Νo pro. Πάντως θεωρώ άδικο να τα ακούει και ο Πιτίνο ακόμα που δεν ήρθε. Προς διευκρίνηση δεν είπε ο hoopfellas κάτι για υποτίμηση από τον Πιτίνο. Κάποιος σχολιαστής έγραψε κάτι στο στιλ αυτό.
Εμενα δε μου αρέσει το στιλ του και όλος ο ντόρος που γίνεται αν φταρνιστεί, πει ότι χάσαμε δίκαια ή ότι το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά ή αν χασμουρήθηκε. Κάπου είδα κι ένα τουίτ ότι ένας διατητής έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν τον είδε. Έλεος. Είπαμε να υπάρχει αποπροσανατολισμός από το ΔΓ για τις ευθύνες του αλλά μην παίζουμε και το παιχνίδι του.
Ως κόουτς δεν μπορώ να τον κρίνω, μάλλον ίσως προς το τέλος της σαιζόν γίνει αυτό. Αλλά θεωρώ πως τη δεδομένη στιγμή είναι ατυχής επιλογή και καθαρή επικοινωνιακή φούσκα του ΔΓ, στην οποία βοηθάει το επικοινωνιακό στιλάκι του Ρικ. Αν τον είχαμε από την αρχή της σαιζόν με 3 χρόνια συμβόλαιο και ξεκαθαρους στόχους θα μιλούσαμε σε άλλη βάση. Τώρα τον φέραμε για να πει ο ΔΓ "μέχρι και κόουτς θρύλο σας έφερα, αλλά με τέτοια συντρίμια που άφησε ο ΠΑσκουάλ...". Η δε αποδόμηση του Πασκουάλ από τα ΜΜΕ του ΔΓ είναι άκομψη, μιλάμε για κόουτς που τον ανέχτηκε και τον στήριξε και διακριτικά σε όλες τις αρλούμπες την εποχή του "ανένδοτου" με την Ευρωλίγκα. Λίγος σεβασμός δε βλάπτει. Αλλά τι σεβασμός, εδώ για το Σάλε πήγαινε στα μέσα της χώρας του και τους έλεγε ότι "είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει " και "δε θα πρέπει να φοράει παντελόνια".
Να σου εκμυστηρευθώ κι ότι οι βαψομαλλιάδες δε μου εμπνέουν και τρομερή σοβαρότητα , χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι και κακοί στη δουλειά τους (ο συγκεκριμένος σίγουρα δεν είναι, πετύχει δεν πετύχει εδώ, δεν περίμενε σε αυτή τη φάση της καριέρας του να δείξει αν ξέρει μπασκετ ή όχι), πόσο μάλλον αν ταυτόχρονα είναι και βαψοφρυδιάδες ταυτόχρονα.
ΟΚ για το σχολιαστή, δεν το ήξερα.