Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΟΣ 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
MENEGIN11
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 1 (10/02)

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1 (10/02)

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ-ΑΟ ΚΥΔΩΝ 1 (03/02)

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΚΑΠ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2

ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
SotAndop
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 1

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ-ΑΟ ΚΥΔΩΝ 2

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΚΑΠ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 1

ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
SotAndop
Mεγαλη νικη για την ΚΑΠ επι του Πρωτεα Βουλας, με εξαιρετικο Παπουλιδη
Vas
Η επόμενη αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει πολλά ή θα τα περιπλέξει τα πράγματα.

Πρωτέας – Ιπποκράτης , Μαρούσι-Κάδμος.

Σε περίπτωση νίκης του Ιπποκράτη και Αμαρουσίου, γίνονται αυτομάτως φαβορί για τις 2 πρώτες θέσεις με την ΚΑΠ να ακολουθεί!

Ο Τρίτωνας μετά τις αναβολές έχει 4 συνεχόμενα (Τετάρτη-Κυριακή) εύκολα παιχνίδια. Αν δεν στραβώσει κάποιο , έρχεται Μαρούσι για το παιχνίδι της χρονιάς!

Πάντως, έχει πολύ ζουμί ακόμα αφού οι πρώτες 7 ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες!
Vas
Μεγάλη νίκη για το Μαρούσι επί του Κάδμου. Αμα δεν αυτοκτονήσει σε κάποιο "εύκολο" αγώνα είναι πολύ κοντά στην ανόδο.
Μένουν 3 μεγάλα ματς με Τρίτωνα (εντός) και Βούλα, ΚΑΠ εκτός. Λογικά ένα από τα 3 να πάρει δεν θα έχει πρόβλημα.

Ο Ιπποκράτης πλέον έχει μέινει πίσω. όλη η χρονιά ο αγώνας σε 2 αγωνιστικές στην Αγία. Αμα δεν κερδίσει χάνει κάθε ευκαιρία για άνοδο.

Προσωπικά πιστευώ ότι η ΚΑΠ έχει μεγάλο πλεονέκτημα καθώς έχει όλα τα ντέρμπι εντός έδρας ενώ έχει ήδη την Βούλα στην ισοβαθμία!

όλα είναι ακόμα ρευστά.






Τα αποτελέσματα:
Σπόρτιγκ – Τρίτωνας 55-75
Κύδωνας – Ηρόδοτος 60-51
Μαρούσι – Κάδμος 78-67
Ηλυσιακός – Άρης Νίκαιας 73-71
Πρωτέας Βούλας – Ιπποκράτης 77-66
Έσπερος Λαμίας – ΚΑΠ 67-69
Πανναξιακός – Άρης Πετρούπολης Αναβολή

Σπόρτιγκ – Τρίτων 55-75
Τα δεκάλεπτα: 17-22, 29-41, 46-54, 55-75.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Αρβανίτης): Καστανιώτης 9, Τσαμπής 17 (1), Σταθόπουλος, Χουζούρης, Κούτρης, Χατζηνικόλας 8 (2), Χασάπης, Καραμπάτος 13 (1), Αγγελής 2.
ΤΡΙΤΩΝ (Μιχελάκος): Κυριακόπουλος, Σμυρλής 2, Ζαχαριάς, Κουρής 16 (2), Κουκουνιάς 17, Καλατζής, Γκαβανόπουλος 6, Ζακυνθινός 9, Παπαργυρόπουλος 6, Πλουτέτσκι 3, Ανδρεόπουλος 8, Βερτούδος 8 (2).

Κύδων – Ηρόδοτος 82-68
Τα δεκάλεπτα: 16-11, 36-22, 51-35, 60-51.
Διαιτητές: Βαλούρδος – Χριστινάκης.
ΚΥΔΩΝΑΣ (Σδράκας): Βλαχάκης 3 (1), Υφαντόπουλος 8 (1), Αλεξίου 19 (2), Παπαμαστοράκης, Πούρος, Τσαμπάς 2, Γκιούλης 2, Μπαγάκης 8 (2), Κολαρετάκης 4, Αδοντάκης 10, Λιονάκης 4, Κοντογιάννης.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Δημητριάδης): Δρόσος 1, Μαϊστρέλης 6, Βεργούδης 10, Ζερβουδάκης 6, Καρλάφτης 2, Μίχος, Αλετράς, Σταθάκης 10, Μητρόπαπας 5, Πυργιώτης 7, Χαρωνίτης 4.

Μαρούσι – Κάδμος 78-67
Τα δεκάλεπτα: 18-16, 40-33, 54-50, 78-67.
ΜΑΡΟΥΣΙ (Κεραμιδάς): Ξύδας 7 (1), Στασινός 1, Πολυχρονόπουλος, Ραλλάτος 17, Μπαλάφας 25 (4), Σκιαθίτης, Γεωργίου 7, Κανέλλης 5 (1), Σουρλής 10 (2), Παπαδημητρίου 6
ΚΑΔΜΟΣ (Αναστασίου): Στεφάνου, Πανταζής 6, Παπαδάκης, Γκρινιάρης 26 (3), Τσιριμώκος 12 (2), Σπιλιώπουλος, Χαράτσης 2, Τσαπρούνης 8, Κουμπές, Γιάννου, Δρακάκης 10, Μητρόπουλος 3 (1).

Πρωτέας Βούλας – Ιπποκράτης 77-66
Τα δεκάλεπτα: 15-14, 39-26, 57-45, 77-66.
Διαιτητές: Δημόπουλος – Καρακάσης.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Μανουσέλης, Ποδαράς): Γιώργαρος, Παπάδης 1, Εμμανουηλίδης 18 (2), Αθηνιώτης 5 (1), Ζευκιλής 21 (1), Βαρδαβάς 9, Μόρφης 2, Χανιάς 4, Πεφάνης 2, Πέρβι 15 (4), Μούτσα, Καλογεριάς.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Κανενόπουλος): Δημητρίεβιτς, Κουκουράβας 21 (3), Τσιλιγκίρης 1, Σκούφης 11 (3), Γκοράτσας 11 (3), Μελκούνης , Ασημακόπουλος 14 (1), Γιαννούλης, Χαρίσης 4, Ψάλτου, Κανταρέγιας, Τσατάλας 4 (1).

Η βαθμολογία (σε 16 αγώνες): Μαρούσι 29, ΚΑΠ 28, Πρωτέας Βούλας 28, Ιπποκράτης 27, Κάδμος 27, *Τρίτωνας 26, *Άρης Πετρούπολης 24, Άρης Νικαίας 23, **Πανναξιακός 22, Κύδωνας 21, Ηλυσιακός 20, Έσπερος Λαμίας 18, *Σπόρτιγκ 17, *Ηρόδοτος 16.

*Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.
**Έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η επόμενη αγωνιστική (17η, 14/2): Τρίτων – Κύδωνας, Ηρόδοτος – Μαρούσι, Κάδμος – Ηλυσιακός, Άρης Νικαίας – Πρωτέας Βούλας, Ιπποκράτης – Έσπερος Λαμίας, Άρης Πετρούπολης – ΚΑΠ, Πανναξιακός – Σπόρτιγκ.
gspara
ΤΡΙΤΩΝΑΣ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 80-63 (22-14,43-30,62-49,80-63).

Με κορυφαιο παιχτη τον σεληνιασμενο Στεφ Καρυ Μιχαλη Κουρη και γενικα περισσοτερες λυσεις,ο Τριτωνας κερδισε ευκολα τον Πανναξιακο.
Οι φιλοξενουμενοι,με τον Χριστοδουλο να ασφυκτια στην προσαρμοσμενη πανω του,αμυνα του Τριτωνα,δεν μπορεσε να φανει απειλητικος σε κανενα σημειο του αγωνα.

ΤΡΙΤΩΝΑΣ...........ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ-ΚΟΥΡΗΣ-ΓΚΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ.....ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΑΓΩΝΗΣ-ΜΑΚΑΡΗΣ-ΜΥΛΩΝΑΣ

Ο Τριτωνας,ειδικα στα πρωτα διαστηματα των 4 περιοδων,ηταν καταιγιστικος,πατωντας το γκαζι με αρκετη ευκολια.
Ξεκινησε δυνατα απο την αρχη(14-5) με τον Κουρη να δειχνει οτι βρισκεται σε καυτη κατασταση!!!!!!
Οι φιλοξενουμενοι με την εισοδου των Ακτυπη-Χριστοδουλου,εκοψαν καπως τον ρυθμο του Τριτωνα.

Στην 2η περιοδο,ο ταχυτατος Καλαντζης ανοιξε παλι τον ρυθμο,ανεβαζοντας την διαφορα στο +12.
Η Ναξος,γυρισε σε ζωνη,βρηκε σουτ απο το 3ποντο και καταφερε προσωρινα να μειωσει....30-25.
Αυτο ηταν ουσιαστικα και το μοναδικο καλο διαστημα των φιλοξενουμενων.Ο Μιχελακος εκανε πιο ευελικτο το σχημα(Π''αργυροπουλος στο 5) και με μπροσταρη τον Κουρη,ανεβασε παλι την διαφορα σε διψηφια νουμερα.

Στην 3η περιοδο,ο Τριτωνας με αιχμη του δορατος τον εξαιρετικο Γκαβανοπουλο πατησε κι'αλλο το γκαζι στο +18.
Οι φιλοξενουμενοι,με ενα επιθετικο κρεσεντο του Χριστοδουλου,μαζεψαν καπως την διαφορα στο 62-49.
Δεν ειχαν ομως λυσεις για κατι καλυτερο και ο Τριτωνας με χαρακτηριστικη ευκολια ανεβασε την διαφορα στο +22 και χαλαρωσε στο φιναλε για το τελικο 80-63.

Κορυφαιος του Τριτωνα,οπως προανεφερα,ο Κουρης και αξιος συμπαραστατης ο Γκαβανοπουλος.Χρησιμα τριποντα απο τον Πλουτετσκι,σε σημεια που προσπαθουσε να αναθαρρησει η Ναξος.

Απο τον Πανναξιακο παλεψαν οι Ακτυπης-Χριστοδουλος.Βαρυς ο Παγωνης και αορατος ο Καρβουνης.
Vas
Κοιτάζοντας λίγο πιο προσεκτικά τα αποτελέσματα του ομίλου….

- Καμία ομάδα από το γκρουπ των πρωτοπόρων (Μαρούσι-Ιπποκράτης-Τριτων-ΚΑΠ-Βούλα) δεν έχει χάσει από τον Αρη Πετρούπολης και κάτω. Είναι πασιφανές ότι οι διαφορές είναι τεράστιες!
- Ο Τρίτωνας έχει να παίξει όλα τα ντέρμπι (με τις άλλες 4 ομάδες) μέσα σε 5 αγωνιστικές.
- Ο Ιπποκράτης άμα θέλει να έχει κάποιες ελπίδες πρέπει να κάνει μια μεγάλη νίκη στην Αθήνα. (Τρίτωνας ή ΚΑΠ)
- Αν η Νάξος σταματήσει ή αρχίσει να κατεβάζει μισή ομάδα λόγω των οικονομικών προβλημάτων, Τρίτων και Κως, θα είναι οι πλέον αδικημένες αφού έχασαν στην Νάξο. Ενώ λογικά οι άλλοι θα περάσουν
- Πρωτέας, Καπ, Τριτων δεν έχουν κανένα παίκτη στο τοπ-10 των σκόρερ! Το Μαρούσι έχει τον 10ο Σουρλή! (http://www.infobasket.gr/%CE%BF%CE%B9-top-scorer-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%84-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-16%CE%B7-%CE%B1%CE%B3-2015-2016/ )
- Το Μαρούσι μπορεί να είναι 1ο αλλά έχει την χειρότερη επίθεση, και την χειρότερη διαφορά από τους άλλους 4.

Μπορεί να μην πέφτουν τα φώτα πάνω στην Γ εθνική, αλλά σίγουρα είναι ένας πολύ συναρπαστικός όμιλος, καθώς 5 ισάξιες ομάδες θα τα δώσουν όλα για τις 2 πρώτες θέσεις.
basketman2
Πιστεύω οτι οι πρώτες 5 ομάδες του ομίλου είναι ομάδες που στη φετινή Β Εθνική θα έκαναν πολύ καλή πορεία ...Δεν έχουν σχέση με τις περσινές ομάδες Κρόνο-Κορωπι-Εργοτέλη-Ικαρο που ανέβηκαν...

Ο Ιπποκράτης κουβαλάει την ήττα στη Νίκαια φίλε Vas...

Το έχω γράψει πολλές φορές από την άρχη οτί οι διαφορές στα μπάτζετ είναι τεράστιες και προσφάτως ενημερώθηκα οτι το χαμηλότερο μπάτζετ το έχει η Νίκαια...και το υψηλότερο ο Ιπποκράτης...μιλώντας για μπάτζετ καθάρα παικτών -προπονητών...Το χαμήλοτερο των πρώτων 6 βάζω και τη Θήβα, το έχει η Αγία Παρασκευή...
basketman2
Πιστεύω οτι οι πρώτες 5 ομάδες του ομίλου είναι ομάδες που στη φετινή Β Εθνική θα έκαναν πολύ καλή πορεία ...Δεν έχουν σχέση με τις περσινές ομάδες Κρόνο-Κορωπι-Εργοτέλη-Ικαρο που ανέβηκαν...

Ο Ιπποκράτης κουβαλάει την ήττα στη Νίκαια φίλε Vas...

Το έχω γράψει πολλές φορές από την άρχη οτί οι διαφορές στα μπάτζετ είναι τεράστιες και προσφάτως ενημερώθηκα οτι το χαμηλότερο μπάτζετ το έχει η Νίκαια...και το υψηλότερο ο Ιπποκράτης...μιλώντας για μπάτζετ καθάρα παικτών -προπονητών...Το χαμήλοτερο των πρώτων 6 βάζω και τη Θήβα, το έχει η Αγία Παρασκευή...

Η ομάδα με το πιο ισορροπημένο ρόστερ είναι το Μαρούσι και μετα η Αγία Παρασκευή.Το Μαρούσι με τρίαδα Σουρλή(Ξυδάς)-Ραλλάτο-Μπαλάφα ,να πλαισιώνονται από ρολίστες στο 3-4 με πολύ καλή ποιότητα επιθετικά και αμυντικά Γεωργίου-Καννέλη-Μπαλαμπάνη-Παπαδημητρίου και η Αγία Παρασκευή με τρομερούς ρόλους πεντάδας και έμπειρα παιδιά -Ψωμαδέρη-Σκούταρη-Παπουλίδη-και Γρύλλη- Βασιλόπουλο-Δρίβα -Σκάνδαλο-Σκάνδαλο να συμπληρώνουν την ενέργεια και την σκληράδα στην άμυνα.Ο Πρωτέας επιθετικά δεν έχει την ποιότητα στη δημιουργία και έναν ακόμα παίκτη να ξεκολλήσει τον Εμμανουηλίδη στα μεγάλα παιχνίδια,όπως και δεν έχει σκληράδα-ταχύτητα μέσα στην ρακέτα στην άμυνα.Ο Τρίτωνας έχει τις καλύτερες μονάδες που όμως δεν μπορούν να συμπληρώσουν η μία την άλλη(αυτό αλλάζει με την άνοδο του Κουρή) και επίσης δεν έχει τον ξεκάθαρο ηγέτη που θα βάλει την τελευταία μπάλα,έχοντας χάσει 3 ματς στο τελευταίο σουτ έχοντας κατοχή,αλλά ταυτόχρονα και η πιο δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσεις...Ο Ιπποκράτης Χαρίσης- Ασημακόπουλος-Κουκουράβας(παλαίμαχος)πλαισιωμένοι από μέτριους παίχτες και κακό Ψάλτου...
Τον τελευταίο λόγο όμως τον έχουν οι προπονητές που αυτοί έχτισαν και οραματίστηκαν τις ομάδες τους και αυτοί διαχειρίζονται καθημερινά τους παίκτες τους...και η καθε ομαδα είναι εικόνα της δουλειάς του προπονητή...Με ανεβασμένο Κουρή και καλό κοουτσάρισμα που υπάρχει βλέπω σίγουρη άνοδο Τρίτωνα,καλύτερος ο φετινός Ταυρόπουλος από το Μανουσέλη σε αυτό που έχουν φτιάξει,στο Μαρουσι οι προσωπικότητες των παιχτών επισκιάζουν την προσωπικότητα του προπονητή(ίσως κοστίσει)...Οπότε βλέπω Τρίτων και το νικητή στη τελευταια αγωνιστική ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΜΑΡΟΥΣΙ να καθορίζει την κατάταξη...Αν κερδίσει η Αγία Πρασκευή τότε παέι 2ρη με Τρίτων 1,Αν κερδίσει το Μαρούσι τότε Μαρούσι 1 Τρίτων 2...Σενάρια καθαρά προσωπικά ...Η Βούλα θεωρώ οτί είναι πίσω καθώς δεν έχει την ισοβαθμία με την Αγία Παρασκευή και έχει χάσει πολυ στα εκτός με Μαρούσι-Τρίτωνα,οπότε σε τριπλές και τετραπλές θα είναι πίσω...
Gkos
QUOTE (basketman2 @ Feb 12 2016, 00:53 ) *
... και προσφάτως ενημερώθηκα οτι το χαμηλότερο μπάτζετ το έχει η Νίκαια...


Χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης,ο Ηλυσιακός των παιδοεφήβων έχει παραπάνω?!!!
basketman2
QUOTE (Gkos @ Feb 12 2016, 12:19 ) *
Χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης,ο Ηλυσιακός των παιδοεφήβων έχει παραπάνω?!!!


Εγώ σε μια συζήτηση που είχα έμαθα οτι η Νικαία σε μπάτζετ παικτών δεν ξεπερνά το μπάτζετ των χρημάτων που παίρνουν Χούμας-Αρχος-Μαλτέζος-Παπαφωτίου-Πελίγκος-Θώδος...Οπότε φίλε Gkos ,ναι ο Ηλυσιακός των παιδοεφήβων έχει παραπάνω...και υπολόγισέ μου πόσο πιστεύεις ότι πληρώνονται οι παραπάνω παίχτες του Ηλυσιακού και ποιο πιστεύεις ότι είναι το μπάτζετ της Νίκαιας...Πάντως, συνήθως στις εκτιμήσεις σου για τη Νίκαια πέφτεις έξω...
Gkos
QUOTE (basketman2 @ Feb 12 2016, 14:06 ) *
και υπολόγισέ μου πόσο πιστεύεις ότι πληρώνονται οι παραπάνω παίχτες του Ηλυσιακού


ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ !

QUOTE (basketman2 @ Feb 12 2016, 14:06 ) *
Πάντως, συνήθως στις εκτιμήσεις σου για τη Νίκαια πέφτεις έξω...


Εγω???!!!

Μα τον Τουτατη,δεν θυμαμαι να εχω αναφερθει ποτέ στην Νικαια (ειτε σε Ιωνικο είτε σε Αρη )....
basketman2
QUOTE (Gkos @ Oct 26 2015, 14:23 ) *
Γ' Εθνική: Tα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής(2ος Όμιλος Νότου)



Στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του Νότου, ο Άρης Πετρούπολης υποδέχτηκε στην έδρα του τον Πανναξιακό. Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη σε όλη της την διάρκεια, με τις δύο ομάδες να εναλάσσονται συχνά στο προβάδισμα του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 24-28 στο 14', όμως η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες στην ισοπαλία(39-39), έπειτα από έυστοχο τρίποντο του Χρονόπουλου από πλευράς Άρη, στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στην τρίτη περίοδο και κατάφεραν να αποκτήσουν μια μικρή διοφορά(44-39), όμως ο Πανναξιακός με ένα σερί 2-11 πήρε εκ νέου τα "ηνία" στο σκορ(46-50), με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου να τον βρίσκει στο +6(55-61). Οι φιλοξενούμενοι με συνεχόμενα τρίποντα στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ανέβασαν για πρώτη φορά στον αγώνα την υπέρ τους διαφορά σε διψήφια νούμερα(57-67). Ο Άρης όμως δεν φάνηκε πρόθυμος να τα παρατήσει και με σερί 8-3 κατάφερε να μειώσει την διαφορά στο μισό(65-70), 3 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Στον υπολειπόμενο χρόνο δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικά, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν την ψυχαραιμία τους και να φτάνουν στην επικράτηση με τελικό σκορ 73-81, διευρύνοντας παράλληλα το αήττητο σερί τους. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Καρβούνης με 15 πόντους, ενώ από πλευράς Άρη ο Χρονόπουλος σημείωσε 24.


Συναρπαστικό ήταν το ντέρμπι κορυφής ανέμεσα στον Ιπποκράτη και τον Πρωτέα Βούλας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικά τη νίκη με 62-68. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν πολύ γρήγορα με διψήφια διαφορά, με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει με σκορ 26-13. Οι "Κώες" συνέχισαν με το πόδι στο.. γκάζι και στην δεύτερη περίοδο, με την ανάπαυλα του ημιχρόνου να τους βρίσκει στο +16(40-24). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο δέυτερο μέρος αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην διεκδίκηση του αγώνα και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερα να να μειώσουν την διαφορά στους 3(53-50),με την λήξη της τρίτη περιόδου. Το φινάλε του παχνιδιού ήταν δραματικό, με τις δύο ομάδες να αρνούνται πεισματικά να παραδωθούν. Ο Εμμανουηλίδης με εύχτοχο τρίποντο έδωσε το προβάδισμα στον Πρωτέα(62-64) με 40 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους στον υπολειπόμενο χρόνο και κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή, με το σκορ να διαμορφώνεται τελικά σε 62-68. Εμμανουηλίδης και Πέρβι ξεχώρισαν για τους νικητές με 21 και 18 πόντους αντίστοιχα. Από πλευράς Ιπποκράτη, ο Τσατάλας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 πόντους.

Ο Ηρόδοτος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Κρήτης με τον Κύδωνα, τον οποίο "λύγισε" τελικά με 70-62. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη του την διάρκεια, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν καλύτερα και να προηγούνται αχικά με 17-14. Ο Ηρόδοτος κατάφερε να προηγηθεί για πρώτη φορά και με διψήφια διαοφορά(24-14) στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου, με την ανάπαυλα να βρίσκει το σκορ στο 36-30. Η τρίτη περίοδος άνηκε σους φιλοξενούμενους που κατάφεραν όχι μόνο να "ροκανίσουν" την διαφορά, αλλά και να προηγηθούν με 49-53, πριν από την έναρξη του τελευταίου και καθοριστικού δεκαλέπτου. Τατελευταία λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν και να ισοφαρίζουν σε 62-62. Οι 2/2 βολές του Σταθάκη και η 1/2 του Μίχου έδωσαν προβάδισμα 3 πόντων στον Ηρόδοτο(65-62), με 30 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη. Οι φιλοξενούμενοι στην πιο κρίσιμη τους επίθεση απέτυχαν να επανεαφέρουν την μπάλα με επιτυχία μετά από ταιμ-άουτ και κάπου εκεί κρίθηκε και το ματς. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν ψύχραιμοι από την γραμμή των βολών και έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με τελικό σκορ 70-62. Για τους νικητές πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο σέντερ Βασίλης Μίχος που κυριάρχησε κάτω από τα δύο καλάθια, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Μαϊστρέλλη με 17 πόντους και 3 εύστοχα τρίποντα, ενώ για τον Κύδωνα ξεχώρισε ο Αδοντάκης με 16 πόντους.

Σε αναβολή οδηγήθηκε η αναμέτρηση του Τρίτωνα με τον Σπόρτιγκ, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Η οροφή στο Κλειστό των Εξαρχείων έσταζε, με τους διαιτητές να ματαιώνουν το παιχνίδι.

Ο Κάδμος συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, υποτάσσοντας στην "καυτή" του έδρα το Μαρούσι, με τελικό σκορ 73-55.

Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση που χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης, προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής, η Αγία Παρασκευή επικράτησε εντός έδρας του Εσπέρου Λαμίας με 84-75.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης Νικαίας που επικράτησε εντός έδρας του Ηλυσιακού με τελικό σκορ 75-69. Η ήττα αυτή ήταν η τρίτη σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τους φιλοξενούμενους που συνεχίζουν να αγνοούν την "χαρά" της νίκης.


Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Τρίτων – Σπόρτιγκ Αναβολή
Ηρόδοτος – Κύδων 70-62
Κάδμος – ΓΣ Αμαρουσίου 73-55
Αρης Νικαίας – Ηλυσιακός 75-69
Ιπποκράτης Κω – Πρωτέας Βούλας 62-68
Αγ. Παρασκευή – Εσπερος Λαμίας 69-69(κ.α), 84-75(Παράταση)
Αρης Πετρούπολης – Πανναξιακός 73-81
( http://www.aoarispetroupolis.gr/index.php/...ton-pannaksiako )

Τα φύλλα αγώνα:


Αρης Πετρούπολης - Πανναξιακός 73-81

Διαιτητές: Καρπάνος - Κανελλόπουλος

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 39-39, 55-61, 73-81.

Αρης Π. (Κακαλιάς-Ρούπακας): Σολδάτος, Βενιτουράκης, Ηλιόπουλος 12, Δερβεντζής, Χρονόπουλος 24 (4), Μπαζιώτης 14 (2), Κώτσιας, Αρτεμάκης 2, Μπίνιαρης, Παπαγεωργόπουλος 6, Μακρόπουλος 10, Βεντούρης 3 (1).

Πανναξιακός (Δαμιανίδης): Πολίτης 10 (3),Καρβούνης 15 (3), Καλαβρός, Μαγιντόμπε 10 (2), Μυλωνάς 8, Καραγιάννης 1, Κυριακόπουλος 5 (1), Μάκαρης 6, Ακτύπης- Γουνές 4, Χριστόδουλος 11, Παγώνης 11.

Ηρόδοτος - Κύδων 70-62

Διαιτητές: Κονταράτος - Πλιάκας.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 36-30, 49-53,70-62.

Ηρόδοτος (Καρκανάκης): Χριστοδουλάκης , Αλετράς , Μαϊστρέλλης 17 (3), Βερτούδος 2 , Παναγιωτίδης 12, Δρόσος , Μίχος 16, Ζερβουδάκης , Σταθάκης 8, Μητρόπαππας 4, Πυργιώτης 2, Χαρωνίτης 9.

Κύδων (Σδράκας): Βλαχάκης 14, Αλεξίου 13 (2), Πούρος , Παπαμαστοράκης , Τσαρουχάς 11 (2), Μπερτίδης , Κολαρετάκης , Μπαγάκης 5 (1), Αδοντάκης 16, Λιονάκης 4, Κοντογιάννης, Γκιούλης.

Ιπποκράτης - Πρωτέας Βούλας 62-68

Διαιτητές: Μηλαπίδης - Σπυρόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 26-13, 40-24, 53-50, 62-68.

Ιπποκράτης Κω (Κανενόπουλος): Τσιλιγκίρης 1, Χρήστου 2, Ασημακόπουλος 11, Γκοράτσας 9 (1), Χαρίσης 7, Δημητρίεβιτς, Μελεούνης 5 (1), Κουκουράβας 10 (2), Τσατάλας 16 (1), Ψάλτου 1.

Πρωτέας Βούλας (Μανουσέλης): Μόρφης 3, Παπάδης, Εμμανουηλίδης 21 (5), Αθηνιώτης 8, Βαρδαβάς 8, Ζευκιλής 2, Πέρβι 18 (4), Χανιάς, Πεφάνης 8 (2), Μούτσα.

Άρης Νικαίας - Ηλυσιακός 75-69

Δεκάλεπτα: 17-19, 35-31, 57-48, 75-69

Άρης Νικαίας (Ζερβουλάκος): Γεωργούτσος 19, Φωστέρης 13 (2), Αλτζάντζης, Κουκουβάκης, Θεοδοσίου 18 (4), Στογιάνοβιτς 8 (2), Γαλίτης, Κόλλιας 5, Πεταλάς, Ρεντίφης 12 (3), Κωνσταντόπουλος, Παπαγεωργίου

Ηλυσιακός (Γιαννάκης): Παντελάκης 6, Κανελλοπουλος 4, Χούμας 15 (1), Σπανάκος 3, Μαλτέζος 17, Παπαφωτίου 2, Πελίγκος 6, Κατσούλης 3, Θώδος 13, Ολύμπιος.

Κάδμος Θήβας – Μαρούσι 73-55


Δεκάλεπτα: 17-8,39-32,62-43,73-55

Διαιτητές: Σοφιανόπουλος, Τσακαλογιάννης

Κάδμος Θήβας (Αναστασίου): Χαρατσης 9 (1),Παπαδάκης 4,Στεφάνου, Γιάννου, Κουμπές, Μητρόπουλος 12 (3), Γκρινιάρης 7, Τσαπρούνης 4, Δρακάκης 13, Τσιριμώκος 14(4), Πανταζής 10.

Μαρούσι (Κεραμιδάς): Ξυδάς 4 (1), Στασινός 10(2),Πολυχρονόπουλος, Ραλλάτος 8, Μπαλάφας 9, Σκιαθίτης 3 (1),Γεωργίου 7, Τσουπάκης, Σουρλής 14 (2), Καπετάνιος, Παπαδημητρίου.


Αγία Παρασκευή - Έσπερος Λαμίας 84-75 (παρ), 69-69 (κ.αγ)

Δεκάλεπτα: 20-7, 39-26, 59-46, 69-69,84-75 (παράταση)

Διαιτητές: Φασόλης, Ορφανός Εμμ

ΚΑΠ (Π. Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος Χ., Σκάνδαλος Γ., Παπαγιαννακόπουλος, Αριστοτέλους, Δρίβας, Σβαρνάς, Καρακατσάνης, Παπουλίδης, Σκουτάρης, Βασιλόπουλος, Ψωμαδέρης, Μαργέλης

ΈΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Γ. Σοφογιάννης): Ρόκας 9 (2), Σμυρνής, Γεωργιάδης 8 (1), Κουτκιάς 2, Στογίλκοβιτς, Διαμαντής 14 (4), Φύκας Π. 2, Σοφογιάννης Μ. 28 (5), Φούντας 6, Ζαχαράκης 6 (1), Αργύρης, Ξηρός.

Η Βαθμολογία(σε 3 αγώνες):

1. Πρωτέας Βούλας 6(3-0)
2. Πανναξιακός 6(3-0)
3. Κάδμος 6(3-0)
4. Ιππποράτης 5(2-1)
5. ΚΑΠ 5(2-1)
6. Κύδων 4(1-2)
7. Άρης Πετρούπολης 4(1-2)
8. Μαρούσι 4(1-2)
9. Έσπερος Λαμίας 4(1-2)
10. Ηρόδοτος 4(1-2)
11. Άρης Νικαίας 4(1-2)
12. Σπόρτιγκ* 3(1-1)
13. Τρίτων* 3(1-1)
14. Ηλυσιακός 3(0-3)
* Σπόρτιγκ και Τρίτων έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.


Επόμενη αγωνιστική(4η, 1/11):

Κύδων – Τρίτων
Μαρούσι – Ηρόδοτος
Ηλυσιακός – Κάδμος
Πρώτεας Βούλας – Άρης Νικαίας
Έσπερος Λαμίας – Ιπποκράτης
ΚΑΠ – Άρης Πετρούπολης
Σπόρτιγκ – Πανναξιακός



http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.8Jq1ncJH.dpuf

Να κάνω ένα σχόλιο ?
Δεν τον βλέπω καλά τον ΑΡΗ Νικαίας ...
Ήττα εντός από τον ( αδύναμο) Κάδμο , ήττα στο Μαρούσι με κάτω τα χέρια ,και τώρα με τα χίλια ζόρια πήρε ...Ηλυσιακό



Μάλλον δε θυμάσαι καλά...Δεν είμαι υποστηρικτής κανενός,είμαι χρόνια στα γήπεδα και μου αρέσει να λέω αυτό που βλέπω και ξέρω και όχι να δημιουργώ εντυπώσεις...Εσύ δηλαδή τι γνώμη είχες για τον Αρη Νικαίας,οτι θα πάει για άνοδο???
Gkos
QUOTE (basketman2 @ Feb 12 2016, 14:30 ) *
Μάλλον δε θυμάσαι καλά...Δεν είμαι υποστηρικτής κανενός,είμαι χρόνια στα γήπεδα και μου αρέσει να λέω αυτό που βλέπω και ξέρω και όχι να δημιουργώ εντυπώσεις...Εσύ δηλαδή τι γνώμη είχες για τον Αρη Νικαίας,οτι θα πάει για άνοδο???



.....
Που το ξεθαψες αυτο? smile.gif
Ουτε που το θυμομουν!
Οκ !
Αλλά ,δεν ειπα κατι κακό για την Νικαια.....
Είπα οτι (βασει αποτελεσματων-εικονα δεν ειχα και ουτε εχω) δεν βλέπω καλά τον ΑΡΗ...
Και ακόμα στην κόψη του ξυραφιού είναι....Αυτό.
Δεν ξερω για που πηγαινε ο ΑΡΗΣ ,το σχολιο αφορουσε την εως τοτε επιδοσεις του...
basketman2
QUOTE (Gkos @ Feb 12 2016, 14:39 ) *
.....
Που το ξεθαψες αυτο? smile.gif
Ουτε που το θυμομουν!
Οκ !
Αλλά ,δεν ειπα κατι κακό για την Νικαια.....
Είπα οτι (βασει αποτελεσματων-εικονα δεν ειχα και ουτε εχω) δεν βλέπω καλά τον ΑΡΗ...
Και ακόμα στην κόψη του ξυραφιού είναι....Αυτό.
Δεν ξερω για που πηγαινε ο ΑΡΗΣ ,το σχολιο αφορουσε την εως τοτε επιδοσεις του...


Και γιατί δεν είχες πει για τον Ηλυσιακό που είχε τότε 0/3 ή για τον Σπόρτινγκ-Λαμία??Και στη κόψη του ξυραφιού είναι τώρα ?Τη βαθμολογία την ξέρεις??Ξαναεμφανίσου σε 2 μήνες να μάθεις τι έγινε!!Εικόνα έχεις και από τα βιντεάκια που ανέβαζες...υπάρχει και βιντεάκι από την καθαρή νίκη του Ηλυσιακού με τον Αρη,μιας και δεν έχεις εικόνα!!!
Vas
QUOTE(basketman2 @ Feb 12 2016, 15:04 ) *
Και γιατί δεν είχες πει για τον Ηλυσιακό που είχε τότε 0/3 ή για τον Σπόρτινγκ-Λαμία??Και στη κόψη του ξυραφιού είναι τώρα ?Τη βαθμολογία την ξέρεις??Ξαναεμφανίσου σε 2 μήνες να μάθεις τι έγινε!!Εικόνα έχεις και από τα βιντεάκια που ανέβαζες...υπάρχει και βιντεάκι από την καθαρή νίκη του Ηλυσιακού με τον Αρη,μιας και δεν έχεις εικόνα!!!



Φέτος έχω δει τον Αρη Νικαίας 2 φορές, και δεν πιστεύω ότι θα κινδυνέψει. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να κερδίσει τόσο εύκολα το Μαρούσι στην Νίκαια. Μία βέβαια το κρεσέντο στο 2ο δεκάλεπτο στα τρίποντα, μία τα πολλλά κερδισμένα επιθετικά και μία η καλή άμυνα πάνω στο Γεωργούτζο έφεραν την άνετη επικράτιση.

By the way, πιστεύω ό συγκεκριμένος παίκτης θα παίζει (και το αξίζει) του χρόνου σε μεγαλύτερη κατηγορία! Λέτε να τον πάρουμε και αυτόν?? Αλώστε, θα βρει πολλούς γνωστούς! tongue.gif
basketman2
Φίλε Vas επειδή παίζω χρόνια σε εθνικές κατηγορίες και έχω φίλους σε όλες τις ομάδες μου αρέσει να λέω ότι βλέπω...Η Πετρούπολη ως νεοφώτιστη είναι μέχρι στιγμης η αποκάλυψη καθώς κερδίζει ομάδες με πολυ ψηλότερα μπάτζετ,δουλειά παιχτών και προπονητή.Είναι πολύ δύσκολο ομάδες από τη μέση και κάτω να τα βάλουν με μπάτζετ των 60.000 και πολυ παραπάνω...Το ότι η Νίκαια και αυτή νεοφώτιστη με λιγότερες λύσεις από την Πετρούπολη και όχι μόνο,καταφέρνει να έχει κάνει αυτή την πορεία με αυτό το μπάτζετ είναι και αυτό αξιοσημείωτο.Επείδη έχω δει 5παιχνίδια της Νίκαιας(Βούλα-Ιωνικό κύπελλο-Νάξο-Κύδωνα live tv -Ιπποκράτη) θεωρώ τον φετινό Γεωργούτσο στην τριάδα των καλύτερων παιχτών...παίζοντας και πολυ καλο μπάσκετ σαν ομάδα.Ο Κύδωνας και ο Ηλυσιακός με Χούμα μέσα μου φαίνονται ισάξια ρόστερ(πιο ακριβά όμως),ο Σπόρτινγκ είχε αποχωρήσεις παικτών, Ηρόδοτος τον περίμενα καλύτερο,Λαμία ομάδα τριπόντου.Για τους 5 πάνω τα έγραψα χτες,καταπληκτικές ομάδες με διαφορά στις λεπτομέρειες...Η Θήβα πολύ ψηλό μπάτζετ με μικρό βάθος όπως και η Νάξος...

Να κάνω ένα σχόλιο ?
Δεν τον βλέπω καλά τον ΑΡΗ Νικαίας ...
Ήττα εντός από τον ( αδύναμο) Κάδμο , ήττα στο Μαρούσι με κάτω τα χέρια ,και τώρα με τα χίλια ζόρια πήρε ...Ηλυσιακό

Και για να γελάσουμε λίγο το παραπάνω σχόλιο δεν έχει κανένα αρνητικό σχόλιο ούτε κρύβει εμπάθεια φίλε Gkos....και χωρίς να έχεις εικόνα...
gspara
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΑΟ ΚΥΔΩΝ 1

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΠ 2

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Vas
QUOTE(gspara @ Feb 13 2016, 10:52 ) *
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΑΟ ΚΥΔΩΝ 1

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΠ 2

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1



Έχω την εντύπωση ότι είτε στην Νίκαια είτε στην Πετρούπολη θα χάσει ένα φαβορί. Όλα τα άλλα είναι στανταρακια
Gkos
QUOTE (basketman2 @ Feb 12 2016, 15:04 ) *
Και γιατί δεν είχες πει για τον Ηλυσιακό ...


Γιατι αυτον τον ειχαμε πεσμένο πριν αρχίσει καν....
Τι σχόλιο να κανω?

Και σόρρυ που δεν βλέπω τα ματς του ΑΡΗ Νικαίας .
Δεν θα ξαναγίνει,το υπόσχομαι.
Καλημερα.
MENEGIN11
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΑΟ ΚΥΔΩΝ 1

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ-ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2

ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΠ 1

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
basketman2
QUOTE (Gkos @ Feb 14 2016, 09:52 ) *
Γιατι αυτον τον ειχαμε πεσμένο πριν αρχίσει καν....
Τι σχόλιο να κανω?

Και σόρρυ που δεν βλέπω τα ματς του ΑΡΗ Νικαίας .
Δεν θα ξαναγίνει,το υπόσχομαι.
Καλημερα.


Φίλε μου Gkos επιλέγεις 3η αγωνιστική να σχολιάσεις με αρνητικό τρόπο την πορεία μίας ομάδας ενώ υπάρχουν και άλλες 13 ομάδες ,χωρίς να έχεις ιδέα από ρόστερ και μπάτζετ και καλά κάνεις...Δεν ήξερες οτί η Νικαία έχει το χαμηλότερο μπάτζετ και καλά κάνεις...Δεν παρακολουθείς τη συγκεκρημένη ομάδα και καλά κάνεις...Απλά τώρα που έμαθες ,θα έχεις αντικειμενικά κριτήρια μπάτζετ και βαθμολογία...Πάντως αν τον Ηλυσιακό τον είχες πεσμένο και έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από τη Νίκαια,τότε μιλάμε οτι η Νίκαια κάνει ένα θαύμα...
basketman2
Μεγάλο μπαπ η Λαμία στην ΚΩ δείχνοντας το επίπεδο αυτού του ομίλου...Συνεχίζει ο Αρης Πετρούπολης την εντυπωσιακή του πορεία...Ο Σπόρτινγκ και ο Ηρόδοτος δείχνουν σημάδια ανάκαμψης αν και αργά...Πολλές οι 9 αγωνιστικές και που απομένουν ,σίγουρα έμεινε πίσω η Κως και ίσως και η Αγία...Μαρουσι-Τρίτων και Βούλα -Θήβα την άλλη εβδομάδα...Με νίκη το Μαρούσι μεγάλο φαβορί για πρωτιά...
Vas
Τελικά το μπάμ δεν έγινε μόνο στην Πετρούπολη αλλά στην Κω!

Μετά και αυτή την ήττα πιστεύω ότι ο Ιπποκράτης δεν έχει πρακτικά ελπίδες. Τελευταία ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική στην Αγία, όπου προσωπικά πιστεύω ότι η Καπ θα κερδίσει...

Το ίδιο ισχύει και για τον Κάδμο. Μόνο αν κερδίσει στην Βούλα (πράγμα πολύ δύσκολο) θα έχει ελπίδες για κάτι παραπάνω!


Μαρούσι - Τρίτων δεν θα γίνει την επόμενη Κυριακή, αλλά 2/3 στις 19.00. Οπως έχουν έρθει τα πράγματα , άμα το πάρει το Μαρούσι θα είναι με το 1,5 πόδι στην Β εθνική.

Τέλος θα ήθελα να ξαναρωτήσω. Πέφτουν 4 ή 5 ομάδες??





Τρίτων - Κύδων Χανίων 67-46
Ηρόδοτος - Μαρούσι 58-72
Κάδμος - Ηλυσιακός 69-48
Άρης Νικαίας - Πρωτέας Βούλας 54-69
Ιπποκράτης Κω - Έσπερος Λαμίας 72-81
Άρης Πετρούπολης - ΚΑΠ 83-79
Πανναξιακός - Σπόρτιγκ 81-78
Τα φύλλα αγώνα:
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 81-78
Δεκάλεπτα: 24-22, 44-40, 64-56, 81-78
Πανναξιακός (Δαμιανίδης): Πολίτης 12 (4), Καρβούνης 11 (2), Καλαβρός, Καραγιάννης, Μαγιντόμπε 5 (1), Καζακίδης 3 (1), Μάκαρης 4, Ακτύπης-Γούνες 16, Χριστόδουλος 18, Μυλωνάς, Παγώνης 12.
Σπόρτιγκ (Αρβανίτης): Καστανιώτης 10,Τσαμπής 31 (4), Παπαπέτρος 12 (1), Χουζούρης-Κοιλάκος, Κούτρης, Χατζηνικόλας 12, Καραμπάτος 4, Αγγελής 9 (1), Σταθόπουλος
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΚΑΠ 83-79
Δεκάλεπτα: 22-21, 26-34, 59-55, 84-79
Άρης Πετρούπολης (Κακαλιάς): Καραουλάνης, Βενιντουράκης 9 (2), Ηλιόπουλος 23 (7), Δερβετζής, Χρονόπουλος 3 (1), Μπαζιώτης 16 (3), Κότσιας, Αρτεμάκης, Μπινιάρης, Παπαγεωργόπουλος 12 (1), Μακρόπουλος 17, Βεντούρης 3 (1)
ΚΑΠ (Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος Χ. 33 (3), Σκάνδαλος Γ. 2, Βασιλόπουλος, Γρίβας 11 (1), Γρύλλης 7, Παπουλίδης 12, Σκούταρης 4, Παπαγιαννακόπουλος, Ψωμαδέρης 10
Βαθμολογία (σε 17 αγώνες):
1. Μαρούσι 31 (14-3)
2. Τρίτων 30 (13-4)
------------------------------------
3. Πρωτέας Βούλας 30 (13-4)
4. ΚΑΠ 29 (12-5)
5. Κάδμος 29 (12-5)
6. Ιπποκράτης Κω 28 (11-6)
7. Πανναξιακός 26 (10-6)*
8. Άρης Πετρούπολης 26 (10-6)*
9. Άρης Νικαίας 25 (8-9)
------------------------------------
10. Κύδων Χανίων 22 (5-12)
11. Ηλυσιακός 21 (4-13)
12. Έσπερος Λαμίας 20 (3-14)
13. Ηρόδοτος 19 (2-15)
14. Σπόρτιγκ 19 (2-15)
18η αγωνιστική (21/2):
Μαρούσι - Τρίτων
Ηλυσιακός - Ηρόδοτος
Πρωτέας Βούλας - Κάδμος
Έσπερος Λαμίας - Άρης Νικαίας
ΚΑΠ - Ιπποκράτης Κω
Σπόρτιγκ - Άρης Πετρούπολης
Κύδων Χανίων - Πανναξιακός
akratacity
QUOTE (basketman2 @ Feb 12 2016, 14:06 ) *
Εγώ σε μια συζήτηση που είχα έμαθα οτι η Νικαία σε μπάτζετ παικτών δεν ξεπερνά το μπάτζετ των χρημάτων που παίρνουν Χούμας-Αρχος-Μαλτέζος-Παπαφωτίου-Πελίγκος-Θώδος...Οπότε φίλε Gkos ,ναι ο Ηλυσιακός των παιδοεφήβων έχει παραπάνω...και υπολόγισέ μου πόσο πιστεύεις ότι πληρώνονται οι παραπάνω παίχτες του Ηλυσιακού και ποιο πιστεύεις ότι είναι το μπάτζετ της Νίκαιας...Πάντως, συνήθως στις εκτιμήσεις σου για τη Νίκαια πέφτεις έξω...

Αυτο που λες χωρις να ξερω κατι για τα μπατζετ των δυο ομαδων μου φαινεται δυσκολο να συμβαινει. Καταλαβαινω οτι ο Χουμας θα παιρνει ενα αρκετα καλο μηνιατικο αλλα ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν παιξει καπου, ωστε να δικαιολογειται οτι θα παιρνουν αρκετα χρηματα στον Ηλυσιακο.
basketman2
QUOTE (akratacity @ Feb 15 2016, 00:35 ) *
Αυτο που λες χωρις να ξερω κατι για τα μπατζετ των δυο ομαδων μου φαινεται δυσκολο να συμβαινει. Καταλαβαινω οτι ο Χουμας θα παιρνει ενα αρκετα καλο μηνιατικο αλλα ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν παιξει καπου, ωστε να δικαιολογειται οτι θα παιρνουν αρκετα χρηματα στον Ηλυσιακο.


Εγώ δεν είπα οτι παίρνουν αρκετά χρήματα...είπα οτι σε μια συζήτηση αναφέρθηκε οτι το χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία το έχει η Νίκαια...
akratacity
QUOTE (basketman2 @ Feb 15 2016, 01:46 ) *
Εγώ δεν είπα οτι παίρνουν αρκετά χρήματα...είπα οτι σε μια συζήτηση αναφέρθηκε οτι το χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία το έχει η Νίκαια...

Ναι αλλα για να ξεπερνανε αυτοι οι 6 που ανεφερες το συνολικο μπατζετ της νικαιας κατι πρεπει να παιρνουν εκτος και αν οι παιχτες του Αρη παιζουν εθελοντικα.
Vas
Ένα χιλιάρικο πάνω, ένα κάτω δεν έχει σημασία.

Το θέμα είναι ότι πολλές ομάδες έχουν πολλά προβλήματα και τα φέρνουν πολύ δύσκολα βόλτα
basketman2
QUOTE (akratacity @ Feb 15 2016, 02:27 ) *
Ναι αλλα για να ξεπερνανε αυτοι οι 6 που ανεφερες το συνολικο μπατζετ της νικαιας κατι πρεπει να παιρνουν εκτος και αν οι παιχτες του Αρη παιζουν εθελοντικα.


Συγνώμη φίλε akrata city ,αλλά και οι παίχτες της Νίκαιας που έπαιζαν πέρσυ ,αν εξαιρέσεις το Γεωργούτσο και τι έκαναν εκεί που έπαιζαν?..Αλλά όπως λέει και ο φίλος VAS ενα πάνω ένα κάτω ,ελάχιστες διαφορές.Οποτε όπως διαμορφώνεται το πρωτάθλημα φαίνονται δυο Γκρουπ.Το γκρούπ με τις high budget ομάδες με εξαίρεση την Πετρούπολη που έχει ένα μεσαίο και το γκρούπ με τις low budget από Νίκαια και κάτω με τη διαφορά οτί οι επαρχιακές ομάδες έχουν τα διπλάσια και τριπλάσια για τα ταξίδια.Αποτυχία για όποια ομάδα δεν ανέβει από τις πάνω ,εκτός από την Πετρούπολη που έιναι η αποκάλυψη της χρονίας,μεγάλη επιτυχία η παραμονή για όποια ομάδα σωθεί από τις κάτω.
Vas
Ίσως κάποια στιγμή να πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Δεν μπορεί να υπάρχουν 4 εθνικές κατηγορίες ενώ στο ποδόσφαιρο είναι 3.

Τα είχαμε πει και στην αρχή της χρονιάς, αλλά ο Β όμιλος είναι οικονομικά εξοντωτικός για τις ομάδες. 4 ταξίδια σε νησιά σημαίνει τουλάχιστον 10.000-12.000 ευρώ, και μιλάμε πάντα να πας με πλοίο και μια διανυκτέρευση….

Για τις Low budget ομάδες, μπορεί να μιλάμε και για τον μισό προϋπολογισμό!


basketman2
QUOTE (Vas @ Feb 15 2016, 15:20 ) *
Ίσως κάποια στιγμή να πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Δεν μπορεί να υπάρχουν 4 εθνικές κατηγορίες ενώ στο ποδόσφαιρο είναι 3.

Τα είχαμε πει και στην αρχή της χρονιάς, αλλά ο Β όμιλος είναι οικονομικά εξοντωτικός για τις ομάδες. 4 ταξίδια σε νησιά σημαίνει τουλάχιστον 10.000-12.000 ευρώ, και μιλάμε πάντα να πας με πλοίο και μια διανυκτέρευση….

Για τις Low budget ομάδες, μπορεί να μιλάμε και για τον μισό προϋπολογισμό!


Από τη στιγμή που μία ομάδα θέλει να αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία,θα πρέπει να μπορεί να το υποστηρίξει κιόλας,αλλίως μπορεί να επιλέγει να αγωνίζεται στα τοπικά.Ειμαί υπερ των 4 ομίλων,γιατί δίνουν ευκαιρείες στις επαρχιακές ομάδες και της νησιώτικες και ομορφαίνουν το πρωτάθλημα ,κάποιες με μεγάλα μπάτζετ και καυτές έδρες,και αυτό σημαίνει Εθνικές Κατηγορίες.Θα ήταν καλύτερο να έκανε 2 ομίλους η Α Εσκα και Εσκανα και να μην υπάρχει Δ Εσκα -Εσκανα...
akratacity
QUOTE (basketman2 @ Feb 16 2016, 14:50 ) *
Από τη στιγμή που μία ομάδα θέλει να αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία,θα πρέπει να μπορεί να το υποστηρίξει κιόλας,αλλίως μπορεί να επιλέγει να αγωνίζεται στα τοπικά.Ειμαί υπερ των 4 ομίλων,γιατί δίνουν ευκαιρείες στις επαρχιακές ομάδες και της νησιώτικες και ομορφαίνουν το πρωτάθλημα ,κάποιες με μεγάλα μπάτζετ και καυτές έδρες,και αυτό σημαίνει Εθνικές Κατηγορίες.Θα ήταν καλύτερο να έκανε 2 ομίλους η Α Εσκα και Εσκανα και να μην υπάρχει Δ Εσκα -Εσκανα...

Μια λυση θα ηταν παντως να γινεται κληρωση εκτος απο τις αθηναϊκες ομαδες και με τις νησιωτικες, ωστε να μοιραζονται στους δυο ομιλους του Νοτου. Βεβαια, αυτο δεν θα ηταν προς το συμφερον των ομαδων απο τα νησια που θα επιβαρυνονταν ακομα περισσοτερο αφου θα επρεπε να ταξιδεψουν σε πατρα, μεσολογγι, αιγιο, σπαρτη ταξιδια πολυ πιο μακρινα απο την αθηνα.
basketman2
QUOTE (akratacity @ Feb 16 2016, 15:04 ) *
Μια λυση θα ηταν παντως να γινεται κληρωση εκτος απο τις αθηναϊκες ομαδες και με τις νησιωτικες, ωστε να μοιραζονται στους δυο ομιλους του Νοτου. Βεβαια, αυτο δεν θα ηταν προς το συμφερον των ομαδων απο τα νησια που θα επιβαρυνονταν ακομα περισσοτερο αφου θα επρεπε να ταξιδεψουν σε πατρα, μεσολογγι, αιγιο, σπαρτη ταξιδια πολυ πιο μακρινα απο την αθηνα.

Αυτό θα ήταν ακόμα πιο ωραίο και ίσως και πιο δίκαιο...
gspara
WONDERER
QUOTE (basketman2 @ Feb 16 2016, 15:11 ) *
Αυτό θα ήταν ακόμα πιο ωραίο και ίσως και πιο δίκαιο...



το πιο ωραιο θα ηταν η πολιτεια να αναλαβει τα βασικα εξοδα μεταφορας σε νησι των ομαδων του ομιλου των
νησιων... γιατι και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο δεν παει...

ποσο να εχει 10 ακτοπλοικα...
ας ψαξουν και οι ιδιοι για κανα χορηγο... για το καλυτερο του αθληματος..
gspara
QUOTE (Vas @ Feb 14 2016, 23:23 ) *
Μαρούσι - Τρίτων δεν θα γίνει την επόμενη Κυριακή, αλλά 2/3 στις 19.00.

Τελικα αλλαξε και παλι ημερομηνια και θα γινει Σαββατο 12/3 στις 19.00.
Vas
QUOTE(gspara @ Feb 18 2016, 14:53 ) *
Τελικα αλλαξε και παλι ημερομηνια και θα γινει Σαββατο 12/3 στις 19.00.



Μπορεί να φαίνεται λεπτομέρεια αλλά αυτή η αλλαγή βολεύει πολύ το Μαρούσι!

1. Δεν θα παίξουμε μεσοβδόμαδα, μετά από την δύσκολη έξοδο στην Νάξο.
2. Ο Μπαλαμπάνης λογικά θα έχει επανέλθει (το ευχόμαστε όλοι)
3. Θα έχει προηγηθεί το Πρωτέας - Τρίτωνας. Γνωρίζοντας αυτό το αποτέλεσμα ξέρεις ακριβώς τι θέλεις
4. Θα έρθει περισσότερος κόσμος το Σάββατο από την Τετάρτη…
gspara
QUOTE
Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής σέβεται τους προσωπικούς λόγους για τους οποίους ο Περικλής Ταυρόπουλος αποχωρεί από το Σύλλογο. Μετά από ένα και πλέον χρόνο συνεργασίας το Διοικητικό Συμβούλιο και οι φίλοι μας τον ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες που προσέφερε και τα «πρότυπα» που δημιούργησε.

Σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος παραδίδουμε τη σκυτάλη της ανδρικής ομάδας στον καταξιωμένο προπονητή Φώτη Καρακώστα και καλούμε τους φίλους μας να συμπαρασταθούν με όλη τους τη δύναμη στην ομάδα για να διεκδικήσουμε στους 9 αγώνες που απομένουν ότι καλύτερο γίνεται. Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 σας περιμένουμε όλους στο κλειστό του Κοντόπευκου στον αγώνα με τον Ιπποκράτη.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας και στο νέο προπονητή.
basketman2
Περίεργη η αλλαγή προπονητή στην ΚΑΠ,αναλαμβάνοντας ο Καρακώστας.Επίσης πολλά συνέχομενα παράπονα για τη διαιτησία έχει συνεχώς η Πετρούπολη όταν παίζει με τους μεγάλους...Θα γίνουν μεγάλες σφαγές για την άνοδο και από ότι φαίνεται ΚΑΠ και Θήβα έβλεπαν πολύ ψηλά από την αρχή...Πάντως η ΚΑΠ κακή ήττα δεν είχε για να προβεί σε αλλαγή προπονητή.
Vas
QUOTE(basketman2 @ Feb 19 2016, 15:00 ) *
Περίεργη η αλλαγή προπονητή στην ΚΑΠ,αναλαμβάνοντας ο Καρακώστας.Επίσης πολλά συνέχομενα παράπονα για τη διαιτησία έχει συνεχώς η Πετρούπολη όταν παίζει με τους μεγάλους...Θα γίνουν μεγάλες σφαγές για την άνοδο και από ότι φαίνεται ΚΑΠ και Θήβα έβλεπαν πολύ ψηλά από την αρχή...Πάντως η ΚΑΠ κακή ήττα δεν είχε για να προβεί σε αλλαγή προπονητή.



H ΚΑΠ έχει όλα τα εναπομείναντα ντέρμπι στην έδρα του, ενώ έχει ήδη την Βούλα σε ισοβαθμία.
Η ήττα στην Πετρούπολη, δεν μπορεί να θεωρηθεί εκτός προγράμματος, καθώς εκεί έχασε το Μαρούσι & ο Πρωτέας και ο Τρίτωνας κέρδισε στο νήμα….



gspara
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ 1

ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ 1

ΚΑΠ-ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 1

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 2

ΑΟ ΚΥΔΩΝ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 1
MENEGIN11
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ 1

ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ 1

ΚΑΠ-ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 1

ΑΟ ΚΥΔΩΝ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 1
Vas
Ξεκαθάρησαν πλέον λιγο τα πράγματα.

Στο υποτιθέμενο ντέρμπι η Βούλα έριξε 30άρα στον Κάδμο και τον άφησε εκτός διεκδίκησης.

Η ΚΑΠ αποτελείωσε την Κω και συνεχίζει από κοντά.

Respect στην Πετρούπολη. Αν δεν την ειχαν σφάξει με το Τρίτωνα θα μπορούσε να χτυπήσει άνοδο!

Την επόμενη αγωνιστική εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν και οι 4 πρώτοι.




Τα αποτελέσματα:
Μαρούσι - Τρίτων (12/3)
Ηλυσιακός - Ηρόδοτος 64-63
Πρωτέας Βούλας - Κάδμος 77-49
Έσπερος Λαμίας - Άρης Νικαίας 86-87 (69-69 κ.α.)
ΚΑΠ - Ιπποκράτης Κω 60-56
Σπόρτιγκ - Άρης Πετρούπολης 75-93
Κύδων Χανίων - Πανναξιακός 67-65
Τα φύλλα αγώνα:
ΚΑΠ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ 60-56
Δεκάλεπτα: 21-18, 35-27, 49-43, 60-56
Διαιτητές: Μπούκας- Τσολάκος
ΚΑΠ (Καρακώστας): Σκάνδαλος Χ. 11, Σκάνδαλος Γ., Βασιλόπουλος 11, Αριστοτέλους, Δρίβας, Σβαρνάς, Γρύλλης 14, Παπουλίδης 15, Σκούταρης 9, Παπαγιαννακόπουλος, Καρακατσάνης, Κούργιας.
Ιπποκράτης Κω (Αλμπάνης): Δημητρίεβιτς, Κουκουράβας 11, Γκοράτσας 7, Πλευράκης, Σκούφης 10, Μελεούνης, Ασημακόπουλος 13, Τσιλιγκίρης 2, Χαρίσης 7, Ψάλτου 6, Κανταρέγια, Βουρλούμης.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 75-93
Δεκάλεπτα: 19-26, 38-52, 50-70, 75-93
Διαιτητές: Σπυρόπουλος Σ - Καρακωνσταντόπουλος
Σπόρτιγκ (Αρβανίτης): Τσαμπής 19 (1), Παπαπέτρος 16 (1), Σταθόπουλος, Χουζούρης 3 (1), Κούτρης, Χατζηνικόλας 22 (1), Χασάπης, Καραμπάτος, Αγγέλης 15 (3)
Άρης Πετρούπολης (Κακαλιάς): Καραουλάνης, Βενιτουράκης 11 (3), Ηλιόπουλος 6, Γραμμένος, Χρονόπουλος 15 (5), Μπαζιώτης 10, Κότσιας, Αρτεμάκης 6, Μπινιάρης 4, Παπαγεωργόπουλος 10, Μακρόπουλος 22, Βεντούρης 9 (3)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 64-63
Δεκάλεπτα: 20-17, 33-22, 45-39, 64-63.
Ηλυσιακός (Χατζηπανήγυρης): Άρχος 16 (2), Γκόλιας 1, Χουμάς 11 (2), Μαλτέζος 15, Κανελόπουλος 1, Πελίγκος 5 (1), Ολύμπιος 15 (5).
Ηρόδοτος (Δημητριάδης): Δρόσος 3 (1), Μαϊστρέλης 20 (5), Βερτούδος 10, Καρλάφτης 3 (1), Μίχος 19, Αλετράς 1, Σταθάκης 5, Μητρόπαπας, Χαρωνίτης 2.
ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 67-65
Δεκάλεπτα: 12-17, 30-32, 47-42, 67-65
Διαιτητές: Μηλαπίδης-Πολυχρόνης
Κύδων Χανίων (Σδράκας): Βλαχάκης 3, Υφαντόπουλος 15 (5), Αλεξίου 9, Παπαμαστοράκης, Χοχλάκης, Τσαρουχάς 17 (3), Τσαμπάς 2, Μπαγάκης, Κολαρετάκης 4, Αδοντάκης 15, Λιονάκης 2, Κοντογιάννης.
Πανναξιακός (Δαμιανίδης): Καρβούνης 6 (2), Μαγιντόμπε 12 (1), Καζακίδης, Καραγιάννης, Κυριακόπουλος, Μάκαρης 9, Ακτύπης 13 (2), Χριστοδούλου 14, Μυλωνάς 6, Παγώνης 5.
Βαθμολογία (σε 18 αγώνες):
1. Πρωτέας Βούλας 32 (14-4)
2. Μαρούσι 31 (14-3)*
------------------------------------
3. ΚΑΠ 31 (13-5)
4. Κάδμος 30 (12-6)
5. Τρίτων 30 (13-4)*
6. Ιπποκράτης Κω 29 (11-7)
7. Άρης Πετρούπολης 28 (11-6)*
8. Πανναξιακός 27 (10-7)*
9. Άρης Νικαίας 26 (8-10)
------------------------------------
10. Κύδων Χανίων 24 (6-12)
------------------------------------
11. Ηλυσιακός 23 (5-13)
12. Έσπερος Λαμίας 21 (3-15)
13. Ηρόδοτος 20 (2-16)
14. Σπόρτιγκ 20 (2-16)
(*) Έχουν έναν αγώνα λιγότερο

19η Αγωνιστική – 28/02/16
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ – ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ – ΚΑΠ
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ – ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΑΟ ΚΥΔΩΝ
ΑΟΚ.ΧΑΝΙΑ
QUOTE (Vas @ Feb 22 2016, 00:11 ) *
Ξεκαθάρησαν πλέον λιγο τα πράγματα.

Στο υποτιθέμενο ντέρμπι η Βούλα έριξε 30άρα στον Κάδμο και τον άφησε εκτός διεκδίκησης.

Η ΚΑΠ αποτελείωσε την Κω και συνεχίζει από κοντά.

Respect στην Πετρούπολη. Αν δεν την ειχαν σφάξει με το Τρίτωνα θα μπορούσε να χτυπήσει άνοδο!

Την επόμενη αγωνιστική εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν και οι 4 πρώτοι.




Τα αποτελέσματα:
Μαρούσι - Τρίτων (12/3)
Ηλυσιακός - Ηρόδοτος 64-63
Πρωτέας Βούλας - Κάδμος 77-49
Έσπερος Λαμίας - Άρης Νικαίας 86-87 (69-69 κ.α.)
ΚΑΠ - Ιπποκράτης Κω 60-56
Σπόρτιγκ - Άρης Πετρούπολης 75-93
Κύδων Χανίων - Πανναξιακός 67-65
Τα φύλλα αγώνα:
ΚΑΠ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ 60-56
Δεκάλεπτα: 21-18, 35-27, 49-43, 60-56
Διαιτητές: Μπούκας- Τσολάκος
ΚΑΠ (Καρακώστας): Σκάνδαλος Χ. 11, Σκάνδαλος Γ., Βασιλόπουλος 11, Αριστοτέλους, Δρίβας, Σβαρνάς, Γρύλλης 14, Παπουλίδης 15, Σκούταρης 9, Παπαγιαννακόπουλος, Καρακατσάνης, Κούργιας.
Ιπποκράτης Κω (Αλμπάνης): Δημητρίεβιτς, Κουκουράβας 11, Γκοράτσας 7, Πλευράκης, Σκούφης 10, Μελεούνης, Ασημακόπουλος 13, Τσιλιγκίρης 2, Χαρίσης 7, Ψάλτου 6, Κανταρέγια, Βουρλούμης.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 75-93
Δεκάλεπτα: 19-26, 38-52, 50-70, 75-93
Διαιτητές: Σπυρόπουλος Σ - Καρακωνσταντόπουλος
Σπόρτιγκ (Αρβανίτης): Τσαμπής 19 (1), Παπαπέτρος 16 (1), Σταθόπουλος, Χουζούρης 3 (1), Κούτρης, Χατζηνικόλας 22 (1), Χασάπης, Καραμπάτος, Αγγέλης 15 (3)
Άρης Πετρούπολης (Κακαλιάς): Καραουλάνης, Βενιτουράκης 11 (3), Ηλιόπουλος 6, Γραμμένος, Χρονόπουλος 15 (5), Μπαζιώτης 10, Κότσιας, Αρτεμάκης 6, Μπινιάρης 4, Παπαγεωργόπουλος 10, Μακρόπουλος 22, Βεντούρης 9 (3)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 64-63
Δεκάλεπτα: 20-17, 33-22, 45-39, 64-63.
Ηλυσιακός (Χατζηπανήγυρης): Άρχος 16 (2), Γκόλιας 1, Χουμάς 11 (2), Μαλτέζος 15, Κανελόπουλος 1, Πελίγκος 5 (1), Ολύμπιος 15 (5).
Ηρόδοτος (Δημητριάδης): Δρόσος 3 (1), Μαϊστρέλης 20 (5), Βερτούδος 10, Καρλάφτης 3 (1), Μίχος 19, Αλετράς 1, Σταθάκης 5, Μητρόπαπας, Χαρωνίτης 2.
ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 67-65
Δεκάλεπτα: 12-17, 30-32, 47-42, 67-65
Διαιτητές: Μηλαπίδης-Πολυχρόνης
Κύδων Χανίων (Σδράκας): Βλαχάκης 3, Υφαντόπουλος 15 (5), Αλεξίου 9, Παπαμαστοράκης, Χοχλάκης, Τσαρουχάς 17 (3), Τσαμπάς 2, Μπαγάκης, Κολαρετάκης 4, Αδοντάκης 15, Λιονάκης 2, Κοντογιάννης.
Πανναξιακός (Δαμιανίδης): Καρβούνης 6 (2), Μαγιντόμπε 12 (1), Καζακίδης, Καραγιάννης, Κυριακόπουλος, Μάκαρης 9, Ακτύπης 13 (2), Χριστοδούλου 14, Μυλωνάς 6, Παγώνης 5.
Βαθμολογία (σε 18 αγώνες):
1. Πρωτέας Βούλας 32 (14-4)
2. Μαρούσι 31 (14-3)*
------------------------------------
3. ΚΑΠ 31 (13-5)
4. Κάδμος 30 (12-6)
5. Τρίτων 30 (13-4)*
6. Ιπποκράτης Κω 29 (11-7)
7. Άρης Πετρούπολης 28 (11-6)*
8. Πανναξιακός 27 (10-7)*
9. Άρης Νικαίας 26 (8-10)
------------------------------------
10. Κύδων Χανίων 24 (6-12)
------------------------------------
11. Ηλυσιακός 23 (5-13)
12. Έσπερος Λαμίας 21 (3-15)
13. Ηρόδοτος 20 (2-16)
14. Σπόρτιγκ 20 (2-16)
(*) Έχουν έναν αγώνα λιγότερο

19η Αγωνιστική – 28/02/16
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ – ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ – ΚΑΠ
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ – ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΑΟ ΚΥΔΩΝ





ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ αγωνιστικη πολλα και για τις κατω θεσεις κρινονται αμα περασουμε απο τα πατησια και χασει και η νικαια απο την ΚΑΠ εντος χαμος και κατω γιατι θα αφησουμε και 2 βαθμους πισω τον ηλυσιακο που παιζει στον τριτωνα .
Vas
QUOTE(ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΑ @ Feb 22 2016, 10:28 ) *
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ αγωνιστικη πολλα και για τις κατω θεσεις κρινονται αμα περασουμε απο τα πατησια και χασει και η νικαια απο την ΚΑΠ εντος χαμος και κατω γιατι θα αφησουμε και 2 βαθμους πισω τον ηλυσιακο που παιζει στον τριτωνα .


Τα πράγματα για τον Κύδωνα δεν είναι καθόλου εύκολα καθώς έχει εντός Μαρούσι, Βούλα, ΚΑΠ, Πετορύπολη.

Μιλάμε δηλαδή για πολύ δύσκολα παιχνίδια, που αν καταφέρει και πάρει έστω το 1 θα είναι επιτυχία.

Εκτός έχει Ηλυσιακό (όπου τον έχει κερδίσει μόνο με 2 πόντους) και Σπορτινγκ, Λαμία, Κω.

Αν δεν πάρει το Σπορτιγκ & Λαμία δε τον βλέπω καλά. Σύνολο δηλαδή μάξιμουμ 3-4 νίκες.

Ο Ηλυσιακός από την άλλη έχει Ναξο, Κύδων, Βούλα , Αρης Πετρούπολης, Σπορτιγνκ, Λαμία, Τρίτων, Μαρούσι εκτός.

Θεωρητικά θα μπορούσε να πάρει 5 νίκες.



killer77
Είναι το λιγοτερο ντροπη για παιδια που αγωνιζονται αφιλοκερδως να διαδίδονται τετοια ψεματα.αν είναι δυνατον ο ηλυσιακος με τα παιδοεφηβικα να εχει υψηλο μπατζετ.το μπατζετ είναι περιορισμενο κ εκτος του χουμα κ του αρχου οι υπολοιποι δεν εχουν δει το χρωμα του χρηματος..μην αναπαραγετε ανακριβείες κ μην παιζετε σε δυσκολες οικονομικες συγκυριες για το συλλογο με τον ιδρωτα των παικτων που προσπαθουν να κρατησουν ζωντανη την ομαδα.με αφορμή τα επιστημονικα σεναρια περι μπατζετ στη προηγουμενη σελιδα.
ΑΟΚ.ΧΑΝΙΑ
QUOTE (killer77 @ Feb 22 2016, 20:15 ) *
Είναι το λιγοτερο ντροπη για παιδια που αγωνιζονται αφιλοκερδως να διαδίδονται τετοια ψεματα.αν είναι δυνατον ο ηλυσιακος με τα παιδοεφηβικα να εχει υψηλο μπατζετ.το μπατζετ είναι περιορισμενο κ εκτος του χουμα κ του αρχου οι υπολοιποι δεν εχουν δει το χρωμα του χρηματος..μην αναπαραγετε ανακριβείες κ μην παιζετε σε δυσκολες οικονομικες συγκυριες για το συλλογο με τον ιδρωτα των παικτων που προσπαθουν να κρατησουν ζωντανη την ομαδα.με αφορμή τα επιστημονικα σεναρια περι μπατζετ στη προηγουμενη σελιδα.





to θεμα με ΗΛΥΣΙΑΚΟ εινια πως στις 2 τελευταιες νικες του οι ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ............................. φανταζομαι τη εχουμε να παθουμε εμεις εκει ακομα και το κυλικειο θα ειναι στημενο ................

QUOTE (Vas @ Feb 22 2016, 13:22 ) *
Τα πράγματα για τον Κύδωνα δεν είναι καθόλου εύκολα καθώς έχει εντός Μαρούσι, Βούλα, ΚΑΠ, Πετορύπολη.

Μιλάμε δηλαδή για πολύ δύσκολα παιχνίδια, που αν καταφέρει και πάρει έστω το 1 θα είναι επιτυχία.

Εκτός έχει Ηλυσιακό (όπου τον έχει κερδίσει μόνο με 2 πόντους) και Σπορτινγκ, Λαμία, Κω.

Αν δεν πάρει το Σπορτιγκ & Λαμία δε τον βλέπω καλά. Σύνολο δηλαδή μάξιμουμ 3-4 νίκες.

Ο Ηλυσιακός από την άλλη έχει Ναξο, Κύδων, Βούλα , Αρης Πετρούπολης, Σπορτιγνκ, Λαμία, Τρίτων, Μαρούσι εκτός.

Θεωρητικά θα μπορούσε να πάρει 5 νίκες.


5 ???????? δηλαδη λες νικαει ΝΑξΟ ΚΥΔΩΝ ΛΑΜΙΑ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΚΑΙ ενα εκ τον πετρουπολη τριτωνα μαρουσι ??? Σοβαρα τωρα το πιστευεις αυτο ?? αν και απο οτ ιεχουμε δει οι ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΚ .......................... στο τελος ξυριζουν το γαμπρο
killer77
[quote name='ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΑ' date='Feb 22 2016, 22:23 ' post='757189']
to θεμα με ΗΛΥΣΙΑΚΟ εινια πως στις 2 τελευταιες νικες του οι ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ............................. φανταζομαι τη εχουμε να παθουμε εμεις εκει ακομα και το κυλικειο θα ειναι στημενο ................



Ενδεχομένως να υπηρξε καποια ευνοια στα τελευταια 2 εντος εδρας παιχνίδια δεν θα διαφωνησω σε αυτό που λες..σε καμια περιπτωση τετοια που να αλλοιωσει το αποτέλεσμα. παντως το τελευταιο χρονικο διαστημα η ομαδα σου κ όχι μονο κανει νυξεις για παρασκηνια, διατησιες κλπ..προφανως για να δικαιολογησει πιθανη ηττα στα ιλισια που ισως να σημαινει κ υποβιβασμος..πιστευω πως τέτοιες καφενειακου τυπου συζητήσεις δεν χωρουν κ ο ηλυσιακος αξιζει περισσοτερο σεβασμο...η θεση του κ η ιστορια του είναι στις μεγαλες κατηγοριες..δεν ηρθε από τα τοπικα πρωταθλήματα..
mpek
αυτή η ιστορία με τα παράπονα κατά της διαιτησίας έχει γίνει μόδα. Λογικό βέβαια σε μια χώρα που ο Θεός είναι πάντα μαζί μας αλλά πάντα κάποιοι συνομωτούν εναντίον μας (αμερικανοί, ευρωπαίοι, νεφελίμ κ.α). Θέλετε να δούμε τη λογική ; Όπως ακριβώς οι παίκτες και οι παράγοντες είναι επιπέδου Γ εθνικης, αυτό ακριβώς είναι και οι διαιτητές: Γ Εθνικής. Κάνουν λάθη όμως χωρίς πρόθεση. Ούτε σφάζουν κανέναν ούτε ευνοούν κανέναν. Σε αγώνες που λήγουν στον πόντο φυσικά υπάρχουν παράπονα. Εννοείτε δηλαδή ότι ομάδες με χαμηλά μπάτζετ όπως ο ηλυσιακός, ο αρης, ο κύδων και οι περισσότεροι στήνουν διαιτησίες ; Με τι λεφτά ωρέ ; Οποιοσδήποτε αδικημένος ας μου δώσει το βίντεο του αγώνα που αδικήθηκε και εγώ θα του βρω 15 φάσεις που ευνοήθηκε, να είστε βέβαιοι.
Θα μου πείτε, η διαιτησία αποτελεί το άλλοθι όταν τα πράγματα στην ομάδα δεν πάνε καλά. Ναι όμως από αυτό το σημείο μέχρι το σημείο να διαβάζω ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας ακόμη και στο παμπαιδικό, το πράγμα γίνεται αστείο.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.