Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Γενικά θέματα που αφορούν την ομάδα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244
CG.
QUOTE (ChrisKof13 @ Aug 18 2016, 18:01 ) *
Eδω λεει 28/716...κ δεν παει καν στην προπονηση..τι γινεται με Γκιστ ρε μαγκες..θα μας ερθει καμια κεραμιδα;;που ειναι αυτος;;

οπως και περσι... ετσι και φετος θα μας αργησει ο γκιστ αλλα εν τελει θα ερθει
salonikatasos
QUOTE (ChrisKof13 @ Aug 18 2016, 18:01 ) *
Eδω λεει 28/716...κ δεν παει καν στην προπονηση..τι γινεται με Γκιστ ρε μαγκες..θα μας ερθει καμια κεραμιδα;;που ειναι αυτος;;

21 αυγούστου (21/8) έρχεται ο γκιστ,δηλαδή την κυριακή. 28/7/2016,δηλαδή 28 ιουλίου είναι λογικά η ημερομηνία που παντρεύτηκε.
Reggie Miller 31
Βγήκαν τα εισιτήρια για το τουρνουά για τον ΔΔ... 25 ευρώ το φθηνότερο στο άνω διάζωμα (και για τις 2 μέρες)... Μπράβο ΔΓ γιατί καταλαβαίνεις τις εποχές που ζούμε... 75€ τουλάχιστον για να πάρει ένας πατέρας τα παιδιά του να δει τα φιλικά... 41.gif 41.gif 41.gif

YΓ Απ' ότι ακούγεται τα Διαρκείας θα πληρώσουν και αυτά εισιτήριο... #απο_την_μύγα_ξύγκι
rahxephon13
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-toy-diamantidi

Βγήκε το πρόγραμμα για το τουρνουά του διαμαντιδη.

Reggie έχεις δίκιο για τις τιμές το λιγότερο είναι 25, αν και αυτό μετριάζεται κάπως αν σκεφτείς ότι μπορείς να δεις και τους τέσσερις αγώνες με 1 εισιτήριο (τουλάχιστον αυτό λέει) όποτε αν μπορέσεις να πας παρασκευη σαββατο τότε πιστεύω αξίζει και θα χορτάσεις μπάσκετ, επίσης μην ξεχνάμε ότι μέρος τον χρημάτων θα πάει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα επιλογής του μητσου.
Nemesakos
Κρίμα που δεν παίζουμε και με την Μπαρτσελόνα.. Θα είχε ενδιαφέρον...
pan24
Δεν υπαρχει η δυνατοτητα για πιο φτηνο εισιτηριο που να ισχυει ανα παιχνιδι ή εστω ανα ημερα?
Εγω θα ειμαι αθηνα για δουλεια την παρασκευη και μπορω να παω μονο σε αυτο με την μακαμπι αλλα 25 ευρω για ενα φιλικο δεν δινω
Reggie Miller 31
QUOTE (rahxephon13 @ Aug 26 2016, 13:02 ) *
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-toy-diamantidi

Βγήκε το πρόγραμμα για το τουρνουά του διαμαντιδη.

Reggie έχεις δίκιο για τις τιμές το λιγότερο είναι 25, αν και αυτό μετριάζεται κάπως αν σκεφτείς ότι μπορείς να δεις και τους τέσσερις αγώνες με 1 εισιτήριο (τουλάχιστον αυτό λέει) όποτε αν μπορέσεις να πας παρασκευη σαββατο τότε πιστεύω αξίζει και θα χορτάσεις μπάσκετ, επίσης μην ξεχνάμε ότι μέρος τον χρημάτων θα πάει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα επιλογής του μητσου.

Ισχύει αυτό που λες για τους αγώνες, αλλά και πάλι τέτοιες εποχές τόσο ακριβό δεν το βάζεις αν σκεφτείς οτι συνήθως στην ευρωλίγκα μέχρι τώρα τα εισιτήρια έκαναν 10 ευρώ (άρα και για τους 2 αγώνες 20). Επίσης:
1. Ας μου δώσει μου την επιλογή να διαλέξω σε πόσους αγώνες θα πάω και όχι με το ζόρι να μου πουλάει πακέτο. Ο καθένας έχει συγκεκριμένο μπάτζετ διαθέσιμο
2. Όσοι πήραν διαρκείας έχουν σκάσει 200 ευρώ τουλάχιστον, μην ζητάει να πληρώσουν και ένα αξιοσέβαστο ποσό για να δουν 2 φιλικά και μια βράβευση.

Τεσπά, ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του, απλά με ενόχλησε αρκετά μια τόσο τσιμπημένη τιμή με σκοπό να βγάλει και το παραμικρό ευρώ εκμεταλλευόμενος την αγάπη του κόσμου προς τον ΔΔ. Ο κόσμος το βλέπει συναισθηματικά και ο ΔΓ το βλέπει ψυχρά επιχειρηματικά, κάτι στο οποίο δεν μας είχαν συνηθίσει ο αφοί.
bodiroga10
τα εισιτηρια δεν ειναι ακριβα απλα φαινονται ακριβα επειδη ειναι πακετο και για τις 2 ημερες

θα μπορουσε ανετα να εβαζε εισιτηριο για τους 2 αγωνες της ημερας με φτηνοτερο 15 ευρω οποτε ουσιαστικα το 25ευρω να ηταν 30ευρω....

εκει που ειναι το μεγαλο φαουλ της διοικησης ειναι η αντιμετωπιση των διαρκειας. αν ισχυει οτι οποιος εχει διαρκειας θα πληρωσει κανονικα τοτε για 30 ευρω θα δημιουργησει δυσαρεσκεια σε ανθρωπους που εδωσαν 250 ευρω.....

rahxephon13
QUOTE (pan24 @ Aug 26 2016, 13:31 ) *
Δεν υπαρχει η δυνατοτητα για πιο φτηνο εισιτηριο που να ισχυει ανα παιχνιδι ή εστω ανα ημερα?
Εγω θα ειμαι αθηνα για δουλεια την παρασκευη και μπορω να παω μονο σε αυτο με την μακαμπι αλλα 25 ευρω για ενα φιλικο δεν δινω

Από τι φαίνεται όχι αν και δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις.

Το ιδανικό θα ήταν να έχουν εκτός από τα ομαδικά να είχαν και μερικά ημερησία στα 5 10 ευρώ ώστε να μπορούσε να παρακολουθήσει τους αγώνες πιο πολύς κόσμος.

bodi) έχει δίκιο ο Reggie άλλωστε μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τα πιο φτηνά και αυτά λογικά θα φύγουν γρήγορα και αρκετοί θα αναγκαστούν να πάρουν τα πιο ακριβά και πολύς κόσμος θα πρέπει να δώσει από 30 με 45 (η πλειοψηφία) για να δει τα ματς και αν δεν μπορείς να δεις τουλάχιστον 2 3 δεν συμφέρει νομίζω το από πάνω σενάριο που έγραψα θα ήταν πιο κάλο.
PanosIlio
Κουμάντο στην τσέπη του καθενός δεν θα κάνω και είμαι από τους τελευταίους που θα δικαιολογούσαν μια ΚΑΕ αλλά ο ΠΑΟ διοργανώνει ένα τουρνουά, έστω και φιλικό, με ΤΣΣΚΑ, Μπάρτσα και Μακάμπι.

Μόνο το κόστος της φιλοξενίας και μετακίνησης να βάλει κάτω κάποιος (που εννοείται τα πληρώνει όλα ο διοργανωτής) είναι μεγάλο. Βάλε και το φιλανθρωπικό κομμάτι, βάλε και τα λειτουργικά έξοδα (πρέπει όλα να είναι τέλεια εννοείτε), νομίζω 25 το πιο φθηνό καλά είναι.

Και είναι και άλλα έξοδα μέσα που δεν μπορούμε να ξέρουμε. Όλα μετράνε και όλα κοστίζουν και όλα βαραίνουν τον διοργανωτή.
Reggie Miller 31
QUOTE (bodiroga10 @ Aug 26 2016, 13:41 ) *
θα μπορουσε ανετα να εβαζε εισιτηριο για τους 2 αγωνες της ημερας με φτηνοτερο 15 ευρω οποτε ουσιαστικα το 25ευρω να ηταν 30ευρω....

Θα μπορούσε να τα έχει και 10 τα φθηνότερα, όπως τα έχει στην ευρωλίγκα που ειναι και επίσημος αγώνας. Και ξαναλέω, πως είναι 25 στο πάνω διάζωμα που δεν βλέπεις καθόλου καλά. 30 ευρώ τα έχει κάτω, πίσω απο τις μπασκέτες και 40 σε φυσιολογικές θέσεις... Τεσπα, όποιος τα έχει ας τα δώσει.
str
οταν εβγαλα το διαρκειας πριν καμια 20ρια μερες το ρωτησα και μου ειπαν οτι για το τουρνουα τα διαρκειας δεν ισχυουν γιατι τα λεφτα θα πανε σε ιδρυμα...
μου κακοφανηκε βεβαια...

δεν νομιζω οτι θα παω στο τουρνουα...
εχω πληρωσει λεφτα φγια διαρκειας δεν μου περισσευπυν αλλα 25...απ την τηλεοραση λοιπον...

λαθος τιμολογιακη πολιτικη...πολυ φοβαμαι οτι το γηπεδο θα ειναι μισοαδειο...
bodiroga10
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Aug 26 2016, 13:52 ) *
Θα μπορούσε να τα έχει και 10 τα φθηνότερα, όπως τα έχει στην ευρωλίγκα που ειναι και επίσημος αγώνας. Και ξαναλέω, πως είναι 25 στο πάνω διάζωμα που δεν βλέπεις καθόλου καλά. 30 ευρώ τα έχει κάτω, πίσω απο τις μπασκέτες και 40 σε φυσιολογικές θέσεις... Τεσπα, όποιος τα έχει ας τα δώσει.

οπως σωστα λεει και ο panosilio το κοστος του τουρνουα μονο μικρο δεν θα ειναι

ακομα και αν γεμισει το οακα και καπουν 18000 ευρω επι 40 ευρω μ.ο τιμων τα εσοδα ειναι 720000

απο αυτα πρεπει να πληρωθουν εφοριες,φιλοξενια ομαδων,λεφτα που θα δωθουν σε φιλανθρωπικη οργανωση κτλ

και ξαναλεω τα 25 ευρω ειναι για 4 αγωνες, προσωπικα μπορει να προτιμησω να τα δωσω για επισημο αγωνα αλλα αν η διοικηση θεωρει οτι θα υπαρχει μεγαλη ζητηση και θα υπαρξει sold out καλα εκανε και τα ορισε τοσο

εκει που εκανε λαθος ειναι για τα διαρκειας

Nemesakos
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Aug 26 2016, 13:52 ) *

Ρέτζι, αν σκεφτείς ότι με 25 ευρώ βλέπεις 4 ματς, αυτό σημαίνει ότι το εισιτήριο κάνει 6.25 ανά αγώνα. Τα 30 είναι είναι 7.5 ανα αγώνα. Το γράφω μόνο και μόνο γιατί είπες ότι το φθηνότερο στην ευρωλίγκα έχει 10 ευρώ. Αναλογικά για 4 ματς θα έδινες 40. Βέβαια άλλο φιλικό και άλλο Ευρωλίγκα. Στην κατάσταση που περιγράφεις όμως, όπου θα θες να πάρεις και τα παιδιά σου μαζι, την κατανοώ απόλυτα και το κόστος 75 ευρώ είναι δυσβάσταχτο. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο πληρώνουν κάποιες ηλικίες. Πχ θυμάμαι ως τα 5 δεν πληρώνουν τα παιδιά. Δες το κ αυτό.

Το κακό που βρίσκω εγώ είναι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσεις για ένα μόνο αγώνα. Γιατί εγώ ας πούμε την παρασκευή δουλεύω και δεν θα μπορώ να πάω στο απογευματινό και ίσως με το ζόρι στο βραδυνό. Θα πρέπει να πληρώσω 25 ευρώ μόνο για το Σάββατο?
Reggie Miller 31
QUOTE (Nemesakos @ Aug 26 2016, 14:12 ) *
Ρέτζι, αν σκεφτείς ότι με 25 ευρώ βλέπεις 4 ματς, αυτό σημαίνει ότι το εισιτήριο κάνει 6.25 ανά αγώνα. Τα 30 είναι είναι 7.5 ανα αγώνα. Το γράφω μόνο και μόνο γιατί είπες ότι το φθηνότερο στην ευρωλίγκα έχει 10 ευρώ. Αναλογικά για 4 ματς θα έδινες 40. Βέβαια άλλο φιλικό και άλλο Ευρωλίγκα. Στην κατάσταση που περιγράφεις όμως, όπου θα θες να πάρεις και τα παιδιά σου μαζι, την κατανοώ απόλυτα και το κόστος 75 ευρώ είναι δυσβάσταχτο. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο πληρώνουν κάποιες ηλικίες. Πχ θυμάμαι ως τα 5 δεν πληρώνουν τα παιδιά. Δες το κ αυτό.

Το κακό που βρίσκω εγώ είναι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσεις για ένα μόνο αγώνα. Γιατί εγώ ας πούμε την παρασκευή δουλεύω και δεν θα μπορώ να πάω στο απογευματινό και ίσως με το ζόρι στο βραδυνό. Θα πρέπει να πληρώσω 25 ευρώ μόνο για το Σάββατο?

χαχαχαχαχα ευτυχώς δεν έχω παιδιά (ακόμα) tongue.gif Απλά λέω για του υπόλοιπους.Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία των διαρκείας, που πραγματικά δεν μου περισσεύουν πλέον να δώσω άλλα 25 ευρώ

Κοίτα αν είναι να δεις και τους 4 αγώνες αξίζει δεν λέω. Αλλά πόσοι θα πάνε να δούνε και τους 4 αγώνες ή έστω και τους 2 σε μια μέρα; ειδικά όταν ο ένας είναι καθημερινή όπως σωστά λες και συ. Γενικά το θεωρώ χαζό να μην δίνει η ΚΑΕ την δυνατότητα να μπορείς να επιλέξεις πόσους αγώνες θα παρακολουθήσεις. Ας το έκαναν όπως η ΕΟΚ το Ακρόπολις, 15 ευρώ την ημέρα και όποιος θέλει να τα δει και τις 2 μέρες στα 25 (και όχι 30€, γιατί πάντα υπάρχει μια έκπτωση όταν αγοράζεις μια σειρά απο υπηρεσίες και όχι κάτι μεμονωμένα)
salonikatasos
το γήπεδο στα φιλικά(του παναθηναϊκού,τα βραδινά δηλαδή) θα είναι γεμάτο και λόγω διαμαντίδη,αλλά και λόγω αντιπάλων σε ένα καλό τεστ για τα αποκαλυπτήρια της ομάδας. 25 ευρώ για 4 ματς μεταξύ των κατόχων 21 ευρωπαϊκών δεν είναι τίποτα,αν και νομίζω ότι θα ήταν πιο σωστό να έχει και απλά εισιτήρια για τα 2 παιχνίδια της κάθε μέρας ξεχωριστά. πάντως σε πολλά τουρνουά(ακόμα και εθνικών ομάδων,πχ στο φετινό της ελλάδας) νομίζω ότι βγαίνουν πακέτα εισιτηρίων.

και είναι και λογικό αν το δεις κανείς,γιατί το πρώτο ματς θα τελειώσει στις 8.15-8.30. αυτούς που θα είχαν πάει στο πρώτο ματς πώς θα τους έβγαζες έξω? θα γινόταν εκκένωση του γηπέδου για να μπουν στη συνέχεια όσοι είχαν για το 2ο ματς(του παναθηναΪκού)?
rahxephon13
http://www.sdna.gr/mpasket/kosmos/article/...plos-singkleton

Άλλη μια νίκη απομένει για την Ανχούι ώστε να τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο σιγκλετον και να μπορεί επιτελούς να ρθει ελλαδα.
Reggie Miller 31
QUOTE (rahxephon13 @ Aug 31 2016, 20:16 ) *
http://www.sdna.gr/mpasket/kosmos/article/...plos-singkleton

Άλλη μια νίκη απομένει για την Ανχούι ώστε να τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο σιγκλετον και να μπορεί επιτελούς να ρθει ελλαδα.

Να πάθει κανά τραυματισμό απο την κούραση ή απλά να ξεφουσκώσει και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με την ιδέα να τον αφήσουν να παίζει.

BTW, και αυτός ο Χριστιανός διακοπές δεν θέλει να κάνει; Ούτε να χρωστούσε σε τοκογλύφο τόση δουλειά σερί.
salonikatasos
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Aug 31 2016, 21:04 ) *
Να πάθει κανά τραυματισμό απο την κούραση ή απλά να ξεφουσκώσει και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με την ιδέα να τον αφήσουν να παίζει.

BTW, και αυτός ο Χριστιανός διακοπές δεν θέλει να κάνει; Ούτε να χρωστούσε σε τοκογλύφο τόση δουλειά σερί.

δεν μπορούν να του απαγορέψουν να παίξει,γιατί πολύ απλά όταν τον πήραμε είχε ήδη υπογράψει στην κίνα. λογικά η σειρά θα τελειώσει το πολύ σε 1 βδομάδα,οπότε θα έχει 1 μήνα μέχρι να αρχίσει η χρονιά για να βρεθεί με την υπόλοιπη ομάδα και σιγά σιγά να μπει στις προπονήσεις και τα συστήματα,αφού σε θέμα αγωνιστικού ρυθμού θα είναι πλήρως έτοιμος. εγώ την περίπτωσή του την βλέπω όπως των διεθνών κάθε καλοκαίρι που έμπαιναν με την υπόλοιπη ομάδα στα μέσα σεπτέμβρη,έχοντας ξεκουραστεί 1 μήνα περίπου(τον ιούλιο,πριν αρχίσουν την προετοιμασία με τις εθνικές τους). ο σίνγκλετον ξεκουράστηκε όλο τον μάη,όπου έπαιξε μόνο στο φ4 στις αρχές του και πήγε στην κίνα προς τα τέλη του 1ου 10μερου του ιούνη. είναι βέβαια και το επίπεδο τέτοιο που δεν πρέπει να είναι και ιδιαίτερα κουραστικό πρωτάθλημα
Ginobili
παιχνίδια χαβαλέ...παιδική χαρά τόσο καιρό δίνει ο Σίγκλετον στην Κίνα,που δεν του προσφέρουν απολύτως τίποτα εκτός από χρήματα.
Το σωστό για τον αθλητή για να προετοιμαστεί κατάλληλα για την επερχόμενη χρονιά πρωταθλητισμού θα ήταν να ξεκουραστεί,και να κάνει προπονήσεις μετά.Δεν αναφέρομαι στην προετοιμασία της ομάδας,που και αυτή καλό θα ήταν να την προλάβει.Αλλά σε ατομικές προπονήσεις,όπως κάνει κάθε επαγγελματίας επιπέδου πρωταθλητισμού.

Αυτά τα παιχνίδια παιδικής χαράς τρέχοντας πάνω κάτω για να βάζει 30 π και να παίρνει 25 ριμπ,απλά τον καταπονούν.Να ήταν έστω τουρνουα 2 εβδομάδων π.χ ολυμπιακοί αγώνες...τουλάχιστον αποκομίζεις χρήσιμες εμπειρίες,και γίνεσαι πιο μπαρουτοκαπνισμένος.
Αλήθεια...πόσες άλλες ομάδες επιπέδου τοπ8 ενδιαφέρθηκαν για τον Σίγκλετον το καλοκαίρι λαμβάνοντας υπόψη αυτή την ιδιαιτερότητα του? rolleyes.gif Δεν θυμάμαι ιδιαίτερα...

Μακάρι να έρθει ο Οκάρο,ή κάποιος αντάξιος...γιατί έχω επιφυλάξεις για τον Σίγκλετον σχετικά με το πόσο φρέσκος και αποδοτικός θα είναι.
rahxephon13
QUOTE (Ginobili @ Sep 1 2016, 12:15 ) *
παιχνίδια χαβαλέ...παιδική χαρά τόσο καιρό δίνει ο Σίγκλετον στην Κίνα,που δεν του προσφέρουν απολύτως τίποτα εκτός από χρήματα.
Το σωστό για τον αθλητή για να προετοιμαστεί κατάλληλα για την επερχόμενη χρονιά πρωταθλητισμού θα ήταν να ξεκουραστεί,και να κάνει προπονήσεις μετά.Δεν αναφέρομαι στην προετοιμασία της ομάδας,που και αυτή καλό θα ήταν να την προλάβει.Αλλά σε ατομικές προπονήσεις,όπως κάνει κάθε επαγγελματίας επιπέδου πρωταθλητισμού.

Αυτά τα παιχνίδια παιδικής χαράς τρέχοντας πάνω κάτω για να βάζει 30 π και να παίρνει 25 ριμπ,απλά τον καταπονούν.Να ήταν έστω τουρνουα 2 εβδομάδων π.χ ολυμπιακοί αγώνες...τουλάχιστον αποκομίζεις χρήσιμες εμπειρίες,και γίνεσαι πιο μπαρουτοκαπνισμένος.
Αλήθεια...πόσες άλλες ομάδες επιπέδου τοπ8 ενδιαφέρθηκαν για τον Σίγκλετον το καλοκαίρι λαμβάνοντας υπόψη αυτή την ιδιαιτερότητα του? rolleyes.gif Δεν θυμάμαι ιδιαίτερα...

Μακάρι να έρθει ο Οκάρο,ή κάποιος αντάξιος...γιατί έχω επιφυλάξεις για τον Σίγκλετον σχετικά με το πόσο φρέσκος και αποδοτικός θα είναι.

Το πως θα παρουσιαστεί ο σιγκλεντον πιστεύω θα νε καθοριστικό για την εικόνα της ομάδας γενικά άλλα και την απόδοση του γκιστ κι αν θα τρέχει σαν τον βεγγο όπως και πέρσι, αν δεν τραβήξει θεωρώ ότι θα χουμε πρόβλημα που δεν πρόκειται να καλυφτεί από το 4 οποίος κι αν είναι ο παίχτης που θα πάρουμε, άλλα για να πω την αλήθεια δεν συμμερίζομαι την ανησυχία σου εγώ αντίθετα πιστεύω ότι στην διάρκεια της χρονιάς θα είναι από τους καλύτερους μας παίχτες σε απόδοση, άλλους φοβάμαι εγώ ( μπουρου παπας μποχω) ότι μπορεί να μην τραβήξουν τα αναμενόμενα πάρα τον κινεζο.
Reggie Miller 31
QUOTE (rahxephon13 @ Sep 1 2016, 15:00 ) *
Το πως θα παρουσιαστεί ο σιγκλεντον πιστεύω θα νε καθοριστικό για την εικόνα της ομάδας γενικά άλλα και την απόδοση του γκιστ κι αν θα τρέχει σαν τον βεγγο όπως και πέρσι, αν δεν τραβήξει θεωρώ ότι θα χουμε πρόβλημα που δεν πρόκειται να καλυφτεί από το 4 οποίος κι αν είναι ο παίχτης που θα πάρουμε, άλλα για να πω την αλήθεια δεν συμμερίζομαι την ανησυχία σου εγώ αντίθετα πιστεύω ότι στην διάρκεια της χρονιάς θα είναι από τους καλύτερους μας παίχτες σε απόδοση, άλλους φοβάμαι εγώ ( μπουρου παπας μποχω) ότι μπορεί να μην τραβήξουν τα αναμενόμενα πάρα τον κινεζο.

Φαντάσου να μην τραβήξει ο Μπουρούσης και ο Σίγκλετον μαζί τι έχει να γίνει... Πράγμα καθόλου απίθανο με τον έναν να έχει κάνει μόνο μια σοβαρή χρονιά πέρσι και τις υπόλοιπες να προσπαθεί να το παίξει Ντιρκ και τον άλλον να παίζει non stop απο πέρσι τον Οκτώβρη.
rahxephon13
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Sep 1 2016, 22:53 ) *
Φαντάσου να μην τραβήξει ο Μπουρούσης και ο Σίγκλετον μαζί τι έχει να γίνει... Πράγμα καθόλου απίθανο με τον έναν να έχει κάνει μόνο μια σοβαρή χρονιά πέρσι και τις υπόλοιπες να προσπαθεί να το παίξει Ντιρκ και τον άλλον να παίζει non stop απο πέρσι τον Οκτώβρη.

Είναι σίγουρο ότι πήραμε αρκετά ρίσκα με κάποιους παίχτες άλλα με τα λεφτά που διαθέτουμε θεωρώ ότι κάνουμε πολύ καλές επιλογές (ακόμη και ο νικολς που ακούγεται) σίγουρα πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά άλλα τι θα βγει τελικά η όχι είναι άλλη υπόθεση.
Reggie Miller 31
QUOTE (rahxephon13 @ Sep 1 2016, 23:44 ) *
Είναι σίγουρο ότι πήραμε αρκετά ρίσκα με κάποιους παίχτες άλλα με τα λεφτά που διαθέτουμε θεωρώ ότι κάνουμε πολύ καλές επιλογές (ακόμη και ο νικολς που ακούγεται) σίγουρα πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά άλλα τι θα βγει τελικά η όχι είναι άλλη υπόθεση.

Ναι αυτό που λες ισχύει. Για τα λεφτά που δίνουμε είναι παίκτες που είτε θα βγουν και θα μας κάνουν μάγκες, είτε θα έχουμε τα τραβήγματα των τελευταίων χρόνων (όπως και ο Παππάς και ο Μποχωρίδης που έγραψες πολύ σωστά πιο πάνω). Για μένα το θέμα ήταν και είναι ότι δεν παίζουν λεφτά και κάθε χρόνο έχουμε τα ακριβώς τα ίδια.

Τεσπα, δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχω όρεξη ούτε για λογοκρισίες, ούτε να αρχίσουν να λένε ότι γκρινιάζω κλπ. Στο παρκέ θα φανούν όλα.
rahxephon13
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Sep 1 2016, 23:57 ) *
Ναι αυτό που λες ισχύει. Για τα λεφτά που δίνουμε είναι παίκτες που είτε θα βγουν και θα μας κάνουν μάγκες, είτε θα έχουμε τα τραβήγματα των τελευταίων χρόνων (όπως και ο Παππάς και ο Μποχωρίδης που έγραψες πολύ σωστά πιο πάνω). Για μένα το θέμα ήταν και είναι ότι δεν παίζουν λεφτά και κάθε χρόνο έχουμε τα ακριβώς τα ίδια.

Τεσπα, δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχω όρεξη ούτε για λογοκρισίες, ούτε να αρχίσουν να λένε ότι γκρινιάζω κλπ. Στο παρκέ θα φανούν όλα.

Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο διαθέτουμε κάλο μπάτζετ άλλα σχεδόν καθόλου οργάνωση και σταθερό πλάνο, για μένα δεν είναι τυχαίο ότι 3 χρονιά τώρα έχουμε φάγωμα προπονητών πριν το τέλος της χρονιάς άλλα όπως είπες κι εσύ το θέμα σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
pan24
Ο Ζοτς οσο ηταν στην ομαδα εκανε ενα τεραστιο κακο(σχημα λογου) στην οικογενεια γιαννακοπουλου και στον συλλογο
Την καλομαθε οπως και ολους εμας
Την ειχε μαθει(και εδω που τα λεμε ειχε κερδισει το δικαιωμα να το κανει) να βαζει ενα Χ ποσο καθε χρονο(καποιες χρονιες μεγαλο οπως απο το 2007-2009 καποιες μικροτερο οπως τις χρονιες 2003-2005) και ολα τα υπολοιπα τα αναλαμβανε αυτος
Απο την στελεχωση του τεχνικου τιμ μεχρι την επιλογη των παικτων
Οι προπονητες που ακολουθησαν ειτε δεν ειχαν το ειδικο βαρος ως ονοματα να παρουν τον συλλογο στις πλατες τους και να βγουν μπροστα στα καλα και τα ασχημα ως ασπιδα(πεδουλακης) ειτε δεν ειχαν την εμπειρια να το κανουν ως προπονητες συλλογου(τζορτζεβιτς) ειτε δεν ειχαν την ικανοτητα(ιβανοβιτς καθως το περιβαλλον που διεπρεψε στην ταου ηταν εντελως διαφορετικο)
Ετσι και η διοικηση κληθηκε να κανει κατι που δεν ειχε ξανακανει ποτε τα τελευταια 16-17 χρονια
Ταυτοχρονα η αντιμετωπιση απο τον κοσμο ηταν διαφορετικη
Ο ομπραντοβιτς αντιμετωπιζοταν(ειχε κερδισει αυτη την αντιμετωπιση με τα εργα του) ως ο εχων το αλαθητο του παππα
Ακομα και οταν εκανε σημαντικα λαθη(οπως καθε προπονητης και ανθρωπος γενικοτερα) κανεις δεν στρεφοταν εναντιον του,ποτε κανενας δεν τολμαγε στο οακα να γιουχαρει παικτη της ομαδας και ας ηταν το χειροτερο ακριβοπληρωμενο ταγαρι
Σε καθε κακο αποτελεσμα,σε καθε κριση που περνουσε η ομαδα αυτος εβγαινε μπροστα με αποτελεσμα να βλεπουμε εικονες σπανιες ακομα και σε πρωταθληματα οπως το ισπανικο,εικονες που θυμιζαν nba με τον κοσμο να χειροκροτα ακομα και οταν επεφταν 20αρες
Αυτο ως ενα βαθμο ισχυει ακομα(δεν κυνηγησαν κανεναν προπονητη στο παρκινγκ να τον δειρουν...) αλλα δεν εχει καμια σχεση με το παρελθον
Ως ενα βαθμο ειναι και λογικο αφου πλεον ο κοσμος(οσοι ξερουν μπασκετ οχι τα ουγκανα) βλεπει καποιες αλλοπροσαλλες και καποιες ακατανοητες επιλογες στην διαρκεια του αγωνα τις οποιες δεν ειχε συνηθισει στο παρελθον γιατι μην κοροιδευομαστε κανενας απο οσους φεραμε δεν πλησιαζουν καν στο επιπεδο του Ζοτς
Η λυση ειναι η διοικηση να στηριξει εναν προπονητη και να τον εμπιστευθει για οσο διαρκει το συμβολαιο του.Και οταν ερθει η γιουχα να μην τον διωξει στην λογικη της ποδοσφαιρικης πρακτικης του αποδιοπομπαιου τραγου αλλα να βγει η ιδια μπροστα
PanosIlio
Ξέρει κανείς αν το τουρνουά για τον ΔΔ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη?
villiskabas
QUOTE (PanosIlio @ Sep 7 2016, 10:20 ) *
Ξέρει κανείς αν το τουρνουά για τον ΔΔ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη?

Νομιζω απο Νοβα φιλε μου
PanosIlio
Κρίμα. Νομίζω αυτό το τουρνουά θα έπρεπε να το προσφέρει, και το λέω κυριολεκτικά αυτό, ο ΠΑΟ μέσω ελεύθερης συχνότητας, ΕΡΤ, ΣΚΑΙ κλπ.
Putnam

έχει κανείς ιδέα από euroleague TV και αν αξίζει???

(αν εχω καταλαβει σωστα ειναι συνδρομητικο και βλεπεις ονλαιν τους αγωνες ζωντανα?)
Pantel
QUOTE(Putnam @ Sep 7 2016, 11:24 ) *

(αν εχω καταλαβει σωστα ειναι συνδρομητικο και βλεπεις ονλαιν τους αγωνες ζωντανα?)

οχι φιλε μου, αμα μενεις Ελλαδα δε μπορεις να βλεπεις τις ομαδες μας, παρα μονο αμα εισαι εξωτερικο. Ή για να ειμαι πιο ακριβης θα πρεπει να βρεις proxy να ξεγελας το site οτι μενεις εξωτερικο. Αν εχεις ορεξη να ψαχτεις λιγακι αξιζει, απλα εγω ειμαι της αποψης αμα πληρωνεις, δεν αξιζει να ψαχνεσαι για proxies και λοιπες ρυθμισεις.
PanosIlio
QUOTE(Pantel @ Sep 7 2016, 13:51 ) *
οχι φιλε μου, αμα μενεις Ελλαδα δε μπορεις να βλεπεις τις ομαδες μας, παρα μονο αμα εισαι εξωτερικο. Ή για να ειμαι πιο ακριβης θα πρεπει να βρεις proxy να ξεγελας το site οτι μενεις εξωτερικο. Αν εχεις ορεξη να ψαχτεις λιγακι αξιζει, απλα εγω ειμαι της αποψης αμα πληρωνεις, δεν αξιζει να ψαχνεσαι για proxies και λοιπες ρυθμισεις.

Πιο συγκεκριμένα δεν μπορείς να βλέπεις τον αγώνα της Ελληνικής ομάδας που μεταδίδει η NOVA.
TakeshyKurosawa
QUOTE (Pantel @ Sep 7 2016, 13:51 ) *

Δεν χρειάζεται και ψάξιμο ρε φίλε. Κατεβάζεις το google hola για το google chrome και είσαι άρχοντας!
t0ny3
Σήμερα το leoforos θα δείξει το φιλικό με το Λαύριο; Κάτι τέτοιο νομίζω έγραφε το εξώφυλλο της Πράσινης.
CG.
Παντως αρχησε η βροχη απο το φιλικα
16 τριποντα!!! σημερα
Reggie Miller 31
QUOTE (Putnam @ Sep 7 2016, 11:24 ) *

Για δωρεάν αγώνες Euroleague, μπαίνεις και σε bet365 ή σε στριμ. Ειδικά το laola έχει και τρομερή ποιότητα εικόνας.
green_sky
Με τον ολυμπιακο για το πρωταθλημα την δευτερη αγωνιστικη στο σεφ.Ξεκιναει δηλαδη Οακα στην Ευρωλιγκα με Ζαλγκιρις και μετα απο 2-3 μερες παει σεφ.Καλο ειναι το οτι πεφτει με τον ολυμπιακο νωρις γιατι μετα θα μπορει να δωσει προσοχη στην ευρωπη.Εχει βεβαια το μειονεκτημα οτι ο Εξαστερος ειναι καινουργια ομαδα σε αντιθεση με τον αντιπαλο του.
Απο κει και περα με τον Αρη στην θεσσαλονικη το παιχνιδι δεν πεφτει καλα καθως παει εκει στις 19 Νοεμβριου ενω πριν εχει μαζεμενα τα παιχνιδια με ρεαλ και ολυμπιακο για ευρωλιγκα και μετα τον Αρη εχει Νταρουσαφακα μεσα.
Με την ΑΕΚ παιζει στις 10/12.Αυτο πεφτει καλα αναμεσα στα παιχνιδια με Γαλατα και Φενερ που τα εχει και τα δυο μεσα.
Με τον Παοκ παιζει στην θεσσαλονικη με τον καινουργιο χρονο (7/1).
Dred11
QUOTE (green_sky @ Sep 8 2016, 19:47 ) *
Με τον ολυμπιακο για το πρωταθλημα την δευτερη αγωνιστικη στο σεφ.Ξεκιναει δηλαδη Οακα στην Ευρωλιγκα με Ζαλγκιρις και μετα απο 2-3 μερες παει σεφ.Καλο ειναι το οτι πεφτει με τον ολυμπιακο νωρις γιατι μετα θα μπορει να δωσει προσοχη στην ευρωπη.Εχει βεβαια το μειονεκτημα οτι ο Εξαστερος ειναι καινουργια ομαδα σε αντιθεση με τον αντιπαλο του.
Απο κει και περα με τον Αρη στην θεσσαλονικη το παιχνιδι δεν πεφτει καλα καθως παει εκει στις 19 Νοεμβριου ενω πριν εχει μαζεμενα τα παιχνιδια με ρεαλ και ολυμπιακο για ευρωλιγκα και μετα τον Αρη εχει Νταρουσαφακα μεσα.
Με την ΑΕΚ παιζει στις 10/12.Αυτο πεφτει καλα αναμεσα στα παιχνιδια με Γαλατα και Φενερ που τα εχει και τα δυο μεσα.

Ευνοικό θα το λεγα το πρόγραμμα. Αποδυναμώνεται το πρόβλημα των -2 ξένων από το γεγονός ότι παίζουμε εκτός έδρας. Βέβαια μετράει η διαφορά. Νομίζω εξαιτίας του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουμε με τον Σίνγκλετον μεταξύ των ξένων που θα παίξουν, ενώ για εκτός κόβω Νίκολς και Φελντίν.
john wick
Νομιζω ενα ακομα + για την ομαδα μας ειναι οτι οι απεναντι δεν θα εχουν προλαβει να "δουν" τα plays , τις αμυνες κ.λ.π της ομαδας μας , η οποια σαφως κ εχει πιο πολλους νεους σε σχεση με αυτους.
tuareg
QUOTE (green_sky @ Sep 8 2016, 20:47 ) *

το μεταξυ μας 19/11 θα γινει 20 η 21 σιγουρα.
salonikatasos
QUOTE (tuareg @ Sep 9 2016, 10:07 ) *
το μεταξυ μας 19/11 θα γινει 20 η 21 σιγουρα.

18 νοεμβρίου παίζουμε με ολυμπιακό ευρωλίγκα(παρασκευή),το οποίο δεν γίνεται να αλλάξει γιατί στις 16 παίζουμε κι άλλο ματς,εκτός έδρας στη ρεάλ. οπότε το πιο πιθανό είναι να γίνει στις 21,αφού μετά υπάρχει και περιθώριο αρκετών ημερών μέχρι το επόμενο ματς(στις 25 με νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ)
villiskabas
σημερα θα υπαρχει τηλεοπτικη καλυψη???????
irving
QUOTE(villiskabas @ Sep 11 2016, 12:29 ) *
σημερα θα υπαρχει τηλεοπτικη καλυψη???????

δεν ειδα κατι. μαλλον οχι.
εκτος ο γκιστ λογω του διαστρεμματος. θα παιξει ο σινγκλετον
tuareg
QUOTE (salonikatasos @ Sep 9 2016, 13:51 ) *
18 νοεμβρίου παίζουμε με ολυμπιακό ευρωλίγκα(παρασκευή),το οποίο δεν γίνεται να αλλάξει γιατί στις 16 παίζουμε κι άλλο ματς,εκτός έδρας στη ρεάλ. οπότε το πιο πιθανό είναι να γίνει στις 21,αφού μετά υπάρχει και περιθώριο αρκετών ημερών μέχρι το επόμενο ματς(στις 25 με νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ)

με τις 48 ωρες παει η για 20 αργα το βραδυ η για 21 νωρις απογευμα...εμεις παιζουμε 23 με σκαιλαινερς στη φρανκφουρτη
rahxephon13
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...on-panathinaiko

Συνέντευξη του κλαβερ οπού μιλά για διαμαντιδη την μπαρτσελονα και την εκ νέου συνεργασία του με τον μπαρτζωκα ενώ αναφέρεται στην μεταγραφή σιγκλεντον στον παο και στο πόσο κοντά βρέθηκε και ο ίδιος στο να γίνει παιχτείς της ομάδας.
CG.
Ωραια η ομαδα σημερα
Αφησε πολλες υποσχεσεις οταν βρουν ρυθμο ολοι τους
john wick
Ωραιο μπασκετ η ομαδα σημερα.
Δεν βλεπω πως μπορουν (στην Ευρωπη) να βρουν λεπτα συμμετοχης οι B.X και Λ.Μποχ...
CG.
QUOTE (john wick @ Sep 16 2016, 23:16 ) *
Ωραιο μπασκετ η ομαδα σημερα.
Δεν βλεπω πως μπορουν (στην Ευρωπη) να βρουν λεπτα συμμετοχης οι B.X και Λ.Μποχ...

Με τοσα παιχνιδια και δυστηχως τραυματισμους που μπορει να ερθουν θα παιξουν και πολυ
Ginobili
Τι κόλλημα έχουμε πια με τις οριζόντιες γραμμές την φανέλα???
Συγνώμη αλλά περίμενα μια πιο "σοβαρή" φανέλα φέτος...και ειδικά αυτά τα ασπράκια που πετάγονται,και συνεχίζονται και στο σορτσάκι...στα δικά μου μάτια...μου φάινετααι σαχλή.

Το μόνο που μου άρεσε το περισσότερο έντονο πράσινο χρώμα.Κατά τα άλλα,απορώ γιατί δεν παίρνουμε την φανέλα της Εθνικής Γαλλίας...ή Ρωσίας π.χ να την κάνουμε σκουρα πράσινη,με τριφύλλια???
CG.
Βλεποντας την ομαδα χτες περισσοτερο διακρινεται οτι εχουμε ελλειψη σε ψηλο παρα ςε κοντο.
Βεβαια ενα παιχνιδι ειναι και οταν κλεισανε τους χωρους στον τσιμπρες χτες τελειωσε και το παρτι του ,αλλα στην συνεχεια αφησαν αρκετα ελευθερα τριπντα αφου πηγαιναν για βοηθειες μεσα.Δεν ξερω αν θα ειχε αποκτηθει ο μπουρουσης αν εμενε ο παπαγιαννης ,αλλα θα ταν πολυ χρησιμος φετος αν του εδιναν χρονο...βεβαια.
Απο κει και περα ο μποχωριδης δεν πηρε χρονο ιδιαιτερα με οτι σημαινει αυτο.δεν αναφερομαι στο οτι δεν θα παιξει φετος αλλα στο αν το σκεφτονται στο τελος για ενισχυση της περιφερειας.
Σημερα θα βγαλου ε πιο ασφαλη συμπερασματα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.