QUOTE(rankin @ Jul 1 2013, 00:22 )
Αυτή ειναι η τύχη σχεδόν όλων όσων άφησαν την κόκκινη φανέλα πίσω τους, και λυπάμαι που το πιστεύω ακράδαντα, αλλά αυτή πάνω-κάτω θα ειναι και η τύχη του Κάιλ... Θα κάνει την μπάζα του στη ΤΣΣΚΑ, αλλά σύντομα τον βλέπω με το οβερλάι να παρακολουθεί τους αγώνες απο τον πάγκο... Ίσως και να με διαψεύσει... Όλους μας, μας διαψεύδει εδώ και 2 χρόνια, αλλά η δική μου αγωνιστική εκτίμηση είναι πως ο Χάινς δεν ειναι ο Ολάζουον, ο ντομιναντ σεντερ που όπου και να πάει, θα κάνει οργια. Ο Χάινς ειναι παίχτης που δεν ταιριάζει σε κάθε ομάδα. Αν μάλιστα ο Μεσίνα τον βαφτίσει τεσσάρι για να τον χωρέσει στη πεντάδα, τότε έχω την αίσθηση πως θα ρίξουμε γέλια...
Η ΤΣΣΚΑ γενικά διάβαζα ότι θέλει να ρίξει το μπάτζετ και θέλει να στείλει Μίλος,Κρίσττς.Έτσι λογικά θα έχει θέση.Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να συμφώνησε να πάει σαν τρίτος ψηλός.Τώρα αυτό που λες για 4άρι,θα γελάνε μέχρι και τα τσιμέντα!Και έχεις δίκιο δεν ταιριάζουν όλοι οι απίκτες με όλες τις ομάδες,εκτός από αυτούς που είπες,παράδειγμα είναι και αρκετοί που έφυγαν από τον ΠΑΟ,έχοντας ενεργό ρόλο και πήγαν αλλού και πάτωσαν.
QUOTE(rchos @ Jul 1 2013, 01:10 )
Όλα όσα έγραψα παραπάνω κάνουν την περίπτωση του Χάινς αρκετά περίεργη και τους λόγους που αποχώρησε αρκετά δισδιάκριτους.Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι το θέμα ήταν καθαρά οικονομικό αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος στο τι είναι.ΑΛλά έπαιζε σε μια ομάδα που για να έχει πάρει δύο φορές το Ευρωπαικό αυτομάτως σημαίνει ότι και την τρίτη χρονιά μπορεί να το πάρει αν δεν αλλάξει σημαντικά ρόστερ.
Πάντως πήγε σε μια ομάδα που κάθε χρόνο ξεκινόντας η χρονιά έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να βγει πρωταθλήτρια Ευρώπης.Έτσι θα ξεκινήσει και φέτος νομίζω.
Το έγραψα κι εγώ,ασχέτως αν είμαστε 2 φορές συνεχόμενες πρωτ. Ευρώπης,η ΤΣΣΚΑ μοιάζει πιο σταθερή αξία να ποντάρει κάποιος.Πρόσθεσε σε όλα αυτά την οικονομική κατάσταση και όσα ακούγονται κατά καιρούς (στους Αμερικάνους ακούγονται διαφορετικά και πιο ανησυχητικά) και κάποιους ψιθήρους περί αργοπορία στις πληρωμές.
QUOTE(kseplenhs @ Jul 1 2013, 15:43 )
Με όλα όσα έχουν βγει στη φόρα,πιστεύω πως ο κάιλ είχε συμφωνήσει με την τσσκα πριν τελειώσει η σεζόν (κάπου μέσα στην προηγούμενη) και απλά το καλοκαίρι ψιλοαιφνιδιάστηκε με το μπαράζ προτάσεων του ολυμπιακού αλλά δεν μπορούσε να κάνει πίσω.
Προσέφερε όσο ελάχιστοι πάντως και δεν μπορώ να του κρατήσω κακία γιατί ήταν σωστό υπόδειγμα και αθλητή και συμπεριφοράς.Κανονικής συμπεριφοράς όμως ανθρώπινης.Όχι τα κάνουμε όλα τατιάνα και μετά τα κρύβουμε απο το χαλί...
Και η δική μου η αίσθηση είναι αυτή,ότι είχε συμφωνήσει πριν το final4 (ίσως να έχει συμφωνήσει κι άλλος).
Από την άλλη οι Αγγελόπουλοι ξέροντας αυτό,μπορεί να έκαναν την προσφορά ώστε να τους βγάλουν στη σέντρα μάνατζερ και Χάινς.Αλλά κατά τα άλλα νομίζω το είπαν όλοι και κυρίως οι πρόεδροι,ήταν ένας παίκτης που έδωσε περισσότερα απ' όσα μπορούσαμε να φανταστούμε,με λίγα χρήματα.Μακάρι να είχαν κι άλλοι την καρδιά και την ψυχή του.