Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΟΣ 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Swko10
Για την αναμέτρηση του Αμαρουσίου με τον Άρη Νικαίασκαλο, θα υπάρχει live ενημέρωση απο τη σελίδα των φιλοξενούμενων στο facebook.

Aris Nikeas Basketball Academy

Καλή αγωνιστική και καλά παιχνίδια για όλες τις ομάδες.
Gkos
Ηλυσιακός-Ιπποκράτης Κω 49-73

Μιας και το βαλανε στις 2 το μεσημέρι ,είπα να πάω να δω Ήλυ,αφού δεν προβλέπεται να ξαναδώ.



Βαρετό(αναμενόμενο) και κακό (περίπου αναμενόμενο) ματς,εύκολα ο Ιπποκράτης στο ρελαντί,αλλά σιγά την καραφαβόρα του ομίλου , με τα ακριβά συμβόλαια δηλαδή.
Δακρύσαμε.
ΑΟΚ.ΧΑΝΙΑ
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 57-49
ΚΥΔΩΝ - ΚΑΔΜΟΣ 49 -67
pk2010
Πολύ ωραίος κι δυνατός αγώνας στη Βούλα, κρίθηκε στο τέλος...

Ο Πρωτέας ήταν μπροστά στο ΣΚΟΡ για τρία δεκάλεπτα, αν και το τρίτο έκλεισε με τη διαφορά να έχει "κλείσει" στους δύο πόντους...
Το τέταρτο δεκάλεπτο κρίθηκαν όλα, με τον Πρωτέα να κερδίζει το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα, με διαφορά τριών πόντων...
Gkos
QUOTE (pk2010 @ Oct 18 2015, 20:20 ) *
Πολύ ωραίος κι δυνατός αγώνας στη Βούλα, κρίθηκε στο τέλος...

Ο Πρωτέας ήταν μπροστά στο ΣΚΟΡ για τρία δεκάλεπτα, αν και το τρίτο έκλεισε με τη διαφορά να έχει "κλείσει" στους δύο πόντους...
Το τέταρτο δεκάλεπτο κρίθηκαν όλα, με τον Πρωτέα να κερδίζει το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα, με διαφορά τριών πόντων...


Στο 68-67 , ο Σκάνδαλος ( ο μεγάλος ) αστοχεί σε λει απ που λογικά θα έδινε την νίκη στην ομάδα των ΒΠ ....
MENEGIN11
QUOTE(periman @ Oct 18 2015, 00:43 ) *
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 2

ΑΟ ΚΥΔΩΝ-ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ 1

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ 1

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΚΑΠ 1

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1

Μου τα χαλασαν οι συντεκνοι.......
ΑΟΚ.ΧΑΝΙΑ
QUOTE (periman @ Oct 19 2015, 08:44 ) *
Μου τα χαλασαν οι συντεκνοι.......


τσαρουχας και αλεξιου με μιση προπονηση ο ενας και ο αλλος με καμια .... περπατουσαν .... λογικο το αποτελεσμα .... δεν εχουμε τοσο βαθος στο ροστερ και με τους 2 καλυτερους ουσιαστικα εκτος αγωνα δεν ειχαμε τυχη οσο περνουσε η ωρα και μεναμε και απο δυναμεις ..
Gkos
Στο κλειστό των Ιλισίων, ο Ηλυσιακός υποδέχτηκε τον Ιπποκράτη στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο του Νότου. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πρώτη τους φετινή εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας με τo "ευρύ" 49-73. Οι "Κώες" ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματα των γηπεδούχουν στην επίθεση, έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο +8(9-17). Ο Ιπποκράτης ήταν ανώτερος και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την διαφορά σε διψήφια νούμερα, με το σκορ στην ανάπαυλα να διαμορφώνεται στο 22-37. Η λήξη του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τους Κώες να διατηρούν διαφορά ασφαλείας(39-53), με το σκορ να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο στα τελευταία λεπτά και την αναμέτρηση να λήγει τελικά με 49-73. Με αυτή την νίκη του ο Ιπποκράτης έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, επιβεβαιώνοντας πως θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστίσουν στην κατηγορία. Από την άλλη, αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Ηλυσιακό σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν Κώστας Χαρίσης με 19 πόντους, ενώ οι Τσατάλας και Ασημακόπουλος πρόσθεσαν από 18 και 13 πόντους αντίστοιχα. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χούμας με 13 πόντους. Στα αξιοσημείωτα πρέπει να καταγραφεί και η δυναμική παρουσία του κόμου. Στην επιστροφή του Ηλυσιακού μετά την οικειοθελή του πτώση, πολύς ήταν τόσο ο κόσμος της περιοχής όσο και μέρος των Rude Boys που υποστήριξαν την ομάδα και την χειροκρότησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Το παρόν στο κλειστό των Ιλισίων έδωσε και μερίδα φίλων του Ιπποκράτη.

Στη Νάξο, ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του Πανναξιακού σε εθνική κατηγορία συνδυάστηκε με νίκη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν στη μάχη των "νεοφώτιστων" του Τρίτωνα με 51-49, σε μια δραματική αναμέτρηση, από την οποία δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 7-19 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες στην επιθετική τους λειτουργία σε όλη την διάρκεια του α' μέρους, με την ανάπαυλα να βρίσκει των Τρίτωνα να προηγείται με 19-33. Στο β' μέρος ο Πανναξιακός μπήκε "αγριεμένος". Με επιμέρους σκορ τρίτης περιόδου 21-5, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στην διεκδίκηση της νίκης και κατάφεραν να προηγηθούν(40-38). Στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου συνέβη ένα απρόοπτο, καθώς ο αγώνας σταμάτησε προσωρινά λόγω διακοπής ρεύματος. Μετά από λίγα λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με χειροκίνητο ρολόι!, με την αναμέτρηση να εξελίσσεται σε θρίλερ. Οι εναλλαγές στο προβάδισμα ήταν διαρκείς, όμως τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να "σβήσουν" τα φώτα στον Τρίτωνα, παίρνοντας τελικά την νίκη με 51-49. Πρώτος σκόρερ για τον Πανναξιακό ήταν ο Καρβούνης με 13 πόντους, όσους είχε και ο Παπαργυρόπουλος από πλευράς Τρίτωνα.

Στα Χανιά, ο Κύδων υποδέχτηκε τον Κάδμο, με του φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη με τελικό σκορ 49-67. Η ομάδα της Θήβας πήρε τα "ηνία" στο σκορ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο(18-25), ενώ στην συνέχεια κατάφερε να ανεβάσει την διαφορά σε διψήφια νούμερα, κλείνοντας το α' μέρος στο +16(26-42). Η διαφορά παρέμεινε σε "απαγορευτικά" επίπεδα για τον Κύδωνα και μετά την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου(36-52). Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στα τελευταία δέκα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν "άνετο" διπλό και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 49-67. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Θήβας ήταν ο Χαρατσής με 22 πόντους, ενώ για τους "Χανιώτες" 12 πόντους πέτυχε ο Τσαρουχάς, ο οποίος ήταν και ο μόνος με διψήφιο νούμερο.

Στο κατάμεστο κλειστό των Πατησίων, ο "ιστορικός" Σπόρτιγκ φιλοξένισε τον Ηρόδοτο και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 57-49. Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα από νωρίς(20-13), με την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων να παρεμένει στους 7 πόντους και με την λήξη του πρώτου μέρους(34-27). Η ομάδα από την Κρήτη κατάφερε δύο φορές να βρεθεί σε απόσταση βολής από τους γηπεδούχους, όμως προδόθηκε από την αδυναμία της στην επίθεση και κάπως έτσι διαμορφώθηκε και το τελικό 57-49 υπέρ της ομάδας των Πατησίων. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Παπαπέτρος με 20 πόντους, ενώ για τον Ηρόδοτο πρώτος σκόρερ ήταν ο Μίχος με 9 πόντους.

Ο Άρης Πετρούπολης πέτυχε την πρώτη του νίκη στην φετινή Γ' Εθνική, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Έσπερου Λαμίας με 90-73. Ο Άρης είχε σε όλη την διάρκεια τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και το καθοριστικό για την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Μετά το 47-39 της ανάπαυλας, οι γηπεδούχοι μπήκαν "φουριόζοι" και με επιμέρους σκορ τρίτης περιόδου 22-13, ανέβασαν την διαφορά στο +17(69-52). Η αναμέτρηση έληξε με τελικό σκορ 90-73 και το "δίδυμο" Χρονόπουλου-Μπαζιώτη να πετυχαίνει συνολικά 51 πόντους για τους νικητές(29 πόντους ο πρώτος, 22 ο δεύτερος). Για τον Έσπερο που γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του, ο Σοφογιάννης είχε 14 πόντους.

Πρώτη νίκη στη νέα σεζόν και για το "ιστορικό" Μαρούσι που "λύγισε" στην έδρα του τον Άρη Νικαίας, με τελικό σκορ 74-61. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά από την πρώτη κιόλας περίοδο και προηγήθηκαν νωρίς με διψήφια διαφορά(31-17). Η δεύτερη περίοδος άνηκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν να μειώσουν αισθητά την υπάρχουσα διαφορά, με την ανάπαυλα να βρίσκει το Μαρούσι να προηγείται με 46-40. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιώντας "υποδειγματικό" τρίτο δεκάλεπτο σε άμυνα και επίθεση κατάφεραν να εκτοξεύσουν την διαφορά στους 20(69-49), καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Τα τελευταία λεπτα είχαν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με του φιλοξενούμενους να μειώνουν απλώς την δαφορά, για το τελικό 74-61. Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ηταν ο Σουρλής με 15 πόντους, ενώ από πλευράς Άρη ο Γεωργούρτσος σημείωσε 16 πόντους.
Την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε ο Πρωτέας Βούλας που επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με 70-67, σε μια ιστορική μέρα για τους γηπεδούχους, καθώς αυτή ήταν και η πρώτη τους εντός έδρας νίκη σε εθνική κατηγορία. Οι δύο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με τον Πρωτέα να διατηρεί τα "ηνία" τόσο στο πρώτο δεκάλεπτο(26-17), όσο και στην λήξη του πρωτου μέρους(35-29). Η λήξη της τρίτης περιόδου βρήκε τις ομάδες "ασφυκτικά" κοντά(53-51), με την ομάδα του Μάνου Μανουσέλη να είναι αυτή που έμελλε να "χαμογελάσει" τελευταία, παίρνωντας μια "δύσκολη" νίκη με τελικό σκορ 70-67. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Βαρδαβάς με 18 πόντους, ενώ για την Αγία Παρασκευή ο Σκουτάρης πέτυχε 15 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα.

Tα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Πανναξιακός -Τρίτων 51-49
Σπόρτιγκ – Ηρόδοτος 57-49
Κύδων – Κάδμος 49-67
ΓΣ Αμαρουσίου – Αρης Νικαίας 74-61
Ηλυσιακός – Ιπποκράτης 49-73
Πρωτέας Βούλας – Αγία Παρασκευή 70-67
Αρης Πετρούπολης – Εσπερος Λαμίας 90-73


Τα φύλλα αγώνα:

Ηλυσιακός - Ιπποκράτης Κω 49-73

Διαιτητές: Μπανασάκης – Λουκαράκης.

Τα δεκάλεπτα: 9-17,22-37,39-53,49-73

Ηλυσιακός (Γιαννάκης): Παντελάκης 3 (1), Άρχος 7 (1), Κανελλόπουλος 6, Χούμας 13 (1), Μαλτέζος 8, Παπαφώτου, Πελίγκος 2, Κατσούλης 2, Θώδος 7, Ολύμπιος, Λιγνός, Σπανάκος

Ιπποκράτης Κω (Κανενόπουλος): Δημιτρίεβιτς, Κουκουράβας 7 (2), Τσιλιγκίρης 3 (1), Σκούφης 11 (3), Τσατάλας 18 (3), Μελεούνης, Ασημακόπουλος 13 (1), Σούφλας, Χαρίσης 19, Γιαννούλης, Χρήστου 2, Γκοράτσας

Πανναξιακός - Τρίτωνας 51-49

Τα δεκάλεπτα: 7-19, 19-33, 40-38, 51-49

Πανναξιακός (Δαμιανίδης): Πολίτης 5 (1), Καρβούνης 13 (4), Καλαβρός, Μαγιντόμπε, Καζακίδης, Καραγιάννης, Κυριακόπουλος 4, Μάκαρης, Ακτύπης – Γουνές 9 (2), Χριστόδουλος 10, Μυλωνάς 2, Παγώνης 8.

Τρίτωνας (Μιχελάκος): Κυριακόπουλος, Σμυρλής, Κορακίτης 9 (1), Κουρής 7 (1), Κουκουνιάς 2, Καλάτζής, Γκαβανόπουλος 10 (2), Ζακυνθινός 5 (1), Παπαργυρόπουλος 13 (3), Πλουτέσκι, Ανδρεόπουλος 3, Βερτούδος.

Άρης Πετρούπολης - Εσπερος Λαμίας 90-73

Διαιτητές : Κωνσταντινίδου - Καρανικόλα

Τα δεκάλεπτα: 23-19,47-39,69- 52,90-73

Αρης Πςτρούπολης (Κακαλιάς-Ρούπακας): Σολδάτος , Βενιτουράκης 2, Ηλιόπουλος 8, Δερβεντζής 2, Χρονόπουλος 29 (3), Μπαζιώτης 22 (5), Κώτσιας, Αδαμόπουλος 2, Μπίνιαρης 6, Παπαγεωργόπουλος 8, Μαρκόπουλος 10, Βέντούρης 1.

Εσπερος Λαμίας (Σοφογιάννης-Τσουκαλαδέλης): Ρόκας 9(2), Γεωργιάδης 7 (1), Κούτκιας 2, Στογιάκοβιτς , Διαμαντής 9 (2), Φύκας 5, Σοφογιάννης Μ.14 (2), Φούντας 8, ΖαχαράκηςΣ 11 (3), Αργύρης 8, Ξηρός 2.

Μαρούσι - Άρης Νικαίας 74-61

Διατητές: Μπούκα - Πλιάγκας

Τα δεκάλεπτα:31-17, 46-40, 69-49, 74-61.

Μαρούσι (Κεραμίδας): Ξύδας 11 (2), Στασινός 8 (2), Πολυχρονόπουλος, Μπαλαμπάνης 9 (3), Ραλλάτος 12, Μπαλάφας 11 (2), Σκιαθίτης, Γεωργίου 5 (1), Σουρλής 15 (5), Καπετάνιος, Παπαδημητρίου 3.

Άρης Νικαίας (Ζερβουδάκος): Γεωργούτσος 16, Φωστέρης 5 (1), Λαντσατζής 9 (1), Κουκουβάκης, Θεοδoσίου 7 (1), Στογιάνοβιτς 2, Γαλίτης 4, Κόλλιας 15, Πεταλάς, Ρεντίφης 3, Τράμπαρης, Λαρδάς, Κωνσταντόπουλος.

ΑΟ Σπόρτιγκ - ΑΟΝΑ Ηρόδοτος 57-49

Δαιτητές: Καρπάβος, Κανελλόπουλος

Tα δεκάλεπτα: 20-13,34-27,48-40,57-49

ΑΟ Σπόρτιγκ (Κλήμης): Καστανιώτης 2, Καρτερουλιώτης, Τσαμπής 14(1), Παπαπέτρος 20(1), Χαιδεμένος 4, Ένεζλης 5, Χατζηνικόλας 2, Καραμπάτος 4, Αγγελής 4, Δόξας 2.

ΑΟΝΑ Ηρόδοτος (Καρνακάκης): Χριστοδουλάκης, Αλετράς 2, Μαιστρέλης 6(1), Δρόσος 3(1), Παναγιωτίδης 4, Καρλάφτης, Μίχος 9, Κυριακού 3(1), Σταθάκης 5(1), Μητρόπαπας 7(1), Πυργιώτης 4, Χαρωνίτης 6.

Κύδων- Κάδμος 49-67

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 26-42 (ημιχρ.), 36-52, 49-67 (τελικό σκορ).

Κύδωνας Χανίων (Κώστας Σδράκας): Βλαχάκης 9(1), Ζανιδάκης 1, Αλεξίου 2, Παπαμαστοράκης 5(1), Πούρος, Τσαρουχάς 12 (2), Μπερτίδης, Μπαγάκης 3, Κολαρετάκης 3(1), Αδοντάκης 9, Λιονάκης 6 (1), Κοντογιάννης 2.

Κάδμος Θηβών (Απόστολος Αναστασίου): Στεφάνου, Πανταζής 8, Παπαδάκης, Γκρινιάρης 11, Γιάννου, Σπηλιοτόπουλος, Χαρατσής 22(2), Κουμπές, Τσιριμώκος 4, Τσαπρούνης 11, Μητρόπουλος 11(1).

Πρωτέας Βούλας - ΚΑΠ 70-67

Διαιτητές: Πολυχρόνης-Δελλαγραμάτικας

Τα δεκάλεπτα: 26-17,35-29,53-51,70-67

Πρωτέας Βoύλας(Μανουσέλης-Ποδαράς): Κονδύλης 8(2), Πέρβι 6,Καλογεριάς, Παπάδης 3(1) , Εμμανουηλίδης 10(1) , Αθηνιώτης 4 , Ζευκιλής 7 , Βαρδαβάς 18 , Μόρφης 4 , Χανιάς 3 , Πεφάνης 5(1) , Μούτσα 2.

ΚΑΠ (Ταυρόπουλος , Ζάχος): Σκάνδαλος Χ. 7 , Σκάνδαλος Γ. 4 , Βασιλόπουλος 8(2) , Αριστοτέλους,Κούργιας, Σβάρνας 4, Καρακατσάνης, Παπουλίδης 11 , Σκούταρης 15(3) , Παπαγιαννακόπουλος , Ψωμαδέρης 12(2) , Δρίβας 6.

Η Βαθμολογία(σε 2 αγώνες):

1. ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 4(2-0)
2. ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 4(2-0)
3. ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ 4(2-0)
4. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 4(2-0)
5. ΚΑΠ 3(1-1)
6. ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 3(1-1)
7. ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 3(1-1)
8. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 3(1-1)
9. ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 3(1-1)
10. ΑΟ ΚΥΔΩΝ 3(1-1)
11. ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 2(0-2)
12. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ 2(0-2)
13. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 2(0-2)
14. ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 2(0-2)


Επόμενη αγωνιστική(3η, 25/10):

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ – ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΑΟ ΚΥΔΩΝ
ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ – ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΚΑΠ – ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.TdGhJoqi.dpuf
gspara
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΟ ΚΥΔΩΝ 1

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2

ΚΑΠ-ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 1
capitano

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΟ ΚΥΔΩΝ 1

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 1

ΚΑΠ-ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 1
[/quote]
MENEGIN11
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΟ ΚΥΔΩΝ 2

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 1

ΚΑΠ-ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 2
Swko10
Πόντοι της αναμέτρησης Αρης Νικαίας - Ηλυσιακός στην σελίδα στο facebook της ομάδας της Νίκαιας Aris Nikeas Basketball Academy
Gkos
Κ.Α.Π.-ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΝΔΡΕΣ 84-75

Δεύτερη νίκη για την Κ.Α.Π. στην παράταση, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Μετά από ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο για την Κ.Α.Π., ο Έσπερος αργά αλλά σταθερά ροκάνιζε τη διαφορά μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, για να ξεσπάσει στο τέταρτο με καταιγισμό τρίποντων (5), και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στην παράταση οι παίχτες του Περικλή Ταυρόπουλου δεν άφησαν περιθώρια για περαιτέρω αμφισβήτηση στη μαχητική ομάδα της Λαμίας και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-7, 19-19, 20-20, 10-23. ΠΑΡ. 15-6.
ΚΑΠ(ΤΑΥΡΌΠΟΥΛΟΣ-ΖΑΧΟΣ): ΔΡΙΒΑΣ 13 (3), ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ 25, 14 ρ, ΨΩΜΑΔΕΡΗΣ 13 (1), ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ Χ. 12, ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ Γ. 8, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 7,ΣΒΑΡΝΑΣ 1, ΣΚΟΥΤΑΡΗΣ 3, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 2,ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ, ΜΑΡΓΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.kap-bc.gr/kap-esperos-lamias

Πάρτε και της ΚΑΠ που δεν υπάρχουν στα σάιτ.... ( ελέγχω πάντα basketblog και infobasket )
Gkos
Γ' Εθνική: Tα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής(2ος Όμιλος Νότου)



Στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του Νότου, ο Άρης Πετρούπολης υποδέχτηκε στην έδρα του τον Πανναξιακό. Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη σε όλη της την διάρκεια, με τις δύο ομάδες να εναλάσσονται συχνά στο προβάδισμα του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 24-28 στο 14', όμως η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες στην ισοπαλία(39-39), έπειτα από έυστοχο τρίποντο του Χρονόπουλου από πλευράς Άρη, στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στην τρίτη περίοδο και κατάφεραν να αποκτήσουν μια μικρή διοφορά(44-39), όμως ο Πανναξιακός με ένα σερί 2-11 πήρε εκ νέου τα "ηνία" στο σκορ(46-50), με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου να τον βρίσκει στο +6(55-61). Οι φιλοξενούμενοι με συνεχόμενα τρίποντα στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ανέβασαν για πρώτη φορά στον αγώνα την υπέρ τους διαφορά σε διψήφια νούμερα(57-67). Ο Άρης όμως δεν φάνηκε πρόθυμος να τα παρατήσει και με σερί 8-3 κατάφερε να μειώσει την διαφορά στο μισό(65-70), 3 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Στον υπολειπόμενο χρόνο δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικά, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν την ψυχαραιμία τους και να φτάνουν στην επικράτηση με τελικό σκορ 73-81, διευρύνοντας παράλληλα το αήττητο σερί τους. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Καρβούνης με 15 πόντους, ενώ από πλευράς Άρη ο Χρονόπουλος σημείωσε 24.


Συναρπαστικό ήταν το ντέρμπι κορυφής ανέμεσα στον Ιπποκράτη και τον Πρωτέα Βούλας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικά τη νίκη με 62-68. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν πολύ γρήγορα με διψήφια διαφορά, με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει με σκορ 26-13. Οι "Κώες" συνέχισαν με το πόδι στο.. γκάζι και στην δεύτερη περίοδο, με την ανάπαυλα του ημιχρόνου να τους βρίσκει στο +16(40-24). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο δέυτερο μέρος αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην διεκδίκηση του αγώνα και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερα να να μειώσουν την διαφορά στους 3(53-50),με την λήξη της τρίτη περιόδου. Το φινάλε του παχνιδιού ήταν δραματικό, με τις δύο ομάδες να αρνούνται πεισματικά να παραδωθούν. Ο Εμμανουηλίδης με εύχτοχο τρίποντο έδωσε το προβάδισμα στον Πρωτέα(62-64) με 40 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους στον υπολειπόμενο χρόνο και κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή, με το σκορ να διαμορφώνεται τελικά σε 62-68. Εμμανουηλίδης και Πέρβι ξεχώρισαν για τους νικητές με 21 και 18 πόντους αντίστοιχα. Από πλευράς Ιπποκράτη, ο Τσατάλας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 πόντους.

Ο Ηρόδοτος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Κρήτης με τον Κύδωνα, τον οποίο "λύγισε" τελικά με 70-62. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη του την διάρκεια, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν καλύτερα και να προηγούνται αχικά με 17-14. Ο Ηρόδοτος κατάφερε να προηγηθεί για πρώτη φορά και με διψήφια διαοφορά(24-14) στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου, με την ανάπαυλα να βρίσκει το σκορ στο 36-30. Η τρίτη περίοδος άνηκε σους φιλοξενούμενους που κατάφεραν όχι μόνο να "ροκανίσουν" την διαφορά, αλλά και να προηγηθούν με 49-53, πριν από την έναρξη του τελευταίου και καθοριστικού δεκαλέπτου. Τατελευταία λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν και να ισοφαρίζουν σε 62-62. Οι 2/2 βολές του Σταθάκη και η 1/2 του Μίχου έδωσαν προβάδισμα 3 πόντων στον Ηρόδοτο(65-62), με 30 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη. Οι φιλοξενούμενοι στην πιο κρίσιμη τους επίθεση απέτυχαν να επανεαφέρουν την μπάλα με επιτυχία μετά από ταιμ-άουτ και κάπου εκεί κρίθηκε και το ματς. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν ψύχραιμοι από την γραμμή των βολών και έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με τελικό σκορ 70-62. Για τους νικητές πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο σέντερ Βασίλης Μίχος που κυριάρχησε κάτω από τα δύο καλάθια, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Μαϊστρέλλη με 17 πόντους και 3 εύστοχα τρίποντα, ενώ για τον Κύδωνα ξεχώρισε ο Αδοντάκης με 16 πόντους.

Σε αναβολή οδηγήθηκε η αναμέτρηση του Τρίτωνα με τον Σπόρτιγκ, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Η οροφή στο Κλειστό των Εξαρχείων έσταζε, με τους διαιτητές να ματαιώνουν το παιχνίδι.

Ο Κάδμος συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, υποτάσσοντας στην "καυτή" του έδρα το Μαρούσι, με τελικό σκορ 73-55.

Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση που χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης, προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής, η Αγία Παρασκευή επικράτησε εντός έδρας του Εσπέρου Λαμίας με 84-75.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης Νικαίας που επικράτησε εντός έδρας του Ηλυσιακού με τελικό σκορ 75-69. Η ήττα αυτή ήταν η τρίτη σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τους φιλοξενούμενους που συνεχίζουν να αγνοούν την "χαρά" της νίκης.


Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Τρίτων – Σπόρτιγκ Αναβολή
Ηρόδοτος – Κύδων 70-62
Κάδμος – ΓΣ Αμαρουσίου 73-55
Αρης Νικαίας – Ηλυσιακός 75-69
Ιπποκράτης Κω – Πρωτέας Βούλας 62-68
Αγ. Παρασκευή – Εσπερος Λαμίας 69-69(κ.α), 84-75(Παράταση)
Αρης Πετρούπολης – Πανναξιακός 73-81
( http://www.aoarispetroupolis.gr/index.php/...ton-pannaksiako )

Τα φύλλα αγώνα:


Αρης Πετρούπολης - Πανναξιακός 73-81

Διαιτητές: Καρπάνος - Κανελλόπουλος

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 39-39, 55-61, 73-81.

Αρης Π. (Κακαλιάς-Ρούπακας): Σολδάτος, Βενιτουράκης, Ηλιόπουλος 12, Δερβεντζής, Χρονόπουλος 24 (4), Μπαζιώτης 14 (2), Κώτσιας, Αρτεμάκης 2, Μπίνιαρης, Παπαγεωργόπουλος 6, Μακρόπουλος 10, Βεντούρης 3 (1).

Πανναξιακός (Δαμιανίδης): Πολίτης 10 (3),Καρβούνης 15 (3), Καλαβρός, Μαγιντόμπε 10 (2), Μυλωνάς 8, Καραγιάννης 1, Κυριακόπουλος 5 (1), Μάκαρης 6, Ακτύπης- Γουνές 4, Χριστόδουλος 11, Παγώνης 11.

Ηρόδοτος - Κύδων 70-62

Διαιτητές: Κονταράτος - Πλιάκας.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 36-30, 49-53,70-62.

Ηρόδοτος (Καρκανάκης): Χριστοδουλάκης , Αλετράς , Μαϊστρέλλης 17 (3), Βερτούδος 2 , Παναγιωτίδης 12, Δρόσος , Μίχος 16, Ζερβουδάκης , Σταθάκης 8, Μητρόπαππας 4, Πυργιώτης 2, Χαρωνίτης 9.

Κύδων (Σδράκας): Βλαχάκης 14, Αλεξίου 13 (2), Πούρος , Παπαμαστοράκης , Τσαρουχάς 11 (2), Μπερτίδης , Κολαρετάκης , Μπαγάκης 5 (1), Αδοντάκης 16, Λιονάκης 4, Κοντογιάννης, Γκιούλης.

Ιπποκράτης - Πρωτέας Βούλας 62-68

Διαιτητές: Μηλαπίδης - Σπυρόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 26-13, 40-24, 53-50, 62-68.

Ιπποκράτης Κω (Κανενόπουλος): Τσιλιγκίρης 1, Χρήστου 2, Ασημακόπουλος 11, Γκοράτσας 9 (1), Χαρίσης 7, Δημητρίεβιτς, Μελεούνης 5 (1), Κουκουράβας 10 (2), Τσατάλας 16 (1), Ψάλτου 1.

Πρωτέας Βούλας (Μανουσέλης): Μόρφης 3, Παπάδης, Εμμανουηλίδης 21 (5), Αθηνιώτης 8, Βαρδαβάς 8, Ζευκιλής 2, Πέρβι 18 (4), Χανιάς, Πεφάνης 8 (2), Μούτσα.

Άρης Νικαίας - Ηλυσιακός 75-69

Δεκάλεπτα: 17-19, 35-31, 57-48, 75-69

Άρης Νικαίας (Ζερβουλάκος): Γεωργούτσος 19, Φωστέρης 13 (2), Αλτζάντζης, Κουκουβάκης, Θεοδοσίου 18 (4), Στογιάνοβιτς 8 (2), Γαλίτης, Κόλλιας 5, Πεταλάς, Ρεντίφης 12 (3), Κωνσταντόπουλος, Παπαγεωργίου

Ηλυσιακός (Γιαννάκης): Παντελάκης 6, Κανελλοπουλος 4, Χούμας 15 (1), Σπανάκος 3, Μαλτέζος 17, Παπαφωτίου 2, Πελίγκος 6, Κατσούλης 3, Θώδος 13, Ολύμπιος.

Κάδμος Θήβας – Μαρούσι 73-55


Δεκάλεπτα: 17-8,39-32,62-43,73-55

Διαιτητές: Σοφιανόπουλος, Τσακαλογιάννης

Κάδμος Θήβας (Αναστασίου): Χαρατσης 9 (1),Παπαδάκης 4,Στεφάνου, Γιάννου, Κουμπές, Μητρόπουλος 12 (3), Γκρινιάρης 7, Τσαπρούνης 4, Δρακάκης 13, Τσιριμώκος 14(4), Πανταζής 10.

Μαρούσι (Κεραμιδάς): Ξυδάς 4 (1), Στασινός 10(2),Πολυχρονόπουλος, Ραλλάτος 8, Μπαλάφας 9, Σκιαθίτης 3 (1),Γεωργίου 7, Τσουπάκης, Σουρλής 14 (2), Καπετάνιος, Παπαδημητρίου.


Αγία Παρασκευή - Έσπερος Λαμίας 84-75 (παρ), 69-69 (κ.αγ)

Δεκάλεπτα: 20-7, 39-26, 59-46, 69-69,84-75 (παράταση)

Διαιτητές: Φασόλης, Ορφανός Εμμ

ΚΑΠ (Π. Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος Χ., Σκάνδαλος Γ., Παπαγιαννακόπουλος, Αριστοτέλους, Δρίβας, Σβαρνάς, Καρακατσάνης, Παπουλίδης, Σκουτάρης, Βασιλόπουλος, Ψωμαδέρης, Μαργέλης

ΈΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Γ. Σοφογιάννης): Ρόκας 9 (2), Σμυρνής, Γεωργιάδης 8 (1), Κουτκιάς 2, Στογίλκοβιτς, Διαμαντής 14 (4), Φύκας Π. 2, Σοφογιάννης Μ. 28 (5), Φούντας 6, Ζαχαράκης 6 (1), Αργύρης, Ξηρός.

Η Βαθμολογία(σε 3 αγώνες):

1. Πρωτέας Βούλας 6(3-0)
2. Πανναξιακός 6(3-0)
3. Κάδμος 6(3-0)
4. Ιππποράτης 5(2-1)
5. ΚΑΠ 5(2-1)
6. Κύδων 4(1-2)
7. Άρης Πετρούπολης 4(1-2)
8. Μαρούσι 4(1-2)
9. Έσπερος Λαμίας 4(1-2)
10. Ηρόδοτος 4(1-2)
11. Άρης Νικαίας 4(1-2)
12. Σπόρτιγκ* 3(1-1)
13. Τρίτων* 3(1-1)
14. Ηλυσιακός 3(0-3)
* Σπόρτιγκ και Τρίτων έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.


Επόμενη αγωνιστική(4η, 1/11):

Κύδων – Τρίτων
Μαρούσι – Ηρόδοτος
Ηλυσιακός – Κάδμος
Πρώτεας Βούλας – Άρης Νικαίας
Έσπερος Λαμίας – Ιπποκράτης
ΚΑΠ – Άρης Πετρούπολης
Σπόρτιγκ – Πανναξιακός



http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.8Jq1ncJH.dpuf

Να κάνω ένα σχόλιο ?
Δεν τον βλέπω καλά τον ΑΡΗ Νικαίας ...
Ήττα εντός από τον ( αδύναμο) Κάδμο , ήττα στο Μαρούσι με κάτω τα χέρια ,και τώρα με τα χίλια ζόρια πήρε ...Ηλυσιακό


gratipa1929
Τι γίνεται με το Μαρούσι ρε παιδιά??? Συντριβές και στην Γ εθνική?????
gspara
MENEGIN11
QUOTE(gspara @ Oct 27 2015, 01:19 ) *

77.gif 77.gif 77.gif παντου εισαι..........
Gkos
QUOTE (gratipa1929 @ Oct 26 2015, 14:35 ) *
Τι γίνεται με το Μαρούσι ρε παιδιά??? Συντριβές και στην Γ εθνική?????



Καλά, εσύ ;
Η οικογένεια καλα; rolleyes.gif


QUOTE (periman @ Oct 27 2015, 01:31 ) *
77.gif 77.gif 77.gif παντου εισαι..........



Εμ...
Δυνατός!
Vas
QUOTE(gratipa1929 @ Oct 26 2015, 15:35 ) *
Τι γίνεται με το Μαρούσι ρε παιδιά??? Συντριβές και στην Γ εθνική?????


Θες να σου βρω δικαιολογίες? Να μία στα γρήγορα! "Και η Θήβα και η Κως είναι σκληρές έδρες που δεν θα περάσει κανείς!" Βέβαια στην Κω, ήδη έσπασε!! blink.gif

Τι να πρώτό πούμε… Στο Μαρούσι υπάρχει η αρρωστημένη κατάσταση που άμα βρεθεί ένας χρηματοδότης πρέπει να στήσουμε…

Επι της ουσίας, από πέρσι τι έχει γίνει? Ήρθε η παρέα από τον Αρη Νικαίας + άλλοι 2-3 φίλοι και φτιάξαμε την ομάδα! Άμα δεν σας αρέσει βρείτε άλλο χρηματοδότη!

Πλην του Ορφέα, δεν παίζει ούτε ένας έφηβος από πέρσι, ενώ πολλά παιδιά έφυγαν! Αυτό είναι το πλάνο!

Αγωνιστικά η ομάδα παίζει ουσιαστικα χωρίς τεσσαρο-πεντάρια. Παιχνίδι με πλάτη στην ρακέτα ούτε για δείγμα ενώ πλέον τα τρίποντα μοιράζονται σε όλους τους παίκτες! Πέρσι είχαμε μόνο Κουπίδη-Μίχαλο…. Ποιο δημοκρατικά φέτος!

Άμα τα τρίποντα δεν μπουν τότε το ταβάνι είναι 60 πόντοι. Ισως λέω και πολλούς αφού στην Κω βάλαμε 47 ολόκληρους πόντους!

Πολλές φορές, το σκορ στο μπάσκετ δεν λέει την αλήθεια. Με τον Αρην Νικάιας μπορεί να κερδίσαμε 18 πόντους αλλά στην 3η περίοδο έμπαιναν από παντού και από όλους! Ε, αυτό γίνεται μια στις 100!

Αλλά ας μην γράψω περισσότερα, γιατί η γκρίνια δεν βοηθάει…

Όπως γράφτηκε και στο FB:

29/10/2009: Ευρωλίγκα: Λουμπλιάνα-Μαρούσι: 75-81

Εξι χρόνια μετά.... Γ Εθνική : Θήβα - Μαρούσι : 73-55

Κατάντια!
gspara
akratacity
QUOTE (gspara @ Oct 27 2015, 18:00 ) *

κανενα βιντεακι για τον αλλο ομιλο δεν παιζει?
coachfarmar
QUOTE (Vas @ Oct 27 2015, 17:28 ) *
Θες να σου βρω δικαιολογίες? Να μία στα γρήγορα! "Και η Θήβα και η Κως είναι σκληρές έδρες που δεν θα περάσει κανείς!" Βέβαια στην Κω, ήδη έσπασε!! blink.gif

Τι να πρώτό πούμε… Στο Μαρούσι υπάρχει η αρρωστημένη κατάσταση που άμα βρεθεί ένας χρηματοδότης πρέπει να στήσουμε…

Επι της ουσίας, από πέρσι τι έχει γίνει? Ήρθε η παρέα από τον Αρη Νικαίας + άλλοι 2-3 φίλοι και φτιάξαμε την ομάδα! Άμα δεν σας αρέσει βρείτε άλλο χρηματοδότη!

Πλην του Ορφέα, δεν παίζει ούτε ένας έφηβος από πέρσι, ενώ πολλά παιδιά έφυγαν! Αυτό είναι το πλάνο!

Αγωνιστικά η ομάδα παίζει ουσιαστικα χωρίς τεσσαρο-πεντάρια. Παιχνίδι με πλάτη στην ρακέτα ούτε για δείγμα ενώ πλέον τα τρίποντα μοιράζονται σε όλους τους παίκτες! Πέρσι είχαμε μόνο Κουπίδη-Μίχαλο…. Ποιο δημοκρατικά φέτος!

Άμα τα τρίποντα δεν μπουν τότε το ταβάνι είναι 60 πόντοι. Ισως λέω και πολλούς αφού στην Κω βάλαμε 47 ολόκληρους πόντους!

Πολλές φορές, το σκορ στο μπάσκετ δεν λέει την αλήθεια. Με τον Αρην Νικάιας μπορεί να κερδίσαμε 18 πόντους αλλά στην 3η περίοδο έμπαιναν από παντού και από όλους! Ε, αυτό γίνεται μια στις 100!

Αλλά ας μην γράψω περισσότερα, γιατί η γκρίνια δεν βοηθάει…

Όπως γράφτηκε και στο FB:

29/10/2009: Ευρωλίγκα: Λουμπλιάνα-Μαρούσι: 75-81

Εξι χρόνια μετά.... Γ Εθνική : Θήβα - Μαρούσι : 73-55

Κατάντια!



Μ ολο το θαρρος το Μαρουσι βρισκεται εκει γιατι εχουν γινει απειρα λαθη.Σ ολα τα επιπεδα..
Πρωτον δεν υπαρχει διοικηση μιας και ο προεδρος απεχει για δικους του λογους..Στην ομαδα κανει κουμαντο ο αντιδημαρχος ενας αστυνομικος ενας γραφιστας και ενας 75χρονος Γερμανος που η γνωση που εχουν για το αθλημα ειναι μηδαμινη..Οι υπολοιποι της διοικησης ενα χρονο που δουλεψα εκει δεν τους ειδα ποτε..
Πριν απο μερικα χρονια οι γενια των 98αρηδων βγηκε πρωτη στους παμπαιδες δευτερη στους παιδες και τριτοι στους εφηβους και απο αυτα τα παιδια μονο ο Στασινος παιζει..Οι υπολοποι δεν ειναι τυχαιο που ηθελαν να φυγουν αμεσως..Στους πιο πολλους τους ζητηθηκε να φερουν χρηματα για να φυγουν..Ο Σακελαριου που ηταν το επομενο μεγαλο ταλεντο της ομαδας γεννημενος το 2000 εφυγε τρεχοντας..Γιατι??? ας το αφησουμε καλυτερα..
Τριτον υπηρχε ενα ατομο εκει που ηταν 25 χρονια στο Μαρουσι σ ολα τα ποστα και δουλευε σαν σκυλι..Δυστυχως το μονο που δεν του χρεωθηκε ειναι το προβλημα του χρεους στην Ελλαδα..Πηρε στις πλατες του τους παντες και καλυψε τους παντες για το καλο του Συλλογου..Πλεον αυτο το ατομο εχει βρει αλλου την μπασκετικη του Ιθακη.
Τεταρτον και παμε στο αντρικο τωρα..Η περσινη σαιζον ηταν κακη και για να εκδικηθουν τους παικτες για την κακη πορεια τους αφησαν απληρωτους σε μεγαλο βαθμο..Αν θες να εισαι κυριος τηρεις την συμφωνια σου ανεξαρτητα του αποτελεσματος..Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα οι οποιες κρουσεις εγιναν σε καλους παικτες η απαντηση του ηταν αρνητικη φοβουμενοι μηπως παθουν οτι οι περσινοι..Να σημειωθει πως σχεδον σ ολους το προπονητες των ακαδημιων οφειλονταν μεχρι προτεινος χρηματα..(Δεν ξερω αν τα πηραν οι ανθρωποι)
Πεμπτον και τελευταιον αλλα οχι εσχατων καλες οι μεταγραφες φετος αλλα αυτοι που χρηματοδοτουν ο ενας το κανει για να παιζει το παιδι του και ο αλλος για να παιξει στο μελλον το παιδι του που σπουδαζει στην Αμερικη..Η λογικη αυτη ειναι τοπικης κατηγοριας και οχι ομαδας μεγαλης κατηγοριας
Αυτα ελπιζω να μην σας κουρασα

Υ.Γ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΘΗΒΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΕΔΩ ΠΗΓΑΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΘΑ ΚΟΛΛΩΝΑΝ??
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ...
MENEGIN11
QUOTE(coachfarmar @ Oct 27 2015, 20:23 ) *
Μ ολο το θαρρος το Μαρουσι βρισκεται εκει γιατι εχουν γινει απειρα λαθη.Σ ολα τα επιπεδα..
Πρωτον δεν υπαρχει διοικηση μιας και ο προεδρος απεχει για δικους του λογους..Στην ομαδα κανει κουμαντο ο αντιδημαρχος ενας αστυνομικος ενας γραφιστας και ενας 75χρονος Γερμανος που η γνωση που εχουν για το αθλημα ειναι μηδαμινη..Οι υπολοιποι της διοικησης ενα χρονο που δουλεψα εκει δεν τους ειδα ποτε..
Πριν απο μερικα χρονια οι γενια των 98αρηδων βγηκε πρωτη στους παμπαιδες δευτερη στους παιδες και τριτοι στους εφηβους και απο αυτα τα παιδια μονο ο Στασινος παιζει..Οι υπολοποι δεν ειναι τυχαιο που ηθελαν να φυγουν αμεσως..Στους πιο πολλους τους ζητηθηκε να φερουν χρηματα για να φυγουν..Ο Σακελαριου που ηταν το επομενο μεγαλο ταλεντο της ομαδας γεννημενος το 2000 εφυγε τρεχοντας..Γιατι??? ας το αφησουμε καλυτερα..
Τριτον υπηρχε ενα ατομο εκει που ηταν 25 χρονια στο Μαρουσι σ ολα τα ποστα και δουλευε σαν σκυλι..Δυστυχως το μονο που δεν του χρεωθηκε ειναι το προβλημα του χρεους στην Ελλαδα..Πηρε στις πλατες του τους παντες και καλυψε τους παντες για το καλο του Συλλογου..Πλεον αυτο το ατομο εχει βρει αλλου την μπασκετικη του Ιθακη.
Τεταρτον και παμε στο αντρικο τωρα..Η περσινη σαιζον ηταν κακη και για να εκδικηθουν τους παικτες για την κακη πορεια τους αφησαν απληρωτους σε μεγαλο βαθμο..Αν θες να εισαι κυριος τηρεις την συμφωνια σου ανεξαρτητα του αποτελεσματος..Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα οι οποιες κρουσεις εγιναν σε καλους παικτες η απαντηση του ηταν αρνητικη φοβουμενοι μηπως παθουν οτι οι περσινοι..Να σημειωθει πως σχεδον σ ολους το προπονητες των ακαδημιων οφειλονταν μεχρι προτεινος χρηματα..(Δεν ξερω αν τα πηραν οι ανθρωποι)
Πεμπτον και τελευταιον αλλα οχι εσχατων καλες οι μεταγραφες φετος αλλα αυτοι που χρηματοδοτουν ο ενας το κανει για να παιζει το παιδι του και ο αλλος για να παιξει στο μελλον το παιδι του που σπουδαζει στην Αμερικη..Η λογικη αυτη ειναι τοπικης κατηγοριας και οχι ομαδας μεγαλης κατηγοριας
Αυτα ελπιζω να μην σας κουρασα

Υ.Γ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΘΗΒΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΕΔΩ ΠΗΓΑΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΘΑ ΚΟΛΛΩΝΑΝ??
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ...

η προβλεψη για το μαρουσι δεν ειναι καθολου καλη.πρωτον οι υποδομες πλεον αρχιζουν κ φθινουν,δευτερον τα εξοδα με τα ταξιδια φετος θα αφησουν υπολοιπα σε παιχτες κυριως κ επειδη πλεον αυτα μαθαινονται,δυσκολα θα πηγαινουν εκει ικανοι παιχτες να ανεβασουν την ομαδα με τα παραδειγματα των νηαρ ηστ, ιωνικου νφ,σπορτιγκ πολυ προσφατα.
gratipa1929
Τι να πω ειλικρινά, δεν θέλω να ξύνω πληγές αλλά και εγώ λυπήθηκα πολύ βλέποντας τα αποτελέσματα αυτές τις πρώτες αγωνιστικές γιατί είχα την εντύπωση ότι φέτος τουλάχιστον θα πηγαίνατε τρένο. Είναι αστείο να συζητάμε για μια ομάδα σαν το Μαρούσι για ο,τιδήποτε άλλο σε επίπεδο γ εθνικής πέρα από την άμεση επάνοδο με το απόλυτο των νικών. Λέμε για την ομάδα που πρόσφατα έφτασε μια ανάσα από τους 8 της ευρωλίγκας και από το 2004 έως το 2009 ήταν η αγαπημένη μου ομάδα στο μπάσκετ και θαύμαζα το μπάσκετ που έπαιζε. Θυμάμαι μια χρονιά με τον Μπλάκνεϊ, τον Χάτσον (τι παικταράδες! τώρα ούτε για πλάκα δεν βλέπουμε τόσο εντυπωσιακούς παίκτες στην Α1) και φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη, που ήταν πρώτο στον Α γύρο της Α1 με 11-0, αλλά λύγισε στον τελικό των πλέι οφ για τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό!!!

Οι δύο συντριβές από ομάδες του τύπου Κάδμου και Ιπποκράτη μόνο σαν ένα κακό όνειρο θα φαντάζουν στους Μαρουσιώτες.

Εύχομαι να βρεί σύντομα το δρόμο του το Μαρούσι...
mono maroussi
απογητευση παλι.. 5 χρονια μονο πικρες αλλα ο κοσμος παντα εκει, οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω..
Gkos
QUOTE (Gkos @ Oct 26 2015, 14:23 ) *
Αρης Πετρούπολης – Πανναξιακός 73-81


gspara
ΑΟ ΚΥΔΩΝ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ 2

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ 2

ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2

ΚΑΠ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 1

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 2
MENEGIN11
ΑΟ ΚΥΔΩΝ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 1 με τους τραυματιες πλεον σε καλη κατασταση κ το τριτωνα εκτος ρυθμουκ με προβληματικη προπονηση

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1 μεγαλο ταξιδι

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ 2 η θηβα φετος θα ειναι ψηλα

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ 1 με διαθεση ρεβανς

ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2 ευκολα

ΚΑΠ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 1 νομιζω

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 2 με φορα
Gkos
Την ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Τρίτωνα και τον Σπόρτιγκ.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι, ο εξ αναβολής αγώνας ΑΟ Tρίτων – ΑΟ Σπόρτιγκ για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), θα διεξαχθεί στις 04/11/2015 και ώρα 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο Στρέφη».

http://www.infobasket.gr/%CF%84%CE%B7%CE%B...B9%CE%B3%CE%BA/
Gkos
Γ' Εθνική: Tα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής(2ος Όμιλος Νότου)


Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, ο Ιπποκράτης άφησε γρήγορα πίσω του την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Πρωτέα, επικρατώντας του Εσπέρου στο "Χαλκιοπούλειο" με τελικό σκορ 64-73. Οι φιλοξενούμενοι φανέρωσαν από το ξεκίνημα κιόλας τις "άγριες" διαθέσεις τους και βρέθηκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, με την πρώτη περίοδο να κλείνει με 11-20 και την διαφορά να ανεβαίνει σε διψήφια νούμερα με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους(26-40). Oι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου(38-44, 25'), όμως η συνέχεια άνηκε και πάλι στους Κώες που με επιμέρους σκορ 4-11 επανέφεραν την διαφορά πάνω από τους 10 στο τέλος της τρίτης περιόδου(42-55). Στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης ο Ιπποκράτης διεύρυνε ακόμη περισσότερο το προβάδισμα του, "εκτοξεύοντας" για πρώτη φορά την απόσταση των δύο ομάδων και πάνω από τους 20 πόντους(44-66, 35'), με τον Έσπερο να την "συμμαζεύει" κάπως στο τέλος και το σκορ να κλείνει στο 64-73. Πρωταγωνιστές για τους νικηττές ήταν οι Χαρίσης και Τσατάλας με 22 πόντους έκαστος, με τον Σοφογιάννη να έχει εξαιρετική παρουσία για τον Έσπερο και να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 27 πόντους(3 εύστοχα τρίποντα).

Στο κλειστό των Πατησίων ο Σπόρτιγκ υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πανναξιακό, τον οποίο υποχρέωσε στην πρώτη του του ήττα με τελικό σκορ 56-52. Σε μία αναμέτρηση που στιγματίστηκε από την επιθετική δυστοκία των δύο ομάδων, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 0-7, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 3-7 με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Η ομάδα της Νάξου είχε τα "ηνία" στο σκορ και στην δεύτερη περίοδο. Ανανεώνοντας πολλές επιθέσεις του, απόρροια των πολλών επιθετικών ριμπάουντ που κέρδισε, ο Πανναξιακός κατάφερε να ανεβάσει την διαφορά σε διψήφια νούμερα στο τέλος του πρωτου μέρους(18-29). Ο Σπόρτιγκ ξεκίνησε "μεταμορφωμένος" το δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι, ξεκινώντας από τον έλεγχο των ριμπάουντ, κατάφεραν να τρέξουν αρκετές φορές στο ανοιχτό γήπεδο και βρέθηκαν να προηγούνται για πρώτη φορά με 33-32 στο 28'. Η δυσκολιά του Πανναξιακού να βρει λύσεις στο σετ παιχνίδι, σε συνδυασμό με την αστοχία του από τα 6.75 και τον περιορισμό των επιθετικών ριμπάουντ από τους γηπεδούχους, οδήγησε σε επιθετικό "μπλακ-άουτ" τους φιλοξενούμενους, με την τρίτη περίοδο να λήγει με το σκορ στην ισοπαλία(36-36). Στα τελευταία δέκα λεπτά η αναμέτρηση μετατράπηκε σε.. θρίλερ. Οι δύο ομάδες βρήκαν λύσεις από τα μακρινά τους σουτ, με την "zone-press" άμυνα των γηπεδούχουν να συνεχίζει να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στους φιλοξενούμενους. Ο Σπόρτιγκ προηγήθηκε αρχικά με 43-41(33'), όμως ο Πανναξιακός πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με 46-47(36'). Με το σκορ εκ νέου στην ισοπαλία(50-50,1:23"), o Tσαμπής ευστόχησε σε καθοριστικό τρίποντο για το 53-50. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 53-52(53"), όμως στην συνέχεια υπέπεσαν σε παράβαση, χαρίζοντας μια κρίσιμη κατοχή στους γηπεδούχους. Το σκορ ανέβηκε στο 54-52(24") με 1/2 βολές για την ομάδα των Πατησίων, που στην συνέχεια έκανε εσκεμμένο φάουλ στον Χριστόδουλο, θέλοντας τον στείλει στη γραμμή των βολών. Η επιλογή των γηπεδούχων δικαιώθηκε, με τον παίκτη να αστοχεί και στις δύο ελέυθερες βολές, κάτι που δεν έκανε ο Χαϊδεμένος, διαμορφώνοντας το τελικό 56-52 υπέρ του Σπόρτιγκ. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τσαμπής με 18 πόντους, όσους ακριβώς είχε και ο Χριστόδουλος για το συγκρότημα της Νάξου. Στην αναμέτρηση βρέθηκαν ως θεατές ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ και νυν παίκτης του Περιστερίου, Μιχάλης Πολυτάρχου, μαζί με τον συμπαίκτη του Σωκράτη Ψαρόπουλο, αλλά και ο υπεύθυνος διδασκαλίας, κατάρτισης και ανάδειξης νέων διαιτητών καλαθοσφαίρισης της ΚΕΔ, Νίκος Ζαβλανός.

Στα Χανιά ο γηπεδούχος Κύδωνας δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα από τον ανώτερο Τρίτωνα με το "ευρύ" 32-63. Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού, με την πρώτη περίοδο να βρίσκει το σκορ στο 12-19. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν πολλά επιθετικά προβλήματα, πέτυχαν μόλις 8 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο και κάπως έτσι η διαφορά "εκτοξεύτηκε" στο τέλος του πρώτου μέρους στο +16 υπέρ του Τρίτωνα(20-36). Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και στην επανέναρξη, η επιθετική δυστοκία των γηπεδούχων έγινε εντονότερη και κάπως έτσι το σκορ στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου διαμορφώθηκε στο 22-49, με τον Κύδωνα να πετυχαίνει μόλις 2 πόντους σε ολόκληρη την τρίτη περίοδο. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν άνετα στη νίκη με τελικό σκορ 32-63. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Παπαργυρόπουλος με 13 πόντους, με τον Αλεξίου να έχει 9 πόντους για την ομάδα των Χανίων.

Στη Βούλα ο πρωτοπόρος και αήττητος Πρωτέας έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό του ξεκίνημα στη Γ΄ Εθνική, επικρατώντας δύσκολα με 63-62 του Άρη Νικαίας. Η λήξη της πρώτης περιόδου βρήκε τις δύο ομάδες στην ισοπαλία(13-13), με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερο δεκάλεπτο και να κλείνουν το πρώτο μέρος στο +10(33-23). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 43-30 στο 26', όμως στην συνέχεια ο Άρης κατάφερε να "ροκανίσει" κάπως την διαφορά, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 49-41. Οι Νικαιώτες κατάφεραν να μειώσουν στον πόντο(53-52) στο 35', με τις δύο ομάδες να βαδίζουν χέρι-χέρι μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης και τον Πρωτέα να αποδεικνύεται ψυχραιμότερος στην διαδικασία των ελευθέρων βολών, φτάνοντας έτσι στο τελικό 63-62. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Βούλας ήταν ο Πρέβι με 12 πόντους, με τον Γεωγούτσο να κλέβει την παράσταση από πλευράς ηττημένων, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 23 πόντους, 16 ριμπάουντ και 15 κερδισμένα φάουλ.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το "ιστρορικό" Μαρούσι που επιβλήθηκε εντός έδρας του Ηροδότου με τελικό σκορ 65-54. Οι γηπεδούχοι έδειξαν με.. το καλημέρα απαφασισμένοι να "καθαρίσουν" το ματς και στηριζόμενοι στην πολύ αποτελεσματική του άμυνα, προηγήθηκαν αρχικάμε 19-9(10'), κλείνοντας το πρώτο μέρος στο +14(35-21). Το Μαρούσι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος, διατηρώντας απόσταση "ασφαλείας"(46-37) και μετά την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί ούτε στα τελεταία δέκα λεπτά και κάπως έτσι οι παίκτες του Αμαρουσίου έφτασαν στην επικράτηση με 65-54. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήτταν ο Μπαλάφας με 22 πόντους, με τον Σουρλή να προσθέτει άλλους 15. Από πλευράς Ηροδότου, Μίχος και Σταθάκης πέτυχαν από 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Ο Κάδμος κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο σερί που τρέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ξεπερνώντας έστω και δύσκολα το εμπόδιο του Ηλυσιακού, τον οποίο νίκησε στο Κλειστό των Ιλισίων με 63-65. Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη, με την ομάδα της Θήβας να προηγείται στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 27-35. Οι γηπεδούχοι μείωσαν την διαφορά στους 4(40-44) στο τέλος της τρίτης περιόδου, με το παιχνίδι να κρίνεται τελικά στις λεπτομέρειες και τον Κάδμο να παίρνει τη νίκη στο.. νήμα με 65-67. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χαρατσής με 17 πόντους, με τον Πανταζή να προσθέτει άλλους 14. Για τον Ηλυσιακό, ο Μαλτέζος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 17 πόντους.

Η Αγία Παρασκευή, παρότι κυνηγούσε το σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άρη Πετρούπολης με 62-54. Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 26-30. Ο Άρης ξεκίνησε και την τελευταία περίδο από την θέση του οδηγού(40-43), με την αναμέτρηση να κρίνεται τελικά στην ευστοχία των δύο ομάδων από τη γραμμή των βολών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μέτρια ποσοστά στον τομέα αυτό, με την Αγία Παρασκευή να αποδεικνύεται πιο ψύχραιμη και να παίρνει τελικά τη νίκη με 62-54. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σκουτάρης με 21 πόντους(5 εύστοχα τρίποντα), με τον Παπαγεωργόπουλο να σημειώνει 16 πόντους από πλευράς Άρη.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Κύδων-Τρίτων 32-63
Μαρούσι-Ηρόδοτος 65-54
Ηλυσιακός-Κάδμος 53-55
Πρωτέας Βούλας-Άρης Νίκ. 63-62
Έσπερος Λαμίας-Ιπποκράτης Κω 64-73
ΚΑΠ-Άρης Πετρούπολης 62-54
Σπόρτιγκ-Πανναξιακός 56-52


Τα φύλλα αγώνα:

Έσπερος Λαμίας-Ιπποκράτης Κω 64-73

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Σιδέρης.

Τα δεκάλεπτα: 11-20, 26-40, 42-55, 63-74

Έσπερος Λ. (Σοφογιάννης): Ρόκας, Αργύρης, Γεωργιάδης 2, Κουτκιάς, Στογιάκοβιτς 5, Διαμαντής 5(1), Φύκας 4, Σοφογιάννης 27(3), Φούντας 11, Ζαχαράκης, Τσάπουρνάς 6, Ξηρός 3.

Ιπποκράτης Κω (Κανενόπουλος): Δημητρίεβιτς, Κουκουράβας 8, Τσιλιγκίρης, Γκοράτσας 5(1), Γιαννούλης, Μελεούνης, Ασημακόπουλος 15, Ψάλτου, Χαρίσης 22(1), Χρήστου 2, Τσατάλας 22, Σούφλας.


Σπόρτιγκ-Πανναξιακός 56-52

Διαιτητές: Μακρής, Μπανασάκης

Tα δεκάλεπτα: 3-7, 18-29, 36-36, 56-52

Σπόρτιγκ (Κλήμης): Καστανιώτης 5, Καρτερολιώτης, Τσαμπής 18 (1), Παπαπέτρος 15 (1), Χαϊδεμένος 2, Ενεζλής 3, Χατζηνικόλας 3, Καραμπάτος 2, Αγγελής 8, Δόξας.

Πανναξιακός (Δαμιανίδης): Πολίτης 12 (4), Καρβούνης 6(1), Καλαβρός, Μαγιντόμπε 4, Καζακίδης, Καραγιάννης, Μάκαρης, Ακτύπης 2, Χριστόδουλος 18, Μυλωνάς 4, Παγώνης 6.

Πρωτέας Βούλας- Άρης Νικαίας 63-62

Διαιτητές: Xρηστίδης, Ορφανός.

Τα δεκάλεπτα: 13-13, 39-33, 49-41, 63-62

Πρωτέας (Μανουσέλης): Πέρβι 12, Κονδύλης, Λάτσης 9, Παπαδής 5 (1), Εμμανουηλίδης 9 (1), Αθηνιώτης 5, Ζευκίλης 6, Βαρδαβάς 8, Μόρφης 3 (1), Καλογιωργιάς 2, Πεφάνης 4, Μούτσας.

Άρης Νικαίας (Ζερβουλάκος): Γεωργούτσος 23 (16 ρ., 15 κερδ. φάουλ), Φωστέρης 7 (1 τρ., 7 ριμπ.), Αλτζατζής 2, Κουκουβάκης, Θεοδοσίου 8 (2), Στογιάνοβιτς 5 (1), Γαλίτης 2, Κόλλιας 8 (10 ριμπ.), Ρεντίφης 7 (1).


Μαρούσι-Ηρόδοτος 65-54

Διαιτητές: Kαμήτσος, Ασημακάκη.

Τα δεκάλεπτα: 19-9, 35-21, 46-37, 65-54.

Μαρούσι(Κεραμιδάς-Λημναίος): Ξύδας 8 (1), Στασινός 2, Πολυχρονόπουλος, Μπαλαμπάνης, Ραλλάτος 7, Μπαλάφας 22 (2), Σκιαθίτης 3 (1), Γεωργίου, Τσουπάκης, Σουρλής 15, Καπετάνιος 6, Παπαδημητρίου 2.

Ηρόδοτος (Καρκανάκης): Χρηστοδουλάκης, Αλετράς, Μαιστρέλης 7 (2), Βερτούδος 5, Παναγιωτίδης 6, Δρόσος 2, Μίχος 12, Ζερβουδάκης 2, Σταθάκης 11 (2), Μητροπαππάς 6 (1), Πυργιώτης, Χαρωνίτης 3 (1).

Ηλυσιακός-Κάδμος 63-65

Διαιτητές: Λιότσος, Κωνσταντινίδου.

Τα δεκάλεπτα:16-20,27-35,40-44,63-65

Ηλυσιακός (Γιαννάκης): Άρχος 12(3),Παντελάκης 2, Σπαλίγκος 2, Xούμας 15(1), Mαλτέζος 17,Πελίγκος 7,Kατσούλης 7 (1),Θώδος 1.

Κάδμος Θ. (Αναστασίου): Πανταζής 14,Γκρινιάρης 12,Tσιριμώκος 5(1), Xαρατσής 17(1),Στεφάνου 2,Tσαπρούνης 6, Δρακάκης 2, Μητρόπουλος 7(1).


ΚΑΠ- Άρης Πετρούπολης 62-54

Διαιτητές: Μπούκας, Σταυρόπουλος

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 26-30, 40- 43, 62-54.

KAΠ (Ταυρόπουλος-Ζάχος): Σκάνδαλος Χ. 5, Σκάνδαλος Γ., Βασιλόπουλος 4(1), Αριστοτέλους, Γρίβας 1,Σβαρνάς, Γρύλλης 5, Παπουλίδης 15, Σκούταρης 21(5), Παπαγιαννακόπουλος, Ψωμαδέρης 11(1).

Άρης Π. (Κακαλιάς-Ρούπακας): Bενιτουράκης 8(1), Ηλιόπουλος, Δερβετζής, Χρονόπουλος 9, Μπαζιώτης 2, Αρτεμάκης 7, Μπινιάρης, Παπαγεωργόπουλος 16(1), Μακρόπουλος 10, Βεντούρης.

Κύδων-Τρίτων 32-63

Διαιτητές: Λογοθέτης, Καρπάνος

Τα δεκάλεπτα: 12-19, 20-36, 22-49, 32-63.

Κύδων (Κ.Σδράκας): Βλαχάκης 2, Υφαντόπουλος 5, Αλεξίου 9 (2),Ζανιδάκης 3, Γκιούλης 2, Τσαρουχάς 2, Μπερτίδης, Μπαγάκης 3 (1), Κολαρετάκης, Αδοντάκης 4, Λιονάκης, Κοντογιάννης 2.

Τρίτων (Μ.Μιχελάκος): Κυριακόπουλος 1, Σμυρλής, Κορακίτης 6, Κουρής 1, Κουκουνιάς 11, Καλαντζής, 2, Γκαβανόπουλος 8 (2), Ζακυνθινός 6, Παπαργυρόπουλος 13, Πλουτέσκι 5 (1), Ανδρεόπουλος 10, Βερτούδος.


Η βαθμολογία(σε 4 αγώνες):

1. Πρωτέας Βούλας 8(4-0)
2. Κάδμος 8(4-0)
3. ΚΑΠ 7(3-1)
4. Ιππποράτης Κω 7(3-1)
5. Πανναξιακός 7(3-1)
6. Μαρούσι 6(2-2)
7. Τρίτων 5(2-1)*
8. Κύδων 5(1-3)
9. Ηρόδοτος 5(1-3)
10.Σπόρτιγκ 5(2-1)*
11.Άρης Νικαίας 5(1-3)
12. Άρης Πετρούπολης 5(1-3)
13. Ηλυσιακός 4(0-4)
14. Έσπερος Λαμίας 4(0-4)

*Έχουν παιχνίδι λιγότερο


Επόμενη αγωνιστική (5η, 8/11):

Τρίτων-Μαρούσι
Ηρόδοτος-Ηλυσιακός
Κάδμος-Πρωτέας Βούλας
Αρης Νικαίας-Εσπερος Λαμίας
Ιπποκράτης Κω-Αγ. Παρασκευή
Αρης Πετρούπολης-Σπόρτιγκ
Πανναξιακός-Κύδων


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.iSE3nHLr.dpuf
gspara
gspara
ΤΡΙΤΩΝΑΣ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ 91-69 (23-16,42-30,76-47,91-69).

Τεραστια διαφορα δυναμικοτητας και ανετη νικη για τον Τριτωνα που αγωνιστηκε μαλιστα χωρις τον Κουρη.
Οπως μαρτυρα και το επιμερους σκορ,ο Τριτωνας πραγματοποιησε εντυπωσιακη 3η περιοδο(34-17) διαλυοντας την αμυνα ζωνης του Σπορτιγκ,ειτε με τις καθετες πασες του Ζακυνθινου,ειτε με την εκπληκτικη ευστοχια του Πλουτετσκι απο τα 6.75.

Ο Σπορτιγκ(απουσιαζε ο Χατζηνικολας) αντεξε μονο για ενα ημιχρονο,οταν με κορυφαιο τον Παπαπετρο και καποια καλα διαστηματα του Τσαμπη,εριξε την διαφορα στο 33-30.

Κανεις δεν υστερησε απο τους γηπεδουχους.Πρωτος μεταξυ ισων ο Ζακυνθινος.Πολυ καλοι,οσο υπηρχε παιχνιδι,Παπαργυροπουλος-Ανδρεοπουλος και καυτο πιστολι ο Πλουτετσκι.

Aρχικες 5αδες..........
ΤΡΙΤΩΝΑΣ......Ζακυνθινος-Κυριακοπουλος-Γκαβανοπουλος-Παπαργυροπουλος-Κουκουνιας
ΣΠΟΡΤΙΓΚ......Τσαμπης-Παπαπετρος-Kουτρης-Χαιδεμενος-Καστανιωτης.
Gkos
QUOTE (gspara @ Nov 4 2015, 21:06 ) *
ΤΡΙΤΩΝΑΣ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ 91-69 (23-16,42-30,76-47,91-69).



ΤΡΙΤΩΝ (Μιχελάκος): Κυριακόπουλος 6(2), Σμυρλής, Κορακίτης 8, Κουκουνιάς 3, Καλατζής 8(1), Γκαβανόπουλος 9, Ζακυνθινός 7, Παπαργυρόπουλος 17, Πλουτέτσκι 14(4), Ανδρεόπουλος 11, Βερτούδος 8(2).

ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Κλήμης): Καστανιώτης 10, Καρτερωλιώτης, Τσαμπής 11(1), Παπαπέτρος 21(3), Χαϊδεμένος 3, Χουζούρης 3(1), Κούτρης, Ένεζλης 4, Χασαχης 1, Καραμπάτος 4, Αγγελης 4, Δόξας 8.

 

Η βαθμολογία(σε 4 αγώνες):

 

1. Πρωτέας Βούλας 8(4-0)

2. Κάδμος 8(4-0)
3. ΚΑΠ 7(3-1)
4. Ιππποράτης Κω 7(3-1)
5. Πανναξιακός 7(3-1)
6. Τρίτων 7(3-1)
7. Μαρούσι 6(2-2)
8. Σπόρτιγκ 6(2-2)
9. Κύδων 5(1-3)
10. Ηρόδοτος 5(1-3)
11.Άρης Νικαίας 5(1-3)
12. Άρης Πετρούπολης 5(1-3)
13. Ηλυσιακός 4(0-4)
14. Έσπερος Λαμίας 4(0-4)


http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.3rEQbQPU.dpuf
gspara
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 1

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ-ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΚΑΠ 1

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ-ΑΟ ΚΥΔΩΝ 1
MENEGIN11
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ-ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΚΑΠ 1

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ-ΑΟ ΚΥΔΩΝ 1
Gkos
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
Πάρτυ ο Παπαργυρόπουλος.

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
Το σκέφτηκα για μπόμπα.
Οριακά άσσο.

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2
Ντερμπάκι.
Διπλό.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ-ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1
Και δω έδρα αλλά όχι εύκολα.

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΚΑΠ 1
Ντερμπάκι καλό,με έδρα θα πάω.
Δεν τους παίρνει για 2ρη σερί εντός εδρας ήττα τους Κώους.

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Άσσος.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ-ΑΟ ΚΥΔΩΝ 1
Ασσος επίσης.
mono maroussi
Τριτων-Μαρουσαρα 67-68!!!
gspara
sporting b.c.
Κάδμος-Πρωτέας
gspara
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1

ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ 2

ΚΑΠ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ 1

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 1

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 1

ΑΟ ΚΥΔΩΝ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
MENEGIN11
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1

ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ 2

ΚΑΠ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ 1

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 1

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 2

ΑΟ ΚΥΔΩΝ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
SotAndop
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1

ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ 2

ΚΑΠ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ 1

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 1

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 1

ΑΟ ΚΥΔΩΝ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
SotAndop
ΚΑΠ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΣΣΟΣ +12
ΑΟΚ.ΧΑΝΙΑ
QUOTE (SotAndop @ Nov 15 2015, 00:28 ) *
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1

ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ 2

ΚΑΠ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ 1

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 1

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 1

ΑΟ ΚΥΔΩΝ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1




Κύδων-Σπόρτιγκ 66-58
Διαιτητές: Καρακάσης, Κρεστενίτης
Τα δεκάλεπτά: 15-22, 34-33, 49-47, 66-58.
Κύδωνας (Κ.Σδράκας): Βλαχάκης 6, Υφαντόπουλος 3, Αλεξίου 1, Παπαμαστοράκης, Πούρος, Τσαρουχάς 18 (4), Ζανιδάκης, Μπαγάκης, Κολαρετάκης 2, Αδοντάκης 16, Λιονάκης 10, Κοντογιάννης 10.
Σπόρτιγκ (Στ.Κλήμης): Καστανιώτης 19, Τσαμπής 21 (1), Χατζηνικόλας 12, Παπαπέτρος 1, Χαϊδεμένος 1, Χουζούρης, Κούτρης, Ενεζλής 2, Καραμπάτος, Αγγελής 2
basketman2
Για τη μάχη της ανόδου των 2 θέσεων θα γίνει μεγάλη μάχη καθώς υπάρχουν 5 ομάδες Βούλα,Μάρουσι, Τρίτων ,Κω,Αγία Παρασκευή με πολύ καλά ροστερ και η διάρκεια θα κρίνει την άνοδο.Στη μάχη της παραμονής φαίνεται η Λαμία,Ηροδότος και Σπόρτινγκ να είναι πιο πίσω και μία θέση μεταξύ Κύδωνα-Ηλυσιακού.Στη μέση της βαθμολογίας 6-9 θα πλασαριστούν Αρης Νικαίας ,Πετρουπολη,Θήβα , Νάξος και είναι και οι ομάδες που θα κρίνουν και την άνοδο όπως δείχνουν τα σκορ.
sporting b.c.
Vas
QUOTE(basketman2 @ Nov 16 2015, 15:09 ) *
Για τη μάχη της ανόδου των 2 θέσεων θα γίνει μεγάλη μάχη καθώς υπάρχουν 5 ομάδες Βούλα,Μάρουσι, Τρίτων ,Κω,Αγία Παρασκευή με πολύ καλά ροστερ και η διάρκεια θα κρίνει την άνοδο.Στη μάχη της παραμονής φαίνεται η Λαμία,Ηροδότος και Σπόρτινγκ να είναι πιο πίσω και μία θέση μεταξύ Κύδωνα-Ηλυσιακού.Στη μέση της βαθμολογίας 6-9 θα πλασαριστούν Αρης Νικαίας ,Πετρουπολη,Θήβα , Νάξος και είναι και οι ομάδες που θα κρίνουν και την άνοδο όπως δείχνουν τα σκορ.



Μετά από 6 αγωνιστικές είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι υπάρχουν 2 γκρουπ! Χαρακτηριστικό ότι καμία ομάδα δεν έχει 3-3!

Στο γκρουπ των ισχυρών οι πρώτες 7 ομάδες. Όταν κάποια από αυτές θα χάνει από τις κάτω θα είναι έκπληξη και θα μένει πίσω στην κούρσα!

Η Βούλα προς το παρών έχει το πάνω χέρι, αφού κέρδισε σε Θήβα-Κω ενώ δεν στραβοπάτησε με τους μικρούς. Πολύ σημαντικό τι θα κάνει με Τρίτωνα εκτός της επόμενη αγωνιστική.
basketman2
Θήβα και Νάξος και δεν έχουν το βάθος να κρατηθούν ψηλά...Από τους κάτω ,Νίκαια δείχνει με τα αποτελεσμάτα να ξεχωρίζει και να είναι πιο ανταγωνιστική...Πετρούπολη καλύτερο ρόστερ...Ηλυσιακός νεανική ταλαντούχα ομάδα ικανή να σωθεί...Κύδων ΟΜΑΔΑ ,αλλά εξαρτάται σε μεγαλό βαθμό από τον Τσαρουχα΄...
MENEGIN11
με πολυ προχειρο υπολογισμο,πεφτουν 6
Vas
QUOTE(basketman2 @ Nov 16 2015, 17:10 ) *
Θήβα και Νάξος και δεν έχουν το βάθος να κρατηθούν ψηλά...Από τους κάτω ,Νίκαια δείχνει με τα αποτελεσμάτα να ξεχωρίζει και να είναι πιο ανταγωνιστική...Πετρούπολη καλύτερο ρόστερ...Ηλυσιακός νεανική ταλαντούχα ομάδα ικανή να σωθεί...Κύδων ΟΜΑΔΑ ,αλλά εξαρτάται σε μεγαλό βαθμό από τον Τσαρουχα΄...


Για την Ναξο συμφωνώ... Η Θήβα λόγω και έδρας θα κρατηθεί ψηλά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.