QUOTE (priest @ May 9 2012, 13:13 )
http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/pe...or.1766833.html"Ναι θα είναι το τελευταίο μου φάιναλ-φορ. Ειλικρινά πιστεύω ότι ως προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι το τελευταίο μου φάιναλ-φορ".
δεν ξερω αν ειναι επικοινωνιακο τρικ
αλλα η ουσια ειναι πως απο την επομενη σεζον ο ζοτς δεν θα καθεται στο παγκο του παναθηναικο...κατι που συνεπαγεται και την φυγη πολλων παικτων... από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Η δήλωση ήταν σαφώς ειρωνική προς τους δημοσιογράφους, σα να τους έλεγε "πολύ μου έχετε σκοτίσει τ' α*****ια, αφήστε την ομάδα στην ησυχία της"
QUOTE (xristos_metal @ May 9 2012, 13:08 )
Εγω νομιζω οτι ο Ομπραντοβιτς δεν φερεται σωστα. Οταν εισαι σε μια ομαδα 13 χρονια, που εχεις παρει τοσους τιτλους και τοσα λεφτα δε καθεσαι καθε λιγο και λιγακι να κλαιγεσαι και να λες θα φυγω, και να εκνευριζεσαι κυριως. Η απλα λες σας ευχαριστω πολυ για ολα φευγω, ή δε κανεις καμμια δηλωση. Και ολα αυτα γινονται λιγο πριν το final 4. Απο την αλλη ισως το κανει για να ξυπνησει τους παιχτες του και να τους δωσει κινητρο τυπου, ας το παρουμε τωρα που ειμαστε εδω γιατι αλλη ευκαιρια δε θα εχουμε.
Δεν είπε ποτέ ότι θα φύγει και ούτε κλάφτηκε. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Ποτέ κανένας σοβαρός άνθρωπος δε θα έλεγε στη μέση της σεζόν και με όλα τα μέτωπα ανοιχτά για την ομάδα, τις προθέσεις του.
Επειδή θέλουν να κάνουν "βαβούρα" οι δημοσιογράφοι δε σημαίνει ότι ο Ομπραντοβιτς πρέπει να μπει σε αυτή τη λογική. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αξιώνει από τον προπονητή να πει ή να μην πει πράγματα.
Και του Ιβκοβιτς τελειώνει το συμβόλαιο , έχεις δει να γίνεται τέτοιο πράγμα ?
Εχει δίκιο ο Τζινόμπιλι που λέει ότι τους χρειάζεται το άλλο το ζόμπι μπας και μπουν στη θέση τους.
Ο εκνευρισμός είναι , για μένα, και κατανοητός ,δικαιολογημένος και πάνω απ όλα ανθρώπινος
@εδιτ Το μόνο που είπε με δικιά του πρωτοβουλία είναι ότι πρέπει να είναι γνωστό το ιδιοκτησιακό καθεστώς πριν το ΦΦ. Δεν το πολυκατάλαβα αλλά με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο είναι γνωστό , στο περίπου τουλάχιστο.
Το άλλο που επίσης είπε, πάλι με δική του πρωτοβουλία, είναι ότι υπήρχαν περίοδοι που έχει δουλέψει και τζάμπα. Εννούσε τα δύσκολα χρόνια στην Παρτίζαν. Και αυτό το ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει.