Help - Search - Members - Calendar
Full Version: METAΓΡΑΦΕΣ/ROSTERS A2 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
gratipa1929
Η τρέλα των μεταγραφών που έχει κυριεύσει φέτος τον κόσμο της Α2 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Στον Φάρο Κερατσινίου, ο Μανόλης Παπαμακάριος χαρακτηρίστηκε ως το "κερασάκι στην τούρτα" από τον ίδιο τον Βαγγέλη Τσάπα που... τίναξε τη μπάνκα στον αέρα φέρνοντας άλλον ένα πρωτοκλασάτο παίκτη στην ομάδα του. Μόνο που αυτό ενδέχεται να είναι η... μισή αλήθεια και ο Παμακάριος όντως να είναι ο τελευταίος σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές παικτών. Διότι οι πληροφορίες θέλουν να "ψήνεται" και μιαω μεταγραφή με μακρά παρουσία σε κορυφαίο επίπεδο και με έντονη... Πειραιώτικη παρουσία σε πολλούς τομείς. - See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.7I3XVuNK.dpuf

Να αρχίσουμε τις μαντεψιές??? smiley.gif smiley.gif smiley.gif
gspara
QUOTE
“Βόμβα” με Καυκή

Ο Δούκας απορρόφησε τον Αετό και θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2. Στόχος της ομάδας των βορείων προαστίων είναι να πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας, γι’ αυτό και κινείται πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παίκτης του Δούκα θα πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Καυκής, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τους νεοφώτιστους. Ο πολύπειρος γκαρντ με μακρά θητεία στην Α1 θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας της ομάδας του Μάριου Γούναρη στο πρωτάθλημα της Α2. Αναμφίβολα πρόκειται για μία μεγάλη μεταγραφή, η οποία ανεβάζει πολύ το επίπεδο του Δούκα.

http://www.ebasket.gr/2015/07/vomva-me-kafki
Gkos
“Απογείωση” με Σιγκούνα


Η Basket League ΣΚΡΑΤΣ… μετακομίζει στην Α2, καθώς στο “κλαμπ” των δεκάδων πρωτοκλασάτων παικτών που “κατεβαίνουν” κατηγορία αναμένεται να προστεθεί και ο Αλέξανδρος Σιγκούνας!

Ο Γ.Σ. Κύμης κινείται πολύ δυναμικά και μετά από την πρόταση που κατέθεσε προσπαθεί να προσθέσει στις μεταγραφικές του “βόμβες” και αυτή του 27χρονου πάουερ φόργουορντ / σέντερ.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού που αγωνίζεται Γιούροκαπ, αλλά και τις προσπάθειες της Δόξας Λευκάδας να τον κάνει δικό της, η πρόταση του Αλέξανδρου Θεοδώρου είναι κοντά στις απαιτήσεις του και μένει να δουμε αν θα καλυφθεί η μικρή διαφορά που υπάρχει, καθώς η Δόξα παραμένει στο προσκήνιο και καραδοκεί.

Αν τελικά αποκτηθεί ο πρώην παίκτης τουΑπόλλωνα Πατρών, τότε οι Ευβοιώτες πέραν από ουσία και τον τίτλο του εκ των φαβορί για την άνοδο στην Α1, θα εντάξουν στο ρεπερτόριό τους και πλούσιο θέαμα, καθώς τα πλούσια αθλητικά του προσόντα φέρνουν εντυπωσιακά καρφώματα.

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος περιμένει πώς και πώς να τον αποκτήσει και να θωρακίσει τη φροντ λάιν του με έναν ακόμη ποιοτικό παίκτη από το πάνω ράφι, που θα αλλάξει τις ισορροπίες, γνωρίζοντας μάλιστα καλά την Α2 μετά από τις θητείες του σε Αρκαδικό, Παγκράτι και Ερμή Λαγκαδά.


http://www.eurohoops.net/el/2015/07/ellada/111906


QUOTE (gratipa1929 @ Jul 29 2015, 13:56 ) *
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.7I3XVuNK.dpuf

Να αρχίσουμε τις μαντεψιές??? smiley.gif smiley.gif smiley.gif




Εμένα ένα όνομα μου ήρθε αυτόματα...

Ο Σταυρος ο Ελληνιάδης που βρίσκεται αυτό τον καιρό; smiley.gif
Gkos
Δούκας» και επίσημα ο Ροδοστόγλου


Μετά τον Αντώνη Μιχάλογλου ακόμα έναν παίκτη πρόσθεσε στο ρόστερ του και επίσημα ο Δούκας καθώς η ομάδα του Μάριου Γούναρη ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Ροδοστόγλου ο οποίος ουσιαστικά από τον Αετό συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα που απορρόφησε τον σύλλογο του Αγίου Παντελεήμονα.

Αναλυτικά:

Ο Α.Σ. Εκπαιδευτήρια Δούκα συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις αποκτώντας τον Γιάννη Ροδοστόγλου. Ο 32χρονος γκαρντ (12/2/1983), και ύψους 195 εκατοστών, ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Πετραλώνων πριν πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Το 2000 και όντας 17 χρονών, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον εμπιστεύτηκε για τέσσερα παιχνίδια μετρώντας συνολικά εφτά πόντους.

Στην συνέχεια της καριέρα του, φόρεσε τις φανέλες του Ταύρου, του Ιωνικού ΝΦ, του Αίγιου, του Ολυμπιακού Βόλου, του Μίλωνα, του Παλαιού Φαλήρου, του ΚΑΟΔ, του Πιερικού, του Πανερυθραϊκού, της Ένωσης Ιλίου, ενώ την σεζόν 2014-15, αγωνίστηκε στον Αετό. Με την ομάδα του Αγίου Παντελεήμωνα, ο Ροδοστόγλου μέτρησε κατά μέσο όρο 15.9 πόντους,  1.4 ασίστ και 0.7 κλεψίματα, ενώ στον αγώνα κόντρα στο Παγκράτι, έκανε ρεκόρ καριέρας με 41 πόντους (7/7 βολές, 8/10 δίποντα, 6/6 τρίποντα).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΣΕΔ, ο Γιάννης Ροδοστόγλου τόνισε πως “είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΑΣΕ Δούκα, σε ένα τόσο οργανωμένο και νοικοκυρεμένο σωματείο. Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και η παρουσία του Μάριου Γούναρη στον πάγκο, με έκαναν να πω το “ναι” δίχως δεύτερη σκέψη. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της στο πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2. Υγεία πάνω απ’ όλα να έχουμε και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά”.


http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.lyWSZevW.dpuf
gratipa1929
Παναγιώτης Καυκής στον Δούκα!!! Κοντά και σε Καλαμπόκη. Έχει αποκτήσει ήδη Τζόρτζεβιτς, Ροδόστογλου, Κουκά, Μιχάλογλου. Οι διεκδικητές της ανόδου αυξάνονται μαζί και οι φάπες που θα φάμε τη νέα σεζόν όσο κοιμόμαστε στο μεταγραφικό παζάρι... smiley.gif smiley.gif smiley.gif
gratipa1929
QUOTE (Gkos @ Jul 29 2015, 14:16 ) *
“Απογείωση” με Σιγκούνα

http://www.eurohoops.net/el/2015/07/ellada/111906



Εμένα ένα όνομα μου ήρθε αυτόματα...

Ο Σταυρος ο Ελληνιάδης που βρίσκεται αυτό τον καιρό; smiley.gif

Δεν παίζεσαι! Ο Ελληνιάδης ήταν τελικά. smiley.gif
Gkos
QUOTE (gratipa1929 @ Jul 30 2015, 14:39 ) *
Δεν παίζεσαι! Ο Ελληνιάδης ήταν τελικά. smiley.gif


Ναι μου το λένε αρκετοί 😆

Σταματά,με κάνεις και κοκκινίζω 💚

Gkos


Υπέγραψε ο Σιγκούνας



Ως γνωστόν φέτος, η Α1 μετακομίζει στην Α2 και η μία μεταγραφική βόμβα διαδέχεται την άλλη. Τελευταίο… κρούσμα ήταν αυτό του Αλέξανδρου Σιγκούνα!

Ο ισχυρός άνδρας του Γ.Σ. Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, τίναξε τελικά την μπάνκα στον αέρα, ανέβασε την πρότασή του και έδωσε τα χέρια για δύο χρόνια με τον 27χρονο “αέρινο” πάουερ φόργουορντ / σέντερ, ο οποίος άφησε τα μεγάλα σαλόνια και τον Απόλλωνα Πατρών για να μετακομίσει στους νεοφώτιστους.

Το ενδιαφέρον από ομάδων του εξωτερικού, αλλά και του… εσωτερικού δεν εμπόδισαν τον δυναμικό παίκτη από το να πει μετά από μαραθώνιες συζητήσεις το πολυπόθητο “ΝΑΙ” και τεθεί στη διάθεση του Βασίλη Μπρατσιάκου.

Μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή από το… πάνω ράφι στην Α2 που διαβάσατε πρώτοι στο Eurohoops.net (“Απογείωση με Σιγκούνα”!

Η ανακοίνωση:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ετοιμάζεται για …υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα της Α2, έχοντας ως τελικό προορισμό την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της χώρας. Για αυτόν τον λόγο η διοίκηση της ομάδας με μεθοδικές κινήσεις κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή ενός …μετρ των αιθέρων, του Αλέξανδρου Σιγκούνα, ο οποίος την νέα σεζόν θα φορά την φανέλα του Γυμναστικού! Αυτή ήταν η τέταρτη φετινή μεταγραφή της ομάδας της Κύμης, καθώς προηγήθηκαν οι Τουτζιαράκης, Ψαθάς και Καρινιάουσκας. Μαζί με τους παίκτες που παρέμειναν από την περσινή σεζόν έχει συγκροτηθεί ένα πλήρες και πολύ δυνατό ρόστερ, που θα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τον στόχο της ανόδου στην Α1.

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1988, έχει ύψος 2.02 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε την μπασκετική του σταδιοδρομία στον Πανιώνιο σε πολύ μικρή ηλικία και παρέμεινε εκεί ως το 2008 παίρνοντας κάποιες συμμετοχές στην ανδρική ομάδα. Ακολούθησαν 2 «γεμάτες» χρονιές στην Α1 με την φανέλα της Ολύμπιας Λάρισας και της Καβάλας, ενώ από την σεζόν 2010/2011 άρχισε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην Α2. Αρχικά έπαιξε στην Ελευσίνα και στην συνέχεια στο Παγκράτι, στον Αρκαδικό και στον Ερμή Λαγκαδά. Αξιοσημείωτο αυτής της πορείας ήταν ότι χρόνο με τον χρόνο παρουσιαζόταν συνεχώς καλύτερος και πληρέστερος ως παίκτης, με αποτέλεσμα την μεταγραφή του την περσινή σεζόν στο σουηδικό πρωτάθλημα και την LF Basket. Εκεί ήταν ο ηγέτης της ομάδας του, έχοντας ως μέσω όρο 11,4 πόντους και 6,9 ριμπάουντ. Τον Μάρτιο μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Πάτρας και αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια της Α1, έχοντας 5,6 πόντους και 6,2 ριμπάουντ.

Το βασικό γνώρισμα του Σιγκούνα είναι τα πλούσια αθλητικά του προσόντα, τα οποία του επιτρέπουν να μαζεύει πολλά ριμπάουντ, να μοιράζει τάπες και να καρφώνει θεαματικά την μπάλα σε κάθε ευκαιρία. Είναι χαρακτηριστικό ότι την σεζόν 2013/2014 πήρε μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων του ελληνικού All Star Game! Πάντως, δεν αρκέστηκε στα αθλητικά του προσόντα, αλλά μέσα από την προπόνηση κατάφερε να βελτιώσει τις αδυναμίες του και να γίνει ένας παίκτης που βοηθά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Με αυτήν την προσθήκη ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης γίνεται ακόμα πιο δυνατός και είναι έτοιμος να ανταποκριθεί πλήρως στις προκλήσεις της Α2. Επιπλέον, είναι δεδομένο ότι θα είναι μια από τις πιο θεαματικές ομάδες της κατηγορίας, αφού ο Σιγκούνας μαζί με τον επίσης δεινό στα καρφώματα Γιάννη Ψαθά αναμένεται να κάνουν τις μπασκέτες του κλειστού της Κύμης να …αναστενάξουν!


http://www.eurohoops.net/el/2015/07/ellada/113413
Gkos
Στην ΑΕΨ συμφώνησε να συνεχίσει(αρχίσει) την καριέρα του ο Τζοι Γκατζο του Κουκακι BC.

Την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με υποσχετική στο εφηβικό του Παναθηναικού και αναδείχτηκε πρωταθλητής ελλάδος στην Πτολεμαιδα.

Στο Ψυχικό θα βρει και τον πρώην του προπονητή στο Κουκάκι,τον Στεφανο Τριαντάφυλλο,που είναι βοηθός του Ρεμεντέλα.
gratipa1929
Ακούγεται ότι ο ΟΦΗ θα διαλυθεί, το Άργος Ορεστικό δεν θέλει Α2 άρα το Περιστέρι είναι με το ένα πόδι στην Α2!!!!! Και μάλιστα έχει και ισχυρό ρόστερ, ώστε να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Αυτό επίσης θα φέρει και νέες ανακατατάξεις στις χαμηλότερες κατηγορίες από γ έως τοπικά!!!
gratipa1929
Τελειωμό δεν φαίνεται να έχουν οι ανακατατάξεις στις Εθνικές κατηγορίες, κάτι που δείχνει να έχει κουράσει και την ΕΟΚ, αλλά και τους ανθρώπους των ομάδων που δεν μπορούν να καταλήξουν σε ένα προγραμματισμό.
Έτσι, μετά την άνοδο της Νέας Ιωνίας και τον άμεσο κίνδυνο να ανέβει ομάδα της Β' ΕΣΚΑ στην Γ΄Εθνική (Στην Γ' Εθνική και η Νέα Ιωνία...με την Β' ΕΣΚΑ να έχει σειρά ανόδου) οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην υπάρξουν και άλλες ανακατατάξεις.
Έτσι, αν για παράδειγμα κάποιος εκ των Πανιωνίου ή ΟΦΗ διαλέξει τον δρόμο της εθελούσιας εξόδου από την Α2 δεν αναμένεται να υπάρξουν και άλλες ανακατατάξεις, καθώς το Άργος Ορεστικό έχει σειρά να ανέβει, καθώς θα είναι η πέμπτη ομάδα από την Β' Εθνική συν τον Φίλιππο που κέρδισε την παραμονή του που θα κάνει κάτι τέτοιο.
Αν λοιπόν κάποια ομάδα δηλώσει αδυναμία η σκέψη λέει για πρωτάθλημα 15 ή 14 ομάδων και μείωση των ομάδων που υποβιβάζονται. Βεβαίως όλοι εύχονται οι δυο ιστορικές ομάδας να βρούνε κάποια έσχατη λύση και να αγωνιστούν, αλλά στην ομοσπονδία πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν τα δικά τους μέτρα για όλα τα ενδεχόμενα.
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.fmoVTr1x.dpuf
Basketpinezas13
Κανα νεο απο Νεα Σμύρνη ;
Gkos
QUOTE (Basketokavlos13 @ Jul 31 2015, 17:16 ) *
Κανα νεο απο Νεα Σμύρνη ;


Όλα καλά .Μαλώνουν μεταξύ τους.

Εσύ τι νέα ?

Στο σπίτι όλοι καλά ? smiley.gif
gratipa1929
Παρελθόν από το Παγκράτι και ο Κώστας Δέδες, μάλλον καταλήγει στον Παπάγου. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...
Gkos
QUOTE (gratipa1929 @ Jul 31 2015, 23:50 ) *
Παρελθόν από το Παγκράτι και ο Κώστας Δέδες, μάλλον καταλήγει στον Παπάγου. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...



Πήγε ήδη ,αυτό εγραφα τώρα στην β εθνική.


http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.v4SbJQfZ.dpuf


Και απότι βλεπω και ο ΟΦΗ (εκτός του Πανιωνιου ) την έχει άσχημα


"
Αποχώρηση του ΟΦΗ

Γράφει:eBasket.gr

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας για το μπασκετικό ΟΦΗ. Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο πλέον αποχώρησης της ηρακλειώτικης ομάδας από το πρωτάθλημα της Α2, με τους παράγοντες της ομάδας να σκέφτονται την επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Οι επόμενες μέρες αναμένονται να είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον του ΟΦΗ, ο οποίος αδυνατεί να ξεπεράσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που μαστίζουν την ομάδα

http://www.ebasket.gr/2015/07/apochorisi-tou-ofi "
Gkos
Ανανέωσε ο Μπάρδας πήρε και Πρίτσο



Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει τις ανανεώσεις στο έμψυχο δυναμικό του, και έτσι μετά τους Τάσο Καλλιανιώτη και Στέφανο Σολωμό την υπογραφή του στην επέκταση της συνεργασίας του έβαλε και ο Αλέκος Μπάρδας, ο οποίος θα συνεχίσει την πορεία του στο «Στ.Καλαϊτζής» για δεύτερη διαδοχική σεζόν, επιστρέφοντας στην Α2 Εθνική κατηγορία μετά τον 2011-2012 όταν και αγωνίστηκε στον ΟΦΗ. Στην συνέχεια ακολούθησαν το Μαρούσι και η Ένωση Ιλίου, για να βρει μια ακόμα «οικογένεια», μετά τον ΟΦΗ και στη Νέα Ερυθραία.

Ο 35χρονος πολύπειρος γκαρντ είχε την περσινή σεζόν 14,1 πόντους κατά μέσο όρο σε ένα γεμάτο πρωτάθλημα, και ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του Δημήτρη Χουχουλή πίσω από τον Γιάννη Προδρόμου. Εκτός από τον Μπάρδα, στον Πανερυθραϊκό επέστρεψε και ο Νίκος Πρίτσος ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων». Ο 33χρονος φόργουορντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Περιστέρι, ενώ την τελευταία φορά που βρέθηκε στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας ήταν η σεζόν 2011-2012 και στο πρωτάθλημα της Α2.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.uJCdQz2H.dpuf
gratipa1929
QUOTE (Gkos @ Aug 1 2015, 00:25 ) *
Πήγε ήδη ,αυτό εγραφα τώρα στην β εθνική.


http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.v4SbJQfZ.dpuf


Και απότι βλεπω και ο ΟΦΗ (εκτός του Πανιωνιου ) την έχει άσχημα


"
Αποχώρηση του ΟΦΗ

Γράφει:eBasket.gr

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας για το μπασκετικό ΟΦΗ. Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο πλέον αποχώρησης της ηρακλειώτικης ομάδας από το πρωτάθλημα της Α2, με τους παράγοντες της ομάδας να σκέφτονται την επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Οι επόμενες μέρες αναμένονται να είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον του ΟΦΗ, ο οποίος αδυνατεί να ξεπεράσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που μαστίζουν την ομάδα

http://www.ebasket.gr/2015/07/apochorisi-tou-ofi "

Σωστός, τώρα το είδα! rolleyes.gif

Μπήκε Αύγουστος και δεν έχουμε ούτε έναν παίκτη... Μάλλον θα ψωνίσουμε από τα αζήτητα πάλι smiley.gif
Gkos
Με ακαδημίες, στην ΕΚΑΣΚ ή κάτι άλλο για τον ΟΦΗ (wink.gif



Όλο και δυσοίωνη φαντάζει η κατάσταση στον ΟΦΗ, για τον οποίος κάνεις δεν γνωρίζει αν τη νέα περίοδο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ιστορική ομάδα του Ηρακλείου, λένε ότι ο προπονητής Φώτης Τακιανός και όλοι οι παίκτες έχουν αποχωρήσει, και το μόνο που υπάρχει είναι οι ακαδημίες. Οικονομικοί πόροι δεν υπάρχουν, ενώ οι όποιες προσπάθειες έχουν γίνει από την επιτροπή μπάσκετ και τον Γιάννη Δανδάλη δεν έχουν ευοδωθεί και το αδιέξοδο μοιάζει μονόδρομος ενώ και μέλος της επιτροπής μπάσκετ, που κινούσε τα βήματα, υπέβαλε την παραίτηση του.

Ο ΟΦΗ δήλωσε συμμετοχή στην Α2, αλλά αυτό ίσως είναι και το τυπικό της υπόθεσης. Οι σκέψεις που υπάρχουν είναι είτε η ομάδα να υποβιβαστεί εθελούσια στο τοπικό πρωτάθλημα  της ΕΚΑΣΚ, είτε να παίξει στην Α2 με ακαδημίες. Εκτός, αν βρεθεί ο οικονομικός παράγοντας που θα δώσει στους «ασπρόμαυρους» την ώθηση που χρειάζονται ώστε να δημιουργήσει ανταγωνιστική ομάδα.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.v18U38As.dpuf
Reporter1983
QUOTE (gratipa1929 @ Aug 1 2015, 12:32 ) *
Σωστός, τώρα το είδα! rolleyes.gif

Μπήκε Αύγουστος και δεν έχουμε ούτε έναν παίκτη... Μάλλον θα ψωνίσουμε από τα αζήτητα πάλι smiley.gif


Εχετε προπονητη που ψωνισε απο τα αζητητα πριν δυο χρονια παλι και η ομαδα πηγε "τρενο". Μη ξεχνατε και τοτε πρωτο φαβορι να πεσετε ησασταν.
gratipa1929
QUOTE (Reporter1983 @ Aug 1 2015, 16:38 ) *
Εχετε προπονητη που ψωνισε απο τα αζητητα πριν δυο χρονια παλι και η ομαδα πηγε "τρενο". Μη ξεχνατε και τοτε πρωτο φαβορι να πεσετε ησασταν.

Μακάρι φίλε μου, αν και τότε κάναμε κινήσεις πολύ νωρίτερα και με κάποιους παίκτες εγνωσμένης αξίας συν την παραμονή του Κουτρουλια που τον θεωρώ κολόνα της ομάδας αυτά τα χρόνια.

Ο προπονητής όντως είναι από τις τελευταίες ελπίδες που έχω για να σώσει την κατάσταση φέτος στο Παγκράτι.
Gkos
«Φλερτάρει» με την Β’ Εθνική ο Πανιώνιος
Έτοιμο πλάνο για την τρίτη τη τάξει κατηγορία έχουν στην Πλατεία



Τα πάντα έχουν μείνει στάσιμα στο στρατόπεδο του Πανιωνίου και όσο περνούν οι μέρες η λύση της Β’ Εθνικής φαίνεται όλο και πιο εφικτή, με τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο να έχει έτοιμη λύση για την ομάδα.

Οι μέρες περνούν, όμως δεν φαίνεται να υπάρχει λύση στο… μαρτύριο του Πανιωνίου. Η διοίκηση Σταμούλη αποφάσισε τη συμμετοχή της ομάδας στην Α2 κατηγορία και η άφιξή του από τις ΗΠΑ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ερχόμενη Δευτέρα (03/08), ωστόσο λύση στον ορίζονται δεν φαίνεται να υπάρχει.

Κύκλοι από την Πλατεία, μάλιστα, διαβεβαιώνουν πως για να είναι βιώσιμος ο Πανιώνιος τη νέα σεζόν και να μην επαναληφθούν τα λάθη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα θα πρέπει να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική, με τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο να μπαίνει μπροστά στη νέα αυτή προσπάθεια. Επιπλέον, άνθρωποι του Ερασιτέχνη θέλουν να συναντηθούν με τον Σταμούλη, ώστε να τον πείσουν να δεχτεί την πρόταση η ομάδα να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική της νέας σεζόν.

Μάλιστα, επισημαίνουν πως υπάρχει ήδη έτοιμο ρόστερ με παίκτες που θα είναι σε θέση να στελεχώσουν την ομάδα, ενώ θα γίνουν και try outs, προκειμένου να σχηματιστεί πλήρως το ρόστερ τη νέα σεζόν. Όλα αυτά, με πολύτιμο χρόνο να έχει ήδη χαθεί για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία φαίνεται πως για ένα ακόμα καλοκαίρι βαδίζει στο… άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και την στήριξη του κόσμου της.



http://www.sportit.gr/flertari-me-tin-v-ethniki-o-panionios/
pan24
Λοιπον να πω και κατι εξ αφορμης της διαλυσης του ΟΦΗ
Ο Λιανος εχει σοβαρη προταση απο ισπανια και μαλλον κατα εκει
Ομως τελευταια εχει μπει σφηνα ο προμηθεας που θελει ενα τριαροτεσσαρι
Η προταση ειναι κατωτερη οικονομικα απο την ισπανικη(λιγο παντως) ομως εχει το μεγαλο πλεονεκτημα οτι επιστρεφει στην πολη του
Εκτιμηση μου ομως δυσκολο λογω δεσμων με τον απολλωνα και κυριως του πατερα του που ειναι απο τους βασικους υπευθυνους για τον σχεδιασμο στον απολλωνα.Η επιλογη βετουλα χαρακτηριστικα να πω ηταν δικη του εισηγηση,στις ανεπισημες συσκεψεις για τον μεταγγραφικο σχεδιασμο επι βετουλα σε γνωστη καφετερεια της πατρας(deck) συμμετειχε και αυτος μαζι με ενα αλλο μελος της διοικησης και γενικα εισακουεται πολυ στον απολλωνα οποτε εχει πιεση να μην παει σε αλλη πατρινη ομαδα ειδικα τωρα που λογω και της ανοδου του προμηθεα αλλα και οτι ο προμηθεας αρχισε να χτυπαει παικτες που θελει ο απολλωνας(τσαμης) οι σχεσεις δεν ειναι και οι καλυτερες

Επισης αν και η κατασταση ειναι περιεργη για αρκετους λογους οσο δεν κλεινει καπου στα υποψηφια φοργουορντ του προμηθεα κρατηστε ενα ονομα.Γιαννης Μολφετας

Υ.Γ.Κατι πικαντικο για τον mr coffee island.Ισως εχουν αναρωτηθει πολλοι γιατι ο Λιολιος τα λεφτα αντι να τα βαλει στον προμηθεα (ο οποιος απο τα ερασιτεχνικα ειναι δικο του δημιουργημα) δεν τα εβαζε στον απολλωνα που εχει ηδη ετοιμο γηπεδο,ιστορια,ονομα και κοινο.Με καθε επιφυλαξη (αλλα ειναι απο εμπιστο ατομο) το σκεφτοταν σοβαρα προπερσι.Ομως εμποδιστηκε απο τα ιδια διοικητικα που τωρα βγαινουν στην επιφανεια και βασανιζουν τον απολλωνα.
Παρα τις διακηρυξεις περι παραχωρησης του πλειοψηφικου πακετου σε πιθανο φερεγγυο επενδυτη(ο ερασιτεχνης εχει 55%) καποιοι εψαχναν μ@λ@κ@.
Κοινως ηθελαν καποιον να βαζει τα ωραια του λεφτα ενω αυτοι θα εχουν τον τελευταιο λογο ως ''εγγυητες του απολλωνα και γνωστες του μπασκετ''
Σε αυτους αναφεροταν ο βετουλας οταν μιλησε για καποιους που διαβαζουν στα φορουμ και νομιζουν οτι εμαθαν μπασκετ και οτι οσες φορες και να πας στα μπουζουκια μπουζουκι δεν μαθαινεις

Ετσι φτασαμε σημερα να συζηταμε για προμηθεα στην Α1 και γνωμη μου οτι την φετινη χρονια οι δυο πατρινες θα ακολουθησουν αντιθετες διαδρομες
harden
Τα μισά πράγματα και που μου είχαν πει βγήκαν,καλά είναι.Έμαθα ότι το Παγκράτι θα κατέβει κανονικά με Κουτρουλια και ότι περισσέψει, ότι δανειστούν ότι υπάρχει στα αζητητα.Ο ΟΦΗ το πιο πιθανό να παίζει ερασιτεχνικό και να ξαναχτιστεί η ομάδα.Στον Πανιώνιο άλλη λύση από την β εθνική δεν υπάρχει αλλά ελπίζουν να βρουν κάνα θύμα.Στον Δούκα θα πάρουν και άλλον παίκτη όνομα μήπως στα μουλοχτα πιστεύουν να χτυπήσουν κατηγορία.Και στο Λαύριο περιμένουν να πέσει στην β ο ΚΑΟΔ για να πάνε Α1,υπάρχουν πολλές πιθανότητες. Το Περιστέρι ελπίζει του χρόνου με όλα αυτά να παίζει Α2 και γι αυτό προετοιμάζεται καταλλήλως.
PetranG3
QUOTE(pan24 @ Aug 1 2015, 20:27 ) *
Λοιπον να πω και κατι εξ αφορμης της διαλυσης του ΟΦΗ
Ο Λιανος εχει σοβαρη προταση απο ισπανια και μαλλον κατα εκει
Ομως τελευταια εχει μπει σφηνα ο προμηθεας που θελει ενα τριαροτεσσαρι
Η προταση ειναι κατωτερη οικονομικα απο την ισπανικη(λιγο παντως) ομως εχει το μεγαλο πλεονεκτημα οτι επιστρεφει στην πολη του
Εκτιμηση μου ομως δυσκολο λογω δεσμων με τον απολλωνα και κυριως του πατερα του που ειναι απο τους βασικους υπευθυνους για τον σχεδιασμο στον απολλωνα.Η επιλογη βετουλα χαρακτηριστικα να πω ηταν δικη του εισηγηση,στις ανεπισημες συσκεψεις για τον μεταγγραφικο σχεδιασμο επι βετουλα σε γνωστη καφετερεια της πατρας(deck) συμμετειχε και αυτος μαζι με ενα αλλο μελος της διοικησης και γενικα εισακουεται πολυ στον απολλωνα οποτε εχει πιεση να μην παει σε αλλη πατρινη ομαδα ειδικα τωρα που λογω και της ανοδου του προμηθεα αλλα και οτι ο προμηθεας αρχισε να χτυπαει παικτες που θελει ο απολλωνας(τσαμης) οι σχεσεις δεν ειναι και οι καλυτερες

Επισης αν και η κατασταση ειναι περιεργη για αρκετους λογους οσο δεν κλεινει καπου στα υποψηφια φοργουορντ του προμηθεα κρατηστε ενα ονομα.Γιαννης Μολφετας

Υ.Γ.Κατι πικαντικο για τον mr coffee island.Ισως εχουν αναρωτηθει πολλοι γιατι ο Λιολιος τα λεφτα αντι να τα βαλει στον προμηθεα (ο οποιος απο τα ερασιτεχνικα ειναι δικο του δημιουργημα) δεν τα εβαζε στον απολλωνα που εχει ηδη ετοιμο γηπεδο,ιστορια,ονομα και κοινο.Με καθε επιφυλαξη (αλλα ειναι απο εμπιστο ατομο) το σκεφτοταν σοβαρα προπερσι.Ομως εμποδιστηκε απο τα ιδια διοικητικα που τωρα βγαινουν στην επιφανεια και βασανιζουν τον απολλωνα.
Παρα τις διακηρυξεις περι παραχωρησης του πλειοψηφικου πακετου σε πιθανο φερεγγυο επενδυτη(ο ερασιτεχνης εχει 55%) καποιοι εψαχναν μ@λ@κ@.
Κοινως ηθελαν καποιον να βαζει τα ωραια του λεφτα ενω αυτοι θα εχουν τον τελευταιο λογο ως ''εγγυητες του απολλωνα και γνωστες του μπασκετ''
Σε αυτους αναφεροταν ο βετουλας οταν μιλησε για καποιους που διαβαζουν στα φορουμ και νομιζουν οτι εμαθαν μπασκετ και οτι οσες φορες και να πας στα μπουζουκια μπουζουκι δεν μαθαινεις

Ετσι φτασαμε σημερα να συζηταμε για προμηθεα στην Α1 και γνωμη μου οτι την φετινη χρονια οι δυο πατρινες θα ακολουθησουν αντιθετες διαδρομες




Φοβερο μαγαζι το Ντεκ... Εχουν γουστο αν μη τι αλλο στον Απολλωνα...

Οτι και να γινει, παρα τους αντιθετους βιους, η ομαδα της Πατρας στο μπασκετ, θα ειναι παντα ο Απολλωνας.... Το one man show του Mr. Coffee, εχει φανει απο το παρελθον οτι δεν τραβαει πολυ..

Σωστο αυτος που λες για τον Λιολιο παρ ολα αυτα...
Δυστυχως υπαρχουν "επαρχιωτικες" νοοτροπιες στον ιστορικο Απολλωνα... Δεν τον βλεπω τον CARNA να συνεχιζει για πολυ ακομα...
Μεγαλη απωλεια η φυγη του Βετουλα και θα φανει...νομιζω...
kyrgiakos vidas
blove.gif
QUOTE (PetranG3 @ Aug 2 2015, 11:34 ) *
Φοβερο μαγαζι το Ντεκ... Εχουν γουστο αν μη τι αλλο στον Απολλωνα...

Οτι και να γινει, παρα τους αντιθετους βιους, η ομαδα της Πατρας στο μπασκετ, θα ειναι παντα ο Απολλωνας.... Το one man show του Mr. Coffee, εχει φανει απο το παρελθον οτι δεν τραβαει πολυ..

Σωστο αυτος που λες για τον Λιολιο παρ ολα αυτα...
Δυστυχως υπαρχουν "επαρχιωτικες" νοοτροπιες στον ιστορικο Απολλωνα... Δεν τον βλεπω τον CARNA να συνεχιζει για πολυ ακομα...
Μεγαλη απωλεια η φυγη του Βετουλα και θα φανει...νομιζω...

================================================================
Νομοτελειακα ο Απολλων θα ακολουθησει την τυχη της Παναχαικης,Ολυμπιαδας,ΕΑΠ απο τη στιγμη

που οι επιγονοι του Α.Μολφετα δεν τον φτανουν ουτε στο μικρο του δαχτυλακι.....

Οσον αφορα τον Προμηθεα ολα θα εξαρτηθουν απο το γηπεδο του (μαθαινω ειναι πολυ κοντα)

Και κατι αλλο.Ολοι σχεδον ταυτιζουν Λιολιο και Προμηθεα,αλλα αυτο ειναι η μιση αληθεια.

Πισω υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που στηριζουν και οικονομικα και διοικητικα τη ολη προσπαθεια.

Απλως ολοι τους ειναι χαμηλων τονων, και το κανουν γιατι πιστευουν σε αυτη την προσπαθεια... blove.gif
Gkos
QUOTE (harden @ Aug 2 2015, 00:41 ) *
Και στο Λαύριο περιμένουν να πέσει στην β ο ΚΑΟΔ για να πάνε Α1,υπάρχουν πολλές πιθανότητες.


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=221
PetranG3
QUOTE(kyrgiakos vidas @ Aug 3 2015, 10:21 ) *
blove.gif
================================================================
Νομοτελειακα ο Απολλων θα ακολουθησει την τυχη της Παναχαικης,Ολυμπιαδας,ΕΑΠ απο τη στιγμη

που οι επιγονοι του Α.Μολφετα δεν τον φτανουν ουτε στο μικρο του δαχτυλακι.....

Οσον αφορα τον Προμηθεα ολα θα εξαρτηθουν απο το γηπεδο του (μαθαινω ειναι πολυ κοντα)

Και κατι αλλο.Ολοι σχεδον ταυτιζουν Λιολιο και Προμηθεα,αλλα αυτο ειναι η μιση αληθεια.

Πισω υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που στηριζουν και οικονομικα και διοικητικα τη ολη προσπαθεια.

Απλως ολοι τους ειναι χαμηλων τονων, και το κανουν γιατι πιστευουν σε αυτη την προσπαθεια... blove.gif



Εχεις δικιο για τους επιγονους...Συμφωνω απολυτως, δυστυχως...

Για τον Προμηθεα, φανηκε απο το μαρκετινγκ του και τις συμφωνιες με κομβικα μαγαζια που ειναι ευρεως γνωστα στον κοσμο (βλ. Caravel) και τα προνομια που ειχαν οσοι διεθεταν καρτες διαρκειας...

(Αν ηταν στοιχειωδως σοβαρος ο Πελετιδης και του δινε τη δυνατοτητα να αξιοποιησει τον Τοφαλο, ανταποδοτικα τοσο για την ομαδα οσο και για τον δημο, τοτε ναι, θα μιλαγαμε απο τωρα για τελειως αλλα πραγματα)..

Αλλα, αν και Ιωνικος, απο τις πατρινες ομαδες, ο πιο συμπαθης μου ειναι ο Απολλωνας κι αυτο για μενα δεν αλλαζει...
Εξ ου και το διαρκειας φετος, αλλα και η στηριξη στον τελικο με ΠΑΟ...

Οπως και να χει, καλη επιτυχια στις πατρινες ομαδες. Και ιδιως για τον Απολλωνα, ελπιζω να βρει το δρομο του...

Μετα απο 3 χρονια στην Πατρα, οπου και φετος επιστρεφω μια και καλη πισω, ακουγοντας και συζητωντας ειναι μετα απο καιρο, μια καλη συγκυρια για τις πατρινες ομαδες, με τουλαχιστον 1, σε καθε Εθνικη κατηγορια (Α1. Α2. Β. Γ)..
gratipa1929
Έως τις 21/8 θα ξέρουμε αν ο ΚΑΟΔ θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Α1. Επιλαχόν για την άνοδο είναι το Λαύριο.

Είναι έτοιμο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο ή ο κλήρος θα πέσει στον Εθνικό?
gspara
http://www.sport-fm.gr/article/basket/stin...niwnios/3100839
A2 o Πανιωνιος με κοουτς Σορωτο.
Gkos
QUOTE (gspara @ Aug 4 2015, 16:53 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/basket/stin...niwnios/3100839
A2 o Πανιωνιος με κοουτς Σορωτο.


Δηλαδή με λίγα λεφτά ,νέα παιδιά και φτηνούς-ελέυθερους παίκτες και κόουτς Σορώτο...
Μόνο εμένα μου θυμίζει τον περσινό Ηλυσιακό ?
Τους εύχομαι να μην έχουν την ίδια κατάληξη ...

Υ.γ. Από αυτά που είχα διαβάσει όταν πρωτακούστηκε ο Σορωτος ως υποψήφιος ,δεν νομίζω ότι θα πολυχαρούν οι Πανιώνιοι με την προσληψη του ( το γράφω κομψά ).
Basketpinezas13
QUOTE (Gkos @ Aug 4 2015, 17:40 ) *
Δηλαδή με λίγα λεφτά ,νέα παιδιά και φτηνούς-ελέυθερους παίκτες και κόουτς Σορώτο...
Μόνο εμένα μου θυμίζει τον περσινό Ηλυσιακό ?
Τους εύχομαι να μην έχουν την ίδια κατάληξη ...

Υ.γ. Από αυτά που είχα διαβάσει όταν πρωτακούστηκε ο Σορωτος ως υποψήφιος ,δεν νομίζω ότι θα πολυχαρούν οι Πανιώνιοι με την προσληψη του ( το γράφω κομψά ).

Θυμίζει Ηλυσιακό
gratipa1929
Ακριβώς και εμένα Ηλυσιακό μου έφερε στο μυαλο.

Ωστόσο, διάβασα οτι το μπατζετ θα είναι 120-150 χιλιαδες που σημαίνει οτι θα αποκτηθούν και έμπειροι παίκτες. Εδω εμεις φετος κάνουμε έρανο να συγκεντρώσουμε 30-50 χιλ
για να έχουμε ένα στοιχειώδες ρόστερ. Δεν νομιζω οτι θα αποτελέσει σάκο του μποξ.

Βέβαια ο Σορωτος ειναι ένα θεμα γιατι όπου παει αποτυγχάνει εδω και 5-6 χρόνια.
Gkos
Ψάχνει το “κόλπο” με Τσαλδάρη ο Εθνικός



Τη στιγμή που η… μισή Α1, έχει μετακομίσει στην Α2, ο Εθνικός προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να κάνει την κίνηση-ματ, φέρνοντας στον Πειραιά τον Δημήτρη Τσαλδάρη!

O έμπειρος γκαρντ / φόργουορντ του ΚΑΟΔέχει να παίξει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία από τις εποχές που φορούσε τη φανέλα του Αλίμου, όμως οι άνθρωποι του Εθνικού είναι αποφασισμένοι να ρίξουν τη μεγάλη μεταγραφική “βόμβα”.

Αμοιβαία θέληση για το “deal” υπάρχει, όμως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και προς το παρόν υφίσταται και διαφορά στο οικονομικό. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες εξελίξεις, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

http://www.eurohoops.net/el/2015/08/ellada/114525

QUOTE (gratipa1929 @ Aug 4 2015, 18:46 ) *
Ωστόσο, διάβασα οτι το μπατζετ θα είναι 120-150 χιλιαδες που σημαίνει οτι θα αποκτηθούν και έμπειροι παίκτες.



Με αυτό το μπάτζετ σάκος του μποξ δεν θα είναι,αλλα για να σωθει πρεπει να βαλει 5 από κάτω.
Θα δούμε.
Gkos
Κοιτάζει προς… Δράμα ο Προμηθέας




Από το μεσημέρι της Δευτέρας, ο ΚΑΟΔ εκπέμπει και επίσημα σήμα κινδύνου, ανάβοντας φωτιές, μετά από την…προειδοποιητική ανακοίνωση που εξέδωσε. Μένει να δούμε αν θα βρεθεί λύση ή… κάποιος ενδιαφερόμενος για να εξαγοράσει τη θέση του στα μεγάλα σαλόνια.

Μπορεί χθες να κυκλοφόρησε πως ο Φάρος Κερατσινίου ενδιαφέρεται να κλείσει θέση μέσω Δράμας στα μεγάλα σαλόνια της Μπάσκετ Λιγκ Σκρατς, όμως οι δικές μας πληροφορίες θέλουν κάτι τέτοιο να συμβαίνει με τον Προμηθέα!

Η φιλόδοξη Πατρινή ομάδα έχει κάνει εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και δεν θα έλεγε “όχι” να βρεθεί άμεσα στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, αρκεί να δεχθούν οι Δραμινοί την πρότασή τους.

Ίσως οι διοικούντες τον σύλλογο θελήσουν να μας διαψεύσουν (και είναι λογικό σε τέτοιες περιπτώσεις), όμως είναι απολύτως εξακριβωμένο πως ψάχνουν τη συγκεκριμένη περίπτωση και θα επιδιώξουν τη συμφωνία, χωρίς ακόμα να έχουν κάνει επίσημη κίνηση προς τονΚΑΟΔ, που έριξε χθες το μπαλάκι και περιμένει…



http://www.eurohoops.net/el/2015/08/league-action-el/114533


Ρε τι ζούμε αυτό το καλοκαίρι...
Εκεί που λες ότι τα έχουμε δει όλα...
pan24
Κοιτα ο προμηθεας με το ροστερ που εχει αν παρει 4 ξενους ειναι ανετα ομαδα 8αδας Α1
Ομως εκει που θα σκαλωσει η προσπαθεια που λεει το eurohoops ειναι στο οτι η διοικηση του ΚΑΟΔ θελει να μεινει η ομαδα στην δραμα και αυτο θα σκαλωσει οποιαδηποτε ομαδα και να προσπαθησει να συγχωνευτει
Εκτος αν αυτο το θεμα ξεπεραστει οποτε ολα ειναι ανοιχτα
Basketpinezas13
Το μπατζετ 120-150 ειναι λόγια του Σταμουλη
Δηλαδή αέρας
PetranG3
QUOTE(Gkos @ Aug 4 2015, 19:23 ) *
Ψάχνει το “κόλπο” με Τσαλδάρη ο Εθνικός



Αν ισχυει και τελικα γινει αυτο με Τσαλδαρη καθως κι εναν Σλοβενο που παιζει να παρει ο Εθνικος και δεδομενου οτι γινεται ενας πανικουλης με τον ΚΑΟΔ και μια ενδεχομενη πτωση του....μηπως, λεω μηπως ο Εθνικος ετοιμαζεται για Α1;

Αν ειναι να ανεβει κι αλλος απο την Α2 στην Α1, πιο πολλες πιθανοτητες δινω στον Εθνικο παρα στο Λαυριο...
Μιλαω παντα υπο κανονικες συνθηκες και οχι δια εξαγορας οπως γραφτηκε για Φαρο και Προμηθεα...
gspara
QUOTE (PetranG3 @ Aug 4 2015, 21:54 ) *
Αν ισχυει και τελικα γινει αυτο με Τσαλδαρη καθως κι εναν Σλοβενο που παιζει να παρει ο Εθνικος και δεδομενου οτι γινεται ενας πανικουλης με τον ΚΑΟΔ και μια ενδεχομενη πτωση του....μηπως, λεω μηπως ο Εθνικος ετοιμαζεται για Α1;

Αν ειναι να ανεβει κι αλλος απο την Α2 στην Α1, πιο πολλες πιθανοτητες δινω στον Εθνικο παρα στο Λαυριο...
Μιλαω παντα υπο κανονικες συνθηκες και οχι δια εξαγορας οπως γραφτηκε για Φαρο και Προμηθεα...

Νομιζω το Λαυριο ειναι καιρο σταντμπαι και θετικο για την ανοδο.
Ο Εθνικος ισχυρο ροστερ,ειδικα αν παρει δυνατο ονομα για αντι-Στυλιανου,αλλα εχει δυο αγκαθια.....το γηπεδικο και την δηλωση αποχωρησης του Δερβου.
Gkos

Αλλού τα κακαρίσματα…


Μπορεί χθες ο Χρήστος Χριστοδούλου να ανακοίνωσε το… πλάνο του Πανιωνίου στην Α2 κατηγορία, μπορεί να όρισε μέχρι και το μπάτζετ της χρονιάς, μπορεί να ανακοίνωσε και τον προπονητή της ομάδας (Κώστα Σορώτο), ο οποίος στη συνέχεια επιδόθηκε σε αγωνιώδη (λαϊκίστικη) προσπάθεια να προσεταιριστεί τους φίλους της ομάδας, χρησιμοποιώντας ονόματα ανθρώπων που κάνουν “γκελ” στους “κυανέρυθρους“, όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και –δυστυχώς για τον Ιστορικό– ζοφερή.

Από σήμερα τα γραφεία κλείνουν, καθώς η μία και μοναδική υπάλληλος βαρέθηκε να περιμένει ότι “σήμερα, αύριο θα πληρωθείς“. Ο Χάρης Σταμούλης όλο επιστρέφει από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται τους δύο τελευταίους μήνες, αλλά ακόμα δεν έχει εμφανιστεί και μάλλον δύσκολο να το κάνει εν μέσω… διακοπών.

Τα χρέη πνίγουν τον Πανιώνιο κι επειδή ο κ. Χριστοδούλου έβαλε ψηλά τον πήχη (150.000 ευρώ), να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Σταμάτης έχει καταθέσει προσφυγή, ζητώντας να μείνει ελεύθερος, καθώς οι “κυανέρυθροι” του οφείλουν 12.000 ευρώ!

Προσέξτε μια σημαντική λεπτομέρεια (δεν τη λες λεπτομέρεια): Ο νεαρός διεθνής έχει “μπάι άουτ” 200.000 ευρώ, που λήγει στις 15/08. Ήτοι όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, πρέπει να καταθέσει στο ταμείο του Πανιωνίου το συγκεκριμένο ποσό, διαφορετικά ο παίκτης θα μείνει στην… πλατεία. Κι όμως, ο Πανιώνιος δεν έχει όχι 12.000 ευρώ, αλλά ούτε μέρος αυτών, να… διακανονίσει το χρέος, ώστε να κρατήσει τον Σταμάτη, ο οποίος στο τέλος του μήνα, αρχές Σεπτεμβρίου, θα μείνει -κατά τα φαινόμενα- ελεύθερος και θα του χρωστάνε κιόλας.

Αν δεν έχεις 12.000 ευρώ για να κρατήσεις έναν από τους παίκτες που θεωρούσες (από πέρυσι) πολύτιμο, εξ ου και το μεγάλο “μπάι άουτ“, πώς θα βρεις τα 80.000 που χρειάζονται για να φτάσεις στα 150.000 ευρώ; Και αυτό το γράφουμε, θεωρώντας (μάλλον αυθαίρετα) ότι τα άλλα 70.000 ευρώ είναι τα χρήματα που θα εισπράξει ο Πανιώνιος από τη μεταγραφή του Δημήτρη Μωραΐτη στην ΑΕΚ. Αν δεν μπουν αυτά στο ταμείο της ΚΑΕ, τότε… πάμε γι’ άλλα.

Είναι ωραία τα… μεγάλα λόγια, είναι ωραία τα όνειρα, όμως ο Πανιώνιος είναι πολύ σοβαρή περίπτωση (το γνωρίζει πολύ καλύτερα από εμάς ο καλός φίλος Χρήστος Χριστοδούλου, που κουβαλά από πέρυσι τις αμαρτίες άλλων και βγαίνει μπροστά, ενώ θα μπορούσε να καθίσει απέναντι και να πετά… πέτρες), για να μετατρέπεται σε… θεατρική παράσταση, με επίκληση πνευμάτων, ονομάτων και άλλων τέτοιων -προς το θεαθήναι- άστοχων επιλογών.

http://www.ebasket.gr/2015/08/allou-ta-kakarismata
Basketpinezas13
Δεν ενδιαφέρει το θέμα της κόντρας Κογκαλίδη Σωροτου ομως στο θέμα του Πανιωνιου το άρθρο τα λεει πολυ σωστά
Gkos
Άμα είχαν λεφτά , δεν θα έπαιρναν Σορωτο ,σορρυ κιολας ...

(Ο Κογκαλίδης έχει κόντρα με την μισή Ελλάδα btw , και δεν είναι και ο πιο αμόλυντος αθλητικός δημοσιογραφος- για όσους ξέρουν 2 3 πραγματακια -, αλλά σε πολλά που γράφει έχει δίκιο...)
Basketpinezas13
QUOTE (Gkos @ Aug 5 2015, 14:33 ) *
Άμα είχαν λεφτά , δεν θα έπαιρναν Σορωτο ,σορρυ κιολας ...

(Ο Κογκαλίδης έχει κόντρα με την μισή Ελλάδα btw , και δεν είναι και ο πιο αμόλυντος αθλητικός δημοσιογραφος- για όσους ξέρουν 2 3 πραγματακια -, αλλά σε πολλά που γράφει έχει δίκιο...)

Γι αυτο εγραψα πιο πάνω Ηλυσιακός
Δεν μπορώ να πιστέψω οτι του αρεσει να τον παραμυθιάζουν καθε καλοκαίρι
Δεν βλέπει οτι αυτοί οι άνθρωποι ειναι αφερέγγυοι
Gkos
QUOTE (Basketokavlos13 @ Aug 4 2015, 20:37 ) *
Το μπατζετ 120-150 ειναι λόγια του Σταμουλη
Δηλαδή αέρας



Ο Χρήστος Χριστοδούλου ανακοίνωσε ότι ο Πανιώνιος θα πορευτεί στην Α2 με προπονητή τον Κώστα Σορώτο και μπάτζετ μεταξύ 120 και 150 χιλιάδων ευρώ. Καλά μέχρις εδώ, με την έννοια ότι γίνεται μια αρχή. Δεν ανακοίνωσε όμως με ποιόν συμφώνησε ο Κώστας Σορώτος και με ποιόν θα "τρέξει" οικονομικά το πλάνο. Στη Νέα Σμύρνη ψιθυρίζουν και όχι με ενθουσιασμό, το όνομα του Χάρη Σταμούλη. Μόνο που αυτός ακόμα δεν έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ. Φημολογείται, από δικές του επαφές, ότι τη Δευτέρα θα είναι πίσω.
Δεν φημολογείται καν, πού θα βρει τα λεφτά. Και μιλώντας για 120 με 150 χιλιάρικα, ο Χριστοδούλου αναφερόταν σε λεφτά που θα δοθούν για να φτιαχτεί ομάδα. Μόνο που είναι πολλοί αυτοί εδώ στην Ελλάδα που έχουν στα χέρια τους επιταγές που λήγουν όπου να 'ναι και πρέπει να τις πληρωθούν. Οπως επίσης είναι πολλοί αυτοί που θυμούνται κάτι ιστορίες με αγώνες που χρειάστηκε να καλύψει ο ΕΣΑΚΕ τα έξοδα διεξαγωγής τους γιατί δεν υπήρχαν 1-2 χιλιάρικα και όχι... 120 και 150. Αλλά ας επιστρέψει πρώτα ο άνθρωπος με το καλό από τις ΗΠΑ και λογικά θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.






http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=293
Gkos
Φακοπουλίδης ο 1ος


Στον Πανιώνιο χάνεται ο Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή, αλλά φαίνεται πως αυτό ελάχιστα ενοχλεί τη νέα τεχνική ηγεσία, καθώς έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του. Πρόκειται για τον νεαρό Κώστα Φακοπουλίδη, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Κώστα Σορώτο και στον Ηλυσιακό, στη βραχύβια περσινή παρουσία της ομάδας στην Α2 κατηγορία.

Ο Κώστας Φακοπουλίδης είναι από τα… αγαπημένα παιδιά του νέου τεχνικού του Πανιωνίου. Από την άλλη κι ο Δημήτρης Σταμάτης είναι από τα αγαπημένα παιδιά της… πλατείας, αλλά αυτό μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο νεαρός περιφερειακός σηματοδοτεί και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να κινηθεί η διοίκηση των “κυανέρυθρων“. Να δημιουργήσει μια ομάδα χαμηλού κόστους, με νέα παιδιά, που θα παλέψουν για το καλύτερο, θέτοντας (υποχρεωτικά) ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

– Άμεσος συνεργάτης του Κώστα Σορώτου θα είναι ο Θοδωρής Καλλιώρας, συνεργάτης του και στον Ηλυσιακό.


http://www.ebasket.gr/2015/08/fakopoulidis-o-1os
gratipa1929
Και ο Πανιώνιος γίνεται ακόμη περισσότερο Ηλυσιακός όπως πολύ σωστά είπατε!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Δηλαδή είναι φύκια αυτά που ακούγονται για 150χιλ?

Επίσης θεωρώ σημαντικό για τον Πανιώνιο να κρατήσει τον Σταμάτη, δίνοντάς του τα χρωστούμενα. Θα βοηθούσε τρομερά στην Α2.
Gkos
Παραιτήσεων συνέχεια στον Πανιώνιο

Από το κακό στο χειρότερο βρίσκεται η κατάσταση στον Πανιώνιο και μέσα σ’ όλα, ο Χρήστος Βουζουνεράκης, εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου στην ΚΑΕ, υπέβαλε την παραίτησή του από την «κυανέρυθρη» ΚΑΕ.

Ο Βουζουνεράκης σε δήλωση που έκανε τονίζει πως «έχουμε στηρίξει την ΚΑΕ και οικονομικά και με προσωπικό έργο. Ορθώς ο Ερασιτέχνης δήλωσε έτοιμος να αναλάβει την ομάδα, δεδομένης της στασιμότητας που υπάρχει σε όλα τα ζητήματα, εφόσον αγωνιστεί ο σύλλογος στη Β’ Εθνική. Επιπροσθέτως, ο κ. Σταμούλης ήταν πλήρως ενημερωμένος για την υπόθεση του Δημήτρη Μωραΐτη (ανήκει πια στην ΑΕΚ), από εμένα, ενώ ο Ερασιτέχνης εξάντλησε ό,τι μπορούσε να κάνει για να κρατήσει το παιδί στις Ακαδημίες. Αλλά δεν τα καταφέραμε. Για αυτό και υποβάλω την παραίτηση μου, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον κ. Σταμούλη και την ΚΑΕ, στην Α2. Οι ακαδημίες ανέκαθεν στήριζαν την πρώτη ομάδα και το ίδιο θα συνεχίσουν να κάνουν, με όποιον τρόπο μπορούν».

Παράλληλα, ο Χάρης Σταμούλης, μετά την παραίτηση Βουζουνεράκη από το ΔΣ της ΚΑΕ, ζήτησε από τον Ερασιτέχνη να ορίσει νέο μέλος, το οποίο θα τον εκπροσωπεί στην ΚΑΕ.

http://www.superbasket.gr/paretiseon-sinechia-ston-panionio
Basketpinezas13
QUOTE (gratipa1929 @ Aug 6 2015, 14:58 ) *
Και ο Πανιώνιος γίνεται ακόμη περισσότερο Ηλυσιακός όπως πολύ σωστά είπατε!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Δηλαδή είναι φύκια αυτά που ακούγονται για 150χιλ?

Επίσης θεωρώ σημαντικό για τον Πανιώνιο να κρατήσει τον Σταμάτη, δίνοντάς του τα χρωστούμενα. Θα βοηθούσε τρομερά στην Α2.

Ειναι εντελώς παράλογο να λεει κάποιος οτι θα έχει μπατζετ 120 και να μην δίνουν 12 για να κρατήσουν το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο
Έχουν ξαναπαιχτεί αυτα τα σενάρια με σωτήρες στο παρελθόν με παρά πολλές ομάδες κι η κατάληξη ήταν παντα η ίδια
Φιάσκο
Gkos
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...2&Itemid=14

Παρελθόν τρεις από την Κύμη

Η ομάδα της Κύμης μετά τις μεταγραφές προχώρησε και στις αποδεσμεύσεις . Από σήμερα παρελθόν από το σύλλογο της Εύβοιας αποτελούν οι Αλέξανδρος Πανταζής, Διονύσης Καπινιάρης και Ετινόζα Ερεβμπεναζιε με τη διοίκηση της ομάδας να τους ευχαριστεί για την πρόσφορα τους. Ο Πανταζής τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στον Κάδμο Θηβών και ο Διονύσης Καπνιάρης στην Ένωση Ιλίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ευχαριστεί θερμά τους αθλητές Αλέξανδρο Πανταζή, Διονύση Καπινιάρη και Ετινόζα Ερεβμπεναζιε για την προσφορά τους στην ομάδα μας την σεζόν 2014/15 και τους εύχεται καλή συνέχεια στην μπασκετική πορεία τους. Οι τρεις αθλητές είχαν μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής, ενώ επέδειξαν επαγγελματισμό και ήθος το διάστημα που έμειναν στην πόλη μας. Για αυτόν τον λόγο θα τους θεωρούμε πάντα μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.KmJPo3Pb.dpuf



gspara
http://bluearena.gr/blog/2015/08/07/maik-n...o-eklektos-vid/
O Hρακλης ειναι κοντα σε συμφωνια με τον Αμερικανο(με Ιταλικο διαβατηριο) πλειμεικερ Μαικ Ντινουνο(25-1.80).
gratipa1929
Ο Πανιώνιος θέλει Τσαλδάρη!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.