Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μπασκετικη ΑΕΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4
Aristofanis
Και μετά τον διασυρμό από το Μαρούσι αρχιζώ να βγαίνω αληθινός με το μέλλον της ΑΕΚ.
ο Απόλλων νίκησε και η ΑΕΛ έχασε στην παράταση στο τέλος από Πανιώνιο.

τώρα παίζει με Μακεδονικό η ΑΕΚ και θα φθάσει στις 6 νίκες. η ΑΕΛ παίζει με ΠΓΣ. Με νίκη η ΑΕΛ η ΑΕΚ πρέπει να βρει μία νίκη ακόμη σίγουρα

Που όμως?

Εντός: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Άρης, ΠΑΟΚ
Εκτός: Αιγάλεω, Ολυμπιάδα Πατρών, Ολύμπια Λάρισας, ΑΕΛ
losers can win
στα εκτός (με εξαίρεση την ολύμπια λάρισας πιστεύω) θα γίνουν μεγάλες μάχες και η ΑΕΚ μπορεί να κανει 3 νίκες και να σωθεί (βέβαια και οι τρεις ήττες δεν αποκλείονται)
ιδωμεν
enypnio
smiley.gif me AEL kai EGALEO paizontai me tous portokali samourai oute kata dianoia
nikefalin
QUOTE(enypnio @ Feb 18 2007, 01:25 PM) *
smiley.gif me AEL kai EGALEO paizontai me tous portokali samourai oute kata dianoia


Συμφωνώ κι εγώ, με αυτούς που είναι από κάτω θα παιχτούν όλα, Με Λάρισα και Αιγάλεω σε παιχνίδια εκτός έδρας. Πάντως η ομάδα συμπεριφέρεται λες και έχει ήδη πέσει κι αυτό είναι το χειρότερο. Στη φετινή ομάδα κάθε επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...
ashton
Ξαναλέω -με μεγάλη μου λύπη- πως η φετινή ΑΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει την ΑΕΛ (ούτε καν να διατηρήσει τη διαφορά του +6) την τελευταία αγωνιστική αν κρίνεται εκεί η παραμονή.
enypnio
to egaleo?
dizzy_fingers
Μέσα στο σίτι, χλωμό.
Βάσει της εικόνας που παρουσιάζουν οι ομάδες τώρα ασφαλώς wink.gif.
Γιατί και η ΑΕΛ τη βλέπω σιγά σιγά να ανεβαίνει (κι ας έχασε από τον Πανιώνιο, δεν την περίμενα τόσο μαχητική)...
ashton
η τωρινή ΑΕΚ χάνει χαλαρά την άλλη βδομάδα από τον Τζακόπουλο τον Καράβολα και τον Καραδολάμη..

QUOTE
Στο ίδιο έργο (με) θεατές!
Του Δημήτρη Κοντού
18/02/2007 (14:04)

Sample ImageΤι είχες Σούλη, τι είχα Βαγγέλη!...
Τι πιο εύκολο πράγμα να λιθοβολήσει κανείς την ΑΕΚ στην κατάσταση που βρίσκεται; Η "Ένωση" για άλλο ένα Σάββατο ταπεινώθηκε, με τη διαφορά ότι χθες στο Μαρούσι, το έκανε με θεατές! Οι φίλοι της ομάδας κέρδισαν, με την εκπληκτική παρουσία τους στο κλειστό του Αγίου Θωμά, όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και την αστυνομία!
Αυτό γιατί πέρασαν από μια σειρά ελέγχων, αφού απαγορεύονται οι οπαδοί των φιλοξενούμενων και ξαφνικά ενώθηκαν και στήριξαν τους παίκτες με τις φωνές τους, μέχρι τέλους. Εν πάση περιπτώσει αυτά συγκαταλέγονται στα "ντε σου" της βραδιάς, γιατί το κυρίως φαγητό ήταν… σαρακοστιανό. Ένα πιάτο με "κιτρινόμαυρα αγκάθια", που προσέφεραν οι παίκτες σε αυτούς που έμειναν να τους ακολουθούν και να ασχολούνται με το μπασκετικό κομμάτι της πρώτης ομάδας που χάρισε στην Ελλάδα ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει τίποτα από τον προκάτοχο του στην ΑΕΚ, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο Μακεδόνας τεχνικός εμφανίστηκε αποφασισμένος να διαταράξει τις ισορροπίες και να βάλει σε ένα καλούπι τους παίκτες, προσδίδοντάς τους τον ρόλο των καμικάζι.
Η αρχή έγινε με τις εξαντλητικές προπονήσεις και εν συνεχεία με κάποιες αγωνιστικές λειτουργίες (αυτοματισμούς) στο τρόπο παιχνιδιού, οι οποίες δυστυχώς για τον ίδιο μετατρέπονται σε δυσλειτουργίες μέρα με τη μέρα. Η δομή της φετινής ΑΕΚ είναι τέτοια που δεν σηκώνει και πολλά - πολλά. Αυτό το κράμα των παικτών θέλει… ειδική μεταχείριση.
Για να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους, λοιπόν, αφού δεν κατάφερε ο Αλεξανδρής να τους πιάσει στο φιλότιμο, πως θα το κάνει ο Μαρκόπουλος; Ο "δικέφαλος" θα σωθεί μόνο και μόνο από τις τάσεις αυτοχειρίας των αντιπάλων του. Ειδάλλως, δεν θα είχε τύχη, αν έχει μείνει και τίποτε από αυτή.
Η ΑΕΛ χθες αυτοκτόνησε στο Ελληνικό κόντρα στον Πανιώνιο. Αν είχε πάρει το ροζ φύλλο, τότε η ΑΕΚ θα ήταν ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον… θάνατο. Το να αρχίσει να γράφεται και να λέγεται πάλι πως ο Γιάννης Φιλίππου πρέπει να πάρει θέση, καταντά κουραστικό και συνάμα βαρετό. Αν δεν θέλουν οι ίδιοι οι άνθρωποί της, την Ένωση στην Α1, ας πάρουν και το… κρίμα στο λαιμό τους, με μια χρονιά που θα τους κυνηγά για μια ζωή, όπου και αν σταθούν, όπου και αν βρίσκονται.
Η ΑΕΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ούτως ή άλλως, κανείς από αυτούς που φοράν τη φανέλα με τον "δικέφαλο" στο στήθος δεν φαντάζεται τον εαυτό του και του χρόνου κάτω από την ίδια στέγη. Ή μήπως είναι ψέμα και αυτό παλικάρια;


basketblog.gr
Aristofanis
Κι όμως αυτή η ΑΕΚ έχει παίκτες που δεν είναι να παλεύουν για παραμονή στην κατηγορία. Για την αξία των Κόμματου & Ταπούτου όλοι ξέρουμε, ούτε και οι Γκαγκαλούδης, Μάγλος, Πρ. Νικολαίδης & Σ.Νικολαίδης είναι "άχρηστοι" παίκτες. Αλλού είναι το πρόβλημα...στην ψυχολογία? στην αδιαφορία? στις κακές σχέσεις των παικτών? στα οικονομικά προβλήματα? τι να πω...

η ΑΕΚ δεν νικά ούτε
το Αιγάλεω των Anderson & Clark ούτε
την ΑΕΛ των Lee & Romero

όπως είναι τώρα...
ashton
ΑΡΧΙΚΗ
Κλείνει Γκργκούρεβιτς η ΑΕΚ

Του Δημήτρη Κοντού
20/02/2007 (13:57)

Ο Σούλης Μαρκόπουλος από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην ΑΕΚ ζήτησε την ενίσχυση της φροντ λάιν. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία με τον Αντρέ Γκργκούρεβιτς. Ο Κροάτης γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, καθώς πέρυσι αγωνίστηκε στον Αρη και μάλιστα τον βοηθήσε αρκετά κάτω από τη ρακέτα και τη συγκομιδή των ριμπάουντ.
Αυτή τήν ώρα οι δύο πλευρές κάνουν τις τελευταίες συζητήσεις σχετικά με τους όρους του συμβολαίου και μόλις αυτές ολοκληρωθούν, θα υπάρχει και η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

basketblog.gr
ashton
QUOTE
Κοντά σε Γκργκούρεβιτς

Δημοσίευση: 20 Φεβρουαρίου 2007 17:38



Κοντά στην απόκτηση του Άντε Γκργκούρεβιτς βρίσκεται η ΑΕΚ, που λέγεται ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη. Δεν αποκλείεται ως το βράδυ η μεταγραφή να ολοκληρωθεί.
Ο Κροάτης φόργοουρντ βρίσκεται στο στόχαστρο των "κιτρινόμαυρων" εδώ κι αρκετούς μήνες και συγκεκριμένα επί ημερών Βαγγέλη Αλεξανδρή, όπως είχε γράψει παλιότερα το SPORT 24.

Ωστόσο μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχε διαφορά στο οικονομικό με τον πρώην παίκτη του Αρη να αξιώνει πάνω από 12.000 ευρώ το μήνα, ζητώντας μάλιστα όλο το ποσό "μπροστά", κάτι που εμπόδισε τις δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Το τεχνικό τιμ εκτιμά την εμπειρία του Γκργκούρεβιτς, αλλά και τη γνώση του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ένας ψηλός που παρά το μικρό του μπόι διακρινεται για τη δύναμη, τα γρήγορα πόδια και τις καλές τοποθετήσεις, έχοντας παράλληλα την ικανότητα να παίζει και στις δύο θέσεις των ψηλών.

Στο μεταξύ οι "κιτρινόμαυροι" εξετάζουν ακόμη την περίπτωση του Τζάστιν Χάμιλτον, που έμεινε ελεύθερος από την Προκομ Τρεφλ. Ο Αμερικάνος γκαρντ (1.95, 25) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και στον Ηρακλή.


sport24.gr

Μακάρι να έρθει κάνας Τζάστιν Χάμιλτον..
Air Kef
Για να ερθει ο Γκργκου και ο Τζαστιν θα αποχωρησουν καποιοι ή απλα θα προστεθουν;
Pierce
oi γκαρμα και πενλαντ λογικα θα παρουν ποδι...
Dromeas7
Πεστεύω ότι αν πέσει η ΑΕΚ μάλλον καλό θα της κάνει.Θα γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο θα μειωθούν τα χρέη και μπορεί σε 2-3 χρόνια να ξαναπρωταγωνιστήσει.

Γιατί αν συνεχίσει έτσι δεν βλέπω φως ούτε σε 5 χρόνια 68.gif
Aristofanis
Και να παραμείνει φέτος, του χρόνου θα είναι καλύτερες μέρες? Αφήστε που δεν θα υπάρχει και Μακεδονικός αλλά Σπορτιγκ (που έχει λεφτά) & Κολοσσός. Βέβαια και να υποβιβαστεί στην Α2 δεν είναι σίγουρο ότι θα ανέβει με την πρώτη και θα την πάθει όπως ο Ηρακλής. Θα είναι πολύ δύσκολα στην Α2 του χρόνου αφού θα έχει αντιπάλους ομάδες όπως ο Ηρακλής, το Περιστέρι και το Ρέθυμνο.

Τι συζητάμε τώρα? Για ΑΕΚ στην Α2...εκεί κατέντησε...κρίμα γιατί μπορούσε να αξιοποιήσει το γήπεδο του Γαλατσίου (άμα έβαζαν και πτυσσόμενες κερκίδες να είναι πιο κοντά οι φίλαθλοι), και καλό προπονητή είχε (Κατσικάρη) και μπορούσε άμα ήθελαν να κρατήσουν Κακιούζη, Ντικούδη και είχαν και Ζήση, Πελεκάνο, Μπουρούση κ.α και αυτή η ομάδα να πρωταγωνιστούσε....δυστυχώς όμως κρίμα...κρίμα γιατί μες την ομάδα υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν και από μπάσκετ και πονούν την ομάδα χρόνια και λόγω κάποιων λαθών αυτή η ομάδα ξεφτυλίζεται...

Δεν είμαι ΑΕΚ αλλά λυπάμαι...λυπάμαι γιατί αγαπώ το ελληνικό μπάσκετ και το μπάσκετ χρειάζεται την ΑΕΚ...την υγιή όμως ΑΕΚ.
Air Kef
Έχει χρεη η ΑΕΚ;;Χωρις πλακα τωρα.

Σε ποιον και ποσα;;

Δν θελω την ΑΕΚ στην Α2.Ντροπη.
ashton
λιγότερα από άλλες ομάδες που πρωταγωνιστούν είναι τα χρέη της και δεν είναι τόσο σε παίκτες (που από όσο ξέρω είναι διακανονισμένα), όσο αποπληρωμές δανείων που πήρε ο Φιλίππου συν αυτά που θέλει για να φύγει.

τεσπα, αυτή την ώρα μόνο διάθεση να μιλήσω για τα χρέη δεν έχω.
Warrior
QUOTE(Dromeas7 @ Feb 20 2007, 10:17 PM) *
Πεστεύω ότι αν πέσει η ΑΕΚ μάλλον καλό θα της κάνει.Θα γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο θα μειωθούν τα χρέη και μπορεί σε 2-3 χρόνια να ξαναπρωταγωνιστήσει.

Γιατί αν συνεχίσει έτσι δεν βλέπω φως ούτε σε 5 χρόνια 68.gif


Διαφωνω....

Τι θα αλλαξει δηλαδη αν πεσει...που θα της κανει καλο??Πως εισαι σιγουρος οτι θα γυρισει ο κοσμος και θα
κινητοποιηθουν καποιοι?

Ετσι λεγαμε και για τον Ηρακλη,αλλα τα πραγματα εξελιχθηκαν διαφορετικα.Θυμησου και το Περιστερι.
Διαφορετικα τα μεγεθη,αλλα ενας λογος παραπανω ακομα.Το μεγεθος της ΑΕΚ ειναι τετοιο που θα επρεπε
εδω και καιρο να εχουμε κινητοποιηση του κοσμου ή ανθρωπων που θα μπουν μπροστα να δωσουν λυση
στο προβλημα της ομαδας...Περιμενουν να πεσει Α2 η ομαδα δηλαδη??

Βεβαια εγω επιμενω οτι δεν θα πεσει...
Dromeas7
Βρε θα πεσειιιιιιιιι!!!!

Πλάκα κάνω. Μάλλον έχεις δίκιο Warrior.Ειδικά το παράδειγμα του Περιστερίου είναι χαρακτηριστικό.Εγω έφερα στο μυαλό μου τον ποδοσφαιρικό Άρη και το καλό ουσιαστικά που του έκανε η πτωση αλλά άλλο μπάσκετ και άλλο ποδόσφαιρο.

Επι του πειεστηρίου:Χαλάει του Γκργκουρεβιτς καθώς ζήτησε λεφτά μπροστά και ο Γρανίτσας δεν δίνει τίποτα.Εξάλλου ο Γκργκργκργκργκουρεβιτς έχει να πάιξει λέει απο πέρυσι που έπαιζε στον Άρη.Εξετάζεται και η περίπτωση Hamilton που κόπηκε απο την Προκομ.Καλλός παίχτης αλλά φαντάζομαι θα ζητάει πολλά
ashton
QUOTE
Τέλος καλό, όλα καλά

Του Δημήτρη Κοντού
21/02/2007 (20:09)

Πέρασαν μια μικρή περιπέτεια οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με τον Άντε Γκργκούρεβιτς και τον εκπρόσωπό του να αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές, αλλά στο τέλος πέτυχαν τον κατ’ αρχήν στόχο τους.
Ο Κροάτης φόργουορντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, κάτι που θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα αν δεν ήταν τόσο απόλυτος σε κάποιους οικονομικούς όρους που έθεσε. Υπό διαφορετικές συνθήκες η ΑΕΚ θα σταματούσε τις διαπραγματεύεσεις, όμως δεν υπάρχουν περιθώρια και έτσι είπαν το "ναι" και στα 55.000 ευρώ που ζήτησε ο παίκτης για συμβόλαιο τριών μηνών και με τον διακανονισμό που ήθελε.

basketblog.gr
Aristofanis
Καλή μεταγραφή ο Γκργκούρεβιτς αλλά δεν φθάνει μόνο αυτή η προσθήκη. Πρέπει ο Μαρκόπουλος να κάνει αυτούς τους παίκτες ομάδα ακόμα και την ύστατη στιγμή. Τουλάχιστον αύριο είναι ένα έυκολο ματς για την ΑΕΚ και μία νίκη που θα της δώσει κάποιες ανάσες.
Επίσης ο αγώνας είναι κεκλεισμένων θυρών (όχι ότι θα πήγαινε κανείς αλλά ενημερωτικά ας το γράψω)
kostasvc15
Γιατι ποιος σου ειπε οτι θα νικησει η ΑΕΚ;Με τα χαλια που εχει..... sad.gif Αεκτζης ειμαι(η ημουν; 39.gif) και εγω αλλα εχω να δω αγωνα εδω και πολυ καιρο.
ashton
το ματς είναι λουκούμι για τον Μακεδονικό αύριο.
Pierce
QUOTE
Ο Λαβέλ Φέλτον θα είναι ο αντικαταστάτης του Άντριου Πένλαντ, και αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την Πέμπτη. Την Κυριακή θα έρθει στην Ελλάδα ο Αντε Γκργκούρεβιτς. www.sportfm.gr
ashton
Ante Grgurevic (1.98, 13/8/1975)

107kg
Date of Birth: 13 Aug 1975; Place of Birth: Split,CRO
-------------------------------------------------------------------------------
Outlook:
The Croatian Barkley; a wide bodied and strong handed hard worker inside, with an incredible instinct for the rebounds; also a team player, who does all what his team needs, with and above all without the ball; a little undersized for the power forward position, makes his job done thanks to his great experience and technical skills;
-------------------------------------------------------------------------------
Career:
1995-1996: KK Split
1996-1997: KK Split: 5.4rpg
1997-1998: KK Split: 5.5ppg
1998-1999: KK Split (1T): 6.2rpg, 6.2ppg
1999-2000: started the season with KK Split: 6.2ppg, 5.4rpg; in Dec.'99 was signed by Vacallo (SUI): 16.3ppg, 7.7rpg
2000-2001: KK Split (1T): 9.3ppg, 7.1rpg, 1.3apg; Suproleague: 8.5ppg, 7.1rpg
2001-2002: In Sep.'01 was negotiating with BC Lugano Snakes (SUI), but then came back to Croatia Osiguranje Split (1T): Saporta Cup: 10 games: 11.4ppg, 11.2rpg, 1.8apg, 1.4spg; Adriatic League stats 21g 11.5ppg, 9.2rpg, 1.5apg
2002-2003: Air Scandone Avellino (ITA-SerieA): 33 games: 6.1ppg, 9.2rpg, 21ast
2003-2004: In Nov.'03 signed at Krka Telekom Novo Mesto (SLO-1A), but later that month had to undergo a surgery and was sidelined for 6 months: Euroleague: 2 games: 6.0ppg, 4.5rpg; Adriatic League: 1 game: 10.0ppg, 11.0rpg, 2.0apg; DNP in Slovenian League
2004-2005: Conad Rimini (ITA-Lega2), in Jan.'05 was tested by Viola Reggio Calabria (ITA-SerieA), later that month signed at Ionikos N.F. Athens (GRE-A1), finally in Feb.'05 agreed terms with KK Split (A1,1T): Adriatic League: 8 games: 10.6ppg, 8.9rpg, 1.6apg, 1.1spg, FGP: 44.3%, 3Pts: 40.7%; Croatian League Play-Offs: 12 games: 8.0ppg, 5.5rpg, 1.3spg, 2FGP: 56.9%, 3FGP: 34.4%
2005-2006: In Dec.'05 signed at Premiata Montegranaro (ITA-Lega2,1T), Italian League: 5 games: 9.2ppg, 8.6rpg, 2.4spg; next month moved to Eurorida Scafati (ITA-Lega2), Italian League: 4 games: 11.3ppg, 6.5rpg; in Apr.'06 moved to Aris Thessaloniki (GRE-A1) to replace injured Alexander Koul : 2 games: 8.0ppg, 5.0rpg
2006-2007: Olimpia GE Larisa (GRE-A1), only pre-season
-------------------------------------------------------------------------------
Awards/Achievements:
Croatian U22 National Team -97
Croatian League Finalist -96-97,00,01
Croatian Cup Finalist -99
Croatian Cup Semifinals -02,05
Croatian A1 League Semifinals -05
Greek League Semifinals -06

Lavelle Felton (5/1/1979 - 1m92)



Born in Milwaukee (Wisconsin) 5th October 1979
-------------------------------------------------------------------------------
Career:
Milwaukee, WI
1999-2000: Chipola JC (NJCAA)
2000-2001: Chipola JC (NJCAA)
2001-2002: Louisiana Tech (NCAA): : 28 games: 6.7 ppg, 4.0 rpg, AssistsConf-3(4.2)
2002-2003: Louisiana Tech (NCAA): 27 games: 13.7ppg, 5.1rpg, 3.3apg
2003 July: Southern California Summer Pro League in Long Beach, Ca. (HB team)
2003 November: Global Sports All Stars (exhibition team) played against Ncaa teams
2003-2004: In Nov.'03 signed at Buyuk Kolej Ankara (TUR-D1): 21games: 11.7ppg, 5.4rpg, 1.5apg
2004-2005: In Dec.'04 signed back at Buyuk Kolej Ankara (TUR-D1)
2005-2006: Iraklis Thessaloniki (GRE-A1,1T): 14 games: 14.1ppg, 4.9rpg, 2.4apg, 1.2spg, 2FGP: 58.0%, 3PT: 20.0%, FT: 80.0%: released in Jan.'06 and joined Adecco ASVEL Lyon-Villeurbanne (FRA-ProA): 13 games: 6.4ppg, 1.5rpg, 1.5apg, FGP: 46.5%, 3PT: 34.3%, FT: 71.4%
2006-2007: Deltalcon APOEL Nicosia (CYP-Division A), left in Oct.'06
-------------------------------------------------------------------------------
Awards/Achievements:
French La Semaine des AS Cup Semifinals -06
ULEB Cup Quarterfinals -06
hellenic
Loipon pedia eleipa pli kairo alla epestrepsa!!!Loipon gia tin aek tin na pei kaneis...!tragikotita! lathos gia mena poy dioksan to aleksandri omos kapies fores prepei na allaksei o coach gia psyhologikous kurios logous!o Grgrourevic einai kalos rebounder kai sigoura tha boithisei sto kalathi!Ton felton ton thimame san scorer kalo oos den ksero giati ketelikse stin kupro!pantos einai kaluteros apo ton Penland!
thrylos7
Καλοί παίκτες και οι δύο...

Σωστό (αν και λίγο υπερβολικό) το outlook για τον Γκργκρ...

Όσο για τον Φέλτον, μου είχε αρέσει πολύ πέρυσι.

Σίγουρα ο Μαρκόπουλος τους ξέρει καλά.
tsitum
Παιδια ο ριματς τι απεγινε?Ξερετε που παιζει?Μου αρεσε πολυ σε καποια παιχνιδια που τον ειδα περυσι.Εξαιτιας του οικονομικου εφυγε κ αυτος?
nikefalin
QUOTE(tsitum @ Feb 26 2007, 08:03 PM) *
Παιδια ο ριματς τι απεγινε?Ξερετε που παιζει?Μου αρεσε πολυ σε καποια παιχνιδια που τον ειδα περυσι.Εξαιτιας του οικονομικου εφυγε κ αυτος?

Έληξε το συμβόλαιο του κι έφυγε κανονικά.
Παίζει στην Ουκρανία στην Άζοβμας

Σαν παίκτης ήταν σούπερ ταλέντο στα νιάτα του μαζί με τον Μούλα , τον Σέζαρ κι ένα σωρό άλλους Κροάτες που δεν κατάφεραν ποτέ να κρατήσουν ψηλά την εθνική τους. Έχει κάνει μέτρια καριέρα πάντως, ποτέ δε φημιζόταν για την άμυνα του και μπροστά είχε καλό σουτ, ψιλοκαλό drive...περάσαν σίγουρα τα καλά του χρόνια, μπαίνει και στα 33 το παιδί.
Aristofanis
O Garma θα μείνει η θα φύγει όπως ο Penlad?
ashton
QUOTE
Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα

Του Δημήτρη Κοντού
27/02/2007 (17:25)

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε ο Αντε Γκργκούρεβιτς. Ο Κροάτης έφθασε κανονικά στην Αθήνα χθες το βράδυ και σήμερα είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες και τον προπονητή του. Ο πρώην παίκτης του Αρη πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα ανακοινωθεί από την ΚΑΕ τις αμέσως επόμενες ώρες. Το ευχάριστο για τον Σούλη Μαρκόπουλο είναι πως ο Γκργκούρεβιτς έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση και δηλώνει πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα άμεσα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ολύμπια στη Λάρισα.

Από εκεί και πέρα αύριο θα δώσει την τελική του απάντηση ο Λαβέλ Φέλτον. Ο Αμερικάνος γκαρντ έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με την Ενωση, αλλά ακόμη δεν έχει πει το οριστικό ναι. Αν όλα πάνε καλά ο πρώην άσος του Ηρακλή θα έρθει στην Αθήνα την Πέμπτη το μεσημέρι, ώστε, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να κλείσει τον κύκλο των μεταγραφών στην ΑΕΚ. Ωστόσο, για τον φόβο των Ιουδαίων οι ιθύνοντες της ΚΑΕ μελετούν ακόμη δύο περιπτώσεις Αμερικάνων με τους μάνατζερ των οποίων βρίσκονται σε ανοικτή ακρόαση. Εν τω μεταξύ χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ολύμπια, όπου η Ένωση κυνηγά το διπλό που θα της εξασφαλίσει μια και καλή την παραμονή της στην Α1.



basketblog.gr

QUOTE
Ήρθε και προπονήθηκε
27/2/2007
Χθες (26/02) λίγο μετά τις 23:00 έφτασε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Αντέ Γκργκούροβιτς. Ο Κροάτης φόργουορντ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και σήμερα (27/02) το πρωί ξεκίνησε προπονήσεις έτσι ώστε την Κυριακή (04/03, 16:00) να είναι έτοιμος για το ματς με την Ολύμπια στην Λάρισα.


dikefalos.net
hellenic
O Garma tha figei!stin thesei toys erxetai o Grgr..!Nomizo oti tzampa ton efere o Alexandris ton kroati afou oute o idios oute o markopoulos toy dosan areketes eukairies an kai i AEK den exei luseis sto kalathi!
ashton
QUOTE
Τη σύναψη συνεργασίας με τον Κροάτη φόργουορντ, Άντε Γκργκούρεβιτς (32 χρ.-2,00 μ.) μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνει η ΑΕΚ ΚΑΕ. Ο 32χρονος αθλητής αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ολύμπια Λάρισας...

Who is Who

Ο Άντε Γκργκούρεβιτς γεννήθηκε το 1975 στην Κροατία και έχει ύψος 2.00μ. Έκανε τα πρώτα του… μπασκετικά βήματα από τα τμήματα υποδομής της ΚΚ Σπλιτ και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα τη σεζόν 1995-96. Εκεί παρέμεινε μέχρι και τον Δεκέμβριο του 1999, οπότε και μετακόμισε στην Ελβετία για λογαριασμό της Βακαλό. Επέστρεψε στην Κροατία την σεζόν 2000-1 και πάλι για την ΚΚ Σπλιτ.

Το καλοκαίρι του 2002 πήρε μεταγραφή για την Ιταλική Αβελίνο, ενώ τον Νοέμβριο του 2003 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Κρκα Νόβο Μέστο. Τη σεζόν 2004-05 φόρεσε τις φανέλες των Ρίμινι, Ιωνικού Ν.Φ. και ΚΚ Σπιλτ (ξανά). Τον Δεκέμβριο τουBεπέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Μοντεγκρανάρο, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Σκαφάτι. Την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2006 αποκτήθηκε από τονBως αντικαταστάτης του Αλεξάντερ Κουλ, βοηθώντας σημαντικά τους κίτρινους να κατακτήσουν την τρίτη θέση και να πάρουν το… εισιτήριο για την Ευρωλίγκα.


aekbc.gr
Warrior
Θα βοηθησει πιστευω ο Κροατης,ιδιατερα στα ριμπαουντ,ενω θα "σφιξει" στην ρακετα η ΑΕΚ.Σιγουρα
περισσοτερα απο τον Γκαρμα νομιζω.

Τωρα που χαλασε του Φελτον,μαλλον με Πενλαντ σκεφτεται να βγαλει την χρονια ο Μαρκοπουλος.
hellenic
H AEKpire tin deuteri sinnexomeni niki enantion tis Olympias stin Larisa!Mallon eitan tuxeri poy apo tin pleura ton Thessalon eleipe o Walls poy se ola ta alla match an oxi o kaluteros enas apo toys kaluteroys tis Olympias!Telos panton..i niki dinei stin AEK simantiki anasa kai pleon den fobate ton upobibasmo!
O Penland einai sxetika kalos stin epithesi omos xalia stin amina kai pisteuo pos den tairiazei sto profil tis AEK!
ashton
μπορεί να έλειπε ο Walsh, αλλά και η ΑΕΚ έπαιξε χωρίς Ταπούτο- Perkovic.
hellenic
Telika itan tuxeri i AEK poy kratise ton Garma ston pango kai autos bohthise se kapio simio!Telika tha paraminei stin omada i tha figei?
Pierce
QUOTE
Σε κατ’αρχήν συμφωνία με την Λαβέλ Φέλτον ήρθε η ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται σήμερα το βράδυ στην Αθήνα και το πρωί της Τετάρτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση» αντικαθιστώντας τον Άντριαν Πένλαντ. Πιθανότατα ο νέος ξένος της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (16:00) απέναντι στον Άρη. Ο 28χρονος γκαρντ (1,93μ.) αγωνιζόταν πέρυσι στον Ηρακλή έχοντας 14,1 πόντους ανά αγώνα, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Κύπρου με τον ΑΠΟΕΛ.
www.sportfm.gr
nikefalin
Μια χαρά παίκτης για τα δεδομένα της ομάδας αυτή τη στιγμή , θα δώσει βάθος και ενέργεια στο "2" που ο Μάκης είχε μείνει σαν την καλαμιά στον κάμπο.

Γιατί δεν ήρθε την προηγούμενη εδομάδα ? Γιατί αυτά περί οικογενειακών προβλημάτων είναι για...να λέγονται. Λεφτά ή drug τεστ ?
btw...ο Μάγλος πόσο καιρό είναι τραυματίας ?

Νίκος
ashton
o Mάγλος ήταν τραυματίας κάνα μήνα, θεωρητικά ήταν οκ την Κυριακή αλλά (ευτυχώς) έμεινε εκτός 12άδας.
hellenic
Den pisteuo na anazitaei kapios ton Maglo? O Felton tha paizei mallon 1 kai tha parei arketes prospathies stin epithesi giati einai pio poli ektelestis para organotis!SIgoura tha einai omos kaluteros apo ton Penland poy den kanei gia omada san tin AEK!
hellenic
Apergia kanan oi paixtes tis AEK simera kai den katebikan stin proini proponisei giati isxirizonte oti einai edo kai 2 mines apliroti!O Granitsas omos toys eipe pos tha paroyn ta lefta dioti i AEK exei na eispraksei akoma o tin ERT,OPAP kai to pame stoixima!Ola auta ginan ti stigmi poy to neo guard tis AEK Lavel Felton perimene na kanei tin proti toy proponisi kai na gnorisei toys kainourgoys toy sympaixtes!Telika o Granitsas omostoys epise kai to apogeuma tha ginei kanonika to progaramma tis proponisis!
Air Kef
Nα θυμησω οτι ο Φελτον ήταν στον Ηρακλη σε αναλογες εποχες!!Ε ρε γκαντεμια που εχουν ορισμενοι..
Pierce
και εκει που νομιζεις οτι ολα πανε καλυτερα εχεις κανει 2 σερι νικες ερχεται ενα παιχνιδι που αμα παιξεις καλα το χτυπας τσακκκκκκκκκκκκ βγαινει αυτο. την κοινωνια μου μεσα.

ενα ωραιο αρθρακι απο το contra.gr με συντακτη τον Τάσο Μαγουλά

QUOTE
Όποιος θέλει την ΑΕΚ, "περνάει" από το μπάσκετ Όποιος θέλει την ΑΕΚ, "περνάει" από το μπάσκετ

Όλες οι διεργασίες, οι κόντρες, οι αντιπαραθέσεις που υπάρχουν στην ΑΕΚ σε καθαρά εσωτερικό-διοικητικό πεδίο, δίνουν ελπίδα στο μπάσκετ. Εκεί έχει φτάσει το τμήμα του συλλόγου που έφερε το τελευταίο πρωτάθλημα, ώστε να περιμένει από μία έριδα να σωθεί.

Για το αγωνιστικό κομμάτι, ή όπως όλα δείχνουν διασφάλιση της παραμονής, βοηθάει κάπως όμως το ζητούμενο είναι η επόμενη ημέρα. Ο δικέφαλος την γλιτώνει φέτος αλλά μπορεί να υποβιβαστεί του χρόνου ή ακόμα να μην έχει χρήματα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Το μπάσκετ εμφανίζεται ως η σανίδα για όποιον θέλει να πατήσει στο κουμάντο ολόκληρου του συλλόγου. Η κόντρα των οργανωμένων με την διοίκηση της ΠΑΕ, και η ανάγκη για μία ισχυρή ερασιτεχνική, προχωρά τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ.

Είναι γνωστή η πρόθεση της ερασιτεχνικής να πάρει τον έλεγχο της ΚΑΕ θέλοντας να δελεάσει κάποιον σοβαρό επενδυτή.

Από την παρούσα διοίκηση έγινε γνωστό ότι αναμένονται εξελίξεις μέχρι και την Παρασκευή κάτι που δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται. Κατά το παρελθόν υπήρξε ανάλογη φημολογία χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα οι πιο δύσπιστοι μιλούν για χρόνο που θέλει συνέχεια να κερδίσει η ΚΑΕ μέχρι ένα αύριο, όπου πιθανώς να βρεθεί κάποιος επενδυτής να σηκώσει το οικονομικό βάρος.

Η διαφορά αφορά στην κόντρα με την διοίκηση Νικολαϊδη και το νέο γήπεδο. Όπως συνέβη και σε άλλους συλλόγους, το μπάσκετ αποτελεί το μοναδικό ικανό αντίβαρο του ποδοσφαίρου και βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην ερασιτεχνική και άρα στο νέο γήπεδο. Φαίνεται πως οι εξελίξεις έρχονται από εξωγενείς παράγοντες και οι νυν διοικούντες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τελειώνουν με το μπάσκετ της ΑΕΚ.

Ακόμα και αν δεν είναι η Παρασκευή, πριν το φινάλε της περιόδου η Ένωση θα γνωρίζει το μέλλον της. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες ώστε να μην διαλυθεί η πρωταθλήτρια Ελλάδας του 2002.

Συν τις άλλοις υπάρχει και η διάθεση των οργανωμένων να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο όχι μόνο με χρήματα αλλά με την στήριξη στον επίδοξο νέο πρόεδρο που θα μπορεί να κοιτάει και πιο δεξιά από το κλειστά του ΟΑΚΑ στο ανοικτό Ολυμπιακό Στάδιο.
kostasvc15
Ποτε γυριζει ο Ταπουτος;
Pierce
QUOTE
Την αμέριστη συμπαράστασή του στους παίκτες της ΑΕΚ, εξέφρασε την Πέμπτη (08/03) ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε υποστηρίζει ότι η διοίκηση της Ένωσης έχει καταβάλει στους αθλητές της μόνο το 25% των χρημάτων που δικαιούνται την εφετινή χρονιά και προτείνει να αφαιρείται το δικαίωμα της συμμετοχής στο πρωτάθλημα, στις ομάδες που δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής…

«Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητάς τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με την καθυστέρηση των πληρωμών των παικτών της, ο ΠΣΑΚ αισθάνεται την υποχρέωση να αποκαταστήσει την αλήθεια για όλα όσα γίνονται στον ιστορικό σύλλογο και σίγουρα δεν τιμούν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παρ' όλες τις φήμες που η ΚΑΕ έχει κυκλοφορήσει και σύμφωνα με τις οποίες οι καλαθοσφαιριστές της έχουν εξοφληθεί όλα τα δεδουλευμένα τους πλην των τελευταίων δύο μηνών, θα θέλαμε να προκαλέσουμε τη διοίκηση της ομάδας να μας αποστείλει τις αποδείξεις εξόφλησης των παικτών της για όλους τους μήνες εκτός των δύο τελευταίων. Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να γίνει, διότι η αλήθεια είναι ότι οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας έχουν λάβει το 25% των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν για την εφετινή χρονιά, παρ' όλο που βρισκόμαστε μόλις δυο μήνες πριν από τη λήξη της. Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι μάλιστα, οι παίκτες έχουν λάβει τέσσερις φορές χρήματα, τα οποία όμως είναι κάθε φορά έναντι των ποσών που αναλογούν στους μισθούς και στις δόσεις συμβολαίων τους. Έτσι τα συνολικά ποσά που έχουν πάρει, φτάνουν στο 25% των συνολικών ποσών που πρέπει να λαμβάνουν για όλη τη χρονιά.

Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει ο καθένας, λοιπόν, τα περί μικρής καθυστέρησης στις πληρωμές, ανήκουν μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, όπως εκεί ανήκουν και δήθεν ισχυρισμοί περί αγωνιστικής αναξιοπιστίας των παικτών, οι οποίοι από την αρχή της χρονιάς παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Είναι καιρός να καταλάβουν όλοι οι φορείς του ελληνικού μπάσκετ ότι ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής είναι επαγγελματίας και θα πρέπει να του συμπεριφέρονται αναλόγως όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο ένα μικρό μέρος αυτών. Καλό θα είναι λοιπόν, και ευτυχώς φαίνεται ότι είναι επιθυμία και του ΕΣΑΚΕ και της ΕΟΚ αυτό, οι ομάδες οι οποίες δεν μπορούν εγγυημένα ν' ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει η συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα, να μην έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος σ' αυτό εξ αρχής. Μόνο έτσι θα καταφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα να βήματα μπροστά, να προσελκύει πίσω πίσω τους διεθνείς και τους άλλους Έλληνες παίκτες που προτιμούν την αξιοπιστία των ξένων πρωταθλημάτων και να ξαναγίνει το καλύτερο της Ευρώπης όπως του αξίζει».


www.sportime.gr
nikefalin
Οι παίκτες έχουν 1000 % δίκιο όταν δεν πληρώνονται στην ώρα τους για πολύ καιρό ή τους δουλεύουν...αλλά για να λέμε τα σύκα σύκα και το Ρίτσο Ρίτσο (που έλεγε ο Τζιμάκος) ..

που ήταν ο ΠΣΑΚ όταν δια μέσου της "εκκαθάρισης" "καθάρισαν" Αρης, Παοκ, Ηρακλής και έχασαν παίκτες τα λεφτά τους "δια νόμου"?
Που είναι ο ΠΣΑΚ φέτος στο δράμα των παιδιών του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ?
Που είναι ο ΠΣΑΚ κάθε φορά που τα γήπεδα γίνονται αρένες από τους κάφρους ?

Σόρρυ αλλά φέτος ο ΠΣΑΚ έχει καταγράψει τις εξής 2 ..."αξιοθαύμαστες" ενέργειες...
α) να εξασφαλίσει 15 μέρες διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για τα μέλη του ( ζήλεψαν τα παιδιά από τα σχολεία ε?)
β) να "κατακεραυνώσει" μια ΚΑΕ σήμερα λόγω της ασυνέπειας της.

Αλήθεια για τα εικονικά συμβόλαια γιατί εως τώρα δεν έχει πει τίποτα ? Για το μπάχαλο με τις συνεχείς αλλαγές παικτών ?

Είναι θεμιτή η συμπαράσταση ενός συνδικαλιστικού οργάνου προς τα μέλη του που έχουν προβλήματα, ιδιαίτερα όταν αυτά αφορούν οικονομική ασυνέπεια. Μόνο που η επιλεκτική συμπαράσταση είναι αστεία . Τουλάχιστον στα μάτια μου.

Ας δώσει μια συνεντεύξη τύπου ο ΠΣΑΚ στην αρχή της σεζόν, ή ακόμα και τώρα όπου θα εξηγήσει τις απόψεις των παικτών για το πρωτάθλημα, τα προβλήματα τους, τις ενέργειες που έγιναν ή θα γίνονται , τουε τρόπους παρέμβασης και μετά θα έχει κάθε δίκιο.

Νίκος
Pierce
QUOTE
Φαίνεται πως η ανακοίνωση συμπαράστασης του ΠΣΑΚ στους παίκτες της ΑΕΚ ενόχλησε ιδιαίτερα τους ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, οι οποίοι ύστερα από λίγη ώρα, αφότου έγινε γνωστό το περιεχόμενο των όσων ανακοίνωσε το συνδικαλιστικό όργανο, εξέδωσαν ανακοίνωση-απάντηση, στην οποία αναφέρονται στο γεγονός πως κανένας δε γνωρίζει τις οικονομικές συνεργασίες που διέπουν τις ομάδες με τους παίκτες και πρέπει πρώτα να τις επιβεβαιώσει, συμπληρώνοντας πως περιμένει από τους παίκτες να διαψεύυσουν όσα λέει ο Σύνδεσμος των καλαθοσφαιριστών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Kατανοούμε την ευαισθησία του ΠΣΑΚ, δε δικαιολογούμε όμως την σπουδή για την έκδοση ανακοίνωσης με στοιχεία, που προηγουμένως δεν επιβεβαίωσε. Δεν θέλουμε να μπούμε σε δημόσια αντιπαράθεση για θέματα οικονομικά, ούτε με τον ΠΣΑΚ ούτε με τους αθλητές μας...
Πρόσκαιρες ταμιακές δυσχέρειες συμβαίνουν στις περισσότερες ομάδες. Τα συμβόλαια των αθλητών μας λήγουν σε 4 περίπου μήνες και αντίστοιχα έχουν προγραμματιστεί και οι εισπράξεις μας από την ΕΡΤ, τον ΟΠΑΠ και τους λοιπούς χορηγούς.
Ελπίζουμε οι αθλητές μας να διαψεύσουν τις εκτιμήσεις του ΠΣΑΚ ότι οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις θα τελειώσουν σε δύο μήνες. Η διοίκηση πιστεύει στην ομάδα και την ενίσχυσε πρόσφατα σημαντικά.
Θέλουμε, τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η σημερινή ιδιοκτησία της ΚΑΕ ΑΕΚ πληρώνει όλες τις εκκρεμότητες της τελευταίας εικοσαετίας, χωρίς ειδικές εκκαθαρίσεις και άρθρα διαγραφής χρεών».
www.sportfm.gr


να και σποντα για τον ντεμη.... 19.gif
nikefalin
QUOTE(pierce21 @ Mar 8 2007, 08:36 PM) *
να και σποντα για τον ντεμη.... 19.gif


Ρε μάγκες απ'ότι φαίνεται αρκετοί διαβάζουν το φόρουμ ε ? biggrin.gif
hellenic
Kapoi lene oti o logos tis apergias itan i metagrafi toy Felton!Diladi oti kapoi paixtes ,oxi olloi,fobotan na xasoyn kapion xrono simmetoxeis kai kapoia apo ta sout poy epixeiroyn auton ton kairo!Logika tha prepi na paei i sekpsi mas sta guard tis Enosis!Omos ego giati pisteuo pos kai o Kommatos ebale to xairaki toy;Episis iposiazome ton Gagaloudi!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.