Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Παναθηναϊκός - Playoffs 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
SteelGandalf
Basket League Playoffs 2016

2η Φάση (Ημιτελικοί) - 4ος Αγώνας

Τετάρτη, 11/5/2016, 19:00
(novasports3)

Άρης - Παναθηναϊκός

Άρης και Παναθηναϊκός πράξη 4η:

Αφού δεν ολοκληρώθηκε η σειρά εχθές και ο Άρης μείωσε σε 2-1, αύριο το απόγευμα (19:00) θα διεξαχθεί η 4η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Τα δεδομένα για τον Άρη, είναι λίγο-πολύ γνωστά. Απουσιάζουν ο Hagins και ο Ξανθόπουλος σίγουρα, ενώ ο Ζάρας έχει κάποιες ελπίδες να βρεθεί στο ρόστερ, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε, εφόσον τελικά όντως αυτό συμβεί, αν θα χρησιμοποιηθεί κιόλας. Η κούραση των παιχτών του Αυτοκράτορα είναι δεδομένη, αλλά εξίσου δεδομένη θεωρείται και η δίψα τους για να φέρουν στα ίσα την σειρά. Αυτό, βέβαια, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τον αντίπαλο που θα συναντήσουν απέναντι τους.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού επικρατεί αναβρασμός, διότι κάποιοι παίχτες του εθεάθησαν να ξενυχτούν, μετά την χθεσινή αναμέτρηση, οπότε και είναι πιθανό να τιμωρηθούν (άγνωστο ακόμα αν όντως θα συμβεί και με ποιον τρόπο). Από την συγκεκριμένη απόφαση των ιθυνόντων του τριφυλλιού, θα εξαρτηθούν πολλά και ίσως να επηρεαστεί και το αγωνιστικό.

QUOTE(www.pressaris.gr - 10/5/2016)
Μόνο ο Ζάρας έχει πιθανότητες επιστροφής, ξεκαθαρίζει σήμερα

Στην σημερινή προπόνηση θα φανεί κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Άρη στον τέταρτο ημιτελικό ο Θόδωρος Ζάρας.


Από τις τρεις απουσίες που είχε ο Άρης στους δύο εκ των τριών ημιτελικών, ο Έλληνας γκαρντ είναι ο μόνος που έχει πιθανότητες να παίξει αύριο. Χθες, δύο ώρες πριν το τζάμπολ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, αλλά οριστική απόφαση θα παρθεί λογικά σήμερα.

Ο Τζαμέλ Χάγκινς δεν πρόκειται να παίξει γιατί ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος παραμένει στην ιδιωτική κλινική προσπαθώντας να αφήσει πίσω του το μεγάλο πρόβλημα που του δημιούργησε η ίωση. Χθες ήταν κάπως καλύτερα, είχε πέσει ο πυρετός και ευελπιστούν οι γιατροί ότι θα συνεχίσει να έχει όλο και καλύτερη πορεία.


QUOTE(www.sport24.gr - 10/5/2016)
"Πράσινο" ξενύχτι με φόντο το Θερμαϊκό

Στα Λαδάδικα εθεάθησαν να διασκεδάζουν παίκτες του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά την ήττα από τον Αρη στον 3ο ημιτελικό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. "Εξοδούχοι" και πριν από το παιχνίδι!


Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Άρη στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στην κατάμεστη Nick Galis Hall. Ωστόσο μετά το τέλος του συγκεκριμένοι παίκτες της ομάδας δεν έμειναν στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο νυχτοπερπάτημα με φόντο το Θερμαϊκό το ξενύχτι συγκεκριμένων παικτών του Παναθηναϊκού, και δη Αμερικανών, έγινε σε γνωστό μπαρ - ρεστοράν στην περιοχή της Καλαμαριάς και η συνέχεια δόθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Μετά τη νίκη του Άρη με 77-68 που μείωσε το σκορ της ημιτελικής σειράς σε 2-1 με αποτέλεσμα να υπάρχει παράταση στη σειρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως τους παίκτες του Παναθηναϊκού, είδε με τα μάτια του συγκεκριμένος παράγοντας της ΚΑΕ Άρης που βρέθηκε στο συγκεκριμένο μαγαζί. Η δική του παρουσία λέγεται πως είχε να κάνει με την ενημέρωση ότι ήταν εκεί και ο τραυματίας Τζαμέλ Χάγκινς. O Αμερικανός όμως δεν ήταν παρόντας, τηρώντας το ωράριο του Δημήτρη Πρίφτη, αν και απών λόγω του τραυματισμού, που έβαλε πρόωρο τέλος στη φετινή του παρουσία.

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα, μετά την επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο, έγινε νέα αναχώρηση για την περιοχή του Πανοράματος. Αυτό άλλωστε φαίνεται και μέσα από τον φωτογραφικό φακό του κινητού αυτόπτη μάρτυρα, που απαθανάτισε τους Τζέιμς Φελντέιν, Τζέιμς Γκιστ και Μαρκίζ Χέινς.

Μάλιστα όπως κυκλοφόρησε, οι ανεπηρέαστοι από την ήττα του Παναθηναϊκού παίκτες της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη, αρχικά εθεάθησαν σε μπαράκι στα Λαδάδικα και πιο συγκεκριμένα απέναντι από το λιμάνι της "νύφης του Θερμαϊκού". Η συνέχεια δόθηκε σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της πόλης με ζωντανή ελληνική μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όλα αυτά τη στιγμή που σε λιγότερο από 48 ώρες, ίσως και λιγότερο από 40 ώρες, είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ του 4ου παιχνιδιού της ημιτελικής σειράς με τον Άρη και πάλι στην κατάμεστη Nick Galis Hall στις 19:00 αύριο Τετάρτη.

Το ποια θα είναι η απόδοσή τους θα φανεί στην προσπάθεια του Άρη να φέρει τη σειρά στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 2-2 και τον Παναθηναϊκό να την τελειώσει και να προκριθεί στους τελικούς των φετινών playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ που ξεκινούν την επόμενη Πέμπτη (19/5).


Επισκέφτηκα τα www.prasinanea.gr για να ψάξω για συγκεκριμένο άρθρο και βρήκα αναρτημένο το παραπάνω το οποίο παραπέμπει σε άρθρο του www.sport24.gr. Όλα αυτά επειδή μοναδικός σκοπός μου είναι η ενημέρωση του φίλαθλου κοινού για την επικείμενη αυριανή αναμέτρηση και όχι για να ρίξω επιπλέον λάδι στην φωτιά.

Το έγραψα στο κλείδωμα της θεματικής ενότητας του προηγούμενου αγώνα. Το γράφω κι εδώ:

Δεν θα γίνουν ανεκτά σχόλια πέραν του αγωνιστικού στην συγκεκριμένη θεματική ενότητα.

Έκανα λάθος που άφησα την κατάσταση να ξεφύγει, παίρνω πάνω μου το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα επαναλάβω το ίδιο λάθος. Συζήτηση μόνο περί των αγωνιστικών. Δεν θα βγάλουμε μέτρο για να μετρήσουμε τις δυναστείες μας.-
Perseus
συζητηση κανουμε αδερφε και θα διαφωνησουμε αφου δεν βριζομαστε γιατι να υπαρχει προβλημα? τα φορα ετσι ζουν απο τις συζητησεις,αλλιως θα ειχαμε αναγγελια θεματος αποφωνηση και τιποτα παραπανω.

SteelGandalf
QUOTE(Perseus @ May 10 2016, 16:43 ) *
συζητηση κανουμε αδερφε και θα διαφωνησουμε αφου δεν βριζομαστε γιατι να υπαρχει προβλημα? τα φορα ετσι ζουν απο τις συζητησεις,αλλιως θα ειχαμε αναγγελια θεματος αποφωνηση και τιποτα παραπανω.


Συζήτηση επί του αγωνιστικού ΝΑΙ. Συζήτηση για το κοντό και το μακρύ του καθενός μας ΟΧΙ.

Όποιος δεν το σέβεται, θα αναγκάζεται να υποστεί τις ανάλογες κυρώσεις. Είτε το δέχεστε και συμμορφώνεστε, είτε δεν το δέχεστε και αποχωρείτε (δεν τα λέω προσωπικά για σένα φίλε μου).
SkyFall
New topic! Mod μη μου τα χαλάς

SteelGandalf
Πρόσεχε μην είσαι ο πρώτος που θα "φύγει"!
rahxephon13
http://www.eurohoops.net/el/heba-el/240125...limata-ston-ari

Γρήγορα στον ερυθρό σταυρό laugh.gif έτσι και δεν παίξουν και αυτοί τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για τον αρη ... εκτός κι αν δεν παίξουν οι νυχτοπερπατητές του παο όποτε εξισορροπούνται κάπως τα πράγματα ειδικά αν δεν παίξει πάλι ο καλαθης που πήγε αθηνα για να κάνει εξετάσεις, τώρα τι αγώνα θα δούμε σε αυτή την περίπτωση είναι άλλο θέμα.

Παίζει τελικά ο νικ.
El_Cid
Θα φτάσουμε να μετράμε ποιοι θα παίξουν παρά ποιοι δεν παίξουν...

Τέλος πάντων, τη νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι την περίμενα, δεύτερη σερί όμως με τον ΠΑΟ δεν νομίζω ότι θα κάνουμε, λογικά και αυτοί θα παρουσιαστούν πιο σοβαροί.

Χωρίς Χάγκινς και Σίμτσακ θα είμαστε πολύ ευάλωττοι στη ρακέτα, οι περιφερειακοί και ο Οκάρο θα πρέπει να κάνουν τρομερό παιχνίδι για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το Παλαί αναμένεται να σπρώξει την ομάδα, εύχομαι χωρίς ευτράπελα (εντέχνως μεγεθύνθηκαν τα συμβάντα του προηγούμενου ματς).
SteelGandalf
QUOTE(www.basketblog.gr - 11/5/2016)
Με τους Αμερικανούς ο Παναθηναϊκός...

Μόνο σε μια συνηθισμένη σειρά δεν εξελίσσεται αυτή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, καθώς εκτός από την αγωνιστική αξία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία μείωσε σε 2-1 την σειρά, και ευελπιστεί να ισοφαρίσει σήμερα (11/5, 19:00) στο Αλεξάνδρειο, διεκδικώντας την πρόκριση του σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι, αρκετά συνέβησαν και στο περιθώριο της τρίτης αναμέτρησης, με την βραδινή βόλτα των Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς να κυριαρχούν.


‘Όπως αναφέρθηκε σε χθεσινά (10/5) ρεπορτάζ οι τρεις τους δεν προπονήθηκαν μετά από εντολή του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά η καραντίνα τους αναμένεται να μείνει μόνο σε αυτό το δεδομένο, με τις πληροφορίες να λένε ότι θα αγωνιστούν κανονικά σήμερα το βράδυ στο «Nick Gallis Hall» με το διακύβευμα της αναμέτρησης να είναι σημαντικότερο, από τις όποιες άλλες σκέψεις τιμωρίας υπήρχαν, με τους κυπελλούχους Ελλάδας να θέλουν να καθαρίσουν την σειρά από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κανονικά θα αγωνιστεί και ο Νικ Καλάθης.


QUOTE(El_Cid @ May 11 2016, 12:53 ) *
Χωρίς Χάγκινς και Σίμτσακ θα είμαστε πολύ ευάλωττοι στη ρακέτα, οι περιφερειακοί και ο Οκάρο θα πρέπει να κάνουν τρομερό παιχνίδι για να είμαστε ανταγωνιστικοί.


Ο Άρης δεν ασχολείται με τον Παναθηναϊκό. Tον περιμένει πλήρη (σιγά μην ρισκάρουν οι πράσινοι να αφήσουν έξω τους Αμερικανούς τους και να πάει το παιχνίδι σε 5ο αγώνα), αλλά οι Σίμτσακ και Cupkovic θα αγωνιστούν κανονικά σήμερα. Ο Ζάρας αν και είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, εντούτοις δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά ακόμα και αν συμβεί αυτό, μοιάζει απίθανο, ο κόουτς Πρίφτης να διακινδυνεύσει μια ενδεχόμενη συμμετοχή του. Προφανώς και θα θέλει να τον έχει έτοιμο για την επόμενη φάση και κάτι ανάλογο θα περιμένει και από τον Ξανθόπουλο.
j-kidd13
Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να τους αφησει εξω και τους 3.Για παραδειγματισμο και για να καταλαβουν οτι πρεπει να ειναι επαγγελματιες εν μεσω τετοιων αγωνιστικων υποχρεωσεων.Αγωνιστικα,πιστευω πως μπορει να κερδισει και χωρις τους 3 αυτους η ομαδα,αρκει να ειναι οι υπολοιποι οπως πρεπει(αυτο περιλαμβανει οτι Φωτσης θα παιξει σαν μπασκετμπολιστας και οτι Χαντερ πρεπει να παιξει 15-20 λεπτα,πραγματα που δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτα tongue.gif ),απλα θα ζοριστουν οσοι παιξουν γιατι θα εχουμε αριθμητικο θεμα.
SteelGandalf
Είναι τεράστιο το ρίσκο του να μην χρησιμοποιηθούν, ειδικά ο Gist και ο Feldeine. Καθόλου εύκολο δεν θα είναι να κερδίσετε χωρίς αυτούς.

Κακά τα ψέματα, αν η σειρά πάει σε 5ο αγώνα, ακόμα κι αν θεωρητικά μπορείτε να τον κερδίσετε και με 30 πόντους διαφορά, τα δεδομένα της (σειράς) και η λογική της, θα έχουν ανατραπεί εντελώς. Θα πρόκειται για ένα παιχνίδι "τελικό" και αν οι πιθανότητες, λόγω έδρας, θα είναι συντριπτικά υπέρ σας, είμαι σίγουρος πως δεν είστε και πολλοί όσοι θα θέλατε να το ζήσετε αυτό.

Σήμερα νομίζω πως θα παρουσιαστείτε με εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Θα επιχειρήσετε να πάρετε από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού και να μην δώσετε στον Άρη το δικαίωμα να πιστέψει στο 2-2. Με περισσότερη συγκέντρωση, με λιγότερα λάθη, πιο πιστοί στο πλάνο του προπονητή σας.

Ο Άρης για να μπορέσει να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι, θα πρέπει να ευτυχήσει να έχει και πάλι παίχτες σε εκπληκτική κατάσταση, όπως προχθές ο Waters και ο McNeal. Δεν είναι εύκολο αυτό. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα, ειδικά με δυνατούς αντιπάλους. Βέβαια, για να πω την αλήθεια, άφαντος είναι ο White σε όλους τους αγώνες της σειράς. Τον περίμενα σαφώς καλύτερο, αλλά είναι ασταθής και χάνεται κατά την διάρκεια τους. Σε πολλές περιπτώσεις είναι βιαστικός και λειτουργεί ενστικτωδώς, παρά με λογική. Δεν έχει και inside game, ακόμα και στο 1on1. Πρέπει να δουλέψει πολύ για να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί.

Περιμένω να παρακολουθήσω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά οι πιθανότητες που δίνω είναι 40-60% εις βάρος της ομάδας μου. Μακάρι να διαψευστώ.
pan24
Και εγω περιμενω να μπουμε πολυ δυνατα ειδικα αν δεν παιξουν οι 3.Ιδανικα θελει να κλεισει το ημιχρονο με 10+ ποντους διαφορα
Ο ουοτερς και ο μακνιλ ηταν σε εκπληκτικη κατασταση στο τελευταιο αλλα ειναι δυσκολο να επαναληφθει ειδικα αν παιξει ο καλαθης
SteelGandalf
QUOTE(pan24 @ May 11 2016, 14:56 ) *
Και εγω περιμενω να μπουμε πολυ δυνατα ειδικα αν δεν παιξουν οι 3.Ιδανικα θελει να κλεισει το ημιχρονο με 10+ ποντους διαφορα
Ο ουοτερς και ο μακνιλ ηταν σε εκπληκτικη κατασταση στο τελευταιο αλλα ειναι δυσκολο να επαναληφθει ειδικα αν παιξει ο καλαθης


Δεν τίθεται τέτοιο ενδεχόμενο. Μην το αναφέρετε τζάμπα.

Θα κάνω μια σούμα των "κατορθωμάτων" του Okaro White, στους 3 προηγούμενους αγώνες:

1ος Αγώνας: {10 πόντοι} 2/5 δίποντα - 1/3 τρίποντα - 3/4 βολές, 8 ριμπάνουτς, 2 ασσίστς, 1 κόψιμο, 1 κλέψιμο (30:48 λεπτά)

2ος Αγώνας: {12 πόντοι} 2/8 δίποντα - 1/2 τρίποντα - 5/6 βολές, 11 ριμπάουντς, 2 ασσίστς, 1 κόψιμο, 2 κλεψίματα (30:58 λεπτά)

3ος Αγώνας: {9 πόντοι} 2/7 δίποντα - 1/3 τρίποντα - 2/4 βολές, 4 ριμπάουντς, 2 κοψίματα, 1 κλέψιμο (31:04 λεπτά)

Συνολικά έχει:

6/20 δίποντα (30%) - 3/8 τρίποντα (37,5%) - 10/14 βολές (71,4%)

Και αν προσθέσουμε δίποντα και τρίποντα, φτάνουμε στο 9/28 εντός πεδιάς (32,1%), ποσοστό ιδιαίτερα χαμηλό για τα δεδομένα του συγκεκριμένου παίχτη.

Για να πούμε την αλήθεια, το χαμηλό ποσοστό των παιχτών του στα δίποντα ήταν που "πλήρωσε" ο Άρης στα παιχνίδια της Αθήνας. Σε αντίθεση με το προχθεσινό, στο οποίο οι παίχτες του σούταραν με εξαιρετικό ποσοστό (55%). Στα τρίποντα είμαστε σταθερά καλοί και στις 3 αναμετρήσεις, έχοντας:

1ος Αγώνας: 13/31 (41,9%)

2ος Αγώνας: 6/13 (46,1%)

3ος Αγώνας: 7/17 (41,1%)

Επίσης, έχουμε υποπέσει σε 40 λάθη συνολικά. 10 στον 1ο, 22 στον 2ο και 8 στον 3ο. Αυτό μας κάνει έναν μέσο όρο 13,3 λαθών ανά παιχνίδι. Έτσι, στο 1ο που είχαμε μόλις 10, καταφέρναμε να είμαστε σε σχετικά κοντινή απόσταση από τον Παναθηναϊκό, σε μεγάλο μέρος του αγώνα, ενώ στο 2ο παιχνίδι, τα 22 λάθη μας, ήταν καθοριστικά ώστε να χάσουμε την επαφή μας με τον αντίπαλο. Στον δε 3ο, τα 8 μόλις λάθη μας, σε συνδυασμό με την ευστοχία μας από όλες τις γραμμές, αλλά τα πολλά λάθη του Παναθηναϊκού (15), ήταν οι καθοριστικότεροι παράγοντες νίκης.

Βέβαια επειδή δεν παίζουμε μόνοι μας, όλα αυτά που αναφέρω έρχονται σε σύγκριση -πάντοτε- και με το τι παρουσιάζει ο αντίπαλος στους ίδιους τομείς.
j-kidd13
QUOTE(SteelGandalf @ May 11 2016, 15:37 ) *
Είναι τεράστιο το ρίσκο του να μην χρησιμοποιηθούν, ειδικά ο Gist και ο Feldeine. Καθόλου εύκολο δεν θα είναι να κερδίσετε χωρίς αυτούς.

Κακά τα ψέματα, αν η σειρά πάει σε 5ο αγώνα, ακόμα κι αν θεωρητικά μπορείτε να τον κερδίσετε και με 30 πόντους διαφορά, τα δεδομένα της (σειράς) και η λογική της, θα έχουν ανατραπεί εντελώς. Θα πρόκειται για ένα παιχνίδι "τελικό" και αν οι πιθανότητες, λόγω έδρας, θα είναι συντριπτικά υπέρ σας, είμαι σίγουρος πως δεν είστε και πολλοί όσοι θα θέλατε να το ζήσετε αυτό.

Σήμερα νομίζω πως θα παρουσιαστείτε με εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Θα επιχειρήσετε να πάρετε από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού και να μην δώσετε στον Άρη το δικαίωμα να πιστέψει στο 2-2. Με περισσότερη συγκέντρωση, με λιγότερα λάθη, πιο πιστοί στο πλάνο του προπονητή σας.

Ο Άρης για να μπορέσει να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι, θα πρέπει να ευτυχήσει να έχει και πάλι παίχτες σε εκπληκτική κατάσταση, όπως προχθές ο Waters και ο McNeal. Δεν είναι εύκολο αυτό. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα, ειδικά με δυνατούς αντιπάλους. Βέβαια, για να πω την αλήθεια, άφαντος είναι ο White σε όλους τους αγώνες της σειράς. Τον περίμενα σαφώς καλύτερο, αλλά είναι ασταθής και χάνεται κατά την διάρκεια τους. Σε πολλές περιπτώσεις είναι βιαστικός και λειτουργεί ενστικτωδώς, παρά με λογική. Δεν έχει και inside game, ακόμα και στο 1on1. Πρέπει να δουλέψει πολύ για να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί.

Περιμένω να παρακολουθήσω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά οι πιθανότητες που δίνω είναι 40-60% εις βάρος της ομάδας μου. Μακάρι να διαψευστώ.


Δεν ειπα οτι θα ειναι ευκολο,φανηκε και απο το προηγουμενο παιχνιδι αυτο.Απλα υπαρχει μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας,και ακομα και χωρις τους 3 παικτες,ο Παναθηναικος μπορει να κερδισει.Σιγουρα αν παει σε 5ο παιχνιδι,θα εχει ανατραπη η λογικη της σειρας,αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει ενδεχομενο να κινδυνευσει μεσα στο ΟΑΚΑ απο τον Αρη ο Παναθηναικος.

Απλα ο Παναθηναικος δεν βρισκεται σε καλη κατασταση,και για να εχει ελπιδες κοντρα στον Ολυμπιακο,πρεπει να ειναι με το μαχαιρι στα δοντια,και τετοια περιστατικα οπως αυτα με τους 3 Αμερικανους,δειχνουν υπερμετρη χαλαρωση.Οχι οτι με χαλαει να βγαινουν μετα απο ηττες,οπως κατηγορουσαν διαφορους μετα τη Λαμποραλ,δεν μου λεει κατι αυτο.Αλλα οχι και παραμονες αγωνα...Απο αυτη τη σκοπια θα τους θυσιαζα σημερα.
Πιστευω πως θα το παρουμε το ματς,εν κατακλειδι,με ή χωρις τους 3 Αμερικανους.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 11/5/2016)
Με την ίδια ενέργεια και τον ίδιο παλμό για την ισοφάριση! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Μπροστά σε άλλη μία υπέρβαση και σε άλλη μία πρόκληση βρίσκεται ο Άρης υποδεχόμενος σήμερα (19:00) στο Αλεξάνδρειο τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο ημιτελικό, με στόχο να ισοφαρίσει την ημιτελική σειρά σε 2-2 και να την στείλει πίσω στο ΟΑΚΑ για πέμπτο παιχνίδι!

Οι κίτρινοι έχουν προκαλέσει ουκ ολίγο θόρυβο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με εμφατικές νίκες και εμφανίσεις. Προχθές κέρδισαν τον Παναθηναϊκό χωρίς τρεις βασικούς παίκτες στο ροτέισον, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση.

Μπορούν να επαναλάβουν μέσα σε 48 ώρες την ίδια εμφάνιση; Η απάντηση θα δοθεί σε λίγες ώρες στο παρκέ του Παλέ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι όσοι αγωνιστούν θα αφήσουν κάθε ικμάδα δύναμης στο γήπεδο. Αυτό είναι εγγύηση.

Το θέμα είναι αν έχει την δυνατότητα ο Άρης, κυρίως σωματικά, να βγάλει στο παρκέ την ίδια ενέργεια που είχε την Δευτέρα. Ο Δημήτρης Πρίφτης χρησιμοποίησε 10 παίκτες στον τρίτο ημιτελικό, θέλοντας να ανοίξει το ροτέισον έστω και με τις απουσίες των Χάγκινς, Ξανθόπουλου και Ζάρα και αυτό απέδωσε, γιατί όλοι προσέφεραν.

Αυτό είναι το κλειδί και σήμερα. Να μπορέσουν αυτοί που θα κληθούν να δώσουν ανάσες στους βασικούς, να προσφέρουν πάλι λύσεις όπως έκαναν τη Δευτέρα και φυσικά οι βασικοί να έχουν την ίδια απόδοση.

Ο Άρης “χτύπησε” τον Παναθηναϊκό σε όλες τις αδυναμίες του προχθές. Εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδυναμία του Ραντούλιτσα και των περιφερειακών των πράσινων, οι οποίοι εκτός του Διαμαντίδη είναι παίκτες με το μυαλό στην επίθεση. Σήμερα, όμως, θα υπάρχει και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος είχε δύο πολύ καλά παιχνίδια απέναντι στον Άρη, στους ημιτελικούς του ΟΑΚΑ. Η δική του παρουσία, έστω κι αν δεν είναι 100% έτοιμος, δίνει στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού αμυντική οντότητα, οπότε θα πρέπει να προσαρμοστεί αναλόγως και ο Άρης.

Γενικώς είναι αγώνας που και πάλι θα έχει πολλή τακτική, όπως και οι προηγούμενοι τρεις και οι σταθερές για τον Άρη δεν αλλάζουν: άμυνα, προστασία του αμυντικού ριμπάουντ για να μη δώσει δεύτερες επιθέσεις, περιορισμός των λαθών και δη αυτών που γίνονται κλεψίματα και εύκολα καλάθια και επιθετικά την πλήρη εκμετάλλευση του ταλέντου που έχουν συγκεκριμένοι παίκτες στο μακρινό σουτ και το ένας εναντίον ενός.
Das Kapital
15e το πιο φθηνό εισιτήριο; Το ψηνα μιας που είμαι Θεσσαλονίκη αλλά τα 15 με πονάνε!
SteelGandalf
QUOTE(Das Kapital @ May 11 2016, 15:17 ) *
15e το πιο φθηνό εισιτήριο; Το ψηνα μιας που είμαι Θεσσαλονίκη αλλά τα 15 με πονάνε!


Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια φίλε μου. Λογικό είναι να κοστίζει 15 ευρώ (αν βρεις κιόλας δηλαδή) και θα πρέπει να περιμένεις από τώρα σε ουρά. smile.gif
ΔΔ 13
οι 3 σαφώς και πρέπει να παίξουν..10" σε κάθε περίοδο..ας παίξει ο Χάντερ,ο Παππάς και ο Μποχωρίδης και ακόμη και αν δεν νικήσουμε αλίμονο αν δεν μπορούμε να νικήσουμε στο οακα..αν δεν το μπορούμε ε ας μην περάσουμε.
Dred11
Αν δεν παίξουν οι 3 κινδυνεύουμε με διασυρμό, όχι απλή ήττα. Χωρίς Γκιστ ο Γουάιτ θα αφηνιάσει, θα καρφώνει από τα αποδυτήρια. Άσε που θα υπάρχουν αεροδιάδρομοι να μπουκάρει κατά βούληση ο Μακνιλ. Αν το ξερα σίγουρα ότι δεν θα παίξουν οι κλάμπερς θα το παιζα στο στοίχημα.
Janjuri
Δεν παίζουν τελικά, γράφει το Sport24.
ΔΔ 13
QUOTE(Dred11 @ May 11 2016, 17:01 ) *
Αν δεν παίξουν οι 3 κινδυνεύουμε με διασυρμό, όχι απλή ήττα. Χωρίς Γκιστ ο Γουάιτ θα αφηνιάσει, θα καρφώνει από τα αποδυτήρια. Άσε που θα υπάρχουν αεροδιάδρομοι να μπουκάρει κατά βούληση ο Μακνιλ. Αν το ξερα σίγουρα ότι δεν θα παίξουν οι κλάμπερς θα το παιζα στο στοίχημα.

Χωρίς τους "ξενύχτηδες" απέναντι στον Άρη ο Παναθηναϊκός
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...os.4052504.html
προλαβαίνεις να πας κουβά biggrin.gif tongue.gif
t0ny3
Μπραβο στον Αρτζι που πηρε μια δυσκολη αλλα σωστη αποφαση. Σιγουρα οι δημοσιογραφοι εκμεταλλευτηκαν την κατασταση και δεν αφησαν περιθωρια στον κοουτς για να μη χαθουν τα αποδυτηρια.

Η αποδραση απο το Nick Galis Hall γινεται κομη πιο δυσκολη!

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...os.4052504.html
SteelGandalf
Αν ισχύει αυτό το δημοσίευμα, τότε μπορούν να αλλάξουν οι ισορροπίες του αγώνα.

Διαβάζω στην θεματική ενότητα του Παναθηναϊκού πολλά και διάφορα σχετικά με το περιστατικό. Ένα είναι το σίγουρο. Μπορώ να αντιληφθώ την ανάγκη κάποιων ανθρώπων -και δη επάγγελματιών αθλητών που σίγουρα στερούνται πράγματα- για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Όμως είναι τόσο κομβικής σημασίας το χρονικό σημείο και μάλιστα μετά από ήττα σε μία σειρά, που πραγματικά έκαναν λάθος που ξέφυγαν -αν ξέφυγαν- χρονικά κι έδωσαν δικαιώματα.

Μετά περνάμε σε διαδικασίες εσωτερικών κανονισμών και προσπάθειας να διατηρηθούν σε ηρεμία τα αποδυτήρια, οπότε η τιμωρία μοιάζει αναπόφευκτη.

Σε λιγότερο από μία ώρα θα γνωρίζουμε...
ΔΔ 13
QUOTE(SteelGandalf @ May 11 2016, 17:53 ) *
Αν ισχύει αυτό το δημοσίευμα, τότε μπορούν να αλλάξουν οι ισορροπίες του αγώνα.

Εξω οι τρεις, μέσα ο Λούντζης για τον ΠΑΟ!
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...zis-gia-ton-pao
είναι οριστικό
SteelGandalf
Έτσι λειτουργούν οι ομάδες! Όσοι σφάλλουν, πληρώνουν και με αυτό τον τρόπο παραδειγματίζονται και οι υπόλοιποι.

Καλώς ή κακώς, μόνο έτσι μπορεί να διατηρηθεί η συνοχή και οι ισορροπίες.
SteelGandalf
Πάντως, σοβαρά τώρα, αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε ενδεχόμενο 5ο παιχνίδι, ο αγωνιστικός αποκλεισμός από το σημερινό θα συνέβαινε κανονικά;

Κανονικά στην 12άδα, όπως υπολόγιζα, ο Ζάρας, ενώ και ο Ξανθόπουλος βρίσκεται στο παρκέ του Nick Galis Hall για να αρχίσει σταδιακά να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

QUOTE(www.pressaris.gr - 11/5/2016)
PRESSARIS Ανάλυση: Προστασία της ρακέτας και περιορισμός των λαθών τα δύο βασικά «κλειδιά» για την ισοφάριση

Στους δύο πρώτους ημιτελικούς του ΟΑΚΑ ο Άρης ηττήθηκε κατά κράτος σε δύο συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού και εκεί “έχτισε” ο Παναθηναϊκός το προβάδισμά του. Πόντοι μέσα στη ρακέτα, πόντοι από λάθη. Αυτό άλλαξε τη Δευτέρα και αυτό πρέπει να μην αλλάξει σήμερα!


Στον πρώτο ημιτελικό ο Άρης ηττήθηκε με 85-79 επιτρέποντας στον Παναθηναϊκό να σκοράρει 46 πόντους μέσα από την ρακέτα και 15 από τα δικά του λάθη. Οι κίτρινοι είχαν 22 και 9 πόντους αντίστοιχα.

Στον δεύτερο ημιτελικό η ήττα με 74-60 ήρθε γιατί οι κίτρινοι δέχθηκαν 40 πόντους μέσα στο “ζωγραφιστό” και 32 από τα 22 δικά τους λάθη! Είχαν μόλις 10 και 6 πόντους αντίστοιχα!
Reggie Miller 31
QUOTE (ΔΔ 13 @ May 11 2016, 17:56 ) *
Εξω οι τρεις, μέσα ο Λούντζης για τον ΠΑΟ!
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...zis-gia-ton-pao
είναι οριστικό

το λέει και το gazzeta! Στοιχηματικά πως το βλέπετε; 2.40 δίνει ο άσσος στο Bet365
whaler
QUOTE (Reggie Miller 31 @ May 11 2016, 18:31 ) *
το λέει και το gazzeta! Στοιχηματικά πως το βλέπετε; 2.40 δίνει ο άσσος στο Bet365


Προσωπικά, θα σου έλεγα να μη το ρισκάρεις. Αντικειμενικά, νομίζω ακόμη και χωρίς τους 3, δε θα ρισκάρουν να πάνε σε 5ο παιχνίδι και να παίξουν τόσο χαλαρά όσο τη Δευτέρα. Επιστρέφει και ο Καλάθης, οπότε δε θεωρώ τόσο πιθανό McNeal και White να ξανακάνουν τέτοιο ματς.

Αλλα μη σε πάρω και στο λαιμό μου rolleyes.gif
Reggie Miller 31
QUOTE (Fitz @ May 11 2016, 18:34 ) *
Προσωπικά, θα σου έλεγα να μη το ρισκάρεις. Αντικειμενικά, νομίζω ακόμη και χωρίς τους 3, δε θα ρισκάρουν να πάνε σε 5ο παιχνίδι και να παίξουν τόσο χαλαρά όσο τη Δευτέρα. Επιστρέφει και ο Καλάθης, οπότε δε θεωρώ τόσο πιθανό McNeal και White να ξανακάνουν τέτοιο ματς.

Αλλα μη σε πάρω και στο λαιμό μου rolleyes.gif

Και γω το φοβάμαι πολύ... Ουσιαστικά απουσία είναι πιο πολύ ο Γκιστ, παρά ο Χέινζ ή ο Φέντελεϊν
whaler
QUOTE (Reggie Miller 31 @ May 11 2016, 18:36 ) *
Και γω το φοβάμαι πολύ... Ουσιαστικά απουσία είναι πιο πολύ ο Γκιστ, παρά ο Χέινζ ή ο Φέντελεϊν


Αυτός είναι το θέμα.ο Haynes δε στηριζόταν και πολύ απο Πεδουλάκη ούτως ή άλλως. Βασικά μόνο αριθμητικό είναι το θέμα για ΠΑΟ. Κυριακή κοντή γιορτή! Τα λεφτά σου τι θα γίνουν δεν ξέρω tongue.gif Εγώ προσωπικά απέχω..
Reggie Miller 31
QUOTE (Fitz @ May 11 2016, 18:40 ) *
Αυτός είναι το θέμα.ο Haynes δε στηριζόταν και πολύ απο Πεδουλάκη ούτως ή άλλως. Βασικά μόνο αριθμητικό είναι το θέμα για ΠΑΟ. Κυριακή κοντή γιορτή! Τα λεφτά σου τι θα γίνουν δεν ξέρω tongue.gif Εγώ προσωπικά απέχω..

χαχαχαχα έβαλα 1 ευρώ έτσι για το καλό tongue.gif
SteelGandalf
QUOTE(Reggie Miller 31 @ May 11 2016, 17:46 ) *
χαχαχαχα έβαλα 1 ευρώ έτσι για το καλό tongue.gif


Θα χ*στείς στο τάληρο (βασικά ούτε τάληρο παίρνεις...)!!! tongue.gif

Ο Παναθηναϊκός, έστω και με αυτά τα δεδομένα, εξακολουθεί να είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Εξακολουθεί να έχει καλύτερες μονάδες από τον Άρη, ο οποίος στηρίζεται περισσότερο στο σύνολο, μέσα από το οποίο ξεπηδούν διαφορετικοί κάθε φορά πρωταγωνιστές. Μπορεί πάνω-κάτω να ξέρουμε πως οι Αμερικανοί αποτελούν το βαρόμετρο του, κάτι απόλυτα λογικό στο συγκεκριμένο ρόστερ, αλλά η λειτουργία της ομάδας είναι που αλλάζει τα δεδομένα ενός αγώνα.

Το γράφω για μια ακόμη φορά. Από το πως θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός, θα φανεί το πως θα εξελιχθεί ο αγώνας. Έτσι πιστεύω εγώ, εκτός και αν συμβεί κάτι εξωπραγματικό σήμερα στο Nick Galis Hall.

Σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει ο αγώνας και θα πάρουμε μια γεύση από το τι θα επακολουθήσει...
Nemesakos
Όποιος έχει βρει link ας στείλει ένα pm...
whaler
Ναι παιδιά θα ήταν καλό ένα pm αν βρει κάποιος link wink.gif
irving
ενα λινκ και εδω ρε παιδια
troll_ey
Τι λινκ ρε παλουκάρια??
Σε ότι δείχνει η νόβα δεν υπάρχει λινκ.
Α και μιας και ήρθε η κουβέντα στην νοβα, όποιος τους πληρώνει να μην του ξανασηκωθεί kill.gif
ashton
http://www.fibalivestats.com/u/ESAKE/293873/
play by play, stats κλπ
irving
QUOTE(troll_ey @ May 11 2016, 19:03 ) *
Τι λινκ ρε παλουκάρια??
Σε ότι δείχνει η νόβα δεν υπάρχει λινκ.
Α και μιας και ήρθε η κουβέντα στην νοβα, όποιος τους πληρώνει να μην του ξανασηκωθεί kill.gif

το πρωτο ματς το ειχα δει. και οσα δειχνει το εξωτερικο βρισκεις ανετα λινκ. αλλα τωρα τιποτα
SteelGandalf
QUOTE(troll_ey @ May 11 2016, 18:03 ) *
Τι λινκ ρε παλουκάρια??
Σε ότι δείχνει η νόβα δεν υπάρχει λινκ.
Α και μιας και ήρθε η κουβέντα στην νοβα, όποιος τους πληρώνει να μην του ξανασηκωθεί kill.gif


Εγώ τους πληρώνω. Ευχαριστώ για την ευχή...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ δυνατές άμυνες, ειδικά από τον Παναθηναϊκό (σκορ 4-10 μετά από σχεδόν 6 λεπτά)!
assistant
QUOTE(troll_ey @ May 11 2016, 19:03 ) *
Τι λινκ ρε παλουκάρια??
Σε ότι δείχνει η νόβα δεν υπάρχει λινκ.
Α και μιας και ήρθε η κουβέντα στην νοβα, όποιος τους πληρώνει να μην του ξανασηκωθεί kill.gif

τους πληρωνουν δυστυχως λογω μπαλας χιλιαδες καφετεριες,ζαχαροπλαστεια κτλ......ιδιωτη εγω προσωπικα δεν ξερω καποιον να χει νοβα,οτε πολλοι........εγω πριν 7-8 χρονια ορκιστηκα να μην τους ξαναδωσω ουτε ευρω-τους το πα κιολας-μεχρι τωρα το τηρω και τους κλεινω το τηλ. και τις 15 φορες το μηνα που με καλουν.....
Reggie Miller 31
Απ' ότι κατάλαβα link δεν παίζει;
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Παναθηναϊκός : 8-12

Σε ένα πολύ κακό από πλευράς ευστοχίας 1ο δεκάλεπτο, με τον Άρη να τα έχει σπάσει από παντού!!!

pan24
Αχχχ τον ματιασα τον χαραλαμπη.Σημερα εκανε γρηγορα φαουλ που δεν υπαρχει και ο γκιστ
Παιζουμε με 6 πρωτοκλασσατους (ας πουμε) παικτες (καλαθη, ΔΔ, γουιλιαμς, φωτσης, ραντουλιτσα, παππας), 1 μικρο που παντως μεχρι τωρα στην σειρα εχει παει σουπερ (χαραλαμποπουλος) και τους χαντερ-μποχωριδη που επι πεδουλα ηταν μεταξυ dnp και 2λεπτου.
Ο λουτζης μπηκε αποστολη απλα για να υπαρχει
Ακομα και να χασουμε πολλα μπραβο στον πεδουλα που αφησε εξω τους ξενυχτηδες.Αν δεν υπαρχει πειθαρχια εστω στα στοιχειωδη και τον λεμπρον να φερεις μεγαλη ομαδα δεν κανεις
SteelGandalf
Με 1/12 τρίποντα στην έδρα σου, 4/13 δίποντα και 16 έναντι 26 ριμπάουντς (12 επιθετικά), δηλαδή διαφορά 10 ριμπάουντς μέχρι στιγμής, δεν πας πουθενά...

Ο Φλιώνης το μοναδικό τρίποντο για την ομάδα μας, που πραγματοποιεί το πιο τραγικό επιθετικά 1ο ημίχρονο φέτος. Ο δε Raduljica κάνει πάρτυ...

Σκορ 11-22 και απομένουν περίπου 4 λεπτά για το ημίχρονο.
shtarkws
Τραγικό "θέαμα" και από τις 2 ομάδες. Κακοποίηση του αθλήματος
SteelGandalf
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Παναθηναϊκός : 19-29

Waters 1/4 τρίποντα

White, Μούρτος και Cohen 0/3 τρίποντα

McNeal 0/2 τρίποντα

Πελεκάνος 0/1 τρίποντο

και ο Φλιώνης 1/1!!!

Έχουμε 2/17 τρίποντα και συνεχίζουμε να σουτάρουμε για τρεις, διότι δεν μπορούμε να περάσουμε εύκολα μέσα τη μπάλα μέσα διεισδύοντας, αλλά κι επειδή δεν υπάρχει ο παίχτης για το inside game...

Στα δίποντα είμαστε επίσης κάκιστοι, με 6/18.

Είναι ξεκάθαρο, από την εικόνα του 20λέπτου, πως το επιθετικό μας πρόβλημα, μας έχει δημιουργήσει και πρόβλημα ψυχολογίας. Ακόμα και στις βολές, αν κι έχουμε εκτελέσει μόλις 4 (1/4) το ποσοστό μας είναι άθλιο. Ο White έχει 1/6 σουτ και 0/2 βολές. Πρώτος σκόρερ του Άρη, στο ημίχρονο, ο Waters με 5 πόντους με τρίποντο που πέτυχε στην εκπνοή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει 31 ριμπάουντς (13 επιθ.) και ο Άρης 21 (9 επιθ.). Η διαφορά των 10 πόντων, με αυτά τα δεδομένα, είναι μικρή. Οι 19 πόντοι μας στο ημίχρονο, πρέπει να είναι αρνητικό ρεκόρ...

Game Summary



Ο Παναθηναϊκός έχει επιβάλλει τον ρυθμό του και με πολύ δυνατή και κλειστή άμυνα, μας έχει εξουδετερώσει. Στην επίθεση, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι σαφώς καλύτερος μας και όλα αυτά σε συνδυασμό με την απόλυτη επικράτηση του στα ριμπάουντς, μεταφράζονται στο προβάδισμα που έχει καταφέρει να αποκτήσει.
pan24
Welcome to pedoulas bball
Επιθετικα βαζει καλαθι με αιτηση και αμυντικα ειναι ταμπουρι ενω η αμυνα ειναι προκληση προς αστοχο αντιπαλο που δεν εχει δυναμη στο ποσταρισμα(οπως ο ολυμπιακος) να τα σπασει(ο αρης σουταρε 18 διποντα και 17 τριποντα)
Θα το δουμε πολυ και με τον ολυμπιακο αυτο
Ο χαντερ ατεχνος,ατσουμπαλος κτλ αλλα τα 10 ριμπαουντ εχουν βοηθησει πολυ
Σημερα εχει εμφανιστει ο αστοχος καλαθης αλλα κλαιν,δεν τον εχουμε να σουταρει
Ο φωτσης εχει παιξει πολυ αλλα στο δευτερο θα παιξει αρκετα ο χαραλαμποπουλος(δεν νομιζω να κανει παλι γρηγορα φαουλ)
Προβλημα και τα 3 φαουλ του χαντερ
tuareg
QUOTE (pan24 @ May 11 2016, 19:55 ) *
Welcome to pedoulas bball

ναι....ο ρυθμος του παιχνιδιου ειναι βγαλμενος απο τα πιο υγρα του ονειρα .
Αν ειχε κατι στο μυαλλο του ηταν ακριβως αυτο το πραγμα.
air_23
Μας εχει γυρισει μπουμερανγκ η τιμωρια των 3..Ο Παο εχει συσπειρωθει κι οι δικοι μας εχουν αγχωθει οσο δεν παει..
Πολυ δυσκολο να γυρισει το ματς...
pan24
QUOTE (tuareg @ May 11 2016, 19:59 ) *
ναι....ο ρυθμος του παιχνιδιου ειναι βγαλμενος απο τα πιο υγρα του ονειρα .
Αν ειχε κατι στο μυαλλο του ηταν ακριβως αυτο το πραγμα.

Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα αλλα δυστυχως κατι τετοιο ειναι στο μυαλο του οπως ειχαμε δει και οταν ειχε φτιαξει αυτος την ομαδα
Φερνει νικες,ισως ξαναφερει πρωταθλημα αλλα για αυτο δεν τον θελω προπονητη την νεα χρονια(βεβαια απο πειραματα τυπου τζορτζεβιτς τον προτιμω)
Dred11
Τελικά όσοι έλεγαν ότι ο Πέτγουει είναι καλύτερος του Γουάιτ δικαιώνονται. Χωρίς Γκιστ αντίπαλο και τα χει σπάσει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.