Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μπασκετικη ΑΕΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4
Air Kef
Το λενε καθαρα στα άρθρα που εχουν ποσταρει τα παλικαρια παραπανω..

Ο λογος δν ειναι μονο αυτος που λες μονο,αλλα οτι ενω τους χρωστανε (πολλα) λεφτά φέρνουν συνεχώς κι αλλους παίκτες!Γκαρμα,Πενλαντ,Γκργκου, Φελτον κτλ..
ashton
Αν δεν είχαν χάσει από τα Αιγάλεα, τους Μακεδονικούς και τον Απόλλωνα μέσα-έξω όμως, δεν νομίζω να είχε καμιά πρεμούρα η (όποια) διοίκηση να φέρει τους Γγργκούρεβιτς, Γκάρμες, Φέλτον, Πένλαντ...
nikefalin
QUOTE(ashton @ Mar 10 2007, 04:58 PM) *
Αν δεν είχαν χάσει από τα Αιγάλεα, τους Μακεδονικούς και τον Απόλλωνα μέσα-έξω όμως, δεν νομίζω να είχε καμιά πρεμούρα η (όποια) διοίκηση να φέρει τους Γγργκούρεβιτς, Γκάρμες, Φέλτον, Πένλαντ...


Σωστό αλλά από τη στιγμή που έφυγε ο Βετούλας έπρεπε να έρθει ένας ακόμα περιφερειακός.
Γιατί αν η ομάδα , η διοίκηση έχει μια λογική και σέρνει και μια τεράστια ιστορία πρέπει να διαθέτει αξιοπρέπεια. Ειδάλλως αν είχε κάνει αυτές τις νίκες που της λείπουν και είχε σωθεί έγκαιρα η κατηγορία, για να γλίτωνε κι άλλα λεφτά θα μπορούσε να κατεβάζει το εφηβικό με τους Παπανικόλαου και Μαγγουνή.

Πάντως ο ΠΣΑΚ με την κίνηση στήριξης στους "απεργούς" εκτέθηκε.Δηλαδή όλη τη σεζόν δεν έχει κάνει τίποτα να στηρίξει ούτε ηθικά, ούτε νομικά ούτε υλικά τα παιδιά του Μακεδονικού που κάθε λίγο και λιγάκι τρώνε εξώσεις από τα ξενοδοχεία , τους κόβει το φαγητό η ταβέρνα και πληρώνονται (wink.gif του Αγίου Τέτοιου ανήμερα.
Με τις δάφνες των επιτυχιών της εθνικής ομάδας και το κύρος που ξανααπέκτησε από αυτές το ελληνικό μπάσκετ δεν τόλμησαν να βάλουν ένα στοπ σε αυτό το φοβερό πράμα (αλλάζουμε τους παίκτες σαν τα πουκάμισα, κάνουμε συμβόλαια με το κομμάτι/αγώνα/εβδομάδα, κάνουμε εικονικά συμβόλαια κλπ) ούτε καν τόλμησαν να ανοίξουν τέτοια ατζέντα.
ashton
o ΠΣΑΚ μόνιμα κάνει τέτοια ατοπήματα...
Θυμάμαι πχ τους λίβελλους όταν έγινε κοινοτικός ο Κουτλουάϊ (κι έπαιζε στην ΑΕΚ) που έγιναν γαργάρα όταν την άλλη χρονιά ο Ιμπο πήγε στον ΠΑΟ (και είχε συμπαίκτη τον τότε πρόεδρο του ΠΣΑΚ βεβαίως, βεβαίως..)
Pierce
και να συμπληρωσω στα παραπανω οτι την ιδια χρονια με το θεμα του ιμπο ο ...μπαζαρεβιτς ειχε παρει ελληνικο διαβατηριο!μην ρωτατε πως . ουτε ο ιδιος δεν ξερει....
nikefalin
QUOTE(ashton @ Mar 11 2007, 12:25 AM) *
o ΠΣΑΚ μόνιμα κάνει τέτοια ατοπήματα...
Θυμάμαι πχ τους λίβελλους όταν έγινε κοινοτικός ο Κουτλουάϊ (κι έπαιζε στην ΑΕΚ) που έγιναν γαργάρα όταν την άλλη χρονιά ο Ιμπο πήγε στον ΠΑΟ (και είχε συμπαίκτη τον τότε πρόεδρο του ΠΣΑΚ βεβαίως, βεβαίως..)

Ναι σωστά,και αν θυμάστε (που θα θυμάστε βέβαια) ότι την ίδια σεζόν που επιτράπηκε στον Κουτλουάι να παίζει ως κοινοτικός είχε απαγορευτεί σ'έναν άλλο Τούρκο που είχε φέρει η Νήαρ Ηστ. Γενικά ο ΠΣΑΚ αν εξαιρέσουμε την περίοδο της απεργίας που έφτασε και ως την εθνική ομάδα το 1991 είναι "φρόνιμος" και "νομιμόφρων".
Δεν τόλμησε καν να στυλώσει τα πόδια του στη λαίλαπα των κοινοτικών, δεν στύλωσε τα πόδια του στη λαίλαπα των "ελληνοποιήσεων" ούτε στη σύγχρονη μέθοδο "κοινοτικοποίησης" των αμερικανών. Κατά τ'άλλα τους πείραζε ότι ο Τσακαλίδης έπαιζε στην εθνική ομάδα (λες και δεν έχει γεννηθεί στην ίδια χώρα με το Λάζαρο Παπαδόπουλο)...λες και παλιότερα που έπαιζαν αβέρτα οι "Ελληνοαμερικάνοι" (Γιατζόγλου, Βίδας, Στεργάκος, Κόρφας) υπήρχε πρόβλημα....
Εξάλλου φάνηκε το καινοφανές του ΠΣΑΚ από το πόση σημασία δόθηκε ....ελάχιστη...
Τα λέμε κι από κοντά στο ΟΑΚΑ απόψε

νίκος
ashton
QUOTE
Τα 23.000 δεν φτάνουν!

Του Δημήτρη Κοντού
13/03/2007 (19:50)

Sample ImageΟύτε για ζήτω δεν φτάνουν τα 23.000 χιλιάδες ευρώ που θα εισπράξει η ΚΑΕ ΑΕΚ τις αμέσως επόμενες ημέρες. Τόσα είναι τα χρήματα που έχει να λαμβάνει η "Ένωση" από τη δόση του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Τα συνολικά 140.000 ευρώ περίπου που θα πάρει συνολικά η ομάδα θα ήταν μια σημαντική ανάσα, αν έρχονταν μαζεμένα.
Τώρα με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν αυτά τα λεφτά δεν μπορούν να ανακουφίσουν τον Γιάννη Γρανίτσα. Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι τεταμένη, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τον αγώνα με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα.

Απο εκεί και πέρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Νέστορας Κόμματος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς του Σαββάτου. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως θα προλάβει το ματς με τους πορτοκαλί. Αντίθετα, ο Χρήστος Ταπούτος είναι εξαιρετικά αμφίβολο να συμμετάσχει.


basketblog.gr
hellenic
Tragika auto poy eginan stin Patra!Den mporo na katalabo ti filathloi einai auti kai ti kanei oi astinomia!pleon den exo kamia orkesi na asxoloume me tetia pragmata kai thelo na timorithei i AEK kai oi Olympiadia giati den exei Security!
ashton
Nα πιάσουν όσους έκαναν κάτι επιλήψιμο και να τους χώσουν μέσα.
Από αυτούς που σπάγανε μέχρι αυτούς που χρησιμοποιούν ληγμένα δακρυγόνα και τα έριξαν σε κλειστό χώρο..
hellenic
Tora kati eipes...pianoyn 2-3 toys pane taxa sta dikastiria kai meta apo mia ebdomada ta idia atoma ksana kanoyn ti idies blakies!
Pierce
QUOTE
Με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 6000 ευρώ τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, η ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στο κλειστό Ταραμπούρα. Αναλυτικά η τιμωρία αναφέρει ότι:

α) για την ρίψη καπνογόνου στην είσοδο των κερκίδων του γηπέδου, ήτοι για επεισόδια εντός γηπέδου κατά την διάρκεια του αγώνα, δυσφημιστικά για το άθλημα, την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) δυο (2) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 4.000 και

β) για τα επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 2.000
για τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ της 17-3-2007
www.sportfm.gr
ashton
H AEK καταρρέει...
Του Γιώργου Νικολάου
12/04/2007 (22:03)

Sample ImageΤα γραμμάτια τριών μηνών (Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2007), που αντιστοιχούν σε συνολικό ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ "διαμαρτυρήθηκαν" και τα "όργανα άρχιζαν να παίζουν" πιο δυνατά από ποτέ στην ΑΕΚ, που δείχνει να καταρρέει!
Ο πρώην προπονητής της "Ένωσης" και νυν του Αιγάλεω, Θανάσης Σκουρτόπουλος και τέσσερις παίκτες που φόρεσαν την "κιτρινόμαυρη φανέλα", οι Ντρορ Χάτζατζ, Γιώργος Τσιάρας, Σπύρος Παντελιάδης, Γιάννης Καλαμπόκης ακολούθησαν τον δρόμο, που άνοιξαν εδώ και καιρό ο Νίκος Χατζής (του οφείλονται περίπου 130.000 ευρώ) και ο Σπύρος Μαγκουνής (ζητεί 16.000 ευρώ και προέβη σε επίσχεση εργασίας) και ξεκίνησαν τις διαδικασίες για έκδοση διαταγής πληρωμής.

Αυτή η εξέλιξη σημαίνει πιθανή κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ, που βάλλεται πλέον πανταχόθεν, σε μία περίοδο, όπου αναζητεί τη (μαθηματική) παραμονή της στην κατηγορία.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Χάτζατζ προτίθεται να προβεί και σε άλλες ενέργειες, προκειμένου να εξασφαλίσει τα όσα του οφείλονται. Ο Ισραηλινός γκαρντ λόγω του ιδιότυπου φορολογικού συστήματος της χώρας του αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο λόγω της ασυνέπειας της "Ένωσης"!

basketblog.gr
Yellow heart
Ρε παιδια basketforum λεγεται,δν γινεται να λεει για ποδοσφαιρο.τι γραφετε μπασκετικη ΑΕΚ
V@Roxe##13
Να δουμε,τι θα γινει τελικα με το ιδιοκτησιακο.
Pierce
το παρον τοπικ ξεκινησε με αφορμη μια τηλεοπτικη εκπομπη για την ομαδα της αεκ και το μελλον του μπασκετικου της τμηματος (εξου και ο τιτλος)και στη συνεχεια χρησιμοποιηθηκε για τα νεα της ομαδας
mgg
Αν και Παναθηναικος, συγχαρητηρια στην ΑΕΚ για την εμφανιση της με τον ολυμπιακο και συγχαρητηρια και στον Θεο Γκαγκαλουδη.
kostasvc15
Ποσο ηρθε το ματς;
dizzy_fingers
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=2676

80-97
ashton
όταν το Δεκέμβρη μιλούσα για φουνταρίσματα κάποιοι με έβρισκαν υπερβολικό...

Ο ΒΩΒΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ 25ΑΡΑ...

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΦΕΤΟΣ..
Pierce
QUOTE
Χαμός στην προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να διώχνει από αυτήν τον Γιάννη Γκαγκαλούδη κι εκείνος με τη σειρά του να πιάνεται στα χέρια με τον Πρίφτη και να αρχίζουν τις... μπουνιές!
Φαίνεται, ότι η κατάσταση στην Ένωση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και πως τα νεύρα έχουν ξεπεράσει τον όρο "τεταμένα". Μετά το φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Γκαγκαλούδη και τον προπονητή της ΑΕΚ στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, υπήρξε συνέχεια και μάλιστα... μεγάλη.

Οι δύο άνδρες ήρθαν σε διαφωνία για μια ακόμη φορά στην προπόνηση της Δευτέρας και ο Μαρκόπουλος αναγκάστηκε να διώξει τον παίκτη. Στη συνέχεια ο Γκαγκαλούδης αντάλλαξε λόγια με τον Πρίφτη και τα λόγια έφεραν... ξύλο μέχρι να μπουν στη μέση οι υπόλοιποι και να τους χωρίσουν.

www.sport24.gr


jedi.gif magic.gif
tsitum
Ο Πριφτης παιχτης ειναι ή κοουτς?

Καλα οι καταστασεις που ακουω ειναι ιλαροτραγικες.Ο Πολιτης που εβλεπα με το Χατζηγεωργιου κ λεγανε οτι ο Γκαγκαλουδης ειναι το καλυτερο παιδι,ισχυει?Γιατι εγω εχω τη χειροτερη εντυπωση για κεινον.Φαινεται απο το υφος κ τις κινησεις του οτι ειναι ετοιμος για βρισιδι κ ξυλο μεσα στον αγωνα.
Das Kapital
Απο το κακο στο χειροτερο.Απορω στο τελος που θα φτασει η ΑΕΚ?
kop-13
Ο Πρίφτης είναι προπονητής πολλά χρόνια στην άεκ κ έχει προσφέρει πάρα πολλά!
hagi
Απαράδεκτα πράγματα πραγματικά συμβαίνουν στην ΑΕΚ.Κρίμα ρε γαμώτο σε μια τέτοια ομάδα.. sad.gif
Pierce
και η συνεχεια σημερα...

QUOTE
Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης "κατηγορείται" εδώ και λίγη ώρα για... μπουνιές και κλωτσιές με τον Δημήτρη Πρίφτη και πριν προλάβουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα λέει την αλήθεια στο SPORT 24, αλλά δεν απολογείται, τονίζοντας ότι "δεν ξύπνησα ξαφνικά ένω ωραίο πρωί για να πάω να δείρω κόσμο
Εμφανώς εκνευρισμένος και με τον τόνο της φωνής του σε υψηλά... ντεσιμπέλ, ο Γκαγκαλούδης προσπάθησε να περιγράψει πως και γιατί δημιουργήθηκε το επεισόδιο με τον Πρίφτη και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε κανένας τσακωμός με τον Πέρκοβιτς παρά μόνο μια λογομαχία, η οποία έληξε άμεσα μέσα στο γήπεδο.

"Πρώτον, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ξύπνησα ένα πρωί για να πάω να δείρω κόσμο, γιατί στη μέχρι τώρα καριέρα μου, ούδεποτε είχα δείξει ανάλογη συμπεριφορά. Μπορεί να έχω ακούσει πολλά και να έχω χαρακτηριστεί με διάφορα επίθετα, αλλά δεν είμαι για να με κλείσουν σε κανένα ίδρυμα.

Δεν επιτέθηκα σε κάποιον χωρίς λόγο. Όντως, υπήρξε μια λογομαχία με τον Πέρκοβιτς και ο κόουτς με έβγαλε προφανώς για να μη συνεχιστεί το οτιδήποτε, που έτσι κι αλλιώς δεν θα συνεχιζόταν. Εκείνη τη στιγμή ο Πρίφτης με ειρωνεύτηκε και είναι αλήθεια πως έβρισα, αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν με ειρωνεύεται με αυτόν τον τρόπο που το έκανε εκείνος. Στη συνέχεια μου είπε τρεις άντε #$%$ καραγκιοζάκο και κότα και όταν είδα ότι ερχόταν κατά πάνω μου, τον χτύπησα, πριν το κάνει εκείνος. Για όλα όσα λέω, υπάρχουν μαρτυρίες. Δεν βγήκα να πω ψέματα, γιατί ποτέ δεν το έχω κάνει".

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα παραπάνω λόγια του Γκαγκαλούδη βγάκαν με αυξημένους παλμούς, αλλά στη συνέχεια ηρέμησε περισσότερο και τόνισε: "Είμαι πολύ στενοχωρημένος, γιατί καταλαβαίνω ύστερα από δεκαπέντε χρόνια στα γήπεδα, ότι τελικά το να είσαι ευθύς και ντόμπρος δεν έχει αξία. Μάλλον πρέπει να είσαι... κωλόπαιδο.

Αν κάποιοι θέλουν να τα ρίξουν στον Γκαγκαλούδη, ας το κάνουν. Έχω πολύ γερό στομάχι. Όμως, είναι πολύ άσχημο να αναζητούνται εξιλαστήρια θύματα για την κατάσταση της ΑΕΚ. Ελέος! Φτάνει πια..."
www.sport24.gr


ενα σχολιο θα κανω μονο. εκει που νομιζεις οτι εχεις πιασει πατο ξαφνικα ανακαλυπτεις οτι συνεχιζεις να πεφτεις. ας ελπισουμε οτι ο τελικος πατος ειναι κοντα για να αρχισει επιτελους αυτη η ανοδος...
kostasvc15
Ποια ανοδος;
Τελειωσαμε!Του χρονου Α2.... icon_wave.gif
Pierce
μπορεις να καεις στην κολαση για αυτο που ειπες tongue.gif .η ομαδα δεν προκειται να πεσει κατηγορια. το θεμα ειναι απο του χρονου θα ειναι χειροτερα τα πραγματα. μακεδονικος και απολλωνας θα πεσουν (λογικα)
kostasvc15
QUOTE(pierce21 @ Apr 24 2007, 12:15 PM) *
μπορεις να καεις στην κολαση για αυτο που ειπες tongue.gif .η ομαδα δεν προκειται να πεσει κατηγορια. το θεμα ειναι απο του χρονου θα ειναι χειροτερα τα πραγματα. μακεδονικος και απολλωνας θα πεσουν (λογικα)

Εννωουσα οτι θα πεσουμε του χρονου! biggrin.gif
Ισως ο πατος της ομαδας μας να ειναι ο ''πατος'' της Α2,με τα χαλια που εχουμε sad.gif
Pierce
QUOTE
Μετά το επεισόδιο στην προπόνηση της ΑΕΚ μεταξύ του βοηθού προπονητή του Σούλη Μαρκόπουλου, Δημήτρη Πρίφτη και του Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο δεύτερος μίλησε στο SuperΣπορ Fm και έδωσε τη δική του διάσταση για το επεισόδιο. « Έχω κουραστεί με αυτή την ιστορία» δήλωσε αγανακτισμένος ο 30χρονος πλέι μέικερ και συνέχισε στο ίδιο ύφος. « Εδώ στην Ελλάδα για όλα φταίει ο παίκτης και κανείς άλλος. Εδώ και έξι μήνες δέχομαι απίστευτο πόλεμο. Διάβασα ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι δεν αξίζω να παίζω στην ΑΕΚ λόγω ηθικής»..

Όσο για το επεισόδιο ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε: « Τα παρουσιάζουν όπως θέλουν. Ό,τι θέλει ο καθένας λέει. Έτσι όπως τα παρουσιάζουν φαίνεται σαν να παίζαμε 10 ώρες ξύλο και δεν είναι έτσι. Δέχτηκα τρεις φορές επίθεση από τον συγκεκριμένο προπονητή (σ.σ Πρίφτη) και το μόνο που έκανα ήταν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» σχολίασε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και συνέχισε εμφανώς εκνευρισμένος. « Δεν είμαι ο Ρόκι ρε παιδιά. Δεν ξύπνησα το πρωί και είπα να σηκωθώ να πλακώσω κανέναν στο ξύλο. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για μένα και το θέμα νομίζω ότι είναι στημένο. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για μένα και εξιλαστήριο θύμα δεν είμαι κανενός. Για το μόνο που φταίω και ζήτησα συγγνώμη και από τον προπονητή μου ήταν για την συμπεριφορά μου στον αγώνα με το Αιγάλεω όταν με έκανε αλλαγή».

Ο βραχύσωμος πλέι μέικερ όμως δεν έμεινε εκεί, έγινε ακόμα πιο «καυστικός» για τα όσα συμβαίνουν στη φετινή ΑΕΚ. « Δεν έχω δει κανέναν να έρθει να ρωτήσει τι τραβάμε φέτος στην ΑΕΚ. Δεν είδα κανέναν να ρωτάει τον Κόμματο, τον Νικολαϊδη, τον Πέρκοβιτς για το τι έχει γίνει φέτος. Για όλα όμως φταίει ο Γκαγκαλούδης. Θα φύγω από την ομάδα με ψηλά τα κεφάλι. Έχω τραβήξει πάρα πολλά… » συμπλήρωσε με νόημα ο Έλληνας πλέι μέικερ.
www.sportfm.gr
Nasos
Αν δεν κάνω λάθος, στις 19/4 εκδικαζόταν η έφεση της ΑΕΚ για τα επισόδεια στην Πάτρα, γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα; Η' μήπως κανείς δεν ασχολείται με αυτό;
kop-13
Συγνώμη,μετά απ'όλα αυτά θα συνεχίσει κανονικά ο Γκαγκαλούδης???
Pierce
για το συμβαν με τον μαρκοπουλο στον αγωνα με το αιγαλεω δηλωσε οτι του εχει ζητησει συγνωμη. αποψη μου ειναι οτι αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν τετοιες πολυτελειες (να τον αφησει τωρα εκτος ομαδας ,ειδικα αφου αφηγε και ο φελτον) αρα θα παιξει σημερα. απομενει να επιβεβαιωθει το απογευμα smile.gif
ashton
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...
ashton
QUOTE
ΔΙΚΕΦΑΛΑΚΙΑ
"Goal" 08:55 27/4

Πού είναι, ρε παιδιά, ο επενδυτής εκ Λονδίνου; Την επομένη της συνέντευξης του Γιάννη Φιλίππου στο «Goal», εντέχνως διέρρευσε πως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είχε συνάντηση στην αγγλική πρωτεύουσα με ενδιαφερόμενο για την αγορά της ΚΑΕ. Οι μέρες περνούσαν, αλλά η απάντηση του επιχειρηματία δεν έγινε ποτέ γνωστή. Το θέμα ξεχάστηκε και -όπως αποδεικνύεται- ήταν μια ακόμα «φούσκα». Μακάρι να ήταν διαφορετικά...

Η ΑΕΚ έχει τόσες υποθέσεις εναντίον της, που ο νομικός της σύμβουλος Σωκράτης Λαμπρόπουλος μπορεί μια ζωή να δουλεύει γι αυτές. Σήμερα η Ενωση θα βρεθεί ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς ο πρώην ατζέντης του Πέρο Αντιτς Κώστας Κυριακίδης έχει ζητήσει να εκπέσει η εγγυητική επιταγή της Ενωσης. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και ο Νίκος Χατζής, του οποίου όμως ο δικηγόρος με τον Λαμπρόπουλο έφθασε σε συμβιβασμό.

Το 1997 το ΝΒΑ λίγο έλειψε να δώσει τέλος στην καριέρα του Λατρέλ Σπρίουελ, όταν στη διάρκεια προπόνησης ο τότε αστέρας των Ουόριορς προσπάθησε να πνίξει τον προπονητή του Πι Τζέι Καρλέσιμο. Δέκα χρόνια μετά, οι μπουνιές που αντάλλαξε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης με τον Δημήτρη Πρίφτη όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά... επιβραβεύτηκαν. Ο παίκτης της ΑΕΚ αναδείχθηκε χθες MVP της 25ης αγωνιστικής για την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Βεβαίως, γι αυτό δεν φταίει ο ΕΣΑΚΕ. Φταίει ο Γιάννης Γρανίτσας, που του επέτρεψε να παίξει και τον άφησε ατιμώρητο. Ακόμα ένα δείγμα της διάλυσης που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα για την ΑΕΚ.

Το πλέον απαράδεκτο είναι πως ο Γκαγκαλούδης έκανε και δηλώσεις, εξηγώντας την πράξη του. Ο 29χρονος πλέι μέικερ προέρχεται από καλή οικογένεια και είναι καλόψυχο παιδί. Οταν όμως «θολώνει», δεν ξέρει τι κάνει και τι λέει. Ετσι αδικεί τον εαυτό του, καθώς σίγουρα η καριέρα του θα μπορούσε να είχε καλύτερη εξέλιξη.

Ο, δε, Πρίφτης είναι από τους πιο αγνούς ανθρώπους του χώρου και ίσως ο πιο πιστός «στρατιώτης» της ΑΕΚ.


QUOTE
Μαζική αποχώρηση
"Goal" 08:55 27/4

Κάθε συζήτηση περί μεταγραφών φαντάζει και είναι αστεία τη δεδομένη στιγμή για την ΑΕΚ. Από τη μία, διότι ουδείς γνωρίζει αν θα υπάρχει ομάδα την επόμενη σεζόν και παράλληλα, γιατί όλοι οι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ μένουν ελεύθεροι!

Ολα τα συμβόλαια που υπογράφηκαν πέρυσι ήταν μονοετή, ενώ οι μόνοι παίκτες που προϋπήρχαν αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Ο Μαγγουνής έχει ήδη φύγει και ο Παπανικολάου αναμένεται να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Οι μόνοι που μένουν είναι οι νεαροί Σακελλαράκης, Αθανασούλας, Μιχάλογλου και Κακκαβάς, αλλά κι αυτοί είναι άγνωστο αν θα συνεχίσουν.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σούλη Μαρκόπουλο. Αν παραμείνει η υπάρχουσα διοικητική κατάσταση, ασφαλώς θα έχει το προβάδισμα να παραμείνει στον πάγκο. Βέβαια, έως ότου ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο, αναμένεται να περάσουν αρκετοί μήνες, οπότε μπορεί ο ίδιος να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αλλωστε, φέτος η ΑΕΚ ξεκίνησε τελευταία προπονήσεις και δεν έκανε ποτέ προετοιμασία!


GOALDAY
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.