QUOTE (Ginobili @ May 25 2017, 18:29 )
Έχω γράψει...ότι με ενοχλεί...και πολύ μάλιστα ..να βλέπω καθε τρεις και λιγο στα αθλητικά sites τι πόσταρε ο Δ.Γ.Αλλά τσιμπάτε και όλοι...και το εκμεταλευονται αυτο οι δημοσιογραφοι...όπως εκμεταλευονται ό,τι τους προσφέρει ο Δ.Γ...
Βαρέθηκα μεχρι αηδίας τι φωτό έχει ανεβασει στο instagram...Στα @@ μου βασικά.Ας κάνει ό,τι θέλει.Όποιος θελει τον ακολουθει...και ενδιαφερεται.
Αυτό όμως είναι κάτι επουσιώδες.Δεν θα παίξει άσχημα ο Τζειμς...ούτε θα προπονησει ασχημα ο Πασκουαλ για το τι ανεβασε ο Δ.Γ.
Και το τι έγινε πριν 5 χρονια με τον Ζοτς.
Και αυτό με το πουλμαν....για δημοσιογραφική καταναλωση...έλεος πια...Σιγά μην ξενερωσαν οι παικτες...τα λεφτα τους τους νοιαζουν πάνω απ'όλα. Ο Τζειμς άργησε στην προπόνηση μια ωρα....δεν εχει δικαιωμα η ΚΑΕ βάση εσωτερικου κανονισμου να του κοψει γερό προστιμο? Δεν ειχε δικαιωμα η ΚΑΕ μετα την τζαμαρία να του κανει διακοπη συμβολαιου???
Τι θα προτιμουσε ο Τζειμς από τα δυο??? Σιγά που θιχτηκε επειδη του ειπαν να γυρισει με το πουλμαν.Μια χαρά παθιασμενος θα παιξει στους τελικούς.Για τον Πασκουάλ μονο ανησυχω...και την ικανοτητα του,να επιβληθεί.
Και για να τελειωνω...το πιο αξιοπρεπες τμημα του Παναθηναικού αυτην την στιγμή ειναι το μπασκετικό....[b]ΔΕΝ υπάρχουμε οι Παναθηναικοί!! Στο ποδοσφαιρο φωανάζουν στον Αλαφουζο φύγε,γιατί είναι πολύ ηθικός,και τον γλεντάνε οι αντίπαλοι,και στο μπάσκετ θελουν καποιοι να φυγει ο Δ.Γ επειδή τους προσβάλει ηθικά και αισθητικά[/b].
Προσωπικά γουστάρω να έχω πρόεδρο που έχει Ευρωπαικό οραμα,που βαζει λεφτά...που επιζητει τιτλους(και φυσικά θα ερθουν).....και ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΕΦ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ μπροστά στα μουτρα των Ολυμπιακών.
Δεν μου κάνει πρόεδρος που το παίζει ηθικός...και με κανει να ζω "ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ"........
Δεν είμαι προσωπολατρης...έχει κάνει πολλά λάθη ο Δ.Γ και ό,τι και να συζηταμε εδω μεσα,τον παρορμητισμό του ΔΕΝ θα τον απωλέσει μας αρεσει δεν μας αρεσει.
Να είστε όμως και κάποιοι δικαιοι! Γιατί αν ησασταν...θα αναγνωριζατε τα θετικά του....δεν θα τον ειχατε στην μπουκα.
Και φτάνει πια η προσωπολατρεια στον ΖΟΤΣ! Ο μεγιστος θα ειναι πάντα...να αναγνωριζουμε όμως τα λαθη του,και τα εγκληματα του....
Ένα ένα με την σειρά...
Ο Παναθηναϊκός χάνει με 3-0 απο μια αρκετά καλύτερη ομάδα.
Ο Προπονητής της αντιπάλου ανακηρύσσεται εχθρός και επίσημα μέσω κακών εμπνεύσεων ( ηχητικό ντοκουμέντο, εμετος απο παρατρεχάμενους κ.α.. ) .
Ο κόσμος διχάζεται, παίρνει επίσημα και ανεπίσημα θέση..
Τα ξενύχτια των παικτών, τα εσωτερικά προβλήματα ενός συλλόγου, λύνονται εντός σύλλογου και όχι σαν να βρίσκεσαι σε ριάλιτι σόου διατυμπανίζοντας τα εδώ και εκεί, ούτε λειτουργείς με πρακτικές που πλήττουν το κύρος του συλλόγου... υπάρχει και μέλλον ξέρεις...
Περί τωρινών παικτών που είναι περαστικοί και μισθοφόροι ή και επαγγελματίες κάποιοι εξ αυτών δεν κάνει λόγο κανένας, αυτο που μένει είναι η κίνηση (με το πούλμαν) που απομακρύνει μελλοντικούς στόχους και βάζει σε κίνδυνο το επαναλαμβάνω το κύρος του συλλόγου. Το ίδιο συμβαίνει με τις ηχογραφήσεις.
Όμως, αυτοί οι τωρινοί μισθοφόροι θα κληθούν να παίξουν έναν τελικό που θα κρίνει έναν τίτλο...σκέψου το λίγο, θα καταλάβεις..
Ποιος ο λόγος λοιπόν ;
Στο ποδόσφαιρο είχαμε έναν εχθρό τον Πατέρα..
Στον ερασιτέχνη έχουμε τους Μπαλτάκους τώρα..
Στο μπάσκετ είχαμε το διαλυτικό στοιχείο, τον θείο που ήταν κακοπληρωτής, τον ζοτς που έφυγε για τα λεφτά και τώρα ποιος έμεινε....;
Ο κόσμος που είναι αχάριστος !!!
Πες μου εσυ η οποίος άλλος θέλει, γιατί πάντα να προσπαθεί να αποκαθηλώσει στα μάτια του Παναθηναϊκού κόσμου, ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις διακρίσεις και στις καλές μέρες του συλλόγου η και ανθρώπους που προσπαθούν με ότι μέσα διαθέτουν να ξανα έλθουν τέτοιες μέρες..
Στο ποδόσφαιρο έχουμε πυρηνικό πόλεμο και μιλάς για τον Αλαφούζο που εντάσσεται στην μάχη με σφεντόνα, στο μπάσκετ τουλάχιστον ακόμα τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά και υπάρχουν ευρωπαϊκές διακρίσεις, το ένα δεν αναιρεί το άλλο, κινείσαι ανάλογα με το επίπεδο και τις πρακτικές που ζητάνε οι περιστάσεις..
ΥΓ. Ο ζοτς είναι η ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού, τον αγαπάμε όπως αγαπάμε τους αφους, πλέον είναι αντίπαλος μας και θα έπρεπε να αφήσουμε το παρελθόν και να κοιτάξουμε το μέλλον με σεβασμό όμως και όχι με αλαζονικές και παρορμητικές συμπεριφορές.