρι. Όλα είναι ακίνδυνα και μπορείς να πειραματιστείς και να δώσεις όσο χρόνο χρειάζεται στους παίκτες ώστε βρουν τα πατήματα τους και να αναπτύξουν το ταλέντο τους.......Αλλα στην 1η φάση της ευρωλίγκας που είναι ανούσια / σαν προετοιμασία. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ . Στο τοπ-16 παύεις να στηρίζεις τα prospects αν δεν έχουν αποδώσει

Μετά κόβεις τα πειράματα και όπου έχεις σοβαρά κενά τα καλύπτεις χωρίς πολλά πολλά (όπως η Μπαρτσα που δεν θα έπαιρνε κανένα παίκτη αλλά έχασα τον Λαβαλ και δεν έκανε διαπραγματεύσεις για 200.000 ή 180.000 ευρώ)

Εν κατακλείδι, αφού ο Αγραβάνης δεν έδειξε να αξίζει τη θέση του δεύτερου 4ου, ο Μιλουτίνοφ είναι πολύ άπειρος ακόμα και είχες μεγάλη ατυχία με τον Γιανγκ, δεν παίρνεις Όντομ αλλά ΚΑΛΟ δεύτερο 5αρι και 4αρι (βλ. Παπανικολάου που είναι καλή προσθήκη απλά θέλει πολύ πολύ χρόνο να βρει τον εαυτό του)


QUOTE (sircharles @ Feb 27 2016, 00:37 ) *
Πιστευω ενα νεο, και επενδυω πανω του για το μελλον σημαινει οτι ειμαι προθυμος να ανεχτω τα λαθη του.
Αλλα εμεις εχουμε κακομαθει απο το 2012-13 και νομιζουμε οτι μονιμως με πιτσιρικια θα σηκωνουμε ευρωπαικα


Να ορίσουμε τους στόχους μας όμως αν θέλουμε να ανεχτούμε λάθη ταλέντων. Αν θες final-4 στέλνεις δανεικούς να εξελιχθούν τα παιδιά και να γυρίσουν άντρες. Βλέπε Σλούκα στον Άρη....Αλλιώς ναι, να βγει η διοίκηση να πει ότι κοιτάμε το μέλλον και όχι το παρών , οπότε κι εμείς να έχουμε τη δέουσα κατανόηση
Dominique
Μου κανει εντυπωση που οι Ολυμπιακοι επικεντρωνεστε σε καποιες τεχνικες λεπτομερειες που φυσικα καποιοες ισχυουν αλλα δεν καταφερνετε να δειτε τη γενικοτερη εικονα: Ο μεγαλος Ολυμπιακος ηταν μεγαλος οσο ο Σπανουλης ηταν μεγαλος.Φυσικα ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ καλους παιχτες να τον πλαισιωνουν δεν ηταν μονος.Αλλα ο Ολυμπιακος εγινε μεγαλος στηριζομενος στην ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΡΟΛΩΝ.ΠΡΩΤΑ ο Σπανουλης ΜΕΤΑ ο Πριντεζης και ΜΕΤΑ ολοι οι αλλοι. Και φυσικα αυτο λειτουργουσε οσο ο Σπανουλης ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ειναι πρωτος. Γινεται ο Σπανουλης να αποδεχτει ρολο ρολιστα οπως λετε ορισμενοι;ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Δεν ειναι Διαμαντιδης. Γινεται να τον αφησουν το καλοκαιρι οι Αγγελοπουλοι; ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.Η ομαδα χρειαζεται καποιον να μπορει να εμπιστευτει, θελει εναν μεγαλο παιχτη στην περιφερεια που να μπορει να αγωνιστει στον ιδιο ρυθμο για 27-30 λεπτα.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ.
Απο κει και περα για στελεχωση και σχεδιασμο μπορουμε να μιλαμε μερες. Η αποσυρση του Αθηναιου πχ. για χαρη του Οντομ(που ειναι καλυτερος παιχτης εννοειται) ειναι ενδεικτικη του μπερδεματος.
bodiroga10
QUOTE (sircharles @ Feb 27 2016, 00:37 ) *
Ελεος με τον αγραβανη. Λες και το προβλημα μας ειναι αυτος
Ενα παιδι 21 ετων (ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ), κλασικο 4αρι , 2 χρονια σε ανδρικο επιπεδο και καπιοι ειδημονες τον βαζουν στο 5 να μαρκαρει θηριωδεις σεντερ
Εχει σουτακι, κατα καιρους εχει δειξει οτι και πλατη μπορει και να τριπλαρει. Παιζει κακη αμυνα, βαζει τελειως λαθος τα χερια του με αποτελεσμα τα πολλα φαουλ, εχει προβλημα συγκεντρωσης αλλα ....ΕΙΝΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ. Ολα αυτα ειναι απολυτως φυσιολογικα
Ο Πριντεζης και ο Καιμακογλουστην ηλικια του ηταν πολυ χειροτεροι. Ο Φωτσης ηταν λιγο πιο ετοιμος αλλα ο Αγραβανης εχει τα φοντα να γινει πιο πληρης παικτης απο τον φωτση

καλα ο αγραβανης δεν γινεται καλυτερος του φωτση ουτε και αν ηταν ακομα στα 17

ο φωτσης στα 21 του ειχε παρει ηδη ευρωπαικο και επαιζε nba ενω στα 22 που γυρισε ηταν ενα απ τα καλυτερα 4αρια της ευρωλιγκας

αλλα και ποιοτικα την αθλητικοτητα του φωτση και το σουτ του δεν θα τα φτασει ποτε ο αγραβανης
Coach Periklis
QUOTE (Dominique @ Feb 27 2016, 00:46 ) *
Γινεται ο Σπανουλης να αποδεχτει ρολο ρολιστα οπως λετε ορισμενοι;ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Δεν ειναι Διαμαντιδης


Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω ; Ο Ναβάρο των 19 λεπτών Μ.Ο. (σύμφωνα με το site της euroleague) είναι ρολίστας ή ηγέτης ;;; Ο Διαμαντίδης των 21 λεπτών ΜΟ (σύμφωνα με το site της euroleague) είναι ρολίστας ή ηγέτης ;;
Η προστασία λόγω ηλικίας και αντοχών των τεράστιων παικτών σου είναι καθαρά θέμα αντίληψης αν θα το θεωρήσεις υποβάθμιση
pan24
QUOTE (Coach Periklis @ Feb 27 2016, 00:56 ) *
Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω ; Ο Ναβάρο των 19 λεπτών Μ.Ο. (σύμφωνα με το site της euroleague) είναι ρολίστας ή ηγέτης ;;; Ο Διαμαντίδης των 21 λεπτών ΜΟ (σύμφωνα με το site της euroleague) είναι ρολίστας ή ηγέτης ;;
Η προστασία λόγω ηλικίας και αντοχών των τεράστιων παικτών σου είναι καθαρά θέμα αντίληψης αν θα το θεωρήσεις υποβάθμιση

Το θεμα ειναι αν το αποδεχονται οι ιδιοι οι παικτες και αν μπορουν ερχομενοι απο τον παγκο να αποδωσουν οπως πχ χτες ο ΔΔ που το τελευταιο 5λεπτο μπηκε και εδωσε το ματς
milc
Νομίζω ότι το λάθος έγινε στην αρχή της χρονιάς με την επιλογή του Σφαιρόπουλου να δημιουργήσει μία αμυντικογενή ομάδα έχοντας ως βάση τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Lojetski.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.