Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΚΑΝΑ 2008-09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
leonkalf
Ίκαρος/Ακαδημία – ΑΕ Ρέντη 80-83 (69-69) μετά από παράταση.

Κυρίως νευρικό και άναρχο παιχνίδι.
Φάνηκε ότι οι ομάδες είναι ανέτοιμες να παίξουν καλό μπάσκετ και το παιχνίδι κρίθηκε σε ατομικές πρωτοβουλίες παικτών.

Η ομάδα του Ρέντη πήγε να χάσει ένα δικό της ματς, αφού ήταν μπροστά σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Στα τελευταία 2 λεπτά της κανονικής διάρκειας έκανε πολλά (για το χρόνο που απέμενε) λάθη με αποτέλσμα να χάσει ένα προβάδισμα 7π. και να πάει το ματς στην παράταση.
Γενικά, έδειξε καλύτερη ομάδα και δίκαια κέρδισε.
LOWBAPER
OKE - ΣΟΥΡΜΕΝΑ 69-60
pritanis
ΠΑΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ-ΑΣΗ 1 (20π.)
basketikos
QUOTE(leonkalf @ Sep 18 2008, 11:34 ) *
Το πρόγραμμα των υπόλοιπων αγώνων κυπέλλου.

Τρίτη 23-09-08

Κλ. Κορυδαλλού 17.30 Προοδευτική – Ιωνικός Νικ.( Βαρούχα, Σιώκας) κομ. Τσίχλας


Ενδιαφερουσα διαιτησια,
Ενα ματς με ονοματα που φερνουν αρκετες ποδοσφαιρικες κοντρες στο μυαλο (μπασκετικα ο Ιωνικος παντα ξεχωρισε και ειναι η πρωτη φορα που παιζουμε ιδια κατηγορια).
Στην Προ παιζουν αρκετοι πρωην Ιωνικοι (Δρακοπουλος, Τσιρογιαννης, Βαρυπατης) - ενα ματς με ιδιαιτερο ενδιαφερον...
berry the truth
Άλλη μια βόμβα στο κύπελλο που είδα ότι δεν αναφέρθηκε...Ο Λέων Μοσχάτου νίκησε τα Ταταύλα και θα παίξει τώρα με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου! Ο Λέων είναι ομάδα Δ κατηγορίας και το αστείο στο ματς με τα Ταταύλα είναι ότι ο προπονητής του Λέοντα, Πούγγουρας είναι και βοηθός του Βρεττού στα Ταταύλα!!! Ο ασίσταντ νίκησε τον χεντ δηλαδή, χαχα!!
berry the truth
QUOTE(jna23 @ Sep 17 2008, 14:27 ) *
Ναι γιατί ο λόγος που μηδενίστηκε η Βουλιαγμένη δεν ήταν ότι δεν είχε τον γεννημένο 1988 και κάτω αθλητή να ξεκινήσει, αλλά ότι οι άλλοι 2 μικροί δεν ήτανε στον πάγκο.
Η προκήρυξη βέβαια πουθενά δεν αναφέρει για παρουσία στον πάγκο και των 3 αθλητών με συνέπεια μηδενισμό της ομάδας, αλλά μόνο για συμμετοχή στην 1η πεντάδα ενός εκ των τριών.
Μάταια ότι και να είπαμε τότε στους ξερόλες του αθλήματος (παρατηρητές διαιτητές γραμματεία).
Για να μην υπάρχει λοιπόν θέμα αξιοπρέπειας ομάδας και να μην νομίζουν μερικοί ότι τα ξέρουν όλα και το ποιο σημαντικό ότι η Βουλιαγμένη είναι ένα καφενείο ελάτε λοιπόν στο καφενείο για ένα καφεδάκι ξερόλες και ταλαιπωρείστε τις ομάδες και ειδικά τα Μέγαρα με ταξίδια.
Άξια ΕΣΚΑΝΑ και τα κουμάσια της.


Αν και όλος ο κανονισμός είναι για γέλια, αντιγράφω από την προκήρυξη του κυπέλλου εσκανα ώστε να μου εξηγήσει κάποιος τι έγινε στην βουλιαγμένη γιατί δεν κατάλαβα...
"Από την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 όλα τα Σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Κύπελλο Ανδρών, πρέπει στον αριθμό των αθλητών που θα δηλώσουν στο Φύλλο Αγώνα, υ π ο χ ρ ω τ ι κ ά να περιλαμβάνουν τουλάχιστον τρεις (03) αθλητές μέχρι 20 ετών(γεννηθέντες το έτος 1988 και νεότερους). Ο ένας από αυτούς θα ξεκινά υ π ο χ ρ ω τ ι κ ά στην αρχική πεντάδα της ομάδας και θα παραμένει στον αγώνα τόσο χρόνο, όσο κρίνει ο Προπονητής της ομάδας του. Οι ανωτέρω αθλητές, καθώς και όσοι δηλώνονται στο Φύλλο Αγώνα και είναι γεννημένοι το έτος 1988 και νεότεροι, θα φέρουν αριθμό φανέλας υ π ο χ ρ ε ω τα ι κ ά από το νούμερο 13 έως και το νούμερο 15, με σκοπό την καλύτερη αναγνώρισή τους, από τους Διαιτητές, τον Κομισάριο, τους βοηθούς Διαιτητών και τους αντιπάλους"
george7
ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΕΣΠΕΡΟΣ 51-55...ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ Κ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ....Η ΗΤΤΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ Κ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
leonkalf
Αναγέννηση Ικονίου - Πορφύρας 49-90

Εύκολη επικράτηση του Πορφύρα.
killbill12
QUOTE(pritanis @ Sep 20 2008, 01:23 ) *
ΠΑΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ-ΑΣΗ 1 (20π.)

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ-ΑΣΗ 73-53
Και η Δραπετσωνα κερδισε 20π. την Ευρυαλη
scales84
Απο οτι καταλαβα στη βουλιαγμενη ειχαν δηλώσει τους 3 οπως επρεπε αλλα δεν ηταν οι 2 στο γηπεδο κατι που δεν αναφερεται πουθενα ομως οτι επισυρει μηδενισμο...

οσο για το λεων δεν θα ελγα οτι ηταν εκπληξη...βλεποντας το ματς τα ταταυλα δεν μου γεμισαν το ματι..δεν ξερω αν ειχαν απωλειες αλλα δεν ηταν τοσο μεγαλη η διαφορα δυναμικοτητας ωστε να το θεωρησω εκπληξη..

ο φιλος που δεν το ματς ερμης-εσπεροσ θα μας πει πως ειδε τον εσπερο γιατ ιδεν ξερουμε τπτ φετος
gate14
Ο Εθνικος ακομα και χωρις Χερκελετζη - Φουκος ( ο πρωτος ασθενης ο δευτερος τραυματιας ) επικρατησε με 65-56 του ΦΑΡΟΥ
FIVOS9
QUOTE(george7 @ Sep 20 2008, 15:52 ) *
ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΕΣΠΕΡΟΣ 51-55...ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ Κ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ....Η ΗΤΤΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ Κ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Τοσο κακος ηταν ρε παιδια ο ΕΣΠΕΡΟΣ? blink.gif ... δεν δικαιολογειται οσο ανετοιμος και αν ειναι να κινδυνεψει να χασει απο ομαδα Δ ΕΣΚΑΝΑ! Χωρις να θελω να υποβιβασω την ομαδα του ΕΡΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ που απο οτι φαινεται θα ειναι απο τα φετινα φαβορι στην υποθεση ανοδου και τους αξιζει ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια που κανανε και κοιταξαν στα ματια εναν θεωρητικα κατα πολυ καλυτερο αντιπαλο! Μπορει να μας πει καποιος λεπτομερειες για τη φετινη ομαδα του ΕΣΠΕΡΟΥ?
blove.gif
jimmykay
Πέμπτη 25/09 21.30 ΑΕ Ρέντης - Μίλωνας.
Τις δύο ομάδες χωρίζουν κάποιες κατηγορίες αλλά ίσως είναι καλό ματς.


Ο Πανεαπολικός φαίνεται πολύ δυνατός φέτος. Πιστεύω στην άνοδο φέτος μετά απο πολλά χρόνια. Η νίκη με Ηλεκτρούπολη ήρθε πολύ εύκολα! Η Ηλεκτρούπολη λίγα πράγματα.

Ο Φάρος τα ίδια. Πολύ δύσκολη χρονιά φέτος.

Ο Έσπερος προβλημάτισε με την εμφάνισή του. Πρέπει να δουλέψουν λίγο ομαδικά.
themis7
O Εθνικος ηταν παρα πολυ καλος προχθες για τετοια εποχη !!! Εδειξε στοιχεια αθλητικης ομαδας και ο Θεμις εδειξε οτι θα ειναι ο ηγετης αυτης της ομαδας!!! Βεβαια πρεπει να πουμε οτι και ο Φαρος ηταν πολυ καλος ειδικα ο Αντιπατης ο οποιος και στην αμυνα ηταν εκπληκτικος αλλα και στην επιθεση οποτε χρειαστηκε εδωσε λυσεις!!! Πιστευω οτι ο Αντιπατης ειναι ενας απο τους καλυτερους παιχτες τησ ΕΣΚΑΝΑ ! Επισης βοηθησε πολυ επιθετικα ο Παυλογιαννης!!! Ο Φαρος κανει πολυ καλη δουλεια και ο προπονητης του εχει την ομαδα συγκεντρωμενη και γυμνασμενη... οποιος τον υποτιμησει θα παθει μεγαλη ζημια!!!!
Ετσι λοιπον μου φαινεται οτι Εθνικος και πορφυρας θα εχουν τον πρωτο λογο φετος ομως προβλεπω οτι ο πρωτος θα κανει πανω απο 5 ηττες και οτι ο πρωταθλητης αλλα και αυτοι που θα πεσουν θα κριθουν στο νημα!!!
pritanis
ΤΕΡΨΙΘΕΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2ΠΛΟ
nst!
Φοινικας Αγ. Σ.- ΓΑΣΕ 62-50
berry the truth
QUOTE(pritanis @ Sep 22 2008, 21:48 ) *
ΤΕΡΨΙΘΕΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2ΠΛΟ


84-91! πολύ ωραίο παιχνίδι
dirk10
σημερα ιωνικος-προ θα γινει χαμος απ οτι ακουγετε!!!!!!!!!!!!
giannhs_09
ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-ΠΑΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 49-58...Όχι τόσο καλή εμφάνιση για τους πρώτους που θα μπορούσαν εμφανώς περισσότερα..
leonkalf
QUOTE(dirk10 @ Sep 23 2008, 12:33 ) *
σημερα ιωνικος-προ θα γινει χαμος απ οτι ακουγετε!!!!!!!!!!!!

Καλό ματσάκι, ελπίζω να προλάβω να περάσω να δω!!

Καλή προθέρμανση εν' όψη του πρωταθλήματος.
Αν και αρχή σεζόν για τις ομάδες, πιστεύω λόγω των αντιπάλων να δούμε ένα ενδιαφέρον ματς!!

blove.gif
jimmykay
20.00 Τελικά είναι ο αγώνας ΑΕ Ρέντη - Μίλωνας στις 25/09.
Blue1965White
Προοδευτική - Ιωνικός 73-78. Ο Ιωνικός βρέθηκε πίσω στο πρώτο ημίχρονο μέχρι και με 15 πόντους. Σ'αυτό το διάστημα ο Δρακόπουλος της Προοδευτικής σκόραρε κατά βούληση. Στο 3ο δεκάλεπτο ο Ιωνικός πέρασε μπροστά και με κορυφαίο τον Γεωργίου κράτησε τη νίκη ως το τέλος. Μεγάλα ψυχικά αποθέματα από τους παίκτες του Ιωνικού που μπροστά σε ένα τελείως εχθρικό κοινό κατάφεραν να κρατήσουν την αυτοσυγκέντρωση τους και να κερδίσουν ένα δύσκολο παιχνίδι.
Δυστυχώς δύο αρνητικά γεγονότα σημάδεψαν το παιχνίδι. Η διοίκηση και οι φίλαθλοι της Προοδευτικής κινητοποίησαν όλη την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά προκειμένου να μην καταφέρουν οι φίλαθλοι του Ιωνικού να μπουν στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι του Ιωνικού έφτασαν στο γήπεδο λίγο μετά τις 5 όπου εκεί η αστυνομία μετά τα παρακαλετά των φιλάθλων της Προοδευτικής τους απαγόρευσε την είσοδο.
Το δεύτερο θλιβερό γεγονός ήταν η επίθεση που δέχτηκε η αποστολή του Ιωνικού μετά το τέλος του αγώνα με βροχή αντικειμένων (μπουκάλια κλπ). Αυτό εξηγεί μάλλον την πρεμούρα τους να μην υπάρχουν φίλαθλοι του Ιωνικού στις εξέδρες.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΩ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΕΤΑ (sic) ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΩΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΕΔΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ.

Στο παιχνίδι πρωταθλήματος που έρχεται την 4η αγωνιστική θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ περισσότερο για να το καταφέρουν.
leonkalf
Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με έντονη παρουσία κόσμου (όχι όμως φρόνιμου... και μη μπασκετικού στην πλειοψηφία του) έγινε στον Κορυδαλλό.
Είχε χαρακτήρα σκληρού derby και ήταν νομίζω ένα καλό τεστ για τις 2 ομάδες εν' όψη πρωταθλήματος.

Και οι 2 ομάδες φανερά ανέτοιμες ακόμα. Κέρδισε μάλλον ο πιο ψύχραιμος και η ομάδα που έκανε καλύτερες επιλογές στην επίθεση στο τέλος (είδα τα τελευταία 13 λεπτά).
Έχουν δρόμο και οι 2 ομάδες προκειμένου να παίξουν το μπάσκετ που μπορούν.

Απαράδεκτη η αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα (έβλεπες μια θολούρα), συν ότι δεν είχαν ανοίξει όλες οι πόρτες (μόνο 1-2). Όπως απαράδεκτα και τα μπουκάλια που εκτοξεύτηκαν προς τον πάγκο του Ιωνικού στο τέλος (αλλά και 2-3 λίγο πριν το τέλος).
Ήταν τραγική η σκηνή που είδα, 2 μικρά γυφτάκια ηλικίας 9-10 χρονών να πετάνε μπουκάλια νερό... 68.gif
Αυτή είναι δυστυχώς η παιδεία μας... τι να πει κανείς ΝΤΡΟΠΗ!!!


Συγχαρητήρια στα παιδιά και των 2 ομάδων για την προσπάθεια να παίξουν μπάσκετ και καλή τους συνέχεια.


bball.gif Το αυριανό παιχνίδι Ιάσονας Ν. - Πειραϊκός Σύνδεσμος δεν θα γίνει, αφού η ομάδα της Νίκαιας δεν θα κατέβει στο παιχνίδι κι έτσι στην επόμενη φάση (γ') θα έχουμε ένα ωραίο παιχνίδι (κοινή έδρα) Πορφύρας-Πειραϊκός
dirk10
η ομαδα του ιωνικου εδειξε τον απετουμενο τσαμπουκα μεσα στον κορυδαλο και πηρε μια σπουδαια νικη.ελπιζω σε διπλο και στο πρωταθλημα απεναντι στην προοδευτικη!απαραδεκτο και το γεγονος οτι ο κοσμος του ιωνικου εμεινε απ εξω.βεβαια δεν ξερω και εγω τι θα γινοταν!!!!!!αγωνιστικα κακα τα 2πρωτα δεκαλεπτα για τον ιωνικο αμυντικα εδωσαν την ευκαιρια να ξεφυγει και με 14 ποντους στην προοδευτικη.στο δευτερο ο ιωνικος εγινε πιο δυνατος αμυντικα και με πιο καθαρο μυαλο στην επιθεση(με τρομερα περιθωρια βελτιωσης βεβαια)μπορεσε και εκανε ενα πολυ καλο διπλο και κυριως ψυχολογικα εκανε καλο
gate14
QUOTE(dirk10 @ Sep 24 2008, 01:14 ) *
η ομαδα του ιωνικου εδειξε τον απετουμενο τσαμπουκα μεσα στον κορυδαλο και πηρε μια σπουδαια νικη.ελπιζω σε διπλο και στο πρωταθλημα απεναντι στην προοδευτικη!απαραδεκτο και το γεγονος οτι ο κοσμος του ιωνικου εμεινε απ εξω.βεβαια δεν ξερω και εγω τι θα γινοταν!!!!!!αγωνιστικα κακα τα 2πρωτα δεκαλεπτα για τον ιωνικο αμυντικα εδωσαν την ευκαιρια να ξεφυγει και με 14 ποντους στην προοδευτικη.στο δευτερο ο ιωνικος εγινε πιο δυνατος αμυντικα και με πιο καθαρο μυαλο στην επιθεση(με τρομερα περιθωρια βελτιωσης βεβαια)μπορεσε και εκανε ενα πολυ καλο διπλο και κυριως ψυχολογικα εκανε καλο


Ποσο κοσμο ρε παιδια κατεβασε η Προο και ποσο κοσμος του Ιωνικου πηγε?
dirk10
QUOTE(gate14 @ Sep 24 2008, 01:44 ) *
Ποσο κοσμο ρε παιδια κατεβασε η Προο και ποσο κοσμος του Ιωνικου πηγε?

apo ti ακουσα ηταν καμια 500ρια ιςνικοι λεει απ εξω δεν ειμαι σιγουρος!τησ προοδευτικης πρεπει να ηταν καμια 200-300ρια
basketikos
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΟΚΟΚΟ...... (απουσια του basketikou - αλλα χαλαλι !!!! biggrin.gif biggrin.gif ) 78-73

Εμαθα οτι:
bball.gif Οι προοδευτικανοι εκαναν πανστρατια και μαζεψαν γυρω στα 300 ατομα που πηγαν στο γηπεδο απο τις 4.00 - με τους ουδετερους & ανοργανωτους Ιωνικους το γηπεδο ειχε 400.
bball.gif 200-300 Ιωνικοι -rangers και μη - περιμεναν να μπουν στο γηπεδο. Η αστυνομια δεν μπορεσε να δημιουργησει χώρο - φοβηθηκε επεισοδια - και οι δικοι μας αναγκαστηκαν να επιστρεψουν σπιτιτα του.
bball.gif Μειναμε 14 ποντους πισω στο πρωτο δεκαλεπτο οταν ο Δρακόπουλος ειχε 4/4 τριποντα - και τα επεισοδια (Φτυσιματα, μπουκαλια, βρισες κλπ) εις βαρος των παιχτων επεδρασαν στην νεανική μας ομαδα.
bball.gif Μετα, με ψυχη και δυναμη η πραγματική δυναμη, ο βασιλιας κερδισε κατα κράτος την Προκοκοκο.
bball.gif Γινανε αισχη μετα το ματς και σωθηκαμε χαρη στην παρεμβαση προπονητη και ορισμενων παικτών της Προκοκο (κριμα που σε αυτους δεν περιλαμβανονται πρωην παικτες του Ιωνικου...). Φανταζομαι οτι πανε καρφι για τιμωρια...


Για τον Ιωνικο: Κουκουνιας 21, Γεωργιου 20, Κουρης 15, Πρινέας 7.

ΜΠΡΑΒΟ σε ολους που μας εδωσαν μεγαλη χαρα - που δεν κολωσαν στα δυσκολα - και σκεφτηκαν τι σημαινει η νικη στο σημερινο ματς: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ - ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ.

ΝΤΡΟΠΗ στα αισχη που δημιουργησαν οι προοδευτικανοι...
moufas
ΑΕΤΟΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: 71 - 59
Εύκολη νίκη για τον Αετό που με κορυφαίους την τριπλέτα Κασπαριάν,Σταυρακόπουλο και Χατζηδάκη δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει ένα πολύ δυνατό ματς. Από την άλλη, ο Θεμιστοκλής διαθέτει παίκτες επιπέδου που όμως δεν έχουν γίνει ακόμα καλοδουλεμένο σύνολο.Με τη φανέλα του Αετού αγωνίστηκε και ο παλιός σέντερ του Μίλωνα και Άρη Νικαίας, Γιώργος Σιώκος.Τώρα ο Αετός θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου εντός έδρας.
leonkalf
Ρέντη - Μίλωνας 2 (περίπου 20π.+ διαφορά).

Ο Ρέντης το πάλεψε το ματς και η διαφορά έγινε στο β' ημίχρονο.
Μπροστά σ' όλο το ματς ο Μίλωνας αλλά ο Ρέντης δε το παρατούσε. 2 κατηγορίες διαφορά οι 2 ομάδες.
scales84
καμια λεπτομερεια για το μιλωνα λεο?
basketakias
to redi pos to eides ? pioi pigan kala ? milonas oloi lene oti tha pesi pos sou fanike?
eskanakias
QUOTE(moufas @ Sep 25 2008, 23:40 ) *
ΑΕΤΟΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: 71 - 59
Εύκολη νίκη για τον Αετό που με κορυφαίους την τριπλέτα Κασπαριάν,Σταυρακόπουλο και Χατζηδάκη δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει ένα πολύ δυνατό ματς. Από την άλλη, ο Θεμιστοκλής διαθέτει παίκτες επιπέδου που όμως δεν έχουν γίνει ακόμα καλοδουλεμένο σύνολο.Με τη φανέλα του Αετού αγωνίστηκε και ο παλιός σέντερ του Μίλωνα και Άρη Νικαίας, Γιώργος Σιώκος.Τώρα ο Αετός θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου εντός έδρας.

και σιωκο ο αετος?????σε ενα κακο παιχνιδι η μανδρα κερδισε τα μεγαρα με 5 ποντους περιπου
patrice loko
Αλλα αποτελεσματα απο κυπελο εχουμε?Αληθεια ο Μιλωνας τι λεει?Ποιοι ξεχωρισαν?Εχει παει ο Ευαγγελιτσης εκει εμαθα πρεπει να ειναι πολυ καλη προσθηκη.
leonkalf
QUOTE(scales84 @ Sep 26 2008, 00:24 ) *
καμια λεπτομερεια για το μιλωνα λεο?



QUOTE(basketakias @ Sep 26 2008, 01:43 ) *
to redi pos to eides ? pioi pigan kala ? milonas oloi lene oti tha pesi pos sou fanike?

Δεν το είδα το παιχνίδι παιδιά. Μου τα είπαν τα παιδιά από το Ρέντη.

Για το Μίλωνα δε μου είπαν θετικά σχόλια, ότι δηλ. θα δυσκολευτεί στην κατηγορία.
Έβαλαν αρκετά τρίποντα.

Από Ρέντη πήγαν καλά Σαββίδης, Μπαρμπαρόσος (τραυματίστηκε στο γόνατο) κυρίως.
basketikos
Απ' οσα εχω συλλεξει, στο Κυπελο ΕΣΚΑΝΑ ειμαστε καπου εδω:
(το site της ΕΣΚΑΝΑ, θα ανανεωθει μετα τον τελικο 68.gif 68.gif )
---------------------------------------------------------------------------
Β΄ φάση :
29. Πέραμα – ΑΛΦ Αλίμου
30. Ελληνικό - Πανελευσινιακός ,
33. Λέων Μοσχ – Κρόνος ,
35. Ν. Πέραμος - Τράχωνες ,
36. ΟΚΕ - Περα
37. Εθνικός - ¨Αρης Νικ., ,
38. Αστέρας Αγ. Δημ - Πόλις,
42.ΔΑΣ Δραπετσώνα –Έσπερος Καλλιθ.,
43. Εν. Αρμενίων - Ελευθερία Μοσχ.

Γ΄ φάση :
45. ΝΙΚ 38- Ιωνικός Νικ. ,
46. ΝΙΚ 37- ΝΙΚ 42 ,
47. ΝΙΚ 43- Mιλωνας ,
48. Αετός Καλλ. - ΝΙΚ 33,
49. ΝΙΚ 29 – ΝΙΚ 36 ,
50. Πορφύρας - Πειραϊκός
51. Μέγαρα - ΝΙΚ 35 ,
52. Παννεαπολικός - ΝΙΚ 30

Προημιτελικά (4-5/1/09) :
53. ΝΙΚ 51- ΝΙΚ 8,
54. ΝΙΚ 49- ΝΙΚ 48,
55. ΝΙΚ 52- ΝΙΚ 47,
56. ΝΙΚ 46- ΝΙΚ 45 (Επαναληψη του περσινου τελικου με αλλο ομως νικητη;;)

FINAL FOUR (26-27/2/09)
57. NIK 53 – NIK 54,
58. NIK 56- NIK 55

TEΛΙΚΟΣ
themis7
QUOTE(moufas @ Sep 25 2008, 23:40 ) *
ΑΕΤΟΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: 71 - 59
Εύκολη νίκη για τον Αετό που με κορυφαίους την τριπλέτα Κασπαριάν,Σταυρακόπουλο και Χατζηδάκη δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει ένα πολύ δυνατό ματς. Από την άλλη, ο Θεμιστοκλής διαθέτει παίκτες επιπέδου που όμως δεν έχουν γίνει ακόμα καλοδουλεμένο σύνολο.Με τη φανέλα του Αετού αγωνίστηκε και ο παλιός σέντερ του Μίλωνα και Άρη Νικαίας, Γιώργος Σιώκος.Τώρα ο Αετός θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου εντός έδρας.

Σε καλη κατασταση για την εποχη ο ΑΕΤΟΣ κερδισε δικαια ! Βεβαια εχει στην συνθεση της εναν μεγαλο αθλητη τον ΤΖΑΝΗ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟ με τον οποιο ειναι μεγαλη τιμη μονο και μονο να τον εχεις αντιπαλο ! Μεγαλος παιχτης με τεραστιο ηθος!!! Πολυ καλος ο Κασπαριαν και βοηθησε παρα πολυ η παρουσια του Σιωκου με την εμπειρια του! Απο την αλλη ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ειναι ακομη ανετοιμος και εχει πολυ δρομο μπροστα του...
leonkalf
Η συνέχεια του κυπέλλου έχει ως εξής:

Παρασκευή 26/09

Κλ. Δραπετσώνας 21.00 ΔΑΣ Δραπετσώνα – Έσπερος (Τσιλιώνης, Φασόλης) κομ. Νάκος

Κλ. Ν. Περάμου 20.15 Ν. Πέραμος – Εν. Τραχώνων (Ντζαμάρας , Λάτσης) κομ. Χελιώτης


Κυριακή 28/09

Κλ. Ν. Σμύρνης 18.00 Εν. Αρμενίων – Ελευθερία Μοσχ.(Μέλης, Ουσταμπασίδης) κομ. Παπαγιαννόπουλος

Κλ. Δραπετσώνας 20.00 Εθνικός – Άρης Νικαίας (Σιώκας , Μαγγωνάκης) κομ. Τσάμης

Κλ. Αγ. Δημητρίου 19.30 Αστέρας Αγ. Δημ.- Πόλις (Βαρούχα , Φασόλης) κομ. Μίχας


Δευτέρα 29/09

Κλ. Μοσχάτου 21.00 Λέων Μοσχ.- Κρόνος (Τσιπογιάννης , Φραγκιαδάκης) κομ. Παπαγιαννόπουλος

Κλ. Ελληνικού Β΄ 20.00 Ελληνικό – Πανελευσινιακός (Κάρδαρης , Γιακείμη) κομ. Δραμεσιώτης

Κλ. Καμινίων 20.00 Φοίνικας Αγ. Σοφ.- Πορφύρας (Γαρδέλης, Φασόλης) κομ. Νάκος

Νέο κλ. Ελευσίνας 20.30 ΟΚΕ – Πέρα (Ντζαμάρας , Στεργίου) κομ. Τσάμης
kallithea
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ-ΕΣΠΕΡΟΣ 67-76 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ!!!
jimmykay
O Μίλωνας διαθέτει πολλούς παίχτες μέχρι 22 χρόνων. Απο ψηλούς μόνο Ευαγγελίτσης (θηρίο αλλά...) και Μπένος (παλιός παίχτης ΕΑ Νικαίας, Άρη Νικαίας κ.α). Πολύ καλή κυκλοφορία αλλά ίσως λείπει η ποιότητα. Πολλά παιδιά στην περιφέρεια. Βεβαια το παιχνίδι το είδαν σαν φιλικό...

Ο Ρέντης δυνατή ομάδα, με πολλά νέα παιδιά και πιο αμυντική φιλοσοφία απο πέρσι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρχε πάθος απο πολλούς αλλά χωρίς κάποιον να κάνει την διαφορά όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με Ικαρο/Ακαδημία.
ΘΗΡΕΥΤΗΣ
ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

Ο ΦΙΛΟΣ Ο TRAXONAS ΙΣΩΣ
killbill12
ΜΕΓΑΡΑ-ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 64-68
eskanakias
QUOTE(killbill12 @ Sep 27 2008, 18:57 ) *
ΜΕΓΑΡΑ-ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 64-68

ποιοι πηγαν καλα φιλε μου και απο τους δυο?πιστευω οτι η μανδρα θα τερματισει ψηλα φετος
killbill12
QUOTE(eskanakias @ Sep 27 2008, 21:15 ) *
ποιοι πηγαν καλα φιλε μου και απο τους δυο?πιστευω οτι η μανδρα θα τερματισει ψηλα φετος

Δεν ειδα το παιχνιδι... μονο αποτελεσμα εχω. Αν ξερει καποιος αλλος...
scales84
το σιγουρο ειναι οτι παιξανε στο ουδετερο γηπεδο της νεας περαμου
TsAkalaKi Tou BaSkEt
QUOTE(ΘΗΡΕΥΤΗΣ @ Sep 27 2008, 10:02 ) *
ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

Ο ΦΙΛΟΣ Ο TRAXONAS ΙΣΩΣ



Απο πληροφόρηση του traxona,

Νέα Πέραμος-Ένωση Τραχώνων: 61-64

Και τώρα Τράχωνες-Μάνδρα... 41.gif shot.gif
ΘΗΡΕΥΤΗΣ
QUOTE(TsAkalaKi Tou BaSkEt @ Sep 28 2008, 21:22 ) *
Απο πληροφόρηση του traxona,

Νέα Πέραμος-Ένωση Τραχώνων: 61-64

Και τώρα Τράχωνες-Μάνδρα... 41.gif shot.gif


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,

ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ (ΕΦΗΒΙΚΟ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ !
leonkalf
Αρμενική-Ελευθερία Μοσχάτου 59-64

Η Αρμενική ξεκίνησε με ενθουσιασμό και είτε ήταν μπροστά είτε ισοπαλία αλλά από ένα σημείο και μετά η Ελευθερία πέρασε μπροστά με 15π. και έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με διαφορά.

Στο β', η Αρμενική έκανε ένα come back και μείωσε έως τους 5π. αλλά δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο.
Με τη βοήθεια της άμυνας ζώνης (στην οποία η Ελευθερία δεν έβγαλε πολύ καλές επιλογές) και της έδρας που ξεσηκώθηκε στην 4η περίοδο το ματς απέκτησε κάποιο ενδιαφέρον αλλά δεν έγινε το ίδιο όπως με Φοίνικα.
THERMOSIFWNAS
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ 61-58
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ,ΠΟΛΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΙ,ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ.
gate14
Ο Εθνικος χωρις Φουκο και Παπαδοπουλο κερδισε με 7-8 ποντους τον Αρη Νικαιας
traxonas
ΤΡΑΧΩΝΕΣ στον γ' γυρο λοιπον, οπως ειπε και το tsakalaki, με 64-61 και ενω ημασταν 35-29 πισω στο
ημιχρονο. Καλυτερη ομαδα η Ν.Περαμος απο την Μεγαριδα, οπως τους ειδα εγω προσωπικα στους δυο
μεταξυ μας αγωνες.
Η καλη αμυνα που αποφασισαμε να παιξουμε στο γ' δεκαλεπτο εκρινε τον αγωνα, που πηγαινε συνεχεια
με εμας μπροστα 3-4 ποντους. Πολυ καλος απο την Περαμο το 12 ,ο Καραχαλιος, τον θυμαμαι οταν
παιξαμε αντιπαλοι στην Α' με την Μανδρα, πριν δυο χρονια. Μας πηρε πολλα επιθετικα ριμπαουντ και
κρατουσε την Περαμο μεσα στο παιχνιδι , σε ολο το β' ημιχρονο( μας εβαλε 15 ποντους)!
Συγχαρητηρια στα παιδια μας, που πραγματικα ιδρωσαν την φανελα!
Αντε τωρα και στο σπιτι μας, γιατι μας εφαγε η εξορια!!! smilie_schal1.gif
Ξερει κανεις ποτε θα γινουν οι αγωνες του γ' γυρου;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.