Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μπασκετικη ΑΕΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4
Arkadios
.
ashton
Kαι όπως έμαθα θα υπάρξει ή παρέμβαση ή παρουσία του Αλεξανδρη.
Pierce
ο αλεξανδρης την κυριακη βρισκοταν στο γηπεδο του αμαρουσιου οπου επαιζε η τοπικη ομαδα με τον πανελληνιο.(οχι δεν ημουν εκει με πληροφορησαν για αυτο). και σε επιμονες ερωτησεις φιλαθλου της αεκ που πηγαν να δουν το μαρουσι ειπε''μη φοαβστε η ομαδα θα παει καλα''. ηθελα να ξερα αυτοι που πηγαν στο μαρουσι(Αεκτζηδες) εχουν πατησει ποτε στο οακα?


οχι οτι εγω εχω παει σε πολλα ματς φετος σε κανα 2 μονο αλλα τουλαχιστον δεν πηγαινω να δω αλλες ομαδες!
Air Kef
Ειναι κακο να πηγαινει ο Αεκτζης να βλέπει άλλες ομάδες;;Δν το καταλαβαίνω το σκεπτικο..

Αν μενει δλδ στο Μαρουσι και του αρέσει ο Καιμακογλου να μην πάει να δει;
Pierce
λαθος καταλαβες. ισα ισα τα προηγουμενα χρονια πηγαινα συχνα και εγω να βλεπω το μαρουσι. την καλη χρονια που πηγε στο τελικο. αλλα το θεωρω απαραδεκτο η ομαδα που υποστηριζεις να παιζει με 100-120 ατομα στο αχανες οακα και εσυ να πηγαινεις να βλεπεις μια αλλη ομαδα
Air Kef
Καλως..

Προσωπικα δν βλέπω τπτ το λάθος σε αυτο.

Αυτο δν ειναι λάθος του ΑΕΚτζή αλλα προβλημα της διοικησης της ΑΕΚ..
hellenic
diladi 60 euro sas fainontai polla?den paizei euroleague paizei Uleb Cup!kai ekei uparxoun kales omades!kai mono gia ta ntermpi na pas ftanei...!omos kai oi original megala logia eipe tipota den ekane!krima
Pierce
QUOTE
Η ταλαιπωρία που πέρασε η αποστολή της ΑΕΚ μέχρι να επιστρέψει από τη Σερβία, όπου γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια του ULEB Cup, ήταν λογικό να επιφέρει μια κόπωση στους «κιτρινόαμυρους» και έτσι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναγκάστηκε να δώσει ρεπό την Τετάρτη στους παίκτες του. Οι παίκτες της «Ενωσης» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη με διπλό μάλιστα πρόγραμμα, την Παρασκευή υπάρχει φιλικό με ομάδα της Α2. Η τελευταία προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, ενώ η επιστροφή στο παρκέ έχει οριστεί για την Τρίτη.

Στα μεταγραφικά, ο «τίγρης» ψάχνει σε αμερικάνικη και κοινοτική αγορά, ώστε να βρει κάποιους παίκτες για να βοηθήσουν τους «κιτρινόμαυρους» στη συνέχεια. Ο Μακεδόνας τεχνικός ψάχνει περισσότερο για ψηλό και για ένα γκαρντ, όμως όλες οι εξελίξεις αναμένονται για μετά τα Χριστούγεννα. sport-fm.gr
Pierce
QUOTE
Στο γήπεδο θα περάσουν τις περισσότερες από τις γιορτινές μέρες οι παίκτες της ΑΕΚ προκειμένου να δουλέψουν στη διακοπή του πρωταθλήματος και να εμφανιστούν καλύτεροι μέσα στο 2007. Μάλιστα ο Πρόδρομος Νικολαΐδης τόνισε ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, ενώ ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τους στόχους του συλλόγου: "Σε καμία περίπτωση δεν είναι στόχος της ΑΕΚ η παραμονή στην κατηγορία".


Ο αρχηγός της Ένωσης δήλωσε αρχικά: "Τώρα, στη διακοπή του πρωταθλήματος θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά και να επανέλθουμε δριμύτεροι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως αυτή ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Τα πράγματα ήταν δύσκολα από την αρχή καθώς συγκεντρωθήκαμε αργά και δεν κάναμε καθόλου προετοιμασία.
Ωστόσο, έχουμε κάνει κι εμείς πολλά λάθη. Ήττες που δεν δικαιολογούνται, όπως εκείνες από τον Απόλλωνα Πατρών και το Αιγάλεω στην έδρας μας. Τα πράγματα σαφώς και μπορούν να διορθωθούν, αρκεί όλοι να βάλουμε την ομάδα, την ΑΕΚ πάνω απ’ όλα. Να βάλουμε το "εμείς" πάνω από το "εγώ". Αν κάνουμε κάτι τέτοιο τότε νομίζω πως όλα θα πάνε καλά και στο τέλος θα χαμογελάσουμε".

Για να προσθέσει για το που μπορεί να φτάσει η φετινή ΑΕΚ: "Σε καμία περίπτωση δεν είναι στόχος της ΑΕΚ η παραμονή στην κατηγορία. Αν είναι ποτέ δυνατό να μιλάμε για τέτοια πράγματα. Είναι ανοησία να λέγεται κάτι τέτοιο για μια ομάδα με το όνομα της ΑΕΚ. Οπωσδήποτε θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ, έχοντας όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Όσο ψηλότερα καταφέρουμε να φτάσουμε, τόσο καλύτερα, αφού θα μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω".

*Οι "κιτρινόμαυροι" συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις, οι οποίες θα διακοπούν για δύο μόλις ημέρες (Κυριακή, Δευτέρα), ενώ το απόγευμα της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Πανερυθραϊκό.

*Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (26/12), ενώ την Πέμπτη (28/12) το πρωί θα ταξιδεύσουν για την Κρήτη, προκειμένου να λάβουν μέρος στο τουρνουά της Ιεράπετρας (28-30/12) με τη συμμετοχή της ομώνυμης ομάδας και του Πανελληνίου.www.sportime.gr
ashton
QUOTE
Πρ. Νικολαϊδης: Πάνω απ' όλα η ΑΕΚ 22/12/2006

Μπορεί οι περισσότερες ομάδες της Α1 να περνούν ξεκούραστα αυτές τις ημέρες, δεν ισχύει όμως κάτι ανάλογο και στην ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις, οι οποίες θα διακοπούν για δύο μόλις ημέρες (Κυριακή, Δευτέρα), ενώ σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Πανερυθραϊκό…

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (26/12), ενώ την Πέμπτη (28/12) το πρωί θα ταξιδεύσουν για την Κρήτη, προκειμένου να λάβουν μέρος στο τουρνουά της Ιεράπετρας (28-30/12) με τη συμμετοχή της ομώνυμης ομάδας και του Πανελληνίου. Το απόγευμα της Πέμπτης (18.00) θα αντιμετωπίσουν τους οικοδεσπότες σε ένα ματς όπου ο έμπειρος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει ως επί το πλείστον τους νεαρούς αθλητές της ομάδας. Την επόμενη μέρα (Παρασκευή 29/12) η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο, σε ένα δυνατό τεστ.
Όλα αυτά θα γίνουν στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας της ΑΕΚ εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θεωρεί πως αυτή η διακοπή μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για την ομάδα, αφού θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει ορισμένες από τις αδυναμίες της. Με τη συγκεκριμένη άποψη συμφωνεί και ο Πρόδρομος Νικολαϊδης, κάτι που επισημαίνει με δηλώσεις του στο www.aekbc.gr...

"Τώρα, στη διακοπή του πρωταθλήματος θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά και να επανέλθουμε δριμύτεροι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως αυτή ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Τα πράγματα ήταν δύσκολα από την αρχή καθώς συγκεντρωθήκαμε αργά και δεν κάναμε καθόλου προετοιμασία. Ωστόσο, έχουμε κάνει κι εμείς πολλά λάθη. Ήττες που δεν δικαιολογούνται, όπως εκείνες από τον Απόλλωνα Πατρών και το Αιγάλεω στην έδρας μας. Τα πράγματα σαφώς και μπορούν να διορθωθούν, αρκεί όλοι να βάλουμε την ομάδα, την ΑΕΚ πάνω απ’ όλα. Να βάλουμε το "εμείς" πάνω από το "εγώ". Αν κάνουμε κάτι τέτοιο τότε νομίζω πως όλα θα πάνε καλά και στο τέλος θα χαμογελάσουμε", τόνισε ο αρχηγός της Ένωσης, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους της ομάδας, χαρακτηρίζοντας ως ανοησίες τα περί αποφυγής του υποβιβασμού…

"Σε καμία περίπτωση δεν είναι στόχος της ΑΕΚ η παραμονή στην κατηγορία. Αν είναι ποτέ δυνατό να μιλάμε για τέτοια πράγματα. Είναι ανοησία να λέγεται κάτι τέτοιο για μια ομάδα με το όνομα της ΑΕΚ. Οπωσδήποτε θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ, έχοντας όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Όσο ψηλότερα καταφέρουμε να φτάσουμε, τόσο καλύτερα, αφού θα μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω…".


aekbc.gr

Αγαπητέ Πρόδρομε, αν θέλεις να μη μιλάμε για υποβιβασμούς, καλό είναι να κάνετε και καμιά νίκη... και ειδικά να μη χάνετε (ακόμα και εντός έδρας) από τις ομάδες που πάνε για να σωθούνε...
ashton
QUOTE
Νίκη και τραυματισμός στο φιλικό
22/12/2006
Χωρίς τους Σκοτ, Πέρκοβιτς, Κόμματο, Μάγλο και Μαγγουνή η ΑΕΚ κέρδισε στο σημερινό (22/12) φιλικό τον Πανερυθραϊκό με διαφορά 3 πόντους, ωστόσο τραυματίστηκε στο χέρι ο Χρήστος Ταπούτος και το μεγέθος της ζημιάς θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν και με μια πρώτη εκτίμηση δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Η Ενωση οικοδόμησε προβάδισμα ακόμη και 20 πόντων παίζοντας με τεσσάρι... τον Βετούλα, αφού δεν υπήρχαν ψηλοί στον πάγκο. Αναβλήθηκε η αυριανή (23/12) προπόνηση και η ομάδα πήρε άδεια μέχρι την Τρίτη (26/12), όταν ξεκινά και πάλι η προετοιμασία της Ενωσης.


dikefalos.net
Pierce
2 στατ. που πηρε το ματι μου...
το δίδυμο Ελλήνων που έχουν ξεχωρίσει με τις επιθετικές τους αρετές είναι αυτό του Νέστορα Κόμματου και του Νίκου Βετούλα. Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ έχουν σκοράρει 275 πόντους.
Τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ (Κόμματος, Σ. Νικολαΐδης, Βετούλας, Π. Νικολαΐδης) έχουν σουτάρει περισσότερα τρίποντα από δίποντα.
dry.gif
suspect
Σωστος ο Προδρομος.

Ας ξεκινησει λοιπον απο τον εαυτο του.

Να σουταρει λιγοτερα τριποντα....
Pierce
QUOTE
Πολύ πιο σοβαρός, από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Μάγλου. Ο σέντερ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο, που αναμένεται να τον κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Από κει και πέρα, επέστρεψαν την Τρίτη (26/12) οι παίκτες της ένωσης, που την Πέμπτη (28/12) θα ταξιδεύσουν στην Κρήτη, προκειμένου για να λάβουν μέρος στο τουρνουά της Ιεράπετρας (28-30/12) με τη συμμετοχή της ομώνυμης ομάδας και του Πανελληνίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης (18.00) θα αντιμετωπίσουν τους οικοδεσπότες σε ένα ματς όπου ο κόουτς του Δικεφάλου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, θα χρησιμοποιήσει ως επί το πλείστον τους νεαρούς αθλητές της ομάδας. Την επόμενη μέρα (Παρασκευή 29/12) η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο.
sportime.gr


και ρωτω εγω ο αφελης. ΥΠΑΡΧΕΙ αυτος ο παιχτης ουσιαστικa στο ροστερ??ΟΧΙ. οποτε who gives a f@!ck....
ashton
Κώστας Μάγλος.

Στα 21 επίσημα παιχνίδια (21 χ 40 χ 5 = 4200' συνολικά) έχει παίξει :

Κύπελλο : 17'00" .
Α1 : 48'23"
Uleb Cup : 58'45"
dizzy_fingers
"Μάγλος + Γλυνιαδάκης, τα δύο μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ"....τα θυμάμαι κι εγώ.
ashton
O Γλυνιαδάκης δούλεψε όμως και σιγά-σιγά έφτασε στο ΝΒΑ από την 15άδα του ΠΑΟ.
Ο Μάγλος ακολούθησε αντίστροφη πορεία. Από την 12άδα της Εθνικής και του Παναθηναϊκού στα αζήτητα.
ashton
QUOTE
Στην Κρήτη... ψάχνοντας

Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος
Δημοσίευση: 27 Δεκεμβρίου 2006 18:29



Για την Ιεράπετρα της Κρήτης αναχωρεί την Πέμπτη η αποστολή της ΑΕΚ, που θα λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει η τοπική ομάδα.
Λίγες ώρες μετά την άφιξή της στο νησί και συγκεκριμένα στις 18.00 η Ένωση θα τεθεί αντιμέτωπη με τους οικοδεσπότες, οι οποίοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής…

Σε αυτό το ματς ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ως επί το πλείστον τους νεαρούς αθλητές της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός θα αφήσει στην Αθήνα τον Κώστα Μάγλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

Αντίθετα θα πάρει μαζί του τον Μπρεντ Σκοτ, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα, από τις ΗΠΑ, όπου είχε μεταβεί για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, σήμερα το πρωί και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση.

Το πρόγραμμα του τουρνουά της Ιεράπετρας έχει ως εξής:

Πέμπτη 28/12/2006 18:00μ.μ. Α.Ε.Κ. - Ιεράπετρα
Παρασκευή 29/12/2006 18:00μ.μ. Πανελλήνιος - Α.Ε.Κ.
Σάββατο 30/12/2006 18:00μ.μ. Πανελλήνιος – Ιεράπετρα


sport24.gr
Pierce
QUOTE
η Ένωση θα τεθεί αντιμέτωπη με τους οικοδεσπότες, οι οποίοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής…

η συνοψη της φετινης αεκ σε μια προταση. sad.gif
ashton
QUOTE
Φιλική νίκη επί της Ιεράπετρας 28/12/2006

Φιλική νίκη επί της Ιεράπετρας με 84-60 σημείωσε η ΑΕΚ στην πρώτη μέρα του τουρνουά που διοργανώνει η Κρητική ομάδα. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ της Ένωσης και των διοργανωτών ήταν μεγάλη και αντικατοπτρίζεται από το τελικό σκορ. Άλλωστε μιλάμε για ομάδα Γ’ Εθνικής…

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς του αθλητές. Πάντως, κορυφαίος από «κιτρινόμαυρης» πλευράς ήταν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης (20 π.), ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Πρόδρομος Νικολαϊδης (15 π.). Ο Μπρεντ Σκοτ έπαιξε ελάχιστα καθώς ήταν ανέτοιμος, ενώ ο Νίκος Βετούλας αγωνίστηκε με ίωση. Όσον αφορά στον Σωτήρη Νικολαϊδη δεν αγωνίστηκε λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού στο χέρι.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ιεράπετρας και τον προπονητή της Γιώργο Μακράκη. Είδα αγαπημένα πρόσωπα, όπως το Γιώργο (σ.σ. Μακράκη) με τον οποίο είχα συνεργαστεί στο Ηράκλειο αλλά και αρκετούς παίκτες που ξέρω από τη Λάρισα. Παρακολουθώ την πορεία της Ιεράπετρας και θα χαρώ πάρα πολύ αν ανέβει κατηγορίες. Όσο για το ματς, στην αρχή η Ιεράπετρα έπαιζε καλά και μας κόντραρε. Στη συνέχεια δεν μπορούσε να μας ακολουθήσει αν και δεν σταμάτησε την προσπάθεια. Στο αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό".

Από τη μεριά του ο προπονητής της Ιεράπετρας, Γιώργος Μακράκης δήλωσε: "Ευχαριστούμε την ΑΕΚ που δέχθηκε την πρόσκλησή μας. Είναι ένα προπονητικό τριήμερο. Είδα καλούς φίλους στην ΑΕΚ. Προσπαθήσαμε στην αρχή αλλά μετά δεν μπορέσαμε να την κοντράρουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου…".

Αύριο η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο (18.00).

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 32-44, 49-68, 60-84

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Μακράκης): Κοτούλας 11(2), Στεφανάκης 20(2), Κατσαρός 5(1), Καλαπανίδας 10, Αξεχέρογλου 2, Καραλής 13(1), Καραμανολάκης, Κολοβός.

ΑΕΚ (Αλεξανδρής): Γκαγκαλούδης 20(1), Πρ. Νικολαϊδης 15(3), Κόμματος 11, Ταπούτος 3, Πέρκοβιτς 12, Παπανικολάου 10, Μαγκουνής 7, Μιχάλογλου, Σκοτ 6, Βετούλας, Αθανασούλας.


aekbc.gr

Μου αρέσει που θα έπαιζαν στο φιλικο με την Ιεράπετρα οι πιτσιρικάδες...
Pierce
φαινεται περνανε ολοι την δευτερη εφηβεια τους... 69.gif εχω την εντυπωση οτι ο παπανικολαου ειναι αρκετα συμπαθητικος ως παικτης και κακως δεν τον βαζει πιο συχνα
ashton
O Παπανικολάου κάποτε (όχι πολύ μακριά... το 2003 το καλοκαίρι στην Κω) έκανε πλάκα στον Πρίντεζη.
Όμως για 3 χρόνια δεν ασχολήθηκε κανείς ουσιαστικά μαζί του.
21 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΟΧΙ 17...
Pierce
QUOTE
Παίζοντας κατα διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ η ΑΕΚ συνέτριψε με 93-61 τον Πανελλήνιο, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της, και κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση του τουρνουά της Ιεράπετρας. Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν άφησαν «το πόδι από το γκάζι» φτάνοντας την διαφορά πάνω από τους 30 πόντους. Φαίνεται ότι ο Πανελλήνιος πηγαίνει στην «Ένωση», αφού και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος οι «κίτρινοι» είχαν επικρατήσει στην έδρα των «Ολυμπιονικών». Από την άλλη η ομάδα της Κυψέλης παρουσίασε αρκετά προβλήματα στο παιχνίδι της.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε ότι: «Έμεινα ευχαριστημένος από τα παιδιά. Είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά είχαμε καθαρό μυαλό και καλές επιλογές στην επίθεση. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε. Αυτήν τη περίοδο είμαστε πιο ξεκούραστοι κάτι που φάνηκε σήμερα. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας».

Τα δεκάλεπτα: 19-30, 35-52, 43-73, 61-93

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Παπαιωακείμ 6, Γεωργαλής 4, Πελεκάνος 2, Σακκελαρίου 2, Τρεντ 16, Πέτρουλας 5, Γκολντγουάιρ 7, Οικονόμου 1, Καραποστόλου 3(1), Ζέμλιτς 11, Νάντζφεϊ 4.

ΑΕΚ: Γκαγκαλούδης 20(2), Πρ. Νικολαϊδης 15(4), Κόμματος 4, Παπανικολάου, Πέρκοβιτς 22, Σκοτ 10, Βετούλας 9(3/3 τριπ.), Μαγκουνής 6, Αθανασούλας 4, Μιχάλογλου 5(1).

* Στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ ο Νέστορας Κόμματος και ο Γιάννης Γεωργαλής αφού λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια με τους ψυχραιμότερους να βάζουν τέλος.

www.sport-fm.gr


πωπω μια ομαδαρα που εχουμε laugh.gif .....βετουλας 3/3 τρ???????????????????????????? τι γινεται ποσοι φουρνοι γκρεμιστηκαν?μαρτυριο για τους παιχτες αυτα τα ματς τετοια εποχη και νομιζω ειναι υπερανω κριτικης και για μας και για αυτους.καλη εμφανιση πρεπει να καναμε παντως
Pierce
μια πιο λεπτομερη αναλυση της ματσαρας...

QUOTE
Πέραν του Κώστα Μάγλου, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα λόγω ενός προβλήματος στο πέλμα, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν είχε στη διάθεσή του και τους Σωτήρη Νικολαϊδη και Χρήστο Ταπούτο, ενώ και ο Νέστορας Κόμματος έπαιξε ελάχιστα. Ο πρώτος γύρισε εσπευσμένα σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα προκειμένου να κάνει μια ένεση στον ώμο προκειμένου να ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί.

Όσον αφορά στον Ταπούτο, υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς της Πέμπτης με την Ιεράπετρα και ο έμπειρος τεχνικός δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του.

Τέλος, αναφορικά με τον Κόμματο, αποβλήθηκε με "ντισκαλιφιέ" στο 14ο λεπτό του αγώνα, χωρίς να φέρει καμία ευθύνη. Ο 29χρονος φόργουορντ δέχθηκε απρόκλητη κλωτσιά από τον Γεωργαλή του Πανελληνίου και αντέδρασε. Οι δύο παίκτες λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια με τους διαιτητές να δίνουν... λύση αποβάλλοντάς τους.

Στα αγωνιστικά η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα. Με το Γιάννη Γκαγκαλούδη να οργανώνει άψογα το παιχνίδι της ομάδας του, να εκτελεί και παράλληλα να πιέζει ασφυκτικά το αντίπαλο πόιντ γκαρντ σε όλο το γήπεδο, αλλά και τους Γιασμίν Πέρκοβιτς-Μπρεντ Σκοτ να ελέγχουν απόλυτα τη... στρατόσφαιρα κατάφερε να αποκτήσει από νωρίς τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Το τέλος της πρώτου περιόδου τη βρήκε προηγούμενη με 30-19.

Η αποβολή του Νέστορα Κόμματου και ο τραυματισμός του Νίκου Παπανικολάου στη μύτη, που τον έθεσε νοκ-άουτ για λίγα λεπτά δεν επηρέασαν την Ένωση. Γκαγκαλούδης, Πέρκοβιτς και Σκοτ, μαζί με τον Πρόδρομο Νικολαίδη που ανέβασε στροφές, κατάφερε να διατηρεί τα ηνία του παιχνιδιού και να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενη με 17 πόντους διαφορά (52-35).

Η παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή έμοιαζαν αφιονισμένοι και συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο ημίχρονο. Έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 30 πόντους διαφορά (73-43) "καθαρίζοντας" την υπόθεση νίκη.

Στην τέταρτη περίοδο ο "Τίγρης" είχε διαρκώς στο παρκέ τους νεαρούς Αθανασούλα, Μιχάλογλου, Μαγκουνή και Παπανικολάου, ενώ η μόνη αλλαγή ήταν αυτή του Σκοτ από τον Γκαγκαλούδη. Παρόλα αυτά συνέχισε στο ίδιο τέμπο φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 93-61. sport24.gr
ashton
QUOTE
Πρώτη η ΑΕΚ στο τουρνουά της Ιεράπετρας 29/12/2006

Την πρώτη θέση του τουρνουά της Ιεράπετρας μία ημέρα πριν την ολοκλήρωσή του (τελειώνει αύριο με το ματς Ιεράπετρα-Πανελλήνιος) κατέλαβε η ΑΕΚ που μετά την διοργανώτρια ομάδα επικράτησε και του Πανελληνίου με 93-61. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, παρά τις ελλείψεις, έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης συντρίβοντας τους "Ολυμπιονίκες". Γκαγκαλούδης, Πέρκοβιτς, Σκοτ και Πρόδρομος Νικολαϊδης ήταν οι κορυφαίοι από "κιτρινόμαυρης" πλευράς…

Η Ένωση αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις στο ματς. Πέραν του Κώστα Μάγλου, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα λόγω ενός προβλήματος στο πέλμα, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν είχε στη διάθεσή του και τους Σωτήρη Νικολαϊδη και Χρήστο Ταπούτο, ενώ και ο Νέστορας Κόμματος έπαιξε ελάχιστα. Ο πρώτος γύρισε εσπευσμένα σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα προκειμένου να κάνει μια ένεση στον ώμο προκειμένου να ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί. Όσον αφορά στον Ταπούτο, υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο χθεσινό ματς με την Ιεράπετρα και ο έμπειρος τεχνικός δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του.

Τέλος, αναφορικά με τον Κόμματο, αποβλήθηκε με "ντισκαλιφιέ" στο 14ο λεπτό του αγώνα, χωρίς να φέρει καμία ευθύνη. Ο 29χρονος φόργουορντ δέχθηκε απρόκλητη κλωτσιά από τον Γεωργαλή του Πανελληνίου και αντέδρασε. Οι δύο παίκτες λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια με τους διαιτητές να δίνουν… λύση αποβάλλοντάς τους.

Στα αγωνιστικά η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα. Με το Γιάννη Γκαγκαλούδη να οργανώνει άψογα το παιχνίδι της ομάδας του, να εκτελεί και παράλληλα να πιέζει ασφυκτικά το αντίπαλο πόιντ γκαρντ σε όλο το γήπεδο, αλλά και τους Γιασμίν Πέρκοβιτς-Μπρεντ Σκοτ να ελέγχουν απόλυτα τη… στρατόσφαιρα κατάφερε να αποκτήσει από νωρίς τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Το τέλος της πρώτου περιόδου τη βρήκε προηγούμενη με 30-19.

Η αποβολή του Νέστορα Κόμματου και ο τραυματισμός του Νίκου Παπανικολάου στη μύτη, που τον έθεσε νοκ-άουτ για λίγα λεπτά δεν επηρέασαν την Ένωση. Γκαγκαλούδης, Πέρκοβιτς και Σκοτ, μαζί με τον Πρόδρομο Νικολαίδη που ανέβασε στροφές, ηγήθηκαν της ΑΕΚ που κατάφερε να διατηρεί τα ηνία του παιχνιδιού και να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενη με 17 πόντους διαφορά (52-35).

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή έμοιαζαν αφιονισμένοι και συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο ημίχρονο. Έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 30 πόντους διαφορά (73-43) "καθαρίζοντας" την υπόθεση νίκη. Στην τέταρτη περίοδο ο έμπειρος κόουτς είχε διαρκώς στο παρκέ τους νεαρούς Αθανασούλα, Μιχάλογλου, Μαγκουνή και Παπανικολάου, ενώ η μόνη αλλαγή ήταν αυτή του Σκοτ από τον Γκαγκαλούδη. Παρόλα αυτά συνέχισε στο ίδιο τέμπο φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 93-61.


Τα δεκάλεπτα: 19-30, 35-52, 43-73, 61-93

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Παπαιωακείμ 6, Γεωργαλής 4, Πελεκάνος 2, Σακκελαρίου 2, Τρεντ 16, Πέτρουλας 5, Γκολντγουάιρ 7, Οικονόμου 1, Καραποστόλου 3(1), Ζέμλιτς 11, Νάντζφεϊ 4.

ΑΕΚ: Γκαγκαλούδης 20(2), Πρ. Νικολαϊδης 15(4), Κόμματος 4, Παπανικολάου, Πέρκοβιτς 22, Σκοτ 10, Βετούλας 9(3/3 τριπ.), Μαγκουνής 6, Αθανασούλας 4, Μιχάλογλου 5(1).

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Έμεινα ευχαριστημένος από τα παιδιά. Είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά είχαμε καθαρό μυαλό και καλές επιλογές στην επίθεση. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε. Αυτήν τη περίοδο είμαστε πιο ξεκούραστοι κάτι που φάνηκε σήμερα. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας".

aekbc.gr
Pierce
QUOTE
Ουτε τις γιορτινές αυτές μέρες δεν ησυχάζει από τους τραυματισμούς η ΑΕΚ. Ο Χρήστος Ταπούτος, που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος, επέστρεψε από την Ιεράπετρα με σουβενίρ ένα διάστρεμμα ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Σωτήρης Νικολαϊδης.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση αφού προς το παρόν έχει ουσιαστικά 6 παίκτες ετοιμοπόλεμους και δεν μπορεί να κάνει ούτε προπόνηση της προκοπής.

Σε ότι αφορά το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας δεν υπάρχει τίποτα νεότερο και μάλλον δεν θα υπάρξει. Από τη στιγμή που η ΚΑΕ δεν έχει αρκετούς πόρους και από τη στιγμή που η Ορίτζιναλ δεν έχει κάνει πράξη τις υποσχέσεις της, η διοίκηση ανάβει κόκκινο σε οποιαδήποτε υπέρβαση του μπάτζετ.
contra.gr

εγω παντως χθες που τον ειδα στην κηφισια μια χαρα περπατουσε laugh.gif peace.gif
Pierce
QUOTE
Μέχρι στιγμής στην ΑΕΚ είχαν να λένε για την οικονομική συνέπεια της διοίκησης. Όμως από τις αρχές του προηγούμενου μήνα η μη καταβολή των δόσεων συμβολαίων για το Δεκέμβριο προκάλεσε ερωτηματικά.
Οι παίκτες έκαναν υπομονή, οι γιορτές πέρασαν αλλά ακόμη τα χρήματα δεν έχουν μπει στους λογαριασμούς τους. Την Τρίτη υπήρξαν έντονα παράπονα για τη μη καταβολή των δόσεων αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν σκέψεις για άλλες κινήσεις.

Εκτός των άλλων υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών. Εκτός από τους Ταπούτο, Μάγλο και Σωτήρη Νικολαϊδη, την Τρίτη δεν προπονήθηκε ούτε ο Γκαγκαλούδης contra.gr


QUOTE
Ο αγιασμός τον οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη ήταν απαραίτητος μετά και τη νέα ατυχία που έπληξε τον Χρήστο Ταπούτο την Τετάρτη. Ο Ελληνας φόργουορντ υπέστη νέο διάστρεμμα και θα απουσιάσει από τον κρίσιμο αγώνα με την ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Αμφίβολος για το εν λόγω ματς είναι και ο Σωτήρης Νικολαϊδης που έχει ακόμα ενοχλήσεις. Ωστόσο την Τετάρτη προπονήθηκε κανονικά σφίγγοντας τα δόντια έτσι ώστε να μην έχει η ομάδα και άλλη απώλεια. Κανονικά γυμνάστηκε και ο Γκαγκαλούδης που ξεπέρασε το πρόβλημα στο πέλμα.

Τα πράγματα βέβαια είναι πολύ δύσκολα για την ΑΕΚ που θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με απώλειες αλλά και ψυχολογικό ντεσαβαντάζ.
contra.gr
Pierce
QUOTE
Η ΑΕΚ ήταν από τις ομάδες που δούλεψαν την περίοδο των γιορτών για να διορθώσει το αγωνιστικό της πρόσωπο. Απέναντι λοιπόν στον ΠΑΟΚ (6/1, 16:45) η Ένωση θέλει να κάνει ποδαρικό στο 2007 με μια νίκη μέσα στην Πυλαία απέναντι στο Δικέφαλο του Βορρά. Για δύσκολο αγώνα έκανε λόγο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος πονοκεφαλιάζει και με τους πολλούς τραυματισμούς που ταλανίζουν την ομάδα του.



Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε σχετικά: "Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο το θετικό είναι πως υπάρχει διάθεση απ’ όλα τα παιδιά. Ο Σωτήρης (σ.σ. Νικολαϊδης) θα κάνει ένεση και θα έρθει μαζί μας στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Χρήστος (σ.σ. Ταπούτος) αν και ταλαιπωρείται από διάστρεμμα θα σφίξει τα δόντια.

Όσο για τον Κώστα (σ.σ. Μάγλο) επανήλθε στις προπονήσεις και αν και δεν είναι έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς θα ακολουθήσει την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου αν χρειαστεί να μας βοηθήσει έστω και για λίγα λεπτά. Είμαστε λίγοι, αλλά δουλεύουμε σκληρά και περιμένουμε οι κόποι μας να καρποφορήσουν".

Για να προσθέσει: "Πάμε στην Πυλαία για να αγωνιστούμε σκληρά. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και να δείξουμε ότι εκμεταλλευτήκαμε την περίοδο των διακοπών. Θα τα δώσουμε όλα κι ό,τι βγει".

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, σχολίασε: "Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως θα παρουσιαστεί με μια σημαντική απώλεια, αυτή του Ουάσινγκτον, αλλά δε νομίζω πως θα τον επηρεάσει πολύ. Το τελευταίο καιρό παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα. Το έργο μας θα είναι σίγουρα δύσκολο".

sportime.gr




αστον που εισαι ωρε???
Pierce
QUOTE
Συσσωρεύονται τα προβλήματα για την ΑΕΚ. Η κακή πορεία της ομάδας την αναγκάζει να… φλερτάρει με τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από αυτές δεν θα έχει έναν πολύτιμο σύμμαχο. Τον Σωτήρη Νικολαϊδη…

Ο έμπειρος πλέι μέικερ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον ώμο και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ένωση για περίπου τρεις εβδομάδες! Στο μεταξύ, την Πέμπτη (11/01) δεν προπονήθηκε ούτε ο Γιασμίν Πέρκοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τένοντα. www.sportime.gr

κατι αλλο εχει να γινει?? 68.gif ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα...
ashton
η σημερινή Score γράφει για Αντριαν Πένλαντ (που πέρασε πέρσι από Κολοσσό)

Height: 189cm / 6'3''
Position: Guard
Born: 1980
Team: Leverkusen (Germany) (2006-07)
Nationality: USA
Agency: SportsTalent

College: Lander
Previous teams:
Kolossos (Greece)
Omonia (Cyprus)
Sportino I. (Poland)
Liepajas Lauvas (Latvia)
Current Stats

Career / Comments:
Born: Nov.25, 1980
Full name: Adrian Lamon Penland
"I want people to know I’m not just a basketball player," said Penland. "I’m a cool person to hang around; I like to have fun. Playing doesn’t give me a big head; I just try to stay focused."
Off the court Adrian enjoys going to movies, working out at the gym, and hanging out with friends, many of whom are his teammates. Adrian is known for his jovial personality and positive "win-win" attitude.
Adrian would like either to continue playing basketball for the NBA or an international league or to open a boy’s club. Adrian first played basketball at his hometown’s boy’s club.
"I like to teach kids to play, said Adrian, "That’s where I learned to play."
-------------------------------------------------------------------------------
Outlook:
Adrian is a scorer. His enthusiasm and fervor to score motivates his teammates and titillates the crowd into a pulsing wave of excitement.
Although Penland is almost a foot shorter than some of his teammates, he has enough passion and zest for someone twice his size.
"I love the crowd," said Penland "After a basket, I’ll start throwing my hands up trying to get them rowdy. My favorite thing is to see the little kids at the games, the look in their eyes when they see you come out. That gets you up for anything."
"Some people would say I’m the little guy out there," said Penland, "but I think I have the biggest heart. Every time I go out there, I go to compete."
Adrian Penland lives life and plays basketball with passion, heart, modesty, humor, and hope. He plays every game like it is his last.
-------------------------------------------------------------------------------
Career:
In high school, Adrian gave up any chance of a football career early on and stuck to his first love, basketball.
Wentworth Military Academy
Lexington JC: 27ppg
2001-2002: Lander (NCAA2): 28 games: 19.5 ppg, 3.4 rpg, 2.6 apg, 1.5 spg
2002-2003: Lander (NCAA2): 28 games: 22.5 ppg, 3.2 rpg, 2.8 apg, 2.0 spg
2003-2004: In Dec.'03 signed at BK Livu alus/Liepaja (LAT-LBL,1T): 24games 13.3ppg 2.3rpg 2.8apg
2004-2005: In Nov.'04 signed at Detal Met Notec Inowroclaw (POL-EBL), released in Apr.'05: 16 games: Score-5(17.2ppg), 2.6rpg, 2.8apg, 2FGP: 57.3%, 3FGP: 24.1%
2005-2006: Omonia Nicosia (CYP-A1,1T), released in Jan.'06, next month signed at AO Kolossos Rodou (GRE-A1): 9 games: Score-4(17.8ppg), 2.2rpg, 2.4apg, 1.3spg, 2FGP: 56.0%, 3PT: 38.0%, FT: 80.0%
2006-2007: In Oct.'06 signed a 2 months contract at Bayer Giants Leverkusen (GER-1.Bundesliga,1T) to replace injured John Goldsberry
-------------------------------------------------------------------------------
Awards/Achievements:
All-Peach Belt Conference-02,03
Lander MVP-02,03
2nd Team All-PBC-02
1st Team All-PBC-03
Latvian League All-Star Game -04
Polish League All-Stars Game -05
Eurobasket.com All-Cyprus League 2nd Team -06
ashton
Ο Αλεξανδρής επιβεβαίωσε για Πένλαντ ενώ είπε και για τον Γκάρμα.

Ο ίδιος ο Αλεξανδρής έδωσε τα ονόματα σήμερα.

Του Πένλαντ (για τον οποίο έγραψα παραπάνω) και του Γκάρμα.

Josko Garma, 5/4/1981 2.06

Με τη Μπόσνα φέτος στη liga adriatica είχε σε 16αγ, 13.6', 5.4π, 2.0ρ

έπαιξε χρόνια στην ΚΚ Ζάγκρεμπ




KK Bosna ASA BH TELECOM
Position: Power Forward
Height: 205cm
Born: 05.04.1981.
Place of birth: Split, Croatia
Nationality: Croatian

999/2000, 2000/01, 2001/02, 2002/03, 2003/04, 2004/05, 2005/06 - Zagreb
2006/07 – Bosna

TROPHIES: He won the silver medal at the 2001 World U-21 Championship.

He won the silver medal at the 2001 World U-21 Championship; played the 2002 and 2004 Croatian All Star Game; has been member of the Cadets National Team; has been member of the Croatian U-21 National Team.


Kαι μια συνοπτική παρουσίαση των δυο :




Adrian Penland (25/11/1980, 1.86)
Πέρσι πέρασε και από τον Κολοσσό. Παίζει και στο 1 και στο 2.
2001-2002: Lander (NCAA2): 28 αγώνες 19.5 π, 3.4 ρ, 2.6 ασ, 1.5 κλ .
2002-2003: Lander (NCAA2): 28 αγώνες 22.5 π, 3.2 ρ, 2.8 ασ, 2.0 κλ .
2003-2004: BK Livu alus/Liepaja (LAT-LBL,1T): 24 αγ, 13.3π, 2.3ρ, 2.8ασ.
2004-2005: Detal Met Notec Inowroclaw (POL-EBL), 16 αγ, 17.2π, 2.6ρ, 2.8ασ
2005-2006: Ομόνοια Λευκωσίας (CYP-A1,1T),
2005-2006: Κολοσσός Ρόδου (GRE-A1): 9 αγ, 17.8π, 2.2ρ, 2.4ασ, 1.3κλ,
2006-2007: Bayer Giants Leverkusen (GER-1.Bundesliga,1T), 9αγ, 8.1π, 1.6ρ, 2.8ασ, 1.0κλ


Josko Garma (05/04/1981, 2.05)
Φέτος έπαιζε στη Bosna Sarajevo ενώ για χρόνια ήταν παίκτης της KK Zagreb. Έχει αρκετές διακρίσεις με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κροατίας. Τα στατιστικά του στη Liga Adriatica.
2002-03 : KK Zagreb 22αγ, 9.1π, 4.3ρ, 65% 2π, 80% 1π
2003-04 : KK Zagreb 25αγ, 10.1π, 4.2ρ, 51% 2π, 79% 1π
2004-05 : KK Zagreb 24αγ, 10.9π, 6.5ρ, 49% 2π, 80% 1π
2005-06 : KK Zagreb 13αγ, 14.3π, 4.8ρ, 49% 2π, 80% 1π
2006-07 : Bosna Sarajevo 16αγ, 5.4π, 2.0ρ, 55% 2π, 76% 1π
Pierce
QUOTE
Όλα της ΑΕΚ δύσκολα… Δεν έφταναν στην Ένωση τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει (και ειδικά στον άσσο με τον τραυματισμό του Σωτήρη Νικολαϊδη) ήρθε να προστεθεί και ο σοβαρότατος τραυματισμός του Γιάννη Γκαγκαλούδη. Ο έμπειρος γκαρντ υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα!

Μετά και από αυτή την εξέλιξη η απόκτηση πλέι μέικερ (και πιο συγκεκριμένα του Άντριου Πένλαντ που φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Βαγγέλη Αλεξανδρή) δεν είναι απλά επιτακτική ανάγκη, επείγει κιόλας…

sportime.gr
ελα μωρη αρρωστια!εκει που λες οτι δεν υπαρχει πιο κατω φτανεις ακομα πιο κοντα στον πατο της γκαντεμιας!
ashton
Συμφωνα με το daynews.gr ο Πένλαντ θα έρθει την Πέμπτη...
Pierce
QUOTE
Ο τραυματισμός και του Γιάννη Γκαγκαλούδη (μετά από εκείνον του Σωτήρη Νικολαϊδη) έκανε ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για την απόκτηση ενός πλεί μέικερ. Έτσι, η ΑΕΚ επίσπευσε της διαδικασίες και την Τετάρτη (17/01) έφερε στην Ελλάδα τον Αμερικάνο, Άντριαν Πένλαντ (26 χρ.-1,86 μ.).

Ο 26χρονος γκαρντ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Πέμπτη (18/01) αφού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για λογαριασμό μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμένα. Πέρσι αγωνίστηκα για λίγο στον Κολοσσό και γνωρίζω πως είναι μια σπουδαία ομάδα, από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Θα κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο, οπότε και θα κάνει το ντεμπούτο του, είπε; «Νιώθω πανέτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Από πλευράς φυσικής κατάστασης βρίσκομαι σε εξαιρετικό επίπεδο και ανυπομονώ να κάνω την πρώτη προπόνηση με την ΑΕΚ, όπου θα γνωρίσω τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες. Το προηγούμενο διάστημα γυμναζόμουν σε έντονους ρυθμούς και είμαι μια χαρά. Θα με δείτε το Σάββατο».

Τέλος, δεσμεύτηκε στον κόσμο της Ένωσης, ό,τι… «Θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ΑΕΚ να φτάσει ψηλά. Γνωρίζω πως η ΑΕΚ έχει εκπληκτικούς οπαδούς και περιμένω να τους δω το Σάββατο. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους…».www.sportime.gr
o παιχταρας εφτασε....
kolossos2006
Παιδια σαν φιλαθλος της ΑΕΚ αλλα κυριως σαν φιλαθλος του Κολοσσου θα ηθελα να σας πω καποια πραγματα για τον αντριαν πενλαντ.
Λοιπον αν και δεν ειναι το μεγαλο ονομα,απο την παρουσια του στον κολοσσο,πιστευω οτι θα βοηθησει αρκετα την ομαδα.βεβαια ξερω αλλο κολοσσος και αλλο αεκ αλλα πιστευω οτι στην φετινη αεκ των προχειρων λυσεων ο πενλαντ χωραει ανετα στην ομαδα!
μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλος οργανωτικα,πολυ διεισδυτικος με καλο σουτ!γενικα περσι οταν ηρθε στον κολοσσο στο τελος,αλλαξε κατα πολυ το προσωπο της ομαδας του κολοσσου!συν της αλλης μπορω να πω οτι προκειται για πολυ καλο χαρακτηρα,ευθυμο,που δεν δημιουργει προβληματα και που παθιαζεται για την ομαδα!ελπιζω να δειξει αυτα τα στοιχεια και στην ΑΕΚ.Καλη τυχη Αντριαν! smile.gif
Pierce
δεν αμφιβαλω για τα λεγομενα σου φιλτατε κολοσσε,ελπιζω σε ολα οσα λες να εχεις δικιο smile.gif . βοηθεια για αυτη την ομαδα αυτη τη στιγμη ειναι απαραιτητη. απλα το το καπως πικροχολο σχολιο μου αναφερεται κυριως στην καταντια της ομαδας που καποτε ειχε την μιση εθνικη ελλαδος και αλλους τοσους ισαξιους ξενους και τωρα φτανει να περνει 2ο αμερικανο τελη γεναρη....
btw να γραφεις πιο συχνα να φαινομαστε πιο πολλοι tongue.gif
kolossos2006
Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε pierce.οταν εχεις πουλησει η αφησει τοσους παικτες που εχεις αναδειξει και εχεις απομεινει με αυτους που εχεις απομεινει τοτε απλα ειναι καταντια...τι να πω,ειναι μεγαλη κουβεντα το πως φτασαμε απο την αεκ των ευρωπαικων τελικων στην σημερινη αεκ,που φοβαται μην πεσει στην α2.ουτε η αεκ στο γεωργιος μοσχος παλια δεν ηταν ετσι...anyway,ο χρονος θα δειξει!
θα τα ξαναπουμε smile.gif

ΥΣ¨ Ααα και κατι αλλο ρε παιδια,σε αυτο το επισημο σαιτ της μπασκετικης αεκ,οταν κανεις κλικ στο aekshop,απο τον ιουλιο λεει συντομα κοντα σας και ακομη και σημερα το ιδιο ειναι....ΕΛΕΟΣ.....Τι περιμενουν?
Pierce
θες να μου πεις οτι θελεις εμφανιση της αεκ? blink.gif (εγω εχω μια του πρων μπασκετμπολιστα νικου χατζη)
αν οντως θελεις τσεκαρε εδω www.sportarena.gr . εχει οτι εμφανιση (μπασκετ ποδοσφαιρο) γουσταρεις. και απο εξωτερικο
kolossos2006
Thanks.Ναι το ξερω το sportsarena,το εχω δει ηδη.απλα το ειπα για το επισημο της αεκ γιατι ειναι ντροπη,6 μηνες τωρα να λεει ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ...τελοσπαντων μακαρι αυτο να ηταν το μονο προβλημα στην ΑΕΚ...
ashton
Η μπουτικ δε λειτουργεί.
Και ούτε το κόβω να λειτουργήσει για φέτος. ο ΓιανΓραν δεν γούσταρε ποτέ μπουτικ κλπ.

Εμφανίσεις και λοιπα ίσως να υπάρχουν στη μπουτικ της Champion στην Λ.Πεντέλης
Warrior
ΑΕΚ: Τέλος ο Βετούλας!
Αποστολέας ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΟΛΗΣ στις 22/1/2007 17:40:00

Εξελίξεις στην «Ενωση»

Ο Νίκος Βετούλας πληρώνει το μάρμαρο στην ΑΕΚ....Ο έλληνας παίκτης έιναι το εξιλαστήριο θέμα όπως φαίνεται καθώς ενημερώθηκε σημερα από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή ότι παραπέμπεται στην δίοικηση για αγωνιστική απειθαρχία !Και ότι μπορεί να βρει ομάδα αφου δεν υπολογίζεται για την συνέχεια..Ασφαλώς προκαλούν ερωτηματικά ολα αυτά καθώς ο Βετούλας ηταν από τους λίγους παίκτες που πάλευε για την ομάδα του σε ενα περίεργο κλίμα που ειχε διαμορφωθεί.Ο Βετούλας θα λυσει το συμβολαιο του και κινείται ηδη για ομάδα στο εξωτερικό εξετάζοντας προτάσεις από το καμπιονάτο..Και το ωραίο είναι οτι έιχε αρνηθεί προ ημερών να πάει στην Αβελίνο επειδή ειχε προτιμήσει να τελειωσει την σεζον στην ΑΕΚ για να την βοηθήσει να βγει από το τέλμα...

Aπο betsmart.gr
Pierce
w00t.gif
χαρμοσυνα νεα ηχουν στης φιλαδελφειας τα στενα! icon_drunk.gif
να κατι που δεν περιμενα....
για να σας πω την αληθεια πιστευω οτι καλο θα μας κανει tongue.gif



QUOTE
Εν τω μεταξύ, ο Γκάρμα αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την «Ενωση». Ο Κροάτης σέντερ έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Μπόσνα και θα βρέθει στην πρωτεύουσα, παρέα με το μάνατζέρ του.

Στα αγωνιστικά, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας, η πρώτη ενόψει του αγώνα στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Ο Αλεξανδρής τόνισε στους παίκτες του ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι αγώνας «δίχως αύριο».www.sportfm.gr


για να δουμε τι ψαρια πιανει. επισης να παιρναμε ενα ακομα ψηλο να εφευγε η παλταδουρα ο μαγλος.... smiley.gif
ashton
με Σωτήρη-Γκαγκα εκτός, είναι μάλλον προβληματική η επιλογή απομάκρυνσης Βετούλα ...
Warrior
Οντως...ποτε επανερχονται??
ashton
Σε καμιά 15ριά μέρες.
suspect
αυτα ειναι καλα νεα.

επιτελους εφυγε.

η ομαδα θα ειναι 20% καλυτερη.

οσο για το ποιος θα κατεβαζει μπαλα, ας ειναι και ο σπυρακος, δεν πειραζει

στην αναγκη παω και εγω.
ashton
QUOTE
Στα "κιτρινόμαυρα" και ο Γκάρμα 23/1/2007

Παίκτης της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα είναι ο Γιόσκο Γκάρμα (26 χρ.-2,06 μ.). Ο 26χρονος Κροάτης φόργουορντ-σέντερ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας και από το μεσημέρι της Τρίτης (24/1) βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να τεθεί υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή.



Ο Γιόσκο Γκάρμα γεννήθηκε στο Σπλιτ της Κροατίας στις 5/4/1981. Έχει ύψος 2,06 και καλύπτει τις θέσεις «4» και «5». Πρόκειται για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη με μεγάλη καριέρα στην Κ.Κ. Ζάγκρεμπ, στην οποία αγωνίστηκε για εφτά ολόκληρα χρόνια. Από την Κροατική ομάδα έφυγε το καλοκαίρι παίρνοντας μεταγραφή για τη Μπόσνα Σεράγιεβο, ως αντικαταστάτης του Γιασμίν Πέρκοβιτς. Ωστόσο εκεί δεν κατάφερε να προσαρμοστεί με αποτέλεσμα να φύγει από εκεί κατόπιν επιθυμίας του ιδίου, θεωρώντας πως η ΑΕΚ αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την καριέρα του.



Την περσινή σεζόν (2005/06), στην τελευταία του δηλαδή χρονιά με τη φανέλα της Κ.Κ. Ζάγκρεμπ στην Ανδριατική Λίγκα είχε 14,3 πόντους κατά μέσο όρο, με 80% ποσοστό ευστοχίας στις βολές, 49,2 στα δίποντα και 40,8 στα τρίποντα αλλά και 4,8 ριμπάουντ. Την καλύτερή του εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στη Βοϊβοντίνα, όπου σημείωσε 26 πόντους, πήρε τέσσερα ριμπάουντ και μία ασίστ σε 31,45 λεπτά αγώνα.


Ενθουσιασμένος που θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γιόσκο Γκάρμα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ενωσης μιλώντας στο www.aekbc.gr. Ο 26χρονος Κροάτης τόνισε επίσης ότι ξέρει που έρχεται και έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια για την ομάδα ενώ έδωσε υπόσχεση στον κόσμο της ΑΕΚ ότι θα κάνει τα πάντα…



Αρχικά ο Γκάρμα μιλώντας για την έλευση του στη χώρα μας τόνισε: "Αισθάνομαι υπέροχα που βρίσκομαι στην Αθήνα και στην ΑΕΚ. Ερχομαι πρώτη φορά στην πόλη και είναι καταπληκτική. Η ΑΕΚ είναι μια σπουδαία ομάδα και έχει πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη. Ενημερώνομαι συνεχώς μέσω Ίντερνετ και μαθαίνω τις εξελίξεις. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ".



Ωστόσο, πέρα από το Ίντερνετ, ο Γκάρμα φρόντισε να ενημερωθεί και από πρόσωπα καθώς είναι πολύ καλός φίλος του Γιασμίν Πέρκοβιτς αλλα και του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Νταβόρ Κούς. "Εχω μιλήσει με τον Γιασμίν. Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Είναι εξαιρετικός παίκτης και χαίρομαι που θα συνεργαστώ μαζί του. Επίσης επιδίωξα να μάθω περισσότερα και από τον Νταβόρ ο οποίος μου είπε τα καλύτερα λόγια".



Κλείνοντας, ο Κροάτης άσος έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο της Ένωσης. "Γνωρίζω τη δυναμική που έχουν η οπαδοί της ΑΕΚ. Από την πλευρά μου, τους υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω όσο μπορώ στον δεύτερο γύρο".


aekbc.gr
apollonaras
Το παιχνιδι απολλων-αεκ θα γινει στην περιβολα(αλλαξαμε εδρα...)!Απο οτι ακουω θα ερθετε πατρα οργανωμενα??
ashton
Εντελως συμπτωματικά έτυχε σε αυτό το ματς να έχει πρόβλημα το 'Τοφφαλος'...
Aristofanis
Όλα τα λεφτά για την ΑΕΚ είναι το ματς με τον Απόλλων Πάτρας. Με νίκη αποφεύγει λογικά τον υποβιβασμό με ήττα όμως τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα. Πρώτον γιατί μειώνει την απόσταση στην 1 νίκη με Απόλλων και δεύτερον σε ισοβαθμία με Απόλλων Πάτρας θα υστέρει λόγω 2 ηττών.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι ενώ έχει μία σίγουρη νίκη με Μακεδονικό στο ΟΑΚΑ όλα τα υπόλοιμα εντός έδρας ματς είναι με Παναθηναϊκό, Άρη, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ δηλαδή 5 λογικές ήττες. Άρα η ΑΕΚ πρέπει να ψάξει νίκες σε Πάτρα, Λάρισα & Μαρούσι.

Άντε του χρόνου η Α2 με ΑΕΚ, Ηρακλή, Περιστέρι & Νήαρ Ηστ θα είναι η καλύτερη Α2 ever!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.