Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
apollonaras
Για να δουμε φετος τι θα κανει η ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ!Γιατι η ΜΕΓΑΛΗ ομαδα της πατρας και της πελοποννησου ειναι μια! biggrin.gif

Στο ροστερ θα εχουμε μαλλον γκιζογιαννη,εκινε,πετροπουλο,κανελοπουλο,2-3 παιχτες απο την Απολλωνιαδα(μαλλον λιανο,καπερωνη,σαμαρα) και οι 3 πολυ καλοι παιχτες και πιτσιρικαδες...

Απο την μια πλευρα χαιρομαι που πεσαμε και η ομαδα θα ξαναγινει απο την αρχη,με παιχτες πατρινους και οχι μισθοφορους! biggrin.gif

Α και ξεχασα το σημαντικοτερο!

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΒΟΥΡΝΑΣ!!
Με τον Νίκο Βουρνά συμφώνησε τελικά ο Απόλλωνας Πάτρας, ώστε να ξεκινήσει την προσπάθειά του για άνοδο στην Α1 κατηγορία ξανά. Ο Έλληνας πρώην τεχνικός της Ολυμπιάδας θα είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Απόλλωνα ανέφερε:

«Η ΚΑΕ Απόλλων ανακοινώνει την συνεργασία της με τον προπονητή Νίκο Βουρνά. Ο Νίκος Βουρνάς είναι ο πλέον επιτυχημένος Πατρινός τεχνικός και ταιριάζει απόλυτα με την νέα φιλοσοφία, που θα διέπει από τούδε και στο εξής την ομάδα του Απόλλωνα.»

Ο Νίκος Καραπάνος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφερόμενος στη συμφωνία των δύο πλευρών: «Εμείς πιστοί στην νέα φιλοσοφία που έχουμε από κοινού χαράξει ΚΑΕ και Ερασιτέχνης για την αξιοποίηση του μπάσκετ της Πάτρας, αποφασίσαμε να εμπιστευτούμε αυτή τη σημαντική προσπάθεια στον πιο άξιο προπονητή της πόλης και έναν από τους νέους επιτυχημένους Έλληνες τεχνικούς. Πιστεύουμε ότι με την υπομονή και το σχεδιασμό, που έχουμε κάνει, ο Απόλλων σύντομα θα πάρει την θέση που του ανήκει στο χώρο του Ελληνικού μπάσκετ».

Για τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα μίλησε και ο Νίκος Βουρνάς: «Νιώθω πολύ ευχαριστημένος που θα δουλέψω στην ομάδα, που αντιπροσωπεύει την ιστορία του Πατρινού μπάσκετ. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση μου από την στιγμή, που οι στόχοι της ομάδας αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία μου και διακρίνοντας την εκτίμηση, που έχουν στο πρόσωπο μου οι άνθρωποι της οικογένειας του Απόλλωνα. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό σημείο για την καριέρα μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσω και εγώ ο Απόλλων να πάρει τη θέση, που του αξίζει στο Ελληνικό μπάσκετ».

απο το sportnet.gr



Ο κοσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα ειναι κοντα στην ομαδα και στην α2 για οσα χρονια χρειαστει,αν η ανοδος δεν επιτευχθει κατευθειαν...


FORZA APOLLONARA.......... 41.gif
apollonaras
Πολλά και σημαντικά είναι τα κενά του Απόλλωνα στο ρόστερ του για τη νέα περίοδο και ασφαλώς, για το Νίκο Βουρνά οι μεταγραφικές προτεραιότητες έχουν να κάνουν με τις έμπειρες επιλογές στον άσσο και τον σέντερ.

Δυο προσθήκες που απαιτούν τεράστια προσοχή και μελέτη πριν την τελική επιλογή, μια και πάνω τους θα «χτιστεί» όλο το υπόλοιπο σύνολο για ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Α2, που μόνο εύκολο δεν είναι, ακόμη και στο στόχο για μια αξιόλογη πορεία.
Σε ότι έχει να κάνει με την επιλογή του σέντερ, στον Απόλλωνα δεν έχουν κρύψει το βασικό τους ενδιαφέρον για την επιστροφή στην Πάτρα του Λούπου.

Του αθλητή, που φέτος στην Α2 εθνική με τη φανέλα του ΚΑΟΔ, έκανε πράματα και θάματα, όχι μόνο στη μάχη των αιθέρων, αλλά και στον τομέα της παραγωγικότητας.
Κι αυτός ακριβός είναι ο λόγος, που κάνει τον Απόλλωνα να κινείται εδώ και καιρό για την απόκτηση του αθλητή, που συγκεντρώνει όμως τα βλέμματα κι άλλων ομάδων.
Στην ουσία τώρα. Η πρώτη επαφή των δυο πλευρών δεν απέδωσε καρπούς, μια και δικαιολογημένα, υπάρχει οικονομική απόκλιση.

Ο Απόλλωνας όμως περιμένει την επιστροφή του Λούπου από την Αμερική που βρίσκεται (εκεί είναι η μητέρα του), για να μιλήσει με το μάνατζέρ του, να εξετάσει όλες τις προτάσεις και να δει ποια θα είναι αυτή που θα επιλέξει.
Οι «μελανόλευκοι» πάντως, εξακολουθούν να ασχολούνται με την περίπτωση Λούπου, αφού αν δεν έχει το αίσιο τέλος, το πιθανότερο θα είναι να στραφούν στην κοινοτική αγορά για να δουν τι θα κάνουν.

«ΚΛΩΤΣΑΕΙ» Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Βάση ντόπια αγωνιστική μπορεί να θέλει να φτιάξει η ΚΑΕ κι ο Νίκος Βουρνάς, όμως σε κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να υπάρχει χείρα βοηθείας από τους ίδιους τους παίκτες με βάση τις επαφές που έχουν γίνει από τις δυο πλευρές.

Κι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι του Βασίλη Λυμπέρη, ο οποίος αν και του δίνεται η ευκαιρία στον Απόλλωνα της νέας περιόδου να είναι ο δεύτερος ψηλός του ρόστερ, εν τούτοις δεν δείχνει διατεθειμένος να την αποδεχθεί, προτιμώντας το να συνεχίσει την καριέρα του και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Αθήνα.
Αυτό ήταν και το ρεζουμέ της τηλεφωνικής επαφής που είχε χθες με τον Νίκο Βουρνά, ενώ ούτε και το ζήτημα του Βαγενά προχωράει, μια και η πλευρά του αθλητή, ζήτησε η όπια κουβέντα να γίνει με τον μάνατζέρ του.

Αποτέλεσμα αυτού, το σενάριο του πατρινού προπονητή να στρέψει την προσοχή του στην κοινοτική αγορά και για τις δυο βασικές αυτές προσθήκες αθλητών, αν δει ότι από την Ελληνική δεν μπορεί να γίνει τίποτε.

Λόγω τελικού δεν γίνεται
η σημερινή προπόνηση!

Κάτι η αφόρητη ζέστη, κάτι (και το πιο σημαντικό) ο 5ος τελικός των πλέι-οφ της Α1 εθνικής και ο Νίκος Βουρνάς, αποφάσισε να μην γίνει προπόνηση σήμερα των αθλητών της Απολλωνιάδας στο κλειστό της Περιβόλας.

Κάτι που θα γίνει όμως αύριο, πιθανά και με παρουσίες αθλητών εκτός Αχαΐας, που έχουν ειδοποιήσει ότι θα έλθουν για να δοκιμαστούν στους μελανόλευκους.
Σε ότι έχει να κάνει με τις επιλογές των αθλητών από την Απολλωνιάδα, ο Βουρνάς δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.


Απο imeranews.gr
apollonaras
Το ότι η μεγάλη δυναμική του Απόλλωνα, εδώ και πολλά χρόνια, είναι ο κόσμος του, κανένας δεν το αμφισβητεί.
Μια δυναμική όχι μόνο στις χαρές και τις επιτυχίες, αλλά και στα δύσκολα ακόμη, όπως η φετινή μεγάλη περιπέτεια, το τέλος της οποίας δεν μπόρεσε να σώσει την ομάδα από τον πικρό δρόμο του υποβιβασμού στην Α2 εθνική.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν προχθές στη δημοσιότητα από τον ΕΣΑΚΕ, για τη σεζόν που πρόσφατα ολοκληρώθηκε, οι «μελανόλευκοι» μπορεί να υποβιβάστηκαν, ήταν όμως 5οι στα εισιτήρια (!) με 25.558, παρότι δεν θεώρησαν σε τρεις αγώνες και προς το τέλος της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φετινό πρωτάθλημα είχαμε 11 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, έναν παραπάνω από την περίοδο 2005-06. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, η άνοδος που παρουσιάστηκε φέτος στις πωλήσεις εισιτηρίων ήταν της τάξεως των 10.000 κομματιών, σε σχέση με την περσινή σεζόν.
Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στα πλέι οφ κόπηκαν 104.082 μαγικά χαρτάκια, πλησιάζοντας το ρεκόρ που κρατά από το έτος 1999-2000, όταν και πάλι ο τελικός ήταν μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Πιο πάνω από τον Απόλλωνα βρέθηκαν οι Παναθηναϊκός με 77.640 εισιτήρια συνολικά (30620+47020), Ολυμπιακός με 53853 (24718+29135), Άρης με 49.467 (28705+20762) και ΠΑΟΚ με 26.492 (25085+1407), δίνοντας όμως όλοι τους αγώνες στα πλέι-οφ.
Η Ολυμπιάδα, αν και πρωτάρα, τα πήγε αρκετά καλά με 10.891 εισιτήρια.
Στις τάξεις του Απόλλωνα, ακόμη και χθες, ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από το στατιστικό αυτό στοιχείο, που μάλιστα τους γεμίζει με μεγαλύτερες ακόμη υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν και τα δύσκολα μονοπάτια της Α2 εθνικής.

«Τον κόσμο αυτό πρέπει να τον έχουμε δίπλα μας και στην Α2, γίνεται μια νέα αρχή, τίποτε δεν είναι εύκολο και για κανέναν, όμως απαιτείται να στηρίξει τα παιδιά κι όλους μας, για να επαναφέρουμε σταδιακά την ομάδα εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται», έλεγε χθες με νόημα στην «Η» παράγοντας των «μελανόλευκων».

Και δεν έχει άδικο, καθώς, ακόμη και τώρα που ο Απόλλωνας είναι στην Α2 εθνική, πάντα το όνομά του ακούγεται στα καλύτερα, από πλευράς στήριξης του κόσμου, κάτι που όλοι στις τάξεις του εύχονται να υπάρξει και τη νέα χρονιά.

ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΣΟΥΡΛΗ

Ο Απόλλωνας τον Γιώργο Σουρλή που έμεινε ελεύθερος από το Αιγάλεω τον ήθελε και είχε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί του, θεωρώντας ότι πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση στη θέση του οργανωτή για τη νέα περίοδο.
Όμως, η εμμονή του αθλητή να υπάρξει πίστωση χρόνου (προφανώς μήπως και βρει κάτι καλύτερο στην Α1 εθνική), οδήγησε τους μελανόλευκους παράγοντες στο να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους από αυτή την περίπτωση, προχωρώντας σε άλλη εναλλακτική λύση.
Γεγονός είναι πάντως ότι τα μεταγραφικά του Απόλλωνα για τη νέα περίοδο είναι σε μια κρίσιμη καμπή, καθώς τα εμπόδια που υπάρχουν εξακολουθούν να υφίστανται.

Περιμένει
απάντηση
από Κούνα

Μία από τις περιπτώσεις που είναι πάντα ανοιχτές στον Απόλλωνα είναι και του Κούνα της Δάφνης.
Με τον αθλητή η επαφή παραμένει ανοιχτή και παρά τη μικρή, αρχικά, διαφωνία μαζί του, πιστεύεται ότι στο τέλος το αποτέλεσμα είναι σε θέση να είναι θετικό.
Ο Κούνας, πάντως, απασχολεί κι άλλες ομάδες της κατηγορίας, με τον Απόλλωνα να αισιοδοξεί ότι στο τέλος θα τον πείσει να κατέβει στην αχαϊκή πρωτεύουσα.


apo imeranews.gr
apollonaras
Στην Πάτρα ακούγεται έντονα για αγορά της θέσης του πανοράματος στην α1 απο τηον Απολλωνα,αν δεν καταφέρει να βρεί τα λεφτά να μείνει στην α1!Ακούστηκε για πρόταση 300.000 ευρω! blink.gif
kalamaras-kelis
κορωνιδης-μαγλος επισημα στον απολωνα καλοι παικτες αν και ο κοντος ειναι μουρλος-τρελοκομειο 19.gif 19.gif
kaukasios
QUOTE(kalamaras-kelis @ Jul 25 2008, 01:15 ) *
κορωνιδης-μαγλος επισημα στον απολωνα καλοι παικτες αν και ο κοντος ειναι μουρλος-τρελοκομειο 19.gif 19.gif
ο μαγλος δεν εκλεισε ακομα.κολλησαν στις εγγυησεις(επιταγες).
Augmon
QUOTE(kalamaras-kelis @ Jul 25 2008, 01:15 ) *
κορωνιδης-μαγλος επισημα στον απολωνα καλοι παικτες αν και ο κοντος ειναι μουρλος-τρελοκομειο 19.gif 19.gif


Ο Κορωνίδης δεν είναι Κύπριος??
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Jul 25 2008, 15:54 ) *
Ο Κορωνίδης δεν είναι Κύπριος??
ναι.περσι επαιζε φαληρο και πιο παλια στον παοκ
Augmon
QUOTE(kaukasios @ Jul 25 2008, 15:58 ) *
ναι.περσι επαιζε φαληρο και πιο παλια στον παοκ


Κύπριοι μπασκετμπολίστες ohmy.gif ohmy.gif έλα ρε παιδιά ντροπή cool.gif cool.gif Επιχειρηματίες ναι μπασκετμπολίστες άστο
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Jul 25 2008, 16:00 ) *
Κύπριοι μπασκετμπολίστες ohmy.gif ohmy.gif έλα ρε παιδιά ντροπή cool.gif cool.gif Επιχειρηματίες ναι μπασκετμπολίστες άστο

ο αθανασιαδης σου αρεσε περισσοτερο?
Augmon
QUOTE(kaukasios @ Jul 25 2008, 16:03 ) *
ο αθανασιαδης σου αρεσε περισσοτερο?


Καλός !Κακώς που έφυγε
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Jul 25 2008, 16:15 ) *
Καλός !Κακώς που έφυγε

επαιζε ομως για την παρτη του.οχι μονο δεν την εδινε αλλα ουτε που μιλαγε με συμπαικτη του.εγωιστης και υπεροπτης!
Augmon
QUOTE(kaukasios @ Jul 25 2008, 16:18 ) *
επαιζε ομως για την παρτη του.οχι μονο δεν την εδινε αλλα ουτε που μιλαγε με συμπαικτη του.εγωιστης και υπεροπτης!


Sorry αυτά δεντα ξέρω,εγώ μίλησα για αγωνιστική αξία
kaukasios
μαγλος και βαθης στον απολλωνα.
kaukasios
ο απολλωνας πρεπει οπωςδηποτε να αποκτηση εναν ακομα καλο ψηλο γιατι αλλιως τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα.
apollonaras
Eχει ομως πολύ καλύτερη ομάδα απο πέρυσι νομιζω..
kaukasios
QUOTE(apollonaras @ Aug 20 2008, 13:38 ) *
Eχει ομως πολύ καλύτερη ομάδα απο πέρυσι νομιζω..

γιατι καλυτερη;εφυγε ο αθανασιαδης και πηρε τον κορωνιδη,εφυγε ο μανουσος και πηρε τον μαγλο,εφυγε ο παπαδοπουλος,ο καντος και πηρε βαθη και δυο πιτσιρικαδες.που ειναι η διαφορα;φετος το πρωταθλημα θα ειναι πολυ πιο δυσκολο γιατι δεν υπαρχουν ομαδες υπο διαλυση οπως περσι
profitisilias9
O Απόλλωνας στοχεύει στην παραμονή του και μόνο. Αυτό άλλωστε δήλωσε και ο προπονητής του. sad.gif sad.gif sad.gif
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 20 2008, 14:48 ) *
O Απόλλωνας στοχεύει στην παραμονή του και μόνο. Αυτό άλλωστε δήλωσε και ο προπονητής του. sad.gif sad.gif sad.gif

μα με την ομαδα που εχει δεν γινεται να θεσει αλλο στοχο.ομως και αυτος ο στοχος ειναι δυσκολος.
apollonaras
Δεν υπάρχουν λεφτά ρε παιδιά!Η καε πρέπει να πουληθεί σε άλλον επιχειρηματία..Τον απολλωνα τον θέλουν πολλοι λόγω δυναμικής!ας μείνει φέτος κ ας ελπίζουμε του χρόνου να πουλήσουν την ομάδα..Ο Απόλλων δεν είναι για την Α2!Εχει κοσμο,ιστορία και η θέση του είναι στην Α1!
profitisilias9
QUOTE(apollonaras @ Aug 20 2008, 15:19 ) *
Δεν υπάρχουν λεφτά ρε παιδιά!Η καε πρέπει να πουληθεί σε άλλον επιχειρηματία..Τον απολλωνα τον θέλουν πολλοι λόγω δυναμικής!ας μείνει φέτος κ ας ελπίζουμε του χρόνου να πουλήσουν την ομάδα..Ο Απόλλων δεν είναι για την Α2!Εχει κοσμο,ιστορία και η θέση του είναι στην Α1!


Συμφωνώ απόλυτα. Όταν είχε Χαρίση, Λιαδέλη, Μόρις είχα βγάλει εισιτήριο διαρκείας. Τώρα, δεν αντέχω να βλέπω την ομάδα στον πάτο της Α2! :shot: shot.gif shot.gif
apollonaras
Η καλύτερη χρονιά απο τις τελευταίες που συμμετείχε Α1 ο Απόλλων ήταν οταν είχε τζοουνς,τομας,αργυροπουλο,μπραρλο κλπ..Ο τζόουνς σε ολα τα εντός έκανε σόου..Εκτος βεβαια τπτ
(δεν είχαμε καμία νίκη!)..Αλλα εκείνη τη χρονιά στο 1ο παιχνίδι κυπέλου στο λουτράκι είχαμε αποκλείσει τον παναθηναικο που είχε ομαδάρα..αξέχαστη χρονιά,ήμασταν 1οι στα εισητήρια..Και τώρα..
kaukasios
QUOTE(apollonaras @ Aug 21 2008, 11:10 ) *
Η καλύτερη χρονιά απο τις τελευταίες που συμμετείχε Α1 ο Απόλλων ήταν οταν είχε τζοουνς,τομας,αργυροπουλο,μπραρλο κλπ..Ο τζόουνς σε ολα τα εντός έκανε σόου..Εκτος βεβαια τπτ
(δεν είχαμε καμία νίκη!)..Αλλα εκείνη τη χρονιά στο 1ο παιχνίδι κυπέλου στο λουτράκι είχαμε αποκλείσει τον παναθηναικο που είχε ομαδάρα..αξέχαστη χρονιά,ήμασταν 1οι στα εισητήρια..Και τώρα..

ολες οι ομαδες κανουν τον κυκλο τους,παντα υπαρχει ακμη και παρακμη.το θεμα ειναι να σωθει η ομαδα και επιτελους να βρεθει ενας επενδυτης για να παει η ομαδα εκει που της αξιζει.γιατι η ομαδα της πατρας στο μπασκετ ειναι απολλωνας.
profitisilias9
QUOTE(apollonaras @ Aug 21 2008, 11:10 ) *
Η καλύτερη χρονιά απο τις τελευταίες που συμμετείχε Α1 ο Απόλλων ήταν οταν είχε τζοουνς,τομας,αργυροπουλο,μπραρλο κλπ..Ο τζόουνς σε ολα τα εντός έκανε σόου..Εκτος βεβαια τπτ
(δεν είχαμε καμία νίκη!)..Αλλα εκείνη τη χρονιά στο 1ο παιχνίδι κυπέλου στο λουτράκι είχαμε αποκλείσει τον παναθηναικο που είχε ομαδάρα..αξέχαστη χρονιά,ήμασταν 1οι στα εισητήρια..Και τώρα..


Καλά πλάκα κάνεις; Η καλύτερη ήταν η επόμενη με Χαρίση, Λιαδέλη, Μόρις (ναι αυτός που εαιξε Μακάμπι πέρσι και φέτος ΤΣΣΚΑ), Μπάρλο και Ντέϊβις! 77.gif 77.gif 77.gif
sihainas
Καλά έχουνε περάσει παιχταράδες αλλά εμένα αυτός που μου έχει μείνει περισσότερο απ'όλους είναι ο Joseph Forte... τι κάνει αυτός άραγε; Τεράστιος παιχταράς... έτσι και είχανε μείνει Λιαδέλης και Χαρίσης εκείνη τη χρονιά θα χτυπάγαμε 4άδα w00t.gif Τελικά ούτε 8άδα δεν πιάσαμε
profitisilias9
QUOTE(sihainas @ Aug 21 2008, 22:16 ) *
Καλά έχουνε περάσει παιχταράδες αλλά εμένα αυτός που μου έχει μείνει περισσότερο απ'όλους είναι ο Joseph Forte... τι κάνει αυτός άραγε; Τεράστιος παιχταράς... έτσι και είχανε μείνει Λιαδέλης και Χαρίσης εκείνη τη χρονιά θα χτυπάγαμε 4άδα w00t.gif Τελικά ούτε 8άδα δεν πιάσαμε


O Forte πήγε στην Ιταλία (Σιένα) και μάλιστα πήρε και πρωτάθλημα! sad.gif sad.gif sad.gif
apollonaras
Σου λεω απο πλευρά θεάματος κλπ εγω εκείνη είχα ευχαριστηθεί πιο πολύ με λιαδέλη και χαρίση δεν με γέμιζε!Μετα με φόρτε πάλι πολυ καλη χρονιά,αλλα δεν βγέναμε ευρώπη και άρχισε να ξαναρώνει ο κόσμος!
kaukasios
τα συμβολαια του μαγλου και του κορωνιδη θα πληρωθουν απο την λουξ και τον δουρο.ετσι απο οτι ακουσα μετα απο αυτην την οικονομικη ανασα ο απολλωνας μπορει να κινηθει για την αποκτηση αλλων δυο παικτων που μπορει να ειναι και απο την κοινοτικη αγορα.
profitisilias9
Να κάνω μια ρητορική ερώτηση; Γιατί η οικογένεια Μολφέτα αποχώρησε από τον Απόλλωνα;
Augmon
QUOTE(sihainas @ Aug 21 2008, 22:16 ) *
Καλά έχουνε περάσει παιχταράδες αλλά εμένα αυτός που μου έχει μείνει περισσότερο απ'όλους είναι ο Joseph Forte... τι κάνει αυτός άραγε; Τεράστιος παιχταράς... έτσι και είχανε μείνει Λιαδέλης και Χαρίσης εκείνη τη χρονιά θα χτυπάγαμε 4άδα w00t.gif Τελικά ούτε 8άδα δεν πιάσαμε


Με Λιαδέλη φίλε όσο καλή ομάδα ναχεις δεν κερδίζεις τίποτα.Εκτός ότι παίζει μόνο για την πάρτη του στο τέλος φεύγει τσακωμένος με όλους
profitisilias9
QUOTE(Augmon @ Sep 1 2008, 13:50 ) *
Με Λιαδέλη φίλε όσο καλή ομάδα ναχεις δεν κερδίζεις τίποτα.Εκτός ότι παίζει μόνο για την πάρτη του στο τέλος φεύγει τσακωμένος με όλους


O Λιαδέλης όσο καιρό ήταν στον Απόλλωνα μόνο για την πάρτη του δεν έπαιζε! icon_wave.gif
Augmon
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 1 2008, 15:00 ) *
O Λιαδέλης όσο καιρό ήταν στον Απόλλωνα μόνο για την πάρτη του δεν έπαιζε! icon_wave.gif


Τον είχες δει καλά ?Καμιά προπόνηση είχες δει?Θυμάμαι σε μί απου έβριζε όποιον βρήκε μπροστά και όταν του την πέσανε οι βοηθοί να τον ηρεμήσουνε τους άφησε κάγκελο λέγοντας για τις μάνες τους.Καλόοο παιδί 68.gif 68.gif 68.gif
profitisilias9
QUOTE(Augmon @ Sep 1 2008, 15:32 ) *
Τον είχες δει καλά ?Καμιά προπόνηση είχες δει?Θυμάμαι σε μί απου έβριζε όποιον βρήκε μπροστά και όταν του την πέσανε οι βοηθοί να τον ηρεμήσουνε τους άφησε κάγκελο λέγοντας για τις μάνες τους.Καλόοο παιδί 68.gif 68.gif 68.gif


Μάλλον θα του χρωστάγανε λεφτά! Οσο για τους αγώνες, δεν σηκώνω κουβέντα. Είχα διαρκείας, και ο Λιαδέλης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Απόλλωνα καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ηταν στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ, στην ευστοχία στις βολές και στα δίποντα!
Augmon
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 1 2008, 16:44 ) *
Μάλλον θα του χρωστάγανε λεφτά! Οσο για τους αγώνες, δεν σηκώνω κουβέντα. Είχα διαρκείας, και ο Λιαδέλης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Απόλλωνα καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ηταν στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ, στην ευστοχία στις βολές και στα δίποντα!


Με όλα αυτά που έγραψες τώρα πιστοποίησες ότι ήταν μόνο για πάρτη του και δεν του καιγόταν καρφί.Γι αυτό και ενώ είχε τις δυνατότητες ούτε εθνική πήγε ούτε κέρδισε τίποτα
profitisilias9
QUOTE(Augmon @ Sep 1 2008, 16:57 ) *
Με όλα αυτά που έγραψες τώρα πιστοποίησες ότι ήταν μόνο για πάρτη του και δεν του καιγόταν καρφί.Γι αυτό και ενώ είχε τις δυνατότητες ούτε εθνική πήγε ούτε κέρδισε τίποτα



Μάλιστα, τώρα κατάλαβα. Εσύ ήθελες κάποιον που να βάζει έναν πόντο και να παίζει για την ομάδα! 41.gif
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 1 2008, 00:26 ) *
Να κάνω μια ρητορική ερώτηση; Γιατί η οικογένεια Μολφέτα αποχώρησε από τον Απόλλωνα;

δεν το ξερω αυτο,ομως ξερω οτι η οικογενεια μολφετα εχει γαμο το σαββατο.παντρευεται ο μαριος!!!
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Sep 2 2008, 02:01 ) *
δεν το ξερω αυτο,ομως ξερω οτι η οικογενεια μολφετα εχει γαμο το σαββατο.παντρευεται ο μαριος!!!


Η νύφη είναι βολλευμπολίστρια στο γυναικείο του Απόλλωνα που μάλιστα ανέβηκε Α2 εθνική! 41.gif
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 2 2008, 07:57 ) *
Η νύφη είναι βολλευμπολίστρια στο γυναικείο του Απόλλωνα που μάλιστα ανέβηκε Α2 εθνική! 41.gif

sωστος ο προφητης!!!ονοματα δεν λεμε ομως!!!!
kaukasios
QUOTE(kaukasios @ Sep 2 2008, 02:01 ) *
δεν το ξερω αυτο,ομως ξερω οτι η οικογενεια μολφετα εχει γαμο το σαββατο.παντρευεται ο μαριος!!!

εμειναν ομως στον ερασιτεχνη.
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Sep 5 2008, 22:36 ) *
εμειναν ομως στον ερασιτεχνη.


Ναι αλλά μέχρι το καλοκαίρι ήταν και στην ΚΑΕ!
Augmon
Ο Κορωνίδης εντυπωσίασε στο τουρνουά της Τιμισοάρας guns.gif shot.gif shot.gif guns.gif
kaukasios
ο απολλωνας εχασε απο το ICBS 61-55.dεν επαιξαν οι βαθης και κορωνιδης.
kaukasios
poly καλος στο χθεσινο φιλικο ο κορωνιδης.
magickaminia
QUOTE(kaukasios @ Sep 17 2008, 23:50 ) *
poly καλος στο χθεσινο φιλικο ο κορωνιδης.

Παιδια επειδη το διαβασα στις εφημεριδες , μηπως μπορει καποιος απο την Πατρα να μας ενημερωσει για τις φημες σχετικα με την αποχωρηση Καραπανου και την αιτηση της ΚΑΕ για εκκαθαριση; Αν συμβαινει κατι τετοιο δυστυχως βαζει σε περιπετεια την ομαδα. Αν ξερει καποιος σχετικα ας μας δωσει πληροφοριες;
Augmon
QUOTE(magickaminia @ Sep 18 2008, 14:23 ) *
Παιδια επειδη το διαβασα στις εφημεριδες , μηπως μπορει καποιος απο την Πατρα να μας ενημερωσει για τις φημες σχετικα με την αποχωρηση Καραπανου και την αιτηση της ΚΑΕ για εκκαθαριση; Αν συμβαινει κατι τετοιο δυστυχως βαζει σε περιπετεια την ομαδα. Αν ξερει καποιος σχετικα ας μας δωσει πληροφοριες;


Τα πράγματα είναι πολύ μπλεγμένα και η ομάδα βρίσκεται στον αέρα.Η διοίκηση θέλει μετατροπή ΚΑΕ σε ΤΑΚ και υπάρχουν εμπόδια που ανασηκόνονται από την ερασιτεχνική.Η συναινετική διάθεση του Ερασιτέχνη παραμένει, αλλά υπό προϋποθέσεις, οι οποίες αφορούν χρόνο και χρήματα. Δηλαδή, αποφασίστηκε, να υπάρξει μία λεπτομερής και γραπτή καταγραφή από την πλευρά της ΚΑΕ, που αφορά τις οφειλές της, ενώ παράλληλα, το ποσό των 80.000 (αντί των 120.000 της επιχορήγησης αν γίνει η ΚΑΕ, ΤΑΚ) θα διατεθεί για τις ανάγκες της ομάδας, προκειμένου να βγει η φετινή χρονιά, και να υπάρξει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, τόσο για να ετοιμαστούν οι διαδικασίες μετατροπής σε ΤΑΚ, όσο και για να υπάρξει μία κινητοποίηση των μελών, με στόχο την αναζήτηση οικονομικών πόρων, για τη βιωσιμότητα του συλλόγου.
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Sep 19 2008, 15:48 ) *
Τα πράγματα είναι πολύ μπλεγμένα και η ομάδα βρίσκεται στον αέρα.Η διοίκηση θέλει μετατροπή ΚΑΕ σε ΤΑΚ και υπάρχουν εμπόδια που ανασηκόνονται από την ερασιτεχνική.Η συναινετική διάθεση του Ερασιτέχνη παραμένει, αλλά υπό προϋποθέσεις, οι οποίες αφορούν χρόνο και χρήματα. Δηλαδή, αποφασίστηκε, να υπάρξει μία λεπτομερής και γραπτή καταγραφή από την πλευρά της ΚΑΕ, που αφορά τις οφειλές της, ενώ παράλληλα, το ποσό των 80.000 (αντί των 120.000 της επιχορήγησης αν γίνει η ΚΑΕ, ΤΑΚ) θα διατεθεί για τις ανάγκες της ομάδας, προκειμένου να βγει η φετινή χρονιά, και να υπάρξει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, τόσο για να ετοιμαστούν οι διαδικασίες μετατροπής σε ΤΑΚ, όσο και για να υπάρξει μία κινητοποίηση των μελών, με στόχο την αναζήτηση οικονομικών πόρων, για τη βιωσιμότητα του συλλόγου.

απο οτι ακουσα βρεθηκε η χρυση τομη και ο ερασιτεχνης θα αναλαβει το ΤΑΚ.
basket11
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 1 2008, 16:44 ) *
Μάλλον θα του χρωστάγανε λεφτά! Οσο για τους αγώνες, δεν σηκώνω κουβέντα. Είχα διαρκείας, και ο Λιαδέλης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Απόλλωνα καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ηταν στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ, στην ευστοχία στις βολές και στα δίποντα!

Κάτι σαν τον Δουκάκη δηλαδή του Προφήτη. Ομως και οι δυο έφυγαν από τις ομάδες που διέπρεψαν 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif
profitisilias9
QUOTE(basket11 @ Sep 23 2008, 00:32 ) *
Κάτι σαν τον Δουκάκη δηλαδή του Προφήτη. Ομως και οι δυο έφυγαν από τις ομάδες που διέπρεψαν 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif


Ο Δουκάκης δεν έφυγε από τον Πρ.Ηλία, εμείς τον διώξαμε, γιατί δεν έκανε το παλικάρι! icon_wave.gif
Augmon
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 23 2008, 00:38 ) *
Ο Δουκάκης δεν έφυγε από τον Πρ.Ηλία, εμείς τον διώξαμε, γιατί δεν έκανε το παλικάρι! icon_wave.gif

Κόψε κάτι θα μας πάρουν χαμπάρι
kaukasios
ο απολλωνας δοκιμαζει τον τζινοπουλο και τον παγκοβιτς.ο πρωτος ειναι ασσος και περσι επαιζε στον ηρακλη και ο δευτερος ειναι ειναι 5αρι 2.11, καναδος με βοσνιακο διαβατηριο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.