Help - Search - Members - Calendar
Full Version: METAΓΡΑΦΕΣ/ROSTERS A2 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
gspara
QUOTE
Παίκτης της Λιβαδειάς και με τη… βούλα πλέον είναι ο Δημήτρης Καλαμπάκας, αφού υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με το συγκρότημα της Βοιωτίας.

Ο 26άχρονος φόργουορντ έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες τη Λιβαδειά και θα τους βοηθήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 να επιτύχουν τους αγωνιστικούς στόχους. Ο Σάββας Κατσούνης δεν θα μπορούσε παρά να μη μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Καβάλα και φέτος τη βοήθησε να ανέβει στην Basket League με έξι πόντους, 2,8 ριμπάουντ και μία ασίστ κατά μέσο όρο στα 24 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

http://www.superbasket.gr/ipegrapse-sti-li...a-o-kalampakas/
Gkos
Ανανέωσαν πέντε, αποχώρησαν έξι...ερωτηματικό ο αρχηγός!





Σε πέντε ανανεώσεις συμβολαίων προχώρησαν οι Μαχητές Δόξας Πευκών, καθώς στο ρόστερ των νεοφώτιστων παρέμειναν οι Νεκτάριος Μάρουσιτς, Δημήτρης Γραβάς, Νίκος Θεοδωράκος, Δημήτρης Απιδόπουλος και Δημήτρης Στόλης. Αντίθετα αποχώρησαν οι Βασίλης Παπαβασιλείου, Αλέξης Κολώτσιος, Γιώργος Απιδόπουλος, Άρης Τραπάγκος, Νίκος Γκαμούρας και Χριστόφορος Κελεσίδης. Επίσης, στασιμότητα υπάρχει στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Δάνη Ελευθεριάδη.



Αναλυτικά:
Απο την αρχη κυριο μελημα στο σχεδιασμο της ομαδας ητίαν η διατηρηση του κορμου που κουβαλησε στις πλατες του την φετινη χρονια.
Ετσι μετα απο συζητησεις με τους παικτες και τους εκπροσωπους τους ειμαστε στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσουμε τις ανανεωσεις 5 παικτων του περσινου κορμου. Οι αθλητες Νεκταριος Μαρουσιτς, Δημητρης Γραβας, Νικος Θεοδωρακος, Δημητρης Απιδοπουλος και Δημητρης Στολης θα φορουν και του χρονου τη φανελα των Πευκων. Τους ευχομαστε μια χρονια γεματη υγιεια και διακρισεις.
Σε αλλη ομαδα θα συνεχισουν την καριερα τους οι αθλητες Βασιλης Παπαβασιλειου και Αλεξης Κολωτσιος που ηταν στα βασικα στελεχη της ομαδας Νεων των Πευκων που κατεκτησαν το πρωταθλημα Θεσσαλονικης. Επίσης ο Γιωργος Απιδοπουλος που συνεχισε την ανοδικη του πορεια και φετος, θα δοθει σε ομαδα Β Εθνικης για να παρει περισσοτερα παιχνιδια στα ποδια του ενω ο γηγενης εκ των ακαδημιων παικτης μας Αρης Ταρπαγκος θα δοθει δανεικος σε αλλη ομαδα λογω του βεβαρημενου επαγγελματικου του προγραματος ως γυμναστης καλαθοσφαιρικών επαγγελματικών τμηματων. Τους ευχομαστε ολους καλη επιτυχια.
Ιδιαίτερη μνεια θελουμε να απονείμουμε σε 2 παικτες που επισης δεν θα συνεχισουν στην ομαδα μας. Ο λογος για τον Νικο Γκαμουρα και τον Χριστοφορο Κελεσιδη που και οι 2 ηταν βασικα στελεχη των φετινων επιτυχιων. Ο Χριστοφορος με την ενεργεια του εδινε ωθηση στην ομαδα και κοντρολαρε με μαεστρια το ρυθμο του παιχνιδιου. Απο την αλλη ο Νικος που αν και σχετικα μικρος ετυχε να ηταν ο μεγαλυτερος παικτης της ομαδας, βοηθησε με την ποιοτητα του σε σημεια κλειδια καιριων παιχνιδιων και εξασφαλισε με την εμπειρια του τη νικη για την ομαδα μας. Τους ευχαριστουμε θερμα και σιγουρα δεν τους ξεχνουμε.
Η ομαδα αναμενει την ανανεωση αλλων 2 νεαρων παικτων της στις επομενες μερες (Τσουτσουκας και Χοτζα) ενω στο θεμα της ανανεωσης του αρχηγου της Δανη Ελευθεριαδη υπαρχει στασιμοτητα και ενδεχομενως οι 2 πλευρες να αναζητησουν αλλες εναλλακτικες λυσεις για το μελλον.


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...e.95nfkNIu.dpuf
giorgos14
QUOTE(gspara @ Jun 17 2015, 18:28 ) *



Δυναμωνει παρα πολυ η Λιβαδεια.Και ριχνει και πολλα λεφτα απο οτι ακουω.Ο Βουκαντινοφ εχει μεινει στο ροστερ;
gspara
QUOTE (giorgos14 @ Jun 18 2015, 12:42 ) *
Δυναμωνει παρα πολυ η Λιβαδεια.Και ριχνει και πολλα λεφτα απο οτι ακουω.Ο Βουκαντινοφ εχει μεινει στο ροστερ;

Oι κινησεις της δειχνουν οτι στοχευει ψηλα.Απ'οτι ξερω εχουν ανανεωσει Βουκαντινοφ-Γκαγκαλουδης-Δημητριαδης.
Gkos
Οριστικά ομάδα της Α2 ο Δούκας!!!


Είναι οριστικό...

Ο Δούκας είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο στην Α2 επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο το ρεπορτάζ μας που στις 9/6 έφερε πρώτο στην δημοσιότητα το ενδιαφέρον της ομάδας των Βορείων προαστίων να αγοράσει την θέση του Αετού (Ο Δούκας αγοράζει...Αετό).

Έτσι, στο τελευταίο χρονικά ραντεβού που έγινε, οι δυο πλευρές βρήκαν την χρυσή τομή, και τη νέα σεζόν ο Δούκας θα είναι η ομάδα που θα αγωνίζεται στα παρκέ της Α2 Εθνικής κατηγορίας, απορροφώντας ουσιαστικά τον Αετό, του οποίο ο κύκλος κλείνει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η δήλωση συμμετοχής στην Α2 είναι έτοιμη και αναμένεται άμεσα να κατατεθεί στην ΕΟΚ, ενώ απομένει να ολοκληρωθούν κάποιες τυπικές διαδικασίες της εξαγοράς. Η ομάδα των Βορείων προαστίων θα έχει έδρα το «Δαϊς», και από την Γ' Εθνική που βρέθηκε μετά τον υποβιβασμό της πέρυσι, θα βρεθεί δυνατή και στην Α2 Εθνική κατηγορία.



http://www.basketblog.gr/index.php?option=...k.nW72Yzxk.dpuf
gspara
QUOTE (EAST END @ Jun 17 2015, 13:52 ) *
Γιαννίκος η έκπληξη????

Nαι,πολυ πιθανο για Παγκρατι.Μενει και διπλα,γιατι μεχρι τωρα με αυτα που επαιρνε,εβαζε απο την τσεπη του και για βενζινες.
gratipa1929
QUOTE (gspara @ Jun 18 2015, 21:18 ) *
Nαι,πολυ πιθανο για Παγκρατι.Μενει και διπλα,γιατι μεχρι τωρα με αυτα που επαιρνε,εβαζε απο την τσεπη του και για βενζινες.

gspara καλώς ήρθες στο ΜΕΤΣ την νέα σεζόν! smiley.gif
gspara
QUOTE (gratipa1929 @ Jun 18 2015, 23:19 ) *
gspara καλώς ήρθες στο ΜΕΤΣ την νέα σεζόν! smiley.gif

Δεν το συζυταω,θα βαρεθεις να με βλεπεις biggrin.gif ........φετος ειχατε φουλ επιθεση,του χρονου ο Καλαμπακος θα παιρνει τα παιχνιδια με την αμυνα.Ξεχωρα που ο Ανδρεας τα παστελωνει πλεον κανονικοτατα shot.gif
gratipa1929
QUOTE (gspara @ Jun 18 2015, 23:30 ) *
Δεν το συζυταω,θα βαρεθεις να με βλεπεις biggrin.gif ........φετος ειχατε φουλ επιθεση,του χρονου ο Καλαμπακος θα παιρνει τα παιχνιδια με την αμυνα.Ξεχωρα που ο Ανδρεας τα παστελωνει πλεον κανονικοτατα shot.gif

Περιττό να σου πω ότι μες στην μαυρίλα μου για την αδράνεια του Παγκρατίου στις μεταγραφές, αυτό που διάβασα με χαροποίησε. Μακάρι να ισχύει, και να φορέσει την φανέλα μας γιατί μου έχεις ανάψει την περιέργεια για αυτόν τον παίκτη!
Gkos

Του Νίκου Βαγγέλη

Ο Γ.Σ. Κύμης ετοιμάζει μια φοβερή κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι, φέρνοντας στην Ελλάδα τον ταλαντούχο γκαρντ της Ζαλγκίρις, Βαΐντας Καρινιάουσκας!

Αυτό που συμβαίνει στη φετινή Α2 είναι πρωτόγνωρο, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Οι νεοφώτιστοι κάνουν θραύση στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Γ.Σ. Κύμης να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λιθουανό γκαρντ.

Ο 22χρονος παίκτης, που καλύπτει με την ίδια ευχέρεια τις θέσεις “1”-“2″, αποτελεί τον εκλεκτό του Βασίλη Μπρατσιάκου και ο Αλέξανδρος Θεοδώρου κινείται δυναμικά για να τον αποκτήσει.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει αρκετά κοντά και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Εφόσον κλείσει το deal, τότε οι νεοφώτιστοι θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση, καθώς πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του σε αυτές τις ηλικίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος είχε αρκετά ενεργό ρόλο στη Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόσο στη λιθουανική λίγκα (4.1 πόντοι, 2 ασίστ και 1.6 ριμπάουντ σε 12 λεπτά κατά μέσο όρο ανά αγώνα), όσο και στην Ευρωλίγκα (3.6 πόντοι, 1.6 ασίστ, 1.8 ριμπάουντ σε 16 λεπτά ανά παιχνίδι).

Οι πληροφορίες του Eurohoops.net για τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι απόλυτα διασταυρωμένες και όταν υπάρξει η οριστική απάντηση του παίκτη θα σας ενημερώσουμε…


http://www.eurohoops.net/el/2015/06/ellada/103817




Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μου,τι άλλο θα πάθει η καρδια μου...
Gkos
Τα πλάνα του ενόψει της παρουσίας του στην Α2 κάνει ο Δούκα, και από την Γ΄Εθνική βρεθεί δυο κατηγορίες ψηλότερα.

Όπως έχουμε ξανά αναφέρει προπονητής θα είναι ο Μάριος Γούναρης. O 30χρονος γκαρντ πραγματοποίησε τρομερές εμφανίσεις με την ομάδα του Πειραιά, έχοντας 9,8 και 3,6 ασίστ κατά μέσο όρο σε 24 παιχνίδια, ενώ πρόσφατα δέχθηκε και κρούση από τον Αίολο Αστακό, αλλά δεν θέλησε να απομακρυνθεί από την Αθήνα. Ο 30χρονος σέντερ, αποτέλεσε την «κολόνα» του Εθνικού στις θέσεις του σέντερ, και είχε 10,1 πόντους και 5,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 24 παιχνίδια. Επίσης, αναμένεται να υπάρξει ενδιαφέρον και για αθλητές που βρέθηκαν στο περσινό ρόστερ του Αετού.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...2.2o8ZicBM.dpuf

bodiroga10
http://www.sdna.gr/gr/basket/a2/arthro/459...eague-gia-kumi/


Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Κύμης:

«ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! Από την Ευρωλίγκα στην Α2! «Μπαμ» ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ο Καρινιάουσκας στον Γυμναστικό!

Στον επίλογο της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Γιάννη Ψαθά σας είχαμε προϊδεάσει ότι θα ακολουθήσει νέο εντυπωσιακό «χτύπημα» από την διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης. Βέβαια, αυτό που συνέβη ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες! Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του διεθνούς Λιθουανού Βάιντας Καρινιάουσκας, ενός παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκας! Ζούμε πραγματικά ιστορικές στιγμές, καθώς είναι πρωτόγνωρο παίκτης που συμμετείχε την σεζόν που τελείωσε στην Ευρωλίγκα να παίρνει μεταγραφή σε πρωτάθλημα της Α2. Αλλά ο ΓΣ Κύμης έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να γράφει ιστορία!

http://www.sportando.com/en/national-teams...asket-2015.html

και ειναι και στην προεπιλογη της λιθουανιας για το ευρωμπασκετ.

απολυτο φαβορι για την ανοδο πλεον η κυμη
giorgos14
Πραγματικα θα ηθελα να μαθω το ποσό με το οποιο εκλεισε ο Λιθουανος.Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.
o kakos
QUOTE (giorgos14 @ Jun 19 2015, 12:21 ) *
Πραγματικα θα ηθελα να μαθω το ποσό με το οποιο εκλεισε ο Λιθουανος.Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.

90
giorgos14
QUOTE(o kakos @ Jun 19 2015, 13:26 ) *
90


Eσυ παλι που τα μαθαινεις ολα;Ξαδερφο τον γνωστο μανατζερ που ασχοληθηκε με την μεταγγραφη εχεις;
akratacity
με ποια λογικη ενας παιχτης απο το επιπεδο της ευρωλιγκας δεχεται να ερθει σε ομαδα Α2 στην ελλαδα και μαλιστα στα 23 του???

παντως για την κυμη ειναι τεραστια επιτυχια...εκτος απο τον λιθουανο εχει παρει ακομα τουτζιαρακη-ψαθα μηπως ξεχναω καποιον???

o kakos
QUOTE (giorgos14 @ Jun 19 2015, 12:51 ) *
Eσυ παλι που τα μαθαινεις ολα;Ξαδερφο τον γνωστο μανατζερ που ασχοληθηκε με την μεταγγραφη εχεις;

απλα ο μανατζερ του είναι ελληνας....αν μαθεις κατι διαφορετικο εδώ ειμαστε
bodiroga10
QUOTE (akratacity @ Jun 19 2015, 16:03 ) *
παντως για την κυμη ειναι τεραστια επιτυχια...εκτος απο τον λιθουανο εχει παρει ακομα τουτζιαρακη-ψαθα μηπως ξεχναω καποιον???

εχει και απο περυσι δεν ξερω αν θα φυγει καποιος παικτες οπως ο ιγκορ μιλοσεβιτς,ο γκιζογιαννης και ο λολας
giorgos14
QUOTE(o kakos @ Jun 19 2015, 14:19 ) *
απλα ο μανατζερ του είναι ελληνας....αν μαθεις κατι διαφορετικο εδώ ειμαστε



Δεν ηταν ειρωνικο το ποστ μου,μαλλον το παρεξηγησες.Πιο πολυ θαυμασμου θα το ελεγα peace.gif
o kakos
QUOTE (giorgos14 @ Jun 19 2015, 18:40 ) *
Δεν ηταν ειρωνικο το ποστ μου,μαλλον το παρεξηγησες.Πιο πολυ θαυμασμου θα το ελεγα peace.gif

smiley.gif blove.gif
λολας και γκιζο θα μεινουν και ο μιλοσεβιτς εχει συμβολαιο
Gkos






Μετά την ανάληψη της ηγεσίας της ομάδας μπάσκετ από τον κ. Δρακόπουλο και την ανανέωση της παραμονής του Στέφανου Πέρκου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, ο Ηρακλής μπαίνει πλέον σε φάση σχεδιασμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρώτο μέλημα των "κυανόλευκων" είναι η διατήρηση στο ρόστερ των τριών βασικών παικτών που πρωταγωνίστησαν πέρσι και βοήθησαν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Ο λόγος για τους Ευθύμη Κοθρά, Δημήτρη Δέσπο και Αντώνη Μιχάλογλου, οι οποίοι - εκτός απροόπτου - θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους για ακόμη ένα χρόνο. Οι τρεις παίκτες φέρεται να έχουν συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των νέων συμβολαίων τους.

Από εκεί και πέρα έχει αρχίσει η αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ και ήδη ο Στέφανος Πέρκος και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους. Σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο Σωτήρης Γκιουλέκας. Ο έμπειρος φόργουορντ (36, 2.02), έμεινε ελεύθερος από τον Φίλιππο Βέροιας, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Κόροιβο με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α1. Στα υπ' όψη βρίσκεται και το όνομα του Σάββα Μανούσου. Ο 29χρονος σέντερ που αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τη θέση "5", αγωνίστηκε πέρσι στον Ερμή Λαγκαδά στον οποίο ξεχώρισε με την παρουσία του παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β΄ Εθνική.

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.vcyeKHpT.dpuf


Κομμάτι - κομμάτι συμπληρώνεται το... πάζλ του νέου ρόστερ της Λιβαδειάς. Από τη νέα προσπάθεια της ομάδας της Βοιωτίας, στη δεύτερη χρονιά της στην Α2 κατηγορία, δεν θα μπορούσαν να έλειπαν οι δύο αρχηγοί! Ο λόγος για τους Γιώργο Τερματζίδη και Τάσο Δημητριάδη, οι οποίοι έδωσαν τα... χέρια με την διοίκηση της ΑΕΛ και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους για ακόμη ένα χρόνο.

Πρόκειται για δύο... μορφές του συγκροτήματος του Σάββα Κατσούνη, καθώς ο μεν Τερματζίδης (32, 1.95) βρίσκεται στη Λιβαδειά από τα 16 του χρόνια (από τις ακαδημίες) και έχει ζήσει τα... πάντα στην ομάδα, ενώ ο επίσης έμπειρος Δημητριάδης (32, 2.04), θα αγωνιστεί για πέμπτη σερί χρονιά στους Βοιωτούς.Οι δύο τους που είναι και αρχηγοί της ΑΕΛ, υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια διάρκειας ενός έτους.

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.HUJjz2Ir.dpuf
MENEGIN11
QUOTE(Gkos @ Jun 20 2015, 02:15 ) *
Μετά την ανάληψη της ηγεσίας της ομάδας μπάσκετ από τον κ. Δρακόπουλο και την ανανέωση της παραμονής του Στέφανου Πέρκου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, ο Ηρακλής μπαίνει πλέον σε φάση σχεδιασμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρώτο μέλημα των "κυανόλευκων" είναι η διατήρηση στο ρόστερ των τριών βασικών παικτών που πρωταγωνίστησαν πέρσι και βοήθησαν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Ο λόγος για τους Ευθύμη Κοθρά, Δημήτρη Δέσπο και Αντώνη Μιχάλογλου, οι οποίοι - εκτός απροόπτου - θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους για ακόμη ένα χρόνο. Οι τρεις παίκτες φέρεται να έχουν συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των νέων συμβολαίων τους.

Από εκεί και πέρα έχει αρχίσει η αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ και ήδη ο Στέφανος Πέρκος και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους. Σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο Σωτήρης Γκιουλέκας. Ο έμπειρος φόργουορντ (36, 2.02), έμεινε ελεύθερος από τον Φίλιππο Βέροιας, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Κόροιβο με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α1. Στα υπ' όψη βρίσκεται και το όνομα του Σάββα Μανούσου. Ο 29χρονος σέντερ που αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τη θέση "5", αγωνίστηκε πέρσι στον Ερμή Λαγκαδά στον οποίο ξεχώρισε με την παρουσία του παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β΄ Εθνική.

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.vcyeKHpT.dpuf


Κομμάτι - κομμάτι συμπληρώνεται το... πάζλ του νέου ρόστερ της Λιβαδειάς. Από τη νέα προσπάθεια της ομάδας της Βοιωτίας, στη δεύτερη χρονιά της στην Α2 κατηγορία, δεν θα μπορούσαν να έλειπαν οι δύο αρχηγοί! Ο λόγος για τους Γιώργο Τερματζίδη και Τάσο Δημητριάδη, οι οποίοι έδωσαν τα... χέρια με την διοίκηση της ΑΕΛ και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους για ακόμη ένα χρόνο.

Πρόκειται για δύο... μορφές του συγκροτήματος του Σάββα Κατσούνη, καθώς ο μεν Τερματζίδης (32, 1.95) βρίσκεται στη Λιβαδειά από τα 16 του χρόνια (από τις ακαδημίες) και έχει ζήσει τα... πάντα στην ομάδα, ενώ ο επίσης έμπειρος Δημητριάδης (32, 2.04), θα αγωνιστεί για πέμπτη σερί χρονιά στους Βοιωτούς.Οι δύο τους που είναι και αρχηγοί της ΑΕΛ, υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια διάρκειας ενός έτους.

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.HUJjz2Ir.dpuf

ο δημητριαδης ειναι ενας απο τους τρεις καλυτερους παιχτες κατω απο την α1 που αγωνιζονται εκτος αττικης

QUOTE(o kakos @ Jun 20 2015, 01:57 ) *
smiley.gif blove.gif
λολας και γκιζο θα μεινουν και ο μιλοσεβιτς εχει συμβολαιο

ενταξει παιδια,κυμη, ψυχικο,προμηθεας,λευκαδα η τετραδα η πεμπτη θεση εθνικος,κ μετα βλεπουμε....δυσκολα το λαυριο ιδια χρονια, μαχητες λειβαδεια παγκρατι δουκας ηρακλης χαροπαλεμα κ μενει να δουμε τι θα γινει με ελευσινα πανιωνιο που δε τους βλεπω σημερα που μιλαμε α2.αν λοιπον ανεβει ο φαρος παει στο πανω γκρουοπ κ η ερυθραια στο κατω,απλα πραγματα
pan24
Νομιζω με το νεο συστημα ο 1ος ανεβαινει απευθειας και οι αλλοι 4 πανε μεσω play off.Θα γινει σφαγη...
gratipa1929
Πιστεύω ότι ο Φάρος θα τερματίσει πρώτος (αν τελικά ανέβει Α2 ως επιλαχών), αλλιώς η Κύμη. Λίγο νωρίς για πρόβλεψη αλλά θα την ριψοκινδυνεύσω. rolleyes.gif
MENEGIN11
QUOTE(gratipa1929 @ Jun 20 2015, 12:33 ) *
Πιστεύω ότι ο Φάρος θα τερματίσει πρώτος (αν τελικά ανέβει Α2 ως επιλαχών), αλλιώς η Κύμη. Λίγο νωρίς για πρόβλεψη αλλά θα την ριψοκινδυνεύσω. rolleyes.gif

για κυμη συμφωνω,για φαρο οχι,γιατι σουπερ ομαδες εχουν κ οι αλλοι διεκδηκητες οποτε χρειαζονται κ αλλα πραγματα.....

παντως πλει οφ κ πλει αουτ θα δωσουν αγριο ενδιαφερον κ ομορφια κ προβλεπω φετος η ενταση να ανεβαινει αρκετες φορες στα ορια του επιτρεπτου,με εθνικο(κυριως) παγκρατι να εχουν το πρωτο λογο.το καλο ειναι οτι πεφτει κατευθειαν μονο ενας οποτε κ κει προβλεπεται χαμος.
giorgos14
QUOTE(periman @ Jun 20 2015, 09:24 ) *
ενταξει παιδια,κυμη, ψυχικο,προμηθεας,λευκαδα η τετραδα η πεμπτη θεση εθνικος,κ μετα βλεπουμε....δυσκολα το λαυριο ιδια χρονια, μαχητες λειβαδεια παγκρατι δουκας ηρακλης χαροπαλεμα κ μενει να δουμε τι θα γινει με ελευσινα πανιωνιο που δε τους βλεπω σημερα που μιλαμε α2.αν λοιπον ανεβει ο φαρος παει στο πανω γκρουοπ κ η ερυθραια στο κατω,απλα πραγματα



δεν νομιζω οτι η Λιβαδεια θα κινδυνεψει στο ελαχιστο.Το ροστερ της ειναι για πρωτη 6αδα
akratacity
http://www.eurohoops.net/el/2015/06/ellada/104260

συνεχιζει ακαθεκτη η κυμη παιρνει και μιλεντιγιεβιτς
giorgos14
QUOTE(akratacity @ Jun 21 2015, 12:24 ) *
http://www.eurohoops.net/el/2015/06/ellada/104260

συνεχιζει ακαθεκτη η κυμη παιρνει και μιλεντιγιεβιτς


Στον Προμηθεα εχει πεσει πολυ ησυχια.Προφανως εχουν επικεντρωθει στο να κανουν μια καλη διοργανωση στο πανελληνιο των παιδων και εχουν παει πισω λιγο τα μεταγραφικα θεματα.
akratacity
QUOTE (giorgos14 @ Jun 21 2015, 14:34 ) *
Στον Προμηθεα εχει πεσει πολυ ησυχια.Προφανως εχουν επικεντρωθει στο να κανουν μια καλη διοργανωση στο πανελληνιο των παιδων και εχουν παει πισω λιγο τα μεταγραφικα θεματα.

ο προμηθεας δεν νομιζω οτι θα κανει πολλες κινησεις ακομα

με κουμπουρα-νοεα-γερομιχαλο εχει κλεισει τα σημαντικοτερα κενα στο ροστερ του πιθανοτατα να παει για ενα ακομα σεντερ
G-arenas
QUOTE (akratacity @ Jun 21 2015, 14:46 ) *
ο προμηθεας δεν νομιζω οτι θα κανει πολλες κινησεις ακομα

με κουμπουρα-νοεα-γερομιχαλο εχει κλεισει τα σημαντικοτερα κενα στο ροστερ του πιθανοτατα να παει για ενα ακομα σεντερ

θελει εναν ακομα σεντερ σιγουρα,μαλλον σκορδιλη,και απο τι λενε θελουν και εναν σκορερ δυαρι...
Gkos



Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την κινητικότητά της τόσο στο θέμα των μεταγραφών, όσο και σε αυτό των ανανεώσεων, η ομάδα των Μαχητών Δόξας Πεύκων, κλείνοντας άλλη μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της επόμενης σεζόν για την Α2 κατηγορία. Ο λόγος για τον Σωτήρη Μπουρδάνο, ο οποίος έφτασε σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου και θα ενισχύσει την προσπάθειά της, στη μεγάλη της περιπέτεια στο ενισχυμένο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Basketblog από τις 4 Ιουνίου.

Ο 29χρονος σκόρερ, ήταν μεταξύ των κορυφαίων του Δούκα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, αλλά δε θα συνεχίσει με την ίδια ομάδα, παρότι προβιβάστηκε στην Α2. Αντιθέτως, θα συνεργαστεί ξανά με τον κόουτς Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, μετά τη μεταξύ τους συμβίωση στην Αναγέννηση Φλόγα τη σεζόν 2008-2009. Τότε, ο Έλληνας τεχνικός είχε βοηθήσει στην καταξίωση του εν λόγω μπασκετμπολίστα. Ο τελευταίος, πάντως, επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο facebook, όπου έγραψε τα εξής λόγια:

«Θα ηθελα να ευχαριστησω απο τα βαθη της ψυχης μου την ομαδα του Δουκα,τους ανθρωπους της διοικησης,κ ολους οσους συνεργαστηκα τα δυο χρονια που ημουν μελος της.Δεν θα ξεχασω ποτε ολα οσα εκαναν για μενα κ θα θυμαμαι παντα το ποσο κυριοι σταθηκαν απεναντι μου τοσο στα ευκολα οσο κ στα πολυ δυσκολα.Θα με βασανιζει παντα το οτι δεν ειχα την δυνατοτητα να βοηθησω στα τελευταια παιχνιδια για λογους που ποτε δεν θα μιλησω.οπως κ να εχει ομως η ομαδα βρισκει τελικα το δρομο της κ ευχομαι τα καλυτερα για τη συνεχεια.σας ευχαριστω πολυ λοιπον ολους φιλοι μου,θα ειστε παντα στην καρδια μου.Επισης,ενα τεραστιο ευχαριστω,σ εναν απο τους καλυτερους ελληνες προπονητες, τον Λευτερη Χατζηκυριακιδη που με επελεξε να βρισκομαι στο ροστερ της ομαδαρας του για τη νεα σεζον.Ητανε μια πολυ ευκολη αποφαση για μενα κ ελπιζω να φανω ανταξιος των προσδοκιων των ανθρωπων της ομαδας κ πανω απ ολα να καταφερω να γινω μελος της πολυ ομορφης οικογενειας που εχουνε οικοδομησει ολοι οσοι βρισκονται γυρω απο την ομαδα τα τελευταια 2 χρονια.Ευχομαι υγεια σε ολους,καλη χρονια,κ τα υπολοιπα στο γηπεδο,γιατι εγω παντα εκει μιλουσα.ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ 2015-2016!»



http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.cTR2DWRC.dpuf

Μηχανολόγος
Ο Αρης θέλει να... υιοθετήσει το Παγκράτι

Το νέο μοντέλο διοίκησης που θέλει να εφαρμόσει ο Νίκος Λάσκαρης στον Αρη ενδέχεται να εκπλήξει πολλούς και με πολλές από τις δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν. Κι αν οι συνεργασίες με ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα που υπάρχουν στον σχεδιασμό θεωρούνται κάτι πολύ φυσιολογικό, οι ομάδες... franchise σε μικρότερες κατηγορίες θα προκαλέσουν συζητήσεις. Με τον πρώτο στόχο να έχει ήδη εντοπιστεί και να είναι το Παγκράτι, λόγω της παρουσίας του πρώην προέδρου των "ροσονέρι" και νυν νέου κουμανταδούρου του αγωνιστικού τμήματος του Αρη, Δημήτρη Παπακυριάκη.
Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ρίξει μεν το μεγάλο βάρος στην προσπάθεια για εξασφάλιση της ευρωπαϊκής παρουσίας της ομάδας μέσω Eurocup, έσπευσαν να ανανεώσουν τη συνεργασία με τον Δημήτρη Πρίφτη που οδήγησε την ομάδα στην πολύ καλή χρονιά που τελείωσε, βάζουν μπρος τον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά με την ίδια ένταση θέλουν να δουλέψουν και τις παράπλευρες ιδέες τους.
Η σκέψη για συνεργαζόμενες ομάδες στις μικρότερες κατηγορίες περιλαμβάνει και την Α2 και τη Β' Εθνική και την Αθήνα και πόλεις της επαρχίας. Ενα κατά το δυνατόν διευρυμένο γεωγραφικά δίκτυο δηλαδή, στο οποίο οι ομάδες με τις οποίες θα προκύψουν οι συνεργασίες θα "φιλοξενούν" τους νεαρούς παίκτες που θα πρέπει να πάρουν εμπειρίες για να φανεί αν μπορούν να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα του Αρη.
Για την Αθήνα, μάλιστα, αρχικά είχαν γίνει επαφές με τον Ηλυσιακό αλλά στην πορεία διαπιστώθηκαν κάποια προβλήματα που δεν καθιστούσαν εύκολη αυτή τη συνεργασία και έγινε... μετακόμιση της ιδέας μια ευθεία παρακάτω. Το ιστορικό Παγκράτι θεωρείται η ιδανική περίπτωση, σε μια εποχή που δε βρίσκεται μεταξύ των ομάδων της κατηγορίας με τους δυνατούς επενδυτές και την οικονομική άνεση.
Η πρόθεση του Λάσκαρη και των συνεργατών του έχει έρθει σε γνώση των διοικούντων το Παγκράτι, χωρίς πάντως ακόμα να θεωρείται τελειωμένο αφού πρέπει να συζητηθεί με λεπτομέρειες το ακριβές μοντέλο της συνεργασίας. Σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις με τις πιθανότητες συμφωνίας να θεωρούνται καλές. Ταυτόχρονα, εντοπίζονται και άλλες ομάδες με ενδιαφέρον από την υπόλοιπη Ελλάδα για να δεχθούν ανάλογες κρούσεις χωρίς όμως ακόμα να έχει αποφασιστεί ο ακριβής αριθμός τους
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.vXLSAPaw.dpuf
Gkos
Η μεγαλύτερη μεταγραφή, προ των πυλών…

Ολα τα έχουμε δει στη φετινή Α2. Ή μήπως όχι; Γιατί υπάρχουν ενδείξεις ότι βρισκόμαστε προ των πυλών της μεγαλύτερης μεταγραφής όλων των εποχών στην κατηγορία.

Επί του παρόντος υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και στον παίκτη και εντός της εβδομάδας αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.

Δεν είναι ξένος, είναι Ελληνας, με πλούσιο βιογραφικό. Εχει γράψει ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και θα στρέψει ακόμα περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας  στη δευτερη τη ταξει  κατηγορια.

http://www.superbasket.gr/i-megaliteri-met...-pro-ton-pilon/


*Τι να δουμε δηλαδή;
Να κατεβει Α2 ο Διαμαντιδης;
MERLIN10
Μάλλον για Σχορτσιανίτη λέει
gratipa1929
Ο Σπανούλης στο Παγκράτι (προς το παρόν ας βολευτούμε με τα τσικό του Άρη...) smiley.gif
giorgos14
QUOTE(MERLIN10 @ Jun 22 2015, 18:29 ) *
Μάλλον για Σχορτσιανίτη λέει



Εγω για κανεναν Κακιουζη θα λεγα..
benchwarmer
QUOTE(giorgos14 @ Jun 22 2015, 23:17 ) *
Εγω για κανεναν Κακιουζη θα λεγα..


Κυκλοφορούν κάτι ψίθυροι ότι πρόκειται για παίχτη που έχει σταματήσει εδώ και κάποια χρόνια rolleyes.gif rolleyes.gif
Basketpinezas13
Κακιούζης στον Φαρο
Μηχανολόγος
QUOTE(benchwarmer @ Jun 23 2015, 00:00 ) *
Κυκλοφορούν κάτι ψίθυροι ότι πρόκειται για παίχτη που έχει σταματήσει εδώ και κάποια χρόνια rolleyes.gif rolleyes.gif

Λιαδέλης , Τσαρτσαρής, smiley.gif
gratipa1929
QUOTE (Μηχανολόγος @ Jun 23 2015, 00:23 ) *
Λιαδέλης , Τσαρτσαρής, smiley.gif

Αλβέρτης rolleyes.gif

Πέρα από την πλάκα, μήπως εννοούν τον Καλαμπόκη που έχει δεχθεί πρόταση από την Λευκάδα?
Μηχανολόγος
Κι εγώ αυτό πιστέυω. Το έγραψε το basketblog για Καλαμπόκη. Πάντως βλέπω και στο Παγκράτι κανένα Φλιώνη και Πουλιανίτη από Άρη
Μηχανολόγος
Εδώ λέει για πρωταθλητή όμως
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=283
Μου έρχεται στο μυαλό ο Πελεκανος , Σκορδίλης, και......... Καββαδάς
bodiroga10
QUOTE (Μηχανολόγος @ Jun 23 2015, 01:06 ) *
Εδώ λέει για πρωταθλητή όμως
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=283
Μου έρχεται στο μυαλό ο Πελεκανος , Σκορδίλης, και......... Καββαδάς

ξεχωριστη ιστορια στο ελληνικο μπασκετ ο σκορδιλης και ο καββαδας δεν νομιζω ουτε καν ο καλαμποκης και ο πελεκανος....
μεγαλυτερη μεταγραφη ολων των εποχων και το πρωταθλητης εμενα με παραπεμπει στην εθνικη του 05 με πιο πιθανους βασιλοπουλο,παπαδοπουλο ή κακιουζη. πραγματικο μπαμ θα ηταν να επαιζε στην α2 κανενας παπαλουκας αλλα το θεωρω απιθανο...



MERLIN10
Πελεκάνος πέρυσι είχε πρόταση απο Αστακό και τελευταία στιγμη αποφάσισε να πει όχι!!Δεν λέω τεράστιο όνομα άλλα όχι και τόσο μεγάλη έκπληξη!!Κακιούζης,σχορτσιανιτης,Τσαρτσαρής πιστεύω..έτσι κουβέντα να γίνετε smiley.gif
gratipa1929
Για το θέμα του Παγκρατίου τώρα, θεωρώ ότι με την αφραγκία που έχουμε η προσθήκη κάποιων νεαρών από της ακαδημίες του Άρη θα ήταν ευπρόσδεκτη. Όμως αν οριστικοποιηθεί αυτή η απόφαση θεωρώ ότι μικραίνουμε ακόμη περισσότερο ως σωματείο. Θεωρώ εγκληματικό ένα σωματείο με την ιστορία του Παγκρατίου να αποτελέσει "ακαδημία" οποιασδήποτε άλλης ομάδας, ακόμα και αν μιλάμε για τον Άρη. Ας σταματήσει επιτέλους η διοίκηση να διασύρει το σωματείο μας για να καλύπτει τις αδυναμίες της να συγκροτήσει ένα σοβαρό πλάνο που θα μας βγάλει οριστικά από το αδιέξοδο. Μία οι μεγιστάνες επενδυτές με τις σερβικες ομάδες, μία τα "νοικοκυρέματα" (έτσι ονομάζεται η αφραγκία τώρα?), μία η προσκόλληση στον Άρη για να τρώμε ό,τι περισσεύει μας έχουν καταντήσει περίγελο. Φέτος στην Α2 βρέχει μεταγραφές και εμείς κρατάμε ομπρέλα.

Ξέρω ότι ίσως γίνομαι σκληρός, αλλά δυστυχώς με πονά πολύ αυτή η κατάντια που βιώνουμε και δεν μπορώ να χαϊδέψω αυτιά.

Χίλιες φορές ένας αξιοπρεπής υποβιβασμός με δικά μας παιδιά αν δεν μπορέσουμε να βρούμε πόρους.
giorgos14
Eντελει η βομβα ηταν ο Κακιουζης στον Φαρο..
Gkos
O πρωταθλητής Ευρώπης...Μιχάλης Κακιούζης στον Φάρο!


Για την μεγαλύτερη μεταγραφή της φετινής Α2 σας μιλήσαμε χθες (22/6) μέσω της στήλης μας «The Insider» (Ανακοινώνεται η μεγαλύτερη μεταγραφή...στην Α2) και αυτή δεν είναι άλλη από την ενίσχυση του Φάρου Κερατσινίου με τον Μιχάλη Κακιούζη.
Ο 39χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ανδρών και πρωταθλητής αλλά και κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ, θα αγωνιστεί στην Α2 μετά από 20 χρόνια (1995 στον Ιωνικό ΝΦ) όπου θα συναντήσει τον αδελφό του Γιάννη, στο αντίπαλο δέος...την Κύμη! Ο Κακιούζης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Νέα Κηφισιά, ολοκληρώνοντας την σεζόν στον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, όπου σε 16 παιχνίδια είχε 12 πόντους κατά μέσο όρο.
Πλέον, και ενώ τυπικά ο Φάρος είναι ομάδα Β' Εθνικής (ο Πανελευσινιακός αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή στην Β' Εθνική και έτσι θα ανέρθει ο Φάρος στην Α2) δημιουργεί μια ομάδα φόβητρο...και σίγουρα αποτελεί το πρώτο φαβορί για την άνοδο του στην Basket League, με τους Βαγγέλη Τσάπα και Ανδρέα Πολέμη να δημιουργούν ένα σύνολο...φόβητρο ακόμα και για ομάδες της Α1


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...k.3gIb8gz2.dpuf
Basketpinezas13
Το γράψαμε χθες
gratipa1929
Και τελικά οριστικά ο Φάρος στην Α2, καθώς η Ελευσίνα αποφάσισε να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στην Β' Εθνική. Σίγουρα πρώτο φαβορί για άνοδο και δεύτερο η Κύμη. Ο Προμηθέας τελικά δεν ακολούθησε μέχρι στιγμής το ρυθμό των άλλων στις μεταγραφές και θα είναι σαφώς πιο αδύναμος από πλευράς ρόστερ και μπάτζετ σε σχέση με αυτές τις 2 ομάδες. Άρα λογικά θα είναι 6 τα δυνατά αουτσάιντερ, Προμηθέας μαζί με Ψυχικό, Λευκάδα, Λιβαδειά, Εθνικό και Λαύριο (κοντά και σε Τότσιο, περιφέρεια φωτιά με Τότσιο-Γιαννακόπουλο-Σακελλαρίου). ΧΑΜΟΣ!

Στα μεταγραφικά, ο Ηρακλής κράτησε τους 3 καλύτερους περσινούς του παίκτες, Δέσπο(5), Μιχάλογλου(4) και Κοθρά(1), ενώ απέκτησε τον Γκιουλέκα(4) και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του κοινοτικού Νίκολιτς(1). Σαφώς πιο δυνατός από πέρυσι!

Ο Δούκας ξέρουμε πως θα εμφανιστεί στο πρωτάθλημα?

Μέχρι στιγμής οι μόνες ομάδες που δεν έχουν κάνει ούτε μία κίνηση είναι το Παγκράτι, ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος. Ζορίζουν επικίνδυνα τα πράγματα για εμάς
nestoras kommatos
Πρόταση στον 35χρονο Φαρσαλινό σέντερ και άλλοτε πρώτο σκόρερ της Α2 Γιώργο Αναγνωστόπουλο που πέρσι αγωνιζόταν στη Δόξα Λευκάδας φαίνεται να έχει πραγματοποιήσει ο ΓΣ Φαρσάλων, η ομάδα δηλαδή στην οποία είχε κάνει τα πρώτα του μπασκετικά βήματα!

Αν όντως ο Γιώργος πει το ναι και επιστρέψει ως αθλητής στα παρκέ της Θεσσαλίας, τότε ο ΓΣΦ γίνεται από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στη Γ Εθνική (και ας έχασε τον παίκτη-ορχήστρα Τσέλιο που επέστρεψε στους Τιτάνες Παλαμά).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.