QUOTE(stefkorner @ Jan 13 2019, 12:30 )
θα ησουν ακριβοδικαιος αν επιανες 1-1 καθε παικτη και καθε κατασταση και του καταλογιζες ευθυνες ξεχωριστα η του εδινες κρεντιτς !γιατι ο Πασκουαλ για παραδειγμα παιρνει κρεντιτς οσο αναφορα την εξελιξη του Μητογλου ! η στον Καλαθη ,που αρχισε να γινεται τοπ παικτης απο την ελευση του και μετα (ελπιζω να τον θυμασαι επι Πεδουλακη..)
αντιθετως εσυ και ο arenas επιλεκτικα αναφερεστε μονο σε οσα βαραινουν τον Τσαβι !
εγω θα σου πω οτι ειναι πολλα ! αλλα ρε μαγκες,βαλτε απο την αλλη και ενα εστω θετικο!δεν μπορει να τα εκανε ολα λαθος !και σε ολα τα λαθος να εχει την αποκλειστικη ευθυνη αυτος.. !
και ασε ο Λεκα με Ντεσον ηταν οι μονοι που ηθελε(Ντεσον επειδη ειχε και 500K διαθεσιμα μονο..)
εχει καρφωθει απο μονος του ο Κοντος ,που τον χαρακτηριζε γουστο του προπονητη τον Λεκα !τοτε που δεν μιλουσε για οποιονδηποτε αλλον οτι αποτελει επιλογη του..
Κανεις λάθος.Έχω αναγνωρίσει όσα καλά έχει κάνει ο Τσάβι...τώρα αν εσύ δεν τα θυμάσαι....δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Έχω αναφερθεί στους προπέρσινους τελικούς με Ολυμπιακό,όταν ο Παπανικολάου μας έκανε μεγάλη ζημιά ποστάροντας τον Ρίβερς,ο Τσάβι στο επόμενο παιχνίδι έπαιξε με Γκάμπριελ στο 3 και το έλυσε.
Τον Λοτζέσκι τον κράτησε ο Τσάβι...όχι ο Δ.Γ όπως λες εσυ λανθασμένα...και δεν ξέρω μάλιστα και πως μπορείς να το στηρίξεις.Αλλά για μένα είναι υπέρ του Τσάβι ότι τον κράτησε,και δεν χρειάζεται να εξηγήσω πάλι τους λόγους.
Ο Μήτογλου ανέβηκε με Τσάβι,του το αναγνωρίζω.Μπορεί να τον οδήγησε εκεί αναγκαστικά ο Δ.Γ γιατί ήθελε να αναβαθμιστει ο ρόλος του και να πάρει την θέση του Γκάμπριελ σαν αναπληρωματικό 4αρι που θα παιρνει τουλαχιστον 15'...αλλά η βελτίωση του Μήτογλου δεν παύει να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Τσάβι(ειδικά στα πλάγια βηματα και στο workout).
Tην επιλογή του Λάνγκφορντ ως αντί Τζέιμς την χρεώνω στον Πασκουάλ επίσης,και την θεωρώ εξαιρετική.Τον θεωρώ πολύ πιο ουσιαστικό παίκτη,παίκτη με προσωπικότητα,και να σκοράρει τις κρίσιμες στιγμές...κάτι που έλειπε από τον Παναθηναικό.
Δεδομένου ότι έπρεπε να δοθούν κάποια χρήματα του μπάτζετ για Παπαπέτρου(καλώς)...ο Τσάβι για βασικό 2αρι έκανε ΜΑΚΡΑΑΑΝ την καλύτερη επιλόγή με τα διαθέσιμα χρήματα.
Για τον Καλάθη δεν συμφωνώ...Δεν είναι λογικό επιχείρημα,όταν στηρίζεις την άνοδο του Καλάθη στον Πασκουάλ...παραγνωριζόντας ότι σηματοδοτηθηκε με την φυγή του 3D....που ήταν το Α και το Ω της ομάδας μέχρι την τελευταία του στιγμή με την φανέλα.Εδώ κοτζάμ Σπανούλης έφυγε γιατί βρισκόταν στην σκιά του Διαμαντίδη...
Ο Καλάθης δεν βελτιώθηκε στα χέρια του Πασκουάλ.Στα χέρια του Ζοτς βελτιώθηκε.Ο Καλάθης ήταν φτασμένος παίκτης ....και το ίδιο μεγάλος παίκτης προ Πασκουάλ.Ήταν παίκτης με ενεργό ρόλο και συμμετοχή στο ΝΒΑ...και σε σοβαρή ομάδα μάλιστα.