Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΚΑΝΑ 2008-09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
scales84
QUOTE(KAKALOS @ Feb 28 2009, 16:13 ) *
ΦΙΛΕ ΜΟΥ εφοσον και θες να λες οτι εχεις δει πολυ μπασκετ (δεν ειναι ειρωνια αυτο )θα πρεπει να το στηριζεις κιολας....γιατι νομιζω οτι ο εσπερος πηρε περυσι το κυπελο με 2 ομαδες που παλευαν για να σωθουν και οχι με 2 ομαδες που ειναι πρωτες στην κατηγορια τους!τεσπα εγω δεν ασχολουμε αλλο με το θεματακι που ανοιξε...οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται.....κυπελουχος εσκανα ΕΘΝΙΚΟΣ....πρωτος στην εσκανα ΕΘΝΙΚΟΣ!ΕΓΩμιλαω με στοιχεια και οχι με υποθεσεις παιδια....ειμαστε καλυτερη ομαδα μεχρι τωρα και τα στοιχεια το δειχνουν....τωρα παμε να κερδισουμε 7 παιχνιδακια για να ανεβουμε ολα τα αλλα περιττα....τωρα θα θελουν ολοι να μας κερδισουν περισσοτερο για αυτο πρεπει να προσπαθησουμε με σοβαροτητα γιατι χωρις αυτη μπορει να την πατησουμε οπως την πατησαν και περαμα ελευσινα!αν ειμαστε σοβαροι η υποθεση τιτλος εξαρταται μονο απο μας!

ναι ο εσπερος περσυ κερδισε τον αρη που επεσε κιολας,αλλα ο ιωνικος δεν νομιζω οτι επεφτε ουτε η ελευσινα που χε κερδισει ο ιωνικος στον ημιτελικο..βεβαια περσυ ηταν ενα εντελως διαφορετικο φαιναλ 4 αφου ειχαν τελειωσει τα πρωταθληματα
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ
QUOTE(Jabar @ Feb 28 2009, 16:24 ) *
+1 ΦΆΟΥΛ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ.
24 ΩΡΕΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ OFF TOPIC ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ FORUM



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ +1 ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ.


Κάνατε δύο καταπληκτικές νίκες.Και τις βάζεις σε δεύτερη μοίρα για να ασχοληθείς και να ειρωνευτείς κάποιον.Αδικείς τον εαυτό σου και τους συμπαίκτες σου.
+1 φάουλ για την ειρωνεία.Ο καθένας δικαιουται να διατυπώνει τη γνώμη του.Η ευγένεια είναι προαπαιτούμενη.

Μπράβο στον Εθνικό,για την μεγάλη επιτυχία του.Γράψτε κάτι παραπάνω για το ματς.Μπράβο και στους οπαδούς για τη στάση τους στο φόρουμ .Καλή συνέχεια.


επι προσωπικου και επειδη καποιος (ποιος και γιατιwink.gif εσβησε το ειρωνικο και υβριστικο μηνυμα του scales, του απαντω λοιπον στα δηθεν ερωτηματα που εθεσε:

1. στον εθνικο κανεις δεν ασχολειται με τη διαιτησια, πολλω δε μαλλον, οι αρμοδιοι δεν τσακωνονται για το ποιος θα πρωτοστησει διαιτητες... αυτα τα λενε οι γνωστοι γκεμπελισκοι
2. στον εθνικο δεν υπαρχει προεδρος. υπαρχουν δυο γνωστοι φιλοι που κανουν κουμαντο, προσφεροντας απο το υστερημα τους. αρα δεν υπαρχει προεδρος για να τον βριζουν οσοι διαφωνουν.
3. οσον αφορα στην ταπεινοτητα μου δεν ειμαι 50 αλλα 30

οψομεθα

ΥΓ: κυριε τζαμπαρ περιμενω απαντηση
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.