Help - Search - Members - Calendar
Full Version: METAΓΡΑΦΕΣ/ROSTERS A2 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
G-arenas
QUOTE (gratipa1929 @ Jun 23 2015, 14:57 ) *
Και τελικά οριστικά ο Φάρος στην Α2, καθώς η Ελευσίνα αποφάσισε να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στην Β' Εθνική. Σίγουρα πρώτο φαβορί για άνοδο και δεύτερο η Κύμη. Ο Προμηθέας τελικά δεν ακολούθησε μέχρι στιγμής το ρυθμό των άλλων στις μεταγραφές και θα είναι σαφώς πιο αδύναμος από πλευράς ρόστερ και μπάτζετ σε σχέση με αυτές τις 2 ομάδες. Άρα λογικά θα είναι 6 τα δυνατά αουτσάιντερ, Προμηθέας μαζί με Ψυχικό, Λευκάδα, Λιβαδειά, Εθνικό και Λαύριο (κοντά και σε Τότσιο, περιφέρεια φωτιά με Τότσιο-Γιαννακόπουλο-Σακελλαρίου). ΧΑΜΟΣ!

Στα μεταγραφικά, ο Ηρακλής κράτησε τους 3 καλύτερους περσινούς του παίκτες, Δέσπο(5), Μιχάλογλου(4) και Κοθρά(1), ενώ απέκτησε τον Γκιουλέκα(4) και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του κοινοτικού Νίκολιτς(1). Σαφώς πιο δυνατός από πέρυσι!

Ο Δούκας ξέρουμε πως θα εμφανιστεί στο πρωτάθλημα?

Μέχρι στιγμής οι μόνες ομάδες που δεν έχουν κάνει ούτε μία κίνηση είναι το Παγκράτι, ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος. Ζορίζουν επικίνδυνα τα πράγματα για εμάς

καλα σιγουρα φαρος και κυμη ειναι πρωτα φαβορι,αλλα εδω στην πατρα λενε οτι ο προμηθεας παει για πολυ δυνατο 5αρι,σκορδιλης ή στιβ πανο γραφουν αν και δυσκολα θα ρθουν,καθως και ενα ακομα 2αρι βασικο και επισης δεν ξερουμε τι αλλες μεταγραφες θα κανουν και οι αλλες ομαδες,ειναι ακομη νωρις,οταν ολοκληρωθουν οι μεταγραφες θα μπορουμε να πουμε με σιγουρια ποια ειναι τα φαβορι

η 12αδα του προμηθεα θα ναι καπως ετσι

1. κουμπουρας, ντιμπ, χαμηλος
2. μεταγραφη, γιαννικοπουλος
3 πεττας, πετροβιτς
4 γερομιχαλος, νοεας
5 μεταγραφη,μαναβοπουλος,μεταγραφη καποιου μικρου(ακουγοταν ο χρηστιδης αλλα δυσκολο)

επισης θα προωθηθουν ισως και ο βυρλας με τον κυριλη

γραψτε αν θελετε και των αλλων ομαδων τις 12αδες για να συγρινουμε
gratipa1929
Εξαιρετική και κατατοπιστική ανάλυση σε ευχαριστούμε. Άρα παει και ο προμηθεας για 2-3 ακομα δυνατές μεταγραφές.

Εγω πιστευω επίσης με βαση όσα ακούω οτι ίσως και οι Ηρακλής και Δουκας μας εκπλήξουν και φτιάξουν ισχυρά ρόστερ με στόχο την εξάδα.

QUOTE (nestoras kommatos @ Jun 23 2015, 15:34 ) *
Πρόταση στον 35χρονο Φαρσαλινό σέντερ και άλλοτε πρώτο σκόρερ της Α2 Γιώργο Αναγνωστόπουλο που πέρσι αγωνιζόταν στη Δόξα Λευκάδας φαίνεται να έχει πραγματοποιήσει ο ΓΣ Φαρσάλων, η ομάδα δηλαδή στην οποία είχε κάνει τα πρώτα του μπασκετικά βήματα!

Αν όντως ο Γιώργος πει το ναι και επιστρέψει ως αθλητής στα παρκέ της Θεσσαλίας, τότε ο ΓΣΦ γίνεται από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στη Γ Εθνική (και ας έχασε τον παίκτη-ορχήστρα Τσέλιο που επέστρεψε στους Τιτάνες Παλαμά).

Πάνω που ηθελα να σε ρωτήσω. Ο Τσελιος πυροβολεί ακομα ακατάπαυστα; Σε τι κατάσταση βρίσκεται;
Gkos
QUOTE (G-arenas @ Jun 23 2015, 15:53 ) *
.....
5 μεταγραφη,μαναβοπουλος,μεταγραφη καποιου μικρου(ακουγοταν ο χρηστιδης αλλα δυσκολο)

....


Eγώ οτι θα πάει Πάτρα ξέρω ...
Μάλιστα ανθρωπος μου που ήταν Πάτρα το ΣΚ ,μου είπε " τον έχουν σίγουρο " .
nestoras kommatos
QUOTE(gratipa1929 @ Jun 23 2015, 13:06 ) *
Εξαιρετική και κατατοπιστική ανάλυση σε ευχαριστούμε. Άρα παει και ο προμηθεας για 2-3 ακομα δυνατές μεταγραφές.

Εγω πιστευω επίσης με βαση όσα ακούω οτι ίσως και οι Ηρακλής και Δουκας μας εκπλήξουν και φτιάξουν ισχυρά ρόστερ με στόχο την εξάδα.


Πάνω που ηθελα να σε ρωτήσω. Ο Τσελιος πυροβολεί ακομα ακατάπαυστα; Σε τι κατάσταση βρίσκεται;



Τα χρόνια έχουν περάσει (έχει φτάσει τα 38 ο Κώστας), αλλά δεν είχε φυσικά πρόβλημα στο σκοράρισμα και στα τρίποντα στα κλειστά της ΕΣΚΑΘ δύο χρόνια που αγωνιζόταν στα Φάρσαλα. Από τους σπουδαιότερους σουτέρ των λεγόμενων μικρότερων κατηγοριών ο Κώστας, σε ένα ματς κάποτε στη Γ Εθνική είχε βάλει 14 τρίποντα! Με μεγάλη καριέρα κυρίως στη ΜΕΝΤ.

Φέτος βέβαια θα παίζει δύο κατηγορίες πιο πάνω, αλλά ένας παίκτης της δικής του εμπειρίας και αξίας δε θα έχει πρόβλημα, ακόμη κι αν αγωνίζεται λιγότερο...
Gkos


Παίκτης του Εθνικού θα είναι για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αντώνης Μάντζαρης, ο οποίος πέρυσι είχε αξιόλογη παρουσία στο Ψυχικό, ενώ στα περισσότερα χρόνια της καριέρας του αποτελεί σημαντικό “εργαλείο” στην Α1.

Η ανακοίνωση:

Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Αντώνη Μάντζαρη. Ο 29χρονος παίκτης συναντήθηκε την Τρίτη 23/06 με τον ισχυρό άνδρα του τμήματος Βασίλη Δέρβο και τον πρόεδρο Δημήτρη Καραφαντή και συμφώνησε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι ο Εθνικός.

Ο έμπειρος σούτινγκ γκάρντ γεννημένος στις 20/06/1986 και με ύψος 1,90 έχει περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στο Περιστέρι τόσο στην Α2 (2005-2008) όσο και στην Α1 (2009-2011) όπου σε 26 παιχνίδια είχε 8.7 πόντους με 2.5 ριμπάουντ και 1.1 ασσίστ ανά αγώνα, με διάλειμμα μιας σεζόν (2011-2012) που έπαιξε με τη φανέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Α2. Αμέσως μετά μετακόμισε στο Θριάσιο Πεδίο αγωνιζόμενο με τα χρώματα του Πανελευσινιακού ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ψυχικό με την ομώνυμη ομάδα όπου σε 22 αγώνες που πήρε μέρος είχε κατά μέσο όρο 22,7 λεπτά συμμετοχής και 9,4 πόντους ανά αγώνα.


http://www.eurohoops.net/el/2015/06/ellada/104901



Έκλεισε ο Πάνος

ShareTweet+ 1Mail

Του Νίκου Βαγγέλη

Οι “μικροί” συνεχίζουν τις μεγάλες κινήσεις, κλέβοντας την παράσταση στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Στιβ Πάνοςαποτελεί τον επόμενο παίκτη πρώτη γραμμής που αφήνει τη Basket League ΣΚΡΑΤΣ για… χατίρι της Α2. Είπε το “ναι” στον Προμηθέα!

Ο Ελληνοαμερικανός σέντερ των Τρικάλωνβρέθηκε στο στόχαστρο του Φάρου Κερατσινίου, όμως δεν επιτεύχθηκε συμφωνία και στη συνέχεια η ομάδα τουΑντρέα Πολέμη έριξε τη “βόμβα μεγατόνων” με την απόκτηση του Μιχάλη Κακιούζη.

Με τον δυναμικό παίκτη ελεύθερο στην αγορά, ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν θα μπορούσε να αποφύγει τον πειρασμό. Μετά από την αρνητική απάντηση που εισέπραξε από τον Γάιο Σκορδίλη, τον προσέγγισε, καταθέτοντάς του πρόταση διετούς συνεργασίας και ο Πάνος έδωσε την πολυπόθητη θετική απάντηση.

Η νεοφώτιστοι στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία έκαναν την αρχή με τον Πέτρο Νοέα των δύο συνεχόμενων ανόδων, ακολούθησε ο “διορισμένος” στην Α1,Φάνης Κουμπούρας και ο ταλαντούχος σκόρερ των Πεύκων, Πέτρου Γερομιχαλου.


http://www.eurohoops.net/el/2015/06/ellada/104962
Gkos
ΑΝ υποθέσουμε ότι ο Φάρος είναι άχαστος για ανοδο,Κυμη και Προμηθεας θα σφαχτούν.
Κοιτα να δεις πως έκατσε η συγκυρια...
gate14
EΘΝΙΚΟΣ Π . 2015-2016

ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ :

Φώτης Βασιλόπουλος (1+2)
Σπύρος Μαγκούνης (3 και μπορει να δωσει βοηθειες και στο 4)
Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (4-5)
Νίκος Ψυλέας (3 )
Κώστας Τζιάλας (5)
Αλέξης Ράπτης (4 )
Nίκος Στυλιανού (3+2)
Άλεξ Βουγιούκας (5 και 4)
Aντώνης Μαντζαρης (2)

Σε εκκρεμοτητα οι περιπτωσεις των Δεμερτζη - Μουκα και τα μεταγραφικα θα συνεχιστούν
Gkos
Και ο Εθνικός μια χαρά ρόστερ έχει δηλαδή...
o kakos
QUOTE (Gkos @ Jun 23 2015, 22:00 ) *
Και ο Εθνικός μια χαρά ρόστερ έχει δηλαδή...

ρε παιδια ενας δεν εχει πει καλες οι μεταγραφες του φαρου αλλα ο προπονητης είναι μετριος αυτό δεν το εχετε δει???
Gkos
QUOTE (Gkos @ Jun 23 2015, 16:29 ) *
Eγώ οτι θα πάει Πάτρα ξέρω ...
Μάλιστα ανθρωπος μου που ήταν Πάτρα το ΣΚ ,μου είπε " τον έχουν σίγουρο " .



Τη στιγμή που η υπόθεση του Κώστα Σλούκα “παγώνει” τις εξελίξεις σε όλα τα υπόλοιπα θέματα, το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Ολυμπιακού κορυφώνεται, με το όνομα του Βασίλη Χρηστίδη να επανέρχεται σε πρώτο πλάνο.

Κι ενώ οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του MVP στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, Δημήτρη Μωραΐτη, από τον Πανιώνιο, έχουν ανοίξει και πάλι τον φάκελο “Χρηστίδης” και προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να τον φέρουν στο μεγάλο λιμάνι.

Το ενδιαφέρον για Χρηστίδη δεν είναι τωρινό. Στόχος ήταν να αποκτηθεί από πέρυσι μαζί με τον Βασίλη Μουράτο. Τελικά, υπήρξε αδράνεια και έμεινε στονΜαντουλίδη, απ’ όπου έχουν αποκτηθεί τα τελευταία χρόνια οι Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης και Ανδρέας Χριστοδούλου.

Είναι δεδομένο εδώ και χρόνια πως όταν ένας παίκτης ξεχωρίζει έντονα από τα συγκεκριμένα εκπαιδευτήρια της Θεσσαλονίκης έρχεται στον Ολυμπιακό. Για να δούμε τί θα γίνει τελικά με τον πολυτιμότερο παίκτη του περσινού πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων…

Φαβορί ο Προμηθέας, αλλά…

Όπως είπαμε, για να ντυθεί ο Χρηστίδης στα ερυθρόλευκα, θα πρέπει να καλυφθεί πρώτα το χαμένο έδαφος που υπάρχει στην υπόθεσή του. Αυτή τη στιγμή φαβορί για την απόκτησή του Βασίλη Χρηστίδη -όσο περίεργο κι αν ακούγεται- είναι οΠρομηθέας! Το έχουμε αποκαλύψει, εξάλλου, εδώ και αρκετό καιρό…

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει όραμα να φτάσει μελλοντικά τους νεοφώτιστους στην Α2, στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ και επιδίδεται σε ένα εντυπωσιακό παιδομάζωμα, διεκδικώντας διεθνείς παίκτες, με προοπτικές και πλούσιο ταλέντο.

Πριν από μερικές μέρες, έκανε κρούση στην πλευρά του Δημήτρη Μωραΐτη, για τον οποίο έμαθε πως είναι ουσιαστικά “καπαρωμένος” από τον Ολυμπιακό, κι έτσι δεν προχώρησε. Ωστόσο, είναι αποφασισμένος να φέρει τον Χρηστίδη στην Πάτρα και να επενδύσει πάνω του, ώστε να αποτελέσει έναν από τους μελλοντικούς ηγέτες της ομάδας του.

Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα έχει καταθέσει ήδη την πρότασή του στονΜαντουλίδη και περιμένει απάντηση για να ολοκληρώσει μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει ποτέ σε αυτό το επίπεδο. Πιθανότητες έχει αρκετές, όμως η “σφήνα” του Ολυμπιακούδιαφοροποιεί τα δεδομένα κι αν οι “ερυθρόλευκοι” δρομολογήσουν άμεσα τις εξελίξεις, τότε θα αλλάξουν πολλά.

Τον νεαρό παίκτη θέλει και η ΑΕΚ, η οποία ωστόσο έχει αυτή τη στιγμή άλλες περιπτώσεις που “καίνε”, με αποτέλεσμα να μην έχει κινηθεί τόσο δυνατά στο συγκεκριμένο μέτωπο.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, η έλευση τουΝίκου Κεραμέα είναι κάθε άλλο παρά τυχαία. Οι Πειραιώτες πάσχουν όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα των υποδομών και του αναπτυξιακού και θα γίνουν κινήσεις για την καλύτερη οργάνωση του συγκεκριμένου τομέα, με την πρόσληψη ατόμων που θα κάνουν τη διαφορά.

Συν τοις άλλοις, θα γίνει και επένδυση σε ταλαντούχα παιδιά, ώστε να καλυφθεί κάπως το μεγάλο χάντικαπ με τονΠαναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται αρκετά βήματα μπροστά στο κομμάτι των μικρών ηλικιών, εκπονώντας ένα εντυπωσιακό πλάνο τα τελευταία χρόνια που τον βγάζει “ασπροπρόσωπο”.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο παίκτης έχει σαν προτεραιότητά του τον Προμηθέα, ο οποίος τον έχει προσεγγίσει εξαιρετικά εδώ και καιρό, προσφέροντάς του και άμεσα ρόλο στην ομάδα. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό και όλα είναι ανοιχτά

http://www.eurohoops.net/el/2015/06/league-action-el/105007
Μηχανολόγος
“Κυανόλευκος” ο Γκιουλέκας

Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ηρακλής, ο οποίος απέκτησε τον Σωτήρη Γκιουλέκα. Ο Λαρισαίος φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τον Φίλιππο Βέροιας και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη, όπως μετέδωσε η εφημερίδα “Arena Press”, επιθυμώντας να βοηθήσει τον “γηραιό” να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2.
Παράλληλα, η διοίκηση του Ηρακλή ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Δέσπο και Κοθρά, ενώ προσπαθεί να κρατήσει στο ρόστερ και τον Μιχάλογλου. Όσον αφορά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, σύμφωνα με το bluearena.gr, ο Ηρακλής εξετάζει την περίπτωση του Νίκολιτς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ.
http://www.ebasket.gr/2015/06/kianolefkos-o-gkioulekas

Θέλει και Μπέμπη
byron23
QUOTE (o kakos @ Jun 24 2015, 01:16 ) *
ρε παιδια ενας δεν εχει πει καλες οι μεταγραφες του φαρου αλλα ο προπονητης είναι μετριος αυτό δεν το εχετε δει???

ο Πολέμης είναι μορφη στο χώρο, έχει ιστορία και εκει στο Φαρο εχει ανεβασει την ομάδα τόσες κατηγορίες. Έστω και από σπόντα, με τις ανακατατάξεις τώρα. Ήταν αποτυχία που δεν κερδισε στο μπαραζ για την απευθείας ανοδο αλλα εστω κι ετσι μια ομαδα απο Β εσκανα εφτασε εν τελει Α2.
Μπορεί να μην ειναι ο τελειος προπονητης (ποιος ειναι αλλωστε) αλλα την εχτισε την ομαδα, την οργανωσε και την εχει παει εκει που δεν φανταζοταν κανεις εκει στο κερατσινι.

Αυτο που προκαλεί απορίες, είναι πως έχει φτάσει να παιρνει τετοιους παικτες αυτη η ομαδα, που φανταζομαι θα ζητησαν πολλα λεφτα. Μια συνοικιακη ομαδα, χωρίς κοσμο. Εδω μιλαμε εχει εκτοξευτει το πραγμα, και πανε καρφωτοι για Α1..
Τι γινεται εκει στο κερατσινι ρε παιδια?
Εγω δεν ειμαι εκει κοντα στην περιοχη να ξερω προσωπα και καταστασεις, αλλα ειναι ετσι άξιο αποριας. Τι να πω μακαρι να υπαρχουν ανθρωποι να βαζουν ετσι λεφτα και να στηριζουν ομαδες της γειτονιας.
harden
QUOTE(byron23 @ Jun 25 2015, 11:46 ) *
ο Πολέμης είναι μορφη στο χώρο, έχει ιστορία και εκει στο Φαρο εχει ανεβασει την ομάδα τόσες κατηγορίες. Έστω και από σπόντα, με τις ανακατατάξεις τώρα. Ήταν αποτυχία που δεν κερδισε στο μπαραζ για την απευθείας ανοδο αλλα εστω κι ετσι μια ομαδα απο Β εσκανα εφτασε εν τελει Α2.
Μπορεί να μην ειναι ο τελειος προπονητης (ποιος ειναι αλλωστε) αλλα την εχτισε την ομαδα, την οργανωσε και την εχει παει εκει που δεν φανταζοταν κανεις εκει στο κερατσινι.

Αυτο που προκαλεί απορίες, είναι πως έχει φτάσει να παιρνει τετοιους παικτες αυτη η ομαδα, που φανταζομαι θα ζητησαν πολλα λεφτα. Μια συνοικιακη ομαδα, χωρίς κοσμο. Εδω μιλαμε εχει εκτοξευτει το πραγμα, και πανε καρφωτοι για Α1..
Τι γινεται εκει στο κερατσινι ρε παιδια?
Εγω δεν ειμαι εκει κοντα στην περιοχη να ξερω προσωπα και καταστασεις, αλλα ειναι ετσι άξιο αποριας. Τι να πω μακαρι να υπαρχουν ανθρωποι να βαζουν ετσι λεφτα και να στηριζουν ομαδες της γειτονιας.


Ακούγεται ότι ο Πολέμης βάζει και αυτός χρήματα στην ομάδα. Ή συγχώνευση με Εθνικό δεν έγινε εξαιτίας του,διότι δεν τον ήθελαν για πρώτο προπονητή.
harden
Επειδη η μεταγραφικη περιοδος ειναι η πιο ωραια φαση για κουτσομπολιο,θα δωσω αφορμη με καποιες που ακουσα απο ατομα που κινούνται στον χώρο.Ο Προμηθέας θέλει έναν γκαρντ όνομα για να ισορροπήσει στις μεταγραφές. Συζητάνε με Τσάμη, που είναι Πατρινός,αν χαλάσει πάνε για Παπαμακαριο.Ή Κύμη θέλει να πάρει έναν ακόμα παίκτη στο 4-5 αλλά δεν βιάζεται.Περιμένει και τους αντιπάλους του.Ή Λευκάδα θέλει Καλαμποκη ή Τσαλδάρη στην περιφέρεια.Στους ψηλούς Τσακαλερη ή Μανούσο.Ο Ηρακλής πάει για Μπένο στους ψηλούς. Στην περιφέρεια συζητάει με Τοτσιο,Μποχωριδη και Θεοδωρακο.Τα Πευκα θέλουν Παριτση.Ο Εθνικός θέλει ένα γκαρντ που έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν με τον coach και είναι από τα αγαπημένα του παιδιά(οποίος ξέρει κανεναν ...)Το Ψυχικό θα παρει Μοτσενιγγο αν δεν βρει κάτι πιο έμπειρο.Μιλάει με Αντωνακη,Σταμπουλή και Λιανό. Το Λαύριο περιμένει Τοτσιο και ένα 4ακι.Ο Δούκας πέρα από Κούκα,Κυριακόπουλο,Μαχαιρά θέλει να κρατήσει τον βασικό κορμό του Αετού και συζητάνε για Δορκοφικη.Ο Φαρος θέλει έναν άσσο και πιέζουν όσο μπορούν τον Μπάτη.Ή Λειβαδιά θέλει Τσιωτρα
και του προτάθηκε Τζόρτζεβιτς.Τίποτα δεν έχω για Παγκράτι και ΟΦΗ.Στον Πανιώνιο τσακώνονται ακόμα για το που θα παίζουν.
MENEGIN11
QUOTE(harden @ Jun 25 2015, 13:44 ) *
Επειδη η μεταγραφικη περιοδος ειναι η πιο ωραια φαση για κουτσομπολιο,θα δωσω αφορμη με καποιες που ακουσα απο ατομα που κινούνται στον χώρο.Ο Προμηθέας θέλει έναν γκαρντ όνομα για να ισορροπήσει στις μεταγραφές. Συζητάνε με Τσάμη, που είναι Πατρινός,αν χαλάσει πάνε για Παπαμακαριο.Ή Κύμη θέλει να πάρει έναν ακόμα παίκτη στο 4-5 αλλά δεν βιάζεται.Περιμένει και τους αντιπάλους του.Ή Λευκάδα θέλει Καλαμποκη ή Τσαλδάρη στην περιφέρεια.Στους ψηλούς Τσακαλερη ή Μανούσο.Ο Ηρακλής πάει για Μπένο στους ψηλούς. Στην περιφέρεια συζητάει με Τοτσιο,Μποχωριδη και Θεοδωρακο.Τα Πευκα θέλουν Παριτση.Ο Εθνικός θέλει ένα γκαρντ που έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν με τον coach και είναι από τα αγαπημένα του παιδιά(οποίος ξέρει κανεναν ...)Το Ψυχικό θα παρει Μοτσενιγγο αν δεν βρει κάτι πιο έμπειρο.Μιλάει με Αντωνακη,Σταμπουλή και Λιανό. Το Λαύριο περιμένει Τοτσιο και ένα 4ακι.Ο Δούκας πέρα από Κούκα,Κυριακόπουλο,Μαχαιρά θέλει να κρατήσει τον βασικό κορμό του Αετού και συζητάνε για Δορκοφικη.Ο Φαρος θέλει έναν άσσο και πιέζουν όσο μπορούν τον Μπάτη.Ή Λειβαδιά θέλει Τσιωτρα
και του προτάθηκε Τζόρτζεβιτς.Τίποτα δεν έχω για Παγκράτι και ΟΦΗ.Στον Πανιώνιο τσακώνονται ακόμα για το που θα παίζουν.

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif κλειστε το για μια εβδομαδα,παω διακοπες.....
Basketpinezas13
Πανιώνιος ούτε φωνή ούτε ακρόαση
Παει για Β Εθνικη φουλ
Παρά τις συνεντεύξεις οτι θα έφτιαχνε ομάδα για να επιστρέψει Α1
Δύσκολοι καιροί
Gkos
Οριστικά στην Β' Εθνική η Ελευσίνα, στην Α2 ο Φάρος!


Οριστικά στην Β' Εθνική θα συμμετάσχει ο Πανελευσινιακός τη νέα σεζόν, καθώς και επίσημα οι «σταχυοφόροι» ανακοίνωσαν την απόφαση του. Το basketblog.gr σας είχε ενημερώσει για την συγκεκριμένη εξέλιξη από τις 12/6 με σχετικό ρεπορτάζ του (Προς Β' Εθνική ο Πανελευσινιακός). Την θέση του Πανελευσινιακού στην Α2 Εθνική κατηγορία παίρνει ο Φάρος Κερατσινίου.

Αναλυτικά:
Απόφαση του ΔΣ για συμμετοχή στη Β’ Εθνική
Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού έχει κάνει γνωστό, εδώ και πολύ καιρό, το πρόβλημα που δημιουργεί ο αθλητικός νόμος για τη συμμετοχή της ανδρικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης. Καταθέσαμε έγκαιρα τη θέση μας ότι με τη σημερινή μορφή ως ΚΑΕ, δηλαδή ως Ανώνυμη Εταιρεία, συνίσταται αθέμιτος ανταγωνισμός με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, οι οποίες είναι Ερασιτεχνικά Σωματεία.
Η συμμετοχή της ομάδας στην Α2 Κατηγορία θα ήταν ουσιαστικά και πραγματικά ένα μεγάλο οικονομικό βάρος, το οποίο δεν μπορεί να σηκώσει ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, πόσο μάλιστα όταν ολόκληρη η χώρα είναι σε οικονομική κρίση και δεν υπάρχουν περιθώρια για πολυτέλειες.
Υπήρξε μία μεγάλη προσπάθεια για την τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας ώστε να συμμετάσχουμε στην Α2 Κατηγορία ως ερασιτεχνικό σωματείο. Δυστυχώς ο χρόνος και οι εξελίξεις σε άλλα πιο σοβαρά θέματα της Πολιτείας δεν επέτρεψαν ώστε να δοθεί λύση στο δίκαιο αίτημα μας.
Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού έχει να επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια μία νοικοκυρεμένη διαχείριση και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να μπει σε μία διαδικασία στην οποία θα οδηγούσε ενδεχομένως σε περιπέτεια το Σύλλογο, τους προπονητές του και τους αθλητές του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελευσινιακού, αφού εξάντλησε όλες τις δυνατότητες, σε χρόνο κι επαφές, έλαβε τη γενναία και λογική απόφαση να συμμετάσχει η ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης στη νέα σεζόν 2015-2016.
Ο Σύλλογος δεν υποβιβάζεται αλλά αναγεννιέται μέσω της επανεκκίνησης του. Δεν μας ενδιαφέρουν τα μεγάλα σαλόνια αλλά η χαρά του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης. Με τη συμμετοχή στη Β’ Εθνική θα κάνουμε πράξη τη φιλοσοφία μας, αναδεικνύοντας όλα τα ταλέντα που έχει βγάλει η Ακαδημία του Πανελευσινιακού τόσα χρόνια τώρα. Θα δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, δίπλα σε έμπειρους παίκτες, ώστε να δημιουργηθεί μία σταθερή βάση για την επάνοδο στις μεγάλες κατηγορίες με καλύτερες προοπτικές και συνθήκες.
Παράλληλα, η Διοίκηση του Πανελευσινιακού θα εκπληρώσει όλες τις τελευταίες της υποχρεώσεις που αφορούν τη λειτουργία και το κλείσιμο της ΚΑΕ. Αυτή είναι μία απόδειξη ότι σεβόμαστε το λόγο μας, την υπογραφή μας και την ιστορία μας στον Αθλητισμό.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους και τους φίλους του Πανελευσινιακού να σταθούν δίπλα στο Σύλλογο, όπως κάνουν άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια. Μία νέα εποχή ξεκινά και τα καλύτερα έρχονται.
Οι όμορφες στιγμές και οι μεγάλες συγκινήσεις συνεχίζονται!!!


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.5KkJvL5i.dpuf

Basketpinezas13
Μετα την φορά που είχαν Κύμη φάρος Προμηθεας απόλυτη σιωπή
Λεφτά δεν υπάρχουν αλλα
Πανιώνιος ΟΦΗ Ηρακλής δεν ξέρουμε καν αν θα κατέβουν
Μηχανολόγος
Έτσι έχουν τα μεταγραφικά μέχρι σήμερα (τα επίσημα)

http://www.basketa2.gr/2015/06/transfers-2015-16.html


blove.gif
nestoras kommatos
Ο ΓΣ Φαρσάλων τελικά έπεισε τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο και έτσι ο 35χρονος σέντερ έπειτα από μια μακριά και άκρως επιτυχημένη καριέρα στην Α2 (κυρίως) επιστρέφει ως αθλητής στην ομάδα που ξεκίνησε το μπάσκετ πριν περίπου μια εικοσαετία.
Φιλοδοξώντας να αποτελέσει το ατού της ομάδας του για άνοδο για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία.
Gkos
QUOTE (nestoras kommatos @ Jul 3 2015, 16:08 ) *
Ο ΓΣ Φαρσάλων τελικά έπεισε τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο και έτσι ο 35χρονος σέντερ έπειτα από μια μακριά και άκρως επιτυχημένη καριέρα στην Α2 (κυρίως) επιστρέφει ως αθλητής στην ομάδα που ξεκίνησε το μπάσκετ πριν περίπου μια εικοσαετία.
Φιλοδοξώντας να αποτελέσει το ατού της ομάδας του για άνοδο για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία.


Αυτό τι σχέση έχει με τις μεταγραφές/ρόστερ Α2 ?? smiley.gif
nestoras kommatos
QUOTE(Gkos @ Jul 3 2015, 13:15 ) *
Αυτό τι σχέση έχει με τις μεταγραφές/ρόστερ Α2 ?? smiley.gif



Έχει από την άποψη ότι ένας παίκτης που έπαιζε τη σεζόν που τέλειωσε σε ομάδα της Α2 (Δόξα Λευκάδας) και θεωρητικά θα μπορούσε να είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος για ομάδες της συγκεκριμένης κατηγορίας βρήκε ομάδα και ''βγαίνει'' από την λίστα των ελεύθερων παικτών! rolleyes.gif

Εντάξει, άμεση σχέση δεν έχει, το ξέρω, αλλά δεν είναι και τόσο ξεκάρφωτο! Ήθελα και κατά κάποιο τρόπο να κάνω μνεία στον Γιώργο που τα τελευταία χρόνια δίχως υπερβολή ήταν από τους κορυφαίους ψηλούς της Α2. Κυρίως με Ερμή Λαγκαδά...

Είναι και συντοπίτης βέβαια και οι αδυναμίες δεν κρύβονται... 69.gif
Gkos
Δεν έχει προλάβει να περάσει αρκετός καιρός μετά την έναρξη της συνεργασίας του Νίκου Στυλιανού με τον Εθνικό (προέρχεται από μεγάλες εμφανίσεις στην Α2 με τον ΟΦΗ) και οι δύο πλευρές ετοιμάζονται για πρόωρο “διαζύγιο”. Ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του;

Όπως ξεκαθάρισε ο 27χρονος άσος στους Πειραιώτες, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα παίξει -τουλάχιστον για τη νέα σεζόν- στην Ελλάδα. Θα φύγει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για την Κύπρο, καθώς έχει στα χέρια του κάποιες σημαντικές προτάσεις. Να δούμε ποια ομάδα θα κάνει το “μπαμ” με την απόκτησή του.

Ο λόγος της αποχώρησής του σχετίζεται με την οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα και ο έμπειρος φόργουορντ φοβάται να πάρει το ρίσκο, προτιμώντας να επιστρέψει στη χώρα του.

http://www.eurohoops.net/el/2015/07/ellada/108083


QUOTE (nestoras kommatos @ Jul 4 2015, 16:39 ) *
Είναι και συντοπίτης βέβαια και οι αδυναμίες δεν κρύβονται... 69.gif




smile.gif
gratipa1929
Πολύ νέκρα ρε παιδιά, μάλλον η Α2 έκλεισε μαζί με τις τράπεζες (αν και εδώ στο Παγκράτι έχουμε κλείσει μήνες πριν) smiley.gif
Gkos
Ο Δούκας ετοιμάζεται να “σφραγίσει” την επάνοδό του στην Α2 μέσω… Αετού και μόλις τελειώσουν τα διαδικαστικά αναμένεται να ολοκληρώσει τις πρώτες του μεταγραφές. Το Eurohoops.net αποκαλύπτει με ποιους βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις…

Η αθηναϊκή ομάδα θέλει να καλύψει τη θέση του βασικού σέντερ από την κοινοτική αγορά με μια σίγουρη και δοκιμασμένη λύση: Στέφαν Τζόρτζεβιτς είναι ο εκλεκτός και το ελληνικό κοινό τον γνωρίζει καλά από την εντυπωσιακή θητεία του στον ΟΦΗ, αλλά και τη σημαντική συμβολή του στην περσινή άνοδο του Αρκαδικού. Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και μένει να δούμε αν θα οριστικοποιηθεί η μετακόμισή του στην ομάδα.

Για παρτενέρ του στη φροντ λάιν προορίζεται ο Αντώνης Μιχάλογλου, ο οποίος έκανε την έκρηξή του την τελευταία διετία σε Παγκράτι και Ηρακλή, δείχνοντας πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ αποτελεί τον πρώτο στόχο για τη θέση “4” και είναι πιθανό να πειστεί να υπογράψει, αν και έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από πολλές ομάδες.

Όσον αφορά την περιφέρεια, η διοίκηση προσπαθεί να φέρει ως… κληρονομιά από τον Αετό το “βαρύ πυροβολικό” της περσινής ομάδας, Γιάννη Ροδοστόγλου, ο οποίος έκανε… πράγματα και θαύματα στην Α2. Ο χαρισματικός σκόρερ “πολιορκείται” από διάφορες πλευρές, όμως τα εκπαιδευτήρια του έχουν καταθέσει καλή προσφορά, σε συνδυασμό με ηγετικό ρόλο.

Μια ακόμη περιπτωση από τον Αετό που εξετάζεται “ζεστά” από τον Δούκα είναι αυτή του Νίκου Κόκκαλη, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάτι ιδιαίτερα προχωρημένο…

http://www.eurohoops.net/el/2015/07/ellada/108542
Gkos
"Αγκαλιά" με Χρυσόπουλο η Δόξα

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται η Δόξα Λευκάδας,. Οι νησιώτες που φιλοδοξούν να χτίσουν ένα εξίσου ανταγωνιστικό ρόστερ με το περσινό, διατηρώντας ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών τους φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Σάββα Χρυσόπουλο. Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ, αγωνίστηκε πέρσι στον Ηρακλή και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις βοηθώντας τα μέγιστα τον "Γηραιό" να κρατηθεί στη κατηγορία μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη ο Χρυσόπουλος έχει αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο ύψους 1.96 παίκτης προέρχεται από τα εφηβικά του ΠΑΟΚ και έχει φορέσει τις φανέλες και των Μαντουλίδη, ΜΕΝΤ και Φίλιππο Βέροιας.


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.0ItfRmKb.dpuf
gratipa1929
Άντε ρε Παγκρατάρα θα κινηθούμε επιτέλους? Είπαμε κάνουμε υπομονή έως τέλος Ιουνίου υποτίθεται για να πληρώσουμε τα νέα χρέη που δημιουργήσαμε. Φτάνουμε μέσα Ιουλίου, έχουμε χάσει όλους τους παίκτες που κράτησαν την ομάδα στα δύσκολα και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ούτε έναν παίκτη στο ρόστερ, ενώ όλες οι ομάδες θα είναι κατά πολύ ισχυρότερες από πέρυσι. Έλεος!
gspara
QUOTE (gratipa1929 @ Jul 9 2015, 19:01 ) *
Άντε ρε Παγκρατάρα θα κινηθούμε επιτέλους? Είπαμε κάνουμε υπομονή έως τέλος Ιουνίου υποτίθεται για να πληρώσουμε τα νέα χρέη που δημιουργήσαμε. Φτάνουμε μέσα Ιουλίου, έχουμε χάσει όλους τους παίκτες που κράτησαν την ομάδα στα δύσκολα και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ούτε έναν παίκτη στο ρόστερ, ενώ όλες οι ομάδες θα είναι κατά πολύ ισχυρότερες από πέρυσι. Έλεος!

Φιλε μου πιστευω οτι οι περισσοτερες(αν οχι ολες) κινησεις του Παγκρατιου,αλλα και της μεγαλης πλειοψηφιας των ομαδων που ασφυκτιουν οικονομικα,θα γινουν μετα τον 15αυγουστο,οταν θα ξεκινησουν να πεφτουν οι τιμες.
Gkos
QUOTE (gspara @ Jul 9 2015, 20:07 ) *
Φιλε μου πιστευω οτι οι περισσοτερες(αν οχι ολες) κινησεις του Παγκρατιου,αλλα και της μεγαλης πλειοψηφιας των ομαδων που ασφυκτιουν οικονομικα,θα γινουν μετα τον 15αυγουστο,οταν θα ξεκινησουν να πεφτουν οι τιμες.


Πόσο να πέσουν ?
Να πληρώνουν από την τσέπη τους οι παίκτες ? smiley.gif
gratipa1929
QUOTE (gspara @ Jul 9 2015, 20:07 ) *
Φιλε μου πιστευω οτι οι περισσοτερες(αν οχι ολες) κινησεις του Παγκρατιου,αλλα και της μεγαλης πλειοψηφιας των ομαδων που ασφυκτιουν οικονομικα,θα γινουν μετα τον 15αυγουστο,οταν θα ξεκινησουν να πεφτουν οι τιμες.

Έχεις δίκιο σε αυτό φίλε μου. Το μεγάλο ξενέρωμα με εμάς (και τον ΟΦΗ που είναι ο άλλος αδύναμος κρίκος της απ'όσο ξέρω) είναι ότι απωλέσαμε όλο τον βασικό κορμό μας.

Και επειδή πέφτουν 3 έχω αρχίσει και αγχώνομαι: ποιόν άλλο θα μπορέσουμε να βάλουμε από κάτω μας με τόσο ισχυρά ρόστερ που υπάρχουν φέτος? Ακόμα και ο Ηρακλής και ο Δούκας εμφανίζονται πανίσχυροι φέτος. Άντε να παλέψουμε και με Μαχητές/Δόξα. Φοβάμαι ότι αν δεν αλλάξει κάτι η τριάδα που θα υποβιβαστεί θα είναι Μαχητές/Δόξα, Παγκράτι και ΟΦΗ... Τα μπαράζ περισσότερο δυσκολεύουν παρά διευκολύνουν το έργο μας καθώς θα δώσουμε νοκ άουτ ματς με ισχυρότερη ομάδα που θα καίγεται για παραμονή...

QUOTE (Gkos @ Jul 9 2015, 20:34 ) *
Πόσο να πέσουν ?
Να πληρώνουν από την τσέπη τους οι παίκτες ? smiley.gif

Χαχαχαχαχ δεν έχει και άδικο!!! rolleyes.gif
Gkos

Ελεύθερος ο Βεσκούκης...δεν συνεχίζει στον Φάρο!


Μπορεί ο Σάκης Βεσκούκης να μην ανακοινώθηκε από τον Φάρο Κερατσινίου, αλλά η αλήθεια είναι ότι συμμετείχε και στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά και στο φιλικό που δόθηκε με την Εθνική Κύπρου.

Ωστόσο, ο 35χρονος έμπειρος φόργουορντ, όσο ήρεμα εμφανίστηκε στα πράγματα του Φάρου, τόσο ήρεμα αποχώρησε, καθώς ο πρώην παίκτης της Λιβαδειάς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ανδρέα Πολέμη, με το διαζύγιο να είναι σε φιλικό κλίμα. Ο πολύπειρος φόργουορντ την περσινή σεζόν είχε 8 πόντους και 4,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας της ομάδας της Βοιωτίας.


http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.IRMJNUTD.dpuf
Gkos

Δούκας για Τζόλο



Ο Δούκας έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και θέλει τον “κόμπο” γκαρντ που θα κάνει τη διαφορά δίπλα στους Κουκά και Ροδοστόγλου, έχοντας ψηλά στη λίστα του τον Βαγγέλη Τζόλο.

O 25χρονος παίκτης είναι εκρηκτικός και δυναμικός, προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στη Β’ Εθνική με τον Ίκαρο Καλλιθέας και ο Μάριος Γούναρης τον θέλει στα εκπαιδευτήρια, αν και στο κόλπο της απόκτησής του βρίσκονται επίσης ο Εθνικός και το Ψυχικό.







http://www.eurohoops.net/el/2015/07/ellada/109223
gratipa1929
Περιμένοντας υπομονετικά για την έναρξη των κινήσεων από την ομάδα μας στο μεταγραφικό παζάρι ας κάνουμε μια μικρή σύνοψη για τα δεδομένα στο ρόστερ μας.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Καλαμπάκος (προπονητής)

ΗΡΘΑΝ: -

ΕΦΥΓΑΝ: Λάκκας (1-Περιστέρι), Παππάς (1-Αίολος Αστακού), Σ.Ψαρόπουλος (2-Περιστέρι), Ράπτης (4-Εθνικός), Παπαντωνάκος (4-Περιστέρι), Ντιαλλό (έφυγε στα μέσα της χρονιάς), Χατζηνικόλας (2-Νέα Κηφισιά), Γκέρος(5)

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ: Κουτρούλιας (4-5), Δέδες (3), Κοβάσεβιτς (2)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ-ΝΕΩΝ: Καραϊνδρος (1), Φιλιππόπουλος (5), Φωτεινάκης(2-3) [λογικά συνεχίζουν κανονικά]
Μηχανολόγος
QUOTE(Basketokavlos13 @ Jun 25 2015, 19:18 ) *
Πανιώνιος ούτε φωνή ούτε ακρόαση
Παει για Β Εθνικη φουλ
Παρά τις συνεντεύξεις οτι θα έφτιαχνε ομάδα για να επιστρέψει Α1
Δύσκολοι καιροί

Οριστικά στην Α2 και ο Πανιώνιος

Στην Α2 Εθνική κατηγορία θα συμμετάσχει και ο Πανιώνιος τη νέα σεζόν, με το basketblog.gr να σας ενημερώνει σχετικά από τις 28/4 με το έγκυρο ρεπορτάζ μας (Αποφάσισαν Α2 στον Πανιώνιο). Επίσης σε ανακοίνωση τους οι «κυανέρυθροι» τονίζουν ότι το οικονομικό περιβάλλον κρατάει όλες τις πόρτες κλειστές, και καλεί οποιονδήποτε επιθυμεί και δύναται να συνεισφέρει στην προσπάθεια που θα γίνει την τρέχουσα περίοδο.
Η ανακοίνωση:
«Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ, εξέπνευσε την Παρασκευή 10/7, με την ΚΑΕ Πανιώνιος να ενημερώνει πως θα μετάσχει στην Α2 Εθνική και στο Κύπελλο Ανδρών. Με αυτή την ευκαιρία, η διοίκηση της ομάδας επισημαίνει τα εξής:
Το περασμένο καλοκαίρι μια χούφτα ανθρώπων (απλών φιλάθλων) ανέλαβε το δύσκολο έργο διατήρησης της ομάδας μας στη μεγάλη κατηγορία. Χωρίς πολλά μέσα, χωρίς καθόλου χρόνο κι εν μέσω ιδιαίτερα αρνητικών συνθηκών που επικρατούσαν και εξακολουθούν να επικρατούν στη χώρα μας. πρόσκαιρα τα κατάφερε. Στη συνέχεια όμως, υπό το βάρος των προβλημάτων που κληρονόμησε, σε συνδυασμό με λάθη και τις πολλές ατυχίες που προέκυψαν, δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειές της κι έτσι η ομάδα βρέθηκε στην Α2.
Σήμερα, η ομάδα μας βρίσκεται μπροστά σε ένα ακόμα σταυροδρόμι, όπου πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον. Η διοίκηση, αφού προηγουμένως κατάφερε να μειώσει τις οικονομικές εκκρεμότητες του συλλόγου σε ανεκτά επίπεδα, που σε άλλες εποχές θα εθεωρούντο αμελητέα για τον Πανιώνιο, ήρθε αντιμέτωπη με το δύσκολο έργο αναζήτησης πόρων για τη συνέχεια. Απευθύνθηκε σε εύπορους Πανιώνιους, επιχειρηματίες, χορηγούς. Δυστυχώς το οικονομικό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε “κρατάει” για την ώρα ΟΛΕΣ τις πόρτες κλειστές. Απευθυνθήκαμε και στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, στον οποίο προτείναμε τη συνεκμετάλλευση των Ακαδημιών, ένα μοντέλο που έχουν υιοθετήσει όλες οι κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, κυρίως αυτές που έχουν καλή παράδοση στα τμήματα Υποδομών, όπως ο Πανιώνιος. Τόσο τα βραχυπρόθεσμα όσο και τα μακροπρόθεσμα οφέλη αυτού του μοντέλου είναι σημαντικά και δεδομένα (πρόσφατα και όλες οι μεγάλες Ελληνικές ομάδες προχώρησαν σε αυτή τη σύνδεση της ΚΑΕ με τις Υποδομές τους). Δυστυχώς, κι εδώ η ανταπόκριση είχε αρνητικό περιεχόμενο.
Με αυτά τα δύσκολα δεδομένα υπόψιν και με την ανάγκη για την άμεση λήψη αποφάσεων, προσκαλούμε οποιονδήποτε επιθυμεί και δύναται να συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο, να προωθήσει τις προτάσεις του στη διοίκηση της ομάδας. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση θα εξυπηρετούσε το συμφέρον του Πανιωνίου, ακόμα και σε προτάσεις που θα έθεταν ως προϋπόθεση την παραίτηση του υφιστάμενου Δ.Σ. και την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ. Με καταληκτική ημερομηνία την 31η Ιουλίου 2015, αναμένουμε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, να καταθέσει εγγράφως στη Γραμματεία της ΚΑΕ (υπόψη της κας Κατερίνας Κόλλια 210 9343896) τις προτάσεις του.
Σε περίπτωση που, από αυτή τη διαδικασία δεν προκύψει κάποια νέα αξιόπιστη πρόταση για την επόμενη μέρα του συλλόγου, η διοίκηση της ΚΑΕ είναι αποφασισμένη μέσα στην οικονομική πραγματικότητα που διαμορφώνεται, να συνεχίσει τη επίπονη προσπάθειά της για την εξεύρεση πόρων που θα εξασφαλίσουν την αξιοπρεπή συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2».
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.F6psPduR.dpuf
gratipa1929
Ακούγεται επίσης ότι ο Πανιώνιος είναι κοντά στην απόκτηση ενός Αμερικανού με κοινοτικό διαβατήριο.
gratipa1929
Ο Πανιώνιος ενδιαφέρεται και για τον Καλαμπόκη!!! Τρελή ενίσχυση για Α2 αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Μάλλον και ο Πανιώνιος έχει στόχο την άμεση άνοδο στην Α1.
EAST END
QUOTE(gratipa1929 @ Jul 12 2015, 22:21 ) *
Περιμένοντας υπομονετικά για την έναρξη των κινήσεων από την ομάδα μας στο μεταγραφικό παζάρι ας κάνουμε μια μικρή σύνοψη για τα δεδομένα στο ρόστερ μας.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Καλαμπάκος (προπονητής)

ΗΡΘΑΝ: -

ΕΦΥΓΑΝ: Λάκκας (1-Περιστέρι), Παππάς (1-Αίολος Αστακού), Σ.Ψαρόπουλος (2-Περιστέρι), Ράπτης (4-Εθνικός), Παπαντωνάκος (4-Περιστέρι), Ντιαλλό (έφυγε στα μέσα της χρονιάς), Χατζηνικόλας (2-Νέα Κηφισιά), Γκέρος(5)

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ: Κουτρούλιας (4-5), Δέδες (3), Κοβάσεβιτς (2)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ-ΝΕΩΝ: Καραϊνδρος (1), Φιλιππόπουλος (5), Φωτεινάκης(2-3) [λογικά συνεχίζουν κανονικά]



Πρέσινκ σε Φωτίου....
Vas
http://basketblog.gr/index.php?option=com_...4&Itemid=14

Στην Α2 ο Δούκας!

2 απορίες. ΔΕν θα παίζει στην έδρα του?? Μιλάμε για ένα απο τα πιο ωραία γήπεδα της Ελλάδος. Οκ είναι σχετικά μικρό αλλά Εδώ έπαιζε η ΑΕΝΚ στο ζηρηνειο Α1! Για να μην αναφέρω ποια ήταν η έδρα πέρσι του ΑΕτού!!

Ποια ομάδα θα πάρει την θέση του Δούκα στην Γ εθνική?
Gkos
Α)
Γραφει για τα "τμήματα" μπάσκετ.
Όχι για το αντρικό.
Αυτό ελειπε να μην παιζει εκει.
Επειδη στο ΔΑΙΣ κανουν πολλα τμηματα (και χαντμπολ κλπ) δεν χωράνε .
Πχ τα παιδικοεφηβικα τις πιο πολλες προπονήσεις τις κανουν στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ.
Αυτο εννοει θαρρώ.

Β)Ο Αρης Πετρούπολης.
gspara
https://ethnikos24.wordpress.com/2015/07/15...BF%CF%87%CF%89/
Κοντα σε συμφωνια με Τζολο-Παλαιοχωριτη ο Εθνικος.
Μηχανολόγος
“Έκλεισε” Μπένα ο Ηρακλής

http://www.ebasket.gr/2015/07/eklise-bena
gspara
QUOTE
Φινάλε με Παπαμακάριο ο Φάρος!

Πράγματα και θαύματα κάνει ο Φάρος στο μεταγραφικό παζάρι της Α2, καθώς μετά από τους Νίκο Λιακόπουλο, Βαγγέλη Καράμπουλα, Νίκο Αγγελόπουλο και Μιχάλη Κακιούζη, ετοιμάζεται να συμπληρώσει μια πεντάδα “βομβών” από τα μεγάλα σαλόνια με τον Μανώλη Παπαμακάριο!

Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος έχει χαράξει μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Βαγγέλη Τσάπα και όπως δείχνουν τα πράγματα θα μετακομίσει στο Κερατσίνι, παρά το έντονο ενδιαφέρον του ΚΑΟΔ να τον κρατήσει στο ρόστερ του, αλλά και αρκετών άλλων ομάδων να τον αποκτήσουν.

Αυτό θα είναι και το κερασάκι στην τούρτα για τον Αντρέα Πολέμη, που θα έχει στα χέρια του ένα υλικό, ικανό για πολύ μεγάλα πράγματα.
http://www.eurohoops.net/el/2015/07/ellada/110913


QUOTE
Συμφωνία με Χείλαρη.
Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Χείλαρη που αγωνιζόταν στο Ρέθυμνο ήρθε ο Ηρακλής.

Ο εκπρόσωπος του 25χρονου φόργουορντ απάντησε θετικά στην πρόταση που κατέθεσαν οι κυανόλευκοι και έτσι εκτός απροόπτου θα αποτελέσει ακόμα μία μεταγραφική κίνηση της ομάδας.

Ο Χείλαρης αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Α1 με τη φανέλα του Ρεθύμνου, έχοντας 22 παιχνίδια, 27 ποντους με μέσο όρο 5 λεπτά συμμετοχής.

Πρόπερσι έπαιξε στην ομάδα του Φιλαθλητικού, στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, όπου συμμετείχε σε 24 αγώνες με 12.3 πόντους και 4.6 ριμπάουντ μ.ό.

Το 2012 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος «νέος» αθλητής στην Α2 κατηγορία, ενώ το 2006 φόρεσε την φανέλα της εθνικής Ελλάδας U16.

Από κει και πέρα, οι ιθύνοντες του Ηρακλή αυξάνουν τις ενέργειες τους για την απόκτηση ενός ξένου παίκτη.

Ψηλά στα λίστα παραμένει ο Μάρκο Πόπαντιτς, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει μία ακόμα επιλογή που παρουσιάζει ενδιαφέρον.
http://bluearena.gr/blog/2015/07/17/simfonia-me-chilari/
Gkos
Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Φίλιππο!



Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, το ΑΣΕΑΔ κατέληξε σε απόφαση σχετικά με τον επίμαχο αγώνα του Ηρακλή με τον Φίλιππο Βέροιας στο Ιβανώφειο στις 24/4. Το Ανώτατο Συμβούλιο έκανε δεκτή την ένσταση που είχε καταθέσει η ομάδα της Ημαθίας κατά του κύρους της αναμέτρησης, λόγω της αντικανονικής παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες του Ιβανώφειου βάζοντας έτσι... μπουρλότο στο πρωτάθλημα της Α2.

Βάση της συγκεκριμένης απόφασης γίνεται δεκτή η προσφυγή του Φίλιππου Βέροιας (γίνεται δεκτό όλο το σκεπτικό) και διατάσσεται η επανάληψη του αγώνα της 24ης αγωνιστικής της περασμένης σεζόν, ο οποίος είχε κρίνει τον υποβιβασμό της ομάδας της Ημαθίας στη Β΄ Εθνική και την παραμονή του "Γηραιού" στην Α2. Το κατά πόσο είναι εφαρμόσιμη μια τέτοια απόφαση τη στιγμή που οι ομάδες έχουν... διαλυθεί και βρίσκονται σε διαδικασία σχεδιασμού για τη νέα χρονιά είναι απορίας άξιον, όμως αναμφίβολα πρόκειται για μια ηθική δικαίωση των ανθρώπων του Φίλιππου Βέροιας.

Γκίμας: Να μείνουν και οι δύο ομάδες στην Α2...

Ικανοποιημένος για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ο τεχνικός ηγέτης του Φίλιππου Δημήτρης Γκίμας, πέταξε με δηλώσεις του το... μπαλάκι στην Ομοσπονδία και τόνισε στο basketblog.gr: "Είναι μια έστω και καθυστερημένη ηθική δικαίωση. Τώρα είναι η ώρα της Ομοσπονδίας καθώς πολλά συμβόλαια έχουν λήξει πολλοί παίκτες λείπουν η έχουν αποχωρήσει κι αυτό αφορά και τις δύο ομάδες. Είναι κάτι πολύ περίπλοκο και νομίζω ότι το δίκαιο θα είναι να παραμείνουν κι οι δυο ομάδες στη κατηγορία".

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.VivDqDou.dpuf


ΟΕΟ ;
Basketpinezas13
Μετα το ξάφνιασμα με Παπαμακάριο η Κύμη χτυπάει Αθανασούλα

Κύμη Μιλόσεβιτς - Καρινιαουσκας - Αθανασούλας - ψαθας - Τουτζιαρακης
Φάρος Λιακόπουλος - Παπαμακάριος - καραμπουλας - Κακιούζης - Αγγελοπουλος
Προμηθεας Κουμπούρας - τζορτζεβιτς - Πέττας - Νοεας - Πάνος

Δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις
gratipa1929
QUOTE (Gkos @ Jul 18 2015, 04:15 ) *
Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Φίλιππο!



Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, το ΑΣΕΑΔ κατέληξε σε απόφαση σχετικά με τον επίμαχο αγώνα του Ηρακλή με τον Φίλιππο Βέροιας στο Ιβανώφειο στις 24/4. Το Ανώτατο Συμβούλιο έκανε δεκτή την ένσταση που είχε καταθέσει η ομάδα της Ημαθίας κατά του κύρους της αναμέτρησης, λόγω της αντικανονικής παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες του Ιβανώφειου βάζοντας έτσι... μπουρλότο στο πρωτάθλημα της Α2.

Βάση της συγκεκριμένης απόφασης γίνεται δεκτή η προσφυγή του Φίλιππου Βέροιας (γίνεται δεκτό όλο το σκεπτικό) και διατάσσεται η επανάληψη του αγώνα της 24ης αγωνιστικής της περασμένης σεζόν, ο οποίος είχε κρίνει τον υποβιβασμό της ομάδας της Ημαθίας στη Β΄ Εθνική και την παραμονή του "Γηραιού" στην Α2. Το κατά πόσο είναι εφαρμόσιμη μια τέτοια απόφαση τη στιγμή που οι ομάδες έχουν... διαλυθεί και βρίσκονται σε διαδικασία σχεδιασμού για τη νέα χρονιά είναι απορίας άξιον, όμως αναμφίβολα πρόκειται για μια ηθική δικαίωση των ανθρώπων του Φίλιππου Βέροιας.

Γκίμας: Να μείνουν και οι δύο ομάδες στην Α2...

Ικανοποιημένος για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ο τεχνικός ηγέτης του Φίλιππου Δημήτρης Γκίμας, πέταξε με δηλώσεις του το... μπαλάκι στην Ομοσπονδία και τόνισε στο basketblog.gr: "Είναι μια έστω και καθυστερημένη ηθική δικαίωση. Τώρα είναι η ώρα της Ομοσπονδίας καθώς πολλά συμβόλαια έχουν λήξει πολλοί παίκτες λείπουν η έχουν αποχωρήσει κι αυτό αφορά και τις δύο ομάδες. Είναι κάτι πολύ περίπλοκο και νομίζω ότι το δίκαιο θα είναι να παραμείνουν κι οι δυο ομάδες στη κατηγορία".

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.VivDqDou.dpuf


ΟΕΟ ;

Χαχαχα και πάνω που λέγαμε ότι τα έχουμε δει όλα!!!

QUOTE (Basketokavlos13 @ Jul 18 2015, 08:49 ) *
Μετα το ξάφνιασμα με Παπαμακάριο η Κύμη χτυπάει Αθανασούλα

Κύμη Μιλόσεβιτς - Καρινιαουσκας - Αθανασούλας - ψαθας - Τουτζιαρακης
Φάρος Λιακόπουλος - Παπαμακάριος - καραμπουλας - Κακιούζης - Αγγελοπουλος
Προμηθεας Κουμπούρας - τζορτζεβιτς - Πέττας - Νοεας - Πάνος

Δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις

Νομίζω αν δεν κάνει άλλες 2 δυνατές προσθήκες όπως οι αντίπαλοί του, ο Προμηθέας μένει αρκετά πίσω. Όχι γιατί έχει κακή ομάδα αλλά γιατί οι άλλοι δύο πλέον είναι κατά πολύ πιο ισχυρή σε μπάτζετ και ονόματα.
gratipa1929
QUOTE (EAST END @ Jul 15 2015, 14:48 ) *
Πρέσινκ σε Φωτίου....

Δύσκολη υπόθεση καθώς ομάδα τοπικής κατηγορίας ακούστηκε ότι του δίνει 11.000 συμβόλαιο
Zeliko13
Πολυ πιο ποιοτικα τα ροστερ Κυμης και Φαρου,αλλα ας ειμαστε επιφυλακτικοι μεχρι τον Οκτωβρη που τελειωνουνε οι μεταγραφες.Γινονται πολλα μπαμ στο παρα 5.Εχει κανεις ενημερωση για το τι γινεται με το θεμα Βεροιας-Ηρακλη?
gratipa1929
QUOTE (Zeliko13 @ Jul 18 2015, 16:43 ) *
Πολυ πιο ποιοτικα τα ροστερ Κυμης και Φαρου,αλλα ας ειμαστε επιφυλακτικοι μεχρι τον Οκτωβρη που τελειωνουνε οι μεταγραφες.Γινονται πολλα μπαμ στο παρα 5.Εχει κανεις ενημερωση για το τι γινεται με το θεμα Βεροιας-Ηρακλη?

Σε σάιτ του Ηρακλή διάβασα ότι ακούγονται 3 πιθανότητες

1. Να αγωνιστούν και οι δύο στην Α2 και το νέο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 15 ομάδες.

2. Να αγνοηθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ από την ΕΟΚ.

3. Το ακραίο (και εντελώς παράλογο και άδικο κατά τη γνώμη μου, να μην ανέβει ο Φάρος και στη θέση του να παίξει ο Φίλιππος).

Το ενδεχόμενο μπαράζ δείχνει να απομακρύνεται οριστικά.
G-arenas
QUOTE (Basketokavlos13 @ Jul 18 2015, 08:49 ) *
Μετα το ξάφνιασμα με Παπαμακάριο η Κύμη χτυπάει Αθανασούλα

Κύμη Μιλόσεβιτς - Καρινιαουσκας - Αθανασούλας - ψαθας - Τουτζιαρακης
Φάρος Λιακόπουλος - Παπαμακάριος - καραμπουλας - Κακιούζης - Αγγελοπουλος
Προμηθεας Κουμπούρας - τζορτζεβιτς - Πέττας - Νοεας - Πάνος

Δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις

περιπου ισοδυναμες 5αδες αν και ισως λιγο πιο αδυναμος ο προμηθεας αλλα ισως να ηταν σωστο να συμπληρωνες και τους αναπληρωματικους των ομαδων γιατι μετραει πολυ και αυτο...

ο τζορτζεβιτς ποιος ειναι τον ξερουμε??
Gkos
QUOTE (G-arenas @ Jul 19 2015, 22:19 ) *
ο τζορτζεβιτς ποιος ειναι τον ξερουμε??




O Τζορτζεβιτς που ξερουμε,ο ψηλός,Δουκα δεν πήγε;

Αυτος ποιος ειναι;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.