Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
kaukasios
Στο… περίμενε σε όλους τους τομείς βρίσκονται στον Απόλλωνα! Οι εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο δεν έρχονται, κατ’ επέκταση δεν μπορούν να έρθουν ούτε στο οικονομικό, τη στιγμή που παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι τα άμεσα θύματα της στασιμότητας. Στον σύλλογο βρίσκονται εν αναμονή και της απόφασης του ΑΣΕΑΔ αναφορικά με την ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, η οποία τους επιβλήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και στην οποία έχουν ήδη ασκήσει έφεση, ελπίζοντας στη μείωσή της - ακόμα και να πέσει, πάντως, πολύ δύσκολα θα εξαλειφθεί, άρα η αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου με το ICBS, στην Περιβόλα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Πάσχα, που οδήγησε σε ρεπό διαρκείας τους «μελανόλευκους» (πλην του Άρη Κορωνίδη, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για προπονήσεις με την Εθνική Κύπρου, εν όψει των αγώνων των Μικρών Κρατών Ευρώπης, που θα διοργανωθούν στο νησί της Αφροδίτης το διάστημα 1-6 Ιουνίου), ενδεχομένως να έφερε την πολυπόθητη ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Πιθανότατα, όμως, και όχι. Αυτό θα φανεί την Τρίτη, οπότε και έχει οριστεί το ραντεβού της επιστροφής, για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς. Να θυμίσουμε πως η τελευταία προπόνηση, που είχε οριστεί για τη Μ. Τετάρτη, δεν διεξήχθη ποτέ, αφού οι παίκτες έκαναν απεργία, αντιδρώντας για τις οικονομικές εκκρεμότητες της διοίκησης απέναντί τους.


mats.gr
kaukasios
Την ίδια στιγμή που οι διοικούντες προσπαθούν να αποτάξουν το βάρος της ευθύνης από πάνω τους, ρίχνοντάς το ο ένας στον άλλον, οι παίκτες του Απόλλωνα αποδεικνύονται εξαιρετικά συνεπείς, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα πως δεν είναι αυτοί που σκοπεύουν να εγκαταλείψουν την ομάδα - όπως άλλωστε δεν έχουν κάνει καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, παρά τα προβλήματα, παρά τον ανθρώπινο παράγοντα της απογοήτευσης και -κάποιες στιγμές- της αγανάκτησης. Η απεργία της Μεγάλης Εβδομάδας έλαβε τέλος πριν προλάβει καλά καλά να πάρει διαστάσεις και χθες, στην πρώτη προπόνηση μετά τις μίνι διακοπές του Πάσχα, στο κλειστό της Περιβόλας έδωσαν κανονικά το παρών όλοι οι παίκτες. Από πλευράς διοίκησης, πάντως, έστω για τις καθιερωμένες ευχές, δεν βρέθηκε κάποιος.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπαδόπουλου ξεκίνησε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με το ICBS, το Σάββατο για την 26η αγωνιστική της Α2, η οποία θα διεξαχθεί οριστικά κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας της έδρας που έχει επιβληθεί στον Απόλλωνα (οι «μελανόλευκοι» βρίσκονται σε αναμονή της απόφασης για την έφεση που έχουν ασκήσει, μήπως και τελικά δώσουν με φιλάθλους το ντέρμπι με το Αίγιο, στις 2 Μαΐου). Εξάλλου, όπως αναφέρει και η σημερινή ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Ο αγώνας Α.Σ. Απόλλων Πάτρας - ICBS Διεθνές Κολέγιο της 25/2/2009 για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά την υπ’αρ. 377/2.4.2009 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου».


mats.gr
kaukasios
Αν και παραμένει άγνωστο κατά πόσο ο Απόλλωνας θα κατέβει να αγωνιστεί στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με το ICBS, στην Περιβόλα, οι παίκτες του συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους! Η παρουσία αντιπροσωπίας της διοίκησης στο γήπεδο περισσότερο ανέβασε παρά χαμήλωσε τους τόνους, με τους «μελανόλευκους» να ξεκαθαρίζουν πως εάν δεν αλλάξει δραστικά η κατάσταση σκέφτομαι ακόμα και το ενδεχόμενο να μην παίξουν στον σαββατιάτικο αγώνα! Στην περίπτωση αυτή η ομάδα θα μηδενιστεί, αν και είναι η αλήθεια πως κανείς δεν πιστεύει πραγματικά πως θα αφήσουν τόση προσπάθεια να πάει χαμένη, παρά τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν και για τα οποία δικαίως διαμαρτύρονται και ψάχνουν τρόπους αντίδρασης.
Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε μόνο ο Κώστας Μάγλος, ο οποίος δεν βρίσκεται καν στην Πάτρα, αφού δεν έχει σπίτι να μείνει! Αν και δεν πήρε μέρος στους τελευταίους αγώνες του Απόλλωνα, μια και δεν προτιμήθηκε από τον προπονητή του, Δημήτρη Παπαδόπουλο, δεν αποκλείεται να έρθει λίγο πριν από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που χρειαστεί.

mats.gr


δεν νομιζω να μην κατεβουν οι παικτες,ομως πιστευω οτι η ομαδα εχει φτασει στο χειροτερο σημειο της ιστορια της ή μηπως εχει και χειροτερο?
kaukasios
Μόνο μυαλό για μπάσκετ δεν υπάρχει στον Απόλλωνα και δεν χρειαζόταν να έρθει η τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση και η ήττα από το ICBS για να το καταλάβει κανείς αυτό. Τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο και τα οποία όσο πάνε και γιγαντώνονται αντί να μειώνονται, χώρια που προστίθενται και νέα(!), δεν θα μπορούσαν να μην έχουν επηρεάσει παίκτες και τεχνική ηγεσία, που το μόνο που σκέφτονται πλέον είναι να τελειώσει το φετινό μαρτύριο και, από εκεί και πέρα, να δει ο καθένας τι θα κάνει στο μέλλον. Το ντέρμπι με το Αίγιο, το Σάββατο στην Περιβόλα, δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι και επίσης δεύτερο συνεχόμενο (και τελευταίο) κεκλεισμένων των θυρών, φαίνεται να είναι το τελευταίο που απασχολεί τους «μελανολεύκους» - και όχι άδικα. Προέχουν άλλωστε τα διοικητικο-οικονομικά ζητήματα, που παραμένουν άλυτα.
Για όσους ενδιαφέρονται και για το αγωνιστικό, πάντως, εκτός προπονήσεων εξακολουθεί να βρίσκεται μόνο ο Κώστας Μάγλος, ο οποίος δεν έχει σπίτι για να μείνει στην Πάτρα. Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με το ICBS ήρθε αυθημερόν, αλλά δεν επιλέχθηκε -για τέταρτη συνεχόμενη φορά- από τον προπονητή του. Λογικά, το Σάββατο θα κάνει το ίδιο και απομένει να δούμε εάν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα τον χρησιμοποιήσει τελικά ή θα τον αφήσει, και πάλι, εκτός σχήματος.


Συντάκτης: mats.gr
kaukasios
Βγήκαν μπροστά μεγάλα ονόματα της ιστορίας του Απόλλωνα, μη μπορώντας άλλο την έκρυθμη κατάσταση που διαιωνίζεται στον ιστορικό σύλλογο το τελευταίο διάστημα και έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα της Πάτρας να βρίσκεται υπό το φάσμα του υποβιβασμού στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά: "Εξ αφορμής των όσων έχουν γραφεί περί καρεκλοκένταυρων και λοιπών απαξιωτικών και αναληθών στοιχειών, για την συμμετοχή των ιστορικών στελεχών στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, καθώς και περί κλειστού ΚΛΑΜΠ και για να λήξη μια και καλή το θέμα δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι όπως και ο πρόεδρος κ. Ι Βερβίτας δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς αρχαιρεσίες, παρά την επί σειρά ετών μέγιστη προσφορά του, το ίδιο θα πράξουμε και εμείς, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο για την συμμετοχή οποιουδήποτε θελήσει να προσφέρει.

Καλούμε συνεπώς τους επιθυμούντες και δυνάμενους να προσφέρουν στον ιστορικό Σύλλογο και στην Πόλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συμπαρασταθούμε σε οτιδήποτε μας ζητηθεί, προκειμένου ο ΑΠΟΛΛΩΝ να πάρει τη θέση που του αξίζει.

Τέλος θεωρούμε απαραίτητο να υπογραμμίσουμε και να πληροφορήσουμε κάποιους ότι αυτά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από της ιδρύσεως του Συλλόγου (επί σειρά ετών άριστη αγωνιστική παρουσία, γήπεδα κλπ) έχουν γίνει με την περιφορά δίσκου, γιατί ο ΑΠΟΛΛΩΝ ήταν και είναι Σωματείο του Λαού της Πάτρας.

Μετά τιμής,

Δημήτρης Κανελλόπουλος, Σπύρος Γαλάνης, Γεώργιος Καρατζάς".



Συντάκτης: www.mats.gr
kaukasios
Ανακοίνωση, με την οποία αναλύει όλο το ιστορικό της διαμάχης με την ΚΑΕ, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Απόλλωνας με αφορμή τις δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96,3 του τέως προέδρου της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Αιτία της έκδοσης του παρόντος δελτίου τύπου από τον Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ, είναι οι ανακριβείς και αρνητικές για τον Σύλλογό μας δηλώσεις που κατά καιρούς έχουν γίνει από τον τέως Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ Κ.Α.Ε.», με αποκορύφωμα τις πρόσφατες διαδοχικές δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96,3».

Η διαμάχη του μεγαλομετόχου της Κ.Α.Ε. με τον Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ χρονολογείται από το έτος 2000 περίπου, όταν ο μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. επέδειξε για πρώτη φορά απροθυμία ως προς την εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων της Κ.Α.Ε. έναντι του Ερασιτέχνη, ήτοι της καταβολής του κατώτατου οριζόμενου μισθώματος έναντι της παραχώρησης του γηπέδου και του ποσοστού των εισπράξεων από τα εισιτήρια, υποχρεώσεις τις οποίες εξυπακούεται ότι όλες οι απανταχού Ανώνυμες Αθλητικές Εταιρίες εκπληρώνουν έναντι των ερασιτεχνικών σωματείων.

Κατόπιν της διάστασης απόψεων που προέκυψε, η Κ.Α.Ε. προσέφυγε για τους άνω λόγους στα δικαστήρια, πλην όμως ο Ερασιτέχνης δικαιώθηκε και η Κ.Α.Ε. υποχρεώθηκε να καταβάλει αναδρομικά, πέραν των ποσοστών από τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις και μηνιαία αποζημίωση ύψους 4.500,00 € για την προνομιακή χρήση του γηπέδου από την ομάδα. Μετά την απόφαση αυτή η Κ.Α.Ε. αποχώρησε από μόνη της από το γήπεδο μας και έκτοτε χρησιμοποιούσε για τις υποχρεώσεις της το κλειστό γήπεδο ΤΟΦΑΛΟΣ.

Η αποχώρηση αυτή, από την φυσική έδρα του Συλλόγου είχε, κατά την άποψή μας την οποία συμμερίζεται το πλείστον σχεδόν των φιλάθλων, πολύ αρνητικές συνέπειες στην απόδοση της ομάδας και σε συνδυασμό και με άλλες άστοχες, κατά την άποψή μας, διοικητικές επιλογές και ενέργειες της Κ.Α.Ε., έγινε αιτία, των μέτριων εμφανίσεων της Ομάδας, του υποβιβασμού της στην Α2 Εθνική Κατηγορία και έκτοτε της περιπλάνησής της στην κατηγορία αυτή, φθάνοντας την περσινή σεζόν ακόμα και στο σημείο να απειλείται με υποβιβασμό στη Β Εθνική, κατηγορία που αγωνιζόταν η ομάδα προ αμνημονεύτων χρόνων.

Ποιά Ομάδα; Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ που πριν την εισαγωγή του Αθλητικού Νόμου και την αναγκαστική σύσταση της Κ.Α.Ε., είχε να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες τόσο στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, όσο και στο κύπελλο Ελλάδος και κατά γενική ομολογία, ήταν μακράν αγωνιστικά αλλά και διοικητικά ο πρώτος επαρχιακός Σύλλογος στο μπάσκετ και έχαιρε εκτίμησης τόσο από το Πατραϊκό κοινό, όσο και Πανελληνίως, αλλά και από όλες τις υπερκείμενες αθλητικές αρχές (Γ.Γ. Αθλητισμού – ΕΟΚ – ΕΣΑΚΕ κλπ). Και επιπλέον ο πρώτος Σύλλογος στην Ελλάδα που απόκτησε ιδιόκτητο γήπεδο 4.000 θέσεων στα τέλη της δεκαετίας του 90 όταν ακόμη και σήμερα τα μεγαλύτερα αθλητικά σωματεία της χώρας δε διαθέτουν δικό τους γήπεδο.

Στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2006-2007, ο τότε Πρόεδρος και νυν μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. – καθώς κατά πάσα πιθανότητα δε νομιμοποιείται τώρα να έχει την ιδιότητα του Προέδρου - ζήτησε από τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη να επανέλθει η Ομάδα στην φυσική της έδρα, στο κλειστό της Περιβόλας, και το Δ.Σ του Ερασιτέχνη, ευχαρίστως και ομόφωνα αποδέχθηκε το αίτημά της Κ.Α.Ε. με οικονομική του επιβάρυνση, χωρίς να θέσει οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση για την χρήση του γηπέδου, (δεν ζήτησε να εισπράξει δηλαδή ούτε τα ποσοστά επί των εισιτηρίων – διαφημίσεων, ούτε τα 4.500,00 € ως μηνιαία αποζημίωση – συνολικά 22.500,00 €). Έτσι υπήρξε αρμονική συνεργασία μεταξύ των δύο μερών (Κ.Α.Ε. και Ερασιτέχνη).

Την επόμενη περίοδο 2007-2008, ο Ερασιτέχνης παραχώρησε χωρίς κανένα αντάλλαγμα, τους καλύτερους παίκτες της ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑΣ που έκρινε πλέον κατάλληλους ο τότε προπονητής της Ομάδας της ΚΑΕ (Λιανό – Καπερώνη – Κομματά – Γιαννικόπουλο) αποδυναμώνοντας έτσι σημαντικά, προς όφελος της Κ.Α.Ε., την ανδρική ομάδα της ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΟΣ, με τις γνωστές μετέπειτα συνέπειες του υποβιβασμού της από την Γ Εθνική Κατηγορία.

Ας σημειωθεί ότι και για την ως άνω περίοδο (2007-2008) ο Ερασιτέχνης δεν απαίτησε την αποζημίωση των 45.000,00 € που δικαιούται για το γήπεδο.

Το Καλοκαίρι του 2008 τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο τότε Πρόεδρος και και νυν μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. δήλωσε ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από τη θέση του Προέδρου της Κ.Α.Ε., μην αντέχοντας άλλο τις οικονομικές και διοικητικές ευθύνες. Την πρόθεσή του αυτή εδήλωσε και σε κορυφαίο στέλεχος του Ερασιτέχνη (αν και μετέπειτα διέψευσε το γεγονός).

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, μετά τις δηλώσεις αυτές και διαβλέποντας το ενδεχόμενο δημιουργίας ανώμαλων καταστάσεων στα διοικητικά δρώμενα της Κ.Α.Ε. δραστηριοποιήθηκε αμέσως για να εξετάσει τα δεδομένα και να προγραμματίσει τις δράσεις του έγκαιρα είτε επρόκειτο να μεταβιβαστεί η Κ.Α.Ε., είτε να συσταθεί Τ.Α.Κ., ώστε να διασφαλιστεί σε κάθε περίπτωση η παρουσία του Συλλόγου στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Όταν πληροφορήθηκε ο τότε Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. τις ενέργειες αυτές, αναδιπλώθηκε διαψεύδοντας - και με απαξιωτικό μάλιστα τρόπο - ότι είχε πρόθεση να αποχωρήσει από την Κ.Α.Ε. Κατόπιν τούτων ο Ερασιτέχνης σταμάτησε κάθε σχετική έρευνα και ενέργεια.

Στα μέσα του Σεπτεμβρίου του 2008, ο τότε Πρόεδρος και νυν μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. έχοντας ήδη προβεί στις παρακάτω ενέργειες, ήτοι :

Στη συγκρότηση του Προπονητικού Τιμ και στην επιλογή όλων σχεδόν των αθλητών της Ομάδας, υπογράφοντας και τα σχετικά συμβόλαια μεταξύ τους και ενοικιάζοντας και τα διαμερίσματα για την διαμονή τους στην καταθέση της δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, μαζί με τη σχετική Εγγυητική Επιστολή (την οποία έχει εκδώσει και εγγυηθεί ο ερασιτέχνης ΑΠΟΛΛΩΝ για λογαριασμό της Κ.Α.Ε.).στη σύναψη πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος όλων σχεδόν των συμφωνιών για τις χορηγίες και τις διαφημίσεις της Κ.Α.Ε. για την περίοδο 2008-2009 και στην είσπραξη - όπως μετέπειτα πληροφορηθήκαμε - σχεδόν του συνόλου των σχετικών ποσών, του οποίου μάλιστα μέρος χρησιμοποιήθηκε για την κάλυψη οφειλών προηγούμενων περιόδων,επαναφέρει ξαφνικά και πάλι το σενάριο αποχώρησής του από την Κ.Α.Ε. και διάλυσης αυτής για οικονομικούς λόγους και ζητάει σχεδόν εκβιαστικά από τον Ερασιτέχνη να δημιουργήσει άμεσα Τ.Α.Κ., ώστε τουλάχιστον για την τρέχουσα περίοδο (2008-2009) να εισπράξει το ποσό της επιχορήγησης από την Γ.Γ.Α. (100.000,00 €).

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, παρά την αιφνιδιαστική αυτή δήλωση του τότε Προέδρου της Κ.Α.Ε., πάντοτε με μέλημα το συμφέρον του Συλλόγου, και παρά τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια που υπήρχαν, αποφάσισε - μη υπαρχούσης άλλης λύσης ώστε να συμμετάσχει η ομάδα στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας – να διερευνήσει όλες τις δυνατότητες και προϋποθέσεις σύστασης Τ.Α.Κ., ώστε να εισηγηθεί τη σύστασή του στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, η οποία με την αυξημένη ειδική πλειοψηφία, που απαιτεί ο Νόμος, είναι το μόνο όργανο του Συλλόγου, που εδύνατο να λάβει μια τόσο σημαντική απόφαση.

Κατά κοινή παραδοχή όλων των μελών του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, από την ως άνω απόφαση επουδενί δεν έπρεπε να τεθεί σε κίνδυνο η περιουσία του Ερασιτέχνη, δεδομένου ότι σύμφωνα με το Νόμο όλες οι υπάρχουσες οφειλές της Κ.Α.Ε. μεταφέρονται στο ΤΑΚ, και ουσιαστικά στον Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Για το λόγο αυτό ζητήθηκε από την Κ.Α.Ε. αναλυτική κατάσταση των πάσης φύσεως οφειλών καθώς και των ισολογισμών της τελευταίας τριετίας, τα οποία ουδέποτε παραδόθηκαν. Ο τελευταίος μάλιστα δημοσιευμένος Ισολογισμός που εντοπίσθηκε ήταν του Ιουνίου 2005 (Περίοδος 2004-2005).

Παράλληλα όμως, χωρίς να υπάρχει οριστική θετική απόφαση του Ερασιτέχνη, το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. είχε ήδη συγκληθεί την 15η Σεπτεμβρίου παρανόμως και αυθαιρέτως - όπως έκριναν τα δικαστήρια στην πορεία – και είχε συγκαλέσει τη Γ.Σ. της Κ.Α.Ε. για την 20η Οκτωβρίου 2008 με θέματα τη λύση και εκκαθάριση της Κ.Α.Ε.. Συνεπώς, δεν υπήρξε από την πλευρά της Κ.Α.Ε πρόθεση συνεννόησης και διαλόγου, αλλά ετέθη κυνικά το εκβιαστικό δίλλημα: άνευ όρων και προϋποθέσεων σύσταση Τ.Α.Κ. από τον Ερασιτέχνη ή λύση της Κ.Α.Ε. και εξευτελιστικός υποβιβασμός στη Γ’ Εθνική.

Ενώ λοιπόν συνέβαιναν όλα τα ανωτέρω, έγινε στις 24-9-2008 κοινή σύσκεψη των Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. και του Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ, και μάλιστα ενώπιον των Μ.Μ.Ε., όπου επειδή δεν ήταν δυνατή η άμεση δημιουργία Τ.Α.Κ., λόγω προθεσμιών, αλλά και έλλειψης οικονομικών στοιχείων, αποφασίστηκε από κοινού, να υπάρξει κοινό ταμείο και οικονομική διαχείριση για την Κ.Α.Ε. και όλα τα Ερασιτεχνικά τμήματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και εξελέγη επί τόπου για το σκοπό αυτό και Τριμελής Διαχειριστική Επιτροπή (δύο μέλη από την Κ.Α.Ε. – ένα από τον Ερασιτέχνη).

Για την οικονομική κάλυψη μέρους του κοινού προϋπολογισμού, της περιόδου 2008-2009, πέραν των αναμενόμενων εσόδων από εισιτήρια, χορηγίες, διαφημίσεις, επιχορηγήσεις κλπ. και των δύο μερών, συμφωνήθηκε δημοσίως και ενώπιον όλων των παρισταμένων ο Ερασιτέχνης ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ να βοηθήσει την Κ.Α.Ε. με το ποσό των 100.000,00 € (όσο η επιχορήγηση για το Τ.Α.Κ. που δεν ήταν δυνατόν όπως προαναφέρουμε, να δημιουργηθεί άμεσα) και ο τότε Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. να καταβάλει το ποσό των 250.000,00 € πλέον των ως άνω εσόδων από εισιτήρια, χορηγίες, διαφημίσεις, επιχορηγήσεις κλπ..

Παράλληλα, στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ της 28ης Σεπτεμβρίου 2008, επανεπιβεβαιώθηκε με σχετική απόφασή της, η βούληση του Ερασιτέχνη για την εξέταση της δυνατότητας δημιουργίας Τ.Α.Κ, βιώσιμου βέβαια, σε στέρεες βάσεις και με προοπτικές για την επάνοδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Α1 Εθνική Κατηγορία, χωρίς όμως να τεθούν σε κίνδυνο τα περιουσιακά στοιχεία του Ερασιτέχνη, από υφιστάμενες, γεγενημένες, ληξιπρόθεσμες και μελλοντικά απαιτητές οφειλές της Κ.Α.Ε., δεδομένου ότι σύμφωνα με τον Νόμο, οι ως άνω οφειλές μεταφέρονται και βαρύνουν το Τ.Α.Κ., δηλαδή τον Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Μετά τη συνάντηση της 24-9-2008, ο τότε Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. διέκοψε για αδιευκρίνιστους μέχρι και σήμερα λόγους κάθε επαφή με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη, αθετώντας παράλληλα την προεκτεθείσα προφορική συμφωνία.

Μετά την εγκατάλειψη της Κ.Α.Ε. από τον μεγαλομέτοχό της, ο Ερασιτέχνης ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ βρέθηκε σε φοβερό δίλημμα. Ή και ο Ερασιτέχνης ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα εγκατέλειπε την ομάδα, με κατάληξη σύμφωνα με το Νόμο τον υποβιβασμό της στην Γ΄ Εθνική, ή θα ανασκουμπωνόταν και θα προσπαθούσε με «νύχια και με δόντια» να βοηθήσει την Κ.Α.Ε. με όσα χρήματα ήταν δυνατόν να εξοικονομήσει και να κινητοποιήσει τους φιλάθλους του και τους φορείς της Πόλης για οικονομική αρωγή, ώστε η ομάδα να παραμείνει αγωνιστικά στην Α2 Εθνική Κατηγορία και να αποφύγει τον υποβιβασμό της, ο οποίος στις αρχές της περιόδου, με τις κινήσεις της Κ.Α.Ε. ήταν σχεδόν βέβαιος.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη επέλεξε σταθμίζοντας από τη μια την ιστορία, τη φήμη του Συλλόγου και τις προσδοκίες των φιλάθλων και από την άλλη τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του ερασιτεχνικού μας Σωματείου τη δεύτερη και δύσκολη – δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε - γι΄ αυτήν απόφαση. Άλλωστε ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Ταυτόχρονα ζήτησε να εξετάσει λεπτομερώς τα οικονομικά στοιχεία της Κ.Α.Ε., ώστε να εκτιμήσει τη δυνατότητα ίδρυσης Τ.Α.Κ. από τον Ερασιτέχνη.

Τα στοιχεία όμως που προκύπτουν από τον πιο πρόσφατα δημοσιευμένο ισολογισμό, ήτοι αυτόν της περιόδου 2004-2005, είναι πολύ αρνητικά όσον αφορά στις υποχρεώσεις της Κ.Α.Ε. προς το Δημόσιο και τρίτους, τόσο που να καθιστούν αδύνατον για τον Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ να προχωρήσει, με τα οικονομικά αυτά στοιχεία, στην ίδρυση Τ.Α.Κ., ώστε να αναλάβει υποχρεωτικά, σύμφωνα με τον Νόμο και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις.

Παρόλα αυτά, με όλες τις προβλέψεις κόντρα και με πολλούς ειδήμονες να θεωρούν στην αρχή της σεζόν την ομάδα υποβιβασμένη, η τεράστια και συγκινητική προσπάθεια και επιμονή των παικτών, του προπονητή, των γυμναστών και φυσιοθεραπευτών και των εφόρων οι οποίοι ομολογουμένως παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που τους παρέχουμε τελευταία, υπήρξαν υπόδειγμα επαγγελματία και τίμησαν τη φανέλα του Συλλόγου, έφερε στο τέλος του Α γύρου την ομάδα στα υψηλά της βαθμολογίας, αποδεικνύοντας ότι αυτή η ομάδα μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο της κατηγορίας. Και φυσικά δίπλα στην ομάδα οι φίλαθλοι στηρίζοντας με την αδιάκοπη παρουσία τους και με τις πολύτιμες οικονομικές ενισχύσεις τους.

Με αυτά τα δεδομένα, ο μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. αντί να βγαίνει και να ευχαριστεί τους παίκτες τον προπονητή και τον ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ, για τις προσπάθειες που έχουν κάνει μέχρι τώρα για λογαριασμό του, για να μη διαλυθεί η Ομάδα του και απομειωθεί η αξία της, αυτός συνεχώς προβάλλει προσκόμματα στη λειτουργία της (παίρνει – δίνει την τελευταία στιγμή τα δελτία των παικτών, δίνει – παίρνει και τις φανέλες της Ομάδας, στέλνει εξώδικα σε μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής, στέλνει εξώδικα στους παίκτες, δεν πληρώνει τα ενοίκια και κοινόχρηστα διαμερισμάτων με τα χρήματα που ο ίδιος είχε κρατήσει για το σκοπό αυτό από τα ποσά των διαφημίσεων που είχε ήδη εισπράξει) και επί πλέον δεν έχει προσφέρει για την πληρωμή των παικτών, τις μετακινήσεις και άλλα έξοδα από τον Οκτώβριο του 2008 και μετέπειτα ούτε 1€ από δικά του χρήματα, από τα 250.000,00 € συνολικά που είχε υποσχεθεί ότι θα δαπανούσε για την Ομάδα του.

Και σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, εμφανίζεται τελευταία ως μόνιμος guest star στο ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 και σε άλλες ραδιοφωνικές εκπομπές όπως και κάποιες αθλητικές ιστοσελίδες καθώς και στον τύπο, παραχωρώντας συνεντεύξεις που βρίθουν ψευδών, ανακριβειών και προσβλητικών για τον Ερασιτέχνη χαρακτηρισμών προσπαθώντας προφανώς να αποποιηθεί των ευθυνών του και να επιρρίψει ευθύνες για το τωρινό αδιέξοδο που ο ίδιος προκάλεσε, στον Ερασιτέχνη, ο οποίος - χωρίς να υποχρεούται – σήκωσε στις πλάτες του το βαρύ φορτίο της Κ.Α.Ε..

Κατόπιν αυτών και απαντώντας ένα προς ένα στα κύρια σημεία της συνέντευξης αυτής, αναφέρουμε ότι:

1) Ζητάει από την Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ, να σηκωθεί να φύγει «να ξεκουμπιστεί» γιατί υπάρχει μία κάστα ανθρώπων η οποία έχει διάθεση να προσφέρει και να στηρίξει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, αρκεί να μη στείλει ο Ερασιτέχνης την Ομάδα της ΚΑΕ την ομάδα του, στην Β Εθνική Κατηγορία.
Είναι σε όλους γνωστό ότι η Διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες ώστε η Ομάδα να παραμείνει στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο μόνος που μπορεί να υποβιβάσει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στη Γ και όχι στη Β Εθνική ήταν και είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε., εάν δεν παραδώσει για κάποιο αγώνα τα δελτία των παικτών, και επιτύχει αυτός τη μη κάθοδο της Ομάδας σε δύο αγώνες του τρέχοντος Πρωταθλήματος, ώστε να μηδενιστεί με προφανή προφανώς ωφέλεια κάποιας άλλης ομάδας της Α2 που κινδυνεύει να υποβιβαστεί.

2) Για τα οικονομικά στοιχεία που προκαλεί να γνωστοποιηθούν αναφέρουμε ότι ο Ερασιτέχνης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και με τα 100-200€ των φιλάθλων του, είναι προφανές ότι ως αρωγός της Κ.Α.Ε. έχει συνεισφέρει για τη λειτουργία της Κ.Α.Ε. πολύ περισσότερα από τα 100.000,00 € που είχε υποσχεθεί στην συνάντηση της 24-9-2008, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ από όσα γνωρίζουμε, δεν έχει δαπανήσει ούτε 1 € μέχρι τώρα για την τρέχουσα περίοδο από δικά του χρήματα, όπως είχε υποσχεθεί στη συνάντηση αυτή, για την λειτουργία της Ομάδας του.

3) Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται σχολιασμός στην αναφορά του για το πόσο ψηλά θέλουν την Ομάδα οι φίλαθλοι, αφού τα γεγονότα φανερώνουν πόσο ψηλά ήταν ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ όταν τον διοικούσε ο Ερασιτέχνης πριν την δημιουργία της Κ.Α.Ε.. και που βρίσκεται μετά το 2000, οπότε ανέλαβε τις τύχες του ο μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε..

4) Δεν αμφισβητεί κανείς το δικαίωμα του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ να λύσει την εταιρία της οποίας κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών, εφόσον απέβη άκαρπη η αναζήτηση τυχόν ενδιαφερόμενου αγοραστή, πλην όμως κάτι τέτοιο δε φάνηκε να απασχόλησε ιδιαίτερα τον μεγαλομέτοχο της Κ.Α.Ε., καθώς μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δε βρέθηκε κανείς που να θέλει να αναλάβει τα ηνία μιας τόσο ιστορικής ομάδας τη στιγμή μάλιστα που ο μεγαλομέτοχός της δηλώνει ότι τα χρέη της είναι ανάξια λόγου. Ακόμη κι αν όντως δεν ευρέθη ενδιαφερόμενος, οφείλει ο μεγαλομέτοχος να παραδώσει αληθή, σαφή και αναλυτικά στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της Κ.Α.Ε. ώστε να κρίνει ο Ερασιτέχνης αν μπορεί να συστήσει ΤΑΚ ή στην αντίθετη περίπτωση να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες λύσης της Κ.Α.Ε..
Είναι αναληθές ότι το «budget» της ομάδας του, της ομάδας της Κ.Α.Ε. δηλαδή είναι μόνο 200.000,00€, δεδομένου, όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει στην συνάντηση της 24-9-2008, ο συνολικός προϋπολογισμός της Κ.Α.Ε. για την τρέχουσα περίοδο είναι 500.000,00€.

5) Ποτέ η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν εκδήλωσε την επιθυμία ή την βούληση να αγοράσει την Κ.Α.Ε., πάντοτε όμως ήταν και είναι αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες της όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο, όπως άλλωστε κάθε ιδρυτικό αθλητικό σωματείο οφείλει να πράττει.

6) Επαναλαμβάνει και με χυδαία μάλιστα έκφραση «να ξεκουμπιστούν να φύγουν γιατί ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έγινε πανελληνίως ρεζίλι». Προτρέπει δηλαδή τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να τον μιμηθεί και τραπεί σε άτακτη φυγή. Δυσκολεύεται όπως φαίνεται να κατανοήσει ότι ο λόγος που ο Ερασιτέχνης δεν εγκατέλειψε την ομάδα δεν είναι οι καρέκλες αλλά η αγωνία του να διαφυλάξει το όνομα, το έμβλημα, την ιστορία του Συλλόγου. Προφανώς υπάρχει διάσταση ιδανικών, αντιλήψεων και κώδικα αξιών ανάμεσα στη Διοίκηση του Ερασιτέχνη και στον μεγαλομέτοχο της Κ.Α.Ε.

7) Όσον αφορά τις πληρωμές, που κάνει όπως αναφέρει κάθε μήνα για παλαιές οφειλές, είναι υποχρεώσεις, που ο ίδιος έχει δημιουργήσει και είναι αναληθές ότι δεν υπάρχουν άλλες προσφυγές παλαιών παικτών, αφού αυτές έχουν βεβαιωθεί με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και πληρώνονται τμηματικά σε δόσεις.

8) Όσον αφορά στον υπαινιγμό του ότι «αν λοιπόν αυτοί που έχουν αναλάβει άλλα πράγματα τα διεκπεραίωναν, δεν θα υπήρχε πρόβλημα» εννοώντας προφανώς ότι ο Ερασιτέχνης είχε αναλάβει την λειτουργία και την εξ’ ολοκλήρου οικονομική στήριξη της Ομάδας του, σφάλει τα μάλα. Ο Ερασιτέχνης είχε αναλάβει για την τρέχουσα περίοδο μόνο τη συνεισφορά – βοήθεια των 100.000,00€, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι και ο μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. θα συνεισέφερε με ίδιους πόρους (όχι από τις χορηγίες, τις διαφημίσεις, εισιτήρια κλπ.) το ποσό των 250.000,00 €. Επομένως ας ψάξει αλλού για ασυνέπειες και όχι στον Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

9) Αρέσκεται να επαναλαμβάνει ότι υπάρχει ομάδα ανθρώπων που μπορεί να στηρίξει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ (γιατί άραγε μέχρι τώρα δεν τους έχει κινητοποιήσει) και ότι τάχα εμπόδιο σε αυτό είναι κάποιοι (εννοεί τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ) που τους εμποδίζουν επειδή θέλουν να διατηρήσουν τις καρέκλες τους έστω και με 16 ψήφους. Επίσης αναφέρει ότι τα μέλη του Συλλόγου είναι μόνο 30 άτομα (αναληθέστατο), ενώ έπρεπε να υπάρχουν 3.000 μέλη. Όλα αυτά είναι εξωφρενικά και αναληθή, καθώς όποιος Απολλωνιστής ενδιαφέρεται να γίνει μέλος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι πάντοτε ευπρόσδεκτος, και εάν κάποιος θέλει να συμπεριληφθεί στο Δ.Σ. δεν έχει παρά να θέσει την υποψηφιότητά του στην κρίση της Γ.Σ. του Συλλόγου.

10) Αναφέρει ότι τάχα ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη πρέπει να είναι εντάξει προς τους παίκτες της Κ.Α.Ε. και να βάλει από την προσωπική του περιουσία, όπως αυτός έκανε στο παρελθόν και σκοπίμως παραλείπει και δεν αναφέρει ότι αυτός ως Πρόεδρος την αρχή της περιόδου και μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. έχει υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια με τους παίκτες και έχει δεσμευτεί επομένως αυτός να καλύψει όλες τους τις οικονομικές υποχρεώσεις του προς τους παίκτες. Είναι πρωτοφανές και ανήκουστο για τα αθλητικά δεδομένα ο μεγαλομέτοχος ανώνυμης αθλητικής εταιρείας να προτρέπει κάποιον που προτίθεται να βοηθάει μερικώς να αναλάβει εξ ολοκλήρου τις υποχρεώσεις αυτής, της εταιρείας του δηλαδή.
Κανείς Πρόεδρος του Ερασιτέχνη δεν υποσχέθηκε ποτέ ότι θα βάλει τα χρήματά του για να καλύψει τις υποχρεώσεις της Κ.Α.Ε. Η οικονομική βοήθεια που υποσχέθηκε θα ήταν από τον Ερασιτέχνη. Ήταν προσωπική του επιλογή η ενασχόληση με την “ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ” και όταν την παρέλαβε (μετατραπείσα από ΤΑΚ) ήταν «μαγαζί γωνία» τηρώντας πάντοτε απαρέγκλιτα τον προϋπολογισμό της, με συνετή βέβαια διοίκηση. Υπό τη δική του διοίκηση άρχισε να παρουσιάζει ελλείμματα και παρά το άνοιγμα στα οικονομικά της, η αγωνιστική πορεία της Ομάδας ήταν δυστυχώς αντιστρόφως ανάλογη των δαπανηθέντων χρηματικών ποσών.

11) Αναφέρει ότι τάχα το όνειρο της Διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι να πάει την Ομάδα στην Β Εθνική, ενώ είναι ολοφάνερο ότι με τις ενέργειες της Διοίκησης του Ερασιτέχνη και την οικονομική βοήθεια προς την Κ.Α.Ε., ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ παρέμεινε ήδη στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Αντιθέτως, με όλα τα προσκόμματα που παρουσιάζει (διοικητικά – οικονομικά) ο μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. προς την Ομάδα του, μπορεί να την οδηγήσει αυτός στην Β ή ακόμη και στην Γ Εθνική Κατηγορία, παρά το ότι αγωνιστικά η Ομάδα έχει οριστικά παραμείνει στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Χρειάζονται όντως τεράστια αποθέματα κυνισμού ώστε ο μόνος υπεύθυνος για την σημερινή ανώμαλη διοικητική και οικονομική κατάσταση της “ΚΑΕ-ΑΠΟΛΛΩΝ”, να προσπαθεί να μεταθέσει τις αποκλειστικά δικές του ευθύνες του σε τρίτους και τώρα, στον Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Κλείνοντας αυτή τη μακροσκελή και κουραστική ίσως τοποθέτηση για τα τεκταινόμενα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς στο Σύλλογό μας, είναι γεγονός ότι αυτή η διαμάχη κούρασε τον φίλαθλο κόσμο, δίχασε, έδωσε δικαιώματα σε τρίτους να μιλούν απαξιωτικά για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, έφθειρε απ’ όλες τις απόψεις όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με το Σύλλογο και την ομάδα. Όμως ο στόχος της αποφυγής της αποβολής από το πρωτάθλημα και του υποβιβασμού μέχρι σήμερα επετεύχθη. Το μέλλον διαγράφεται αβέβαιο, όπως άλλωστε και το περασμένο φθινόπωρο που πάρθηκε η απόφαση να μην εγκαταλειφθεί η ομάδα. Εξίσου αβέβαιο ήταν και για τους αθλητές και τον προπονητή που έθεσαν τον στόχο, τον πέτυχαν και τον ξεπέρασαν κατά πολύ. Όποιος θεωρεί ότι βοήθησε από τη θέση του το Σύλλογο τον ευχαριστούμε και τον καλούμε να σταθεί κοντά και τώρα που έρχονται αλλαγές.

Πάτρα 30/4/2009

Για το Δ.Σ.
του Α.Σ. Απόλλωνα Πατρών".


Συντάκτης: www.mats.gr
taraboura
QUOTE(kaukasios @ May 1 2009, 01:17 ) *
ώστε να μηδενιστεί με προφανή προφανώς ωφέλεια κάποιας άλλης ομάδας της Α2 που κινδυνεύει να υποβιβαστεί.

Συγγνώμη δηλαδή ακόμη και τώρα που προσπαθούν να σώσουν τη χρονιά, πάλι με την Ολυμπιάδα ασχολούνται οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Απόλλωνα; Να σωθούν για να πέσει η Ολυμπιάδα; Το υγιές δεν θα ήταν να πουν "να μην υποβιβαστούμε γιατί θα είναι ντροπή για τους φιλάθλους μας, για τη μεγάλη ιστορία του Απόλλωνα, για το σεβασμό στην προσπάθεια των παικτών μας, για να μην σβηστούν οι ένδοξες στιγμές του Απόλλωνα"; Χίλια πράγματα είχαν να πουν, αυτό βρήκαν; Απλά δείχνει το βαθύ μίσος τους απέναντι στην Ολυμπιάδα. Να ποιοί είναι αυτοί που στα καλά καθούμενα δυναμιτίζουν το κλίμα. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Απόλλωνα μέχρι και τη στιγμή που η διοίκησή του απαξίωσε την άνοδο της Ολυμπιάδας στην Α1 και αρνήθηκε την πρόσκληση στη γιορτή που διεξήχθη για την άνοδο λέγοντας "σιγά μην πάμε στους άσχετους". Απλά πλέον γελάω με αυτά που λένε. Δεν εκνευρίζομαι. Δηλαδή θεωρούν ότι ο μόνος λόγος που πρέπει να μην μηδενιστεί ο ιστορικός Απόλλωνας είναι για να μην ...ευνοηθεί η Ολυμπιάδα. Συγχαρητήρια.
Amores_Perros
QUOTE(taraboura @ May 1 2009, 13:09 ) *
Συγγνώμη δηλαδή ακόμη και τώρα που προσπαθούν να σώσουν τη χρονιά, πάλι με την Ολυμπιάδα ασχολούνται οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Απόλλωνα; Να σωθούν για να πέσει η Ολυμπιάδα; Το υγιές δεν θα ήταν να πουν "να μην υποβιβαστούμε γιατί θα είναι ντροπή για τους φιλάθλους μας, για τη μεγάλη ιστορία του Απόλλωνα, για το σεβασμό στην προσπάθεια των παικτών μας, για να μην σβηστούν οι ένδοξες στιγμές του Απόλλωνα"; Χίλια πράγματα είχαν να πουν, αυτό βρήκαν; Απλά δείχνει το βαθύ μίσος τους απέναντι στην Ολυμπιάδα. Να ποιοί είναι αυτοί που στα καλά καθούμενα δυναμιτίζουν το κλίμα. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Απόλλωνα μέχρι και τη στιγμή που η διοίκησή του απαξίωσε την άνοδο της Ολυμπιάδας στην Α1 και αρνήθηκε την πρόσκληση στη γιορτή που διεξήχθη για την άνοδο λέγοντας "σιγά μην πάμε στους άσχετους". Απλά πλέον γελάω με αυτά που λένε. Δεν εκνευρίζομαι. Δηλαδή θεωρούν ότι ο μόνος λόγος που πρέπει να μην μηδενιστεί ο ιστορικός Απόλλωνας είναι για να μην ...ευνοηθεί η Ολυμπιάδα. Συγχαρητήρια.


Μάλλον δεν κατάλαβες σωστά το νόημα και πάλι λές τα δικά σου.Προφανώς αναφέρονται σε παρασκήνιο για κάποια συζήτηση Καραπάνου-Μπογονικολού.
taraboura
Χαχαχαχα. Ο Μπογονικολός τους φταίει πάλι! Άλλη δουλειά δεν είχε από το να ασχολείται με τον Απόλλωνα. Αλήθεια έγινε ποτέ συζήτηση μεταξύ Καραπάνου και Μπογονικολού; Για ό,τι λάθη γίνονται στον Απόλλωνα πάντα φταίει η Ολυμπιάδα και όσοι έχουν σχέση με αυτή; Τελικά και πολύ αθώα την ερμήνευσα την ανακοίνωση!

Πάντως καλό θα ήταν τα μέλη του Ερασιτέχνη να σταματήσουν να ονειρεύονται απειλές και να κυνηγούν φαντάσματα γιατί για αυτή την κατάσταση οι μοναδικοί υπεύθυνοι είναι αυτοί. Τα άτομα που δεν ενδιαφέρθηκαν καν να πάρουν τηλέφωνο για να μάθουν τι κάνει το παιδί της Απολλωνιάδας με το σοβαρό τραυματισμό του. Επαναλαμβάνω ότι η κόνρα Ολυμπιάδας-Απόλλωνα δεν θα υπήρχε αν ορισμένοι δεν ήθελαν να προωθήσουν τα μικροσυμφέροντά τους. Αν αισθάνονται ανακούφιση με το να στρουθοκαμηλίζουν, λέγοντας ότι η Ολυμπιάδα φταίει για την κατάντια του ιστορικού Απόλλωνα ας το κάνουν. Απλά οι ίδιοι ξεφτιλίζονται (ήδη έχω σκάσει στα γέλια με αυτά που λένε).

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να κλείσουν το στόμα τους και να κατεβάσουν το κεφάλι για να βγάλουν τον Απόλλωνα από το αδιέξοδο. Με τα κόμπλεξ, την παράνοια και την τσιγκουνιά ο Απόλλων δεν θα σωθεί.

ΥΓ: Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έχουν γραφτεί 20 φορές στις τοπικές εφημερίδες οι συναντήσεις Ερασιτεχνικής Ολυμπιάδας και Ερασιτέχνη Απόλλωνα. Έτσι λύνεται και η απορία γιατί η Ολυμπιάδα απομακρύνθηκε από την Ταραμπούρα, τη γειτονιά των φίλάθλων της, όπου μάζευε κάθε φορά 1000-1200 άτομα κόσμο. Άρα στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί. Αυτό να θυμούνται τα άτομα του Ερασιτέχνη Απόλλωνα.
Amores_Perros
QUOTE(taraboura @ May 1 2009, 14:57 ) *
Χαχαχαχα. Ο Μπογονικολός τους φταίει πάλι! Άλλη δουλειά δεν είχε από το να ασχολείται με τον Απόλλωνα. Αλήθεια έγινε ποτέ συζήτηση μεταξύ Καραπάνου και Μπογονικολού; Για ό,τι λάθη γίνονται στον Απόλλωνα πάντα φταίει η Ολυμπιάδα και όσοι έχουν σχέση με αυτή; Τελικά και πολύ αθώα την ερμήνευσα την ανακοίνωση!

Πάντως καλό θα ήταν τα μέλη του Ερασιτέχνη να σταματήσουν να ονειρεύονται απειλές και να κυνηγούν φαντάσματα γιατί για αυτή την κατάσταση οι μοναδικοί υπεύθυνοι είναι αυτοί. Τα άτομα που δεν ενδιαφέρθηκαν καν να πάρουν τηλέφωνο για να μάθουν τι κάνει το παιδί της Απολλωνιάδας με το σοβαρό τραυματισμό του. Επαναλαμβάνω ότι η κόνρα Ολυμπιάδας-Απόλλωνα δεν θα υπήρχε αν ορισμένοι δεν ήθελαν να προωθήσουν τα μικροσυμφέροντά τους. Αν αισθάνονται ανακούφιση με το να στρουθοκαμηλίζουν, λέγοντας ότι η Ολυμπιάδα φταίει για την κατάντια του ιστορικού Απόλλωνα ας το κάνουν. Απλά οι ίδιοι ξεφτιλίζονται (ήδη έχω σκάσει στα γέλια με αυτά που λένε).

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να κλείσουν το στόμα τους και να κατεβάσουν το κεφάλι για να βγάλουν τον Απόλλωνα από το αδιέξοδο. Με τα κόμπλεξ, την παράνοια και την τσιγκουνιά ο Απόλλων δεν θα σωθεί.


Δεν έγραψα ότι έγινε , απλά δίνω μία ερμηνία.Τα υπόλοιπα που γράφεις συνεχίζουν να μην γελοιοποιούν τον εαυτό σου.
kaukasios
Όσο τα προβλήματα εκτός παρκέ πληθαίνουν τόσο αδειάζει και η Περιβόλα! Λες και έχει πέσει κατάρα στον Απόλλωνα και δεν μπορεί να ησυχάσει. Η προετοιμασία του για τον αγώνα του με το Αίγιο, το Σάββατο στην Περιβόλα, διεξάγεται μετ’ εμποδίων όχι μόνο λόγω όλων όσων συμβαίνουν εκτός γηπέδου, αλλά και επειδή ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είδε τρεις παίκτες του από το ήδη μειωμένο ρόστερ της ομάδας του να απουσιάζουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο Κώστας Μάγλος παραμένει στην Αθήνα λόγω έλλειψης κατοικίας στην Πάτρα, ενώ ο Θόδωρος Βαρδιάνος και ο Θόδωρος Γεωργίτσης έχασαν μέρος της προετοιμασίας με αφορμή ένα πρόβλημα τραυματισμού ο πρώτος (στη μέση) και μια μίνι άδεια που του παραχωρήθηκε ο δεύτερος.
Το μοναδικό ευχάριστο νέο των ημερών είναι πως ύστερα από προσπάθειες που έγιναν από ανθρώπους του συλλόγου οι παίκτες μοιράστηκαν σήμερα το ποσό των 15.000 ευρώ. Και οι πληρωμές στον Απόλλωνα, πλέον, αποτελούν είδηση!


Συντάκτης: mats.gr
taraboura
QUOTE(Amores_Perros @ May 1 2009, 18:05 ) *
Δεν έγραψα ότι έγινε , απλά δίνω μία ερμηνία.Τα υπόλοιπα που γράφεις συνεχίζουν να μην γελοιοποιούν τον εαυτό σου.

Το πού βρίσκεται το τσίρκο και η γελοιότητα το έχουμε δει άπειρες φορές. Αυτό που χρειάζεται είναι να απομακρυνθούν τα άτομα που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να συκοφαντούν και να υπονομεύουν όχι μόνο την Ολυμπιάδα αλλά και τον Απόλλωνα. Μόνο τότε θα υπάρξει βελτίωση στο μπάσκετ της Πάτρας. Όχι να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν και να παίρνουν λεφτά από τους φιλάθλους, εκμεταλλευόμενοι το ενδιαφέρον των Απολλωνιστών για την ομάδα τους. Το λιγότερο απαράδεκτα χαρακτηρίζω όλα αυτά τα άτομα για να μην χρησιμοποιήσω τις εκφράσεις που μου έρχονται στο μυαλό και με αποβάλουν οι διαχειριστές.
kaukasios
Αύριο λήγει η προθεσμία δηλώσεων για τις εκλογές του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, εν όψει των αρχαιρεσιών που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου, και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το ποιοι τελικά θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα κοινά του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της γενικής συνέλευσης του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας: «Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας συγκαλεί την τακτική γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου με τα εξής θέματα: 1. Οικονομικός - Διοικητικός απολογισμός της περιόδου 2008-2009, 2. Προϋπολογισμός της περιόδου 2009-2010, 3. Τακτικές εκλογές για ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου, 4. Τακτικές εκλογές για ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η γενική συνέλευση θα γίνει στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα στις 24/5/2009 και ώρα 19.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα γίνει στις 25/5/2009 και ώρα 19.00, επίσης στο ίδιο μέρος. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 15/5/2009 και ώρα 08.30 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου Αριστοτέλους 11, Πάτρα. Ο πρόεδρος, Ι. Βερβίτας. Ο γ.γ. Γ. Σπηλιόπουλος».
Με φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Έσπερο ΑΟΠΑ συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία του Απόλλωνα, εν όψει του εντός έδρας αγώνα του με τον Ηρακλή, το Σάββατο στην Περιβόλα, προτελευταίο για το πρωτάθλημα και τελευταίο για φέτος στην Πάτρα.


Συντάκτης: mats.gr
kaukasios
Ήταν που ήταν... μετρημένοι οι παίκτες του Απόλλωνα, μετά και τις τελευταίες αποχωρήσεις όχι 12άδα δεν μπορεί να συμπληρωθεί (ούτε στα προηγούμενα ματς ήταν εφικτή, άλλωστε), αλλά ούτε καν μια αξιοπρεπής αποστολή -έστω, με μονοψήφιο αριθμό παικτών! Μετά τον Κώστα Μάγλο που αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την ομάδα και τον Θόδωρο Γεωργίτση που παρουσιάστηκε στον Στρατό, ήρθε η σειρά του Άρη Κορωνίδη να αποχωρήσει. Ο παίκτης ζήτησε και φυσικά πήρε άδεια από τον προπονητή του, Δημήτρη Παπαδόπουλο, προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου, εν όψει των αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης, που θα διεξαχθούν στο νησί της Αφροδίτης το διάστημα 1-6 Ιουνίου. Ο Κορωνίδης αναχώρησε σήμερα για την πατρίδα του και φυσικά δεν θα πάρει μέρος στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό, το Σάββατο στη Ν. Ερυθραία, για την 30ή αγωνιστική της Α2. Εξάλλου, μιλάμε για καθαρώς διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνα, αφού το όποιο ενδιαφέρον για τους «μελανόλευκους» έχει χαθεί εδώ και καιρό.
Το ενδιαφέρον όλων είναι ήδη στραμμένο στις εκλογές του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, με τις εξελίξεις εντός παρκέ να έχουν περάσει εδώ και πολύ καιρό σε δεύτερη μοίρα.


Συντάκτης: mats.gr
kaukasios
Οι μετρημένοι στα δάχτυλα παίκτες του Απόλλωνα θα μεταβούν σε... δύο δόσεις και, φυσικά, με τα αυτοκίνητά τους στην Αθήνα, εν όψει της τελευταίας φετινής υποχρέωσής τους, στη Ν. Ερυθραία με τον Πανερυθραϊκό, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Α2. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τον Θοδωρή Βαρδιάνο αναμένεται να αναχωρήσουν αύριο για την πρωτεύουσα, ενώ οι -όχι και πολλοί- εναπομείναντες παίκτες θα ταξιδέψουν αυθημερόν. Η προετοιμασία των «μελανολεύκων» θα ολοκληρωθεί επί της ουσίας σήμερα, με τον προπονητή του Απόλλωνα να μην έχει στη διάθεσή του και τον Γιάννη Λιανό, ο οποίος κρίθηκε σκόπιμο να μην παίξει και στον σαββατιάτικο αγώνα - όπως, δηλαδή, και στον προηγούμενο, εντός έδρας με τον Ηρακλή. Να θυμίσουμε πως το ίδιο θα συμβεί και με τους Άρη Κορωνίδη (πήρε άδεια για να ενσωματωθεί στην Εθνική Κύπρου), Θόδωρο Γεωργίτση (στρατεύθηκε) και Κώστα Μάγλο (αποτελεί ήδη παρελθόν).
Με την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Πανερυθραϊκό ο καθένας θα είναι ελεύθερος να τραβήξει τον δρόμο του, αλλά και να ηρεμήσει από τα πολλά προβλήματα που ταλαιπώρησαν και φέτος όλα τα μέλη του ιστορικού συλλόγου. Όσο για το μέλλον, όλοι περιμένουν να γίνουν οι εκλογές του Ερασιτέχνη, ώστε να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι.


Συντάκτης: mats.gr
kaukasios
Με ανακοίνωσή του, το απερχόμενο Δ.Σ. της ΚΑΕ Απόλλων ευχαριστεί τα μέλη της ομάδας για την προσπάθειά τους παρά τις αντίξοες συνθήκες, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν, ο καθένας από την πλευρά του, στη φετινή σωτηρία. Επίσης, αφού ξεκαθαρίζει πως η πλειοψηφία από το νυν Δ.Σ. θα αποχωρήσει, απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές της 25ης Μαΐου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το απερχόμενο Δ.Σ. του Α.Σ Απόλλων Πάτρας με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αλλά και της θητείας του θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ της ΚΑΕ Απόλλων ACHAIA - CLAUSS και την προπονητική της ομάδα για την αγωνιστικότητά τους και τα θετικά αποτελέσματα που επέτυχαν, παρά τις αντίξοες συνθήκες που τους προσφέρθηκαν. Θέλει επίσης να ευχαριστήσει τους πιστούς και ηρωικούς φιλάθλους της ομάδας μας, τους χορηγούς της, τους φορείς της πόλης μας, την Αστυνομία της περιοχής, την ΕΟΚ, την ΕΣΚΑ-Η, την Ομοσπονδία και το Σύνδεσμο των διαιτητών και το Σύνδεσμο των κριτών, καθώς επίσης και το κέντρο φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης του κ. Γ. Μώρου, αλλά και κάθε άλλον που συμμετείχε και στήριξε ενεργά την προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας μας στην Α2 Εθνική κατηγορία, η οποία στην αρχή της περιόδου, με τις συνθήκες, που τότε επικρατούσαν, φαινόταν ακατόρθωτη.
Ακόμη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και προπονητές των υπολοίπων τμημάτων του συλλόγου μας και κυρίως του τμήματος του γυναικείου βόλεϊ, το οποίο, αν και νεοφώτιστο, πρωταγωνίστησε στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Όπως είναι ήδη γνωστό, τα περισσότερα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. δεν θα συνεχίσουν να συμμετέχουν ενεργά στα διοικητικά του συλλόγου και χαιρετίζουν ένθερμα την εκδήλωση του ενδιαφέροντος για την ανάμειξη στα διοικητικά του ιστορικού συλλόγου μας νέων και επιτυχημένων επαγγελματικά μελών μας, στους οποίους εύχονται κάθε επιτυχία, για τη συνέχιση και βελτίωση των σε πανελλήνια κλίμακα επιτυχιών του σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς του (διοικητικούς, οργανωτικούς, αγωνιστικούς, κοινωνικούς, αθλητικών υποδομών, αθλητικών εγκαταστάσεων κ.λπ.). Καλούμε επίσης όλα τα μέλη του συλλόγου μας να συμμετάσχουν μαζικά στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., οι οποίες θα γίνουν την προσεχή Δευτέρα 25/5/09 και ώρα 19.00 έως 21.00 στα γραφεία του συλλόγου μας, στο κλειστό γυμναστήριο στην Περιβόλα».


Συντάκτης: mats.gr
x-patra
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
nestoras kommatos
Αν και τα ψιλοεσπασε απο τη γραμμη των 6,25 (4/12 τριποντα) ο Γουλας στο πρωτο ουσιαστικα ματς που ειχε τοσο χρονο συμμετοχης πετυχε 20 ποντους σε ενα βεβαια αδιαφορο ματς.

Αν δεν μεινει Πατρα και του χρονου, θα ηταν ενδιαφερον να επιστρεψει στη Λαρισα το καλοκαιρι.
kaukasios
Πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ οι αρχαιρεσίες στην «μελανόλευκη» οικογένεια του Απόλλωνα (ΑΣ και Απολλωνιάδα) και παρακάτω σα δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα:

Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΨΗΦΙΣΑΝ: 109

Υποψήφιοι για τακτικά μέλη Δ.Σ.
ΜΟΛΦΕΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 106
ΦΡΑΓΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 106
ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 103
ΑΝΔΡΟΥΤΣΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 102
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 102
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 102
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 101
ΜAMΑΣΙΟΥΛΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 101
ΒΥΡΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 99
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 99
ΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 99
ΛΙΟΦΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 99
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 98
ΝΙΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 98
ΠΙΛΑΒΑΣ ΝΙΚΟΣ 98

Υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ.
ΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ 101
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 100
ΣΑΛΠΙΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 99

Υποψήφιοι για τακτικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 101
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 100
ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 98

Υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής
ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 99
ΔΕΛΛΗΓΙΩΡΓΗ ΣΤΕΛΛΑ 99

Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
ΨΗΦΙΣΑΝ: 81

Υποψήφιοι για τακτικά μέλη Δ.Σ.
ΞΥΓΚΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 79
ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 78
ΜΟΛΦΕΤΑΣ ΜΑΡΙΟΣ 78
ΡΟΥΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 78
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 78
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ 77
ΖΕΡΒΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 77
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 75
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 75

Υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ.
ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 78
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 76
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 75

Υποψήφιοι για τακτικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής
ΤΣΟΚΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 78
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 77
ΜΑΣΤΡΟΠΑΣΚΟΥΑ ΛΙΝΑ 76

Υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 75
ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 73


Συντάκτης: www.mats.gr
ANTIRISIAS
QUOTE(kaukasios @ May 26 2009, 23:54 ) *
Πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ οι αρχαιρεσίες στην «μελανόλευκη» οικογένεια του Απόλλωνα (ΑΣ και Απολλωνιάδα) και παρακάτω σα δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα:

Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΨΗΦΙΣΑΝ: 109

Υποψήφιοι για τακτικά μέλη Δ.Σ.
ΜΟΛΦΕΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 106
ΦΡΑΓΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 106
ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 103
ΑΝΔΡΟΥΤΣΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 102
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 102
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 102
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 101
ΜAMΑΣΙΟΥΛΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 101
ΒΥΡΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 99
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 99
ΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 99
ΛΙΟΦΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 99
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 98
ΝΙΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 98
ΠΙΛΑΒΑΣ ΝΙΚΟΣ 98

Υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ.
ΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ 101
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 100
ΣΑΛΠΙΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 99

Υποψήφιοι για τακτικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 101
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 100
ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 98

Υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής
ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 99
ΔΕΛΛΗΓΙΩΡΓΗ ΣΤΕΛΛΑ 99

Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
ΨΗΦΙΣΑΝ: 81

Υποψήφιοι για τακτικά μέλη Δ.Σ.
ΞΥΓΚΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 79
ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 78
ΜΟΛΦΕΤΑΣ ΜΑΡΙΟΣ 78
ΡΟΥΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 78
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 78
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ 77
ΖΕΡΒΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 77
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 75
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 75

Υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ.
ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 78
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 76
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 75

Υποψήφιοι για τακτικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής
ΤΣΟΚΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 78
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 77
ΜΑΣΤΡΟΠΑΣΚΟΥΑ ΛΙΝΑ 76

Υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 75
ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 73


Συντάκτης: www.mats.gr


Μία ερώτηση: Τα μέλη, του δ.σ. του Απόλλωνα, θα είναι απλά παράγοντες, ή θα πληρώνουν κιόλας; Μένω στην πάτρα, και ξέρω ότι από την απέρχομενη διοίκηση, δεν ξηλώθηκαν πολλοί...
kaukasios
Όπως και αναμενόταν, ο Ανδρέας Μολφέτας είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, στη θέση του Γιάννη Βερβίτα.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ανδρέας Μολφέτας, Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης, Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας Καραπάνος, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιώργος Σπηλιόπουλος, ΤΑΜΙΑΣ: Άρης Μαμασιούλας, ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: Βασίλης Λιανός, ΕΦΟΡΟΣ ΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: Δημήτρης Λιοφάγος, ΜΕΛΗ: Άγγελος Κάνιστρας, Γιώργος Ανδρουτσέλης, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Βυργιώτης, Σπύρος Καρατζάς, Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Νιάρος, Νίκος Πιλαβάς.

Ο Σωτήρης Χαλκιόπουλος ανέλαβε την προεδρία στην Απολλωνιάδα, το νέο Δ.Σ. της οποίας έχει ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σωτήρης Χαλκιόπουλος, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Καββαδίας, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιώργος Μιχαλόπουλος, ΤΑΜΙΑΣ: Θάνος Γαλάνης, ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ: Γιάννης Ρούπας, ΕΦΟΡΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ: Δέσποινα Ζέρβα, ΕΦΟΡΟΣ ΒΟΛΕΪ: Βαγγέλης Ξυγκάκης, ΜΕΛΗ: Μάριος Μολφέτας, Νίκος Βούλγαρης.

Επίσης, συγκροτήθηκαν τρεις επιτροπές, οι οποίες έχουν ως εξής: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Μαμασιούλας Άρης, Πιλαβάς Νίκος, Γαλάνης Θάνος, Καραπάνος Κώστας, Φραγκοπαναγιώτης Γιάννης, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Σπηλιόπουλος Γιώργος, Μιχαλόπουλος Γιώργος, Γαλάνης Θάνος, Μολφέτας Μάριος, Νιάρος Γιώργος, Ρούπας Γιάννης, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: Ανδρουτσέλης Γιώργος, Λιοφάγος Δημήτρης, Καββαδίας Γιώργος, Παπαφωτίου Γιώργος, Καραπάνος Κώστας, Θεοδωρόπουλος Κώστας.


Συντάκτης: mats.gr
ANTIRISIAS
QUOTE(kaukasios @ Jun 2 2009, 17:14 ) *
Όπως και αναμενόταν, ο Ανδρέας Μολφέτας είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, στη θέση του Γιάννη Βερβίτα.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ανδρέας Μολφέτας, Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης, Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας Καραπάνος, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιώργος Σπηλιόπουλος, ΤΑΜΙΑΣ: Άρης Μαμασιούλας, ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: Βασίλης Λιανός, ΕΦΟΡΟΣ ΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: Δημήτρης Λιοφάγος, ΜΕΛΗ: Άγγελος Κάνιστρας, Γιώργος Ανδρουτσέλης, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Βυργιώτης, Σπύρος Καρατζάς, Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Νιάρος, Νίκος Πιλαβάς.

Ο Σωτήρης Χαλκιόπουλος ανέλαβε την προεδρία στην Απολλωνιάδα, το νέο Δ.Σ. της οποίας έχει ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σωτήρης Χαλκιόπουλος, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Καββαδίας, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιώργος Μιχαλόπουλος, ΤΑΜΙΑΣ: Θάνος Γαλάνης, ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ: Γιάννης Ρούπας, ΕΦΟΡΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ: Δέσποινα Ζέρβα, ΕΦΟΡΟΣ ΒΟΛΕΪ: Βαγγέλης Ξυγκάκης, ΜΕΛΗ: Μάριος Μολφέτας, Νίκος Βούλγαρης.

Επίσης, συγκροτήθηκαν τρεις επιτροπές, οι οποίες έχουν ως εξής: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Μαμασιούλας Άρης, Πιλαβάς Νίκος, Γαλάνης Θάνος, Καραπάνος Κώστας, Φραγκοπαναγιώτης Γιάννης, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Σπηλιόπουλος Γιώργος, Μιχαλόπουλος Γιώργος, Γαλάνης Θάνος, Μολφέτας Μάριος, Νιάρος Γιώργος, Ρούπας Γιάννης, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: Ανδρουτσέλης Γιώργος, Λιοφάγος Δημήτρης, Καββαδίας Γιώργος, Παπαφωτίου Γιώργος, Καραπάνος Κώστας, Θεοδωρόπουλος Κώστας.


Συντάκτης: mats.gr

Για τον απόλλωνα, το τελευταιο καιρό, ακούω μόνο αγαθές προθέσεις.Άλλο ένα αβέβαιο καλοκαίρι, αναμέμένεται...
kaukasios
Aπορρίφθηκε η αναβολή!

Είναι πολύ πιθανό, μέσα στον Ιούλιο κι εφόσον δεν έχει… γυρίσει η γη ανάποδα, δηλαδή, παραμένει αυτή η «απόσταση» που χωρίζει την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη, να ξεμείνει η ομάδα από παίκτες!

Και τούτο, επειδή, στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης των προσφυγών που είχαν καταθέσει οι Παναγιώτης Καπερώνης, Γιάννης Λιανός και Βασίλης Γιαννικόπουλος, συζητήθηκε το όλο θέμα (με μία μισάωρη περίπου διακοπή, καθώς ακολουθούσε η μία ανάλογη του Δημήτρη Παπανικολάου με την ΑΕΚ), απορρίφθηκε το αίτημα που κατέθεσε η πλευρά του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ και η απόφαση –που μοιάζει εξαιρετικά πιθανό το σενάριο να δικαιώνει τους παίκτες - αναμένεται να βγει τον επόμενο μήνα.

Σε μία τέτοια περίπτωση, το ρόστερ των «μελανόλευκων» θα μείνει χωρίς παίκτες, καθώς και των υπολοίπων τα συμβόλαια έχουν λήξει…

Άρθρο του/της AΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΤΟΥΒΑ

kaukasios
«Ευχαριστώ» στους χορηγούς

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να βοηθήσουν όσο και όπως μπορούσαν τον Απόλλωνα, σαν σύλλογο και ιδιαίτερα την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, τη σεζόν που μας πέρασε.

Γι’ αυτό τον λόγο, το «μελανόλευκοι» διοικητικό συμβούλιο, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια όλους αυτούς που βοήθησαν τον σύλλογο. Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ» ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς του Συλλόγου μας για τις ευγενή χορηγίες τους και την έως τώρα βοήθειά τους ιδιαίτερα δε προς τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου, η οποία έκλεισε μια δύσκολη αλλά καθόλα επιτυχημένη χρονιά γιορτάζοντας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε γνωστό νυκτερινό κέντρο του Ρίου.

Η οικονομική τους ενίσχυση προς το αθλητικό σωματείο μας υπήρξε πολύτιμη, προάγει δε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και προβάλλει υγιή πρότυπα για τους νέους.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΧΑΪΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
Ο.Ν.Α.Π.
M.I.G.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ «ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε.»
ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ «ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ» (ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ)
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ «ΡΟΥΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ&ΣΙΑ Ο.Ε.»
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ «LETRINA TOURS»
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ «Γ. ΜΩΡΟΣ»
ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ «GALA»
ΨΗΣΤΑΡΙΑ «MAΣΑΣΟΥΡΑΣ»
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ «ΤΑΥΕΒ - ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗ ΝΑΝΤΙΑ»


Άρθρο του/της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΤΟΥΒΑ

CAMPEON
Δεν κουνιεται φυλλο στην ομαδα τις τελευταιες μερες. Χωρις παικτες,χωρις προπονητη,με διοικηση που δεν ξερει κανεις το τι θα κανει(αν θα πληρωνει δλδ η οχι)το μελλον ειναι αβεβαιο εως δυσοιονο. Κριμα ρε γμτ και καποιοι μεγαλωασαμε πηγαινοντας στο Τοφαλος και στο κλειστο της Περιβολας για να υποστηριξουμε αυτη την ομαδα!!! sad.gif sad.gif sad.gif
ANTIRISIAS
QUOTE(CAMPEON @ Jun 25 2009, 16:08 ) *
Δεν κουνιεται φυλλο στην ομαδα τις τελευταιες μερες. Χωρις παικτες,χωρις προπονητη,με διοικηση που δεν ξερει κανεις το τι θα κανει(αν θα πληρωνει δλδ η οχι)το μελλον ειναι αβεβαιο εως δυσοιονο. Κριμα ρε γμτ και καποιοι μεγαλωασαμε πηγαινοντας στο Τοφαλος και στο κλειστο της Περιβολας για να υποστηριξουμε αυτη την ομαδα!!! sad.gif sad.gif sad.gif

όλοι οι φίλοι κάθε ομάδας, θα πρέπει να τη στηρίζουν στα δύσκολα, και αυτό πράξε! Είαν απώλεια για το πατραικό μπάσκετ, η ανυπαρξία του απόλλωνα.
CAMPEON
QUOTE(ANTIRISIAS @ Jun 25 2009, 16:19 ) *
όλοι οι φίλοι κάθε ομάδας, θα πρέπει να τη στηρίζουν στα δύσκολα, και αυτό πράξε! Είαν απώλεια για το πατραικό μπάσκετ, η ανυπαρξία του απόλλωνα.

Και βεβαια θα στηριξουμε τον Απολλωνα στα δυσκολα.Αλλωστε εκει φαινεται ο πραγματικος φιλαθλος της καθε ομαδας,στα δυσκολα. Δεν θα ειναι απωλεια μονο για το πατραικο αλλα και για ολοκληρο το ελληνικο μπασκετ η ανυπαρξια του Απολλωνα μιας ομαδας που ανεδειξε μεγαλους παικτες(αφοι Πετροπουλοι,Τζακης,Βετουλας κ.α.)!!!
taraboura
QUOTE(CAMPEON @ Jun 25 2009, 16:23 ) *
Και βεβαια θα στηριξουμε τον Απολλωνα στα δυσκολα.Αλλωστε εκει φαινεται ο πραγματικος φιλαθλος της καθε ομαδας,στα δυσκολα. Δεν θα ειναι απωλεια μονο για το πατραικο αλλα και για ολοκληρο το ελληνικο μπασκετ η ανυπαρξια του Απολλωνα μιας ομαδας που ανεδειξε μεγαλους παικτες(αφοι Πετροπουλοι,Τζακης,Βετουλας κ.α.)!!!

Πάντως μην αποκλείσεις το γεγονός να διατηρηθεί η ΚΑΕ. Βέβαια, σε καμία περίπτωση με το φετινό τραγικό και αποτυχημένο καθεστώς. Το ιδανικό θα ήταν να δώσει κάποια οικονομική βοήθεια και ο Καραπάνος.
CAMPEON
QUOTE(taraboura @ Jun 25 2009, 17:26 ) *
Πάντως μην αποκλείσεις το γεγονός να διατηρηθεί η ΚΑΕ. Βέβαια, σε καμία περίπτωση με το φετινό τραγικό και αποτυχημένο καθεστώς. Το ιδανικό θα ήταν να δώσει κάποια οικονομική βοήθεια και ο Καραπάνος.

Ο Καραπανος εχει κουραστει 10 χρονια τωρα να βαζει λεφτα στην ομαδα και θελει να φυγει. Αν διατηρηθει ΚΑΕ τοτε αυτοι που ειναι στην ομαδα θα πρεπει να βαλουν πολλα λεφτα(οχι οτι τωρα δεν πρεπει να βαλουν). Αντε να βρεθει μια λυση!!! Δεν παει αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
taraboura
Δύσκολα αυτοί θα βάλουν λεφτά από την τσέπη τους. Μέχρι τώρα το προσωπικό τους συμφέρον και την προβολή τους κοιτούσαν. Μόνο ο Καραπάνος προσέφερε ουσιαστικά στον Απόλλωνα, αλλά έχει δίκιο, δεν νομίζω ότι πλέον έχει την οικονομική δυνατότητα αλλά και την επιθυμία να δώσει άλλα χρήματα. Και μάλιστα ακούγεται ότι θα υπάρξει και νέα δικαστική διαμάχη μεταξύ Καραπάνου και Ερασιτέχνη Απόλλωνα!
CAMPEON
Ξερει κανεις αν θα προωθηθουν στην ομαδα παιδια απο τις υποδομες του συλλογου;;;; Θα ηταν πολυ καλο για τα επομενα χρονια καθως ο Απολλωνας εχει αρκετα παιδια στις υποδομες του!!!
taraboura
QUOTE(CAMPEON @ Jun 25 2009, 21:30 ) *
Ξερει κανεις αν θα προωθηθουν στην ομαδα παιδια απο τις υποδομες του συλλογου;;;; Θα ηταν πολυ καλο για τα επομενα χρονια καθως ο Απολλωνας εχει αρκετα παιδια στις υποδομες του!!!

Έχω ακούσει κάτι για Κομματά και Βασίλη Καπερώνη. Όμως μετά την προσφυγή του αδερφού του Παναγιώτη, ο Καπερώνης είναι αμφίβολος. Όλοι οι άλλοι παραμένουν στην Απολλωνιάδα. Πάντως, αυτοί που προωθήθηκαν πέρυσι, βοήθησαν πολύ τον Απόλλωνα στην Α2.
kaukasios
QUOTE(CAMPEON @ Jun 25 2009, 21:30 ) *
Ξερει κανεις αν θα προωθηθουν στην ομαδα παιδια απο τις υποδομες του συλλογου;;;; Θα ηταν πολυ καλο για τα επομενα χρονια καθως ο Απολλωνας εχει αρκετα παιδια στις υποδομες του!!!

ο απολλωνας δικα του παιδια δεν εχει.ο ερασιτεχνης εχει και προωθουντε στην ανδρικη ομαδα της απολλωνιαδας.φετος δεν θα υπαρχει καμια βοηθεια απο τον ερασιτεχνη στον απολλωνα μεχρι να ξεκαθαρισει η κατασταση.
CAMPEON
QUOTE(taraboura @ Jun 25 2009, 21:35 ) *
Έχω ακούσει κάτι για Κομματά και Βασίλη Καπερώνη. Όμως μετά την προσφυγή του αδερφού του Παναγιώτη, ο Καπερώνης είναι αμφίβολος. Όλοι οι άλλοι παραμένουν στην Απολλωνιάδα. Πάντως, αυτοί που προωθήθηκαν πέρυσι, βοήθησαν πολύ τον Απόλλωνα στην Α2.

Καλα οσοι εμειναν περυσι χαρακτηριζονται ηρωες γιατι η ομαδα σωθηκε πολυ ανετα και πολυ γρηγορα!!! Μακαρι ομως οι στοχοι της ομαδας να μην ειναι η γρηγορη αποφυγει του υποβιβασμου!!!!
dinnit
QUOTE(kaukasios @ Jun 25 2009, 21:39 ) *
ο απολλωνας δικα του παιδια δεν εχει.ο ερασιτεχνης εχει και προωθουντε στην ανδρικη ομαδα της απολλωνιαδας.φετος δεν θα υπαρχει καμια βοηθεια απο τον ερασιτεχνη στον απολλωνα μεχρι να ξεκαθαρισει η κατασταση.



Και σε περίπτωση δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση τι γίνεται!!!!!!!!!
kaukasios
Σε δηλώσεις του στο αθλητικό μαγκαζίνο στον Sentra FM Πάτρας, ο Νίκος Καραπάνος παραδέχθηκε πως είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να ανέβει ο Απόλλωνας στην Α1, αρκεί όσοι αγαπάνε την ομάδα να είναι ενωμένοι: «Έρχομαι και αν θέλουν και οι Απολλωνιστές τίθεμαι επικεφαλής για να παραμείνει η ομάδα στην Α2 με στόχο την Α1. Όσοι αγαπάνε τον Απόλλωνα τους περιμένω να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε, όμως όλα θα είναι στο φως της Πάτρας. Περιμένω απάντηση και εγώ εδώ είμαι για να ανέβει η ομάδα στην Α1 κατηγορία, εκεί που την θέλουν όλοι οι Πατρινοί».
Από εκεί και πέρα, η ΚΑΕ Απόλλων και ο Ερασιτέχνης απολογήθηκαν στα γραφεία της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και πλέον βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης (η οποία, πάντως, θα είναι εφέσιμη).

mats.gr
dinnit
QUOTE(kaukasios @ Jul 2 2009, 10:29 ) *
Σε δηλώσεις του στο αθλητικό μαγκαζίνο στον Sentra FM Πάτρας, ο Νίκος Καραπάνος παραδέχθηκε πως είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να ανέβει ο Απόλλωνας στην Α1, αρκεί όσοι αγαπάνε την ομάδα να είναι ενωμένοι: «Έρχομαι και αν θέλουν και οι Απολλωνιστές τίθεμαι επικεφαλής για να παραμείνει η ομάδα στην Α2 με στόχο την Α1. Όσοι αγαπάνε τον Απόλλωνα τους περιμένω να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε, όμως όλα θα είναι στο φως της Πάτρας. Περιμένω απάντηση και εγώ εδώ είμαι για να ανέβει η ομάδα στην Α1 κατηγορία, εκεί που την θέλουν όλοι οι Πατρινοί».
Από εκεί και πέρα, η ΚΑΕ Απόλλων και ο Ερασιτέχνης απολογήθηκαν στα γραφεία της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και πλέον βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης (η οποία, πάντως, θα είναι εφέσιμη).

mats.gr


Εφέσιμη η όχι για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ αυτό είναι κατάντια επειδή τον παρακολουθώ πολλά χρόνια κάποιοι καρεκλογκένταυροι τον κατάντισαν έτσι ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ και που υπάρχουν στο ΠΑΤΡΑΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ θα μπορούσε το πατραικό μπάσκετ να βγάζει φωτιές και τρώγονται μεταξύ τους ε ας παν να γίνουν πρόεδροι για να πάρει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ την EUROLEAGUE ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ
CAMPEON
QUOTE(dinnit @ Jul 8 2009, 00:36 ) *
Εφέσιμη η όχι για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ αυτό είναι κατάντια επειδή τον παρακολουθώ πολλά χρόνια κάποιοι καρεκλογκένταυροι τον κατάντισαν έτσι ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ και που υπάρχουν στο ΠΑΤΡΑΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ θα μπορούσε το πατραικό μπάσκετ να βγάζει φωτιές και τρώγονται μεταξύ τους ε ας παν να γίνουν πρόεδροι για να πάρει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ την EUROLEAGUE ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

Δυστυχως ετσι εχει καταντησει ο Απολλωνας γιατι μονο καταντια ονομαζετε η σημερινη κατασταση της ομαδας. Μακαρι να υπαρξει στο αμεσο μελλον συσπειρωση απο οσους αγαπουν την ομαδα για να ξαναγινει η ομαδαρα που ηταν παλια. Ειναι κριμα πραγματικα εκει που εχει φτασει τωρα ο Απολλωνας!
dinnit
QUOTE(CAMPEON @ Jul 9 2009, 00:02 ) *
Δυστυχως ετσι εχει καταντησει ο Απολλωνας γιατι μονο καταντια ονομαζετε η σημερινη κατασταση της ομαδας. Μακαρι να υπαρξει στο αμεσο μελλον συσπειρωση απο οσους αγαπουν την ομαδα για να ξαναγινει η ομαδαρα που ηταν παλια. Ειναι κριμα πραγματικα εκει που εχει φτασει τωρα ο Απολλωνας!



Εχεις δίκο Campeon συσπείρωση χρειάζεται αλλά με τόσα χρέη που ακούγονται δύσκολα να γίνει αυτό που λές .Κατα την γνώμη μου καλύτερα να πέσει Β η Γ εθνικη στην παρουσα φάση για να γλιτώσει κάποια απο αυτά και στην συνέχεια ανεβαίνουν πάλι και Α2 και Α1
CAMPEON
QUOTE(dinnit @ Jul 9 2009, 10:04 ) *
Εχεις δίκο Campeon συσπείρωση χρειάζεται αλλά με τόσα χρέη που ακούγονται δύσκολα να γίνει αυτό που λές .Κατα την γνώμη μου καλύτερα να πέσει Β η Γ εθνικη στην παρουσα φάση για να γλιτώσει κάποια απο αυτά και στην συνέχεια ανεβαίνουν πάλι και Α2 και Α1

Φανταζεσαι ομως το τι ξεφτιλα και τι πισωγυρισμα θα ειναι αυτο για τον Απολλωνα;;;; ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!
kaukasios
Διέξοδο στα προβλήματα θα προσπαθήσει να δώσει ο Ερασιτέχνης Απόλλωνας, που την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 12.00 μ.μ. στο γήπεδο της Περιβόλας, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο στην ανοικτή συνέντευξη τύπου σχετικά με την πορεία της ομάδας μπάσκετ. Αναλυτικά…

«Την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 12.00 μ.μ. θα δοθεί στην έδρα του Συλλόγου (κλειστό Περιβόλας) ανοικτή συνέντευξη τύπου σχετικά με τις θέσεις μας ως μετόχου της Κ.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ για τις διαφαινόμενες εξελίξεις και την πορεία της ομάδας.

Το Δ.Σ. του «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ»
kaukasios
Την Δευτέρα που μας πέρασε σε τοπική εφημερίδα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Νίκος Καραπάνος έδωσε συνέντευξη με την οποία υποστήριζε όσα υποστηρίζει καιρό τώρα.

Ότι δηλαδή, ο Απόλλωνας για να «σωθεί» χρειάζεται δύο λύσεις. Ή να «γράψει» 3.000 μέλη, ή να βρεθεί ένας σαν και τον ίδιον, σε ότι αφορά στην οικονομική του ευχέρεια.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι όσα χρέη υπήρχαν τα έχει αναλάβει η ΚΑΕ, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα, πως η ομάδα θα «κατέβει», είτε με έναν παίκτη, ακόμα και στη Β’ Εθνική.

Αύριο Τετάρτη, είναι η σειρά του Ερασιτέχνη Απόλλωνα να μιλήσει για το μέλλον του συλλόγου, με μία συνέντευξη Τύπου (στις 11 αντί για τις 12 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη) που θα δοθεί στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας.

Δεν αναμένεται να δοθεί λύση, ούτε και μετά από την αυριανή συνέντευξη Τύπου, καθώς αυτό το «πινγκ – πονγκ» των δηλώσεων το έχουμε δει να γίνεται και στο παρελθόν.

Αυτό που πιθανότατα θα γίνει από την πλευρά του Ερασιτέχνη, θα είναι να ξεχωρίσει τη θέση του από αυτήν της ΚΑΕ και να γνωστοποιήσει τις φιλοδοξίες του για όλα τα τμήματα των υποδομών.

Όλα αυτά, ενώ η ομάδα παραμένει δίχως προπονητή – παίκτες και το σπουδαιότερο, δίχως να γνωρίζει σε ποια κατηγορία και αν θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τη νέα περίοδο…
dinnit
QUOTE(kaukasios @ Jul 14 2009, 20:12 ) *
Την Δευτέρα που μας πέρασε σε τοπική εφημερίδα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Νίκος Καραπάνος έδωσε συνέντευξη με την οποία υποστήριζε όσα υποστηρίζει καιρό τώρα.

Ότι δηλαδή, ο Απόλλωνας για να «σωθεί» χρειάζεται δύο λύσεις. Ή να «γράψει» 3.000 μέλη, ή να βρεθεί ένας σαν και τον ίδιον, σε ότι αφορά στην οικονομική του ευχέρεια.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι όσα χρέη υπήρχαν τα έχει αναλάβει η ΚΑΕ, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα, πως η ομάδα θα «κατέβει», είτε με έναν παίκτη, ακόμα και στη Β’ Εθνική.

Αύριο Τετάρτη, είναι η σειρά του Ερασιτέχνη Απόλλωνα να μιλήσει για το μέλλον του συλλόγου, με μία συνέντευξη Τύπου (στις 11 αντί για τις 12 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη) που θα δοθεί στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας.

Δεν αναμένεται να δοθεί λύση, ούτε και μετά από την αυριανή συνέντευξη Τύπου, καθώς αυτό το «πινγκ – πονγκ» των δηλώσεων το έχουμε δει να γίνεται και στο παρελθόν.

Αυτό που πιθανότατα θα γίνει από την πλευρά του Ερασιτέχνη, θα είναι να ξεχωρίσει τη θέση του από αυτήν της ΚΑΕ και να γνωστοποιήσει τις φιλοδοξίες του για όλα τα τμήματα των υποδομών.

Όλα αυτά, ενώ η ομάδα παραμένει δίχως προπονητή – παίκτες και το σπουδαιότερο, δίχως να γνωρίζει σε ποια κατηγορία και αν θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τη νέα περίοδο…



ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ Ολο δηλώσεις και συμβούλια και αποτέλεσμα μηδέν
kaukasios
Δίχως να βρεθεί ή να προταθεί κάποια ουσιαστική λύση στα «δεινά» που περνάει ο Απόλλωνας, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, το πρωί στο κλειστό της Περιβόλας.

Το παρών έδωσαν και μίλησαν ο πρόεδρος Ανδρέας Μολφέτας, οι Αντιπρόεδροι Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης και Κώστας Καραπάνος καθώς και ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ, Βασίλης Λιανός.

Ο κ. Μολφέτας, χαριτολογώντας «απάντησε» στα όσα υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ.

«Μας είπε να βρούμε έναν νέο Καραπάνο και βρήκαμε τον Κώστα Καραπάνο. Σε ότι αφορά στην εγγραφή 3.000 μελών, εμείς το έχουμε ξαναπεί: η πόρτα του Απόλλωνα είναι ανοικτή για όλους. Αριθμούμε 500 μέλη και θέλουμε να τα τριπλασιάσουμε και να τα κάνουμε περισσότερα».

Στη συνέχεια κι αφού διάβασε την ανακοίνωση (που μπορείτε να διαβάσετε ακολούθως), ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, διευκρίνισε κάποια πράγματα και σχολίασε κάποια άλλα.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι πρωτάκουστο να προσφέρουμε σαν Ερασιτέχνες και να βρισκόμαστε στα δικαστήρια. Μου είχε πει ο κ. Καραπάνος στην Αγίου Νικολάου ένα βράδυ «ανέλαβε εσύ και εγώ θα σε ακολουθήσω από πίσω». Ακόμα περιμένω να με πάρει τηλέφωνο… Ο Νίκος (σ.σ. Καραπάνος) είναι φίλος μου, αλλά εγώ είμαι Απολλωνιστής και δεν θα αφήσω να πέσει τίποτα κάτω».

Ο κ. Μολφέτας συμπλήρωσε πως «διαλύσαμε μία ομάδα όπως η Απολλωνιάδα και μας ζητάει να πληρώσουμε και από πάνω. Το ταμείο της απερχόμενης διοίκησης του Ερασιτέχνη, ήταν μία χαρά.

Είπε ο κ. Καραπάνος πως θα κατεβάσει την ομάδα με έναν παίκτη. Αναρωτιέμαι αν αξίζει στην ομάδα να έχει τέτοια κατάληξη. Αργά ή γρήγορα όλες οι ομάδες θα γίνουν ερασιτεχνικές. Εμείς, ξέρουμε τι θα κάνουμε τότε, σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν μετέχουμε. Με την πρόσφατη συνέντευξή του, ο κ. Καραπάνος απαξιώνει τον σύλλογο…»

Με τη σειρά του ο Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης, τόνισε: «Είπε ότι θέλει να φύγει. Ας το κάνει με χαρτιά, να ξέρουμε και εμείς τι γίνεται. Όμως, δεν μπορούμε να πάμε σπίτι του να του πούμε τι να κάνει. Εγώ ξέρω ότι με όλα αυτά που έχουν γίνει στον σύλλογο, ο Απόλλωνας έχει χάσει σε αξιοπρέπεια…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών έδωσαν ακόμα και δύο από τα ιστορικά στελέχη του συλλόγου, ο Σπύρος Γαλάνης και ο Γιώργος Καρατζάς, ενώ προς το τέλος της συνέντευξης εμφανίστηκε και ο Θάνος Γαλάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα:

«Η μεγάλη οικογένεια του «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» συναισθάνεται το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο καλείται να πορευθεί το αμέσως ερχόμενο χρονικό διάστημα η πρώτη ομάδα και σημαία του Συλλόγου.

Γνωρίζει επίσης τα αντικειμενικά περιθώρια μέσα στα οποία ο «Ερασιτέχνης» μπορεί να προσφέρει και να βοηθήσει. Έχει επίγνωση της βαριάς ευθύνης που επιβάλλει η ιστορία του Συλλόγου και νιώθει ότι είναι ανάγκη όλοι οι Πατρινοί να γνωρίζουν τις εξής απλές αλήθειες:

Ότι είχαμε να πούμε, έχει ειπωθεί από μεριά μας στις 30/4/2009. Μόνο απλή υπενθύμιση χρειάζεται για τα ακόλουθα.

Τη δεδομένη στιγμή, απόλυτος κυρίαρχος των εξελίξεων είναι ο βασικός μέτοχος της ΚΑΕ κ. Νίκος Καραπάνος. Αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να εξασφαλίσει τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις για να συμμετάσχει η ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να βοηθήσει με κανέναν τρόπο τον κ. Καραπάνο να εξασφαλίσει και πάλι το δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα, που προς το παρών φαίνεται να μην το έχει.

Ακόμη, εάν τελικά μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2, μόνο αυτός έχει το δικαίωμα να επανδρώσει την ομάδα με το στελεχικό δυναμικό που απαιτείται.

Πρέπει να γίνει από όλους κατανοητό ότι τελειώνει ο χρόνος για να υλοποιηθούν τα στοιχειώδη που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, και ότι μόνο ο κ. Καραπάνος μπορεί να ξεκινήσει τις διαδικασίες.

Ο «Ερασιτέχνης δηλώνει ότι θα σταθεί χωρίς καμία επιφύλαξη αρωγός της πρώτης ομάδας, σε ότι μπορεί να προσφέρει χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την περιουσία του συλλόγου, αλλά και τον πυρήνα της ύπαρξής του, δηλαδή τα ερασιτεχνικά τμήματα και τις υποδομές του.

Πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσουμε από τώρα, ότι δεν πρόκειται να μπούμε ξανά σε παιχνίδια «εκβιασμών» της τελευταίας στιγμής, δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου, δεν είναι δυνατόν να αναλάβουμε τέτοιες δυσβάσταχτες ευθύνες άλλων. Γι’ αυτό και ξεκαθαρίζουμε από τώρα τη θέση μας: Ο Ερασιτέχνης, στην παρούσα φάση, είναι σε θέση να αναλάβει την πρώτη ανδρική ομάδα μόνο εφ’ όσον αυτή επανέλθει σε ερασιτεχνική λειτουργία. Και αυτό όμως, προϋποθέτει την ξεκάθαρη απόφαση του κ. Καραπάνου, που ακόμα κανείς δεν την έχει ακούσει. Εμείς είμαστε έτοιμοι να τον ακούσουμε.

Ο Ερασιτέχνης Απόλλων, οφείλει τόσο θεσμικά, όσο και πραγματικά να ασχοληθεί με τα ερασιτεχνικά του τμήματα και τις Ακαδημίες, σύμφωνα άλλωστε και με τις ομόφωνες αποφάσεις της Γενικής μας συνέλευσης. Από αυτή την κατεύθυνση δεν θα παρεκκλίνουμε. Το οφείλουμε στην ιστορία του συλλόγου μας.»

Άρθρο του/της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΤΟΥΒΑ

ρε παιδια αφηστε τα λογια και τα παιχνιδακια.η ομαδα χανεται.δηλωσεις ο ο ενας,δηλωσεις ο αλλος.ετσι δεν γινεται τιποτα.βρειτε επιτελους μια λυση.
kaukasios
Αρκετός ντόρος γίνεται τις τελευταίες μέρες, σχετικά με το αν θα πρέπει να επιστρέψουν οι Λιανός – Καπερώνης – Γιαννικόπουλος στην Απολλωνιάδα, μετά την προσφυγή που κατέθεσαν κατά της ΚΑΕ.

Από το περιβάλλον των παικτών πάντως, προκύπτει μία νέα παράμετρος, η οποία ουδέποτε έχει αναφερθεί μέχρι σήμερα. Ποια είναι αυτή;

Ότι υπάρχει ένας όρος που λέει πως αν διακοπεί η σύμβαση με υπαιτιότητα της ΚΑΕ (όπως είναι η προσφυγή που έγινε από την πλευρά των παικτών), τότε, αφενός μένουν ελεύθεροι και δεν υπάρχει καμία υποχρέωση επιστροφής τους στην Απολλωνιάδα, αφετέρου, ο Ερασιτέχνης, μπορεί να διεκδικήσει κάποιο χρηματικό ποσό από την ΚΑΕ.

Άλλωστε, το συμφωνητικό, δεν εμπεριέχεται μέσα στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι παίκτες και μάλιστα, δεν αναγνωρίζεται από την ΕΟΚ.

Οι παίκτες από την πλευρά τους, νιώθουν ενοχλημένοι με όλη αυτή τη «φασαρία» και προτιμούν να τηρούν σιγή ιχθύος, μέχρι τουλάχιστον να βγει η απόφαση για την «ελευθερία» τους. Διότι σίγουρα, μετά, θα έχουν να πουν πολλά…

Άρθρο του/της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΤΟΥΒΑ

kaukasios
N. Καραπάνος: «Ας μην με ξαναενοχλήσουν…»

Η «απάντηση» του Νίκου Καραπάνου (μετά τη συνέντευξη Τύπου του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη πριν από μερικές μέρες), δεν άργησε να έρθει… Με μία ανακοίνωσή του προς τους φιλάθλους του ιστορικού συλλόγου, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, επανέλαβε την επιθυμία του να απεμπλακεί από τα διοικητικά του συλλόγου, τόνισε πως παρέδωσε τον Απόλλωνα άνευ χρεών, ενώ εκτόξευσε «βέλη» προς τους «Απολλωνιστές» που θέλουν τον Απόλλωνα Ερασιτεχνικό σωματείο στην Β’ Εθνική. Καταλήγοντας, ο Νίκος Καραπάνος, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την επιθυμία του να τον αφήσουν ήσυχο και να μην τον ξαναενοχλήσουν.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

«Απευθυνόμενος για τελευταία φορά στους φιλάθλους του ενιαίου ΑΠΟΛΛΩΝΑ (για να μην ξεχνάμε και τον όρο που χρησιμοποιούσαν κάποιοι όταν τους βόλευε), θέλω να υπενθυμίσω ότι τον Σεπτέμβριο του 2008 και πριν την έναρξη της προηγουμένης αγωνιστικής περιόδου σε δημόσια συνάντηση που είχα με τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ διατύπωσα την ξεκάθαρη θέση μου ότι: δεν θέλω πλέον να είμαι Πρόεδρος, δεν θέλω να είμαι ιδιοκτήτης ΚΑΕ.

Την βούλησή μου αυτή ορισμένοι δεν θέλουν να την εννοήσουν και να την αποδεχθούν, παρ’ όλο που άλλα δήλωναν τότε. Την ίδια τακτική εξακολουθούν να εφαρμόζουν από τον Σεπτέμβριο του 2008 και μέχρι και σήμερα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πραττομένων και των λεγομένων τους, πετώντας αδιακρίτως λάσπη σε αυτούς που έχουν προσφέρει στον σύλλογο επί 11 συνεχόμενα χρόνια και υιοθετώντας την λαϊκή ρήση «λέγε, λέγε, όλο και κάτι θα μείνει».

Πληροφοριακά και μόνο αναφέρω ότι για την ίδρυση της ΚΑΕ συμμετείχα με το ποσό των 900.000 €, στην οποία και παραλάβαμε από τον ερασιτεχνικό ΤΑΚ υποχρεώσεις της τάξεως των 450.000 € την στιγμή που ο σύλλογος εισέπραττε ετήσια τηλεοπτικά - ΟΠΑΠ δικαιώματα ύψους 1.700.000 € και ταυτόχρονα είχε πωλήσει τον αθλητή Βούκσεβιτς έναντι του ποσού των 900.000 € (αντιστοιχίες από δρχ), ενώ παρέδωσα τον Απόλλωνα άνευ χρεών, αφού όλες οι υποχρεώσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2008 πληρώθηκαν και πληρώνονται από εμένα. Δεν θα ήθελα να προκαλέσω όλους αυτούς που έχουν λόγο και δίνουν συνεχώς συνεντεύξεις να μας πουν αντίστοιχες πράξεις τους προς το σωματείο, αν και θα έπρεπε να το είχα κάνει.

Τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ τον ήθελα στην Α1 Εθνική κατηγορία, δυνατό και ισχυρό, πρωταγωνιστώντας στο Πρωτάθλημα, όπως άλλωστε έκανε όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια που ήμουν Πρόεδρος, αναλώνοντας χρήμα αλλά και χρόνο, κάλεσα δε όποιον ασπάζεται αυτό το όραμα να συμμετάσχει σ’ αυτή την προσπάθεια από κοινού όπως γίνεται και σε άλλες ομάδες τόσο εδώ στην Ελλάδα, όσο και σε πολύ μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, πλην όμως κανένας αυτοαποκαλούμενος «Απολλωνιστής» δεν δέχθηκε να πράξει αυτό, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (δημόσια τοποθέτηση κ.κ. Κοτοπούλη, Τσανταρλιώτη).

Οι υπόλοιποι «Απολλωνιστές» εξακολουθούν την ίδια τακτική του «ανεμιστήρα λάσπης», δηλώνοντας σε όποια ευκαιρία και να τους δοθεί ότι θέλουν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερασιτεχνικό σωματείο, δηλαδή από Β΄ Εθνική και κάτω (ποιος θα μπορούσε να ξεστομίσει κάτι τέτοιο σε ομάδες αντίστοιχες με τον Απόλλωνα ????), και μόνο τότε θα αναλάβουν διότι με αυτό τον σκοπό ανέλαβαν και εξελέγησαν στις εκλογές !!!

Επειδή την ενασχόλησή τους με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ (αν έχουν βάλει τίποτα άλλο ας το πουν δημόσια για να γνωρίζει και ο κόσμος του Απόλλωνα) την θεωρούν σαν έκφραση της μεγάλης τους αγάπης για τον σύλλογο, ας σεβαστούν, έστω και ως ελάχιστη αναγνώριση του χρόνου και του προσωπικού κόπου που προσέφερα όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μου με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, την δημοσίως διατυπωμένη βούλησή μου να με αφήσουν ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ.

Κύριοι «Απολλωνιστές» ιδού πεδίον δόξης λαμπρό…»

Άρθρο του/της AΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΤΟΥΒΑ

δεν μπορω να καταλαβω?την παραταει την ομαδα?τι γινεται?χρωσταει ή δεν χρωσταει ο απολλωνας?
ANTIRISIAS
Μου ακούγεται παράδοξο, η όλη κουβέντα για ειδικές ρυθμίσεις, νόμους για να κατέβει η ομάδα στην Α2. Ποια η λογική να ζητάς ειδικούς νόμους, για να πάρεις τζάμπα μία ομαδα!
kaukasios
δικαιωθηκαν οι λιανος,καπερωνης και γιαννικοπουλος στην προσφυγη που ειχαν κανει κατα του απολλωνα και εμειναν ελευθεροι.πλεον ο απολλωνας δεν εχει κανεναν παικτη!!!!!
magickaminia
QUOTE(kaukasios @ Aug 3 2009, 16:31 ) *
δικαιωθηκαν οι λιανος,καπερωνης και γιαννικοπουλος στην προσφυγη που ειχαν κανει κατα του απολλωνα και εμειναν ελευθεροι.πλεον ο απολλωνας δεν εχει κανεναν παικτη!!!!!

Αν υπαρχει εστω και λιγο μυαλο εκει κατω πρεπει να αντιληφθουν επιτελους οτι μετα την καταντια της Παναχαικης στο ποδοσφαιρο και την καθιζηση του πατρινου αθλητισμου , πρεπει να γινει συγχωνευση των δυο μεγαλων σε εισαγωγικα ομαδων της Πατρας Ολυμπιαδας και Απολλωνα. Δεν ειναι δυνατον μια πολη σαν την Πατρα να μην εκπροσωπειται στην Α1. Ο κυκλος του Απολλωνα φαινεται να εκλεισε ανεπιστρεπτι για να μην εχει λοιπον την τυχη ιστορικων συλλογων οπως ο Σπορτιγκ, Ο Εσπερος Καλλιθεας , ο Πειραικος Συνδεσμος στον Πειραια πρεπει να βρεθει λυση. Πιστευω οτι οι παλιοι παικτες του συλλογου πρεπει να βοηθησουν και αυτοι. blove.gif
akatalhlos
Τροπολογιες και αερολογιες.αν δεν τα βρουν οχι β γ θα ειναι του χρονου
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.