Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δ' ΕΣΚΑ Δ΄ΟΜΙΛΟΣ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
tongo
QUOTE (gavronick @ Dec 11 2017, 03:11 ) *
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/12/2017)
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 56 - 62 (ΗΜ. 29 - 29)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνιάδης - Παπαγεωργίου.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15 - 16, 14 - 13, 17 - 12, 10 - 21.
ΦΙΛΟΘΕΗ (Μισθιλόγλου): Κελεπούρης 4, Γεροχρήστος, Σουλιώτης 8, Κυπριώτης 9(1), Γιουβανέλλης 5, Στεφανής 6, Γκιουζέλης 10(2), Μούγιος, Κοπετινάς 12, Φουρτούνης, Τσούτης, Καλύβας 2.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χατζηγιαννάκος): Καζιάνης 11(1), Κόγκας, Καραϊνδρος 20(2), Κώης 11(3), Ζηνέλης 8, Κατσένος, Τουρκαντώνης 4, Λεοντόπουλος, Μπότσικας, Παναγιωτόπουλος, Τερζής 8, Δερδενές.

Ο Αθηναικος για εμενα ειναι η καλυτερη ομαδα στον ομιλο.Ο coach εχει κανει σοβαρη και μεθοδικη δουλεια.Οι επιλογες του καλοκαιριου ηταν σωστες.Πηρε 2-3παιχτες με εμπειρια στις καταλληλες θεσεις.Το ενθαρρυντικό ειναι οτι εχει νεαρα παιδια που ειναι απο το βυρωνα,και εχουν μελλον.Σε αντιθεση με την αλλη ομαδα του βυρωνα (Δοξα) η οποια εχει γεμισει το ροστερ με μισθοφορους.Σε οτι αφορα την Φιλοθεη η γνωμη μου ειναι οτι ειναι μια αρκετα καλη ομαδα η οποια σιγουρα θα ειναι στην πενταδα.
Θρυλαρα7
Συμφωνω παρα πολυ φιλε μου μαζι σου τα πιτσιρικια του χατζιγιανακου σε συνδυασμο με ζινελη,καζιανη,καραινδρο εχουν κανει απιστευτη δουλεια και ειναι η καλυτερη ομαδα....αλλα το πρωταθλημα ειναι μακρη και οι αλλες ομαδες ειναι καλες η δοξα εχει μεγαλη εμπειρια η φιλοθεη τρομερο προπονητη με παιδια εργατες και ο ζευς με ζεγκινογλου να κανει οργια ειναι πολυ καλο ο εθνικος που ειναι μια καλα στημενη ομαδα και ξερει την κατηγορια και ο αριωνας η καλυτερη ομαδα στο run n gun
tongo
QUOTE (Θρυλαρα7 @ Dec 13 2017, 01:06 ) *
Συμφωνω παρα πολυ φιλε μου μαζι σου τα πιτσιρικια του χατζιγιανακου σε συνδυασμο με ζινελη,καζιανη,καραινδρο εχουν κανει απιστευτη δουλεια και ειναι η καλυτερη ομαδα....αλλα το πρωταθλημα ειναι μακρη και οι αλλες ομαδες ειναι καλες η δοξα εχει μεγαλη εμπειρια η φιλοθεη τρομερο προπονητη με παιδια εργατες και ο ζευς με ζεγκινογλου να κανει οργια ειναι πολυ καλο ο εθνικος που ειναι μια καλα στημενη ομαδα και ξερει την κατηγορια και ο αριωνας η καλυτερη ομαδα στο run n gun

Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι εισαι ανθρωπος του μπασκετ,και γνωστης τις κατηγοριας.Η αναλυση σου απεικονιζει με τον καλυτερο τροπο τον Δ ομιλο.
dru_15
Ειδικά στην Δ για να βγεις πρωταθλητής πρέπει να είσαι ΟΜΆΔΑ, και όχι μόνο να δείχνεις. Ο Αθηναϊκός παίζει σαν ομάδα. Εγώ έχω δει την Δόξα, μόνο ο Αττικός και πέρα από εκεί ΤΠΤ. ΝΈΟΙ και Αριωνας καλές ομάδες κα λα ροστερ αλλα ασταθής φέτος. Ζεύς και Φιλοθέη δεν έχω εικόνα. Αν ο Αθηναϊκός κρατάει με την άμυνα του κοντα στους 50 πόντους θα κερδίζει και θα βγει πρώτος. Τον θεωρώ καλύτερη ομάδα από την Δόξα.
Nemesakos
Ζευς- Δόξα Βύρωνα 61-68 (ή 69)

Μπορεί και να είναι λάθος στο σκορ γενικά αφού στο κλειστό του Γουδιού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξει το ταμπλό. Είναι κάπως αστείο αφού μιλάμε για υπολογισμούς σκορ αν κάποιος κρατάει το σκορ, χρόνο δεν βλέπουμε και απλά αν τύχει η γραμματεία να το φωνάξει ίσως να το ακούσουμε και μεις στις εξέδρες. Οπότε σόρρυ για το απροσδιόριστο του σκορ, το μόνο σίγουρο είναι η διαφορά 7 ή 8 πόντων...

Στα του ματς τώρα. Πραγματικό ντέρμπι από την αρχή του αγώνα. Κάθε καλάθι της Δόξας είχε απάντηση από τον Ζευς και το αντίθετο. Η μεγαλύτερη διαφορά που πήρε κάποια ομάδα ήταν 4 πόντοι αλλά και πάλι στις επόμενες 2 φάσεις το σκορ ήταν και πάλι ισοπαλία. Το ημίχρονο βρήκε την Δόξα μπροστά με 1 (30-31 το θυμάμαι γιατί το φώναξε η γραμματεία).

Με την ίδια μορφή ξεκίνησε και η 3η περίοδος, όπου αυτή την φορά ο Ζευς πέτυχε συνεχόμενα καλάθια για να βρεθεί μπροστά με 3. Η Δόξα αντέδρασε και έφερε το ματς και πάλι στην ισοπαλία.

Ωστόσο οι διαιτητές είχαν άλλη άποψη και κατάφεραν έναν από τους καλύτερους αγώνες της κατηγορίας που έχω παρακολουθήσει ως τώρα να τον καταστρέψουν. Όλα ξεκίνησαν περίπου στα μέσα της τρίτης περιόδου με τον Ζευς να είναι 1 πόντο μπροστά και να βρίσκεται στην γραμμή των βολών. Η δεύτερη χάθηκε και στην διεκδίκηση του ριμπάουντ το κερδίζει ο ψηλός του Ζευς πετυχαίνει καλάθι και ο διαιτητής αφού μπήκε το καλάθι σφύριξε επιθετικό φάουλ. Φυσικά ο παίκτης αντέδρασε και γιατί δεν έγινε φάουλ και γιατί ο διαιτητής σφύριξε με τρομερή καθυστέρηση. Η αντίδρασή του έφερε τεχνική ποινή (σωστή απόφαση) ωστόσο ενώ υπήρχε συζήτηση με τον 1ο διαιτητή για την φάση, ο δεύτερος διαιτητής από το πουθενά του δίνει δεύτερη τεχνική ποινή και τον αποβάλει από την αναμέτρηση. Ξεκάθαρα στοχευμένη αντιμετώπιση από τον δεύτερο διαιτητή (ο οποίος ήταν και μικρός σε ηλικία) στον συγκεκριμένο παίκτη, στον οποίο δεν έδωσε ούτε ένα φάουλ σε φάσεις που γινόντουσαν μπροστά του και έπρεπε να τα δώσει ο πρώτος ο οποίος ναι μεν είχε αντίληψη της φάσης αλλά δεν ήταν ο τομέας δράσης του. Την φάση την έχει ο πρώτος διαιτητής (αξιολογημένος Α1 από ότι έμαθα) και ενώ προσπαθεί να εξηγήσει στον παίκτη τι έγινε, ο δεύτερος τον αποβάλει. Σφύριγμα εκτός τόπου και χρόνου.

Από κει και πέρα το ματς χάλασε, η Δόξα κατάφερε να πάρει διαφορά 12-14 πόντων, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ζευς προσπάθησε να το γυρίσει και 2 λεπτά πριν την λήξη έφερε την διαφορά στο καλάθι. Ο δεύτερος διαιτητής έκανε και πάλι θαύματα δίνοντας επιθετικό φάουλ στον Ζευς με αποτέλεσμα η Δόξα να βρει στην επόμενη φάση καλάθι και να μεγαλώσει την διαφορά. Ο Ζευς στο τέλος προσπάθησε να μειώσει έχασε 2 σουτ, έχασε και 2 βολές, τις οποίες τις βρήκε η Δόξα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στο τέλος του αγώνα η κατάσταση πήγε να ξεφύγει γεγονός που δεν τιμάει κανέναν ειδικά και σε κατηγορία της Δ ΕΣΚΑ, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές οι οποίοι είχαν τρομερό ύφος εκνευρίζοντας ακόμα περισσότερο τον κόσμο, ωστόσο υπήρξε άμεση αντίδραση από τους ψυχραιμότερους και όλα έληξαν αρκετά γρήγορα. Γενικότερα υπάρχει μεγάλη έλλειψη σεβασμού από τους διαιτητές στην ομάδα του Ζευς. Όπως έχω ξαναγράψει και παλιότερα δεν είναι τόσο τα σφυρίγματα αλλά κατά κύριο λόγο η συμπεριφορά τους. Και ειδικά ο δεύτερος διαιτητής χτες κατάφερε να εξοργίσει με την συμπεριφορά του τον κόσμο. Από την αρχή ήταν ορατό ότι είχε στοχοποιήσει τον καλό παίκτη του Ζευς και έγινε εξόφθαλμο στην δεύτερη τεχνική ποινή που του έδωσε. Είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές. Ο διαιτητής πρέπει να περνάει απαρατήρητος. Όχι να γίνεται το κέντρο της προσοχής.

Στα άλλα του ματς (γιατί αυτή πρέπει να είναι η ουσία και όχι ο κάθε πιτσιρικάς διαιτητής που νομίζει ότι είναι ο Λαμόνικα) γενικά οι κερκίδες είχαν πολύ κόσμο. Η Δόξα είχε περίπου 40-50 στο πλευρό της, ο Ζευς περίπου άλλους τόσους. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό στις κερκίδες με την κάθε πλευρά να στηρίζει την ομάδα της.

Τα διαιτητικά δεν έχουν να κάνουν με την Δόξα καθώς δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι πήρε σφυρίγματα. Η Δόξα δεν πήρε σφυρίγματα υπέρ της. Το λέω ξεκάθαρα. Άλλωστε και το κλίμα στις κερκίδες μεταξύ των δύο πλευρών ήταν μια χαρά και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο μπορούν να το επιβεβαιώσουν, όπως και η συμπεριφορά των παικτών εντός του παρκέ. Δεν υπήρχε καμία εύνοια της Δόξας. Όλο το σχόλιο για την διαιτησία έχουν με τα σφυρίγματα που ΔΕΝ πήρε ο Ζευς και με την συμπεριφορά των διαιτητών.

Έχοντας δει τις περισσότερες ομάδες με εξαίρεση τον Αρίωνα που αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τον Ζευς, μπορώ να πω πως αγωνιστικά μου άρεσε περισσότερο από όλες της ομάδες η Δόξα. Έχει 4 παίκτες οι οποίοι κάνουν πολύ καλή δουλειά και μπορούν να παίξουν πολύ καλό μπάσκετ. Το 12 (Αττίκος) έχει τρομερά στοιχεία για την κατηγορία, το 11 έχει πολύ καλές κινήσεις και κάνει πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ, και από κει και πέρα τα 2 play τους είναι σε πολύ καλό επίπεδο ( το νο.4 και το νο.5). Θεωρώ ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα από αυτό που παίζουν μέχρι στιγμής. Ο Αθηναϊκός μοιάζει πιο δεμένη ομάδα, βασικά μοιάζει πιο ομάδα, με πολύ σκληρή άμυνα και αρκετή αθλητικότητα. Δίκαια βρίσκεται πρώτος. Ο Εθνικός από τις πάνω ομάδες είναι η μοναδική ομάδα που δεν μου γεμίζει το μάτι (no offense αυτό που είδα απέναντι στον Ζευς παρά την νίκη του δεν μου άρεσε). Η Φιλοθέη είναι καλή και σκληρή ομάδα ωστόσο η εικόνα που είχα ήταν ελλειπής γιατί έμαθα πως έλειπαν 2 παίκτες τότε. Για τον Ζευς μπορώ να πω ότι για μια ομάδα που πέρσι μάζευε 30άρες παντού, η φετινή χρονιά είναι έκπληξη. Ο προπονητής κάνει εξαιρετική δουλειά, τα παιδιά είναι δεμένα μεταξύ τους και χαίρονται να παίζουν. Υπάρχει φυσικά και ο Ζεγκίνογλου ο οποίος όπως έγραψε και ο Θρυλάρας 7 κάνει όργια. Δεν ξέρω και στην τελική δεν έχει σημασία αν θα μπει στην 4άδα των μπαράζ, ωστόσο φέτος έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Κανείς δεν τον υπολόγιζε και φέτος τον υπολογίζει. Ελλείψεις και προβλήματα προφανώς και υπάρχουν. Ο δεύτερος ψηλός της ομάδας είναι φαντάρος και δεν έχει αγωνιστεί σε πάνω από 2 αγώνες, δεν υπάρχει κάποιος αξιόπιστος σουτέρ, σε κρίσιμα ματς έλειπε ο βασικός play και άλλα πολλά μικροπροβλήματα. Για αυτό άλλωστε παρουσιάζει μια μικρή αστάθεια απο αγώνα σε αγώνα. Αλίμονο βέβαια να ήταν όλα τέλεια σε ομάδα Δ ΕΣΚΑ tongue.gif

Διακοπή τώρα για Χριστούγεννα.. Συνέχεια (αν δεν οριστεί ο αγώνας με τον Αρίωνα) εντός έδρας με την Φιλοθέη για τον Ζευς που θα κρίνει αρκετά πραγματα για την 4άδα. Καλή συνέχεια στην Δόξα που ίσως είναι και η πιο μπασκετική ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο Ζευς ως τώρα... Καλά Χριστούγεννα σε όλους και φυσικά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς..

Tribune
Nemesakos, ίσως υπάρχει εξήγηση για την συμπεριφορά των διαιτητών. Από την στιγμή, που έχει διαπιστωθεί σε μια σειρά αγώνων και δεν είναι τυχαίο γεγονός.
Θρυλαρα7
Καταρχας θελω να ευχαριστησω ολους τους συνομιλητες του forum για τον τροπο που με αντιμετωπιζουν και χαιρομαι να εχω εξαιρετους συνομιλητες...θελω να σας ενημερωσω για οποιον δεν το γνωριζει πως ο πρωτος ανεβαινει κατευθειαν και 2.3.4 αλλα και ο 5 πανε μπαραζ...
Kormos9991
Έστω κ μετά από 2 παρατάσεις έστω κ αν πόνεσαν τα μάτια μας κέρδισε ο εθνικός τη Φιλοθέη 55-50.
Θρυλαρα7
Αθηναικος-νεοι βυρωνα 61-45 σε ενα ωραιο βυρωνιωτικο ντερμπυ οι 2 ομαδες πηγαιναν χερι χερι μεχρι να φτασει το 4 δεκαλεπτο οπου ο αθηναικος εσφηξε την αμυνα μου του μπηκαν και τα σουτ και καπου εκει το ματς τελειωσε...καλη συνεχεια και στους 2
gavronick
11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/12/2017)
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΦΙΛΟΘΕΗ 55 - 50 (2η ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΗΜ. 25 - 22, Κ.Α. 41 - 41, 1η ΠΑΡ. 48 - 48)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλαντζής - Παπαχρήστου.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9 - 14, 16 - 8, 7 - 6, 9 - 13, 7 - 7, 7 - 2.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Γαβριηλίδης): Μιχαλόπουλος 3, Ρεκούμης 10(2), Σαμαντάς 5, Αυγερινός-Παρασκευάς, Μανέτας-Σταυρακάκης, Καζαϊσβίλι 12, Κρέτσης 4, Χρυσάνθης 2, Πασχάλης 10(2), Πεχλιβανίδης 9(1).
ΦΙΛΟΘΕΗ (Μισθιλόγλου): Κελεπούρης 4, Γεροχρήστος, Σουλιώτης 3, Κυπριώτης 2, Γιουβανέλλης 8, Κοττάς 8(2), Γκιουζέλης 6, Μούγιος, Κοπετινάς 9, Βλαχάκης 10, Καλύβας.
Θρυλαρα7
Αθηναικος-Χαραυγιακος 68-54 καλες γιορτες μαγκες
Θρυλαρα7
Εθνικος-νεοι βυρωνα 2...και το πρωταθλημα αρχιζει και φουντωνει!!!!!
Nemesakos
Ζευς -Φιλοθέη 48-32

Μεγάλη νίκη για τον Ζευς στο ντέρμπι με την Φιλοθέη για μια θέση στην πρώτη 5αδα. Οι 2 ομάδες έδωσαν κυρίως βάση στην αμυνα τους όπως φαίνεται κ από το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι στο ημίχρονο ηταβ μπροστά με 4 πόντους και στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου πάτησε γκάζι εφτάσε σε διψηφια διάφορα, την ώρα που η Φιλοθέη ηταν πολύ πολύ άστοχη. Βρήκε μεν σουτ αλλά ηταν πολύ πολύ άστοχη. Η Φιλοθέη με πίεση σε όλο το γήπεδο κ παγίδες προσπάθησε από τα μέσα της γ περιόδου να βραχυκυκλωσει την λειτουργία της ομάδας, δοκίμασε κ ζώνη αλλά ο Ζευς τα έσπασε και τα 2. Στο τελευταιο δίλεπτο οι 2 ομάδες είχαν αποδεχτει το τελικό αποτέλεσμα κ χαλάρωσαν..

Συνεχιζεται η φάση στο κλειστό του γούδιου να μην δίνει κανεις από τον Δήμο σημασια για την κατάσταση του γηπεδου.. κ πάλι χωρίς χρόνο κ παλι χώρις σκορ , οι γραμμές του τρίποντου έχουν σβηστεί...κ φυσικά πρέπει να ηταν κλειστό όλο το διάστημα των εορτών αφού το δάπεδο ηταν τίγκα στην υγρασία κ όπως ηταν λογικο όσο περνουσε η ώρα γλυστραγε πολύ. Υπηρχαν πολλές διακοπες γιατί αρκετοί παίκτες γλυστρουσαν κ επέφταν. Δίκαια η Φιλοθέη διαμαρτύρηθηκε για την κατάσταση του δαπέδου, δίκαια ο διαιτητής ζήτησε να διακοπεί ο αγώνας αν δεν σκουπιστει το γήπεδο. Τελικά ανοίξανε ολες οι πόρτες μπήκε αέρας κ στέγνωσε το δάπεδο. Ωραίες στιγμές... το θετικό εντελει είναι ότι δεν υπήρχε τραυματισμός...

Καλή χρονιά σε όλους και φυσικά υγεία σε όλες τις ομάδες. .
gavronick
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7/1/2018)
ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ - ΦΙΛΟΘΕΗ 48 - 32 (ΗΜ. 20 - 16)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μακρής - Φωτόπουλος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6 - 10, 14 - 6, 18 - 10, 10 - 6.
ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ (Τζώτζος): Αρβανίτης 2, Καραδήμας 6, Μάρκος, Δεμέστιχας 8(2), Βασίλης, Ζεγκίνογλου 15, Τσέκα 2, Λαγωνικάκος, Κουτάντος 10, Κατσαρός 5(1), Γουρνέλος.
ΦΙΛΟΘΕΗ (Μισθιλόγλου): Κελεπούρης 2, Γεροχρήστος, Σουλιώτης 5, Φουρτούνης 3, Γιουβανέλλης, Στεφανής 2, Γκιουζέλης 10, Μελέκος, Κοττάς 2, Μούγιος 3, Βλαχάκης 2, Καλύβας 3(1).
Nemesakos
Να συμπληρώσω στα παραπάνω που έγραψα για το γήπεδο ότι δεν είχε και ζεστό νερό γιατί έχει χαλάσει ο θερμοσίφωνας. Γενικά ο δήμος προσέχει τα γήπεδά του... icon_drunk.gif
Θρυλαρα7
Άγιος Θωμάς-Αθηναικος 56-63 στην παράταση με το σκορ στο 50-51 ο πιτσουνης(6) έβαλε 1/2 βολες και έστειλε το ματς στην παραταση όπου εκεί ο αθηναϊκός έβγαλε τον καλό του εαυτό και τελείωσε το ματς λ... Καλη συνεχεια και στις 2 ομαδες
Kormos9991
Καλή χρονιά σε όλους. Με το δεξί ο εθνικος αφού κατάφερε να γυρίσει το ματς με τον χαραυγιακο από-17 στο 30. Αξιομαχος ο χαραυγιακος με καινούργιο προπονητή μόλις από χθες. Καλή συνέχεια στην ομάδα τς Ηλιούπολης.

Kormos9991
Με το δεξί ο εθνικός αφού έκανε την μεγάλη ανατροπή από -17 στο 30 κέρδισε τον χαραυγιακο. Αξιόμαχος χαραυγιακος κ με καινούργιο προπονητή μόλις από την Πέμπτη. Καλή χρονιά σε όλους.
tongo
QUOTE (Θρυλαρα7 @ Jan 12 2018, 23:35 ) *
Άγιος Θωμάς-Αθηναικος 56-63 στην παράταση με το σκορ στο 50-51 ο πιτσουνης(6) έβαλε 1/2 βολες και έστειλε το ματς στην παραταση όπου εκεί ο αθηναϊκός έβγαλε τον καλό του εαυτό και τελείωσε το ματς λ... Καλη συνεχεια και στις 2 ομαδες

Μπραβο στον Αγιο Θωμα για την προσπαθεια που εκανε απενατι στην καλυτερη ομαδα του ομιλου.Ο πιτσουνης εκανε αρκετα καλη εμφανιση αν και στις βολες θα μπορουσε καλυτερα.Το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο θα ειναι δυσκολο για ολες τις ομαδες.Καλη χρονια σε ολους με υγεια
Nikos 8
Ο Αγ. Θωμάς είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως είναι μια ομάδα(με τι γενικότερη σημασία του όρου) και τι εννοώ. ΓΙα να γίνει κανείς ομάδα και να διεκδικεί αξιώσεις πρέπει η Διοίκηση να έχει Προπονητή και Παίκτες. αν ένα απο τα δύο μέρη υστερούν σε ποιότητα τότε μιλάμε για το ξεκίνημα του Αγ. Θωμά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπου δεν σταύρωνε νίκη με όλα τα επακόλουθα, γκρίνια, διαξιφισμοί, κακό κλίμα κ.ά. Αν κανένα απο τα δυο μέρη δεν υστερεί τότε μιλάμε για ένα σύνολο ολοκληρωμένο όπου με την προπονηση θα γίνεται καλύτερο και θα παίρνει αποτέλεσματα πχ ο Αγ. Θωμάς μετα την αλλαγή προπονητή. Παραλίγο να κέρδιζε την καλύτερη ομάδα του ομίλου(βάση βαθμολογίας) που σημαίνει ότι αν είχαν γίνει κάποιες αλλαγές νωρίτερα να ήταν άλλη η σειρά στο βαθμολογικό πίνακα ;-)
Καλή χρόνια σε όλους με υγεία.
daniel10


13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΜ ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΑΔΑ 1 ΟΜΑΔΑ 2 ΣΚΟΡ
ΠΑ 12/01/2018 20:00 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ=
ΠΑ 12/01/2018 20:30 ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ=
ΠΑ 12/01/2018 21:30 Δ.ΚΑΛΤΣΑΣ (ΕΡΓΑΝΗΣ) ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ=
ΠΑ 12/01/2018 21:30 ΜΥΡΑΚΤΗΣ ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ=
Nemesakos
Νέοι Βύρωνος - Ζευς 65-70

Ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα μαρς που έχω παρακολουθήσει. Ήταν ένα πραγματικό ψυχοβγαλτικο ντέρμπι που δεν είχε καμια σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου. Καμιά από τις 2 ομάδες δεν πήρε διάφορα μεγαλύτερη των 7 πόντων οπότε τα νεύρα ήταν τσιτωμενά καθόλή την διάρκεια του αγώνα. Το ημίχρονο βρήκε τους νέους μπροστά με 35-34 με τον Ζευς να καλύπτει την διαφορά των 6 πόντων στο τελευταίο λεπτό.

Στην επανάληψη ο Ζευς ξεκίνησε με τρίποντο κ φάουλ και απο κει κ πέρα δεν θυμάμαι να έχασε ξανά το προβαδισμα. Οι φιλοξενουμενοι είχαν διαφορά 4 έως 6 πόντων. Ωστόσο το ματς κρίθηκε στην τελευταίΑ περιοδο όταν το νο.17 των νέων αποβλήθηκε με 2η τεχνικη ποινή για flopping. Σε εκείνο το σημείο ο νό.17 βγήκε εκτός εαυτόυ με αποτέλεσμα αν πρόσεξα καλά ο διαιτητής να του κρατήσει το δελτίο. Οι νέοι έπειτα από κείνο το σημείο με σερί 5-0 μείσαν στον πόντο ωστόσο ο Ζευς με συνεχόμενα καλάθια ξεφύγε κ πάλι με 7. Οι βόλες στο τέλος έγραψαν το τελικό σκορ.

Ούτε στο μυρακτης δούλευε ο ηλεκτρονικος πινακας κ είχαν ένα παιδί με ταμπέλακια να αλλάζει το σκορ. Επίσης λόγω βροχής το ταβάνι έσταζε κ στην τελευταία ειδικά περίοδο υπήρχαν διακοπές για να σκουπιστει το παρκε. Κριμα για το νο.17 που του κρατηθηκε το δελτίο, κρίμα που θα χάσει όσους αγώνες χάσει γιατί είναι πραγματικά καλός παίκτης.

Καλή συνέχεια κ στις 2 ομάδες με υγεία. .
Θρυλαρα7
Αριωνας-αθλητης 96-89 στην παραταση... 80-80 η κανονική περιοδος
gavronick
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13/1/2018)
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 53 - 41 (ΗΜ. 27 - 22)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιασωνίδης - Περδετζόγλου.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10 - 15, 17 - 7, 6 - 9, 20 - 10.
ΦΙΛΟΘΕΗ (Μισθιλόγλου): Κελεπούρης 13(1), Γεροχρήστος 2, Σουλιώτης 7, Στεφανής 8(2), Γιουβανέλλης 4, Κοττάς 4, Ταφλαμπάς, Μελέκος 2, Κοπετινάς 10, Μούγιος, Βλαχάκης, Καλύβας 3.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Αργυρόπουλος): Κοντομήτρος 2, Κουρουκλής, Κατσαρός 3(1), Φραγκογιαννόπουλος 4(1), Αναγνωστόπουλος 13(2), Τσίτσος, Αργυρόπουλος 6, Σμέτης 3(1), Προμπονάς 10, Πασσιάς, Γκόνης.
Nemesakos
Ζευς Ερυθρού - Χαραυγιακός 69-49

Εύκολη νίκη για τον Ζευς απέναντι στον Χαραυγιακό, έχοντας καλή διαφορά από το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο πάτησε γκάζι και έφτασε να προηγείται ακόμα και με 30...

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήγαν σε αρκετά στοχευμένες επιθέσεις, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έτρεχαν στον αιφνιδιασμό και πετύχαιναν πόντους. Το 36-23 του πρώτου μέρους ήρθε φυσιολογικά, όταν ο Ζευς άρχισε να επιστρέφει σωστά στην άμυνά του.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν ίδιο, με τους πορτοκαλί να ανεβάζουν ακόμα και στους 20 την διαφορά, ένα μικρό σερί του Χαραυγιακού έκλεισε το δεκάλεπτο στο 48-33. Στα πρώτο 5 λεπτά της τελευταίας περιόδου, ο Ζευς πάτησε γκάζι, σκόραρε 17 πόντους με τους αντιπάλους να πετυχαίνουν μόλις ένα καλάθι. Με το σκορ στο 65-35 και 3-4 λεπτά πριν την λήξη ο κόουτς του Ζευς έβγαλε όλους τους βασικούς από το παρκέ, έβαλε και 2 παιδιά από παιδικό και εφηβικό ώστε να πάρουν και λεπτά συμμετοχής και έτσι οι φιλοξενούμενοι με το σερί 14-4 απλά μείωσαν στο τελικό 69-49.

Στα του γηπέδου αυτή τη φορά άνοιξε ο ηλεκτρονικός πίνακας, αλλά πάλι δεν δούλευε, και η απορία μου είναι τι κόστος, ή τι χρόνος απαιτείται για τον δήμο να αλλάξει αυτά τα 4-5 καμμένα λαμπάκια...Τώρα δεν είχαμε θέμα με την υγρασία, αλλά με το κρύο.. Πιθανά να άφησαν τις πόρτες ανοιχτές για κανά δύο εβδομάδες ώστε να αποφευχθεί η υγρασία.. tongue.gif

Καλή συνέχεια στον Χαραυγιακό, μακρυά από τραυματισμούς.
Kormos9991
Νίκη για τον εθνικο επί του Αγ.Θωμά. υψηλό σκορ στο 1ο ημ κ ωραιο μπασκετ κ απο τς 2 ομαδες.Αλλάξε η εικόνα στο 2ο κακό μπασκετ και πολλά Νεύρα όμως όχι μεταξύ των παικτών. .
Θρυλαρα7
Αθηναικος-αθλητης 59-44 με τις 2 ομάδες να βαριουνται αρκετά... Όποτε δεν έχω να σχολιάσω κατι... Καλη συνεχεια και στις 2 ομαδες
Θρυλαρα7
Αριωνας-εθνικος 74-68 σε μια ματσάρα πραγματικα που είχε και τρίποντο από το κεντρο.... Τρομερές και οι 2 ομάδες που δυσκολα πιστευω δεν θα ανεβουν και με τον Αρίωνα να μεγαλώνει κι άλλο το σερί νικών του
Kormos9991
QUOTE (Θρυλαρα7 @ Jan 20 2018, 21:28 ) *
Αριωνας-εθνικος 74-68 σε μια ματσάρα πραγματικα που είχε και τρίποντο από το κεντρο.... Τρομερές και οι 2 ομάδες που δυσκολα πιστευω δεν θα ανεβουν και με τον Αρίωνα να μεγαλώνει κι άλλο το σερί νικών του

Μια διόρθωση Θρυλαρα7'. .αριων-δόξα ήταν το ματς κ όχι εθνικός.
Θρυλαρα7
Ναι έχεις δίκιο φίλε μου σορρυ
madmike1
Αριωνας-δοξα βυρωνος. 74-68 (32-32).ματσαρα επιπεδου παραπανω κατηγοριας.ο αριωνας το ηθελε περισοτερο .πολα 3π στο ματς μεχρι και μπαζερ ημιχρονου απ το κεντρο ο αριωνας.γενικα απ τον αριωνα παλεψαν ολοι και σκοραραν.με οδηγο το νουμερο 13.και ασταθμητο παραγοντα τον ψηλο με το νούμερο 8 ο οποιος εβαλε 3/5 τριπ στονβ ημιχ και σκοτωσε την δοξα.απ την δοξα ξεχωρισε ο σκορδας και ακολουθησαν οι ψηλοι του.πολυς κοσμος βρεθηκε στο γηπεδο.
gavronick
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/1/2018)
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΦΙΛΟΘΕΗ 47 - 74 (ΗΜ. 24 - 39)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλογεράκης - Θραψανιώτης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14 - 18, 10 - 21, 8 - 21, 15 - 14.
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Χαρτζανιώτης): Τσαούσι, Περούλης 8(2), Μητρόπουλος 11, Θεοχάρης 5(1), Μητσόπουλος 2, Κυρομίτης 5, Χρυσανθακόπουλος 13, Κωνσταντινίδης 3, Γωνιωτάκης, Συμεωνίδης, Τσίτουρας.
ΦΙΛΟΘΕΗ (Μισθιλόγλου): Κελεπούρης, Ταφλαμπάς 5(1), Σουλιώτης 5, Φουρτούνης 6, Γιουβανέλλης 6(1), Στεφανής 9, Κυπριώτης 2, Κοττάς 16(2), Κοπετινάς 9(1), Μούγιος 7, Γκιουζέλης 9, Καλύβας.
madmike1
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΜ ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΑΔΑ 1 ΟΜΑΔΑ 2 ΣΚΟΡ
ΤΡ 23/01/2018 22:00 ΜΕΤΣ Α ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 38 - 54
ΠΑ 26/01/2018 20:30 ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ .πρβαδισμα στον 2 .ο ζευς καίγεται να μεινει ψηλα.χωρις πιεση ο θωμας θα παλεψει κ θα χασει δυσκολα.
ΠΑ 26/01/2018 21:30 Δ.ΚΑΛΤΣΑΣ (ΕΡΓΑΝΗΣ) ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 1
ΠΑ 26/01/2018 21:30 ΜΥΡΑΚΤΗΣ ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 1 ευκολα
ΠΑ 26/01/2018 21:30 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 1
ΣΑ 27/01/2018 17:00 ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΛ. ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΓΣ ΑΡΙΩΝ καλυτερος ο αριων αλλα ειναι επικυνδυνη εξοδος οριακα 2.αν ανοιξει το σκορ βολευει τον αριων.
Nemesakos
QUOTE (madmike1 @ Jan 25 2018, 06:40 ) *
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΜ ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΑΔΑ 1 ΟΜΑΔΑ 2 ΣΚΟΡ
ΤΡ 23/01/2018 22:00 ΜΕΤΣ Α ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 38 - 54
ΠΑ 26/01/2018 20:30 ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ .πρβαδισμα στον 2 .ο ζευς καίγεται να μεινει ψηλα.χωρις πιεση ο θωμας θα παλεψει κ θα χασει δυσκολα.
ΠΑ 26/01/2018 21:30 Δ.ΚΑΛΤΣΑΣ (ΕΡΓΑΝΗΣ) ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 1
ΠΑ 26/01/2018 21:30 ΜΥΡΑΚΤΗΣ ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 1 ευκολα
ΠΑ 26/01/2018 21:30 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 1
ΣΑ 27/01/2018 17:00 ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΛ. ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΓΣ ΑΡΙΩΝ καλυτερος ο αριων αλλα ειναι επικυνδυνη εξοδος οριακα 2.αν ανοιξει το σκορ βολευει τον αριων.


Ήθελα πάντα να δώσω προγνωστικά αλλά αφού δεν το έκανε κανείς δεν το έκανα και γω.. Τώρα φίλε τρελομάικ που πήρες την πρωτοβουλία, θα δώσω και γω τα δικά μου..Όσο πιο αντικειμενικά μπορώ φυσικά αφού έχω δει έστω και μία φορά όλες τις ομάδες...

Αθηναϊκός-Εθνικός 1.. Ο Αθηναϊκός έχει δείξει την μεγαλύτερη σταθερότητα από όλες τις ομάδες του ομίλου, παίζει ωραίο μπάσκετ, δυνατή άμυνα και έχει έναν συνδυασμό νέων αθλητικών παιδιών και κάποιων με εμπειρία. Από την άλλη ο Εθνικός όπως έχω ξαναγράψει, τουλάχιστον σε 2 αναμετρήσεις που τον έχω δει, παρά το γεγονός ότι κέρδισε κ στις 2, δεν θεωρώ ότι είναι κοντά στο επίπεδο του Αθηναϊκού οπότε δίνω Άσσο

Ν.Βύρωνα-Πετράλωνα 1: Η διαφορά δυναμικότητας νομίζω είναι αρκετά μεγάλη και οι Νέοι δεν θα έχουν πρόβλημα να κερδίσουν

Χαραυγιακός-Ακαδημία 1: Και εδώ πάω με την έδρα. Ο Χαραυγιακός έχει καλές μονάδες χρειάζεται όμως λίγο παραπάνω προπονητική επιρροή. Έμαθα ότι άλλαξε προπονητής κάπου στις γιορτές, οπότε ίσως δούμε καλύτερα πράγματα. Η Ακαδημία είναι και αυτή αρκετά πίσω. Αξιόμαχη μεν, αλλά θέλει δουλειά..

Φιλοθέη-Αρίων Χ: Θεωρητικά είναι ντέρμπι. Η Φιλοθέη έχει καλή έδρα, καλές μονάδες ωστόσο θεωρώ πως έχει πέσει λίγο η ψυχολογία της μετά από κάποιες ήττες που την έχουν αυτή τη στιγμή εκτός της πρώτης 5άδας. Ο Αρίων έχει αρκετά γρήγορη ομάδα, σουτάρει καλά, αλλά (όχι τόσο από εικόνα, αλλά από τα τελικά σκορ) μου δείχνει να μην είναι όσο σταθερός χρειάζεται. Δύσκολο το σημείο, δεν θα το έπαιζα λογικά, αλλά αν ντε και καλά θα έπρεπε να πάω με κάποια ομάδα θα ήταν με τους φιλοξενούμενους αφού θέλουν νίκη για να παραμείνουν ψηλά...

Αγ.Θωμάς-Ζευς: Εδώ δεν δίνω σημείο λόγω ότι ο Ζευς είναι η ομάδα που υποστηρίζω. Διαβάζω πως ο Ά.Θωμάς έχει αλλάξει προπονητή, λειτουργεί καλύτερα σε σχέση με την αρχή. Πάντως και στον αγώνα του πρώτου γύρου το ματς ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Όπως είπε και ο madmike ο Ζευς χρειάζεται την νίκη, είναι σε καλό φεγγάρι. Θα δείξει...

Καλή συνέχεια σε όλους...
Zourinho

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑ 26/01/2018 20:30 ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ 1
ΠΑ 26/01/2018 21:30 Δ.ΚΑΛΤΣΑΣ (ΕΡΓΑΝΗΣ) ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 2
ΠΑ 26/01/2018 21:30 ΜΥΡΑΚΤΗΣ ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 2
ΠΑ 26/01/2018 21:30 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 2
ΣΑ 27/01/2018 17:00 ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΛ. ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1
69.gif icon_drunk.gif blove.gif bball.gif smiley.gif
Nemesakos
Σε καλό φεγγάρι ο Ζευς, σε πολύ καλύτερο ο Άγιος Θωμάς.

Αγιος Θωμάς-Ζευς 80-69.

Η διαφορά τα λέει όλα αφού ο Ζευς με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που προηγήθηκε με 10-18, στα υπόλοιπα δεν έχει καλή απόδοση με αποκορύφωμα το δευτερο δεκάλεπτο όπου ο Θωμάς με επιμέρους 27-11 έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 37-29. Στην επανάληψη η εικόνα των δύο ομάδων ηταν παρόμοια με την διαφορά να φτάνει στους 14. Κρίσιμο το σημειο όπου ο Ζευς μείωσε στους 8 κ είχε την την ευκαιρία μετά από αντιαθλητικο που κέρδισε να πλησιάσει επικίνδυνα. Οι δύο βολές χαθηκαν στην επαναφορά έγινε λάθος και με 2 συνεχόμενα τριποντα ο Θωμάς πήγε και παλι σε διψηφια διάφορα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έφτασαν να προηγούντε ακόμα κ με 19.ο ζευς πίεσε στο τέλος για να ρίξει σε φυσιολογικα επίπεδα την διαφορά καο έτσι γράφτηκε το τελικό σκορ...

Ο Θωμάς είναι πολύ πολύ καλη ομάδα. Είναι σίγουρα απο τις πιο καλές κα αθλητικές ομάδες του ομίλου και πιστεύω πως τα αποτελέσματα που έχει φέρει αδικούν εντελώς τις δυνατότητες τους. Το παιδί με 6 επαναλαμβάνω όπως είχα πει κ στον πρώτο αγώνα ειναι πολύ υψηλοτερο επίπεδο. Συγχαρητήρια για την νίκη. ..

Στα του Ζευς τώρα η εικόνα σήμερα ηταν πολύ κακή. Το δυνατό σημειο που είναι η άμυνα σήμερα δεν εμφανιστηκε κι από κει που ειχέ πολυ χαμηλο μ.ο παθητικου εφάγε 80. Πολλα λάθη, κακές αλλαγές στην αμυνα, πολλά πουληματα μπάλας και χαμένα λει απ. Δλδ τα επίπεδα συγκέντρωσης ήταν σε πολύ κακά επίπεδα...Ίσως αυτη η ήττα να είναι ένα ξυπνητήρι κ μια υπενθύμιση πως το πρωταθλήματα παίζεται ακόμα και έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Καλή συνέχεια και στις 2 ομαδες...
Θρυλαρα7
Αθηναικος-Εθνικος 73-49

Μια ομάδα μόνο εμφανίστηκε σήμερα στο γηπεδο... Πίεση,ωραίο μπασκετ και μια ομάδα έτοιμη να νικήσει τον εθνικός την μόνη ομάδα που τον έχει νικήσει... Ο εθνικός σαν ομάδα έχει αρκετά καλά στοιχεία και ειναι μαχητικοτατη ομαδα....μεγαλη μάχη θα δωθεί για τα μπαραζ.... Καλη συνεχεια και στις 2 ομαδες

Kormos9991
QUOTE (Θρυλαρα7 @ Jan 27 2018, 00:23 ) *
Αθηναικος-Εθνικος 73-49

Μια ομάδα μόνο εμφανίστηκε σήμερα στο γηπεδο... Πίεση,ωραίο μπασκετ και μια ομάδα έτοιμη να νικήσει τον εθνικός την μόνη ομάδα που τον έχει νικήσει... Ο εθνικός σαν ομάδα έχει αρκετά καλά στοιχεία και ειναι μαχητικοτατη ομαδα....μεγαλη μάχη θα δωθεί για τα μπαραζ.... Καλη συνεχεια και στις 2 ομαδες

Πολύ καλός ο αθηναικος κ συμπλήρωσε 1 ολόκληρο γυρο αήττητος κ λογικά θα ανέβει σαν πρώτος δίκαια. Όπως λες 'θρυλαρα7' ο εθνικός είναι η μόνη ομάδα που έχει κερδίσει τον πρωτοπόρο. Από το ματσάκι του 1ο γύρου βέβαια έχουν αλλάξει πολλά μιας κ έχουν σταματήσει 2 βασικοί παίκτες κ σήμερα έλλειπε κ ο αρχηγός. Όπως κ να έχει ο εθνικός θα παλέψει για μια θέση στην 5αδα που έτσι κ αλλιώς ήταν ο στόχος.
daniel10


26/1/18

ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ=

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008=
Θρυλαρα7
Νέοι βυρωνα-πετραλωνα 1
axe
ΦΙΛΟΘΕΗ-ΑΡΙΩΝ 65-61

δυνατό παιχνίδι, με τον ΑΡΙΩΝΑ να είναι μπροστά σε όλο το ματς. στο 1ο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, με κακό rotation το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα ο ΑΡΙΩΝ να βρίσκει ελεύθερα σουτ και να μην μας χαρίζεται. νομίζω έκλεισε με 2ψήφια διαφορά
στο 2ο η εικόνα άλλαξε. σφίξαμε την άμυνα και σε συνδυασμό με την κούραση του 13 του ΑΡΙΩΝΑ καταφέραμε να φτάσουμε το παιχνίδι στα ίσια.
με το σκορ στο 60-61, περίπου 30" να απομένουν και την μπάλα στην κατοχή μας, βρήκαμε εύστοχο 3ποντο από την γωνία. ο ΑΡΙΩΝ εχασε την αντεπίθεση, έκανε φαουλ, 2 εύστοχες βολές και κάπως έτσι διαμόρφωθηκε το τελικό σκορ

ωραίο παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στην περιφερειακή μας άμυνα. ο ΑΡΙΩΝ εχει αξιόλογους guards (7, 10, 11, 13) αλλά νομίζω δεν έγινε πολύ καλή διαχείριση δυνάμεων
εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά!


gavronick
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27/1/2018)
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΑΡΙΩΝΑΣ 65 - 61 (ΗΜ. 29 - 37)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μελισσάρης - Γαραντζιώτης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16 - 19, 13 - 18, 17 - 13, 19 - 11.
ΦΙΛΟΘΕΗ (Μισθιλόγλου): Κελεπούρης 5, Στεφανής 14(2), Σουλιώτης 23, Φουρτούνης, Γιουβανέλλης 7, Κοττάς 11(3), Κυπριώτης 5(1), Γκιουζέλης, Κοπετινάς, Μούγιος, Βλαχάκης, Καλύβας.
ΑΡΙΩΝΑΣ (Αποστολάκης): Δράκο, Δημητρακόπουλος 2, Κυρομίτης 14(4), Πρωτόπαπας 3(1), Αναστασιάδης 6, Παππάς 4(1), Κουκουνασούλης 5(1), Γιατράς 20(3), Γκίνης 7(1), Κάκαλης.
Zourinho
QUOTE(axe @ Jan 27 2018, 20:49 ) *
ΦΙΛΟΘΕΗ-ΑΡΙΩΝ 65-61

δυνατό παιχνίδι, με τον ΑΡΙΩΝΑ να είναι μπροστά σε όλο το ματς. στο 1ο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, με κακό rotation το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα ο ΑΡΙΩΝ να βρίσκει ελεύθερα σουτ και να μην μας χαρίζεται. νομίζω έκλεισε με 2ψήφια διαφορά
στο 2ο η εικόνα άλλαξε. σφίξαμε την άμυνα και σε συνδυασμό με την κούραση του 13 του ΑΡΙΩΝΑ καταφέραμε να φτάσουμε το παιχνίδι στα ίσια.
με το σκορ στο 60-61, περίπου 30" να απομένουν και την μπάλα στην κατοχή μας, βρήκαμε εύστοχο 3ποντο από την γωνία. ο ΑΡΙΩΝ εχασε την αντεπίθεση, έκανε φαουλ, 2 εύστοχες βολές και κάπως έτσι διαμόρφωθηκε το τελικό σκορ

ωραίο παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στην περιφερειακή μας άμυνα. ο ΑΡΙΩΝ εχει αξιόλογους guards (7, 10, 11, 13) αλλά νομίζω δεν έγινε πολύ καλή διαχείριση δυνάμεων
εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά!


η αληθεια ειναι οτι χρονια εχω να παρω φαουλ στο φορουμ....και δεν θα παρω απλα θα σου παραθεσω καποια πραγματα φιλε axe

λοιπον η φιλοθεη σαν ομαδα ειναι μια ομαδα με τα ιδια παιδια απο τους προπονητες πρωτος και δευτερος και κανει αντιστοιχα πραγματα για παρα μα παρα πολλα χρονια και εγω αυτο το γουσταρω και λατρευω ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ.

βαζει και τα πιτσιρικια απο τις γειτονες ομαδες που αγαπαν το μπασκετ και με καποια παιδια απο την δικη της ακαδημια συνεχιζει....
αν εχω καπου λαθος περιμενω διορθωση.
εχει λοιπον και τα μεγαλα παιδια καθολου κακο αυτο τα οποια κουβαλανε αυτη την ομαδα επαναλαμβανω παρα πολλα χρονια με την ιδια λογικη τους ιδιους ανθρωπους να την προχωρανε!

αν εσυ θεωρεις αποτυχια λοιπον του αριων που δεν πηρε το παιχνιδι ακομα και στα 30'' που ( ο αριων ειχε την μπαλα και δοθηκε επιθετικο φαουλ σε σκριν στατικο, περισσοτερο το κερδισε ο εμπειρος πλει μεικερ της φιλοθεης αλλα μικρη σημασια εχει) ειχε τν μπαλα η φιλοθεη να σου πω το εξης ο αριων πηρε τν διαφορα για το μπαραζ αρα η ομαδα σου ειναι δυο ηττες πισω και οχι μια που εχουν τωρα διαφορα, εαν εχανε απο τον αριων θα ειχε 6 ηττες και πολυ δυσκολο προγραμμα αρα θα ηταν ισως και σχεδον σιγουρα(τωρα ακομα το παλευει) να μεινει εκτος πλει οφ με το διπλο.....

αν αυτο ειναι επιτυχια, εκ μερους του αριων σε ευχαριστω γιατι μαλλον σε 5 μηνες καταφεραμε στον αριων, μια ομαδα που εχει συνοχη δεκαετιων, να ειναι χαρουμενη και να θεωρει οτι πετυχε νικη στην ληξη ενω εχεις ηδη χασει την διαφορα απο τον πρωτο γυρο...
αυτα βασικα
καλο μεσημερι καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες χωρις τραυματισμους!!
axe
QUOTE(Zourinho @ Jan 29 2018, 13:35 ) *
η αληθεια ειναι οτι χρονια εχω να παρω φαουλ στο φορουμ....και δεν θα παρω απλα θα σου παραθεσω καποια πραγματα φιλε axe

λοιπον η φιλοθεη σαν ομαδα ειναι μια ομαδα με τα ιδια παιδια απο τους προπονητες πρωτος και δευτερος και κανει αντιστοιχα πραγματα για παρα μα παρα πολλα χρονια και εγω αυτο το γουσταρω και λατρευω ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ.

βαζει και τα πιτσιρικια απο τις γειτονες ομαδες που αγαπαν το μπασκετ και με καποια παιδια απο την δικη της ακαδημια συνεχιζει....
αν εχω καπου λαθος περιμενω διορθωση.
εχει λοιπον και τα μεγαλα παιδια καθολου κακο αυτο τα οποια κουβαλανε αυτη την ομαδα επαναλαμβανω παρα πολλα χρονια με την ιδια λογικη τους ιδιους ανθρωπους να την προχωρανε!

αν εσυ θεωρεις αποτυχια λοιπον του αριων που δεν πηρε το παιχνιδι ακομα και στα 30'' που ( ο αριων ειχε την μπαλα και δοθηκε επιθετικο φαουλ σε σκριν στατικο, περισσοτερο το κερδισε ο εμπειρος πλει μεικερ της φιλοθεης αλλα μικρη σημασια εχει) ειχε τν μπαλα η φιλοθεη να σου πω το εξης ο αριων πηρε τν διαφορα για το μπαραζ αρα η ομαδα σου ειναι δυο ηττες πισω και οχι μια που εχουν τωρα διαφορα, εαν εχανε απο τον αριων θα ειχε 6 ηττες και πολυ δυσκολο προγραμμα αρα θα ηταν ισως και σχεδον σιγουρα(τωρα ακομα το παλευει) να μεινει εκτος πλει οφ με το διπλο.....

αν αυτο ειναι επιτυχια, εκ μερους του αριων σε ευχαριστω γιατι μαλλον σε 5 μηνες καταφεραμε στον αριων, μια ομαδα που εχει συνοχη δεκαετιων, να ειναι χαρουμενη και να θεωρει οτι πετυχε νικη στην ληξη ενω εχεις ηδη χασει την διαφορα απο τον πρωτο γυρο...
αυτα βασικα
καλο μεσημερι καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες χωρις τραυματισμους!!


πραγματικά δεν καταλαβαίνω σε πιο σημείο έθιξα τον ΑΡΙΩΝΑ ή κάποιον από την ομάδα σου. Ίσα ίσα είπα ότι έχει αξιόλογη περιφέρεια.
δεν ανέφερα ποτέ τη λέξη "αποτυχία" ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο. ήταν ένα ντέρμπυ το οποίο κρίθηκε στο τέλος
τα πράγματα είναι όπως τα λες... σε ισοβαθμία μας είτε με ΑΡΙΩΝΑ, είτε με ΖΕΥ είμαστε από κάτω

τα τελευταία χρόνια οι δρόμοι της ΦΙΛΟΘΕΗΣ και του ΑΡΙΩΝΑ διασταυρώνονται είτε στους ομίλους, είτε στο κύπελο, είτε στα μπαράζ ανόδου. τις περισσότερες φορές γίνονται δυνατά παιχνίδια και επίσης εάν δεν κάνω λάθος στα περισσότερα φεύγει νικητής ο ΑΡΙΩΝ. θα ήταν μικρότητα από μέρους μου να προσπαθήσω να μειώσω την προσπάθεια των παιδιών
για να τελειώνουμε... θεωρώ ότι ο ΑΡΙΩΝ είναι καλή ομάδα και αξίζει την άνοδο
Θρυλαρα7
Ζευς ερυθρόυ-Αθηναικος (59-59) 66-67

Τρομερό ματς ουτε που θυμάμαι ποσες εναλλαγές είχε το σκορ με το νουμερο 5 να βάζει 5 τρίποντα τρομερος.... Από την άλλη η καρδιά του αθηναικου ξαναχτυπησε όταν έπρεπε και με την εμπειρία που έχει και την αυτοπεποίθηση πηρε αυτό το πολυ δυσκολο ματς... Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες και καλή συνέχεια
Nemesakos
Ζευς - Αθηναϊκός 66-67 (νομίζω δλδ...Χωρίς πίνακα πίθανα να έχει χαθεί χαθεί κάνα καλάθι. . Η διαφορά πάντως είναι τόση. .)

Γκρανγκινιολικο χιτσκολικο ματς με παράταση και φινάλε για γερά νεύρα. ..Ίσως το καλύτερο ματς που έχω παρακολουθήσει στην κατηγορία φέτος με διακυμάνσεις στο σκορ, πάθος, μπασκέτικο ξύλο, και 2 ομάδες που αρνιοντουσαν να ηττηθουν..

Ο αθηναικος ξεκίνησε δυνατά προηγήθηκε 2-9 και 12-19 ωστόσο ο Ζευς το γύρισε και κατάφερε να πάει στο ημίχρονο ο μπροστά με 35-29. Στην επανάληψη οι φιλοξενουμενοι βρήκαν μεγάλα σουτ από τα 6.75 ισοφαριζοντας αρχικά και περνώντας λίγο αργότερα διάφορα 6 πόντων. Στο τέλος ο Ζευς δυνάμωσε την άμυνα βρήκε κ αυτος εύστοχα τρίποντα κατάφερε να πάει την διαφορά στους 2. Στην τελευταία επίθεση ο ψηλός του ζευς πέτυχε καλαθι και εστείλε τον αγώνα στην παράταση. Εκεί οι γηπεδούχοι ηταν σταθερά μπροστα με 2 πόντους καθώς και οι 2 ομάδες απαντούσαν η μία στη άλλη σε καθε εύστοχη η άστοχη προσπάθεια. Σημείο κλειδί το τρίποντο που εκτέλεσε ο Ζευς περίπου 2 λεπτα πριν το τέλος που ουσιαστικά η μπάλα μπήκε αλλά τελικά δεν μπήκε. Στην επόμενη φάση ο αθηναϊκός ισοφάρισε, πέρασε ξανά μπροστά ωστόσο ο Ζευς πάλι βρήκε σουτ και έφερε το ματς στα ίσία. Στο τέλος οι γηπεδούχοι βρεθηκαν να είναι μπροστά με 1 με σχεδόν 40 Δευτέρα να μενουν. Ο αθηναικος δεν εκτέλεσε σωστά την επίθεση., ωστόσο το ριμπάουντ πήγε στα χέρια τους και στην εξέλιξη της φάσης κέρδισε φάουλ για 2 βολές. Ο νο.6 ευστοχησε κ στις 2 και ο Ζευς στα 10 Δευτέρα που απέμεναν βρήκε μεν σουτ ωστόσο ήταν άστοχο...

Συγχαρητήρια κ στις 2 ομάδες για τον αγώνα που έδωσαν. Αξίζουν συγχαρητήρια και για τους 2 γιατί έβγαλαν πολύ ψυχή.. Για τον αθηναϊκό αυτό που έχω να πω είναι πως είναι μια ομάδα πολύ αθλητική, γρήγορη, που επιζητα της επαφές και φυσικά έχει παίκτες που μπορούν να σουταρουν. Σήμερα δεν πήγαν καλά στο σετ παιχνίδι αφού είχαν απέναντι τους μια αρκετά αμυντική ομάδα και αναλώθηκαν ίσως λίγο περισσότερο στο 1vs1.

Για τον ζευς η σφαλιάρα από τον άγιο Θωμά μάλλον ξύπνησε τους παικτες και σήμερα είχαν πολύ καλή απόδοση.. αξίζουν σε όλα τα παιδιά συγχάρητηρια γιατί έβγαλαν τρομερη ψυχή δείχνοντας πως θέλουν την νίκη. Αν συνέχισουν έτσι θεωρώ πως θα βρίσκονται μέσα στις ομάδες για τα playoff... μακάρι να συνέχισει η ομάδα να παίζει έτσι και όλα καλά θα πάνε. .

Συγχαρητήρια και πάλι και στις 2 ομαδες. .
Nikos 8
ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ ΑΘΛΗΤΗΣ 1 διαφορά δυναμικού
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 1 προβάδισμα στην έδρα ασχέτως αν και η φιλοθέη κέρδισε τον αρίων στην έδρα της.
ΓΣ ΑΡΙΩΝ ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ 1 μετά τη νίκη μ τη δόξα και την παρολίγον νίκη μέσα στη φιλοθεή δεν αστειευται. οι νέοι αν ήταν πιο σταθεροι θα ήταν σε ψηλότερο σκαλί στον βαθμολογικό πίνακα και ίσως να έβλεπα το 2πλο
ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ 2 νομίζω ο χαραυγιακός θα το πάρει
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2 ο αγ. θωμάς μετά την αλλαγή προπονητη έχει μεταμορφωθεί σε πραγματική ομαδα. εύκολα θα περασει απο την Ακαδημια, χωρίς να την υηοτιμώ.
Kormos9991
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ ΑΘΛΗΤΗΣ διεκόπη στο 10 λεπτό λόγο υγρασίας κ επικινδυνοτητας του γηπέδου.
Θρυλαρα7
Δοξα-φιλοθεη 74-63
axe
QUOTE(Θρυλαρα7 @ Feb 3 2018, 00:53 ) *
Δοξα-φιλοθεη 74-63


η ΔΟΞΑ πήρε ένα προβάδισμα από την αρχή του αγώνα το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος. καταφέραμε να φτάσουμε το ματς στους 3 σε κάποια φάση στις αρχές του 4ου 10λέπτου αλλά η ΔΟΞΑ ψύχραιμα αντέδρασε και πήρε πάλι διαφορά ασφαλείας
πολλή κακή άμυνα από την πλευρά μας. δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τύχη τρώγοντας 74 πόντους εκτός έδρας. η ΔΟΞΑ έβγαλε πολλά ελεύθερα 3ποντα και μας τιμώρησε.
φοβερό παιχνίδι από τον play μας που τα έκανε όλα μέσα στο γήπεδο

Καλή συνέχεια στη ΔΟΞΑ!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.